Fackelmann vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914)

Produkt Fackelmann vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fackelmann vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914) upraviť a produkt hľadať znova.

FACKELMANN Vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914)

FACKELMANN Vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914)
Detail

Vykrajovač – stopiek paradajok/jahôd 11.5cm, možno použiť na dekoráciu ďalšieho ovocia a zeleniny, nerez oceľ, držadlo ABS, možné umývať v umývačkách riadu Vykrajovač FACKELMANN v antikorovom vyhotovení s červenými detailami dobre poslúži napríklad pri vykrajovaní stopiek paradajok alebo jahôd. Funkčná časť je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a držadlo z odolného plastu. Môže sa tiež používať v umývačke. Univerzálny vykrajovač s dĺžkou 11,5 cm sa stane nepostrádateľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Kľúčové vlastnosti vykrajovača stopiek paradajok a jahôd FACKELMANNNenahraditeľný pomocník vo vašej domácnostiVykrajovač stopiek paradajok a jahôd FACKELMANN v tmavo sivom vyhotovení s červenými detailmiHodí sa do tradičnej aj modernej kuchyneFunkčná časť je vyrobená z kvalitného antikorového materiáluRukoväť z odolného plastuPri správnej starostlivosti vám bude vykrajovač FACKELMANN slúžiť mnoho rokovDĺžka: 11,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914) , Fackelmann vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914)

FACKELMANN Vykrajovač guľôčok (33075)

FACKELMANN Vykrajovač guľôčok (33075)
Detail

Vykrajovač – guľôčok, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funkčná časť: nehrdzavejúca oceľ, 180×30mm, veľká časť vyrobená z obnoviteľných zdrojov, možno umývať v umývačkách riadu, mentolová zelená/svetlá sivá Vykrajovač FACKELMANN v antikorovom vyhotovení so zelenými detailmi dobre poslúži napríklad pri vykrajovaní jablka, manga alebo masla. Funkčná časť je vyrobená z antikora. Ergonomické držadlo je z kombinácie bioplastov a drevených vlákien. Má tiež očko na zavesenie a môže sa používať v umývačke. Univerzálny vykrajovač s dĺžkou cca 18 cm sa stane nepostrádateľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Kľúčové vlastnosti vykrajovača guličiek FACKELMANNNenahraditeľný pomocník vo vašej domácnostiVykrajovač guličiek FACKELMANN v tmavo sivom vyhotovení so zelenými detailmiHodí sa do tradičnej aj modernej kuchyneFunkčná časť je vyrobená z kvalitného a odolného antikorového materiáluErgonomická rukoväť z bioplastov a drevených vlákienPraktické očko na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Vykrajovač guľôčok (33075) , Fackelmann vykrajovač guľôčok (33075)

Vykrajovač na paradajky Westmark Gallant

Vykrajovač na paradajky Westmark Gallant
Detail

Sú veci, s ktorými si bez šikovných pomocníkov do kuchyne neporadí ani ten najväčší kto niečo skúša. Pomocníci od nemeckej značky Westmark vám uľahčia život a budú slúžiť po dlhé roky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovač na paradajky Westmark Gallant , Lodos vykrajovač jabĺk (45)

Čierny vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Sense

Čierny vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Sense
Detail

Čierny vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Sense (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Sense , Orion vykrajovač nerez hviezda (121196)

Antikoro vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Oval

Antikoro vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Oval
Detail

Antikoro vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Oval (bonami.sk)

Podobné produkty ako Antikoro vykrajovač jadierok Fackelmann Food & More Oval , Orion vykrajovač nerez podkova (124967)

Ketomix Proteinovy Kokteil čokoláda Vanilka Jahod 40ks

Ketomix Proteinovy Kokteil čokoláda Vanilka Jahod 40ks
Detail

Vhodný už od 1. Fázy diéty ketomix, vysoký obsah bielkovín, s vysokým obsahom vlákniny pre správnu funkciu čriev, bez lepku, bez pridaného glutamanu, chutné raňajky alebo desiata, certifikát ceff (certified e-friendly food). (drmax.sk)

Podobné produkty ako Ketomix Proteinovy Kokteil čokoláda Vanilka Jahod 40ks , Fackelmann sitko (33076)

Gymbeam protein whey beastpink jahod splash 1kg

Gymbeam protein whey beastpink jahod splash 1kg
Detail

Proteín yum yum whey je srvátkový proteín so 68 % podielom bielkovín navrhnutý špeciálne pre ženy. Je obohatený o vitamíny a minerály dôležité pre ženské telo a tráviaci enzým bromelaín, ktorý podporuje trávenie a vstrebávanie živín. Obsahuje aj látky na podporu spaľovania tukov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gymbeam protein whey beastpink jahod splash 1kg , Fackelmann obracačka (33061)

Digitálne stopky - GymBeam

Digitálne stopky - GymBeam
Detail

Materiál ABS Vlastnosti Digitálnych stopiek Vlastnosti Hmotnosť 40 g Veľkosť 75x58x18 mm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Digitálne stopky - GymBeam , Tescoma vykrajovač jablčných jadrincov grandchef (428238.00)

Prestieranie Paradajky

Prestieranie Paradajky
Detail

Prestieranie na váš jedálenský stôl s modernými motívmi. Prestieranie je vyrobené z kvalitného materiálu Canvas 100% PES. Sublimačná tlač zaručuje dlhoročnú životnosť farieb. Rozmer 42cm x 28cm. (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Prestieranie Paradajky , Orion vykrajovač nerez srdce vlnky (124901)

Vykrajovač na cesto

Vykrajovač na cesto
Detail

Vykrajovačom na sušienky prechádzate po rozvaľkanom ceste a po každom prejdení zostane rad vykrojených okrouhlých sušienok a menej odrezkov. Sila cesta do 5 mm. Veľmi jednoduché použitie. Ideálne na väčšie množstvo cesta. Materiál: plast Rozmery: 22,5 x 11,5 x 3 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovač na cesto , Fackelmann strúhadlo ihlan (31036)

MAKRO - Vykrajovač jadier

MAKRO - Vykrajovač jadier
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Vykrajovač jadier , Fackelmann strúhadlo ručné (33071)

Otvárak Fackelmann Specter

Otvárak Fackelmann Specter
Detail

Kolekcia Bar & Wine od poprednej nemeckej značky Fackelmann premení váš domáci bar na takmer profesionálnu záležitosť. Obsahuje tento moderný otvárač s výklopným nožom, ktorý si poradí s plastovými zátkami, ako aj korkovými alebo korunkovými zátkami. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Otvárak Fackelmann Specter , Orion vykrajovač nerez na perník anjel (124955)

FACKELMANN Obracačka (33061)

FACKELMANN Obracačka (33061)
Detail

Obracačka – ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funkčná časť: ECOLUTION-3H, 335×75mm, veľká časť vyrobená z obnoviteľných zdrojov, možno umývať v umývačkách riadu, vhodné pre hrnce a panvice s nepriľnavým povrchom Táto obracačka je zhotovená z materiálu z prevažne obnoviteľných zdrojov. Rukoväť z drevitých vlákien a bioplastov si pritom zachováva všetky výhody klasickej umelej hmoty. Kuchynská obracačka Ecolution od spoločnosti Fackelmann má extrémne tepelne odolnú funkčnú časť z bio uhlíka z ricínového bôbu, ktorá je vhodná aj pre teflónové a iné riady citlivé na poškriabanie. Vďaka ergonomickej rukoväti s priehlbinou pre palec sa obracačka dobre a pohodlne drží a ľahko sa s ňou manipuluje. Kuchynské náradie Ecolution Fackelmann ponúka praktické očko na zavesenie a ľahko sa čistí, môžete ho vkladať do umývačky riadu. V jemnej prírodnej sivej a mätovo zelenej farbe. Kľúčové vlastnosti obracačky Fackelmann Ecolution Pomôcka do kuchyne je... (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Obracačka (33061) , Fackelmann naberačka na med (31105)

FACKELMANN Sitko (33076)

FACKELMANN Sitko (33076)
Detail

Sitko – cedidlo, ECOLUTION, držadlo: ECOLUTION-PE, funkčná časť: nehrdzavejúca oceľ, O90×270mm, veľká časť vyrobená z obnoviteľných zdrojov, možno umývať v umývačkách riadu, mentolová zelená/svetlá sivá Cedidlo je vyrobené prevažne z obnoviteľných zdrojov. Sito Fackelmann ECOLUTION s priemerom 9 cm skvele preosieva práškový cukor a veľmi jemne precedí tekutiny. ECOLUTION má sieťku z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na nosnej konzole. Vďaka ergonomickej rukoväti z drevených vlákien a bioplastov sa cedidlo dobre drží a ľahko sa s ním manipuluje. Sito Fackelmann ECOLUTION disponuje praktickým okom na zavesenie a jednoducho sa udržiava. Možno ho vkladať do umývačky riadu. Kľúčové vlastnosti cedidla Fackelmann ECOLUTION, 9 cmSito je zhotovené prevažne z obnoviteľných materiálovMriežka z nehrdzavejúcej ocele a držadlo z drevených vlákien a bioplastovCedidlo Fackelmann ECOLUTION má ergonomickú rukoväťMožno umývať v umývačke riaduFackelmann... (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Sitko (33076) , Fackelmann krájač na pizzu (33070)

Vykrajovač jahodových stopiek PRESTO

Vykrajovač jahodových stopiek PRESTO
Detail

Ľahko a rýchlo odstráni z jahôd zelené stopky. Oba hroty zapichnite do jahody tesne okolo stopky, vykrajovačom otočte a stopku aj s tvrdou dužinou vyberte. Vyrobený z odolného plastu, vhodný do umývačky. 3 roky záruka. (eshop.tescoma.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovač jahodových stopiek PRESTO , Fackelmann naberačka na špagety (33064)

Casio Stopky HS-80TW-1EF

Casio Stopky HS-80TW-1EF
Detail

Hodinky sú dodávané s krabičkou Casio. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Casio Stopky HS-80TW-1EF , Fackelmann metla na sneh (33069)

Časovač / stopky BASEUS Heyo Black

Časovač / stopky BASEUS Heyo Black
Detail

Kvalitní Časovač / stopky BASEUS Heyo Black z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Kuchynské minútky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Časovač / stopky BASEUS Heyo Black , Fackelmann metla na sneh (33067)

Jovi Modeling Accessories Vykrajovač

Jovi Modeling Accessories Vykrajovač
Detail

Vykrajovacie formičky. Rozvíjajte nielen detskú kreativitu s plastovými vykrajovacími formičkami, ktoré sú dokonalým spoločníkom pri tvorbe s plastelínou alebo akoukoľvek modelovacou hmotou. Sú vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je trvanlivý a odolný, čo zaisťuje dlhú životnosť. Jednoducho si vyberte formičku, pritlačte ju do plastelíny a vykrajujte želané tvary. S týmto vykrajovačkami sa malým aj veľkým umelcom otvára nový svet tvorivosti a umenia. Vytvorte nádherné tvary, vytvárajte scény, tvorte postavy a nechajte svoje umenie prehovoriť. Vaša tvorivosť nebude mať žiadne obmedzenia. V praktickom plastovom boxe nájdete 96 vykrajovacích formičiek: 2 sady písmen 2 sady čísel 2 sady geometrických tvarov Krajina pôvodu: Španielsko Počet v balení (ks): 96 Typ: Vykrajovač (muziker.com)

Podobné produkty ako Jovi Modeling Accessories Vykrajovač , Fackelmann lyžica na servírovanie (33078)

Alpina Nerezový vykrajovač jadřinců

Alpina Nerezový vykrajovač jadřinců
Detail

Vykrajovač jádřince je neocenitelným pomocníkem při přípravě oblíbených jablkových či hruškových dezertů. Tvoří jej kvalitní nerezová ocel, jejíž ostrost a pevnost umožňuje snadný a precizní proces odstranění jader. Užijte si bezstarostnou přípravu svých oblíbených dobrot s tímto spolehlivým nástrojem. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Alpina Nerezový vykrajovač jadřinců , Fackelmann džezva 800 ml (42232)

LODOS Vykrajovač jabĺk (45)

LODOS Vykrajovač jabĺk (45)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky http://www.lodos.info/ (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Vykrajovač jabĺk (45) , Fackelmann chňapka bbq xxl (41593)

ORION Vykrajovač jadrovníka nerez

ORION Vykrajovač jadrovníka nerez
Detail

Nerezový vykrajovač jadrovníka ľahko a rýchlo zbaví jablko celého jadrovníka. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovač jadrovníka nerez , Fackelmann lis na citrusy 33001

Pomocník na pestovanie paradajok

Pomocník na pestovanie paradajok
Detail

Paradajky sú citlivé rastliny, zvlášť na zálievku a podporu rastu. Túto špeciálnu starostlivosť zaistí originálny kvetináč, ktorý jednoducho zapustíte do zeme. Do stredu zasadíte rastlinu a okolitý kruhový priestor naplníte vodou, tak budú rastlinky ideálne a rovnomerne zavlažované. Navyše možno šikovne staviť 3 podperné paličky (nie sú súčasťou) a spojiť ich klipom. Materiál: umelá hmota Rozmery: 27 x 27 x 15 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Pomocník na pestovanie paradajok , Fackelmann teplomer izbový s magnetom (16375)

MAKRO - Pasírovač na paradajky

MAKRO - Pasírovač na paradajky
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Pasírovač na paradajky , Fackelmann vareška 30 cm, oliva (30850)

Držiak na paradajku - zelený

Držiak na paradajku - zelený
Detail

Materiál: plast (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Držiak na paradajku - zelený , Fackelmann obracačka 30 cm, nature (31041)

Krájač na syr Fackelmann

Krájač na syr Fackelmann
Detail

Krájač na syr Fackelmann (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krájač na syr Fackelmann , Fackelmann krájač na zeleninu mini (45293)

Drevená vareška Fackelmann Nature

Drevená vareška Fackelmann Nature
Detail

Využite pomoc kuchynského náčinia od osvedčenej nemeckej značky Fackelmann. Medzi ich spoločné znaky patrí jednoduchý, ale vysokofunkčný vzhľad, ktorý je v kombinácii s masívnym drevom takmer neodolateľný. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Drevená vareška Fackelmann Nature , Fackelmann kliešte 29,5 cm, nature (31045)

Antikoro strúhadlo Fackelmann Jehlan

Antikoro strúhadlo Fackelmann Jehlan
Detail

Kuchynské náradie nemeckej značky Fackelmann sa vyznačuje jednoduchým, ale vysokofunkčným dizajnom a vysokokvalitnými materiálmi, ako je v prípade tohto strúhadla nehrdzavejúca oceľ a masívne drevo. Zároveň má protišmykové dno, ktoré zabraňuje jeho pohybu po pracovnej ploche. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Antikoro strúhadlo Fackelmann Jehlan , Fackelmann sense krájač na pizzu (25759)

Nôž na syr Fackelmann

Nôž na syr Fackelmann
Detail

Nôž na syr Fackelmann (bonami.sk)

Podobné produkty ako Nôž na syr Fackelmann , Fackelmann krájač na škrupiny – vajíčka (41875)

Odmerka Fackelmann Coffee & Tea

Odmerka Fackelmann Coffee & Tea
Detail

Kolekciu Coffee & Tea od nemeckej značky Fackelmann si doma vychutná každý milovník týchto obľúbených horúcich nápojov. Sortiment okrem iného zahŕňa aj minimalistickú odmerku na 6 g alebo 9 g kávy alebo iných sypkých potravín a tekutín. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Odmerka Fackelmann Coffee & Tea , Fackelmann držiak na kávové filtre (33015)

Multifunkčný sekáčik Fackelmann Multi

Multifunkčný sekáčik Fackelmann Multi
Detail

Vybavte svoju kuchyňu praktickými pomôckami a náradím od nemeckej značky Fackelmann. Vyznačujú sa minimalistickým dizajnom, ktorý im neuberá na funkčnosti a vysokej kvalite. Jedným z týchto produktov je tento multifunkčný sekáčik s protišmykovým dnom, ktorého praktické ťahanie kábla umožňuje jednoduchú manipuláciu bez námahy. Má dva rôzne nástavce - jeden s veľmi ostrými nožmi a mixovaciu vložku. Súčasťou balenia je aj návod a kniha receptov. Na tento výrobok poskytuje výrobca záruku až 5 rokov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Multifunkčný sekáčik Fackelmann Multi , Fackelmann premium krájač na pizzu (40589)

Mlynček na mäso Fackelmann

Mlynček na mäso Fackelmann
Detail

Vybavte svoju kuchyňu praktickými pomôckami a náradím od nemeckej značky Fackelmann. Vyznačujú sa minimalistickým dizajnom, ktorý im neuberá na funkčnosti a vysokej kvalite. Jedným z nich je tento mlynček na mäso, ktorého dva perforované disky umožňujú jemné alebo hrubé mletie. Zároveň má aj ostrý krídlový nôž na sekanie mäsa, lievik na plnenie klobás alebo nástavec na sušienky so šiestimi rôznymi tvarmi. Stabilný stojan s priťahovacou prísavnou nohou zaisťuje bezpečnú a pohodlnú manipuláciu. Súčasťou balenia je aj návod a kniha receptov. Výrobca poskytuje na tento výrobok záruku až 5 rokov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na mäso Fackelmann

Čierna stierka Fackelmann Nero

Čierna stierka Fackelmann Nero
Detail

Čierna stierka Fackelmann Nero (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierna stierka Fackelmann Nero

Sklenená cukornička Fackelmann Rubin

Sklenená cukornička Fackelmann Rubin
Detail

Sklenená cukornička Fackelmann Rubin (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sklenená cukornička Fackelmann Rubin

Biely antikoro radlík Fackelmann

Biely antikoro radlík Fackelmann
Detail

Biely antikoro radlík Fackelmann (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely antikoro radlík Fackelmann

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine
Detail

Kolekcia Bar & Wine od poprednej nemeckej značky Fackelmann premení váš domáci bar na takmer profesionálnu záležitosť. Obsahuje túto modernú vývrtku, s ktorou ľahko otvoríte aj plastové zátky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

Biely porcelánový mažiar Fackelmann

Biely porcelánový mažiar Fackelmann
Detail

Biely porcelánový mažiar Fackelmann (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely porcelánový mažiar Fackelmann

Drevený valček Fackelmann Patisserie

Drevený valček Fackelmann Patisserie
Detail

Kuchynské náčinie nemeckej značky Fackelmann sa vyznačuje jednoduchým, ale vysokofunkčným dizajnom a masívnym drevom s označením FSC, ktoré zaručuje, že pochádza výlučne z lesov obhospodarovaných udržateľným spôsobom. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Drevený valček Fackelmann Patisserie

Čierna naberačka Fackelmann Nero

Čierna naberačka Fackelmann Nero
Detail

Kolekcia kuchynského náčinia Nero kombinuje minimalistický dizajn s praktickosťou. Všetky kusy sú vyrobené v Nemecku a bez problémov odolávajú teplotám do 180 °C. Sú obzvlášť vhodné pre hrnce a panvice s povrchovou úpravou. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierna naberačka Fackelmann Nero

Naberačka Fackelmann Food & More

Naberačka Fackelmann Food & More
Detail

Naberačka Fackelmann Food & More (bonami.sk)

Podobné produkty ako Naberačka Fackelmann Food & More

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

Vývrtka Fackelmann Bar&Wine
Detail

Kolekcia Bar & Wine od poprednej nemeckej značky Fackelmann premení váš domáci bar na takmer profesionálnu záležitosť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vývrtka Fackelmann Bar&Wine

Sklenená cukornička Fackelmann Bistro

Sklenená cukornička Fackelmann Bistro
Detail

Sklenená cukornička Fackelmann Bistro (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sklenená cukornička Fackelmann Bistro

FACKELMANN Strúhadlo IHLAN (31036)

FACKELMANN Strúhadlo IHLAN (31036)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na syr, zeleninu, nerezové, 3 typy strúhania, protišmykové nožičky, antikorová farba Klasické strúhadlo FACKELMANN Strúhadlo IHLAN ponúka jednoduchú prípravu strúhaných surovín na varenie. So strúhadlom sa môžete pustiť do prípravy syra, citrusovej kôry, zázvoru a ďalších surovín. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá sa vyznačuje odolnosťou proti korózii a ľahkou údržbou. Protišmykové nožičky zaistia vyššiu bezpečnosť. Hlavné vlastnosti strúhadla FACKELMANN Strúhadlo IHLAN Klasické ručné strúhadlo ponúka jednoduchú prípravu strúhaných surovín na varenie Strúhadlo na jednoduchú prípravu syra alebo citrónovej kôry Farba: antikorová Počet typov strúhania: 3 Protišmykové nožičky zaistia vyššiu bezpečnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Strúhadlo IHLAN (31036)

FACKELMANN Strúhadlo ručné (33071)

FACKELMANN Strúhadlo ručné (33071)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na čokoládu, syr, zeleninu, nerezové a plastové, 1 typ strúhania, časti vhodné do umývačky, antikorová a zelená farba Praktické strúhadlo FACKELMANN Strúhadlo ručné vám pomôže pri príprave surovín na varenie. Toto strúhadlo vám pomôže so spracovaním syra, citrusovej kôry, cesnaku, zeleniny a iných surovín. Tento model je vhodný na umývanie v umývačke, nebudete sa teda musieť trápiť s ručným umývaním. Strúhadlo bolo vyrobené z pevnej nerezovej ocele, ktorá odoláva proti korózii a ľahko sa čistí. Rozhodujúce parametre strúhadla FACKELMANN Strúhadlo ručné Praktické ručné strúhadlo vám uľahčí nastrúhanie surovín na varenie Strúhadlo prispôsobené na prípravu syra alebo citrónovej kôry Možno umývať v umývačke Farba: antikorová a zelená Počet typov strúhania: 1 (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Strúhadlo ručné (33071)

JS609D stopky so 100 medzičasmi (3211)

JS609D stopky so 100 medzičasmi (3211)
Detail

Stopky – Trénerské stopky ponúkajúce vypísanie najlepšieho priemerného ale aj najhoršieho úseku plus ďalšie vedľajšie funkcie. (alza.sk)

Podobné produkty ako JS609D stopky so 100 medzičasmi (3211)

Kliešte na stopky WMF Top Tools

Kliešte na stopky WMF Top Tools
Detail

Kliešte na stopky z kolekcie WMF. Model vyrobený z nerezovej ocele a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kliešte na stopky WMF Top Tools

ORION Vykrajovač na melón nerez

ORION Vykrajovač na melón nerez
Detail

Celonerezový vykrajovač pomôže vytvoriť rovnomerné guličky z vodného aj žltého melónu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovač na melón nerez

ORION Vykrajovač nerez Hviezda (121196)

ORION Vykrajovač nerez Hviezda (121196)
Detail

Vykrajovač – vykrajovačka hviezda; materiál: nerez; rozmery: 8×6×1.5cm Vykrajovač Orion vám umožní vytvoriť si vynikajúce vianočné pečivo či sušienky. S jeho pomocou si budete môcť upiecť medovníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienky. Vyrobený je z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a jeho ostrá hrana umožní precízne vykrojenie cesta. Vykrajovač Orion je skvelým doplnkom do každej kuchyne. Kľúčové vlastnosti nerezového vykrajovača Orion HviezdaVykrajovač v tvare hviezdyUmožní upiecť medovníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienkyOstrá hrana zaistí precízne vykrojenie cestaVykrajovač Orion je vyrobený z nerezovej oceleFarebné vyhotovenie: strieborné Rozmery: 8 × 6 × 1,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovač nerez Hviezda (121196)

MAKRO - Vykrajovač a delič jabĺk

MAKRO - Vykrajovač a delič jabĺk
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Vykrajovač a delič jabĺk

Vykrajovač, tvar kométa, 1 ks

Vykrajovač, tvar kométa, 1 ks
Detail

Ak často pečiete perníky, sušienky, koláče z krehkého cesta a chcete mať rôzne tvary cukroviniek, použite vykrajovačku na sušienky, aby ste dosiahli krásne vykrojenie svojho tvaru. Balenie po 1 ks - "KOMETA" Materiál: ocinený plech Rozmery: výška - 4 cm šírka - 7,5 cm hĺbka - 1,5 cm Použitie: domáce pečenie - drobné pečivo Údržba: Ručné umývanie, nie je možné umývať v umývačke riadu. Ak sa cesto prilepí, stačí ho nechať chvíľu namočené. TIPY A VÝHODY: Pred prvým použitím a vždy po použití nožík umyte pramenitou vodou a dôkladne osušte. Na uľahčenie vykrajovania cesta sa odporúča najprv vložiť vykrajovač do misky s múkou. Používajte pri práci s polotuhými cestami (na perníky, sušienky, šľahačkové cukrovinky), fondánom, marcipánom. Tak sa tešíte na pečenie vianočného pečiva alebo len máte chuť potešiť seba či svojich blízkych sladkou pochúťkou? Na drobné pečivo sa vám budú hodiť rôzne formy a krájače na cukrovinky, na väčšie kúsky oceníte formy s nepriľnavým povrchom alebo praktické silikónové formy všetkých tvarov. V každom prípade oceníte širokú ponuku pomôcok na pečenie. Odmerky, špachtle, tácky na tuk, sitká, misky, kuchynské váhy a mnoho ďalšieho. Vaše upečené dobroty môžete uložiť alebo darovať do praktických krabíc na cukrovinky. Potom ich môžete servírovať na krásnych slávnostných táckach alebo tanieroch Chcete vyzerať elegantne aj v kuchyni? Pozrite si našu ponuku kuchynského textilu (kitos.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovač, tvar kométa, 1 ks

Vykrajovač, tvar somár, 1 ks

Vykrajovač, tvar somár, 1 ks
Detail

Ak často pečiete perníky, sušienky, koláče z krehkého cesta a chcete mať rôzne tvary cukroviniek, použite vykrajovačku na sušienky, aby ste dosiahli krásne vykrojenie svojho tvaru. Balenie po 1 ks - "Oslík" Materiál: cínovaný plech Rozmery: výška - 6,7 cm šírka - 4,7 cm hĺbka - 1,5 cm Použitie: domáce pečenie - drobné pečivo Údržba: Ručné umývanie, nie je možné umývať v umývačke riadu. Ak sa cesto prilepí, stačí ho nechať chvíľu namočené. TIPY A VÝHODY: Pred prvým použitím a vždy po použití nožík umyte pramenitou vodou a dôkladne osušte. Na uľahčenie vykrajovania cesta sa odporúča najprv vložiť vykrajovač do misky s múkou. Používajte pri práci s polotuhými cestami (na perníky, sušienky, šľahačkové cukrovinky), fondánom, marcipánom. Tak sa tešíte na pečenie vianočného pečiva alebo len máte chuť potešiť seba či svojich blízkych sladkou pochúťkou? Na drobné pečivo sa vám budú hodiť rôzne formy a krájače na cukrovinky, na väčšie kúsky oceníte formy s nepriľnavým povrchom alebo praktické silikónové formy všetkých tvarov. V každom prípade oceníte širokú ponuku pomôcok na pečenie. Odmerky, špachtle, tácky na tuk, sitká, misky, kuchynské váhy a mnoho ďalšieho. Vaše upečené dobroty môžete uložiť alebo darovať do praktických krabíc na cukrovinky. Potom ich môžete servírovať na krásnych slávnostných táckach alebo tanieroch Chcete vyzerať elegantne aj v kuchyni? Pozrite si našu ponuku kuchynského textilu (kitos.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovač, tvar somár, 1 ks
FACKELMANN Vykrajovač stopiek paradajok/jahôd (41914), FACKELMANN Vykrajovač guľôčok (33075), LODOS Vykrajovač jabĺk (45), ORION Vykrajovač nerez Hviezda (121196), ORION Vykrajovač nerez Podkova (124967), FACKELMANN Sitko (33076), FACKELMANN Obracačka (33061), TESCOMA Vykrajovač jablčných jadrincov GrandCHEF (428238.00), ORION Vykrajovač nerez SRDCE vlnky (124901), FACKELMANN Strúhadlo IHLAN (31036), FACKELMANN Strúhadlo ručné (33071), ORION Vykrajovač nerez na perník ANJEL (124955), FACKELMANN Naberačka na med (31105), FACKELMANN Krájač na pizzu (33070), FACKELMANN Naberačka na špagety (33064), FACKELMANN Metla na sneh (33069), FACKELMANN Metla na sneh (33067), FACKELMANN Lyžica na servírovanie (33078), FACKELMANN Džezva 800 ml (42232), FACKELMANN Chňapka BBQ XXL (41593), FACKELMANN Lis na citrusy 33001, FACKELMANN Teplomer izbový s magnetom (16375), FACKELMANN Vareška 30 cm, oliva (30850), FACKELMANN Obracačka 30 cm, NATURE (31041), FACKELMANN Krájač na zeleninu MINI (45293), FACKELMANN Kliešte 29,5 cm, NATURE (31045), Fackelmann SENSE Krájač na pizzu (25759), FACKELMANN Krájač na škrupiny – vajíčka (41875), FACKELMANN Držiak na kávové filtre (33015), Fackelmann Premium Krájač na pizzu (40589)