Durable a4, plastový, s vreckom, červený (257903)

Produkt Durable a4, plastový, s vreckom, červený (257903) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Durable a4, plastový, s vreckom, červený (257903) upraviť a produkt hľadať znova.

DURABLE A4, plastový, s vreckom, červený (257903)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, červený (257903)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, červená farba Chcete pomocníka na udržanie poriadku v dokumentoch? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, červený vám budú nápomocné pri rozdeľovaní dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Dosky majú na vnútornej strane chrbta k dispozícii praktický rýchloviazač, ktorý je uspôsobený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, akými sú napríklad euroobaly. Tieto dosky sa hodia na papier s veľkosťou A4. Materiálom je odolný a silný plast, ktorý vydrží pády aj častú manipuláciu. Farba dosiek na dokumenty Durable je červená. Rozhodujúce parametre dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, červený Kvalitné dosky zabránia zničeniu dôležitých dokumentov a tiež dopomôžu k ich ľahšiemu organizovaniu Rýchloviazač pomôže s prichytením dierovaného papiera Zodpovedajúci formát papiera: A4 Materiálom dosiek na dokumenty Durable je silný a odolný plast Farba: červená (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, červený (257903) , Durable a4, plastový, s vreckom, modrý (257906)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, biely (257902)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, biely (257902)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, biela farba Obzeráte sa po praktickom nástroji na usporiadanie dokumentov? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, biely vám budú nápomocné pri usporiadaní dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Dosky vnútri disponujú praktickým rýchloviazačom, ktorý je upravený na dierovaný papier alebo perforované plastové obaly, ako môžu byť napríklad euroobaly. Tento produkt použijete na papiere s veľkosťou A4. Celoplastový povrch je odolnejší, vďaka čomu zvládne aj pády a hrubšiu manipuláciu. Farba dosiek Durable je biela. Rozhodujúce funkcie dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, biely Kvalitné dosky zamedzia nechcenému poškodeniu vašich dôležitých papierov a zároveň pomôžu k ich jednoduchšiemu organizovaniu Na prichytenie dierovaného papiera slúži rýchloviazač Môžete použiť formát papiera: A4 Materiálom dosiek na dokumenty Durable je silný a odolný plast Farba: biela (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, biely (257902) , Durable a4, plastový, s vreckom, zelený (257905)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, žltý (257904)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, žltý (257904)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, žltá farba Chcete vo svojich dokumentoch udržať poriadok? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, žltý vám pomôžu s organizáciou nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Na vnútornej strane chrbta dosiek sa nachádza šikovný rýchloviazač, ktorý je uspôsobený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, akými sú napríklad euroobaly. Tento produkt použijete na papiere s veľkosťou A4. Odolný a silný celoplastový povrch odolá aj veľmi častej manipulácii a prípadným pádom. Farba dosiek na dokumenty Durable je žltá. Základné vlastnosti dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, žltý Odolné dosky ochránia vaše papiere pred poškodením a budú nápomocné pri ich organizácii Na prichytenie dierovaného papiera slúži rýchloviazač Vhodný formát papiera: A4 Materiálom dosiek Durable je silný a odolný plast Farba: žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, žltý (257904) , Durable a4, plastový, s vreckom, biely (257902)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, zelený (257905)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, zelený (257905)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, zelená farba Chceli by ste si prehľadne roztriediť dokumenty? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, zelený vám budú nápomocné pri organizácii zásadných zmlúv, materiálov či dokumentov. Dosky sú vnútri vybavené praktickým rýchloviazačom, ktorý je uspôsobený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, ako môžu byť napríklad euroobaly. Produkt je vhodný na dokumenty s veľkosťou A4. Celoplastový povrch sa postará o zmiernenie pádov a vydrží tak aj častú manipuláciu. Farba dosiek na dokumenty Durable je zelená. Významné funkcie dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, zelený Kvalitné dosky ochránia dôležité papiere pred zničením a navyše pomôžu s ich organizáciou Rýchloviazač pomôže s prichytením dierovaného papiera Možno použiť formát papiera: A4 Materiálom dosiek na dokumenty Durable je odolný a tvrdý plast Farba: zelená (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, zelený (257905) , Durable plastový, a4, sivý, 1 – 10 (651110)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, modrý (257906)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, modrý (257906)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, modrá farba Chceli by ste mať vo svojich dokumentoch poriadok? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, modrý vám uľahčia usporiadanie dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Vnútorná strana chrbta dosiek má k dispozícii praktický rýchloviazač, ktorý je pohotovo pripravený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, ako môžu byť napríklad euroobaly. Tento produkt je prispôsobený na papier s veľkosťou A4. Dosky sú zhotovené z celoplastového povrchu, čo zaručuje, že odolajú častému zaobchádzaniu. Farba dosiek na dokumenty Durable je modrá. Podstatné parametre dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, modrý Odolné dosky ochránia vaše papiere pred poškodením a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Rýchloviazač vnútri dosiek zaistí pevné prichytenie dierovaného papiera Možno použiť formát papiera: A4 Materiálom dosiek na dokumenty Durable je silný a odolný... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, modrý (257906) , Karton p+p plastový, s vreckom na titulnej strane, a4, červený – balenie 5 ks (8595096742870)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny (257901)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny (257901)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, čierna farba Potrebujete spoľahlivého spoločníka na roztriedenie dokumentov? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny budete mať poruke na usporiadanie nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Vnútorná strana chrbta dosiek je opatrená praktickým rýchloviazačom, ktorý je pohotovo pripravený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, ako môžu byť napríklad euroobaly. Tento produkt je prispôsobený na papier s veľkosťou A4. Celoplastový povrch je odolný a silný, takže vydrží aj pády a hrubšiu manipuláciu. Farba dosiek Durable je čierna. Zásadné funkcie dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny Kvalitné dosky ochránia dôležité papiere pred zničením a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Rýchloviazač pomôže s prichytením dierovaného papiera Ideálny formát papiera: A4 Materiálom dosiek na dokumenty Durable je odolný a tvrdý... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny (257901) , Han a4, plastový, červený (1610-17)

Durable rýchloviazač s ponukou 257903 červená DIN A4 1 ks

Durable rýchloviazač s ponukou 257903 červená DIN A4 1 ks
Detail

S priehľadným predným a vnútorným vreckom. Kvalitný ponukový priečinok s priehľadným vreckom v prednom kryte pre individuálny dizajn. Farebný zadný kryt s priehľadným vnútorným vreckom. Nadmerná veľkosť, preto je vhodná aj na obaly na brožúry. Pre formát A4. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Durable rýchloviazač s ponukou 257903 červená DIN A4 1 ks , Durable swingclip a4, 30 listov, červený klip (226035)

KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, červený – balenie 5 ks (8595096742870)

KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, červený – balenie 5 ks (8595096742870)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, červená farba, 5 kusov v balení Potrebujete spoločníka na udržanie poriadku v dokumentoch? Dosky na dokumenty KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, červený – balenie 5 ks vám uľahčia organizáciu nenahraditeľných tlačív, materiálov či dokumentov. Dosky majú na vnútornej strane chrbta k dispozícii praktický rýchloviazač, ktorý je upravený na dierovaný papier alebo perforované plastové obaly, akými sú napríklad euroobaly. Tento produkt je možné použiť na dokumenty s veľkosťou A4. Celoplastový povrch sa postará o zmiernenie pádov a vydrží tak aj častú manipuláciu. Farba dosiek Karton P+P je červená. Podstatné parametre dosiek na dokumenty KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, červený – balenie 5 ks Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a pomôžu s ich organizáciou Rýchloviazač pomôže s prichytením dierovaného papiera Zodpovedajúci formát papiera: A4... (alza.sk)

Podobné produkty ako KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, červený – balenie 5 ks (8595096742870) , Karton p+p plastový, s vreckom na titulnej strane, a4, čierny – balenie 5 ks (8595096742832)

Durable plastový, A4, sivý, 1 – 10 (651110)

Durable plastový, A4, sivý, 1 – 10 (651110)
Detail

Roztrieďovač číselné roztrieďovanie, počet listov 10, materiál – polypropylén, farba – sivá, šírka 215mm, výška 197mm Roztrieďovač Durable umožní prehľadnú organizáciu dokumentov. Disponuje eurodierovaním, ktoré umožní jeho založenie do šanónu, a vyrobený je z veľmi kvalitného polypropylénu. Ponúka 10 listov, ktoré sú označené číslicami 1 až 10. Vhodný je pritom pre dokumenty do formátu A4. Roztrieďovač Durable zaistí skvelý prehľad vo vašich dokumentoch.Kľúčové vlastnosti plastového roztrieďovača Durable, A4, sivý, 1 – 10Roztrieďovač určený na prehľadnú organizáciu dokumentovDisponuje eurodierovanímVyrobený z veľmi kvalitného polypropylénuPonúka 10 listov, ktoré sú označené číslicami 1 až 10Roztrieďovač Durable je vhodný pre dokumenty do formátu A4Farebné vyhotovenie: sivéRozmery: 29,7 × 21,5 cmFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Durable plastový, A4, sivý, 1 – 10 (651110) , Durable náhradný, pre systém sherpa, vario a function, a4, červený (560603)

Durable plastový, A4, sivý, 1 – 12 (651210)

Durable plastový, A4, sivý, 1 – 12 (651210)
Detail

Roztrieďovač číselné roztrieďovanie, počet listov 12, materiál – polypropylén, farba – sivá, šírka 215mm, výška 197mm Roztrieďovač Durable umožní prehľadnú organizáciu dokumentov. Disponuje eurodierovaním, ktoré umožní jeho založenie do šanónu, a vyrobený je z veľmi kvalitného polypropylénu. Ponúka 12 listov, ktoré sú označené číslicami 1 až 12. Vhodný je pritom pre dokumenty do formátu A4. Roztrieďovač Durable zaistí skvelý prehľad vo vašich dokumentoch.Kľúčové vlastnosti plastového roztrieďovača Durable, A4, sivý, 1 – 12Roztrieďovač určený na prehľadnú organizáciu dokumentovDisponuje eurodierovanímVyrobený z veľmi kvalitného polypropylénuPonúka 12 listov, ktoré sú označené číslicami 1 až 12Roztrieďovač Durable je vhodný pre dokumenty do formátu A4Farebné vyhotovenie: sivéRozmery: 29,7 × 21,5 cmFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Durable plastový, A4, sivý, 1 – 12 (651210) , Durable combiboxx a4, 5 priehradiek (858619)

KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, čierny – balenie 5 ks (8595096742832)

KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, čierny – balenie 5 ks (8595096742832)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, čierna farba, 5 kusov v balení Potrebujete spoločníka na udržanie poriadku v dokumentoch? Dosky na dokumenty KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, čierny – balenie 5 ks vám zjednodušia usporiadanie potrebných dokumentov, tlačív či prezentačných materiálov. Dosky disponujú na vnútornej strane chrbta praktickým rýchloviazačom, ktorý je prispôsobený na umiestnenie dierovaného papiera alebo perforovaných plastových obalov, ako môžu byť napríklad euroobaly. Tento produkt je možné použiť na dokumenty s veľkosťou A4. Celoplastový povrch vyniká svojou odolnosťou voči pádom aj častej manipulácii. Farba dosiek na dokumenty Karton P+P je čierna. Kľúčové parametre dosiek na dokumenty KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, čierny – balenie 5 ks Kvalitné dosky zabránia zničeniu dôležitých dokumentov a pomôžu aj s ich jednoduchším organizovaním Vnútri dosiek nájdete... (alza.sk)

Podobné produkty ako KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, čierny – balenie 5 ks (8595096742832) , Durable combiboxx a4, rozširujúca priehradka (857919)

Zakladač archívny s vreckom A4 7,5 cm červený

Zakladač archívny s vreckom A4 7,5 cm červený
Detail

Archívny zakladač s kartónovým vreckom a farebným červeným chrbtom na ukladanie dokumentov A4. Vyrobené z kvalitného kartónu potiahnutého mramorovým papierom. Šírka chrbta 75 mm. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Zakladač archívny s vreckom A4 7,5 cm červený , Durable note, samolepiaci, a4, čierny (499301)

Esselte Economy Plastové vrecká A4, GC, 40 mic, vrecko 100 ks

Detail

Závesné vrecká Esselte Economy A4 Ekonomické vrecko na bežné použitie a archiváciu v pákových a krúžkových zakladačoch. A4. Hladká PP fólia 0,04 mm. Balenie 100 ks. Hladká recyklovateľná PP fólia hrúbky 0,04 mm (Copysafe) Horné a bočné otvorenie pre ľahkú manipuláciu s dokumentmi bez nutnosti vybratia vrecka z zakladača Pre formát A4 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Esselte Economy Plastové vrecká A4, GC, 40 mic, vrecko 100 ks , Force get plastový, červený lesklý (8592627042492)

LEITZ Plastové vrecká Esselte Premium A4, GC, 105 mic, vrecko 10 ks

Detail

Závesné vrecká Esselte Premium A4 Veľmi kvalitné plastové závesné vrecká na časté a reprezentatívne použitie a spoľahlivú archiváciu dokumentov v pákových a krúžkových zakladačoch. A4. Hladká PP fólia 0,105 mm. Balenie 10 ks. Hladká recyklovateľná PP fólia hrúbky 0,105 mm (Copysafe) Horné otvorenie Univerzálna multiperforácia (11 dier) Pre formát A4 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEITZ Plastové vrecká Esselte Premium A4, GC, 105 mic, vrecko 10 ks , Han a4, plastový, modrý (1610-14)

HAN A4, plastový, červený (1610-17)

HAN A4, plastový, červený (1610-17)
Detail

Stojan na časopisy – na formát A4, umiestnenie na stôl, plastový, rozmery 65 × 255 × 348 mm (V׊×D), červená farba Každý doma alebo v práci narazí na najrôznejšie časopisy alebo papiere, ktoré nie je tak jednoduché zorganizovať. Vďaka pomoci stojanu na časopisy HAN A4, plastový, červený dokážete všetky veci jednoducho usporiadať. Tento stojan na časopisy sa hodí na veľkosť A4. Materiál, z ktorého bol stojan vyrobený, je plast. Podstatné vlastnosti stojana na časopisy HAN A4, plastový, červený Tento stojan pojme časopisy vo formáte A4 Rozmery sú 65mm × 255mm × 348mmMateriál stojana na časopisy: plast Farba stojana na časopisy HAN: červená (alza.sk)

Podobné produkty ako HAN A4, plastový, červený (1610-17) , Durable duraclip a4, 60 listov, modré (220907)

DURABLE Duraclip A4, 30 listov, červené (220003)

DURABLE Duraclip A4, 30 listov, červené (220003)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, s klipsou, plastové, s rýchloviazačom, závesné, až na 30 listov, červená farba Hľadáte pomocníka na udržanie poriadku vo vašich dokumentoch? Dosky na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 30 listov, červené budete mať poruke na usporiadanie dôležitých dokumentov, zmlúv, prezentačných materiálov, fotografií a mnohého ďalšieho. Dosky vnútri disponujú praktickým rýchloviazačom, ktorý je upravený na dierovaný papier alebo perforované plastové obaly, akými sú napríklad euroobaly. Závesné dosky využijete v prípade, že ukladáte papiere do kartotéky či archívu. Tento typ produktu sa hodí na dokumenty s veľkosťou A4. Dosky sú upravené na 30 listov. Celoplastový povrch je odolnejší, vďaka čomu zvládne aj pády a hrubšiu manipuláciu. Farba dosiek Durable je červená. Kľúčové znaky dosiek na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 30 listov, červené Kvalitné dosky ochránia dôležité dokumenty pred poškodením a pomôžu s ich organizáciou Rýchloviazač vnútri dosiek... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Duraclip A4, 30 listov, červené (220003) , Durable duraclip a4, 30 listov, biele (220002)

DURABLE Duraclip A4, 60 listov, červené (220903)

DURABLE Duraclip A4, 60 listov, červené (220903)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, s klipsou, plastové, s rýchloviazačom, závesné, až na 60 listov, červená farba Chceli by ste si prehľadne roztriediť dokumenty? Dosky na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 60 listov, červené vám uľahčia organizáciu zásadných zmlúv, materiálov či dokumentov. Dosky sú vnútri vybavené praktickým rýchloviazačom, ktorý je uspôsobený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, akými sú napríklad euroobaly. Dosky majú k dispozícii závesný háčik, takže ho bez problému umiestnite do kartotéky. Tento produkt je určený na papier s veľkosťou A4. Kapacita dosiek je 60 listov. Materiálom je odolný a silný plast, ktorý vydrží pády aj častú manipuláciu. Farba dosiek Durable je červená. Rozhodujúce vlastnosti dosiek na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 60 listov, červené Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a tiež ich pomôžu jednoduchšie organizovať Rýchloviazač pomôže s prichytením dierovaného papiera Závesné dosky sú vďaka svojim... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Duraclip A4, 60 listov, červené (220903) , Durable duraclip a4, 60 listov, červené (220903)

DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip (226035)

DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip (226035)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, s klipsou, plastové, spisové, až na 30 listov, červená farba Chceli by ste si prehľadne roztriediť dokumenty? Dosky na dokumenty DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip budete mať poruke pri organizovaní potrebných dokumentov, tlačív či prezentačných materiálov. Pre svoju jednoduchú konštrukciu sú spisové dosky vhodné na každodenné použitie. Tento typ dosiek sa hodí na papier s veľkosťou A4. Dosky zvládnu umiestnenie 30 listov. Celoplastový povrch je odolnejší a vďaka tomu odolá častému zaobchádzaniu a prípadným pádom. Farba dosiek na dokumenty Durable je červená. Podstatné vlastnosti dosiek na dokumenty DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip Dosky na dokumenty ochránia vaše dôležité papiere pred poškodením a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Jednoduchá konštrukcia spisových dosiek určená na každodenné použitie Ideálny formát papiera: A4 Kapacita DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip je 30 listov Materiálom... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip (226035) , Durable duraclip a4, 60 listov žlté (220904)

Durable 175007 vrecko na mrežový box tmavomodrá (š x v) 223 mm x 530 mm DIN A4 na výšku

Durable 175007 vrecko na mrežový box tmavomodrá (š x v) 223 mm x 530 mm DIN A4 na výšku
Detail

Presné označovanie tvorí základ optimalizovaných výrobných a skladových procesov. Logistické tašky umožňujú zreteľné označovanie napr. Políc, prepravných debien a paliet, a tým zabezpečujú vyššiu účinnosť. · Taška na mrežovú krabicu so šípkami v tvare šípok na upevnenie v zvieracích štrbinách · Mimoriadne pevné držanie pohyblivých prepravných kontajnerov, ako sú napr B. mrežové boxy · Ideálne na trvalé použitie v skladovacích a prepravných debnách · Modrá zadná fólia a priehľadná predná fólia vyrobená z odolného polypropylénu · Ochranná klapka chráni usadeniny pred prachom a vlhkosťou · Kompatibilný so skenerom a bezpečný pre dokumenty · Rýchla výmena vložených štítkov · Stiahnite si šablónu a označenie vložených štítkov v bezplatnom softvéri DURAPRINT · Vnútorný formát: A4 na výšku / 210 x 297 mm (š xv) · Rozmery: 223 x 530 mm (š xv) Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Durable 175007 vrecko na mrežový box tmavomodrá (š x v) 223 mm x 530 mm DIN A4 na výšku , Durable duraclip a4, 30 listov, čierne (220001)

Zložka A4 PVC viacnásobné vrecká červená

Zložka A4 PVC viacnásobné vrecká červená
Detail

Dosky formátu A4 vyrobené z klasického PVC a silnej lepenky v červenej farbe. Sú opatrené dvoma obdĺžnikovými priehľadnými vreckami na každej vnútornej strane zložky. Slúži na prezentáciu a prehľadné uloženie dokumentov. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Zložka A4 PVC viacnásobné vrecká červená , Durable duraframe note, magnetický, a4, čierny (498901)

Zložka A4 Sporo spodné vrecko červená

Zložka A4 Sporo spodné vrecko červená
Detail

Klasické dvojdosky, vyrobené z pevnej lepenky a potiahnuté plastom. Vnútri majú priehľadné spodné vrecká na uloženie dokumentov. Formát A4. Farba červená.Balenie 50ks. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Zložka A4 Sporo spodné vrecko červená , Cappa kanister 10 l plastový červený (03340)

Esselte plastové vrecká AT HAND A4, OP, 43 mic, box 50 ks

Esselte plastové vrecká AT HAND A4, OP, 43 mic, box 50 ks
Detail

Esselte plastové vrecká AT HAND A4, OP, 43 mic, box 50 ks EAN: 5902812177862 Účelná a praktická úschova Plastové vrecká A4 pre efektívnu organizáciu. Embosovaná PP fólia Recyklovateľná fólia s hrúbkou 0,043 mm. Jednoduchá manipulácia Vrecká v kartónovom zásobníku, vždy po ruke. Flexibilné umiestnenie Zásobník je možné umiestniť vodorovne aj zvisle. Patentovaný systém vyťahovania Princíp vyťahovania ako u papierových vreckoviek. Balenie obsahuje 50 ks plastových vreciek (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Esselte plastové vrecká AT HAND A4, OP, 43 mic, box 50 ks , Han klassik a4, plastový, sivý (1601-11)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledomodrý 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledomodrý 6m+
Detail

Babyono podbradník mäkký plastový s vreckom bez bpa bledomodrý 6m+ za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledomodrý 6m+ , Durable swingclip a4, 30 listov, zelený klip (226032)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6m+
Detail

Babyono podbradník mäkký plastový s vreckom bez bpa coral 6m+ za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6m+ , Durable swingclip a4, 30 listov, oranžový klip (226009)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA tmavomodrý 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA tmavomodrý 6m+
Detail

Babyono podbradník mäkký plastový s vreckom bez bpa tmavomodrý 6m+ za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA tmavomodrý 6m+ , Durable combiboxx a4, na stôl aj stenu (857819)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledošedý 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledošedý 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledošedý 6m+ , Durable function vrecká a4, modré – 5 ks (560706)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+ , Durable duraframe, samolepiaci, a4, oranžový – 2 ks (487209)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+ , Badabulle podbradník s vreckom (3661276174146)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+ , Herlitz a4, pp, červený (975433)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA tmavomodrý 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA tmavomodrý 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA tmavomodrý 6m+ , Han a4, plastový, transparentný oranžový (1026-x-28)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledomodrý 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledomodrý 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA bledomodrý 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA blue 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA blue 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu špeciálne zachytávacie vrecko ľahko sa udržuje v čistote nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA blue 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA mint 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA pink 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA blue 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA blue 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA blue 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA grey 6m+

Durable 486903 DURAFRAME MAGNETIC A4 - 4869 magnetický rám DIN A4 červená (š x v) 238 mm x 324 mm 5 ks

Durable 486903 DURAFRAME MAGNETIC A4 - 4869 magnetický rám DIN A4 červená (š x v) 238 mm x 324 mm 5 ks
Detail

Vaše informácie boli dokonale usporiadané Magnetický informačný rámček DURAFRAME® MAGNETIC je vhodný pre dokumenty a oznámenia na kovových povrchoch. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Durable 486903 DURAFRAME MAGNETIC A4 - 4869 magnetický rám DIN A4 červená (š x v) 238 mm x 324 mm 5 ks

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – náhradné, vyrobené z priezračnej tvrdenej antireflexnej fólie, rámik z polypropylénu, A4 Chcete, aby byla vaše prezentace materiálů v papírové formě originálnější? Pokud ano, jistě oceníte kliprám Durable, jenž se pyšní snadnou a rychlou výměnou dokumentu. Obsah tak bez problému vyměníte dle situace. Instalace není nikterak složitá, do nástěnného držáku vložíte prezentaci či dokument a následně už jen připevníte na stěnu. Aby byly vložené dokumenty chráněny, má matnou fólii. Nabízený typ je omyvatelný, takže se nemusíte obávat, že jej při umývání poškodíte. Hlavní vlastnosti kliprámu DURABLE náhradní, pro systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený Kliprám Durable pro prezentaci informací v tištěné podobě Vhodný pro dokumenty formátu A4 Nástěnný držák pro upevnění na zeď Kapsy jsou snadno vyměnitelné Kliprám Durable nabízí matnou fólii Kliprám jednoduše omyjete Barva: červená V balení naleznete 1 ks Rozměry činí 322 × 237 × 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603)

Durable samolepiace vrecko POCKETFIX - 8096 Použitie pre formát papiera: DIN A4 (š x v) 210 mm x 297 mm priehľadná 25 ks

Durable samolepiace vrecko POCKETFIX - 8096 Použitie pre formát papiera: DIN A4 (š x v) 210 mm x 297 mm priehľadná 25 ks
Detail

Samolepiace etiketovacie okienko DIN A4, otvorené hore. Krabica s 25 kusmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Durable samolepiace vrecko POCKETFIX - 8096 Použitie pre formát papiera: DIN A4 (š x v) 210 mm x 297 mm priehľadná 25 ks

DONAU plastové, zakladacie, s drukom, A4, transparentne červená, 1 ks (8544001PL-04)

DONAU plastové, zakladacie, s drukom, A4, transparentne červená, 1 ks (8544001PL-04)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s ochranným obalom, červená farba Potrebujete mať poriadok v dokumentoch? Pre ich roztriedenie, uloženie aj prenášanie sa skvele hodia osvedčené transparentné spisové dosky s cvokom.Potrebujete mať poriadok v dokumentoch? Na ich roztriedenie, uloženie aj prenášanie sa skvele hodia osvedčené transparentné spisové dosky s cvokom. Sú z pružného materiálu, pohodlne do nich svoje dokumenty vložíte aj vyberiete. Vďaka priehľadnosti nebudete musieť kontrolovať obsah otváraním, postačí jeden pohľad.Hlavné vlastnostiČervená farbaNa uchovanie dokumentov veľkosti A4Kvalitný patentný stláčací gombík zabráni nechcenému otvoreniuDokumenty nemusíte dierkovaťPružný, priehľadný, farebný polypropylénový materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako DONAU plastové, zakladacie, s drukom, A4, transparentne červená, 1 ks (8544001PL-04)

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6 m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA coral 6 m+

Durable 4944132 DURAFRAME SECURITY A4 - 4944 magnetický rám DIN A4 červená, biela (š x v) 238 mm x 324 mm 2 ks

Durable 4944132 DURAFRAME SECURITY A4 - 4944 magnetický rám DIN A4 červená, biela (š x v) 238 mm x 324 mm 2 ks
Detail

Vaše informácie boli dokonale usporiadané Magnetický informačný rámček DURAFRAME® MAGNETIC je vhodný pre dokumenty a oznámenia na kovových povrchoch. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Durable 4944132 DURAFRAME SECURITY A4 - 4944 magnetický rám DIN A4 červená, biela (š x v) 238 mm x 324 mm 2 ks

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light grey 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light grey 6 m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light grey 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light grey 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light grey 6 m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light grey 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light blue 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light blue 6 m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA light blue 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA dark blue 6 m+

BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA dark blue 6 m+
Detail

Mäkký podbradník účinne chráni oblečenie vášho dieťaťa pred znečistením počas jedenia. Podbradník je vybavený nastaviteľným uzáverom a špeciálnym vreckom. Je vyrobený z ľahkého a pohodlného materiálu. Ľahko sa čistí a dá sa umývať v umývačke riadu. Vlastnosti: - vyrobené z mäkkého, ľahkého a pohodlného materiálu - špeciálne zachytávacie vrecko - ľahko sa udržuje v čistote - nastaviteľný uzáver pre ľahké nasadenie a zloženie Rozmery produktu: 32 cm x 23 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABYONO Podbradník mäkký plastový s vreckom bez BPA dark blue 6 m+
DURABLE A4, plastový, s vreckom, modrý (257906), DURABLE A4, plastový, s vreckom, zelený (257905), DURABLE A4, plastový, s vreckom, biely (257902), Durable plastový, A4, sivý, 1 – 10 (651110), KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, červený – balenie 5 ks (8595096742870), HAN A4, plastový, červený (1610-17), DURABLE Swingclip A4, 30 listov, červený klip (226035), KARTON P+P plastový, s vreckom na titulnej strane, A4, čierny – balenie 5 ks (8595096742832), DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603), DURABLE Combiboxx A4, 5 priehradiek (858619), DURABLE Combiboxx A4, rozširujúca priehradka (857919), DURABLE NOTE, samolepiaci, A4, čierny (499301), Force Get plastový, červený lesklý (8592627042492), HAN A4, plastový, modrý (1610-14), DURABLE Duraclip A4, 60 listov, modré (220907), DURABLE Duraclip A4, 30 listov, biele (220002), DURABLE Duraclip A4, 60 listov, červené (220903), DURABLE Duraclip A4, 60 listov žlté (220904), DURABLE Duraclip A4, 30 listov, čierne (220001), DURABLE Duraframe NOTE, magnetický, A4, čierny (498901), Cappa Kanister 10 l plastový červený (03340), HAN KLASSIK A4, plastový, sivý (1601-11), DURABLE Swingclip A4, 30 listov, zelený klip (226032), DURABLE Swingclip A4, 30 listov, oranžový klip (226009), DURABLE Combiboxx A4, na stôl aj stenu (857819), DURABLE Function vrecká A4, modré – 5 ks (560706), DURABLE Duraframe, samolepiaci, A4, oranžový – 2 ks (487209), BADABULLE podbradník s vreckom (3661276174146), HERLITZ A4, PP, červený (975433), HAN A4, plastový, transparentný oranžový (1026-X-28)