Klarstein beerkules vycapne zariadenie, 10033689

Produkt Klarstein beerkules vycapne zariadenie, 10033689 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarstein beerkules vycapne zariadenie, 10033689 upraviť a produkt hľadať znova.

KLARSTEIN BEERKULES VYCAPNE ZARIADENIE, 10033689

Detail

VÝČAPNÉ ZARIADENIE . Najväčšie výhody: . v najlepšej spoločnosti: výčapné zariadenie s plynovými kartušami CO2 pre pôžitok s piva zo súdku priamo doma . ľadový pôžitok: chladenie piva s kompresorom s technológioiu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN BEERKULES VYCAPNE ZARIADENIE, 10033689 , Klarstein obsidian (4060656232701)

KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE, CHLADENIE PIVA, NA 5 L SUDOK, 10030663

KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE, CHLADENIE PIVA, NA 5 L SUDOK, 10030663
Detail

VÝČAPNÉ ZARIADENIE. Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci pôžitok z piva.. Vhodné na čapovanie zo všetkých 5-litrových súdkov s CO2 kartušovým tlakovým systémom, vrátane adaptéra pre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE, CHLADENIE PIVA, NA 5 L SUDOK, 10030663 , Klarstein mundschenk (4260457488141)

KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE, CHLADENIE PIVA, 5L SUDOK, CO2, USLACHTILA OCEL, CIERNE, 10032176

KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE, CHLADENIE PIVA, 5L SUDOK, CO2, USLACHTILA OCEL, CIERNE, 10032176
Detail

VÝČAPNÉ ZARIADENIE . Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne . Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! . Čerstvo čapované chutí (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN SKAL, VYCAPNE ZARIADENIE, CHLADENIE PIVA, 5L SUDOK, CO2, USLACHTILA OCEL, CIERNE, 10032176 , Klarstein beerfest (4260414893476)

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ
Detail

Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! Čerstvo načapované chutí najlepšie. Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal sa postará o neustály pôžitok z piva zo všetkých 5-litrových súdkov. Vďaka tlakovému systému CO2 plynových kartuší získava sladový mok vždy ten správny tlak. Tri plynové kartuše sú dodávané a postarajú sa priamo od začiatku o správny tlak vedenia. Aby sa dali pripojiť aj súdky Heineken, pre ktoré nie je potrebný tlak CO2, je dodávaný vhodný pripájací adaptér. O ešte väčší pôžitok sa stará integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladenie súdka s pivom podľa potreby na 2-12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje pivný chladič ešte efektívnejšie. Na svoje si prídete nielen chuťovo, keďže zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal je štýlové výčapné zariadenie s pákou a lesklou konštrukciou z ušľachtilej ocele. Ak by niečo pri čapovaní vytieklo, odkvapkávacia miska rýchlo a spoľahlivo všetko zachytí. Čerstvý zážitok z piva, priamo zo súdka. Výčapné zariadenie Klarstein Skal. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ , Klarstein scooby (4060656162343)

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ
Detail

Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! Čerstvo načapované chutí najlepšie. Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal sa postará o neustály pôžitok z piva zo všetkých 5-litrových súdkov. Vďaka tlakovému systému CO2 plynových kartuší získava sladový mok vždy ten správny tlak. Tri plynové kartuše sú dodávané a postarajú sa priamo od začiatku o správny tlak vedenia. Aby sa dali pripojiť aj súdky Heineken, pre ktoré nie je potrebný tlak CO2, je dodávaný vhodný pripájací adaptér. O ešte väčší pôžitok sa stará integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladenie súdka s pivom podľa potreby na 2-12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje pivný chladič ešte efektívnejšie. Na svoje si prídete nielen chuťovo, keďže zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal je štýlové výčapné zariadenie s pákou a lesklou konštrukciou z ušľachtilej ocele. Ak by niečo pri čapovaní vytieklo, odkvapkávacia miska rýchlo a spoľahlivo všetko zachytí. Čerstvý zážitok z piva, priamo zo súdka. Výčapné zariadenie Klarstein Skal. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ , Klarstein miro (4060656109058)

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne
Detail

Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! Čerstvo čapované chutí najlepšie. Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal sa postará o neustály pôžitok z piva zo všetkých 5-litrových súdkov. Vďaka tlakovému systému CO2 plynových kartuší získava sladový mok vždy ten správny tlak. Tri plynové kartuše sú súčasťou balenia a postarajú sa priamo od začiatku o správny tlak vedenia. Aby sa dali pripojiť aj súdky Heineken - pre ktoré nie je potrebný tlak CO2 - je dodávaný vhodný pripojovací adaptér. O ešte väčší pôžitok sa stará integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladenie súdka s pivom podľa potreby na 2 - 12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje pivný chladič ešte efektívnejšie. Na svoje si prídete nielen chuťovo, keďže zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal je štýlové výčapné zariadenie so zlatou pákou. Korpus zariadenia je lakovaný luxusnou čiernou farbou a pri barovom pulte určite zaujme. Ak by niečo pri čapovaní vytieklo, odkvapkávacia miska rýchlo a spoľahlivo všetko zachytí. Čerstvý zážitok z piva, priamo zo súdka: výčapné zariadenie Klarstein Skal. Dostupné farby: čierna, kartáčovaná ušľachtilá oceľ (produkt 10030663) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne , Klarstein solve (4060656233562)

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne

Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne
Detail

Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! Čerstvo čapované chutí najlepšie. Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal sa postará o neustály pôžitok z piva zo všetkých 5-litrových súdkov. Vďaka tlakovému systému CO2 plynových kartuší získava sladový mok vždy ten správny tlak. Tri plynové kartuše sú súčasťou balenia a postarajú sa priamo od začiatku o správny tlak vedenia. Aby sa dali pripojiť aj súdky Heineken - pre ktoré nie je potrebný tlak CO2 - je dodávaný vhodný pripojovací adaptér. O ešte väčší pôžitok sa stará integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladenie súdka s pivom podľa potreby na 2 - 12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje pivný chladič ešte efektívnejšie. Na svoje si prídete nielen chuťovo, keďže zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal je štýlové výčapné zariadenie so zlatou pákou. Korpus zariadenia je lakovaný luxusnou čiernou farbou a pri barovom pulte určite zaujme. Ak by niečo pri čapovaní vytieklo, odkvapkávacia miska rýchlo a spoľahlivo všetko zachytí. Čerstvý zážitok z piva, priamo zo súdka: výčapné zariadenie Klarstein Skal. Dostupné farby: čierna, kartáčovaná ušľachtilá oceľ (produkt 10030663) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Skal, výčapné zariadenie, chladenie piva, 5 l súdok, CO2, ušľachtilá oceľ, čierne , Klarstein poplife (4060656104190)

Klarstein Beerkules, výčapné zariadenie, 5l súdky, kompresor, 120W, čierne

Klarstein Beerkules, výčapné zariadenie, 5l súdky, kompresor, 120W, čierne
Detail

Pre extra studený a rýchly pôžitok z piva v domácom bare potrebujete len naše výčapné zariadenie Klarstein Beerkules - najsilnejší v chladení! S ním potečie jačmenné zlato dva krát tak čerstvo priamo do pohára.Čerstvo načapované, chutí najlepšie. Výčapné zariadenie Klarstein Beerkules sa postará o stály pôžitok z chmeľu zo všetkých 5l párty a súdkov so vstavaným výčapným systémom alebo bez meho. Jeho schopnosti rýchleho ochladzovania sú skutočne obrovské: vďaka jeho výkonnému chladiacemu kompresoru s technológiou UltraFast Cooling ochladí výčapné zariadenie súdky z pokojovej teploty len za 4 hodiny na studené teploty od 2 do 12°C - rýchlejší nie je nik! Požadovanú teplotu v nádrži je možné nastaviť pomocou 6 prednastavení alebo priamo v stupňoch na LED displeji. Vďaka tlakovému systému z CO2 kartušami si chmeľový džús so svojou krásnou penou nájde cestu do pivných pohárov, krčahov alebo džbánov. Tri plynové kartuše sú obsiahnuté v balení a starajú sa ihneď od zašiatku o správny tlak v obehu. S cieľom zabezpečiť ľahký prístup k súdkom s integrovaným výdajným systémom - pre ktorý nie je potrebný žiadny tlak CO2 - je zahrnutý zodpovedajúci pripojovací adaptér. Dômyselný indikátor hladiny poskytuje neustále informácie o zostávajúcich zásobách piva vo výčapnom zariadení, takže nikto nečakane nebude na suchu.Aj oko pije: s našim výčapným zariadením Klarstein Beerkules si neprídu na svoje len chuťové bunky. Barové zariadenie s výčapom je skutočne štýlové. Luxusné čierne plastové diely sa dopĺňajú s brúsenou ušľachtilou oceľou a starajú sa tak na baroch, servírovacích stoloch a v pivných stanoch o skutočnú pastvu pre oko. Ak sa pri čapovaní niečo pokazí, odkvapkávacia misa zachytí všetko rýchlo a spoľahlivo.Na Olymp pivného pôžitku, ľadové občerstvenie priamo zo súdku: výčapné zariadenie Klarstein Beerkules. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Beerkules, výčapné zariadenie, 5l súdky, kompresor, 120W, čierne , Klarstein vinea (4260509683067)

Klarstein Beerkules, výčapné zariadenie, 5l súdky, kompresor, 120W, čierne

Klarstein Beerkules, výčapné zariadenie, 5l súdky, kompresor, 120W, čierne
Detail

Pre extra studený a rýchly pôžitok z piva v domácom bare potrebujete len naše výčapné zariadenie Klarstein Beerkules - najsilnejší v chladení! S ním potečie jačmenné zlato dva krát tak čerstvo priamo do pohára.Čerstvo načapované, chutí najlepšie. Výčapné zariadenie Klarstein Beerkules sa postará o stály pôžitok z chmeľu zo všetkých 5l párty a súdkov so vstavaným výčapným systémom alebo bez meho. Jeho schopnosti rýchleho ochladzovania sú skutočne obrovské: vďaka jeho výkonnému chladiacemu kompresoru s technológiou UltraFast Cooling ochladí výčapné zariadenie súdky z pokojovej teploty len za 4 hodiny na studené teploty od 2 do 12°C - rýchlejší nie je nik! Požadovanú teplotu v nádrži je možné nastaviť pomocou 6 prednastavení alebo priamo v stupňoch na LED displeji. Vďaka tlakovému systému z CO2 kartušami si chmeľový džús so svojou krásnou penou nájde cestu do pivných pohárov, krčahov alebo džbánov. Tri plynové kartuše sú obsiahnuté v balení a starajú sa ihneď od zašiatku o správny tlak v obehu. S cieľom zabezpečiť ľahký prístup k súdkom s integrovaným výdajným systémom - pre ktorý nie je potrebný žiadny tlak CO2 - je zahrnutý zodpovedajúci pripojovací adaptér. Dômyselný indikátor hladiny poskytuje neustále informácie o zostávajúcich zásobách piva vo výčapnom zariadení, takže nikto nečakane nebude na suchu.Aj oko pije: s našim výčapným zariadením Klarstein Beerkules si neprídu na svoje len chuťové bunky. Barové zariadenie s výčapom je skutočne štýlové. Luxusné čierne plastové diely sa dopĺňajú s brúsenou ušľachtilou oceľou a starajú sa tak na baroch, servírovacích stoloch a v pivných stanoch o skutočnú pastvu pre oko. Ak sa pri čapovaní niečo pokazí, odkvapkávacia misa zachytí všetko rýchlo a spoľahlivo.Na Olymp pivného pôžitku, ľadové občerstvenie priamo zo súdku: výčapné zariadenie Klarstein Beerkules. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Beerkules, výčapné zariadenie, 5l súdky, kompresor, 120W, čierne , Klarstein skal (4260457489865)

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W
Detail

Výčapné zariadenie na pivo Passau odKlarstein sa postará o extra vychladený a extra rýchly pôžitok z piva v domácom bare: pretože najlepšie chutí čerstvo načapované! Výčapné zariadnie Passau od Klarstein zabezpečuje stály pôžitok z chmeľu zo všetkých uzavretých 6-litrových sudov. Vďaka integrovanému čerpadlu stlačeného vzduchu nepotrebujete ďalšiu kartušu CO2 a môžete si vychutnať každé pivo s mimoriadne napenenou korunkou. Môžete si tu zvoliť teplotu chladenia od 3 do 12 °C a vďaka LED displeju ju mať neustále pod kontrolou. Vďaka displeju s konštantným zobrazením úrovne naplnenia chladničky na pivo máte najlepší prehľad o svojich zásobách piva. Čapovanie je veľmi jednoduché a vďaka odnímateľnej odkvapkávacej miske zostane každý pult čistý. Vďaka svojmu malému, kompaktnému formátu možno výčapné zariadenie bez problémov používať kdekoľvek.Na Olympe pôžitku z piva, ľadové osvieženie priamo zo suda: výčapné zariadenie Klarstein Passau. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W , Klarstein guernsey (4055068013062)

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W
Detail

Výčapné zariadenie na pivo Passau odKlarstein sa postará o extra vychladený a extra rýchly pôžitok z piva v domácom bare: pretože najlepšie chutí čerstvo načapované! Výčapné zariadnie Passau od Klarstein zabezpečuje stály pôžitok z chmeľu zo všetkých uzavretých 6-litrových sudov. Vďaka integrovanému čerpadlu stlačeného vzduchu nepotrebujete ďalšiu kartušu CO2 a môžete si vychutnať každé pivo s mimoriadne napenenou korunkou. Môžete si tu zvoliť teplotu chladenia od 3 do 12 °C a vďaka LED displeju ju mať neustále pod kontrolou. Vďaka displeju s konštantným zobrazením úrovne naplnenia chladničky na pivo máte najlepší prehľad o svojich zásobách piva. Čapovanie je veľmi jednoduché a vďaka odnímateľnej odkvapkávacej miske zostane každý pult čistý. Vďaka svojmu malému, kompaktnému formátu možno výčapné zariadenie bez problémov používať kdekoľvek.Na Olympe pôžitku z piva, ľadové osvieženie priamo zo suda: výčapné zariadenie Klarstein Passau. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W , Klarstein guernsey (4055068013055)

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W
Detail

Výčapné zariadenie na pivo Passau odKlarstein sa postará o extra vychladený a extra rýchly pôžitok z piva v domácom bare: pretože najlepšie chutí čerstvo načapované! Výčapné zariadnie Passau od Klarstein zabezpečuje stály pôžitok z chmeľu zo všetkých uzavretých 6-litrových sudov. Vďaka integrovanému čerpadlu stlačeného vzduchu nepotrebujete ďalšiu kartušu CO2 a môžete si vychutnať každé pivo s mimoriadne napenenou korunkou. Môžete si tu zvoliť teplotu chladenia od 3 do 12 °C a vďaka LED displeju ju mať neustále pod kontrolou. Vďaka displeju s konštantným zobrazením úrovne naplnenia chladničky na pivo máte najlepší prehľad o svojich zásobách piva. Čapovanie je veľmi jednoduché a vďaka odnímateľnej odkvapkávacej miske zostane každý pult čistý. Vďaka svojmu malému, kompaktnému formátu možno výčapné zariadenie bez problémov používať kdekoľvek.Na Olympe pôžitku z piva, ľadové osvieženie priamo zo suda: výčapné zariadenie Klarstein Passau. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W , Klarstein beefalo, (4055068011105)

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W

Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W
Detail

Výčapné zariadenie na pivo Passau odKlarstein sa postará o extra vychladený a extra rýchly pôžitok z piva v domácom bare: pretože najlepšie chutí čerstvo načapované! Výčapné zariadnie Passau od Klarstein zabezpečuje stály pôžitok z chmeľu zo všetkých uzavretých 6-litrových sudov. Vďaka integrovanému čerpadlu stlačeného vzduchu nepotrebujete ďalšiu kartušu CO2 a môžete si vychutnať každé pivo s mimoriadne napenenou korunkou. Môžete si tu zvoliť teplotu chladenia od 3 do 12 °C a vďaka LED displeju ju mať neustále pod kontrolou. Vďaka displeju s konštantným zobrazením úrovne naplnenia chladničky na pivo máte najlepší prehľad o svojich zásobách piva. Čapovanie je veľmi jednoduché a vďaka odnímateľnej odkvapkávacej miske zostane každý pult čistý. Vďaka svojmu malému, kompaktnému formátu možno výčapné zariadenie bez problémov používať kdekoľvek.Na Olympe pôžitku z piva, ľadové osvieženie priamo zo suda: výčapné zariadenie Klarstein Passau. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Passau, výčapné zariadenie, 6 l univerzálne sudy, čerpadlo stlačeného vzduchu, 3 - 12 °C, 65 W , Klarstein beefalo (4055068015608)

Bomann BZ 6029 CB výčapné zariadenie

Bomann BZ 6029 CB výčapné zariadenie
Detail

To, že čapované pivo chutí zo všetkých najlepšie, je bez diskusie. S výčapom Bomann si doprajete komfort čapovaného piva aj u vás doma. Vďaka kompaktným rozmerom výčapného zariadenia ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek. Súdok piva s objemom 5 litrov šikovne ukryjete do výčapu, takže nenaruší dizajn vašej kuchyne. Produkt je vyrobený z nehrdzavejúcecho materiálu, ktorý pôsobí čisto a elegantne.Jednoduché ovládanie pomocou jedného výčapného kohútikaa je doplnené LED displejom, ktorý ukazuje teplotu. Tú je možné nastaviť v rozmedzí od 2 do 12 °C. Nechýba ani vstavané chladenie a možnosť ovládať tlak pre vytvorenie ideálnej peny. Výrobok funguje na systéme CO2 plynových bômb, pričom tri bombičky sú súčasťou balenia. Súdky značky Heineken však tlak CO2 nepotrebujú, preto je dodávaný aj vhodný pripojovací adaptér.Vlastnosti: súdok s objemom 5 l ukryjete priamo do výčapu LED displej pre presný prehľad o teplote jednoduché ovládanie i inštalácia vysoká kvalita vďaka oplášteniu z nehrdzavejúcej ocele kompatibilný so všetkými typmi 5-litrových sudov (4home.sk)

Podobné produkty ako Bomann BZ 6029 CB výčapné zariadenie , Klarstein beefalo (4055068015615)

Výčapné zariadenie Klarstein Tap2Go

Výčapné zariadenie Klarstein Tap2Go
Detail

Čerstvo načapované pivo chutí najlepšie, preto si ho vychutnajte aj pri kempovaní. Mobilný vodovodný kohútik 2 v 1 s chladničkou na nápoje Klarstein Tap2Go vám toto potešenie poskytne. 13-litrovú chladiacu nádrž zariadenia Klarstein Tap2Go možno použiť (po vybratí pivného suda) aj na chladenie iných nápojových fliaš, napríklad vína, šampanského alebo nápojových plechoviek. Zariadenie možno používať v stacionárnej prevádzke pomocou sieťovej zástrčky, ale aj na cestách pomocou autonabíjačky vo vozidle. Technológia EasyTap zabezpečuje jednoduchú obsluhu a integrovaný termoelektrický chladiaci systém ochladí sud s pivom až na 3 °C. Ak sa počas čapovania niečo vyleje, odkvapkávacia miska to všetko spoľahlivo zachytí. Jednotka je vhodná pre sudy Heineken s objemom 5 l. Súčasťou dodávky sú aj vhodné pripojovacie adaptéry. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Výčapné zariadenie Klarstein Tap2Go , Klarstein princesize (4260435911791)

Výčapné zariadenie Klarstein Skal

Výčapné zariadenie Klarstein Skal
Detail

Každý milovník piva vám potvrdí, že tento nápoj chutí najlepšie, keď je čerstvo načapovaný. Klarstein Skal vám tiež poskytne potešenie z piva v domácnosti. Vďaka tlakovému systému plynových kartuší CO2 má pivo vždy správny tlak. Tri plynové kartuše sú súčasťou balenia. Na pripojenie štandardných 5-litrových sudov (pre ktoré nie je potrebný tlak CO2) sa dodáva vhodný pripojovací adaptér. Zážitok z piva umocňuje integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladiť sud piva podľa potreby na 2-12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje chladič piva ešte efektívnejšie. Ak by sa počas prievanu niečo vylialo, odkvapkávacia miska to všetko spoľahlivo zachytí. Tento výrobok poteší nielen milovníkov piva, ale aj nadšencov dizajnu, pretože Klarstein Skal je naozaj štýlový. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Výčapné zariadenie Klarstein Skal , Klarstein coolart (4060656455223)

Čierne výčapné zariadenie Klarstein Skal

Čierne výčapné zariadenie Klarstein Skal
Detail

Každý milovník piva vám potvrdí, že tento nápoj chutí najlepšie, keď je čerstvo načapovaný. Klarstein Skal vám tiež poskytne potešenie z piva v domácnosti. Vďaka tlakovému systému plynových kartuší CO2 má pivo vždy správny tlak. Tri plynové kartuše sú súčasťou balenia. Na pripojenie štandardných 5-litrových sudov (pre ktoré nie je potrebný tlak CO2) sa dodáva vhodný pripojovací adaptér. Zážitok z piva umocňuje integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladiť sud piva podľa potreby na 2-12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje chladič piva ešte efektívnejšie. Ak by sa počas prievanu niečo vylialo, odkvapkávacia miska to všetko spoľahlivo zachytí. Tento výrobok poteší nielen milovníkov piva, ale aj nadšencov dizajnu, pretože Klarstein Skal je štýlový a má krásnu zlatú páku. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierne výčapné zariadenie Klarstein Skal , Klarstein coolart (4060656455230)

Klarstein Vinsider 24D Built-In, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie

Klarstein Vinsider 24D Built-In, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie
Detail

Vinotéka Vinsider 24D Built-In od spoločnosti Klarstein: s veľkým objemom a optimálnym skladovaním pre ten najlepší pôžitok z pitia vína.Vinotéka Klarstein Vinsider 24D Built-In s objemom 24 litrov poskytne každému vínu ideálne podmienky na zachovanie jeho optimálnej teploty pre konzumáciu a plnú arómu. Stačí otvoriť elegantné predné dvere s rámom v štýlovom QuartzCrystal vzhľade a umiestniť víno na jednu z 3 drevených políc. Potom treba vybrať požadovanú teplotu chladenia a vinotéka od spoločnosti Klarstein sa postará o ideálne podmienky pre víno. Víno bude nielen perfektne vychladené, ale tiež štýlovo uskladnené.Vinotéka Vinsider 24D Built-In od spoločnosti Klarstein nanovo interpretuje klasickú vínnu pivnicu: v pôsobivom elegantnom dizajne z ocele, skla a dreva. Vďaka prepínateľnému LED osvetleniu interiéru bude tvoje víno kedykoľvek decentne viditeľné. Vďaka svojim praktickým rozmerom je vinotéka ideálna na nekomplikovanú montáž do kuchynskej linky alebo pod skrinky v kuchynskej linke. Zmestí sa takmer do akejkoľvek medzery.Dokonale temperované víno na každú príležitosť: s vinotékou Klarstein Vinsider 24D Built-In v štýlovej edícii Quartz Edition! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Vinsider 24D Built-In, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie , Klarstein coolart (4060656455254)

Klarstein Bananarama, náhradný nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie, priesvitný

Klarstein Bananarama, náhradný nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie, priesvitný
Detail

Priehľadný nástavec ako náhrada za opotrebované diely v sušiacom zariadení Klarstein Bananarama. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bananarama, náhradný nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie, priesvitný , Klarstein gatsby (4060656226038)

Klarstein Bananarama, náhradný nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie, priesvitný

Klarstein Bananarama, náhradný nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie, priesvitný
Detail

Priehľadný nástavec ako náhrada za opotrebované diely v sušiacom zariadení Klarstein Bananarama. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bananarama, náhradný nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie, priesvitný , Klarstein grillpot (4260414897603)

Klarstein Vinsider 24D Built-In, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie

Klarstein Vinsider 24D Built-In, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie
Detail

Vinotéka Vinsider 24D Built-In od spoločnosti Klarstein: s veľkým objemom a optimálnym skladovaním pre ten najlepší pôžitok z pitia vína.Vinotéka Klarstein Vinsider 24D Built-In s objemom 24 litrov poskytne každému vínu ideálne podmienky na zachovanie jeho optimálnej teploty pre konzumáciu a plnú arómu. Stačí otvoriť elegantné predné dvere s rámom v štýlovom QuartzCrystal vzhľade a umiestniť víno na jednu z 3 drevených políc. Potom treba vybrať požadovanú teplotu chladenia a vinotéka od spoločnosti Klarstein sa postará o ideálne podmienky pre víno. Víno bude nielen perfektne vychladené, ale tiež štýlovo uskladnené.Vinotéka Vinsider 24D Built-In od spoločnosti Klarstein nanovo interpretuje klasickú vínnu pivnicu: v pôsobivom elegantnom dizajne z ocele, skla a dreva. Vďaka prepínateľnému LED osvetleniu interiéru bude tvoje víno kedykoľvek decentne viditeľné. Vďaka svojim praktickým rozmerom je vinotéka ideálna na nekomplikovanú montáž do kuchynskej linky alebo pod skrinky v kuchynskej linke. Zmestí sa takmer do akejkoľvek medzery.Dokonale temperované víno na každú príležitosť: s vinotékou Klarstein Vinsider 24D Built-In v štýlovej edícii Quartz Edition! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Vinsider 24D Built-In, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie , Klarstein parforce (10033301)

Klarstein ShirtButler Deluxe, zariadenie na automatické sušenie a žehlenie, 1250 W

Klarstein ShirtButler Deluxe, zariadenie na automatické sušenie a žehlenie, 1250 W
Detail

Už žiadne pokrčené košele, upratovacie návštevy a časovo náročné hodiny žehlenia. Klarstein ShirtButler Deluxe vysuší a ožehlí tričká, košele, blúzky, pulóvre a nohavice v okamihu. Je dlho očakávaným riešením pre všetky moderné domácnosti.Systém 2 v 1 umožňuje zariadeniu Klarstein ShirtButler Deluxe nielen rýchle schnutie, ale aj spoľahlivé žehlenie. Odevy sa po pracom cykle veľmi jednoducho natiahnu na balónové telo, ktoré sa priebežne napĺňa vzduchom pomocou bezpečnostného ohrievača s výkonom 1250 W. Zariadenie odoberá vďaka technológii HotAir Tension a priedušnému materiálu Oxford nylon všetku vlhkosť z košieľ, nohavíc, blúzok a tričiek už po niekoľkých minútach. So 6-úrovňovým časovačom od 0 do 180 min. je zároveň možné zvoliť ideálny čas sušenia, resp. žehlenia pre príslušné odevy. Vďaka nízkej hlasitosti sľubuje zariadenie mimoriadne tichú prevádzku. Kompaktná veľkosť zariadenia na sušenie a žehlenie zaisťuje priestorovo úsporné uskladnenie. LED kontrolka okrem toho spoľahlivo zobrazuje výber zvolených možností.Sušenie a žehlenie v jednom: Klarstein ShirtButler Deluxe je domáci spotrebič 2 v 1, ktorý ihneď musíte mať! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ShirtButler Deluxe, zariadenie na automatické sušenie a žehlenie, 1250 W , Klarstein parforce (10033300)

Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie

Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie
Detail

Vinotéka Vinsider 41D Built-In Duo od spoločnosti Klarstein: s veľkým objemom, 2 teplotnými zónami a optimálnym skladovaním pre ten najlepší pôžitok z pitia vína.Vinotéka Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo s objemom 41 litrov poskytne každému vínu ideálne podmienky na zachovanie jeho optimálnej teploty pre konzumáciu a plnú arómu. Stačí otvoriť elegantné predné dvere s rámom v štýlovom QuartzCrystal vzhľade a umiestniť víno na jednu z 3 drevených políc. Potom treba vybrať požadovanú teplotu chladenia a vinotéka od spoločnosti Klarstein sa postará o ideálne podmienky pre víno. Víno bude nielen perfektne vychladené, ale tiež štýlovo uskladnené.Večer s rozlične temperovanými druhmi vína? Žiaden problém! Vďaka digitálnemu ovládaniu interiéru je možné vo vinotéke vytvoriť 2 rôzne teplotné zóny. Tak bude ideálne postarané o biele aj červené druhy vína – či už čoskoro v čase večere, alebo počas ďalších mesiacov. Víno bude počas uskladnenia chránené pred vibráciami alebo dopadom svetla.Vinotéka Vinsider 41D Built-In Duo od spoločnosti Klarstein nanovo interpretuje klasickú vínnu pivnicu: v pôsobivom elegantnom dizajne z ocele, skla a dreva. Vďaka prepínateľnému LED osvetleniu interiéru bude tvoje víno kedykoľvek decentne viditeľné. Vďaka svojim praktickým rozmerom je vinotéka ideálna na nekomplikovanú montáž do kuchynskej linky alebo pod skrinky v kuchynskej linke. Zmestí sa takmer do akejkoľvek medzery.Dokonale temperované víno na každú príležitosť: s vinotékou Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo v štýlovej edícii Quartz Edition! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie , Geko lanové vyťahovacie zariadenie (g01071)

Klarstein Appenzell 2G, čierny, tradičný rakletovací gril, 600 W, stolné zariadenie

Klarstein Appenzell 2G, čierny, tradičný rakletovací gril, 600 W, stolné zariadenie
Detail

Tradícia a technika v dokonalom splynutí: Rakletovací gril Klarstein Appenzell 2G je perfektným partnerom pre úspešný rakletovací večer s priateľmi, susedmi, partnerom alebo celou rodinou. Rakletovací gril Klarstein Appenzell 2G vykúzli dokonale pripravený, roztečený syr s lahodnou, zlatohnedou kôrkou. Bez väčšej námahy si užijete relaxačný, kulinársky večer s Vašimi najbližšími, na ktorý si budete pamätať ešte dlho. Užite si rakletovanie tradičným spôsobom: Kvalitne vyzretý syr, roztopený v celku a rozložený na bagetu, zemiaky alebo mäso. Syr sa za týmto účelom rozmiestni priamo na grilovaciu plochu a umiestni sa pod 600 W silné vyhrievacie teleso. Pomocou výškového nastavenia nekomplikovane určíte, ako rýchlo syr získa horúcu krémovú konzistenciu. Dve drevené rúčky umožňujú bočné otáčanie a horizontálny náklon grilovacej plochy pre ľahké rozdelenie hotového syra hladným hosťom. Samozrejme je možné nastaviť výkon pomocou integrovaného otočného regulátora podľa chuti a nálady: Kto má syr rád mierne tmavší, nastaví teplotu na vyššiu hodnotu. Ak má byť naopak syr len jemne roztopený, bude vhodnejšia nízka teplota. S rakletovacím grilom Klarstein Appenzell 2G sú pohodové večery pri kulinárskych špecialitách zaručené. Bez väčšej námahy môžete vykúzliť vynikajúce špeciality tradičným spôsobom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Appenzell 2G, čierny, tradičný rakletovací gril, 600 W, stolné zariadenie , Fomei čítacie zariadenie 14 (fy4450)

Klarstein ICE3-POWERICER-XXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 160

Klarstein ICE3-POWERICER-XXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 160
Detail

So zariadením na výrobu kociek ľadu od spoločnosti Klarstein budú nápoje osviežením. V barovej prevádzke a na podujatiach zostáva toto výkonné zariadenie stále chladné a zaručuje úplnú chuťovú neutrálnosť. S výkonom 160 W nespôsobuje žiadne problémy a ostáva nenápadným spolupracovníkom, ktoré plní svoj účel aj v pokojnej atmosfére a v oddychových zónach bez toho, aby bolo hlučné. Priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu splní aj potreby pri najväčšej spotrebe kociek vďaka svojej zásobovacej priehradke s kapacitou 7 kg a enormnej produkcii 25 kg kociek ľadu za deň. Mrazivo osviežujúce kocky sú uložené až do ich použitia v arktickej klíme a sú jednoducho prístupné pomocou izolovaných sklápacích dvierok. Vďaka jednoduchej, striebornej konštrukcii z nerezovej ocele sa zariadenie na výrobu kociek ľadu od Klarsteinu vizuálne ľahko integruje do existujúcich barových alebo kuchynských priestorov. Jeho vysoký výkon je nevyhnutným pomocníkom pri príprave veľkého množstva ľadových nápojov. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ICE3-POWERICER-XXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 160 , Klarstein whirlwind, biely (4260435916239)

Klarstein ICE3-POWERICER-XXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 160

Klarstein ICE3-POWERICER-XXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 160
Detail

So zariadením na výrobu kociek ľadu od spoločnosti Klarstein budú nápoje osviežením. V barovej prevádzke a na podujatiach zostáva toto výkonné zariadenie stále chladné a zaručuje úplnú chuťovú neutrálnosť. S výkonom 160 W nespôsobuje žiadne problémy a ostáva nenápadným spolupracovníkom, ktoré plní svoj účel aj v pokojnej atmosfére a v oddychových zónach bez toho, aby bolo hlučné. Priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu splní aj potreby pri najväčšej spotrebe kociek vďaka svojej zásobovacej priehradke s kapacitou 7 kg a enormnej produkcii 25 kg kociek ľadu za deň. Mrazivo osviežujúce kocky sú uložené až do ich použitia v arktickej klíme a sú jednoducho prístupné pomocou izolovaných sklápacích dvierok. Vďaka jednoduchej, striebornej konštrukcii z nerezovej ocele sa zariadenie na výrobu kociek ľadu od Klarsteinu vizuálne ľahko integruje do existujúcich barových alebo kuchynských priestorov. Jeho vysoký výkon je nevyhnutným pomocníkom pri príprave veľkého množstva ľadových nápojov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ICE3-POWERICER-XXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 160 , Klarstein ivc-30 (4260322372209)

Klarstein ICE3-Powericer-XXXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 260

Klarstein ICE3-Powericer-XXXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 260
Detail

So zariadením na výrobu kociek ľadu od spoločnosti Klarstein budú nápoje osviežením. V barovej prevádzke a na podujatiach zostáva toto výkonné zariadenie stále chladné a zaručuje úplnú chuťovú neutrálnosť. S výkonom 260 W nespôsobuje žiadne problémy a ostáva nenápadným spolupracovníkom, ktoré plní svoj účel aj v pokojnej atmosfére a v oddychových zónach bez toho, aby bolo hlučné. Priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu splní aj potreby pri najväčšej spotrebe kociek vďaka svojej zásobovacej priehradke s kapacitou 13 kg a monumentálnej produkcii 50 kg kociek ľadu za deň. Mrazivo osviežujúce kocky sú uložené až do ich použitia v arktickej klíme a sú jednoducho prístupné pomocou izolovaných sklápacích dvierok. Vďaka jednoduchej, striebornej konštrukcii z nerezovej ocele sa zariadenie na výrobu kociek ľadu od Klarsteinu vizuálne ľahko integruje do existujúcich barových alebo kuchynských priestorov. Jeho vysoký výkon je nevyhnutným pomocníkom pri príprave veľkého množstva ľadových nápojov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ICE3-Powericer-XXXL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 260 , Klarstein ignito domino (4060656109072)

Klarstein Bananarama-Tray, náhradné poschodie, nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie

Klarstein Bananarama-Tray, náhradné poschodie, nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie
Detail

Náhradné poschodie pre sušičky Klarstein Bananarama. Možno ho ukladať na seba, zasúvať. Nahrádza staré, vyradené poschodia sušičky a udržuje zariadenie Bananarama v prevádzke. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bananarama-Tray, náhradné poschodie, nástavec, náhradný diel pre sušiace zariadenie , Klarstein ignito domino (4060656156700)

Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie

Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie
Detail

Vinotéka Vinsider 41D Built-In Duo od spoločnosti Klarstein: s veľkým objemom, 2 teplotnými zónami a optimálnym skladovaním pre ten najlepší pôžitok z pitia vína.Vinotéka Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo s objemom 41 litrov poskytne každému vínu ideálne podmienky na zachovanie jeho optimálnej teploty pre konzumáciu a plnú arómu. Stačí otvoriť elegantné predné dvere s rámom v štýlovom QuartzCrystal vzhľade a umiestniť víno na jednu z 3 drevených políc. Potom treba vybrať požadovanú teplotu chladenia a vinotéka od spoločnosti Klarstein sa postará o ideálne podmienky pre víno. Víno bude nielen perfektne vychladené, ale tiež štýlovo uskladnené.Večer s rozlične temperovanými druhmi vína? Žiaden problém! Vďaka digitálnemu ovládaniu interiéru je možné vo vinotéke vytvoriť 2 rôzne teplotné zóny. Tak bude ideálne postarané o biele aj červené druhy vína – či už čoskoro v čase večere, alebo počas ďalších mesiacov. Víno bude počas uskladnenia chránené pred vibráciami alebo dopadom svetla.Vinotéka Vinsider 41D Built-In Duo od spoločnosti Klarstein nanovo interpretuje klasickú vínnu pivnicu: v pôsobivom elegantnom dizajne z ocele, skla a dreva. Vďaka prepínateľnému LED osvetleniu interiéru bude tvoje víno kedykoľvek decentne viditeľné. Vďaka svojim praktickým rozmerom je vinotéka ideálna na nekomplikovanú montáž do kuchynskej linky alebo pod skrinky v kuchynskej linke. Zmestí sa takmer do akejkoľvek medzery.Dokonale temperované víno na každú príležitosť: s vinotékou Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo v štýlovej edícii Quartz Edition! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Vinsider 41D Built-In Duo, vinotéka, Quartz Edition, vstavané zariadenie , Klarstein illuminosa 5 (4060656445514)

Klarstein ShirtButler Deluxe, zariadenie na automatické sušenie a žehlenie, 1250 W

Klarstein ShirtButler Deluxe, zariadenie na automatické sušenie a žehlenie, 1250 W
Detail

Už žiadne pokrčené košele, upratovacie návštevy a časovo náročné hodiny žehlenia. Klarstein ShirtButler Deluxe vysuší a ožehlí tričká, košele, blúzky, pulóvre a nohavice v okamihu. Je dlho očakávaným riešením pre všetky moderné domácnosti.Systém 2 v 1 umožňuje zariadeniu Klarstein ShirtButler Deluxe nielen rýchle schnutie, ale aj spoľahlivé žehlenie. Odevy sa po pracom cykle veľmi jednoducho natiahnu na balónové telo, ktoré sa priebežne napĺňa vzduchom pomocou bezpečnostného ohrievača s výkonom 1250 W. Zariadenie odoberá vďaka technológii HotAir Tension a priedušnému materiálu Oxford nylon všetku vlhkosť z košieľ, nohavíc, blúzok a tričiek už po niekoľkých minútach. So 6-úrovňovým časovačom od 0 do 180 min. je zároveň možné zvoliť ideálny čas sušenia, resp. žehlenia pre príslušné odevy. Vďaka nízkej hlasitosti sľubuje zariadenie mimoriadne tichú prevádzku. Kompaktná veľkosť zariadenia na sušenie a žehlenie zaisťuje priestorovo úsporné uskladnenie. LED kontrolka okrem toho spoľahlivo zobrazuje výber zvolených možností.Sušenie a žehlenie v jednom: Klarstein ShirtButler Deluxe je domáci spotrebič 2 v 1, ktorý ihneď musíte mať! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ShirtButler Deluxe, zariadenie na automatické sušenie a žehlenie, 1250 W , Klarstein cool vibe (4060656154362)

KLARSTEIN APPENZELL 2G, CIERNY, TRADICNY RAKLETOVACI GRIL, 600 W, STOLNE ZARIADENIE, 10030306

KLARSTEIN APPENZELL 2G, CIERNY, TRADICNY RAKLETOVACI GRIL, 600 W, STOLNE ZARIADENIE, 10030306
Detail

TRADIČNÝ RAKLETOVACÍ GRIL. Štýlový, tradičný rakletovací gril v tmavom kovovom vzhľade pre prípravu roztaveného syra na každú príležitosť.. Jednoduché ovládanie vďaka výškovo nastaviteľnej, otočnej a sklápacej grilovacej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN APPENZELL 2G, CIERNY, TRADICNY RAKLETOVACI GRIL, 600 W, STOLNE ZARIADENIE, 10030306

KLARSTEIN VINSIDER 24D BUILT-IN DUO, VINOTEKA, QUARTZ EDITION, VSTAVANE ZARIADENIE, 10035103

KLARSTEIN VINSIDER 24D BUILT-IN DUO, VINOTEKA, QUARTZ EDITION, VSTAVANE ZARIADENIE, 10035103
Detail

VINOTÉKA . Vinotéka Vinsider 24D Built-In Duo od spoločnosti Klarstein: s veľkým objemom, 2 teplotnými zónami a optimálnym skladovaním pre ten najlepší pôžitok z pitia vína. . Vinotéka Klarstein Vinsider 24D Built-In Duo s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN VINSIDER 24D BUILT-IN DUO, VINOTEKA, QUARTZ EDITION, VSTAVANE ZARIADENIE, 10035103

Klarstein ICE3-POWERICER-XL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 145 W

Klarstein ICE3-POWERICER-XL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 145 W
Detail

So zariadením na výrobu kociek ľadu od spoločnosti Klarstein budú nápoje osviežením. V barovej prevádzke a na podujatiach zostáva toto výkonné zariadenie stále chladné a zaručuje úplnú chuťovú neutrálnosť. S výkonom 145 W nespôsobuje žiadne problémy a ostáva nenápadným spolupracovníkom, ktoré plní svoj účel aj v pokojnej atmosfére a v oddychových zónach bez toho, aby bolo hlučné. Priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu splní aj potreby pri najväčšej spotrebe kociek vďaka svojej zásobovacej priehradke s kapacitou 5 kg a monumentálnej produkcii 20 kg kociek ľadu za deň. Mrazivo osviežujúce kocky sú uložené až do ich použitia v arktickej klíme a sú jednoducho prístupné pomocou izolovaných sklápacích dvierok. Vďaka jednoduchej, striebornej konštrukcii z nerezovej ocele sa zariadenie na výrobu kociek ľadu od Klarsteinu vizuálne ľahko integruje do existujúcich barových alebo kuchynských priestorov. Jeho vysoký výkon je nevyhnutným pomocníkom pri príprave veľkého množstva ľadových nápojov. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ICE3-POWERICER-XL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 145 W

Klarstein Ice Volcano 2G, čierne, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 12 kg

Klarstein Ice Volcano 2G, čierne, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 12 kg
Detail

Klarstein Ice Volcano je zariadenie na výrobu ľadu, ktoré pripraví podľa potreby ľad pre malé a stredne veľké podujatia.Zariadenie, predurčené pre kuchyne a bary, vyprodukuje len za 13 minút cca 9 kociek ľadu, ktoré sa v priebehu 24 hodín navýšia na množstvo približne 12 kilogramov.Výkonná súprava pracuje pomerne nehlučne a nestane sa, že by rušila rozhovory pri bare.Ovládanie zariadenia prebieha pomocou zrozumiteľného 2-tlačidlového panelu, pričom veľkosť ľadových kociek možno zvoliť v 2 rôznych veľkostiach stlačením gombíka. Ak chýba voda alebo je nádoba na ľad plná, zariadenie Klarstein Ice Volcano varuje pomocou signálu. Priehľadné okienko na hornej strane zariadenia poskytuje informácie o množstve ľadu.Zariadenie na výrobu ľadu Klarstein nenecháva žiadnu pachuť. To znamená, že vnútorná výstelka a čerpací systém sú vyrobené z chuťovo neutrálnych materiálov. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Ice Volcano 2G, čierne, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 12 kg

Klarstein ICE3-POWERICER-XL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 145 W

Klarstein ICE3-POWERICER-XL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 145 W
Detail

So zariadením na výrobu kociek ľadu od spoločnosti Klarstein budú nápoje osviežením. V barovej prevádzke a na podujatiach zostáva toto výkonné zariadenie stále chladné a zaručuje úplnú chuťovú neutrálnosť. S výkonom 145 W nespôsobuje žiadne problémy a ostáva nenápadným spolupracovníkom, ktoré plní svoj účel aj v pokojnej atmosfére a v oddychových zónach bez toho, aby bolo hlučné. Priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu splní aj potreby pri najväčšej spotrebe kociek vďaka svojej zásobovacej priehradke s kapacitou 5 kg a monumentálnej produkcii 20 kg kociek ľadu za deň. Mrazivo osviežujúce kocky sú uložené až do ich použitia v arktickej klíme a sú jednoducho prístupné pomocou izolovaných sklápacích dvierok. Vďaka jednoduchej, striebornej konštrukcii z nerezovej ocele sa zariadenie na výrobu kociek ľadu od Klarsteinu vizuálne ľahko integruje do existujúcich barových alebo kuchynských priestorov. Jeho vysoký výkon je nevyhnutným pomocníkom pri príprave veľkého množstva ľadových nápojov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein ICE3-POWERICER-XL, priemyselné zariadenie na výrobu kociek ľadu, 145 W

Klarstein Ice Volcano 2G, čierne, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 12 kg

Klarstein Ice Volcano 2G, čierne, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 12 kg
Detail

Klarstein Ice Volcano je zariadenie na výrobu ľadu, ktoré pripraví podľa potreby ľad pre malé a stredne veľké podujatia.Zariadenie, predurčené pre kuchyne a bary, vyprodukuje len za 13 minút cca 9 kociek ľadu, ktoré sa v priebehu 24 hodín navýšia na množstvo približne 12 kilogramov.Výkonná súprava pracuje pomerne nehlučne a nestane sa, že by rušila rozhovory pri bare.Ovládanie zariadenia prebieha pomocou zrozumiteľného 2-tlačidlového panelu, pričom veľkosť ľadových kociek možno zvoliť v 2 rôznych veľkostiach stlačením gombíka. Ak chýba voda alebo je nádoba na ľad plná, zariadenie Klarstein Ice Volcano varuje pomocou signálu. Priehľadné okienko na hornej strane zariadenia poskytuje informácie o množstve ľadu.Zariadenie na výrobu ľadu Klarstein nenecháva žiadnu pachuť. To znamená, že vnútorná výstelka a čerpací systém sú vyrobené z chuťovo neutrálnych materiálov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Ice Volcano 2G, čierne, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 12 kg

Klarstein Window Kit 2, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 2, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC
Detail

Získajte ešte väčší výkon zo svojej mobilnej klimatizácie so súpravou tesnenia pre posuvné okná od spoločnosti Klarstein. So stabilnou tesniacou súpravou vyrobenou z PVC sú posuvné okná utesnené okolo odvzdušňovacej hadice vašej klimatizácie, aby sa zabezpečilo, že do priestoru nevnikne už žiadny teplý vzduch. To výrazne zvyšuje účinnosť klimatizácie.Inštalácia je jednoduchá a priamočiara: posuvné tesnenie sa montuje do medzery okna bez ohľadu na to, či sa zatvára horizontálne alebo vertikálne. Teleskopické PVC panely sú ľahko upevniteľné pomocou malých skrutiek a umožňujú utesniť vaše okenné otvory s dĺžkou 67 - 131 cm. Výfuková hadica vašej klimatizačnej jednotky nájde svoje miesto v tesniacom otvore, ktorý je špeciálne prispôsobený pre klimatizačné jednotky Klarstein, a kde je zaistený zodpovedajúci dvojdielny upevňovací krúžok (ktorý je už súčasťou zodpovedajúcich zariadení Klarstein). Ďalší pozitívny efekt: hmyzu, ako sú osy, muchy a komáre okenné tesnenie bráni vniknúť do vašej miestnosti spolu s nežiaducim horúcim vzduchom.Upozorňujeme, že produkt je určený na použitie s klimatizačnými zariadeniami Klarstein Pure Blizzard (položky 10028189, 10028190 a 10028191). Vo všeobecnosti sa však dá použiť aj s inými klimatizáciami s výfukovými hadicami. Skontrolujte kompatibilitu s vaším zariadením (výfuková hadica potrebuje ústie 20 x 7,6 cm). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Window Kit 2, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 3, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 3, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC
Detail

Dosiahnite ešte vyššiu účinnosť Vášho mobilného klimatického zariadenia s okennou tesniacou sadou Window Kit 3 pre posuvné okná od spoločnosti Klarstein. So stabilnou tesniacou sadou vyrobenou z PVC budú posuvné okná okolo odpadovej hadice tak tesnené, že žiaden teplý vzduch neprenikne do miestnosti. Tak značne stúpa účinnosť klimatického zariadenia. Inštalácia je jednoduchá a nekomplikovaná: tesnenie upevníte do okennej medzery, pričom nehrá žiadnu rolu či vertikálne alebo horizontálne. Posuvné PVC dosky, ktoré je možné malými skrutkami ľahko pripevniť, umožňujú pritom okenné tesnenie v dĺžke 55,5 do 107 cm. Odpadová hadica Vášho klimatického zariadenia si nájde miesto v špeciálne vyrezanom otvore tesnenia pre Klarstein klimatické zariadenia a pripevníte ju so zodpovedajúcim dvojdielnym pripevňovacím krúžkom (obdržíte ho v balení vhodných klimatických zariadení Klarstein). Ďalší pozitívny efekt: Hmyz ako osy, muchy a komáre, ako aj neželaný teplý vzduch nepreniknú cez okenné tesnenie. Prosím, majte na vedomí, že tento produkt je predurčený na použitie s klimatickými zariadeniami Pure Blizzard od spoločnosti Klarstein (produkt 10028192). Môže byť použitý aj všeobecne so všetkými klimatickými zariadeniami s dvoma odpadovými hadicami. Prosím, overte si kompatibilitu s Vašim zariadením (odpadová hadica potrebuje otvor s rozmermi 20 x 7,6 cm). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Window Kit 3, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 2, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 2, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC
Detail

Získajte ešte väčší výkon zo svojej mobilnej klimatizácie so súpravou tesnenia pre posuvné okná od spoločnosti Klarstein. So stabilnou tesniacou súpravou vyrobenou z PVC sú posuvné okná utesnené okolo odvzdušňovacej hadice vašej klimatizácie, aby sa zabezpečilo, že do priestoru nevnikne už žiadny teplý vzduch. To výrazne zvyšuje účinnosť klimatizácie.Inštalácia je jednoduchá a priamočiara: posuvné tesnenie sa montuje do medzery okna bez ohľadu na to, či sa zatvára horizontálne alebo vertikálne. Teleskopické PVC panely sú ľahko upevniteľné pomocou malých skrutiek a umožňujú utesniť vaše okenné otvory s dĺžkou 67 - 131 cm. Výfuková hadica vašej klimatizačnej jednotky nájde svoje miesto v tesniacom otvore, ktorý je špeciálne prispôsobený pre klimatizačné jednotky Klarstein, a kde je zaistený zodpovedajúci dvojdielny upevňovací krúžok (ktorý je už súčasťou zodpovedajúcich zariadení Klarstein). Ďalší pozitívny efekt: hmyzu, ako sú osy, muchy a komáre okenné tesnenie bráni vniknúť do vašej miestnosti spolu s nežiaducim horúcim vzduchom.Upozorňujeme, že produkt je určený na použitie s klimatizačnými zariadeniami Klarstein Pure Blizzard (položky 10028189, 10028190 a 10028191). Vo všeobecnosti sa však dá použiť aj s inými klimatizáciami s výfukovými hadicami. Skontrolujte kompatibilitu s vaším zariadením (výfuková hadica potrebuje ústie 20 x 7,6 cm). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Window Kit 2, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 3, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 3, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC
Detail

Dosiahnite ešte vyššiu účinnosť Vášho mobilného klimatického zariadenia s okennou tesniacou sadou Window Kit 3 pre posuvné okná od spoločnosti Klarstein. So stabilnou tesniacou sadou vyrobenou z PVC budú posuvné okná okolo odpadovej hadice tak tesnené, že žiaden teplý vzduch neprenikne do miestnosti. Tak značne stúpa účinnosť klimatického zariadenia. Inštalácia je jednoduchá a nekomplikovaná: tesnenie upevníte do okennej medzery, pričom nehrá žiadnu rolu či vertikálne alebo horizontálne. Posuvné PVC dosky, ktoré je možné malými skrutkami ľahko pripevniť, umožňujú pritom okenné tesnenie v dĺžke 55,5 do 107 cm. Odpadová hadica Vášho klimatického zariadenia si nájde miesto v špeciálne vyrezanom otvore tesnenia pre Klarstein klimatické zariadenia a pripevníte ju so zodpovedajúcim dvojdielnym pripevňovacím krúžkom (obdržíte ho v balení vhodných klimatických zariadení Klarstein). Ďalší pozitívny efekt: Hmyz ako osy, muchy a komáre, ako aj neželaný teplý vzduch nepreniknú cez okenné tesnenie. Prosím, majte na vedomí, že tento produkt je predurčený na použitie s klimatickými zariadeniami Pure Blizzard od spoločnosti Klarstein (produkt 10028192). Môže byť použitý aj všeobecne so všetkými klimatickými zariadeniami s dvoma odpadovými hadicami. Prosím, overte si kompatibilitu s Vašim zariadením (odpadová hadica potrebuje otvor s rozmermi 20 x 7,6 cm). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Window Kit 3, okenné tesnenie pre mobilné klimatické zariadenia, posuvné okno PVC

Klarstein Mundschenk sladinový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 30l ušľachtilá oceľ

Klarstein Mundschenk sladinový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 30l ušľachtilá oceľ
Detail

Či už ide o svetlé alebo tmavé, vrchne alebo spodne kvasené, pšeničné alebo plzenské pivo, Klarstein Mundschenk rmutovací kotol je kompletný balík na varenie piva - poskytuje domácemu pivovaru tú správnu originálnu mladinu. Na prehľadnom LCD displeji s ovládacími tlačidlami môžete presne nastaviť teplotu, čas varenia a výkon, alebo môžete celý proces prenechať na automatické ovládanie MemoryBrew-. Čerstvé pivo z vlastného domáceho pivovaru? Nie je nič jednoduchšie: s kotlom na varenie Klarstein Mundschenk Upozornenie: V Nemecku sa varenie piva musí nahlásiť príslušnému hlavnému colnému úradu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mundschenk sladinový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 30l ušľachtilá oceľ

Klarstein Ice Volcano 2 GS, strieborné, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 13 kg

Klarstein Ice Volcano 2 GS, strieborné, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 13 kg
Detail

Klarstein Ice Volcano je zariadenie na výrobu ľadu, ktoré pripraví podľa potreby ľad pre malé a stredne veľké podujatia.Zariadenie, predurčené pre kuchyne a bary, vyprodukuje len za 13 minút cca 9 kociek ľadu, ktoré sa v priebehu 24 hodín navýšia na množstvo približne 13 kilogramov.Výkonná súprava pracuje pomerne nehlučne a nestane sa, že by rušila rozhovory pri bare.Ovládanie zariadenia prebieha pomocou zrozumiteľného 2-tlačidlového panelu, pričom veľkosť ľadových kociek možno zvoliť v 2 rôznych veľkostiach stlačením gombíka. Ak chýba voda alebo je nádoba na ľad plná, zariadenie Klarstein Ice Volcano varuje pomocou signálu. Priehľadné okienko na hornej strane zariadenia poskytuje informácie o množstve ľadu.Zariadenie na výrobu ľadu Klarstein nenecháva žiadnu pachuť. To znamená, že vnútorná výstelka a čerpací systém sú vyrobené z chuťovo neutrálnych materiálov. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Ice Volcano 2 GS, strieborné, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 13 kg

Klarstein Mundschenk sladinový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 30l ušľachtilá oceľ

Klarstein Mundschenk sladinový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 30l ušľachtilá oceľ
Detail

Či už ide o svetlé alebo tmavé, vrchne alebo spodne kvasené, pšeničné alebo plzenské pivo, Klarstein Mundschenk rmutovací kotol je kompletný balík na varenie piva - poskytuje domácemu pivovaru tú správnu originálnu mladinu. Na prehľadnom LCD displeji s ovládacími tlačidlami môžete presne nastaviť teplotu, čas varenia a výkon, alebo môžete celý proces prenechať na automatické ovládanie MemoryBrew-. Čerstvé pivo z vlastného domáceho pivovaru? Nie je nič jednoduchšie: s kotlom na varenie Klarstein Mundschenk Upozornenie: V Nemecku sa varenie piva musí nahlásiť príslušnému hlavnému colnému úradu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mundschenk sladinový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 30l ušľachtilá oceľ

Klarstein Ice Volcano 2 GS, strieborné, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 13 kg

Klarstein Ice Volcano 2 GS, strieborné, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 13 kg
Detail

Klarstein Ice Volcano je zariadenie na výrobu ľadu, ktoré pripraví podľa potreby ľad pre malé a stredne veľké podujatia.Zariadenie, predurčené pre kuchyne a bary, vyprodukuje len za 13 minút cca 9 kociek ľadu, ktoré sa v priebehu 24 hodín navýšia na množstvo približne 13 kilogramov.Výkonná súprava pracuje pomerne nehlučne a nestane sa, že by rušila rozhovory pri bare.Ovládanie zariadenia prebieha pomocou zrozumiteľného 2-tlačidlového panelu, pričom veľkosť ľadových kociek možno zvoliť v 2 rôznych veľkostiach stlačením gombíka. Ak chýba voda alebo je nádoba na ľad plná, zariadenie Klarstein Ice Volcano varuje pomocou signálu. Priehľadné okienko na hornej strane zariadenia poskytuje informácie o množstve ľadu.Zariadenie na výrobu ľadu Klarstein nenecháva žiadnu pachuť. To znamená, že vnútorná výstelka a čerpací systém sú vyrobené z chuťovo neutrálnych materiálov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Ice Volcano 2 GS, strieborné, zariadenie na výrobu ľadu, LED, 13 kg

KLARSTEIN ICE VOLCANO 2 GS, STRIEBORNE, ZARIADENIE NA VYROBU LADU, LED, 13 KG, 10030848

KLARSTEIN ICE VOLCANO 2 GS, STRIEBORNE, ZARIADENIE NA VYROBU LADU, LED, 13 KG, 10030848
Detail

ZARIADENIE NA VÝROBU ĽADU. Zariadenie na výrobu ľadu s 3-litrovou nádržou na vodu, 2 rôzne veľkosti kociek ľadu.. Elegantná konštrukcia s chuťovo neutrálnou výstelkou a čerpacím systémom.. Strieborná plastová konštrukcia s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ICE VOLCANO 2 GS, STRIEBORNE, ZARIADENIE NA VYROBU LADU, LED, 13 KG, 10030848

KLARSTEIN ICE VOLCANO 2 GB, CIERNE, ZARIADENIE NA VYROBU LADU, LED, 13 KG, 10030844

KLARSTEIN ICE VOLCANO 2 GB, CIERNE, ZARIADENIE NA VYROBU LADU, LED, 13 KG, 10030844
Detail

ZARIADENIE NA VÝROBU ĽADU. Zariadenie na výrobu ľadu s 3-litrovou nádržou na vodu, 2 rôzne veľkosti kociek ľadu.. Elegantná konštrukcia s chuťovo neutrálnou výstelkou a čerpacím systémom.. Čierna plastová konštrukcia s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ICE VOLCANO 2 GB, CIERNE, ZARIADENIE NA VYROBU LADU, LED, 13 KG, 10030844

Klarstein Snowberry & Choc, 1,2 l, zariadenie na výrobu zmrzliny, funkcia udržania chladu, nerezová oceľ

Klarstein Snowberry & Choc, 1,2 l, zariadenie na výrobu zmrzliny, funkcia udržania chladu, nerezová oceľ
Detail

Zariadenie na výrobu zmrzliny Snowberry & Choc od spoločnosti Klarstein je vhodné do horúcich dní. Za necelú hodinu vyrobí výkonný kompresor zariadenia na zmrzlinu vo svojej 1,2-litrovej nádobe lahodnú, osviežujúcu zmrzlinu, ktorá rozžiari oči nielen Vašim deťom. Príprava je veľmi jednoduchá: prísady podľa Vašej chuti a nálady - alebo receptu - naplňte do vyberateľnej nádoby na zmrzlinu, zatvorte veko a zariadenie Snowberry & Choc môže začať pracovať. Po 30-40 minútach, v závislosti od použitých zložiek, je zmrzlina pripravená a hostina môže začať. Výkonný motor kompresora nevyžaduje predchádzajúce ochladenie prísad. Môžete začať, kedykoľvek Vy, Vaša rodina a Vaši hostia zatúžite po občerstvení. Pripravte známu klasiku ako smotanová vanilková, jemná čokoládová alebo ovocná jahodová zmrzlina z čerstvých surovín alebo experimentujte a vytvorte úplne novú zmrzlinovú kreáciu pre Vaše zmysly. Klapka v priehľadnom veku pomáha pri pridávaní prísad počas doby prípravy: chrumkavé pistácie, trochu karibského rumu, kúsky horkej čokolády alebo osviežujúci citrón? Žiadny problém, stačí otvoriť veko a pridať, zariadenie nemusí byť zastavené. Ak chcete robiť viac zmien v recepte, je to jednoduché. Pomocou funkcie pauza môže byť zariadenie na prípravu zmrzliny zastavené. Zastavia sa nože aj časovač prípravy, kým a zariadenie Snowberry & Choc znovu zapnete. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov môžete sami nastaviť pracovný čas prípravy zmrzliny. Veľký ovládač umožňuje nastavenie prípravy po minútach, takže môžete sami presne určiť konzistenciu Vašej zmrzliny. Či už chcete jemnú krémovú zmrzlinu, alebo skôr tuhú a ľadovú. LED displej umožňuje stále presne sledovať zostávajúci čas prevádzky. Aby sa studená zmrzlina okamžite v letnej horúčave neroztopila, prepne sa po uplynutí doby časovača prípravy zariadenie do funkcie chladenia počas jednej hodiny. Po použití môžete miešacie nože, kryt a nádoby na zmrzlinu kontajnery ľahko vybrať a vyčistiť. Zvonku zodpovedá zariadenie Snowberry & Choc svojej funkcii. Má skvelý dizajn z eloxovaného hliníka, čo z nej spraví ľadovú kráľovnú Vašej kuchyne alebo párty. Dostupné farby: brúsená nerezová oceľ (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Snowberry & Choc, 1,2 l, zariadenie na výrobu zmrzliny, funkcia udržania chladu, nerezová oceľ

Klarstein Snowberry & Choc, 1,2 l, zariadenie na výrobu zmrzliny, funkcia udržania chladu, nerezová oceľ

Klarstein Snowberry & Choc, 1,2 l, zariadenie na výrobu zmrzliny, funkcia udržania chladu, nerezová oceľ
Detail

Zariadenie na výrobu zmrzliny Snowberry & Choc od spoločnosti Klarstein je vhodné do horúcich dní. Za necelú hodinu vyrobí výkonný kompresor zariadenia na zmrzlinu vo svojej 1,2-litrovej nádobe lahodnú, osviežujúcu zmrzlinu, ktorá rozžiari oči nielen Vašim deťom. Príprava je veľmi jednoduchá: prísady podľa Vašej chuti a nálady - alebo receptu - naplňte do vyberateľnej nádoby na zmrzlinu, zatvorte veko a zariadenie Snowberry & Choc môže začať pracovať. Po 30-40 minútach, v závislosti od použitých zložiek, je zmrzlina pripravená a hostina môže začať. Výkonný motor kompresora nevyžaduje predchádzajúce ochladenie prísad. Môžete začať, kedykoľvek Vy, Vaša rodina a Vaši hostia zatúžite po občerstvení. Pripravte známu klasiku ako smotanová vanilková, jemná čokoládová alebo ovocná jahodová zmrzlina z čerstvých surovín alebo experimentujte a vytvorte úplne novú zmrzlinovú kreáciu pre Vaše zmysly. Klapka v priehľadnom veku pomáha pri pridávaní prísad počas doby prípravy: chrumkavé pistácie, trochu karibského rumu, kúsky horkej čokolády alebo osviežujúci citrón? Žiadny problém, stačí otvoriť veko a pridať, zariadenie nemusí byť zastavené. Ak chcete robiť viac zmien v recepte, je to jednoduché. Pomocou funkcie pauza môže byť zariadenie na prípravu zmrzliny zastavené. Zastavia sa nože aj časovač prípravy, kým a zariadenie Snowberry & Choc znovu zapnete. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov môžete sami nastaviť pracovný čas prípravy zmrzliny. Veľký ovládač umožňuje nastavenie prípravy po minútach, takže môžete sami presne určiť konzistenciu Vašej zmrzliny. Či už chcete jemnú krémovú zmrzlinu, alebo skôr tuhú a ľadovú. LED displej umožňuje stále presne sledovať zostávajúci čas prevádzky. Aby sa studená zmrzlina okamžite v letnej horúčave neroztopila, prepne sa po uplynutí doby časovača prípravy zariadenie do funkcie chladenia počas jednej hodiny. Po použití môžete miešacie nože, kryt a nádoby na zmrzlinu kontajnery ľahko vybrať a vyčistiť. Zvonku zodpovedá zariadenie Snowberry & Choc svojej funkcii. Má skvelý dizajn z eloxovaného hliníka, čo z nej spraví ľadovú kráľovnú Vašej kuchyne alebo párty. Dostupné farby: brúsená nerezová oceľ (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Snowberry & Choc, 1,2 l, zariadenie na výrobu zmrzliny, funkcia udržania chladu, nerezová oceľ

Klarstein Mundschenk XXL sladový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 50l ušľachtilá oceľ

Klarstein Mundschenk XXL sladový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 50l ušľachtilá oceľ
Detail

Či už ide o svetlé alebo tmavé, vrchne alebo spodne kvasené, pšeničné alebo plzenské pivo, Klarstein Mundschenk XXL rmutovací kotol je kompletný balík na varenie piva - poskytuje domácemu pivovaru tú správnu originálnu mladinu. Na prehľadnom LCD displeji s ovládacími tlačidlami môžete presne nastaviť teplotu, čas varenia a výkon, alebo môžete celý proces prenechať na automatické ovládanie MemoryBrew-. Čerstvé pivo z vlastného domáceho pivovaru? Nič nemôže byť jednoduchšie: s kotlom na varenie Klarstein Mundschenk XXL Upozornenie: V Nemecku sa varenie piva musí nahlásiť príslušnému hlavnému colnému úradu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mundschenk XXL sladový kotol, zariadenie na varenie piva sada 2500W 50l ušľachtilá oceľ

Klarstein Mundschenk 3XL, sladový kotol, zariadenie na varenie piva, 3000 W, 9 programov, 65 l

Klarstein Mundschenk 3XL, sladový kotol, zariadenie na varenie piva, 3000 W, 9 programov, 65 l
Detail

Či už ide o svetlé alebo tmavé, vrchne alebo spodne kvasené, pšeničné alebo plzenské pivo, Klarstein Mundschenk 3XL rmutovací kotol je kompletný balík na varenie piva - poskytuje domácemu pivovaru tú správnu originálnu mladinu. Na prehľadnom LCD displeji s ovládacími tlačidlami môžete presne nastaviť teplotu, čas varenia a výkon, alebo môžete celý proces prenechať na automatické ovládanie MemoryBrew-. Čerstvé pivo z vlastného domáceho pivovaru? Nič nemôže byť jednoduchšie: s kotlom na varenie Klarstein Mundschenk 3XL Upozornenie: V Nemecku sa varenie piva musí nahlásiť príslušnému hlavnému colnému úradu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mundschenk 3XL, sladový kotol, zariadenie na varenie piva, 3000 W, 9 programov, 65 l
KLARSTEIN Obsidian (4060656232701), Klarstein Mundschenk (4260457488141), Klarstein Beerfest (4260414893476), KLARSTEIN Scooby (4060656162343), KLARSTEIN Miro (4060656109058), KLARSTEIN Solve (4060656233562), KLARSTEIN PopLife (4060656104190), KLARSTEIN Vinea (4260509683067), Klarstein Skal (4260457489865), Klarstein Guernsey (4055068013062), Klarstein Guernsey (4055068013055), Klarstein Beefalo, (4055068011105), Klarstein Beefalo (4055068015608), Klarstein Beefalo (4055068015615), Klarstein Princesize (4260435911791), KLARSTEIN CoolArt (4060656455223), KLARSTEIN CoolArt (4060656455230), KLARSTEIN CoolArt (4060656455254), Klarstein Gatsby (4060656226038), Klarstein Grillpot (4260414897603), Klarstein Parforce (10033301), Klarstein Parforce (10033300), GEKO Lanové vyťahovacie zariadenie (G01071), Fomei čítacie zariadenie 14 (FY4450), Klarstein Whirlwind, biely (4260435916239), Klarstein IVC-30 (4260322372209), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656109072), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656156700), KLARSTEIN Illuminosa 5 (4060656445514), KLARSTEIN Cool Vibe (4060656154362)