Hami neml.k.psen.-ryz. malina 170g od 7mes. 662320

Produkt Hami neml.k.psen.-ryz. malina 170g od 7mes. 662320 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hami neml.k.psen.-ryz. malina 170g od 7mes. 662320 upraviť a produkt hľadať znova.

Hami Neml.K.Psen.-Ryz. Malina 170G Od 7Mes. 662320

Hami Neml.K.Psen.-Ryz. Malina 170G Od 7Mes. 662320
Detail

Nemliečna kaša pšenovo-ryžová s malinami, pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6. Mesiaca. Obsahuje len prírodné cukry. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Hami Neml.K.Psen.-Ryz. Malina 170G Od 7Mes. 662320 , Nestor soľ v tabletách pre hlodavce 170g (5901636000219)

HAMI . 6+ 600G PLV 666677 OD 7MES.

HAMI . 6+ 600G PLV 666677 OD 7MES.
Detail

Hami následné mlieko (od ukonč. 6. Mesiaca) následná dojčenská mliečna výživa v prášku 600 g. Jedinečné zloženie optinutri s vlákninou gos/fos. (drmax.sk)

Podobné produkty ako HAMI . 6+ 600G PLV 666677 OD 7MES. , Jupí malina 3 l (8594003846427)

HAMI Nemliečna kaša krupicová 170g

HAMI Nemliečna kaša krupicová 170g
Detail

Obilniny tvoria dôležitú súčasť zdravej a pestrej stravy dieťatka, preto by nemali chýbať v každodennom jedálničku Vášho nezbedníka. Pri prechode z mlieka na pevnú stravu sú kaše skvelou voľbou napríklad na raňajky, ktoré dodajú Vášmu dieťatku energiu do ďalšieho dňa plného nových objavov. Hami kaše sú vyrobené z dôkladne kontrolovaných obilnín, ktoré sú prirodzeným zdrojom energie. Obsahujú tiež potrebné vitamíny a minerálne látky. Naviac Hami kaše výborne chutia a dobre sa rozpúšťajú! Vieme, že výživa dieťaťa v prvých 1000 dňoch života hrá kľúčovú rolu pre jeho zdravý vývoj v dospelosti, a preto môžete mať istotu, že s Hami dostáva Vaše dieťatko tú správnu výživu. Hami nemliečna kaša krupicová bez pridaného cukru je vhodná ako chutná večera alebo raňajky pre malé brušká. Obsahuje obilniny (pšenicu), ktoré sú prirodzeným zdrojom energie pre každý deň plný zážitkov. Neobsahuje kravské mlieko, preto je vhodná aj v prípade alergie na bielkovinu kravského mlieka. Pre čo najprirodzenejší prechod z tekutej stravy je možné kašičku pripraviť s materským mliekom, dojčenským mliekom alebo so špeciálnym dojčenským mliekom (mlieko s čiastočne alebo úplne hydrolyzovanými bielkovinami). Vlastnosti: - Bez pridaného cukru, obsahuje prírodné cukry - Prirodzený zdroj energie - Vybrané a kontrolované obilniny pre malé brušká - Neobsahuje kravské mlieko - Zdroj vitamínu B1 podľa požiadaviek legislatívy - 100 % bez konzervačných látok a farbív podľa zákona - Dojčenská kvalita Hami kaša bez pridaného cukru! Obsahuje prírodné cukry. Ako pripraviť Hami nemliečnu kašu: 1. Na tanier alebo do misky vylejte 200 ml pripraveného dojčenského mlieka (s teplotou max. 40 °C), ktoré obvykle podávate svojmu dieťatku (napr. Hami). 2. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) pridajte 4-5 polievkových lyžíc (celkom 20 g) kaše Hami. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. 3. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávajte, zlikvidujte ju. Dôležité je dôsledné dodržovanie návodu na prípravu. Dôležité upozornenia: Hami nemliečna kaša krupicová je potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 4. mesiaca vždy podľa odporúčania pediatra. Potravina má byť len súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa, nie je náhradou materského ani dojčenského mlieka. Dojčenie je najlepšou výživou dieťaťa v prvým 6 mesiacov života. Zavedenie doplnkovej výživy konzultujte s pediatrom. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote (max. 25 °C). Po každom použití obal riadne uzavrite a uchovávajte na suchom mieste (nie v chladničke)! Po otvorení spotrebujte do 3-4 týždňov. Zloženie: Pšeničná krupica 99,99 %, vitamín B1. Obsahuje glutén. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Nemliečna kaša krupicová 170g , Koleso malina 1,19 m (6942138976694)

HAMI Mliečna kaša Ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami od 6. mesiaca 210 g

HAMI Mliečna kaša Ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami od 6. mesiaca 210 g
Detail

Hami mliečna kaša Ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami je vhodná voľba pre večeru alebo raňajky pre malé bruška. Vhodná pre deti od 6.mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Mliečna kaša Ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami od 6. mesiaca 210 g , Mixit malina – chrumkavé ovocie (8594172180773)

Hami mliečna kaša ovseno - ražná s banánom, jahodami a malinami (od ukonč. 6. mesiaca) 1x210 g

Hami mliečna kaša ovseno - ražná s banánom, jahodami a malinami (od ukonč. 6. mesiaca) 1x210 g
Detail

Potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6. mesiaca, v prášku. Hami mliečna kaša je vhodná voľba na večeru alebo raňajky. Obsahuje pestrý výber obilnín a ovocia ktoré sú prirodzeným zdrojom energie. Obsahuje potrebné vitamíny A, D, B1 a vápnik. Bez pridaného cukru, obsahuje prírodné cukry. Bez konzervačných látok a farbív podľa zákona. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Hami mliečna kaša ovseno - ražná s banánom, jahodami a malinami (od ukonč. 6. mesiaca) 1x210 g , Kompava ladyfit jahoda-malina (8586011216163)

Hami Sušienky Safari 180g od 6. mesiaca

Hami Sušienky Safari 180g od 6. mesiaca
Detail

Obsah Sušienky Hami Safari: 180g Charakteristika Sušienky Hami Safari: Obilné chrumkavé sušienky Hami SAFARI poskytujú deťom prirodzený zdroj energie zo 6 druhov obilnín a potrebné dôležité vitamíny, vápnik a železo. Hravý tvar sušienok vo forme zvieratiek je špeciálne prispôsobený do malej detskej ručičky, takže sa deťom dobre drží. Pre svoju lahodnú chuť a ľahkú stráviteľnosť sú sušienky Hami SAFARI ideálne ako doplnok raňajok alebo desiaty. Ich tvar, konzistencia a textúra umožňujú ľahkú rozpustnosť v ústach. Zloženie Sušienky Hami Safari: Obilné múky, cukor, sušené odtučnené mlieko, rastlinný tuk, kypriace látky, uhličitan vápenatý, soľ, aróma vanilín, mliečnan železnatý, vitamíny, minerálne látky. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hami Sušienky Safari 180g od 6. mesiaca , Popote bio malina 120 g (3760262840253)

Hami ovseno ražná s banánom jahodami a malinami 210 g

Hami ovseno ražná s banánom jahodami a malinami 210 g
Detail

HAmi mliečna ovseno-ražná kaša, jahoda-malina Obsah Hami mliečna ovseno-ražná kaša, jahoda-malina 210g Charakteristika Hami mliečna ovseno-ražná kaša, jahoda-malina Je správnou voľbou v období zavádzania prvých príkrmov. Vybraná kombinácia prísad, kvalitná ryža s chuťou skutočného ovocia patrí k najobľúbenejším aj u tých najnáročnejších. Potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 8. mesiaca, v prášku. Hami mliečna kaša je vhodná voľba na večeru alebo raňajky. Vďaka pestrému výberu obilnín a ovocia je prirodzeným zdrojom energie. Obsahuje potrebné vitamíny A, D, B1 a vápnik. Bez pridaného cukru, obsahuje prírodné cukry. Návod na prípravu Asi 5 minút varte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá. Nalejte odmerané množstvo vody (150 ml) do misky a nechajte schladiť asi na 40 °C. Vyššia teplota by zničila baktérie mliečneho kvasenia. Za stáleho miešania vsypte 50 g kaše (6–7 polievkových lyžíc). Premiešajte vidličkou a nechajte asi pol minúty stáť. Znovu premiešajte Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hami ovseno ražná s banánom jahodami a malinami 210 g , Sodastream príchuť malina 500 ml (42003933)

HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 24 m) 1x600g

HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 24 m) 1x600g
Detail

HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 24 m) 1x600g Obsah balenia HAMI Batoľacie mlieko Mliečna výživa v prášku 1x600 g. Charakteristika HAMI Batoľacie mlieko Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 24. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nové dobrodružstvá a malo spokojné bruško. Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj: - železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu - vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - a navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie "Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy". Použitie HAMI Batoľacie mlieko Návod na prípravu: 1. Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. 3. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. 4. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL-α -tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 24 m) 1x600g , Megaslizúň – aróma malina, 35 ml (5901087032869)

HAMI Bolonské špagety od 10.mesiaca 250 g

HAMI Bolonské špagety od 10.mesiaca 250 g
Detail

V období okolo jedného roka sa dieťatko učí jesť samé. Do jeho jedálnička je dôležité zaradiť pestrú stravu bohatú na energiu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Bolonské špagety od 10.mesiaca 250 g , Frosch eko malina (500 ml) (4001499944505)

HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 12 m) 1x600g

HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 12 m) 1x600g
Detail

HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 12 m) 1x600g Obsah balenia HAMI Batoľacie mlieko Batoľacia mliečna výživa v prášku 1x600 g Charakteristika HAMI Batoľacie mlieko Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami, ktoré ponúka Vášmu dieťatku to najlepšie pre obdobie prvých krôčikov. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nova dobrodružstvá a malo spokojné bruško . Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj. Obsahuje: - Železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu - Vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - A navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie "Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy". Použitie HAMI Batoľacie mlieko Návod na prípravu: - 1. Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. - 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. - 3. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. - 4. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: Sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, mliečne aróma, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL-α-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Batoľacie mlieko (od ukonč. 12 m) 1x600g , Ovocňák pyré jablko-malina 120 g (8592809001729)

HAMI Počiatočné dojčenské mlieko (od narodenia), 1x600 g

HAMI Počiatočné dojčenské mlieko (od narodenia), 1x600 g
Detail

HAMI Počiatočné dojčenské mlieko (od narodenia), 1x600 g Obsah balenia HAMI Počiatočné dojčenské mlieko 1x600 g Počiatočné dojčenské mlieko v prášku. Charakteristika HAMI Počiatočné dojčenské mlieko Keď sa bábätko narodí, je to veľká radosť. Najlepšia výživa, ktorú môže Vaše bábätko dostávať, je materské mlieko. Je najlepším zdrojom živín potrebných pre správny rast a vývoj. Pokiaľ ale z nejakého dôvodu nemôžete dojčiť, sú tu pre vás, po odporúčaní pediatra, kvalitné dojčenské mlieka, napr. počiatočné mlieko Hami 0+. Počiatočné dojčenské mlieko Hami je určené pre bábätká už od narodenia až do 6 mesiacov veku. Mlieko obsahuje omega 3 mastnú kyselinu DHA a iba laktózu. Obsahuje DHA (ako požadujú právné predpisy pre všetku dojčenskú výživu.) Laktóza je jediným zdrojom cukru. - Vhodné pre deti od narodenia do 6 mesiacov veku - Obsahuje DHA (kyselinu dokozahexaénovú) - Obsahuje laktózu, ktorá je jediným zdrojom cukru. Obsahuje DHA (v zmysle požiadaviek predpisov platných pre všetky počiatočné dojčenské výživy). Zloženie: Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, kokosový, repkový, slnečnicový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), srvátková bielkovina (z mlieka), fruktooligosacharidy, fosforečnan vápenatý, rybí olej, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citrát sodný, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, hydrogénfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), inozitol, taurín, citran draselný, chlorid horečnatý, síran železnatý, L-karnitín, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, cytidín 5'-monofosfát, DL-α-tokoferyl acetát, adenozín 5'-monofosfát, D-pantotenát vápenatý, sodná soľ inozín 5'- monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), seleničitan sodný, síran mangánatý, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Použitie HAMI Počiatočné dojčenské mlieko Ako pripraviť počiatočné dojčenské mlieko Hami 0+: 1. Umyte si ruky a vysterilizujte všetok používaný riad. Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40°C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na obale) nalejte do vysterilizovanej fľašky. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. 3. Do fľaše s vodou pridajte odpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na obale). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v odmerke nestláčajte, prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. Uzatvorte fľašu a krátko ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe, aby ste predišli vzniku hrudiek. Odstráňte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. 4. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Po každom použití obal dôkladne uzavrite a uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte do mliečneho prášku vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Dôležité upozornenia: Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Hami 0+ počiatočné mlieko by malo byť používané na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa. Výrobok je určený pre výživu dojčiat od narodenia, ak nemôžu byť dojčené. Je vhodný pre výživu dojčiat počas prvých mesiacov života až do doby zavedenia vhodných príkrmov. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavania návodu na prípravu a uvedené odporúčania. Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, potom zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, hrozí obarenie dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek než je stanovené, ani čokoľvek iné. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Počiatočné dojčenské mlieko (od narodenia), 1x600 g , Ovocňák plátky jablko-malina 20 g (8592809002719)

Hami Nemliečna kaša pšenovo-ryžová s malinami 9× 170 g (5900852047978)

Hami Nemliečna kaša pšenovo-ryžová s malinami 9× 170 g (5900852047978)
Detail

Nemliečna kaša ryžová, vhodná pre deti od 6 mesiacov, bez konzervantov a umelých farbív, pridané vitamíny a minerály, bez pridaného cukru a bez prídavku soli Nemliečna pšenovo-ryžová kaša Hami je určená pre deti už od ukončeného 6. mesiaca veku. Preto je ideálnou voľbou pre zavedenie príkrmov s lepkom. Kaša pre bábätká je bez konzervantov aj cukru a je ochutená malinami. Vaše dieťatko si ju môže vychutnať na večeru, desiatu, ale aj na raňajky. Keďže jej súčasťou nie je mlieko, je vhodná aj pre alergikov na kravské mlieko. Aj napriek tomu je jej príprava jednoduchá a rýchla. Stačí naliať ohriatu vodu do misky, pridať kašu a dôkladne premiešať. Pre lepší prechod z dojčenia je možná príprava s materským či dojčenským mliekom. Kaša pre deti Hami skvele chutí a v jednom balení nájdete 9 škatúľ v ochrannej atmosfére. Kľúčové vlastnosti nemliečnej pšenovo-ryžovej kaše s malinami Hami 9× 170 g Príkrm pre deti od ukončeného 6.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hami Nemliečna kaša pšenovo-ryžová s malinami 9× 170 g (5900852047978) , Leros bio šťava malina, 500 ml (8594740550144)

BCAA GT+ od Extrifit 80 g Malina

Detail

Antikatabolická "bomba", ktorá v 1 dávke obsahuje až 5 g BCAA a 5 g glutamínu. (protein.sk)

Podobné produkty ako BCAA GT+ od Extrifit 80 g Malina , Jelen octový čistič – malina 500 ml (8592613579575)

HIPP KASA NEML. BIO OVSENA 200G

Detail

HIPP KASA NEML. BIO OVSENA 200G (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako HIPP KASA NEML. BIO OVSENA 200G , Feeleco na riad malina 1 l (8594005476547)

Hami Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g

Hami Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g
Detail

Hami Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g Hami mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami. Od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje potrebné vitamíny A, D, B1 a vápnik. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Hami Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g , Rentex esenciálny olej malina 10 ml (722777603924)

HAMI Zelenina s králikom od 4.mesiaca 125 g

HAMI Zelenina s králikom od 4.mesiaca 125 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 4. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Zelenina s králikom od 4.mesiaca 125 g , Mixit veľká chrumkavá malina 140 g (8595685203416)

HAMI Zelenina s morkou od 4.mesiaca 125 g

HAMI Zelenina s morkou od 4.mesiaca 125 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 4. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Zelenina s morkou od 4.mesiaca 125 g , Nupo diéta čučoriedka – malina 12 porcií (5715667776544)

HAMI Prvá lyžička Mrkvička od 4.mesiaca 125 g

HAMI Prvá lyžička Mrkvička od 4.mesiaca 125 g
Detail

Hami prvá lyžička je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Prvá lyžička Mrkvička od 4.mesiaca 125 g , Nupo diéta čučoriedka, malina, 12 porcií (5715667011881)

HAMI Hovädzie na zelenine od 6.mesiaca 125 g

HAMI Hovädzie na zelenine od 6.mesiaca 125 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Hovädzie na zelenine od 6.mesiaca 125 g , Nutrend n1, 510 g, modrá malina (8594014860184)

HAMI Nemliečna kaša krupicová od 4.mesiaca 170 g

HAMI Nemliečna kaša krupicová od 4.mesiaca 170 g
Detail

Hami nemliečna kaša krupicová je obilný príkrm pre dojčatá a malé deti od ukončeného 4. mesiaca veku vždy podľa odporúčania pediatra. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Nemliečna kaša krupicová od 4.mesiaca 170 g , Orbee-tuff farm malina 5 cm (834447004976)

HAMI Následné dojčenské mlieko (od 6 m) 1x600 g

HAMI Následné dojčenské mlieko (od 6 m) 1x600 g
Detail

HAMI Následné dojčenské mlieko (od 6 m) 1x600 g Obsah balenia HAMI Následné dojčenské mlieko 1x600 g následné dojčenské mlieko v prášku Charakteristika HAMI Následné dojčenské mlieko Prvý rok života je nielen pre dieťatko veľkou zmenou, rýchlo rastie a rozvíja sa, preto potrebuje vyváženú a kvalitnú stravu. Malé brušká majú veľké nároky! Práve preto je tu pre Vás následné mlieko Hami 6+, ktoré je presne prispôsobené malému brušku Vášho dieťatka. Vďaka unikátnemu a kompletnému zloženiu OptiNutri doplní vyváženú stravu a Vaše dieťatko tak môže naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba a spoločne s Vami prežívať nové dobrodzružstvá. Mlieko Hami 6+ má naviac lahodnú chuť pre malé bruško. A čo ocenia najmä maminky? Mlieko sa rýchlo pripravuje - ľahko sa rozpúšťa a nehrudkovatie. Jedinečný recept pre malé brušká! A v čom je následné mlieko Hami 6+ také jedinečné? Vďaka unikátnemu a kompletnému zloženiu OptiNutri s vlákninou GOS/FOS dodá mlieko Hami 6+ vášmu dieťatku potrebné vitamíny a minerálne látky pre jeho normálny a prirodzený rast a vývoj. Naviac neobsahuje žiadne konzervačné látky ani farbivá či zvýrazňovače chuti. Následné mlieko Hami 6+ je presne prispôsobené pre malé brušká a obsahuje: - Vlákninu GOS/FOS - Omega 3 mastné kyseliny (DHA, ALA) - Dôležité vitamíny a minerálne látky: 1) Vitamín D je potrebný pre normálny rast a vývoj kostí u detí 2) Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému 3) Železo prispieva k rozvoju poznávacích funkcií a k normálnej funkcii imunitného systému 4) Vitamín C prispieva k zvýšeniu absorbcie železa a k normálnej funkcii imunitného systému 5) Jód prispieva k rozvoju poznávacích funkcií u detí a k normálnej funkcii štítnej žľazy. Tak ako všetky následné dojčenské mlieka Všetky následné dojčenské mlieka obsahujú DHA, ALA, vitamíny C a D, železo a jód podľa požiadaviek legislatívy. - Skvelá chuť pre bábätko - ani chuť Hami následného mlieka vaše dieťatko nesklame! Má totiž nielen jedinečné zloženie, ale taktiež lahodnú chuť. Rychlá a ľahká príprava pre mamičku - nadchne vás aj príjemná vôňa mliečneho prášku a pripraveného následného mlieka. Nemenej dôležité je aj to, aby sa následné mlieko dobre a rýchlo pripravovalo. S následným mliekom Hami vám pôjde príprava veľmi rýchlo od ruky. Prášok sa veľmi dobre rozpúšťa, netvoria sa hrudky ani veľké množstvo peny. Mlieko tak budete mať pripravené raz dva! Zloženie: Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, kokosový, repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,4%, demineralizovaná srvátka (z mlieka) , koncentrát srvátkové bielkoviny (z mlieka), srvátková bielkovina (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6%, fosforečnan vápenatý, rybí olej, chlorid draselný, citran sodný, hydrogénfosforečnan horečnatý, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, citráan draselný, emulgátor ( sójový lecitín), chlorid horečnatý, taurín, inozitol, síran železnatý, L-tryptofán, L-karnitín, síran zinočnatý, cytidín 5'-monofosfát, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inozín 5 ' -monofosfátu, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Použitie HAMI Následné dojčenské mlieko Ako pripraviť následné dojčenské mlieko Hami 6+: 1. Umyte si ruky a vysterilizujte všetok používaný riad. Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40°C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na obale) nalejte do vysterilizovanej fľašky. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. 3. Do fľaše s vodou pridajte odpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na obale). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v odmerke nestláčajte, prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. Uzatvorte fľašu a krátko ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe, aby ste predišli vzniku hrudiek. Odstráňte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. 4. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Po každom použití obal dôkladne uzavrite a uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte do mliečneho prášku vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Dôležité upozornenia: Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších 6 mesiacov. Má byť len súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy, nemá sa používať ako náhrada materského mlieka behom prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie začať podávať príkrmy, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané len na radu nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a rozvojových potrebách konkrétneho dojčaťa. Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, hrozí obarenie dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek než je stanovené, ani čokoľvek iné. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu a uvedené odporúčania. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Následné dojčenské mlieko (od 6 m) 1x600 g , Gc dry mouth, malina, gél, 35 ml (2800012187106)

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g
Detail

Charakteristika: Hami Safari detské sušienky sú vyrobené zo 6 druhov obilnín, s vápnikom, železom a vitamínmi skupiny B, ľahko sa rozpúšťajú. Nepoužívajte: U detí do 6 mesiacov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Dávkovanie: Na konzumáciu pre deti vo veku od 7. mesiaca.Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: zmes na bežnú konzumáciu pre deti (na báze obilia) Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g , Deva jahoda, malina, banán 6× 90 g (8591119903617)

Hami sušienky Keksíky (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g

Hami sušienky Keksíky (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g
Detail

Potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6. mesiaca. Hami Keksíky detské sušienky s vápnikom, železom a vitamínmi skupiny B, ľahko sa rozpúšťajú. Pre svoju lahodnú chuť a ľahkú stráviteľnosť sú Hami Keksíky ideálne ako doplnok raňajok alebo desiatej. Tvarom a veľkosťou sú špeciálne prispôsobené do malých detských ručičiek a v ústach sa ľahko rozpúšťajú. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Hami sušienky Keksíky (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g , Jet fish - exkluzívna esencia, malina, 20 ml (19214849)

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g
Detail

Detské obilné sušienky vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca. zo 6 druhov obilnín, majú lahodnú chuť a sú ľahko stráviteľné, v ústach sa ľahko rozpúšťajú, v tvare zvieratiek, prispôsobené do malých detských ručičiek. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g , Leros sirup šípka a malina 250 ml (8594740550212)

Hami 1 Počiatočné dojčenské mlieko od narodenia 600 g

Hami 1 Počiatočné dojčenské mlieko od narodenia 600 g
Detail

Hami 1 Počiatočné dojčenské mlieko od narodenia 600 g Počiatočné mlieko zložením je určené pre výživové potreby najmenších dojčiat v prvom polroku života, ak nemôžu byť dojčené. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Hami 1 Počiatočné dojčenské mlieko od narodenia 600 g , Frosch eko wc blok malina 42 g (4001499957598)

HAMI Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+

HAMI Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+
Detail

Obilniny tvoria dôležitú súčasť zdravej a pestrej stravy dieťatka, preto by nemali chýbať v každodennom jedálničku Vášho nezbedníka. Pri prechode z mlieka na pevnú stravu sú kaše skvelou voľbou napríklad na raňajky, ktoré dodajú Vášmu dieťatku energiu do ďalšieho dňa plného nových objavov. Hami kaše sú vyrobené z dôkladne kontrolovaných obilnín, ktoré sú prirodzeným zdrojom energie. Obsahujú tiež potrebné vitamíny a minerálne látky. Naviac Hami kaše výborne chutia a dobre sa rozpúšťajú! Hami mliečne kaše sa ďalej skladajú z mlieka prispôsobeného veku dieťaťa a ovocia, ktoré sa zbiera v optimálnej zrelosti, usuší sa a spracuje do vločiek alebo ovocného prášku, ktorý sa následne zmieša s kašičkou, aby bola plná pestrých chutí a vôní. Vieme, že výživa dieťaťa v prvých 1000 dňoch života hrá kľúčovú rolu pre jeho zdravý vývoj v dospelosti, a preto môžete mať istotu, že s Hami dostáva Vaše dieťatko tú správnu výživu. Hami mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami je vhodná voľba na večeru alebo raňajky pre malé brušká. Vďaka pestrému výberu obilnín a ovocia je prirodzeným zdrojom energie a sprevádza dieťatko počas jeho prirodzeného vývoja. Každá miska kaše obsahuje potrebné vitamíny A, D a B1. Vitamíny A, D, B1 a vápnik podľa požiadaviek legislatívy Špecifikácie: - prirodzený zdroj energie - vybrané a kontrolované obilniny pre malé brušká - mlieko prispôsobené malým bruškám - obsahuje vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - bez pridaného cukru, obsahuje prírodné cukry - 100 % bez konzervačných látok a farbív podľa zákona - dojčenská kvalita Ako pripraviť Hami mliečnu kašu: 1. Na tanier alebo do misky vylejte 160 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 °C. 2. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) pridajte 4-5 polievkových lyžíc (celkom 40 g) kaše Hami. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. 3. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávejte, zlikvidujte ju. Dôležité je dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu. Zloženie: Obilné múky 41,7 % (celozrnná ovsená múka 25,6 %, celozrnná ražná múka 12 %, celozrnná pšeničná múka 4 %), sušené odtučnené mlieko 26 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor (sójový lecitín), banánové vločky 2 %, malinové vločky (sušené maliny, ryža) 1,1 %, jahodové vločky (sušené jahody, ryža) 1 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrín – zo zemiakov, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, D-biotín, tiamín mononitrát - vit. B1, pyridoxín hydrochlorid - vit. B6, cholekalciferol - vit. D), prírodná aróma. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+ , Frosch eko wc gél malina 750 ml (4009175953742)

HAMI Milánske cestoviny s morkou od 12.mesiaca 250 g

HAMI Milánske cestoviny s morkou od 12.mesiaca 250 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 12. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Milánske cestoviny s morkou od 12.mesiaca 250 g , Frosch eko univerzálny čistič malina 1 l (4009175953803)

HAMI Zelenina s teľacím mäsom od 12.mesiaca 250 g

HAMI Zelenina s teľacím mäsom od 12.mesiaca 250 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 12. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Zelenina s teľacím mäsom od 12.mesiaca 250 g , B.box hrnček so slamkou – malina 240 ml (9353965005025)

HAMI Zelenina s kuracími prsiami od 4.mesiaca 125 g

HAMI Zelenina s kuracími prsiami od 4.mesiaca 125 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 4. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Zelenina s kuracími prsiami od 4.mesiaca 125 g , Chia shake diet, 300 g, jahoda, malina (8594206730059)

HAMI Záhradná zelenina s morkou od 10. mesiaca 250 g

HAMI Záhradná zelenina s morkou od 10. mesiaca 250 g
Detail

Záhradná zelenina s morkou je mäsovo-zeleninový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 10. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Záhradná zelenina s morkou od 10. mesiaca 250 g , Motip m sd červená malina 150 ml (sd8240)

HAMI 4 Batoľacie mlieko od ukončeného 24. mesiaca 600 g

HAMI 4 Batoľacie mlieko od ukončeného 24. mesiaca 600 g
Detail

Pokračovacia mliečna dojčenská výživa v prášku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI 4 Batoľacie mlieko od ukončeného 24. mesiaca 600 g

HAMI 5 Batoľacie mlieko od ukončeného 35.mesiaca 600 g

HAMI 5 Batoľacie mlieko od ukončeného 35.mesiaca 600 g
Detail

Pokračovacia mliečna dojčenská výživa v prášku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI 5 Batoľacie mlieko od ukončeného 35.mesiaca 600 g

HAMI Zeleninové ratatouille s kuraťom od 10.mesiaca 250 g

HAMI Zeleninové ratatouille s kuraťom od 10.mesiaca 250 g
Detail

Mäsozeleninový príkrm určený pre deti od ukončeného 10. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Zeleninové ratatouille s kuraťom od 10.mesiaca 250 g

Hami príkrm Bolonské špagety (od ukonč. 10. mesiaca) 1x250 g

Hami príkrm Bolonské špagety (od ukonč. 10. mesiaca) 1x250 g
Detail

Potravina na osobitné výživové účely pre dojčatá a malé deti. Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti sterilizovaný od ukončeného 10. mesiaca pokryje jednu porciu mäsa(podľa pediatrov) mäkké kúsky pre rozvoj hryzenia zo starostlivo kontrolovaných surovín a bez konzervantov. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Hami príkrm Bolonské špagety (od ukonč. 10. mesiaca) 1x250 g

Hami 3 Batoľacie mlieko od uk. 12. mesiaca 600 g

Hami 3 Batoľacie mlieko od uk. 12. mesiaca 600 g
Detail

Hami 3 Batoľacie mlieko od uk. 12. mesiaca 600 g Batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca je určené na výživu malých detí od 1 roka veku ako súčasť vyváženej stravy dieťaťa. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Hami 3 Batoľacie mlieko od uk. 12. mesiaca 600 g

Hami 4 Batoľacie mlieko od uk. 24. mesiaca 600 g

Hami 4 Batoľacie mlieko od uk. 24. mesiaca 600 g
Detail

Hami 4 Batoľacie mlieko od uk. 24. mesiaca 600 g Batoľacie mlieko vhodné pre deti od ukončeného 24. mesiaca má zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Hami 4 Batoľacie mlieko od uk. 24. mesiaca 600 g

3x HAMI Kaša mliečna ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+

Detail

Obilniny tvoria dôležitú súčasť zdravej a pestrej stravy dieťatka, preto by nemali chýbať v každodennom jedálničku Vášho nezbedníka. Pri prechode z mlieka na pevnú stravu sú kaše skvelou voľbou napríklad na raňajky, ktoré dodajú Vášmu dieťatku energiu do ďalšieho dňa plného nových objavov. Hami kaše sú vyrobené z dôkladne kontrolovaných obilnín, ktoré sú prirodzeným zdrojom energie. Obsahujú tiež potrebné vitamíny a minerálne látky. Naviac Hami kaše výborne chutia a dobre sa rozpúšťajú! Hami mliečne kaše sa ďalej skladajú z mlieka prispôsobeného veku dieťaťa a ovocia, ktoré sa zbiera v optimálnej zrelosti, usuší sa a spracuje do vločiek alebo ovocného prášku, ktorý sa následne zmieša s kašičkou, aby bola plná pestrých chutí a vôní. Vieme, že výživa dieťaťa v prvých 1000 dňoch života hrá kľúčovú rolu pre jeho zdravý vývoj v dospelosti, a preto môžete mať istotu, že s Hami dostáva Vaše dieťatko tú správnu výživu. Hami mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami je vhodná voľba na večeru alebo raňajky pre malé brušká. Vďaka pestrému výberu obilnín a ovocia je prirodzeným zdrojom energie a sprevádza dieťatko počas jeho prirodzeného vývoja. Každá miska kaše obsahuje potrebné vitamíny A, D a B1. Vitamíny A, D, B1 a vápnik podľa požiadaviek legislatívy Špecifikácie: - prirodzený zdroj energie - vybrané a kontrolované obilniny pre malé brušká - mlieko prispôsobené malým bruškám - obsahuje vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - bez pridaného cukru, obsahuje prírodné cukry - 100 % bez konzervačných látok a farbív podľa zákona - dojčenská kvalita Ako pripraviť Hami mliečnu kašu: 1. Na tanier alebo do misky vylejte 160 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 °C. 2. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) pridajte 4-5 polievkových lyžíc (celkom 40 g) kaše Hami. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. 3. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávejte, zlikvidujte ju. Dôležité je dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu. Zloženie: Obilné múky 41,7 % (celozrnná ovsená múka 25,6 %, celozrnná ražná múka 12 %, celozrnná pšeničná múka 4 %), sušené odtučnené mlieko 26 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor (sójový lecitín), banánové vločky 2 %, malinové vločky (sušené maliny, ryža) 1,1 %, jahodové vločky (sušené jahody, ryža) 1 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrín – zo zemiakov, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, D-biotín, tiamín mononitrát - vit. B1, pyridoxín hydrochlorid - vit. B6, cholekalciferol - vit. D), prírodná aróma. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3x HAMI Kaša mliečna ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+

7x HAMI Kaša mliečna ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+

Detail

Obilniny tvoria dôležitú súčasť zdravej a pestrej stravy dieťatka, preto by nemali chýbať v každodennom jedálničku Vášho nezbedníka. Pri prechode z mlieka na pevnú stravu sú kaše skvelou voľbou napríklad na raňajky, ktoré dodajú Vášmu dieťatku energiu do ďalšieho dňa plného nových objavov. Hami kaše sú vyrobené z dôkladne kontrolovaných obilnín, ktoré sú prirodzeným zdrojom energie. Obsahujú tiež potrebné vitamíny a minerálne látky. Naviac Hami kaše výborne chutia a dobre sa rozpúšťajú! Hami mliečne kaše sa ďalej skladajú z mlieka prispôsobeného veku dieťaťa a ovocia, ktoré sa zbiera v optimálnej zrelosti, usuší sa a spracuje do vločiek alebo ovocného prášku, ktorý sa následne zmieša s kašičkou, aby bola plná pestrých chutí a vôní. Vieme, že výživa dieťaťa v prvých 1000 dňoch života hrá kľúčovú rolu pre jeho zdravý vývoj v dospelosti, a preto môžete mať istotu, že s Hami dostáva Vaše dieťatko tú správnu výživu. Hami mliečna kaša ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami je vhodná voľba na večeru alebo raňajky pre malé brušká. Vďaka pestrému výberu obilnín a ovocia je prirodzeným zdrojom energie a sprevádza dieťatko počas jeho prirodzeného vývoja. Každá miska kaše obsahuje potrebné vitamíny A, D a B1. Vitamíny A, D, B1 a vápnik podľa požiadaviek legislatívy Špecifikácie: - prirodzený zdroj energie - vybrané a kontrolované obilniny pre malé brušká - mlieko prispôsobené malým bruškám - obsahuje vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - bez pridaného cukru, obsahuje prírodné cukry - 100 % bez konzervačných látok a farbív podľa zákona - dojčenská kvalita Ako pripraviť Hami mliečnu kašu: 1. Na tanier alebo do misky vylejte 160 ml prevarenej pitnej vody pre dojčatá vychladnutej na 50 °C. 2. Za stáleho miešania (šľahania vidličkou) pridajte 4-5 polievkových lyžíc (celkom 40 g) kaše Hami. Hustotu kaše môžete podľa potreby upraviť pridaním vody či prášku. 3. Dôkladne premiešajte a nechajte chvíľu odstáť. Na prípravu použite vždy len suchú lyžicu. Kašu pripravujte a podávajte vždy čerstvú. Nedojedenú porciu už opätovne nepodávejte, zlikvidujte ju. Dôležité je dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu. Zloženie: Obilné múky 41,7 % (celozrnná ovsená múka 25,6 %, celozrnná ražná múka 12 %, celozrnná pšeničná múka 4 %), sušené odtučnené mlieko 26 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový), emulgátor (sójový lecitín), banánové vločky 2 %, malinové vločky (sušené maliny, ryža) 1,1 %, jahodové vločky (sušené jahody, ryža) 1 %, minerálne látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrín – zo zemiakov, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, D-biotín, tiamín mononitrát - vit. B1, pyridoxín hydrochlorid - vit. B6, cholekalciferol - vit. D), prírodná aróma. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 7x HAMI Kaša mliečna ovseno-ražná s banánom, jahodami a malinami 210 g, 6+

HAMI Prvá lyžička Tekvica s ryžou od 4.mesiaca 125 g

HAMI Prvá lyžička Tekvica s ryžou od 4.mesiaca 125 g
Detail

Hami prvá lyžička je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Prvá lyžička Tekvica s ryžou od 4.mesiaca 125 g

HAMI Špenát s hovädzím a zemiakmi od 8.mesiaca 200 g

HAMI Špenát s hovädzím a zemiakmi od 8.mesiaca 200 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 8. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Špenát s hovädzím a zemiakmi od 8.mesiaca 200 g

HAMI Zelenina s morkou a paradajkami od 6.mesiaca 200 g

HAMI Zelenina s morkou a paradajkami od 6.mesiaca 200 g
Detail

Zeleninovo-mäsový príkrm vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Zelenina s morkou a paradajkami od 6.mesiaca 200 g

HAMI Brokolica s morkou a cuketou od 12.mesiaca 250 g

HAMI Brokolica s morkou a cuketou od 12.mesiaca 250 g
Detail

Vyskúšajte príkrmy Hami od ukončeného 12. mesiaca, ktoré predstavujú 12 obľúbených receptúr českej a svetovej kuchyne. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Brokolica s morkou a cuketou od 12.mesiaca 250 g

HAMI Hráškovo-kukuričné pyré s teľacím od 6.mesiaca 200 g

HAMI Hráškovo-kukuričné pyré s teľacím od 6.mesiaca 200 g
Detail

Hami príkrm hráškovo-kukuričné pyré s teľacím je potravina pre zvláštnu výživu určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 6. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Hráškovo-kukuričné pyré s teľacím od 6.mesiaca 200 g

HAMI Nemliečna kaša Jáhlovo-ryžová Malinová od 6.mesiaca 170 g

HAMI Nemliečna kaša Jáhlovo-ryžová Malinová od 6.mesiaca 170 g
Detail

Je vhodná ako chutná večera alebo raňajky pre malé bruška od ukončeného 6.mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako HAMI Nemliečna kaša Jáhlovo-ryžová Malinová od 6.mesiaca 170 g

Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 24 m) 1x600g

Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 24 m) 1x600g
Detail

Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 24 m) 1x600g Obsah balenia Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 24 m) 1x600g. Charakteristika Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami. Už dva roky objavov sú za vami? Tak hor sa za ďalšími! Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 24. mesiaca (predtým Hami 4) má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nové dobrodružstvá, a má lahodnú chuť pre spokojné bruško. Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj: - železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu - vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - a navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie "Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy". Použitie Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky Návod na prípravu: 1. Vysterilizujte všetko používané riadu a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. 3. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. 4. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL-α -tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 24 m) 1x600g

HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc (od ukonč. 12 m) 1x600g

HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc (od ukonč. 12 m) 1x600g
Detail

HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc (od ukonč. 12 m) 1x600g Obsah balenia HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc Batoľacia mliečna výživa v prášku 1x600 g Charakteristika HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nové dobrodružstvá a malo spokojné bruško. Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj : - železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu - vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - a navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie "Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy". Použitie HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc Návod na prípravu: 1. Vysterilizujte všetko používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. 3. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. 4. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, mliečne aróma, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL-α-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako HAMI Batoľacie mlieko Na dobrú noc (od ukonč. 12 m) 1x600g

Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 12 m) 1x600g

Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 12 m) 1x600g
Detail

Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 12 m) 1x600g Obsah balenia Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky Mliečna výživa pre malé deti,s vanilkovou príchuťou, v prášku. Batoľacie mlieko. 1x600g Charakteristika Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nové dobrodružstvá a malo spokojné bruško. Navyše s príjemnou a lahodnou vanilkovou príchuťou. Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj. Obsahuje železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu, vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí, a navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave. Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj: - železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu - vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí - a navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie "Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy". Použitie Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky Návod na prípravu: 1. Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. 3. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. 4. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: Sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý , fruktooligosacharidy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, mliečne aróma, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL -α-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hami Batoľacie mlieko s príchuťou vanilky (od ukonč. 12 m) 1x600g

Hami príkrm Hovädzie na zelenine (od ukonč. 6. mesiaca) 1x125 g

Hami príkrm Hovädzie na zelenine (od ukonč. 6. mesiaca) 1x125 g
Detail

Mäsovo-zeleninový príkrm pre deti od ukončeného 6. mesiaca. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Hami príkrm Hovädzie na zelenine (od ukonč. 6. mesiaca) 1x125 g

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella (od ukonč. 12. mesiaca) 1x225 g

Hami mliečna kaša ryžová stracciatella (od ukonč. 12. mesiaca) 1x225 g
Detail

Potravina na báze obilia určená pre dojčatá a malé deti od ukončeného 12. mesiaca, v prášku. Jedna porcia kaše denne tak pomáha postupne zavádzať nové chute obilnín či ovocia do jedálnička dieťaťa. Vhodná na večeru alebo raňajky. Obsahuje obilniny (ryžu), ktoré sú prirodzeným zdrojom energie. Zdroj vitamínu D a vápnika podľa požiadaviek legislatívy. Bez konzervačných látok podľa zákona. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Hami mliečna kaša ryžová stracciatella (od ukonč. 12. mesiaca) 1x225 g

POPOTE Ovocná kapsička malina od 6. mesiaca BIO 120 g

POPOTE Ovocná kapsička malina od 6. mesiaca BIO 120 g
Detail

Vďaka vrecúškam Popote deti spoznajú, ako naozaj chutí ovocie. Vnútri nájdete 60% bio malín a nič zbytočného navyše. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako POPOTE Ovocná kapsička malina od 6. mesiaca BIO 120 g
Nestor Soľ v tabletách pre hlodavce 170g (5901636000219), Jupí Malina 3 l (8594003846427), Koleso malina 1,19 m (6942138976694), Mixit Malina – Chrumkavé ovocie (8594172180773), Kompava LadyFit jahoda-malina (8586011216163), POPOTE BIO malina 120 g (3760262840253), SODASTREAM Príchuť MALINA 500 ml (42003933), Megaslizúň – aróma malina, 35 ml (5901087032869), FROSCH EKO Malina (500 ml) (4001499944505), Ovocňák pyré jablko-malina 120 g (8592809001729), Ovocňák plátky jablko-malina 20 g (8592809002719), Leros Bio Šťava Malina, 500 ml (8594740550144), JELEN Octový čistič – malina 500 ml (8592613579575), FeelEco na riad malina 1 l (8594005476547), RENTEX Esenciálny olej Malina 10 ml (722777603924), Mixit Veľká chrumkavá malina 140 g (8595685203416), NUPO Diéta Čučoriedka – malina 12 porcií (5715667776544), Nupo Diéta Čučoriedka, malina, 12 porcií (5715667011881), Nutrend N1, 510 g, modrá malina (8594014860184), Orbee-Tuff Farm Malina 5 cm (834447004976), GC Dry Mouth, malina, gél, 35 ml (2800012187106), DEVA jahoda, malina, banán 6× 90 g (8591119903617), Jet Fish - Exkluzívna esencia, malina, 20 ml (19214849), Leros Sirup Šípka a Malina 250 ml (8594740550212), FROSCH EKO WC blok Malina 42 g (4001499957598), FROSCH EKO WC gél Malina 750 ml (4009175953742), FROSCH EKO Univerzálny čistič Malina 1 l (4009175953803), B.Box Hrnček so slamkou – malina 240 ml (9353965005025), Chia Shake diet, 300 g, jahoda, malina (8594206730059), MOTIP M SD červená malina 150 ml (SD8240)