Delphin rodpod craber mini, 101000884

Produkt Delphin rodpod craber mini, 101000884 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin rodpod craber mini, 101000884 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN RODPOD CRABER MINI, 101000884

DELPHIN RODPOD CRABER MINI, 101000884
Detail

RODPOD . Delphin Craber Mini je rodpod, ktorý vyniká jeho kompaktnými rozmermi, či už rozloženom alebo zloženom stave. Pre vyznávačov lovu kaprov v štýle ´UK Style´ je rodpod CRABER Mini tým pravým doplnkom. Je kompaktnejší než (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD CRABER MINI, 101000884 , Delphin stojan rodpod craber mini (8586018478267)

DELPHIN RODPOD CRABER MAXI, 101000564

DELPHIN RODPOD CRABER MAXI, 101000564
Detail

RODPOD . Delphin Craber Maxi je rodpod kompaktných rozmerov, ktorý vás milo prekvapí jeho všetrannosťou. Jeho rozmery je možné prispôsobiť podľa podmienok pri love, a preto je možné ho označiť ako všestranného pomocníka na všetky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD CRABER MAXI, 101000564 , Delphin stojan rodpod craber maxi (8586018474887)

Delphin stojan craber mini

Delphin stojan craber mini
Detail

Delphin Craber Mini je rodpod, ktorý vyniká jeho kompaktnými rozmermi, či už rozloženom alebo zloženom stave. Pre vyznávačov lovu kaprov v štýle ´UK Style´ je rodpod CRABER Mini tým pravým doplnkom. Je kompaktnejší než jeho väčší brat CRABER Maxi a milo vás prekvapí jeho všetrannosťou. Jeho rozmery je možné prispôsobiť podľa daných podmienok pri love, a preto je možné ho aj označiť ako všestranného parťáka na všetky typy vôd. Spoľahlivo poslúži na malých zarastených vodách, ale aj na veľkých otvorených vodných plochách, kde je potrebné sa dokonale prispôsobiť danému lovnému miestu. Vďaka čiernej farbe dokonale zapadne do okolitého prostredia. Vyznačuje veľmi stabilnou konštrukciou, ktorá vyniká svojou nízkou hmotnosťou. Jeho transportné rozmery ho predurčujú nato, aby mohol byť prenášaný vo vašej rybárskej taške v ochrannom textilnom púzdre, ktoré je aj súčasťou balenia. Nastavenie výšky hrazdy je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Nohy sú teleskopické a je možné nastaviť ich sklon do troch rôznych polôh. Celý rod pod je vyrobený z hliníkových profilov, ktoré sú spájané spojkami z veľmi odolného ABS plastu. To prispieva aj k dlhej životnosti CRABERA. Malý a skladný pomocník CRABER Mini je ideálnym rodpodom pre lovcov kaprov, ktorí majú radi ´UK Style´! Technické parametre: Počet prútov: 3 Nastavenie výšky stojanu: 32-71cm Nastavenie dľžky stojanu: 57-85 cm Šírka hrázd: 35cm Použitý materiál: hliník / ABS spojky Transportné rozmery: 57x20x6cm Hmotnosť: 1200g (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan craber mini , Delphin rodpod rpx stalk silver 2rods (8586018493864)

Delphin Stojan Rodpod Craber Mini (8586018478267)

Detail

Stojan na udicu – štvornohý, na 3 prúty, nastaviteľný, výrobným materiálom je hliník, hmotnosť 1200g, čierna farba Hľadáte stabilný a praktický stojan na udice? Rybársky stojan Delphin by mal byť súčasťou vašej rybárskej výbavy a umiestnite doň 3 ks udíc. Možnosť odložiť na chvíľu prút a mať tak voľné ruky istotne ocení každý rybár. Rodpod, čiže štvornohý stojan sa vyznačuje širšou základňou a o to lepšou stabilitou. Skvele sa hodí do nakloneného terénu, ale aj do rýchlejšie tečúcich vôd. Svoje využitie nájde tiež ako sumcový stojan. Jeho veľkosť si nastavíte podľa potreby. Stojan na prúty Delphin bol vytvorený z hliníka, ktorý mu požičiava ľahkosť, ale tiež stabilitu. Hlavné prednosti stojana na udicu Delphin Stojan Rodpod Craber Mini Stojan na udicu Delphin ocení každý rybár nielen pri dlhom love Pomôže vám zvýšiť efektivitu pri chytaní Umiestnite doň 3 ks udíc Rodpod stojan oceníte pre jeho stabilitu Rozmery stojana na rybárske prúty je možné podľa potreby... (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Stojan Rodpod Craber Mini (8586018478267) , Delphin rodpod rpx stalk blackway 2rods (8586018493857)

Delphin stojan craber maxi

Delphin stojan craber maxi
Detail

Jeho rozmery je možné prispôsobiť podľa podmienok pri love, a preto je možné ho označiť ako všestranného pomocníka na všetky typy vôd. Spoľahlivo poslúži na malých zarastených vodách, ale aj na veľkých otvorených vodných plochách, kde je potrebné sa dokonale prispôsobiť danému lovnému miestu. Vďaka čiernej farbe dokonale zapadne do okolitého prostredia. Vyznačuje sa pevnou a veľmi stabilnou konštrukciou, ktorá vyniká svojou nízkou hmotnosťou. Jeho transportné rozmery ho predurčujú nato, aby mohol byť prenášaný vo vašej rybárskej taške a v ochrannom textilnom púzdre, ktoré je aj súčasťou balenia. Nastavenie výšky hrazdy je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Nohy sú teleskopické a je možné nastaviť ich sklon do troch rôznych polôh. Celý rodpod je vyrobený z hliníkových profilov, ktoré sú spájané spojkami z veľmi odolného ABS plastu. To prispieva aj k dlhej životnosti CRABERA. Odteraz sa nebudete musieť rozhodovať, ktorý rodpod si vezmete so sebou na ryby! Technické parametre: Počet prútov: 3 Nastavenie výšky stojanu: 41-85cm Nastavenie dľžky stojanu: 80-130 cm Šírka prednej hrazdy: 50cm Šírka zadnej hrazdy: 60cm Použitý materiál: hliník / ABS spojky Transportné rozmery: 80x20x6cm Hmotnosť: 1420g (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan craber maxi , Mivardi – stojan rodpod professional (2000020817365)

Delphin Rodpod Bronx

Delphin Rodpod Bronx
Detail

Tento kompletne čierny rodpod si vás získa od prvej chvíle. Je výnimočne ľahký, veľmi stabilný a všestranný. Vďaka unikátnemu systému skladania sa Delphin BRONX zmestí do malého textilného puzdra, ktoré zaberie cestou na ryby len minimum miesta. Toto prenosné puzdro je samozrejme súčasťou balenia. Celý rod pod je vyrobený z hliníkových profilov, ktoré sú spájané spojkami z veľmi odolného ABS plastu. To zaručí dlhú životnosť a zároveň nízku hmotnosť BRONX-u. Tento rodpod je dôkazom, že kvalitné a plne funkčné vybavenie môže byť cenovo veľmi prístupné. Materiál : Hliník Navrhnuté v : Slovensko Počet v balení (ks) : 1 Transportné rozmery : 80 x 20 x 5 cm Výška : 40 - 75 cm Hmotnosť : 2 kg Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : 80 - 130 cm Materiál : ABS (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod Bronx , Delphin taška dravec mini (8586018449038)

Delphin Rodpod BBQ

Delphin Rodpod BBQ
Detail

Rodpod, ktorý v sebe spája nekonečne veľa rozmerových modifikácií. Oproti klasickému nastavovaniu nôh v dvoch smeroch, či výšky umiestnenia samotných hrázd má tento stojan v základe možnosť osového posúvania nôh. To umožňuje používateľovi presunúť ich základňu práve tam, kde mu to najviac vyhovuje v závislosti od terénu. Samozrejmosťou je aj nastavovanie samotnej dĺžky rodpodu. Konštrukcia modelu BBQ je veľmi stabilná a každý detail je bezchybne spracovaný. Základ kostry je tvorený hliníkovými profilmi, ktoré sú navzájom spojené masívnymi prvkami z veľmi odolného ABS plastu. Nie je sa čoho báť, každý jeden diel bol testovaný na tisíce otváracích/zatváracích cyklov a svoje úlohy plnia bezchybne. Netradičné sú aj extra dlhé teleskopické nohy, vďaka ktorým je možné tento rodpod postaviť v prípade potreby o level vyššie oproti bežne predávaným modelom. Vďaka rozmerovej všetstrannosti však z neho môže byť aj nízky kompaktný stojan. Pri presunoch oceníte veľmi nízku hmotnosť a ideálne transportné rozmery modelu BBQ. Celý rodpod je navyše predávaný v prenosnej taške s penovými výplňami. Výška : 56 - 96 cm Materiál : Hliník Dĺžka : 74 - 120 cm Krajina pôvodu : Čína Transportné rozmery : 75 x 30 x 6 cm Hmotnosť : 2,5 kg Navrhnuté v : Slovensko Materiál : ABS Počet v balení (ks) : 1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod BBQ , Delphin - vzduchovanie a-pump mini (8586018461863)

DELPHIN RODPOD BBQ, 870000328

DELPHIN RODPOD BBQ, 870000328
Detail

RODPOD . Rodpod, ktorý v sebe spája nekonečne veľa rozmerových modifikácií. Oproti klasickému nastavovaniu nôh v dvoch smeroch, či výšky umiestnenia samotných hrázd má tento stojan v základe možnosť osového posúvania nôh. To (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD BBQ, 870000328 , Mivardi – stojan rodpod hardcore xl (6 nôh) (2000020817358)

DELPHIN RODPOD DELPHIN BRONX 2G, 101000406

DELPHIN RODPOD DELPHIN BRONX 2G, 101000406
Detail

RODPOD . Rodpod Delphin BRONX 2G je prepracovaným nástupcom veľmi obľúbeného rodpodu BRONX. Preto sme zachovali všetky jeho výnimočné vlastnosti, pre ktoré je tak vyhľadávaný množstvom nadšencov loviacich kapre. Oproti prvej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD DELPHIN BRONX 2G, 101000406 , Delphin ihla the end grip safety mini (8586018462068)

Delphin rodpod rpx stalk blackway

Delphin rodpod rpx stalk blackway
Detail

RPX Stalk je rodpod, ktorý si vďaka jeho kompaktným a praktickým rozmerom obľúbite od prvej chvíle. Vyniká všetkými excelentnými vlastnosťami, ktoré sú charakteristické pre rodpody RPX. Mini verzia navyše poteší priaznivcov a vyznávačov “UK style“. Napriek malým rozmerom prekvapí svojou všestrannosťou a stabilitou, keďže hravo pojme okrem stalkových aj bežné dĺžky prútov. Jeho dokonalý dizajn v štýle BlackWay je výsledkom skĺbenia technológie pieskovania a následnej oxidácie hliníkovej konštrukcie do efektného matného čierneho povrchu. Okrem toho nesmú chýbať bezchybne spracované detaily a diely s vysokou presnosťou vyhotovenia. Prepracovaný masívny spoj uchytenia nôh s telom rodpodu zabezpečuje vysokú tuhosť produktu, čo sa výrazne prejavuje na jeho stabilite. Celohliníková konštrukcia navyše zaručuje naozaj dlhú životnosť. V základnom balení nájdete hrazdy na 2 prúty. Nastavenie výšky hrázd je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Dĺžka stojana sa dá nastaviť v rozmedzí 50-75cm. V prípade potreby je možné dokúpiť aj dlhšie nohy zo séria RPX, závit je rovnaký. RPX Stalk disponuje teleskopickými nohami, pričom ich sklon je možné nastaviť do troch rôznych polôh. Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Práve transport je ďalšou z úžasných predností tohto modelu. Akonáhle sa Vám do ruky dostane taška s rodpodom, ktorá je naozaj miniatúrna, už viac nebudete chcieť nosiť so sebou iný, väčší a ťažší rodpod! Technické parametre: Počet prútov: 2 Nastavenie výšky stojanu: 36-66 cm Nastavenie dĺžky stojanu: 50-75 cm Použitý materiál: hliník Transportné rozmery: 50x15x7cm Hmotnosť: 1,6 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rodpod rpx stalk blackway , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

Delphin rodpod rpx stalk silver

Delphin rodpod rpx stalk silver
Detail

RPX Stalk je rodpod, ktorý si vďaka jeho kompaktným a praktickým rozmerom obľúbite od prvej chvíle. Vyniká všetkými excelentnými vlastnosťami, ktoré sú charakteristické pre rodpody RPX. Mini verzia navyše poteší priaznivcov a vyznávačov “UK style“. Napriek malým rozmerom prekvapí svojou všestrannosťou a stabilitou, keďže hravo pojme okrem stalkových aj bežné dĺžky prútov. Jeho dokonalý dizajn je výsledkom anodizácie hliníkovej konštrukcie do lesklého strieborného povrchu so šedým nádychom. Okrem toho nesmú chýbať bezchybne spracované detaily a diely s vysokou presnosťou vyhotovenia. Prepracovaný masívny spoj uchytenia nôh s telom rodpodu zabezpečuje vysokú tuhosť produktu, čo sa výrazne prejavuje na jeho stabilite. Celohliníková konštrukcia navyše zaručuje naozaj dlhú životnosť. V základnom balení nájdete hrazdy na 2 prúty. Nastavenie výšky hrázd je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Dĺžka stojana sa dá nastaviť v rozmedzí 50-75cm. V prípade potreby je možné dokúpiť aj dlhšie nohy zo séria RPX, závit je rovnaký. RPX Stalk disponuje teleskopickými nohami, pričom ich sklon je možné nastaviť do troch rôznych polôh. Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Práve transport je ďalšou z úžasných predností tohto modelu. Akonáhle sa Vám do ruky dostane taška s rodpodom, ktorá je naozaj miniatúrna, už viac nebudete chcieť nosiť so sebou iný, väčší a ťažší rodpod! Technické parametre: Počet prútov: 2 Nastavenie výšky stojanu: 36-66 cm Nastavenie dĺžky stojanu: 50-75 cm Použitý materiál: hliník Transportné rozmery: 50x15x7cm Hmotnosť: 1,6 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rodpod rpx stalk silver , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

DELPHIN RODPOD RPX STALK SILVER, 101001624

DELPHIN RODPOD RPX STALK SILVER, 101001624
Detail

RODPOD . Po nespornom úspechu rodpodov zo série RPX, prichádza na trh ich kompaktná mini verzia. RPX Stalk je rodpod, ktorý si vďaka jeho kompaktným a praktickým rozmerom obľúbite od prvej chvíle. Vyniká všetkými excelentnými (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD RPX STALK SILVER, 101001624 , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

Delphin stojan rodpod bbq

Delphin stojan rodpod bbq
Detail

Oproti klasickému nastavovaniu nôh v dvoch smeroch, či výšky umiestnenia samotných hrázd má tento stojan v základe možnosť osového posúvania nôh. To umožňuje používateľovi presunúť ich základňu práve tam, kde mu to najviac vyhovuje v závislosti od terénu. Samozrejmosťou je aj nastavovanie samotnej dĺžky rodpodu. Konštrukcia modelu BBQ je veľmi stabilná a každý detail je bezchybne spracovaný. Základ kostry je tvorený hliníkovými profilmi, ktoré sú navzájom spojené masívnymi prvkami z veľmi odolného ABS plastu. Nie je sa čoho báť, každý jeden diel bol testovaný na tisíce otváracích/zatváracích cyklov a svoje úlohy plnia bezchybne. Netradičné sú aj extra dlhé teleskopické nohy, vďaka ktorým je možné tento rodpod postaviť v prípade potreby o level vyššie oproti bežne predávaným modelom. Vďaka rozmerovej všetstrannosti však z neho môže byť aj nízky kompaktný stojan. Pri presunoch oceníte veľmi nízku hmotnosť a ideálne transportné rozmery modelu BBQ. Celý rodpod je navyše predávaný v prenosnej taške s penovými výplňami. Technické parametre: Počet prútov: 3 Nastavenie výšky stojanu: 56-96cm Nastavenie dĺžky stojanu: 74-120 cm Použitý materiál: hliník / ABS spojky Transportné rozmery: 75x30x6cm Hmotnosť: 2,5kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan rodpod bbq , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

DELPHIN RODPOD RPX STALK BLACKWAY DVOJHRAZDA, 101001623

DELPHIN RODPOD RPX STALK BLACKWAY DVOJHRAZDA, 101001623
Detail

RODPOD . Po nespornom úspechu rodpodov zo série RPX, prichádza na trh ich kompaktná mini verzia. RPX Stalk je rodpod, ktorý si vďaka jeho kompaktným a praktickým rozmerom obľúbite od prvej chvíle. Vyniká všetkými excelentnými (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD RPX STALK BLACKWAY DVOJHRAZDA, 101001623 , Delphin leadcore (r4670nad)

Delphin stojan rodpod bronx 2g

Delphin stojan rodpod bronx 2g
Detail

Preto sme zachovali všetky jeho výnimočné vlastnosti, pre ktoré je tak vyhľadávaný množstvom nadšencov loviacich kapre. Oproti prvej generácii má výrazne zosilnené upínanie hrázd, vrátane zosilnenia celého klipového mechanizmu. To zabezpečí výrazne vyššiu životnosť systému a zjednodušuje jeho ovládanie. Pozornému oku určite neujde to, že celý mechanizmus sa odteraz nesie v dizajne plutvy z nášho loga. Rodpod BRONX 2G je vyrábaný v čiernom vyhotovení a kvalita jeho spracovania výrazne prevyšuje bežne dostupné rodpody z danej cenovej kategórie. Medzi jeho prednosti patrí hlavne veľmi nízka hmotnosť, vysoká stabilita a všestrannosť. Vďaka unikátnemu systému skladania sa Delphin BRONX II zmestí do malého textilného puzdra, ktoré zaberie cestou na ryby len minimum miesta. Toto prenosné puzdro je samozrejme súčasťou balenia. Celý rod pod je vyrobený z hliníkových profilov, ktoré sú spájané spojkami z veľmi odolného ABS plastu. To zaručí dlhú životnosť a zároveň nízku hmotnosť BRONX-u. Tento rodpod je dôkazom, že kvalitné a plne funkčné vybavenie môže byť cenovo veľmi dostupné. Technické parametre: Počet prútov: 3 Nastavenie výšky stojanu: 31-67cm Nastavenie dľžky stojanu: 82-132cm Šírka hrázd: 50cm Použitý materiál: hliník / ABS spojky Transportné rozmery: 82x16x8cm Hmotnosť: 1185g (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan rodpod bronx 2g , Delphin redcode (ryb5318nad)

Delphin Rodpod RPX Stalk Silver Double Buzz Bar

Delphin Rodpod RPX Stalk Silver Double Buzz Bar
Detail

Po nespornom úspechu rodpodov zo série RPX, prichádza na trh ich kompaktná mini verzia. RPX Stalk je rodpod, ktorý si vďaka jeho kompaktným a praktickým rozmerom obľúbite od prvej chvíle. Vyniká všetkými excelentnými vlastnosťami, ktoré sú charakteristické pre rodpody RPX. Mini verzia navyše poteší priaznivcov a vyznávačov ''UK style''. Napriek malým rozmerom prekvapí svojou všestrannosťou a stabilitou, keďže hravo pojme okrem stalkových aj bežné dĺžky prútov. Jeho dokonalý dizajn v štýle BlackWay je výsledkom skĺbenia technológie pieskovania a následnej oxidácie hliníkovej konštrukcie do efektného matného čierneho povrchu. Okrem toho nesmú chýbať bezchybne spracované detaily a diely s vysokou presnosťou vyhotovenia. Prepracovaný masívny spoj uchytenia nôh s telom rodpodu zabezpečuje vysokú tuhosť produktu, čo sa výrazne prejavuje na jeho stabilite. Celohliníková konštrukcia navyše zaručuje naozaj dlhú životnosť. V základnom balení nájdete hrazdy na 2 prúty. Nastavenie výšky hrázd je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Dĺžka stojana sa dá nastaviť v rozmedzí 50 - 75 cm. V prípade potreby je možné dokúpiť aj dlhšie nohy zo séria RPX, závit je rovnaký. RPX Stalk disponuje teleskopickými nohami, pričom ich sklon je možné nastaviť do troch rôznych polôh. Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Práve transport je ďalšou z úžasných predností tohto modelu. Akonáhle sa Vám do ruky dostane taška s rodpodom, ktorá je naozaj miniatúrna, už viac nebudete chcieť nosiť so sebou iný, väčší a ťažší rodpod! Technické parametre: Počet prútov: 2 Nastavenie výšky stojanu: 36 - 66 cm Nastavenie dĺžky stojanu: 50 - 75 cm Použitý materiál: hliník Transportné rozmery: 50 x 15 x 7 cm Hmotnosť: 1,6 kg Séria : RPX Výška : 36 - 66 cm Počet v balení (ks) : 1 Dĺžka : 50 - 75 cm Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Transportné rozmery : 50 x 15 x 7 cm Variant : Silver Hmotnosť : 1600 g Materiál : Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod RPX Stalk Silver Double Buzz Bar , Delphin ronin (ryb5327nad)

Delphin Rodpod RPX 4 BlackWay for 3 rods

Delphin Rodpod RPX 4 BlackWay for 3 rods
Detail

Nástupca legendárneho modelu Delphin RPX-3 vás uchváti od prvého momentu. Jeho dokonalý dizajn v štýle BlackWay je výsledkom skĺbenia technológie pieskovania a následnej oxidácie hliníkovej konštrukcie do efektného matného čierneho povrchu. Oproti predchodcovi má prepracovaný spoj uchytenia nôh s telom rodpodu. Masívny spojovací kus zabezpečuje až o 15% vyššiu tuhosť tohto celku, čo sa výrazne podpisuje na enormne vysokej stabilite za každých podmienok. Napriek tomu sa podarilo udržať nízku hmotnosť, ktorú oceníte hlavne pri transporte rodpodu. Bezchybne spracované detaily a diely s vysokou presnosťou vyhotovenia. To je rodpod Delphin RPX-4, ktorý ponúka nečakanú variabilitu. V základnom balení nájdete hrazdy na 3 prúty, no ponúkame vám možnosť dokúpenia setu hrázd pre 4 prúty. Dĺžka stojana sa dá nastaviť v rozmedzí 84-138cm. Pri použití dokúpiteľných nôh pre RPX-4 s rozmedzím nastavenia 70-140cm, je možné RPX-4 nastaviť až do výšky viac ako 130cm (náhradné nohy nie sú súčasťou dodávky, s použitím štandardných nôh je možné nastaviť výšku maximálne na 80cm). Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Hmotnosť : 2,6 kg Krajina pôvodu : Čína Počet v balení (ks) : 1 Navrhnuté v : Slovensko Výška : 50 - 80 cm Výška : 60 - 140 cm Materiál : Hliník Transportné rozmery : 90 x 20 x 7 cm Dĺžka : 84 - 138 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod RPX 4 BlackWay for 3 rods , Delphin carbonix (ryb5353nad)

DELPHIN RODPOD RPX 4 BLACKWAY PRE 3 PRUTY, 870000329

DELPHIN RODPOD RPX 4 BLACKWAY PRE 3 PRUTY, 870000329
Detail

RODPOD - 3 PRÚTY . Nástupca legendárneho modelu Delphin RPX-3 vás uchváti od prvého momentu. Jeho dokonalý dizajn v štýle BlackWay je výsledkom skĺbenia technológie pieskovania a následnej oxidácie hliníkovej konštrukcie do (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD RPX 4 BLACKWAY PRE 3 PRUTY, 870000329 , Delphin orix (8586018473545)

DELPHIN RODPOD RPX 4 SILVER PRE 3 PRUTY, 870000333

DELPHIN RODPOD RPX 4 SILVER PRE 3 PRUTY, 870000333
Detail

STOJAN NA PRÚTY . Ten, kto pri vode neobľubuje všetko výhradne čierne, určite siahne po našom modely RPX4 Silver. Jeho dokonalý dizajn je výsledkom anodizácie hliníkovej konštrukcie do lesklého strieborného povrchu so šedým (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RODPOD RPX 4 SILVER PRE 3 PRUTY, 870000333 , Delphin elixir (ryb5357nad)

Delphin stojan rodpod rpx 4 blackway

Delphin stojan rodpod rpx 4 blackway
Detail

Oproti predchodcovi má prepracovaný spoj uchytenia nôh s telom rodpodu. Masívny spojovací kus zabezpečuje až o 15% vyššiu tuhosť tohto celku, čo sa výrazne podpisuje na enormne vysokej stabilite za každých podmienok. Napriek tomu sa nám podarilo udržať nízku hmotnosť, ktorú oceníte hlavne pri transporte rodpodu. Bezchybne spracované detaily a diely s vysokou presnosťou vyhotovenia. To je rodpod Delphin RPX-4, ktorý ponúka nečakanú variabilitu. V základnom balení nájdete hrazdy na 3 prúty, no ponúkame vám možnosť dokúpenia setu hrázd pre 4 prúty. Dĺžka stojana sa dá nastaviť v rozmedzí 84-138cm. Pri použití dokúpiteľných nôh pre RPX-4 s rozmedzím nastavenia 70-140cm, je možné RPX-4 nastaviť až do výšky viac ako 130cm (náhradné nohy nie sú súčasťou dodávky, s použitím štandardných nôh je možné nastaviť výšku maximálne na 80cm). Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Technické parametre: Počet prútov: 3 (základná sada) Nastavenie výšky stojanu: 60-140cm (50-80 cm) Nastavenie dĺžky stojanu: 84-138 cm Použitý materiál: hliník Transportné rozmery: 90x20x7cm Hmotnosť: 2,6kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan rodpod rpx 4 blackway , Delphin ixtrek (ryb5371nad)

Delphin stojan rodpod rpx 4 silver

Delphin stojan rodpod rpx 4 silver
Detail

Jeho dokonalý dizajn je výsledkom anodizácie hliníkovej konštrukcie do lesklého strieborného povrchu so šedým nádychom. Má prepracovaný spoj uchytenie nôh s telom rodpodu. Vďaka masívnemu spojovaciemu kusu je tento stojan extrémne stabilný a tuhý. Ale aj napriek tomu sa nám podarilo udržať nízku hmotnosť, ktorú oceníte hlavne pri transporte. Bezchybne spracované detaily dielov s vysokou presnosťou prevedenia. To je rodpod Delphin RPX-4 Silver, ktorý ponúka nečakanú variabilitu. V základnom balení nájdete hrazdy na 3 prúty, ale ponúkame vám možnosť dokúpenia setu hrázd pre 4 prúty. Dĺžka stojana je možné nastaviť v rozmedzí 84-138cm. Pri použití dokoupitelných nôh pre RPX-4 s rozmedzím nastavenia 70-140cm, je možné RPX-4 nastaviť až do výšky viac ako 130cm (náhradné nohy nie sú súčasťou základného balenia, s použitím štandardných nôh (41-70cm) možno nastaviť výšku maximálne na 80cm ). Taktiež je možnosť dokúpenia nôh s dĺžkou 41-70cm. Rodpod možno nastaviť do extrémneho sklonu, čo určite oceníte pri love na riekach alebo všade tam, kde je potrebné mať špičky prútov extrémne vysoko. Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Technické parametre: Počet prútov: 3 (základná sada) Nastavenie výšky stojana: 60-140 cm (50-80 cm) Nastavenie dĺžky stojana: 84-138 cm Použitý materiál: hliník Transportné rozmery: 90x20x7cm Hmotnosť: 2,6kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan rodpod rpx 4 silver , Delphin inox (ryb5363nad)

Delphin Stojan Rodpod Craber Maxi (8586018474887)

Delphin Stojan Rodpod Craber Maxi (8586018474887)
Detail

Stojan na udicu – štvornohý, na 3 prúty, nastaviteľný, výrobným materiálom je hliník, hmotnosť 1420g, min. dĺžka 80cm, max. dĺžka 130cm, min. šírka 41cm, max. šírka 85cm, čierna farba Hľadáte kvalitný stojan na udicu? Stojan na prúty Delphin by mal mať každý správny rybár a pojme celkovo 3 ks udíc. Z dlhej chvíle ho môžete využiť na odloženie prútu a mať tak chvíľu voľné ruky. Štvornohý stojan, čiže rodpod, je typický svojím širším pôdorysom a lepšou stabilitou. Je vhodný ako do strmého terénu, tak aj do rýchlejšie tečúcej vody. Uplatnenie nájde tiež ako sumcový stojan. Jeho veľkosť si nastavíte podľa potreby. Dĺžka je nastaviteľná od 80 do 130 cm a výšku si volíte od 41 do 85 cm. Stojan na udicu Delphin bol zhotovený z hliníka, a preto je veľmi ľahký, ale zároveň stabilný. Hlavné prednosti stojana na udicu Delphin Stojan Rodpod Craber Maxi Stojan na udicu Delphin využije každý rybár nielen pri dlhom love Pomôže vám zvýšiť efektivitu pri chytaní Vložíte doň 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Stojan Rodpod Craber Maxi (8586018474887) , Delphin oxyd (ryb017454nad)

Mivardi Rodpod Professional

Mivardi Rodpod Professional
Detail

Stabilný stojan s kompaktnými transportnými rozmermi na dokonalou stabilitou. Samozrejmosťou sú štyri teleskopické nohy, nastaviteľná dĺžka stojanu aj výškovo nastaviteľné stĺpiky hrázd. Rozloženie aj zloženie stojanu je mimoriadne ľahké na rýchle. Väčšina častí sa po povolení iba sklopí. Stojan je dodávaný s praktickým prepravným tubusom. Transportný rozmer: dĺžka tubusu - 84 cm, priemer - 11 cm. Dĺžka prednej hrazdy - 45 cm, dĺžka zadné hrazdy - 40 cm, rozostup tyčí držiacich hrazdu - 15 cm. Hmotnosť - 2,5 kg. Min./max. dĺžka predných nôh - 38/64 cm. Farba - čierna. Min./max. dĺžka od zadnej k prednej hrazde - 71/127 cm. Hmotnosť : 2,5 kg Dĺžka : 127 cm Počet v balení (ks) : 1 Navrhnuté v : Česko Krajina pôvodu : Čína Materiál : Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Mivardi Rodpod Professional , Delphin hornet (ryb017458nad)

Delphin kliešte mini

Delphin kliešte mini
Detail

Delphin MINI si hravo poradí so strihaním splietaných šnúr, vlascov, ale aj aramidového (kevlarového) vlákna. Mikrozúbky na vnútornej strane čeľustí slúžia na pridržanie rybárskej šnúry a na následné hladké odstrihnutie. Kliešte je možné využiť aj na rozdelenie SPLIT RINGS krúžkov, či upevnenie vyvažovacieho olůvka. Vďaka svojej univerzálnosti je možné ich využiť pri všetkých rybolovných technikách. Upozornenie: Nestrihajte oceľové lanká, pretože hrozí poškodenie ostria a následné znefunkčnenie strihania pletených šnúr. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin kliešte mini , Delphin ixpera (ryb5368nad)

Mivardi Rodpod Hardcore XL

Mivardi Rodpod Hardcore XL
Detail

Nekompromisný a mimoriadne stabilný stojan na prúty. Štandardne je dodávaný s tromi pármi teleskopických nôh v rôznych dĺžkach s bajonetovým systémom výsuvu. Použitie rôznych dĺžok nôh na rôzne nastavenia ich uhlov umožňujú rad variantov postavenia stojanu, ktorý sa vysporiada s každou situáciou. Aretácia výsuvu centrálnej časti aj stĺpikov oboch hrázd sú riešené robustnými zámkami s veľmi jednoduchým ovládaním. Rozloženie aj zloženie stojana je preto otázkou niekoľkých okamihov. Transportný rozmer - 96 x 16 x 11 cm. Hmotnosť - 3,8 kg. Max. dĺžka od hrazdy k hrazde 143 cm. Farba - čierna. Navrhnuté v : Česko Hmotnosť : 3,8 kg Materiál : Hliník Dĺžka : 143 cm Krajina pôvodu : Čína Počet v balení (ks) : 1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Mivardi Rodpod Hardcore XL , Delphin zandera (8586018013871)

Mivardi stojan rodpod professional

Mivardi stojan rodpod professional
Detail

Hmotnosť 2,5 kg Minimálna dĺžka predných nôh: 38 cm Maximálna dĺžka predných nôh: 64 cm V balení rodpod + prepravný tubus Farba čierna Minimálna dĺžka od zadnej k prednej hrazde: 71 cm Maximálna dĺžka od zadnej k prednej hrazde: 127 cm Dĺžka prednej hrazdy: 45 cm Dĺžka zadnej hrazdy: 40 cm Dĺžka tubusu: 84 cm Priemer tubusu: 11 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi stojan rodpod professional , Delphin chilli (ryb017463nad)

Delphin nôž b-mini

Delphin nôž b-mini
Detail

Môžete s ním rezať, rezať (keďže v hornej časti čepele sa nachádzajú pílové zuby), odblankujete kábel, alebo dokonca otvorte pivo. Pre zníženie hmotnosti má plastová rukoväť. Nôž sa dodáva v praktickom plastovom puzdre, ktoré je na čepeli bezpečne zakliknuté. • Technické parametre: • Delphin B-MINI • Celková dĺžka: 214mm • Dĺžka čepele: 98mm • Výška čepele: 19mm • Hrúbka čepele: 1,5mm • Materiál čepele: nerezová oceľ • Hmotnosť: 47g (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin nôž b-mini , Delphin exyl (ryb017451nad)

Delphin vzduchovnie a-pump mini

Delphin vzduchovnie a-pump mini
Detail

A-PUMP MINI je napájaný jednou 1,5V batériou typu LR20. Táto batéria umožňuje chod až 58 hodín vkuse. Okysličovač má dve rýchlosti, ktoré pumpujú vzduch v objeme 0,8 - 1l za minútu a je odolný voči dažďu. Súčasťou balenia je gumená hadička a vzduchovací kamienok. Technické parametre: Rozmery: 102x79x41 mm Napájanie: 1x 1,5V batéria LR20 Rýchlosti: 2 Vzduchovanie: 0.8 - 1l/min Výdrž: 58h Príslušenstvo: gumená hadička, vzduchovací kamienok (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin vzduchovnie a-pump mini , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist zelené sklá (8586018471770)

Delphin Taška Dravec Mini (8586018449038)

Delphin Taška Dravec Mini (8586018449038)
Detail

Taška – najmenšia zo série Dravec, ideálna na ultraľahkú prívlač, na pripevnenie na opasok, súčasťou je box a 5 PVC vreciek Delphin Dravec Mini je najmenšia taška zo série Dravec a je ideálna najmä na ultraľahkú prívlač. Po otvorení suchého zipsu sa nachádza sieťka s úložným boxom, ktorý má rozmery 10,5 × 7 × 2,5 cm s prepážkami, takže sa do nej hravo zmestí všetko potrebné. Okrem boxu je tu tiež 5 PVC vreciek na nástrahy. Taška Delphin Dravec Mini je na zadnej strane vybavená pútkami, takže je možné si ju pohodlne pripevniť napríklad na opasok. Taška s rozmermi 13 × 12 × 5 cm sa môže pochváliť bezchybným spracovaním s nadčasovým dizajnom, ktorý určite ocení nejeden rybár ihneď po príchode k vode.Hlavné prednosti tašky Delphin Dravec MiniTaška je vhodným riešením najmä na ultraľahkú prívlačObsahuje sieťku s úložným boxom s rozmermi 10,5 × 7 × 2,5 cmPohodlný prenos tašky Delphin vďaka pútkam na zadnej straneRozmery Delphin Dravec Mini sú 13 × 12 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Taška Dravec Mini (8586018449038) , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist hnedé sklá (8586018471763)

Holdcarp stojan brilliant rodpod+ 3 rods

Holdcarp stojan brilliant rodpod+ 3 rods
Detail

Každá časť rodpodu je teleskopická či výsuvná. Rodpod obsahuje rýchlospojky na indikátory záberu. Tým je urýchlený proces rozloženia a zloženia stojanu. Každá noha je samostatne rotovateľná a rotovatelná o 360°. Umožňuje to flexibilné nastavenie stojanu v akomkoľvek teréne. Možnosť použiť na menších vodách s minimálnymi rozmermi a taktiež aj na veľkých priehradach či riekach vďaka teleskopickým častiam stojanu. Rozmery: Hlavná časť (telo): 53-105 cm Nohy: 23-43 cm Buzzbary(hrazdy): 25-45 cm Hmotnosť vrátane obalu: 6 kg Materiál: nerezová leštená nerez Obsah balenia: telo rodpodu, 2ks buzzbarov, prepravné puzdro. (parys.sk)

Podobné produkty ako Holdcarp stojan brilliant rodpod+ 3 rods , Delphin stolička xk (8586016328496)

Carp expert stojan advancer rodpod kit

Detail

Set stojana na prúty Advancer od spoločnosti Carp Expert je mimoriadne cenovo dostupným riešením, ktoré je ideálne pre použitie na brehoch, kde nie sú k dispozícii klasické vidličky alebo je ťažké ich použiť. Či už na prírodnom kamenistom povrchu alebo modernizovanom prostredí, kde môžu mať rybári k dispozícii mólo, je možné zostavu použiť aj na obyčajné drevené mólo alebo dokonca do člna, čo ponúka jednoduché riešenie pre pohodlné postavenie 2 zostáv používaných počas rybolovu. Samozrejme, že sa dá použiť aj na lov na feeder, ale vzhľadom na obsah balenia sa výborne hodí pre klasický lov z dna a lov na boilies. Základom zostavy je zelený Rod pod s nastaviteľnou dĺžkou, vďaka čomu dokážeme eliminovať akékoľvek deformácie terénu. Pre tých, ktorí neuprednostňujú metódu lovu na feeder a radšej by pri love sedeli, sú ideálne 2 elektrické signalizátory záberu, ktoré sú súčasťou sady a pri zábere vydávajú zvukový a vizuálny signál pre väčšie pohodlie. Majú zabudovaný Snag Bar, ktorý zabraňuje vytiahnutiu prútu spôsobenému prudkým záberom. A nakoniec, aby ste sa uistili, že vám neuniknú ani malé zábery, pridali sme do sady 2 swingry spolu s 2 držiakmi prútov v tvare U. Ideálna voľba pre začiatočníkov i pokročilých rybárov, ak sa občas ocitnete na úseku vody, ktorý neumožňuje použitie inej metódy, a vďaka prijateľnej cene je to skvelý nápad na darček pre každého začinajúceho rybára. (parys.sk)

Podobné produkty ako Carp expert stojan advancer rodpod kit

Delphin - Vzduchovanie A-Pump Mini (8586018461863)

Delphin - Vzduchovanie A-Pump Mini (8586018461863)
Detail

Okysličovač – do kedrovníc a vedier s nástražnými rybkami, napájanie: 1× 1.5V batéria LR20, 2 rýchlosti, vzduchovanie: 0.8 – 1l/min, rozmery: 102x79x41mm Delphin A-Pump Mini predstavuje perfektného pomocníka pri prechovávaní nástražných rybičiek v kedrovnici či vedierku. Okysličovač ponúka výdrž až 58 hodín, dve rýchlosti chodu a vzduch pritom dodáva s intenzitou 0,8 až 1 liter za minútu. Napájaný je jednou 1,5 V batériou typu LR20. Vzduchovanie Delphin je odolné aj voči dažďu, takže ho nezastavia ani rozmary počasia. Súčasťou balenia je gumená hadička aj vzduchovací kamienok. Delphin A-Pump Mini je ideálny na použitie vtedy, ak potrebujete udržať nástrahové rybičky v dobrej kondícii. Kľúčové vlastnosti Vzduchovania Delphin A-Pump MiniDelphin A-Pump Mini je pomocník pri prechovávaní nástražných rybičiek v kedrovnici či vedierkuS výdržou až 58 hodín a dvoma rýchlosťami choduVzduch dodáva intenzitou 0,8 až 1 liter... (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin - Vzduchovanie A-Pump Mini (8586018461863)

Delphin kŕmna lopatka dumper full mini

Delphin kŕmna lopatka dumper full mini
Detail

Lopatka DUMPER je kompletne vyrobená z pevného, veľmi odolného plastu, ktorý je navyše veľmi ľahko umývateľný. Masívna plastová rúčka dobre padne do ruky a uľahčuje naberanie a následné zakrmovanie. Delphin DUMPER je dostupná v troch prevedeniach. Vďaka svojím kompaktným, praktickým rozmerom ju môžete mať vždy poruke, bez toho aby zabrala výrazné miesto vo vašej výbave. Ideálna na plnenie zakrmovacích rakiet a PVA sáčkov. Vďaka vyhotoveniu bez dier je taktiež vhodná pri použití kŕmenia obsahujúceho vyšší podiel tekutých zložiek, boostrov, zig mixov a podobne. Technické parametre: Celková dĺžka s rukoväťou: 25 cm Rozmer naberačky (dxš): 15x9 cm Hmotnosť: 75 g (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin kŕmna lopatka dumper full mini

Mivardi stojan rodpod hardcore xl (6 nôh)

Mivardi stojan rodpod hardcore xl (6 nôh)
Detail

Mivardi Stojan Rodpod Hardcore XL (6 nôh) (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi stojan rodpod hardcore xl (6 nôh)

DELPHIN NAHRADNE VRECKA PRE DRAVEC MINI, 420220101

DELPHIN NAHRADNE VRECKA PRE DRAVEC MINI, 420220101
Detail

NÁHRADNÉ VRECKÁ . Náhradné vrecká pre Delphin DRAVEC MINI (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN NAHRADNE VRECKA PRE DRAVEC MINI, 420220101

Delphin ihla the end grip safety mini

Delphin ihla the end grip safety mini
Detail

SafetyMini sa vyznačuje veľkou pevnosťou, vďaka čomu je vhodná na tie najtvrdšie nástrahy ako sú vysušené boilies, tigrí orech či pelety. Oko na konci pevného hrotu slúži na zachytenie šnúrky pri prevliekaní nástrah. Komfortne tvarovaná rukoväť ponúka pohodlný úchop vďaka pogumovanému povrchu. Tvrdý plast je v kamufláži G-round. Navyše sú všetky pogumované časti rukovätí GRIP výrazne farebné, čo eliminuje ich stratu a pomôže pri ich hľadaní v šere a v prípadnoch chaose vášho kaprárskeho vybavenia. Ihly GRIP sú balené v ekologickom recyklovanom obale, ktorý šetrí naše životné prostredie. Technické parametre: Ihla Delphin GRIP SafetyMini Celková dĺžka: 7cm Dĺžka ihly: 4cm Rukoväť: ružová (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin ihla the end grip safety mini

Delphin ihla t-end gripx safety mini

Detail

SafetyMINI sa vyznačuje veľkou pevnosťou, pričom vyniká aj svojimi kompaktnými rozmermi. Je vhodná na tie najtvrdšie nástrahy ako sú vysušené boilies, tigrie orech či pelety. Tento typ je obzvlášť vhodný aj pri prevliekaní gumových nástrah, ktoré bývajú veľmi húževnaté. Zárez na konci pevného hrotu slúži na zachytenie šnúrky pri prevliekaní. Dômyselne navrhnutá rukoväť ponúka pohodlný úchop vďaka svojmu tvaru a pogumovanému povrchu. Okrem toho má otvor, ktorý umožňuje ihlu zavesiť či priviazať k niektorej časti výbavy, tak aby ste ju nemohli stratiť. Všetky pogumované časti rukovätí sú navyše výrazne farebné, čo zaručí, že ich medzi iným príslušenstvom vždy ľahko nájdete. Technické parametre: Celková dĺžka: 7,8cm Dĺžka ihly: 4,5cm Rukoväť: ružová (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin ihla t-end gripx safety mini

Hrazda 2s rodpod professional - zadné (2 prúty) dĺžka 25 cm

Hrazda 2s rodpod professional - zadné (2 prúty) dĺžka 25 cm
Detail

uvedená cena je za 1ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Hrazda 2s rodpod professional - zadné (2 prúty) dĺžka 25 cm

Mivardi hrazda 2l rodpod hardcore na 2 prúty-dĺžka 24 cm

Mivardi hrazda 2l rodpod hardcore na 2 prúty-dĺžka 24 cm
Detail

uvedená cena je za 1ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi hrazda 2l rodpod hardcore na 2 prúty-dĺžka 24 cm

Mivardi hrazda 4l rodpod hardcore na 4 prúty-dĺžka 75 cm

Mivardi hrazda 4l rodpod hardcore na 4 prúty-dĺžka 75 cm
Detail

Uvedená cena je za jeden kus. (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi hrazda 4l rodpod hardcore na 4 prúty-dĺžka 75 cm

Mivardi hrazda 2l rodpod professional - predné (2 prúty) - dĺžka 30 cm

Mivardi hrazda 2l rodpod professional - predné (2 prúty) - dĺžka 30 cm
Detail

uvedená cena je za 1ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi hrazda 2l rodpod professional - predné (2 prúty) - dĺžka 30 cm

Mivardi hrazda 4l rodpod professional na 4 prúty-dĺžka 75 cm

Mivardi hrazda 4l rodpod professional na 4 prúty-dĺžka 75 cm
Detail

uvedená cena je za 1ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi hrazda 4l rodpod professional na 4 prúty-dĺžka 75 cm

Mivardi hrazda 2l rodpod hardcore na 2 prúty-dĺžka 30 cm

Mivardi hrazda 2l rodpod hardcore na 2 prúty-dĺžka 30 cm
Detail

uvedená cena je za 1ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi hrazda 2l rodpod hardcore na 2 prúty-dĺžka 30 cm

Mivardi hrazda 4l rodpod hardcore na 4 prúty-dĺžka 60 cm

Mivardi hrazda 4l rodpod hardcore na 4 prúty-dĺžka 60 cm
Detail

Uvedená cena je za jeden kus. (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi hrazda 4l rodpod hardcore na 4 prúty-dĺžka 60 cm

Daemons rodpod malý skladací s dvojitým telom pre lov pod ľadom

Daemons rodpod malý skladací s dvojitým telom pre lov pod ľadom
Detail

Rozloženie a zloženie stojančeku jedným pohybom, minimálna prepravná veľkosť. Výškovo nastaviteľná predné aj zadné rohatinky v rozmedzí 20 - 25cm. Nastaviteľná rozteč rohatinek v rozsahu10 - 35 cm. Určený pre lov pod ľadom. (parys.sk)

Podobné produkty ako Daemons rodpod malý skladací s dvojitým telom pre lov pod ľadom

Delphin Rod Pod CRABER Maxi

Delphin Rod Pod CRABER Maxi
Detail

Delphin Craber Maxi je rodpod kompaktných rozmerov, ktorý vás milo prekvapí jeho všetrannosťou. Jeho rozmery je možné prispôsobiť podľa podmienok pri love, a preto je možné ho označiť ako všestranného pomocníka na všetky typy vôd. Spoľahlivo poslúži na malých zarastených vodách, ale aj na veľkých otvorených vodných plochách, kde je potrebné sa dokonale prispôsobiť danému lovnému miestu. Vďaka čiernej farbe dokonale zapadne do okolitého prostredia. Vyznačuje sa pevnou a veľmi stabilnou konštrukciou, ktorá vyniká svojou nízkou hmotnosťou. Jeho transportné rozmery ho predurčujú nato, aby mohol byť prenášaný vo vašej rybárskej taške a v ochrannom textilnom púzdre, ktoré je aj súčasťou balenia. Nastavenie výšky hrazdy je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Nohy sú teleskopické a je možné nastaviť ich sklon do troch rôznych polôh. Celý rodpod je vyrobený z hliníkových profilov, ktoré sú spájané spojkami z veľmi odolného ABS plastu. To prispieva aj k dlhej životnosti CRABERA. Odteraz sa nebudete musieť rozhodovať, ktorý rodpod si vezmete so sebou na ryby!K rodpodu je možné ako dlhé / náhradné nohy použiť samostatne predávané, univerzálne rázsošky SimpleSTICK.Technické parametre:Počet prútov: 3Nastavenie výšky stojanu: 41 - 85 cmNastavenie dľžky stojanu: 80 - 130 cmŠírka prednej hrazdy: 50 cmŠírka zadnej hrazdy: 60 cmPoužitý materiál: hliník / ABS spojkyTransportné rozmery: 80 x 20 x 6 cm Materiál : ABS Výška : 41 - 85 cm Dĺžka : 80 - 130 cm Šírka : 60 cm Transportné rozmery : 80 x 20 x 6 cm Materiál : Hliník Počet v balení (ks) : 1 Hmotnosť : 1420 g Navrhnuté v : Slovensko Séria : CRABER Maxi Variant : 3 Rod Pod Krajina pôvodu : Čína Šírka : 50 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rod Pod CRABER Maxi

Delphin Rodpod Bronx 2G

Delphin Rodpod Bronx 2G
Detail

Rodpod Delphin BRONX 2G je prepracovaným nástupcom veľmi obľúbeného rodpodu BRONX. Preto sme zachovali všetky jeho výnimočné vlastnosti, pre ktoré je tak vyhľadávaný množstvom nadšencov loviacich kapre. Oproti prvej generácii má výrazne zosilnené upínanie hrázd, vrátane zosilnenia celého klipového mechanizmu. To zabezpečí výrazne vyššiu životnosť systému a zjednodušuje jeho ovládanie. Pozornému oku určite neujde to, že celý mechanizmus sa odteraz nesie v dizajne plutvy z nášho loga. Rodpod BRONX 2G je vyrábaný v čiernom vyhotovení a kvalita jeho spracovania výrazne prevyšuje bežne dostupné rodpody z danej cenovej kategórie. Medzi jeho prednosti patrí hlavne veľmi nízka hmotnosť, vysoká stabilita a všestrannosť. Vďaka unikátnemu systému skladania sa Delphin BRONX II zmestí do malého textilného puzdra, ktoré zaberie cestou na ryby len minimum miesta. Toto prenosné puzdro je samozrejme súčasťou balenia. Celý rod pod je vyrobený z hliníkových profilov, ktoré sú spájané spojkami z veľmi odolného ABS plastu. To zaručí dlhú životnosť a zároveň nízku hmotnosť BRONX-u. Tento rodpod je dôkazom, že kvalitné a plne funkčné vybavenie môže byť cenovo veľmi dostupné.Technické parametre:Počet prútov: 3Nastavenie výšky stojanu: 31-67cmNastavenie dľžky stojanu: 82-132cmŠírka hrázd: 50cmPoužitý materiál: hliník / ABS spojkyTransportné rozmery: 82x16x8cmHmotnosť: 1185g Počet v balení (ks) : 1 Hmotnosť : 1185 g Materiál : ABS Výška : 31 - 67 cm Materiál : Hliník Navrhnuté v : Slovensko Dĺžka : 82 - 132 cm Krajina pôvodu : Čína Šírka : 50 cm Transportné rozmery : 82 x 16 x 8 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod Bronx 2G

Delphin Rodpod RPX Stalk Silver 2Rods (8586018493864)

Detail

Stojan (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod RPX Stalk Silver 2Rods (8586018493864)

Delphin Rodpod RPX Stalk BlackWay 2Rods (8586018493857)

Detail

Stojan (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod RPX Stalk BlackWay 2Rods (8586018493857)

Delphin Rodpod RPX Stalk BlackWay Double Buzz Bar

Delphin Rodpod RPX Stalk BlackWay Double Buzz Bar
Detail

Po nespornom úspechu rodpodov zo série RPX, prichádza na trh ich kompaktná mini verzia. RPX Stalk je rodpod, ktorý si vďaka jeho kompaktným a praktickým rozmerom obľúbite od prvej chvíle. Vyniká všetkými excelentnými vlastnosťami, ktoré sú charakteristické pre rodpody RPX. Mini verzia navyše poteší priaznivcov a vyznávačov ''UK style''. Napriek malým rozmerom prekvapí svojou všestrannosťou a stabilitou, keďže hravo pojme okrem stalkových aj bežné dĺžky prútov. Jeho dokonalý dizajn v štýle BlackWay je výsledkom skĺbenia technológie pieskovania a následnej oxidácie hliníkovej konštrukcie do efektného matného čierneho povrchu. Okrem toho nesmú chýbať bezchybne spracované detaily a diely s vysokou presnosťou vyhotovenia. Prepracovaný masívny spoj uchytenia nôh s telom rodpodu zabezpečuje vysokú tuhosť produktu, čo sa výrazne prejavuje na jeho stabilite. Celohliníková konštrukcia navyše zaručuje naozaj dlhú životnosť. V základnom balení nájdete hrazdy na 2 prúty. Nastavenie výšky hrázd je možné pomocou skrutiek na oboch stranách. Dĺžka stojana sa dá nastaviť v rozmedzí 50 - 75 cm. V prípade potreby je možné dokúpiť aj dlhšie nohy zo séria RPX, závit je rovnaký. RPX Stalk disponuje teleskopickými nohami, pričom ich sklon je možné nastaviť do troch rôznych polôh. Stojan je dodávaný v nepremokavom transportnom puzdre. Práve transport je ďalšou z úžasných predností tohto modelu. Akonáhle sa Vám do ruky dostane taška s rodpodom, ktorá je naozaj miniatúrna, už viac nebudete chcieť nosiť so sebou iný, väčší a ťažší rodpod! Technické parametre: Počet prútov: 2 Nastavenie výšky stojanu: 36 - 66 cm Nastavenie dĺžky stojanu: 50 - 75 cm Použitý materiál: hliník Transportné rozmery: 50 x 15 x 7 cm Hmotnosť: 1,6 kg Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : 50 - 75 cm Hmotnosť : 1600 g Materiál : Hliník Navrhnuté v : Slovensko Výška : 36 - 66 cm Počet v balení (ks) : 1 Transportné rozmery : 50 x 15 x 7 cm Variant : BlackWay Séria : RPX (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rodpod RPX Stalk BlackWay Double Buzz Bar
Delphin Stojan Rodpod Craber Mini (8586018478267), Delphin Stojan Rodpod Craber Maxi (8586018474887), Delphin Rodpod RPX Stalk Silver 2Rods (8586018493864), Delphin Rodpod RPX Stalk BlackWay 2Rods (8586018493857), Mivardi – Stojan Rodpod Professional (2000020817365), Delphin Taška Dravec Mini (8586018449038), Delphin - Vzduchovanie A-Pump Mini (8586018461863), Mivardi – Stojan Rodpod Hardcore XL (6 nôh) (2000020817358), Delphin Ihla The End GRIP Safety Mini (8586018462068), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), Delphin Leadcore (R4670nad), Delphin Redcode (RYB5318nad), Delphin Ronin (RYB5327nad), Delphin Carbonix (RYB5353nad), Delphin Orix (8586018473545), Delphin Elixir (RYB5357nad), Delphin Ixtrek (RYB5371nad), Delphin Inox (RYB5363nad), Delphin Oxyd (RYB017454nad), Delphin Hornet (RYB017458nad), Delphin Ixpera (RYB5368nad), Delphin Zandera (8586018013871), Delphin Chilli (RYB017463nad), Delphin Exyl (RYB017451nad), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Zelené sklá (8586018471770), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Hnedé sklá (8586018471763), Delphin Stolička XK (8586016328496)