Gladiator kids 8-28 (12054650)

Produkt Gladiator kids 8-28 (12054650) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gladiator kids 8-28 (12054650) upraviť a produkt hľadať znova.

GLADIATOR Kids 8-28 (12054650)

GLADIATOR Kids 8-28 (12054650)
Detail

Paddleboard s příslušenstvím - délka 244 cm, nosnost 80 kg, výtlak 140 l, materiál: PVC, obsah balení: pumpa, pádlo, ploutev, vak, opravná sada, leash, obal a upevňovací popruh Paddleboard GLADIATOR Kids je určený především pro jízdu na klidné vodě a mladé jezdce. Vyrobený je vysoce kvalitní 1vrstvou technologií v kombinaci s textilním drop-stitchem. Vyšší tuhost zajistí dvě podélné výztuhy na horní a spodní straně. Povrch plováku je potažený protiskluzovou nášlapnou EVA vrstvou, která zajistí stabilní postoj a maximální přilnavost. Opatřený je madlem, které usnadňuje jeho přenášení, a odnímatelnou středovou flosnou. Klíčové vlastnosti paddleboardu s příslušenstvím GLADIATOR Kids 8-28Paddleboard určený pro jízdu na klidné vodě a mladé jezdceVyrobený vysoce kvalitní 1vrstvou technologií v kombinaci s textilním drop-stitchemVyšší tuhost zajistí dvě podélné výztuhy na horní a spodní straněVybavený odnímatelnou středovou flosnou,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GLADIATOR Kids 8-28 (12054650) , Wowme gladiator grey

TENTO Kids (8 ks) (6414301012794)

TENTO Kids (8 ks) (6414301012794)
Detail

Toaletný papier trojvrstvový, bez parfumovania Tento Kids Panda je limitovaná edícia vysoko kvalitného 3-vrstvového toaletného papiera bez vône, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre deti. A to nielen svojim veselým potlačou, ale hlavne úžasnú mäkkosťou a šetrnosťou k citlivej detskej pokožke. V jednom balení nájdete hneď 4 rôzne potlače s motívom pandy.Tento Kids Panda je limitovaná edícia vysoko kvalitného 3-vrstvového toaletného papiera bez vône, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre deti. A to nielen svojou veselou potlačou, ale hlavne úžasnou mäkkosťou a šetrnosťou k citlivej detskej pokožke. V jednom balení nájdete hneď 4 rôzne potlače s motívom pandy. Vyrába sa zo 100 % celulózy pomocou ekologickej vodnej energie, a tak s ním nielen získate komfort pre seba a svojich najbližších, ale navyše podporíte životné prostredie.Kľúčové vlastnostiLimitovaná edícia detského toaletného papiera3 vrstvy4 veselé potlače s pandou v jednom baleníExtra... (alza.sk)

Podobné produkty ako TENTO Kids (8 ks) (6414301012794) , Wowme gladiator black

Crocs Kids' Classic Clog Black 28-29

Crocs Kids' Classic Clog Black 28-29
Detail

Štýlová detská obuv značky Crocs s jednoduchým obúvaním. Klasický dizajn rovnaký ako u verzii pre dospelých. Vyrobené sú z odolného materiálu Croslite s tvarovanou podrážkou pre komfort a pohodlie. Vetracie otvory môžu byt vyzdobené klipmi značky Jibbitz. Farba: Black. Veľkosť: 28-29 Séria : Classic Clog Materiál : Croslite Veľkosť EU : 28-29 Typ aktivity : Všetky Veková skupina : Dieťa Farba : Čierna Veľkosť US : C11 Krajina pôvodu : Vietnam Pohlavie : Unisex Vybrať veľkosť : 28 Vybrať veľkosť : 29 Farba podľa výrobcu : Black Veľkosť UK : 11 (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Classic Clog Black 28-29 , Wowme gladiator army green

Crocs Kids' Classic Clog White 28-29

Crocs Kids' Classic Clog White 28-29
Detail

Originál, všestranné, pohodlné. Jednoduché nazutie, ľahké vyzutie! Rovnako ako dospelá klasika, aj detská verzia ponúka úžasný komfort a podporu vďaka ľahkému, odolnému materiálu Croslite™ a tvarovanému dizajnu. Deti si môžu prispôsobiť obuv, ako sa im páči- vetracie otvory sú vhodné pre doplnky značky Jibbitz™. Podrobnosti o Classic Clog pre deti: Otočné remienky na päte pre bezpečnejšie uchytenie. Prispôsobiteľné pomocou doplnkou Jibbitz™. Ikonický Crocs Comfort™: Ľahké, flexibilné. Špecifikácie: Jednoduché čistenie.: Umýva sa mydlom a vodou. Ikonické: Legendárne penové odpruženie Croslite™ ponúka celodenné pohodlie a podporu. Priestranné: Náš najveľkorysejší a najpriestrannejší model. Vybrať veľkosť : 29 Farba podľa výrobcu : White Krajina pôvodu : Vietnam Pohlavie : Unisex Typ aktivity : Všetky Vybrať veľkosť : 28 Farba : Biela Materiál : Croslite Veková skupina : Dieťa Séria : Classic Clog Veľkosť UK : 11 Veľkosť US : C11 Veľkosť EU : 28-29 (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Classic Clog White 28-29 , Tento kids (8 ks) (6414301012794)

Crocs Kids' Crocband Sandal Ballerina Pink 28-29

Crocs Kids' Crocband Sandal Ballerina Pink 28-29
Detail

Vaše ratolesti si zamilujú tieto športové sandále v zábavných farbách a pohodlného strihu. Kúzelné dierky pre doplnky Jibbitz™ im umožňujú dodať osobný nádych. Podrobnosti: Športový štýl Crocband™ pre najmenších Ľahké a ľahko sa nosia Remienok na päte a členku pre bezpečnejšie uchytenie Ikonický Crocs Comfort™: Ľahké a flexibilné. Špecifikácie: Ikonické: Legendárne penové odpruženie Croslite™ ponúka celodenné pohodlie a podporu. Malý priestor je pre nohu bezpečnejší. Vybrať veľkosť : 29 Pohlavie : Ženy Veľkosť EU : 28-29 Materiál : Croslite Farba : Ružová Veková skupina : Dieťa Veľkosť UK : 11 Vybrať veľkosť : 28 Veľkosť US : C11 Farba podľa výrobcu : Pink Typ aktivity : Všetky Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Crocband Sandal Ballerina Pink 28-29 , Wowme na rad gladiator (sw22-cable)

Crocs Kids' LiteRide 360 Clog 28-29 Sandále

Crocs Kids' LiteRide 360 Clog 28-29 Sandále
Detail

LiteRide™ – nová generácia pohodlia a štýlu od Crocs – je teraz k dispozícii pre deti! Táto obuv, ktorá je už hitom u dospelých, má vo vnútri penové vložky LiteRide™, ďalší prielom v komforte svetovej triedy. Deti si zamilujú ľahko nositeľné a celodenne pohodlné polstrovanie, keď budú skákať zo školy na víkendové výlety so štýlom. Podrobnosti: Športovo inšpirované životným štýlom na cestách LiteRide™ penové vložky novej generácie sú supermäkké, neuveriteľne ľahké a mimoriadne odolné Mäkké, flexibilné zvršky Matlite™ Popruh Croslite™ ponúka bezpečné uchytenie a otvory na prispôsobenie pomocou doplnkov Jibbitz™ Odolná penová podrážka Croslite™ poskytuje celodennú podporu a pohodlie Ideálne na hranie, víkendový relax a aktivity šetrné k vode LiteRide™: revolučný. Ponorná mäkkosť. Inovatívne pohodlie. Náš najveľkorysejší, priestranný strih. Krajina pôvodu: Vietnam Vybrať veľkosť: 29;28 Pohlavie: Unisex Veľkosť EU: 28-29 Sezóna: Jar;Leto;Jeseň;Zima Farba podľa výrobcu: Black/Slate Grey Farba: Čierna;Šedá Typ Produktu: Sandále Veková skupina: Dieťa Veľkosť US: C11 Typ aktivity: Všetky Veľkosť UK: 11 Materiál: Croslite (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' LiteRide 360 Clog 28-29 Sandále , Lamart lt1197 28 × 8 cm olive

Crocs Kids' Classic Clog T Navy 27-28

Crocs Kids' Classic Clog T Navy 27-28
Detail

Originálne. Všestranné. Pohodlné.Jednoduché obúvanie, ľahké vyzúvanie! Rovnako ako klasika pre dospelých, aj detská verzia ponúka úžasný komfort a podporu vďaka ľahkému, odolnému materiálu Croslite™ a tvarovanému dizajnu. Deti si môžu prispôsobiť svoj Crocs™ topánky, ako sa im páči; vetracie otvory sú vhodné pre odznaky Jibbitz™.PodrobnostiOtočné popruhy na päte pre bezpečnejšie uchytenieJednoduché čistenie a rýchle schnutieNeuveriteľne ľahké a zábavné na noseniePrispôsobiteľné pomocou odznakov Jibbitz™Ikonický Crocs Comfort™: Ľahký. Flexibilný. 360-stupňový komfort. Vybrať veľkosť : 27 Veľkosť US : C10 Veľkosť UK : 10 Pohlavie : Unisex Materiál : Croslite Farba podľa výrobcu : Navy Vybrať veľkosť : 28 Veľkosť EU : 27-28 Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dieťa Typ aktivity : Všetky Farba : Modrá (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Classic Clog T Navy 27-28 , Lamart lt1204 28 × 8 cm terracota

Crocs Kids' Classic Clog T White 27-28

Crocs Kids' Classic Clog T White 27-28
Detail

Originálne. Všestranné. Pohodlné.Jednoduché obúvanie, ľahké vyzúvanie! Rovnako ako klasika pre dospelých, aj detská verzia ponúka úžasný komfort a podporu vďaka ľahkému, odolnému materiálu Croslite™ a tvarovanému dizajnu. Deti si môžu prispôsobiť svoj Crocs™ topánky, ako sa im páči; vetracie otvory sú vhodné pre odznaky Jibbitz™.PodrobnostiOtočné popruhy na päte pre bezpečnejšie uchytenieJednoduché čistenie a rýchle schnutieNeuveriteľne ľahké a zábavné na noseniePrispôsobiteľné pomocou odznakov Jibbitz™Ikonický Crocs Comfort™: Ľahký. Flexibilný. 360-stupňový komfort. Farba : Biela Farba podľa výrobcu : White Pohlavie : Unisex Veková skupina : Dieťa Typ aktivity : Všetky Veľkosť EU : 27-28 Krajina pôvodu : Čína Vybrať veľkosť : 28 Materiál : Croslite Veľkosť US : C10 Vybrať veľkosť : 27 Veľkosť UK : 10 (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Classic Clog T White 27-28 , Balóniky mimoni 8 ks – 28 cm (5201184871850)

Crocs Kids' Classic Clog T Black 27-28

Crocs Kids' Classic Clog T Black 27-28
Detail

Originálne. Všestranné. Pohodlné.Jednoduché obúvanie, ľahké vyzúvanie! Rovnako ako klasika pre dospelých, aj detská verzia ponúka úžasný komfort a podporu vďaka ľahkému, odolnému materiálu Croslite™ a tvarovanému dizajnu. Deti si môžu prispôsobiť svoj Crocs™ topánky, ako sa im páči; vetracie otvory sú vhodné pre odznaky Jibbitz™.PodrobnostiOtočné popruhy na päte pre bezpečnejšie uchytenieJednoduché čistenie a rýchle schnutieNeuveriteľne ľahké a zábavné na noseniePrispôsobiteľné pomocou odznakov Jibbitz™Ikonický Crocs Comfort™: Ľahký. Flexibilný. 360-stupňový komfort. Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Unisex Vybrať veľkosť : 28 Veková skupina : Dieťa Typ aktivity : Všetky Farba : Čierna Materiál : Croslite Veľkosť UK : 10 Veľkosť EU : 27-28 Farba podľa výrobcu : Black Veľkosť US : C10 Vybrať veľkosť : 27 (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Classic Clog T Black 27-28 , Woom kids broskyňa 3 – 8 rokov, 50 ml (4751033920105)

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Navy 27-28

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Navy 27-28
Detail

Urobte šplech! Teraz si môžu deti vychutnať klasický komfort Crocs dokonca aj v tých najdaždivejších dňoch. Táto detská obuv do dažďa je dostupná v pestrých farbách s vodoodolnou konštrukciou, ktorá udrží chodidlá skákajúcich detí do kaluží v pohodlí a suchu. Navyše, veľké rukoväte uľahčujú deťom ich obliekanie a vyzliekanie. Detaily Nepremokavé gumáky ideálne do dažďa Veľké rukoväte pre ľahké obliekanie a vyzliekanie Reflexné logá na päte Neuveriteľne ľahké a zábavné na nosenie Ikonický Crocs Comfort™: Ľahké. Flexibilné. 360-stupňový komfort. Veľkosť UK : 10 Vybrať veľkosť : 28 Pohlavie : Unisex Veľkosť EU : 27-28 Vybrať veľkosť : 27 Farba podľa výrobcu : Navy Veľkosť US : C10 Krajina pôvodu : Čína Typ aktivity : Všetky Materiál : Croslite Veková skupina : Dieťa Farba : Námornícka modrá (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Handle It Rain Boot Navy 27-28 , Niceboy ion sonic kids (sonic-kids)

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Navy 28-29

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Navy 28-29
Detail

Urobte šplech! Teraz si môžu deti vychutnať klasický komfort Crocs dokonca aj v tých najdaždivejších dňoch. Táto detská obuv do dažďa je dostupná v pestrých farbách s vodoodolnou konštrukciou, ktorá udrží chodidlá skákajúcich detí do kaluží v pohodlí a suchu. Navyše, veľké rukoväte uľahčujú deťom ich obliekanie a vyzliekanie. Detaily Nepremokavé gumáky ideálne do dažďa Veľké rukoväte pre ľahké obliekanie a vyzliekanie Reflexné logá na päte Neuveriteľne ľahké a zábavné na nosenie Ikonický Crocs Comfort™: Ľahké. Flexibilné. 360-stupňový komfort. Materiál : Croslite Pohlavie : Unisex Typ aktivity : Všetky Vybrať veľkosť : 29 Veľkosť US : C11 Veľkosť EU : 28-29 Vybrať veľkosť : 28 Farba podľa výrobcu : Navy Veková skupina : Dieťa Krajina pôvodu : Čína Veľkosť UK : 11 Farba : Námornícka modrá (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Handle It Rain Boot Navy 28-29 , Latexové balóniky avengers – 28 cm – 8 ks (5201184846674)

Pros detské brodiace nohavice kids oliva sb06 28-29

Pros detské brodiace nohavice kids oliva sb06 28-29
Detail

Sú vyrobené z originálneho materiálu PLAVITEX s hrúbkou 0,7mm (zosilnený PVC/Polyester) 700g/m2. PLAVITEX je extrémne odolná technická tkanina odolná voči mechanickému poškodeniu, ktorá je doplnená dvojitými podlepenými švami zabezpečujúcimi dokonalú odolnosť proti pretečeniu. Samozrejmosťou sú elastické traky s rýchloprackami, odolné pevné podrážky na topánkach a tiež certifikát produktu spĺňajúci požiadavky Európskej normy EN343 o vodeodolnosti. (parys.sk)

Podobné produkty ako Pros detské brodiace nohavice kids oliva sb06 28-29 , Balónky máša a medvěd, 8 ks -28 cm (5201184865675)

Gladiátor

Gladiátor
Detail

Audiokniha MP3 - Devátý díl historické dobrodružné série - autor Simon Scarrow, čte Marek Holý Devátý díl historické dobrodružné sérieCenturioni Macro a Cato se po vyčerpávajícím tažení proti Parthům vracejí do Říma, ale cestou zasáhne jejich loď ničivé zemětřesení a následná přílivová vlna. Po dramatickém boji o život přistávají s poničeným plavidlem v krétském přístavu Matale a zjišťují, že přírodní živel změnil tamní města v trosky a připravil o život tisíce lidí. Chaotické situace využívají otroci, kteří se mstí svým pánům za všechna příkoří, a místní bandité, jejichž cílem je svržení nadvlády Říma. Římské jednotky na ostrově jsou po živelní katastrofě ochromené a nedokážou udržet pořádek.Macro s Catonem proto musejí chtě nechtě zasáhnout, než se situace zcela vymkne kontrole. Ani jeden z nich ovšem netuší, že jejich nepřátele vede muž, který jim přísahal pomstu a je odhodlaný dodržet svůj slib za jakoukoliv cenu...Simon ScarrowSimon Scarrow (1969) se... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gladiátor , Bambo nature 3 4 – 8 kg, 28 ks (5703538244544)

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Candy Pink 27-28

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Candy Pink 27-28
Detail

Detská obuv s vodotesnou konštrukciou je ideálna pre daždivé dni plné zábavy. Farba: Candy Pink. Veľkosť: 27-28. Vybrať veľkosť : 27 Typ aktivity : Všetky Veľkosť UK : Y 10 Veľkosť US : Y 10 Materiál : Croslite Veľkosť EU : 27-28 Veková skupina : Dieťa Farba : Ružová Vybrať veľkosť : 28 Farba podľa výrobcu : Candy Pink Pohlavie : Ženy Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Handle It Rain Boot Candy Pink 27-28 , Dobble kids (3558380028604)

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Candy Pink 28-29

Crocs Kids' Handle It Rain Boot Candy Pink 28-29
Detail

Detská obuv s vodotesnou konštrukciou je ideálna pre daždivé dni plné zábavy. Farba: Candy Pink. Veľkosť: 28-29. Materiál : Croslite Farba : Ružová Krajina pôvodu : Čína Vybrať veľkosť : 28 Farba podľa výrobcu : Candy Pink Veľkosť US : Y 11 Veľkosť UK : Y 11 Typ aktivity : Všetky Veľkosť EU : 28-29 Vybrať veľkosť : 29 Pohlavie : Ženy Veková skupina : Dieťa (muziker.com)

Podobné produkty ako Crocs Kids' Handle It Rain Boot Candy Pink 28-29 , Oclean kids (c01000363)

WowME Gladiator black

WowME Gladiator black
Detail

Smart hodinky – pánske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 720 h Smart hodinky WowME GladiatorHľadáte dizajnové hodinky, ktoré vám poskytnú množstvo inteligentných funkcií a zároveň niečo vydržia? Smart hodinky WowME Gladiator vám ponúknu niekoľko športových režimov, notifikácie z vášho mobilného telefónu a navyše aj telefonovanie cez Bluetooth priamo z hodiniek. Všetko si pohodlne zobrazíte na odolnom plne dotykovom IPS displeji s vysokým rozlíšením.Bluetooth hovoryDotykový IPS displejPrehrávanie hudbyŠportové režimyŠportujte s WowME GladiatorPánske smart hodinky WowME Gladiator ponúkajú množstvo funkcií a k tomu aj niekoľko športových režimov. Motivovať k pohybu vás budú osobné... (alza.sk)

Podobné produkty ako WowME Gladiator black , Gunnar rush kids 8 – 12 rokov, crystal, číre sklá natural (rus-11309)

WowME Gladiator grey

WowME Gladiator grey
Detail

Smart hodinky – pánske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 720 h Smart hodinky WowME GladiatorHľadáte dizajnové hodinky, ktoré vám poskytnú množstvo inteligentných funkcií a zároveň niečo vydržia? Smart hodinky WowME Gladiator vám ponúknu niekoľko športových režimov, notifikácie z vášho mobilného telefónu a navyše aj telefonovanie cez Bluetooth priamo z hodiniek. Všetko si pohodlne zobrazíte na odolnom plne dotykovom IPS displeji s vysokým rozlíšením.Bluetooth hovoryDotykový IPS displejPrehrávanie hudbyŠportové režimyŠportujte s WowME GladiatorPánske smart hodinky WowME Gladiator ponúkajú množstvo funkcií a k tomu aj niekoľko športových režimov. Motivovať k pohybu vás budú osobné... (alza.sk)

Podobné produkty ako WowME Gladiator grey , Gunnar rush kids 8 – 12 rokov, onyx, číre sklá natural (rus-11209)

GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, CRYSTAL, číre sklá NATURAL (RUS-11309)

GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, CRYSTAL, číre sklá NATURAL (RUS-11309)
Detail

Okuliare na počítač – detské, herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, číra farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 13cm, dĺžka nožičiek 13.3cm Trávite dlhé hodiny pri počítači? Či už hráte počítačové hry, pracujete alebo sledujete seriály, určite po čase cítite únavu vašich očí. V takom prípade vám účinnú pomoc ponúknu okuliare proti modrému svetlu. Okuliare na PC GUNNAR sú vhodné hlavne pre hráčov počítačových hier. Obľúbený klasický dizajn je vhodný pre každý typ tváre. Detské okuliare na počítač GUNNAR poskytnú vašim očiam úľavu. Okuliare proti modrému svetlu sú bez dioptrií. Počítačové okuliare GUNNAR zaujmú ochranou skiel voči poškriabaniu. S počítačovými okuliarmi sa významne zníži únava vašich očí, zlepšuje sa vnímanie farieb. Vaše oči budú chránené aj pred ultrafialovým žiarením, okuliare sú opatrené... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, CRYSTAL, číre sklá NATURAL (RUS-11309) , Gunnar rush kids 8 – 12 rokov, onyx, jantárové sklá natural (rus-11201)

GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, číre sklá NATURAL (RUS-11209)

GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, číre sklá NATURAL (RUS-11209)
Detail

Okuliare na počítač – detské, herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 13cm, dĺžka nožičiek 13.3cm Namáhate svoj zrak trávením dlhých hodín pri monitore počítača? Či už pracujete, hráte hry alebo sledujete seriály, určite sú vaše oči unavené. Pre tieto prípady by ste si mali zaobstarať okuliare proti modrému svetlu. Okuliare proti modrému svetlu GUNNAR sú vhodné hlavne pre hráčov počítačových hier. Ich klasický dizajn sa hodí k akémukoľvek outfitu. Detské okuliare na počítač GUNNAR budú chrániť váš zrak po celý deň. Okuliare proti modrému svetlu sú bez dioptrií. Okuliare na počítač GUNNAR disponujú ochranou voči poškriabaniu. S okuliarmi na počítač sa eliminuje únava vašich očí, zlepšuje sa vnímanie farieb. Vaše oči budú chránené aj pred ultrafialovým žiarením,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, číre sklá NATURAL (RUS-11209) , Wowme pre rad kids play a kids lite (wowmkolnd)

GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, jantárové sklá NATURAL (RUS-11201)

GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov,  ONYX, jantárové sklá NATURAL (RUS-11201)
Detail

Okuliare na počítač – detské, herné, klasické, ochrana proti modrému svetlu 65 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 13cm, dĺžka nožičiek 13.3cm Sú vaše oči dlhodobo namáhané sledovaním monitora počítača? Potom určite pociťujete jejch únavu, ať už pracujete, hrajete počítačové hry nebo se díváte na seriály. Pre tieto prípady by ste si mali zaobstarať okuliare proti modrému svetlu. Okuliare proti modrému svetlu GUNNAR potešia najmä hráčov počítačových hier. Poskytujú ochranu proti modrému svetlu, ktoré má negatívny vplyv na váš spánok a zaspávanie. Počítačové okuliare GUNNAR zvládnu blokovať 65 % modrého svetla. Obľúbený klasický dizajn je vhodný pre každý typ tváre. Detské okuliare na počítač GUNNAR budú chrániť váš zrak po celý deň. Nie sú opatrené... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, jantárové sklá NATURAL (RUS-11201) , Latexové balóniky paw patrol – labková patrola – 28 cm – 8 ks (5201184899779)

LAMART LT1204 28 × 8 CM TERRACOTA

LAMART LT1204  28 × 8 CM TERRACOTA
Detail

Wok vnútorný povrch nepriľnavý, materiál panvice hliník/anodizovaný hliník, priemer horného okraja 28 cm, výška 8 cm LAMART LT1204 28 × 8 CM TERRACOTA je ideálna na prípravu ázijských špecialít a mäsových zmesí. Wok disponuje nepriľnavým vnútorným povrchom. Vrchný okraj hliníkovej panvice disponuje priemerom 28 cm. Zaujímavé vlastnosti panvicu LAMART LT1204 28 × 8 CM TERRACOTA Wok prispôsobený na indukciu a rovnako aj na ostatné typy ohrevu Vyhotovená hlavne z materiálu, ktorým je Hliník/anodizovaný hliník Priemer horného okraja panvice: 28 cm Čo do výšky má wok 8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT1204 28 × 8 CM TERRACOTA , Signal kids tripack (8710447464472)

LAMART LT1197 28 × 8 CM OLIVE

LAMART LT1197  28 × 8 CM OLIVE
Detail

Wok vnútorný povrch nepriľnavý, materiál panvice hliník/anodizovaný hliník, priemer horného okraja 28 cm, výška 8 cm LAMART LT1197 28 × 8 CM OLIVE je ideálna nielen na prípravu ázijských špecialít, ale aj mäsových zmesí. Wok sa vyrába s antiadhéznym vnútorným povrchom. Okraj hornej časti hliníkovej panvice má rozmer 28 cm. Dôležité prednosti panvicu LAMART LT1197 28 × 8 CM OLIVE Wok panvica na indukciu aj ostatné typy ohrevu Vyhotovená hlavne z materiálu, ktorým je Hliník/anodizovaný hliník Vonkajší priemer panvice: 28 cm Čo sa týka výšky, wok má 8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT1197 28 × 8 CM OLIVE , Select kids handball soft

Gladiátor súprava brnenia (8592386026283)

Gladiátor súprava brnenia (8592386026283)
Detail

Meč – klasický, plastový, v balení meč a štít, sivá farba, vhodný od 3 rokov Nezabudnuteľná detská hračka Lamps si nesie punc odolnosti a bezpečnosti. Zbraň nesie svoj vlastný príbeh, ktorý môžu deti s každou hrou rozvinúť a vymyslieť nové dobrodružstvo plné odvahy a napätia. Klasický meč využijú udatní stredovekí bojovníci šľachtického pôvodu, pre ktorých je boj vedený predovšetkým na koňoch. Materiálom detskej zbrane je plast. Pri hrách bude dominovať sivá farba. Detská hračka Lamps sa stala perfektným parťákom na rozvoj detskej predstavivosti a motoriky a je ideálne vhodná pre deti od 3 rokov. Kľúčové prednosti produktu Gladiátor súprava brnenia Na dobrodružné výpravy budú deti potrebovať zbraň Lamps Klasický meč poskytuje mocný nástroj na obranu každého nebojácneho bojovníka Výrobca zvolil na zhotovenie tejto zbrane kvalitný materiál, konkrétne plast Počas bojov bude viditeľná sivá farba Detská zbraň Lamps poteší deti od 3 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Gladiátor súprava brnenia (8592386026283) , Therapearl kids prasiatko (859754005997)

Gigwi Gulička gladiátor modrá

Gigwi Gulička gladiátor modrá
Detail

Maximálna interakcia a odolnosť. Veľkosť hračky 30cm (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gigwi Gulička gladiátor modrá , Kindy kids supermarket (630996500033)

Gigwi Gulička gladiátor žltá

Gigwi Gulička gladiátor žltá
Detail

Tpr ochrana pre dlhodobé hranie (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gigwi Gulička gladiátor žltá , Nano+ kids (l-20l)

WowME Gladiator army green

WowME Gladiator army green
Detail

Smart hodinky – pánske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 720 h WowME – smart hodinky pre všetky príležitostiUž od roku 2020 prináša inovatívna značka WowME na náš trh cenovo dostupnú, dizajnovú a kvalitnú elektroniku, ktorej produktom dôveruje už takmer 100 000 zákazníkov. Prevažne sa zameriava na nositeľnú elektroniku pre mužov, ženy aj deti. Samozrejmosťou je skvelá dostupnosť a prvotriedny zákaznícky servis. Alza.sk k tomu zaisťuje rýchle doručenie, široké kompatibilnépríslušenstvo, popredajnú podporu 24/7 aj predĺženú záruku. Smart hodinky / Pánske smart hodinkySmart hodinky WowME GladiatorHľadáte dizajnové hodinky, ktoré vám poskytnú množstvo inteligentných funkcií a zároveň niečo... (alza.sk)

Podobné produkty ako WowME Gladiator army green , Sencor sss 3200 kids

Chrániče tela EMERZE EM5 Kids Veľkosť 8

Chrániče tela EMERZE EM5 Kids Veľkosť 8
Detail

Chránič těla EMERZE EM5 Kids je speciální ochranný a nárazuvzdorný chránič těla, který se skládá z chráničů hrudi, páteře, ramen, loktů a předloktí. Chrániče umístěny na prodyšném síťovém materiálu zajišťují maximální komfort během jízdy. Celá konstrukce chráničů je navržena tak, aby byl pohyb velmi pohodný a příjemný, čemuž přispívají i pěnové výztuhy. Díky elastickým popruhům s Velcro pásy a zipům lze velikost upravit přesně podle Vaší anatomie těla. Chránič těla EMERZE EM5 Kids je nedílnou součástí motocyklové výbavy, který minimalizuje riziko spojené s jízdou na motocyklech.Technický popis: speciální ochranný a nárazuvzdorný chránič horní části těla složeno z chráničů hrudi, páteře, ramen, loktů, předloktí anatomicky tvarovaná konstrukce chrániče umístěny na prodyšném síťovém materiálu pěnové výztuhy elastické popruhy s Velcro a zipy pro upravení velikosti materiál: vysoce odolný thermo polyurethan vhodné pro juniory a děti Tabulka velikosti: velikosti obvod pasu (cm) obvod hrudi (cm) 2 44-54 60-68 4 46-58 70-76 6 52-64 72-82 8 58-70 80-86 10 60-80 82-88 12 62-82 86-90 14 64-88 86-92 16 66-96 92-106 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Chrániče tela EMERZE EM5 Kids Veľkosť 8 , Sencor sss 3100 kids

PFERD FD 47-8-28 ID 87200216 #####Druckluft-Frequenzdämpfer 1 ks

PFERD FD 47-8-28 ID 87200216 #####Druckluft-Frequenzdämpfer   1 ks
Detail

Príslušenstvo pre pohony nástrojov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako PFERD FD 47-8-28 ID 87200216 #####Druckluft-Frequenzdämpfer 1 ks , Sencor sss 3600 kids

Balóniky Mimoni 8 ks – 28 cm (5201184871850)

Balóniky Mimoni 8 ks – 28 cm (5201184871850)
Detail

Balóny – nafukovacie, klasické, veľkosť 28 cm, s potlačou, materiál latex, balónik/balóniky súčasťou balenia, nafúknutie možné ústami, modrá a žltá farba, vhodné pre deti, na narodeniny, na karneval, 8 kusov v balení Neodmysliteľnou súčasťou každej oslavy sú balóniky. Zaobstarajte si ich aj vy a dodajte farby do všetkých kútov miesta, kde sa bude slávnostná udalosť odohrávať. Hravo ich použijete na výzdobu detskej oslavy alebo svadobnej hostiny, ale aj na hry a súťaže, pri ktorých sa deti zabavia počas svadobnej hostiny. Balóniky GoDan sa radia medzi klasické typy, ktoré každý pozná vďaka ich tvaru. V balení nájdete 8 kusov. Na ich nafúknutie vám budú stačiť ústa. Môžete si ich vyberať aj podľa farby. Tieto balóniky Balóniky Mimoni 8 ks – 28 cm získate vo farbe, ktorou je modrá a žltá. Keď ich úplne nafúknete, dosiahnu veľkosť až 28 cm. Podstatné prednosti balónikov Balóniky Mimoni 8 ks – 28 cm Bez balónikov by nebola oslava Okrúhly typ balónikov Balóniky GoDan... (alza.sk)

Podobné produkty ako Balóniky Mimoni 8 ks – 28 cm (5201184871850) , Sencor sss 3000 kids

Fischer MS 8 x 28 mosadzná hmoždinka 28 mm 10 mm 78981 50 ks

Fischer MS 8 x 28 mosadzná hmoždinka 28 mm 10 mm 78981 50 ks
Detail

Mosadzná hmoždinka fischer MS je rozpínacia hmoždinka vyrobená z mosadze na prijatie metrického závitu. Špeciálna hmoždinka sa nastaví do vopred umiestnenej inštalácie. Po zaskrutkovaní skrutky alebo závitovej tyče sa mosadzná hmoždinka roztiahne a ukotví sa o stenu vrtu. Mosadzná hmoždinka fischer MS je obzvlášť vhodná na upevnenie políc, prietokových ohrievačov a jednotiek z pevných stavebných materiálov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fischer MS 8 x 28 mosadzná hmoždinka 28 mm 10 mm 78981 50 ks , Otl nerf kids (nf0988)

Banquet Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown 28 x 28 x 8 cm

Banquet Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown 28 x 28 x 8 cm
Detail

Liaty hliníkový pekáč Premium Dark Brown s rozmerom 28 x 28 x 8 cm so sklenenou pokrievkou s aróma knobom, má 2-vrstvový vnútorný nepriľnavý povrch v mramorovej štruktúre Dark Brown. Pekáč je opatrený vonkajším žiaruvzdorným nástrekom v mramorovej štruktúre, vrátane indukčného dna, ktoré je tiež kryté žiaruvzdorným nástrekom. Hrúbka dna: 4,5 mm, hrúbka steny: 2 mm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Pekáč s nepriľnavým povrchom PREMIUM Dark Brown 28 x 28 x 8 cm

Gladiator čln nafukovací ak300 šedý

Gladiator čln nafukovací ak300 šedý
Detail

Ľahko ovládateľný Kompaktná, malá hmotnosť, kvalitné prevedenie Jednoduchá obsluha - ľahko sa dá rozbaliť aj zbaliť Vyrobené z PVC 850g/m2, hr.0,7mm Výborný pomer cena - kvalita Štandardná výbava taška na prenášanie sada na opravy 2 rozložiteľné veslá 2 odnímateľné sedačky nožná pumpa záchytné lano na bokoch zapustené ventily madlá na prenášanie viazacie oká (parys.sk)

Podobné produkty ako Gladiator čln nafukovací ak300 šedý

Gladiator čln nafukovací ak340 šedý

Gladiator čln nafukovací ak340 šedý
Detail

Ľahko ovládateľný Kompaktná, malá hmotnosť, kvalitné prevedenie Jednoduchá obsluha - ľahko sa dá rozbaliť aj zbaliť Vyrobené z PVC 850g/m2, hr.0,7mm Výborný pomer cena - kvalita Štandardná výbava taška na prenášanie sada na opravy 2 rozložiteľné veslá 2 odnímateľné sedačky nožná pumpa záchytné lano na bokoch zapustené ventily madlá na prenášanie viazacie oká (parys.sk)

Podobné produkty ako Gladiator čln nafukovací ak340 šedý

GiGwi červený gladiátor, veľkosť L

GiGwi červený gladiátor, veľkosť L
Detail

Veľká a extrémne odolná hračka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako GiGwi červený gladiátor, veľkosť L

GiGwi žltý gladiátor, veľkosť L

GiGwi žltý gladiátor, veľkosť L
Detail

Veľká a extrémne odolná hračka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako GiGwi žltý gladiátor, veľkosť L

Gladiator čln nafukovací 280 sivý

Gladiator čln nafukovací 280 sivý
Detail

Vďaka tejto podlahe je stabilný a je možné ľahko a rýchlo rozbaliť aj zbaliť, montáž nezaberie viac ako 15 minút. Vhodné pre rekreáciu s rodinou, aktívny rybolov alebo aj ako tender na jachtu. Štandardná výbava •Taška na prenášanie člna •Sada na opravy •2 rozložiteľné veslá •2 odnímateľné hliníkové lavičky •Vysokotlaková nožná pumpa •Bezpečnostné záchytné lano na bokoch •Zapustené vztlačné ventily •Madlá na prenášanie Farba - Šedá Podlaha - Drevená skladacia Dĺžka - 280 cm Šírka - 150 cm Počet komôr - 3+1 Hmotnosť samotného člna - 41 kg Hmotnosť príslušenstva člna - 5 kg CE kategórie - C Max. zaťaženie pre plavbu C - 258 kg Max. osôb pre plavbu C - 2+1 Max. motor - 6 HP Dĺžka nohy motora - Krátka (S) Materiál - PVC 850 g/m2 Skladovacie rozmery - 1,1 x 0,68 x 0,38 m Priemer valca - 41 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Gladiator čln nafukovací 280 sivý

Gladiator čln nafukovací ak300 zelený

Gladiator čln nafukovací ak300 zelený
Detail

Kompaktný nafukovací čln s pevnou skladacou podlahou a nafukovacím kýlom s dobrou stabilitou a vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami. Vhodný pre rodinnú rekreáciu, ale aj pre rybárov alebo ako tender k väčšej jachte. Štandardná výbava taška na prenášanie sada na opravy 2 rozložiteľné veslá 2 odnímateľné sedačky nožná pumpa záchytné lano na bokoch zapustené ventily madlá na prenášanie viazacie oká Technické parametre Farba - Zelená Podlaha - Drevená skladacia Dĺžka - 300 cm Šírka - 150 cm Počet komôr - 3+1 Hmotnosť - 44 kg CE kategórie - C Max. zaťaženie pre plavbu C - 315 kg Max. osôb pre plavbu C - 3 Max. motor - 15 HP Dĺžka nohy motora - Krátka (S) Materiál - PVC 850 g/m2 Skladovacie rozmery - 1,1 x 0,68 x 0,38 m Priemer valca - 41 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Gladiator čln nafukovací ak300 zelený

GLADIATOR Elite 11,4-32 (12070280)

GLADIATOR Elite 11,4-32 (12070280)
Detail

Paddleboard s příslušenstvím - délka 345 cm, nosnost 180 kg, výtlak 300 l, materiál: PVC, obsah balení: pumpa, pádlo, ploutev, vak, opravná sada, leash, obal a upevňovací popruh Paddleboard GLADIATOR Elite je vhodný pro všechny, kteří hledají univerzální paddleboard. Vyrobený je vysoce kvalitní 2vrstvou technologií Machine Weave v kombinaci s odlehčeným drop-stitchem, díky čemuž lze bezpečně nafouknout až na 26 psi. Paddleboard je perfektně tuhý a jeho hrany disponují trojitou zesílenou vrstvou Xstrong edge v nejvíce namáhaných místech. Vybavený je odnímatelnou středovou flosnou i pružným lanem v přední části paluby, které slouží k upevnění nákladu. Povrch plováku je potažený protiskluzovou nášlapnou EVA vrstvou, která zajistí stabilní postoj a maximální přilnavost. Klíčové vlastnosti paddleboardu s příslušenstvím GLADIATOR Elite 11,4-32Univerzální paddleboard Vyrobený vysoce kvalitní 2vrstvou... (alza.sk)

Podobné produkty ako GLADIATOR Elite 11,4-32 (12070280)

Savage gear prút sg2 shore game moderate 2,82 m 8-28 g

Savage gear prút sg2 shore game moderate 2,82 m 8-28 g
Detail

Japonské Toray polotovary 24 + 30T Očká z nerezovej ocele Seaguide CCS s krúžkami SIN Súťažné karbónové sedadlá s dvojitým zámkom (parys.sk)

Podobné produkty ako Savage gear prút sg2 shore game moderate 2,82 m 8-28 g

Savage gear prút sg2 drop shot specialist 2,43 m 8-28 g

Savage gear prút sg2 drop shot specialist 2,43 m 8-28 g
Detail

Savage Gear Prút SG2 Drop Shot Specialist 2,43 m 8-28 g (parys.sk)

Podobné produkty ako Savage gear prút sg2 drop shot specialist 2,43 m 8-28 g

Fischer EXA 8/28 (8x98) gvz čapová kotva 98 mm 8 mm 97734 50 ks

Fischer EXA 8/28 (8x98) gvz čapová kotva 98 mm 8 mm 97734 50 ks
Detail

Fischerová kotevná skrutka EXA je obzvlášť ľahko inštalovateľná oceľová kotva na upevnenie do netrhlinového betónu. Dve rozpínacie spony zväčšujú rozpínaciu plochu a znižujú uťahovací sklz. Verzia skrutkovej kotvy z pozinkovanej ocele je vhodná na upevnenie zábradlia, konzoly a káblových trás v interiéri. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fischer EXA 8/28 (8x98) gvz čapová kotva 98 mm 8 mm 97734 50 ks

Navitas tepláky kids core jogga - 7-8 rokov

Navitas tepláky kids core jogga - 7-8 rokov
Detail

Skvelé na ryby ale aj na domácu pohodu. Špecifikácia: • Materiál: 35% bavlna, 65% polyester • 2 postranné vrecká • Zadné vrecko na suchý zips • Elastický pás so šnúrkou • Veľké logo Navitas na nohavici (parys.sk)

Podobné produkty ako Navitas tepláky kids core jogga - 7-8 rokov

Navitas tričko kids core tee - 7-8 rokov

Navitas tričko kids core tee - 7-8 rokov
Detail

Špecifikácia: • Klasický strih • Výstrih ku krku • Krátky rukáv • Materiál: 100% bavlna • Farba: zelená (parys.sk)

Podobné produkty ako Navitas tričko kids core tee - 7-8 rokov

Navitas mikina kids core hoody - 7-8 rokov

Navitas mikina kids core hoody - 7-8 rokov
Detail

Má moderný design, je z kvalitných materiálov a dokonale padne. Špecifikácia: • Materiál: 35% bavlna, 65% polyester • Podšívka z kvalitného fleecu (290gsm) • Dvojvrstvová kapucňa s dizajnovou potlačou vo vnútri • Zips po celej dĺžke • Logo na prsiach • Farba: zeleno-čierna (parys.sk)

Podobné produkty ako Navitas mikina kids core hoody - 7-8 rokov

RockBag RB23410B 28 x 25 x 8 cm

RockBag RB23410B 28 x 25 x 8 cm
Detail

Polstrovaný obal pre mixpulty. Obal je vyrobený zo silného a vodeodolného materiálu RokTex, disponuje 20 mm penovým polstrovaním, nylonovými pásmi so suchým zipsom na upevnenie mixpultu a vonkajším vreckom na zips pre príslušenstvo. Povlak je možné nosiť na ramene pomocou odopínateľného a nastaviteľného pásu alebo v ruke pomocou držiaka. Na spodnej strane disponuje pyramídovými nožičkami. Rozmery sú 28 x 25 x 8 cm. Produkt je vyrobený v čiernom farebnom prevedení. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako RockBag RB23410B 28 x 25 x 8 cm

Dámska topánky Jana 8-23750-28 rose 38

Dámska topánky Jana 8-23750-28 rose 38
Detail

Boty Jana - lepená dámská vycházková obuv nadměrné šíře H se svrškem z usně a s textilní stélkou je na nártu vybavená pro pohodlné nazouvání šněrováním a zipem. Podšívka je z 50% vyrobená z recyklovaného materiálu (PET láhve). Klínek je vysoký 3,- cm. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Jana 8-23750-28 rose 38

Dámska topánky Jana 8-24703-28 rose 36

Dámska topánky Jana 8-24703-28 rose 36
Detail

Boty Jana - rekreační dámská nazouvací obuv nadměrné šíře H se svrškem kombinovaným textil/syntetika a s textilní stélkou. Podšívka je z 50% vyrobená z recyklovaného materiálu (PET láhve). Klínek je vysoký 3,- cm. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Jana 8-24703-28 rose 36

Dámska topánky Jana 8-24703-28 rose 37

Dámska topánky Jana 8-24703-28 rose 37
Detail

Boty Jana - rekreační dámská nazouvací obuv nadměrné šíře H se svrškem kombinovaným textil/syntetika a s textilní stélkou. Podšívka je z 50% vyrobená z recyklovaného materiálu (PET láhve). Klínek je vysoký 3,- cm. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Jana 8-24703-28 rose 37

Dámska topánky Jana 8-24705-28 rose 41

Dámska topánky Jana 8-24705-28 rose 41
Detail

Boty Jana - módní dámská nazouvací obuv nadměrné šíře H se svrškem kombinovaným textil/syntetika je vybavená vyměkčenou stélkou s textilní nášlapnou vrstvou. Podšívka je z 50% vyrobená z recyklovaného materiálu (PET láhve). Klínek je vysoký 3,5 cm. Módní obuv - je určena pro krátkodobé nošení v nenáročných podmínkách. Prvořadá je módnost nikoliv životnost. Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Jana 8-24705-28 rose 41

Dámska topánky Jana 8-23663-28 navy 39

Dámska topánky Jana 8-23663-28 navy 39
Detail

Boty Jana - lepené dámské polobotky nadměrné šíře H mají svršek kombinovaný syntetika/textil a textilní stélku. Podšívka je z 50% vyrobená z recyklovaného materiálu (PET láhve). Klínek je vysoký 3,5 cm. Lepená obuv - pevnost lepeného spoje může být negativně ovlivněna promáčením nebo propocením, event. opakovaným používáním nedostatečně vysušené obuvi. Při neopatrné chůzi může dojít k mechanickému uvolnění lepeného spoje - ukopnutí. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Dámska topánky Jana 8-23663-28 navy 39
WowME Gladiator grey, WowME Gladiator black, WowME Gladiator army green, TENTO Kids (8 ks) (6414301012794), WowME na rad Gladiator (SW22-Cable), LAMART LT1197 28 × 8 CM OLIVE, LAMART LT1204 28 × 8 CM TERRACOTA, Balóniky Mimoni 8 ks – 28 cm (5201184871850), WOOM Kids Broskyňa 3 – 8 rokov, 50 ml (4751033920105), Niceboy ION Sonic Kids (sonic-kids), Latexové balóniky AVENGERS – 28 cm – 8 ks (5201184846674), Balónky máša a medvěd, 8 ks -28 cm (5201184865675), BAMBO NATURE 3 4 – 8 kg, 28 ks (5703538244544), Dobble Kids (3558380028604), Oclean Kids (C01000363), GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, CRYSTAL, číre sklá NATURAL (RUS-11309), GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, číre sklá NATURAL (RUS-11209), GUNNAR RUSH KIDS 8 – 12 rokov, ONYX, jantárové sklá NATURAL (RUS-11201), WowME pre rad Kids Play a Kids Lite (wowmkolND), Latexové balóniky paw patrol – labková patrola – 28 cm – 8 ks (5201184899779), SIGNAL Kids Tripack (8710447464472), Select Kids Handball Soft, TheraPearl Kids prasiatko (859754005997), Kindy Kids Supermarket (630996500033), NANO+ KIDS (L-20L), Sencor SSS 3200 KIDS, Sencor SSS 3100 KIDS, SENCOR SSS 3600 KIDS, Sencor SSS 3000 KIDS, OTL Nerf Kids (NF0988)