Giro gauge black/bright red 43 (7107340)

Produkt Giro gauge black/bright red 43 (7107340) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Giro gauge black/bright red 43 (7107340) upraviť a produkt hľadať znova.

GIRO Gauge Black/Bright Red 43 (7107340)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, unisex, jazyk s pútkom na šnúrky, ochrana proti predratiu na päte a špičke, vložka z materiálu EVA, zapínanie: šnúrky, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Guma, veľkosť EU 43, hmotnosť 0.406 kg Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. GIRO sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku. Zvršok topánky GIRO Gauge je vyrobený z veľmi ľahkého a perfektne priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí komfort aj vo veľmi teplom počasí. Pohodlnú chôdzu aj v teréne umožní agresívne vzorka podrážky, ktorá je vyrobená z mäkšej gumy a vystužená v oblasti zámkov pre nášľapy, čím si zachová všetky výhody nášľapného mechanizmu s jeho vysoko účinným prenosom energie do šliapania. Zámky pre nášľapy sú navyše hlboko zapustené, teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 43 (7107340) , Giro gauge black/bright red 43 (7107340)

GIRO Gauge Black/Bright Red 44 (7107341)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, unisex, jazyk s pútkom na šnúrky, ochrana proti predratiu na päte a špičke, vložka z materiálu EVA, zapínanie: šnúrky, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Guma, veľkosť EU 44, hmotnosť 0.406 kg Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. GIRO sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku. Zvršok topánky GIRO Gauge je vyrobený z veľmi ľahkého a perfektne priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí komfort aj vo veľmi teplom počasí. Pohodlnú chôdzu aj v teréne umožní agresívne vzorka podrážky, ktorá je vyrobená z mäkšej gumy a vystužená v oblasti zámkov pre nášľapy, čím si zachová všetky výhody nášľapného mechanizmu s jeho vysoko účinným prenosom energie do šliapania. Zámky pre nášľapy sú navyše hlboko zapustené, teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 44 (7107341) , Giro gauge black/bright red 40 (768686222955)

GIRO Gauge Black/Bright Red 45 (7107342)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, jazyk s pútkom na šnúrky, ochrana proti predratiu na päte a špičke, vložka z materiálu EVA, zapínanie: šnúrky, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Guma, veľkosť EU 45, hmotnosť 0.406 kg Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. GIRO sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku. Zvršok topánky GIRO Gauge je vyrobený z veľmi ľahkého a perfektne priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí komfort aj vo veľmi teplom počasí. Pohodlnú chôdzu aj v teréne umožní agresívne vzorka podrážky, ktorá je vyrobená z mäkšej gumy a vystužená v oblasti zámkov pre nášľapy, čím si zachová všetky výhody nášľapného mechanizmu s jeho vysoko účinným prenosom energie do šliapania. Zámky pre nášľapy sú navyše hlboko zapustené, teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 45 (7107342) , Giro gauge black/bright red 44 (7107341)

GIRO Gauge Black/Bright Red 46 (7107343)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, jazyk s pútkom na šnúrky, ochrana proti predratiu na päte a špičke, vložka z materiálu EVA, zapínanie: šnúrky, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Guma, veľkosť EU 46, hmotnosť 0.406 kg Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. GIRO sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku. Zvršok topánky GIRO Gauge je vyrobený z veľmi ľahkého a perfektne priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí komfort aj vo veľmi teplom počasí. Pohodlnú chôdzu aj v teréne umožní agresívne vzorka podrážky, ktorá je vyrobená z mäkšej gumy a vystužená v oblasti zámkov pre nášľapy, čím si zachová všetky výhody nášľapného mechanizmu s jeho vysoko účinným prenosom energie do šliapania. Zámky pre nášľapy sú navyše hlboko zapustené, teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 46 (7107343) , Giro gauge black/bright red 41 (7107338)

GIRO Gauge Black/Bright Red 42 (7107339)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, unisex, jazyk s pútkom na šnúrky, ochrana proti predratiu na päte a špičke, vložka z materiálu EVA, zapínanie: šnúrky, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Guma, veľkosť EU 42, hmotnosť 0.406 kg Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. GIRO sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku. Zvršok topánky GIRO Gauge je vyrobený z veľmi ľahkého a perfektne priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí komfort aj vo veľmi teplom počasí. Pohodlnú chôdzu aj v teréne umožní agresívne vzorka podrážky, ktorá je vyrobená z mäkšej gumy a vystužená v oblasti zámkov pre nášľapy, čím si zachová všetky výhody nášľapného mechanizmu s jeho vysoko účinným prenosom energie do šliapania. Zámky pre nášľapy sú navyše hlboko zapustené, teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 42 (7107339) , Giro gauge black/bright red 45 (7107342)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 43 (768686254222)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 43 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou na jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami na cykloturistiku. Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky. Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 43 (768686254222) , Giro gauge black/bright red 42 (7107339)

GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031)

GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031)
Detail

Prilba na bicykel – MTB, detská, typ upínania otočné koliesko, In-Mold, EPS, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, červená farba Helma k cyklistike neodmysliteľne patrí, aj na rovnej ceste môžete spadnúť a spôsobiť si vážny úraz. GIRO Tremor Mat Bright Red je helma zameraná na jazdu v teréne na horských bicykloch. Spoznáte to podľa agresívnejšieho tvarovania, v niektorých prípadoch predĺženej tylovej časti a slnečného štítku. Nič ale nebráni s helmou jazdiť na ktoromkoľvek type bicykla, typ helmy má vplyv na dizajn, nie funkciu.Zásadné je, aby helma „sadla“, aj keď budete vrtieť hlavou. Vnútorná vložka helmy sa dá v malých krokoch dotiahnuť jednou rukou otočným kolieskom. (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031) , Giro gauge black/bright red 46 (7107343)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad)
Detail

Lyžiarska prilba detská, vyhotovenie: mäkké uši, červená a sivá, hmotnosť 380g S lyžiarskou prilbou GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red môžete na lyžiach zjazdiť svahy bez strachu z úrazu. Skvele totiž ochráni vašu hlavu. Tento model je určený pre deti. Lyžiarska prilba je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý zakrýva uši, vďaka čomu vás poteší nízkou hmotnosťou. Technológia In-mold poskytuje nízku hmotnosť. Čo sa týka hmotnosti, tá sa pri Giro vyšplhala až na 380 g. Táto prilba na lyžovanie sa chváli certifikáciou CE EN1077. Dôležité prednosti detskej lyžiarskej prilby GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red Vďaka lyžiarskej prilbe GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red bude vaše lyžovanie bezpečné Tento model je navrhnutý pre deti Typ: mäkké uši Technológia In-mold znižuje hmotnosť prilby Typ ventilácie Giro: áno Ideálne sadne na hlavu s obvodom 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm Prilba na lyže GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red má farbu, ktorá je červená a sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad) , Giro gauge dark shadow/citron 43 (768686254222)

GIRO Gauge Black/Bright Red 40 (768686222955)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, letná, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 40 GIRO Gauge Black/Bright Red Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj pre chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku.Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky.Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku či intenzívny tréning, vaše chodidlá zažijú skvelý pocit.Efektívne pri jazde, komfortné pri chôdziKu komfortnej chôdzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 40 (768686222955) , Giro tremor mat bright red (768686267031)

GIRO Gauge Black/Bright Red 41 (7107338)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, jazyk s pútkom na šnúrky, ochrana proti predratiu na päte a špičke, vložka z materiálu EVA, zapínanie: šnúrky, vrchný materiál: syntetické mikrovlákno, podošva: Guma, veľkosť EU 41, hmotnosť 0.406 kg Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. GIRO sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku. Zvršok topánky GIRO Gauge je vyrobený z veľmi ľahkého a perfektne priedušného syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí komfort aj vo veľmi teplom počasí. Pohodlnú chôdzu aj v teréne umožní agresívne vzorka podrážky, ktorá je vyrobená z mäkšej gumy a vystužená v oblasti zámkov pre nášľapy, čím si zachová všetky výhody nášľapného mechanizmu s jeho vysoko účinným prenosom energie do šliapania. Zámky pre nášľapy sú navyše hlboko zapustené, teda... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Black/Bright Red 41 (7107338) , Giro neo jr. mat graphite/bright red (sptgio0167nad)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M (768686220654)

Detail

Lyžiarska prilba detská, vyhotovenie: mäkké uši, červená a sivá, veľkosť 55 – 59 cm, hmotnosť 380g Počas nosenia lyžiarskej prilby GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M nemusíte myslieť na riziko úrazu počas lyžovania. Postará sa totiž o patričné bezpečie vašej hlavy. Tento model je ideálny pre deti. Prilbu na lyže utvára mäkký materiál zakrývajúci uši, takže príjemne prekvapí nízkou hmotnosťou. Technológia In-mold predstavuje nízku hmotnosť. Lyžiarska prilba má veľkosť 55 – 59 cm a navyše má schopnosť ventilovať do prilby vzduch cez Áno. Ak ide o hmotnosť, tá sa pri Giro vyšplhala až na 380 g. Táto prilba na lyžovanie sa chváli certifikáciou CE EN1077. Podstatné vlastnosti detskej lyžiarskej prilby GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M Počas nosenia tejto prilby na lyžovanie GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M poklesne riziko možného úrazu Tento model je navrhnutý pre deti Typ: mäkké uši Technológia In-mold sa postará o to, aby prilba zostala ľahká Typ... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M (768686220654) , Giro neo jr. mat graphite/bright red m (768686220654)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 44 (768686254239)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 44 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou na jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami na cykloturistiku. Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky. Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 44 (768686254239) , Giro berm dark shadow/black 43 (768686222863)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 45 (768686254246)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 45 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou na jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami na cykloturistiku. Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky. Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 45 (768686254246) , Giro register mat black/red (768686380525)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46 (768686254253)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46 (768686254253)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, pánske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 46 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánske cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron ponúkajú cyklistom pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou na jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj na chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami na cykloturistiku. Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky. Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46 (768686254253) , Giro grade black red podium ar40 (768686366024)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 38 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámske cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow ponúkajú ženám pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj pre chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku.Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky.Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo na intenzívny tréning, vaše chodidlá zažijú skvelý pocit.Efektívne pri jazde, komfortné pri chôdziKu komfortnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167) , Giro gauge dark shadow/citron 45 (768686254246)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, letná, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 37 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámske cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow ponúkajú ženám pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj pre chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku.Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky.Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo na intenzívny tréning, vaše chodidlá zažijú skvelý pocit.Efektívne pri jazde, komfortné pri chôdziKu... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150) , Giro gauge dark shadow/citron 46 (768686254253)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 39 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámske cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow ponúkajú ženám pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj pre chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku.Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky.Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo na intenzívny tréning, vaše chodidlá zažijú skvelý pocit.Efektívne pri jazde, komfortné pri chôdziKu komfortnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174) , Giro gauge dark shadow/citron 44 (768686254239)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, dámske, zapínanie: šnúrky, veľkosť EU 40 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámske cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow ponúkajú ženám pohodlie porovnateľné s pohodlím bežeckej obuvi. Sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a rovnako tak sa skvele hodia aj pre chôdzu, vďaka čomu sú dokonalými topánkami pre cykloturistiku.Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna, ktoré zaistí priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Vystuženie na päte a špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky.Nezaskočí ich ani náročný terénGIRO Gauge ponúkajú komfort pri chôdzi bez ohľadu na typ terénu a rovnako tak pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo na intenzívny tréning, vaše chodidlá zažijú skvelý pocit.Efektívne pri jazde, komfortné pri chôdziKu komfortnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181) , Giro gauge dark shadow/citron 42 (768686254215)

GIRO Berm Dark Shadow/Black 43 (768686222863)

Detail

Cyklistické tretry na MTB, kompatibilné so zámkami SPD, unisex, zapínanie: suchý zips, veľkosť EU 43 GIRO Berm Dark Shadow/Black Pánske cyklistické tretry GIRO Berm Dark Shadow/Black ponúkajú skvelé pohodlie. Sú ideálnou voľbou pre jazdu na chodníkoch a v teréne. Perfektné pohodlie vám poskytnú tiež pri chôdzi. Tretry GIRO chránia vaše chodidláZvršok topánok GIRO je vyrobený z ľahkého syntetického mikrovlákna v kombinácii so sieťovými panelmi, ktoré zabezpečia priedušnosť aj vo veľmi teplom počasí. Integrované vystuženie na špičke ochráni vaše chodidlá a súčasne zvyšuje odolnosť voči oderu topánky. Nezaskočí ich ani náročný terénTretry GIRO Berm ponúkajú znamenitý komfort pri jazde. O to sa postará penová vložka EVA. Či už sa vydáte na výlet, kratšiu rekreačnú vychádzku alebo intenzívny tréning, vaše chodidlá zažijú skvelý pocit.... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Berm Dark Shadow/Black 43 (768686222863) , Giro spur mat bright pink (sptgiro327nad)

GIRO Register Mat Black/Red (768686380525)

GIRO Register Mat Black/Red (768686380525)
Detail

Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania otočné koliesko, in-mold, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, odnímateľná vnútorná vložka, reflexné prvky, reflexné prúžky, hmotnosť 280 g, biela, čierna a červená farba Či sa vydáte na bicykli do terénu alebo na pokojnú vychádzku, nemala by vám chýbať prilba na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú prilbu Giro. Prilba je ideálna pre muov a ženy. Výrobca ju zaradil medzi MTB. Prilba na bicykel Giro zodpovedá certifikácii EN 1078. Praktickou vychytávkou sú vetracie otvory doplnené o sieťku, ktorá zamedzuje vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Samozrejmosťou je vnútorné vystuženie. Odnímateľná vnútorná vložka uľahčí údržbu prilby. Prilba má aj bezpečnostné reflexné prvky, aby ste za šera nesplynuli s okolím a bolo vás vidieť. Na redukciu potenia hlavy má prilba Giro 22 ventilačných otvorov. Hlavné prednosti prilby na bicykel GIRO Register Mat Black/Red Prilba na bicykel Giro je istotou pre bezpečnú jazdu... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Register Mat Black/Red (768686380525) , Giro crue mat bright orange (sptgiro317nad)

Alpinestars Tech 3 Boots White/Bright Red/Dark Blue 43 Topánky

Alpinestars Tech 3 Boots White/Bright Red/Dark Blue 43 Topánky
Detail

Najnovší inovatívny prírastok do radu špičkových topánok Tech Boots pre motokros a off-road, Tech 3 zahŕňa overené výkonné technológie do anatomicky profilovaného modelu, ktorý ponúka ochranu a pohodlie. S odolnou, ale ľahkou hlavnou škrupinou a radom ochranných prvkov, zvnútra aj zvonku. Vrchná konštrukcia: pružný a oderu odolný materiál z mikrovlákna Jednodielna škrupina chodidla s dvojitou zmesou vstrekovaného TPU Špička: syntetický materiál pre vysokú odolnosť voči oderu Vonkajší členok z TPU a päta z TPU Injektovaná TPU holenná doska spojená s TPU mediálnym ochranným panelom Predĺžená PU syntetická manžeta Zapínanie VELCRO® Tvarovaná TPU doska na ochranu lýtka Trojité TPU prackové popruhy Systém zapínania: 3 polymérové pracky, račňa a rýchlouzamykací systém TPR klapka na prispôsobenie lýtka Mäkká pena na členkoch a golieri pre pohodlie a tlmenie nárazov Textilná podšívka Podrážka z gumovej zmesi Vymeniteľná EVA stielka Certifikované CE podľa EN 13634:2010 Veľkosť EU : 43 Farba : Červená Materiál : Pena Pohlavie : Unisex Veková skupina : Dospelý Veľkosť US : 9 Materiál : Guma Materiál : TPR Materiál : Polymér Farba podľa výrobcu : White/Bright Red/Dark Blue Materiál : Termoplastický polyuretán (TPU) Materiál : Etylénvinylacetát (EVA) Farba : Modrá Homologizácia : EN 13634:2010 Krajina pôvodu : Vietnam Materiál : PU Navrhnuté v : Taliansko Typ aktivity : Moto Farba : Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars Tech 3 Boots White/Bright Red/Dark Blue 43 Topánky , Giro gauge w titanium/dark shadow 38 (768686223167)

GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024)

GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024)
Detail

Lyžiarske okuliare (aj na snowboard) detské, ideálne podmienky počasia: univerzálne, cylindrický zorník, vlastnosti zorníka: anti-fog, univerzálna veľkosť, sezóna 2020/2021 Lyžiarske okuliare GIRO Grade Black Red Podium AR40 potrebuje každý lyžiar na bezpečnú a pohodlnú jazdu. Tento typ je vyvinutý špeciálne pre deti. Tento typ okuliarov je prispôsobený na denné použitie. Zorník je cylindrický a je upravený do zakriveného tvaru, je teda výrazne pružný a jednoducho sa prispôsobí tvári jazdca. Svetelná priepustnosť lyžiarskych okuliarov Giro patrí do skupiny S2., čo oceníte pri zatiahnutej oblohe. Ide o univerzálny variant okuliarov. Tento typ je ošetrený špeciálnou vrstvou, vďaka ktorej sa obmedzuje riziko zahmlenia. Váš výber môže ovplyvňovať aj farba zorníka, ktorá je u týchto lyžiarskych okuliarov oranžová. Rozhodujúce vlastnosti lyžiarskych okuliarov GIRO Grade Black Red Podium AR40 Lyžiarske okuliare sa postarajú o bezpečnosť počas lyžovania GIRO Grade... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024) , Giro gauge w titanium/dark shadow 37 (768686223150)

GIRO Crue Mat Bright Orange (SPTgiro317nad)

GIRO Crue Mat Bright Orange (SPTgiro317nad)
Detail

Lyžiarska prilba detská, vyhotovenie: mäkké uši, oranžová, hmotnosť 414g Zásluhou lyžiarskej prilby GIRO Crue Mat Bright Orange sa nemusíte obávať úrazu na lyžiach. Stará sa totiž o maximálne bezpečie vašej hlavy. Tento variant je ideálny pre deti. Lyžiarska prilba je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý zakrýva uši, čo zaistí menšiu hmotnosť. Technológia Hard shell sa postará o maximálnu odolnosť, takže sa lyžiarska prilba len tak nezničí. Pokiaľ ide o hmotnosť, tá sa pri Giro vyšplhala až na 414 g. Táto prilba na lyžovanie sa chváli certifikáciou CE EN1077. Podstatné prednosti detskej lyžiarskej prilby GIRO Crue Mat Bright Orange Pri nosení lyžiarskej prilby GIRO Crue Mat Bright Orange môžete vyraziť na lyže v bezpečí Tento variant je určený pre deti Typ: mäkké uši Technológia Hard shell poskytuje maximálnu odolnosť Typ ventilácie Giro: áno Je ideálna na hlavu s obvodom 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm Navrhnutá bola na sezónu 2021/2022 Prilba na lyže GIRO Crue Mat... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Crue Mat Bright Orange (SPTgiro317nad) , Giro gauge w titanium/dark shadow 39 (768686223174)

Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad)

Detail

Palice karbónové, skladacie, hmotnosť páru 364g Palice Leki Ultratrail FX. One vám zaistia perfektnú oporu pri trailovom behu. Vyrobené sú z vysokokvalitného karbónu a doplnené o predĺženú rukoväť so systémom Trail Shark, ktorý bol špeciálne vyvinutý na trailový beh a pomocou ktorého môžete palice rýchlo nasunúť a vysunúť z rukavíc s týmto systémom. To umožní dokonalý prenos sily a súčasne znamenité pohodlie. Rukoväte obsahujú inovované ventilačné kanáliky, ktoré znižujú ich hmotnosť, a vybavené sú pútkami Shark Frame Strap Mesh zo sieťovaného materiálu. Palice je možné navyše veľmi jednoducho zložiť do dĺžky 36 cm, a to jednoduchým stlačením tlačidla. Vybavené sú taktiež hrotom Trail Running Tip, ktorý zaručí optimálny záber v každom teréne. Palice Leki Ultratrail FX. One vám poskytnú skutočne znamenitú oporu. Kľúčové vlastnosti palíc Leki Ultratrail FX. One bright red-black-neonyellowPalice určené na trailový behVyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad) , Giro gauge w titanium/dark shadow 40 (768686223181)

Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad)

Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad)
Detail

Bežecké palice , pre mužov a ženy, materiál: karbón, rukoväť: Korok, s trigger systémom Na hladký prejazd bielu stopou potrebujete riadnu oporu. Bežecké palice od značky Leki budú spoľahlivým pomocníkom a skvele doplnia vašu bežkársku výbavu. Ideálne pre vás budú, ak hľadáte palice s dĺžkou 170 . Sú vyhotovené z karbónu, ktorý je krehkejší, ale jeho ľahkosť nemá pri jazde konkurenciu. Na držadle paličiek Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black nechýba pútko na pohodlné a rýchle pripevnenie k rukaviciam. Vzhľad paličiek na bežky Leki bol vyvinutý na sezónu 2022/2023. Pri výbere môžete zvážiť tiež hmotnosť paličiek, ktorá je pri tomto modeli 202 g. Hlavné prednosti bežeckých palíc Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black Bežecké palice vo vyhotovení pre mužov aj ženy Celková dĺžka palíc Leki je 170 Rukoväť: Korok Ľahučká karbónová konštrukcia Máte možnosť ich pútkom upnúť k rukaviciam Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black zaistia správny odpich a efektívny beh (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad) , Leki prc 750 bright red-neonyellow-black (sptlek0946nad)

Topeak Manometer Smart Gauge Black

Detail

Tento elegantný, ľahký a kompaktný digitálny tlakomer bezproblémovo spolupracuje s ventilmi Presta a Schrader bez výmeny vnútorných častí hlavy. Digitálny tlakomer poskytuje presné údaje o tlaku až do 260 psi / 18 bar. Osvetlené 360° otočné meradlo je ľahko čitateľné z akéhokoľvek uhla za denného svetla alebo tmy. Kompatibilný s plášťami, vidlicami a tlmičmi pre bicykle / motocykle / automobily a režim nastavenia tlaku vzduchu nepretržite sníma tlak pri použití tlačidla na uvoľnenie vzduchu na jemné doladenie tlaku v pneumatikách. HLAVA: SmartHead® MERADLO: Osvetlený displej, 5 260 psi / 0,35 18bar (rozlíšenie 0,1psi) JEDNOTKA: psi, bar, kg / cm2 BATÉRIA: CR2032 x 1 (súčasť balenia) VYLADENIE TLAKU: Tlačidlo uvoľnenia vzduchu MATERIÁL: Technický polymér PRIDANÉ FUNKCIE: Otočný ukazovateľ, funkcie automatického zapínania a vypínania, alarm posledného čítania Typ : Príslušenstvo Krajina pôvodu : Taiwan Dĺžka : 11,8 cm Hmotnosť : 56 g Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Rozmery : 11,8 x 4,2 x 1,9 cm Materiál : Polymér Tlak : 18 bar Hmotnosť (g) : 56.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Topeak Manometer Smart Gauge Black , Leki ultratrail fx.one bright red-black-neonyellow (sptlek0902nad)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 38 Topánky

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 38 Topánky
Detail

Neformálny štýl a ochranné prvky robia z topánok Chrome skvelú voľbu pre každého mestského jazdca. Majú modernú siluetu so súčasným štýlom a sú vybavené integrovanými chráničmi členkov, pričom kvalitná a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a priedušnosť. Konštrukcia podošvy je založená na najnovšom vývoji pokročilých mestských topánok Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlie na bežné nosenie, so zárukou vysokej úrovne ochrany vďaka Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), ktorý je vyrobený z ľahších PA materiálov, pričom intuitívny elastický uzáver v hornej časti topánky pomáha uľahčiť rýchle zapínanie, držať šnúrky na mieste a vyhnúť sa chlopni alebo zachyteniu o opierku nohy. Delená semišová konštrukcia pre mestský štýl, ktorý je dokonalý aj pri každodennom používaní. Pokročilá podošva Alpinestars pre pohodlie pri chôdzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínanie pre jednoduché použitie, optimalizované, bezpečné uchytenie a rýchly vstup. OrthoLite® vložka pre vysokú úroveň priedušnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Ľahký zvršok kombinujúci delený semiš pre odolnosť a pohodlie. Dvojité chrániče členkov s vystužením päty a špičky pre zvýšenú ochranu. Pokročilá podrážka z gumovej zmesi s PU medzipodrážkou pre optimálnu kombináciu pohodlia, priľnavosti a odolnosti. Mäkká sieťovina v oblasti zadného goliera pre väčšie pohodlie jazdca. OCHRANA Platia nasledujúce normy: CE EN13634:2017. Materiál : Mesh Veľkosť EU : 38 Pohlavie : Unisex Materiál : PU Materiál : Semiš Farba : Biela Materiál : Guma Homologizácia : EN 13634:2017 Veková skupina : Dospelý Veľkosť US : 6 Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Black/White/Bright Red Typ aktivity : Moto Navrhnuté v : Taliansko (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 38 Topánky , Giro hale mat red (768686070976)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 39 Topánky

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 39 Topánky
Detail

Neformálny štýl a ochranné prvky robia z topánok Chrome skvelú voľbu pre každého mestského jazdca. Majú modernú siluetu so súčasným štýlom a sú vybavené integrovanými chráničmi členkov, pričom kvalitná a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a priedušnosť. Konštrukcia podošvy je založená na najnovšom vývoji pokročilých mestských topánok Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlie na bežné nosenie, so zárukou vysokej úrovne ochrany vďaka Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), ktorý je vyrobený z ľahších PA materiálov, pričom intuitívny elastický uzáver v hornej časti topánky pomáha uľahčiť rýchle zapínanie, držať šnúrky na mieste a vyhnúť sa chlopni alebo zachyteniu o opierku nohy. Delená semišová konštrukcia pre mestský štýl, ktorý je dokonalý aj pri každodennom používaní. Pokročilá podošva Alpinestars pre pohodlie pri chôdzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínanie pre jednoduché použitie, optimalizované, bezpečné uchytenie a rýchly vstup. OrthoLite® vložka pre vysokú úroveň priedušnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Ľahký zvršok kombinujúci delený semiš pre odolnosť a pohodlie. Dvojité chrániče členkov s vystužením päty a špičky pre zvýšenú ochranu. Pokročilá podrážka z gumovej zmesi s PU medzipodrážkou pre optimálnu kombináciu pohodlia, priľnavosti a odolnosti. Mäkká sieťovina v oblasti zadného goliera pre väčšie pohodlie jazdca. OCHRANA Platia nasledujúce normy: CE EN13634:2017. Pohlavie : Unisex Farba : Biela Veľkosť EU : 39 Veľkosť US : 7 Veková skupina : Dospelý Materiál : PU Materiál : Mesh Typ aktivity : Moto Materiál : Guma Krajina pôvodu : Čína Materiál : Semiš Farba podľa výrobcu : Black/White/Bright Red Farba : Čierna Navrhnuté v : Taliansko Homologizácia : EN 13634:2017 (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 39 Topánky , Leki wcr sl 3d bright red-black-neonyellow (sptlek1040nad)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 38,5 Topánky

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 38,5 Topánky
Detail

Neformálny štýl a ochranné prvky robia z topánok Chrome skvelú voľbu pre každého mestského jazdca. Majú modernú siluetu so súčasným štýlom a sú vybavené integrovanými chráničmi členkov, pričom kvalitná a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a priedušnosť. Konštrukcia podošvy je založená na najnovšom vývoji pokročilých mestských topánok Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlie na bežné nosenie, so zárukou vysokej úrovne ochrany vďaka Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), ktorý je vyrobený z ľahších PA materiálov, pričom intuitívny elastický uzáver v hornej časti topánky pomáha uľahčiť rýchle zapínanie, držať šnúrky na mieste a vyhnúť sa chlopni alebo zachyteniu o opierku nohy. Delená semišová konštrukcia pre mestský štýl, ktorý je dokonalý aj pri každodennom používaní. Pokročilá podošva Alpinestars pre pohodlie pri chôdzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínanie pre jednoduché použitie, optimalizované, bezpečné uchytenie a rýchly vstup. OrthoLite® vložka pre vysokú úroveň priedušnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Ľahký zvršok kombinujúci delený semiš pre odolnosť a pohodlie. Dvojité chrániče členkov s vystužením päty a špičky pre zvýšenú ochranu. Pokročilá podrážka z gumovej zmesi s PU medzipodrážkou pre optimálnu kombináciu pohodlia, priľnavosti a odolnosti. Mäkká sieťovina v oblasti zadného goliera pre väčšie pohodlie jazdca. OCHRANA Platia nasledujúce normy: CE EN13634:2017. Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Unisex Navrhnuté v : Taliansko Farba podľa výrobcu : Black/White/Bright Red Veľkosť US : 6,5 Veľkosť EU : 38,5 Krajina pôvodu : Čína Typ aktivity : Moto Materiál : Semiš Materiál : Guma Farba : Biela Materiál : Mesh Materiál : PU Homologizácia : EN 13634:2017 (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 38,5 Topánky , Giro tessa black (sptgiro281nad)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40 Topánky

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40 Topánky
Detail

Neformálny štýl a ochranné prvky robia z topánok Chrome skvelú voľbu pre každého mestského jazdca. Majú modernú siluetu so súčasným štýlom a sú vybavené integrovanými chráničmi členkov, pričom kvalitná a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a priedušnosť. Konštrukcia podošvy je založená na najnovšom vývoji pokročilých mestských topánok Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlie na bežné nosenie, so zárukou vysokej úrovne ochrany vďaka Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), ktorý je vyrobený z ľahších PA materiálov, pričom intuitívny elastický uzáver v hornej časti topánky pomáha uľahčiť rýchle zapínanie, držať šnúrky na mieste a vyhnúť sa chlopni alebo zachyteniu o opierku nohy. Delená semišová konštrukcia pre mestský štýl, ktorý je dokonalý aj pri každodennom používaní. Pokročilá podošva Alpinestars pre pohodlie pri chôdzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínanie pre jednoduché použitie, optimalizované, bezpečné uchytenie a rýchly vstup. OrthoLite® vložka pre vysokú úroveň priedušnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Ľahký zvršok kombinujúci delený semiš pre odolnosť a pohodlie. Dvojité chrániče členkov s vystužením päty a špičky pre zvýšenú ochranu. Pokročilá podrážka z gumovej zmesi s PU medzipodrážkou pre optimálnu kombináciu pohodlia, priľnavosti a odolnosti. Mäkká sieťovina v oblasti zadného goliera pre väčšie pohodlie jazdca. OCHRANA Platia nasledujúce normy: CE EN13634:2017. Homologizácia : EN 13634:2017 Farba podľa výrobcu : Black/White/Bright Red Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Materiál : PU Veľkosť EU : 40 Materiál : Guma Krajina pôvodu : Čína Veľkosť US : 7,5 Materiál : Semiš Farba : Biela Typ aktivity : Moto Pohlavie : Unisex Navrhnuté v : Taliansko Materiál : Mesh (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40 Topánky , Leki wcr tbs sl 3d bright red-black-neonyellow (sptlek1046nad)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40,5 Topánky

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40,5 Topánky
Detail

Neformálny štýl a ochranné prvky robia z topánok Chrome skvelú voľbu pre každého mestského jazdca. Majú modernú siluetu so súčasným štýlom a sú vybavené integrovanými chráničmi členkov, pričom kvalitná a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a priedušnosť. Konštrukcia podošvy je založená na najnovšom vývoji pokročilých mestských topánok Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlie na bežné nosenie, so zárukou vysokej úrovne ochrany vďaka Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), ktorý je vyrobený z ľahších PA materiálov, pričom intuitívny elastický uzáver v hornej časti topánky pomáha uľahčiť rýchle zapínanie, držať šnúrky na mieste a vyhnúť sa chlopni alebo zachyteniu o opierku nohy. Delená semišová konštrukcia pre mestský štýl, ktorý je dokonalý aj pri každodennom používaní. Pokročilá podošva Alpinestars pre pohodlie pri chôdzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínanie pre jednoduché použitie, optimalizované, bezpečné uchytenie a rýchly vstup. OrthoLite® vložka pre vysokú úroveň priedušnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Ľahký zvršok kombinujúci delený semiš pre odolnosť a pohodlie. Dvojité chrániče členkov s vystužením päty a špičky pre zvýšenú ochranu. Pokročilá podrážka z gumovej zmesi s PU medzipodrážkou pre optimálnu kombináciu pohodlia, priľnavosti a odolnosti. Mäkká sieťovina v oblasti zadného goliera pre väčšie pohodlie jazdca. OCHRANA Platia nasledujúce normy: CE EN13634:2017. Krajina pôvodu : Čína Homologizácia : EN 13634:2017 Typ aktivity : Moto Farba podľa výrobcu : Black/White/Bright Red Materiál : PU Pohlavie : Unisex Materiál : Guma Veľkosť US : 8 Veľkosť EU : 40,5 Farba : Biela Materiál : Semiš Navrhnuté v : Taliansko Farba : Čierna Materiál : Mesh Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40,5 Topánky

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sa postarajú o nevyhnutnú oporu na svahu. Ideálne pre vás budú, ak hľadáte palice s dĺžkou 110 cm. Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow boli vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú veľmi pevné. Ako materiál držadla palíc Leki bol využitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Ich dizajn bol špeciálne vytvorený pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá u tohto modelu predstavuje 286 g. Užívajte si zimu s lyžiarskymi palicami, ktoré vás nesklamú. Podstatné prednosti lyžiarskych palíc Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow Model lyžiarskych palíc pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 110 cm Držadlá: Plast Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna, červená a žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)

Leki Makalu Bright Red/Black/Dark Anthracite 110 - 145 cm

Leki Makalu Bright Red/Black/Dark Anthracite 110 - 145 cm
Detail

Makalu predstavuje úplnú klasiku, na ktorej sa môžete pri peších výletoch vždy spoľahnúť! Je vybavený novou rukoväťou Aergon Air. Najnovšia generácia rukovätí špeciálne upravených pre trekking bola opäť optimalizovaná a detailne vylepšená po všetkých stránkach. Špeciálna technológia dutín umožňuje kombinovať ľahkú konštrukciu s veľkými, opornými plochami, ktoré reagujú na všetky ergonomické požiadavky Vašej ruky. Hlava rukoväte Aergon Air je plne pogumovaná a ponúka maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zostupe z kopcov. Sklonený uhol pomáha optimálnemu vedeniu zápästia a pokladaniu palice. Hliníková rúrka dáva Makalu veľkú stabilitu a robí z nich statného sprievodcu na všetkých túrach. Grip - Aergon Air Dizajn dutého jadra kombinuje ľahkú konštrukciu a veľké podporné povrchy pre neprekonateľnú ergonomickú podporu. Lock Security Skin 4.0 popruh Nastaviteľný popruh s bezpečnostným uzáverom. Je ultraľahký, veľmi priedušný a ponúka maximálny komfort. Predĺženie rukoväte Pre ľahké uchopenie na strmom teréne alebo traverzoch. Materiál shaftu - hliník Hliník HTS (Highest Treated Shaft) 6.5. Uzamykací systém - Speed Lock Plus Nastavovací systém certifikovaný TÜV Süd pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduché nastavenie a ponúka stabilné uzamknutie. Trekking 2.0 košík Zabraňuje zaboreniu do mäkkých povrchov a chráni spodnú časť shaftu. Ľahko vymeniteľný bez akéhokoľvek náradia. Flex tip Robustný hrot, ktorý zaručuje presné použitie palice a perfektné držanie v takmer akomkoľvek teréne. VLASTNOSTI Aktivity: Treking / Turistika Veková skupina: Dospelí Pohlavie: Unisex Konštrukcia: Vario (plynule nastaviteľná) Segmenty: 3 Priemer segmentov: 18|16|14 mm Geometria shaftu: Bez ohybu Tvar shaftu: Valcový Rukoväť: Aergon Air Popruh: Lock Security Strap Skin 4.0 Predĺženie rukoväte: 1K pena Materiál shaftu: Hliník (HTS 6.5) Horná časť shaftu: Hliník Stredná časť shaftu(1): Hliník Spodná časť shaftu: Hliník Uzamykací systém: Speed Lock plus Košík: Trekking 2.0 Hrot: Flex Tip Technológia : Speed Lock Plus Veková skupina : Dospelý Dĺžka : 110 - 145 cm Priemer : 16 mm Materiál : Hliník Priemer : 14 mm Priemer : 18 mm Krajina pôvodu : Česko Farba podľa výrobcu : Bright Red/Black/Dark Anthracite Farba : Čierna Nastaviteľná veľkosť : Áno Typ aktivity : Turistika Hmotnosť : 299 g Typ aktivity : Treking Pohlavie : Unisex Dĺžka v zloženom stave : 71 cm Počet dielov : 3 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Makalu Bright Red/Black/Dark Anthracite 110 - 145 cm

Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)

Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice zaistia tak veľmi potrebnú oporu na svahu. Vyhovovať vám budú, ak hľadáte palice s dĺžkou 105 cm. Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow boli vyrobené z hliníka, ktorý je veľmi pevný a odolný. Ako materiál držadla palíc Leki bol použitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Ich dizajn bol vytvorený pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 234 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť. Dôležité prednosti lyžiarskych palíc Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki majú dĺžku 105 cm Držadlá: Plast Vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna, červená a žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)

Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)

Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, pre mužov a ženy, hliníkové Poriadne lyžiarske palice sa postarajú o nevyhnutnú oporu na svahu. Ideálnou voľbou pre vás budú, pokiaľ hľadáte dĺžku 110 cm. Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow boli vyrobené z hliníka, ktorý im dodáva pevnosť a maximálnu odolnosť pri páde. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojím zameraním budú tieto lyžiarske palice ideálne pre ženy aj mužov. Boli špeciálne navrhnuté pre sezónu 2022/2023. Pri vyberaní môžete zvážiť aj ich hmotnosť, ktorá sa u tohto modelu vyšplhala na 299 g. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete skutočne spoľahnúť. Významné vlastnosti lyžiarskych palíc Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki sú dlhé 110 cm Držadlá: Plast Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto lyžiarskych palíc je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna, červená a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 (4028173285273)

Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, s dĺžkou 115 cm, pre mužov a ženy, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice vám zaistia oporu na svahu. Ideálne pre vás budú, ak potrebujete palice s dĺžkou 115 cm. Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 boli vyrobené z hliníka, ktorý je dosť pevný a maximálne odolný pri páde. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol použitý Plast. Svojimi vlastnosťami sú tieto palice na lyžovanie ideálne pre ženy aj mužov. Boli špeciálne vyrobené pre sezónu 2022/2023. Pri výbere môžete brať do úvahy aj ich hmotnosť, ktorá u tohto modelu predstavuje 286 g. Radujte sa zo zimy s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete naozaj spoľahnúť. Významné vlastnosti lyžiarskych palíc Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 Model lyžiarskych palíc určený pre mužov aj ženy Palice Leki disponujú dĺžkou 115 cm Držadlá: Plast Určené na zjazdové využitie Tieto lyžiarske palice majú pútko, ktoré je odnímateľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 (4028173285273)

Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110 – 145 cm (4028173262823)

Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110 – 145 cm (4028173262823)
Detail

Palice trekingové, hliníkové, maximálna dĺžka 145cm, teleskopické, hmotnosť páru 274g Trekingové palice Leki Makalu vám zaručia perfektnú oporu pri vašich výstupoch a túrach. Vyrobené sú z hliníka a vybavené rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ergonomický tvar. Jej predĺženie sa postará o ľahké uchopenie pri chôdzi v strmom teréne. Dĺžku palíc je možné nastaviť v rozmedzí 110 – 145 cm, a to vďaka mechanizmu Speed Lock Plus, ktorý umožní rýchle nastavenie dĺžky. Teleskopické palice sú vybavené aj tanierikom Trekking Teller 2.0 zabraňujúcim zapadnutiu do snehu, či blata a hrotom Flex Tip. Ten zaručí bodovo presné nasadenie palíc a perfektnú stabilitu. Turistické palice Leki Makalu vám poskytnú skutočne znamenitú oporu.Kľúčové vlastnosti palíc Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110 – 145 cmPalice určené na výstupy a túryVyrobené z hliníkaVybavené ergonomickou rukoväťou Aergon AirMechanizmus Speed Lock Plus umožní rýchle nastavenie dĺžkyPalice Leki Makalu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110 – 145 cm (4028173262823)

Leki Alpine Ski Bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426)

Leki Alpine Ski Bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426)
Detail

Vak na lyže dĺžka 180 cm, materiál: polyester Vak Leki Alpine Ski Bag je určený na dva páry zjazdových lyží, ktoré perfektne chráni pri ich prenášaní a prevážaní. Pojme pritom lyže do dĺžky 185 cm. Vyrobený je zo 60 % z polyesteru 600D a zo 40 % z polyesteru 400D, ktoré zaručia jeho skvelú odolnosť. Pohodlný prístup k lyžiam umožní zips po celej jeho dĺžke, zatiaľ čo komfortné prenášanie diaľkovo nastaviteľný pás. Vak Leki Alpine Ski Bag je ideálnym pomocníkom pre všetkých lyžiarov. Kľúčové vlastnosti vaku na lyže Leki Alpine Ski Bag bright red-black-neonyellow 185 cmVak určený na dva páry zjazdových lyžíLyže chráni pri ich prenášaní a prevážaníLeki Alpine Ski Bag pojme lyže do dĺžky 185 cmVyrobený zo 60 % z polyesteru 600D a zo 40 % z polyesteru 400DO pohodlný prístup k lyžiam sa postará zips po celej jeho dĺžkeKomfortné prenášanie umožní dĺžkovo nastaviteľný pásFarebné vyhotovenie: žlto-červeno-čierne Dĺžka: 185 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Alpine Ski Bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426)

Forma Boots Genesis Black/Red 43 Topánky

Forma Boots Genesis Black/Red 43 Topánky
Detail

VLASTNOSTI Vonkajšie Mikrovlákno, vysoko odolný textilný materiál a kožený zvršok Nová gumená podrážka Personalized Forma s dvojitou hustotou Personalizované ochrany členkov Polstrovaný jazyk topánky Zapínanie na šnúrovanie a nastaviteľný suchý zips Zadná reflexná vložka Vnútorné Podšívka zo vzduchovej sieťoviny TPU tvarované plastové chrániče členkov Mäkká polymérová výplň s pamäťovou penou PP Mid Dual Flex s anti-shock plstenou medzipodrážkou Personalizovaná antibakteriálna vymeniteľná EVA stielka Typ aktivity : Moto Materiál : Etylénvinylacetát (EVA) Farba : Čierna Pohlavie : Muži Materiál : Textil Typ aktivity : City/Urban Navrhnuté v : Taliansko Veková skupina : Dospelý Materiál : Polymér Krajina pôvodu : Európska únia Farba podľa výrobcu : Black/Red Veľkosť EU : 43 Materiál : Termoplastický polyuretán (TPU) Farba : Červená Materiál : Guma Materiál : Mikrovlákno Materiál : Polypropylen Pohlavie : Ženy Homologizácia : CE certifikované Materiál : Mesh Materiál : Koža (muziker.com)

Podobné produkty ako Forma Boots Genesis Black/Red 43 Topánky

GIRO Hale Mat Red (768686070976)

GIRO Hale Mat Red (768686070976)
Detail

Prilba na bicykel – MTB, detská, typ upínania otočné koliesko, MIPS, in-mold, sieťka proti hmyzu, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, vhodná pre inline, vhodná od 6 rokov, červená farba Pri žiadnych vychádzkach by nemala chýbať prilba na bicykel. Preto sme pre vaše deti nachystali kvalitnú prilbu Giro. Detská prilba na bicykel je určená pre chlapcov od 6 rokov. Výrobca ju zaraďuje medzi MTB. Detská prilba na bicykel Giro má certifikáciu EN 1078. Vynikajúcu ochranu zaisťuje technológia MIPS, ktorá zabraňuje poraneniu mozgu pri páde na zem pod uhlom. V takých okamihoch dochádza k nebezpečným zraneniam v dôsledku rotácie. Systém MIPS využíva na pohltenie devastujúcich rotačných síl klznú vložku medzi dvoma vrstvami škrupiny helmy, ktoré sa pri páde voči sebe pootočia. Preto rotačné sily nepôsobia ďalej na mozog. Praktickou vychytávkou sú vetracie otvory doplnené o sieťku, ktorá zamedzuje vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Nechýba ani vnútorné vystuženie. Prilba má aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIRO Hale Mat Red (768686070976)

Rev'it! G-Force Black/Neon Red 43 Topánky

Rev'it! G-Force Black/Neon Red 43 Topánky
Detail

Športové topánky G-Force sú inšpirované svetom MotoGP a WSBK a sú ideálnym riešením pre jazdcov, ktorí radi jazdia v teplejších dňoch. Majú exteriér z tvrdej kože, vstrekovaný členkový chránič a tepelom tvarovanú pätu a špičku. Pokiaľ ide o ventiláciu, perforácia sa nachádza na vnútornej strane a na jazyku, čo pomáha chodidlám zostať v suchu. Race fit zaisťuje, že topánky dokonalo sedia, zatiaľ čo technológia OrthoLite® X40 zvyšuje celkové pohodlie topánky pri jazde alebo chôdzi. ERGONOMICKÉ VLASTNOSTI Strih: tesný Vetranie Sieťka na jazyku Na jazyku topánok sa nachádza sieťovina, ktorá zaisťuje vetranie a priedušnosť. Perforácia na jazyku Topánky majú na jazyku perforáciu, ktorá zaisťuje vetranie a priedušnosť. Vlastnosti Pena OrthoLite® Insole X40™ OrthoLite® - eliminuje nárazy, má elastické vlastnosti a výborné odpruženie. Gumová oblasť radenia Polstrovaný jazyk Šnúrky Protišmyková podrážka TECHNICKÉ ÚDAJE Obdobie: jar - leto Špecifikácia materiálu : Polyuretán Typ aktivity : Moto Pohlavie : Muži Navrhnuté v : Holandsko Veková skupina : Dospelý Homologizácia : CE Cat.II-EN 13634/2017 Standard cat.II lev.1 Krajina pôvodu : Vietnam Veľkosť EU : 43 Farba podľa výrobcu : Black/Neon Red Veľkosť UK : 9,5 Farba : Čierna Materiál : Polyuretán Veľkosť US : 10,5 Typ aktivity : Športové / Závodné Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako Rev'it! G-Force Black/Neon Red 43 Topánky

Leki Makalu FX Carbon AS Light Anthracite/Bright Red/Black 110 - 130 cm

Leki Makalu FX Carbon AS Light Anthracite/Bright Red/Black 110 - 130 cm
Detail

Makalu FX Carbon AS Vám bude oporou pri Vašej budúcej horskej túre. Palica je odolná voči otrasom, je vybavená tlmiacim systémom DSS, ktorý zaisťuje znižovanie nárazových síl a odľahčuje vďaka tomu svalstvu, kĺbom a väzom. Novo vyvinutá rukoväť Aergon Air bola po všetkých stránkach detailne vylepšená a opätovne optimalizovaná. Špeciálna technológia dutého jadra kombinuje ľahkú konštrukciu a veľké podporné povrchy, ktoré spĺňajú všetky ergonomické požiadavky vašej ruky. Chrbát rukoväte Aergon Air je plne pogumovaný a ponúka maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zostupe z kopcov. Sklonený uhol pomáha Vášmu zápästiu, aby optimálne viedlo a pokladalo palicu a mimoriadne prispieva k bezpečnosti na horách. Makalu FX Carbon AS zaisťuje kontrolované používanie palíc na horách. Grip - Aergon Air Dizajn dutého jadra kombinuje ľahkú konštrukciu a veľké podporné povrchy pre neprekonateľnú ergonomickú podporu. Lock Security Popruh - Skin Nastaviteľný bezpečnostný popruh vyrobený z priedušného, ľahkého a extra mäkkého materiálu pre maximálne pohodlie. Karbón | Hliník 100% karbón v hornej časti shaftu pre ľahký výkon v kombinácii s hliníkovou spodnou časťou pre väčšiu odolnosť. ELD (External Locking Device) Užívateľsky prívetivý uzamykací mechanizmus pre rýchlu a jednoduchú montáž stlačením tlačidla. SL2+ Pre rýchle a jednoduché nastavenie dĺžky palice aj v rukaviciach. Trekking 2.0 košík Zabraňuje zaboreniu do mäkkých povrchov a chráni spodnú časť shaftu. Ľahko vymeniteľný bez akéhokoľvek náradia. DSS (Dynamic Suspension System) Antishock systém zabudovaný v hrote pre zníženie nárazov o cca. 40 %, chráni svaly, kĺby a väzy. Karbidový hrot pre perfektnú priľnavosť. VLASTNOSTI Pohlavie: Unisex Konštrukcia: Skladacia | ELD | Nastaviteľná Rukoväť: Aergon Air Thermo Popruh: Lock Security Strap Skin 4.0 Segmenty: 5 kusov Priemer shaftu: 18|16|14|14|14 mm Horná časť: Karbón (PRC 1000) Spodná časť: Hliník (HTS 6.5) Uzamykací systém: Speed Lock 2 plus Košík: Trekking 2.0 Hrot: Tip DSS Priemer : 14 mm Nastaviteľná veľkosť : Áno Priemer : 18 mm Hmotnosť : 267 g Farba podľa výrobcu : Light Anthracite/Bright Red/Black Pohlavie : Unisex Technológia : External Locking Device (ELD) Priemer : 16 mm Technológia : Dynamic Suspension System Veková skupina : Dospelý Počet dielov : 5 Typ aktivity : Treking Materiál : Uhlíkové vlákno Dĺžka : 110 - 130 cm Materiál : Hliník Krajina pôvodu : Česko Farba : Čierna Farba : Šedá Typ aktivity : Turistika Dĺžka v zloženom stave : 40 cm Technológia : Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Makalu FX Carbon AS Light Anthracite/Bright Red/Black 110 - 130 cm

Trekking palice Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110-145 cm 65228491

Trekking palice Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110-145 cm 65228491
Detail

Trekking palice Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110-145 cm 65228491 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Makalu je úplná klasika, na ktorú sa môžete pri turistických výletoch vždy spoľahnúť! Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air. Najnovšia generácia rukovätí špeciálne prispôsobená na treking bola opäť optimalizovaná z hľadiska pohodlia a ovládania a detailne vylepšená vo všetkých aspektoch. Špeciálna technológia dutín umožňuje kombinovať ľahkú konštrukciu s veľkými podpornými plochami, ktoré reagujú na všetky ergonomické požiadavky vašej ruky. Hlava rukoväte Aergon Air je plne pogumovaná a poskytuje maximálnu priľnavosť a kontrolu pri zjazde z kopca. Šikmý uhol pomáha optimálnemu vedeniu zápästia a položeniu palice. Hliníková rúrka dodáva paliciam Makalu veľkú stabilitu a robí z nich robustného sprievodcu na všetkých túrach.AERGON AIRAergon Air kombinuje ľahkosť a stabilitu. Jeho ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie a plne pogumovaná úchopová hlava zaručuje absolútnu kontrolu.BEZPEČNOSTNÝ POPRUH ZÁMKU 4.0 (KOŽA)Nastaviteľný popruh s bezpečnostným zámkom. Je ultraľahká, veľmi priedušná a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.RÝCHLOSTNÝ ZÁMOK+Nastavovací systém certifikovaný skúšobným ústavom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduché zmeny nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu.HLINÍKTento materiál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a mimoriadnou stabilitou.PREDĹŽENÁ RUKOVÄŤPredĺženie rukoväte na ľahšie uchopenie v strmo sa zvažujúcom teréne alebo na traverzoch.TREKINGOVÝ KÔŠ 2.0Kompaktná trekingová doska. Chráni pred uviaznutím v snehu a blate a dá sa ľahko vymeniť ručne.FLEX TIP SHORTRobustný hrot, ktorý zaručuje presné nasadenie a dokonalú stabilitu v takmer každom teréne Parametre: Typ palice: Treking; Určené pre: dospelých;Superstrong;Unisex; Vario dizajn; Grip: Aergon Air; Rukoväť - veľkosť: predĺžená rukoväť (1K pena); Popruh: Bezpečnostný popruh Lock 4.0 (koža); Počet dielov: 3 Priemer tyče: 18|16|14 mm Materiál tyče: Hliník (HTS 6.5); Tvar rúrky: valcovitý; Záchytný systém: Zámok rýchlosti+; Dosky: Trekking 2.0; Tipy: Flex Tip (krátky); Dĺžka: 110 - 145 cm Dĺžka po zložení: 71 cm Hmotnosť: 274 g Trekingové palice » Trekking palice » Trekking palice Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110-145 cm 65228491 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekking palice Leki Makalu bright red-black-dark anthracite 110-145 cm 65228491

Rollerblade Advantage Pro XT Kolieskové korčule Black/Red 43

Rollerblade Advantage Pro XT Kolieskové korčule Black/Red 43
Detail

Advantage Pro XT sú rekreačné korčule pre mužov, navrhnuté pre pohodlie a kontrolu. Bladerunner využíva Rollerblade skúsenosti v oblasti dizajnu na vytvorenie pohodlnej výstelky, bezpečného uzatváracieho systému a kompozitného rámu tlmiaceho nárazy pre nižšie ťažisko. 80 mm kolieska a ložiská ABEC 7 umožňujú miernu rýchlosť s menšou námahou a poskytujú lepšiu stabilitu; brzda je štandardná. Advantage Pro XT je ideálny model pre začínajúcich korčuliarov za ideálnu cenu. VLASTNOSTI: IDEÁLNE PRE NOVÁČIKOV - Korčule pre začiatočníkov za ideálnu cenu: pohodlie, ovládanie a stabilita PODPORNÁ ŠKRUPINA - Dizajn poskytuje extra podporu a rovnováhu chodidla KOMFORTNÁ STIELKA - Polstrovaná podšívka zaisťuje pohodlné nosenie s jednoduchým systémom zapínania: pracky, šnúrka a remienok KOMPOZITNÝ RÁM - Odolná konštrukcia rámu zvyšuje stabilitu BLADERUNNER KOLIESKA - 80 mm kolieska s ložiskami ABEC 7 pre miernu rýchlosť s menšou námahou TECHNOLÓGIE KOLIESKA: 80 mm / 78A ŠKRUPINA / ZVRŠOK: Podporná, monokok PODŠÍVKA: Dobre vystužená, pripevnená k škrupine RÁM: Monokokový kompozit BRZDY: Na korčuliach ZAPÍNANIE: Zaisťovacia manžeta, 45° popruh , šnúrky LOŽISKÁ: ABEC 7 Vybrať veľkosť : 43 Farba : Červená Tvrdosť kolieska : 78A Veľkosť EU : 43 Krajina pôvodu : Vietnam Veľkosť US : 10 Farba podľa výrobcu : Black/Red Veková skupina : Dospelý Priemer kolies : 80 mm Veľkosť UK : 9 Rám : Kompozitný materiál Pohlavie : Muži Ložiská : ABEC 7 Veľkosť : 280 Farba : Čierna Počet kolies : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Rollerblade Advantage Pro XT Kolieskové korčule Black/Red 43

Alpinestars RT-7 Drystar Boots Black/Red 43 Topánky

Alpinestars RT-7 Drystar Boots Black/Red 43 Topánky
Detail

RT-7 Drystar® sú ochranné topánky navrhnuté pre vynikajúci komfort na motorke aj mimo nej. Vďaka novej konštrukcii podrážky, odvodenej od najnovších výkonných topánok, ponúka podošva bezkonkurenčné celodenné pohodlie pri chôdzi. Vďaka veľmi efektívnemu a odolnému vzoru výstupkov, ktorý je schopný zvládnuť akýkoľvek terén, táto obuv tiež poskytuje výnimočnú ochranu a pocit z jazdy, zatiaľ čo kompaktný dizajn bol navrhnutý tak, aby sa bez námahy zmestil pod akékoľvek nohavice. Typ aktivity : Moto Materiál : Etylénvinylacetát (EVA) Veľkosť EU : 43 Materiál : Mikrovlákno Veľkosť US : 9,5 Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Black/Red Homologizácia : EN 13634:2017 Farba : Čierna Materiál : PU Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Unisex Navrhnuté v : Taliansko Materiál : Synthetic High-Restitance Textile (muziker.com)

Podobné produkty ako Alpinestars RT-7 Drystar Boots Black/Red 43 Topánky

Footjoy Flex XP Mens Golf Shoes Black/Red 43

Detail

Objavte atletický štýl vodotesných topánok FJ Flex XP. Ľahká konštrukcia Dizajn bez výstupkov Odpružená medzipodrážka VÝKON Ľahká výkonná sieťovina poskytuje neuveriteľné celodenné pohodlie s výnimočnou priedušnosťou. VŠESTRANNÁ TRAKCIA Podošva VersaTrax je navrhnutá s trakčnými prvkami tak, aby vytvorila podošvu, ktorá je ideálna pre výkon na ihrisku. Každá trakčná zóna maximalizuje trakciu počas švihu a poskytuje výnimočnú priľnavosť pri chôdzi po ihrisku. KOMPLETNÁ PODPORA Mäkká medzipodrážka EVA poskytuje zvýšené odpruženie pod nohami, zvýšený komfort a výnimočnú stabilitu. FLEX LAST Ponúka plne zaoblenú špičku, ktorá dokonale prilieha k prednej časti chodidla a priehlavku. Pružná časť na špičke a mierne úzka päta dopĺňajú atletický profil topánky. ODOLNOSŤ VOČI VODE FJ zaručuje, že táto golfová obuv bude vodotesná pri bežnom používaní po dobu jedného roka (záruka USA). Veľkosť EU : 43 Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna Veľkosť US : 10 Pohlavie : Muži Séria : Flex Veľkosť UK : 9 Nepremokavé : Nie Podrážka : Bez-spikové Šírka : Štandardná Farba podľa výrobcu : Black/Red (muziker.com)

Podobné produkty ako Footjoy Flex XP Mens Golf Shoes Black/Red 43

Footjoy Flex Mens Golf Shoes Black/White/Red 43

Detail

Zažite neuveriteľnú trakciu a výkon na ihrisku so všestrannosťou tenisiek vhodnými mimo ihriska. Ľahká konštrukcia Dizajn bez výstupkov Odpružená medzipodrážka VÝKON Ľahká výkonná sieťovina poskytuje neuveriteľné celodenné pohodlie s výnimočnou priedušnosťou. VŠESTRANNÁ TRAKCIA Podošva VersaTrax je navrhnutá s trakčnými prvkami tak, aby vytvorila podošvu, ktorá je ideálna pre výkon na ihrisku. Každá trakčná zóna maximalizuje trakciu počas švihu a poskytuje výnimočnú priľnavosť pri chôdzi po ihrisku. KOMPLETNÁ PODPORA Mäkká medzipodrážka EVA poskytuje zvýšené odpruženie pod nohami, zvýšený komfort a výnimočnú stabilitu. LASER SPORT FIT Ponúka zaoblenú špičku so štandardným prispôsobením cez prednú časť chodidla a priehlavok. Pružná časť na špičke a mierne úzka päta dopĺňajú atletický profil topánky. Šírka : Štandardná Podrážka : Bez-spikové Farba : Čierna Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Black/White/Red Nepremokavé : Nie Veľkosť US : 10 Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 43 Krajina pôvodu : Čína Séria : Flex Veľkosť UK : 9 (muziker.com)

Podobné produkty ako Footjoy Flex Mens Golf Shoes Black/White/Red 43

Babolat SFX3 All Court Men Black/Poppy Red 43

Detail

Ak máte široké chodidlá alebo je vašou prioritou cítiť sa pohodlnejšie v topánkach, SFX 3 sú pre vás tie pravé. Vyvinuli sme všetko preto, aby sa tento vysokovýkonný dizajn stal kráľom pohodlia v rade topánok Babolat. VÝHODY KOMFORT A PODPORA Vďaka komfortu a výkonu, ktorý je prioritou tohto štýlu, flexibilný a priedušný zvršok vám pomôže stráviť hodiny vonku na kurte v pohodlí. Hrubšia stielka a špeciálny systém tlmenia Kompressor poskytujú ochranu proti nárazom pri tréningu a súťaži. STRIH Model navrhnutý s väčším priestorom v prednej časti chodidiel pre všetkých tenistov, najmä tých so širšími chodidlami. ODOLNOSŤ PODRÁŽKY V spolupráci so spoločnosťou Michelin sme vytvorili podrážku vyrobenú zo špeciálneho druhu gumy pre každý povrch kurtu. JEDNOVRSTVOVÁ SIEŤOVINA Matryx na prednej časti chodidla poskytuje dodatočnú podporu pre bočné pohyby. GUMOVÁ OCHRANA Veľmi odolná ochranná guma pokrývajúca vnútornú časť prednej časti chodidla až po prsty pre bezkonkurenčnú odolnosť zvršku. TVAROVANÁ VLOŽKA ORTHOLITE Vložka OrthoLite je tvarovaná tak, aby presne obopínala chodidlo. Vlastnosti penového zloženia zabezpečujú výnimočný komfort, priedušnosť a odolnosť. KOMPRESSOR TPR (Thermo Plastic Rubber) kompresný systém umiestnený pod pätou pre výnimočné tlmenie nárazov. AKTÍVNY FLEX Technológia vyvinutá a patentovaná spoločnosťou Babolat. Tvar a zloženie materiálov použitých na podrážku sú rozdelené do 9 kľúčových tlakových bodov pre maximálnu odozvu. MICHELIN TENIS Zloženie gumy Michelin sa osvedčilo za posledných 15 rokov a ďalej ponúka skvelú kombináciu priľnavosti a odolnosti, aby splnila extrémne požiadavky tenisovej práce nôh. Farba podľa výrobcu : Black/Poppy Red Veľkosť UK : 9 Farba : Čierna Séria : SFX3 All Court Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Veľkosť US : 9,5 Veľkosť EU : 43 (muziker.com)

Podobné produkty ako Babolat SFX3 All Court Men Black/Poppy Red 43

Trekking palice Leki Legacy FX TA silvergray-bright red-black 110-130 cm 65222451

Trekking palice Leki Legacy FX TA silvergray-bright red-black 110-130 cm 65222451
Detail

Trekking palice Leki Legacy FX TA silvergray-bright red-black 110-130 cm 65222451 ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE Legacy FX TA je stabilná skladacia tyč, na ktorú sa môžete spoľahnúť v horách! Je vybavený anatomicky tvarovanou trekingovou rukoväťou EVOCON, ktorá má zaoblenú opornú plochu na pohodlné zostupovanie z kopcov. Vďaka uzamykaciemu systému Speed Lock+ plus možno skladacie palice zostaviť za niekoľko sekúnd. Vydajte sa na ďalšiu horskú túru!SKLOPNÝ OTVORSkladacie palice LEKI sa vyznačujú minimálnymi rozmermi v zloženom stave a mimoriadnou ľahkosťou. Či už sa chystáte na ferraty, trailový beh alebo menšie túry.EVOCONVšestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnému nastaviteľnému pútku je vhodný na mnoho športov.BEZPEČNOSTNÝ POPRUH ZÁMKU NYLONNastaviteľný popruh s bezpečnostným zámkom. Je ultraľahká, veľmi priedušná a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.PREDĹŽENÁ RUKOVÄŤPredĺženie rukoväte na ľahšie uchopenie v strmom svahovitom teréne alebo na traverzoch.HLINÍKTento materiál vyniká predovšetkým veľmi dlhou životnosťou, extrémnou odolnosťou a mimoriadnou stabilitou.TLAČIDLO PUSH BUTTONSystém Push Button umožňuje rýchle rozloženie a zloženie sklopných tyčí stlačením tlačidla.RÝCHLOSTNÝ ZÁMOK+Nastavovací systém certifikovaný skúšobným ústavom TÜV Süd pracuje s externou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu upínaciu silu. O 35 % ľahšia a o 27 % menšia ako SpeedLock 1, s rovnakou pridržiavacou silou. RACING | TREKKING PLATEKompaktná univerzálna doska na použitie v letnom aj zimnom období. Chráni pred uviaznutím v snehu a dá sa ľahko ručne vymeniť.FLEX TIP SHORTRobustná špička, ktorá zaručuje presné nasadenie a dokonalú stabilitu v takmer každom teréne.SKLADACIA TAŠKA NA PALICEPraktická, ľahká taška na uloženie skladacích palíc. Parametre Typ palice: Treking; Určené pre: dospelých;Unisex; Konštrukcia: skladacie tyče;Vario; Rukoväť: PA Bezpečnosť; Grip - objasnenie: EVOCON; Rukoväť - veľkosť: predĺžená rukoväť (1K pena); Popruh: Bezpečnostný popruh zámku (nylon); Počet dielov: 5 Priemer tyče: 18|16|14|14|14|14 mm Materiál tyče: Hliník (HTS 6.0); Tvar rúrky: valcovitý; Záchytný systém: Zámok rýchlosti+; Platne: pretekárske | trekingové; Tipy: Flex Tip (krátky); Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka po zložení: 38 cm Hmotnosť: 299 g Trekingové palice » Trekking palice » Trekking palice Leki Legacy FX TA silvergray-bright red-black 110-130 cm 65222451 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Trekking palice Leki Legacy FX TA silvergray-bright red-black 110-130 cm 65222451

Leki Cross Country Tube Bag (big) bright red-black-neonyellow 150 – 190 cm (4028173285914)

Leki Cross Country Tube Bag (big) bright red-black-neonyellow 150 – 190 cm (4028173285914)
Detail

Vak na lyže dĺžka 190 cm, materiál: polyester Vak Leki Cross Country Tube Bag je určený až na osem párov bežeckých palíc, ktoré perfektne chráni pri ich prenášaní a prevážaní. Vyrobený je zo 100 % polyesteru 600D, ktorý zaručí jeho skvelú odolnosť. Pohodlný prístup k paliciam umožní zips v hornej časti, zatiaľ čo komfortné prenášanie má na starosti integrovaná rukoväť. Jeho dĺžku je možné navyše prispôsobiť pomocou vnútorného pevného tubusu na 150 až 190 cm. Vak Leki Cross Country Tube Bag je ideálnym pomocníkom pre všetkých lyžiarov. Kľúčové vlastnosti vaku na bežecké palice Leki Cross Country Tube Bag (big) bright red-black-neonyellow 150 – 190 cmVak určený až na osem párov bežeckých palícPalice chráni pri ich prenášaní a prevážaníVyrobený zo 100 % polyesteru 600DVak Leki Cross Country Tube Bag je možné dĺžkovo nastaviťPohodlný prístup k paliciam zabezpečí zips v hornej častiKomfortné prenášanie umožní integrovaná rukoväťFarebné vyhotovenie: (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Cross Country Tube Bag (big) bright red-black-neonyellow 150 – 190 cm (4028173285914)
GIRO Gauge Black/Bright Red 43 (7107340), GIRO Gauge Black/Bright Red 40 (768686222955), GIRO Gauge Black/Bright Red 44 (7107341), GIRO Gauge Black/Bright Red 41 (7107338), GIRO Gauge Black/Bright Red 45 (7107342), GIRO Gauge Black/Bright Red 42 (7107339), GIRO Gauge Black/Bright Red 46 (7107343), GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 43 (768686254222), GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031), GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad), GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M (768686220654), GIRO Berm Dark Shadow/Black 43 (768686222863), GIRO Register Mat Black/Red (768686380525), GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024), GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 45 (768686254246), GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46 (768686254253), GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 44 (768686254239), GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 42 (768686254215), GIRO Spur Mat Bright Pink (SPTgiro327nad), GIRO Crue Mat Bright Orange (SPTgiro317nad), GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167), GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150), GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174), GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181), Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad), Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad), GIRO Hale Mat Red (768686070976), Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad), Giro Tessa Black (SPTgiro281nad), Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)