Drifting xl gc/xldc23lta/nw (1052150)

Produkt Drifting xl gc/xldc23lta/nw (1052150) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Drifting xl gc/xldc23lta/nw (1052150) upraviť a produkt hľadať znova.

Drifting XL GC/XLDC23LTA/NW (1052150)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, biela a čierna farba, nosnosť 120 kg Každému, kto má svoj herný kútik, sa vždy hodí vychytaná herná stolička. Veľmi efektný model Drifting XL GC/XLDC23LTA/NW je prakticky navrhnutý a vyhnete sa s ním akejkoľvek bolesti chrbta. Vlastnosti utvára hojdacia konštrukcia. Ide o jednoduchšie riešenie so solídnou oporou chrbta. Konštrukcia tejto hracej stoličky DXRACER je kovová. Aby mali aj ruky na klávesnici oporu pre lakte, pripravil výrobca výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka pod hlavu je pre herné stoličky skoro nevyhnutná, oprieť sa preto môžete celou plochou chrbta. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Kľúčové parametre hernej stoličky Drifting XL GC/XLDC23LTA/NW Biela a čierna farba pridá na efekte hernej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting XL GC/XLDC23LTA/NW (1052150) , Drifting xl gc/xldc23lta/nw (1052150)

Drifting XL GC/XLDC23LTA/N (1052148)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna farba, nosnosť 120 kg Vo výbave nadšených hráčov by rozhodne nemala chýbať poriadna herná stolička na bezbolestné sedenie. Model Drifting XL GC/XLDC23LTA/N vie dobre pracovať s ergonómiou a žiadne nepohodlie vás s ním nevyruší pri sústredení. Základným kameňom je hojdacia konštrukcia. Systém kladie mierny odpor chrbtu a dovoľuje pohodlné kolísanie. Konštrukcia tejto hráčskej stoličky DXRACER je kovová. Pretože si komfortné podopretie zaslúžia aj lakte, pripravil výrobca výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka hlavy je pre hracie stoličky často nevyhnutná, aj krk teda môžete nechať opretý. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Zaujímavé funkcie hernej stoličky Drifting XL GC/XLDC23LTA/N Čierna farba pridá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting XL GC/XLDC23LTA/N (1052148) , Drifting xl gc/xldc23lta/n (1052148)

Drifting XL GC/XLDC23LTA/NR (1052149)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna a červená farba, nosnosť 120 kg Naozaj vytrvalým hráčom vždy pomôže slušná a solídna herná stolička. Na pohľad pôsobivý model Drifting XL GC/XLDC23LTA/NR zaujme praktickým dizajnom a poskytne pri hraní dostatok komfortu. Základnou a najdôležitejšou prednosťou je hojdacia konštrukcia. Ide o jednoduchšie riešenie so solídnou oporou chrbta. Konštrukcia tejto hernej stoličky k PC DXRACER je kovová. Aby ste si neopierali ruky len o stôl a klávesnicu, nezabudol výrobca výškovo nastaviteľné podrúčky. Hlavová opierka je pre herné stoličky vždy veľmi praktická, opora sa teda dostane celému chrbtu, vrátane krku a hlavy. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Hlavné vlastnosti hernej stoličky Drifting XL GC/XLDC23LTA/NR (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting XL GC/XLDC23LTA/NR (1052149) , Drifting xl gc/xldc23lta/nr (1052149)

Drifting GC/LDC23LTA/NW (1052146)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, biela a čierna farba, nosnosť 115 kg Každému, kto má svoj herný kútik, vždy pomôže slušná herná stolička pre zdravé sedenie. Kvalitný kúsok Drifting GC/LDC23LTA/NW má ideálne tvary a zaistí vám úplné pohodlie. Základom všetkého je tu hojdacia mechanika. Ide o riešenie, ktoré dáva tuhosťou mechanizmu operadla chrbtu odpor pri opretí. Konštrukcia tejto hracej stoličky DXRACER je kovová. Pretože aj ruky na klávesnici potrebujú oporu pre lakte, nechýbajú výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka hlavy je pre hracie stoličky veľmi dôležitou súčasťou a ani pri tomto modeli o ňu nebudete ochudobnení. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Zaujímavé prednosti hernej stoličky Drifting GC/LDC23LTA/NW Biela a čierna farba... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting GC/LDC23LTA/NW (1052146) , Drifting gc/ldc23lta/nw (1052146)

Drifting XL GC/XLDC23FBC/CN (1052151)

Detail

Herná stolička – textilné potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna a sivá farba, nosnosť 120 kg Nadšenému hráčovi PC hier nemôže chýbať slušná herná stolička. Veľmi kvalitný kúsok Drifting XL GC/XLDC23FBC/CN je navrhnutý s dôrazom na ergonómiu a zaistí to správne pohodlie, ktoré pomáha pri sústredení. Najdôležitejšou vlastnosťou je hojdacia mechanika. Ide o riešenie, ktoré dáva tuhosťou mechanizmu operadla chrbtu odpor pri opretí. Konštrukcia tejto hernej stoličky DXRACER je kovová. Aby bol komfort pre hráčov naozaj úplný, nevynechal výrobca výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka na hlavu je pre hracie stoličky nanajvýš vhodnou výbavou, pri tomto modeli si krk a hlavu rovnako podopriete. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Dôležité parametre hernej stoličky Drifting XL... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting XL GC/XLDC23FBC/CN (1052151) , Drifting xl gc/xldc23fbc/cn (1052151)

Drifting GC/LDC23LTA/N (1052144)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna farba, nosnosť 115 kg Patrične náročnému hráčovi pomôže poriadna herná stolička na bezbolestné sedenie. Pôsobivý kúsok Drifting GC/LDC23LTA/N zaujme praktickým dizajnom a skvele sa v ňom budete sústrediť. Základom je hojdacia mechanika. Ide o jednoduché a veľmi dostupné riešenie, odporom operadla ponúka chrbtu dobrú oporu. Konštrukcia tejto hernej stoličky k PC DXRACER je kovová. Aby bol komfort pre hráčov naozaj úplný, nezabudol výrobca na výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka na hlavu je pri gaming stoličkách veľmi vhodnou výbavou, aj v tomto prípade umožňuje pohodlné opretie celou chrbticou. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Podstatné funkcie hernej stoličky Drifting GC/LDC23LTA/N Čierna farba ladí... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting GC/LDC23LTA/N (1052144) , Drifting gc/ldc23fbc/cn (1052147)

Drifting GC/LDC23LTA/NR (1052145)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna farba, nosnosť 115 kg Tým najoddanejším hráčom sa hodí solídna herná stolička. Pekný, efektný model Drifting GC/LDC23LTA/NR má detailne premyslené tvary a poskytne dostatok komfortu pre nerušené hranie. Vlastnosti definuje hojdacia mechanika. Ide o riešenie, ktoré dáva tuhosťou mechanizmu operadla chrbtu odpor pri opretí. Konštrukcia tejto hernej stoličky DXRACER je kovová. Aby mali aj ruky na klávesnici oporu pre lakte, nevynechal výrobca výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka na hlavu je pri herných stoličkách praktickou súčasťou výbavy, pri tomto modeli si krk a hlavu rovnako podopriete. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Významné parametre hernej stoličky Drifting GC/LDC23LTA/NR Čierna farba ladí s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting GC/LDC23LTA/NR (1052145) , Drifting gc/ldc23lta/nr (1052145)

Drifting GC/LDC23FBC/CN (1052147)

Detail

Herná stolička – textilné potiahnutie, hojdacia mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna a sivá farba, nosnosť 115 kg V správnom hernom kútiku by rozhodne nemala chýbať solídna herná stolička pre správne sedenie. Obľúbený model Drifting GC/LDC23FBC/CN sa pýši prepracovaným dizajnom a obstará pohodlie potrebné pre ničím nerušenú hru. Základom všetkého je tu hojdacia konštrukcia. Ide o veľmi jednoduchý, spoľahlivý systém, ktorý kladie chrbtu patričný odpor. Konštrukcia tejto hernej stoličky k PC DXRACER je kovová. Aby mali aj ruky na klávesnici oporu pre lakte, nechýbajú výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka hlavy je pri gaming stoličkách dôležitou výbavou, v tomto prípade sa teda môžete oprieť celou dĺžkou chrbta. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Základné vlastnosti hernej stoličky Drifting... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drifting GC/LDC23FBC/CN (1052147) , Drifting gc/ldc23lta/n (1052144)

GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0))

GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0))
Detail

WiFi sieťová karta –, PCI Express, MIMO a Bluetooth, 802,11ac, 802,11n, 802,11g, 802,11b, 802,11a, 802,11ax, 802,11ax (6GHz) a 802,3u Skôr, ako sa dostanete k ťahaniu sieťového LAN kábla cez celý dom či byt, tak by ste radšej mali skúsiť WiFi kartu GIGABYTE, ktorá vám dozaista môže usporiť dosť práce. Táto Wifi karta GIGABYTE GC-WBAX210 sa umiestňuje do PCI Express konektora. Navyše táto WIFI karta disponuje funkciami ako MIMO a Bluetooth. WiFi karte je možné navýšiť priepustnosť, a to vďaka prítomnosti funkcie MIMO tým, že pripojíte ďalšie antény. Najdôležitejšie prednosti WiFi sieťovej karty GIGABYTE GC-WBAX210 Sieťová karta slúži na prepojenie počítača s routrom prostredníctvom WiFi siete Prenosová rýchlosť v 2,4 GHz pásme až 867 MB/s, v 5 Ghz pásme až 2400 MB/s Pripojenie k počítaču prostredníctvom PCI Express Priepustnosť dátového toku možno navýšiť pridaním ďalšej antény WiFi sieťová karta GIGABYTE GC-WBAX210 podporuje štandard 802,11ac, 802,11n,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0)) , Master gc/xlmf23ltd/nw (1051931)

Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550)

Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550)
Detail

PC zdroj 550W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 87%, 2 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3 × SATA, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 120 mm ventilátor,, Nie modulárny, hĺbka 140 mm Bez dostatočného zdroja nebude nikdy správne fungovať žiadny počítač či pracovná stanica. Nie je teda dobré podceniť výber tohto komponentu. Okrem dodania vstupného prúdu do počítača môže ovplyvniť životnosť vašich komponentov a šetriť spotrebovanú energiu. Seasonic G12 GC-550 Gold sa stará o spoľahlivý prenos sieťového napätia do singulárnych vetiev, ktoré zabezpečia napájanie pre zapojené diely. ATX počítačový zdroj s 550 W je ideálny pre počítače zaradené do vyššej strednej triedy. Napájací zdroj PC má namontovaný 120mm ventilátor, ktorý odstraňuje nebezpečné teploty a pomáha jeho životnosti. Prívod elektrického napätia budete môcť momentálne zastaviť s pomocou integrovaného sieťového vypínača. Každý PC zdroj disponuje certifikáciou ukazujúcou, ako využíva vstupný prúd. Vďaka štítku... (alza.sk)

Podobné produkty ako Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550)

DXRACER GB001/NW

Detail

Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, biela a čierna farba, nosnosť 130 kg Medzi výbavou náročných hráčov by rozhodne nemala chýbať herná stolička pre najzdravšie sedenie. Na prvý pohľad efektný kúsok DXRACER GB001/NW sa môže pochváliť premysleným dizajnom a poskytne dostatok komfortu pre nerušené hranie. Samotným základom jeho vlastností je kinemal mechanika. Konštrukcia tejto hracej stoličky DXRACER je kovová. Opierka pod hlavu je pri gaming stoličkách nanajvýš vhodnou výbavou, a preto pri tomto modeli nechýba možnosť oprieť sa celým chrbtom. Veľmi užitočným prvkom stoličky je bedrová opierka, tá pomôže držať chrbát v zdravej polohe. DXRACER GB001/NW vám umožní si nastaviť výšku, tým je zaručená ľahká obsluha a pohodlie na mnoho hodín. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Hlavné... (alza.sk)

Podobné produkty ako DXRACER GB001/NW , Neewer nw-800 (40084730)

Gator GC-Jumbo

Gator GC-Jumbo
Detail

Kufor Gator GC-Jumbo pre akustickú gitaru Vhodný pre akustické gitary s tvarom tela Jumbo Materiál: ABS plast, EPS penové čalúnenie, hliník Priestor pre gitarové príslušenstvo Robustná rukoväť Rozmery (Š x H x V) v mm: 1235 x 483 x 225 Hmotnosť: 5,53 kg Farba: Black (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Gator GC-Jumbo , Neewer nw-700 (40084726)

Keeley GC-2

Keeley GC-2
Detail

Efektový pedál typu Compressor. Kompresor GC-2 vychádza z predlohy extrémne kvalitného štúdiového kompresoru THAT Corp 4320. Typické pre GC-2 sú najmä nízky šum a absolútna transparentnosť vďaka použitým VCA (Voltage Control Amplifiers). Predný panel ponúka jednoduché "user-friendly" ovládanie. Potenciometer Gain slúži na nastavenie úrovne vstupného signálu, Treshold na nastavenie úrovne limitovania a Compression na nastavenie sily kompresie. Pedál je samozrejme true bypass. Efekt je možné napájať 9V batériou alebo adaptérom (center negative), ktorý nie je súčasťou balenia. Krajina pôvodu : Čína Napájanie : 9V Prevádzka na batérie : Áno Napájanie : Adaptér alebo Batéria True bypass : Áno Typ : Kompresor Adaptér súčasťou balenia : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Keeley GC-2 , Gigabyte gc-wbax210 (gc-wbax210 (rev. 1.0))

Gator GC-Bass

Gator GC-Bass
Detail

Kufor na basgitaru – pre elektrické basgitary, materiál ABS, vnútorná dĺžka 1206,5 mm, vnútorná šírka 349,25 mm, vnútorná hĺbka 76,2 mm Robustný kufor na basgitaru GC-Bass od popredného výrobcu Gator je v čiernom vypracovaní. Vonkajší materiál tohto obalu je zastúpený odolným lisovaným ABS plastom, vnútorná časť je tvorená zo silnej EPS peny. Túto kombináciu vhodne dopĺňa mäkký plyš, masívne hliníkové závesy a vrecko na príslušenstvo. Na pohodlné nosenie aj prenášanie slúži rúčka. Iste oceníte aj chrómovaný uzamykateľný hardvér alebo hmotnosť iba 5,71 kg. Kľúčové vlastnosti kufra na gitaru Gator GC-BassSpoľahlivý kufor Gator GC-Bass určený na basgitaruVnútorná časť z EPS peny a vonkajšia časť z lisovaného ABS plastuViacvrstvový chrómovaný uzamykateľný hardvérMäkká plyšová podšívka ako ochrana proti poškriabaniuĽahký obal s nylonovou rúčkouPraktické interné vrecko na príslušenstvoDĺžka tela:539,75 mmVýška tela:76,20 mmŠírka dolnej medze:349,25... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gator GC-Bass , Seasonic g12 gc-550 gold (g12-gc-550)

Gator GC-Classic

Gator GC-Classic
Detail

Kufor na gitaru – pre klasické gitary veľkosti 4/4, materiál ABS, 2 vrecká, vnútorná dĺžka 1026 mm, vnútorná šírka 391 mm, vnútorná hĺbka 119,4 mm Robustný kufor na klasickú gitaru GC-Classic od popredného výrobcu Gator je vyvedený v čiernom vyhotovení. Vonkajší materiál tohto obalu je zastúpený odolným lisovaným ABS plastom, vnútorná časť je potom tvorená zo silnej EPS peny. Túto kombináciu vhodne dopĺňa mäkký plyš, masívne hliníkové závesy a vrecko na príslušenstvo. Na pohodlné nosenie aj prenášanie slúži držadlo. Iste oceníte aj chrómovaný uzamykateľný hardvér alebo hmotnosť len 3,9 kg. Kľúčové vlastnosti kufra na gitaru Gator GC-ClassicSpoľahlivý kufor Gator GC-Classic určený na klasickú gitaruVnútorná časť z EPS peny a vonkajšia časť z lisovaného ABS plastuViacvrstvový chrómovaný uzamykateľný hardvérMäkká plyšová podšívka ako ochrana proti poškriabaniuĽahký obal s nylonovým držadlomPraktická interné vrecko na príslušenstvoDĺžka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gator GC-Classic , Dxracer oh/fml08/nw (769503738758)

Gator GC-Dread

Gator GC-Dread
Detail

Kufor na gitaru – pre akustické gitary typu Dreadnought, materiál ABS, 2 vrecká, vnútorná dĺžka 1059 mm, vnútorná šírka 408,9 mm, vnútorná hĺbka 134,6 mm Robustný kufor na gitaru Dreadnought GC-Dread od popredného výrobcu Gator je v čiernom vypracovaní. Vonkajší materiál tohto obalu je zastúpený odolným lisovaným ABS plastom, vnútorná časť je tvorená zo silnej EPS peny. Túto kombináciu vhodne dopĺňa mäkký plyš, masívne hliníkové závesy a vrecko na príslušenstvo. Na pohodlné nosenie aj prenášanie slúži rúčka. Iste oceníte aj chrómovaný uzamykateľný hardvér alebo hmotnosť iba 5,04 kg.Kľúčové vlastnosti kufra na gitaru Gator GC-DreadSpoľahlivý kufor Gator GC-Dread určený na gitaru DreadnoughtVnútorná časť z EPS peny a vonkajšia časť z lisovaného ABS plastuViacvrstvový chrómovaný uzamykateľný hardvérMäkká plyšová podšívka ako ochrana proti poškriabaniuĽahký obal s nylonovou rúčkouPraktické interné vrecko na príslušenstvoDĺžka tela:584,2 mmVýška tela:139,7 mmŠírka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gator GC-Dread , Dxracer oh/fmp08/nw (769503738734)

Gator GC-Jumbo

Gator GC-Jumbo
Detail

Kufor na gitaru – pre akustické gitary typu Jumbo, materiál ABS, 1 vrecko, vnútorná dĺžka 1135,4 mm, vnútorná šírka 439,4 mm, vnútorná hĺbka 144,8 mm Robustný kufor na jumbo gitaru GC-Jumbo od popredného výrobcu Gator je vyvedený v čiernom vyhotovení. Vonkajší materiál tohto obalu je zastúpený odolným lisovaným ABS plastom, vnútorná časť je potom tvorená zo silnej EPS peny. Túto kombináciu vhodne dopĺňa mäkký plyš, masívne hliníkové závesy a vrecko na príslušenstvo. Na pohodlné nosenie aj prenášanie slúži držadlo. Iste oceníte aj chrómovaný uzamykateľný hardvér alebo hmotnosť iba 5,54 kg. Kľúčové vlastnosti kufra na gitaru Gator GC-JumboSpoľahlivý kufor Gator GC-Jumbo určený na jumbo gitaruVnútorná časť z EPS peny a vonkajšia časť z lisovaného ABS plastuViacvrstvový chrómovaný uzamykateľný hardvérMäkká plyšová podšívka ako ochrana proti poškriabaniuĽahký obal s nylonovým držadlomPraktická interné vrecko na príslušenstvoDĺžka tela:533,4... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gator GC-Jumbo , Nine west nw/1812gyrg (86702590513)

Neewer NW-700 (40084726)

Neewer NW-700 (40084726)
Detail

Mikrofón – do ruky (do objímky), pripojenie cez XLR, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 20 do 16000 Hz, impedancia 150 Ohm, odpružený držiak (pavúk) a ochrana proti vetru ("vinšus") v balení Pokiaľ streamujete, spievate či blogujete, budete sa musieť poobzerať po mikrofóne. Mikrofón Neewer NW-700 je kondenzátorový (elektretový). Svoje miesto nájde v nahrávacích štúdiách, pretože je schopný veľmi presne zaznamenať aj ten najmenší zvuk. Dôležitým hľadiskom pre správny výber je smerová charakteristika, ktorá vytýči smer, z ktorého sa bude zvuk zaznamenávať a naopak, ktorý bude potlačený. Mikrofón Neewer je ideálnou pomôckou, pokiaľ blogujete, moderujete či streamujete. Zvuk priamo pred mikrofónom bude zbavený nežiaducich zvukov v okolí. V balení nájdete odpružený držiak (pavúk) a ochrana proti vetru ("vinšus"). Je ideálny na vonkajšie použitie, pretože tlmí nárazy vetra. S odpruženým držiakom máte istotu, že záznam zvuku bude čistý bez rušivého hluku... (alza.sk)

Podobné produkty ako Neewer NW-700 (40084726) , Sony nw-a306 čierny (nwa306b.cew)

Neewer NW-800 (40084730)

Neewer NW-800 (40084730)
Detail

Mikrofón – do ruky (do objímky), pripojenie cez XLR, dĺžka kábla 0,25 m, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 20 do 16000 Hz, impedancia 150 Ohm, odpružený držiak (pavúk) a ochrana proti vetru ("vinšus") v balení, vhodný pre hovorené slovo Ak natáčate videá, spievate alebo sa venujete blogovaniu, rozhodne by vám nemal chýbať mikrofón. Mikrofón Neewer NW-800 je kondenzátorový (elektretový). Hodí sa na štúdiové nahrávanie, pretože disponuje veľkou citlivosťou pre najmenší zvuk. Dôležitým parametrom pri výbere je smerová charakteristika, ktorá určuje, z ktorých smerov bude zariadenie snímať zvuk a z ktorých nie. Mikrofón Neewer je perfektnou pomôckou na blogovanie, moderovanie či streamovanie. Dokáže zachytiť zvuk priamo pred mikrofónom, zatiaľ čo potlačí nežiaduce zvuky z okolia. V balení sa nachádza odpružený držiak (pavúk) a ochrana proti vetru ("vinšus"). Vďaka schopnosti stlmiť nárazy vetra ho bez problémov využijete aj vonku. Žiadny hluk kvôli... (alza.sk)

Podobné produkty ako Neewer NW-800 (40084730) , Sony nw-a306 modrý (nwa306l.cew)

PHILIPS GC 7920/20

PHILIPS GC 7920/20
Detail

PARNÝ GENERÁTOR. Zvládnite žehlenie o 30 minút rýchlejšie. V porovnaní s naparovacou žehličkou Philips Azur. Tak rýchlo a pohodlne, pričom sa nikdy nebudete obávať spálenia odevu. Dožehlite rýchlejšie s dvojnásobným množstvom (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS GC 7920/20 , Sony nw-e394l, čierny (nwe394lb.cew)

PHILIPS GC 4902/20

PHILIPS GC 4902/20
Detail

ŽEHLIČKA. Vždy dokonalé výsledky. S našou najlepšou žehliacou plochou odolnou vočipoškriabaniu. Dlhotrvajúci výkon s funkciou Quick Calc Release a žehliacou plochou SteamGlide Elite so zvýšenou odolnosťou voči poškriabaniu.. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS GC 4902/20 , Sony nw-e394l, červený (nwe394lr.cew)

PHILIPS GC 4552/00

PHILIPS GC 4552/00
Detail

NAPAROVACIA ŽEHLIČKA . Garancia výkonnej pary . S vylepšeným systémom na odstránenie vodného kameňa Quick Calc Release . Kontinuálny výstup pary 45 g/min . 210 g zosilnená para . Žehliaca plocha SteamGlide Plus . 2 400 W na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS GC 4552/00

PHILIPS GC 4556/60

PHILIPS GC 4556/60
Detail

NAPAROVACIA ŽEHLIČKA . Garancia výkonnej pary . S vylepšeným systémom na odstránenie vodného kameňa Quick Calc Release Vďaka nášmu inovatívnemu dizajnu sa čiastočky vodného kameňa jednoducho rozbijú a automaticky zhromaždia vo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS GC 4556/60

PHILIPS GC 810/20

Detail

RUČNÝ NAPAROVAČ . Technické špecifikácie . Technológia . Technológia OptimalTEMP Áno . Pre všetky tkaniny určené na žehlenie Áno . Garancia nespálenia látky Áno . Vrátane príslušenstva . Kefa Áno . StyleMat Áno . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS GC 810/20

LD Systems U500 GC

Detail

Nástrojový kábel LD Systems U500 GC Určený pre bodypack série U500® Flexibilný kábel s nízkou kapacitou 100% tienenie pre bezproblémovú prevádzku Vysoko kvalitný 6,3 mm konektor Rean® od spoločnosti Neutrik® Odolné čierne puzdro Konektory: Mini-XLR (3-pin samica)/6,3 mm jack Dĺžka kábla: 0,8 m Hmotnosť: 0,045 kg Farba: Black (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako LD Systems U500 GC

Fishman Tripleplay Wireless GC

Fishman Tripleplay Wireless GC
Detail

Kompletný bezdrôtový gitarový MIDI systém vo forme efektu. Skladá sa zo snímača a ovládacieho panelu umiestneného na gitare. Ovládací panel je možné jednoducho upevniť alebo odstrániť z nástroja. Ponúka neobmedzenú paletu zvukov. Ovládanie zariadenia je umiestnené priamo na jednotke upevnenej na gitare. Systém ponúka kapacitu prenosu až 20 hodín. Súčasťou balenia je flash disk pre Vaše PC, nahrávací softvér (Native Instruments - KOMPLET, Notion Music - PROGRESSION 2, IK Multimedia - SampleTank 2 XT a AmpliTube Custom Shop, Presonus - Studio One Artist TriplePlay Edition), nabíjačka a uchytenie na gitaru. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Fishman Tripleplay Wireless GC , Nils nw-tk19 trekingové palice (5907695590333)

GIGABYTE WBAX200 (GC-WBAX200)

GIGABYTE WBAX200 (GC-WBAX200)
Detail

WiFi sieťová karta – 2400 Mb/s, PCI Express, MIMO, WPS, Miracast a MU-MIMO, 802,11ac, 802,11n, 802,11g, 802,11b, 802,11a a 802,11ax Sieťová karta GIGABYTE WBAX200 s podporou WiFi 6Potrebujete svoj počítač pripojiť k bezdrôtovej sieti a rozhodne chcete využívať maximálne prenosové rýchlosti. Napríklad preto, že hráte online hry? V tom prípade vám vrelo odporúčame sieťovú kartu GIGABYTE WBAX200. Ide o jednu z najlepších WiFi kariet na trhu s podporou najnovších štandardov.2 400 Mb/sMax. rýchlosť pripojeniaWiFi 6Podpora bezdrôtového štandardu5.0Verzia technológie BluetoothVysoké prenosové rýchlostiNa stabilné bezdrôtové pripojenie je nutné využívať WiFi kartu s duálnym prenosovým režimom. Vďaka tomu sa s kartou GIGABYTE WBAX200 dostanete až na maximálnu rýchlosť okolo 2 400 Mbps. A ako bonus získate aj Bluetooth 5.0, čo je rozhranie, ktoré slúži na spárovanie bezdrôtového príslušenstva v podobe myši, slúchadiel alebo napríklad mobilného telefónu.GIGABYTE WBAX200... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIGABYTE WBAX200 (GC-WBAX200) , Einhell gc-sr 12

Gator GC-Dread-12

Gator GC-Dread-12
Detail

Kufor na gitaru – pre akustické gitary typu Dreadnought, materiál ABS, 2 vrecká, vnútorná dĺžka 1095 mm, vnútorná šírka 406,4 mm, vnútorná hĺbka 125 mm Robustný kufor na gitaru Dreadnought GC-Dread-12 od popredného výrobcu Gator je v čiernom vypracovaní. Vonkajší materiál tohto obalu je zastúpený odolným lisovaným ABS plastom, vnútorná časť je tvorená zo silnej EPS peny. Túto kombináciu vhodne dopĺňa mäkký plyš, masívne hliníkové závesy a vrecko na príslušenstvo. Na pohodlné nosenie aj prenášanie slúži rúčka. Iste oceníte aj chrómovaný uzamykateľný hardvér alebo hmotnosť iba 5,03 kg.Kľúčové vlastnosti kufra na gitaru Gator GC-Dread-12Spoľahlivý kufor Gator GC-Dread-12 určený na 12-strunovú gitaru DreadnoughtVnútorná časť z EPS peny a vonkajšia časť z lisovaného ABS plastuViacvrstvový chrómovaný uzamykateľný hardvérMäkká plyšová podšívka ako ochrana proti poškriabaniuĽahký obal s nylonovou rúčkouPraktické interné vrecko na príslušenstvoDĺžka tela:584,2 mmVýška... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gator GC-Dread-12 , Gigabyte wbax200 (gc-wbax200)

CEGA CKA01-GC (HN231648)

CEGA CKA01-GC (HN231648)
Detail

Perkusie – kalimba, farba natural, ladenie C dur, materiál mahagón Hľadáte zaujímavý melodický nástroj? Potom vyskúšajte kalimbu CEGA CKA01-C s ladením C dur z kvalitného mahagónového dreva Tento model je v zaujímavom motíve vtákov v oblakoch a má vyryté tóny. Ide o špecifický melodický nástroj k sprievodnej či sólovej hre. Súčasťou balenia je ladiace kladivko, handrička, samolepky aj cestovné puzdro. Všetko potom vhodne dopĺňa priložený manuál. Kľúčové vlastnosti kalimby CEGA CKA01-CŠpecifický hudobný nástroj kalimba CEGA CKA01-C v prírodnom vyhotovení s motívom vtákov v oblakochZ kvalitného mahagónového drevaVrátane cestovného puzdra, handričky, ladiaceho kladivka aj manuáluVyryté tóny na ľahšiu orientáciuKlávesy z karbónovej ocele a ozvučnicový otvor na ešte lepší zvukK sprievodnej alebo sólovej hreLadenie: C dur (alza.sk)

Podobné produkty ako CEGA CKA01-GC (HN231648)

CEGA CKA02-GC (HN231647)

Detail

Perkusie – kalimba, farba modrá, ladenie C dur, materiál mahagón Hľadáte zaujímavý melodický nástroj? Potom vyskúšajte kalimbu CEGA CKA02-C s ladením C dur z kvalitného mahagónového dreva Tento model je v zaujímavom motíve vtákov v oblakoch a má vyryté tóny. Ide o špecifický melodický nástroj k sprievodnej či sólovej hre. Súčasťou balenia je ladiace kladivko, handrička, samolepky aj cestovné puzdro. Všetko potom vhodne dopĺňa priložený manuál. Kľúčové vlastnosti kalimby CEGA CKA02-CŠpecifický hudobný nástroj kalimba CEGA CKA02-C v modrom vyhotovení s motívom vtákov v oblakochZ kvalitného mahagónového drevaVrátane cestovného puzdra, handričky, ladiaceho kladivka aj manuáluVyryté tóny na ľahšiu orientáciuKlávesy z karbónovej ocele a ozvučnicový otvor na ešte lepší zvukK sprievodnej alebo sólovej hreLadenie: C dur (alza.sk)

Podobné produkty ako CEGA CKA02-GC (HN231647) , Cega cka02-gc (hn231647)

Neewer NW-670 for Canon

Neewer NW-670 for Canon
Detail

Výkonný blesk určený primárne pre značku Canon. Blesk je plne nastaviteľný vďaka veľkému prehľadnému LCD displeju. Tento displej a intuitívne ovládanie zaisťuje pohodlné používanie ako laikom, tak profesionálom. Blesk je ďalej možné nastavovať na dvoch osiach – vertikálne až 90 stupňov, horizontálne až 270 stupňov. Smerné číslo 58 (m pri ISO 100).Kompatibilita - Canon:D Mark II, 5D Mark II III,IV, 1300D, 1200D, 1100D, 750D, 700D, 650D, 600D, 550D, 500D, 80D, 70D, 60D Krajina pôvodu : Čína Kompatibilné s : Canon E-TTL Smerné číslo : 190.0 Set : Áno Kompatibilné s : Canon E-TTL II Typ : Baterka Prevádzka na batérie : Áno Typ batérie : AA Bezdrôtové ovládanie : Áno Balenie obsahuje : Softbox (muziker.com)

Podobné produkty ako Neewer NW-670 for Canon

Anaconda spací vak nw iii

Anaconda spací vak nw iii
Detail

až -10 stupňov Celzia fleece podšívka vyberateľný vankúš obojstranný zips pre rýchle otvorenie vnútorné vrecko na zips 15 x 20 cm prepravné rozmery: 50 x 45 x 45 cm prepravná hmotnosť: 4.9 kg materiál: Peachskin odolný proti vode transportná taška z 600 polyesteru (parys.sk)

Podobné produkty ako Anaconda spací vak nw iii

DXRacer OH/FMP08/NW (769503738734)

Detail

Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, synchrónna mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, výškovo nastaviteľné, s rotáciou vrchnej časti a s posunom dopredu/dozadu podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, biela a čierna farba, nosnosť 130 kg Naozaj vytrvalým hráčom by rozhodne nemala chýbať slušná a solídna herná stolička. Už na pohľad efektný model DXRacer OH/FMP08/NW má ideálne tvary a môžete sa s ním dokonale sústrediť na výkon. Základom jeho vlastností je synchrónna mechanika. Konštrukcia tejto hernej stoličky DXRACER je kovová. V tomto systéme si sedadlo a operadlo udržujú ideálnu vzájomnú polohu, skvele sa tak hodí na dlhšie sedenie. Aby mali aj ruky na klávesnici oporu pre lakte, sú prítomné výškovo nastaviteľné, s rotáciou vrchnej časti a s posunom dopredu/dozadu podrúčky. Opierka hlavy je pre hracie stoličky nanajvýš žiaduca, oprieť sa preto môžete pekne... (alza.sk)

Podobné produkty ako DXRacer OH/FMP08/NW (769503738734)

Sony NW-E394L, čierny (NWE394LB.CEW)

Sony NW-E394L, čierny (NWE394LB.CEW)
Detail

MP4 prehrávač - úložisko 8 GB, 1,77" TFT displej s rozlíšením 160 × 128, 35 h prehrávanie hudby, podpora AAC, MP3 a WMA, s displejom, Jack (3,5mm) a USB 2.0, hmotnosť 39g, v balení slúchadlá Doprajte si chvíľku odpočinku počas počúvania vašej obľúbenej hudby alebo pri sledovaní videí na MP4 prehrávači Sony NW-E394L, čierny. Bude vám prehrávať hudbu po dobu 35 h bez nabíjania. Pre malé rozmery ho takmer nebudete registrovať. Integrované úložisko disponuje kapacitou 8 GB. MP4 prehrávač Sony NW-E394L, čierny nedisponuje dotykovým displejom, ovládanie teda prebieha prostredníctvom klasických tlačidiel. Iste oceníte displej s uhlopriečkou 1,77". Balenie tiež obsahuje slúchadlá. Dôležité vlastnosti MP4 prehrávača Sony NW-E394L, čierny Na jedno nabitie vystačí hrať až 35 h Disponuje vnútorným úložiskom s kapacitou 8 GB Uhlopriečka displeja je 1,77" MP4 prehrávač s displejom Balenie obsahuje slúchadlá Vo výbave MP4 prehrávača SONY nájdete konektor jack (3,5mm) a USB 2.0 (alza.sk)

Podobné produkty ako Sony NW-E394L, čierny (NWE394LB.CEW)

Sony NW-E394L, červený (NWE394LR.CEW)

Sony NW-E394L, červený (NWE394LR.CEW)
Detail

MP4 prehrávač - úložisko 8 GB, 1,77" TFT displej s rozlíšením 160 × 128, 35 h prehrávanie hudby, podpora AAC, MP3 a WMA, s displejom, Jack (3,5mm) a USB 2.0, hmotnosť 39g, v balení slúchadlá Oddýchnite si pri počúvaní vašej obľúbenej hudby alebo sledovaní videí či filmov na MP4 prehrávači Sony NW-E394L, červený. Bude vám prehrávať hudbu po dobu 35 h na jedno nabitie. Keďže má tak malé rozmery, nezaberie takmer žiadne miesto. Vlastné úložisko ponúka kapacitu 8 GB. MP4 prehrávač Sony NW-E394L, červený nemá dotykový displej, jeho ovládanie teda prebieha prostredníctvom klasických tlačidiel. Páčiť sa vám určite bude displej s uhlopriečkou 1,77". K MP4 prehrávaču dostanete aj slúchadlá. Kľúčové prednosti MP4 prehrávača Sony NW-E394L, červený Na jedno nabitie môže hrať až 35 h Disponuje vnútorným úložiskom s kapacitou 8 GB Uhlopriečka displeja je 1,77" MP4 prehrávač s displejom V balení nájdete slúchadlá Vo výbave prehrávača MP4 SONY je konektor jack (3,5mm) a USB 2.0 (alza.sk)

Podobné produkty ako Sony NW-E394L, červený (NWE394LR.CEW)

Master GC/XLMF23LTD/NW (1051931)

Detail

Herná stolička – polyuretánové potiahnutie, asynchrónna mechanika, s aretáciou,, hlavová opierka, výškovo nastaviteľné podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, biela a čierna farba, nosnosť 120 kg Pri poriadnom stole s herným PC príde vhod slušná herná stolička pre zdravé sedenie. Veľmi efektný kus Master GC/XLMF23LTD/NW poteší prepracovaným dizajnom a zaistí vám to najlepšie pohodlie. Typická je preň asynchrónna mechanika. Konštrukcia tejto hernej stoličky DXRACER je kovová. Ide o najsofistikovanejší systém so samostatným nastavením jednotlivých častí, všetko sa vám podriadi a sedenie je pohodlné aj po mnohých hodinách. Pretože k pohodliu patrí aj opora lakťov, pridal výrobca výškovo nastaviteľné podrúčky. Opierka hlavy je pre herné stoličky skoro nevyhnutná, opora sa teda dostane celému chrbtu, vrátane krku a hlavy. U tohto modelu môžete počítať s kovovým materiálom kríža a nôh. Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Master GC/XLMF23LTD/NW (1051931)

Fialové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Fialové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Fialové nízke tenisky Capilot GC

Fialové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Fialové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Fialové nízke tenisky Capilot GC

Fialové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Fialové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Fialové nízke tenisky Capilot GC

Fialové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Fialové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Fialové nízke tenisky Capilot GC

Svetloružové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Svetloružové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Svetloružové nízke tenisky Capilot GC

Svetloružové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Svetloružové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Svetloružové nízke tenisky Capilot GC

Svetloružové nízke tenisky Capilot GC

Detail

Svetloružové nízke tenisky Capilot GC (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Svetloružové nízke tenisky Capilot GC

Zahradní přepravní vozík GC-018

Detail

Zahradní přepravní vozík Zahradní přepravní vozík je šikovný pomocník na zahradu. Zahradní vozík je vhodný pro přepravu zeminy, trávy, zahradního odpadu, dřeva apod. Zahradní přepravní vozík - parametry: pevná konstrukce, ocelový podvozek, komfortní měkčená tažná rukojeť přední náprava s možností zatáčení sklápěcí plastová korba o objemu 75 l nafukovací kola 10" x 3.50 – 4 nosnost 120 kg rozměr celkový včetně oje 179 x 50 x 50 cm (bez oje 108 x 50 x 50 cm), korba 90 x 50 x 20 cm Na zahradní přepravní vozík poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Zahradní přepravní vozík GC-018

Detektor kovu GOLD GC-1039

Detektor kovu GOLD GC-1039
Detail

Detektor kovu GOLD S detektorem kovu můžete hledat mince, kovové památky, šperky, zlaté a stříbrné předměty. Detektor kovu GOLD - funkce, výhody: - teleskopická tyč – nastavení rukojeti od 60 do 90 cm- skládací - pro snadný transport- komfortní použití - opěrka paže pro pohodlnou práci, zároveň vyjímatelná lopatka- nastavitelná citlivost- nastavení detekce druhu kovu- konektor pro připojení sluchátek- možnost nastavení hlasitosti- tlačítko PINPOINT pro přesné určení polohy- indikátor nízké kapacity baterií- zvukový a vizuální signál při pozitivním nálezu Detektor kovu - technické parametry: rozměr 105 x 19 x 26 cm napájení 2 ks 9V baterie (nejsou součástí balení) voděodolná cívka o průměru 19 cm citlivost do hloubky až 18 cm hmotnost cca 0,92 kg K detektoru kovu GOLD doporučujeme dokoupit příslušenství (sluchátka) Na detektor kovu GOLD poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Detektor kovu GOLD GC-1039

Elektrický uklízeč PROFI GC-EB20B

Elektrický uklízeč PROFI GC-EB20B
Detail

Elektrický uklízeč PROFI Super výkonný uklízeč, nepotřebujete žádné kabely, sáčky ani filtry. Má silný rotující kartáč, který přilne k povrchu a odstraní nečistoty i z těžko dostupných míst.Elektrický uklízeč - parametry: rozměry 29 x 21 x 8 cm hmotnost cca 1,3 kg (bez rukojeti) vyjímatelná průhledná schránka na nečistoty a prach doba nabíjení cca 5 hodin doba provozu cca 30 min kartáč 900 ot/min baterie NiMH 7,2V 1300mAh Elektrický uklízeč je ideální na jakékoli povrchy (linoleum, koberce, plovoucí podlahy, atd.). Uklízeč dodáváme v sadě s adaptérem na dobíjení a výkonným NiMH akumulátorem. Na elektrický uklízeč Profi poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Elektrický uklízeč PROFI GC-EB20B

Einhell GC-HH 5042 (3403200)

Einhell GC-HH 5042 (3403200)
Detail

Nožnice na živý plot – elektrický, dĺžka lišty 585 mm, rozstup nožov 20 mm Spoľahlivé nožnice na živý plot Einhell vám pomôžu premeniť záhradu na pravé umelecké dielo. Elektrické nožnice na živý plot sa zapájajú do zásuvky, nie je potrebné myslieť na batérie, na prevádzku stačí len predlžovačka. Lišta nožníc Einhell je dlhá 585 mm, slúžia tak na jednoduchú úpravu rozmernejších plôch. Celkový rozostup nožov je 20 mm. Kľúčové prednosti nožníc na živý plot Einhell GC-HH 5042 Nožnice na živý plot Einhell si nebudete môcť vynachváliť Pomocou nich si upravíte živý plot podľa predstáv Konvenčný pohon na elektrinu Medzi jednotlivými nožmi je rozostup 20 mm Lišta disponuje dĺžkou 585 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell GC-HH 5042 (3403200)

YAMAHA SBP0F5 NW NATURAL WOOD + HW780

Detail

• Sada akustických bicích• Séria: Stage Custom Birch• Korpusy: brezové drevo (6 vrstiev, 7 vrstiev bass drum)• Basový bubon: 20" x 17"• Prechody (tom tom): 10" x 7" a 12" x 8"• Kotol (floor tom): 14" x 13"• Malý bubon (rytmičák): 14" x 5,5"• Hardware: Yamaha HW780• Farebné prevedenie: Natural Wood (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako YAMAHA SBP0F5 NW NATURAL WOOD + HW780

YAMAHA SBP0F5 NW NATURAL WOOD + HW680

Detail

• Sada akustických bicích• Séria: Stage Custom Birch• Korpusy: brezové drevo (6 vrstiev, 7 vrstiev bass drum)• Basový bubon: 20" x 17"• Prechody (tom tom): 10" x 7" a 12" x 8"• Kotol (floor tom): 14" x 13"• Malý bubon (rytmičák): 14" x 5,5"• Hardware: Yamaha HW680W• Farebné prevedenie: Natural Wood (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako YAMAHA SBP0F5 NW NATURAL WOOD + HW680

Teleskopické palice FIZAN NW Speed Race

Teleskopické palice FIZAN NW Speed Race
Detail

Teleskopické palice FIZAN NW Speed Race Palice Fizan NW SPEEDRACE - NOVINKA - dvojdielne palice určené pre Nordic-walking teda tkz. Severskú chôdzu. Palice sú určené pre náročnejších vyznávačov NW, inštruktormi a profesionálne sprievodcu. Upínací systém LEVER LOCKING používa na potrebnej nastavenie výšky palice hliníkový klip a spodnú diel palice je opatrený carbidovým hrotom Race N35. Nová maximálne priedušná odpínacie rukavička FR3- AIR je z pohodlného priedušného Materiálu a dodáva sa klasicky vo veľkosti M, ale možno ju vymeniť po dohode s predajcom za menší vo veľkosti S alebo väčšie vo veľkosti L Na všetky u nás zakúpené palice poskytujeme BEZPLATNÝ SERVIS - to znamená, že ak sa vám zlomí alebo zničí niektorý diel - tento vám zdarma vymeníme za nový. Cena je za jeden pár palíc. Materiál: ALU 7075 Rozmery: 73-125 cm Rukavička: FR3 AIR Priemer: 16/14 mm Váha: 186 g Hrot: N35 Carbide Príslušenstvo: Ochranný gumový kryt hrotu karabínka Trekingové palice » Nordic Walking » Teleskopické palice FIZAN NW Speed Race (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Teleskopické palice FIZAN NW Speed Race
Drifting XL GC/XLDC23LTA/NW (1052150), Drifting XL GC/XLDC23LTA/N (1052148), Drifting XL GC/XLDC23LTA/NR (1052149), Drifting GC/LDC23LTA/NW (1052146), Drifting XL GC/XLDC23FBC/CN (1052151), Drifting GC/LDC23FBC/CN (1052147), Drifting GC/LDC23LTA/NR (1052145), Drifting GC/LDC23LTA/N (1052144), Master GC/XLMF23LTD/NW (1051931), Neewer NW-800 (40084730), Neewer NW-700 (40084726), GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0)), Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550), DXRacer OH/FML08/NW (769503738758), DXRacer OH/FMP08/NW (769503738734), NINE WEST NW/1812GYRG (86702590513), Sony NW-A306 čierny (NWA306B.CEW), Sony NW-A306 modrý (NWA306L.CEW), Sony NW-E394L, čierny (NWE394LB.CEW), Sony NW-E394L, červený (NWE394LR.CEW), NILS NW-TK19 trekingové palice (5907695590333), Einhell GC-SR 12, GIGABYTE WBAX200 (GC-WBAX200), CEGA CKA02-GC (HN231647)