Klarfit ultimate gym 5000, multifunkcna fitnes stanica, cierna, 10030177

Produkt Klarfit ultimate gym 5000, multifunkcna fitnes stanica, cierna, 10030177 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarfit ultimate gym 5000, multifunkcna fitnes stanica, cierna, 10030177 upraviť a produkt hľadať znova.

KLARFIT ULTIMATE GYM 5000, MULTIFUNKCNA FITNES STANICA, CIERNA, 10030177

KLARFIT ULTIMATE GYM 5000, MULTIFUNKCNA FITNES STANICA, CIERNA, 10030177
Detail

MULTIFUNKČNÁ FITNES STANICA. POPIS:. Ultimatívna fitnes stanica pre profesionálny domáci tréning svalov trupu, paží a nôh.. Pre viac ako 50 pre chrbát šetrných cvičení na ruky, nohy, chrbát, ramená, hrudník a brucho.. Pevný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT ULTIMATE GYM 5000, MULTIFUNKCNA FITNES STANICA, CIERNA, 10030177 , Klarfit treado active (4060656162015)

KLARFIT Ultimate Gym 5000, biela, multifunkčná fitnes stanica

KLARFIT Ultimate Gym 5000, biela, multifunkčná fitnes stanica
Detail

Zariadenie Ultimate Gym 5000 od spoločnosti Klarfit je spoľahlivá silová tréningová stanica, ktorá sa postará o váš každodenný tréning a umožňuje ku kĺbom šetrné prevedenie cvičení. Pevný trubkový rám s pohodlným polstrovaním umožňuje viac ako 50 cvičení celého tela. Zariadenie tak ponúka mnoho rôznych príležitostí zoceliť vaše telo v súkromnej telocvični. Lanové kladky s hladkým chodom zaručujú rovnomerné pohyby pri optimálnom prenose sily. Ak chcete prispôsobiť intenzitu svojim individuálnym potrebám, možno si v malých krokoch po 6 kg voliť optimálnu tréningovú hmotnosť závažia pomocou zasunutia kolíka. Silová tréningová stanica Klarfit Ultimate Gym 5000 splní Všetky tréningové želania. Z prostredného sedadla máte prístup nielen k butterfly modulu, ktorý môže byť tiež použitý pre tréning hrudníka a ramien, ale aj ku zariadeniu na predkopávanie pre predné svaly na nohách. Širokú hornú tyč možno využiť pre biceps, triceps, latissimus a cvičenia chrbta. Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh, keď je namontovaný popruh na nohy. Zariadenie na zakopávanie možno použiť pre zadnú časť nôh a zadok. Na pravej strane je šikmá crunch lavica pre cvičenia brušných svalov ako aj podporný modul pre zdvíhacie cvičenia nôh a cvičenia vo vise s odporom. Prízemné zariadenie s rúčkami na ľavej strane je optimálne pre rôzne varianty kľukov. Operadlo a sedadlo sú potiahnuté ľahko čistiteľnou syntetickou kožou, takže po tréningu ich stačí jednoducho utrieť uterákom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 5000, biela, multifunkčná fitnes stanica , Klarfit workspace fusion (4060656153884)

KLARFIT Ultimate Gym 5000, čierna, multifunkčná fitnes stanica

KLARFIT Ultimate Gym 5000, čierna, multifunkčná fitnes stanica
Detail

Zariadenie Ultimate Gym 5000 od spoločnosti KLARFIT je spoľahlivá silová tréningová stanica, ktorá zabezpečí Váš každodenný tréning a umožňuje pre kĺby šetrné prevedenie cvičení.Pevný trubkový rám s pohodlným polstrovaním umožňuje viac ako 50 cvičení pre celé telo. Zariadenie tak ponúka mnoho rôznych príležitostí zoceliť Vaše telo v súkromnej telocvični. Hladko pohyblivé lanové kladky zaručujú rovnomerné pohyby pri optimálnom prenose sily. Z prostredného sedadla máte prístup k butterfly modulu, ktorý môže byť tiež použitý pre bench-press na tréning hrudníka a ramien, ako zariadenie na naťahovanie nôh pre predné svaly na nohách a širokú hornú tyč možno využiť pre biceps, triceps, latissimus a cvičenia chrbta.Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh, keď je namontované pútko na nohy. Zariadenie na ohýbanie nôh možno použiť pre zadnú časť nôh a zadok.Na pravej strane je šikmá crunch lavica pre cvičenia brucha ako aj podporný modul pre zdvíhacie cvičenia nôh a visiace cvičenia s odporom. Prízemné zariadenie s odporom na ľavej strane je optimálne pre rôzne varianty kľukov v ľahu.Operadlo a sedadlo sú potiahnuté ľahko čistiteľnou syntetickou kožou, a preto je možné jednoducho ich po tréningu utrieť uterákom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 5000, čierna, multifunkčná fitnes stanica , Klarfit pacemaker x3 čierny (4260365798691)

KLARFIT Ultimate Gym 3000, čierna, fitnes stanica

KLARFIT Ultimate Gym 3000, čierna, fitnes stanica
Detail

Zariadenie Ultimate Gym 3000 od spoločnosti Klarfit je spoľahlivá silová tréningová stanica, ktorá sa postará o váš každodenný tréning a umožňuje pre kĺby šetrné prevedenie cvičení. Pevný trubkový rám s pohodlným polstrovaním umožňuje viac ako 30 cvičení pre celé paže, nohy, hrudník a chrbát. Zariadenie tak ponúka mnoho rôznych príležitostí ako zoceliť vaše telo v súkromnej telocvični. Lanové kladky s hladkým chodom zaručujú rovnomerné pohyby pri optimálnom prenose sily. Ak chcete prispôsobiť intenzitu svojim individuálnym potrebám, možno si v malých krokoch po 6 kg voliť optimálne tréningovú hmotnosť závažia pomocou zasunutia kolíka. Z prostredného sedadla máte prístup k butterfly modulu, ktorý môže byť tiež použitý pre tréning hrudníka a ramien, ako aj ku zariadeniu na predkopávanie pre predné svaly na nohách, širokú hornú tyč možno využiť pre biceps, triceps, latissimus a cvičenia chrbta. K tomu je tu ešte samostatný bench-press modul. Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh, keď je namontovaný popruh na nohy. Zariadenie na zakopávanie možno použiť pre zadnú časť nôh a zadok. Operadlo a sedadlo sú potiahnuté ľahko čistiteľnou syntetickou kožou, takže po tréningu ich stačí utrieť uterákom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 3000, čierna, fitnes stanica , Klarfit pacemaker x1 čierny (4260365798721)

KLARFIT Ultimate Gym 9000, 7 staníc, do 120 kg, QR oceľ, biela

KLARFIT Ultimate Gym 9000, 7 staníc, do 120 kg, QR oceľ, biela
Detail

Multifunkčná posilňovacia stanica KLARFIT Ultimate Gym 9000 ti pomôže s každodenným tréningom a umožňuje domáce vykonávanie cvičení, ktoré je šetrné pre kĺby. Robustný rám z práškovo lakovanej, pieskovanej, kvalitnej ocele umožňuje viac ako 100 rôznych cvičení celého tela. Aby si mohol ihneď začať, tréningové zariadenie Ultimate Gym 9000 je dodávané so závažiami s hmotnosťou 100 kg, ktoré sa dajú na seba ukladať v krokoch po 7 kg. Kladkostroj s hladkým chodom zaručuje rovnomerný pohyb s optimálnym prenosom sily. Zo sedadla stanice máš prístup k stanici na tréning hrude, ktorú môžeš použiť aj na cviky bench press. Pomocou leg press stanice efektívne trénuješ svoje predné svaly na nohách, kladka je ideálna pre tvoje bicepsy, tricepsy a svaly chrbta. To nie je stále všetko. Na negatívne naklonenej lavičke môžeš vykonávať ďalšie cvičenia nôh a brucha, dip veža a stepper tréningovú ponuku ukončujú. Kvalitné štruktúrované čalúnenie ti ponúka maximálny komfort pri používaní a po použití sa jednoducho čistí. Trénuješ radšej vo dvojici? Zariadenie Ultimate Gym 9000 od spoločnosti KLARFIT je tak šikovne navrhnuté, že sa na ňom dá dokonca trénovať vo dvojici. Kompletný tréning celého tela pre zapojenie všetkých svalov: Ultimate Gym 9000 od spoločnosti KLARFIT. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 9000, 7 staníc, do 120 kg, QR oceľ, biela , Klarfit workspace go light (4060656108532)

KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 120 kg, QR oceľ, čierna

KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 120 kg, QR oceľ, čierna
Detail

Multifunkčná posilňovacia stanica KLARFIT Ultimate Gym 9000 vám pomôže s každodenným tréningom a umožňuje domáce vykonávanie cvičení, ktoré je zároveň šetrné ku kĺbom. Robustný rám z práškovo lakovanej, pieskovanej, kvalitnej ocele umožňuje viac ako 100 rôznych cvičení celého tela. Aby ste mohli ihneď začať, tréningové zariadenie Ultimate Gym 9000 je dodávané so závažiami s hmotnosťou 100 kg, ktoré sa dajú na seba ukladať v krokoch po 7 kg. Kladkostroj s hladkým chodom zaručuje rovnomerný pohyb s optimálnym prenosom sily. Zo sedadla stanice máte prístup k stanici na tréning hrudníka, ktorú môžete použiť aj na cviky typu bench press. Pomocou leg press stanice efektívne precvičíte predné svaly nôh, kladka je ideálna pre bicepsy, tricepsy a svaly chrbta. To nie je stále všetko: na negatívne naklonenej lavičke môžete vykonávať ďalšie cvičenia na nohy i brušné svaly a ponuku uzatvárajú dip veža a stepper. Kvalitné štruktúrované polstrovanie ponúka maximálny komfort pri používaní a po použití sa jednoducho čistí. Trénujete radšej vo dvojici? Zariadenie Ultimate Gym 9000 od spoločnosti KLARFIT je šikovne navrhnuté tak, že sa na ňom dá dokonca trénovať vo dvojici. Kompletný tréning celého tela pre zapojenie všetkých svalov: Ultimate Gym 9000 od spoločnosti KLARFIT. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 120 kg, QR oceľ, čierna , Trx tactical gym (847585006283)

KLARFIT Ultimate Gym 3000, biela, multifunkčná fitnes stanica

KLARFIT Ultimate Gym 3000, biela, multifunkčná fitnes stanica
Detail

Zariadenie Ultimate Gym 3000 od spoločnosti Klarfit je spoľahlivá silová tréningová stanica, ktorá zabezpečí Váš každodenný tréning a umožňuje pre kĺby šetrné prevedenie cvičení.Pevný trubkový rám s pohodlným polstrovaním umožňuje viac ako 30 cvičení pre celé paže, nohy, hrudník a chrbát. Zariadenie tak ponúka mnoho rôznych príležitostí zoceliť Vaše telo v súkromnej telocvični. Hladko pohyblivé lanové kladky zaručujú rovnomerné pohyby pri optimálnom prenose sily. Ak chcete prispôsobiť intenzitu svojim individuálnym potrebám, možno si v malých krokoch po 6 kg voliť optimálne tréningové závažia pomocou zasunutia kolíka.Z prostredného sedadla máte prístup k butterfly modulu, ktorý môže byť tiež použitý pre tréning hrudníka a ramien, ako zariadenie na naťahovanie nôh pre predné svaly na nohách a širokú hornú tyč možno využiť pre biceps, triceps, latissimus a cvičenia chrbta. K tomu je tu ešte samostatný bench-press modul.Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh, keď je namontované pútko na nohy. Zariadenie na ohýbanie nôh možno použiť pre zadnú časť nôh a zadok.Operadlo a sedadlo sú potiahnuté ľahko čistiteľnou syntetickou kožou, a preto je možné jednoducho ich po tréningu utrieť uterákom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 3000, biela, multifunkčná fitnes stanica , Sharp shape gym ball black (sptss0034nad)

KLARFIT Ultimate Gym 3500, posilňovacie centrum

KLARFIT Ultimate Gym 3500, posilňovacie centrum
Detail

Posilňovacie centrum Klarfit Ultimate Gym 3500 je ideálne tréningové zariadenie cielenej pomoci pre väčší silový potenciál svalstva brucha, paží, nôh a chrbtových svalov - skrátka svalstva celého tela. Ponúka adekvátny tréning začiatočníkom aj pokročilým, poskytuje primeraný tréning jednotlivých svalov alebo v kombinácii cvičebných komponentov aj tréning celých skupín svalov.Posilňovacie centrum Klarfit Ultimate Gym 3500 je ideálne vhodné pre pestrý tréning ako: ťahy latissimu, ploché alebo šikmé bench press, predkopávanie a zakopávanie nôh a butterfly cvičenie ramien.Hlavné časti tejto domácej posilňovacej stanice - dva čalúnené povrchy - sú príjemne polstrované a ponúkajú ideálny odpor. Povrchový materiál plôch pre ležanie je nenáročný na údržbu, odolný proti oderu a okrem toho rýchlo schne.Rozsiahle kombinačné možnosti zariadenia a cvičení umožňujú individuálny a efektívny tréning celého tela, zatiaľ čo rôzne možnosti nastavenia zariadenia dovoľujú špecifické osobné prispôsobenie a športovo-medicínsky primerané držanie tela. Pevná oceľová konštrukcia posilňovacieho centra Klarfit Ultimate Gym 3500 zaisťuje Vašu bezpečnosť počas cvičebného procesu, takže sa môžete sústrediť na naberanie svalstva.Vezmite, prosím, na vedomie, že produkt je dodávaný ako montážna sada. Montáž je možná - v závislosti od zručnosti - za 45 minút. Vzhľadom na hmotnosť a veľkosť je odporúčaná montáž 2 osobami.Vezmite, prosím, na vedomie, že lavica je dodávaná bez závaží a hriadeľa na činky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 3500, posilňovacie centrum , Sharp shape gym ball blue (sptss0038nad)

KLARFIT KS04, posilňovacia stanica, zdvihová stanica, kliky, zdvihy, brušáky

KLARFIT KS04, posilňovacia stanica, zdvihová stanica, kliky, zdvihy, brušáky
Detail

Zdvihová stanica Klarfit KS04 je ideálny stroj na cielený tréning svalstva hornej polovice tela. Súčasne a odborne môžete precvičovať brucho, hruď, chrbát a ramená.Nezáleží na tom, či začínate s cvičením alebo ste už pokročilý/a v posilňovaní – zdvihová stanica je skvelou voľbou pre každého. Navyše odpadáva neustále menenie závaží, keďže na stanici cvičíte vlastnou hmotnosťou.Po čase, keď vlastná hmotnosť nebude pri cvičení dostatočným odporom, môžete zapojiť aj závažia. Na stanici sa dajú vykonávať rôzne variácie cvikov, napríklad brušáky, zdvihy, kliky, drepy či výšvihy, čiže precvičíte rôzne skupiny svalstva.Vezmite, prosím, na vedomie, že produkt sa dodáva ako montážna sada. Montáž zaberie – závisiac od vlastnej zručnosti – do 20 minút. Na základe vysokej hmotnosti a výšky stanice odporúčame na montáž dve osoby. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT KS04, posilňovacia stanica, zdvihová stanica, kliky, zdvihy, brušáky , Sharp shape gym ball pink (sptss0042nad)

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M2

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M2
Detail

Popis výrobce Posilovací věž FINNLO MAXIMUM M2 multi-gym je určena jak pro komerční a klubové využití, tak i zákazníky z řad domácností požadující kvalitní zpracování, vynikající ergonomii cviků a moderní design. Věž nabízí komplexní protrénování celého těla desítkami cviků. Konstrukce z jakostní oceli je robustní a vykazuje vysokou tuhost, je opatřena je odolným práškovým lakem. Použitá pevnostní ocelová lanka s ochrannou vrstvou mají vysokou nosnost, spolu s nylonovými kladkami osazenými kuličkovými ložisky zajišťují stroji nevídaně plynulý a tichý chod. Zátěžové cihličky mají celkovou hmotnost 75 kg, zpřevodováním na adaptéry tak věž dosahuje zátěže až 90 kg. Pro náročnější cvičence ji lze doplnit přídavnou sadou dalších 22,5 kg na celkových 97,5 kg. Věž potřebuje pro svůj provoz přes 2 m2 a je vhodná jak pro kondiční domácí cvičení, tak i pro náročný silový trénink. FINNLO MAXIMUM M2 multi-gym disponuje moderním designem, zpracováním a špičkovou ergonomií. Mezi základní cviky, které lze provádět na kladkách patří: tlaky na prsa, tlaky na ramena, stahování kladky na břicho, rozpažování, biceps, triceps, přítahy na záda apod..Cvičení na kladkovém systému má znatelný pozitivní vliv na kloubní aparát, který není zdaleka tak namáhavý na vaše klouby, jako při klasickém silovém tréninku s činkami a zaručuje tak velice kvalitní a učinný trénink. Hlavní výhody: Dostatečný rozsah zátěže - tento model nabízí 75 kg zátěžových prvků stupňovaných v samostatných cihličkách, tak aby byl každý schopen plnohodnotně odtrénovat.Možnost dokoupení zátěže - pokud je vám základní hmotnost nedostatečně variabilní máte možnost si u nás dokoupit 22,5 kg přidavné zátěže.Přirozená ergonomie pohybu - celá věž je kompletně nastavitelná a umožňuje dokonalé přizpůsobění jednotlivých stanovišť pro přirozený zdravý pohyb Osazeno ložisky - všekerá kladková mechanika je osazena kvalitními ložisky pro plynulý a tichý chod při cvičení. Technické parametry: multifunkční posilovací kladková věžmasivní ocelová konstrukce s kvalitním povrchem a krytým zásobníkem závažínylonové kladky osazeny kuličkovými ložisky ložisky, naprosto plynulý chodocelové lana s umělohmotným potahem proti opotřebenínastavitelná zádová opěrka i sedákcelková zátěž 75 kgumožňuje cvičit přes různých 50 cvikůkomplexní procvičení celého tělanosnost: 130 kg Ostatní informace: Hmotnost stroje: 188 kgRozměry stroje - délka: 182 cmRozměry stroje - šířka: 98 cmRozměry stroje - výška: 198 cmZpůsob použití dle DIN EN: * vhodné i pro lehce komerční prostředíZáruční doba: 3 roky záruka, značkový servis u zákazníka Nosnosti stroje Maximální nosnost stroje: 130 kgMaximální nosnost kopače: 0 kgMaximální nosnost stojanu: 0 kgMaximální nosnost kladek: 0 kg Komfort cvičení Nastavitelná zádová opěrka: anoNastavitelný kopač: neNastavitelný peck-deck: anoNastavitelný sedák: anoNastavitelná výška stojanů: neMožnost posuvu lavice vůči stojanu: ne Vybavenost stanovišti Stojan na činku: neHorní kladka: anoProtisměrná kladka: anoZakopávání: anoKladka na břicho: anoPeck-deck: anoMultipress: neBradla s přednožováním: neHyperextenze: neHrazda: neTlaky na prsa v sedě: anoSpodní kladka: anoPředkopávání: anoCviky s jednoručkami: neBicepsová opěrka: neLeg-press: nePřítahy na záda: anoLavice na břicho: neStepper: ne Ostatní vlastnosti Způsob využití: Lehce komerční Rozměry stroje, hmotnost Hmotnost stroje: 175 kgŠířka stroje: 98 cmDélka stroje: 182 cmVýška stroje: 198 cmKatalogové číslo: 3631 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M2 , Select gym bag milano čierny (5703543288830)

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M1

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M1
Detail

Popis výrobce Špičkové kladkové zařízení FINNLO MAXIMUM Multi-gym M1 new nabízí možnosti pro cvičení více než 50 cviků. Konstrukce z jakostní oceli je robustní a vykazuje vysokou tuhost, opatřena je šedým lakem. Použitá ocelová lana mají vysokou nosnost, spolu s nylonovými kladkami osazenými kuličkovými ložisky zajišťují stroji nevídaně plynulý a tichý chod. Zátěžové panely mají celkovou hmotnost 75 kg, které lze dokoupit a navýšit ještě o dalších 22,5 kg. Věž potřebuje pro svůj provoz přes 2 m2 a je vhodná pro všeobecné domácí cvičení, ale pro i náročný silový trénink.FINNLO MAXIMUM Multi-gym M1 new disponuje moderním designem, zpracováním a špičkovou ergonomií. Mezi základní cviky, které lze provádět na kladkách patří: tlaky na prsa, tlaky na ramena, stahování kladky na břicho, rozpažování, biceps, triceps, přítahy na záda apod..Cvičení na kladkovém systému má znatelný pozitivní vliv na kloubní aparát, který není zdaleka tak namáhavý na vaše klouby, jako při klasickém silovém tréninku s činkami a zaručuje tak velice kvalitní a učinný trénink. TECHNICKÝ POPIS multifunkční posilovací kladková věžmasivní ocelová konstrukce s kvalitním povrchem a krytým zásobníkem závažínylonové kladky osazeny kuličkovými ložisky ložisky, naprosto plynulý chodocelové lana s umělohmotným potahem proti opotřebenínastavitelná zádová opěrka (9 poloh, až 90 stupňů)celková zátěž 75 kgumožňuje cvičit přes různých 50 cvikůdélka lanka je až 220 cmkomplexní procvičení celého tělaHmotnost cvičence: 130 kg OSTATNÍ INFORMACE Hmotnost stroje: 188 kgRozměry stroje - délka: 163 cmRozměry stroje - šířka: 105 cmRozměry stroje - výška: 213 cm (* potřebný prostor 205x160x213cm (dxšxv))Způsob použití dle DIN EN: * vhodné i pro lehce komerční prostředíZáruční doba: 3 roky záruka, značkový servis u zákazníka Nosnosti stroje Maximální nosnost stroje: 130 kg Komfort cvičení Nastavitelná zádová opěrka: anoNastavitelný kopač: neNastavitelný peck-deck: anoNastavitelný sedák: anoNastavitelná výška stojanů: neMožnost posuvu lavice vůči stojanu: ne Vybavenost stanovišti Stojan na činku: neHorní kladka: anoProtisměrná kladka: anoZakopávání: neKladka na břicho: anoPeck-deck: anoMultipress: neBradla s přednožováním: neHyperextenze: neHrazda: neTlaky na prsa v sedě: anoSpodní kladka: anoPředkopávání: neCviky s jednoručkami: neBicepsová opěrka: neLeg-press: nePřítahy na záda: anoLavice na břicho: neStepper: ne Ostatní vlastnosti Způsob využití: Profesionální fitcentra Hmotnost stroje: 188 kgŠířka stroje: 105 cmDélka stroje: 163 cmVýška stroje: 213 cmKatalogové číslo: 3630 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M1 , Gym beam caffeine 90 tabliet (8588006139099)

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M5

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M5
Detail

Popis výrobce FINNLO MAXIMUM M5 multi-gym patří k vlajkové řadě MAXIMUM od známe značky fitness vybavení FINNLO určena pro domácí, ale díky své masivní ocelové konstrukci s kvalitním povrchem a nosností 150 kg dovoluje využívat tento stroj i v lehce komerčním prostředí jako jsou např. hotelové posilovky, wellness apod. Věž má výbornou mechanikou a ergonomií pohybu a umožnuje procvičit komplexně celé tělo, je specifická především možností nezávislého cvičení dvou osob současně, tuto přednost zajišťuje dvojitá soustava závaží. FINNLO MAXIMUM M5 má v půdorys ve tvaru písmene L, lze jej tedy umístit do rohu místnosti apod. Nabízí na sobě nezávislá tři stanoviště s individuálním nastavením a 2 nezávislá závaží pro možnost cvičení dvou osob současně! Dále má nastavitelné kladky osazené ložisky a ocelové pojezdné lanko má ochranný potah proti opotřebování (lanka jsou testovány na nosnost 1000 kg). Sedlo je výškově nastavitelné a zádová opěrka je polohovatelná. Celkový chod stroje je zcela plynulý a tichý pro maximální komfort. Ramena adaptérů jsou na sobě nezávislá, což umožnuje posilování každé končetiny nezávisle a díky pravidelnému rozložení váhy máte tak možnost zcela maximálně procitit každý tlakový cvik, či peck-deck, který má vlastní trajektorii pohybu. Jedno stanoviště má krom horní kladky i bicepsový pult použitelný, ale i jako hyperextenze na spodní záda, díky spodnímu zapření nohou. Další stanoviště je opatřeno horní kladkou s adaptérem a systémem kladek s možností vertikálního nastavení pro nepřeberné množství "tahových" cviků.FINNLO MAXIMUM M5 multi-gym nabízí protrénování celého těla. Mezi základní cviky patří např. tlaky v sedě-prsa, veslování, peck-deck prsa, přítahy-veslování, přednožování, ramena-horní kladka Zásobník zátěže je krytý (celková zátěž 2 x 96 kg, cihlička po 4,5 kg). Zajímavě jsou řešeny adaptéry na peck-deck (prsa), pomocí textilních prodloužení se cvik dokonale přizpůsobí individuální trajektorii. Věž je vhodná i pro osoby s tělesnou výškou nad 200 cm.Rozměry v cm (d:š:v): 254x260x216 (potřebný prostor 300x290x220), nosnost: 150 kg, hmotnost 361 kg, záruční doba: 3 roky záruka,servis u zákazníka, způsob použití dle DIN EN: Třída dle EN-957: HB, domácí a lehce komerční prostředí. Nosnosti stroje Maximální nosnost stroje: 150 kgMaximální nosnost kopače: 0 kgMaximální nosnost stojanu: 0 kgMaximální nosnost kladek: 0 kg Komfort cvičení Nastavitelná zádová opěrka: anoNastavitelný kopač: anoNastavitelný peck-deck: neNastavitelný sedák: anoNastavitelná výška stojanů: neMožnost posuvu lavice vůči stojanu: ne Vybavenost stanovišť Stojan na činku: neHorní kladka: anoProtisměrná kladka: anoZakopávání: anoKladka na břicho: anoPeck-deck: neMultipress: neBradla s přednožováním: neHyperextenze: neHrazda: neTlaky na prsa v sedě: anoSpodní kladka: anoPředkopávání: anoCviky s jednoručkami: anoBicepsová opěrka: anoLeg-press: nePřítahy na záda: anoLavice na břicho: neStepper: ne Ostatní vlastnosti Způsob využití: Lehce komerční Rozměry stroje, hmotnost Hmotnost stroje: 361 kgŠířka stroje: 260 cmDélka stroje: 254 cmVýška stroje: 216 cmKatalogové číslo: 3633 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M5 , Philco phaf 5000

KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 150 kg, QR oceľ, čierna

KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 150 kg, QR oceľ, čierna
Detail

Multifunkčná posilňovacia stanica KLARFIT Ultimate Gym 9000 ti pomôže s každodenným tréningom a umožňuje domáce vykonávanie cvičení, ktoré je šetrné pre kĺby. Robustný rám z práškovo lakovanej, pieskovanej, kvalitnej ocele umožňuje viac ako 100 rôznych cvičení celého tela. Aby si mohol ihneď začať, tréningové zariadenie Ultimate Gym 9000 je dodávané so závažiami s hmotnosťou 100 kg, ktoré sa dajú na seba ukladať v krokoch po 7 kg. Kladkostroj s hladkým chodom zaručuje rovnomerný pohyb s optimálnym prenosom sily. Zo sedadla stanice máš prístup k stanici na tréning hrude, ktorú môžeš použiť aj na cviky bench press. Pomocou leg press stanice efektívne trénuješ svoje predné svaly na nohách, kladka je ideálna pre tvoje bicepsy, tricepsy a svaly chrbta. To nie je stále všetko: na negatívne naklonenej lavičke môžeš vykonávať ďalšie cvičenia nôh a brucha, dip veža a stepper ukončujú tréningovú ponuku. Kvalitné štruktúrované čalúnenie ti ponúka maximálny komfort pri používaní a po použití sa jednoducho čistí. Trénuješ radšej vo dvojici? Zariadenie Ultimate Gym 9000 od spoločnosti KLARFIT je tak šikovne navrhnuté, že môžeš dokonca trénovať vo dvojici. Kompletný tréning celého tela pre zapojenie všetkých svalov: Ultimate Gym 9000 od spoločnosti KLARFIT. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 150 kg, QR oceľ, čierna , Gemini xga-5000

KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 150 kg, QR oceľ, biela

KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 150 kg, QR oceľ, biela
Detail

Pozdvihnite tréning celého tela na novú úroveň: fitnes veža Klarfit Ultimate Gym 9000 vás prevedie radom cvičení a tréningových možností na priamej ceste k vysnívanému telu. Konštrukcia so 7 stanovištiami a práškovo lakovaným oceľovým rámom umožňuje viac ako 100 rôznych cvičení pre tréning celého tela. Zariadenie teda ponúka širokú škálu možností workoutov vo vašej vlastnej posilňovni. Stanica na posilňovanie hrudníka (chest station) sa používa ako centrálna súčasť zariadenia na cviky typu bench press pre tréning svalstva hrudníka a ramien. Leg press stanica je vhodná na posilnenie svalov stehien a lýtok. Široká horná tyč stanice pre lat pulldown umožňuje širokú škálu cvičení na posilnenie bicepsov, tricepsov, najširšieho svalu chrbta (latissimus) a chrbta. Kladkostroj curl stanice je obzvlášť vhodný pre tréning bicepsov, tricepsov a chrbtových svalov postojačky, veslovanie v sede pre tréning ramien, chrbta a paží alebo pre cvičenie ťahov nohami, keď sa na zariadenie upevní dodávaný popruh na nohy. Stepper sa dá použiť na trénovanie zadnej časti nôh a zadku. Šikmá bench press lavička je vhodná aj na bench press na negatívne naklonenej lavičke a na početné cvičenia brušných svalov, zatiaľ čo dip veža umožňuje vďaka podpornému modulu zdvihy nôh a visenie pri cvikoch na ramená. Operadlá a sedadlo majú kvalitnú textilnú štruktúru s ľahko umývateľným poťahom zo syntetickej kože, a preto ich po tréningu stačí jednoducho utrieť handričkou. S fitnes vežou Klarfit Ultimate Gym 9000 obohatíte Váš tradičný tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Ultimate Gym 9000, fitness stanica, 7 stanovíšť, do 150 kg, QR oceľ, biela , Wiky parkovacia stanica (8590331903375)

KLARFIT Power-Gym inverzná lavica, 6-v-1 multi zariadenie

KLARFIT Power-Gym inverzná lavica, 6-v-1 multi zariadenie
Detail

Inverzia, kliky, dipy, zhyby a tréning brušných svalov len s jedným zariadením? Klarfit Power-Gym inverzná lavica je ozajstný multitalent a perfektný partner na workout doma.Ako inverzná lavica ponúka Klarfit Power-Gym optimálnu uvoľňujúcu kúru pre Vašu chrbticu. "Hang-up" terapia na gravitačnom stroji je perfektne vhodná na prevenciu bolestivých následkov všedného dňa stráveného v kancelárii alebo po namáhavej telesnej aktivite. Na ležadle s penovým polstrovaním sa ťažisko tela pohodlne otáča o 180°. Premiestnená týmto spôsobom je chrbtica natiahnutá a odľahčená, srdcovo-cievny systém získava kondíciu. Zbavíte sa napätia vo svaloch chrbta a krku a medzistavcové platničky sú zásobené novou výživnou tekutinou. Už niekoľko cvičebných jednotiek do týždňa značne zlepší stav Vašej chrbtice, uvoľní bolesti hlavy spôsobené napätím svalstva a pomáha predísť vyskočeniu medzistavcových platničiek.Na posilnenie kondície vo všeobecnosti ponúka Klarfit Power-Gym multi zariadenie viacero rukovätí a polstrov. Pomocou týchto rukovätí môžete vykonávať rôzne cvičenia na posilnenie telesnej zdatnosti. Kliky, zhyby, drepy a dipy tak môžete vykonávať čo najlepšie. Keď je operadlo upevnené obrátene v hornej polohe, slúži ako opierka na tréning brušného svalstva.O optimálne podmienky na inverznej lavici Klarfit Power-Gym sa postará 22-stupňové výškové nastavenie pomocou ktorého lavicu môžete prispôsobiť telesnej výške. Polstrované nylonové upevnenia udržia trénujúceho pevne vo svojej polohe, zatiaľ čo bezpečnostné popruhy umožňujú rýchle opätovné vzpriamenie sa z každej polohy. Stabilnú oceľovú konštrukciu je možné zaťažiť do 120 kg.Klarfit Power-Gym inverzná lavica je nefalšované multifunkčné zariadenie vhodné rovnako pre začiatočníkov ako aj pre fitness nadšencov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Power-Gym inverzná lavica, 6-v-1 multi zariadenie , Hasičská stanica garáž (8592525063315)

KLARFIT FIT-HB3, domáca posilňovacia stanica, lavica, držiak na činku

KLARFIT FIT-HB3, domáca posilňovacia stanica, lavica, držiak na činku
Detail

Posilňovacia stanica Klarfit je všestranné športové zariadenie v cenovo výhodnom prevedení zamerané na laických používateľov.Základnou funkciou je vytvorenie priestoru na sedľahy, kde je vďaka nastaviteľným prvkom možné prispôsobovať želanú obtiažnosti cvičenia. Druhá možnosť posilňovania spočíva v cvikoch s činkami. Nastaviteľné elementy stanice (na dlhom polstrovaní, na krátkom polstrovaní a na stĺpiku) sa dajú rýchlo a bezpečne prisôsobiť.Dve plochy na chrbát sú vystlané príjemným polstrovaním z umelej kože, ktorá je nenáročná na údržbu.Prosíme, všimnite si, že zariadenie dodávame ako montážny set. Jeho zloženie trvá - v závislosti na zručnosti - približne 15 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT FIT-HB3, domáca posilňovacia stanica, lavica, držiak na činku , Woody - stanica dvojposchodová (8591864921027)

KLARFIT KS02, posilňovacia stanica, tréningová lavička, káblové vedenie, predpažný pult

KLARFIT KS02, posilňovacia stanica, tréningová lavička, káblové vedenie, predpažný pult
Detail

Klarfit KS02 posilňovacia stanica predstavuje dokonalý posilňovací prístroj na precvičenie brušného, ramenného, nožného a chrbtového svalsta - čiže celého tela. Prístroj je určený začiatočníkom i pokročilým, ponúka samostatné alebo kombinované možnosti cvičenia.Posilňovacia lavička slúži predovšetkým na tréning so zdvihovou tyčou na posilnenie predovšetkým ramenného a hrudného svalstva. Predpažný pult a motýlik sú k dispozícii na vyrysovanie ramien a pliec, nožný valcový pult na posilňovanie horného a spodného stehna, a kormidlový lanovod precvičuje chrbtové svalstvo.Široké kombinačné možnosti cvičení umožňujú optimálne precvičovanie celého tela podľa vlastných požiadaviek. Stabilná oceľová konštrukcia zabezpečuje zariadeniu vysokú bezpečnosť pri cvičení.Prosím, berte na vedomie, že prístroj sa dodáva ako montážna sada. Jej montáž trvá cca. 30 minút. Na základe vysokej hmotnosti niektorých častí odporúčame na montáž dve osoby.Prosím, berte na vedomie, že zobrazené závažia/posilňovacia činka nie sú súčasťou balenia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT KS02, posilňovacia stanica, tréningová lavička, káblové vedenie, predpažný pult , Woody - hlavná stanica (8591864921010)

KLARFIT The Mountain fitnes stanica, latissimus, sivý

KLARFIT The Mountain fitnes stanica, latissimus, sivý
Detail

Zariadenie The Mountain od spoločnosti Klarfit je spoľahlivá fitnes stanica, ktorá Vám pomôže s každodenným tréningom.Pevný kovový rám umožňuje rad rôznych cvičení pre ruky, nohy, hrudník a chrbát. Hladko pohyblivé lanové kladky zaručujú plynulý pohyb pre optimálny prenos sily pre tréning šetriaci kĺby.V strede je butterfly modul pre cvičenia hrudníka a ramien, predkopávanie pre predné svaly na nohách a latissimus veža pre tréning bicepsu, tricepsu, latissima a chrbtových svalov. Okrem toho je tiež možný bench press.Lanové zariadenia sú vhodné pre biceps, triceps a cvičenia chrbta v stoji, veslovacie cvičenie v sede pre ramená, chrbát a paže alebo cvičenia nôh, keď je namontované pútko na nohy. Zariadenie na ohýbanie nôh možno použiť pre zadnú časť nôh a zadok.Polstrovanie je potiahnuté ľahko udržiavateľnou umelou kožou a po tréningu sa dá ľahko utrieť.Vezmite, prosím, na vedomie, že produkt je dodávaný ako montážna sada. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT The Mountain fitnes stanica, latissimus, sivý , Veľká požiarna stanica (8595615274110)

KLARFIT JUMPANATIC FITNESS TRAMPOLINA, 44/112 CM, RUKOVAT, SKLAPACIA, CIERNA, 10032109

KLARFIT JUMPANATIC FITNESS TRAMPOLINA, 44/112 CM, RUKOVAT, SKLAPACIA, CIERNA, 10032109
Detail

FITNESS TRAMPOLÍNA. Náročný fitness tréning a zábava sa nedajú kombinovať? Ale ba! S fitness trampolínou Jumpanatic od spoločnosti Klarfit sa kalórie spaľujú veľmi rýchlo. Súčasne cvičíte vytrvalosť, koordináciu a balans. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT JUMPANATIC FITNESS TRAMPOLINA, 44/112 CM, RUKOVAT, SKLAPACIA, CIERNA, 10032109 , Walachia železničná stanica (8594036430365)

KLARFIT VIBE VX, VIBRACNA PLOSINA, 200 W, 3 PROGRAMY, AUDIOCONNECT, CIERNA, 10033197

KLARFIT VIBE VX, VIBRACNA PLOSINA, 200 W, 3 PROGRAMY, AUDIOCONNECT, CIERNA, 10033197
Detail

VIBRAČNÁ PLOŠINA . Dobré vibrácie! Zažite relaxačný ale aj náročný tréning celého tela s individuálne zvolenými zvukmi pomocou vibračnej plošiny Klarfit Vibe VX. . Vibračný workout s 20 rýchlosťami a 3 vopred nastavenými (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT VIBE VX, VIBRACNA PLOSINA, 200 W, 3 PROGRAMY, AUDIOCONNECT, CIERNA, 10033197 , Kine-max professional gym ball – ružový (8592822000815)

KLARFIT T-Trix, pull up stanica, MultiGym koncept, 110 kg max., prenosná taška, čierna

KLARFIT T-Trix, pull up stanica, MultiGym koncept, 110 kg max., prenosná taška, čierna
Detail

Pre silné telo! Vytrénované ramená, paže, brušné a chrbtové svaly - žiadny problém s pull up stanicou Klarfit T-Trix. Robustné tréningové zariadenie z opieskovanej ocele s tyčou na zhyby z masívneho buku možno veľmi jednoducho vďaka modulárnej konštrukcii zmontovať a hneď ho používať na tréningové účely. S nosnosťou až do 110 kg je stanica vhodná pre takmer všetkých športovcov. Vďaka konceptu MultiGym je zariadenie T-Trix vhodné pri maximálnej výške 190 cm na cviky pull up alebo chin up, pri minimálnej výške 114 cm je vhodná predovšetkým na tréning dipov. O ešte väčšiu rozmanitosť tréningov s pull up stanicou Klarfit T-Trix sa postará možnosť používať zariadenie na zemi pri realizácii hlbokých pull up cvikov alebo klikov v chôdzi. Robustná oceľová konštrukcia zabezpečuje za každých okolností dobrú stabilitu, ktorá je získaná prostredníctvom trojnohého spevnenia rámu. Po ukončení tréningu sa dá stanica jednoducho rozložiť na niekoľko jednotlivých častí a uložiť v prenosnej taške alebo pohodlne prepraviť. Vždy o tréning popredu: vďaka všestrannej a priestorovo úspornej pull up stanici Klarfit T-Trix môžete v domácom štúdiu kedykoľvek trénovať chrbát, brucho alebo ramená. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT T-Trix, pull up stanica, MultiGym koncept, 110 kg max., prenosná taška, čierna , Kine-max professional gym ball – modrá (8592822000808)

KLARFIT STRONGHOLD, KLADKA, STROPNA INSTALACIA, 2 M KABEL, TRICEPSOVA TYC, CIERNA FARBA 10032256

KLARFIT STRONGHOLD, KLADKA, STROPNA INSTALACIA, 2 M KABEL, TRICEPSOVA TYC, CIERNA FARBA 10032256
Detail

POSILŇOVACÍ STROJ . Precvičené ramenné, brušné a chrbtové svaly v priestorovo úspornom domácom štúdiu - s Klarfit Hangman kladkou to nie je žiaden problém. Masívne tréningové zariadenie vyrobené z ocele s práškovým (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT STRONGHOLD, KLADKA, STROPNA INSTALACIA, 2 M KABEL, TRICEPSOVA TYC, CIERNA FARBA 10032256 , Xd design bobby flex gym, čierny (p705.801)

KLARFIT HR 1100 posilňovacia stanica, Half Rack 2 J-háky, tyč na zhyby, čierna farba

KLARFIT HR 1100 posilňovacia stanica, Half Rack 2 J-háky, tyč na zhyby, čierna farba
Detail

Efektívny tréning na budovanie svalovej hmoty medzi vlastnými štyrmi stenami: Klarfit HR 1100 posilňovacia stanica umožňuje doma profesionálny tréning ako v športovom štúdiu. Half rack má 2 J-háky, ktoré sa prostredníctvom 32 výškových stupňov v odstupoch po 6 cm bezproblémovo a rýchlo prispôsobia individuálnemu tréningu, a tým ponúkajú odkladaciu plochu pre obojručné činky vo Vami želanej výške: tým je rack samozrejme vhodný aj na typické cvičenie benchpress. Pevne inštalovaná tyč na zhyby s priemerom 3 mm sa postará o rozmanitosť a dodatočnú stabilitu počas cvičenia.Klarfit HR 1100 posilňovacia stanica je vyrobená z pevnej, 5x5 cm hrubej štvorhrannej oceľovej rúrky s hrúbkou 1,5 mm a garantuje maximálnu zaťažiteľnosť až 150 kg. O poriadok po tréningu sa postarajú dva držiaky na tyče pre obojručné činky s otvorom 5 cm. Pre dodatočnú bezpečnosť pri umiestnení je možné zariadenie priskrutkovať do zeme. Gumené ochranné čiapočky na nožičkách chránia podlahu a bránia šmýkaniu sa zariadenia.S Half rack-om HR 1100 od spoločnosti Klarfit už nič nestojí v ceste bezpečnému a efektívnemu tréningu s činkami s cieľom budovania svalovej hmoty u Vás doma.Dostupné farby: čierna, biela (produkt 10031715).Prosím, majte na vedomí, že vyobrazená činka vrátane závaží nie je súčasťou balenia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT HR 1100 posilňovacia stanica, Half Rack 2 J-háky, tyč na zhyby, čierna farba , Gym beam l-glutamín 500 g (sptgym090nad)

KLARFIT HR 1100 posilňovacia stanica, Half Rack 2 J-háky, tyč na zhyby, biela farba

KLARFIT HR 1100 posilňovacia stanica, Half Rack 2 J-háky, tyč na zhyby, biela farba
Detail

Efektívny tréning na budovanie svalovej hmoty medzi vlastnými štyrmi stenami: Klarfit HR 1100 posilňovacia stanica umožňuje doma profesionálny tréning ako v športovom štúdiu. Half rack má 2 J-háky, ktoré sa prostredníctvom 32 výškových stupňov v odstupoch po 6 cm bezproblémovo a rýchlo prispôsobia individuálnemu tréningu, a tým ponúkajú odkladaciu plochu pre obojručné činky vo Vami želanej výške: tým je rack samozrejme vhodný aj na typické cvičenie benchpress. Pevne inštalovaná tyč na zhyby s priemerom 3 mm sa postará o rozmanitosť a dodatočnú stabilitu počas cvičenia.Klarfit HR 1100 posilňovacia stanica je vyrobená z pevnej, 5x5 cm hrubej štvorhrannej oceľovej rúrky s hrúbkou 1,5 mm a garantuje maximálnu zaťažiteľnosť až 150 kg. O poriadok po tréningu sa postarajú dva držiaky na tyče pre obojručné činky s otvorom 5 cm. Pre dodatočnú bezpečnosť pri umiestnení je možné zariadenie priskrutkovať do zeme. Gumené ochranné čiapočky na nožičkách chránia podlahu a bránia šmýkaniu sa zariadenia.S Half rack-om HR 1100 od spoločnosti Klarfit už nič nestojí v ceste bezpečnému a efektívnemu tréningu s činkami s cieľom budovania svalovej hmoty u Vás doma.Dostupné farby: biela, čierna (produkt 10031714).Prosím, majte na vedomí, že vyobrazená činka vrátane závaží nie je súčasťou balenia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT HR 1100 posilňovacia stanica, Half Rack 2 J-háky, tyč na zhyby, biela farba , Acra gb 5000 (8595042716375)

Garthen Ultimate 570 Kusový žetón Hodnota 5000 - 50 ks

Garthen Ultimate 570 Kusový žetón Hodnota 5000 - 50 ks
Detail

Garthen Ultimate 570 Kusový žetón Hodnota 5000 - 50 ks z kategórie Voľný čas | Poker | Sady žetónov na poker | Kusové žetóny | Ultimate kúpite na Kokiskashop.sk za 10.49 €. 50 kusových žetónov design Ultimate s potlačou s laserovým efektom. Technické údaje: priemer: 4 cm výška: 3 mm materiál: plast s kovovým jadrom hodnota: 5000 farba: ružová hmotnosť: 12 g Obsah balenia: 50 x žetón (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Garthen Ultimate 570 Kusový žetón Hodnota 5000 - 50 ks , Stell sho 5000 (35048451)

KLARFIT VIBE 3DX PRO, VIBRACNA PLOSINA, 2 X 200 W, 3D REZIM, DIALKOVY OVLADAC, CIERNA, 10033201

KLARFIT VIBE 3DX PRO, VIBRACNA PLOSINA, 2 X 200 W, 3D REZIM, DIALKOVY OVLADAC, CIERNA, 10033201
Detail

VIBRAČNÁ PLOŠINA . Zacíť tie vibrácie! Vibračná plošina KLARFIT Vibe 3DX Pro je profesionálny tréner celého tela pre rôzne svalové skupiny, na zvýšenie celkovej kondície a zlepšenie rovnováhy. . Vibračný workout s 3 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT VIBE 3DX PRO, VIBRACNA PLOSINA, 2 X 200 W, 3D REZIM, DIALKOVY OVLADAC, CIERNA, 10033201 , Liebherr rf 5000 (992439151)

Gymbeam multifunkcna zavesna hrazda

Gymbeam multifunkcna zavesna hrazda
Detail

Multifunkčná závesná hrazda je výborná na domáci tréning vrchnej časti tela. Jej multifunkčný tvar umožňuje širokú škálu cvikov, kde precvičíte svaly chrbta, hrudníka, brucha a rúk. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gymbeam multifunkcna zavesna hrazda , Nikon sb-5000 (fsa04301)

DELPHIN MULTIFUNKCNA SATKA ATAK UNI, 101001587

DELPHIN MULTIFUNKCNA SATKA ATAK UNI, 101001587
Detail

MULTIFUNKČNÁ ŠATKA . Multifunkčná šatka s jedinečným dizajnom, ktorá poteší všetkých priaznivcom prívlačovej série ATAK! . Extra prijemný materiál, z ktorého je vyrobená, dodáva pocit komfortu a pohodlia za každých (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN MULTIFUNKCNA SATKA ATAK UNI, 101001587 , Sonik insurgent 5000 (5055279519789)

DELPHIN MULTIFUNKCNA SATKA CARPATH UNI, 101001585

DELPHIN MULTIFUNKCNA SATKA CARPATH UNI, 101001585
Detail

MULTIFUNKČNÁ ŠATKA . Multifunkčná šatka s jedinečným dizajnom, ktorá poteší všetkých priaznivcom série CARPATH. . Extra prijemný materiál, z ktorého je vyrobená, dodáva pocit komfortu a pohodlia za každých okolností. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN MULTIFUNKCNA SATKA CARPATH UNI, 101001585 , Wiky skrutkovacia policajná stanica (8590331112753)

Kokoso Baby Multifunkcna tyčinka Bez Parfum

Kokoso Baby Multifunkcna tyčinka Bez Parfum
Detail

Multifunkčný a praktický balzam v tyčinke vyrobený zo 100 % prírodných a organických zložiek pomôže ošetrovať a vyživovať pokožku všetkých členov rodiny. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Kokoso Baby Multifunkcna tyčinka Bez Parfum , Bwt filtračná stanica aqualizer (9022001925329)

Kokoso Baby Multifunkcna tyčinka S Parfum

Kokoso Baby Multifunkcna tyčinka S Parfum
Detail

Multifunkčný a praktický balzam v tyčinke vyrobený zo 100 % prírodných a organických zložiek pomôže ošetrovať a vyživovať pokožku všetkých členov rodiny. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Kokoso Baby Multifunkcna tyčinka S Parfum

AG FITNES čaj NS

AG FITNES čaj NS
Detail

Čajová zmes z ekologických surovín. Zlepšuje dýchanie, telesnú kondíciu a výkonnosť. Povzbudzuje myslenie a znižuje stres. (drmax.sk)

Podobné produkty ako AG FITNES čaj NS

Rukavice fitnes 6039 - S

Rukavice fitnes 6039 - S
Detail

Rukavice FITNESS 6039 Performance AIR system, skvělé rukavice do posilovny. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Rukavice fitnes 6039 - S

Rukavice fitnes 6039 - M

Rukavice fitnes 6039 - M
Detail

Rukavice FITNESS 6039 Performance AIR system, skvělé rukavice do posilovny. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Rukavice fitnes 6039 - M

Fitnes LIFEFIT FIT Oblečení velikost: S

Fitnes LIFEFIT FIT Oblečení velikost: S
Detail

Fitness rukavice (kožená dlaň), velmi dobrá prodyšnost a ventilace, pěnové výztuhy na dlani, systém pro snadné sundávání rukavic QUICK UNDRESS. Stahování na suchý zip. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Fitnes LIFEFIT FIT Oblečení velikost: S

ACRA Fitnes set pro posilování a rehabilitaci

ACRA Fitnes set pro posilování a rehabilitaci
Detail

Fitness set univerzální je určena pro různorodá cvičení a nenáročné posilování různých telesných partií. Sada obsahuje : gymnastický míč 65 cm posilovací kolečko gumový expander 7x11x1200mm dvoučinná pumpička 25cm švihadlo balení je v potištěné barevné krabici, vše je sladěné do stejné barvy skladba výrobků umožňuje různorodé využití ke cvičení v domácích podmínkách. (efitness.sk)

Podobné produkty ako ACRA Fitnes set pro posilování a rehabilitaci

Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Oblečení velikost: M

Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Oblečení velikost: M
Detail

Fitness rukavice (kožená dlaň), velmi dobrá prodyšnost a ventilace, pěnové výztuhy na dlani, systém pro snadné sundávání rukavic QUICK UNDRESS. Stahování na suchý zip. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Oblečení velikost: M

Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Oblečení velikost: S

Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Oblečení velikost: S
Detail

Fitness rukavice (kožená dlaň), velmi dobrá prodyšnost a ventilace, pěnové výztuhy na dlani, systém pro snadné sundávání rukavic QUICK UNDRESS. Stahování na suchý zip. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Rulyt Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. M, růžovo-bílé Oblečení velikost: S

Lifefit Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. XL, černo-bílé Lifefit Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. XL, černo-bílé Oblečení velikost: M

Lifefit Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. XL, černo-bílé Lifefit Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. XL, černo-bílé Oblečení velikost: M
Detail

Fitness rukavice (kožená dlaň), velmi dobrá prodyšnost a ventilace, pěnové výztuhy na dlani, systém pro snadné sundávání rukavic QUICK UNDRESS. Stahování na suchý zip. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Lifefit Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. XL, černo-bílé Lifefit Fitnes rukavice LIFEFIT KNIT, vel. XL, černo-bílé Oblečení velikost: M

KLARFIT Inverzná lavica Klarfit Relax Zone Comfort, nosnosť 150 kg

KLARFIT Inverzná lavica Klarfit Relax Zone Comfort, nosnosť 150 kg
Detail

Klarfit Relax Zone Comfort je inverzná lavica, ktorá Vám umožní efektívne posilňovanie chrbtového svalstva. Pre svoje liečivé a preventívne účinky sú lavice tohto typu sú používané najmä v oblasti fitness a fyzioterapie.Vsúčasnosti ľudia stále viac trpia bolesťami chrbta a pliec a tuhnutím svalstva a rýchlo vzrastá aj počet osôb trpiacich na ochorenia súvisiace s platničkami. Dlhá sedavá práca a nesprávne držanie tela denno-denne zaťažujú našu chrbticu, čo vedie k dlhodobým zdravotným problémom a pretrvávajúcej bolesti.Táto lavica Vám umožní odstrániť takého problémy alebo predísť podobným nepríjemnostiam posilňovaním, naťahovaním a spevňovaním chrbtového svalstva. Úplné uvoľnenie chrbtice totiž vedie k tomu, aby ste uľavili svojim platničkám a zvýšili prietok mozgovo-miechového moku. Okrem toho cvičenie podporuje prekrvenie, ktoré je dôležité pri predchádzaní bolesti hlavy a pod.Jeden z najznámejších antických lekárov, Aristoteles, už 400 rokov pred Kristom poznal pozitívne vplyvy správneho držania tela a na odstránenie podobných fyziologických ťažkostí používal cvičenie na rebríkoch. Našťastie, takéto praktiky dnes už nie sú potrebné. Dnes máme k dispozícii pohodlné inverzné lavice, ktoré nám už po 10 minútach cvičenia dvakrát týždenne zabezpečia správne držanie tela a úľavu od našich bolestí.Inverzná lavica má nosnosť 150 kilogramov. Jej výška je nastaviteľná v 20 stupňoch, čo umožňuje prispôsobenie každej postave. Komfort pri cvičení zabezpečuje 5-centimetrové mäkké čalúnenie. Pomocou nylonového pásu je možné nastaviť maximálnu inverziu lavice (180°).Pevná konštrukcia zariadenia Vám pri cvičení dodá pocit bezpečia.Klarfit Relax Zone Comfort je účinný nástroj na terapiu a efektívnu prevenciu zdravotných problémov, vhodný na umiestnenie v domácej posilňovni.Zariadenie dodávame ako montážny set. Jeho zloženie trvá - v závislosti na zručnosti - približne 30 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Inverzná lavica Klarfit Relax Zone Comfort, nosnosť 150 kg

KLARFIT Inverzná lavica Klarfit Relax Zone Pro, nosnosť do 150 kg

KLARFIT Inverzná lavica Klarfit Relax Zone Pro, nosnosť do 150 kg
Detail

Klarfit Relax Zone Pro je inverzná lavica, ktorá Vám umožní efektívne posilňovanie chrbtového svalstva. Pre svoje liečivé a preventívne účinky sú lavice tohto typu sú používané najmä v oblasti fitness a fyzioterapie.V súčasnosti ľudia stále viac trpia bolesťami chrbta a pliec a tuhnutím svalstva a rýchlo vzrastá aj počet osôb trpiacich na ochorenia súvisiace s platničkami. Dlhá sedavá práca a nesprávne držanie tela denno-denne zaťažujú našu chrbticu, čo vedie k dlhodobým zdravotným problémom a pretrvávajúcej bolesti.Táto lavica Vám umožní odstrániť takého problémy alebo predísť podobným nepríjemnostiam posilňovaním, naťahovaním a spevňovaním chrbtového svalstva. Úplné uvoľnenie chrbtice totiž vedie k tomu, aby ste uľavili svojim platničkám a zvýšili prietok mozgovo-miechového moku. Okrem toho cvičenie podporuje prekrvenie, ktoré je dôležité pri predchádzaní bolesti hlavy a pod.Jeden z najznámejších antických lekárov, Aristoteles, už 400 rokov pred Kristom poznal pozitívne vplyvy správneho držania tela a na odstránenie podobných fyziologických ťažkostí používal cvičenie na rebríkoch. Našťastie, takéto praktiky dnes už nie sú potrebné. Dnes máme k dispozícii pohodlné inverzné lavice, ktoré nám už po 10 minútach cvičenia dvakrát týždenne zabezpečia správne držanie tela a úľavu od našich bolestí.Inverzná lavica má nosnosť 150 kilogramov. Jej výška je nastaviteľná v 20 stupňoch, čo umožňuje prispôsobenie každej postave. Komfort pri cvičení zabezpečuje 5-centimetrové mäkké čalúnenie. Pomocou nylonového pásu je možné nastaviť maximálnu inverziu lavice (180°).Pevná konštrukcia zariadenia Vám pri cvičení dodá pocit bezpečia.Klarfit Relax Zone Pro je účinný nástroj na terapiu a efektívnu prevenciu zdravotných problémov, vhodný na umiestnenie v domácej posilňovni.Zariadenie dodávame ako montážny set. Jeho zloženie trvá - v závislosti na zručnosti - približne 30 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Inverzná lavica Klarfit Relax Zone Pro, nosnosť do 150 kg

KLARFIT Podložka na jogu Klarfit, 190 x 60 cm, 15 mm

KLARFIT Podložka na jogu Klarfit, 190 x 60 cm, 15 mm
Detail

Podložka na jogu Klarfit je pre telo príjemné cvičebné zariadenie, ktoré položí 15 mm hrubý základ pre príjemný tréning, chrániaci kĺby.Vlastnosti materiálu plastovej peny tlmia vibrácie a účinne izolujú hluk aj chlad podlahy. Súčasne pena prijíma telesnú teplotu trénujúceho a stará sa tak o uvoľnenie svalov a správnu teplotu tréningových podmienok.Možnosti využitia podložky nie sú obmedzené na jogu, ale týkajú sa aj gymnastiky, pilatesu, chrbticu šetriaceho tréningu brušných svalov, cvičenia, aerobiku alebo cvičenia pre tehotné . Z fyziologického hľadiska umožňuje poddajnosť a flexibilita materiálu tréning, ktorý obzvlášť šetrí kĺby - dôležité aj pri skákaní a pohybových cvičeniach.Okrem toho môže byť podložka vďaka vysokej odolnosti a zvukovej izolácii použitá aj ako podložka pod tréningové zariadenia, ktoré môžu potenciálne poškodiť podlahu alebo sú len jednoducho hlučné. Jej celková pevnosť a odolnosť umožňujú neškodné používanie na rozličných povrchoch - napríklad na pláži, na záhrade alebo na terase.Po vonkajšom použití poteší podložka ďalšou vlastnosťou - je odolná proti špine a tiež najjednoduchším spôsobom očistiteľná z oboch strán: utretím teplou vodou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Podložka na jogu Klarfit, 190 x 60 cm, 15 mm

KLARFIT Bouncer MultiGym, multifunkčná hrazda, 200 kg, oceľ

KLARFIT Bouncer MultiGym, multifunkčná hrazda, 200 kg, oceľ
Detail

Poďme cvičiť! Vytrénované ruky, ramená, brucho a chrbát a dokonca aj nohy v domácom fitnes centre - s multifunkčnou tréningovou stanicou Klarfit Bouncer to nie je žiadny problém. Robustné tréningové zariadenie je vyrobené z ocele lakovanej práškovou metódou sa úplne jednoducho upevní na stenu pomocou hákov. Vďaka uchyteniu na stene sa dá používať ako hrazda alebo dip a Leg Raise stanica. S nosnosťou až 200 kg je tyč vhodná prakticky pre všetkých atlétov. 8 možností uchopenia sa postará o veľkú rozmanitosť cvikov na najmenšom priestore. O pevné a bezpečné uchopenie na zariadení sa starajú pogumované rukoväte s rozmermi 12 x 3 cm (D x Ø). 4 cm polstrovanie na opierkach rúk a chrbta sa stará o príjemný tréning s MultiGym.Ešte viac zmeny získa Klarfit Bouncer Dip stanica vďaka možnosti použiť ju na zemi na dips - predovšetkým pre začínajúcich silových športovcov - alebo na cvičenie Push Ups. Komu to stále nestačí, ten využije upevňovacie očká, aby stanicu rozšíril pomocou iných zariadení ako je sú popruhy alebo Power Ropes.Vždy byť o jeden tréning napred: s multifunkčnou hrazdou Klarfit Bouncer môžeš kedykoľvek v tvojom domácom fitnes centre cvičiť chrbát, brucho, ruky a dokonca aj nohy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Bouncer MultiGym, multifunkčná hrazda, 200 kg, oceľ

MOVIT posilňovacia stanica, čierna

MOVIT posilňovacia stanica, čierna
Detail

MOVIT posilňovacia stanica, čierna z kategórie Šport | Fitness | Posilňovacie stroje a prístroje | Posilňovacie lavice kúpite na Kokiskashop.sk za 247.99 €. Kombinovaná dlhá a šikmá lavica, viacnásobne nastaviteľné operadlo a stojan na činky, integrovaný modul káblovej kladky, dve rukoväte pre ponorenie, dva stojany na zadnej strane pre vybavenie, pogumované stabilné nožičky. Dlhý stojan na činky (až 180 kg), motýlie ramená (každé až 40 kg), ľahko vymeniteľný stojan na kotúle a kliešte na nohy (až 60 kg) Technické údaje: rozmery výrobku: 180 x 125 x 90 - 110 cm hmotnosť: cca 40 kg maximálne zaťaženie: 280 kg (vrátane hmotnosti tela) farba: čierna čalúnenie: imitácia kože Obsah balenia: 1 x posilňovacia stanica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MOVIT posilňovacia stanica, čierna

AGROKARPATY FITNES čaj so ženšenom 20x2 g (40 g)

AGROKARPATY FITNES čaj so ženšenom 20x2 g (40 g)
Detail

Charakteristika: AGROKARPATY FITNES čaj so ženšenom zlepšuje dýchanie, telesnú kondíciu a výkonnosť.Povzbudzuje myslenie a znižuje stres. Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Dávkovanie: 1 vrecko zalejeme 0,2 l vriacej vody a prikryté necháme lúhovať 8-15 minút. Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: Calluna vulgaris (vres) , Camellia (Thea) sinensis (zelený čaj) , Citrus aurantium (sevilský pomaranč) , Epilobium parviflorum (vŕbovka, kyprina) , Panax ginseng (ázijský, kórejský, červený ženšen) Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako AGROKARPATY FITNES čaj so ženšenom 20x2 g (40 g)

KLARFIT Klarfit Puzzta podložky, 6 kusov, EVA pena, 12 okrajových častí, MemorySafe, modrá farba

KLARFIT Klarfit Puzzta podložky, 6 kusov, EVA pena, 12 okrajových častí, MemorySafe, modrá farba
Detail

Mäkké, protišmykové a kombinovateľné: vysokokvalitné EVA podložky Klarfit Puzzta sú mnohostranne použiteľné a chránia Vaše podlahy pred poškodeniami každého druhu. Sada podložiek Klarfit Puzzta pozostávajúca zo šiestich penových štvorcov sa ideálne hodí ako podložka pod tréningové zariadenia ako bežiace pásy, lavičky s činkami a ergometre alebo je vhodná ako mäkká podložka pri cvičení jogy, pri cvičení na zemi alebo ako hracia plocha v detskej izbe. Vďaka inovatívnej puzzle technike v sekunde zložíte a rozložíte 6 plôch, ktoré spolu pevne držia a nešmýkajú sa. Každá podložka vyrobená z EVA peny o hrúbke 1 cm má rozmery 60 x 60 cm, takže podľa potreby a počtu podložiek, ktoré do seba zasuniete, môžete dostať plochy o rôznej veľkosti až do 2,2 m². Vďaka 12 individuálne nasaditeľným okrajovým častiam sú zakončenia hladké a nevznikajú žiadne okraje, o ktoré by ste sa mohli potknúť. Podlahová krytina tak vyzerá nie len úplne čistá, ale je aj hygienická: prach a nečistota sa na rovných zakončeniach nezachytia a všetko ostane dokonale čisté. Materiál je taktiež MemorySafe, to znamená, že sa po zaťažení vráti do svojho pôvodného stavu, takže na podložke nevznikajú žiadne odtlačky ťažkých predmetov. Podložky majú ešte mnoho ďalších výhod: sú bez zápachu, šetrné k pokožke, odolné voči oteru a vďaka stredne mäkkému povrchu ich taktiež môžete použiť v hracích kútikoch detských izieb. Príjemný sprievodný efekt: ich vlastnosti, ktoré tlmia nárazy zmierňujú zvuky pri našľapovaní alebo hraní a ušetria tak aj uši Vašich susedov, keď zábava bude o čosi hlasitejšia. Mnohostranné a okamžite použiteľné: Puzzta podložky od spoločnosti Klarfit! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako KLARFIT Klarfit Puzzta podložky, 6 kusov, EVA pena, 12 okrajových častí, MemorySafe, modrá farba

Fitnes rukavice LIFEFIT TOP, vel. XL, černé Oblečení velikost: L

Fitnes rukavice LIFEFIT TOP, vel. XL, černé Oblečení velikost: L
Detail

Fitness rukavice (částečně kožené), velmi dobrá prodyšnost a ventilace, pěnové výztuhy na dlani, nový systém pro snadné sundávání rukavic QUICK UNDRESS. Stahování na suchý zip. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Fitnes rukavice LIFEFIT TOP, vel. XL, černé Oblečení velikost: L

Fitnes rukavice LIFEFIT TOP, vel. XL, černé Oblečení velikost: XL

Fitnes rukavice LIFEFIT TOP, vel. XL, černé Oblečení velikost: XL
Detail

Fitness rukavice (částečně kožené), velmi dobrá prodyšnost a ventilace, pěnové výztuhy na dlani, nový systém pro snadné sundávání rukavic QUICK UNDRESS. Stahování na suchý zip. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Fitnes rukavice LIFEFIT TOP, vel. XL, černé Oblečení velikost: XL

BoarderKING 360°, balančná lopta k balančnej doske, fitnes lopta, guma

BoarderKING 360°, balančná lopta k balančnej doske, fitnes lopta, guma
Detail

Rozhýb sa! S balančnou loptou BoarderKING 360° získa tvoja balančná doska všetko, čo je potrebné pre náročný a účinný tréning.Kvalita, ktorú vidíš a cítiš: balančná lopta BoarderKING 360° s priemerom 20 cm je vyrobená celá zo stabilnej a ľahkej gumy. Je vhodná pre všetky naše dosky, aby im poskytovala 360° voľnosť pohybu s extrémne veľkým počtom možností naklonenia. Vďaka tomu je ideálna pre pokročilých surfistov na doske, ktorí chcú zvýšiť úroveň náročnosti svojho tréningu. Surfovanie bez vody a mora: tréning s balančnou loptou 360° v kombinácii s doskou veľmi dobre napodobňuje pohyby pri surfovaní a pritom prináša veľa zábavy.Balančná lopta BoarderKING 360° k balančným doskám a trickboardom je viac ako len náhradný diel. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako BoarderKING 360°, balančná lopta k balančnej doske, fitnes lopta, guma

Faller 239101 N Stanica stanice Königsfeld

Faller 239101 N Stanica stanice Königsfeld
Detail

Pôsobivo! 2-dielna staničná súprava pozostávajúca z reprezentatívnej prijímacej budovy s pevným prízemím a ostrovného nástupišťa so schodiskom, čakacími lavicami a reklamnými panelmi ako príslušenstvom. Ľahko omietnuté bočné krídla so sivými rohovými kameňmi a okennými rámami je možné postaviť v rôznych výškach. Voliteľné zastrešenie domovej plošiny je kompenzované sklenenými prvkami. Sada je obmedzená. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Faller 239101 N Stanica stanice Königsfeld
Klarfit Treado Active (4060656162015), KLARFIT Workspace Fusion (4060656153884), Klarfit Pacemaker X3 čierny (4260365798691), Klarfit Pacemaker X1 čierny (4260365798721), Klarfit Workspace Go Light (4060656108532), TRX Tactical Gym (847585006283), Sharp Shape Gym ball black (SPTss0034nad), Sharp Shape Gym ball blue (SPTss0038nad), Sharp Shape Gym ball pink (SPTss0042nad), Select Gym Bag Milano čierny (5703543288830), Gym Beam Caffeine 90 tabliet (8588006139099), PHILCO PHAF 5000, Gemini XGA-5000, Wiky parkovacia stanica (8590331903375), Hasičská stanica garáž (8592525063315), Woody - Stanica dvojposchodová (8591864921027), Woody - Hlavná stanica (8591864921010), Veľká požiarna stanica (8595615274110), Walachia Železničná stanica (8594036430365), Kine-MAX Professional GYM Ball – ružový (8592822000815), Kine-MAX Professional GYM Ball – modrá (8592822000808), XD Design Bobby Flex Gym, čierny (P705.801), Gym Beam L-Glutamín 500 g (SPTgym090nad), Acra GB 5000 (8595042716375), STELL SHO 5000 (35048451), LIEBHERR Rf 5000 (992439151), Nikon SB-5000 (FSA04301), Sonik Insurgent 5000 (5055279519789), Wiky skrutkovacia policajná stanica (8590331112753), BWT filtračná stanica Aqualizer (9022001925329)