Ferplast flippy tech tape s red lead + tre ponti reflexny postroj do 9 kg ruzovy (474-10105)

Produkt Ferplast flippy tech tape s red lead + tre ponti reflexny postroj do 9 kg ruzovy (474-10105) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ferplast flippy tech tape s red lead + tre ponti reflexny postroj do 9 kg ruzovy (474-10105) upraviť a produkt hľadať znova.

FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD + TRE PONTI REFLEXNY POSTROJ DO 9 KG RUZOVY (474-10105)

FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD + TRE PONTI REFLEXNY POSTROJ DO 9 KG RUZOVY (474-10105)
Detail

AKČNÝ SET SAMONAVÍJACIE VODÍTKO + REFLEXNÝ POSTROJ . ***SAMONAVÍJACIE VODÍTKO FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD*** . Vodítko Ferplast Flippy Tech Small páskové samonavíjacie vodítko 3 m dlhé pre psov do 12 kg. Flippy Tech Tape (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD + TRE PONTI REFLEXNY POSTROJ DO 9 KG RUZOVY (474-10105) , Curli postroj pre psy merino vlna red m 6 – 9 kg (7640144824259)

FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD + TRE PONTI REFLEXNY POSTROJ DO 4 KG RUZOVY (474-10025)

FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD + TRE PONTI REFLEXNY POSTROJ DO 4 KG RUZOVY (474-10025)
Detail

AKČNÝ SET SAMONAVÍJACIE VODÍTKO + REFLEXNÝ POSTROJ . ***SAMONAVÍJACIE VODÍTKO FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD*** . Vodítko Ferplast Flippy Tech Small páskové samonavíjacie vodítko 3 m dlhé pre psov do 12 kg. Flippy Tech Tape je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD + TRE PONTI REFLEXNY POSTROJ DO 4 KG RUZOVY (474-10025) , Ochránce (978-80-7595-474-9)

FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD

FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD
Detail

SAMONAVÍJACIE VODÍTKO . Vodítko Ferplast Flippy Tech Small páskové samonavíjacie vodítko 3 m dlhé pre psov do 12 kg. Flippy Tech Tape je nový model vôdziek s navíjaním pásky, má jednoduché použitie a je veľmi spoľahlivé. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FERPLAST FLIPPY TECH TAPE S RED LEAD , Q-tech spätné zrkadlo plastové ducati, l (m008-474)

Postroj TRE PONTI reflexní do 9 kg černý 1 ks

Postroj TRE PONTI reflexní do 9 kg černý 1 ks
Detail

Odolný a hypoalergenní materiál: ● netahá srst ● nedráždí kůži ● inovativní a elegantní ● nastavitelný uzávěr ● patentovaný a registrovaný design (efitness.sk)

Podobné produkty ako Postroj TRE PONTI reflexní do 9 kg černý 1 ks , Curli postroj pre psy so sponou air-mesh red m 6 – 9 kg (7640144829650)

CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red M 6 – 9 kg (7640144824259)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný, na obvod hrudníka od 45cm do 50cm, materiál: polyester, červená farba, pre malé plemená Nechcete svojho psíka upínať obyčajným obojkom? Dobre ušitý postroj pre psa pomôže lepšie rozložiť silu najmä u psíkov, ktorí viac ťahajú. Rozmery popruhov na psa Curli môžete perfektne prispôsobiť zvieraťu presne podľa jeho potrieb. Pri tomto kuse musíte počítať s obvodom hrude od 45 do 50 cm. Pokiaľ ide o materiál, psí postroj Curli tvorí polyester s postačujúcou odolnosťou a ľahkou údržbou. Najdôležitejšie parametre postroja pre psa CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red M 6 – 9 kg Psí postroj Curli rozloží ťažnú silu a neškrtí psa Postroj na psa je pripravený pre obvod hrude od 45 do 50 cm CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red M 6 – 9 kg má mierne nastaviteľné rozmery Materiál: polyester Vyniká červená farba (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red M 6 – 9 kg (7640144824259) , Curli postroj pre psy merino vlna red s, 4 – 7 kg (7640144824242)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Red M, 6-9 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Red M, 6-9 kg
Detail

Charakteristika CURLI Postroj pre psov so sponou Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti CURLI Postroj pre psov so sponou - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 6-9 kg. Materiál CURLI Postroj pre psov so sponou Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Red M, 6-9 kg , Konec nevinnosti (978-80-7588-474-9)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M, 6-9 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M, 6-9 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M, 6-9 kg , Sogo ss-10105

FERPLAST AMIGO S TAPE BIELO-ZELENE

FERPLAST AMIGO S TAPE BIELO-ZELENE
Detail

SAMONAVÍJACIE VODÍTKO . Samonavíjacie vodítko s vymeniteľným krytom. . Ergonomické tlačidlo s tromi rôznymi funkciami: zámok, voľné odvíjanie, čiastočné zamknutie. . Tiché odvíjanie. . S: dĺžka 5 metrov pre psov s hmotnosťou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FERPLAST AMIGO S TAPE BIELO-ZELENE , Curli postroj pre psy so sponou air-mesh red s 4 – 7 kg (7640144829643)

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M 6 – 9 kg (7640144829650)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný a reflexný, na obvod hrudníka od 43.4cm do 49cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast, červená farba, pre malé plemená Nevyhovuje vám pre vášho psíka klasický obojok? Dobre ušitý postroj pre psa pomôže lepšie rozložiť silu najmä u psíkov, ktorí na prechádzke alebo pri iných aktivitách viac ťahajú. Na nočných prechádzkach sa bude hodiť reflexná úprava pre čo najväčšie bezpečie. Rozmery popruhov pre psa Curli môžete perfektne prispôsobiť zvieraťu presne podľa jeho potrieb. Pri tomto kuse treba počítať s obvodom hrude od 43,4 do 49 cm. Ak ide o materiál, postroj na psa Curli tvorí nylon, polyester, kov a plast s postačujúcou odolnosťou aj ľahkým čistením. Zaujímavé funkcie postroja pre psa CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M 6 – 9 kg Postroj pre psa Curli psíka netlačí na krku a rozkladá ťažnú silu Psík bude viditeľný aj za tmy vďaka reflexným prvkom Postroj pre psov je prispôsobený pre obvod hrude od 43,4 do 49 cm CURLI... (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M 6 – 9 kg (7640144829650) , 4baby aspen 9 – 36 kg red (5901691956308)

Hračka Kong Dog Puppy Granát modrý/ružový, guma prírodná, S do 9 kg

Hračka Kong Dog Puppy Granát modrý/ružový, guma prírodná, S do 9 kg
Detail

Charakteristika Hračka Kong Dog Puppy Granát Hračka Puppy KONG je upravená pre mliečny chrup rastúceho šteňaťa, jedinečná výlučne prírodná guma je najšetrnejšia z línie gumených hračiek KONG. Navrhnutá tak, aby splnila potreby 28 mliečnych zubov šteňaťa, pomáha naučiť sa správne ohrýzať a zároveň poskytuje obohatenie a uspokojenie inštinktívnych potrieb mladších šteniat, nepredvídateľné skákanie je ideálne pre tie šteňatá, ktoré sa chcú skrátka hrať. Naplnený Puppy KONG zamestná malé a rodičia získajú slobodu venovať sa svojim vlastným potrebám. Chcete uľahčiť výcvik pobytu v klietke alebo predĺžiť čas strávený hrou? Naplňte granulami pre šteňatá alebo troškou arašidového masla. Zloženie Hračka Kong Dog Puppy Granát 100% Guma (prírodná) Použitie Hračka Kong Dog Puppy Granát Pred použitím odstráňte obal a kvôli bezpečnostným pokynom ho uschovajte. Počas hry majte psa/mačku pod dozorom, ak je hračka poškodená hru ukončite. Čistite vlhkou tkaninou. Hračku je potrebné pravidelne kontrolovať kvôli možnému poškodeniu. Ak zbadáte poškodenie, hračku je potrebné vyhodiť. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hračka Kong Dog Puppy Granát modrý/ružový, guma prírodná, S do 9 kg , Curli postroj pre psy softshell red xs 3 – 5 kg (7640144826314)

Reflexný postroj s LED pre športovcov

Reflexný postroj s LED pre športovcov
Detail

Milujete šport a najlepšie sa pri ňom odreagujete? Neviažte sa viac len na deň, ale užite si beh i bicyklovanie aj počas večerných hodín. O svoju bezpečnosť sa nebudete musieť báť vďaka reflexnému postroju s LED pre športovcov. Samozrejme je vhodný aj pri zvyčajných presunoch v tme. Zvýšte svoju viditeľnosť a eliminujte možnosť nehody či zranenia. Reflexný postroj s LED pre športovcov je skvelý darček pre všetkých nadšencov behania či cyklistiky, ktorí sa nedajú odradiť ani tmou.Vyrobený z polyesteru a PVCPraktický a funkčný dizajnUnisexJednotná veľkosťNastaviteľné a pružné traky aj pásBezpečnostné zapínanie4 červené LED na zadnej strane3 zelené LED na prednej strane3 režimy svietenia (prepínajú sa vypínačom): stále, pomalé blikanie, rýchle blikanieFunguje na 2 x CR2032 batérie (súčasťou balenia)Dĺžka bez napínania: 79 cmPribližná šírka: 4 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Reflexný postroj s LED pre športovcov , Curli postroj pre psy merino vlna red 2xs 2 – 4 kg (7640144824228)

Reflexný postroj pre športovcov s LED prvkami

Reflexný postroj pre športovcov s LED prvkami
Detail

Reflexný bezpečnostný postroj je ideálny na behanie, jazdu na bicykli a ďalšie vonkajšie aktivity pri zníženej viditeľnosti. Minimalizuje riziká, je pohodlný, funkčný a je v unisex prevedení. Elastický a nastaviteľný pás a ramenné popruhy. červené LED diódy na zadnej strane 4 zelené LED na prednej strane 3 režimy osvetlenia (tlačidlo zapnutie/vypnutie) Prevádzka na batérie (2 x CR2032), ktoré sú súčasťou balenia. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Reflexný postroj pre športovcov s LED prvkami , Curli postroj pre psy merino vlna red xs 3 – 5 kg (7640144824235)

CURLI Postroj pre psov Belka Comfort Red S, 18-25 kg

CURLI Postroj pre psov Belka Comfort Red S, 18-25 kg
Detail

Ľahký a pohodlný postroj pre väčších psov, ktorý sa dokonale prispôsobí telu vášho psa a je možné ho individuálne nastaviť v oblasti hrudníka. Ťažná sila sa tak rozloží na celé telo a nie je len na citlivú oblasť krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinnú chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Neoprénom polstrovaná rukoväť je veľmi užitočná pomôcka, ktorá udrží psa v blízkosti alebo ho pomôže zdvihnúť. - Nastaviteľná veľkosť v oblasti hrudníka: na individuálne prispôsobenie. - 2 možnosti upevnenia vodítka: na vedenie a ťahanie. - Vhodné pre psov od 18-25kg. Materiál: Postroj: polyester Suchý zips: nylon Pásy: polypropylén Kovové časti: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov Belka Comfort Red S, 18-25 kg , Curli postroj pre psy merino vlna red l, 8 – 13 kg (7640144824266)

CURLI Postroj pre psy Belka Comfort Red S, 18-25 kg

CURLI Postroj pre psy Belka Comfort Red S, 18-25 kg
Detail

Ľahký a pohodlný postroj pre väčších psov, ktorý sa dokonale prispôsobí telu vášho psa a je možné ho individuálne nastaviť v oblasti hrudníka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Belka Comfort Red S, 18-25 kg , Curli postroj pre psy merino vlna red xl 12 – 18 kg (7640144824273)

INGENUITY Hojdačka s melódiou Kendrick 0m+ do 9 kg

INGENUITY Hojdačka s melódiou Kendrick 0m+ do 9 kg
Detail

Navrhnuté s ohľadom na rodičovstvo. Maximálne pohodlie kedykoľvek a kdekoľvek s hojdačkou Kendrick značky Ingenuity. Super kompaktná hojdačka, ktorá v sebe zachováva všetky najdôležitejšie funkcie veľkej hojdačky. Táto ľahká hojdačka je vybavená množstvom funkcií vrátane polohovania sedacej časti do 2 polôh, hrazdičkou s 2 plyšovými hračkami, ktorá sa dá jednoducho odstrániť pre ľahký prístup k dieťatku a technológiou, ktorá umocňuje upokojujúci zážitok dieťatka. Získajte pre seba niekoľko voľných okamihov vďaka časovaču, ktorý je možné nastaviť na 30, 45 alebo 60 minút. Upokojte dieťatko 8 melódiami, z ktorých všetky majú možnosť nastavenia hlasitosti. Hojdačka je zabalená do dokonalých jemne ladiacich textílií. A aj keď sa vám prihodí nejaká malá nehoda, tak opierku hlavy a textílie sedacej časti môžete jednoducho oprať v pračke. Vlastnosti: technológia ComfortRecline™ zaisťuje pohodlné polohovanie celého sedadla do 2 pozícií a udržiava telíčko dieťaťa po celú dobu v pohodlí 8 originálnych melódií s možnosťou nastavenia hlasitosti a funkcia automatického vypnutia odnímateľná hrazdička pre ľahší prístup k dieťaťu, s 2 hračkami funkcia WhisperQuiet™ zaisťuje tichý chod hojdačky režim hojdanie je možné nastaviť na 30, 45 a 60 minút ľahko sa skladá, šetrí miesto a ľahko sa s ňou cestuje hojdačka obsahuje 5 bodové bezpečnostné pásy protišmykové nožičky odnímateľný poťah a opierku hlavy možno prať v práčke hojdačka vyžaduje 4 C (LR 14) batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia pre deti od narodenia až do 9 kg Rozmery produktu: 72,4 cm x 57,2 cm x 58,4 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako INGENUITY Hojdačka s melódiou Kendrick 0m+ do 9 kg , Nania beline evasion red 9 – 36 kg (3507460202328)

Postroj pre psa pohodlný reflexný S

Postroj pre psa pohodlný reflexný S
Detail

Postroj pre psa pohodlný reflexný S Materiál: polyester Postroj vo veľkosti: S. Rozmery popruhov: predný obvod: cca 40 cm - 53 cm obvod chrbta: cca 50 cm x 60 cm spojovací materiál: 26 cm x 12 cm (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Postroj pre psa pohodlný reflexný S , Intel core i3-10105 (bx8070110105)

DENBIT REFLEX ALU - Reflexný ochranný lak strieborná 9 kg

DENBIT REFLEX ALU - Reflexný ochranný lak strieborná 9 kg
Detail

Bitúmenová hmota, ktorá obsahuje strieborné farbivo s dekoračným a reflexným efektom vďaka čomu sa znižuje prehrievanie strešného plášťa. Náter je odolný voči vode, poveternostným podmienkam, slabým kyselinám a zásadám. Vhodný aj na zvislé konštrukcie na suchý podklad. Spotreba: - cca 0,10-0,25 kg/m2 v jednej vrstve Druh podkladu Krytiny z asfaltových lepeniek, bitúmenových šindľov, eternitu, pozinkovaných plechov, krytín z bitúmenových náterov, betónových stien a podobne minerálne podklady, cementové a cemento-vápenné omietky. Príprava podkladu Podklad musí byť bez akýchkoľvek nečistôt, bez ostrých hrán a stojatej vody. Nesmie byť zmrznutý, pokrytý inoväťou a ani vlhký. Nové omietky a betóny musia byť vyzreté. Je nutné odstrániť staré krehké a olupujúce sa vrstvy so slabou priľnavosťou. Bubliny rozrežte do kríža a podlepte s použitím strešného bitúmenového lepidla alebo DenBit Bond. Nevyplnené miesta v podklade vyplňte opravnou stierkou DenBit U. V prípade narušenia nosného podkladu je nutné prepadnuté miesta vyplniť špeciálnymi maltami. Následne je možné pristúpiť k doplneniu chýbajúcej hydroizolácie. Aplikácia Pred začatím prác výrobok riadne premiešajte pomocou miešadla. Pri ďalšom natieraní je nutné občas materiál premiešať, aby sa zabránilo usadzovanie hliníkového pigmentu na dne nádoby. DenBit Reflax Alu sa nanáša na pripravený podklad v jednej rovnomernej tenkej vrstve jedným smerom pomocou štetky alebo mäkkej kefy. Čistenie Materiál po použití umyte ihneď technickým benzínom. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako DENBIT REFLEX ALU - Reflexný ochranný lak strieborná 9 kg , Red dingo postroj vystužený tyrkysový s 37 – 52 cm (9330725078635)

CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red S, 4 – 7 kg (7640144824242)

Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný, na obvod hrudníka od 40cm do 45cm, materiál: polyester, červená farba, pre malé plemená Nechcete svojho psíka upínať klasickým obojkom okolo krku? Postroj pre psa so správnym strihom pomôže rozložiť silu najmä u psíkov, ktorí pri športových či iných aktivitách viac ťahajú. Rozmery popruhov pre psa Curli sú nastaviteľné, dokonale ho prispôsobíte proporciám psíka. Pri tomto kuse treba počítať s obvodom hrude od 40 do 45 cm. Čo sa týka materiálu, postroj pre psa Curli tvorí polyester s náležitou odolnosťou a ľahkou údržbou. Hlavné prednosti postroja pre psa CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red S, 4 – 7 kg Postroj na psa Curli psíka netlačí na krku a rozkladá ťažnú silu Popruhy na psa sú prispôsobené pre obvod hrude od 40 do 45 cm CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red S, 4 – 7 kg má mierne upraviteľné rozmery Materiál: polyester Prevažuje červená farba (alza.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red S, 4 – 7 kg (7640144824242) , Red dingo postroj vystužený sivý s 37 – 52 cm (9330725078536)

Hračka Kong guma Extreme Granát čierny S do 9 kg

Hračka Kong guma Extreme Granát čierny S do 9 kg
Detail

Kvalitný Hračka Kong guma Extreme Granát čierny S do 9 kg za 9.08 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hračka Kong guma Extreme Granát čierny S do 9 kg , Red dingo postroj vystužený červený s 37 – 52 cm (9330725078482)

Hračka Kong guma Classic Granát červený S do 9 kg

Hračka Kong guma Classic Granát červený S do 9 kg
Detail

Kvalitný Hračka Kong guma Classic Granát červený S do 9 kg za 7.99 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hračka Kong guma Classic Granát červený S do 9 kg , Red dingo postroj vystužený žltý s 37 – 52 cm (9330725078680)

INGENUITY Hojdačka s melódiou Cuddle Lamb 0m+ do 9 kg

INGENUITY Hojdačka s melódiou Cuddle Lamb 0m+ do 9 kg
Detail

Navrhnuté s ohľadom na rodičovstvo. Maximálne pohodlie kedykoľvek a kdekoľvek s hojdačkou Cuddle Lamb značky Ingenuity. Super kompaktná hojdačka, ktorá v sebe zachováva všetky najdôležitejšie funkcie veľkej hojdačky. Táto ľahká hojdačka je vybavená množstvom funkcií vrátane polohovania sedacej časti do 2 polôh, hrazdičkou s 2 plyšovými hračkami, ktorá sa dá jednoducho odstrániť pre ľahký prístup k dieťatku a technológiou, ktorá umocňuje upokojujúci zážitok dieťatka. Získajte pre seba niekoľko voľných okamihov vďaka časovaču, ktorý je možné nastaviť na 30, 45 alebo 60 minút. Upokojte dieťatko 12 melódiami, z ktorých všetky majú možnosť nastavenia hlasitosti. Hojdačka je zabalená do dokonalých jemne ladiacich textílií. A aj keď sa vám prihodí nejaká malá nehoda, tak opierku hlavy a textílie sedacej časti môžete jednoducho oprať v pračke. Vlastnosti: technológia ComfortRecline™ zaisťuje pohodlné polohovanie celého sedadla do 2 pozícií a udržiava telíčko dieťaťa po celú dobu v pohodlí 12upokojujúcich melódií s možnosťou nastavenia hlasitosti a funkcia automatického vypnutia odnímateľná hrazdička pre ľahší prístup k dieťaťu, s 2 hračkami funkcia WhisperQuiet™ zaisťuje tichý chod hojdačky režim hojdanie je možné nastaviť na 30, 45 a 60 minút ľahko sa skladá, šetrí miesto a ľahko sa s ňou cestuje hojdačka obsahuje 5 bodové bezpečnostné pásy protišmykové nožičky odnímateľný poťah a opierku hlavy možno prať v práčke hojdačka vyžaduje 4 C (LR 14) batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia pre deti od narodenia až do 9 kg Rozmery produktu: 57,2 cm x 72,4 cm x 58,4 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako INGENUITY Hojdačka s melódiou Cuddle Lamb 0m+ do 9 kg , Red dingo postroj vystužený tmavoružový s 37 – 52 cm (9330725078581)

CURLI Postroj pre psy Softshell Black M, 6-9 kg

CURLI Postroj pre psy Softshell Black M, 6-9 kg
Detail

Postroj vhodný pre menších a stredne veľkých psov. Je odolný voči vetru a vode vďaka materiálu softshell, ktorý je podšitý ľahkou priedušnou sieťovinou air-mesh. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Softshell Black M, 6-9 kg , Dickie rc auto rocking flippy (4006333070181)

INGENUITY Hojdačka veľká s kolotočom s USB Twinkletails 0m+ do 9 kg

INGENUITY Hojdačka veľká s kolotočom s USB Twinkletails 0m+ do 9 kg
Detail

Luxusná veľká hojdačka s množstvom funkcií pre upokojenie a zabavenie dieťatka. Táto automatická detská hojdačka zvládne takmer toľko úloh ako vy. Hojdačka obsahuje 2 plyšové hračky, oslnivé svetlá a navyše zrkadlo, takže bábätká sa môžu pozerať na svoj odraz. Bábätká sa radi natiahnu za plyšovým zajačikom a obláčikom, ktoré sú súčasťou balenia. Vďaka 2 polohám naklonenia, jemným detailom a mäkkým tkaninám sa bábätko môže hojdať v príjemnom pohodlí v 3 rôznych smeroch. Novorodenecká vložka v tvare zajačika poskytuje novorodencom dodatočnú oporu a keď dieťatko vyrastie môže poslúžiť ako samostatná hračka. Skladací rám je ľahký a jednoducho sa prenáša alebo presúva z izby do izby. Pomocou funkcie ConnectMe môžete pripojiť inteligentné/smart zariadenie a prehrávať personalizovanú hudbu, videá, fotografie alebo ďalšie funkcie! Alebo upokojte bábätko pomocou 16 melódií, 3 zvukov prírody a bieleho šumu. Dodávaný USB kábel napája pohyb hojdačky, hudbu a svetlá. Sieťový sieťový adaptér nie je súčasťou balenia. Neporiadok nie je s hojdačkou žiadny problém. Hračky a rám sa dajú utierať vlhkou handričkou a vankúšik sedadla a podsedáku sa dajú prať v práčke na jemnom cykle. Vlastnosti: - hojdačka sa otáča o 180° a hojdá sa v 3 smeroch - neutrálny dizajn pre dievčatko alebo chlapčeka so sladkými detailmi zajačika - obsahuje 2 plyšové hračky - premieta svetelnú šou; zrkadlo na spodnej strane kolotoča podporuje sebapoznávanie - jednoduché čistenie a údržba - 16 melódií, 3 prírodnými zvukmi a bielym šumom - funkcia ConnectMe sa pripája k vášmu inteligentnému zariadeniu a prehráva personalizovanú hudbu, videá, fotografie a ďalšie - obsahuje 3 nastavenia časovača: 30, 45 alebo 60 minút - technológia TrueSpeed udržiava 6 rýchlostí podľa toho, ako dieťa rastie - obsahuje 2 polohy naklonenia pre pohodlie dieťaťa - 5-bodové bezpečnostné pásy - napájanie pomocou USB kábla (súčasť balenia), aby sa ušetrili batérie - sieťový adaptér NIE JE súčasťou balenia - vhodné pre deti od narodenia - nosnosť do 9 kg Rozmery produktu: 87,1cm x 90,7cm x 104,4cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako INGENUITY Hojdačka veľká s kolotočom s USB Twinkletails 0m+ do 9 kg , Nania beline sp denim red 9 – 36 kg (3507460202397)

Reflexný postroj pre psa L + vodítko

Reflexný postroj pre psa L + vodítko
Detail

Reflexný postroj pre psa L + vodítko Skvelý postroj je tak pohodlný, že váš miláčik vám poďakuje! Výhody: Vyrobené z mäkkej, príjemnej na dotyk a priedušnej sieťoviny, ktorá zaistí pohodlie pri pohybe a pes nebude „horieť“ v horúcich dňoch. Ozdobené čiernym, pomerne tuhým pásom, ktorý zaisťuje odolnosť a že výstuhy si zachovávajú svoj tvar aj po veľmi aktívnej chôdzi. Vďaka zacvaknutiu môžete ľahko nasadiť a vyzliecť aj veľmi ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Reflexný postroj pre psa L + vodítko , Ingenuity hojdačka vibrujúca s melódiou raylan 2v1 do 9 kg (074451121898)

Ochránce (978-80-7595-474-9)

Ochránce (978-80-7595-474-9)
Detail

Elektronická kniha - Jack Reacher přijel do malého města v Tennessee, na které hackeři právě spáchali kybernetický útok. Nefunguje nic, co se řídí po síti. Reacher se do věci vloží a brzy zjistí, že útočníkům jde o něco mnohem závažnějšího. - ze série Jack Reacher, autor Lee Child, 296 stran, česky Jack Reacher se zaplétá do vysoké hry…Jack Reacher přijel do malého města v Tennessee, na které hackeři právě spáchali kybernetický útok. Nefunguje nic, co se řídí po síti. Reacher se do věci vloží a brzy zjistí, že útočníkům jde o něco mnohem závažnějšího.Bývalý vojenský policista Jack Reacher dorazí autobusem z Nashvillu do nedalekého městečka a vystoupí, aby si koupil kávu. Chce hned pokračovat dál na své nekonečné cestě křížem krážem Spojenými státy. V kapse má roličku bankovek, pas, platební kartu a zubní kartáček a k dispozici všechen čas na světě.Jenže jeho zastávka nebude tak krátká, jak zamýšlel. Městečko je ochromené kybernetickým útokem, jemuž měl zabránit... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ochránce (978-80-7595-474-9) , Trixie postroj do auta (chpps023nad)

KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg

KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg
Detail

Lumi je lehátko, ktoré na rozdiel od iných kolíše dieťa hojdacím kyvadlovým spôsobom, namiesto pohybu dopredu a dozadu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg , Curli postroj pre psy softshell red (chpps0417nad)

INGENUITY Hojdacie lehátko s melódiou Hoots&Hugs 0m+ do 9 kg

INGENUITY Hojdacie lehátko s melódiou Hoots&Hugs 0m+ do 9 kg
Detail

Hojdačka Hoots & Hugs™ umožňuje hojdanie v maximálnom pohodlí kdekoľvek a kedykoľvek. Detailné informácie: Hybridrive™ technológia zaistí, že batéria vydrží 3 krát dlhšie TrueSpeed™ technológia s 5 rýchlosťami hojdania, ktoré možno vhodne prispôsobiť vášmu bábätku 8 melódií a 3 prírodné zvuky Odnímateľná opierka hlavy Odnímateľná hrazdička s 2 plyšovými hračkami Vyžadujú sa 4D batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia Funkcia WhisperQuiet™ umožňuje tichý chod hojdačky Časovač hojdania s 3 možnosťami nastavenia: 30, 45 a 60 minút Pohodlná hojdačka s opierkou hlavy Jednoduché a úsporné skladanie šetrí priestor vďaka dizajnu Slimfold™ 5-bodový bezpečnostný pás, protišmykové nožičky Vhodné pre deti do 9 kg Podložka na sedenie a opierka hlavy sa ľahko čistí Rozmery produktu: 58.42 cm x 66.04 cm x 56.52 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako INGENUITY Hojdacie lehátko s melódiou Hoots&Hugs 0m+ do 9 kg , Rukka car harness bezpečnostný postroj do auta s (6413910827522)

INGENUITY Lehátko vibrujúce s melódiou Morrison 0m+ do 9 kg, 2019

INGENUITY Lehátko vibrujúce s melódiou Morrison 0m+ do 9 kg, 2019
Detail

Vibrujúce lehátko s melódiou s príjemným dizajnom Morrison bude kolísať vaše dieťatko a zaručí mu maximálny odpočinok. Pohodlná sedacia časť s jemným semišovým poťahom bude vaše dieťatko rozmaznávať a príjemné melódie a vibrovanie ho upokoja a dodajú mu pocit bezpečia. Vybrať si môžete zo 7 melódií, ktoré sa spolu s vibráciami po 15 minútach automaticky vypnú. Lehátko obsahuje polstrovaný vankúšik, bočné opierky a opierku pod hlavu, ktoré jednoducho odstránite, keď dieťatko vyrastie. Odnímateľná hrazdička s dvomi hračkami zaručí dieťatku zábavu a vám umožní jednoduchý prístup k dieťatku. Sedacia časť sa ľahko udržuje v čistote. Vlastnosti: pohodlná sedacia časť s jemným semišovým poťahom jemné vibrovanie, 7 melódií, ovládanie hlasitosti a automatické vypnutie odstrániteľná hrazdička s 2 hračkami pre ľahší prístup k dieťatku 3-bodový bezpečnostný pás protišmykové nožičky poťah lehátka je možné prať v práčke lehátko vyžaduje použitie 3 C batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia lehátko je vhodné pre deti od narodenia až do 9 kg Rozmery produktu: 58,4 cm x 48,3 cm x 58,4 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako INGENUITY Lehátko vibrujúce s melódiou Morrison 0m+ do 9 kg, 2019 , Trixie postroj do auta s 30 – 60 cm (4011905012902)

KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg

KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg
Detail

KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg Charakteristika KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg: LUMI je lehátko, ktoré na rozdiel od iných kolíše dieťa hojdacím kyvadlovým spôsobom, namiesto pohybu dopredu a dozadu. Tento pohyb pripomína prirodzené pohyby dieťaťa v lone matky, jemne uspáva dieťa tak, aby zaspalo, tak akoby bolo v náručí rodiča. LUMI je súčasne multifunkčným výrobkom, dá sa nastaviť do statickej polohy a používať ako ležadlo, ale môžete tiež uvoľniť zámok a začať využívať výhody elektrickej kolísky, ktorú je možné ovládať diaľkovým ovládačom. Kolíska sa odlišuje na trhu tým, že je v nej použitá technológia Bluetooth, vďaka ktorej rodič môže dieťaťu prehrávať jeho obľúbenú hudbu z telefónu. Panel obsahuje tiež USB port, ktorý k lehátku umožňuje pripojiť akékoľvek zariadenie. Má 5-stupňové nastavenie rýchlosti kolísania a časovač, ktorý je možné nastaviť na 8, 15 a 30 minút (ak je časovač vypnutý, hojdačka pracuje bez prestávky). Ovládací panel má navyše zabudovaných až 12 melódií. S týmto ležadlom bude upokojenie dieťaťa alebo jeho kolísanie až pokiaľ nezaspí ešte jednoduchšie! Bezpečnosť: Lehátko má nastaviteľné, 5-bodové bezpečnostné pásy, ktoré súčasne zaisťujú pohodlie dieťaťa. Má široký a mäkký rozkrokový remienok. Umožňuje nastavenie výšky pásov v 2 úrovniach. LUMI má pevnú a stabilnú konštrukciu, ktorú je možné zaistiť v statickej polohe (funkcia ležadla). Vyhovuje EN16232: 2013 + A1: 2018 a EN12790: 2009 pre výrobky určené pre deti. Pohodlie: LUMI jemne kolíše dieťa zo strany na stranu, dieťa sa cíti oveľa príjemnejšie a pohodlnejšie ako v prípade pohybov dopredu a dozadu. V kolíske sa cíti ako v matkinom náručí. Má dieťa svoje obľúbené piesne? Vďaka technológii na ovládacom paneli teraz môžete svoj telefón ľahko prepojiť s ležadlom (Bluetooth alebo USB), aby ste mohli prehrávať obľúbenú pieseň vášho dieťaťa. Na zmenu rýchlosti kolísania, už nemusíte chodiť k ležadlu. LUMI sa dá ovládať diaľkovým ovládačom s dosahom 8 metrov! Súčasťou je tiež mäkký nastaviteľný vankúš, ktorý ešte viac zvyšuje pohodlie dieťaťa. LUMI má ľahkú konštrukciu, vďaka ktorej je prenášanie zo spálne do izby veľmi jednoduché. LUMI môžete ľahko zložiť a vziať so sebou na dovolenku. Jednoduché skladanie taktiež uľahčuje jej skladovanie. Ležadlo je napájané 2 spôsobmi: z batérií alebo zo siete (súčasťou balenia je dlhý kábel). Má nastaviteľnú hrazdičku, na pripevnenie z oboch strán, ktorá sa ľahko nasadzuje a odníma. Má 2 plyšové hračky, ktoré posilňujú fantáziu vášho dieťaťa. Hrazdička nie je určený na prenášanie kolísky. Funkčné prevedenie: LUMI má 5 rýchlostí kolísania, vďaka čomu sa rýchlosť kolísania ešte lepšie prispôsobí individuálnym potrebám dieťaťa. Má až 12 zabudovaných melódií s ovládaním hlasitosti. Ak dieťa pomaly zaspáva, stačí hudbu stlmiť jedným kliknutím. Motorček pracuje veľmi potichu, intenzita hluku nebude rušiť dieťa pri zaspávaní. Poťah má krásny dizajn, vďaka ktorému je ležadlo vhodné do väčšiny interiérov. Nielenže skvelo vynikne v detskej izbe, ale tiež aj v obývacej izbe alebo spálni rodičov. Látka je mäkka a príjemná na dotyk. Materiály: rám: hliník, sedadlo: polyester, hračky: plyšové, ďalšie prvky: plast drevené prvky Rozmery: celkové rozmery kolísky: 55,5 x 60,5 x 51,5 cm rozmery sedadla: celkom: 72,5x 50,5 cm, vnútorné: 45,5 x 34,5 cm dĺžka napájacieho kábla: 155 cm hmotnosť výrobku: 3,1 kg rozmery kartónu: 60,5 x 55,5 x 15,6 cm pre deti od narodenia do 9 kg (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako KINDERKRAFT Lehátko pohupujúce s melódiou 2v1 Lumi drevené, do 9 kg , Curli postroj pre psy merino vlna black m 6 – 9 kg (7640144824181)

Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou Raylan 2v1 do 9 kg (074451121898)

Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou Raylan 2v1 do 9 kg (074451121898)
Detail

Detské ležadlo – húpacie, do 9 kg, s protišmykovými nožičkami, vhodné od narodenia, automatické húpanie, zabezpečenie 5 bodovým pásom, 3 polohy, sivá farba, rozmery 77,5 × 53,3 × 61 cm (V׊×H), na 4 LR20 batérie (nie sú súčasťou balenia) Doprajte svojmu bábätku maximálne pohodlie a sebe pár chvíľ odpočinku bez starania sa. Detské vibrujúce ležadlo Ingenuity má úžasné funkcie, ktoré vás oslnia. Môžete ho nastaviť buď ako hojdačku k uspávaniu dieťaťa, alebo ako pevné ležadlo pomocou systému EasyLock. Hojdačka dokáže vašu ratolesť sama ukolísať a vybrať si môžete hneď z 5 rýchlostí. K tomu vám ležadlo zahrá 12 melódií a 4 zvuky z prírody s možnosťou nastavenia hlasitosti. Časovač hojdačky Ingenuity môžete nastaviť na 30, 45 alebo 60 minút. Na hojdačke je tiež krásny polohovateľný list s plyšovým zvieratkom a miestom na zavesenie ďalších hračiek.O bezpečie dieťaťa sa postará 5-bodový pás a protišmykové nôžky. Užite si všetky vychytávky vibrujúceho ležadla 2 v 1,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou Raylan 2v1 do 9 kg (074451121898) , Zopa odrážadlo tech bike, red (8595114414567)

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Red S, 4-7 kg

CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Red S, 4-7 kg
Detail

Charakteristika CURLI Postroj pre psov so sponou Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. Vysokopevný materiál spony, ktorý vydrží ťahové zaťaženie až do 100 kg. Táto spona eliminuje „cvakavý“ zvuk D-krúžkov. Výrazne zlepšená ergonómia postroju a optimalizované nosenie vďaka novému vzoru a novej veľkostnej stupnici. Postroj je vyrobený z ľahkého vzdušného materiálu Air-Mesh pre pohodlné nosenie. Možnosť nastavenia veľkosti postroja pomocou suchého zipsu. Postroj je vyrobený tak, aby došlo k optimálnemu rozloženiu napätia a aby nedochádzalo k poraneniu krku. Polstrovaná pracka zabezpečuje, aby sa srsť nezachytávala ani nedráždila. Vlastnosti CURLI Postroj pre psov so sponou - Priedušný pohodlný Air-Mesh materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Vylepšená ergonómia postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza tak k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - Chladiaci účinok pri ponorení do vody – vzdušný materiál postroja sa vyznačuje mimoriadne vysokou priepustnosťou vzduchu a tak umožňuje poskytovať účinný chladiacu funkciu počas horúcich letných dní. Postroj jednoducho ponorte do studenej vody. Ak ho následne nasadíte svojmu psíkovi, vytvorí sa tak príjemný a dlhotrvajúci chladivý efekt. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - 3D Comfor fit – metóda, za pomoci ktorej sa postroj dokonale prispôsobí anatómii psa a neobmedzuje ho v pohybe. - Vhodné pre psov od 4-7 kg. Materiál CURLI Postroj pre psov so sponou Postroj: polyester Suchý zips: nylon Kovové prvky: zliatina zinku Spona: plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov so sponou Air-Mesh Red S, 4-7 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red S, 4-7 kg

CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red S, 4-7 kg
Detail

Ľahký, pohodlný postroj pre malých a stredne veľkých psov. Vodítko a postroj sa dajú pripnúť jednou rukou pomocou spony. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red S, 4-7 kg

CURLI Postroj pre psov Merino vlna Black M, 6-9 kg

CURLI Postroj pre psov Merino vlna Black M, 6-9 kg
Detail

Najpredávanejší postroj Curli pre malých a stredne veľkých psov z prírodnej merino vlny s neutralizáciou zápachu a antistatickými vlastnosťami. Postroj pre psy je podšitý špeciálnou prírodnou merino vlnou. To pohlcuje pachy a postroj tak nie je nutné často prať. Vonkajšia časť je vyrobená z ľahkého a priedušného materiálu Air-Mesh. Merino vlna je prírodný produkt, ktorý je mimoriadne kvalitný. Získava sa z oviec merino a vyznačuje sa osobitnou jemnosťou a mäkkosťou. Je trvalo udržateľná a biologicky odbúrateľná. Zároveň poskytuje ochranu pred UV žiarením. Postroj je veľmi ľahký a dokonalé pohodlný pre vášho psa. Vlastnosti: - Priedušný pohodlný materiál. - Jednoduché obliekanie i vyzliekanie postroja. - Optimálne rozloženie ťahu a odľahčenie tlaku vďaka elastickým švom, ktoré sa dokonalé prispôsobujú telu vášho psa a poskytujú mu tak príjemný pocit pri nosení. - Anatomicky tvarovaná oblasť krku – nedochádza k tlaku na citlivú oblasť krku psa a tlaková sila vodítka sa tak rozloží na celé telo psa. - Reflexné prvky pre viditeľnosť a bezpečnosť v tme. - DogFinder ID – sériové číslo umiestnené na postroji je možné online zaregistrovať. Táto služba je bezplatná, a pomôže vám v prípade straty vášho psa. Systém je jednoduchý a funguje non-stop. - Vhodné pre psov od 6-9kg. Materiál: Postroj: polyester Vnútorná vrstva 87% Merino 13% Nylon Suchý zips: Nylon D-krúžky: Zinková zliatina Pracky: Plast (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psov Merino vlna Black M, 6-9 kg

CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black M, 6-9 kg

CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black M, 6-9 kg
Detail

Najpredávanejší postroj curli pre malých a stredne veľkých psov z prírodnej merino vlny s neutralizáciou zápachu a antistatickými vlastnosťami. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black M, 6-9 kg

Q-TECH spätné zrkadlo plastové Ducati, L (M008-474)

Q-TECH spätné zrkadlo plastové Ducati, L (M008-474)
Detail

Zrkadlo na motorku – ľavé, v balení 1 ks, hranaté, farba čierna Spätné zrkadlo je základnou výbavou každého motorového vozidla. Spätné zrkadlo na motorku Q-TECH by ste mohli využiť, či už by ste chceli nahradiť rozbitý komponent alebo sa snažíte obnoviť vzhľad motorky. Vzhľadom na jeho vlastnosti ide o ideálne riešenie pre motocykle značky DUCATI. V balení sa nachádza jedno hranaté zrkadlo, ktoré je určené na ľavú stranu. Používanie tohto nehomologovaného zrkadla na motorku je zakázané pre prevádzku po pozemných komunikáciách. Pokiaľ s ním vyrazíte na vozovku, riskujete pokutu. Je to však skvelá varianta pre použitie na okruhu alebo pre offroad. Dizajnové vyhotovenie dotvára čierna farba. Zásadné prednosti spätného zrkadla na motorku Q-TECH spätné zrkadlo plastové Ducati, L So spätným zrkadlom na motorku Q-TECH môžete kontrolovať situáciu za vami Hranatý dizajn Vyrobené pre stroje značky DUCATI V balení sa nachádza jedno zrkadlo Prispôsobené na ľavú stranu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-TECH spätné zrkadlo plastové Ducati, L (M008-474)

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

Elegantný nylonový nórsky postroj prešitý reflexnou tkaninou s neoprénovým polstrovaním pre psy Classic Reflect Soft vo veľkosti XL pre obvod hrudníka psa 75-98cm v šedej farbe. Kolekciu Classic Reflect Soft tvoria postroje, ktoré majú reflexnú úpravu a sú z vnútornej strany polstrované neoprénovou vrstvou, ktorá je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Pohodlné polstrovanie z neoprénu v oblasti hrudníka, krku a ramien. Optimálne pohodlie vášho psa pri nosení, psa pri behu postroj nedrie a nevytrháva srsť. Všité držadlo na obojku umožňuje majiteľovi lepšiu a rýchlejšiu manipuláciu so psom. Nórsky postroj bol vyvinutý špeciálne pre aktívnych psov a chovateľov psov, a preto je ideálny pre jazdu na bicykli alebo jogging. Využitie samozrejme nájde aj pri každodenných prechádzkach. Kolekcia nórskych postrojov pre psy Classic Reflect Soft zaručuje vysokú kvalitu a funkčnosť v kombinácii s elegantným dizajnom. Vrchná vrstva z nylonu spolu s prackou z lešteneho kovu vzhľadovo vytvára elegantný dojem. Tento postroj umožňuje pohodlné a ľahké obliekanie. Reflexná úprava zvyšuje bezpečnosť psa v noci. Nórske postroje Classic Reflect Soft dodávame v 5tich veľkostiach a 4roch farbách: S-M - pre obvod hrudníka psa 38-50 cm (Kliknite sem) M-L - pre obvod hrudníka psa 50-64 cm (Kliknite sem) L - pre obvod hrudníka psa 60-76 cm (Kliknite sem) L-XL - pre obvod hrudníka 68-85 cm (Kliknite sem) XL - pre obvod hrudníka 75-98cm (Kliknite sem) Veľkosť: XL dĺžka hrudnej časti: 62 cm šírka popruhov: 25 + 45 mm nastaviteľný obvod hrudníka: 75-98 cm Materiál: vrchná strana: nylon, reflexná tkanina spodná strana: neoprénové postrovanie pracka: leštený kov Farba: šedá kovové časti: čierna polstrovanie: čierna Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft S vo farbe terracotta Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: S pre obvod hrudníka: 40-56 cm šírka postroja: 15 mm Farba: terracotta Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft M vo farbe zlatá Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: M pre obvod hrudníka: 50-72 cm šírka postroja: 20 mm Farba: zlatá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft M vo farbe zelená Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: M pre obvod hrudníka: 50-72 cm šírka postroja: 20 mm Farba: zelená Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft M vo farbe modrá Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: M pre obvod hrudníka: 50-72 cm šírka postroja: 20 mm Farba: modrá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft L vo farbe tyrkysová Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: L pre obvod hrudníka: 60-86 cm šírka postroja: 25 mm Farba: tyrkysová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft L vo farbe modrá Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: L pre obvod hrudníka: 60-86 cm šírka postroja: 25 mm Farba: modrá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft L vo farbe terracotta Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: L pre obvod hrudníka: 60-86 cm šírka postroja: 25 mm Farba: terracotta Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft L vo farbe fialová Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: L pre obvod hrudníka: 60-86 cm šírka postroja: 25 mm Farba: fialová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft M vo farbe fialová Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: M pre obvod hrudníka: 50-72 cm šírka postroja: 20 mm Farba: fialová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft L vo farbe zlatá Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: L pre obvod hrudníka: 60-86 cm šírka postroja: 25 mm Farba: zlatá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft L vo farbe zelená Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: L pre obvod hrudníka: 60-86 cm šírka postroja: 25 mm Farba: zelená Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft XS vo farbe zlatá Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: XS pre obvod hrudníka: 30-40 cm šírka postroja: 10-15 mm Farba: zlatá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft XS vo farbe teracotta Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: XS pre obvod hrudníka: 30-40 cm šírka postroja: 10-15 mm Farba: teracotta Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj

Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
Detail

3-vrstvový nylonový postroj pre psy s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť Classic Reflect Soft XS vo farbe fialová Vrchný nylonový materiál je prešitý reflexnou tkaninou. Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale aj rýchlo schne, keď sa pes v lete rád kúpe. Veľmi jednoduché a rýchle obliekanie postroja - pes vloží predné labky do postroja a postroj zhora jednosucho zapnete. Postroj spĺňa ako bezpečnosť tak i pohodlie psa. nylonový a neoprénový materiál, kovové časti v čiernej farbe tkané reflexné pruhy - viditeľnosť vášho psa počas prechádzok v noci alebo šere plynule nastaviteľný, zápínanie v hornej časti polstrované čiernym neoprénom, ktorý rýchlo schne jednoduchá a rýchla manipulácia Postroje Classic Reflect Soft dodávame v 4 veľkostiach a 8mich farbách: XS - pre obvod hrudníka 30-40cm so šírkou popruhov 10mm (kliknite sem) S - pre obvod hrudníka 40-56cm so šírkou popruhov 15mm (kliknite sem) M - pre obvod hrudníka 50-72cm so šírkou popruhov 20mm (kliknite sem) L - pre obvod hrudníka 60-86cm so šírkou popruhov 25mm (kliknite sem) Veľkosť: XS pre obvod hrudníka: 30-40 cm šírka postroja: 10-15 mm Farba: fialová Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Classic Reflect Soft nórsky reflexný postroj
CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red M 6 – 9 kg (7640144824259), Ochránce (978-80-7595-474-9), Q-TECH spätné zrkadlo plastové Ducati, L (M008-474), CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red M 6 – 9 kg (7640144829650), CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red S, 4 – 7 kg (7640144824242), Konec nevinnosti (978-80-7588-474-9), SOGO SS-10105, CURLI Postroj pre psy so sponou Air-Mesh Red S 4 – 7 kg (7640144829643), 4BABY Aspen 9 – 36 kg red (5901691956308), CURLI Postroj pre psy Softshell Red XS 3 – 5 kg (7640144826314), CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red 2XS 2 – 4 kg (7640144824228), CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red XS 3 – 5 kg (7640144824235), CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red L, 8 – 13 kg (7640144824266), CURLI Postroj pre psy Merino vlna Red XL 12 – 18 kg (7640144824273), NANIA BeLine Evasion Red 9 – 36 kg (3507460202328), Intel Core i3-10105 (BX8070110105), Red Dingo Postroj vystužený tyrkysový S 37 – 52 cm (9330725078635), Red Dingo Postroj vystužený sivý S 37 – 52 cm (9330725078536), Red Dingo Postroj vystužený červený S 37 – 52 cm (9330725078482), Red Dingo Postroj vystužený žltý S 37 – 52 cm (9330725078680), Red Dingo Postroj vystužený tmavoružový S 37 – 52 cm (9330725078581), Dickie RC auto Rocking Flippy (4006333070181), NANIA BeLine SP Denim Red 9 – 36 kg (3507460202397), Ingenuity Hojdačka vibrujúca s melódiou Raylan 2v1 do 9 kg (074451121898), Trixie Postroj do auta (CHPps023nad), CURLI Postroj pre psy Softshell Red (CHPps0417nad), Rukka Car Harness bezpečnostný postroj do auta S (6413910827522), Trixie Postroj do auta S 30 – 60 cm (4011905012902), CURLI Postroj pre psy Merino vlna Black M 6 – 9 kg (7640144824181), ZOPA odrážadlo Tech Bike, Red (8595114414567)