Elementary my dear majesty (pc/mac) pl digital (371253)

Produkt Elementary my dear majesty (pc/mac) pl digital (371253) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Elementary my dear majesty (pc/mac) pl digital (371253) upraviť a produkt hľadať znova.

Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)

Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, Vstúpte do očarujúceho sveta ilúzií v prvej 3D adventúre so skrytými predmetmi! Kráľova dcéra sa zmenila na kanibalské monštrum a vy máte na výber: nájdite liek na jej stav, alebo dajte zbohom svojej hlave! Precvičte si oči, keď budete cestovať cez 14 ohromujúcich miest, aby ste našli stopy, plňte questy pre množstvo zábavných postáv a riešte viac ako 100 zaujímavýchhádaniek. Ak máte radi originálne a napínavé hry, Elementary My Dear Majesty je pre vás! (alza.sk)

Podobné produkty ako Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253) , Elementary my dear majesty (pc/mac) pl digital (371253)

Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391)

Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Pripojte sa k svetovo známemu záchranárskemu tímu a vydajte sa na úžasné dobrodružstvo, na ktoré nikdy nezabudnete. Využite zručnosti riadenia času, aby ste čo najrýchlejšie odstránili prekážky. Nebezpečenstvo číha všade Cestuje cez púštne oblasti, zasnežené hory a nebezpečné džungle. Zachraňujte ľudské životyZachráňte ľudské životy a pretvorte mesto pomocou starostlivo naplánovaných kliknutí myšou.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391) , Io (pc/mac/lx) pl digital (360246)

Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373)

Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, stratégia, dobrodružný a logický, Niekto vraždí hosťov horského strediska a ty môžeš byť ďalšou obeťou, ak nevyriešiš tajomstvo ukryté v samotnom srdci tohto thrilleru.Vžite sa do úlohy lekára, ktorého zavolali do odľahlého hotela, aby sa postaral o pacienta, a snažte sa zachovať chladnú hlavu. Chvíľu po príchode do tohto tichého zákutia objavíte telo prvej obete.Riešte hádanky a hľadajte vodítkaPri hľadaní vodítok, riešení komplikovaných hádaniek a čítaní výstrižkov z novín odhaľujúcich desivú minulosť hotela.Zistite pravduV duchu si začnete klásť dve otázky. Aké máte väzby s hotelom? A prečo jedna z obetí tvrdila, že vrahom ste práve vy? Odpoveď vás bude šokovať. Zahrajte si Mountain Crime hneď teraz, a zistite pravdu.Mountain Crime: RequitalHra obsahuje dve úrovne obtiažnosti, mapu s dostupnými činnosťami, interaktívne rozhovory, plne ozvučené postavy a sprievodcu krok za krokom.Ste na túto hru... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373) , Beholder (pc/mac/lx) pl digital (371235)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový, Zábavné jazdenie na motorkách a k tomu veľa trikov? To je Moto Race 4 s perfektnou grafikou a s návykovou hrateľnosťou. Vychutnáš si driftovanie aj ostré súboje na cieľovej rovinke. Miesto na stupňoch víťazov je však len pre vyvolených. Budeš to možno práve ty.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.49 %Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvkami freestylu a riskantných prvkov. Navyše s luxusnou grafikou pod taktovkou Unreal Engine 4.Bonusový balíček obsahuje nových motorkárov, dva nové motocykle, dva zvuky klaksónov a jeden špeciálny znak na prilbu.vypnutéPrekážkovú dráhu môžeš zdolať aj s motocyklom.vypnutéUkáž zaujímavé triky a získaj body navyše.vypnutéRad náročných režimovV hre je k dispozícii pestrá škála režimov. Okrem klasického šampionátu si vyskúšaš napríklad Last Man Standing s elimináciou posledného pretekára na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459) , Hybrid wars (pc/mac/lx) pl digital (361647)

Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)

Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Po skaze zostali Atény v troskách, zrekonštruuj ich a zaisti si pomoc hrdinov z Olympu, pretože povedieš bitku so zlým bohom! Keďže výroba hry Heroes of Hellas 3 zabrala dva roky, ide o veľkolepý epos, pri ktorom sa budú baviť všetci. Počas tejto návykovej spojitosti budeš v medziobdobí stavať mestské budovy, hľadať zlato, plniť požiadavky zdevastovaného obyvateľstva a hľadať legendárne medailóny, vďaka ktorým budeš môcť privolať bohov a požiadať ich o pomoc. Si pripravený/á na stretnutie s bohmi? (alza.sk)

Podobné produkty ako Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265) , Mountain crime: requital (pc/mac) pl digital (371373)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 49 % Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvkami freestylu a riskantných kúskov. Navyše v luxusnej grafike pod taktovkou Unreal Engine 4. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Season PassSeason Pass k hre Moto Racer 4 tí umožňuje prístup k trom veľkým prichádzajúcim DLC balíčkom, obsahujúcim ďalší herný režim. Pomôže ti ukázať, čo si môžeš dovoliť nakúpiť v multiplayeri aj singleplayeri.Na spustenie sa vyžaduje základná hra Moto Racer. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prekážkovú dráhu možno zdolať aj s motocyklom. Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465) , Street arena (pc/mac/lx) pl digital (265266)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový, Zábavné jazdenie na motorkách ak tomu veľa trikov? To je Moto Race 4 v parádnej grafike as návykovou hrateľnosťou. Užiješ si driftovanie aj ostré súboje na cieľovej rovinke. Miesto na stupňoch víťazov je však len pre vyvolených. Budeš to možno práve ty. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 49 % Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvkami freestylu a riskantných prvkov. Navyše s luxusnou grafikou pod taktovkou Unreal Engine 4.Deluxe edícia obsahuje navyše Season Pass s prístupom k trom veľkým DLC rozšíreniam. vypnuté Prekážkovú dráhu môžeš zdolať aj s motocyklom. vypnuté Ukáž... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462) , Rescue team 5 (pc/mac) pl digital (371391)

Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235)

Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a adventúra, Zapanuj nad Swoi žrebom w ponurým dystopijnym Świec, nad którym Państwo ma całkowitą kontrolę. Prywatność w tej odpychającej nowej rzeczywistości nie istnieje, ale aj tak musisz JAKOS żyć. Ako zarządca należącego do Rząd budynku mieszkalnego, musisz zapewnić komfort aj odpowiednie odżywianie Swoi mieszkańcom, jednocześnie wypełniając dyrektywy przełożonych, którzy nalegają na to, by wiedzieć o wszystkim čo dzieje się za rozsypującymi się ściana. (alza.sk)

Podobné produkty ako Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235) , Moto racer 4 (pc/mac) pl digital + bonus! (267459)

iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246)

iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, 68 % iO je skvelou logickou hrou, kde za málo peňazí dostanete zábavu na veľa večerov, ba dokonca týždňov, možno mesiacov, než sa vám podarí všetky úrovne zvládnuť. Ak túžite po hre, ktorá vás prinúti premýšľať, tak ste práve našli to, čo hľadáte. Riešte zložité hádanky využívajúce fyziku, ktoré vám dajú naozaj zabrať. Štýl hier z deväťdesiatych rokov Hra iO nijako neprekypuje grafickými efektmi či ďalšími prvkami, ktoré by vás mohli od hádaniek rozptyľovať. Je to vlastne len a len čistá hrateľná zábava. A to... (alza.sk)

Podobné produkty ako iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246) , Beholder: blissful sleep (pc/mac/lx) pl digital (371232)

Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266)

Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Street Arena je návyková izometrická strieľačka, v ktorej musíte neustále postupovať smerom k vytýčenému cieľu. Multiplayerový prvok vám navyše pridá celý rad zábavných herných režimov. Street Arena patrí medzi dynamické multiplayerové hry, pri ktorej pokojne rozmlátite svoju klávesnicu. Pri postupe štýlom Johna Ramba sa totiž dostanete do nejednej akčnej šlamastiky. Našťastie je však pripravený dostatočne početný zbraňový arzenál doplnený o rad dočasných powerupov. Kľúčové vlastnostiIzometrická strieľačkaDva režimy kamery – klasický z vtáčej perspektívy a „zvýšený z pohľadu tretej osoby“Rôzne herné režimy: free for all, 1 v 1, tím deathmatch, capture the flag, hunting, bombmatch, race (alza.sk)

Podobné produkty ako Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266) , Heroes of hellas 3: athens (pc/mac) pl digital (371265)

Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647)

Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Na čo sa môžete tešiť v hre Hybrid WarsŠiroký arzenál strojov a bojových vozidiel: riadiť budete tanky, roboty, vrtuľníky i tzv. titánovZábavné boss fighty, ktoré zdoláte jedine so štipkou zmyslu pre taktizovaniePrepracovaná herná fyzikaKooperatívny mód pre viacerých hráčovCez pätnásť hodín návykovej šouFanúšikom tvrdej hudby sa bude pozdávať industriálny heavy-metalový soundtrack Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vo futuristickej strieľačke Hybrid Wars si na začiatku hry vyberte bojovníka, ktorý so skúsenosťami získava nové zručnosti a schopnosť ovládať väčšie a ničivejšie stroje. Nie je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647) , Moto racer 4 season pass (pc/mac) pl digital (267465)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a adventúra, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Witaj z powrót w ponurej dystopijnej przyszłości gry Beholder, w której zwyczajny ludzie próbują przetrwać pod ciężarem dyrektyw żelaznej ręki Rząd! (alza.sk)

Podobné produkty ako Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232) , Hotline miami 2: wrong number (pc/mac/lx) pl digital (347445)

Jagged Alliance – Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659)

Jagged Alliance – Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, stratégia a simulátor, Na čo sa môžete tešiť v hre Jagged Alliance – Back in ActionPrierez medzi stratégiou a RPG si vás ľahšie získa než ktorákoľvek iná hra, spadajúca len do jednej žánrovej škatuľkyVierohodné herné postavy s prepracovanými dialógmiŤahový systém súbojov Plan & Go: akúkoľvek akciu si budete môcť dopredu dôkladne premyslieťAutentickú atmosféru hry umocňuje dobre spracovaná fyzika, animácia, grafika aj soundtrack Vylepšený izometrický pohľad a lepšie navrhnutý používateľský interface: to sú zmeny, ktorých si čoby fanúšikovia Jagged Alliance v prerábke Back in Action všimnete na prvý pohľad. Súboje majú ťahový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Jagged Alliance – Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659) , Moto racer 4 deluxe edition (pc/mac) pl digital + bonus! (267462)

Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)

Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády, 74% Nová strieľačka s retro dizajnom a parádnymi efektmi, to je hra Hotline Miami 2: Wrong Number. Hra Hotline Miami 2: Wrong Number je brutálna strieľačka z horného pohľadu. Tešiť sa môžete nielen na parádne efekty. Hra má hneď niekoľko úrovní, takže sa určite nudiť nebudete. Napínavý príbeh až do konca Vašou úlohou v tejto hre na PC je prejsť cez všetky prekážky a osoby. Skvelá hrateľnosť aj soundtrackHra na počítač je doplnená... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445) , Jagged alliance – back in action (pc/mac/lx) pl digital (361659)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, 80%Každý svet potrebuje hrdinov. Akokoľvek nehrdinsky vyzerajú. A Join Wilbur, Ivo, Nate a Critter už viac nehrdinsky snáď ani vyzerať nemôžu. Pomôžte im naplniť ich osudy. Osudy, ktoré ešte neboli napísané.Nechajte sa uchvátiť krásnou fantasy grafikou a surrealistickým poňatím hry.Hra pred vás postaví spústy logických hádaniek, ktoré vám dajú zabrať. Aventásia má však vlastné pravidlá a tie budete musieť vziať v úvahu, inak skončíte beznádejne zaseknutí.Popkultúra, kam sa pozriešHra si uťahuje z veľa žánrových prívržencov aj zdanlivo úplne náhodných titulov. Nájdete tu tak odkazy na Harryho Pottera, Minecraft, Hru o tróny a mnohé ďalšie!Nesúrodá štvoricaUjmite sa party hrdinov zo sveta Aventásia a vydajte sa s nimi na cestu plnú humoru, odkazov na iné univerzá, či už herné alebo filmové a riešte spústy hádaniek v klasickej point and click adventúre.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém-Procesor (alza.sk)

Podobné produkty ako The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340) , The book of unwritten tales 2 (pc/mac/lx) pl digital (347340)

Sid Meiers Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (MAC) PL DIGITAL (407907)

Sid Meiers Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (MAC) PL DIGITAL (407907)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Mocná pobrežná civilizácia Indonézia a ľudnatá khmérska mesta pozdĺž riek. Získajte čo najväčší počet stúpencov pre svoju vieru. Veliteľ Jayavarman dokáže pre svoj ľud získavať nové priestory a tvoriť sväté územia na brehoch riek. Nová jednotka Domrey využíva na boj aj slony a svojím pohybom a streľbou vytvára ďalšie zóny pod kontrolou Kmérov. Nové schopnosti khmérskej civilizácie Khmérska civilizácia pod vedením Jayavarman VII. má v hre veľa nových schopností využiteľných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sid Meiers Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (MAC) PL DIGITAL (407907) , Alien rage (pc) pl digital (361773)

Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906)

Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, Projektujte, buduj aj rozwijaj Największa aj najróżnorodniejsze miasta w grze Cities XXL. Stan u sterów własnej metropoliu w nowej, większej aj jeszcze lepszej grze opartej na potężniejszym Silnik graficznym aj korzystającej z nowego rozhrania. (alza.sk)

Podobné produkty ako Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906) , Cities xxl (pc) pl digital (366906)

Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773)

Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, – elektronická licencia, žáner: akčná a FPS 52% Užite si hodiny nepretržitého strieľania a bojov proti mimozemským Vorusom v hardcore old-school strieľačke Alien Rage. Zastavte mimozemský prevrat a dobývajte vesmírnu planétu späť pod nadvládu ľudskej rasy. V hre budete postupne dobývať futuristické mimozemské lode a centrály. Výbuchy všade okolo Častokrát sa budete stretávať s množstvom výbušných a toxických barelov. Pri správnom načasovaní vám zaistia vynikajúcu strategickú výhodu a uľahčia prácu so zneškodnením... (alza.sk)

Podobné produkty ako Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773) , Void (pc/mac) digital (272184)

Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918)

Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Pustite sa do projektovania a postavte metropolu presne podľa svojich predstáv. Cities XL Platinum ponúka viac ako 1 000 unikátnych stavieb a budov vrátane 50 novinkových vďaka edícii Platinum. Pole pôsobnosti môžete rozširovať na 60 obrovských mapách, kde nebudete mať núdzu o priestor aj variabilitu terénu. Vo svojom meste budete v úlohe starostu, ktorý bude mať posledné slovo, ale bude musieť riešiť aj komplikácie s chodom a potrebami mesta spojené. Mesta môžete špecializovať, prepájať medzi sebou a pomáhať tak vzniku prosperujúcich aglomerácií. Kľúčové vlastnosti PC Cities XL PlatinumObľúbená budovateľská stratégiaVyše tisíc budov a staviebPäťdesiatka nových budovNa šesťdesiat obrovských mápMožnosť spájania miestUrčené pre PC (alza.sk)

Podobné produkty ako Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918) , Symmetry (pc/mac) digital (406626)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, %Anark.io je dvojpáková strieľačka, ktorá sa odohráva v 80. rokoch. Bojujete proti invázii Insectoďdov pomocou najrôznejších zbraní a silných power-upov. 12 rôznych zbraní a 10 šialených postáv.Skoro 50 power-upov a zlepšení na odomknutie.Odomykajte nové zlepšeniaPoužite každú zbraň a power-up, ktorý nájdete, zhromaždite čo najviac zlata a nezabudnite uložiť svoj vklad, zíde sa do ďalšej hry. Vďaka vašim financiám budete môcť odomknúť nové zbrane, upgrady a power-upy a stať sa ešte silnejším.Bojujte proti inváziiDvojpáková strieľačka Anark.io sa odohráva v 80. rokoch. Bojujte proti invázii Insectoďdov a ubráňte bar, v ktorom ste našli úkryt. Ale buďte opatrní, sú tu aj iní lovci a chcú vašu peňaženku.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Core2 Duo – 2,3 GHz/AMD Phenom II X4 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460/AMD Radeon HD 6870DirectX9.0cRAM2 GBHDD292... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694) , Anark.io (pc/mac) digital (425694)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Vytvárajte úžasné podivné vozidielka pomocou všetkého, čo nájdete! Naučte sa používať balóniky, rakety a ďalšie veci, a zachráňte čo najviac keebles. Poponáhľajte sa, veľryba na konci sveta na vás nebude čakať do nekonečna! (alza.sk)

Podobné produkty ako Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980) , Keebles (pc/mac) digital (207980)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, % Cubikolor pred vás predstaví viac ako stovku hádaniek a ponúkne inovatívny herný dizajn 3D logických hier. Ideálny pre všetkých, ktorí si pri hrách precvičujú mozog. Hra na PC ponúkne päťdesiat levelov v dvoch herných módoch, veľa úloh a viac ako štyri stovky medailí na získanie. Objavte veľa druhov kociek s nečakanými účinkami v klasickom alebo hardcore móde. Inovatívna 3D puzzle hra Pohybujte sa po farebnom svete pomocou svojej kocky a riešte hádanky pomocou množstva herných mechanizmov. Hra na počítač tiež ponúka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090) , Cubikolor (pc/mac) digital (221090)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, stratégia a simulátor, 60% Vektorová grafika, noirové rozprávanie príbehu a survival prvky. To sú základné stavebné kamene tohto mrazivého titulu. Snažte sa prežiť v nehostinnej krajine. Ľadová krajina vám nič nedá zadarmo. Budete musieť brať do úvahy napríklad teplotu alebo energie. Hlad, zima a depresie Starajte sa o svojich zverencov a nenechajte ich na nehostinnej planéte zomrieť od hladu či zimou. PreživšíV hre Symmetry sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626) , My farm (pc) digital (448028)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Dark Void v sebe spája jedinečnú kombináciu vzdušných súbojov a boja z pohľadu tretej osoby, čo prináša úplne nový a vzrušujúci zážitok do sveta klasických strieľačiek.Dark Void je sci-fi akčná adventúra, v ktorej sa miešajú adrenalínom nasýtený vzdušný a pozemný boj. Dej sa odohráva v paralelnom svete zvanom „Void“, v ktorom sa ujmete úlohy pilota Willa, ktorý sa za podivuhodných okolností ocitol v tomto tajomnom svete.Kľúčové vlastnostiSci-fi akčná adventúra kombinujúca vzdušné a pozemné súbojeSilní závereční protivníciHodnotenie na metacritic.com: 77 % (alza.sk)

Podobné produkty ako Void (PC/MAC) DIGITAL (272184) , Cities xl platinum (pc) pl digital (442918)

The Esoterica: Hollow Earth (PC) PL DIGITAL (371436)

The Esoterica: Hollow Earth (PC) PL DIGITAL (371436)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra a logický, %Výborná logická hra s dobre premysleným príbehom v oslnivých kulisách, okorenená profesionálnym hudobným sprievodom.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nájdite svoju cestu do mýtického sveta Agartha.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Potrápte svoje mozgové závity vo viac ako 40 logických minihrách.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Grafika ako z knižiekNavštívte viac ako 125 graficky nádherne spracovaných lokalít. Vývojárom sa totiž podarilo vytvoriť takú atmosféru, že nie je ťažké si hru pomýliť s vizuálnym románom.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Strhujúci príbehSledujte dve navzájom oddelené príbehové línie. V tej prvej sa mladá Stephanie snaží nájsť a aktivovať tunel do legendami opradeného sveta. Druhá časť je potom venovaná boju jej dedka, profesora Stonea, snažiaceho sa zabrániť tomu, aby sa jeho výskum dostal do nesprávnych... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Esoterica: Hollow Earth (PC) PL DIGITAL (371436) , Zarya-1 (pc/mac) digital (358089)

Meridian: Age of Invention (PC) PL DIGITAL (371367)

Meridian: Age of Invention (PC) PL DIGITAL (371367)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vrhnite sa do vzrušujúcich objavov a postavte na nohy upadajúce kráľovstvo. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Musíte najať robotníkov, hľadať suroviny, opravovať infraštruktúru, zabezpečiť jedlo a ďalšie služby. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Získajte zlatú odmenu Zapojte svoju vynaliezavosť a splnte všetky úlohy v čo najrýchlejšom čase. Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Meridian: Age of Invention (PC) PL DIGITAL (371367) , Dragodino (pc/mac/lx) digital (361758)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a adventúra, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Osud celého ľudstva je neistý. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vydajte sa cez nebezpečné more. Odhaľte zdroj zničujúceho moru a zlikvidujte starobylé zlo, ktoré chce vyhladiť celé ľudstvo. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Fantastické dobrodružstvo Zažite úžasné dobrodružstvo a prekonávajte náročné výzvy. Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457) , Ghost cleaner (pc/mac) digital (181285)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG, stratégia a strieľačky, Chaos Edition rozširuje základnú hru Blood Bowl o ďalšiu trojicu rás, čím sa ich celkový počet dvíha na početných 23. K dispozícii je aj celkom nový štadión umiestnený do džungle. Svetový šampionát rozširuje sólo mód PC hry. Online verzia hry na PC je potom obohatená o samostatné zápasy s privátnymi ligami aj rebríčkovým hodnotením výsledkov. Rozšírenie je určené pre PC a vyžaduje základnú hru. Kľúčové vlastnosti hry na počítač Blood Bowl: Chaos EditionTrojica nových rásCelkom nový štadión v džungliMód svetového šampionátuOnline rebríčkové hodnotenieVyžaduje základnú hruUrčené pre PC (alza.sk)

Podobné produkty ako Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866) , Bohemian killing (pc/mac) digital (433834)

Robot Squad Simulator 2017 (PC) PL DIGITAL (265284)

Robot Squad Simulator 2017 (PC) PL DIGITAL (265284)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, V hre Robot Squad Simulator 2017 sa vžijete do technika špeciálnej vojenskej jednotky, ktorý má k dispozícií niekoľko rozdielnych robotov. Pri ich správnom nasadení potom možno splniť aj tie najzložitejšie úlohy vrátane zneškodnenie bômb.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.%Tento skvelý simulátor vám dovolí ovládať špeciálne vyvinuté vojenské a policajné roboty. To bude rozhodne poriadna výzva, čo myslíte?vypnutéVojenský dron pri prelete nad nebezpečným územím.vypnutéPomocou kamery si zistite postavenie nepriateľov.vypnutéZaujímavá kampaňPomocou diaľkovo ovládaného robota sa pustíte do zneškodnenia nastražených bômb.vypnutéRôznorodá hrateľnosťElitné vojenské a policajné sily využívajú roboty dnes a denne. V celom rade misií si okúsite nielen záchranárske nasadenie, ale aj prieskumné a vojenské. Celkom je k dispozícii 16 príbehových... (alza.sk)

Podobné produkty ako Robot Squad Simulator 2017 (PC) PL DIGITAL (265284) , Viking brothers (pc/mac) digital (215120)

Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558)

Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a stratégia, 67 %Prežite v neľútostnom open world svete v survival hre zo sveta Barbara Conana, urobte si priateľov, alebo zotročte tých, ktorí priateľmi byť nechcú a ovládnite Exile Lands.Preskúmavajte piesočné pláne, močiare, ľadový sever a zdolajte každú horu v otvorenom svete plnom skrytých zákutí a zabudnutých pokladov.Prežite v nehostinnej krajine plnej hrozivých monštier a ostatných hráčov.Môj dom, môj hradVyrobte si sekeru a vytnite strom. Vyrobte si prvý domček. Rozširujte svoje územie a vybudujte rozsiahle kráľovstvo. Vyzdobte si interiér nábytkom a dekoráciami. Vztýčte obranu a nastražte pasce pre vašich nepriateľov.Staňte sa kráľom krajinyVyrobte si mocné zbrane a výbušniny, dobýjajte nepriateľské územia a prehláste ich za svoje vlastné.Krvavé súbojeStaňte sa majstrami bojového umenia, využívajte rozsiahle kombá a rozličné zbrane a stretnite sa s monštrami a ostatnými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558) , Autumn (pc/mac/lx) digital (258721)

Sebastien Loeb Rally EVO (PC) PL DIGITAL (191293)

Sebastien Loeb Rally EVO (PC) PL DIGITAL (191293)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 67% „Síce nepatrí medzi úplné špičky z hľadiska grafiky a zvuku motora, ale herný zážitok z jazdy je veľmi dobrý a presvedčivý. V hre je mnoho tratí a výziev ... “ Prechádzajte pretekárske trate za slnečného počasia, dažďa alebo dokonca v období mrazu. Vyskúšajte, aké máte vodičské schopnosti. Založené na reálnom podklade Hra Sebastien Loeb Rally Evo je silne inšpirovaná najlepším jazdcom sveta Sébastienom Loebom. Tento... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sebastien Loeb Rally EVO (PC) PL DIGITAL (191293)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Origin, žáner: akčný, Hordy Obcych pustoszą Nowy Jork. Nadrzędnym celom ich inwazji jest całkowita Zagłada rodzaju ludzkiego (alza.sk)

Podobné produkty ako Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.88%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.V kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.Pohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete prispôsobiť svoj tím, ktorý potom pošlite na ťažké misie.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Po prehľadaní východnej a západnej Európy kvôli dedičovi môže Kate Walker konečne dokončiť jej náročnú a dlhú cestu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, NeuroVoider patrí medzi prakticky zabudnuté žánre automatovek. Kombinuje v sebe 2D strieľačku a RPG prvkami, ktoré vám postupne odomknú silnejšie zbrane. Jedine tak zdoláte aj veľmi silné bossmi na konci úrovniach.NeuroVoider sa radí do rodiny veľmi návykových hier. Stavia totiž na model 2D strieľačky, ktorá sa odohráva v cyberfuturistickom vesmíre. V ňom sa prevtelíte do postavičky, ktorej účelom je prestrieľať sa cez bludisko robotických nepriateľov.Kľúčové vlastnosti 2D strieľačka s RPG prvkamiPostupné vylepšovanie zbraňového arzenálu8 736 jedinečných protivníkovObrí bossovia čakajúci na zdolanieKooperatívny offline multiplayer až pre štyroch hráčov (alza.sk)

Podobné produkty ako NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, Hra 300 Dwarves z žánru tower defense ponúkne priestor pre použitie vášho strategického myslenia. Zachráň kráľovstvo a vyčisti ho od všetkých netvorov! vypnuté Goblini, orkovia a trollovia sa zhromaždili v horách a pripravujú sa na ďalšiu inváziu. vypnuté Povestné zbrane trpaslíkov musí zasiahnuť. vypnuté Tower defense ako sa patrí Vel svojim bojovníkom, aby si ochránil svoje veže, strategicky ich umiestňuj k blížiacim sa hordám nepriateľov. Pozoruj silné stránky oných netvorov a nájdi ich slabiny, aby si ich dokázal poraziť.... (alza.sk)

Podobné produkty ako 300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, 73%Zažite ropnú horúčku ako Amerika v roku 1890! Turmoil ponúka hráčom jej vizuálne očarujúce vyhotovenie.Nechajte sa nakaziť ropnou horúčkou a vrhnite sa do ťažby po hlave.Prejdite postupne celú kampaní a ukážte, že na to máte.Parádna vizuálna stránka je len začiatokVizuálna stránka hry je naozaj očarujúca. Čo sa skrýva pod ňou, je však ešte lepšie. Vďaka prepracovanosti celého systému hry a jej zábavnosti pri hre strávite dlhé hodiny.Na čo sa tešiť?Hra na počítač ponúka hráčom skvelú kampaň, k dispozícii vám navyše sú desiatky rôznych vylepšení, vďaka ktorým bude vaša ťažba efektívnejšia. Počas hry sa môžete stretávať s ostatnými obyvateľmi mesta v klasickom americkom salóniku a uzatvárať s nimi dohody. Užívať si budete môcť aj prepracovaný systém aukcií, kde môžete preplatitvašukonkurenciu. Mód jedného hráča môžete navyše hrať do nekonečna – úrovne sú tu tvorené automaticky.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, adventúra a logický, 65 %Napínavá logická hra založená na hľadaní skrytých objektov, z ktorej vám neraz stuhne krv v žilách.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Spoločne s Adamom Wolfom budete prehľadávať ulice mesta a ochraňovať ich pred nadprirodzenými bytosťami.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pri vašom cestovaní mestom sa neraz dostanete do situácie, kedy nebude iná možnosť, než sa brániť strelnou zbraňou, ktorú má našťastie Adam neustále pri sebe.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hľadanie dôležitých predmetovHra Adam Wolfe jasne spadá do žánru HOG (Hidden Object Games). Môžete sa tak tešiť na prechádzanie mnohých miestností a hľadanie potrebných predmetov. Celá hra je vytvorená v slušivom až komiksovom formáte, čo je u hier tohto žánru veľké plus.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Špecialista na nadprirodzené javy Adam WolfeAdam Wolfe je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Hra Yesterday Origins ti ponúkne zaujímavý príbeh viazaný na objavenie tajomného elixíru. Hlavný hrdina totiž po každej smrti stratí pamäť, čo zaujímavo komplikuje celé hľadanie.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.73%Adventúra Yesterday Origins ti ponúkne atraktívny príbeh zasadený do niekoľkých časových slučiek.vypnutéUž v roku 1481 bol John Yesterday verejne ponižovaný a označený za čarodejníka.vypnutéNeskôr prešiel alchymistickou transformáciou a teraz je nesmrteľný. Po každej smrti však zabudne, kým je.vypnutéAdventúra s tajomným príbehomNesmrteľní hrdinovia celého príbehu John a Pauline Yesterday sa spoločne vydajú na cestu históriou pri hľadaní vzácneho artefaktu.vypnutéCesta za elixíromPartička našich hrdinov musí objaviť tajomstvo špeciálneho elixíru, ktorý Johnovi navráti pamäť. Počas hľadania sa však ukáže, že o lektvar má... (alza.sk)

Podobné produkty ako Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a arkády, YRMINSUL je strategická tower defense vo vesmíre, kde preberáte sily všetkého zlého ... Nastal čas natrieť to silám dobra! (alza.sk)

Podobné produkty ako Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Budujte svoju reputáciu v mnohých rôznych odvetviach. Rozhodujte o zamestnaní lekárov a ďalších pracovníkov. Rozhodujte o mnohých veciach Čiňte rozhodnutia o výstavbe nových nemocničných oddelení a starajte sa o financie ... Vytvorte si nemocnicu, akú chcetePrispôsobte si nemocnicu podľa svojho do posledného detailu. Vaše rokovania ovplyvňuje priebeh hry a správanie pacientov. Odporúčané HW... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994)

Moonlighter (PC/MAC/LX)  DIGITAL (428994)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, 76 % Moonlighter je akčná RPG hra s rogue-lite prvkami odohrávajúca sa v každodenných rutinách Willa, dobrodružného obchodníka, ktorý sníva o tom, že sa stane hrdinom. Skrze brány vstúpite do svetov plných exotických predmetov. Získavajte zásoby, zbrane a zvláštne artefakty. Pochopenie systému remesiel a kúziel je nevyhnutné pre váš postup. Spolupracujte s osadníkmi, aby ste vytvorili nové zbroje a zbrane a začarovali už vytvorené vybavenia. Bojujte štýlovo Porazte zástupy nepriateľov, bojujte s bossmi a vychutnajte si náročné a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moonlighter (PC/MAC/LX) DIGITAL (428994)

Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)

Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a arkády, 62% Kyberpunkové akčné RPG od českých autorov s jedinečným audiovizuálnym spracovaním. Prežite pútavý kyberpunkový príbeh. Preskúmajte otvorený svet. Ručne kreslené lokácie Pohybujte sa po desiatkach ručne kreslených lokácií futuristického mesta. Napínavé súbojeVyberte si svoju cestu a ponorte sa do napínavých súbojov. Súbojový systém na báze automatových kombajnov z 90. rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Dex (PC/MAC/LX) DIGITAL (383385)

Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)

Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, 62%Hra privádza hráčov do post apokalyptického sveta a stavia ich pred ťažkú skúšku ochrany ich rodiny.Vytvorte si svoju vlastnú postavu preživšieho a postupne rozvíjajte jej charakter.V jeho koži musíte ochraňovať svoju rodinu v zničenom a neľútostnom svete.Vytvorte si svoj domovHráčom sú k dispozícii prvky na tvorbu ich vlastného prístrešia. Vytvorte si útulný domov pomocou rôznych materiálov, ktoré naťažíte a udržujte ho v bezpečí.Vydajte sa na prieskumPrežívanie vyžaduje veci každodennej potreby. Musíte preto spoločne s vašou rodinou každý deň vyraziť von a hľadať dôležité suroviny či jedlo. Dávajte si však pozor, počas vášho prieskumu narazíte na veľa nebezpečenstva a tie môžu niekoho z vás stáť život. Z ciest si môžete domov doviesť ďalších preživších či rôznych miláčikov, o ktoré sa neskôr môžete starať.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém-Procesor-Grafika- ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sheltered (PC/MAC/LX) DIGITAL (160684)

Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)

Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, arkády a logický, 81% Rochard je vynikajúca puzzle skákačka s množstvom nápadov a vyladenou hrateľnosťou. –Hrej.cz Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Príbehový režim ponúkne päť kapitol plošinovej akcie a zapeklitými hádankami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Využívajte predmety v okolí na riešenie hádaniek aj eliminácia nepriateľov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Našlapaný soundtrack Preskúmavajte slnečnú sústavu, zbavujte sa nepriateľov a riešte hádanky v rytme južanského rocku,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rochard (PC/MAC/LX) DIGITAL (370479)

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)

Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, % Slobodné riešenie úloh, fajn prostredie, humor a akčná hrateľnosť. Čo viac chcieť od nezávislej arkády? Dávajte pozor na mimozemské lúče, raketové veže a nespočetné množstvo pasce a zároveň uniknite otravným útočníkom, ktorí sú vám neustále v pätách. S viac ako 30 typy vozidiel k dispozícii môžete plávať, predierať sa, drviť nepriateľov a prestrieľať si cestu k slobode. Zábavný multiplayer Spojte svoje sily s kamarátom, aby ste čelili mimozemskej hrozbe spoločne. Všetky kampane pre jedného hráča sú plne prispôsobené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mugsters (PC/MAC/LX) DIGITAL (442680)

Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)

Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Ghost Cleaner je kombináciou arkádovky a puzzle hry. Na prvý pohľad sa hra môže zdať priamočiara – používate zbraň na zničenie ružových tehál. Hra však vyžaduje na dokončenie úrovne nielen zručnosť, ale aj stratégiu. Zahrajte si ju a uvidíte, že budete prahnúť po prídavku! (alza.sk)

Podobné produkty ako Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)

DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758)

DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, % Zábavná adventúra pre malých i veľkých hráčov. S dráčikom zažijete veľa skvelých dobrodružstiev. K dispozícii je aj režim kooperácia. Prežite s malým dráčikom DragoDino množstvo skvelých dobrodružstiev. Prejdite veľkým množstvom úrovní a stretnite sa s najrôznejšími nepriateľmi. Niektorí sú naozaj tvrdý oriešok. Hrajte s priateľmi Hra ponúka split-screen režim kooperácie, v ktorom si môžete dobrodružstvo vychutnať s vašimi kamarátmi, či rodinou. Vďaka tomu získa hra úplne nový rozmer a vy zažijete neskutočnú zábavu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758)

Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)

Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, Zarya-1 je počítačová hra, v ktorej musíte vyriešiť záhadu tiesňového signálu, vychádzajúceho z odvrátenej strany Mesiaca. Hra na počítač je založená na simulovanej textovej komunikácii medzi vami a vyslanou posádkou. Aby ste prežili, musíte sa rozhodovať a uvažovať o ďalšom kroku. V hre nájdete prvky sci-fi, hororu a tiež občasného humoru. Príbeh v hre sa odvíja podľa vašich rozhodnutí a je len na vás, čo sa stane. Všetko sa odohráva v roku 2021, kedy ľudstvo dostalo z odvrátenej strany Mesiaca tiesňový signál o pomoc. Na Mesiac bola vyslaná štvorčlenná posádka a vašou úlohou je rozhodovať o ich krokoch. Posádka sa bude riadiť výhradne vašimi príkazmi. Nakoniec možno zistíte, čo sa vlastne stalo, postupne budete odkrývať indície, ktoré povedú k rozlúšteniu tejto záhady. Kľúčové vlastnosti hry Zarya-1 (PC/MAC) DIGITALSimulácia komunikácie medzi posádkou vyslanou na MesiacPostupné odkrývanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)

Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)

Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Bohemian Killing je príbehová dráma z Paríža konca 19. storočia. Zo súdnej siene, kde ste obžalovaný z vraždy. Čo urobíte na očistenie svojho mena? Budete predstierať šialenstvo, budete klamať či hľadať dôkazy? Hra ponúka takmer neobmedzené možnosti rozuzlenia. Všetko teda závisí len a len od vašej predstavivosti. Kľúčové vlastnosti Bohemian KillingPríbehová drámaZasadené do Paríža 19. storočiaSte obvinení z vraždy a vašou úlohou je očistiť saTakmer neobmedzené možnosti rozuzleniaHra je určená na PC/MAC (alza.sk)

Podobné produkty ako Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)
Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253), iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246), Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235), Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647), Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373), Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266), Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391), Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459), Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232), Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265), Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465), Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445), Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462), Jagged Alliance – Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659), The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340), Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773), Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906), Void (PC/MAC) DIGITAL (272184), Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626), Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694), Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980), Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090), My Farm (PC) DIGITAL (448028), Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918), Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089), DragoDino (PC/MAC/LX) DIGITAL (361758), Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285), Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834), Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120), Autumn (PC/MAC/LX) DIGITAL (258721)