Kerasan - retro wc sedátko, orech/chróm 109040

Produkt Kerasan - retro wc sedátko, orech/chróm 109040 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kerasan - retro wc sedátko, orech/chróm 109040 upraviť a produkt hľadať znova.

KERASAN - RETRO WC sedátko, orech/chróm 109040

KERASAN - RETRO WC sedátko, orech/chróm 109040
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8032543315497 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC sedátko, orech/chróm 109040 , Aqualine wc sedadlo mdf orech 1705-11

KERASAN - RETRO WC sedátko, orech/bronz 109340

KERASAN - RETRO WC sedátko, orech/bronz 109340
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8032543315503 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC sedátko, orech/bronz 109340 , Sapho zápustný dávkovač mydla, retro, chróm sp002

KERASAN - RETRO WC sedátko, biela/chróm 109001

KERASAN - RETRO WC sedátko, biela/chróm 109001
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8032543038471 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC sedátko, biela/chróm 109001 , Reitano rubinetteria bidetová sprcha retro, chróm doc61

KERASAN - RETRO WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 108901

KERASAN - RETRO WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 108901
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8032543344633 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 108901 , Gedy flori wc štetka závesná, chróm (32330313)

KERASAN - RETRO WC sedátko, biela/bronz 109301

KERASAN - RETRO WC sedátko, biela/bronz 109301
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8032543038488 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC sedátko, biela/bronz 109301 , Gedy pirenei wc štetka závesná, chróm/mliečne sklo (pi330313)

KERASAN - RETRO WC kombi, spodný odpad, biela-chrom WCSET01-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC kombi, spodný odpad, biela-chrom WCSET01-RETRO-SO
Detail

Odporúčame dokúpiť MAK10 - komplet na kotvenie WC mís. RETRO WC sedátko na dokúpenie.Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913902086 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC kombi, spodný odpad, biela-chrom WCSET01-RETRO-SO , Hojdačka bébé 1 sedátko (3222871015106)

KERASAN - RETRO WC kombi, zadný odpad, biela-chrom WCSET02-RETRO-ZO

KERASAN - RETRO WC kombi, zadný odpad, biela-chrom WCSET02-RETRO-ZO
Detail

Odporúčame dokúpiť MAK10 - komplet na kotvenie WC mís. RETRO WC sedátko na dokúpenie.Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913902093 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC kombi, zadný odpad, biela-chrom WCSET02-RETRO-ZO , Sedátko pro panenku - kolo (4006942611607)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-chróm WCSET14-RETRO-ZO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-chróm WCSET14-RETRO-ZO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906329 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-chróm WCSET14-RETRO-ZO , R-tech retro ladený výfuk – farba: chróm (959-rt-retrouni-752)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-chróm WCSET15-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-chróm WCSET15-RETRO-SO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906336 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-chróm WCSET15-RETRO-SO , Reitano rubinetteria antea stojančeková drezová batéria s retro hubicou, chróm 3121

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 418801

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 418801
Detail

SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8032543121746 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 418801 , Sapho avva wc slim sedadlo s pomalým zatváraním, biela/chróm 100787

KERASAN - EGO WC sedátko, biela 328901

KERASAN - EGO WC sedátko, biela 328901
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. Ean: 8032543347337 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - EGO WC sedátko, biela 328901 , Sapho x-round wc štetka nástenná, miska mliečne sklo, chróm (xr303)

KERASAN - FLO WC sedátko, biela 318901

KERASAN - FLO WC sedátko, biela 318901
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. Oblé tvary kombinované s ostrými hranami charakterizujú sanitárnu keramiku série FLO. Toto spojenie dáva variabilitu a možnosť jednoduchej kombinácie s guľatými i hranatějšími batériami, vaňou i doplnky. Umývadlá tejto série možno použiť ako závesná ik postavenie na dosku. Ean: 8032543339646 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - FLO WC sedátko, biela 318901 , Gsi norm/pura wc sedadlo, slim, soft close, biela/chróm ms86csn11

KERASAN - RETRO WC misa 38,5x45x59cm, zadný odpad 101101

KERASAN - RETRO WC misa 38,5x45x59cm, zadný odpad 101101
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC - MAK10Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970742 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa 38,5x45x59cm, zadný odpad 101101 , Reitano rubinetteria antea stojančeková drezová batéria s retro hubicou, chróm/zlato 3122

KERASAN - RETRO WC misa 38,5x45x59cm, spodný odpad 101001

KERASAN - RETRO WC misa 38,5x45x59cm, spodný odpad 101001
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC - MAK10.Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970681 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa 38,5x45x59cm, spodný odpad 101001 , Sapho dvojventil s bidetovou sprchou s napojením wc nádrže, chróm 1209-04

KERASAN - RETRO WC misa 39x43x61cm, spodný/zadný odpad 101601

KERASAN - RETRO WC misa 39x43x61cm, spodný/zadný odpad 101601
Detail

WC sedátko je nutné objednať zvlášť Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WCSanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125978236 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa 39x43x61cm, spodný/zadný odpad 101601 , Sedátko dětské do vody deluxe (6941057455877)

KERASAN - RETRO WC kombi misa 38,5x41x72cm, zadný odpad 101301

KERASAN - RETRO WC kombi misa 38,5x41x72cm, zadný odpad 101301
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC - MAK10Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970858 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC kombi misa 38,5x41x72cm, zadný odpad 101301 , Maltex sedátko ocean & sea - modrá (8595608809008)

KERASAN - RETRO WC kombi misa 38,5x41x72cm, spodný odpad 101201

KERASAN - RETRO WC kombi misa 38,5x41x72cm, spodný odpad 101201
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC - MAK10Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970803 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC kombi misa 38,5x41x72cm, spodný odpad 101201 , Maltex sedátko my family - bílošedá (5903067005047)

KERASAN - RETRO WC kombi, zadný odpad, biela-bronz WCSET12-RETRO-ZO

KERASAN - RETRO WC kombi, zadný odpad, biela-bronz WCSET12-RETRO-ZO
Detail

WC sedadlo je k dispozícii na zakúpenieSanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906299 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC kombi, zadný odpad, biela-bronz WCSET12-RETRO-ZO , Balbus orech (8591957683580)

KERASAN - RETRO WC kombi, spodný odpad, biela-bronz WCSET13-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC kombi, spodný odpad, biela-bronz WCSET13-RETRO-SO
Detail

WC sedátko na dokúpenieSanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906305 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC kombi, spodný odpad, biela-bronz WCSET13-RETRO-SO , M-style mechanický analógový tachometer na motocykel retro 200 chróm (1903-ms-74200s)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-bronz WCSET16-RETRO-ZO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-bronz WCSET16-RETRO-ZO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906343 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-bronz WCSET16-RETRO-ZO , R-tech retro ladený výfuk moto guzzi – farba : chróm (1513-rt-retrouniguzzi-752)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-bronz WCSET17-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-bronz WCSET17-RETRO-SO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906350 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-bronz WCSET17-RETRO-SO , Reitano rubinetteria antea päťprvková batéria na okraj vane s retro hubicou, chróm 3881

KERASAN - FLO WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 319101

KERASAN - FLO WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 319101
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Náhrada za 318701.Oblé tvary kombinované s ostrými hranami charakterizujú sanitárnu keramiku série FLO. Toto spojenie dáva variabilitu a možnosť jednoduchej kombinácie s guľatými i hranatějšími batériami, vaňou i doplnky. Umývadlá tejto série možno použiť ako závesná ik postavenie na dosku. Ean: 8034125979769 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - FLO WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 319101 , Reitano rubinetteria antea stojančeková umývadlová batéria s retro hubicou s výpustom, chróm 3371

KERASAN - TRIBECA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 519101

KERASAN - TRIBECA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 519101
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Ean: 8032543366734 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - TRIBECA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 519101 , Reitano rubinetteria antea trojprvková umývadlová batéria s retro hubicou, s výpustom, chróm 3221

KERASAN - NOLITA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 539101

KERASAN - NOLITA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 539101
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Ean: 8032543369926 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - NOLITA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela 539101 , Maltex sedátko little bear& friends - bílozelená (5903067005238)

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/bronz 418601

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/bronz 418601
Detail

SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8032543359835 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/bronz 418601 , Aq m25 orech (0m25o)

KERASAN - RETRO nádržka na WC kombi 108101

KERASAN - RETRO nádržka na WC kombi 108101
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971329 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO nádržka na WC kombi 108101 , Ema orech 40 (8591957800703)

KERASAN - RETRO závesná WC misa, 38x52cm, biela 101501

KERASAN - RETRO závesná WC misa, 38x52cm, biela 101501
Detail

WC sedátko je nutné objednať zvlášťSanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970902 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO závesná WC misa, 38x52cm, biela 101501 , Ester orech 60 (8591957800734)

KERASAN - RETRO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, bronz 750993

KERASAN - RETRO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, bronz 750993
Detail

Úsporný splachovací mechanizmus s duálnym tlačidlom pre WC kombi, spodný prívod. Ean: 8056093913217 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, bronz 750993 , Reitano rubinetteria bidetová sprcha retro s hadicou a držiakom sprchy s vyústením, chróm 9101

KERASAN - EGO-FLO-CENTO-RETRO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chróm 750990

KERASAN - EGO-FLO-CENTO-RETRO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chróm 750990
Detail

Úsporný splachovací mechanizmus s duálnym tlačidlom pre WC kombi, spodný prívod. Ean: 8056093913149 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - EGO-FLO-CENTO-RETRO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chróm 750990 , Gedy artu stojan s držiakom na toaletný papier a wc štetkou, hranatý, chróm (1132)

GSI - SAND WC sedátko, biela/chróm MS9011

GSI - SAND WC sedátko, biela/chróm MS9011
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 Charakteristika série SAND: hranaté umývadlá s decentne zaoblenými rohmi a štíhlou prednou hranou WC misa vybavená systémom SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litra vody, sedadlom so systémom SOFT CLOSE (pomalé sklápanie) a QUICK RELEASE (odnímateľné sedadlo) WC misa vo variante so splachovacím systémom Swirlflush® všetok keramický artikel série je opatrený glazúrou EXTRAGLAZE Ean: 8032937821900 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - SAND WC sedátko, biela/chróm MS9011 , Maltex dětské sedátko do vany bílá/černá (5903067012663)

GSI - NUBES WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MS96C11

Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590016282 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MS96C11

GSI - SAND WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MS90C11

GSI - SAND WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MS90C11
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 Charakteristika série SAND: hranaté umývadlá s decentne zaoblenými rohmi a štíhlou prednou hranou WC misa vybavená systémom SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litra vody, sedadlom so systémom SOFT CLOSE (pomalé sklápanie) a QUICK RELEASE (odnímateľné sedadlo) WC misa vo variante so splachovacím systémom Swirlflush® všetok keramický artikel série je opatrený glazúrou EXTRAGLAZE Ean: 8032937821917 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - SAND WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MS90C11

GSI - CLASSIC WC sedátko, Soft Close, čierna/chróm MSC87CN20

GSI - CLASSIC WC sedátko, Soft Close, čierna/chróm MSC87CN20
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 Séria CLASSIC vyžaruje eleganciu prostredníctvom okamžite a jasne rozpoznateľných štylistických rysov tohto produktového radu: klasický tvar umývadiel, toaliet a bidetov. Výrobky majú vyvážené, robustné tvary so zjavným neoklasicistickým dizajnom. Ide o nadčasové výrobky, ktoré dotvoria kúpeľňu. Ean: 8032937829593 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - CLASSIC WC sedátko, Soft Close, čierna/chróm MSC87CN20

GSI - CLASSIC WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MSC87CN11

GSI - CLASSIC WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MSC87CN11
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 WC sedátko so systémami: QUICK RELEASE (stlačením dvoch tlačidiel možno ľahko sňať sedátko z pántov, umyť sedadlo aj misu a následne jednoduchým zacvaknutím sedátko nasadiť späť) Soft Close (Pozvoľné sklápanie sedátka i veka) zaručuje bezpečnosť; pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu Séria CLASSIC vyžaruje eleganciu prostredníctvom okamžite a jasne rozpoznateľných štylistických rysov tohto produktového radu: klasický tvar umývadiel, toaliet a bidetov. Výrobky majú vyvážené, robustné tvary so zjavným neoklasicistickým dizajnom. Ide o nadčasové výrobky, ktoré dotvoria kúpeľňu. Ean: 8032937829555 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - CLASSIC WC sedátko, Soft Close, biela/chróm MSC87CN11

KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, chróm 754590

KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, chróm 754590
Detail

náhrada 754690Balenie splachovacieho mechanizmu obsahuje horný upevňovací matku k rúrke nádržky.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917604 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, chróm 754590

KERASAN - RETRO bidet 38,5x41x60cm 102001

KERASAN - RETRO bidet 38,5x41x60cm 102001
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC, MAK 10Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970919 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO bidet 38,5x41x60cm 102001

KERASAN - RETRO nádržka vysoká 108001

KERASAN - RETRO nádržka vysoká 108001
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971268 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO nádržka vysoká 108001

KERASAN - RETRO bidet 39x43x61cm 102201

KERASAN - RETRO bidet 39x43x61cm 102201
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC, MAK 10.Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125978243 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO bidet 39x43x61cm 102201

GSI - WC sedátko, SLIM, Soft Close, čierna mat/chróm MS86CSN26

GSI - WC sedátko, SLIM, Soft Close, čierna mat/chróm MS86CSN26
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 Séria COLOR ELEMENTS zahŕňa keramické umývadlá na dosku a závesné WC misy v 8 farebných variáciách.Náhľad farebných variácií nižšie. Reálne prevedenie farieb sa môže líšiť v nadväznosti na nastavenie Vášho monitora. Charakteristika série: Hranaté umývadlá s decentne zaoblenými rohmi a štíhlou hranou Oválne a okrúhle umývadlá so štíhlou hranou Umývadlá je možné doplniť výpustom s keramickou zátkou v rovnakej farbe. WC misy so splachovacím systémom SWIRLFLUSH® a SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litra vody Sedátka k závesným WC vybavené systémom SOFT CLOSE (pomalé sklápanie) a QUICK RELEASE (odnímateľné sedátko) Ean: 8032937822310 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - WC sedátko, SLIM, Soft Close, čierna mat/chróm MS86CSN26

GSI - WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela mat/chróm MS86CSN09

GSI - WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela mat/chróm MS86CSN09
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 Séria COLOR ELEMENTS zahŕňa keramické umývadlá na dosku a závesné WC misy v 8 farebných variáciách.Náhľad farebných variácií nižšie. Reálne prevedenie farieb sa môže líšiť v nadväznosti na nastavenie Vášho monitora. Charakteristika série: Hranaté umývadlá s decentne zaoblenými rohmi a štíhlou hranou Oválne a okrúhle umývadlá so štíhlou hranou Umývadlá je možné doplniť výpustom s keramickou zátkou v rovnakej farbe. WC misy so splachovacím systémom SWIRLFLUSH® a SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litra vody Sedátka k závesným WC vybavené systémom SOFT CLOSE (pomalé sklápanie) a QUICK RELEASE (odnímateľné sedátko) Ean: 8032937829685 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela mat/chróm MS86CSN09

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 73x54cm 104701

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 73x54cm 104701
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971114 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO keramické umývadlo 73x54cm 104701

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 100x54,5cm 105001

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 100x54,5cm 105001
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971169 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO keramické umývadlo 100x54,5cm 105001

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 56x46,5cm 104501

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 56x46,5cm 104501
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971008 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO keramické umývadlo 56x46,5cm 104501

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 69x52cm 104601

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 69x52cm 104601
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971053 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO keramické umývadlo 69x52cm 104601

KERASAN - RETRO bidet závesný 38x34x52cm 102601

KERASAN - RETRO bidet závesný 38x34x52cm 102601
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125977246 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO bidet závesný 38x34x52cm 102601

GSI - NORM/PURA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela/chrom MS86CSN11

GSI - NORM/PURA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela/chrom MS86CSN11
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8032937822051 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM/PURA WC sedátko, SLIM, Soft Close, biela/chrom MS86CSN11

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 50x41cm, zápustné 103101

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 50x41cm, zápustné 103101
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125974641 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO keramické umývadlo 50x41cm, zápustné 103101

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 62x45,5cm, zápustné 103001

KERASAN - RETRO keramické umývadlo 62x45,5cm, zápustné 103001
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970971 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO keramické umývadlo 62x45,5cm, zápustné 103001

KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-chrom WCSET04-WALDORF

KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-chrom WCSET04-WALDORF
Detail

Odporúčame dokúpiť MAK10 - komplet na kotvenie WC mís. WALDORF WC sedátko na dokúpenie.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8590913902109 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-chrom WCSET04-WALDORF

KERASAN - EGO-FLO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chróm 752101

KERASAN - EGO-FLO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chróm 752101
Detail

Pre WC kombi nádržku EGO-FLO č. 318101 Zadný prívod Ean: 8056093912555 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - EGO-FLO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chróm 752101
AQUALINE WC sedadlo MDF orech 1705-11, SAPHO Zápustný dávkovač mydla, retro, chróm SP002, REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprcha retro, chróm DOC61, GEDY FLORI WC štetka závesná, chróm (32330313), GEDY PIRENEI WC štetka závesná, chróm/mliečne sklo (PI330313), Hojdačka Bébé 1 sedátko (3222871015106), Sedátko pro panenku - kolo (4006942611607), R-Tech Retro ladený výfuk – Farba: Chróm (959-RT-retrouni-752), REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojančeková drezová batéria s retro hubicou, chróm 3121, SAPHO AVVA WC Slim sedadlo s pomalým zatváraním, biela/chróm 100787, SAPHO X-ROUND WC štetka nástenná, miska mliečne sklo, chróm (XR303), GSI NORM/PURA WC sedadlo, SLIM, Soft Close, biela/chróm MS86CSN11, REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojančeková drezová batéria s retro hubicou, chróm/zlato 3122, SAPHO Dvojventil s bidetovou sprchou s napojením WC nádrže, chróm 1209-04, Sedátko dětské do vody Deluxe (6941057455877), Maltex Sedátko Ocean & Sea - modrá (8595608809008), Maltex Sedátko My Family - bílošedá (5903067005047), Balbus orech (8591957683580), M-Style Mechanický analógový tachometer na motocykel retro 200 chróm (1903-MS-74200S), R-Tech Retro ladený výfuk Moto Guzzi – Farba : Chróm (1513-RT-retrouniguzzi-752), REITANO RUBINETTERIA ANTEA päťprvková batéria na okraj vane s retro hubicou, chróm 3881, REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojančeková umývadlová batéria s retro hubicou s výpustom, chróm 3371, REITANO RUBINETTERIA ANTEA trojprvková umývadlová batéria s retro hubicou, s výpustom, chróm 3221, Maltex Sedátko Little Bear& Friends - bílozelená (5903067005238), AQ M25 orech (0m25o), Ema orech 40 (8591957800703), Ester orech 60 (8591957800734), REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprcha retro s hadicou a držiakom sprchy s vyústením, chróm 9101, GEDY ARTU stojan s držiakom na toaletný papier a WC štetkou, hranatý, chróm (1132), MALTEX dětské sedátko do vany bílá/černá (5903067012663)