Gardena zavlažovanie počas dovolenky vrátane zásobníka vody (970548801)

Produkt Gardena zavlažovanie počas dovolenky vrátane zásobníka vody (970548801) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gardena zavlažovanie počas dovolenky vrátane zásobníka vody (970548801) upraviť a produkt hľadať znova.

Gardena Zavlažovanie počas dovolenky vrátane zásobníka vody (970548801)

Gardena Zavlažovanie počas dovolenky vrátane zásobníka vody (970548801)
Detail

Zavlažovač na hadicu, zavlažovač Zavlažovacia súprava Gardena sa postará o zavlažovanie vašich rastlín, keď budete na dovolenke či dlhšej ceste. Zavlažovanie počas dovolenky stačí umiestniť kamkoľvek v domácnosti v blízkosti zásuvky. Umožní zavlažovanie až 36 rôznych izbových rastlín, pretože disponuje kvapacími rozdeľovačmi s 3 rôznymi hodnotami dodávky vody. Zavlažovanie pritom prebieha každý deň jednu minútu, a to vzhľadom na rozdielnu potrebu vody jednotlivých rastlín. Súprava obsahuje všetko potrebné a veľmi jednoducho sa nastavuje.Kľúčové vlastnosti Zavlažovania počas dovolenky Gardena vrátane zásobníka vodyZavlažovacia súprava Gardena zaisťujúca nezávislé zavlažovanie izbových rastlínStačí ju umiestniť kamkoľvek v domácnosti v blízkosti zásuvkyUmožní zavlažovanie až 36 rôznych izbových rastlínDisponuje kvapacími rozdeľovačmi s 3 rôznymi hodnotami dodávky vodySet Gardena obsahuje všetko potrebnéSúčasťou je zásobník na vodu s objemom 10,5 lMožnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Zavlažovanie počas dovolenky vrátane zásobníka vody (970548801) , Gardena - teleskopická násada vrátane koliesok (9859-20)

Gardena - Solárne zavlažovanie AquaBloom – súprava vrátane zásobníka vody (970548701)

Gardena - Solárne zavlažovanie AquaBloom – súprava vrátane zásobníka vody (970548701)
Detail

Zavlažovač na hadicu, príslušenstvo Keď ste na dovolenke alebo kdekoľvek dlhšiu dobu preč, môže sa zalievanie rastlín stať problémom. Niekomu poslúžia dobrí priatelia či susedia, ale nie všetci túto možnosť majú. Riešenie ponúka súprava solárneho zavlažovania AquaBloom. Tá sa skladá z čerpadla, riadiacej jednotky a solárneho panelu. Vďaka systému kvapkovej závlahy sa postará až o 20 rastlín, pričom si pred odchodom môžete zvoliť niektorý zo 14 programov. Zavlažovač AquaBloom je možné umiestniť na miesto, kde je najviac slnka, a to zavesením na okraj kvetináča či na zábradlie balkóna. Automatický proces zavlažovania urobí svoju prácu a vy sa počas vašej neprítomnosti nemusíte obávať o svoju záhradku. Kľúčové vlastnosti solárneho zavlažovania Gardena AquaBloom – sady vr. zásobníka vodySúprava solárneho zavlažovania AquaBloom sa postará o zavlažovanie vo vašej neprítomnostiSkladá sa z čerpadla, riadiacej jednotky a solárneho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Solárne zavlažovanie AquaBloom – súprava vrátane zásobníka vody (970548701) , Gardena 2-cestný rozdeľovač vody (8193-20)

Gardena Automatické zavlažovanie pre 5–6 m kvetinových truhlíkov (1407-20)

Gardena Automatické zavlažovanie pre 5–6 m kvetinových truhlíkov (1407-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, časovač, max. dosah vody 6 m, nastaviteľná plocha zavlažovania a možnosť zapojenia viacerých zavlažovačov Automatický zavlažovací systém Gardena sa postará o zalievanie truhlíkov a kvetináčov v čase vašej neprítomnosti. S integrovaným časovačom budú kvety polievané v pravidelných intervaloch a aby ste šetrili financie, môžete vďaka čerpadlu odoberať vodu rovno z nádrže na dažďovú vodu. Rozvedené zavlažovacie potrubie pripevníte pomocou držiakov a v prípade potreby ho jednoducho rozšírite napojením ďalšej sady. Vďaka 25 radovým kvapkačom môžete automaticky zavlažovať až 25 truhlíkov a kvetináčov, a to ako vonku, tak napríklad v skleníku alebo na balkóne. Kľúčové vlastnosti zavlažovacieho systému Gardena pre truhlíkyAutomatické zalievanie truhlíkov a kvetináčov v čase vašej neprítomnostiIntegrovaný časovač a regulácia vody vďaka výberu z 13 programovSystém zavlažovania sa postará o zalievanie až 25 truhlíkov a kvetináčovVodu možno... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Automatické zavlažovanie pre 5–6 m kvetinových truhlíkov (1407-20) , Kärcher - sada na zavlažovanie kvetináčov (2.645-276.0)

Gardena - Teleskopická násada vrátane koliesok (9859-20)

Gardena - Teleskopická násada vrátane koliesok (9859-20)
Detail

Násada – na nožnice, materiál hliník, dĺžka 96 cm, hmotnosť 549 g, s kolieskami, teleskopická a ergonomicky tvarovaná rukoväť S hliníkovou teleskopickou násadou Gardena s kolieskami vás rozhodne chrbát bolieť nebude. Násada s nastaviteľnou dĺžkou 74 až 96 cm je vyrobená z kvalitného hliníka. Navyše sú pripravené kolieska pre ešte väčšie pohodlie pri práci. Použité, veľmi kvalitné materiály zabezpečia, aby bola práca v záhradke príjemnejšia a iste oceníte aj praktickú ergonomickú rukoväť. S násadou sa veľmi dobre manipuluje a možno k nej pripojiť tiež napríklad akumulátorové nožnice. Kľúčové vlastnosti teleskopickej násady Gardena s kolieskamiTeleskopická násada s univerzálnym použitímGardena s kolieskami v modernom striebornom vyhotovení s čiernymi detailmiNastaviteľná dĺžka: 74 až 96 cmVrátane pripojiteľných koliesok pre ešte väčšie pohodlie pri práciMožnosť pripojenia napríklad na akumulátorové nožnice (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Teleskopická násada vrátane koliesok (9859-20) , Nivona nadstavec zásobníka na kávu nizb 410 (nv390700410)

Fotovankúš Dovolenka 40x40 cm

Fotovankúš Dovolenka 40x40 cm
Detail

"Rozmer 40x40cm, tlač z oboch strán. Potlač je stálofarebná a oteruodolná. Snímateľný poťah na zips + výplň. Materiál Interlock 100% PES" (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Fotovankúš Dovolenka 40x40 cm , Panika počas požiaru (978-80-817-1042-1)

Fotovankúš Dovolenka 55x55 cm

Fotovankúš Dovolenka 55x55 cm
Detail

Rozmer 55x55cm, tlač z oboch strán. Potlač je stálofarebná a oteruodolná. Snímateľný poťah na zips + výplň. Materiál Interlock 100% PES" (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Fotovankúš Dovolenka 55x55 cm , Do vody

Geko výkyvné zavlažovanie (G73062)

Detail

Zavlažovač na hadicu, veľkoplošný a výkyvný, max. plocha zavlažovania 250 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania (alza.sk)

Podobné produkty ako Geko výkyvné zavlažovanie (G73062) , Severní vody

Němčina na dovolenku A1-B1

Němčina na dovolenku A1-B1
Detail

Audiokniha MP3 - Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenke. - autor audioacaemyeu, čte audioacaemyeu Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenke.Ďakujeme za váš záujem o kurz Nemčina na dovolenku A1-A2. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenke. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť. V tomto kurze nájdete celkovo 600 slovíčok a viet na precvičovanie. Jednotlivé lekcie sú rozdelené podľa tém: cestovanie autom, cestovanie lietadlom, destinácie, v hoteli, v reštaurácii, nakupovanie a komunikácia. Pri počúvaní tohto kurzu sa dá spojiť príjemné s užitočným -... (alza.sk)

Podobné produkty ako Němčina na dovolenku A1-B1 , Tvář vody

Angličtina na dovolenku A1-B1

Angličtina na dovolenku A1-B1
Detail

Audiokniha MP3 Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenkeĎakujeme za váš záujem o kurz Angličtina na dovolenku A1-B1. Kurz je určený pre začiatočníkov až stredne pokročilých a zameriava sa na slovnú zásobu a frázy, ktoré môžete použiť pri cestovaní a najmä na dovolenke. Kurz je založený na kontextovom učení, to znamená, že sa naučíte nielen slovíčka, ale aj vety, v ktorých ich môžete použiť. V tomto kurze nájdete celkovo 600 slovíčok a viet na precvičovanie. Jednotlivé lekcie sú rozdelené podľa tém: cestovanie autom, cestovanie lietadlom, destinácie, v hoteli, v reštaurácii, nakupovanie a komunikácia. Pri počúvaní tohto kurzu sa dá spojiť príjemné s užitočným - osviežite si slovnú zásobu týkajúcu sa dovolenky a zároveň si zopakujete angličtinu na úrovni A1 - B1. Ako s kurzom najlepšie pracovať? Vyberte si lekciu, ktorou chcete začať. Každá lekcia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Angličtina na dovolenku A1-B1 , Harmony professional premium do zásobníka 200 útržkov (20 ks) (3859889503730)

GARDENA 05554-20 teleskopická násada s vedením vody

GARDENA  05554-20 teleskopická násada s vedením vody
Detail

Vďaka technológii pripojenia s otočným zámkom môžu byť všetky spojovacie zariadenia Original Cleansystem pripojené k rukoväti ich vzájomným spojením. Teleskopická vodná rukoväť je ľahká a robustná z kvalitného hliníka s plastovým krytom pre ľahkú manipuláciu. Množstvo vody a tlak vody je možné regulovať a vypnúť na rukoväti. Je možné použiť čistú vodu alebo vhodné pridanie produktov starostlivosti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 05554-20 teleskopická násada s vedením vody , Boj panny márie a diabla počas exorcizmov (978-80-9718-815-3)

Hozelock zavlažovanie mikrokvapky 7024 0000

Hozelock  zavlažovanie mikrokvapky   7024 0000
Detail

Zalievajte svoje rastliny v kvetináčoch, nádobách a závesných košoch a ušetrite čas, prácu a vodu. Mikro súprava je dokonalým riešením na polievanie hrncov, nádob a závesných košov a šetrí čas, prácu a vodu. Všetky komponenty, ktoré potrebujete na efektívne napájanie až 15 nádob, sú súčasťou jednej jednoduchej súpravy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hozelock zavlažovanie mikrokvapky 7024 0000 , Lifesmart detektor vody (ls064wh)

Hatchimals Pixies hracia súprava dovolenka (778988245552)

Hatchimals Pixies hracia súprava dovolenka (778988245552)
Detail

Set figuriek a príslušenstva – doplnkové predmety, na hranie, motív Hatchimals, vhodné od 5 rokov Doplňte si svoju zbierku o Hatchimals hernú súpravu dovolenka pre dievčatá. Spolu s touto sadou zažijú vaše deti veľa dobrodružstiev. V opakovane použiteľnom kufríku nájdete jednu z dvoch možných zberateľských bábik Pixies. Bábika je oblečená v módnych plavkách s trblietavými vlasmi. Súčasťou hracej sady Pixies je množstvo doplnkov, ktoré využijú aj malé dievčatá. Vaše oči sa pri hre rozžiaria rovnako ako úsmev vašich ratolestí. Hracia sada Hatchimals Pixies – DovolenkaSada obsahuje hernú súpravu Hatchimals Pixies s motívom dovolenkySúčasťou hernej súpravy je veľa farebných doplnkovBábiky sa pýšia trblietavými krídelkami a rotujúcimi hlavamiPestré farebné vyhotovenie hracej sadyZberateľské sady Hatchimals sú určené pre deti od 5 rokovZvieratko Hatchimals CollEggtibles nie je súčasťou balenia Materiál:PlastVhodné pre deti od:5 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Hatchimals Pixies hracia súprava dovolenka (778988245552) , Žaba do vody (8592386067989)

Dovolenka (978-80-560-0387-9)

Dovolenka (978-80-560-0387-9)
Detail

Elektronická kniha - romantika. Dovolenka- miesto na oddych a zabudnutie, načerpať nové sily a preniesť sa cez sklamania. - autor Mariana Michalská, 81 stran, slovensky Dovolenka- miesto na oddych a zabudnutie, načerpať nové sily a preniesť sa cez sklamaniaSimona chcela zabudnúť na veľké sklamanie v manželstve.Nechce nadväzovať nové známosti.Keď sa jej však pripletie do života fešný Stano s maličkou dcérkou, jej život naberie úplne iný smer. (alza.sk)

Podobné produkty ako Dovolenka (978-80-560-0387-9) , Gardena 25000 (970486201)

Arctic Air - Praktický pomocník počas horúcich dní

Detail

Vykúzli príjemnú chladnú oázu, kdekoľvek potrebujeteGeniálna Hydro-Chill technológia sa postará o osviežujúci chladChladí pomocou čistej vody - úplne bez chémieVďaka minimálnej spotrebe energie ušetríte množstvo peňazíTri stupne nastavenia rýchlosti a chladenia: ideálne sa prispôsobia vašim potrebám7 voliteľných svetiel podľa nálady vytvorí pre vás príjemnú oázuPrístroj je tichý, môžete ho použiť v kancelárii, v spálni atď.Meniteľný filter - môžete si ho zvlášť objednaťPohodlné dobíjanie cez elektrickú zásuvku alebo USB kábelKompaktný a prenosný, použitie v každej miestnosti, alebo na cestáchNa jedno naplnenie funguje približne 8 hodínORIGINÁL známy z TV!Vychutnávajte vašu osobnú oázu pokoja, s revolučným prístrojom LIVINGTON Arctic Air, ktorý ochladzuje priestor pomocou odparovania vody.Pomocou svojej Hydro-Chill technológie sa prístroj postará o príjemný chlad vo vašom bezprostrednom okolí a to pomocou odparovania čistej vody. Chladný, vlhký vzduch sa rozptýli rovnomerne a prirodzene, inak ako pri bežných klimatických zariadeniach využívajúcich chemické prostriedky a zbytočne zaťažujú vaše telo.Vďaka trom stupňom nastavenia rýchlosti a chladu a tiež 7 voliteľným náladovým svetlám prístroj vytvorí oázu pohody na akomkoľvek mieste. Či už kancelária, detská izba, spálňa či obývacia izba, Livington Arctic Air pracuje kompletne potichu a rozdelí chladný vzduch rovnomerne okolo vás.Je kompaktný a ľahký a môžete ho okamžite preniesť a použiť kdekoľvek: doma, v práci, na stanovačke alebo na cestách. Prístroj je mobilný a je možné ho použiť nezávisle na tom, kde sa nachádzate: jednoducho ho zapojíte do elektrickej zástrčky alebo USB kábla.Filter je možné podľa potreby jednoducho vymeniť, môžete si ho zvlášť objednať.Informácie o produkte:Max. doba: 8 hodín5V DC 1,5-2.0A, 7,5-10 WattSieť: 100-240V 50/60Hz 0,2AUSB kábel: 190 cmRozmery: 168 mm x 170 mm x 172 mmNádržka: 750 mlWindspeed: 3,08 m/sHlasitosť: ? 65dB @ 30cm vzdialenosť (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Arctic Air - Praktický pomocník počas horúcich dní , Gardena 9000 (970485901)

Sivá koncovka na zavlažovanie Fiskars Comfort

Sivá koncovka na zavlažovanie Fiskars Comfort
Detail

Vlaha je pre záhradu alfou a omegou. K tomu, aby u vás bujnela svieža zeleň pomôžu spoľahlivé zavlažovacie nástroje fínskej značky Fiskars. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sivá koncovka na zavlažovanie Fiskars Comfort , Gardena 16000 (970486001)

DR.BECKMANN ODSTRANOVAC SKVRN POCAS PRANIA 80G/14 /F50038/

Detail

ODSTRAŇOVAČ ŠKVŔN . odstránenie odolných škvŕn . vysoko účinná sila pre okamžitý efekt . zloženie s oxi-power . účinný je už pri 20 °C . Dr. Beckmann odstraňovač škvŕn počas prania je špeciálny výrobok, ktorý (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DR.BECKMANN ODSTRANOVAC SKVRN POCAS PRANIA 80G/14 /F50038/ , Gardena 9000 (970485501)

Panika počas požiaru (978-80-817-1042-1)

Panika počas požiaru (978-80-817-1042-1)
Detail

E-kniha - autor Stanislav Hoferek, 12 stran Panika počas požiaru je kniha, ktorá ukazuje silu slovnej zásoby. Kompletná kniha, vrátane interného predslovu, je písaná na jediné písmeno – P. Jednoduchý dej je popisovaný s veľmi orezanými jazykovými prostriedkami, čo robí dielo okrem iného vtipným i inšpiratívnym pre ostatných. Panika počas požiaru je dielo, ktoré vzniklo niekoľko rokov po blogovom príspevku nazvanom „Príbeh písaný písmenom P pre prípadných priaznivcov paradajkového pretlaku“. Paľo, Petra, Patrícia a ďalšie postavy prežívajú svoj život, ktorý náhle preruší oslava. Ako to už býva, všetko sa začne zamotávať, predovšetkým po vypuknutí požiaru. Zaujímavosťou je, že sú na jediné písmeno okrem podstatných mien aj všetky predložky, častice a iné slovné druhy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Panika počas požiaru (978-80-817-1042-1) , Gardena 11000 (970485601)

Nobby Obojok pre psy na ochladenie pocas horúcich dní

Detail

Chladiaci obojok pre stredne veľké psy veľkosti S 15-25cm v modrej farbe Chladiaci nákrčník pre psov pre podporu termoregulácie pri zvýšenej aktivite. Nákrčník funguje bez vody alebo chladenia. Chladiaci efekt začína pri kontakte, dochádza k vzniku endotermické reakcie, pri ktorej sa premieňa kryštalický obsah na chladiaci gél. Zapínanie na suchý zips. Nákrčník možno veľmi ľahko očistiť vlhkou handričkou, nesmie sa prať v práčke. Farba modrá. Veľkosť: S 15-25cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uvedomte si, že ani chladiaci nákrčník neochráni Vášho psa pred prehriatím pri aktivitách na silnom slnku. Nenechávajte psa bez dozoru a vyzlečte mu nákrčník pri akýchkoľvek známkach prehriatia. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Obojok pre psy na ochladenie pocas horúcich dní , Gardena 8965-30

Skinny džínsy s bodyshaping efektom počas a po tehotenstve

Skinny džínsy s bodyshaping efektom počas a po tehotenstve
Detail

Voľné strečové džínsy s tvarovacím lemom počas tehotenstva, skinny. Strečové džínsy z elastického denim materiálu vás presvedčia vďaka tvarovaciemu efektu. Špeciálny tvarovací efekt na brušku tvaruje bruško a môžete ich nosiť počas aj po tehotenstve. (bonprix.sk)

Podobné produkty ako Skinny džínsy s bodyshaping efektom počas a po tehotenstve , Gardena 300pp (967238001)

Signes Grimalt Sochy Režim Dovolenky Zdobiť Stenu Modrá

Signes Grimalt  Sochy Režim Dovolenky Zdobiť Stenu  Modrá
Detail

Signes Grimalt Sochy Režim Dovolenky Zdobiť Stenu Modrá EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Signes Grimalt Sochy Režim Dovolenky Zdobiť Stenu Modrá , Gardena 135p (967238401)

Gentelmen's Hardware Nádoba na zavlažovanie rastlín (2-pak)

Gentelmen's Hardware Nádoba na zavlažovanie rastlín (2-pak)
Detail

Nádoba na zavlažovanie rastlín z kolekcie Gentelmen's Hardware. Model vyrobený z kameniny. (answear.sk)

Podobné produkty ako Gentelmen's Hardware Nádoba na zavlažovanie rastlín (2-pak) , Gardena filter (970478001)

Rýchlospojka na zavlažovanie s uzamykacím systémom Fiskars Comfort

Rýchlospojka na zavlažovanie s uzamykacím systémom Fiskars Comfort
Detail

Ak kuchári tvrdia "bez soli to nejde.", záhradníci by podpísali, že: "bez vody to nejde!". Zavlažovanie je alfou a omegou bujnej záhrady a Fiskars vám pomôže, aby ani kvapka neprišla nazmar. Odolný zamykací systém zaisťuje bezpečné pripojenie hadice k interiérovej vodovodnej batérii. Stlačením dvoch tlačidiel je možné rýchlo uvoľniť a odpojiť hadicu. Obsahuje kovové adaptéry s vnútorným závitom M22 a M24. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Rýchlospojka na zavlažovanie s uzamykacím systémom Fiskars Comfort , Gardena 3651-20

Súprava 4 čiernych náhradných krúžkov na zavlažovanie Fiskars

Súprava 4 čiernych náhradných krúžkov na zavlažovanie Fiskars
Detail

Balenie obsahuje 4 O-krúžky. Náhradný diel pre všetky zavlažovače, zavlažovacie pištole, tyče a predlžovacie spojky Fiskars. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 4 čiernych náhradných krúžkov na zavlažovanie Fiskars , Sedadlo do vody – štvorec (6942138915778)

Súprava 4 oranžových náhradných krúžkov na zavlažovanie Fiskars

Súprava 4 oranžových náhradných krúžkov na zavlažovanie Fiskars
Detail

Balenie obsahuje 4 O-krúžky. Náhradný diel pre všetky zavlažovače, zavlažovacie pištole, tyče a predlžovacie spojky Fiskars. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 4 oranžových náhradných krúžkov na zavlažovanie Fiskars , Munchkin – pastelky do vody (5019090116909)

Aqua Bloom - Solárna sada na zavlažovanie (13300-20)

Aqua Bloom - Solárna sada na zavlažovanie (13300-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, hadicový, zapichovací, nastaviteľná plocha zavlažovania Solárny zavlažovač Aqua Bloom sa postará o vaše balkónové rastliny a rastliny v kvetináčoch. Spoľahlivo ich zavlažuje, a to aj vtedy, keď nie ste doma. Vďaka špeciálnemu systému nevyžaduje vodovodný kohútik ani zdroj energie v záhrade alebo na terase. Potrebujete len ďalšiu nádobu s vodou. Sada Aqua Bloom predstavuje kompletný zavlažovací systém, ktorý pozostáva z hlavnej jednotky 3 v 1. Tá v sebe kombinuje čerpadlo na čerpanie vody, riadiacu jednotku na definovanie harmonogramu zavlažovania a solárny panel, ktorý je napájaný dobíjacou batériou.Kľúčové vlastnosti solárnej zavlažovacej súpravy Aqua BloomSolárna súprava na zavlažovanie balkónových a kvetináčových rastlínNa činnosť stačí len dodatočná nádoba s vodou a slnečný svitSúprava Aqua Bloom je tvorená hlavnou jednotkou 3 v 1Je kombináciou čerpadla, riadiacej jednotky a solárneho panelaUmožňuje zavlažovanie až 20... (alza.sk)

Podobné produkty ako Aqua Bloom - Solárna sada na zavlažovanie (13300-20) , Skladacia loďka do vody (hrabz25017)

GARDENA 1760-20 domáci automat na vodu 230 V 6000 l/h

GARDENA 1760-20 domáci automat na vodu 230 V 6000 l/h
Detail

Automatické použitie vody - na zavlažovanie záhrady alebo na použitie v domácnosti. Inovatívne a výkonné s komfortnou výbavou. Integrovaný veľkoobjemový jemný filter. Veľký LC informačný displej s funkčným displejom, zobrazením porúch a riešením problémov. Teleso čerpadla z nehrdzavejúcej ocele. Vysoko kvalitný materiál. Jednoduché použitie. Ľahko sa prepravuje vďaka sklopnej, ergonomickej rukoväti. 2 výstupy, z ktorých jeden je otočný. Elektronický tlakový spínač automaticky zapne čerpadlo, keď je odoberaná voda, a potom sa opäť automaticky vypína. Ochrana proti chodu nasucho zabráni poškodeniu čerpadla, ak chýba čerpané médium. Veľmi tichý chod s 5-stupňovým pohonom. Automatické vypnutie pri max. Tlak čerpadla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 1760-20 domáci automat na vodu 230 V 6000 l/h , Kelímky skladacie do vody (8592386087246)

GARDENA 1758-20 domáci automat na vodu 230 V 4000 l/h

GARDENA 1758-20 domáci automat na vodu 230 V 4000 l/h
Detail

Automatické použitie vody - na zavlažovanie záhrady alebo na použitie v domácnosti. Na plnenie čerpadla je možné odskrutkovať priehľadný uzáver. Veľký plniaci otvor s integrovaným jemným filtrom. Jednoduché použitie. Ľahko sa prepravuje vďaka sklopnej, ergonomickej rukoväti. 2 výstupy, z ktorých jeden je otočný. Elektronický tlakový spínač automaticky zapne čerpadlo, keď sa odoberá voda, a potom sa opäť automaticky vypne. Automatické vypnutie pri max. Tlak čerpadla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 1758-20 domáci automat na vodu 230 V 4000 l/h , Toomies – tučniačik do vody (5011666727243)

Energan (špeciálny nápoj určený počas tréningu) - Yamamoto 700 g Tropical

Detail

Energan je novou koncepciou nápojov určených počas tréningu. Yamamoto Nutrition je európskym inovátorom tohto typu integračnej podpory počas tréningu a po ňom. (protein.sk)

Podobné produkty ako Energan (špeciálny nápoj určený počas tréningu) - Yamamoto 700 g Tropical , Intex leňoška do vody (6941057458830)

Dovolenka s Arabom (SK) (978-80-569-0392-6)

Dovolenka s Arabom (SK) (978-80-569-0392-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Ester Anaswah, 144 stran Užívaj si život, kým sa dá, choď za svojou láskou a splň si svoj sen – to sú ústredné myšlienky príbehu o arabskej láske, ktorá má korene v minulosti a dôsledky v súčasnosti. Na pozadí dovolenky štyroch žien, ktoré si chcú užiť nielen slnko a more, sa odohráva príbeh jednej z nich, ktorá si potrebuje doriešiť svoj vzťah a kvôli tomu podnikne dobrodružnú cestu do Alexandrie. Ako to všetko dopadne? Čaká ju láska, sklamanie, či dokonca nebezpečenstvo? Vráti sa ešte niekedy domov? Pseudonym Ester Anaswah má arabský pôvod a autorka sa pod ním prihlásila do literárnej súťaže Mám talent, kde skončila medzi finalistami. Následne napísala v roku 2013 veľmi úspešnú prvotinu, ktorá bola preložená aj do češtiny a v roku 2018 vyšla v reedícii. Medzitým napísala niekoľko kníh (aj pod iným pseudonymom) a v tomto... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dovolenka s Arabom (SK) (978-80-569-0392-6) , Matrac nafukovací do vody (6941057408897)

GARDENA AquaClean Li-40/60 vysokotlakový čistič - VAPK 60 bar na studenú vodu

GARDENA AquaClean Li-40/60 vysokotlakový čistič - VAPK 60 bar na studenú vodu
Detail

GARDENA vysokotlaková umývačka riadu AquaClean Li-40/60 s batériou je mobilným a tichým čistiacim riešením. Je nezávislý na vodovodných a elektrických prípojkách a dá sa využiť mnohými spôsobmi. Má odnímateľnú nádrž na vodu s objemom 14 litrov. Hadicu je možné pripojiť aj na dlhšie použitie vďaka integrovanému hadicovému pripojeniu GARDENA. Tlak je možné na požiadanie regulovať pre rôzne aplikácie a jemné čistenie rôznych povrchov. Prevádzka v režime mäkkého čistenia zaručuje maximálnu dobu chodu. Sada obsahuje 15 ° trysku ventilátora na odstraňovanie hrubých nečistôt a zavlažovaciu sprchovú hlavicu na mobilné polievanie v odľahlých častiach záhrady. Ľahko udržiavateľnú batériu systému GARDENA so 40 V a 2,6 Ah je možné nabíjať kedykoľvek a bez pamäťového efektu a použiť ju pre ďalšie výrobky systému GARDENA 40 V Heart Beat System (batéria nie je súčasťou balenia). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA AquaClean Li-40/60 vysokotlakový čistič - VAPK 60 bar na studenú vodu , Intex kreslo do vody (6941057458595)

GARDENA AquaClean Li-40/60 vysokotlakový čistič - VAPK 90 bar na studenú vodu

GARDENA AquaClean Li-40/60 vysokotlakový čistič - VAPK 90 bar na studenú vodu
Detail

GARDENA vysokotlaková umývačka riadu AquaClean Li-40/60 s batériou je mobilným a tichým čistiacim riešením. Je nezávislý na vodovodných a elektrických prípojkách a dá sa využiť mnohými spôsobmi. Má odnímateľnú nádrž na vodu s objemom 14 litrov. Hadicu je možné pripojiť aj na dlhšie použitie vďaka integrovanému hadicovému pripojeniu GARDENA. Tlak je možné na požiadanie regulovať pre rôzne aplikácie a jemné čistenie rôznych povrchov. Prevádzka v režime mäkkého čistenia zaručuje maximálnu dobu chodu. Sada obsahuje 15 ° trysku ventilátora na odstraňovanie hrubých nečistôt a zavlažovaciu sprchovú hlavicu na mobilné polievanie v odľahlých častiach záhrady. Ľahko udržiavateľnú batériu systému GARDENA s napätím 40 V a 2,6 Ah je možné kedykoľvek dobiť a bez pamäťového efektu a použiť ju pre ďalšie výrobky v systéme GARDENA 40 V srdcového rytmu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA AquaClean Li-40/60 vysokotlakový čistič - VAPK 90 bar na studenú vodu

Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A – sada (970508901)

Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A – sada (970508901)
Detail

Čerpadlo na vodu –, prietok 2000 l/h, max. tlak 2 bar, dopravná výška 20 m, hĺbka ponoru až 1.8 m Hľadáte čerpadlo na vodu na čerpanie vody z nádrží či pivnice? Medzi takéto patrí aj Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A – sada s hodinovým čerpacím výkonom 2000 l/h. Pumpa je zostavená tak, aby zvládla odčerpať úžitkovú vodu. S týmto záhradným čerpadlom napumpujete vodu až do výšky 20 m. Zavlažovanie záhrady, vyprázdnenie nádrže alebo bazéna nie je s týmto čerpadlom problém. Zásadné vlastnosti čerpadla na vodu Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A – sada Odčerpá vodu z pivnice až do vzdialenosti 20 m Vhodné pre sudy, pivnice, chaty a závlahové systémy Čerpá vodu s tlakom 2 bar (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A – sada (970508901)

GARDENA 9000 09040-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 9000 l/h 6 m

GARDENA 9000 09040-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu  9000 l/h 6 m
Detail

Ponorné čerpadlo GARDENA na špinavú vodu 9000 je ideálne na vypúšťanie, čerpanie a čerpanie špinavej vody s čiastočkami nečistôt až do veľkosti 25 mm. S nominálnym výkonom 300 W dopravuje maximálne množstvo vody 9 000 l / h. Nastaviteľný plavákový spínač s funkciou nepretržitého chodu zabraňuje chodu čerpadla na sucho. Má ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 "a hadicovým pripojením 25 mm (1") a 38 mm (1 ½ "). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 9000 09040-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 9000 l/h 6 m

GARDENA 11000 09032-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 11.000 l/h 7 m

GARDENA 11000 09032-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu  11.000 l/h 7 m
Detail

Ponorné čerpadlo 11000 na čistú vodu je ideálne na odčerpávanie, čerpanie a čerpanie čistej a mierne znečistenej vody s čiastočkami nečistôt až do veľkosti 5 mm. S nominálnym výkonom 450 W dodáva maximálny objem vody 11 000 l / h. Nastaviteľný plavákový spínač s funkciou nepretržitého chodu zabraňuje chodu čerpadla na sucho. Je to plytké sanie až do výšky zvyškovej vody 2 mm. Čerpadlo má kryt puzdra vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 "a hadicovým pripojením 25 mm (1") a 38 mm (1 ½ "). Čerpadlo je obzvlášť odolné vďaka keramickému tesniacemu systému a trojitému tesneniu s olejovou komorou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11000 09032-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 11.000 l/h 7 m

GARDENA 16000 09042-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 16.000 l/h 7 m

GARDENA 16000 09042-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu  16.000 l/h 7 m
Detail

Ponorné čerpadlo GARDENA na špinavú vodu 16000 je ideálne na odčerpávanie, ako aj na čerpanie a čerpanie špinavej vody s čiastočkami nečistôt do veľkosti 35 mm. S nominálnym výkonom 450 W dodáva maximálny objem vody 16 000 l / h. Nastaviteľný plavákový spínač s funkciou nepretržitého chodu zabraňuje chodu čerpadla na sucho. Má kryt puzdra vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké a efektívne priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 "a G1 ½" a hadicovým pripojením 25 mm (1 "), 32 mm (1 ¼") a 38 mm (1 ½ "). Čerpadlo je obzvlášť odolné vďaka keramickému tesniacemu systému a trojitému tesneniu s olejovou komorou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 16000 09042-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 16.000 l/h 7 m

GARDENA 9000 09030-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 9000 l/h 6 m

GARDENA 9000 09030-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu  9000 l/h 6 m
Detail

Ponorné čerpadlo na čistú vodu 9000 je ideálne na odčerpávanie, čerpanie a čerpanie čistej a mierne znečistenej vody s čiastočkami nečistôt až do veľkosti 5 mm. S nominálnym výkonom 300 W dopravuje maximálne množstvo vody 9 000 l / h. Nastaviteľný plavákový spínač s funkciou nepretržitého chodu zabraňuje chodu čerpadla na sucho. Je to plytké sanie až do výšky zvyškovej vody 2 mm. Čerpadlo má ergonomický tvar držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 "a hadicovým pripojením 25 mm (1") a 38 mm (1 ½ "). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 9000 09030-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 9000 l/h 6 m

GARDENA 25000 09046-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 25.000 l/h 11 m

GARDENA 25000 09046-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu  25.000 l/h 11 m
Detail

Ponorné čerpadlo GARDENA na špinavú vodu 25000 je ideálne na odčerpávanie, ako aj na čerpanie a čerpanie špinavej vody s čiastočkami nečistôt až do veľkosti 38 mm. S nominálnym výkonom 1 100 W dopravuje maximálne množstvo vody 25 000 l / h. Nastaviteľný plavákový spínač s funkciou nepretržitého chodu zabraňuje chodu čerpadla na sucho. Má kryt puzdra vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké a efektívne priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 ½ "a hadicovým pripojením 32 mm (1 ¼"), 38 mm (1 ½ ") a 50 mm (2"). Čerpadlo je obzvlášť odolné vďaka keramickému tesniacemu systému a trojitému tesneniu s olejovou komorou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 25000 09046-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 25.000 l/h 11 m

GARDENA 18213-50 hadicová prípojka 13 mm (1/2") Ø, násuvný spoj uzáver vody

GARDENA 18213-50   hadicová prípojka 13 mm (1/2") Ø, násuvný spoj uzáver vody
Detail

Pre 13 mm (1/2 ") a 15 mm (5/8") hadice. Pripojenie na konci hadice. Pohodlnejšia manipulácia. Nový ľahko použiteľný tvar upínacej matice. Lepšie pripojenie k hadici. Odpojiť = voda sa zastaví automaticky; dať dohromady = bez vody. Pri výmene zariadení nemusíte ísť na kohútik. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 18213-50 hadicová prípojka 13 mm (1/2") Ø, násuvný spoj uzáver vody

GARDENA 18214-50 hadicová prípojka 19 mm (3/4") Ø, násuvný spoj uzáver vody

GARDENA 18214-50   hadicová prípojka 19 mm (3/4") Ø, násuvný spoj uzáver vody
Detail

Pre 19 mm (3/4 ") hadice. Pripojenie na konci hadice. Pohodlnejšia manipulácia. Nový ľahko použiteľný tvar upínacej matice. Lepšie pripojenie k hadici. Odpojiť = voda sa zastaví automaticky; dať dohromady = bez vody. Pri výmene zariadení nemusíte ísť na kohútik. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 18214-50 hadicová prípojka 19 mm (3/4") Ø, násuvný spoj uzáver vody

GARDENA 02814-20 hadicová koncovka násuvný spoj, 19 mm (3/4") Ø uzáver vody

GARDENA 02814-20   hadicová koncovka násuvný spoj, 19 mm (3/4") Ø uzáver vody
Detail

Profesionálny systémový prechodový kus s vodným dorazom je ideálny v spojení s dlhšími hadicami alebo pri použití čerpadiel. Slúži ako spojenie na konci hadice s prechodom na hadice 13 mm (1/2 “) so spojkou (obj. Č. 931) a funguje podľa najjednoduchšieho princípu: voda sa automaticky zastaví, keď sa odpojí a voda sa uvoľňuje, keď je zapojená. Vďaka tomuto praktickému mechanizmu sa ušetrí často nepríjemná a dlhá cesta k vodovodnému kohútiku na zapnutie alebo vypnutie vody. S týmto adaptérom môžete pripojiť zariadenia na pripojenie zo systému Original GARDENA k systému Professional. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 02814-20 hadicová koncovka násuvný spoj, 19 mm (3/4") Ø uzáver vody

Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A bez akumulátora (970524701)

Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A bez akumulátora (970524701)
Detail

Čerpadlo na vodu –, prietok 2000 l/h, max. tlak 2 bar, dopravná výška 20 m, hĺbka ponoru až 1.8 m Potrebujete čerpadlo na vodu na odčerpanie špinavej vody? Máme k dispozícii obľúbené Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A bez akumulátora s hodinovým čerpacím výkonom 2000 l/h. Pumpa je konštruovaná na prácu s úžitkovou vodou. S týmto záhradným čerpadlom odčerpáte vodu až do výšky 20 m. Ak šetríte vodou a zachytávate tú dažďovú, bude sa vám určite hodiť toto čerpadlo, ktoré vám so zavlažovaním pozemku pomôže. Rozhodujúce vlastnosti čerpadla na vodu Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A bez akumulátora Vytlačí vodu až do výšky 20 m Využijete na chate, v pivnici ale aj ako súčasť závlahového systému či na záhrade Maximálny tlak až 2 bar (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena ponorné čerpadlo pre čistú vodu 2000/2 18 V P4A bez akumulátora (970524701)

Geko záhradná hmlová hadica + postrekovače na zavlažovanie 10 m (G70075)

Detail

Záhradná hadica – s pištoľou, zavlažovacia a hmlová, dĺžka 10 m, priemer 1/2", materiál PVC, hmotnosť 0,3 kg, čierna farba, rýchlospojka, pištoľ a koncovka v balení Kľúčové vlastnosti hadice na vodu Geko záhradná hmlová hadica + postrekovače na zavlažovanie 10 m Kvalitnú a trvanlivú záhradnú hadicu GEKO použijete na každej záhrade Hadica ponúka dĺžku 10 m Súčasťou balenia je tiež praktická pištoľ Využíva sa na klasické polievanie záhrady Hmlovanie slúži na jemné rozstrekovanie vody do okolia Hadica záhradná GEKO dosahuje vnútorný priemer 1/2" Hmotnosť hadice je 0,3 kg V súprave sa nachádza rýchlospojka, pištoľ a koncovka Hadica na vodu sa vyrába z materiálu, ktorým je PVC (alza.sk)

Podobné produkty ako Geko záhradná hmlová hadica + postrekovače na zavlažovanie 10 m (G70075)

Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov (978-80-9718-815-3)

Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov (978-80-9718-815-3)
Detail

Elektronická kniha - autor Francesco Bamonte, 224 stran, slovensky Kniha Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov je osobnou výpoveďou Francesca Bamonteho. Hovorí, že pre kňazov poverených službou exorcizmu bratom a sestrám žijúcim dramatickú skúsenosť posadnutia je dôvodom veľkej radosti, keď vidia tú neprestajnú a takmer hmatateľnú prítomnosť a ochranu Márie. Panna Mária zasahuje s nesmiernou materinskou nežnosťou a zápasí spolu so svojimi deťmi a za svoje deti proti satanovi. Francesco pozoruje správanie a reakcie démonov a asistuje pri ich postupnej porážke, ktorú s veľkou nevôľou a hnevom zakúšajú pre zásah Panny Márie. Takto sa napĺňajú slová, ktoré Boh adresoval satanovi: „Ustanovujem nepriateľstvo medzi tebou a ženou“ (Gen 3,15). Mária je tá žena, ktorá od Genezis až po Apokalypsu, podľa plánu Boha Otca, zostáva vždy spojená so Synom a je s ním neoddeliteľne zjednotená v boji proti pekelnému nepriateľovi a v uskutočnení spásneho poslania: priviesť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov (978-80-9718-815-3)

CARBOTEX obojstranné – Scooby Doo, Dovolenka na Havaji, 140 × 200 cm (5902689475504)

CARBOTEX obojstranné – Scooby Doo, Dovolenka na Havaji, 140 × 200 cm (5902689475504)
Detail

Detská posteľná bielizeň – rozmery 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál bavlna, zapínanie na zips, motív Scooby Doo, viacfarebná S detskými obliečkami CARBOTEX sa vaše deti nebudú môcť dočkať, až pôjdu spať. Výrobným materiálom detských obliečok je bavlna. Prednosťou bavlny je jej jemnosť a hebkosť na dotyk. Skvele ju zvládnu aj deti s citlivou pokožkou. Pri výmene obliečok poteší jednoduché a pohodlné zapínanie na zips. Údržba ponúkaných detských obliečok je hračkou. Sú určené na pranie v práčke na 40 °C. Učarujú hlavne deťom, ktorým sa páči Scooby Doo. Vzhľad detských obliečok CARBOTEX zvýrazňuje viac farieb. Hlavné prednosti posteľných obliečok CARBOTEX obojstranné – Scooby Doo, Dovolenka na Havaji, 140 × 200 cm Detské posteľné obliečky pre sladké sny V balení dostanete: súprava obliečok Na výrobu slúži bavlna Detské obliečky CARBOTEX disponujú rozmermi 140 × 200 a 70 × 90 cm Téma: Scooby Doo Zapnete ich ľahko pomocou zipsu Možno prať v práčke (alza.sk)

Podobné produkty ako CARBOTEX obojstranné – Scooby Doo, Dovolenka na Havaji, 140 × 200 cm (5902689475504)

GARDENA 17000 aquasensor 09036-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 17.000 l/h 9 m

GARDENA 17000 aquasensor 09036-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu  17.000 l/h 9 m
Detail

Ponorné čerpadlo na čistú vodu 17000 Aquasensor je ideálne na odčerpávanie, ako aj na čerpanie a čerpanie čistej a mierne znečistenej vody s čiastočkami nečistôt do veľkosti 5 mm. Pri nominálnom výkone 750 W prečerpá maximálne 17 000 l / h vody. Systém aquasensor s LED indikátorom hladiny vody je možné intuitívne ovládať pomocou dotykovej funkcie. Výšky zapnutia a vypnutia je možné presne nastaviť, takže je toto čerpadlo ideálne vhodné aj pre úzke šachty alebo protipovodňovú ochranu. Vďaka novej funkcii časovača sa čerpadlo môže v prípade potreby zastaviť po 10 minútach. Jednoduchá funkcia zdvíhania na základni čerpadla zaisťuje maximálnu rýchlosť dodávky. Ponorné čerpadlo na čistú vodu 17 000 Aquasensor pumpuje až do hladiny zvyškovej vody 1 mm, pričom utrie do sucha. Má kryt puzdra vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 ½ "a hadicovým pripojením 32 mm (1 ¼"), 38 mm (1 ½ ") a 50 mm (2"). Čerpadlo je obzvlášť odolné vďaka keramickému tesniacemu systému a trojitému tesneniu s olejovou komorou. S ochranou proti chodu nasucho a monitorovaním kontaminácie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 17000 aquasensor 09036-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 17.000 l/h 9 m

GARDENA 11000 aquasensor 09034-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 11.000 l/h 7 m

GARDENA 11000 aquasensor 09034-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu  11.000 l/h 7 m
Detail

Ponorné čerpadlo na čistú vodu 11000 Aquasensor je ideálne na odčerpávanie aj na čerpanie čistej a mierne znečistenej vody s časticami nečistôt do veľkosti 5 mm. S nominálnym výkonom 450 W dodáva maximálny objem vody 11 000 l / h. Systém aquasensor s LED indikátorom hladiny vody je možné intuitívne ovládať pomocou dotykovej funkcie. Výšky zapnutia a vypnutia je možné presne nastaviť, takže je toto čerpadlo ideálne vhodné aj pre úzke šachty alebo protipovodňovú ochranu. Vďaka novej funkcii časovača sa čerpadlo môže v prípade potreby zastaviť po 10 minútach. Jednoduchá funkcia zdvíhania na základni čerpadla zaisťuje maximálnu rýchlosť dodávky. Ponorné čerpadlo na čistú vodu 11000 Aquasensor pumpuje až do hladiny zvyškovej vody 1 mm a utrie do sucha. Má kryt puzdra vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 "a G1 ½" a hadicovým pripojením 25 mm (1 "), 32 mm (1 ¼") a 38 mm (1 ½ "). Čerpadlo je obzvlášť odolné vďaka keramickému tesniacemu systému a trojitému tesneniu s olejovou komorou. S ochranou proti chodu nasucho a monitorovaním kontaminácie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11000 aquasensor 09034-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 11.000 l/h 7 m

GARDENA 20000 aquasensor 09044-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 20.000 l/h 9 m

GARDENA 20000 aquasensor 09044-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu  20.000 l/h 9 m
Detail

Ponorné čerpadlo GARDENA na znečistenú vodu 20000 Aquasensor je ideálne na odčerpávanie, ako aj na čerpanie a čerpanie špinavej vody s čiastočkami nečistôt do veľkosti 35 mm. S nominálnym výkonom 750 W dopravuje maximálny objem vody 20 000 l / h. Systém aquasensor s LED indikátorom hladiny vody je možné intuitívne ovládať pomocou dotykovej funkcie. Výšky zapnutia a vypnutia je možné presne nastaviť, takže je toto čerpadlo ideálne vhodné aj pre úzke šachty alebo protipovodňovú ochranu. Vďaka novej funkcii časovača sa čerpadlo môže v prípade potreby zastaviť po 10 minútach. Má kryt puzdra vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ergonomický dizajn držadla s navíjačom kábla a držiakom lana. Rýchloupínací systém pre veľké priemery hadíc umožňuje pripojenie jediným kliknutím. S pripojovacím závitom G1 ½ "a hadicovým pripojením 32 mm (1 ¼"), 38 mm (1 ½ ") a 50 mm (2"). Čerpadlo je obzvlášť odolné vďaka keramickému tesniacemu systému a trojitému tesneniu s olejovou komorou. S ochranou proti chodu nasucho a monitorovaním kontaminácie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 20000 aquasensor 09044-61 ponorné čerpadlo pre úžitkovú vodu 20.000 l/h 9 m

GARDENA 2000/2 18V P4 14600-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 860 l/h

GARDENA 2000/2 18V P4 14600-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu  860 l/h
Detail

S nabíjateľným ponorným čerpadlom na čistú vodu GARDENA 2000/2 18V P4A je možné vodu odčerpávať alebo flexibilne čerpať. Bez ohľadu na to, kde je ďalšie napájanie, vďaka lítium-iónovej batérii je čerpadlo flexibilné. S tromi stupňami výkonu je možné výkon čerpadla prispôsobiť príslušným potrebám, či už na čerpanie malých vodných nádrží, zaplavených lodí alebo na záhradnú sprchu. Batéria a nabíjačka sú súčasťou sady. Energiu dodáva 18 V systémová batéria Power for All Alliance, založená na technológii Bosch. To sa hodí do veľkého počtu ďalších záhradných nástrojov od GARDENA, ale dá sa použiť aj vo všetkých značkách s mnohými ďalšími výrobkami od Aliancie na všetko, čo sa týka domácnosti. Vďaka veľkým hadicovým prípojkám pre hadice 19 mm (3/4 ̎) a 25 mm (1 ̎) je možné na jedno nabitie batérie prepraviť až 860 litrov. Stojan s integrovaným filtračným systémom zabraňuje nasávaniu častíc nečistôt. Ploché sanie až do výšky zvyškovej vody 5 mm. Integrovaná ochrana proti chodu nasucho a funkcia časovača 5/10/15 minút. Čerpadlo je vhodné aj pre menšie zavlažovacie aplikácie, napr. B. s použitou vodou z detského bazéna, vhodné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 2000/2 18V P4 14600-61 ponorné čerpadlo na čistú vodu 860 l/h

GARDENA 2000/2 18V P4 14600-66 ponorné čerpadlo na čistú vodu 2000 l/h

GARDENA 2000/2 18V P4 14600-66 ponorné čerpadlo na čistú vodu  2000 l/h
Detail

S nabíjateľným ponorným čerpadlom na čistú vodu GARDENA 2000/2 18V P4A je možné vodu odčerpávať alebo flexibilne čerpať. Bez ohľadu na to, kde je ďalšie napájanie, vďaka lítium-iónovej batérii je čerpadlo flexibilné. S tromi stupňami výkonu je možné výkon čerpadla prispôsobiť príslušným potrebám, či už na čerpanie malých vodných nádrží, zaplavených lodí alebo na záhradnú sprchu. Energiu dodáva 18 V systémová batéria Power for All Alliance, založená na technológii Bosch. To sa hodí do veľkého počtu ďalších záhradných nástrojov od GARDENA, ale dá sa použiť aj vo všetkých značkách s mnohými ďalšími výrobkami od Alliance pre celý dom (batéria a nabíjačka nie sú súčasťou dodávky). Vďaka veľkým hadicovým prípojkám pre hadice 19 mm (3/4 ̎) a 25 mm (1 ̎) je možné podľa kapacity batérie prepraviť až 2 000 litrov. Stojan s integrovaným filtračným systémom zabraňuje nasávaniu častíc nečistôt. Ploché sanie až do výšky zvyškovej vody 5 mm. Integrovaná ochrana proti chodu nasucho a funkcia časovača 5/10/15 minút. Čerpadlo je vhodné aj pre menšie zavlažovacie aplikácie, napr. B. s použitou vodou z detského bazéna, vhodné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 2000/2 18V P4 14600-66 ponorné čerpadlo na čistú vodu 2000 l/h

Eucerin DermatoClean čistiaca voda pre všetky typy pleti vrátane citlivej 200 ml

Eucerin DermatoClean čistiaca voda pre všetky typy pleti vrátane citlivej 200 ml
Detail

Eucerin DermatoClean, 200 ml, Pleťové vody pre ženy, Pleťová voda Eucerin DermatoClean je neodmysliteľným krokom pri odličovaní pleti. Zbaví pleť zvyšných nečistôt a zároveň ju jemne tonizuje. Vlastnosti: zbavuje pleť nečistôt a make-upu možno použiť aj na citlivú pleť dodáva pleti hydratáciu a sviežosť navracia pleti jej prirodzenú rovnováhu Zloženie: bez parfumácie bez alkoholu Použitie: Aplikujte dostatočné množstvo prípravku na dôkladne vyčistenú a osušenú pleť pomocou vatového tampónu. Používajte každé ráno a/alebo večer. (notino.sk)

Podobné produkty ako Eucerin DermatoClean čistiaca voda pre všetky typy pleti vrátane citlivej 200 ml
Gardena - Teleskopická násada vrátane koliesok (9859-20), Gardena 2-cestný rozdeľovač vody (8193-20), Kärcher - Sada na zavlažovanie kvetináčov (2.645-276.0), Nivona Nadstavec zásobníka na kávu NIZB 410 (NV390700410), Panika počas požiaru (978-80-817-1042-1), Do vody, Severní vody, Tvář vody, HARMONY Professional Premium do zásobníka 200 útržkov (20 ks) (3859889503730), Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov (978-80-9718-815-3), LifeSmart detektor vody (LS064WH), Žaba do vody (8592386067989), Gardena 25000 (970486201), Gardena 9000 (970485901), Gardena 16000 (970486001), Gardena 9000 (970485501), Gardena 11000 (970485601), Gardena 8965-30, Gardena 300PP (967238001), Gardena 135P (967238401), Gardena filter (970478001), Gardena 3651-20, Sedadlo do vody – štvorec (6942138915778), Munchkin – Pastelky do vody (5019090116909), Skladacia loďka do vody (HRAbz25017), Kelímky skladacie do vody (8592386087246), Toomies – Tučniačik do vody (5011666727243), Intex Leňoška do vody (6941057458830), Matrac nafukovací do vody (6941057408897), Intex Kreslo do vody (6941057458595)