Durable sherpa soho, pultový, vrátane 5 vreciek, a4, čierny (554001)

Produkt Durable sherpa soho, pultový, vrátane 5 vreciek, a4, čierny (554001) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Durable sherpa soho, pultový, vrátane 5 vreciek, a4, čierny (554001) upraviť a produkt hľadať znova.

DURABLE Sherpa Style, pultový, vrátane 10 vreciek, A4, čierny (585501)

DURABLE Sherpa Style, pultový, vrátane 10 vreciek, A4, čierny (585501)
Detail

Stojan na dokumenty – plastový, pultový, vrátane 10 vreciek, vo formáte A4 Chcete, aby bola vaša prezentácia materiálov v papierovej forme originálnejšia? Potom sa vám bude páčiť kliprám Durable, ktorý vás očarí jednoduchou výmenou dokumentu iba za pár sekúnd. Aktuálny obsah vďaka tomu môžete kedykoľvek zmeniť. Kliprám je dodávaný vo forme pultového stojana. Skvele sa hodí pre prípady, keď je nutné, aby boli materiály dostupné všetkým. Vložené papiere sú chránené matnou fóliou. Ide o umývateľný variant, preto je jeho údržba nenáročná. Kliprám Durable je ideálny pre listiny s formátom A4, čo presnejšie zodpovedá rozmerom 365 × 285 mm. Hlavné vlastnosti kliprámu DURABLE Sherpa Style, pultový, vrátane 10 vreciek, A4, čierny Kliprám Durable na prezentáciu informácií v tlačenej podobe Ponúkaný vo forme pultového stojana Výmena vreciek je veľmi jednoduchá Kliprám Durable ponúka matnú fóliu Kliprám je umývateľný Farba: čierna V balení nájdete 1 ks Rozmery zodpovedajú... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Sherpa Style, pultový, vrátane 10 vreciek, A4, čierny (585501) , Durable sherpa style, pultový, vrátane 10 vreciek, a4, čierny (585501)

DURABLE Sherpa Soho, pultový, vrátane 5 vreciek, A4, čierny (554001)

DURABLE Sherpa Soho, pultový, vrátane 5 vreciek, A4, čierny (554001)
Detail

Stojan na dokumenty – plastový, pultový, vrátane 5 vreciek, vo formáte A4 Chcete vytvoriť tlačenú prezentáciu, ktorá bude úhľadná a pútavá? Ak áno, mohol by sa vám zapáčiť kliprám Durable, ktorý umožní jednoduchú výmenu dokumentu počas chvíľky. Zmenu obsahu tak vykonáte bez problémov. Kliprám je vytvorený vo forme pultového stojana. Skvele sa hodí pokiaľ chcete, aby boli materiály bez problému dostupné všetkým. Vzhľadom na to, že je ponúkaný typ umývateľný, ponúka istotu jednoduchej údržby. Kliprám Durable sa hodí pre listiny s formátom A4, čo presnejšie zodpovedá rozmerom 330 × 255 mm.Kľúčové prednosti kliprámu DURABLE Sherpa Soho, pultový, vrátane 5 vreciek, A4, čiernyKliprám Durable na prezentáciu obsahu v papierovej formeDodávaný vo forme pultového stojanaVýmena vreciek je bezproblémováKliprám je možné umyťFarba: čiernaV balení nájdete 1 ksRozmery zodpovedajú 330 × 255 × 55 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Sherpa Soho, pultový, vrátane 5 vreciek, A4, čierny (554001) , Durable vario wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, čierny (591401)

DURABLE Vario Wall 5, nástenný, vrátane 10 vreciek, A4, modrý – 5 ks (555107)

DURABLE Vario Wall 5, nástenný, vrátane 10 vreciek, A4, modrý – 5 ks (555107)
Detail

Nástenný držiak – nástenný, s 10 prezentačnými panelmi SHERPA®, vo formáte A4 Držiak na projektor s jednoduchou montážou a vysokou flexibilitou Držiak na projektor Durable je určený do priestorov na premietanie (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Vario Wall 5, nástenný, vrátane 10 vreciek, A4, modrý – 5 ks (555107) , Durable vario wall 5, nástenný, vrátane 10 vreciek, a4, modrý – 5 ks (555107)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, čierny (560601)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, čierny (560601)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – náhradné, vyrobené z priezračnej tvrdenej antireflexnej fólie, rámik z polypropylénu, A4 Rádi byste, aby byla vaše tištěná prezentace zajímavější, úhledná a praktická? Pak se vám bude určitě hodit kliprám Durable, který vám umožní snadnou a časově nenáročnou výměnu dokumentu. Aktuální obsah díky tomu můžete kdykoliv změnit. Instalace není nikterak složitá, požadované dokumenty vložíte do nástěnného držáku a následně už jen připevníte na stěnu. Pro ochranu vložených dokumentů je opatřen matnou fólií. Nabízený typ je omyvatelný, takže se nemusíte obávat, že jej při umývání poškodíte. Zásadní přednosti kliprámu DURABLE náhradní, pro systém Sherpa, Vario a Function, A4, černý Kliprám Durable pro prezentaci informací v tištěné podobě Pro listiny ve formátu A4 Nástěnný držák pro upevnění na zeď Výměna kapes je bezproblémová Kliprám Durable chrání matná fólie Kliprám je možné omýt Barva: černá V balení naleznete 1 ks Rozměry činí 322 × 237 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, čierny (560601) , Durable vario wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, červený (591403)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – náhradné, vyrobené z priezračnej tvrdenej antireflexnej fólie, rámik z polypropylénu, A4 Chcete, aby byla vaše prezentace materiálů v papírové formě originálnější? Pokud ano, jistě oceníte kliprám Durable, jenž se pyšní snadnou a rychlou výměnou dokumentu. Obsah tak bez problému vyměníte dle situace. Instalace není nikterak složitá, do nástěnného držáku vložíte prezentaci či dokument a následně už jen připevníte na stěnu. Aby byly vložené dokumenty chráněny, má matnou fólii. Nabízený typ je omyvatelný, takže se nemusíte obávat, že jej při umývání poškodíte. Hlavní vlastnosti kliprámu DURABLE náhradní, pro systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený Kliprám Durable pro prezentaci informací v tištěné podobě Vhodný pro dokumenty formátu A4 Nástěnný držák pro upevnění na zeď Kapsy jsou snadno vyměnitelné Kliprám Durable nabízí matnou fólii Kliprám jednoduše omyjete Barva: červená V balení naleznete 1 ks Rozměry činí 322 × 237 × 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603) , Durable náhradný, pre systém sherpa, vario a function, a4, čierny (560601)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, modrý (560607)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, modrý (560607)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – náhradné, vyrobené z priezračnej tvrdenej antireflexnej fólie, rámik z polypropylénu, A4 Chcete vytvořit tištěnou prezentaci, která bude úhledná a poutavá? Pokud ano, jistě oceníte kliprám Durable, který umožní jednoduchou výměnu dokumentu během chvilky. Změnu obsahu tak provedete bez problému. Instalace není nikterak složitá, do nástěnného držáku postačí vložit dokument nebo prezentaci a následně už jen připevníte na stěnu. Vložené papíry se nepoškodí, protože je chrání matná fólie. Vzhledem k tomu, že je nabízený typ omyvatelný, nemusíte se bát náročné údržby. Zásadní vlastnosti kliprámu DURABLE náhradní, pro systém Sherpa, Vario a Function, A4, modrý Kliprám Durable pro prezentaci informací v tištěné podobě Pro listiny ve formátu A4 Nástěnný držák pro uchycení na zeď Výměna kapes je bezproblémová Kliprám Durable chrání matná fólie Kliprám jednoduše omyjete Barva: modrá Balení obsahuje 1 ks Rozměry činí 322 × 237 × 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, modrý (560607) , Durable vario table 10 stolný, vrátane 10 vreciek, mix farieb (557000)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, zelený (560605)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, zelený (560605)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – náhradné, vyrobené z priezračnej tvrdenej antireflexnej fólie, rámik z polypropylénu, A4 Potřebujete, aby byla vaše prezentace tištěných materiálů úhlednější? Pak se vám bude hodit kliprám Durable, jenž se pyšní snadnou a rychlou výměnou dokumentu. Můžete tak měnit obsah podle svých současných potřeb. Instalace není nikterak složitá, požadované dokumenty vložíte do nástěnného držáku a pak pouze připevníte na stěnu. Vložené dokumenty se časem tolik nepoškodí, protože je chrání matná fólie. Jedná se o omyvatelnou variantu, není tedy náročný na údržbu. Hlavní vlastnosti kliprámu DURABLE náhradní, pro systém Sherpa, Vario a Function, A4, zelený Kliprám Durable pro prezentaci obsahu v papírové formě Pro papíry ve formátu A4 Nástěnný držák pro uchycení na různé svislé a rovné povrchy Výměna kapes je nenáročná Kliprám Durable je zakryt matnou fólií Kliprám je možné omýt Barva: zelená V balení naleznete 1 ks Rozměry činí 322 × 237 × 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, zelený (560605) , Durable náhradný, pre systém sherpa, vario a function, a4, žltý (560604)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, žltý (560604)

DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, žltý (560604)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – náhradné, vyrobené z priezračnej tvrdenej antireflexnej fólie, rámik z polypropylénu, A4 Přemýšlíte nad tím, jak zajistit, aby byla vaše prezentace tištěných materiálů poutavější? V tom případě vás osloví kliprám Durable, který vám umožní snadnou a časově nenáročnou výměnu dokumentu. Můžete tak měnit obsah podle svých současných potřeb. Instalace není časově náročná, do nástěnného držáku postačí vložit dokument nebo prezentaci a pak pouze připevníte na stěnu. Vložené dokumenty jsou chráněny díky přítomnosti matné fólie. Jelikož jde o omyvatelnou variantu, nemusíte se bát náročné údržby. Hlavní vlastnosti kliprámu DURABLE náhradní, pro systém Sherpa, Vario a Function, A4, žlutý Kliprám Durable pro prezentaci obsahu v papírové formě Vhodný pro dokumenty formátu A4 Nástěnný držák pro upevnění na zeď Výměna kapes je velmi snadná Kliprám Durable je zakryt matnou fólií Kliprám jednoduše omyjete Barva: žlutá V balení naleznete 1 ks Rozměry... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, žltý (560604) , Durable náhradný, pre systém sherpa, vario a function, a4, zelený (560605)

DURABLE VARIO TABLE 10 stolný, vrátane 10 vreciek, mix farieb (557000)

DURABLE VARIO TABLE 10 stolný, vrátane 10 vreciek, mix farieb (557000)
Detail

Stojan na dokumenty – kovový, stolný DURABLE VARIO TABLE 10 predstavuje prezentačný stojan určený na umiestnenie na stôl, či pracovný ponk. Umožní vyhľadávanie rôznych informácií v dokumentoch ako sú napríklad výrobné, či kompletizačné postupy, či bezpečnostné pravidlá. Obsahuje desať vreciek s formátom A4, ktoré sú vyrobené z polypropylénu a vybavené rozlišovacími štítkami. Tie zabezpečia jednoduchú orientáciu. Stojan disponuje aj jednoduchým mechanizmom na rýchlu výmenu vreciek. Vďaka stojanu DURABLE VARIO TABLE 10 jednoducho a rýchlo nájdete požadované informácie v dokumentoch. Kľúčové vlastnosti stolného stojana na dokumenty DURABLE VARIO TABLE 10, vrátane desiatich vreciek, mix fariebPrezentačný stojan určený na umiestnenie na stôl, či pracovný ponkUmožní vyhľadávanie rôznych informácií v dokumentochObsahuje desať vreciek s formátom A4 s rozlišovacími štítkamiStojan DURABLE VARIO TABLE 10 disponuje jednoduchým mechanizmom na rýchlu... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE VARIO TABLE 10 stolný, vrátane 10 vreciek, mix farieb (557000) , Durable náhradný, pre systém sherpa, vario a function, a4, modrý (560607)

DURABLE Combiboxx A4, 5 priehradiek (858619)

DURABLE Combiboxx A4, 5 priehradiek (858619)
Detail

Nástenný držiak – na prezentáciu letákov, formát A4, 5 priehradiek, farba: transparentný Držiak projektora s jednoduchou inštaláciou, vysokou flexibilitou a prispôsobivosťou Držiak na projektor Durable poslúži v prednáškových sálach aj kanceláriách (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Combiboxx A4, 5 priehradiek (858619) , Durable náhradný, pre systém sherpa, vario a function, a4, červený (560603)

DURABLE NOTE, samolepiaci, A4, čierny (499301)

DURABLE NOTE, samolepiaci, A4, čierny (499301)
Detail

Rámik – samolepiaci, vo formáte A4, magnetická predná strana na rýchlu a pohodlnú výmenu dokumentu Hľadáte spôsob na praktickú a úhľadnú prezentáciu vašich papierových materiálov? Potom sa vám bude hodiť kliprám Durable, ktorý sa vyznačuje jednoduchou výmenou dokumentu iba za pár sekúnd. Obsah tak bez problému vymeníte podľa situácie. Samolepiaci rám na prezentáciu dokumentov bez problémov pripevníte na rôzne hladké povrchy či stenu. Lepidlo je nepermanentné, ktoré po odstránenínezanecháva žiadne stopy. Vzhľadom na to, že je ponúkaný typ umývateľný, ponúka istotu jednoduchej údržby. Kliprám Durable sa dá použiť na listiny s formátom A4, čo presnejšie zodpovedá rozmerom 320 × 240 mm.Hlavné vlastnosti kliprámu DURABLE NOTE, samolepiaci, A4, čiernyKliprám Durable na prezentáciu informácií v tlačenej podobeVhodný na dokumenty formátu A4Samolepiaci rám je možné použiť na upevnenie na rôzne hladké povrchyNepermanentné lepidloKliprám je možné umyťFarba:... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE NOTE, samolepiaci, A4, čierny (499301) , Durable note, samolepiaci, a4, čierny (499301)

DURABLE Duraframe NOTE, magnetický, A4, čierny (498901)

DURABLE Duraframe NOTE, magnetický, A4, čierny (498901)
Detail

Rámik – magnetický, ľahká výmena dokumentov, A4 Chcete, aby bola vaša prezentácia tlačených materiálov pútavejšia? Ak áno, určite oceníte rámik Durable, ktorý vám umožní ľahkú a časovo nenáročnú výmenu dokumentu. Zmenu obsahu tak vykonáte bez problémov. Magnetické vrecko jednoducho pripnete na magnetickú tabuľu či vitrínu a do nej sa vložia prospekty či dokumenty. Ide o umývateľný variant, nie je teda náročný na údržbu. Rámik Durable je vhodný na listiny s formátom A4, čo zodpovedá rozmerom 320 × 240 mm. Zásadné prednosti rámika DURABLE Duraframe NOTE, magnetický, A4, čierny Rámik Durable na prezentáciu informácií v tlačenej podobe Na papiere vo formáte A4Magnetické vrecko jednoducho pripnete na magnetickú tabuľu či vitrínu Výmena vreciek je nenáročná Rámik je možné umyť Farba: čierna V balení nájdete 1 ks Rozmery zodpovedajú 320 × 240 × 3 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Duraframe NOTE, magnetický, A4, čierny (498901) , Durable combiboxx a4, 5 priehradiek (858619)

Leitz Style A4, 20 vreciek, čierne (39580094)

Leitz Style A4, 20 vreciek, čierne (39580094)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, čierna farba Chceli by ste si urobiť poriadok v dokumentoch? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, čierne budete mať poruke pri organizovaní potrebných dokumentov, tlačív či prezentačných materiálov. Spisové dosky sa vďaka jednoduchej konštrukcii hodia na každodenné používanie. Milovníci poriadku ocenia spoľahlivý zakladač, s ktorým bude organizácia papierov hračka. Tento produkt využijete na papiere s veľkosťou A4. Do dosiek je možné vložiť 40 listov. Farba dosiek Leitz je čierna. Dôležité vlastnosti dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, čierne Kvalitné dosky zamedzia nechcenému poškodeniu vašich dôležitých papierov a zároveň pomôžu k ich jednoduchšiemu organizovaniu Praktická konštrukcia spisových dosiek umožňuje každodenné použitie Za zmienku stoja aj praktické priehradky na dokumenty Zodpovedajúci formát papiera: A4 Kapacita Leitz Style A4, 20... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 20 vreciek, čierne (39580094) , Durable duraframe note, magnetický, a4, čierny (498901)

Leitz Style A4, 40 vreciek, čierne (39590094)

Leitz Style A4, 40 vreciek, čierne (39590094)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 80 listov, bez uzatvárania, čierna farba Obzeráte sa po praktickom nástroji na usporiadanie dokumentov? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, čierne vám uľahčia organizáciu dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Spisové dosky odolajú vďaka jednoduchej konštrukcii každodennému používaniu. Každého milovníka poriadku nadchne praktický zakladač, vďaka ktorému budete mať papiere zarovnané podľa svojich predstáv. Tento druh dosiek sa hodí na papier s veľkosťou A4. Do dosiek dokážete vložiť 80 listov. Farba dosiek Leitz je čierna. Rozhodujúce vlastnosti dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, čierne Kvalitné dosky sú praktickým spôsobom na ochranu dôležitých papierov a zároveň pomôžu k ich jednoduchšiemu organizovaniu Používateľsky prívetivá konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Veľkou výhodou sú praktické priehradky na dokumenty Kompatibilný formát... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 40 vreciek, čierne (39590094) , Tork essity h2 čierny, pultový (7322540653182)

Q-CONNECT A4, 10 vreciek, čierna (KF01248)

Q-CONNECT A4, 10 vreciek, čierna (KF01248)
Detail

Dosky na dokumenty – s pevnými doskami, vnútri polypropylénové obaly typu „U“ zvarené v chrbte, na dokumenty A4, na katalogizáciu prospektov, letákov a pod. Katalógová kniha Q-CONNECT je vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené na chrbte. Obsahuje 10 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q-CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov aj letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q-CONNECT A4, čierna, 10 vreciekKatalógová kniha vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 10 vreciek Katalógová kniha Q-CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: čierne Formát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 10 vreciek, čierna (KF01248) , Durable function vrecká a4, modré – 5 ks (560706)

Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01260)

Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01260)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, čierna farba Katalógová kniha Q–CONNECT je vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené v chrbte. Obsahuje 40 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q–CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov aj letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q–CONNECT A4, čiernej, 40 vreciekKatalógová kniha vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 40 vreciek Katalógová kniha Q–CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: čierneFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01260) , Durable combiboxx a4, rozširujúca priehradka (857919)

Q-CONNECT A4, 20 vreciek, čierna (KF01265)

Q-CONNECT A4, 20 vreciek, čierna (KF01265)
Detail

Dosky na dokumenty – s pevnými doskami, vnútri polypropylénové obaly typu „U“ zvarené na chrbte, na dokumenty A4, na katalogizáciu prospektov, letákov a pod. Katalógová kniha Q–CONNECT je vhodná pre katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené vo chrbte. Obsahuje 20 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q–CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov i letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q–CONNECT A4, čierne, 20 vreciekKatalógová kniha vhodná pre katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 20 vreciek Katalógová kniha Q–CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: čierneFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 20 vreciek, čierna (KF01265) , Leitz style a4, 20 vreciek, zelené (39580053)

Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01267)

Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01267)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, čierna farba Katalógová kniha Q–CONNECT je vhodná pre katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obaly typu U, ktoré sú zvarené vo chrbte. Obsahuje 40 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q–CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov i letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q–CONNECT A4, čierne, 40 vreciekKatalógová kniha vhodná pre katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 40 vreciek Katalógová kniha Q–CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: čierneFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01267) , Leitz style a4, 40 vreciek, biele (39590004)

Q-CONNECT A4, 20 vreciek, čierna (KF01252)

Q-CONNECT A4, 20 vreciek, čierna (KF01252)
Detail

Dosky na dokumenty – s pevnými doskami, vnútri polypropylénové obaly typu „U“ zvarené v chrbte, na dokumenty A4, na katalogizáciu prospektov, letákov a pod. Katalógová kniha Q–CONNECT je vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené v chrbte. Obsahuje 20 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q–CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov aj letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q–CONNECT A4, čiernej, 20 vreciekKatalógová kniha vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 20 vreciek Katalógová kniha Q–CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: čierneFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 20 vreciek, čierna (KF01252) , Leitz urbanchic a4, 20 vreciek, modré (46510032)

Q-CONNECT A4, 100 vreciek, čierna (KF01271)

Q-CONNECT A4, 100 vreciek, čierna (KF01271)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, až na 100 listov, bez uzatvárania, čierna farba Katalógová kniha Q–CONNECT je vhodná pre katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené vo chrbte. Obsahuje 100 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q–CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov i letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q–CONNECT A4, čierne, 100 vreciekKatalógová kniha vhodná pre katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 100 vreciek Katalógová kniha Q–CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: čierneFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 100 vreciek, čierna (KF01271) , Leitz style a4, 40 vreciek, čierne (39590094)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny (257901)

DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny (257901)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, čierna farba Potrebujete spoľahlivého spoločníka na roztriedenie dokumentov? Dosky na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny budete mať poruke na usporiadanie nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Vnútorná strana chrbta dosiek je opatrená praktickým rýchloviazačom, ktorý je pohotovo pripravený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, ako môžu byť napríklad euroobaly. Tento produkt je prispôsobený na papier s veľkosťou A4. Celoplastový povrch je odolný a silný, takže vydrží aj pády a hrubšiu manipuláciu. Farba dosiek Durable je čierna. Zásadné funkcie dosiek na dokumenty DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny Kvalitné dosky ochránia dôležité papiere pred zničením a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Rýchloviazač pomôže s prichytením dierovaného papiera Ideálny formát papiera: A4 Materiálom dosiek na dokumenty Durable je odolný a tvrdý... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE A4, plastový, s vreckom, čierny (257901) , Leitz urbanchic a4, 20 vreciek, červené (46510020)

DURABLE Duraclip A4, 30 listov, čierne (220001)

DURABLE Duraclip A4, 30 listov, čierne (220001)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, s klipsou, plastové, s rýchloviazačom, až na 30 listov, čierna farba Radi by ste si urobili poriadok v dokumentoch? Dosky na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 30 listov, čierne vám pomôžu s usporiadaním potrebných dokumentov, tlačív či prezentačných materiálov. Dosky vnútri disponujú praktickým rýchloviazačom, ktorý je upravený na dierovaný papier alebo perforované plastové obaly, ako môžu byť napríklad euroobaly. Tento typ dosiek je určený na papier s veľkosťou A4. Do dosiek bez problému uložíte 30 listov. Dosky sú vytvorené z celoplastového povrchu, odolajú teda častému zaobchádzaniu. Farba dosiek na dokumenty Durable je čierna. Rozhodujúce funkcie dosiek na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 30 listov, čierne Kvalitné dosky sú praktickým spôsobom na ochranu dôležitých papierov a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Rýchloviazač vnútri dosiek pomôže s prichytením dierovaného papiera Kompatibilný formát papiera: A4 Celková kapacita DURABLE... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Duraclip A4, 30 listov, čierne (220001) , Leitz style a4, 20 vreciek, modré (39580069)

DURABLE Duraclip A4, 60 listov, čierne (220901)

DURABLE Duraclip A4, 60 listov, čierne (220901)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, s klipsou, plastové, s rýchloviazačom, až na 60 listov, čierna farba Potrebujete spoľahlivého pomocníka na usporiadanie svojich dokumentov? Dosky na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 60 listov, čierne budete mať poruke pri triedení potrebných dokumentov, tlačív či prezentačných materiálov. Dosky majú na vnútornej strane chrbta k dispozícii praktický rýchloviazač, ktorý je pripravený na dierovaný papier či obaly s perforovaným okrajom, ako môžu byť napríklad euroobaly. Produkt je vhodný na dokumenty s veľkosťou A4. Do dosiek bez problému vložíte 60 listov. Dosky sú vytvorené z celoplastového povrchu, odolajú teda častému zaobchádzaniu. Farba dosiek Durable je čierna. Kľúčové prednosti dosiek na dokumenty DURABLE Duraclip A4, 60 listov, čierne Dosky na dokumenty zamedzia poškodeniu dôležitých papierov a zároveň pomôžu k ich jednoduchšiemu organizovaniu Na prichytenie dierovaného papiera dosky disponujú rýchloviazačom Možno použiť formát... (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Duraclip A4, 60 listov, čierne (220901) , Leitz style a4, 40 vreciek, červené (39590028)

DURABLE Sherpa Style Wall 10, závesný, pre 10 vreciek, A4 (585401)

DURABLE Sherpa Style Wall 10, závesný, pre 10 vreciek, A4 (585401)
Detail

Závesný držiak – závesný, nástenný pre 10 vreciek, pre formát A4, 10 vreciek formátu A4 je súčasťou dodávky Chceli by ste nájsť spôsob na pútavejšiu prezentáciu materiálov v tlačenej podobe? Ak áno, mohol by sa vám zapáčiť kliprám Durable, ktorý umožní jednoduchú výmenu dokumentu počas chvíľky. Obsah tak kedykoľvek prispôsobíte situácii. Inštalácia nie je časovo náročná, do nástenného držiaka vložíte prezentáciu či dokument a potom iba pripevníte na stenu. Vložené papiere sa nepoškodia, pretože ich chráni matná fólia.Kľúčové vlastnosti kliprámu DURABLE Sherpa Style Wall 10, závesný, pre 10 vreciek, A4Kliprám Durable na prezentáciu informácií v tlačenej podobePre papiere vo formáte A4Nástenný držiak na upevnenie na stenuVýmena vreciek je nenáročnáKliprám Durable opatrený matnou fóliouFarba: čiernaV balení nájdete 1 ksRozmery zodpovedajú 360 × 250 × 80 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Sherpa Style Wall 10, závesný, pre 10 vreciek, A4 (585401) , Leitz style a4, 20 vreciek, červené (39580028)

Leitz Style A4, 20 vreciek, červené (39580028)

Leitz Style A4, 20 vreciek, červené (39580028)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, červená farba Potrebujete udržiavať poriadok v dokumentoch? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, červené vám zjednodušia usporiadanie dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Spisové dosky majú jednoduchú konštrukciu, takže ich bez problému využijete každý deň. Každý, kto má rád poriadok, ocení spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému budete mať zaručený poriadok v papieroch. Tento druh dosiek sa hodí na papier s veľkosťou A4. Do dosiek bez problému umiestnite 40 listov. Farba dosiek Leitz je červená. Podstatné parametre dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, červené Odolné dosky udržia dôležité dokumenty v bezpečí a zároveň pomôžu k ich jednoduchšiemu organizovaniu Praktická konštrukcia spisových dosiek sa hodí na každodenné používanie Určite oceníte praktické priehradky na dokumenty Zodpovedajúci formát papiera: A4 Celková kapacita Leitz Style A4,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 20 vreciek, červené (39580028) , Leitz style a4, 20 vreciek, biele (39580004)

Leitz Style A4, 20 vreciek, zelené (39580053)

Leitz Style A4, 20 vreciek, zelené (39580053)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, zelená farba Potrebujete spoľahlivého spoločníka na roztriedenie dokumentov? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, zelené vám pomôžu s organizáciou dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Spisové dosky môžete vďaka jednoduchej konštrukcii používať každý deň. Každý, kto chce mať dokumenty v poriadku, si zamiluje praktický zakladač, vďaka ktorému sa bude ľahšie udržiavať poriadok v dokumentoch. Tento produkt je určený na papier s veľkosťou A4. Do dosiek naskladáte 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je zelená. Hlavné prednosti dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, zelené Kvalitné dosky sú praktickým spôsobom na ochranu dôležitých papierov a pomôžu s ich organizáciou Spisové dosky majú jednoduchú konštrukciu, ktorá sa hodí na každodenné použitie Vašej pozornosti nesmú uniknúť praktické priehradky na dokumenty Ideálny formát papiera: A4... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 20 vreciek, zelené (39580053) , Leitz style a4, 20 vreciek, čierne (39580094)

Leitz Style A4, 20 vreciek, modré (39580069)

Leitz Style A4, 20 vreciek, modré (39580069)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, modrá farba Potrebujete spoľahlivého spoločníka na roztriedenie dokumentov? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, modré vám budú nápomocné pri organizácii nenahraditeľných tlačív, materiálov či dokumentov. Spisové dosky disponujú praktickou konštrukciou, čo im zaručuje možnosť každodenného využitia. Každého milovníka poriadku nadchne praktický zakladač, s ktorým bude organizácia papierov hračka. Tieto dosky sa hodia na dokumenty s veľkosťou A4. Do dosiek naskladáte 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je modrá. Základné prednosti dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, modré Kvalitné dosky zamedzia nechcenému poškodeniu vašich dôležitých papierov a tiež ich pomôžu jednoduchšie organizovať Praktická konštrukcia spisových dosiek umožňuje každodenné použitie Prednosťou sú praktické priehradky na dokumenty Možno použiť formát papiera: A4 Kapacita... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 20 vreciek, modré (39580069) , Leitz urbanchic a4, 20 vreciek, zelené (46510050)

Leitz Style A4, 20 vreciek, biele (39580004)

Leitz Style A4, 20 vreciek, biele (39580004)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, biela farba Hľadáte pomocníka na udržanie poriadku vo vašich dokumentoch? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, biele budete mať poruke na usporiadanie dôležitých dokumentov, zmlúv, prezentačných materiálov, fotografií a mnohého ďalšieho. Spisové dosky môžete používať každý deň vďaka ich jednoduchej, ale spoľahlivej konštrukcii. Všetci, ktorí chcú mať papiere perfektne usporiadané, ocenia spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému budete mať papiere zarovnané podľa svojich predstáv. Tento produkt je prispôsobený na papier s veľkosťou A4. Do dosiek sa zmestí celkovo 40 listov. Farba dosiek Leitz je biela. Najdôležitejšie vlastnosti dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 20 vreciek, biele Kvalitné dosky zabránia poškodeniu dôležitých dokumentov a budú nápomocné pri ich organizácii Spisové dosky majú spoľahlivú konštrukciu prispôsobenú na každodenné používanie Prednosťou sú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 20 vreciek, biele (39580004) , Leitz style a4, 40 vreciek, zelené (39590053)

Leitz Style A4, 40 vreciek, červené (39590028)

Leitz Style A4, 40 vreciek, červené (39590028)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 80 listov, bez uzatvárania, červená farba Chceli by ste mať vo svojich dokumentoch poriadok? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, červené vám pomôžu s organizáciou dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Spisové dosky disponujú praktickou konštrukciou, čo im zaručuje možnosť každodenného využitia. Všetci milovníci poriadku ocenia spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému sa v papieroch vždy vyznáte. Tieto dosky je možné použiť na dokumenty s veľkosťou A4. Kapacita dosiek je 80 listov. Farba dosiek Leitz je červená. Kľúčové parametre dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, červené Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a tiež ich pomôžu jednoduchšie organizovať Praktická konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Poriadok zaručujú vďaka priehradkám na dokumenty Môžete použiť formát papiera: A4 Celková kapacita Leitz Style A4, 40 vreciek, červené:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 40 vreciek, červené (39590028) , Q-connect a4, 20 vreciek, modrá (kf01251)

Leitz Style A4, 40 vreciek, zelené (39590053)

Leitz Style A4, 40 vreciek, zelené (39590053)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 80 listov, bez uzatvárania, zelená farba Radi by ste si usporiadali dôležité dokumenty? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, zelené vám uľahčia organizáciu potrebných dokumentov, tlačív či prezentačných materiálov. Spisové dosky disponujú praktickou konštrukciou, čo im zaručuje možnosť každodenného využitia. Každý, kto chce mať poriadok v dokumentoch, si zamiluje praktický zakladač, vďaka ktorému budete mať papiere v absolútnom poriadku. Tento produkt je prispôsobený na papier s veľkosťou A4. Do dosiek možno umiestniť 80 listov. Farba dosiek Leitz je zelená. Podstatné vlastnosti dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, zelené Dosky na dokumenty zamedzia poškodeniu dôležitých papierov a budú nápomocné pri ich organizácii Konštrukcia spisových dosiek je prispôsobená na každodenné používanie Poriadok zaručujú vďaka priehradkám na dokumenty Možno použiť formát papiera: A4 Celková... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 40 vreciek, zelené (39590053) , Q-connect a4, 40 vreciek, čierna (kf01267)

Leitz Style A4, 40 vreciek, biele (39590004)

Leitz Style A4, 40 vreciek, biele (39590004)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 80 listov, bez uzatvárania, biela farba Radi by ste si usporiadali dôležité dokumenty? Dosky na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, biele vám pomôžu pri triedení dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Vďaka praktickej konštrukcii je možné spisové dosky používať každý deň. Každého milovníka poriadku nadchne praktický zakladač, s ktorým si v papieroch urobíte poriadok. Tento typ produktu sa hodí na dokumenty s veľkosťou A4. Do dosiek bez problému umiestnite 80 listov. Farba dosiek Leitz je biela. Rozhodujúce parametre dosiek na dokumenty Leitz Style A4, 40 vreciek, biele Odolné dosky udržia dôležité dokumenty v bezpečí a tiež dopomôžu k ich ľahšiemu organizovaniu Používateľsky prívetivá konštrukcia spisových dosiek sa hodí na každodenné použitie Prednosťou sú praktické priehradky na dokumenty Kompatibilný formát papiera: A4 Celková kapacita Leitz Style A4, 40 vreciek, biele je 80 listov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Style A4, 40 vreciek, biele (39590004)

Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, červené (46510020)

Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, červené (46510020)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, červená farba Chceli by ste si prehľadne roztriediť dokumenty? Dosky na dokumenty Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, červené vám pomôžu pri organizácii nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Spisové dosky sa dajú používať každý deň, pretože majú praktickú konštrukciu. Každého milovníka poriadku nadchne praktický zakladač, vďaka ktorému budete mať zaručený poriadok v papieroch. Tento produkt použijete na papiere s veľkosťou A4. Do dosiek bez problému umiestnite 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je červená. Dôležité funkcie dosiek na dokumenty Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, červené Kvalitné dosky zabránia zničeniu dôležitých dokumentov a pomôžu s ich organizáciou Spoľahlivá konštrukcia spisových dosiek umožňuje každodenné používanie Výhodou sú šikovné priehradky na dokumenty Môžete použiť formát papiera: A4 Kapacita Leitz UrbanChic... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, červené (46510020)

Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, zelené (46510050)

Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, zelené (46510050)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, zelená farba Chcete vo svojich dokumentoch udržať poriadok? Dosky na dokumenty Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, zelené budete mať poruke pri organizovaní nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Spisové dosky potešia jednoduchou konštrukciou, skvele sa tak hodia na bežné používanie. Každý, kto chce mať dokumenty v poriadku, si zamiluje praktický zakladač, vďaka ktorému sa v papieroch vždy vyznáte. Tento produkt je možné použiť na papiere s veľkosťou A4. Do dosiek bez problému umiestnite 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je zelená. Najdôležitejšie prednosti dosiek na dokumenty Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, zelené Kvalitné dosky zamedzia poškodeniu dôležitých papierov a pomôžu aj s ich jednoduchším organizovaním Praktická konštrukcia spisových dosiek sa hodí na každodenné používanie Za zmienku stoja aj praktické priehradky na dokumenty (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, zelené (46510050)

Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, modré (46510032)

Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, modré (46510032)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 40 listov, bez uzatvárania, modrá farba Radi by ste si usporiadali dôležité dokumenty? Dosky na dokumenty Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, modré vám pomôžu pri triedení nenahraditeľných tlačív, materiálov či dokumentov. Spisové dosky majú jednoduchú konštrukciu, takže ich bez problému využijete každý deň. Všetci, ktorí chcú mať papiere perfektne usporiadané, ocenia spoľahlivý zakladač, s ktorým bude udržanie poriadku v papieroch jednoduchšie. Tento produkt je určený na papier s veľkosťou A4. Dosky sú upravené na 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je modrá. Najdôležitejšie parametre dosiek na dokumenty Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, modré Kvalitné dosky zamedzia poškodeniu dôležitých papierov a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Jednoduchá konštrukcia spisových dosiek určená na každodenné použitie Poriadok zaručujú vďaka priehradkám na dokumenty Zodpovedajúci formát papiera: A4 Celková... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, modré (46510032)

Q-CONNECT A4, 10 vreciek, modrá (KF01247)

Q-CONNECT A4, 10 vreciek, modrá (KF01247)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 10 listov, bez uzatvárania, modrá farba Katalógová kniha Q-CONNECT je vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené v chrbte. Obsahuje 10 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q-CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov aj letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q-CONNECT A4, modrej, 10 vreciekKatalógová kniha vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 10 vreciek Katalógová kniha Q-CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: modré Formát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 10 vreciek, modrá (KF01247)

Q-CONNECT A4, 20 vreciek, modrá (KF01251)

Q-CONNECT A4, 20 vreciek, modrá (KF01251)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 20 listov, bez uzatvárania, modrá farba Katalógová kniha Q–CONNECT je vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listín. Tvorená je pevnými doskami a polypropylénovými obalmi typu U, ktoré sú zvarené v chrbte. Obsahuje 20 vreciek a disponuje formátom A4. Katalógová kniha Q–CONNECT vám umožní prehľadné uloženie prospektov aj letákov. Kľúčové vlastnosti katalógovej knihy Q–CONNECT A4, modrej, 20 vreciekKatalógová kniha vhodná na katalogizáciu prospektov, letákov a iných podobných listínTvorená pevnými doskami a polypropylénovými obalmiObsahuje 20 vreciek Katalógová kniha Q–CONNECT disponuje formátom A4Farebné vyhotovenie: modréFormát: A4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT A4, 20 vreciek, modrá (KF01251)

DURABLE Combiboxx A4, rozširujúca priehradka (857919)

DURABLE Combiboxx A4, rozširujúca priehradka (857919)
Detail

Nástenný držiak – na prezentáciu letákov, formát A4, rozširujúca priehradka, farba: transparentná Držiak projektora s jednoduchou inštaláciou, vysokou flexibilitou a prispôsobivosťou Držiak na projektor Durable oceníte v zasadacej miestnosti či v kancelárii (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Combiboxx A4, rozširujúca priehradka (857919)

Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, žltá (46700019)

Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, žltá (46700019)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s ochranným obalom, až na 40 listov, na gumičku, žltá farba Chceli by ste si prehľadne roztriediť dokumenty? Dosky na dokumenty Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, žltá budete mať poruke pri organizovaní nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Vhod vám príde praktická gumička, ktorou je možné dokumenty vnútri dosiek zabezpečiť. Ochranný obal pomôže ochrániť vaše dokumenty a znemožňuje vďaka tomu zničenie. Tento produkt použijete na papiere s veľkosťou A4. Dosky osbiahnu 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je žltá. Významné prednosti dosiek na dokumenty Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, žltá Odolné dosky ochránia vaše papiere pred poškodením a navyše pomôžu s ich organizáciou Kvalitná gumička zaistí, aby dosky zostali zavreté Tvrdý obal ochráni pred poškodením Je možné použiť formát papiera: A4 Kapacita Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, žltá: 40 listov Materiálom dosiek Leitz je polypropylén Farba: žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, žltá (46700019)

Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, modré (46700061)

Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, modré (46700061)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s ochranným obalom, až na 40 listov, na gumičku, modrá farba Hľadáte pomocníka na roztriedenie dokumentov? Dosky na dokumenty Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, modré vám pomôžu pri triedení zásadných zmlúv, materiálov či dokumentov. Dôležitou vychytávkou je tiež praktická gumička, ktorou môžete papiere vnútri dosiek zabezpečiť. Ochranný obal poskytne papierom dokonalú ochranu a zabraňuje tak možnosti zničenia. Tento produkt využijete na papiere s veľkosťou A4. Kapacita dosiek je 40 listov. Farba dosiek na dokumenty Leitz je modrá. Najdôležitejšie parametre dosiek na dokumenty Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, modré Kvalitné dosky zabránia poškodeniu dôležitých dokumentov a pomôžu aj s ich jednoduchším organizovaním Odolná gumička udrží dosky spoľahlivo zavreté Tvrdý obal je ochranou pred poškodením Je možné použiť formát papiera: A4 Kapacita Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, modré je 40 listov Materiálom dosiek Leitz je polypropylén... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, modré (46700061)

Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, sivá (46700089)

Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, sivá (46700089)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, s ochranným obalom, až na 40 listov, na gumičku, sivá farba Hľadáte kvalitný nástroj na usporiadanie svojich dokumentov? Dosky na dokumenty Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, sivá vám budú nápomocné pri usporiadaní nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Hodiť sa vám bude praktická gumička, vďaka ktorej je možné dokumenty vnútri dosiek zabezpečiť proti otvoreniu. Ochranný obal sa postará o dokonalú ochranu vašich papierov a zamedzuje tak vzniku poškodenia. Tento produkt využijete na papiere s veľkosťou A4. Kapacita dosiek je 40 listov. Farba dosiek Leitz je sivá. Kľúčové parametre dosiek na dokumenty Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, sivá Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a budú nápomocné pri ich organizácii Spoľahlivá gumička sa postará o bezpečie dokumentov Poškodeniu zabráni odolný obal Kompatibilný formát papiera: A4 Celková kapacita Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, sivá je 40 listov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leitz Cosy A4, PP, 20 vreciek, sivá (46700089)

DURABLE Vario Wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, čierny (591401)

DURABLE Vario Wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, čierny (591401)
Detail

Nástenný držiak – magneticky, kovový, nástenný Držiak projektora s jednoduchou inštaláciou, vysokou flexibilitou a prispôsobivosťou Držiak projektora Durable je vhodný do zasadacích miestností aj do vášho bytu (alza.sk)

Podobné produkty ako DURABLE Vario Wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, čierny (591401)

Spotreba kovový držiak na stenu 10 vreciek A4 na výšku, otvorené zhora, mix farieb (F414109)

Spotreba kovový držiak na stenu 10 vreciek A4 na výšku, otvorené zhora, mix farieb (F414109)
Detail

Držiak na stenu – na priemyselné prevádzky, sklady a obchody, súčasťou je 10 vreciek A4, materiál vreciek antireflexný PVC, rámček spevnený oceľovým drôtom, možnosť pripevnenia na akýkoľvek pevný povrch Držiak na stenu TARIFOLD F414109 je ideálny do priemyselných prevádzok, skladov a obchodov. Umožní mať umiestnené dôležité informácie prehľadne na jednom mieste. Držiak je doplnený o vrecká s formátom A4, ktoré disponujú orientáciou na výšku. Vrecká s úchytmi sú vyrobené z antireflexného PVC, ktorý zaistí perfektnú priehľadnosť a neleskne sa. Rámček je spevnený oceľovým drôtom, ktorý naproti tomu zaručí stály tvar a pružnosť. Vrecko je vybavené aj kovovými úchytmi slúžiacimi na upevnenie do držiaka. Držiak s vreckami pritom môžete pripevniť na akýkoľvek pevný povrch .Držiak na stenu TARIFOLD F414109 sa postará o prehľadné umiestnenie dôležitých informácií.Kľúčové vlastnosti nástenného kovového držiaka 10 vreciek A4 na výšku, otvorené zhora, mix fariebDržiak na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spotreba kovový držiak na stenu 10 vreciek A4 na výšku, otvorené zhora, mix farieb (F414109)

LEITZ Katalógová kniha UrbanChic, PP, A4, 20 vreciek, modrá

Detail

LEITZ Katalógová kniha UrbanChic, PP, A4, 20 vreciek, modrá EAN: 4002432124411 Dizajn a štýl Moderný design v kontrastných farbách Urban Chic. Spojenie štýlu a funkčnosti. Praktické využitie Ideálne pre prezentácie alebo organizáciu dokumentov. Vhodný do boxu na dokumenty Urban Chic aj do štandardných stojanov na časopisy a odkladačov na dokumenty. Technické špecifikácie Material: PP Počet vreciek: 20 Kapacita: 40 listov A4 (2 listy vo vrecku, 80 g/m2) Farba: Modrá Rozmery: 14 x 310 x 230 Váha: 0,16 kg Extra funkcie Dosky s 20 priehľadnými vreckami CopySafe upevnenými v chrbte. Etiketa na chrbte pre ľahkú identifikáciu obsahu. Urobte svet podľa svojich predstáv s LEITZ Katalógovou knihou UrbanChic! (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEITZ Katalógová kniha UrbanChic, PP, A4, 20 vreciek, modrá

ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné modré (626232)

ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné modré (626232)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 120 listov, bez uzatvárania, modrá farba Chceli by ste si zaobstarať spoľahlivého pomocníka na triedenie dokumentov? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné modré vám uľahčia usporiadanie nenahraditeľných dokumentov, ako sú zmluvy či prezentačné materiály. Vďaka praktickej konštrukcii je možné spisové dosky používať každý deň. Všetci milovníci poriadku ocenia spoľahlivý zakladač, s ktorým bude organizácia papierov hračka. Tento typ dosiek sa hodí na papier s veľkosťou A4. Do dosiek dokážete vložiť 120 listov. Farba dosiek na dokumenty ESSELTE je modrá. Významné parametre dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné modré Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a budú nápomocné pri ich organizácii Používateľsky prívetivá konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Prednosťou sú praktické priehradky na... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné modré (626232)

ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné zelené (626228)

ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné zelené (626228)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 80 listov, bez uzatvárania, zelená farba Chcete vo svojich dokumentoch udržať poriadok? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné zelené budete mať poruke na usporiadanie nenahraditeľných tlačív, materiálov či dokumentov. Spisové dosky majú jednoduchú konštrukciu, takže ich bez problému využijete každý deň. Milovníkov poriadku poteší praktický zakladač, s ktorým bude organizácia papierov hračka. Tento produkt využijete na papiere s veľkosťou A4. Dosky osbiahnu 80 listov. Farba dosiek na dokumenty ESSELTE je zelená. Kľúčové funkcie dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné zelené Kvalitné dosky ochránia dôležité papiere pred zničením a budú nápomocné pri ich organizácii Používateľsky prívetivá konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Poriadok zaručujú vďaka priehradkám na dokumenty Zodpovedajúci formát papiera: A4... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné zelené (626228)

ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné koralové (628445)

ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné koralové (628445)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 160 listov, bez uzatvárania, červená, koralová a oranžová farba Chcete vo svojich dokumentoch udržať poriadok? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné koralové vám zjednodušia usporiadanie dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Spisové dosky sa vďaka praktickej konštrukcii dajú používať každý deň. Všetci milovníci poriadku ocenia spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému sa už nebudete musieť báť chaosu v dokumentoch. Tento produkt sa hodí na papier s veľkosťou A4. Dosky zvládnu umiestnenie 160 listov. Farba dosiek ESSELTE je červená, koralová a oranžová. Základné funkcie dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné koralové Kvalitné dosky ochránia dôležité dokumenty pred poškodením a pomôžu aj s ich jednoduchším organizovaním Používateľsky prívetivá konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Vašej pozornosti nesmú... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné koralové (628445)

ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné levanduľové (628446)

ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné levanduľové (628446)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 160 listov, bez uzatvárania, fialová farba Potrebujete si urobiť poriadok v dokumentoch? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné levanduľové budete mať poruke pri triedení nenahraditeľných tlačív, materiálov či dokumentov. Spisové dosky majú jednoduchú a spoľahlivú konštrukciu, vďaka tomu sa dajú používať každý deň. Všetkých milovníkov poriadku poteší spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému budete mať zaručený poriadok v papieroch. Tento produkt použijete na papiere s veľkosťou A4. Kapacita dosiek je 160 listov. Farba dosiek ESSELTE je fialová. Rozhodujúce vlastnosti dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné levanduľové Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a budú nápomocné pri ich organizácii Spisové dosky majú jednoduchú konštrukciu, ktorá sa hodí na každodenné použitie Za zmienku stoja aj praktické priehradky na dokumenty... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné levanduľové (628446)

ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné levanduľové (628444)

ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné levanduľové (628444)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 120 listov, bez uzatvárania, fialová farba Potrebujete si urobiť poriadok v dokumentoch? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné levanduľové vám pomôžu pri organizácii dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Pre svoju jednoduchú konštrukciu sú spisové dosky vhodné na každodenné použitie. Všetkých milovníkov poriadku poteší spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému udržíte v dokumentoch poriadok podľa svojich predstáv. Tieto dosky sú prispôsobené na papier s veľkosťou A4. Dosky osbiahnu 120 listov. Farba dosiek ESSELTE je fialová. Významné vlastnosti dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné levanduľové Dosky na dokumenty ochránia vaše dôležité papiere pred poškodením a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Používateľsky prívetivá konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Vašej pozornosti nesmú uniknúť praktické... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 60 vreciek, transparentné levanduľové (628444)

ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné levanduľové (628442)

ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné levanduľové (628442)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 80 listov, bez uzatvárania, fialová farba Chceli by ste mať vo svojich dokumentoch poriadok? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné levanduľové budete mať poruke na usporiadanie dôležitých zmlúv, dokumentov alebo fotografií. Spisové dosky môžete vďaka jednoduchej konštrukcii používať každý deň. Milovníci poriadku si obľúbia spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému sa v papieroch vždy vyznáte. Tieto dosky je možné použiť na dokumenty s veľkosťou A4. Dosky zvládnu umiestnenie 80 listov. Farba dosiek na dokumenty ESSELTE je fialová. Najdôležitejšie parametre dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné levanduľové Odolné dosky udržia dôležité dokumenty v bezpečí a skvele sa hodia na ich zorganizovanie Praktická konštrukcia spisových dosiek je vhodná na každodenné použitie Za zmienku stoja aj praktické priehradky na dokumenty Vhodný formát papiera:... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 40 vreciek, transparentné levanduľové (628442)

ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné modré (626237)

ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné modré (626237)
Detail

Dosky na dokumenty – A4, plastové, spisové, s priehradkami, až na 160 listov, bez uzatvárania, modrá farba Potrebujete spoľahlivého spoločníka na roztriedenie dokumentov? Dosky na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné modré budete mať poruke pri organizovaní zásadných zmlúv, materiálov či dokumentov. Spisové dosky majú jednoduchú konštrukciu, takže ich bez problému využijete každý deň. Milovníci poriadku ocenia spoľahlivý zakladač, vďaka ktorému sa už nebudete musieť báť chaosu v dokumentoch. Tieto dosky sú prispôsobené na papier s veľkosťou A4. Do dosiek je možné umiestniť 160 listov. Farba dosiek na dokumenty ESSELTE je modrá. Kľúčové znaky dosiek na dokumenty ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné modré Kvalitné dosky zamedzia zničeniu dôležitých papierov a zároveň pomôžu k ich jednoduchšiemu organizovaniu Praktická konštrukcia spisových dosiek sa hodí na každodenné používanie Vašej pozornosti nesmú uniknúť praktické... (alza.sk)

Podobné produkty ako ESSELTE Colour Breeze A4, 80 vreciek, transparentné modré (626237)
DURABLE Sherpa Style, pultový, vrátane 10 vreciek, A4, čierny (585501), DURABLE Vario Wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, čierny (591401), DURABLE Vario Wall 5, nástenný, vrátane 10 vreciek, A4, modrý – 5 ks (555107), DURABLE Vario Wall 5 magnetický, vrátane 5 vreciek, červený (591403), DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, čierny (560601), DURABLE VARIO TABLE 10 stolný, vrátane 10 vreciek, mix farieb (557000), DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, žltý (560604), DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, zelený (560605), DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, modrý (560607), DURABLE náhradný, pre systém Sherpa, Vario a Function, A4, červený (560603), DURABLE NOTE, samolepiaci, A4, čierny (499301), DURABLE Combiboxx A4, 5 priehradiek (858619), DURABLE Duraframe NOTE, magnetický, A4, čierny (498901), TORK Essity H2 čierny, pultový (7322540653182), DURABLE Function vrecká A4, modré – 5 ks (560706), DURABLE Combiboxx A4, rozširujúca priehradka (857919), Leitz Style A4, 20 vreciek, zelené (39580053), Leitz Style A4, 40 vreciek, biele (39590004), Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, modré (46510032), Leitz Style A4, 40 vreciek, čierne (39590094), Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, červené (46510020), Leitz Style A4, 20 vreciek, modré (39580069), Leitz Style A4, 40 vreciek, červené (39590028), Leitz Style A4, 20 vreciek, červené (39580028), Leitz Style A4, 20 vreciek, biele (39580004), Leitz Style A4, 20 vreciek, čierne (39580094), Leitz UrbanChic A4, 20 vreciek, zelené (46510050), Leitz Style A4, 40 vreciek, zelené (39590053), Q-CONNECT A4, 20 vreciek, modrá (KF01251), Q-CONNECT A4, 40 vreciek, čierna (KF01267)