Delphin podlozka eko 70x40cm, 955001028

Produkt Delphin podlozka eko 70x40cm, 955001028 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin podlozka eko 70x40cm, 955001028 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN PODLOZKA EKO 70X40CM, 955001028

DELPHIN PODLOZKA EKO 70X40CM, 955001028
Detail

PODLOŽKA POD RYBY . Podložka od Delphinu je určená pre všetkých, ktorých cieľom je bezpečne a šetrne zaobchádzať s úlovkom. Táto odolná podložka je vyrobená z matracu/peny, ktorá je obšitá nesavou textíliou. Podložka je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN PODLOZKA EKO 70X40CM, 955001028 , Delphin podložka c-mat eko (8586018463713)

Delphin Podložka C-MAT Eko (8586018463713)

Delphin Podložka C-MAT Eko (8586018463713)
Detail

Podložka pod ryby – s rozmermi 25×30 cm, nohy, klip na ukotvenie a puzdro, materiál: nylon, transportné rozmery 14×14cm (D×V) Podložka pod rybu Delphin patrí do výbavy každého správneho rybára, obzvlášť takého, ktorý sa špecializuje na lov kaprov. Podložka s dobrým vystužením zníži riziko zranenia ryby po vylovení. Vďaka vstavaným nohám je podložka stabilnejšia a bezpečnejšia. Na spoľahlivú fixáciu vám skvele poslúži klip na ukotvenie. Na úschovu či transport skvele poslúži puzdro, ktoré je súčasťou balenia. Kľúčové prednosti podložky pod ryby Delphin Podložka C-MAT Eko Podložka pod rybu Delphin uchráni chytenú rybu pred zranením Materiálom podložky je nylon Nožičky zamedzia styku podložky so zemou (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Podložka C-MAT Eko (8586018463713) , Alba eko tyrkysová (ekm0151)

Delphin podložka na ryby eko 70x40 cm

Delphin podložka na ryby eko 70x40 cm
Detail

Podložka je prešitím rozdelená na 3 časti, vďaka čomu je následne ľahko skladná. Zbalenie na transport je aj vďaka poistným gumeným popruhom, všitým v leme, otázkou sekúnd. Na oboch stranách podložky sa nachádza jeden klip, ktorý je vhodný k ukotveniu podložky o zem. Technické parametre: Podložka Delphin EKO Rozmery: 70x40cm Transportné rozmery: 25x40cm Hrúbka: 10mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka na ryby eko 70x40 cm , Danfoss eko biela (014g1115)

Mreža klietky 70x40cm

Mreža klietky 70x40cm
Detail

Charakteristika Mreža klietky 70x40cm: Mriežka klietky ideálna pre výstavby chovateľských klietok (boxov) s dvomi otvormi s rozmerom 70x40 cm. Táto pozinkovaná vymeniteľná mriežka má rozmery 70 x 40 cm a je vybavená dvomi otvormi pre vnútorné kŕmenie. Veľmi kvalitné prevedenie (kvalitný zvar). Rozmery: 70 x 40 cm (vnútorné kŕmenie) Vhodné pre výstavbu chovateľských klietok pre malé a stredné papagáje (kanáriky, andulky, amadiny, malé tropické sprevavce...). (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Mreža klietky 70x40cm , Eko zavinovačka bambusová s potlačou owls eko 75 × 75 cm (5903636127798)

Delphin podložka delphin carppool

Delphin podložka delphin carppool
Detail

Taktiež vyniká kvalitou spracovania použitých materiálov. Je dodávaná s praktickou prenosnou taškou. Okrem toho je po celom obvode a tiež zo spodnej časti hrubo polstrovaná, aby ochránila vaše kapitálne úlovky. Vrchná časť je určená na zabezpečenie úlovku proti prípadnému vyskočeniu a obsahuje veľký priezor z pogumovanej sieťoviny. Pripevňuje sa na jednotlivých miestach pomocou suchých zipsov. Na spodnej strane sa nachádza spevnená pogumovaná sieťovina, ktorá umožňuje lepšie odtekanie prebytočnej vody. Na ňu sa pomocou suchých zipsov pripevní vyberateľný matrac, čo je veľmi praktické najmä pri následnom sušení. Na oboch koncoch sa nachádzajú dômyselne riešené zipsy, ktoré sú ešte zosilené suchým zipsom. Slúžia pre jednoduchšie vypúšťanie úlovkov späť do vody. Nylonové pásy rukovätí, ktoré sme navrhli, prechádzajú popod celú vaničku v tvare X a poskytujú väčšiu oporu pri prenášaní ťažkých úlovkov. Delphin CarpPool je vaničková podložka bez kompromisov, ktorá svojmu užívateľovi zjednoduší manipuláciu s úlovkami a ich následné vypúšťanie. Rozmery:110x60x25cm Hrúbka steny: 3cm Hrúbka podložky: 3cm Transportné rozmery: 70x30x30cm Ceny a varianty (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka delphin carppool , Sterntaler eko nehrkajúca hračka, 13817

Delphin podložka duomat xxl

Delphin podložka duomat xxl
Detail

DuoMAT XXL v sebe uchováva všetky podstatné vlastnosti charakteristické pre podložky z tejto rady. Sú nimi najmä variabilita, skvelé transportné rozmery, kvalita spracovania použitých materiálov a v neposlednom rade bezpečnosť úlovku. Polstrovanie z 30 mm hrubej a pevnej peny sa postará o spoľahlivú ochranu vašich úlovkov. Okraje vyvýšené až do výšky 20 cm zaručia, že ryba z podložky nevykĺzne ani pri nerovnom teréne a vrchná prekrývacia časť opatrená suchými zipsami spoľahlivo zamedzí prípadnému vyskočeniu úlovku. Materiál použitý pri výrobe je rýchloschnúci, odolný a v prípade zašpinenia ho je možné jednoducho očistiť. Názov DOUMAT znamená, že podložku je možné použiť dvoma spôsobmi. Ako štandardnú podložku bez okrajov, alebo si môžeme tieto okraje zodvihnúť a zafixovať ich pomocou suchých zipsov, ktoré sa nachádzajú v každom z rohov. Pri vypúšťaní ryby je možné odopnúť len jeden z okrajov, čím ryba poľahky vykĺzne do vody. Podložka disponuje dvoma gumovými popruhmi určenými na upevnenie počas transportu. Oproti základnému Duomatu tento obsahuje navyše pevné textilné rukoväte, s ktorými je možné samotnú podložku, ale taktiež úlovok v nej pohodlne prenášať. DuoMAT XXL je neštandardne, ale zato veľmi dômyselne riešená podložka, ktorá je vďaka svojím parametrom plnohodnotnou variantov vaničkových podložiek, pričom jej cena a transportné rozmery sú omnoho priaznivejšie. Technické parametre: Hrúbka matraca: 3cm Rozmery podložky na plocho: 140x80cm Rozmery podložky s vyvýšenými okrajmi: 100x45cm Výška okraja: 20cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka duomat xxl , Sterntaler eko nehrkajúca hračka, 13798

Delphin podložka carppool nxt

Delphin podložka carppool nxt
Detail

Podobne ako jej predchodca je dizajnovaná v zelenej farbe a vyniká kvalitou spracovania použitých materiálov. Nový model navyše v sebe ukrýva niekoľko dômyselne prepracovaných vylepšení. Hlavným je použitie pogumovaného materiálu na vnútorných stenách a celom matraci. Takýto materiál je veľmi ľahko umývateľný a neabsorbuje do seba žiadne nepríjemné pachy, ktoré by sa mohli šíriť počas transportu vo vašom aute. Ďalšou nespornou výhodou je, že pogumovaný povrch veľmi rýchlo schne, prípadne ho stačí do sucha poutierať handrou. Druhým nosným vylepšením je hrubší matrac s výrazne hustejšou penovou štruktúrou, vďaka čomu bude každý kapitálny úlovok počas pobytu na brehu v maximálnom bezpečí. Podložka je po celom obvode hrubo polstrovaná a pevná. To sú základné predpoklady k tomu, aby nedochádzalo k jej deformácií a držala svoj tvar v akejkoľvek situácií aj po dlhšej dobe používania. Vrchná časť je určená na zabezpečenie úlovku proti prípadnému vyskočeniu a obsahuje veľký priezor z pogumovanej sieťoviny. Pripevňuje sa na jednotlivých miestach pomocou suchých zipsov. Na spodnej strane sa nachádza spevnená pogumovaná sieťovina, ktorá umožňuje lepšie odtekanie prebytočnej vody. Na ňu sa pomocou suchých zipsov pripevní vyberateľný matrac, čo je veľmi praktické najmä pri následnom sušení. Na oboch koncoch sa nachádzajú dômyselne riešené zipsy, ktoré sú ešte zosilnené suchým zipsom. Slúžia pre jednoduchšie vypúšťanie úlovkov späť do vody. Nylonové pásy rukovätí, ktoré sme navrhli, prechádzajú popod celú vaničku v tvare X a poskytujú väčšiu oporu pri prenášaní ťažkých úlovkov. Transport podložky je dômyselne vyriešený klipmi na spodku matraca, ktorými je možné obopnúť zloženú podložku a následne zopnúť. Tak vytvoríte jeden celok, ktorý disponuje aj úchytmi a veľmi ľahko sa prenáša. Delphin CarpPool NXT je podložka bez kompromisov, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších kaprárov. Technické parametre: Rozmery: 115cm x 61cm x 24cm Hrúbka steny: 4cm Hrúbka podložky: 5cm Transportné rozmery: 70cm x 45cm x 32cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka carppool nxt , Sterntaler eko nehrkajúca hračka, 13816

Delphin podložka eazy safe

Delphin podložka eazy safe
Detail

Výsledok? Delphin EazySAFE! Základ podložky tvorí veľmi pevná železná konštrukcia s priemerom rúrok až 22 mm. Vďaka tomu má vanička výbornú stabilitu a nehrozí jej prevrátenie, prípadne poškodenie pri manipulácií s úlovkom. Použitá látka s pogumovaným povrchom má niekoľko výhod. Po ukončení lovu ju stačí do sucha vyutierať a nie je tak nutné dlho čakať kým vyschne. Navyše je veľmi ľahko umývateľná a neabsorbuje do seba nepríjemne pachy, ktoré sa môžu následne šíriť pri transporte vo vašom aute. Celá vanička je veľmi pevná a pri extrémnych testoch bez problémov zvládla udržať statické závažie o váhe až 75kg! Na oboch krajoch je všitá sieťková látka, cez ktorú z vnútra poľahky odtečie voda. EAZYSAFE taktiež disponuje látkou na prekrytie, ktorá je opatrená suchými zipsami. Viete tak v nej rybu uzavrieť, pokiaľ si napríklad potrebujete pripraviť fotoaparát, prípadne ísť nabrať vodu na poliatie úlovku. Nohy sú opatrené kĺbovými pätkami, ktoré sa prispôsobia terénu a zamedzia zaboreniu do zeme v prípade mäkšieho podkladu. Pri navrhovaní sme však mysleli aj na transport, čo je ďalšia silná stránka tohto produktu. V strede je konštrukcia dômyselne predelená a tak ju stačí jednoducho preložiť napoly a pomocou rukovätí pohodlne prenášať. V produkte Delphin EAZYSAFE získate za výbornú cenu jednoduchú, no zato dôkladne premyslenú a 100% funkčnú vaničku, v ktorej sa o svoj úlovok nebudete musieť nikdy obávať. Technické parametre: Vonkajšie rozmery: 100x50x30cm Rozmer lôžka: 95x45x20cm Transportné rozmery: 50x50x12cm Hmotnosť: 3,60kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka eazy safe , Sterntaler eko nehrkajúca hračka, 13803

Delphin podložka vanička telesafe+

Delphin podložka vanička telesafe+
Detail

Tou prvou úpravou sú teleskopicky nastaviteľné nohy, ktoré v tomto prípade umožňujú vaničku rozložiť aj v nerovnom či kamenistom teréne, vďaka čomu bude mať výbornú stabilitu za akýchkoľvek okolností. Druhým bonusom je prekrytie kĺbov v stredovej časti konštrukcie, čo podstatne minimalizuje možnosť poškodenia úlovku, či poranenie rybára. Základ vaničky TeleSAFE+ je tvorený pevnou železnou konštrukciou s priemerom rúrok až 22 mm. Použitá látka s pogumovaným povrchom má taktiež niekoľko výhod. Po ukončení lovu ju stačí do sucha vyutierať a nie je tak nutné dlho čakať kým vyschne. Navyše je veľmi ľahko umývateľná a neabsorbuje do seba nepríjemne pachy, ktoré sa môžu následne šíriť pri transporte vo vašom aute. Celá vanička je veľmi pevná a pri extrémnych testoch bez problémov zvládla udržať statické závažie o váhe až 75kg! Na oboch krajoch je všitá sieťková látka, cez ktorú z vnútra poľahky odtečie voda. TeleSAFE+ disponuje aj látkou na prekrytie, ktorá je opatrená suchými zipsami. Viete tak v nej rybu uzavrieť, pokiaľ si napríklad potrebujete pripraviť fotoaparát, prípadne ísť nabrať vodu na poliatie úlovku. Teleskopické nohy sú opatrené kĺbovými pätkami, ktoré sa prispôsobia terénu a zamedzia zaboreniu do zeme v prípade mäkšieho podkladu. Pri navrhovaní sme však mysleli aj na transport, čo je ďalšia silná stránka tohto produktu. V strede je konštrukcia dômyselne predelená a tak ju stačí jednoducho preložiť napoly a pomocou rukovätí pohodlne prenášať. Technické parametre: Vonkajšie rozmery: 100x50x30cm Rozmer lôžka: 95x45x20cm Transportné rozmery: 50x50x12cm Dĺžka nôh: 26-37cm Hmotnosť: 4,1 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka vanička telesafe+ , Sterntaler eko nehrkajúca hračka, 13799

DELPHIN PODLOZKA C-RADLE, 955001030

DELPHIN PODLOZKA C-RADLE, 955001030
Detail

PODLOŽKA . Luxusná kolíska s nožnicovým systémom otvárania/zatvárania konštrukcie. Ten robí túto kolísku veľmi pevnou a zároveň ľahko skladnou. Konštrukcia je vyhotovená z trubiek o priemere 20mm. Rýchlo schnúce a dobre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN PODLOZKA C-RADLE, 955001030 , Eko pončo sloník white (5903636103051)

Delphin podložka s bočnicami duomat

Delphin podložka s bočnicami duomat
Detail

Podložka má hrubé polstrovanie, aby spoľahlivo ochránila úlovok aj tých najväčších rozmerov. Pena, ktorú sme použili na polstrovanie je o 30% hustejšia a tým je aj pevnejšia než u klasických podložiek. Úlovku tak nehrozí poranenie ani na členitom kamenistom podklade. Vyniká kvalitou spracovania použitých materiálov. Názov DOUMAT znamená, že túto podložku možeme použiť dvojako. Ako štandardnú podložku bez okrajov, alebo si môžeme tieto okraje zodvihnúť a zafixovať ich pomocou suchých zipsov, ktoré sa nachádzajú v každom z rohov. Takto vznikne bezpečnejšia podložka so zvýšenými okrajmi, ktorá dokáže zabrániť tomu, aby sa váš úlovok dostal mimo podložku a poranil sa. Podložka je vybavená dvomi kovovými kolíkmi a našitými očkami, ktoré slúžia na zafixovanie k zemi počas veterného počasia. Pre tieto kolíky bolo vytvorené aj malé vrecko a tým pádom sú vždy poruke. Podložka je vyrobená z rýchloschnúceho materiálu, ktorý sa dá jednoducho očistiť. Práve vďaka jej dômyselnému riešeniu a kvalitnému spracovaniu, získala naša podložka DUOMAT cenu Grand Prix na rybárskom veľtrhu For Fishing 2020 v kategórii: Zaujímavosť veľtrhu. Podložka s okrajmi DUOMAT je nadštandardná a veľmi kompaktná náhrada vaničkovej podložky, ktorá jej užívateľom nezaberie veľa miesta pri preprave. Technické parametre: Hrúbka matraca: 20mm Rozmery podložky na plocho: 110x60cm Rozmery podložky s vyvýšenými okrajmi: 90x40cm Výška okraja: 10cm Transportný rozmer: 60x30x10cm Ceny a varianty (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka s bočnicami duomat , Eko pončo sloník grey (5903636103075)

DELPHIN PODLOZKA S OKRAJMI DUOMAT 101000350

DELPHIN PODLOZKA S OKRAJMI DUOMAT 101000350
Detail

PODLOŽKA . Podložka s okrajmi Delphin DUOMAT je tou pravou voľbou pre rybárov, ktorí nemajú priestor na nosenie veľkej vaničkovej podložky. Podložka má hrubé polstrovanie, aby spoľahlivo ochránila úlovok aj tých najväčších (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN PODLOZKA S OKRAJMI DUOMAT 101000350 , Eko pončo sloník pink (5903636103068)

Delphin podložka c-mat 90x50 cm

Delphin podložka c-mat 90x50 cm
Detail

Delphin Podložka C-Mat 90x50 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka c-mat 90x50 cm , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

Delphin podložka area s-mat carpath

Delphin podložka area s-mat carpath
Detail

Mimoriadne praktická podložka, ktorá slúži k uloženiu úlovku na čas nevyhnutný pre uvoľnenie háčika, fotenie, či váženie. Jej hlavnou prednosťou je možnosť zloženia do minimálnej veľkosti, ktorú oceníte hlavne pri transporte. Celá podložka sa skladá z 2 hlavných častí a to z korpusu a samotnej podložky. Podložka je hrubá 45mm, čo dokonale chráni úlovok pred poškodením. Korpus je osadený bočnými stenami, ktoré bránia úlovku, aby sa dostal mimo podložky. Tomu napomáha aj vrchná prekrývacia plachta na suchý zips. Korpus je dodatočne osadený rukoväťami, ktoré sa dajú použiť pre zavesenie na váhu. Ako príslušenstvo sú dodávané 2 zaisťovacie kolíky, pomocou ktorých je možné upevniť podložku k zemi. Súčasťou podložky je puzdro, do ktorého uložíte poskladaný korpus spolu s podložkou. Zabránite tak mokrej podložke prísť do styku s ostatnými vecami v aute, prípadne šíreniu zápachu. Technické parametre: Rozmery rozloženej podložky : 113x53x31cm Rozmery zloženej podložky : 53x51x12cm Kamufláž CARPATH je unikátnym a patentovaným dizajnovým vzorom, ktorý v sebe skĺbil maskovací vizuál kamufláže a siluety kaprov, ktoré túto kamufláž tvoria. Tento jedinečný a neopakovateľný návrh pochádza kompletne z dielne značky Delphin a posúva hranice vášho rybárskeho vybavenia do úplne novej dimenzie. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka area s-mat carpath , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

Delphin podložka c-mat 130x70 cm

Delphin podložka c-mat 130x70 cm
Detail

Delphin Podložka C-Mat 130x70 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka c-mat 130x70 cm , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

Delphin CarpPool Podložka

Delphin CarpPool Podložka
Detail

Delphin CarpPool je prémiová kaprárska vaničková podložka zelenej farby, ktorá v sebe ukrýva niekoľko dômyslených a veľmi praktických riešení. Taktiež vyniká kvalitou spracovania použitých materiálov. Je dodávaná s praktickou prenosnou taškou. Okrem toho je po celom obvode a tiež zo spodnej časti hrubo polstrovaná, aby ochránila vaše kapitálne úlovky. Vrchná časť je určená na zabezpečenie úlovku proti prípadnému vyskočeniu a obsahuje veľký priezor z pogumovanej sieťoviny. Pripevňuje sa na jednotlivých miestach pomocou suchých zipsov. Na spodnej strane sa nachádza spevnená pogumovaná sieťovina, ktorá umožňuje lepšie odtekanie prebytočnej vody. Na ňu sa pomocou suchých zipsov pripevní vyberateľný matrac, čo je veľmi praktické najmä pri následnom sušení. Na oboch koncoch sa nachádzajú dômyselne riešené zipsy, ktoré sú ešte zosilené suchým zipsom. Slúžia pre jednoduchšie vypúšťanie úlovkov späť do vody. Nylonové pásy rukovätí, ktoré sme navrhli, prechádzajú popod celú vaničku v tvare X a poskytujú väčšiu oporu pri prenášaní ťažkých úlovkov. Delphin CarpPool je vaničková podložka bez kompromisov, ktorá svojmu užívateľovi zjednoduší manipuláciu s úlovkami a ich následné vypúšťanie. Rozmery:110x60x25cmHrúbka steny: 3cmHrúbka podložky: 3cmTransportné rozmery: 70x30x30cm Dĺžka : 110 cm Navrhnuté v : Slovensko Rozmery : 110 x 60 x 25 cm Hrúbka : 30 mm Farba podľa výrobcu : Zelená Výška : 25 cm Variant : Podložka Šírka : 60 cm Transportné rozmery : 70 x 30 x 30 cm Séria : CarpPool Farba : Zelená Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin CarpPool Podložka , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

GSI - NORM keramické umývadlo 70x40cm, biela ExtraGlaze 8637111

GSI - NORM keramické umývadlo 70x40cm, biela ExtraGlaze 8637111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Ean: 8056590012628 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 70x40cm, biela ExtraGlaze 8637111 , Frosch eko limetka, 70 ks (4001499958694)

Podložka na cvičenie Nico Eko Yoga - Spokey

Podložka na cvičenie Nico Eko Yoga - Spokey
Detail

Podložka na cvičenie Nico Eko Yoga - Spokey Materiál 25% prírodný materiál (ryžové šupky, bambus), 75% pena EVA Rozmery 180x60x0,5 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Podložka na cvičenie Nico Eko Yoga - Spokey , Frosch eko spiritus 500 ml (4009175941640)

Podložka na cvičenie Rose Eko Yoga - Spokey

Podložka na cvičenie Rose Eko Yoga - Spokey
Detail

Podložka na cvičenie Rose Eko Yoga - Spokey Materiál 25% prírodný materiál (ryžové šupky, bambus), 75% pena EVA certifikát OK-biobased Rozmery 46x30x1,6 cm Starostlivosť Pred použitím podložku rozviňte a nechajte vetrať 2-3 dni. Čistite vlhkou handričkou so studenou vodou a jemným saponátom. Sušte vyrovnanú. Pri dlhodobom vystavovaní slnku môže podložka vyblednúť a stať sa krehkou a nepoužiteľnou. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Podložka na cvičenie Rose Eko Yoga - Spokey , Frosch eko malina (500 ml) (4001499944505)

Spokey Rose Eko Jóga podložka s výstupkami

Spokey Rose Eko Jóga podložka s výstupkami
Detail

Spokey Rose Eko Jóga podložka s výstupkami Jóga podložka s výstupkami 1,5 cm. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Spokey Rose Eko Jóga podložka s výstupkami , Frosch eko levanduľa 1 l (4009175924100)

DogLemi Eko absorpčná podložka textilná prateľná (CHPhk0511nad)

DogLemi Eko absorpčná podložka textilná prateľná (CHPhk0511nad)
Detail

Absorpčná podložka pre psov, balenie obsahuje 1ks Ak by ste radi naučili šteniatko vykonávať potrebu inde ako na podlahe, potom by ste si mali zaobstarať absorpčnú podložku Tento typ podložky je ideálny pre menších maznáčikov. Je vhodná skôr pre stredne veľké plemená. Táto veľkosť sa hodí pre malých aj veľkých maznáčikov. Je vhodná na použitie vo vnútorných priestoroch. Pokiaľ sa chcete správať ekologicky a tiež ušetriť, potom sa vám iste bude páčiť tento prateľný variant. Absorpčnú podložku váš maznáčik tak ľahko nezničí, keďže je vyrobená z pevných materiálov. Vysoko nasiakavý materiál sa postará o veľké množstvo tekutín. V balení nájdete jeden kus absorpčnej podložky. Najdôležitejšie vlastnosti absorpčnej podložky DogLemi Eko absorpčná podložka textilná prateľná Pokiaľ ste si domov priviezli maznáčika, nemali by ste zabudnúť na absorpčnú podložku Ideálna pre bez obmedzení zvieratá Určená pre malé aj veľké plemená Je možné ju vyprať a znova použiť Je veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako DogLemi Eko absorpčná podložka textilná prateľná (CHPhk0511nad) , Frosch eko baby 500 ml (4009175944726)

Delphin Duomat L Podložka

Delphin Duomat L Podložka
Detail

Podložka s okrajmi Delphin DUOMAT je tou pravou voľbou pre rybárov, ktorí nemajú priestor na nosenie veľkej vaničkovej podložky. Podložka má hrubé polstrovanie, aby spoľahlivo ochránila úlovok aj tých najväčších rozmerov. Pena, ktorú sme použili na polstrovanie je o 30% hustejšia a tým je aj pevnejšia než u klasických podložiek. Úlovku tak nehrozí poranenie ani na členitom kamenistom podklade. Vyniká kvalitou spracovania použitých materiálov. Názov DOUMAT znamená, že túto podložku možeme použiť dvojako. Ako štandardnú podložku bez okrajov, alebo si môžeme tieto okraje zodvihnúť a zafixovať ich pomocou suchých zipsov, ktoré sa nachádzajú v každom z rohov. Takto vznikne bezpečnejšia podložka so zvýšenými okrajmi, ktorá dokáže zabrániť tomu, aby sa váš úlovok dostal mimo podložku a poranil sa. Podložka je vybavená dvomi kovovými kolíkmi a našitými očkami, ktoré slúžia na zafixovanie k zemi počas veterného počasia. Pre tieto kolíky bolo vytvorené aj malé vrecko a tým pádom sú vždy poruke. Podložka je vyrobená z rýchloschnúceho materiálu, ktorý sa dá jednoducho očistiť. Práve vďaka jej dômyselnému riešeniu a kvalitnému spracovaniu, získala naša podložka DUOMAT cenu Grand Prix na rybárskom veľtrhu For Fishing 2020 v kategórii: Zaujímavosť veľtrhu. Podložka s okrajmi DUOMAT je nadštandardná a veľmi kompaktná náhrada vaničkovej podložky, ktorá jej užívateľom nezaberie veľa miesta pri preprave. Technické parametre: Hrúbka matraca: 20mm Rozmery podložky na plocho: 110x60cm Rozmery podložky s vyvýšenými okrajmi: 90x40cm Výška okraja: 10cm Transportný rozmer: 60x30x10cm Hrúbka : 20 mm Transportné rozmery : 60 x 30 x 10 cm Šírka : 40 cm Variant : Podložka Farba podľa výrobcu : Zelená Výška : 10 cm Séria : DuoMAT Dĺžka : 110 cm Rozmery : 110 x 60 cm Dĺžka : 90 cm Krajina pôvodu : Čína Rozmery : 90 x 40 cm Farba : Zelená Navrhnuté v : Slovensko Šírka : 60 cm Veľkosť : L (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Duomat L Podložka , Fomei click box 120 eko (fy3696)

Delphin Duomat 2XL Podložka

Delphin Duomat 2XL Podložka
Detail

Po úspechu jedinečnej podložky DUOMAT sme sa rozhodli na trh uviesť jej väčšiu a všestrannejšiu verziu. DuoMAT XXL v sebe uchováva všetky podstatné vlastnosti charakteristické pre podložky z tejto rady. Sú nimi najmä variabilita, skvelé transportné rozmery, kvalita spracovania použitých materiálov a v neposlednom rade bezpečnosť úlovku. Polstrovanie z 30 mm hrubej a pevnej peny sa postará o spoľahlivú ochranu vašich úlovkov. Okraje vyvýšené až do výšky 20 cm zaručia, že ryba z podložky nevykĺzne ani pri nerovnom teréne a vrchná prekrývacia časť opatrená suchými zipsami spoľahlivo zamedzí prípadnému vyskočeniu úlovku. Materiál použitý pri výrobe je rýchloschnúci, odolný a v prípade zašpinenia ho je možné jednoducho očistiť. Názov DOUMAT znamená, že podložku je možné použiť dvoma spôsobmi. Ako štandardnú podložku bez okrajov, alebo si môžeme tieto okraje zodvihnúť a zafixovať ich pomocou suchých zipsov, ktoré sa nachádzajú v každom z rohov. Pri vypúšťaní ryby je možné odopnúť len jeden z okrajov, čím ryba poľahky vykĺzne do vody. Podložka disponuje dvoma gumovými popruhmi určenými na upevnenie počas transportu. Oproti základnému Duomatu tento obsahuje navyše pevné textilné rukoväte, s ktorými je možné samotnú podložku, ale taktiež úlovok v nej pohodlne prenášať. DuoMAT XXL je neštandardne, ale zato veľmi dômyselne riešená podložka, ktorá je vďaka svojím parametrom plnohodnotnou variantov vaničkových podložiek, pričom jej cena a transportné rozmery sú omnoho priaznivejšie. Technické parametre: Hrúbka matraca: 3 cm Rozmery podložky na plocho: 140 x 80 cm Rozmery podložky s vyvýšenými okrajmi: 100 x 45 cm Výška okraja: 20 cm Výška : 20 cm Navrhnuté v : Slovensko Rozmery : 140 x 80 cm Šírka : 45 cm Dĺžka : 100 cm Dĺžka : 140 cm Rozmery : 100 x 45 cm Transportné rozmery : 100 x 45 x 10 cm Veľkosť : 2XL Krajina pôvodu : Čína Hrúbka : 30 mm Farba podľa výrobcu : Zelená Šírka : 80 cm Variant : Podložka Farba : Zelená Séria : DuoMAT (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Duomat 2XL Podložka , Fomei click box 90 eko (fy3687)

Delphin meracia podložka atak! roller

Delphin meracia podložka atak! roller
Detail

Meracia podložka, ktorá je prakticky zrolovaná a upevnená suchým zipsom poslúži na rýchle zmeranie a zdokumentovanie úlovku. Veľkú využiteľnosť si nájde pri love z brehu ale aj z lode či kajaku. Podložka zamedzí poškodeniu úlovku, a pri love z člna ochráni pred nežiaducim slizom. Pred použitím treba podložku dostatočne namočiť! Transportné rozmery: 16x4x3, 5 cm Veľkosť: UNI (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin meracia podložka atak! roller , Fomei click box 60 eko (fy3686)

Delphin Podložka pod ryby C-MAT 130 × 70 cm (8586018447676)

Delphin Podložka pod ryby C-MAT 130 × 70 cm (8586018447676)
Detail

Podložka pod ryby – Rybárska podložka C-MAT, vyrobená spoločnosťou Delphin, je skvelá pre bezpečné a šetrné zaobchádzanie s úlovkom. Podložka pod ryby je veľmi odolná a je vyrobená z kvalitnej peny s hrúbkou 20 mm. Podložka C-MAT má rozmery 130 × 70 cm a vďaka prešitiu na 3 časti je ľahko skladná, po zložení 70 × 43 cm. Medzi ďalšie skvelé vlastnosti patrí neabsorpčná textília a ukotvovacie klipy, ktoré sú umiestnené na oboch stranách podložky a vďaka nim je pripevnenie k zemi veľmi jednoduché.Hlavné prednosti rybárskej podložky Delphin C-MAT 130 × 70 cmRybárska podložka C-MAT je vyrobená spoločnosťou DelphinVhodné riešenie pre bezpečné a šetrné zaobchádzanie s úlovkomPraktické zloženie vďaka prešitiu na 3 častiDelphin C-MAT nesaje vodu do textílieVeľkosť podložky je 130 × 70 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Podložka pod ryby C-MAT 130 × 70 cm (8586018447676) , Frosch eko senses 2v1 300 ml (9001531949289)

Delphin Podložka pod ryby C-MAT 90 × 50 cm (8586018447683)

Delphin Podložka pod ryby C-MAT 90 × 50 cm (8586018447683)
Detail

Podložka pod ryby – Rybárska podložka C-MAT, vyrobená spoločnosťou Delphin, je skvelá pre bezpečné a šetrné zaobchádzanie s úlovkom. Podložka pod ryby je veľmi odolná a je vyrobená z kvalitnej peny s hrúbkou 20 mm. Podložka C-MAT má rozmery 90 × 50 cm a vďaka prešitiu na 3 časti je ľahko skladná, po zložení 50 × 30 cm. Medzi ďalšie skvelé vlastnosti patrí neabsorpčná textília a ukotvovacie klipy, ktoré sú umiestnené na oboch stranách podložky a vďaka nim je pripevnenie k zemi veľmi jednoduché.Hlavné prednosti rybárskej podložky Delphin C-MAT 90 × 50 cmRybárska podložka C-MAT je vyrobená spoločnosťou DelphinVhodné riešenie pre bezpečné a šetrné zaobchádzanie s úlovkomPraktické zloženie vďaka prešitiu na 3 častiDelphin C-MAT nesaje vodu do textílieVeľkosť podložky je 90 × 50 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Podložka pod ryby C-MAT 90 × 50 cm (8586018447683) , Eko zavinovačka bavlnená s potlačou fawns (5903636122809)

Delphin karbonové podložky k navijaku ixtrek

Delphin karbonové podložky k navijaku ixtrek
Detail

Obrázok je iba ilustračný. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin karbonové podložky k navijaku ixtrek , Eko zavinovačka z pleteniny sivá-sivá (5903636106588)

M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 60 × 85 cm (6953182741145)

M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 60 × 85 cm (6953182741145)
Detail

Absorpčná podložka pre psov a mačky balenie obsahuje 1ks, rozmery 85 × 60 cm M-PETS s rozmermi 85 × 60 cm. Vďaka ekologickému materiálu je tiež šetrená planéta. Pokiaľ nechcete neustále kupovať nové absorpčné podložky, bude sa vám páčiť táto prateľná. V balení dostanete jeden kus absorpčnej podložky. Významné prednosti absorpčnej podložky M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 60 × 85 cm Pokiaľ ste si domov priviezli zvieratko, nemala by vám chýbať absorpčná podložka Ekologický materiál sa časom ľahko rozloží Po vypratí je možné ju použiť znova V balení nájdete jednu absorpčnú podložku M-PETS (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 60 × 85 cm (6953182741145) , Eko župan medvedík pink veľ. 92 (5903636112572)

M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 68 × 100 cm (6953182741152)

M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 68 × 100 cm (6953182741152)
Detail

Absorpčná podložka pre psov a mačky balenie obsahuje 1ks, rozmery 100 × 68 cm M-PETS s rozmermi 100 × 68 cm. Ekologický materiál šetrí planétu, dôjde totiž k rýchlemu rozloženiu podložky. Ak chcete ušetriť a tiež sa správať ekologicky, potom by sa vám mohol páčiť tento prateľný variant. V balení nájdete 1 ks absorpčnej podložky. Významné vlastnosti absorpčnej podložky M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 68 × 100 cm Ak máte doma zvieratko, mali by ste si tiež zaobstarať absorpčnú podložku Zásluhou ekologického materiálu je šetrná k planéte Môžete ju vyprať a znova použiť V balení nájdete jednu absorpčnú podložku M-PETS (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 68 × 100 cm (6953182741152) , Eko župan medvedík white veľ. 92 (5903636112541)

M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 45 × 60 cm (6953182741138)

M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 45 × 60 cm (6953182741138)
Detail

Absorpčná podložka pre psov a mačky balenie obsahuje 1ks, rozmery 60 × 45 cm M-PETS s rozmermi 60 × 45 cm. Ekologický materiál šetrí planétu, dôjde totiž k rýchlemu rozloženiu podložky. Pokiaľ sa chcete správať ekologicky a tiež ušetriť, mohli by ste oceniť tento prateľný variant. V balení nájdete jeden kus absorpčnej podložky. Kľúčové parametre absorpčnej podložky M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 45 × 60 cm S domácim zvieratkom by ste si mali domov zaobstarať aj absorpčnú podložku Zásluhou ekologického materiálu nie je záťažou pre prírodu Môžete ju vyprať a opakovane použiť V balení nájdete jednu absorpčnú podložku M-PETS (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Pets Eko prateľná absorpčná podložka 45 × 60 cm (6953182741138) , Eko župan medvedík grey veľ. 92 (5903636112596)

DELPHIN C-MAT PODLOZKA POD RYBY 90 X 50CM, 955001011

DELPHIN C-MAT PODLOZKA POD RYBY 90 X 50CM, 955001011
Detail

PODLOŽKA POD RYBY . Podložka od Delphinu je určená pre všetkých, ktorých cieľom je bezpečne a šetrne zaobchádzať s úlovkom. Táto odolná podložka je vyrobená z matracu/peny, ktorá je obšitá nesavou textíliou. Podložka je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN C-MAT PODLOZKA POD RYBY 90 X 50CM, 955001011

EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75x75cm

EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75x75cm
Detail

Krásna detská bambusová zavinovačka pre bábätká Vlastnosti: Zavinovačka vyrobená z vysoko kvalitnej bambusovej viskózy- tlačenej digitálne, vyplnená priedušným hypoalergénnym vláknom. Krásna farba a najvyššia kvalita spracovania textílie s veľmi jemným dotykom vytvára jedinečný produkt rady Premium. Specifikácia Vonkajší materiál: 100% Bambusová viskóza Vnútorný materiál: 100% Bambusová viskóza Výplň: silikónová hypoalergénna netkaná textília – 100% Polyester Rozmer: 75x75 cm Odporúčame dodržiavať pracie symboly na etikete výrobku. Kolekcia bola vytvorená s ideou najnovších trendov a vytvorená s vášňou pre Vás. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75x75cm

EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75x75cm

EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75x75cm
Detail

Krásna detská bambusová zavinovačka pre bábätká Vlastnosti: Zavinovačka vyrobená z vysoko kvalitnej bambusovej viskózy- tlačenej digitálne, vyplnená priedušným hypoalergénnym vláknom. Krásna farba a najvyššia kvalita spracovania textílie s veľmi jemným dotykom vytvára jedinečný produkt rady Premium. Specifikácia Vonkajší materiál: 100% Bambusová viskóza Vnútorný materiál: 100% Bambusová viskóza Výplň: silikónová hypoalergénna netkaná textília – 100% Polyester Rozmer: 75×75 cm Odporúčame dodržiavať pracie symboly na etikete výrobku. Kolekcia bola vytvorená s ideou najnovších trendov a vytvorená s vášňou pre Vás. (feedo.sk)

Podobné produkty ako EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75x75cm

Eko guitars Eko GBU Strap Leather Gitarový pás Brown

Eko guitars Eko GBU Strap Leather Gitarový pás Brown
Detail

Tento gitarový pás dokonale ladí s vašou Eko gitarou. Kožený pás, ktorý ponúka neuveriteľný komfort a odolnosť. Krajina pôvodu: Čína Materiál: Koža Farba: Hnedá Typ: Gitarový pás Farba podľa výrobcu: Brown (muziker.com)

Podobné produkty ako Eko guitars Eko GBU Strap Leather Gitarový pás Brown

EKO súprava

EKO súprava
Detail

Majú vaši rodičia alebo starí rodičia radi veci, ktoré sú šetrné k prírode? Urobte im radosť napríklad touto ekologickou súpravou. V darčekovom balení sa nachádza pružná bavlnená taška, dve potravinové vrecká vyrobené z netkanej textílie, ďalej tri bambusové slamky a štetec na ich vyčistenie. Všetky veci sú teda vyrobené z ekologického a recyklovateľného materiálu a vo veľmi peknom designe. Bezobalové produkty sú veľkým hitom súčasnej doby a veľkým krokom vpred. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako EKO súprava

EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75 × 75 cm (5903636127798)

EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75 × 75 cm (5903636127798)
Detail

Zavinovačka celoročná, materiál: bambus, možnosť prať v práčke, priedušnosť a pružnosť, vhodné do kočíka a antialergická, rozmery 75×75 cm EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75 × 75 cm bábätku poskytne pocit tepla a bezpečia, ktorého potrebuje v prvých dňoch čo možno najviac. Bambus, z ktorého je zavinovacia dečka vyrobená, je pre vášho drobčeka veľmi vhodný materiál, pretože napomáha s reguláciou telesnej teploty. Bambus, z ktorej je dečka ušitá, je pre dieťatko ideálna, pretože pomáha patrične regulovať telesnú teplotu. Pokiaľ máte zavinovačku dobre uviazanú, funguje ako prevencia proti poraneniu pri nečakanom a náhlom prebudení. Navyše so zavinovačkou nebudete mať starosti, pretože ju možno prať v práčke. Vďaka príjemnému priedušnému a hlavne pružnému materiálu sa vášmu bábätku zo zavinovačky nebude chcieť von. Poteší vás tým, že je antialergénna, takže sa nemusíte báť nepríjemností. Zavinovačka je celoročná. Významné vlastnosti zavinovačky EKO... (alza.sk)

Podobné produkty ako EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75 × 75 cm (5903636127798)

EKO TAŠKA sieťovka

EKO TAŠKA sieťovka
Detail

Recyklovaná bavlnená EKO taška (drmax.sk)

Podobné produkty ako EKO TAŠKA sieťovka

Hotone Binary Eko

Hotone Binary Eko
Detail

Séria Hotone Binary, ktorá vyrástla z technológie XTOMP novej generácie, umožňuje vydanie všestranných profesionálnych efektov v kompaktných baleniach. Na základe rovnakej knižnice modelovania/originálnych efektov, ktorá ohromila používateľov XTOMP na celom svete, Binary Series sú určené na zhromažďovanie množstva vysoko kvalitných efektov v krabičke s dostupnejšou a konkurencieschopnejšou cenou. Vyznačujú sa kompaktnou konštrukciou, dizajnom s dvojitým nožným spínačom, všestrannými vstupmi/výstupmi a jasným, čitateľnýmOLED displejom, ktorý stiera hranice medzi „klasickými pedálmi“ a multiefektmi. Jadrom všetkých pedálov Binary Series je výkonná platforma dual-DSP a systém modelovania CDCM (Comprehensive Dynamic Circuit Modeling), ktorý zaisťuje realistický zážitok z hrania. Systém CDCM je postavený na mimoriadne komplexnej dynamickej variačnej matrici, ktorá je schopná realisticky vyjadriť každú detailnú zmenu, ku ktorej dôjde počas operačného procesu aktuálneho obvodu: Všetko je ŽIVÉ a funguje ako originál.Binary Eko je pedál s delay efektmi so stereo I/O a podporou expression pedálu na poskytovanie autentickej klasiky, ako aj nových a inšpiratívnych originálnych delay zvukov Hotone. 17 vysokokvalitných typov efektov zahŕňa analógové, digitálne, páskové, duálne, pingpongové, filtrované, modulované, slap back a ďalšie delay efekty. Ovládače : Time (Časovač) Balenie obsahuje : Manuál Ovládače : Feedback Vstupy : Expression Pedal Možnosť montáže do racku : Nie MIDI interface : Nie Prevádzka na batérie : Nie Hmotnosť (g) : 340.0 Adaptér súčasťou balenia : Nie Kompatibilné s : Windows Vstupy : Mini USB Výška (mm) : 47.0 Ovládače : B Ovládače : Plus Ovládače : Mix Ovládače : Global USB : Áno Krajina pôvodu : Čína Vstupy : Jack 6,3 mm TS Ovládače : Exit Šírka (mm) : 121.0 Typ : Delay Ovládače : A Počet tlačidiel : 11 Výstupy : Jack 6,3 mm TS Ovládače : Minus Farba : Čierna Kompatibilné s : macOS Ovládače : Save Napájanie : 9V Hĺbka (mm) : 72.0 True bypass : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Hotone Binary Eko

TRU EARTH EKO 32KS

TRU EARTH EKO 32KS
Detail

PRÁŠOK NA PRANIE . Kľúčové vlastnosti: . Pranie bielej i farebnej bielizne . Koncentrovaná čistiaca formula . Účinný aj pri nízkych teplotách od 30 ° . Pre bežne špinavú bielizeň . Jemná vôňa sviežej bavlny . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TRU EARTH EKO 32KS

EKO Pončo Sloník Pink

EKO Pončo Sloník Pink
Detail

Detské pončo s kapucňou značky Eko. - vyrobený z mäkkého materiálu, ktorý je príjemný a hebký na dotyk - veľmi dobre absorbuje vodu - pekný detský motív Materiál: 100% bavlna Odporúčame dodržiavať pracie symboly! (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako EKO Pončo Sloník Pink

EKO Župan Medveď White

EKO Župan Medveď White
Detail

Detský župan s kapucňou značky Eko. - vyrobený z mäkkého materiálu, ktorý je príjemný a hebký na dotyk - župan má dve vrecká, kapucňu a zaväzovanie v páse - veľmi dobre absorbuje vodu - pekný detský motív Materiál: 100% bavlna Odporúčame dodržiavať pracie symboly! (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako EKO Župan Medveď White

EKO Vankúš klin 30x30x8cm

EKO Vankúš klin 30x30x8cm
Detail

Vankúš antirefluxný / klinový Vlastnosti: Ideálne riešenie pre batoľatá a deti, ktoré trpia refluxom.Správny uhol sklonu vankúša vyžaduje zdvihnutie časti tela, čo zlepšuje proces prehltnutia, takže potrava sa nezadržuje a refluxní proces sa zastaví alebo výrazne zmizne. Ideálny taktiež pri chrípke. Vankúšik uľahčuje tok jedla. Produkt sa používa v postieľke. Lem je z antialergického materiálu. Specifikácia Zloženie: 100% Bavlna Výplň: 100% Polyester Rozmer: 30×30×8 cm Odporúčame dodržiavať pracie symboly na etikete výrobku. (feedo.sk)

Podobné produkty ako EKO Vankúš klin 30x30x8cm

EKO Deka bambusová White

EKO Deka bambusová White
Detail

Veľmi mäkká bambusová deka príjemná na dotyk. Bambus je prírodné vlákno ktoré nie je chemicky upravované preto zaručuje antialergické a antibakteriálne vlastnosti. Deka sa dá výborne využiť v kočíku postieľke či v autosedačke a určite spríjemní chvíľky strávené s dieťatkom. Vlastnosti: bambusové vlákno má priaznivé účinky pre zdravie, je antialergické a antibakteriálne deka je príjemne mäkká a jemná a má široké uplatnenie počas letných dní možno prať v práčke na 30°C v rovnakom dizajne možno dokúpiť súvisiace produkty do detskej izby, ktoré spolu dokonale ladia Technické parametre: materiál: 100% bambus rozmery: 100×80 cm Odporúčame dodržiavať pracie symboly na etikete výrobku. Kolekcia bola vytvorená s ideou najnovších trendov a vytvorená s vášňou pre Vás. (feedo.sk)

Podobné produkty ako EKO Deka bambusová White

EKO Pončo Sloník Pink

EKO Pončo Sloník Pink
Detail

Detské pončo s kapucňou značky Eko. Vlastnosti: vyrobený z mäkkého materiálu, ktorý je príjemný a hebký na dotyk veľmi dobre absorbuje vodu pekný detský motív materiál: 100% bavlna odporúčame dodržiavať pracie symboly! (feedo.sk)

Podobné produkty ako EKO Pončo Sloník Pink

EKO Hracia deka - rhomb

EKO Hracia deka - rhomb
Detail

Outlet – poškodený obal, stav viď foto Zaujímavá kombinácia vysoko kvalitnej bavlny so zaujímavou potlačou a kožušinovým materiálom. Vďaka farebným stuhám všitým do bokov dečky a krásnym farebným obrázkom zvierat a objektov môže plniť i vzdelávaciu úlohu a poskytnúť dieťaťu veľa zábavy. Technické parametre: Rozmer 100×80 cm Zloženie: 100% bavlna, 100% Polyester (feedo.sk)

Podobné produkty ako EKO Hracia deka - rhomb

Multifunkčná sprchová Eko hlavica

Multifunkčná sprchová Eko hlavica
Detail

Zlepšíte kvalitu svojej pokožky používaním tejto špeciálnej multifunkčnej sprchovej hlavice. Vďaka obsahu minerálnych zložiek prináša použitie tejto ekologickej sprchy na pokožku množstvo blahodárnych a relaxačných účinkov. Germánium udržuje a zlepšuje zdravie buniek (vynikajúci transportér molekuly kyslíka), zatiaľ čo turmalín smeruje energiu premenou negatívnych iónov na pozitívne vysokofrekvenčné ióny. Oba minerály sú uložené v držadle sprchy, takže sa prospešné účinky dostávajú do pokožky priamo tečúcou vodou. · Ideálne pre citlivú pokožku · Obsahuje germánium a turmalín · Filtruje chlór, vodu a nečistoty a zlepšuje zdravie pokožky · Zabraňuje infekciám, dermatitíde a aktivuje imunitný systém · 8 typov striekania · Úspora vody (až 65%) Materiál: polypropylén Rozmery: Ø 8 cm, dĺžka 25 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Multifunkčná sprchová Eko hlavica

EKO VITAR BOX KOLAGEN

EKO VITAR BOX KOLAGEN
Detail

Výživový doplnok - vegánske kapsule s obsahom kolagénu, extraktu z boswellia serrata a vitamínu c. (drmax.sk)

Podobné produkty ako EKO VITAR BOX KOLAGEN

EKO Deka bambusová tyrkysová

EKO Deka bambusová tyrkysová
Detail

Veľmi mäkká bambusová deka príjemná na dotyk. (drmax.sk)

Podobné produkty ako EKO Deka bambusová tyrkysová

EKO Deka bambusová White

EKO Deka bambusová White
Detail

Veľmi mäkká bambusová deka príjemná na dotyk. (drmax.sk)

Podobné produkty ako EKO Deka bambusová White

Danfoss Eko biela (014G1115)

Danfoss Eko biela (014G1115)
Detail

Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez Bluetooth, s umiestnením na radiátor, napájanie: batériami, týždenné programovanie, fungovanie Samostatne, kompatibilná si ventilmi typu RA, RAV, RAVL a M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v angličtine Ovládajte ventil kúrenia komfortne, so štýlom a ušetrite až 30 % nákladov na teplo. Termostatická hlavica Danfoss Eco má nadčasový dizajn a poskytuje možnosť diaľkového ovládania prostredníctvom inteligentného telefónu. Stačí si do systému Google Android alebo Apple iOS nainštalovať aplikáciu Danfoss Eco. Získate tak šikovné radiátorové vykurovanie, kedy sa bude kúriť len vo vhodných, potrebných chvíľach. Displej možno otáčať o 180 stupňov, takže na neho uvidíte z ľubovoľného uhla pohľadu. Možno tiež ručne prenastaviť teplotu otočnou hlavicou.Kľúčové vlastnosti termostatickej hlavice Danfoss EkoProgramovanie hlavice cez aplikáciu na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Danfoss Eko biela (014G1115)
Delphin Podložka C-MAT Eko (8586018463713), ALBA Eko tyrkysová (EKM0151), Danfoss Eko biela (014G1115), EKO Zavinovačka bambusová s potlačou Owls Eko 75 × 75 cm (5903636127798), Sterntaler Eko Nehrkajúca hračka, 13817, Sterntaler Eko Nehrkajúca hračka, 13798, Sterntaler Eko Nehrkajúca hračka, 13816, Sterntaler Eko Nehrkajúca hračka, 13803, Sterntaler Eko Nehrkajúca hračka, 13799, EKO Pončo Sloník White (5903636103051), EKO Pončo Sloník Grey (5903636103075), EKO Pončo Sloník Pink (5903636103068), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), FROSCH Eko Limetka, 70 ks (4001499958694), FROSCH EKO Spiritus 500 ml (4009175941640), FROSCH EKO Malina (500 ml) (4001499944505), FROSCH EKO Levanduľa 1 l (4009175924100), FROSCH EKO Baby 500 ml (4009175944726), FOMEI Click box 120 EKO (FY3696), FOMEI Click box 90 EKO (FY3687), FOMEI Click box 60 EKO (FY3686), FROSCH EKO Senses 2v1 300 ml (9001531949289), EKO Zavinovačka bavlnená s potlačou Fawns (5903636122809), EKO Zavinovačka z pleteniny Sivá-Sivá (5903636106588), EKO Župan Medvedík Pink veľ. 92 (5903636112572), EKO Župan Medvedík White veľ. 92 (5903636112541), EKO Župan Medvedík Grey veľ. 92 (5903636112596)