Dvojmiestna a trojmiestna pohovka, sedacia súprava chesterfield hnedá (274322)

Produkt Dvojmiestna a trojmiestna pohovka, sedacia súprava chesterfield hnedá (274322) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dvojmiestna a trojmiestna pohovka, sedacia súprava chesterfield hnedá (274322) upraviť a produkt hľadať znova.

Dvojmiestna a trojmiestna pohovka, sedacia súprava Chesterfield hnedá (274322)

Dvojmiestna a trojmiestna pohovka, sedacia súprava Chesterfield hnedá (274322)
Detail

Pohovka - Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Potom by se vám mohla líbit pohovka SHUMEE. Hlavní přednosti pohovky Dvoumístná a trojmístná pohovka, sedací souprava Chesterfield hnědá Pohovka SHUMEE dokáže poskytnou vytoužený odpočinek (alza.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna a trojmiestna pohovka, sedacia súprava Chesterfield hnedá (274322) , Chesterfield 3-miestna pohovka umelá koža hnedá (243620)

Set záhradného nábytku Tosca s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Ratta

Set záhradného nábytku Tosca s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Ratta
Detail

Vďaka živému a štýlovému záhradnému nábytku Bonami Selection si na terase užijete dokonalý relax. Súprava obsahuje: 2x kreslo Bonami Selection Tosca 1x pohovka Bonami Selection Tosca 1x stôl Bonami Selection Ratta (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set záhradného nábytku Tosca s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Ratta , Beliani, dvojmiestna pohovka, tmavosivá, otra, 100404 (beliani_100404)

Chesterfield pohovka dvojsedačka a trojsedačka umelá kože čierna (272249)

Chesterfield pohovka dvojsedačka a trojsedačka umelá kože čierna (272249)
Detail

Pohovka - Rozhodli jste se vyměnit vaši opotřebovanou pohovku za novou? Pak by se vám mohla hodit pohovka SHUMEE. Klíčové vlastnosti pohovky Chesterfield pohovky dvojsedák a trojsedák umělá kůže černá Pohovka SHUMEE vám přináší vytoužený odpočinek (alza.sk)

Podobné produkty ako Chesterfield pohovka dvojsedačka a trojsedačka umelá kože čierna (272249) , Beliani, dvojmiestna pohovka, svetlosivá, otra, 100391 (beliani_100391)

Set záhradného nábytku Indonesia s trojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris, ø 60 cm

Set záhradného nábytku Indonesia s trojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris, ø 60 cm
Detail

Vďaka živému a štýlovému záhradnému nábytku Bonami Selection si na terase užijete dokonalý relax. Súprava obsahuje: 2x kreslo Bonami Selection Indonesia 1x trojmiestna pohovka Bonami Selection Indonesia 1x stôl Bonami Selection Loris (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set záhradného nábytku Indonesia s trojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris, ø 60 cm , Sylvanian families nábytok – sedacia súprava so stolíkom (5054131044643)

Trojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Indonesia

Trojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Indonesia
Detail

Letné večery s priateľmi, dobrým jedlom a bez zbytočných starostí. To si so všetkým komfortom užijete v tejto mäkkej pohovke značky Bonami Selection. Tento kúsok je ideálnym spoločníkom na jarnú či letnú terasu so záhradkou alebo balkón v centre mesta. Zatiaľ čo jej výplet je vyrobený zo 100 % polyesteru, samotný poťah je zo 100 % Olefinu (polypropylénové vlákno). Kvalitu podčiarkuje aj starostlivá ručná výroba. V nepriaznivom počasí však nábytok nenechávajte napospas vplyvom počasia a vráťte ho späť do pohodlia domova. Sedáky aj vankúše sú odnímateľné. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Indonesia , Shumee pohovka pre psov plyš a umelá koža hnedá (chppe0235nad)

Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, hnedá

Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, hnedá
Detail

Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, hnedá z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Umelý ratan | Polyratanové pohovky kúpite na Kokiskashop.sk za 250.19 €. Salemo je úplná novinka na trhu, ktorá skvele vynikne v modernom aj retro štýle bývania. Jedná sa o elegantnú trojmiestnu pohovku v imitácii ratanu. Produkt je dodávaný s pohodlnými poduškami v štýlových farbách. Ľahká a stabilná konštrukcia nábytku sa skvele hodí do exteriéru aj interiéru. Je veľmi jednoduchá na údržbu. Výrobok je vysoko odolný voči nepriazni počasia a UV lúčom. Technické údaje: rozmery: 76 x 187 x 67 cm (v x š x d) nosnosť: 3 x 110 kg materiál: lisovaný plast farba: hnedá + hnedosivá poduška rozmer balenia (počet kartónov): 120 x 80 x 37 cm hmotnosť balenia: 22 kg materiál balenia: kartón výška sedu od zeme: 38 cm bez podušky, 43 cm s poduškou šírka sedu: 50 cm Obsah balenia: 1 x plastová pohovka (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, hnedá , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá zamat, 337448

Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, grafit

Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, grafit
Detail

Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, grafit z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Umelý ratan | Polyratanové pohovky kúpite na Kokiskashop.sk za 250.19 €. Salemo je úplná novinka na trhu, ktorá skvele vynikne v modernom aj retro štýle bývania. Jedná sa o elegantnú trojmiestnu pohovku v imitácii ratanu. Produkt je dodávaný s pohodlnými poduškami v štýlových farbách. Ľahká a stabilná konštrukcia nábytku sa skvele hodí do exteriéru aj interiéru. Je veľmi jednoduchá na údržbu. Výrobok je vysoko odolný proti UV lúčom a poveternostným vplyvom. Technické údaje: rozmery: 76 x 187 x 67 cm (v x š x d) nosnosť: 3 x 110 kg materiál: lisovaný plast farba: grafit + sivá poduška rozmer balenia (počet kartónov): 120 x 80 x 37 cm hmotnosť balenia: 22 kg materiál balenia: kartón výška sedu od zeme: 38 cm bez podušky, 43 cm s poduškou šírka sedu: 50 cm Obsah balenia: 1 x plastová pohovka (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Záhradná polyratanová pohovka SALEMO - trojmiestna, grafit , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá zamat, 337341

Čierna trojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection North

Čierna trojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection North
Detail

Ak plánujete v lete odpočívať v záhrade alebo na terase a odísť, keď napadne prvý sneh, bude sa vám hodiť pohodlná a elegantná pohovka North. O váš zaslúžený relax sa postará pevná konštrukcia, ktorá je vyrobená z ocele, a mäkké vyberateľné čalúnenie vyplnené kvalitnou penou. Ide o skutočne jednoduchšiu údržbu, takže svoj čas môžete využiť zábavnejším spôsobom ako čistením nábytku. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierna trojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection North , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337324

Béžová trojmiestna rozkladacia pohovka Mazzini Sofas Freesia

Béžová trojmiestna rozkladacia pohovka Mazzini Sofas Freesia
Detail

Rozkladacia pohovka Freesia obľúbenej značky Mazzini Sofas bude vhodnou sedačkou do obývacej izby či hosťovskej. Dá sa totiž jednoducho rozložiť na priestrannú posteľ, na ktorej sa spí ako na obláčiku. Skvelé riešenie do malých priestorov alebo pre hostí. Pohovka Mazzini Sofas Freesia ponúka pevnú konštrukciu z dreva a drevotriesky, ktorá udrží až 350 kg! O najväčší komfort sa postará kvalitná výplň z mäkučkej peny. Chvíľku relaxácie si zaslúžite. Odpočívajte štýlovo na sedačke Freesia. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžová trojmiestna rozkladacia pohovka Mazzini Sofas Freesia , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337493

Allibert Dvojmiestna pohovka Claire, grafit

Allibert Dvojmiestna pohovka Claire, grafit
Detail

Allibert Dvojmiestna pohovka Claire, grafit z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Lavice kúpite na Kokiskashop.sk za 194.69 €. Premeňte svoju terasu, balkón alebo dvorček s Claire. Podušky, ktoré sú súčasťou dodávky, poskytujú práve ten extra kúsok pohodlia počas vašich odpočinkových chvíľ. Set je veľmi ľahký na údržbu. Výrobok je vysoko odolný proti UV lúčom a poveternostným vplyvom. Technické údaje: výška: 74 cm šírka: 65 cm dĺžka: 113 cm nosnosť: 2 x 110 kg materiál: lisovaný plast farba: grafit + sivá poduška rozmer balenia: 59 x 64 x 60 cm hmotnosť celkom: 11 kg materiál balenia: kartón Obsah balenia: 1 x sofa pre 2 osoby (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Allibert Dvojmiestna pohovka Claire, grafit , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337596

Set záhradného nábytku Bellisima s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris, ø 60 cm

Set záhradného nábytku Bellisima s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris, ø 60 cm
Detail

Vďaka živému a štýlovému záhradnému nábytku Bonami Selection si na terase užijete dokonalý relax. Súprava obsahuje: 2x kreslo Bonami Selection Bellisima 1x dvojmiestna pohovka Bonami Selection Bellisima 1x stôl Bonami Selection Loris (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set záhradného nábytku Bellisima s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris, ø 60 cm , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337419

Set záhradného nábytku Indonesia s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris ø 60 cm

Set záhradného nábytku Indonesia s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris ø 60 cm
Detail

Vďaka živému a štýlovému záhradnému nábytku Bonami Selection si na terase užijete dokonalý relax. Súprava obsahuje: 2x kreslo Bonami Selection Indonesia 1x dvojmiestna pohovka Bonami Selection Indonesia 1x stôl Bonami Selection Loris (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set záhradného nábytku Indonesia s dvojmiestnou pohovkou a stolíkom Loris ø 60 cm , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá zamat, 337521

Dvojmiestna pohovka AK-332 Autronic Hľuzovková

Dvojmiestna pohovka AK-332 Autronic Hľuzovková
Detail

Dvojmiestna sedačka v škandinávskom štýle s retro prvkami. Charakteristickými prvkami tejto dvojsedačky je výrazné zvislé prešitie sedadla, masívny sedací korpus so zaoblenými líniami v kontraste s vysokými štíhlymi nohami. Sedačka je celočalúnená, vrátane chrbta. Možno ju použiť ako na prisadenie k stene, tak aj v strede miestnosti. Môže slúžiť ako výrazný solitér, alebo s kreslami ako sedacia súprava. Svoje uplatnenie nájde v chodbe, hale, obývacej izbe aj spálni. Poťah je z látky v trendy odtieni, kostra z masívneho dreva, vyplnené je kvalitnou PU penou. Sedáky sú ešte spevnené elastickými popruhmi pre zvýšenie komfortu pohodlia. Štíhle kónické nohy sú z masívneho kaučukovníka v prírodnom odtieni a lakované transparentným lakom. Poškodenie podlahových krytín je eliminované plastovými klzákmi, pri zadných nohách sú rektifikovateľné (výškovo nastaviteľné). Pohodlie a vnútornú priestornosť tejto sedačky ocení určite každý. A ak si ešte opriete ruky o zvýšené podrúčky alebo si ľahnete, budete dlho otáľať, než sedačku opustíte. Sedačka sa typovo hodí ku kreslu AK-331. Farba:krémováhľuzovkovásvetlo modrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / masívne kaučukové drevo / PU pena / plast Rozmery:šírka: 127 cmhĺbka: 77 cmvýška: 78 cm výška sedu: 42 cm Nostnosť:150 kg Hmotnosť:21,5 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka AK-332 Autronic Hľuzovková , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337431

Pohovka dvojmiestna AK-322 Autronic Tmavosivá

Pohovka dvojmiestna AK-322 Autronic Tmavosivá
Detail

Táto dvojmiestna sedačka v škandinávskom štýle s kubistickým prvkami môže slúžiť ako výrazný solitér, alebo s kreslami AK-321 ako sedacia súprava. Svoje uplatnenie nájde v chodbe, hale, obývačke aj spálni. Charakteristickými prvkami tejto dvojsedačky je výrazné štvorcové prešitie sedadla i operadla, masívne sedacie korpus s ostrými líniami v kontraste s vysokými štíhlymi nohami. Sedačka je celočalúnená, vrátane chrbta. Možno ju použiť ako k prisadené k stene, tak aj v strede miestnosti. Poťah je z látky v trendy odtieňoch odtieňoch, kostra z masívneho dreva, vyplnené je kvalitná PU penou. Sedáky sú ešte spevnené elastickými popruhmi pre zvýšenie komfortu pohodlia. Štíhle kónické nohy sú z masívneho kaučukovníka v prírodnom odtieni a lakované transparentným lakom. Poškodenie podlahových krytín je eliminované plastovými klzáky, pri zadných nôh sú rektifikovateľné (výškovo nastaviteľné). Farba:lanýžovástaroružovásivobéžovátmavosivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:látka / masívne drevo / PU pena Rozmery:šírka: 129 cmhĺbka: 73 cmvýška: 76 cm výška sedu: 43 cmšírka sedu: 92 cmhĺbka sedu: 48 cm šírka opierky: 10 cmvýška opierky: 59 cm Nosnosť:150 kg Hmotnosť:19,5 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Pohovka dvojmiestna AK-322 Autronic Tmavosivá , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337432

Dvojmiestna pohovka AK-332 Autronic Hľuzovková

Dvojmiestna pohovka AK-332 Autronic Hľuzovková
Detail

Dvojmiestna sedačka v škandinávskom štýle s retro prvkami. Charakteristickými prvkami tejto dvojsedačky je výrazné zvislé prešitie sedadla, masívny sedací korpus so zaoblenými líniami v kontraste s vysokými štíhlymi nohami. Sedačka je celočalúnená, vrátane chrbta. Možno ju použiť ako na prisadenie k stene, tak aj v strede miestnosti. Môže slúžiť ako výrazný solitér, alebo s kreslami ako sedacia súprava. Svoje uplatnenie nájde v chodbe, hale, obývacej izbe aj spálni. Poťah je z látky v trendy odtieni, kostra z masívneho dreva, vyplnené je kvalitnou PU penou. Sedáky sú ešte spevnené elastickými popruhmi pre zvýšenie komfortu pohodlia. Štíhle kónické nohy sú z masívneho kaučukovníka v prírodnom odtieni a lakované transparentným lakom. Poškodenie podlahových krytín je eliminované plastovými klzákmi, pri zadných nohách sú rektifikovateľné (výškovo nastaviteľné). Pohodlie a vnútornú priestornosť tejto sedačky ocení určite každý. A ak si ešte opriete ruky o zvýšené podrúčky alebo si ľahnete, budete dlho otáľať, než sedačku opustíte. Sedačka sa typovo hodí ku kreslu AK-331. Farba:krémováhľuzovkovásvetlo modrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / masívne kaučukové drevo / PU pena / plast Rozmery:šírka: 127 cmhĺbka: 77 cmvýška: 78 cm výška sedu: 42 cm Nostnosť:150 kg Hmotnosť:21,5 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka AK-332 Autronic Hľuzovková , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337420

Pohovka dvojmiestna AK-322 Autronic Tmavosivá

Pohovka dvojmiestna AK-322 Autronic Tmavosivá
Detail

Táto dvojmiestna sedačka v škandinávskom štýle s kubistickým prvkami môže slúžiť ako výrazný solitér, alebo s kreslami AK-321 ako sedacia súprava. Svoje uplatnenie nájde v chodbe, hale, obývačke aj spálni. Charakteristickými prvkami tejto dvojsedačky je výrazné štvorcové prešitie sedadla i operadla, masívne sedacie korpus s ostrými líniami v kontraste s vysokými štíhlymi nohami. Sedačka je celočalúnená, vrátane chrbta. Možno ju použiť ako k prisadené k stene, tak aj v strede miestnosti. Poťah je z látky v trendy odtieňoch odtieňoch, kostra z masívneho dreva, vyplnené je kvalitná PU penou. Sedáky sú ešte spevnené elastickými popruhmi pre zvýšenie komfortu pohodlia. Štíhle kónické nohy sú z masívneho kaučukovníka v prírodnom odtieni a lakované transparentným lakom. Poškodenie podlahových krytín je eliminované plastovými klzáky, pri zadných nôh sú rektifikovateľné (výškovo nastaviteľné). Farba:lanýžovástaroružovásivobéžovátmavosivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:látka / masívne drevo / PU pena Rozmery:šírka: 129 cmhĺbka: 73 cmvýška: 76 cm výška sedu: 43 cmšírka sedu: 92 cmhĺbka sedu: 48 cm šírka opierky: 10 cmvýška opierky: 59 cm Nosnosť:150 kg Hmotnosť:19,5 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Pohovka dvojmiestna AK-322 Autronic Tmavosivá , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337494

Dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Indonesia

Dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Indonesia
Detail

Letné večery s priateľmi, dobrým jedlom a bez zbytočných starostí. To si so všetkým komfortom užijete v tejto mäkkej pohovke značky Bonami Selection. Tento kúsok je ideálnym spoločníkom na jarnú či letnú terasu so záhradkou alebo balkón v centre mesta. Zatiaľ čo jej výplet je vyrobený zo 100 % polyesteru, samotný poťah je zo 100 % Olefinu (polypropylénové vlákno). Kvalitu podčiarkuje aj starostlivá ručná výroba. V nepriaznivom počasí však nábytok nenechávajte napospas vplyvom počasia a vráťte ho späť do pohodlia domova. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Indonesia , 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337563

Dvojmiestna pohovka ASB-023 Autronic Čierna

Dvojmiestna pohovka ASB-023 Autronic Čierna
Detail

Luxusná dvojmiestna sedačka v retro štýle a vysokým pohodlným sedákom. Dizajnovou kombináciou zaoblených tvarov v kontraste s rovnými tvarmi pôsobí veľmi zaujímavo, masívne, ale zároveň aj sviežo. Sedačka je celočalúnená, je možné ju použiť na klasické prisadenie k stene alebo umiestniť v strede miestnosti. V oboch prípadoch bude neprehliadnuteľný solitér, je možné k nej doplniť aj kreslá v rovnakom dizajne. Uplatnenie nájde ako v obývacej izbe, hale, ale aj spálni alebo v konferenčných miestnostiach. Poťah je zo stredne hrubej látky, kostra z masívneho borovicového dreva a preglejky. Výplň je z kvalitnej PU peny, ktorá je spevnená oceľovými vlnovcami a textilnými popruhmi. Vysoké kónické nohy sú netradične vyrobené z veľmi húževnatého a pevného plastu v povrchovom dekore prírodného buku. Riziko poškodenia podlahových krytín je tu eliminované plastovými klzákmi na dotykovej ploche nôh. Svetlá výška kresla je 20 cm, výška podrúčiek je 60 cm. Nosnosť je výborných 240 kg. Sedačka má z transportných dôvodov sklopné operadlo. Veríme, že túto „funkciu“ využijete aj v bežnej prevádzke. Kvalita, farebné prevedenie a dokonalosť prevedenia ocení každý jeho vlastník, ale veľmi poteší aj príležitostné návštevy. Pohodlie a vnútorná priestornosť nedovolí toto kreslo bez otáľania opustiť. Farba:sivá/ buksivočierna / buk Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / PU pena / drevo / preglejka / kov Rozmery:šírka: 146 cmhĺbka: 75 cmvýška: 76 cm šírka sedu: 142 cmhĺbka sedu: 54 cmvýška sedu: 40 cm Nosnosť:240 kg Hmotnosť:32 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka ASB-023 Autronic Čierna , Shumee pohovka pre psov plyšová hnedá (chppe0220nad)

Dvojmiestna pohovka ASB-023 Autronic Čierna

Dvojmiestna pohovka ASB-023 Autronic Čierna
Detail

Luxusná dvojmiestna sedačka v retro štýle a vysokým pohodlným sedákom. Dizajnovou kombináciou zaoblených tvarov v kontraste s rovnými tvarmi pôsobí veľmi zaujímavo, masívne, ale zároveň aj sviežo. Sedačka je celočalúnená, je možné ju použiť na klasické prisadenie k stene alebo umiestniť v strede miestnosti. V oboch prípadoch bude neprehliadnuteľný solitér, je možné k nej doplniť aj kreslá v rovnakom dizajne. Uplatnenie nájde ako v obývacej izbe, hale, ale aj spálni alebo v konferenčných miestnostiach. Poťah je zo stredne hrubej látky, kostra z masívneho borovicového dreva a preglejky. Výplň je z kvalitnej PU peny, ktorá je spevnená oceľovými vlnovcami a textilnými popruhmi. Vysoké kónické nohy sú netradične vyrobené z veľmi húževnatého a pevného plastu v povrchovom dekore prírodného buku. Riziko poškodenia podlahových krytín je tu eliminované plastovými klzákmi na dotykovej ploche nôh. Svetlá výška kresla je 20 cm, výška podrúčiek je 60 cm. Nosnosť je výborných 240 kg. Sedačka má z transportných dôvodov sklopné operadlo. Veríme, že túto „funkciu“ využijete aj v bežnej prevádzke. Kvalita, farebné prevedenie a dokonalosť prevedenia ocení každý jeho vlastník, ale veľmi poteší aj príležitostné návštevy. Pohodlie a vnútorná priestornosť nedovolí toto kreslo bez otáľania opustiť. Farba:sivá/ buksivočierna / buk Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:látka / PU pena / drevo / preglejka / kov Rozmery:šírka: 146 cmhĺbka: 75 cmvýška: 76 cm šírka sedu: 142 cmhĺbka sedu: 54 cmvýška sedu: 40 cm Nosnosť:240 kg Hmotnosť:32 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka ASB-023 Autronic Čierna , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337278

Obojstranný poťah na dvojmiestnu pohovku 2v1, sivý

Obojstranný poťah na dvojmiestnu pohovku 2v1, sivý
Detail

Vaša pohovka bude vyzerať dlho ako nová! S obojstranným poťahom v kombinácii farieb šedej alebo čiernej, môžete svoju pohovku chrániť pred nečistotami a škvrnami. Vyrobené z vodoodpudivých materiálov. Možno prať v práčke. Doplňujúce rozmery: sedadlo 56 x 128 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Obojstranný poťah na dvojmiestnu pohovku 2v1, sivý , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337347

Čierna dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection North

Čierna dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection North
Detail

Ak plánujete v lete odpočívať v záhrade alebo na terase a odísť, keď napadne prvý sneh, bude sa vám hodiť pohodlná a elegantná pohovka North. O váš zaslúžený relax sa postará pevná konštrukcia, ktorá je vyrobená z ocele, a mäkké vyberateľné čalúnenie vyplnené kvalitnou penou. Ide o skutočne jednoduchšiu údržbu, takže svoj čas môžete využiť zábavnejším spôsobom ako čistením nábytku. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierna dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection North , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337407

Grafitovosivá dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Bellisima

Grafitovosivá dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Bellisima
Detail

Sadnite si a len vychutnávajte teplý letný vánok so svojimi najbližšími. Takúto idylu vám pomôže zažiť pohovka od značky Bonami Selection. Je polstrovaná kvalitnou penou a jej poťahy sú odolné proti slnečnému UV žiareniu, vlhkosti i poškrabaniu. Vychutnáte si ich tak nejednu letnú sezónu. Kvalitu podčiarkuje aj starostlivá ručná výroba. Materiál poťahov je 100 % PES vodeodolná tkanina. V prípade kontaktu s tekutinou zostane voda na povrchu v podobe kvapiek (280 g/m²) a nepresiakne. Čalúnenie je snímateľné. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Grafitovosivá dvojmiestna záhradná pohovka Bonami Selection Bellisima , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337359

BELIANI, Dvojmiestna pohovka, svetlosivá, OTRA, 100391 (beliani_100391)

BELIANI, Dvojmiestna pohovka, svetlosivá, OTRA, 100391 (beliani_100391)
Detail

Pohovka dvojmiestna, materiál: polyester, rozmery: 84×154×76 cm (V׊×H), Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Pak by vám mohla přijít vhod pohovka BELIANI. Její klasický styl je nepřehlédnutelný v každém prostoru. Pohovka na nožičkách působí moderně, a navíc se pod ní lépe uklízí. Rozměry pohovky BELIANI jsou 84 × 154 × 76 cm (V׊×H). Pohovka disponuje výškou sedu 44 cm a hloubka sedu dosahuje 76 cm. Pohovka váží 44 kg. Hlavní přednosti pohovky BELIANI, Dvoumístná pohovka, světle šedá, OTRA, 100391 Pohovka BELIANI má klasický styl a je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: polyester Rozměry pohovky odpovídají 84 × 154 × 76 cm (V׊×H) Výška sedáku činí 44 cm Hloubka sedu dosahuje 76 cm Pohovka o hmotnosti 44 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Dvojmiestna pohovka, svetlosivá, OTRA, 100391 (beliani_100391) , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337550

BELIANI, Dvojmiestna pohovka, tmavosivá, OTRA, 100404 (beliani_100404)

BELIANI, Dvojmiestna pohovka, tmavosivá, OTRA, 100404 (beliani_100404)
Detail

Pohovka dvojmiestna, materiál: drevo a polyester, rozmery: 84×154×76 cm (V׊×H), Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Pak by vás mohla zaujmout pohovka BELIANI. Její klasický styl nepřehlédnete. Pohovka je díky nožičkám velmi oblíbená a elegantní, též se pod ní snadněji uklízí. Rozměry pohovky BELIANI jsou 84 × 154 × 76 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44 cm a hloubka sedu dosahuje 76 cm. Hmotnost pohovky činí 44 kg. Klíčové přednosti pohovky BELIANI, Dvoumístná pohovka, tmavě šedá, OTRA, 100404 Pohovka BELIANI má klasický styl a je vhodným místem pro vytoužený odpočinek S nožičkami Výrobní materiál: dřevo a polyester U pohovky počítejte s rozměry 84 × 154 × 76 cm (V׊×H) Sedák se nachází ve výšce 44 cm Hloubka sedu dosahuje 76 cm Hmotnost pohovky 44 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako BELIANI, Dvojmiestna pohovka, tmavosivá, OTRA, 100404 (beliani_100404) , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337527

Dvojmiestna pohovka NOBLIN NEW Tempo Kondela Béžová

Dvojmiestna pohovka NOBLIN NEW Tempo Kondela Béžová
Detail

Doprajte vášmu domovu trochu pôvabu. S lavicou NOBLIN je to jednoduché! Nadčasový dizajn a oku lahodiaca kombinácia velvet látky s gold chróm- zlatými nohami jej dodávajú nádych extravagancie. Dvojmiestnu pohovku ponúkame v niekoľkých farebných variantoch. Táto lavica ohromí každého milovníka art-deco štýlu. Pohovka v tvare morskej mušle pôsobí pôvabne a luxusne zároveň, štíhle kovové nohy celkový masívny vzhľad príjemne odľahčujú. Operadlo je z vnútornej strany dekoratívne prešité, doplnené je pohodlným okrúhlym sedadlom. S lavicou NOBLIN vynikne váš vycibrený zmysel pre design. Zabodujete s ním nielen u vás doma v obývačke, spálni alebo luxusnej jedálni, na výbornú vás môže reprezentovať aj v profesionálnej oblasti. Je vhodná do kancelárií, pracovní, rokovacích miestností, vstupných hál a vestibulov. K lavici odporúčame prikúpiť kreslo a ďalšie komponenty série NOBLIN v štýle art-deco. Farba:béžová / zlatý chrómhorčicová / zlatý chrómstaroružová / zlatý chrómsvetlo modrá / zlatý chrómsmaragdová / zlatý chróm Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka / kov Rozmery:šírka: 132 cmhĺbka: 76 cmvýška: 77 cm hĺbka sedu: 58 cmvýška sedu: 46 cm Nosnosť:180 kg Hmotnosť:22 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka NOBLIN NEW Tempo Kondela Béžová , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337481

Dvojmiestna pohovka NOBLIN NEW Tempo Kondela Béžová

Dvojmiestna pohovka NOBLIN NEW Tempo Kondela Béžová
Detail

Doprajte vášmu domovu trochu pôvabu. S lavicou NOBLIN je to jednoduché! Nadčasový dizajn a oku lahodiaca kombinácia velvet látky s gold chróm- zlatými nohami jej dodávajú nádych extravagancie. Dvojmiestnu pohovku ponúkame v niekoľkých farebných variantoch. Táto lavica ohromí každého milovníka art-deco štýlu. Pohovka v tvare morskej mušle pôsobí pôvabne a luxusne zároveň, štíhle kovové nohy celkový masívny vzhľad príjemne odľahčujú. Operadlo je z vnútornej strany dekoratívne prešité, doplnené je pohodlným okrúhlym sedadlom. S lavicou NOBLIN vynikne váš vycibrený zmysel pre design. Zabodujete s ním nielen u vás doma v obývačke, spálni alebo luxusnej jedálni, na výbornú vás môže reprezentovať aj v profesionálnej oblasti. Je vhodná do kancelárií, pracovní, rokovacích miestností, vstupných hál a vestibulov. K lavici odporúčame prikúpiť kreslo a ďalšie komponenty série NOBLIN v štýle art-deco. Farba:béžová / zlatý chrómhorčicová / zlatý chrómstaroružová / zlatý chrómsvetlo modrá / zlatý chrómsmaragdová / zlatý chróm Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka / kov Rozmery:šírka: 132 cmhĺbka: 76 cmvýška: 77 cm hĺbka sedu: 58 cmvýška sedu: 46 cm Nosnosť:180 kg Hmotnosť:22 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka NOBLIN NEW Tempo Kondela Béžová , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337387

Rozkladacia pohovka, biela/hneda, ASPEN

Detail

Rozkladacia pohovka ASPEN Materiál: ekokoža/látka Berlin 03 Farba: biela/hnedá Rozmery (ŠxHxV): 180x94x92 cm Plocha na spanie (ŠxD) 123x201 cm Na nožičkách S úložným priestorom Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Rozkladacia pohovka, biela/hneda, ASPEN , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337658

NEST závěsná pohovka Barva: hnědá

NEST závěsná pohovka Barva: hnědá
Detail

Ten, kdo zná Domus Ventures, tak ví, že nikdo nemá tak skvělé solitéry do zahrady jako právě tento výrobce. Například jako Nest – závěsná pohovka. Luxusní zahradní lounge z umělého ratanu se těší obrovské oblibě po celém světě. Unikátní ozdoba zahrad a pohodlná pohovka. Luxusní design a provedení. Lze použít pro zavěšení nebo se stojanem Nest - https://www.dimenza.cz/pohovky-a-lavicky/zahradni-stojan-nest/. Dopřejte své zahradě něco skutečně ojedinělého z kolekce Domus Ventures. Nest lounge je vyroben z umělého ratanu Abaco XF v barvě Light Cubu Croco. Dále je doplněn kvalitním polstrováním z látky Olefin barvy latte a polštáři. Umělý ratan Abaco XF je téměř bezúdržbovým materiálem, který si drží svou barevnost celé roky a je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům. Rozměry : 158x152x158 cm. Nosnost 180kg, Použitý materiál: Hliník – zajišťuje, že výrobek je lehký. Nepodléhá korozi a ve spojení s povrchovou úpravou je prakticky bezúdržbový. Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnouParametry:Barva:hnědáNosnost:180 kgRozměr:158x152x158 cmMateriál:Hliník, umělý ratan (efitness.sk)

Podobné produkty ako NEST závěsná pohovka Barva: hnědá , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337579

Sivá trojmiestna rozkladacia pohovka s úložným priestorom Mazzini Sofas Freesia

Sivá trojmiestna rozkladacia pohovka s úložným priestorom Mazzini Sofas Freesia
Detail

Rozkladacia pohovka Freesia obľúbenej značky Mazzini Sofas bude vhodnou sedačkou do obývacej izby či hosťovskej. Dá sa totiž jednoducho rozložiť na priestrannú posteľ, na ktorej sa spí ako na obláčiku. Skvelé riešenie do malých priestorov alebo pre hostí. Pohovka Mazzini Sofas Freesia ponúka pevnú konštrukciu z dreva a drevotriesky, ktorá udrží až 350 kg! O najväčší komfort sa postará kvalitná výplň z mäkučkej peny. Chvíľku relaxácie si zaslúžite. Odpočívajte štýlovo na sedačke Freesia. Veľkosť lôžka po rozložení: 135 x 195 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sivá trojmiestna rozkladacia pohovka s úložným priestorom Mazzini Sofas Freesia , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337376

Rozkladacia dvojmiestna pohovka, 133 x 50 cm, petrolejová

Rozkladacia dvojmiestna pohovka, 133 x 50 cm, petrolejová
Detail

Rozkladacia dvojmiestna pohovka, 133 x 50 cm, petrolejová z kategórie Dom a bývanie | Nábytok kúpite na Kokiskashop.sk za 500.29 €. Predstavujeme vám našu 2-miestnu rozkladaciu pohovku: dokonalú kombináciu pohodlia, štýlu a funkčnosti. Nedostižný komfort a štýlZaborte sa do plyšových vankúšov a zažite dokonalý relax. Sedací vankúš s hrúbkou 23 cm a chrbtový vankúš s hrúbkou 9 cm poskytujú výnimočnú oporu pre vaše telo. Elegantný dizajn s jednoliatou petrolejovo zelenou farbou dodá každému priestoru nádych elegancie. Všestrannosť na najvyššej úrovniVďaka 14-stupňovému nastaveniu operadla ponúka táto rozkladacia pohovka prispôsobiteľné pohodlie pre každú príležitosť. Či už si chcete po dlhom dni sadnúť a oddýchnuť si, alebo ju premeniť na posteľ pre hostí na noc, táto rozkladacia pohovka sa bez námahy prispôsobí vašim potrebám. Odolná a spoľahliváTáto rozkladacia pohovka je vyrobená so 100 % kovovým rámom a je konštruovaná tak, aby vydržala. Vydrží maximálnu nosnosť 200 kg, čo zaručuje odolnosť a stabilitu na dlhé roky. Technické detailyRám: Rám je zo 100 % kovu.Látka: kovová konštrukcia: Materiál: 100% polyesterová tkaninaHĺbka sedadla: 50 cmŠírka sedadla: 133 cmVýška sedadla: 45 cmRozmery lôžka: 175 cm (hĺbka) x 133 cm (šírka)Výška nôh: 20,5 cmŠírka zadného vankúša: 120 cmVýška operadla: 40 cmŠírka podrúčky: 4 cmVýška podrúčky: 15 cmHĺbka podrúčky: 35 cmOpätovne spájaná pena na sedenieRebondovaná pena na operadloVylepšite svoj obytný priestor s našou 2-miestnou rozkladacou pohovkou. Vychutnajte si pohodlie, štýl a všestrannosť, ktorú ponúka. Objednajte si ju teraz a premeňte svoj domov na oázu relaxu a modernosti. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Rozkladacia dvojmiestna pohovka, 133 x 50 cm, petrolejová , 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337544

Rozkladacia sedacia súprava, horčicová, ALECHANDRO A ROH

Rozkladacia sedacia súprava, horčicová, ALECHANDRO A ROH
Detail

Materiál čalúnenie: látka Enjoy New 40 Oderuodolnosť látky podľa testu Martindale: 45 000 oderov Farba čalúnenie: horčicová Rozmery (ŠxHxV): 217x163x85/97 cm Plocha na spanie (ŠxD): 128x200 cm Výška sedu: 43 cm Hĺbka sedu: 60 cm Výška chrbtovej opierky: 56 cm Šírka otomanu: 71 cm Hĺbka otomanu: 130 cm Šírka sedacej časti: 127 cm Rozmery opierky na ruky (ŠxHxV): 10x93x63 cm Výška spodného priestoru od podlahy: 3,5 cm Plastové nožičky Farba nožičiek: čierna Nosnosť na osobu: 90 kg Výplň: pružina falista Rozkladacia Rohová Celočalúnená Univerzálna S úložným priestorom Polohovacie opierky hlavy Dodávané v demonte Možnosť objednania v 4 farebných odtieňoch látky Enjoy New s dodacou lehotou 6-8 týždňov. Pri individuálnej objednávke je potrebné zaplatiť 10% zálohu z danej sumy. Po uhradení zálohy bude Vaša požiadavka zadaná do výroby. (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Rozkladacia sedacia súprava, horčicová, ALECHANDRO A ROH

Pohovka EYE CATCHER otevřená Barva: hnědá

Pohovka EYE CATCHER otevřená Barva: hnědá
Detail

Dopřejte své zahradě něco skutečně ojedinělého. Například tuto pohovku z kolekce Domus Ventures. Pohovka Eye Catcher je unikátní ozdoba zahrad a pohodlná pohovka – postel současně. Tato luxusní pohovka je vyrobena z umělého ratanu Abaco XF barvy Cubu Croco, s čalouněním látky Olefin v barvě Latte včetně 7polštářů. Jedinečný kousek z kolekce Domus Ventures. Umělý ratan Abaco XF je téměř bezúdržbovým materiálem, který si drží svou barevnost celé roky a je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům. Rozměry : 230x127x215 cm. Nosnost 240kg, Použitý materiál: Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnou údržbu a může být dlouhodobě vystaven nepříznivému počasí. Hliník – zajišťuje, že výrobek je lehký. Nepodléhá korozi a ve spojení s povrchovou úpravou je prakticky bezúdržbový. Údržba: Omývejte vlažnou mýdlovou vodou. Nepoužívejte agresivní chemické prostředky. Nečistoty můžete očistit měkkým kartáčkem.Parametry:Barva:hnědáNosnost:240 kgRozměr:230x127x215 cmMateriál:Hliník, umělý ratan (efitness.sk)

Podobné produkty ako Pohovka EYE CATCHER otevřená Barva: hnědá

Pohovka EYE CATCHER uzavřená Barva: hnědá

Pohovka EYE CATCHER uzavřená Barva: hnědá
Detail

Unikátní ozdoba zahrad a pohodlná zahradní pohovka – postel Eye Catcher je z kolekce výrobce nábytku Domus Ventures. Dopřejte své zahradě něco skutečně ojedinělého. Tato luxusní pohovka je vyrobena z umělého ratanu Abaco XF barvy šedé, s čalouněním látky Olefin v barvě Latte včetně 7polštářů. Jedinečný kousek z kolekce Domus Ventures. Umělý ratan Abaco XF je téměř bezúdržbovým materiálem, který si drží svou barevnost celé roky a je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům. Rozměry : 230x127x215 cm. Nosnost 240kg, Použitý materiál: Umělý ratan - nevyžaduje téměř žádnou údržbu a může být dlouhodobě vystaven nepříznivému počasí. Hliník – zajišťuje, že výrobek je lehký. Nepodléhá korozi a ve spojení s povrchovou úpravou je prakticky bezúdržbový. Údržba: Omývejte vlažnou mýdlovou vodou. Nepoužívejte agresivní chemické prostředky. Nečistoty můžete očistit měkkým kartáčkem. Parametry:Barva:hnědáNosnost:240 kgRozměr:230x127x215 cmMateriál:Hliník, umělý ratanBalení pro dopravu:BigboxRozměry balení pro dopravu - podstavec:220x132x37cmRozměry balení pro dopravu - střecha:232x80x86cmVáha balení v kg - podstavec:24Váha balení v kg - střecha:43 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Pohovka EYE CATCHER uzavřená Barva: hnědá

Chesterfield pohovka trojsedačka umelá koža čierna (242370)

Chesterfield pohovka trojsedačka umelá koža čierna (242370)
Detail

Pohovka - Vaše pohovka již dosloužila a chcete si pořídit novou? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka SHUMEE. Zásadní přednosti pohovky Chesterfield pohovka trojsedák umělá kůže černá Pohovka SHUMEE vám zajistí vytoužený odpočinek (alza.sk)

Podobné produkty ako Chesterfield pohovka trojsedačka umelá koža čierna (242370)

Dvojmiestna pohovka, 155 x 85 x 70 cm, sivá

Dvojmiestna pohovka, 155 x 85 x 70 cm, sivá
Detail

Dvojmiestna pohovka, 155 x 85 x 70 cm, sivá z kategórie Dom a bývanie | Nábytok kúpite na Kokiskashop.sk za 266.89 €. Predstavujeme vám našu 2-miestnu rozkladaciu pohovku, ktorá je všestrannym a štylovym doplnkom kazdej domácnosti. Vdaka elegantnému dizajnu a jednoliatej sivej farbe sa táto rozkladacia pohovka bez námahy zaclení do akéhokolvek interiéru, ci uz ide o moderny alebo bohémsky inšpirovany priestor. Pohodlie a odolnostTáto rozkladacia pohovka je vyrobená so 100 % kovovym rámom a je konštruovaná tak, aby vydrzala. Vypln z vysoko dns peny zarucuje maximálne pohodlie, ci uz sedíte, alebo spíte. Tkanina zo 100 % mikrovlákna je nielen mäkká na dotyk, ale aj lahko sa cistí, takze údrzba je hracka.Prostorovo úsporné riešenieTáto rozkladacia pohovka s rozmermi 155 cm na šírku, 85 cm na vyšku a 70 cm do hlbky je ideálna do menších priestorov. Ked potrebujete prístelku pre hostí, jednoducho ju rozlozte a odhalíte priestrannú plochu na spanie so šírkou 190 cm a hlbkou 70 cm. Pevná a štylováPlastové nohy poskytujú stabilitu a oporu, zatial co vyška 25 cm dodáva nádych elegancie. Sivá farba dodá vášmu obytnému priestoru modernú a industriálnu atmosféru, vdaka comu sa stane vyraznym kúskom, ktory zapôsobí na vašich hostí. Technické detaily:Rám: Rám je vyrobeny zo 100 % kovu pre väcšiu odolnost.Materiál: 100 % mikrovlákno pre jemny dotykŠírka: 155 cm, vyška: 85 cm, hlbka: 70 cmHlbka sedadla: 53 cm, šírka sedadla: 90 cm, vyška sedadla: 45 cmVelkost lôzka: Šírka: 190 cm, hlbka: 70 cmVypln z vysokej DNS peny pre maximálne pohodlieLahko cistitelná tkanina pre bezproblémovú údrzbuVyška nôh: 25 cm pre stabilitu a štylMaximálna nosnost: 200 kgPlastové nohy pre väcšiu oporuVylepšite svoj obytny priestor našou 2-miestnou rozkladacou pohovkou a zazite dokonalú kombináciu pohodlia, štylu a funkcnosti. Nenechajte si ujst tento kúsok, ktory musíte mat doma. Objednajte si ju teraz a premente svoj priestor ešte dnes! (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Dvojmiestna pohovka, 155 x 85 x 70 cm, sivá

Chesterfield 3-miestna pohovka umelá koža hnedá (243620)

Chesterfield 3-miestna pohovka umelá koža hnedá (243620)
Detail

Pohovka trojmiestna, materiál: umelá koža, rozmery: 70×176×68 cm (V׊×H), hnedá farba Plánujete zakoupení nové pohovky? Pak by pro vás mohla být ideální volbou pohovka SHUMEE. Pohovka s nožičkami působí vzdušně a elegantně, navíc pod ní snadněji uklidíte. Nabízená varianta je ušitá z umělé kůže. Rozměry pohovky SHUMEE jsou 70 × 176 × 68 cm (V׊×H). Usadíte se ve výšce 44,5 cm a hloubka sedu dosahuje 52 cm. Pro pohovku SHUMEE byla vybrána hnědá barva. Klíčové přednosti pohovky Chesterfield trojmístná pohovka umělá kůže hnědá Pohovka SHUMEE vám poskytne vytoužený odpočinek S nožičkami Materiál: umělá kůže Rozměry pohovky odpovídají 70 × 176 × 68 cm (V׊×H) Sedák má výšku 44,5 cm Hloubka sedu činí 52 cm Barva pohovky SHUMEE je hnědá (alza.sk)

Podobné produkty ako Chesterfield 3-miestna pohovka umelá koža hnedá (243620)

Rohová pohovka Chesterfield z umelej kože biela (245537)

Rohová pohovka Chesterfield z umelej kože biela (245537)
Detail

Pohovka - Plánujete vyměnit vaši starou pohovku za novou? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou SHUMEE. Klíčové přednosti pohovky Rohová pohovka Chesterfield z umělé kůže bílá Pohovka SHUMEE vám přináší vytoužený odpočinek (alza.sk)

Podobné produkty ako Rohová pohovka Chesterfield z umelej kože biela (245537)

Chesterfield trojmiestna pohovka hnedá Dekorhome

Chesterfield trojmiestna pohovka hnedá Dekorhome
Detail

Táto sedačka v prevedení Chesterfield je perfektnou kombináciou pohodlia a sofistikovanosti a bude skvelým doplnkom do každej domácnosti alebo kancelárie. Trojmiestna pohovka s ozdobným prešívaním a cvočkami a elegantne zaoblenými opierkami vnesie nádych luxusu, a prvotriedneho štýlu do každého interiéru. Silne polstrovaný sedák je veľmi pohodlný, zatiaľ čo elegantný štruktúra je robustná a odolná. Kvalitné čalúnenie z umelej kože sa ľahko čistí a je veľmi rezistentné. Montáž je veľmi jednoduchá. Farba:hnedá Materiál:umelá koža (Polyester: 100%) / drevený rám Rozmery:šírka: 200,5 cmhĺbka: 76 cmvýška: 70 cm šírka sedu: 166,5 cmhĺbka sedu: 55,5 cmvýška sedu: 43 cm hrúbka podušky: 10 cm Hmotnosť:44,7 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Chesterfield trojmiestna pohovka hnedá Dekorhome

Chesterfield trojmiestna pohovka hnedá Dekorhome

Chesterfield trojmiestna pohovka hnedá Dekorhome
Detail

Táto sedačka v prevedení Chesterfield je perfektnou kombináciou pohodlia a sofistikovanosti a bude skvelým doplnkom do každej domácnosti alebo kancelárie. Trojmiestna pohovka s ozdobným prešívaním a cvočkami a elegantne zaoblenými opierkami vnesie nádych luxusu, a prvotriedneho štýlu do každého interiéru. Silne polstrovaný sedák je veľmi pohodlný, zatiaľ čo elegantný štruktúra je robustná a odolná. Kvalitné čalúnenie z umelej kože sa ľahko čistí a je veľmi rezistentné. Montáž je veľmi jednoduchá. Farba:hnedá Materiál:umelá koža (Polyester: 100%) / drevený rám Rozmery:šírka: 200,5 cmhĺbka: 76 cmvýška: 70 cm šírka sedu: 166,5 cmhĺbka sedu: 55,5 cmvýška sedu: 43 cm hrúbka podušky: 10 cm Hmotnosť:44,7 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Chesterfield trojmiestna pohovka hnedá Dekorhome

Chesterfield rohová pohovka 6-miestna umelá koža čierna (243617)

Chesterfield rohová pohovka 6-miestna umelá koža čierna (243617)
Detail

Pohovka - Uvažujete o zakoupení nové pohovky? Potom byste mohli být spokojeni s pohovkou SHUMEE. Hlavní vlastnosti pohovky Chesterfield rohová pohovka 6místná umělá kůže černá Pohovka SHUMEE dokáže poskytnou vytoužený odpočinek (alza.sk)

Podobné produkty ako Chesterfield rohová pohovka 6-miestna umelá koža čierna (243617)

BLUMFELDT HEARTLAND, DVOJMIESTNA POHOVKA SO STOLIKOM, STOLCEK, STRIESKA PROTI SLNKU, ECRU, 10034836

BLUMFELDT HEARTLAND, DVOJMIESTNA POHOVKA SO STOLIKOM, STOLCEK, STRIESKA PROTI SLNKU, ECRU, 10034836
Detail

DVOJMIESTNA POHOVKA . Blumfeldt Heartland, dvojmiestna pohovka so stolíkom, stolček, strieška proti slnku, ecru . Najväčšie výhody: . Vysoký komfort pri sedení: 2-miestna outdoorová pohovka z ocele a polyratanu so strieškou a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT HEARTLAND, DVOJMIESTNA POHOVKA SO STOLIKOM, STOLCEK, STRIESKA PROTI SLNKU, ECRU, 10034836

BLUMFELDT HEARTLAND, DVOJMIESTNA POHOVKA SO STOLIKOM, STOLCEK, STRIESKA PROTI SLNKU, SIVA 10034835

BLUMFELDT HEARTLAND, DVOJMIESTNA POHOVKA SO STOLIKOM, STOLCEK, STRIESKA PROTI SLNKU, SIVA 10034835
Detail

DVOJMIESTNA POHOVKA . Heartland, dvojmiestna pohovka so stolíkom, stolček, strieška proti slnku, sivá . Najväčšie výhody: . Vysoký komfort pri sedení: 2-miestna outdoorová pohovka z ocele a polyratanu so strieškou a integrovaným (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT HEARTLAND, DVOJMIESTNA POHOVKA SO STOLIKOM, STOLCEK, STRIESKA PROTI SLNKU, SIVA 10034835

Rohová pohovka Chesterfield zamat 199 × 142 × 72 cm sivá (247145)

Rohová pohovka Chesterfield zamat 199 × 142 × 72 cm sivá (247145)
Detail

Pohovka - Chtěli byste si pořídit novou pohovku? Potom by správnou volbou mohla být pohovka SHUMEE. Zásadní přednosti pohovky Rohová pohovka Chesterfield samet 199 × 142 × 72 cm šedá Pohovka SHUMEE je vhodným místem pro vytoužený odpočinek (alza.sk)

Podobné produkty ako Rohová pohovka Chesterfield zamat 199 × 142 × 72 cm sivá (247145)

Záhradná súprava rohovej pohovky a stolíkov Garden Pleasure Miranda

Záhradná súprava rohovej pohovky a stolíkov Garden Pleasure Miranda
Detail

Užite si jar aj leto na maximum v pohodlí svojej záhradky alebo balkóna. So sedacím záhradným setom značky Garden Pleasure navyše už nebudete musieť riešiť zháňanie ladiacich vankúšov na sedenie alebo praktického stolíka. Táto sada už totiž zahŕňa všetko dôležité. Stačí už len naservírovať kávu alebo mojito a pravý relax môže začať ♥ Stavte na kvalitu so záhradným nábytkom Garden Pleasure. V širokom sortimente tejto značky nájdete to pravé posedenie na záhradu, balkón alebo napríklad aj na predzáhradku svojho bistra či reštaurácie. Všetko kvalitné drevo použité na výrobu sa pýši certifikáciou FSC ®, ktorá zaručuje, že stromy pochádzajú z lesov spravovaných udržateľným spôsobom. Hliníkové kúsky zasa oceníte pre jednoduchú údržbu a ľahkú manipuláciu vďaka nízkej hmotnosti. Ktorá kolekcia bude práve pre vás tá pravá? Balenie obsahuje: 2x pohovka: 147 x 77 x 65,5 cm (dĺžka, šírka, výška) 1x vyšší stolík 100 x 60 x 48,5 cm (dĺžka, šírka, výška) 1x nižší stolík: 77 x 77x 30,5 cm (dĺžka, šírka, výška) Čalúnenie je odnímateľné. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Záhradná súprava rohovej pohovky a stolíkov Garden Pleasure Miranda

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Béžová

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Béžová
Detail

Naša elegantná pohovka CHESTER 3 vnesie do každej obývacej izby, kancelárie alebo spálne dotyk luxusu. Pohovka je čalúnená vysoko kvalitným zamatom a polstrovaná silným molitanom, takže vám umožní užívať si pri sedení optimálne pohodlie. Dizajnové zlaté nohy sú vyrobené z kovu. Farba:béžovátmavo zelenásiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka (100% polyester) / kov Rozmery:šírka: 242 cmhĺbka: 97 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 62 cmvýška sedu: 40 cm Hmotnosť:50 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Béžová

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Sivá

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Sivá
Detail

Naša elegantná pohovka CHESTER 3 vnesie do každej obývacej izby, kancelárie alebo spálne dotyk luxusu. Pohovka je čalúnená vysoko kvalitným zamatom a polstrovaná silným molitanom, takže vám umožní užívať si pri sedení optimálne pohodlie. Dizajnové zlaté nohy sú vyrobené z kovu. Farba:béžovátmavo zelenásiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka (100% polyester) / kov Rozmery:šírka: 242 cmhĺbka: 97 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 62 cmvýška sedu: 40 cm Hmotnosť:50 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Sivá

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Čierna

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Čierna
Detail

Naša elegantná pohovka CHESTER 3 vnesie do každej obývacej izby, kancelárie alebo spálne dotyk luxusu. Pohovka je čalúnená vysoko kvalitným zamatom a polstrovaná silným molitanom, takže vám umožní užívať si pri sedení optimálne pohodlie. Dizajnové zlaté nohy sú vyrobené z kovu. Farba:béžovátmavo zelenásiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka (100% polyester) / kov Rozmery:šírka: 242 cmhĺbka: 97 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 62 cmvýška sedu: 40 cm Hmotnosť:50 kg Dodávané v demonte. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Čierna

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Čierna

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Čierna
Detail

Naša elegantná pohovka CHESTER 3 vnesie do každej obývacej izby, kancelárie alebo spálne dotyk luxusu. Pohovka je čalúnená vysoko kvalitným zamatom a polstrovaná silným molitanom, takže vám umožní užívať si pri sedení optimálne pohodlie. Dizajnové zlaté nohy sú vyrobené z kovu. Farba:béžovátmavo zelenásiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka (100% polyester) / kov Rozmery:šírka: 242 cmhĺbka: 97 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 62 cmvýška sedu: 40 cm Hmotnosť:50 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Čierna

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Sivá

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Sivá
Detail

Naša elegantná pohovka CHESTER 3 vnesie do každej obývacej izby, kancelárie alebo spálne dotyk luxusu. Pohovka je čalúnená vysoko kvalitným zamatom a polstrovaná silným molitanom, takže vám umožní užívať si pri sedení optimálne pohodlie. Dizajnové zlaté nohy sú vyrobené z kovu. Farba:béžovátmavo zelenásiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka (100% polyester) / kov Rozmery:šírka: 242 cmhĺbka: 97 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 62 cmvýška sedu: 40 cm Hmotnosť:50 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Sivá

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Béžová

Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Béžová
Detail

Naša elegantná pohovka CHESTER 3 vnesie do každej obývacej izby, kancelárie alebo spálne dotyk luxusu. Pohovka je čalúnená vysoko kvalitným zamatom a polstrovaná silným molitanom, takže vám umožní užívať si pri sedení optimálne pohodlie. Dizajnové zlaté nohy sú vyrobené z kovu. Farba:béžovátmavo zelenásiváčierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:zamatová látka (100% polyester) / kov Rozmery:šírka: 242 cmhĺbka: 97 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 62 cmvýška sedu: 40 cm Hmotnosť:50 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Trojmiestna chesterfield pohovka CHESTER 3 Signal Béžová
Chesterfield 3-miestna pohovka umelá koža hnedá (243620), BELIANI, Dvojmiestna pohovka, tmavosivá, OTRA, 100404 (beliani_100404), BELIANI, Dvojmiestna pohovka, svetlosivá, OTRA, 100391 (beliani_100391), Sylvanian Families Nábytok – sedacia súprava so stolíkom (5054131044643), Shumee Pohovka pre psov plyš a umelá koža hnedá (CHPpe0235nad), 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá zamat, 337448, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá zamat, 337341, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337324, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337493, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337596, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337419, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá zamat, 337521, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše hnedá textil, 337431, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337432, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337420, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337494, 2-miestna rozkladacia pohovka a 2 vankúše tmavo hnedá textil, 337563, Shumee Pohovka pre psov plyšová hnedá (CHPpe0220nad), 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337278, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337347, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337407, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337359, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337550, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337527, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá textil, 337481, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337387, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337658, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337579, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337376, 2-miestna rozkladacia pohovka hnedá zamat, 337544