Kerasan - waldorf nádržka vysoká 418001

Produkt Kerasan - waldorf nádržka vysoká 418001 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kerasan - waldorf nádržka vysoká 418001 upraviť a produkt hľadať znova.

KERASAN - WALDORF nádržka vysoká 418001

KERASAN - WALDORF nádržka vysoká 418001
Detail

Nádržka je dodávaná bez veka (veko dodávateľ nevyrába) Splachovací mechanizmus na dokúpenieLuxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977864 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF nádržka vysoká 418001 , Aqualine splachovacia nádržka vrátane mechanizmu t1801-s

KERASAN - WALDORF nádržka k WC kombi 418101

KERASAN - WALDORF nádržka k WC kombi 418101
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977369 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF nádržka k WC kombi 418101 , Decksaver waldorf streichfett/2-pole/rocket cover (hn231724)

KERASAN - WALDORF trubka k nádržke, bronz 757393

KERASAN - WALDORF trubka k nádržke, bronz 757393
Detail

Splachovacie rúrka vonkajšie, pre WC misu a vysokú splachovaciu nádržku Horné upevňovacie matka k trubke nádržky je súčasťou splachovacieho mechanizmu.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917598 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF trubka k nádržke, bronz 757393 , Geko nádržka, miska na použitý olej 10 l (g02634)

KERASAN - WALDORF trubka k nádržke, chróm 757390

KERASAN - WALDORF trubka k nádržke, chróm 757390
Detail

Splachovacie rúrka vonkajšie, pre WC misu a vysokú splachovaciu nádržku Horné upevňovacie matka k trubke nádržky je súčasťou splachovacieho mechanizmu.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917574 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF trubka k nádržke, chróm 757390 , Solo new york waldorf tote 15,6, čierna (cla852-4)

KERASAN - WALDORF WC misa s nádržkou, spodný/zadný odpad, biela-bronz WCSET20-WALDORF

KERASAN - WALDORF WC misa s nádržkou, spodný/zadný odpad, biela-bronz WCSET20-WALDORF
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8590913906374 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC misa s nádržkou, spodný/zadný odpad, biela-bronz WCSET20-WALDORF , Concorde nádržka pre kaligrafické perá – balenie 12 ks (a100030)

KERASAN - WALDORF WC misa s nádržkou, spodný/zadný odpad, biela-chróm WCSET19-WALDORF

KERASAN - WALDORF WC misa s nádržkou, spodný/zadný odpad, biela-chróm WCSET19-WALDORF
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8590913906367 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC misa s nádržkou, spodný/zadný odpad, biela-chróm WCSET19-WALDORF , Decksaver waldorf blofeld desktop/ pulse 2 desktop cover (hn231722)

KERASAN - RETRO nádržka vysoká 108001

KERASAN - RETRO nádržka vysoká 108001
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971268 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO nádržka vysoká 108001 , Vysoká raňajková súprava 241495

KERASAN - Pripojenie vody k hornej nádržke Retro, Waldorf, bronz 757293

KERASAN - Pripojenie vody k hornej nádržke Retro, Waldorf, bronz 757293
Detail

Kvalitní KERASAN - Pripojenie vody k hornej nádržke Retro, Waldorf, bronz 757293 za 77.9 €. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - Pripojenie vody k hornej nádržke Retro, Waldorf, bronz 757293 , Kesper stolička plastová vysoká (70518)

KERASAN - WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1

KERASAN - WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC, MAK 10Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977260 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1 , Tescoma freshbox 1,3 l, vysoká (892076.00)

KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-chrom WCSET04-WALDORF

KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-chrom WCSET04-WALDORF
Detail

Odporúčame dokúpiť MAK10 - komplet na kotvenie WC mís. WALDORF WC sedátko na dokúpenie.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8590913902109 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-chrom WCSET04-WALDORF , Vysoká (978-80-765-0549-0)

KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-bronz WCSET18-WALDORF

KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-bronz WCSET18-WALDORF
Detail

WC sedátko na dokúpenieLuxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8590913906312 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC kombi, spodný/zadný odpad, biela-bronz WCSET18-WALDORF , Aqualine umývadlová batéria stojančeková vysoká (dh601)

KERASAN - WALDORF bidet závesný 37x33,5x55cm 4125K1

KERASAN - WALDORF bidet závesný 37x33,5x55cm 4125K1
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977697 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF bidet závesný 37x33,5x55cm 4125K1 , Doppler vysoká opierka elegant d-2430 (5122702430)

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 60x55cm 4140K1

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 60x55cm 4140K1
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125978038 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 60x55cm 4140K1 , Doppler vysoká opierka living d-8904 (5122158904)

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 100x55cm 4142K1

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 100x55cm 4142K1
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977239 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 100x55cm 4142K1 , Doppler vysoká opierka elegant d-2233 (5122702233)

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 80x55cm 4141K1

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 80x55cm 4141K1
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977222 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 80x55cm 4141K1 , Doppler vysoká opierka spot d-8615 (5122148615)

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 120x55cm 4144K1

KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 120x55cm 4144K1
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093919387 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF keramické umývadlo 120x55cm 4144K1 , Doppler vysoká opierka spot d-3104 (5122143104)

KERASAN - WALDORF držiak uterákov 40cm, chróm 740890

KERASAN - WALDORF držiak uterákov 40cm, chróm 740890
Detail

Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917093 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF držiak uterákov 40cm, chróm 740890 , Doppler vysoká opierka elegant d-2428 (5122702428)

KERASAN - WALDORF závesná WC misa, 37x55cm, biela 411501

KERASAN - WALDORF závesná WC misa, 37x55cm, biela 411501
Detail

WC sedátko je nutné objednať zvlášťLuxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977444 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF závesná WC misa, 37x55cm, biela 411501 , Doppler vysoká opierka spot d-2660 (5122142660)

KERASAN - WALDORF WC misa 37x42x65cm, spodný/zadný odpad 411601

KERASAN - WALDORF WC misa 37x42x65cm, spodný/zadný odpad 411601
Detail

WC sedátko je nutné objednať zvlášť Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WCLuxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917116 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC misa 37x42x65cm, spodný/zadný odpad 411601 , Doppler vysoká opierka living d-9920 (5122159920)

KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, chróm 754590

KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, chróm 754590
Detail

náhrada 754690Balenie splachovacieho mechanizmu obsahuje horný upevňovací matku k rúrke nádržky.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917604 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, chróm 754590 , Doppler vysoká opierka spot d-6118 (5122146118)

KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, bronz 754593

KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, bronz 754593
Detail

Náhrada 754693.Balenie splachovacieho mechanizmu obsahuje horný upevňovací matku k rúrke nádržky.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8056093917628 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s retiazkou, bronz 754593 , Doppler vysoká opierka spot d-24 (51221424)

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 418801

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 418801
Detail

SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8032543121746 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/chróm 418801 , Doppler vysoká opierka spot d-129 (512214129)

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/bronz 418601

KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/bronz 418601
Detail

SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8032543359835 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC sedátko, Soft Close, biela/bronz 418601 , Aqualine umývadlová batéria stojančeková vysoká čierna (dh601b)

KERASAN - WALDORF WC kombi misa 40x42x68cm, spodný/zadný odpad 411701

KERASAN - WALDORF WC kombi misa 40x42x68cm, spodný/zadný odpad 411701
Detail

Pre inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC (MAK 10) WC sedátko na dokúpenieLuxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977314 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF WC kombi misa 40x42x68cm, spodný/zadný odpad 411701 , Tectake voliéra 131 cm vysoká, antracit (402287)

KERASAN - WALDORF univerzálny keramický stĺp k umývadlam 60,80 cm 417001

KERASAN - WALDORF univerzálny keramický stĺp k umývadlam 60,80 cm 417001
Detail

Stĺp k umývadlám 4140K1 a 4141K1.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977390 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF univerzálny keramický stĺp k umývadlam 60,80 cm 417001 , Tectake voliéra 146 cm vysoká, antracit (401004)

KERASAN - WALDORF pisoár 44x72 cm, vrátane sifónu a upevňovacej sady 413001

KERASAN - WALDORF pisoár 44x72 cm, vrátane sifónu a upevňovacej sady 413001
Detail

Pisoár so zakrytým prívodom vody Skryté uchytenie Prívod vody: ½ " Odpad: 50 mm Vrátane upevňovacej sady, sifónu a vtokového gumového tesnenia Možnosť splachovania: Podomietkový automatický splachovač PS002 alebo PS006 Podomietkový mechanický tlačný ventil QK11051 Pri inštalácii s automatickým splachovačom PS002 je nutné inštalovať aj napájací zdroj (PS05T alebo PS10T). Pri inštalácii s tlačným ventilom QK11051 odporúčame vtokové šróbenie s gumovou manžetou SLA02.Luxus začiatku dvadsiateho storočia, novogotická architektúra v Amerike, vznešené a elegantné línie: to je len zopár z mnohých asociácií, ktoré názov WALDORF vyvoláva. Kerasan znovu spracoval tieto inšpirácie a vytvoril luxusnú kolekciu sanitárnej keramiky vysokej kvality, ktorú je ideálny kombinovať v modernom aj klasickom štýle. Charakteristickými prvkami sú obdĺžnikový tvar, ktorý je zmäkčený zaoblenými rohmi a navyše hrany s dvojitou hrúbkou, ktoré pripomínajú klasický a monumentálne štýl. Séria WALDORF zahŕňa prvky pre kompletnú kúpeľňu. Štýlovú zaujímavosťou je pri umývadlách vodorovne umiestnený prepadový otvor s ozdobným zakončením. Ean: 8034125977833 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - WALDORF pisoár 44x72 cm, vrátane sifónu a upevňovacej sady 413001 , Tescoma delícia siliconprime 24 cm, bábovka vysoká (629412.00)

KERASAN - RETRO nádržka na WC kombi 108101

KERASAN - RETRO nádržka na WC kombi 108101
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125971329 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO nádržka na WC kombi 108101 , Rona vysoká 30 cm 1 ks (5030 300)

KERASAN - FLO-EGO nádržka na WC kombi 318101

KERASAN - FLO-EGO nádržka na WC kombi 318101
Detail

Nádržka je vhodná k WC kombi EGO - 321701 a k WC kombi FLO - 311701. Ean: 8034125972951 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - FLO-EGO nádržka na WC kombi 318101 , Příliš vysoká očekávání (978-80-267-1840-6)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-bronz WCSET16-RETRO-ZO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-bronz WCSET16-RETRO-ZO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906343 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-bronz WCSET16-RETRO-ZO , Doppler podložka vysoká opierka living d-2916 (5122152916)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-chróm WCSET14-RETRO-ZO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-chróm WCSET14-RETRO-ZO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906329 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, zadný odpad, biela-chróm WCSET14-RETRO-ZO , Doppler podložka vysoká opierka living d-2915 (5122152915)

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-chróm WCSET15-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-chróm WCSET15-RETRO-SO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906336 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-chróm WCSET15-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-bronz WCSET17-RETRO-SO

KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-bronz WCSET17-RETRO-SO
Detail

Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8590913906350 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO WC misa s nádržkou, spodný odpad, biela-bronz WCSET17-RETRO-SO

Waldorf Streichfett

Waldorf Streichfett
Detail

Polyfonický modul, ktorý v sebe spája zvuky strunových syntetizátorov zo 70-tych a 80-tych rokov. Je vybavený dvomi zvukovými enginmi a zabudovanou efektovou sekciou.Ponúka 128 hlasú polyfóniu, string sekciu s presetmi Violin, Viola, Cello, Brass, Organ a Choir, ďalej druhú vrstvu s Violin/Viola Voicing, ensamble efekt pre string sekciu, string envelope generátor zvuku, monofónnu sólo sekciu s Bass, E-piano, Clavi, Synth a Pluto zvukmi. Okrem toho obsahuje samostatnú sekciu Tremolo, prepínateľný Envelope generátor so Sustain a Attack/Decay, efekty Tremolo, Phaser, Reverb a LFO. Taktiež ponúka možnosť uloženia zvuku do jedného z 12 memory slotov. Zariadenie disponuje jedným 1/8" Audio Out konektorom, dvomi 1/4" Audio Out konektormi, MIDI In/Out a USB konektorom. Modul sa napája pomocou USB. Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Balenie obsahuje : Manuál Šírka (cm) : 18.5 Modulácia : Áno Výstupy : Slúchadlový jack 6,3 mm TRS Filter : Nie Hĺbka (cm) : 18.5 USB MIDI : Áno MIDI interface : Áno Bluetooth : Nie Sound Engine : Modeling Krajina pôvodu : Nemecko Arpeggiator : Nie Výška (cm) : 6.5 Vstupy pedálu : Nie Aftertouch : Nie Adaptér súčasťou balenia : Nie Sekvencer : Nie USB to Device : Nie Pitch bend : Nie Typy efektov : Multiefekty Prevádzka na batérie : Nie Záznamové médium : Nie Slúchadlový výstup : Áno Envelope : Áno Hmotnosť netto (kg) : 0.9 Typ : Desktop syntetizátor Typ klaviatúry : No Touch Sensitive Keys USB to Host : Áno Výstupy : Line Jack 6,3 mm Napájanie : 240V Polyfónia : 128 Vstupy : USB Vstupy : MIDI Farba : Čierna Hmotnosť : 900 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf Streichfett

Waldorf M

Waldorf M
Detail

M sa hudobne vracia ku koreňom tým, že prináša klasickú Microwave a „modernú“ generáciu tónov Microwave II ako klasický hybridný wavetable syntetizátor novej generácie s analógovým dolným priechodom 24 dB/okt VCF - SSI 2144 Improved Ladder Type - s rezonanciou a funkciou analógového nasýtenia, skutočný stereofónny analógový VCA s možnosťou posúvania a mnoho ďalšieho na skúmanie v desktopovom formáte so širokou škálou jedinečných zvukov. Bohaté predvoľby - spolu 2 048 zvukových programov (rozdelených do 16 bánk, z ktorých každý má 128 zvukov) - profesionálne naprogramované svetoznámymi zvukovými dizajnérmi zahŕňajú aj všetky klasické Microwave zvukové zostavy, ako napríklad MW1 Factory Sound Set, MW1 Soundpool 1-5, tučne znejúce Analogue a Bassco, rovnako ako PPG Wave 2.3, sú šikovne prevedené pre pôvodný Microwave. Navyše obsahuje aj čerstvo naprogramované zvuky využívajúce nespočetné množstvo nových funkcií M.Dva LFO generujú periodický priebeh s nastaviteľnou frekvenciou Rate a Shape, ktoré je možné použiť na účely modulácie, sú tiež vždy po ruke. Na rozdiel od iných waldorfských syntetizátorov neexistuje v M žiadna modulačná matrica. Vedome sa rozhodli navrhnúť nastavenie modulačných zariadení M priamo na zodpovedajúcej stránke displeja a vzdať tak hold Microwave v roku 1989.M posúva výkon na úplne novú úroveň, vďaka pokročilému ARP so 16 prednastavenými vzormi, akordovým režimom a schopnosťou synchronizácie s MIDI clock. Štyri programovateľné Envelopes navyše umožňujú dobrodružným používateľom manipulovať so zvukovými parametrami prostredníctvom frekvencie alebo časovaných modulácií. Displej : Áno USB MIDI : Áno USB : Áno Adaptér súčasťou balenia : Áno Pitch bend : Nie Farba : Modrá Napájanie : Adaptér Výstupy : AUX OUT Šírka (cm) : 44.0 Výstupy : MIDI OUT USB to Host : Nie Oscilátory : 3 Bluetooth : Nie Typy efektov : LFO Filter : Nie Počet zvukov : 2048.0 Krajina pôvodu : Čína Polyfónia : 8 Aftertouch : Nie Výška (cm) : 31.0 Vstupy : MIDI IN Hmotnosť netto (kg) : 6.0 Záznamové médium : SD Hĺbka (cm) : 9.0 Typ : Desktop syntetizátor Sound Engine : Analógový Vstupy : USB Výstupy : Konektor pre slúchadlá 6,3 mm USB to Device : Nie Arpeggiator : Áno LFO : Áno Počet presetov : 128 Envelope : Áno Vstup na mikrofón : Nie Výstupy : Mono Main Output L/Mono + R Sekvencer : Nie Vstupy pedálu : Nie Modulácia : Áno Slúchadlový výstup : Áno MIDI interface : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf M

Waldorf STVC

Waldorf STVC
Detail

String syntetizér/vokodér disponuje klaviatúrou so 49 dynamickými klávesami. Vybavený je Oscillator bankou s rozdelením oktáv. Banka ponúka komplexný mix, ekvalizér a efekty podobné nástrojom zo 70. rokov. Prostredníctvom ovládacieho prvku registration sa nastavuje mix a EQ pre husle, violu, violončelo, dychové nástroje, organ a choir. Banka Solo ponúka syntetizér so 16 zvukmi a ovládacím prvkom Tone. Vokodér využíva banku Filter a tlačidlo Freeze. Ponúka možnosť modulácie banky Solo. Funkcia Tweak umožňuje modifikáciu a moduláciu detailov frekvencie alebo rýchlosti Chorus LFO. STVC obsahuje 3 efekty, ktoré je možné používať súčastne: Animate, Phaser a Reverb. Balenie obsahuje kvalitný mikrofón na husom krku s dĺžkou 44 cm, so vstupom na prednom panely. Mikrofón má vyhradenú LED kontrolku. Transpozícia klaviatúry: +/- 24 prostredníctvom ovládacieho prvku. Syntetizér je vybavený: kolieskom Pitch Bend a Modulation, 128 x 64 pixel OLED displejom, 10 potenciometrami, 1 encoder, 9 backlit tlačidlami, 5 prepínačmi. Pripojenie: MIDI in/out. USB/Power. Vstup pre sustain pedál s 6,3 mm jack konektorom. Vstup pre Expression/Ext. signal pedál s 6,3 mm jack konektorom. Slúchadlový výstup s 3,5 mm jack konektorom. Line out Left/Stereo výstup s 6,3 mm jack konektorom. Line out Right/Mono výstup s 6,3 mm jack konektorom. Vstup pre mikrofón s XLR konektorom. Zvuková banka: Polyphonic string section. 16 zvukov Solo banky. 126 programmable patches v 3 bankách. Vokodér: 256 Filter bands. Bluetooth : Nie Prevádzka na batérie : Nie Typy efektov : Multiefekty Filter : Áno Arpeggiator : Nie Typ : Klávesový syntetizátor Počet klávesov : 49 Slúchadlový výstup : Áno Balenie obsahuje : Manuál Vstupy : Sustain Výstupy : MIDI OUT Ostatné kontroléry : Potentiometers Sekvencer : Nie Typ klaviatúry : Touch Sensitive with Aftertouch USB to Device : Nie Balenie obsahuje : Adaptér Krajina pôvodu : Nemecko Hmotnosť netto (kg) : 7.5 Hĺbka (cm) : 28.0 Šírka (cm) : 74.0 LFO : Áno Výstupy : Jack 6,3 mm TRS Stereo Napájanie : 240V Pitch bend : Áno Vstupy pedálu : Áno Výstupy : Konektor pre slúchadlá 3,5mm Sound Engine : Fully polyphonic String section USB to Host : Áno Vstupy : MIDI IN USB MIDI : Áno Polyfónia : 16 Výška (cm) : 10.0 Adaptér súčasťou balenia : Áno Ostatné kontroléry : Switches Farba : Čierna Ostatné kontroléry : Illuminated Buttons Sound Engine : Streichfett engine Aftertouch : Áno Ostatné kontroléry : Encoder Modulácia : Áno Envelope : Áno Záznamové médium : Nie MIDI interface : Áno Vstupy : Nožný spínač Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf STVC

Waldorf Iridium

Waldorf Iridium
Detail

S Iridiom využil Waldorf to najlepšie zo svojej pokročilej syntéznej technológie a vložil do impozantného desktopového modulu. Iridium, ktoré obsahuje priekopnícky vlnitý oscilátor Waldorfu, spolu s radom zvukových zdrojov a modulátorov meniacich sa paradigmou, vyniká pri vytváraní komplexných a vyvíjajúcich sa zvukových scén, od brilantných nebeských padov po basy a laser beam leads. Početné parametre Iridium a skvelá vyladiteľnosť sú ľahko dostupné prostredníctvom dotykových ovládacích gombíkov, displeja s vysokým rozlíšením a 16-padovej dotykovej matrice. Elegantne navrhnutý modul pre serióznych zvukových dizajnérov, nekonečný kreatívny potenciál a schopnosť Iridia inšpirovať nespočetné hodiny zvukového prieskumu! Typ klaviatúry : No Touch Sensitive Keys Hmotnosť netto (kg) : 5.7 MIDI interface : Áno Vstupy pedálu : Nie Oscilátory : 3 Sound Engine : Waldorf Quantum Adaptér súčasťou balenia : Áno Balenie obsahuje : Manuál USB to Device : Áno Bluetooth : Nie Výstupy : MIDI OUT Krajina pôvodu : Nemecko Hĺbka (cm) : 30.5 Modulácia : Áno Polyfónia : 16 Hmotnosť : 5,7 kg USB to Host : Áno LFO : 6 Typy efektov : Multiefekty Aftertouch : Áno Farba : Čierna Záznamové médium : SD karta Napájanie : Adaptér Vstupy : Jack 6,3 mm Výstupy : Headphone Jack 6,3 mm Envelope : 6 Výška (cm) : 8.5 Slúchadlový výstup : Áno Šírka (cm) : 44.0 Vstupy : CV (patchpoints) Variant : Desktop Vstupy : MIDI IN Filter : Áno USB MIDI : Áno Arpeggiator : Áno Balenie obsahuje : Adaptér Typ : Desktop syntetizátor Výstupy : 6,3 mm Jack Sekvencer : Áno Vstupy : Hodiny Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Vstupy : Start Pitch bend : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf Iridium

Waldorf Blofeld Čierna

Waldorf Blofeld Čierna
Detail

Mini synth a zvukový modul disponujúci hutným a bohatým zvukom a revolučnou PPG syntézou, vďaka ktorej produkuje rozpoznateľné ostré a zvonivé, farebné zvuky. Ponúka viac ako 1000 zvukov, arpeggiator, 3 oscilátory na každý hlas, frekvenčnú moduláciu medzi oscilátormi, synchronizáciu oscilátorov, možnosť virtuálneho analógového modelovania, 2 nezávislé viacrežimové filtre, alebo kruhovú moduláciu medzi oscilátormi 1 a 2. Ďalej obsahuje plne programovateľné modulačné matrice s 16 slotmi, 3 LFO oscilátory synchronizovateľné s MIDI clock, 4 rýchle obálky pre každý hlas a niekoľko prednastavených modulačných zdrojov. Filter : Band Pass 24 dB/12 dB Počet zvukov : 1000.0 Oscilátory : 3 LFO : 3 Filter : Resonance Farba podľa výrobcu : Čierna Napájanie : 240V Farba : Čierna Filter : FM Balenie obsahuje : CD Šírka (cm) : 30.4 Adaptér súčasťou balenia : Áno Envelope : Loop All Envelope : Loop S1S2 Envelope : ADSR MIDI interface : Áno Krajina pôvodu : Nemecko Displej : Áno Slúchadlový výstup : Áno Typ : Desktop syntetizátor Výška (cm) : 5.4 Envelope : One Shot Arpeggiator : Áno Filter : High Pass 24 dB/12 dB Balenie obsahuje : Manuál Sound Engine : Sample based Typy efektov : Phaser Filter : Notch 24 dB/12 dB Typy efektov : Flanger Sound Engine : Virtuell Analog Hmotnosť : 1,3 kg Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Filter : Low Pass 24 dB/12 dB Typy efektov : Triple FX Typy efektov : Overdrive Polyfónia : 25 Hmotnosť netto (kg) : 1.3 Typy efektov : Delay Sekvencer : Nie USB to Device : Nie Typy efektov : Chorus Výstupy : Slúchadlový jack 6,3 mm TRS Prevádzka na batérie : Nie Envelope : ADS1DS2R USB to Host : Áno Hĺbka (cm) : 13.2 Sound Engine : Modeling Variant : Štandard Typy efektov : Reverb Počet presetov : 1000+ Záznamové médium : via USB USB MIDI : Áno Výstupy : Linka Jack 6,3 mm TS (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf Blofeld Čierna

Waldorf Blofeld Biela

Waldorf Blofeld Biela
Detail

Stolný syntetizátorový modul s 25-hlasou polyfóniou, 16 partový multirežim, 1000 programov, 100 multiprogramov, 3 hlavné oscilátory, oddelené vlnové tabulky OSC1 a OSC2, frekvenčný modulácia a synchronizácia oscilátorov, šumový generátor, kruhový modulátor, režim Poly, Mono, Dual, Unisono, efektová jednotka, veľký LCD display, stereo audio výstup, slúchadlový výstup, MIDI In, USB, kompatibilita s Windows/MAC. Typy efektov : Flanger Typy efektov : Overdrive Filter : Notch 24 dB/12 dB Sound Engine : Virtuell Analog Typy efektov : Triple FX Záznamové médium : via USB Slúchadlový výstup : Áno Typy efektov : Phaser Filter : High Pass 24 dB/12 dB Počet zvukov : 1000.0 Displej : Áno Sound Engine : Modeling Hĺbka (cm) : 13.2 Výstupy : Line Jack 6,3mm TS Napájanie : 240V MIDI interface : Áno Sound Engine : Sample based Balenie obsahuje : Adaptér Polyfónia : 25 Farba podľa výrobcu : Biela Variant : Štandard USB MIDI : Áno Prevádzka na batérie : Nie Adaptér súčasťou balenia : Áno Oscilátory : 3 Hmotnosť : 1,3 kg Výška (cm) : 5.4 USB to Host : Áno Filter : Band Pass 24 dB/12 dB Balenie obsahuje : CD Krajina pôvodu : Nemecko Typy efektov : Reverb Farba : Biela LFO : 3 Envelope : One Shot USB to Device : Nie Hmotnosť netto (kg) : 1.3 Envelope : Loop All Sekvencer : Nie Arpeggiator : Áno Filter : Resonance Typy efektov : Delay Šírka (cm) : 30.4 Počet presetov : 1000+ Filter : Low Pass 24 dB/12 dB Výstupy : Konektor pre slúchadlá 6,3 mm TRS Envelope : ADSR Filter : FM Typ : Desktop syntetizátor Envelope : Loop S1S2 Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Typy efektov : Chorus Envelope : ADS1DS2R Balenie obsahuje : Manuál (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf Blofeld Biela

Waldorf Iridium Keyboard

Waldorf Iridium Keyboard
Detail

Po predstavení Iridium ako prvotriedneho syntetizátora v kompaktnom prevedení desktopu posúvajú koncept ďalej vpred s keyboardom Iridium. Obsahuje úplne novú 49-klávesovú polovyváženú polyfónnu aftertouch pressure-providing FATAR TP/8SK klávesnicu ako prvú takúto implementáciu tejto klávesnice na svete, s rozšíreným predným panelom, ktorý ponúka ovládanie jednej funkcie jedným gombíkom. Výsledok hmatateľnej fyzickej premeny tohto prvotriedneho syntetizátora zvyšuje pracovný tok a umožňuje tiež šesť voľne programovateľných tlačidiel Macro, pomocou ktorých môžu používatelia definovať funkcie zo širokej škály funkcií pre dodatočnú kontrolu výkonu.Pri živom hraní na keyboard Iridium voľne prebiehajú obrovské zmeny tónov, pretože polyfónny aftertouch sa prenáša individuálne pre každú hranú notu. Účinkujúci môžu hrať a držať stlačený ľubovoľný počet kláves súčasne a následne pohybovať každým prstom jednotlivo. Inými slovami, jednotlivé klávesy sú ovplyvnené tlakom aplikovaným každým prstom, čím sa vytvárajú napríklad jednotlivé dátové toky na účely modulácie, zatiaľ čo pri monofónnom (kanálovom) aftertouch budú všetky hrané noty reagovať rovnakým spôsobom. Vďaka výkonnej matrici Mod Matrix, ktorá ponúka 40 nezávislých modulačných priradení, každé s individuálnymi nastaveniami pre zdroj, množstvo a cieľ, Iridium Keyboard prichádza s výkonnými možnosťami modulácie – rovnako ako menovec desktop syntetizátor Iridium. Keyboard Iridium je tiež schopný spracovať dáta MPE (MIDI Polyphonic Expression), vďaka čomu je možné samostatne ovládať viacero parametrov rôznych nôt, aby sa mohla správať viac ako akustický nástroj z hľadiska spontánneho, polyfonického ovládania zvuku. Napájanie : Adaptér Adaptér súčasťou balenia : Áno USB : Áno Výstupy : Konektor pre slúchadlá 6,3 mm Prevádzka na batérie : Nie Výška (cm) : 35.5 Variant : Keyboard Polyfónia : 16 Typ : Synth USB to Host : Áno USB to Device : Áno Vstupy : Hodiny LFO : 6 Envelope : 6 USB MIDI : Áno Displej : Áno Sekvencer : Áno MIDI interface : Áno Slúchadlový výstup : Áno Modulácia : Áno Aftertouch : Áno Filter : Áno Pitch bend : Áno Arpeggiator : Áno Záznamové médium : SD karta Hmotnosť : 12 kg Krajina pôvodu : Európska únia Vstupy : CV (patchpoints) Výstupy : Jack 6,3mm Vstupy pedálu : Nie Vstupy : Jack 6,3mm Farba : Čierna Počet klávesov : 49 Bluetooth : Nie Sound Engine : Waldorf Quantum Balenie obsahuje : Adaptér Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Oscilátory : 3 Šírka (cm) : 85.1 Záznamové médium : USB Vstupy : Start Typy efektov : Multiefekty Technológia klávesnice : Fatar TP-8S Typ klaviatúry : Fatar with Aftertouch Hĺbka (cm) : 11.0 Veľkosť klávesov : Štandard Výstupy : MIDI OUT Vstupy : MIDI IN (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf Iridium Keyboard

Waldorf Blofeld Keyboard Čierna

Waldorf Blofeld Keyboard Čierna
Detail

Virtuálny analógový syntetizátor disponujúci hutným a bohatým zvukom, revolučnou PPG syntézou, vďaka ktorej produkuje rozpoznateľné ostré a zvonivé, farebné zvuky, Wavetable engine a vysoko kvalitnou klaviatúrou s aftertouch. Ponúka viac ako 1000 zvukov, arpeggiator, 3 oscilátory na každý hlas, frekvenčnú moduláciu medzi oscilátormi, synchronizáciu oscilátorov, možnosť virtuálneho analógového modelovania, 2 nezávislé viacrežimové filtre, alebo kruhovú moduláciu medzi oscilátormi 1 a 2. Ďalej obsahuje plne programovateľné modulačné matrice s 16 slotmi, 3 LFO oscilátory synchronizovateľné s MIDI clock, 4 rýchle obálky pre každý hlas a niekoľko prednastavených modulačných zdrojov. Modulácia : Áno Oscilátory : Áno Vstupy pedálu : Áno Pitch bend : Áno Krajina pôvodu : Nemecko Vstupy : Pedál Hmotnosť : 8 kg Záznamové médium : USB to Host Balenie obsahuje : Manuál Bluetooth : Nie Adaptér súčasťou balenia : Nie Sekvencer : Nie USB to Device : Nie Typ klaviatúry : Touch Sensitive Prevádzka na batérie : Nie Farba : Čierna Balenie obsahuje : Napájací kábel Typy efektov : Overdrive Typy efektov : Chorus Šírka (cm) : 73.5 Výstupy : Linka Jack 6,3 mm TS Typy efektov : Ring Modulation Napájanie : 240V Počet zvukov : 1000.0 Farba podľa výrobcu : Čierna Hmotnosť netto (kg) : 8.0 Polyfónia : 25 Veľkosť klávesov : Štandard Výstupy : Slúchadlový jack 6,3 mm TRS USB to Host : Áno Typy efektov : Reverb USB MIDI : Áno Aftertouch : Áno Arpeggiator : Áno Envelope : Áno Typy efektov : Phaser Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Vstupy : MIDI IN Filter : Áno Typy efektov : Flanger Počet klávesov : 49 Slúchadlový výstup : Áno Hĺbka (cm) : 27.5 Sound Engine : Sample based MIDI interface : Áno Výška (cm) : 9.5 Typy efektov : Delay Sound Engine : Virtuell Analog Variant : Keyboard Sound Engine : Modeling Typ : Klávesový syntetizátor (muziker.com)

Podobné produkty ako Waldorf Blofeld Keyboard Čierna

KERASAN - RETRO bidet 38,5x41x60cm 102001

KERASAN - RETRO bidet 38,5x41x60cm 102001
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC, MAK 10Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125970919 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO bidet 38,5x41x60cm 102001

KERASAN - RETRO bidet 39x43x61cm 102201

KERASAN - RETRO bidet 39x43x61cm 102201
Detail

Na inštaláciu je nutné prikúpiť skrutky na upevnenie WC, MAK 10.Sanitárna keramika RETRO vráti do neuspěchané doby rokov minulých a navodí pocit pohody na staršie chalupe, či vznešeného života zo zámockého prostredia. Či tak alebo onak, je potreba s keramikou zladiť aj ostatné vybavenie kúpeľne. Vhodným riešením sú vodovodné batérie ANTEA a SASSARI. Obe série obsahujú trojprvkové batérie, preto sme schopní keramiku na zákazku ponúknuť s tromi otvormi. Ďalej k sérii odporúčame kúpeľňové doplnky Diamond, nábytok Retro, Galanta a vane Retro, Foxtrot alebo Charleston od firmy Polysan. Ean: 8034125978243 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako KERASAN - RETRO bidet 39x43x61cm 102201

Tmavozelené pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Tmavozelené pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: tmavozelenáVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Tmavozelené pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: modráVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: modráVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: modráVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Modré pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Šedé pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Šedé pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: siváVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Šedé pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Šedé pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Šedé pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: siváVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Šedé pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Čierne pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Čierne pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: čiernaVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierne pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Tmavozelené pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf

Tmavozelené pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
Detail

Farba: tmavozelenáVzor: s potlačouStrih: regular fitMateriál: 100 % bavlna (zoot.sk)

Podobné produkty ako Tmavozelené pánske tričko s potlačou Hannah Waldorf
AQUALINE Splachovacia nádržka vrátane mechanizmu T1801-S, DECKSAVER Waldorf Streichfett/2-Pole/Rocket cover (HN231724), Geko nádržka, miska na použitý olej 10 l (G02634), SOLO NEW YORK Waldorf Tote 15,6, čierna (CLA852-4), CONCORDE nádržka pre kaligrafické perá – balenie 12 ks (A100030), DECKSAVER Waldorf Blofeld Desktop/ Pulse 2 Desktop cover (HN231722), Vysoká raňajková súprava 241495, Kesper Stolička plastová vysoká (70518), TESCOMA FRESHBOX 1,3 l, vysoká (892076.00), Vysoká (978-80-765-0549-0), AQUALINE umývadlová batéria stojančeková vysoká (DH601), Doppler vysoká opierka Elegant D-2430 (5122702430), Doppler vysoká opierka Living D-8904 (5122158904), Doppler vysoká opierka Elegant D-2233 (5122702233), Doppler vysoká opierka Spot D-8615 (5122148615), Doppler vysoká opierka Spot D-3104 (5122143104), Doppler vysoká opierka Elegant D-2428 (5122702428), Doppler vysoká opierka Spot D-2660 (5122142660), Doppler vysoká opierka Living D-9920 (5122159920), Doppler vysoká opierka Spot D-6118 (5122146118), Doppler vysoká opierka Spot D-24 (51221424), Doppler vysoká opierka Spot D-129 (512214129), AQUALINE umývadlová batéria stojančeková vysoká čierna (DH601B), Tectake Voliéra 131 cm vysoká, antracit (402287), Tectake Voliéra 146 cm vysoká, antracit (401004), TESCOMA DELÍCIA SiliconPRIME 24 cm, bábovka vysoká (629412.00), RONA vysoká 30 cm 1 ks (5030 300), Příliš vysoká očekávání (978-80-267-1840-6), Doppler podložka vysoká opierka Living D-2916 (5122152916), Doppler podložka vysoká opierka Living D-2915 (5122152915)