Gunnar maverick (mav-05011)

Produkt Gunnar maverick (mav-05011) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gunnar maverick (mav-05011) upraviť a produkt hľadať znova.

GUNNAR MAVERICK (MAV-05011)

GUNNAR MAVERICK (MAV-05011)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, pilotky, materiál rámu: kovový, modrá farba skiel, sivá farba obrúčok, UV ochrana UV400, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR MAVERICK (MAV-05011) , Gunnar maverick gunmetal, svetlé sklá (mav-05009)

GUNNAR Maverick Rosegold, jantárové sklá (MAV-01701)

GUNNAR Maverick Rosegold, jantárové sklá (MAV-01701)
Detail

Okuliare na počítač – herné, klasické, pilotky, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, ružová a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm Trávite dlhé hodiny pri počítači? Či už hráte počítačové hry, pracujete alebo sledujete seriály, určite po čase cítite únavu vašich očí. V takom prípade vám účinnú pomoc ponúknu okuliare proti modrému svetlu. Okuliare proti modrému svetlu GUNNAR sú vhodné hlavne pre hráčov počítačových hier. Svojím klasickým dizajnom nebudú pútať zvedavé pohľady. Nie sú vybavené sklami opatrenými dioptriami. Okuliare na počítač GUNNAR sa pýšia ochranou voči poškriabaniu. S okuliarmi na počítač sa citeľne znižuje miera únavy vašich očí, zlepšuje sa vnímanie farieb, zosilní sa vnímanie kontrastu. Vaše oči budú chránené aj pred ultrafialovým žiarením, okuliare disponujú (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Rosegold, jantárové sklá (MAV-01701) , Gunnar maverick blackgold, jantárové sklá (mav-10901)

GUNNAR Maverick Blackgold, jantárové sklá (MAV-10901)

GUNNAR Maverick Blackgold, jantárové sklá (MAV-10901)
Detail

Okuliare na počítač – herné, klasické, pilotky, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm Pokiaľ hľadíte dlhé hodiny do monitora počítača alebo notebooku, potom sú vaše oči zvýšene namáhané a čoskoro čelíte ich únave. Riešením takejto situácie môžu byť okuliare proti modrému svetlu. Okuliare na PC GUNNAR sa hodí hlavne hráčom počítačových hier. Svojím klasickým dizajnom nebudú pútať zvedavé pohľady. Okuliare proti modrému svetlu sú bez dioptrií. Počítačové okuliare GUNNAR sa vyznačujú ochranou skiel voči poškriabaniu. S počítačovými okuliarmi sa eliminuje únava vašich očí, skvalitní sa vnímanie farieb, navýši sa vnímanie kontrastu. Vaše oči budú chránené aj pred ultrafialovým žiarením, okuliare sú vybavené filtrom UV400. Balenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Blackgold, jantárové sklá (MAV-10901) , Gunnar maverick gunmetal, jantárové sklá (mav-05001)

GUNNAR Maverick Gunmetal, jantárové sklá (MAV-05001)

GUNNAR Maverick Gunmetal, jantárové sklá (MAV-05001)
Detail

Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, dioptrie 0.25, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!S okuliarmi na počítač GUNNAR Maverick Gunmetal sa budete cítiť jedinečnePatríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Maverick Gunmetal. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, módnym dizajnom a kvalitnými obrúčkami z nehrdzavejúcej ocele s jantárovými sklami. Okuliare na počítač GUNNAR Maverick Gunmetal prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, potláčajú lesk displeja, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a nastaviteľné sedlá.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Maverick GunmetalĽahká konštrukcia,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Gunmetal, jantárové sklá (MAV-05001) , Stormred maverick (sptstorm023)

GUNNAR Maverick Gunmetal, svetlé sklá (MAV-05009)

GUNNAR Maverick Gunmetal, svetlé sklá (MAV-05009)
Detail

Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, dioptrie 0.25, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!S okuliarmi na počítač GUNNAR Maverick Gunmetal sa budete cítiť jedinečnePatríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Maverick Gunmetal. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, módnym dizajnom a kvalitnými obrúčkami z nehrdzavejúcej ocele s čírymi sklami. Okuliare na počítač GUNNAR Maverick Gunmetal prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, potláčajú lesk displeja, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a nastaviteľné sedlá.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Maverick GunmetalĽahká konštrukcia,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Maverick Gunmetal, svetlé sklá (MAV-05009) , Sixtol ford maverick 1994 (vp1423degr)

Napájací zdroj Sanela zadný odpad 05011

Napájací zdroj Sanela zadný odpad 05011
Detail

Napájací zdroj 230V AC / 24V DC, napájacie zdroje sú určené pre napájanie výrobkov sanitárnej techniky SANELA. (siko.sk)

Podobné produkty ako Napájací zdroj Sanela zadný odpad 05011 , Sixtol ford maverick 1994 (vp1423bube)

Roco 73523 Elektrický rušeň triedy 470, MAV

Roco 73523 Elektrický rušeň triedy 470, MAV
Detail

Elektrický rušeň radu 470 maďarských štátnych železníc. V roku 2001 maďarská štátna železnica MAV objednala u spoločnosti Siemens TS desať dvojfrekvenčných rušňov radu 1047 (v Nemecku známych ako BR 182 a v Rakúsku ako Rh 1116 „Taurus“). Prvé stroje boli uvedené do prevádzky v máji 2002. Môžu sa používať so striedavým prúdom 15 kV / 16V Hz v Nemecku a Rakúsku a 25 kV / 50 Hz v Maďarsku a používajú sa v medzinárodnej doprave. Rušne, ktoré medzi milovníkmi železnice nazývajú „voly Puszta“, jazdia po krajine teraz ako séria 470. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Roco 73523 Elektrický rušeň triedy 470, MAV , Sixtol ford maverick 1994 (vp1423dezw)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 40,5

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 40,5
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Podrážka : Spiked Veľkosť US : 8 Šírka : Štandardná Pohlavie : Muži Veľkosť EU : 40,5 Krajina pôvodu : Čína Nepremokavé : Áno Veková skupina : Dospelý Farba : Modrá Séria : Mav X Farba podľa výrobcu : Navy Veľkosť UK : 7 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 40,5 , Ridgemonkey pola-flare maverick (5056210621059)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 46

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 46
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Séria : Mav X Farba : Modrá Veková skupina : Dospelý Podrážka : Spiked Nepremokavé : Áno Veľkosť EU : 46 Veľkosť UK : 11 Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Navy Šírka : Štandardná Veľkosť US : 12 Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 46 , Sixtol ford maverick 1994 (vp1423cizw)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 44,5

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 44,5
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Podrážka : Spiked Nepremokavé : Áno Veľkosť US : 11 Veľkosť UK : 10 Farba podľa výrobcu : Navy Séria : Mav X Farba : Modrá Šírka : Štandardná Pohlavie : Muži Veľkosť EU : 44,5 Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 44,5 , Top gun – maverick – hrnček (5050574259286)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 41

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 41
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Šírka : Štandardná Farba : Modrá Farba podľa výrobcu : Navy Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 41 Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Muži Séria : Mav X Veľkosť UK : 7,5 Nepremokavé : Áno Podrážka : Spiked Veľkosť US : 8,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 41 , Stojanový vešiak gunnar čierny (8591957948221)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 42,5

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 42,5
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Šírka : Štandardná Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Veľkosť US : 9,5 Séria : Mav X Farba : Modrá Veľkosť EU : 42,5 Podrážka : Spiked Nepremokavé : Áno Farba podľa výrobcu : Navy Pohlavie : Muži Veľkosť UK : 8,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 42,5 , Stojanový vešiak gunnar biely (8591957948238)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 43

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 43
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Farba podľa výrobcu : Navy Veľkosť UK : 9 Veľkosť US : 10 Pohlavie : Muži Podrážka : Spiked Nepremokavé : Áno Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 43 Farba : Modrá Séria : Mav X Veková skupina : Dospelý Šírka : Štandardná (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 43 , Sixtol ford maverick 2000 – 2007 (vp14004degr)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 44

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 44
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Nepremokavé : Áno Veľkosť EU : 44 Šírka : Štandardná Farba podľa výrobcu : Navy Veková skupina : Dospelý Séria : Mav X Veľkosť UK : 9,5 Farba : Modrá Pohlavie : Muži Veľkosť US : 10,5 Krajina pôvodu : Čína Podrážka : Spiked (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 44 , Sixtol ford maverick 2000 – 2007 (vp14004dezw)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 40

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 40
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Pohlavie : Muži Veľkosť UK : 6,5 Nepremokavé : Áno Podrážka : Spiked Farba : Modrá Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Navy Veková skupina : Dospelý Séria : Mav X Veľkosť EU : 40 Šírka : Štandardná Veľkosť US : 7,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 40 , Sixtol ford maverick 2000 – 2007 (vp14004cizw)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 42

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 42
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Nepremokavé : Áno Veľkosť UK : 8 Podrážka : Spiked Farba : Modrá Farba podľa výrobcu : Navy Veľkosť US : 9 Veľkosť EU : 42 Séria : Mav X Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Šírka : Štandardná Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 42 , Sixtol ford maverick 2000 – 2007 (vp14004bube)

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 45

Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 45
Detail

Ultra technická ľahká výkonná obuv s elegantným profilom špičky. Dodatočná štruktúra, ktorá tvaruje pätu a vystuženie prednej časti chodidla, v kombinácii so zvýšenou medzipodrážkou Crush-Foam a podošvou z TPU, vám poskytne podporu potrebnú na dosiahnutie skvelého výkonu. Štruktúrovaný zvršok Prémiový zvršok z mikrovlákna, ktorý má extra silnú štruktúru, ktorú zabezpečuje špeciálny tvar päty a zosilnenie prednej časti chodidla, takže pri švihu dochádza k minimálnej strate energie. TPU Force-flex podošva Navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu torziu, podporu a priľnavosť počas švihu, ale aj správny flex a trakciu pri chôdzi. Každý trakčný prvok a flex drážka boli starostlivo navrhnuté a testované. Technológia Crush-Foam Technológia medzipodošvy Crush-Foam zaisťuje absorpciu nárazov a vlastnosti návratu energie, čo znamená, že už nebudete mať unavené nohy. Kľúčové vlastnosti Podšívka Opti-Vent pre priedušnosť a tepelný manažment Tvarovaná stielka Ortholite. Ultra pohodlná, antimikrobiálna a možno ju prať v práčke. Športové šnurovanie Oxford pre pohodlné nosenie Vodotesná konštrukcia Opti-Dri Zvršok z prémiového mikrovlákna Tvarovaná spevnená päta Medzipodrážka s technológiou Crush-Foam. Úžasné tlmenie nárazov a vysoké odrazové vlastnosti znamenajú, že už nebudete mať unavené nohy. Podošva TPU Force Flex Softspikes Pivix Fast Twist výstupky Veľkosť US : 11,5 Séria : Mav X Veková skupina : Dospelý Nepremokavé : Áno Podrážka : Spiked Farba : Modrá Krajina pôvodu : Čína Veľkosť UK : 10,5 Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Navy Šírka : Štandardná Veľkosť EU : 45 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Mav X Mens Golf Shoes Navy 45 , Gunnar mendocino, jantárové sklá (ttm-11601)

Piko H0 97102 Osobné auto H0 MAV 1. trieda

Piko H0 97102 Osobné auto H0 MAV 1. trieda
Detail

Medzimestský otvorený sedací automobil MÁV ako automobil 1. triedy. Skvelé. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Piko H0 97102 Osobné auto H0 MAV 1. trieda , Gunnar mateo, jantárové sklá (ttm-00101)

Stojanový vešiak Gunnar biely (8591957948238)

Stojanový vešiak Gunnar biely (8591957948238)
Detail

Vešiak – stojací, materiál kov, biela farba, rozmery 188 × 56 × 56 cm (V׊×H) Dochádza vám doma miesto a zvažujete kúpu vešiaku? V tom prípade by vás mohol zaujať odkladací stojanový vešiak HOMEPRO. Stojan postavíte ľubovoľne do priestoru a odpadnú vám starosti s vŕtaním do steny. Háčiky slúžia na zavesenie vašich búnd a kabátov. Rozmery vešiaka sú 188 × 56 × 56 cm (V × Š × H). Na jeho zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne kov. Elegantný vzhľad vešiaka HOMEPRO dopĺňa biela farba a konečná úprava povrchu je urobená v matnom vzhľade. Kľúčové prednosti vešiaka Stojanový vešiak Gunnar biely Stojanový vešiak HOMEPRO by nemal chýbať v žiadnej domácnosti Umiestnite ho kamkoľvek do priestoru Vybavený háčikmi na zavesenie oblečenia Rozmery vešiaka dosahujú 188 × 56 × 56 cm (V × Š × H) Uvedený priemer je 56 cm Celkový dizajn dotvorí biela farba Materiálom použitým na výrobu vešiaku HOMEPRO je kov Konečná úprava je matná (alza.sk)

Podobné produkty ako Stojanový vešiak Gunnar biely (8591957948238) , Gunnar intercept crystal, jantárové sklá (int-07601)

Stojanový vešiak Gunnar čierny (8591957948221)

Stojanový vešiak Gunnar čierny (8591957948221)
Detail

Vešiak – stojací, materiál kov, čierna farba, rozmery 188 × 56 × 56 cm (V׊×H) Vyberáte praktický a moderný vešiak? Potom by vás mohol zaujať stojanový vešiak HOMEPRO. Stojan využijete kdekoľvek v priestore a určite vás poteší, že nebude potrebné vŕtať do steny. Na zavesenie vašich kabátov a búnd sú vyhradené háčiky. Rozmery vešiaka dosahujú 188 × 56 × 56 cm (V × Š × H). Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je kov. Celkový vzhľad vešiaka HOMEPRO zvýrazňuje čierna farba, pričom na konečnú úpravu povrchu bol vybraný matný vzhľad. Kľúčové vlastnosti vešiaka Stojanový vešiak Gunnar čierny Stojanový vešiak HOMEPRO vám pomôže usporiadať vaše veci Stačí ho postaviť na ľubovoľné miesto v interiéri S háčikmi na oblečenie Rozmery vešiaka sú 188 × 56 × 56 cm (V × Š × H) Priemer dosahuje 56 cm Celkovému vzhľadu dominuje čierna farba Materiálom použitým na výrobu vešiaku HOMEPRO je kov Úprava povrchu je matná (alza.sk)

Podobné produkty ako Stojanový vešiak Gunnar čierny (8591957948221) , Gunnar intercept crystal, číre sklá (int-07609)

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna

Emma Go  Čižmičky GUNNAR  Čierna
Detail

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna , Gunnar ellipse rosegold, jantárové sklá (ell-10701)

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna

Emma Go  Čižmičky GUNNAR  Čierna
Detail

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna , Gunnar enigma onyx, číre sklá (eni-00109)

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna

Emma Go  Čižmičky GUNNAR  Čierna
Detail

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna , Gunnar ellipse silver, jantárové sklá (ell-11001)

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna

Emma Go  Čižmičky GUNNAR  Čierna
Detail

Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Emma Go Čižmičky GUNNAR Čierna , Gunnar berkeley onyx, jantárové sklá (ber-00101)

Sconto Taburet GUNNAR 1 patchwork

Detail

Taburet GUNNAR 1 v obľúbenom patchwork dizajne je ideálnym bytovým doplnkom k rovnomennému kreslu, ale určite ho využijete aj ako solitér. Pomôže uľaviť unaveným nohám, vytvorí provizórny sedací priestor, a poslúži aj ako dekoratívny prvok. Priestranný sedák s penovým jadrom je potiahnutý príjemnou tkaninou zo 100% polyesteru. Stabilitu celej konštrukcie zaisťujú nohy z masívneho kaučukového dreva, ktoré zároveň umožňujú ľahké upratovanie pod taburetom. Nohy majú praktické klzáky, ktoré chránia pred možným poškodením podlahy. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Taburet GUNNAR 1 patchwork , Gunnar pendleton moss, jantárové sklá (pen-09401)

Stormred Maverick (SPTstorm023)

Stormred Maverick (SPTstorm023)
Detail

Bežecký pás motorový, rýchlosť až 17 km/h, 3 HP, manuálny náklon, pripojenie cez USB, nosnosť 120kg, hmotnosť 45kg Radi pravidelne beháte, ale počasie vám príliš nepraje? Nestrácajte čas a vyskúšajte motorový bežecký pás Stormred Maverick v pohodlí svojho domova. Tento bežecký pás je zaradený medzi motorové typy. Vyznačuje sa robustnou oceľovou konštrukciou a manuálnym ovládaním. Maximálna rýchlosť behu na bežeckom páse Stormred Maverick dosahuje 17 km/h. Je určený pre osoby s hmotnosťou do 120 kg.Kľúčové benefity bežeckého pásu Stormred MaverickStormred Maverick sa zaraďuje medzi bežecké pásy s manuálnym ovládanímVyznačuje sa masívnou oceľovou konštrukciouDosahuje maximálnu rýchlosť 17 km/hBežecký pás je vybavený počítačom s niekoľkými praktickými funkciamiZvoliť si môžete z 12 prednastavených programovPás má 3 možnosti náklonuPo cvičení bežecký pás Stormred Maverick ľahko sklopíteRozmery v rozloženom stave: 153 × 68,5 × 116 cmHmotnosť pásu je 45 kgStormred... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stormred Maverick (SPTstorm023) , Gunnar ellipse onyx, jantárové sklá (ell-00101)

Dekorácia Boyhood Maverick

Dekorácia Boyhood Maverick
Detail

Ozdoba z kolekcie Boyhood. Model vyrobený z dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Dekorácia Boyhood Maverick , Gunnar berkeley onyx, číre sklá (ber-00109)

Ardon Pracovné čižmy Gunnar OB - 41

Ardon Pracovné čižmy Gunnar OB - 41
Detail

Pracovné čižmy Gunnar OB - 41 od výrobca Ardon. Produkt je skladem. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Ardon Pracovné čižmy Gunnar OB - 41 , Gunnar pendleton slate, jantárové sklá (pen-09501)

Sconto Kreslo s podnožkou GUNNAR viacfarebná

Sconto Kreslo s podnožkou GUNNAR viacfarebná
Detail

Kreslo s podnožkou GUNNAR je kombinácia, ktorá rozžiari vašu domácnosť a vnesie do nej nutnú dávku elegancie a šarmu. Pohodlné sedenie zaistí **konštrukcia z masívneho dreva a výplň z PU peny**. Zaoblené tvary opierky a chrbta sa postarajú o komfortné posedenie. **Originálny farebný poťah v štýle patchwork** zaujme na prvý pohľad a zostava je vďaka nemu neprehliadnuteľná. **Vysoké nôžky z masívneho kaučukovníka** sa postarajú o stabilitu. Nôžky sú vybavené plastovými klzákmi, ktoré chránia pred možným poškodením podlahy a zároveň vyriešia prípadné nerovnosti. Nechajte svoju obývačku či spálňu rozohrať farbami s touto pohodlnou kombináciou kresla a taburetu GUNNAR. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Kreslo s podnožkou GUNNAR viacfarebná , Gunnar enigma pride, jantárové sklá (eni-11701)

GUNNAR APEX GOLD CLEAR (APX-11409)

GUNNAR APEX GOLD CLEAR (APX-11409)
Detail

Okuliare na počítač – dámske, herné, moderný, cat Eye, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, hnedá a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, zníženie únavy očí a nastaviteľný nosník, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.8cm, dĺžka nožičiek 14cm (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR APEX GOLD CLEAR (APX-11409) , Beneo elektrické autíčko can-am maverick, zelené (8586019943894)

GUNNAR APEX GOLD AMBER (APX-11401)

GUNNAR APEX GOLD AMBER (APX-11401)
Detail

Okuliare na počítač – dámske, herné, moderný, cat Eye, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, hnedá a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, zníženie únavy očí a nastaviteľný nosník, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.8cm, dĺžka nožičiek 14cm (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR APEX GOLD AMBER (APX-11401)

GUNNAR APEX ONYX AMBER (APX-11501)

GUNNAR APEX ONYX AMBER (APX-11501)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, cat Eye, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna a modrá farba obrúčok, UV ochrana UV400, zníženie únavy očí a nastaviteľný nosník, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.8cm, dĺžka nožičiek 14cm (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR APEX ONYX AMBER (APX-11501)

GUNNAR APEX ONYX CLEAR (APX-11509)

GUNNAR APEX ONYX CLEAR (APX-11509)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, cat Eye, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, čierna a modrá farba obrúčok, UV ochrana UV400, zníženie únavy očí a nastaviteľný nosník, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.8cm, dĺžka nožičiek 14cm (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR APEX ONYX CLEAR (APX-11509)

GUNNAR MENDOCINO, jantárové sklá (TTM-11601)

GUNNAR MENDOCINO, jantárové sklá (TTM-11601)
Detail

Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, modrá a sivá farba obrúčok, UV ochrana UVB, slnečný filter UVB, ochrana pred poškriabaním a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 13.5cm Pokiaľ hľadíte dlhé hodiny do monitora počítača alebo notebooku, potom sú vaše oči zvýšene namáhané a čoskoro čelíte ich únave. V takom prípade vám účinnú pomoc ponúknu okuliare proti modrému svetlu. Okuliare proti modrému svetlu GUNNAR vám prídu vhod predovšetkým v kancelárii, ale využijete ich aj doma. Obľúbený klasický dizajn je vhodný pre každý typ tváre. Sú opatrené dioptriami 0,2. Okuliare na počítač GUNNAR vás potěšia ochranou skiel voči poškriabaniu. S počítačovými okuliarmi sa významne zníži únava vašich očí, vylepší sa vnímanie farieb. Nechýba ani ochrana pred UV žiarením, okuliare sú vybavené filtrom UVB. Filter proti slniečku UVB vás... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR MENDOCINO, jantárové sklá (TTM-11601)

GUNNAR MATEO, jantárové sklá (TTM-00101)

GUNNAR MATEO, jantárové sklá (TTM-00101)
Detail

Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, okrúhle, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UVB, slnečný filter UVB, ochrana pred poškriabaním a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 13.5cm Namáhate svoj zrak trávením dlhých hodín pri monitore počítača? Či už pracujete, hráte hry alebo sledujete seriály, určite sú vaše oči unavené. Pre tieto prípady by ste si mali zaobstarať okuliare proti modrému svetlu. Okuliare na počítač GUNNAR využijete prevažne v kancelárii, ale aj doma. Obľúbený klasický dizajn je vhodný pre každý typ tváre. Majú sklá s dioptriami 0,2. Okuliare na počítač GUNNAR sa pýšia ochranou voči poškriabaniu. S okuliarmi na počítač sa citeľne znižuje miera únavy vašich očí, zdokonalí sa vnímanie farieb. Nezabudlo sa ani na ultrafialové žiarenie, okuliare sú vybavené filtrom UVB. Filter proti slniečku UVB ochráni vaše oči pred... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR MATEO, jantárové sklá (TTM-00101)

MiniTrix T18252 Súprava osobných automobilov „EC Venezia“, časť 1 MÁV-START

MiniTrix T18252 Súprava osobných automobilov „EC Venezia“, časť 1 MÁV-START
Detail

Model: S kinematikou pre tesné spojenie. Pripravené na následnú inštaláciu vnútorného osvetlenia. Celková dĺžka cez nárazníky 306 mm. Prototyp: 2 lôžkové autá WLABm pre Štátnu železnicu Ruskej federácie (RZD). Použitie: Vysokokvalitná diaľková doprava, tu v ES „Venezia“ okolo roku 2009. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MiniTrix T18252 Súprava osobných automobilov „EC Venezia“, časť 1 MÁV-START

MiniTrix T18253 Súprava osobných automobilov „EC Venezia“, časť 2, MÁV-START

MiniTrix T18253 Súprava osobných automobilov „EC Venezia“, časť 2, MÁV-START
Detail

Model: S kinematikou pre tesné spojenie. Pripravené na následnú inštaláciu vnútorného osvetlenia. Celková dĺžka cez nárazníky 306 mm. Prototyp: 1 expresný lôžkový vozeň MÁV-START WLAB a 1 ležadlové auto Bc. Použitie: Vysokokvalitná diaľková doprava, tu v ES „Venezia“ okolo roku 2009. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako MiniTrix T18253 Súprava osobných automobilov „EC Venezia“, časť 2, MÁV-START

Polo Ralph Lauren Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER Kaki

Polo Ralph Lauren  Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER  Kaki
Detail

Polo Ralph Lauren Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER Kaki Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU XL. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Polo Ralph Lauren Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER Kaki

Polo Ralph Lauren Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER Kaki

Polo Ralph Lauren  Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER  Kaki
Detail

Polo Ralph Lauren Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER Kaki Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR EU L. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Polo Ralph Lauren Bundy O224SC33-REV MAV JKT-INSULATED-BOMBER Kaki

GUNNAR Enigma Onyx, číre sklá (ENI-00109)

GUNNAR Enigma Onyx, číre sklá (ENI-00109)
Detail

Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, dioptrie 0.25, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP Patríte medzi vášnivých hráčov počítačových alebo konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Enigma Onyx. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, odolnými a pevnými obrúčkami a čírymi sklami s antireflexnou vrstvou. Okuliare na počítač GUNNAR Enigma Onyx prinášajú pocit komfortu, takže je už koniec unaveným a preťaženým očiam. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie, príjemná nosová opierka a ergonomicky tvarované sedlá.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Enigma Onyx Ľahká konštrukcia, odolné a pevné obrúčkyČíre sklá s antireflexnou vrstvouOkuliare na počítač GUNNAR Enigma Onyx predídu unaveným a zaťaženým očiamMinimalizujú... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Enigma Onyx, číre sklá (ENI-00109)

GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá (PEN-09501)

GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá (PEN-09501)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.8cm S okuliarmi na počítač GUNNAR Pendleton Slate sa budete cítiť jedinečnePatríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite všeobecne veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Pendleton Slate. Získajú si vás svojou ľahkou, pevnou konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele a jantárovými sklami aj antireflexnou vrstvou. Okuliare na počítač GUNNAR Pendleton Slate prinášajú pocit komfortu, takže je už koniec unaveným a preťaženým očiam. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a nastaviteľné sedlá.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá (PEN-09501)

GUNNAR Ellipse Rosegold, jantárové sklá (ELL-10701)

GUNNAR Ellipse Rosegold, jantárové sklá (ELL-10701)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, okrúhle, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, ružová a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm Trávite dlhé hodiny pri počítači? Či už hráte počítačové hry, pracujete alebo sledujete seriály, určite po čase cítite únavu vašich očí. Okuliare proti modrému svetlu týmto problémom predchádzajú. Okuliare proti modrému svetlu GUNNAR sú špeciálne vyrobené pre hráčov počítačových hier. Moderný štýl sa bude hodiť k akémukoľvek outfitu. Okuliare proti modrému svetlu sú bez dioptrií. Počítačové okuliare GUNNAR vás potěšia ochranou skiel voči poškriabaniu. S počítačovými okuliarmi sa citeľne znižuje miera únavy vašich očí, zdokonalí sa vnímanie farieb, zvýši sa vnímanie kontrastu. Vaše oči budú chránené aj pred ultrafialovým žiarením, okuliare sú... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Ellipse Rosegold, jantárové sklá (ELL-10701)

GUNNAR Intercept Crystal, jantárové sklá (INT-07601)

GUNNAR Intercept Crystal, jantárové sklá (INT-07601)
Detail

Okuliare na počítač – herné, elegantný, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, číra farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm Patríte medzi vášnivých hráčov počítačových alebo konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Intercept Crystal. Získajú si vás svojou ľahkou, ergonomickou konštrukciou a jantárovými sklami s antireflexnou vrstvou. Okuliare na počítač GUNNAR Intercept Crystal prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a precízne zakrivenie nosovej opierky.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Intercept CrystalĽahká,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Intercept Crystal, jantárové sklá (INT-07601)

GUNNAR Ellipse Silver, jantárové sklá (ELL-11001)

GUNNAR Ellipse Silver, jantárové sklá (ELL-11001)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, okrúhle, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, strieborná farba obrúčok, ochrana pred poškriabaním a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm Namáhate svoj zrak trávením dlhých hodín pri monitore počítača? Či už pracujete, hráte hry alebo sledujete seriály, určite sú vaše oči unavené. Okuliare proti modrému svetlu týmto problémom predchádzajú. Okuliare na počítač GUNNAR sa hodí hlavne hráčom počítačových hier. Moderný dizajn podčiarkne vašu originálnu osobnosť. Disponujú dioptriami 0,2. Okuliare na počítač GUNNAR sa pýšia ochranou skiel voči poškriabaniu. S okuliarmi na počítač sa výrazne znižuje únava očí, vylepší sa vnímanie farieb. V balení okuliarov na počítač nájdete: handrička na čistenie a mäkké puzdro. Okuliare na PC disponujú šírkou 14,2 cm a nožičky dlhé 14,5 cm. Hlavné vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Ellipse Silver, jantárové... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Ellipse Silver, jantárové sklá (ELL-11001)

GUNNAR Ellipse Blackgold, jantárové sklá (ELL-10901)

GUNNAR Ellipse Blackgold, jantárové sklá (ELL-10901)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, okrúhle, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm Namáhate svoj zrak trávením dlhých hodín pri monitore počítača? Či už pracujete, hráte hry alebo sledujete seriály, určite sú vaše oči unavené. V takom prípade vám účinnú pomoc ponúknu okuliare proti modrému svetlu. Okuliare na PC GUNNAR spríjemnia pobyt pred monitorom najmä hráčom počítačových hier. Moderný vzhľad je na nerozoznanie od bežných okuliarov. Okuliare proti modrému svetlu sú bez dioptrií. Okuliare GUNNAR sa môžu pochváliť ochranou voči poškriabaniu. S okuliarmi na počítač sa výrazne znižuje únava očí, skvalitní sa vnímanie farieb, zvýši sa vnímanie kontrastu. Nechýba ani ochrana pred UV žiarením, okuliare sú opatrené filtrom UV400. V... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Ellipse Blackgold, jantárové sklá (ELL-10901)

GUNNAR Berkeley Onyx, jantárové sklá (BER-00101)

GUNNAR Berkeley Onyx, jantárové sklá (BER-00101)
Detail

Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 12.9cm, dĺžka nožičiek 14.2cm Patríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Berkeley Onyx. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, odolnými obrúčkami z nylonu a jantárovými sklami s antireflexnou vrstvou. Okuliare na počítač GUNNAR Berkeley Onyx prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a ergonomicky tvarované sedlá.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Berkeley OnyxĽahká... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Berkeley Onyx, jantárové sklá (BER-00101)

GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá (BER-00109)

GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá (BER-00109)
Detail

Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 12.9cm, dĺžka nožičiek 14.2cm Patríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Berkeley Onyx. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, odolnými obrúčkami z nylonu a čírymi sklami s antireflexnou vrstvou. Okuliare na počítač GUNNAR Berkeley Onyx prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a ergonomicky tvarované sedlá.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR Berkeley OnyxĽahká konštrukcia, odolné obrúčky z nylonuČíre... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá (BER-00109)

GUNNAR Ellipse Onyx, jantárové sklá (ELL-00101)

GUNNAR Ellipse Onyx, jantárové sklá (ELL-00101)
Detail

Okuliare na počítač – herné, elegantný, okrúhle, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm S okuliarmi na počítač GUNNAR Ellipse Onyx sa budete cítiť jedinečnePatríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Ellipse Onyx. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, módnym dizajnom a kvalitnými obrúčkami z nehrdzavejúcej ocele s jantárovými sklami. Okuliare na počítač GUNNAR Ellipse Onyx prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a nastaviteľné sedlá.Kľúčové vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Ellipse Onyx, jantárové sklá (ELL-00101)

GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá (ELL-00109)

GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá (ELL-00109)
Detail

Okuliare na počítač – herné, elegantný, okrúhle, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm S okuliarmi na počítač GUNNAR Ellipse Onyx sa budete cítiť jedinečnePatríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Ellipse Onyx. Získajú si vás svojou ľahkou konštrukciou, módnym dizajnom a kvalitnými obrúčkami z nehrdzavejúcej ocele s čírymi sklami. Okuliare na počítač GUNNAR Ellipse Onyx prinášajú pocit maximálneho komfortu, takže unaveným a preťaženým očiam je už koniec. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a nastaviteľné sedlá.Kľúčové vlastnosti okuliarov na počítač GUNNAR... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá (ELL-00109)

GUNNAR Pendleton Moss, jantárové sklá (PEN-09401)

GUNNAR Pendleton Moss, jantárové sklá (PEN-09401)
Detail

Okuliare na počítač – herné, moderný, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, zelená farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.8cm S okuliarmi na počítač GUNNAR Pendleton Moss sa budete cítiť jedinečnePatríte medzi vášnivých hráčov počítačových či konzolových hier alebo trávite všeobecne veľa času na počítači? Potom vám nesmú chýbať štýlové okuliare GUNNAR Pendleton Moss. Získajú si vás svojou ľahkou, pevnou konštrukciou z nehrdzavejúcej ocele a jantárovými sklami aj antireflexnou vrstvou. Okuliare na počítač GUNNAR Pendleton Moss prinášajú pocit komfortu, takže je už koniec unaveným a preťaženým očiam. Minimalizujú účinky škodlivého modrého svetla, zvyšujú kontrast a vyzdvihnú detailné videnie. Pohodlné nosenie zaistí ich správne vyváženie a nastaviteľné sedlá.Kľúčové vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako GUNNAR Pendleton Moss, jantárové sklá (PEN-09401)
GUNNAR Maverick Gunmetal, svetlé sklá (MAV-05009), GUNNAR Maverick Blackgold, jantárové sklá (MAV-10901), GUNNAR Maverick Gunmetal, jantárové sklá (MAV-05001), Stormred Maverick (SPTstorm023), SIXTOL Ford Maverick 1994 (VP1423DEGR), SIXTOL Ford Maverick 1994 (VP1423BUBE), SIXTOL Ford Maverick 1994 (VP1423DEZW), RidgeMonkey Pola-Flare Maverick (5056210621059), SIXTOL Ford Maverick 1994 (VP1423CIZW), Top Gun – Maverick – hrnček (5050574259286), Stojanový vešiak Gunnar čierny (8591957948221), Stojanový vešiak Gunnar biely (8591957948238), SIXTOL Ford Maverick 2000 – 2007 (VP14004DEGR), SIXTOL Ford Maverick 2000 – 2007 (VP14004DEZW), SIXTOL Ford Maverick 2000 – 2007 (VP14004CIZW), SIXTOL Ford Maverick 2000 – 2007 (VP14004BUBE), GUNNAR MENDOCINO, jantárové sklá (TTM-11601), GUNNAR MATEO, jantárové sklá (TTM-00101), GUNNAR Intercept Crystal, jantárové sklá (INT-07601), GUNNAR Intercept Crystal, číre sklá (INT-07609), GUNNAR Ellipse Rosegold, jantárové sklá (ELL-10701), GUNNAR Enigma Onyx, číre sklá (ENI-00109), GUNNAR Ellipse Silver, jantárové sklá (ELL-11001), GUNNAR Berkeley Onyx, jantárové sklá (BER-00101), GUNNAR Pendleton Moss, jantárové sklá (PEN-09401), GUNNAR Ellipse Onyx, jantárové sklá (ELL-00101), GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá (BER-00109), GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá (PEN-09501), GUNNAR ENIGMA PRIDE, jantárové sklá (ENI-11701), Beneo Elektrické autíčko Can-am Maverick, zelené (8586019943894)