Dreja - dvojdverová zrkadlová skrinka max ga2o 80 - d09 arlington 145262

Produkt Dreja - dvojdverová zrkadlová skrinka max ga2o 80 - d09 arlington 145262 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dreja - dvojdverová zrkadlová skrinka max ga2o 80 - d09 arlington 145262 upraviť a produkt hľadať znova.

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D09 Arlington 145262

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D09 Arlington 145262
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016946 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D09 Arlington 145262 , Led, kúpeľňová zrkadlová skrinka, 68 × 9 × 80 cm

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D09 Arlington 145002

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D09 Arlington 145002
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GA2O 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená dvomi obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami, umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovú lištu chránenú patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek. Ean: 8596462016885 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D09 Arlington 145002 , Led kúpeľňová zrkadlová skrinka 80 × 12,2 × 68 cm (285123)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D09 Arlington 145415

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D09 Arlington 145415
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších alebo stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016977 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D09 Arlington 145415 , Led, kúpeľňová zrkadlová skrinka, 50 × 13 × 70 cm

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D09 Arlington 157890

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D09 Arlington 157890
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrická dvojdverová galérka MAX GA2NO 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Ľavá časť zrkadla je široká 50 cm, pravá časť má 30 cm. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462017080 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D09 Arlington 157890 , Skrinka na topánky trojpoličková, zrkadlová, dub, 63 x 17 x 102,5 cm (243047)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D06 Orech 135829

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D06 Orech 135829
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D06 Orech 135829 , Skrinka na topánky štvorpoličková, zrkadlová biela, 63 x 17 x 134 cm 273936

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D05 Oregon 135805

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D05 Oregon 135805
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D05 Oregon 135805 , Skrinka na topánky dvojpoličková, zrkadlová biela, 63 x 17 x 67 cm (243046)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D03 Cafe 174958

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D03 Cafe 174958
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462017097 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - D03 Cafe 174958 , Skrinka na topánky štvorpoličková, zrkadlová, dub, 63 x 17 x 134 cm, 273935

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D09 Arlington 145125

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D09 Arlington 145125
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrické dvojdverová galérka MAX GA2NO 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Ľavá časť zrkadla je široká 40 cm, pravá časť má 30 cm. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016915 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D09 Arlington 145125 , Zrkadlová sada geoland (5060138827448)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - N01 Biela lesk 69141

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - N01 Biela lesk 69141
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462019107 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 80 - N01 Biela lesk 69141 , Beliani strieborná závesná zrkadlová gaona (beliani_251923)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D03 Cafe 141851

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D03 Cafe 141851
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GA2O 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená dvomi obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami, umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovú lištu chránenú patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek. Ean: 8596462016878 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D03 Cafe 141851 , Beliani zrkadlová s led osvetlením malaspina (beliani_207389)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D05 Oregon 141899

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D05 Oregon 141899
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GA2O 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená dvomi obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami, umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovú lištu chránenú patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D05 Oregon 141899 , Beliani zrkadlová s led osvetlením condor (beliani_207393)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D06 Orech 141905

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D06 Orech 141905
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GA2O 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená dvomi obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami, umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovú lištu chránenú patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - D06 Orech 141905 , Nástenná skrinka betónovosivá, 80 × 39 × 40 cm, drevotrieska

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D05 Oregon 145385

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D05 Oregon 145385
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších alebo stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D05 Oregon 145385 , Nástenná skrinka biela, 80 × 39 × 40 cm, drevotrieska

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D06 Orech 145392

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D06 Orech 145392
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších alebo stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D06 Orech 145392 , Skrinka biela, 80 × 39 × 178 cm, drevotrieska 802858

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D03 Cafe 145361

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D03 Cafe 145361
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších alebo stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016960 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - D03 Cafe 145361 , Plastová skrinka 337902

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - N01 Biela lesk 145323

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - N01 Biela lesk 145323
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša dvojdverová galérka MAX GA2O 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších alebo stredne veľkých kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2O 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016953 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 70 - N01 Biela lesk 145323 , Plastová skrinka 337903

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - N01 Biela lesk 69158

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - N01 Biela lesk 69158
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GA2O 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2O 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená dvomi obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami, umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Stredná časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovú lištu chránenú patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek. Ean: 8596462019114 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2O 60 - N01 Biela lesk 69158 , Plastová skrinka 337896

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D05 Oregon 135812

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D05 Oregon 135812
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrická dvojdverová galérka MAX GA2NO 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Ľavá časť zrkadla je široká 50 cm, pravá časť má 30 cm. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D05 Oregon 135812 , Plastová skrinka 337901

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D06 Orech 135836

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D06 Orech 135836
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrická dvojdverová galérka MAX GA2NO 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Ľavá časť zrkadla je široká 50 cm, pravá časť má 30 cm. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D06 Orech 135836 , Rohová skrinka 247042

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D03 Cafe 135775

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D03 Cafe 135775
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrická dvojdverová galérka MAX GA2NO 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Ľavá časť zrkadla je široká 50 cm, pravá časť má 30 cm. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016809 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - D03 Cafe 135775 , Plastová skrinka 337897

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 60 - D09 Arlington / Levé 145071

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 60 - D09 Arlington / Levé 145071
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GAO 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstranným otvárateľným zrkadlom umiestneným na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne, respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016892 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 60 - D09 Arlington / Levé 145071 , Plastová skrinka 337904

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 50 - D09 Arlington / Levé 145187

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 50 - D09 Arlington / Levé 145187
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GAO 50 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GAO 50 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstranným otvárateľným zrkadlom umiesteným na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 50 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne, respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 10 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016922 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 50 - D09 Arlington / Levé 145187 , Úložná skrinka 326129

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 60 - D09 Arlington / Pravé 145071P

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 60 - D09 Arlington / Pravé 145071P
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GAO 60 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstranným otvárateľným zrkadlom umiestneným na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 60 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne, respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 12 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016908 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 60 - D09 Arlington / Pravé 145071P , Úložná skrinka 329926

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 50 - D09 Arlington / Pravé 145187P

Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 50 - D09 Arlington / Pravé 145187P
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša galérka MAX GAO 50 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GAO 50 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstranným otvárateľným zrkadlom umiesteným na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GAO 50 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne, respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 10 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016939 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Jednodverová zrkadlová skrinka MAX GAO 50 - D09 Arlington / Pravé 145187P , Plastová skrinka 337900

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - N01 Biela lesk 69233

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - N01 Biela lesk 69233
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrická dvojdverová galérka MAX GA2NO 80 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do stredne veľkých kúpeľní. Ľavá časť zrkadla je široká 50 cm, pravá časť má 30 cm. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 80 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 16 W. Zrkadlová skriňa spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462019121 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 80 - N01 Biela lesk 69233 , Nástenná skrinka, sonoma dub, 80 × 39 × 40 cm, drevotrieska

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D06 Orech 135706

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D06 Orech 135706
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrické dvojdverová galérka MAX GA2NO 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Ľavá časť zrkadla je široká 40 cm, pravá časť má 30 cm. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D06 Orech 135706 , Bridgestone exedra max e-max 150/80 – 16 71 h (6116)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D05 Oregon 135690

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D05 Oregon 135690
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrické dvojdverová galérka MAX GA2NO 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Ľavá časť zrkadla je široká 40 cm, pravá časť má 30 cm. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D05 Oregon 135690 , Bridgestone exedra max e-max 170/80 b15 77 h (6088)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D03 Cafe 135676

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D03 Cafe 135676
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrické dvojdverová galérka MAX GA2NO 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Ľavá časť zrkadla je široká 40 cm, pravá časť má 30 cm. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462016793 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - D03 Cafe 135676 , Hracia skrinka baletka (3070900065970)

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - N01 Biela lesk 69134

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - N01 Biela lesk 69134
Detail

Zrkadlové skrine sú obľúbeným prvkom v kúpeľniach, sú elegantné a veľmi praktické, vďaka čomu nám uľahčia život v kúpeľni. Medzi také patrí aj naša asymetrické dvojdverová galérka MAX GA2NO 70 s LED osvetlením, ktorá je vhodná predovšetkým do menších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 je vyrobená z kvalitných LTD dosiek, ktoré je možné upraviť v celom rade dekorov a iných povrchových úprav. Predná časť galérky je riešená obojstrannými a otvárateľnými zrkadlami umiestnenými na značkových kovových pántoch Grass, ktoré sú k pántom prichytené pomocou špeciálnej zrkadlovej lišty chránenej českým patentom. Ľavá časť zrkadla je široká 40 cm, pravá časť má 30 cm. Vnútro galérky Vnútorné usporiadanie galérky MAX je riešené dvoma poličkami vyrobenými z pevného skla. Tieto poličky je možné umiestniť v šiestich rôznych výškovo nastaviteľných pozíciách. LED osvetlenie LED osvetlenie je umiestnené za zrkadlovou lištou v hornej časti galérky. Strednú časť tejto zrkadlovej lišty tvorí priehľadné, prepieskované sklo. Kúpeľňová galérka MAX GA2NO 70 neobsahuje ovládanie osvetlenia. Svetlo galérky sa zapína klasickým nástenným vypínačom, ktorému musí odpovedať stavebná pripravenosť kúpeľne respektíve umiestnenie elektroinštalácie. Zhrnutie Materiál korpusu je vyrobený z kvalitných LTD dosiek. Galérka je vybavená úsporným LED osvetlením s výkonom 14 W. Galérka spĺňa krytie IP 44. Obojstranné zrkadlo usadené na značkových pántoch. Dvierka sú vybavené zrkadlovou lištou chránenou patentom. Vnútorný priestor je rozdelený pomocou dvoch sklenených políc. Ean: 8596462019091 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka MAX GA2NO 70 - N01 Biela lesk 69134 , Hudobná skrinka – plameniaci (5060541940956)

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115715E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115715E
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 80 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčastnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 80 hodí predovšetkým do menších, stredne veľkých a panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvk, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v prevedení Individual podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny je tiež elegantné biele keramické umývadlo Q 80. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V oblasti umývadla okolo batérie je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016694 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115715E , Smartivity - hudobná skrinka (5414301523444)

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115715C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115715C
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 80 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčastnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 80 hodí predovšetkým do menších, stredne veľkých a panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvk, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v prevedení Individual podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny je tiež elegantné biele keramické umývadlo Q 80. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V oblasti umývadla okolo batérie je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016687 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115715C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115715A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115715A
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 80 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčastnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 80 hodí predovšetkým do menších, stredne veľkých a panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvk, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v prevedení Individual podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny je tiež elegantné biele keramické umývadlo Q 80. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V oblasti umývadla okolo batérie je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016663 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115715A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115715B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115715B
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 80 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčastnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 80 hodí predovšetkým do menších, stredne veľkých a panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvk, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v prevedení Individual podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny je tiež elegantné biele keramické umývadlo Q 80. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V oblasti umývadla okolo batérie je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016670 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115715B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115715H

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115715H
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 80 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčastnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 80 hodí predovšetkým do menších, stredne veľkých a panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvk, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v prevedení Individual podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny je tiež elegantné biele keramické umývadlo Q 80. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V oblasti umývadla okolo batérie je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462526353 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 80 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115715H

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka Q GA2 80 - N01 Biela lesk 29039

Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka Q GA2 80 - N01 Biela lesk 29039
Detail

Jednoduchá, priestorná a predsa praktická je galérka Q GA2 80, ktorú vyrábame z kvalitných LTD dosiek, a ktorá je vhodná do stredných alebo väčších kúpeľní. Parametre galérky Kúpeľňová galérka Q GA2 80 je dvojdverová, s vnútorným priestorem členeným 2 drevenými a nastaviteľnými policami. Galérka je vyrábaná bez osvetlenia. Pokiaľ máte ale v kúpeľni málo svetla a chcete mať priestor pri umývadle osvetlený, môžete si ku galérke priobjednať naše LED osvetlenie Reno s hliníkovým rámom. Dvierka galérky so zrkadlom sú vyrábané z LTD dosiek a otvárajú sa za presah, ktorý činí v hornej a spodnej časti cca 2 cm. Po otvorení nadobúda galérka väčšie rozmery, pretože dochádza k presahu korpusu dvierkami. Povrchová úprava Korpus galérky si môžete vybrať hneď v celom rade dekorov, drevodekorov alebo lakov. Pokiaľ máte svoju obľúbenú farbu, môžete využiť aj výrobu Individual podľa vzorníka RAL/NCS. Prednosti galérky zrkadlová skriňa je veľmi praktická a vhodná do väčších kúpelní. vnútorné police sú voľne nastaviteľné. výber z celého radu povrchových úprav. Ean: 8596462018445 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Dvojdverová zrkadlová skrinka Q GA2 80 - N01 Biela lesk 29039

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 149000E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 149000E
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 55 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skriňa Q MAX SZZ2 55 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú ale dve priestorné a asymetricky riešené zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny umývadlovej skrinky je aj elegantné keramické umývadlo Q 55 značky Dreja. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson, Tobacco alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka (hliník) T02 - guľatá úchytka (nikel) T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - hranatá úchytka (čierny mat) Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. Zadná (horná) strana umývadla, v ktorej je pripevnená batéria, môže byť využitá ako malá odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462017073 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 149000E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115098E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115098E
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 60 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 60 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 60. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka z hliníka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla, v priestoru batérie, je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ku kúpeľňovej skrinke Q MAX SZZ2 60 si môžete objednať napríklad nízku alebo prípadne vysokú závesnú skriňu v ľavom alebo pravom prevedení (L/P). Ean: 8596462016496 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115098E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115401E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115401E
Detail

Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70, ktorej prednosťou je krásny a jednoduchý dizajn, kombinovaný s vysokou kvalitou spracovania, je súčasťou obľúbenej kolekcie Q MAX, ktorá je v súčasnosti najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Svojimi rozmermi sa skrinka Q MAX SZZ2 70 hodí predovšetkým do menších panelákových aj väčších rodinných kúpeľní. Dve priestorné zásuvky sú uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním a celoživotnou zárukou. Predná plocha zásuviek má ostré hrany. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 70. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla (v priestore batérie) je odkladacia plocha Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016571 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T04 / D09 Arlington 115401E

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115098A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115098A
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 60 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 60 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 60. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka z hliníka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla, v priestoru batérie, je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ku kúpeľňovej skrinke Q MAX SZZ2 60 si môžete objednať napríklad nízku alebo prípadne vysokú závesnú skriňu v ľavom alebo pravom prevedení (L/P). Ean: 8596462016465 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115098A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115098B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115098B
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 60 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 60 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 60. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka z hliníka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla, v priestoru batérie, je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ku kúpeľňovej skrinke Q MAX SZZ2 60 si môžete objednať napríklad nízku alebo prípadne vysokú závesnú skriňu v ľavom alebo pravom prevedení (L/P). Ean: 8596462016472 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115098B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115401A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115401A
Detail

Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70, ktorej prednosťou je krásny a jednoduchý dizajn, kombinovaný s vysokou kvalitou spracovania, je súčasťou obľúbenej kolekcie Q MAX, ktorá je v súčasnosti najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Svojimi rozmermi sa skrinka Q MAX SZZ2 70 hodí predovšetkým do menších panelákových aj väčších rodinných kúpeľní. Dve priestorné zásuvky sú uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním a celoživotnou zárukou. Predná plocha zásuviek má ostré hrany. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 70. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla (v priestore batérie) je odkladacia plocha Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016540 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 115401A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115401B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115401B
Detail

Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70, ktorej prednosťou je krásny a jednoduchý dizajn, kombinovaný s vysokou kvalitou spracovania, je súčasťou obľúbenej kolekcie Q MAX, ktorá je v súčasnosti najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Svojimi rozmermi sa skrinka Q MAX SZZ2 70 hodí predovšetkým do menších panelákových aj väčších rodinných kúpeľní. Dve priestorné zásuvky sú uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním a celoživotnou zárukou. Predná plocha zásuviek má ostré hrany. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 70. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla (v priestore batérie) je odkladacia plocha Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016557 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 115401B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 149000A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 149000A
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 55 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skriňa Q MAX SZZ2 55 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú ale dve priestorné a asymetricky riešené zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny umývadlovej skrinky je aj elegantné keramické umývadlo Q 55 značky Dreja. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson, Tobacco alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka (hliník) T02 - guľatá úchytka (nikel) T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - hranatá úchytka (čierny mat) Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. Zadná (horná) strana umývadla, v ktorej je pripevnená batéria, môže byť využitá ako malá odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462017042 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T01 / D09 Arlington 149000A

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 149000B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 149000B
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 55 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skriňa Q MAX SZZ2 55 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú ale dve priestorné a asymetricky riešené zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny umývadlovej skrinky je aj elegantné keramické umývadlo Q 55 značky Dreja. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson, Tobacco alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka (hliník) T02 - guľatá úchytka (nikel) T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - hranatá úchytka (čierny mat) Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. Zadná (horná) strana umývadla, v ktorej je pripevnená batéria, môže byť využitá ako malá odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462017059 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T02 / D09 Arlington 149000B

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 149000C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 149000C
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 55 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skriňa Q MAX SZZ2 55 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú ale dve priestorné a asymetricky riešené zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny umývadlovej skrinky je aj elegantné keramické umývadlo Q 55 značky Dreja. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson, Tobacco alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka (hliník) T02 - guľatá úchytka (nikel) T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - hranatá úchytka (čierny mat) Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. Zadná (horná) strana umývadla, v ktorej je pripevnená batéria, môže byť využitá ako malá odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462017066 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 149000C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115401C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115401C
Detail

Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70, ktorej prednosťou je krásny a jednoduchý dizajn, kombinovaný s vysokou kvalitou spracovania, je súčasťou obľúbenej kolekcie Q MAX, ktorá je v súčasnosti najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Svojimi rozmermi sa skrinka Q MAX SZZ2 70 hodí predovšetkým do menších panelákových aj väčších rodinných kúpeľní. Dve priestorné zásuvky sú uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním a celoživotnou zárukou. Predná plocha zásuviek má ostré hrany. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 70. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla (v priestore batérie) je odkladacia plocha Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462016564 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115401C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115098C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115098C
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 60 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 60 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 60. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka z hliníka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla, v priestoru batérie, je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ku kúpeľňovej skrinke Q MAX SZZ2 60 si môžete objednať napríklad nízku alebo prípadne vysokú závesnú skriňu v ľavom alebo pravom prevedení (L/P). Ean: 8596462016489 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T03 / D09 Arlington 115098C

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115098H

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115098H
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 60 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skrinka Q MAX SZZ2 60 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú dve priestorné zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 60. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka z hliníka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla, v priestoru batérie, je odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ku kúpeľňovej skrinke Q MAX SZZ2 60 si môžete objednať napríklad nízku alebo prípadne vysokú závesnú skriňu v ľavom alebo pravom prevedení (L/P). (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 60 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115098H

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115401H

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115401H
Detail

Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70, ktorej prednosťou je krásny a jednoduchý dizajn, kombinovaný s vysokou kvalitou spracovania, je súčasťou obľúbenej kolekcie Q MAX, ktorá je v súčasnosti najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do každej kúpeľne Svojimi rozmermi sa skrinka Q MAX SZZ2 70 hodí predovšetkým do menších panelákových aj väčších rodinných kúpeľní. Dve priestorné zásuvky sú uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s jemným dovieraním a celoživotnou zárukou. Predná plocha zásuviek má ostré hrany. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrine do 5 pracovných dní. Umývadlo Súčasťou ceny tejto skrinky je elegantné keramické umývadlo Q 70. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka T02 - oceľová guľatá úchytka T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - chrómová lesklá úchytka T06 - čierna mat Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. V hornej časti umývadla (v priestore batérie) je odkladacia plocha Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). Ean: 8596462557517 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 70 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 115401H

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 149000H

Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 149000H
Detail

Umývadlová skrinka Q MAX SZZ2 55 z kolekcie kúpeľňového nábytku Q MAX sa vyznačuje jednoduchým a krásnym dizajnom, podporeným vysokou kvalitou spracovania. V súčasnosti je táto kolekcia najpredávanejším radom kúpeľňového nábytku v Slovenskej republike. Elegancia do všetkých kúpeľní Vďaka svojim rozmerom sa skriňa Q MAX SZZ2 55 hodí predovšetkým do menších alebo panelákových kúpeľní. Súčasťou skrinky sú ale dve priestorné a asymetricky riešené zásuvky, uložené na kvalitných výsuvoch značky Hettich s tlmeným dovieraním. Na kovanie dávame celoživotnú záruku. Umývadlo Súčasťou ceny umývadlovej skrinky je aj elegantné keramické umývadlo Q 55 značky Dreja. Dekory a farebné prevedenia Skrinku vyrábame v celom rade krásnych dekorov, drevodekorov (Arlington, Borovica Jackson, Tobacco alebo Colorado atď.) a lakov v lesklom alebo matnom prevedení. K dispozícii je tiež výroba v individuálnom farebnom prevedení podľa vzorníka RAL/NCS. Vo vybraných dekoroch (D03, D05, D06 a D09) a laku (L01) dodávame skrinku do 5 pracovných dní. Úchytky zásuviek je možné ľubovoľne objednať v štyroch variantoch: T01 - matná oblá úchytka (hliník) T02 - guľatá úchytka (nikel) T03 - chrómová hranatá úchytka T04 - lesklá chrómová úchytka T06 - hranatá úchytka (čierny mat) Mohlo by vás zaujímať Za kvalitou si stojíme, a preto dávame na skrinku a umývadlo predĺženú záruku 5 rokov. Zadná (horná) strana umývadla, v ktorej je pripevnená batéria, môže byť využitá ako malá odkladacia plocha. Do spodnej zásuvky je možné vložiť organizér Hettich s nastaviteľnými prepážkami (organizér nie je v cene tejto skrinky). Skrinka je štandardne dodávaná v závesnom prevedení, je však možné k nej priobjednať tiež nožičky (o výške 20 cm). (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Dreja - Kúpeľňová skrinka Q MAX SZZ2 55 - D09 Arlington / Úchytka T06 / D09 Arlington 149000H
LED, kúpeľňová zrkadlová skrinka, 68 × 9 × 80 cm, LED kúpeľňová zrkadlová skrinka 80 × 12,2 × 68 cm (285123), LED, kúpeľňová zrkadlová skrinka, 50 × 13 × 70 cm, Skrinka na topánky trojpoličková, zrkadlová, dub, 63 x 17 x 102,5 cm (243047), Skrinka na topánky štvorpoličková, zrkadlová biela, 63 x 17 x 134 cm 273936, Skrinka na topánky dvojpoličková, zrkadlová biela, 63 x 17 x 67 cm (243046), Skrinka na topánky štvorpoličková, zrkadlová, dub, 63 x 17 x 134 cm, 273935, Zrkadlová sada Geoland (5060138827448), BELIANI strieborná závesná zrkadlová GAONA (beliani_251923), BELIANI zrkadlová s LED osvetlením MALASPINA (beliani_207389), BELIANI zrkadlová s LED osvetlením CONDOR (beliani_207393), Nástenná skrinka betónovosivá, 80 × 39 × 40 cm, drevotrieska, Nástenná skrinka biela, 80 × 39 × 40 cm, drevotrieska, Skrinka biela, 80 × 39 × 178 cm, drevotrieska 802858, Plastová skrinka 337902, Plastová skrinka 337903, Plastová skrinka 337896, Plastová skrinka 337901, Rohová skrinka 247042, Plastová skrinka 337897, Plastová skrinka 337904, Úložná skrinka 326129, Úložná skrinka 329926, Plastová skrinka 337900, Nástenná skrinka, sonoma dub, 80 × 39 × 40 cm, drevotrieska, Bridgestone Exedra Max E-MAX 150/80 – 16 71 H (6116), Bridgestone Exedra Max E-MAX 170/80 B15 77 H (6088), Hracia skrinka Baletka (3070900065970), Hudobná skrinka – Plameniaci (5060541940956), Smartivity - Hudobná skrinka (5414301523444)