Garrett pro pointer ii ručný detektor akustický, vibrácie 1166050

Produkt Garrett pro pointer ii ručný detektor akustický, vibrácie 1166050 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Garrett pro pointer ii ručný detektor akustický, vibrácie 1166050 upraviť a produkt hľadať znova.

Garrett Pro Pointer II ručný detektor akustický, vibrácie 1166050

Garrett Pro Pointer II ručný detektor  akustický, vibrácie 1166050
Detail

Garrett PRO-Pointer II je vďaka svojej sonde na určovanie polohy obzvlášť vhodný pre najmenšie a ťažko lokalizovateľné kovové predmety. Stlačením tlačidla je prístroj okamžite pripravený na použitie a prostredníctvom zvukových a vibračných alarmov hlási umiestnené kovové predmety. Garrett PRO-Pointer je ideálne vhodný na umiestnenie „malého objektu“, pretože zvuk a vibrácie sa automaticky zvýšia, keď sa priblížite k umiestnenému objektu. Vybavený funkciou PinPoint (presné určenie polohy špičkou zariadenia) a detekčným poľom 360 °, ponúka PRO-POINTER optimálne možnosti lokalizácie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garrett Pro Pointer II ručný detektor akustický, vibrácie 1166050 , Dobré vibrácie, dobrý život

Garrett Pro Pointer AT ručný detektor akustický, vibrácie 1140900

Garrett Pro Pointer AT ručný detektor  akustický, vibrácie 1140900
Detail

Garrett PRO-Pointer AT je vďaka svojej sonde na určovanie polohy bodu vhodný najmä pre najmenšie a ťažko lokalizovateľné kovové predmety. Stlačením tlačidla je prístroj okamžite pripravený na použitie a prostredníctvom zvukových a vibračných alarmov hlási umiestnené kovové predmety. Garrett PRO-Pointer AT je vodotesný do 3 m a je ideálny na lokalizáciu malých predmetov, pretože zvuk a vibrácie sa automaticky zvýšia, keď sa priblížite k umiestnenému objektu. Je vybavený funkciou PinPoint (určovanie špičiek zariadenia) a detekčným poľom 360 ° a ponúka optimálne možnosti lokalizácie. Má tri nastavenia citlivosti a dve nastavenia detekcie, akustické a vibračné alebo iba vibračné (tiché). Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garrett Pro Pointer AT ručný detektor akustický, vibrácie 1140900 , Shumee folkový akustický gitarový set (70135)

Garrett ACE400i detektor kovu digitálny, akustický 1141560

Garrett ACE400i detektor kovu  digitálny, akustický 1141560
Detail

Tento detektor kovov sa vyznačuje spoľahlivosťou, inovatívnou technológiou a vysokou užívateľskou prívetivosťou. Či už hľadáte mince, relikvie, podkovy alebo stratenú dôležitú skrutku. ACE sa rýchlo používa, ľahko sa používa a ľahko sa používa. Rýchla a efektívna detekcia kovov rozlišuje medzi rôznymi druhmi kovov. Tak je tiež možné vyhľadávať cenné kovy v silne mineralizovaných pôdach alebo v pôdach s množstvom zvyškov. Nález je indikovaný na displeji a tónom. Vďaka výkonnej a vodotesnej vyhľadávacej sonde môžete vyhľadávať aj v malých potokoch alebo rybníkoch. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garrett ACE400i detektor kovu digitálny, akustický 1141560 , Evolveo alarmex pro (acsalmwtd) bezdrôtový detektor zaplavenia

Garrett ACE300i detektor kovu digitálny, akustický 1141450

Garrett ACE300i detektor kovu  digitálny, akustický 1141450
Detail

Tento detektor kovov sa vyznačuje spoľahlivosťou, inovatívnou technológiou a vysokou užívateľskou prívetivosťou. Či už hľadáte mince, relikvie, podkovy alebo stratenú dôležitú skrutku. ACE sa rýchlo používa, ľahko sa používa a ľahko sa používa. Rýchla a efektívna detekcia kovov rozlišuje medzi rôznymi druhmi kovov. Tak je tiež možné vyhľadávať cenné kovy v silne mineralizovaných pôdach alebo v pôdach s množstvom zvyškov. Nález je indikovaný na displeji a tónom. Vďaka výkonnej a vodotesnej vyhľadávacej sonde môžete vyhľadávať aj v malých potokoch alebo rybníkoch. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garrett ACE300i detektor kovu digitálny, akustický 1141450 , Evolveo alarmex pro (acsalmsmk) bezdrôtový detektor dymu

Velleman CS10MD2 ručný detektor akustický, digitálny (LED) CS10MD2

Velleman CS10MD2 ručný detektor  akustický, digitálny (LED) CS10MD2
Detail

Vysoko kvalitný ručný detektor s displejom pomocou akustického signálu a červenej LED. Pohodlné na použitie a jednoduché použitie. Ideálne na udalosti, vstupné a kontroly osôb, ale aj na kontrolu príručnej batožiny, oblečenia, listov, balíkov a mnohých ďalších. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman CS10MD2 ručný detektor akustický, digitálny (LED) CS10MD2 , Evolveo alarmex pro (acsalmgas) bezdrôtový detektor horľavých plynov

Garrett AT MAX International detektor kovu digitálny, akustický 1142160

Garrett AT MAX International  detektor kovu  digitálny, akustický 1142160
Detail

Profesionálny detektor kovov s inovatívnou bezdrôtovou technológiou Z-Lynk. V kombinácii s bezdrôtovými slúchadlami MS-3 už viac nemáte problém s káblom pre slúchadlá. AT MAX je vhodný do každého terénu a môžete v ňom hľadať mince, starodávne predmety, pokladnice, šperky, zlaté nugetky a mnoho ďalších. Celokovový režim detekuje všetky kovy a ponúka maximálnu hĺbku a citlivosť detekcie. Pracovná frekvencia AT Max 13,6 kHz poskytuje vynikajúcu detekciu širokej škály cieľov vrátane strieborných mincí, zlata, šperkov a mosadze. Automaticky a manuálne nastaviteľné pre lepší výkon. Zahŕňa 175 bodov rozlíšenia pre vyváženie pôdy a umožňuje AT Max prehľadávať tak vodivé pôdy, ako sú pláže so slanou vodou, aj vysoko mineralizované pôdy. Funkcia Garrett Exclusive súčasne upravuje vyváženie pôdy na rozsah hodnôt, aby sa vyrovnala s lokalizovanými zmenami v zemi. Znížením jemnej zemskej rezonancie vyhladí okno automatického vyváženia zeme zvukový signál detektora a umožní operátorovi počuť slabé ciele. Proporcionálna zvuková rezonancia PWM a zvuk zvukového signálu poskytujú viac informácií o cieľovom objekte a ostré, responzívne cieľové signály. Úplne ponorný do hĺbky 3 m. Dizajn odolný voči poveternostným vplyvom tiež chráni pred prašným a vlhkým prostredím. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garrett AT MAX International detektor kovu digitálny, akustický 1142160 , Evolveo sonix pro, bezdrôtový detektor otvorenia (acs-mstn2)

detektor kovu Garrett GTI 2500 Pro 98949

detektor kovu Garrett GTI 2500 Pro 98949
Detail

Profesionálny detektor kovov. Jeden z najrýchlejších, najpresnejších a najvýkonnejších detektorov na svete! (conrad.sk)

Podobné produkty ako detektor kovu Garrett GTI 2500 Pro 98949 , Geko ručný prečerpávač (g00990)

detektor kovu Garrett AT Pro International 99630

detektor kovu Garrett AT Pro International 99630
Detail

Tento terénny detektor (pre každú pôdu) s najnovšou technológiou Garrett je ideálnym detektorom kovov na hľadanie mincí, relikvií, pokladníc, šperkov a zlatých nugetov. Vyberte štandardný alebo profesionálny režim vyhľadávania so zlepšenými vlastnosťami signálu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako detektor kovu Garrett AT Pro International 99630 , Evolveo alarmex pro (acsalmmst) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

detektor kovu Garrett ACE 150 98805

detektor kovu Garrett ACE 150 98805
Detail

Hodnotný detektor kovu pre hobby a voľný čas s komfortným ovládaním. (conrad.sk)

Podobné produkty ako detektor kovu Garrett ACE 150 98805 , Detektor lži (8591945097214)

detektor kovu Garrett ACE 250 99 269

detektor kovu Garrett ACE 250 99 269
Detail

Detektor sa vyznačuje výnimočným dizajnom a je to optimálne zariadenie pre vyhľadávačov kovov, ktorí to majú ako svoj koníček. (conrad.sk)

Podobné produkty ako detektor kovu Garrett ACE 250 99 269 , Leifheit ručný špirálový krájač (03221)

detektor kovu Garrett Euro ACE Package 99616

detektor kovu Garrett Euro ACE Package 99616
Detail

Vysoko kvalitný detektor s DD vyhľadávacou sondou. Tento detektor sa vyznačuje vysokou hĺbkou detekcie a železným filtrom, ako aj vysokou pracovnou frekvenciou (8,25 kHz). Vychutnajte si všestrannosť systému EuroACE na vyhľadávanie mincí, pamiatky, vyhľadávanie, hľadanie konkurencie, vyhľadávanie na pláži, geocaching a ďalšie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako detektor kovu Garrett Euro ACE Package 99616 , Detský ručný mixér bosch (4009847095749)

National Geographic Kinderdetector detektor kovu akustický 9110500

National Geographic Kinderdetector detektor kovu  akustický 9110500
Detail

Pre malých hľadačov pokladov! Ľahko použiteľný detektor kovov pre deti. Dobrodruhovia všetkých vekových skupín môžu zažiť vzrušujúci lov pokladov a nájsť, čo sa stratilo. V skutočnosti všade okolo nás, tesne pod povrchom Zeme, sú cenné drahé kovy, ktoré len čakajú na nájdenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako National Geographic Kinderdetector detektor kovu akustický 9110500 , Drtič na ovocie ručný (475011)

Velleman CS150N detektor kovu analógový, akustický CS150N

Velleman CS150N detektor kovu  analógový, akustický CS150N
Detail

Praktický detektor kovov s 3-tónovou diferenciáciou na hľadanie kovov, zlata, striebra a mnohých ďalších. Pohodlné na použitie a ľahké nastavenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman CS150N detektor kovu analógový, akustický CS150N , Evolveo alarmex pro (acsalmmsts) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány

Velleman CS100N detektor kovu analógový, akustický CS100N

Velleman CS100N detektor kovu  analógový, akustický CS100N
Detail

Praktický model základnej úrovne pre príležitostné hľadanie kovov. S diskrimináciou na lepšiu identifikáciu rôznych kovov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman CS100N detektor kovu analógový, akustický CS100N , Evolveo bezdrátový detektor kouře a teploty pro alarmex/sonix (acs smky3)

Detektor kabelu a akustický generátor LSG-3

Detektor kabelu a akustický generátor LSG-3
Detail

Detektor kabelu a kustický generátor LSG-3 Praktický detektor pro vyhledání a sledování vedení a kabelů. Vhodný rovněž pro přezkoušení a vyhledání telefonních a síťových vedení (Koax, 10/ 100/ 100 Base-T) - určí správné položení kabelů a překontroluje průchodu. Přístroj LSG-3 se skládá z akustického generátoru, který moduluje signál s vysokou frekvencí na zkoušené vedení, a vysoce citlivého indukčního přijímače, který detekuje kabely spolehlivě až d hloubky 15 cm ve zdi. Umožňuje přené zjištění položení kabelů. Detektor není vhodný pro detekování vodičů pod napětím vyšším než 24 V AC (např. el. vedení ve zdi s napětím 230 V/AC). V případě připojení detektoru na napětí vyšší než 24 V AC, hrozí nevratné poškození generátoru. Technické specifikace Měřené hodnoty: identifikace, průchod, přerušení, zkrat Technické parametry: Délka kabelu (max.): 615 m Optický ukazatel: Ano Zvuková signalizace: Ano Hmotnost: 90 g Hmotnost (vysílač): 120 g Vnější šířka: 40 mm Kategorie produktu: Detektor kabelů Vnější výška: 210 mm Vybavení: Vysoká citlivost Ideální detektor pro síťové a telekomunikační instalace Vlastnosti: Vysílač: Kapacitní napojení signálu Nastavitelná intenzita signálu Zkoušečka průchodu Funkce zkoušení sítě Indikace vybité baterie. Přijímač: Vysoce citlivý zesilovač Nastavitelná hlasitost Přepínání z reproduktoru na zdířku sluchátek Zkouška telefonního vedení Optická a akustická indikace Rozsah dodávky: Vysílač Zkouška příjmu Náhradní hrot Adaptér s konektorem F Transportní taška (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Detektor kabelu a akustický generátor LSG-3 , Vitalpeak ručný masážny prístroj vp-msg60

Velleman Treasure Hunter CS50 detektor kovu akustický CS50

Velleman Treasure Hunter CS50 detektor kovu  akustický CS50
Detail

To najlepšie pre malých prieskumníkov! S týmto detektorom kovov vhodným pre deti sa vaše deti môžu vydať na hľadanie pokladov v záhrade. Týmto spôsobom sa podporuje koncentrácia pomocou zábavy a hier a dá sa o nich dozvedieť široká škála druhov kovov. Ponorte sa do zaujímavého sveta detektorov pomocou jednoduchých experimentov a vyhľadávacích hier. Ideálne tiež na narodeninové oslavy alebo večierky, nielen pre deti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman Treasure Hunter CS50 detektor kovu akustický CS50 , Mixér ručný rűhrblitz 1 l (30702260)

Velleman CS130 detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 15 cm analógový, akustický CS130

Velleman CS130 detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 15 cm analógový, akustický CS130
Detail

Praktický východiskový model pre príležitostné vyhľadávanie kovov, mincí a mnoho ďalších. S úpravou citlivosti a diskrimináciou na lepšiu identifikáciu rôznych kovov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman CS130 detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 15 cm analógový, akustický CS130 , Teddies šľahač ručný s misou (8592190859022)

Velleman CS250 detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 22 cm digitálny (LCD), akustický CS250

Velleman CS250 detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 22 cm digitálny (LCD), akustický CS250
Detail

Detektor kovov CS250 ponúka veľký, jasný LC displej, pomocou ktorého je možné okrem iného čítať aj silu signálu. Okrem toho má hianus zvukový diskriminátor s 3 rôznymi tónmi pre rôzne typy kovov. Funkcia zárezu odfiltruje malé železné časti, ako sú klince, viečka fliaš atď., Vďaka diskriminátoru a prispôsobeniu oblasti disku a zárezu iba ohlási vzácny kov a cenné predmety. Presné určenie polohy je termín používaný na opísanie procesu zisťovania presnej polohy zakopaného objektu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman CS250 detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 22 cm digitálny (LCD), akustický CS250 , Krt462001 – sekáč ručný špica 250 mm

National Geographic 3Mode detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 20 cm akustický, digitálny (LCD) 9010500

National Geographic 3Mode detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 20 cm akustický, digitálny (LCD) 9010500
Detail

Digitálny detektor kovov 3Mode je ideálnym vstupným zariadením pre hľadanie pokladov za prijateľnú cenu. Môžete sa rýchlo naučiť používať detektor kovov: hľadaciu cievku jednoducho veďte rovnobežne so zemou pomalými, hadovitými otočnými pohybmi. Akustický signál označuje nález. Vďaka 3 rôznym výškam je dokonca možné odvodiť typ kovu nálezu. Typ kovu a relatívna hĺbka nájdeného objektu sú zobrazené aj na LC displeji. Ušetrí sa tak zbytočné kopanie bezcenného kovového šrotu. Môžete to tiež úplne vylúčiť z vyhľadávania. Na tento účel je vyhľadávač kovov vybavený 3 režimami vyhľadávania, pomocou ktorých môžete určiť, ktoré typy kovov sa majú zobraziť a ktoré treba ignorovať. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako National Geographic 3Mode detektor kovu Max. hĺbka vyhľadávania 20 cm akustický, digitálny (LCD) 9010500 , Krt462006 – sekáč ručný plochý 350 mm

ETA 142390000 Verto II ručný vysávač

ETA 142390000 Verto II ručný vysávač
Detail

ETA 142390000 Verto II ručný vysávač Bezvreckový ručný vysávač s bezkáblovou prevádzkou na akumulátor 9,6 V NiMH, s kvalitným HEPA filtrom a dobou prevádzky až 15 minút. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako ETA 142390000 Verto II ručný vysávač , Krt462004 – sekáč ručný plochý 250 mm

OBO Bettermann 1166050 montážne príslušenstvo 50 ks kov

OBO Bettermann 1166050 montážne príslušenstvo   50 ks kov
Detail

Vhodné pre všetky koľajnice s profilom C so šírkou drážky 11 - 12 mm; svetlá vnútorná výška najmenej 6,5 mm a svetlá vnútorná šírka najmenej 18,5 mm, tlakový podnos vyrobený z polypropylénu, farba svetlošedá RAL 7035 Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako OBO Bettermann 1166050 montážne príslušenstvo 50 ks kov , Krt462005 – sekáč ručný plochý 300 mm

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor zaplavenia , Krt462003 – sekáč ručný špica 350 mm

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Možno využiť aj samostatne bez ústredne Certifikované EN 14604:2005 (vyhovuje ku kolaudácii stavieb) Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80 m Napájanie 9V batérie Notifikačná LED dióda Vstavaná siréna 90dB TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMSMK Napájanie DC 9V (1× 6LR61) Pohotovostný prúd <5uA Prúd pri aktivácii <35mA Pracovná teplota 0 55°C Parametre bezdrôtového pripojenia 433 MHz Dosah s ústredňou až 80m Hlasitosť 90 dB Rozmery 107 × 107 × 35 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor dymu , Krt462002 – sekáč ručný špica 300 mm

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna , Lifesmart detektor vody (ls064wh)

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor horľavých plynov

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor horľavých plynov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor horľavých plynov , Detektor kovovo/dohľadávačka, čierna

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu
Detail

Detektor dymu Detektor dymu, certifikované EN14604:2005, notifikačná LED dióda, vstavaná siréna 90dB, Dosah s ústredňou až 80 m, autonómny alebo bezdrôtovo pripojiteľný k EVOLVEO Alarmex Pro Požiar dokáže spôsobiť nedozerné škody, z tohto dôvodu je dôležité vlastniť spoľahlivý hlásič. S ochranou majetku aj osôb pred požiarom pomôže detektor dymu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu. Prístroj sa dá ľahko a rýchlo pripojiť cez WiFi 2,4 GHz a GSM. Napájanie senzora dymu EVOLVEO prebieha zo siete. Jeho konštrukcia je uspôsobená na umiestnenie batérie typu Akumulátor 9 V (6LR61). Dosah predstavuje celkovo 80 m, to bude bez problémov stačiť na bežný byt či dom. Zariadenie funguje samostatne a cez centrálnu jednotku. Má uzavretý systém. Požiarny senzor EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu by nemal chýbať vo firme, domácnosti, ale napríklad ani na chate. Zásadné prednosti detektora dymu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu , Tefal gv9710e0 pro express ultimate ii

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia
Detail

Detektor hladiny vody –, pripojenie cez rádiové vlny, na funkčnosť nutná centrálna jednotka Bezdrôtový detektor zaplavenia ACSALMWTD slúži ako alarm pri úniku vody, vysokej hladine kvapaliny v nádobách či záplavách. Pri prepojení sond kvapalinou odošle signál do alarmu a spustí poplach. Základom detektora je inteligentný čip s nerezovým senzorom, ktorý zaisťuje vysokú presnosť a spoľahlivosť pri hlásení alarmov. Ide o vynikajúci nástroj na miesta, kde sa skladujúkvapaliny, rovnako ako na rôznorodé pivnice, strojovne, sklady a pod.Kľúčové vlastnosti bezdrôtového detektora zaplavenia Evolveo ACSALMWTDUrčený k základovej jednotke Evolveo Alarmex ProBezdrôtový detektor Evolveo ACSALMWTD ponúkne dosah s ústredňou až 100 mBezdrôtové pripojenie na frekvencii 433 MHzVysoká spoľahlivosť a dlhá životnosť batérieModerný dizajn, malé rozmery a jednoduchá inštaláciaParametre a špecifikácia: Pracovné napätie: 3 V Pohotovostný prúd: ?10 uA Prúd pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia , Autel evo ii pro v2 (autevo2pc2)

Testboy 20 Plus skúšačka priechodnosti CAT II 300 V LED, akustický

Testboy 20 Plus skúšačka priechodnosti  CAT II 300 V LED, akustický
Detail

Klasický tester kontinuity s modernými doplnkovými funkciami. Vďaka jednoduchej obsluhe a rôznym oblastiam použitia je TESTBOY® 20 Plus ideálnym testovacím zariadením pre elektrikárov a servisných technikov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Testboy 20 Plus skúšačka priechodnosti CAT II 300 V LED, akustický , Bosch pro vodováha ii (1.600.a01.6br)

EVOLVEO Alarmex Pro ( ACSALMOUS) bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna

EVOLVEO Alarmex Pro ( ACSALMOUS) bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna
Detail

Siréna uzatvorený systém, oblasť využitia: zabezpečenie, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya Bezdrôtová vonkajšia siréna ACSALMOUS slúži ako rozšírenie zabezpečovacieho systému Evolveo Alarmex PRO. Je určená ako prevencia proti lúpeži a poteší elegantným vzhľadom, spoľahlivou funkčnosťou a jednoduchým zapojením. Jej varovné svetlo a hlasná siréna upozorní na nečakaných hostí pri objekte, kde je inštalovaná. Využijete ju na domoch, obchodoch, nákupných centrách achatách či chalupách. Súčasťou sirény je vstavaná batéria.Kľúčové vlastnosti bezdrôtovej vonkajšej sirény ACSALMOUSRozšírenie zabezpečovacieho systému Evolveo Alarmex PROVonkajšia siréna Evolveo ACSALMOUS zaujme vysokou kvalitou, spoľahlivosťou a moderným dizajnomElegantný dizajn, jednoduché zapojenie a spoľahlivá funkciaDetektor pohybu PIRDosah s ústredňou až 100 metrovDetekčná vzdialenosť 8 metrovVhodné na domy, obchody, nákupné centrá, chaty, chalupy a ďalšie…Parametre a... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro ( ACSALMOUS) bezdrôtová vonkajšia svetelná a akustická siréna , Geko ručný prečerpávač, pruemer 12 mm (g00989)

Garrett Prospector 98437 ryžovacej panvicu

Garrett Prospector 98437 ryžovacej panvicu
Detail

Svetoznáme Garrettove zlaté panvice s gravitačnou pascou. Sú to jediné patentované zlaté panvice na svete s úrovňou úlovku 90 °, ktoré rýchlo a bezpečne zachytávajú častice a kúsky zlata. Všetky zlaté panvice Garrett sú ľahké, takmer nezničiteľné a zelené, aby boli zlaté nugetky viditeľnejšie a kontrastnejšie. Testované na celom svete Charlesom Garrettom, Royom Lagalom a desiatimi tisíckami ďalších zlatých. Garrettove zlaté panvice sú nevyhnutnosťou pre hľadačov pokladov a zlata. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Garrett Prospector 98437 ryžovacej panvicu , Geko ručný prečerpávač, hadica 1 m (g00991)

Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová

Chicco  Nízke tenisky GARRETT  Ružová
Detail

Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová Tovar dostupný v dievčenských veľkostiach. EUR 18. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová

Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová

Chicco  Nízke tenisky GARRETT  Ružová
Detail

Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová Tovar dostupný v dievčenských veľkostiach. EUR 20. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová

Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová

Chicco  Nízke tenisky GARRETT  Ružová
Detail

Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová Tovar dostupný v dievčenských veľkostiach. EUR 21. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Chicco Nízke tenisky GARRETT Ružová

Chicco Nízke tenisky GARRETT Modrá

Chicco  Nízke tenisky GARRETT  Modrá
Detail

Chicco Nízke tenisky GARRETT Modrá Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 18. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Chicco Nízke tenisky GARRETT Modrá

Chicco Nízke tenisky GARRETT Modrá

Chicco  Nízke tenisky GARRETT  Modrá
Detail

Chicco Nízke tenisky GARRETT Modrá Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 19. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Chicco Nízke tenisky GARRETT Modrá

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Detektor otvorenia okien/dverí Dosah s ústredňou až 100 m Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Detekcia poplachu pomocou magnetického spoja Napájanie 12V batérie TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMMST Pracovné napätie 12V (1× batéria 23A) Pohotovostný prúd <=8uA Prúd pri aktivácii <=15mA Prenosová vzdialenosť <100m (bez prekážok) Parametre bezdrôtového pripojenia 433MHz Prevádzková teplota 0 55°C Rozmery Vysielač 65 × 24 × 14 mm Rozmery Senzor 51 × 12 × 12 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

Elro Pro EL-1007 magnetický držiak detektora dymu

Elro Pro  EL-1007 magnetický držiak detektora dymu
Detail

Prilepte jednu polovicu magnetickej podložky k základni detektora. Druhú polovicu prilepte na strop na vhodnom mieste. Vhodné pre: EL-1000, EL-1006, EL-1004 a EL-1003. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Elro Pro EL-1007 magnetický držiak detektora dymu

Detektor napätia UNI-T UT12E-EU PRO Line

Detektor napätia UNI-T UT12E-EU PRO Line
Detail

Kvalitní Detektor napätia UNI-T UT12E-EU PRO Line z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Detektory, testery | Detektory napätia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor napätia UNI-T UT12E-EU PRO Line

Detektor kovov a elektrických vedení STREND PRO SL213556XX

Detektor kovov a elektrických vedení STREND PRO SL213556XX
Detail

Kvalitní Detektor kovov a elektrických vedení STREND PRO SL213556XX z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Detektory, testery | Detektory kovov a vedenie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor kovov a elektrických vedení STREND PRO SL213556XX

Detektor napätia UNI-T UT12M-EU PRO Line

Detektor napätia UNI-T UT12M-EU PRO Line
Detail

Kvalitní Detektor napätia UNI-T UT12M-EU PRO Line z kategorie Dielňa | Meracia technika a revízne prístroje | Detektory, testery | Detektory napätia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor napätia UNI-T UT12M-EU PRO Line

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov
Detail

Detektor plynu – sieťové napájanie, dosah 100 m, hlasitosť 90dB, kompatibilný s Google Assistant a Tuya, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz a ZigBee, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka Pri plynových spotrebičoch je najzásadnejšia bezpečná prevádzka a aj napriek všetkej starostlivosti sa môže objaviť závada vášho zariadenia s následným únikom plynu. Pri náhlom zvýšení koncentrácie v miestnosti, sa môžete spoľahnúť na signalizáciu s intenzitou 90 dB. Detektor plynu má rozsah až 100 m. Na správne fungovanie je potrebné pripojenie na centrálnu jednotku. Detektor úniku plynu EVOLVEO nesmie chýbať v žiadnej domácnosti alebo firme. Ovládať ho potom môžete aj cez asistentov Google Assistant a Tuya. Významné vlastnosti inteligentného detektora plynu EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov Veľká výhoda je určite aj podpora asistentov Google Assistant a Tuya Zariadenie má dosah 100 m Hlasný alarm so silou 90 dB Na bezproblémové... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov

EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2)

Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Tuya, pripojenie cez Rádiové vlny, montáž na dvere alebo okno, notifikácie do mobilu a indikácia batérie, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka, jazyk aplikácie: v angličtine, v češtine, v nemčine, v slovenčine a v maďarčine (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2)

Fluke 1AC-II bezdotyková skúšačka napätia CAT IV 1000 V LED, akustický

Fluke 1AC-II bezdotyková skúšačka napätia  CAT IV 1000 V LED, akustický
Detail

Ďalšia generácia skúšačov napätia s naozaj jednoduchým ovládaním- jednoducho sa dotknete meracím hrotom svorkovej lišty, zástrčky alebo kábla. Ak sa hrot rozsvieti na červeni a skúšač zapípa, napätie je prítomné. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fluke 1AC-II bezdotyková skúšačka napätia CAT IV 1000 V LED, akustický

Aquahand ruční sprcha pro psy

Aquahand ruční sprcha pro psy
Detail

Správná péče o domácího mazlíčka zaručuje celkovou spokojenost zvířete. Aquahand ruční sprcha nejen pro psy udrží stále čistou srst a navíc dopřeje vašemu mazlíčkovi příjemnou masáž. Ruční sprcha je vyrobená z TPR, ABS a přední část rukavice tvoří silikonový kartáč (délka zubů kartáče 12 mm) s dírkami uprostřed pro rozstřik vody. Celková délka sprchy je 2,3 m. Rukavici jednoduše nasadíte na ruku a zapnete pomocí suchého zipu. Hadici připojíte k přívodu vody a můžete začít se sprchováním mazlíčka. Sprcha je opatřena pojistkou k regulaci přívodu vody. Součástí balení jsou tři adaptéry na různé druhy kohoutků. Už se nebojte špinavého mazlíčka, ruční sprcha Aquahand je řešení! Parametry: hmotnost: 380 g délka sprchy: 2,3 m materiál: ABS, TPR, nerezová ocelParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Aquahand ruční sprcha pro psy

MUSIC AREA HAN PRO Acoustic Guitar Puzdro pre akustickú gitaru Black

MUSIC AREA HAN PRO Acoustic Guitar Puzdro pre akustickú gitaru Black
Detail

Puzdro na akustickú gitaru Music Area HAN PRO ponúka dokonalú ochranu s 360° plne vystuženou ABS štruktúrou, 30 mm výplň so 7 vrstvami, voduodpudivý polyester, kolísku na krk so zámkom na suchý zips, odnímateľnú ochranu gombíka popruhu, obsahuje aj veľké vrecko na príslušenstvo s rôznymi priehradkami. Zákazková voduodpudivá tkanina Špeciálne vrecko na uloženie ramenných popruhov Nitovaná bočná rukoväť, zadná rukoväť a pútko na zavesenie Plne ABS-štruktúrované polotvrdé puzdro Odolná PVC ochrana chráni spodok pred odieraním a starnutím Farba podľa výrobcu : Black Popruh : Popruhy na chrbát Materiál : Polyester Zámok : Nie Krajina pôvodu : Čína Typ : Prenosné puzdro Šírka interiéru (mm) : 419.0 Rukoväť : Áno Farba : Čierna Priehradky : 4 Zips : Áno Vnútorná hĺbka (mm) : 127.0 Dĺžka interiéru (mm) : 1131.0 Polstrovanie : 30 mm Vodeodolnosť : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako MUSIC AREA HAN PRO Acoustic Guitar Puzdro pre akustickú gitaru Black

Benning DUTEST pro skúšačka priechodnosti CAT III 300 V LED, akustický

Benning DUTEST pro skúšačka priechodnosti  CAT III 300 V LED, akustický
Detail

Na testovanie vysokej a nízkej odolnosti. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Benning DUTEST pro skúšačka priechodnosti CAT III 300 V LED, akustický

Mixér ručný ETA Crema II 0052 90001

Detail

Kvalitní Mixér ručný ETA Crema II 0052 90001 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Ručné mixéry. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mixér ručný ETA Crema II 0052 90001

Mixér ručný ETA Crema II 0052 90000

Mixér ručný ETA Crema II 0052 90000
Detail

Kvalitní Mixér ručný ETA Crema II 0052 90000 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Ručné mixéry. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mixér ručný ETA Crema II 0052 90000

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Detektor otvorenia dverí/vrát/brán Dosah s ústredňou až 80 m Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Detekcia poplachu pomocou magnetického spoja Napájanie 12V batérie TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMMSTS Pracovné napätie 12V (1× batéria 23A) Pohotovostný prúd <=5uA Prúd pri aktivácii <=15mA Prenosová vzdialenosť <80m (bez prekážok) Parametre bezdrôtového pripojenia 433MHz Prevádzková teplota 0 55°C Rozmery Vysielač 64 × 24 × 14 mm Rozmery Senzor 105 × 37 × 9 × mm Rozmery Magnet 105 × 15 × 15 mm Pancierová hadica 360 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brán

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien
Detail

Senzor na dvere a okná , kompatibilný s Google Assistant a Tuya, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM, odolnosť proti falošným poplachom a montáž na dvere alebo okno, dosah 100 m, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka Chcete svoj dom chrániť pred zlodejmi? Potom určite nájdete využitie pre hlásič otvorenia dverí EVOLVEO. Aby senzor bez problému fungoval, je nutné ho prepojiť s centrálnou jednotkou. Na nastavenie komunikácie s inteligentnou domácnosťou sa dá použiť pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM. Signál dokáže do hlavnej jednotky vysielať na vzdialenosť maximálne 100 m. Zbytočne nebude budiť rozruch falošnými poplachmi, je totiž vybavený algoritmom, ktorý ich zvládne rozpoznať. Hlásič otvorenia dverí pracuje na systéme, ktorý je uzavretý. Zásadné prednosti hlásiča otvorenia dverí EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien Bránite svoj byt či dom pred zlodejmi Budete informovaní o všetkých nežiaducich pokusoch otvorenie okien a dverí (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien
Dobré vibrácie, dobrý život, SHUMEE Folkový akustický gitarový set (70135), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMWTD) bezdrôtový detektor zaplavenia, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMSMK) bezdrôtový detektor dymu, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMGAS) bezdrôtový detektor horľavých plynov, EVOLVEO Sonix Pro, bezdrôtový detektor otvorenia (ACS-MSTN2), GEKO Ručný prečerpávač (G00990), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMST) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/okien, Detektor lži (8591945097214), LEIFHEIT Ručný špirálový krájač (03221), Detský ručný mixér Bosch (4009847095749), Drtič na ovocie ručný (475011), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMMSTS) bezdrôtový detektor otvorenia dverí/vrát/brány, EVOLVEO bezdrátový detektor kouře a teploty pro Alarmex/Sonix (ACS SMKY3), VITALPEAK Ručný masážny prístroj VP-MSG60, Mixér ručný RŰHRBLITZ 1 l (30702260), Teddies Šľahač ručný s misou (8592190859022), KRT462001 – Sekáč ručný špica 250 mm, KRT462006 – Sekáč ručný plochý 350 mm, KRT462004 – Sekáč ručný plochý 250 mm, KRT462005 – Sekáč ručný plochý 300 mm, KRT462003 – Sekáč ručný špica 350 mm, KRT462002 – Sekáč ručný špica 300 mm, LifeSmart detektor vody (LS064WH), Detektor kovovo/dohľadávačka, čierna, Tefal GV9710E0 Pro Express Ultimate II, Autel EVO II Pro V2 (AUTEVO2PC2), Bosch PRO Vodováha II (1.600.A01.6BR), GEKO Ručný prečerpávač, pruemer 12 mm (G00989), GEKO Ručný prečerpávač, hadica 1 m (G00991)