Klarstein grind and brew kavovar 900 – 1000 w 10 salok 1-litrova nadrz mlyncek 10035672

Produkt Klarstein grind and brew kavovar 900 – 1000 w 10 salok 1-litrova nadrz mlyncek 10035672 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarstein grind and brew kavovar 900 – 1000 w 10 salok 1-litrova nadrz mlyncek 10035672 upraviť a produkt hľadať znova.

KLARSTEIN GRIND AND BREW KAVOVAR 900 – 1000 W 10 SALOK 1-LITROVA NADRZ MLYNCEK 10035672

KLARSTEIN GRIND AND BREW KAVOVAR 900 – 1000 W 10 SALOK 1-LITROVA NADRZ MLYNCEK 10035672
Detail

AUTOMATICKÝ KÁVOVAR . Vychutnajte si vôňu čerstvo zomletej kávy: obohať svoj domov s kávovarom Klarstein Grind & Brew o všestranný a štýlový kávovar s jednoduchým ovládaním. . Obsluha kávovaru je ľahká a jednoducho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN GRIND AND BREW KAVOVAR 900 – 1000 W 10 SALOK 1-LITROVA NADRZ MLYNCEK 10035672 , Concept sv3070 xxl 4 v 1 900 w

Philips HD7769/00 Grind und Brew kávovar čierna, nerezová oceľ Pripraví šálok naraz=12 s mlynčekom, funkcia časovača, d

Philips HD7769/00 Grind und Brew kávovar čierna, nerezová oceľ  Pripraví šálok naraz=12 s mlynčekom, funkcia časovača, d
Detail

Lahodná káva začína čerstvo pomletými zrnkami: Vychutnajte si vynikajúcu kávu z čerstvo pomletých kávových zŕn s kávovarom Philips Grind & Brew s integrovaným mlynčekom. Jedinečná duo nádoba umožňuje prepínať medzi dvoma druhmi kávových zŕn. Zobuďte sa na čerstvo uvarenú kávu vďaka časovaču. Integrovaný mlynček Aby ste si užili lahodnú chuť čerstvo pomletej kávy, kávové zrná sú pred prípravou čerstvo pomleté. Tento kávovar má kužeľový mlynček, ktorý zaručuje optimálnu silu mletia a zaisťuje tak tú najlepšiu chuť. Dvojitá komora na čerstvú fazuľu Priehradka na dvojité zrnká vám umožní uložiť dva druhy kávových zŕn. Vyberte si, aký druh zrnkovej kávy chcete na prípravu použiť. Môžete si vybrať medzi dvoma druhmi kávových zŕn alebo si vytvoriť vlastnú zmes kombináciou oboch. Nastavenie sily kávy Nastavte intenzitu kávy: jemnú, strednú alebo silnú. Uvarte kávový prášok Namiesto zrnkovej kávy môžete použiť aj mletú kávu. Funkcia deaktivácie pre mlynček deaktivuje mlynček a filter jednoducho naplníte mletou kávou. Zastavenie odkvapkávania Funkcia zastavenia odkvapkávania vám umožní naliať si šálku kávy, aj keď proces varenia ešte nebol dokončený. Prepínač pre stupeň mletia Prispôsobte si chuť kávy výberom z 9 nastavení mletia. Zvoľte jemné mletie pre výraznejšiu chuť alebo hrubé mletie pre jemnú, jemnú filtrovanú kávu. Príchuť uzáver Aróma pečať udrží vaše zrná čerstvé v nádobe časovač Zobuďte sa s vôňou čerstvej kávy vďaka časovaču. Nastavte si svoj kávovar a časovač podľa toho a kanvica kávy bude čerstvo uvarená vo vami požadovaný čas. Jednoduchá voľba nastavení Vďaka praktickému otočnému prepínaču pre proces varenia môžete jednoducho zvoliť a nakonfigurovať preferované nastavenie kávy, napr. B. pre silu kávy a počet šálok. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Philips HD7769/00 Grind und Brew kávovar čierna, nerezová oceľ Pripraví šálok naraz=12 s mlynčekom, funkcia časovača, d , Klarstein reinraum 3-in-1 (4260457485577)

Klarstein Chios, výrobník kociek ľadu, 20 kg/24 h, Auto-Clean, 3,2-litrová nádrž na vodu

Klarstein Chios, výrobník kociek ľadu, 20 kg/24 h, Auto-Clean, 3,2-litrová nádrž na vodu
Detail

Osviežujúci nápoj kedykoľvek: výrobník kociek ľadu Chios odKlarstein vám bez komplikácií vyrobí ľad na whisky, sódu, koktaily a ďalšie nápoje. Výkonný stroj na výrobu kociek ľadu Chios vyrobí každý deň až 20 kg kociek ľadu v dvoch rôznych veľkostiach. Vďaka tomu je ideálny na použitie doma aj na večierkoch alebo záhradných párty. Výrobník kociek ľadu sa ľahko a pohodlne ovláda pomocou prehľadného ovládacieho panela s LCD displejom. Veľká nádržka na vodu s objemom 3,2 litra a veľká odkvapkávacia miska sú pripravené na prípravu akéhokoľvek množstva ľadových nápojov. Nádržku na vodu môžete ľahko naplniť zhora. Mimoriadne praktickou funkciou je, že nádobu s hotovými kockami ľadu môžete jednoducho vybrať a vďaka funkcii automatického čistenia je čistenie veľmi jednoduché. Čas na ľadové nápoje: Výrobník kociek ľadu Chios od Klarstein vykúzli čerstvé kocky ľadu kedykoľvek - vo vašej kuchyni alebo v bare! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Chios, výrobník kociek ľadu, 20 kg/24 h, Auto-Clean, 3,2-litrová nádrž na vodu , Ciclovation grind touch (3620.27803)

Klarstein Chios, výrobník kociek ľadu, 20 kg/24 h, Auto-Clean, 3,2-litrová nádrž na vodu

Klarstein Chios, výrobník kociek ľadu, 20 kg/24 h, Auto-Clean, 3,2-litrová nádrž na vodu
Detail

Osviežujúci nápoj kedykoľvek: výrobník kociek ľadu Chios odKlarstein vám bez komplikácií vyrobí ľad na whisky, sódu, koktaily a ďalšie nápoje. Výkonný stroj na výrobu kociek ľadu Chios vyrobí každý deň až 20 kg kociek ľadu v dvoch rôznych veľkostiach. Vďaka tomu je ideálny na použitie doma aj na večierkoch alebo záhradných párty. Výrobník kociek ľadu sa ľahko a pohodlne ovláda pomocou prehľadného ovládacieho panela s LCD displejom. Veľká nádržka na vodu s objemom 3,2 litra a veľká odkvapkávacia miska sú pripravené na prípravu akéhokoľvek množstva ľadových nápojov. Nádržku na vodu môžete ľahko naplniť zhora. Mimoriadne praktickou funkciou je, že nádobu s hotovými kockami ľadu môžete jednoducho vybrať a vďaka funkcii automatického čistenia je čistenie veľmi jednoduché. Čas na ľadové nápoje: Výrobník kociek ľadu Chios od Klarstein vykúzli čerstvé kocky ľadu kedykoľvek - vo vašej kuchyni alebo v bare! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Chios, výrobník kociek ľadu, 20 kg/24 h, Auto-Clean, 3,2-litrová nádrž na vodu , Ciclovation grind touch (3620.27804)

Klarstein Aromatica II, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný

Klarstein Aromatica II, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný
Detail

Ráno plné pôžitku: kávovar Klarstein Aromatica II so zabudovaným mlynčekom sa postará o rozličné stupne mletia a praktický časovač zasa o každodenné momenty s kávou. Objavte každý deň ozajstný pôžitok z kávy - kávovar Klarstein Aromatica II Vám to umožní. Vďaka zabudovanému mlynčeku a 150 g nádobe na kávové zrná bude káva vždy čerstvo pomletá pri každej príprave. Vďaka 5 voliteľným stupňom mletia od veľmi jemného až po hrubé máte možnosť nastaviť silu kávy podľa svojich želaní. Čím jemnejší bude prášok, o to silnejšia a aromatickejšia bude káva. Na ovládacom paneli je možné dodatočne nastaviť ideálnu intenzitu kávy: stačí si vybrať podľa svojej preferencie z možností - jemná, stredne silná a silná. Vďaka zabudovanému časovaču môže kávovar Klarstein Aromatica II bezproblémovo začať na minútu presne v nastavenom čase - človek sa teda ráno zobudí na vôňu čerstvo uvarenej kávy alebo sa večer vracia domov za svojím aromatickým posilnením. Všetky nastavenia vykonáte úplne jednoducho na zrozumiteľnom tlačidlovom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktné dizajnové zariadenie v pôsobivom vzhľade ponúka ešte ďalšie výhody, ktoré zvyšujú pôžitok z kávy: 1,25 l sklenená kanvica na 2 - 10 šálok kávy si vďaka elektrickej platni udrží teplotu až po dobu 40 minút. Vyberateľný permanentný filter posilňuje arómu mletej kávy a nepridáva káve žiadnu pachuť. Vďaka rovnako vyberateľnému držiaku filtra bude čistenie bez kvapkania hračkou. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zvyšuje kvalitu vody a redukuje zanesenie zariadenia vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie vodnej nádrže potrebným množstvom vody. Aromatická káva pre špeciálne momenty dňa: obohaťte svoj deň s kávovarom Klarstein Aromatica II a jeho špičkovou kávou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica II, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný , Ciclovation grind touch (3620.17621)

Klarstein Aromatica II, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný

Klarstein Aromatica II, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný
Detail

Ráno plné pôžitku: kávovar Klarstein Aromatica II so zabudovaným mlynčekom sa postará o rozličné stupne mletia a praktický časovač zasa o každodenné momenty s kávou. Objavte každý deň ozajstný pôžitok z kávy - kávovar Klarstein Aromatica II Vám to umožní. Vďaka zabudovanému mlynčeku a 150 g nádobe na kávové zrná bude káva vždy čerstvo pomletá pri každej príprave. Vďaka 5 voliteľným stupňom mletia od veľmi jemného až po hrubé máte možnosť nastaviť silu kávy podľa svojich želaní. Čím jemnejší bude prášok, o to silnejšia a aromatickejšia bude káva. Na ovládacom paneli je možné dodatočne nastaviť ideálnu intenzitu kávy: stačí si vybrať podľa svojej preferencie z možností - jemná, stredne silná a silná. Vďaka zabudovanému časovaču môže kávovar Klarstein Aromatica II bezproblémovo začať na minútu presne v nastavenom čase - človek sa teda ráno zobudí na vôňu čerstvo uvarenej kávy alebo sa večer vracia domov za svojím aromatickým posilnením. Všetky nastavenia vykonáte úplne jednoducho na zrozumiteľnom tlačidlovom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktné dizajnové zariadenie v pôsobivom vzhľade ponúka ešte ďalšie výhody, ktoré zvyšujú pôžitok z kávy: 1,25 l sklenená kanvica na 2 - 10 šálok kávy si vďaka elektrickej platni udrží teplotu až po dobu 40 minút. Vyberateľný permanentný filter posilňuje arómu mletej kávy a nepridáva káve žiadnu pachuť. Vďaka rovnako vyberateľnému držiaku filtra bude čistenie bez kvapkania hračkou. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zvyšuje kvalitu vody a redukuje zanesenie zariadenia vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie vodnej nádrže potrebným množstvom vody. Aromatická káva pre špeciálne momenty dňa: obohaťte svoj deň s kávovarom Klarstein Aromatica II a jeho špičkovou kávou. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica II, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný , Ciclovation grind touch (3620.27802)

KLARSTEIN ICEBERG BREEZE, 2 V 1 OCHLADZOVAC VZDUCHU, 65 W, 283 M3/H, 10 L, NADRZ, 10035854

KLARSTEIN ICEBERG BREEZE, 2 V 1 OCHLADZOVAC VZDUCHU, 65 W, 283 M3/H, 10 L, NADRZ, 10035854
Detail

OCHLADZOVAČ VZDUCHU . Ochladzovač vzduchu Klarstein Iceberg Breeze sa postará o príjemnú vnútornú klímu v tvojom dome v horúcich letných dňoch. . Funkcia 2 v 1: ventilátor zaisťuje neustále prúdenie vzduchu a podporuje tým (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ICEBERG BREEZE, 2 V 1 OCHLADZOVAC VZDUCHU, 65 W, 283 M3/H, 10 L, NADRZ, 10035854 , Ciclovation grind touch (3620.27801)

Klarstein Aromatica II Thermo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný

Klarstein Aromatica II Thermo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný
Detail

Ráno plné pôžitku: kávovar Klarstein Aromatica II Thermo so zabudovaným mlynčekom sa postará o rozličné stupne mletia a praktický časovač zasa o každodenné momenty s kávou. Objavte každý deň ozajstný pôžitok z kávy - kávovar Klarstein Aromatica II Thermo Vám to umožní. Vďaka zabudovanému mlynčeku a 150 g nádobe na kávové zrná bude káva vždy čerstvo pomletá pri každej príprave. Vďaka 5 voliteľným stupňom mletia od veľmi jemného až po hrubé máte možnosť nastaviť silu kávy podľa svojich želaní. Čím jemnejší bude prášok, o to silnejšia a aromatickejšia bude káva. Na ovládacom paneli je možné dodatočne nastaviť ideálnu intenzitu kávy: stačí si vybrať podľa svojej preferencie z možností - jemná, stredne silná a silná. Vďaka zabudovanému časovaču môže kávovar Klarstein Aromatica II Thermo bezproblémovo začať na minútu presne v nastavenom čase - človek sa teda ráno zobudí na vôňu čerstvo uvarenej kávy alebo sa večer vracia domov za svojím aromatickým posilnením. Všetky nastavenia vykonáte úplne jednoducho na zrozumiteľnom tlačidlovom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktné dizajnové zariadenie v pôsobivom vzhľade ponúka ešte ďalšie výhody, ktoré zvyšujú pôžitok z kávy: Termoska s objemom 1,25 l na 2 až 10 šálok kávy sa dá priamo vložiť do kávovaru a ponúka horúcu kávu aj po niekoľkých hodinách. Vyberateľný permanentný filter nepridáva káve žiadnu príchuť vďaka svojmu pozláteniu a posilňuje prirodzenú arómu mletej kávy. Vďaka rovnako vyberateľnému držiaku filtra bude čistenie bez kvapkania hračkou. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zvyšuje kvalitu vody a redukuje zanesenie zariadenia vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie vodnej nádrže potrebným množstvom vody. Aromatická káva pre špeciálne momenty dňa: obohaťte svoj deň s kávovarom Klarstein Aromatica II Thermo a jeho špičkovou kávou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica II Thermo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný , Bosch easycut&grind (0.603.9d2.000)

Klarstein Aromatica II Duo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný

Klarstein Aromatica II Duo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný
Detail

Ráno plné pôžitku: kávovar Klarstein Aromatica II Duo so zabudovaným mlynčekom sa postará o rozličné stupne mletia a praktický časovač zasa o každodenné momenty s kávou. Objavte každý deň ozajstný pôžitok z kávy - kávovar Klarstein Aromatica II Duo Vám to umožní. Vďaka zabudovanému mlynčeku a 150 g nádobe na kávové zrná bude káva vždy čerstvo pomletá pri každej príprave. Vďaka 5 voliteľným stupňom mletia od veľmi jemného až po hrubé máte možnosť nastaviť silu kávy podľa svojich želaní. Čím jemnejší bude prášok, o to silnejšia a aromatickejšia bude káva. Vďaka zabudovanému časovaču môže kávovar Klarstein Aromatica II Duo bezproblémovo začať na minútu presne v nastavenom čase - človek sa teda ráno zobudí na vôňu čerstvo uvarenej kávy alebo sa večer vracia domov za svojím aromatickým posilnením. Všetky nastavenia vykonáte úplne jednoducho na zrozumiteľnom tlačidlovom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktné dizajnové zariadenie v pôsobivom vzhľade ponúka ešte ďalšie výhody, ktoré zvyšujú pôžitok z kávy: 1,25 l sklenená kanvica na 2 - 10 šálok kávy si vďaka elektrickej platni udrží teplotu až po dobu 40 minút. Okrem sklenenej kanvice je súčasťou balenia aj termoska, dokonca je hneď vložená priamo do kávovaru a ponúka horúcu kávu aj po niekoľkých hodinách. Vyberateľný permanentný filter nepridáva káve žiadnu príchuť vďaka svojmu pozláteniu a posilňuje prirodzenú arómu mletej kávy. Vďaka rovnako vyberateľnému držiaku filtra bude čistenie bez kvapkania hračkou. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zvyšuje kvalitu vody a redukuje zanesenie zariadenia vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie vodnej nádrže potrebným množstvom vody. Aromatická káva pre špeciálne momenty dňa: obohaťte svoj deň s kávovarom Klarstein Aromatica II Duo a jeho špičkovou kávou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica II Duo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný , Vafľovač awm200, 900 w, biely (14018121)

Klarstein Aromatica II Duo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný

Klarstein Aromatica II Duo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný
Detail

Ráno plné pôžitku: kávovar Klarstein Aromatica II Duo so zabudovaným mlynčekom sa postará o rozličné stupne mletia a praktický časovač zasa o každodenné momenty s kávou. Objavte každý deň ozajstný pôžitok z kávy - kávovar Klarstein Aromatica II Duo Vám to umožní. Vďaka zabudovanému mlynčeku a 150 g nádobe na kávové zrná bude káva vždy čerstvo pomletá pri každej príprave. Vďaka 5 voliteľným stupňom mletia od veľmi jemného až po hrubé máte možnosť nastaviť silu kávy podľa svojich želaní. Čím jemnejší bude prášok, o to silnejšia a aromatickejšia bude káva. Vďaka zabudovanému časovaču môže kávovar Klarstein Aromatica II Duo bezproblémovo začať na minútu presne v nastavenom čase - človek sa teda ráno zobudí na vôňu čerstvo uvarenej kávy alebo sa večer vracia domov za svojím aromatickým posilnením. Všetky nastavenia vykonáte úplne jednoducho na zrozumiteľnom tlačidlovom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktné dizajnové zariadenie v pôsobivom vzhľade ponúka ešte ďalšie výhody, ktoré zvyšujú pôžitok z kávy: 1,25 l sklenená kanvica na 2 - 10 šálok kávy si vďaka elektrickej platni udrží teplotu až po dobu 40 minút. Okrem sklenenej kanvice je súčasťou balenia aj termoska, dokonca je hneď vložená priamo do kávovaru a ponúka horúcu kávu aj po niekoľkých hodinách. Vyberateľný permanentný filter nepridáva káve žiadnu príchuť vďaka svojmu pozláteniu a posilňuje prirodzenú arómu mletej kávy. Vďaka rovnako vyberateľnému držiaku filtra bude čistenie bez kvapkania hračkou. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zvyšuje kvalitu vody a redukuje zanesenie zariadenia vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie vodnej nádrže potrebným množstvom vody. Aromatická káva pre špeciálne momenty dňa: obohaťte svoj deň s kávovarom Klarstein Aromatica II Duo a jeho špičkovou kávou. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica II Duo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný , Beauty and the beast – art scale 1/10 (618231953554)

Klarstein Aromatica II Thermo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný

Klarstein Aromatica II Thermo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný
Detail

Ráno plné pôžitku: kávovar Klarstein Aromatica II Thermo so zabudovaným mlynčekom sa postará o rozličné stupne mletia a praktický časovač zasa o každodenné momenty s kávou. Objavte každý deň ozajstný pôžitok z kávy - kávovar Klarstein Aromatica II Thermo Vám to umožní. Vďaka zabudovanému mlynčeku a 150 g nádobe na kávové zrná bude káva vždy čerstvo pomletá pri každej príprave. Vďaka 5 voliteľným stupňom mletia od veľmi jemného až po hrubé máte možnosť nastaviť silu kávy podľa svojich želaní. Čím jemnejší bude prášok, o to silnejšia a aromatickejšia bude káva. Na ovládacom paneli je možné dodatočne nastaviť ideálnu intenzitu kávy: stačí si vybrať podľa svojej preferencie z možností - jemná, stredne silná a silná. Vďaka zabudovanému časovaču môže kávovar Klarstein Aromatica II Thermo bezproblémovo začať na minútu presne v nastavenom čase - človek sa teda ráno zobudí na vôňu čerstvo uvarenej kávy alebo sa večer vracia domov za svojím aromatickým posilnením. Všetky nastavenia vykonáte úplne jednoducho na zrozumiteľnom tlačidlovom ovládacom paneli s LED displejom. Kompaktné dizajnové zariadenie v pôsobivom vzhľade ponúka ešte ďalšie výhody, ktoré zvyšujú pôžitok z kávy: Termoska s objemom 1,25 l na 2 až 10 šálok kávy sa dá priamo vložiť do kávovaru a ponúka horúcu kávu aj po niekoľkých hodinách. Vyberateľný permanentný filter nepridáva káve žiadnu príchuť vďaka svojmu pozláteniu a posilňuje prirodzenú arómu mletej kávy. Vďaka rovnako vyberateľnému držiaku filtra bude čistenie bez kvapkania hračkou. Filter s aktívnym uhlím v nádrži na vodu zvyšuje kvalitu vody a redukuje zanesenie zariadenia vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje naplnenie vodnej nádrže potrebným množstvom vody. Aromatická káva pre špeciálne momenty dňa: obohaťte svoj deň s kávovarom Klarstein Aromatica II Thermo a jeho špičkovou kávou. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica II Thermo, kávovar, integrovaný mlynček, 1.25 l, strieborný , Brúska uhlová sab 900 cr, priemer 115 mm, 900 w, stayer (377sab900cr)

KLARSTEIN AROMATICA II DUO KAVOVAR ZABUDOVANY MLYNCEK 125 L CERVENY 10032866

KLARSTEIN AROMATICA II DUO KAVOVAR ZABUDOVANY MLYNCEK 125 L CERVENY 10032866
Detail

AUTOMATICKÝ KÁVOVAR . Pre chutný začiatok dňa: Klarstein Aromatica II Duo kávovar s zabudovaným mlynčekom sa postará, rozličnými stupňami mletia a praktickým časovačom o všedný deň plný oživujúcich momentov. . Zažite (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN AROMATICA II DUO KAVOVAR ZABUDOVANY MLYNCEK 125 L CERVENY 10032866 , Powew67915 – kalové čerpadlo 900 w nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Aromatica X, prekvapkávací kávovar, mlynček, sklená kanvica, Aroma+, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Aromatica X, prekvapkávací kávovar, mlynček, sklená kanvica, Aroma+, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Hmmm, čerstvá káva! Kávovar Klarstein Aromatica X s integrovaným mlynčekom a nerezovým dizajnom prinesie x-tra futuristický nádych do vašej kuchyne. A, samozrejme, vynikajúcu kávu.Znova objaviť pôžitok z kávy - vďaka kávovaru Klarstein Aromatica X. Integrovaný mlynček zvládne pomlieť až 180 g kávových zŕn v rámci jedného uvarenia. Vďaka trom voliteľným stupňom pomletia - od veľmi jemného po hrubé - máte možnosť individuálneho prispôsobenia intenzity kávy. Čím jemnejšie pomletá káva, tým bude silnejšia a aromatickejšia. Okrem toho máte k dispozícii aj funkciu Aroma+ - dvojnásobný čas varenia vyťaží najintenzívnejšiu arómu. Integrovaným časovačom máte môžete nastaviť presný čas spustenia kávovaru - tak vás ráno alebo večer môže privítať vôňa čerstvo pomletej kávy. Samozrejmosťou je aj prevádzka s použitím už pomletej kávy. Všetky nastavenia ľahko ovládane na ovládacom paneli s LED displejom.Kompaktná dizajnová konštrukcia z nerezovej ocele však ponúka aj ďalšie prednosti na zosilnenie pôžitku z kávy: sklenú kanvicu ohrieva platňa až 40 minút po dokončení prípravy kávy. Tak si vždy môžete dopriať dostatok času. Vyberateľný permanentný filter je celkom chuťovo neutrálny vďaka pozlátenému povrchu, navyše sa stará o jemnejšiu chuť. Jednoduchú manipuláciu ponúka aj vyberateľný držiak na filter. Filter s aktívnym uhlím vo vodnej nádržke slúži na zmäkčenie vody, čím chráni kávovar pred vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje okrem iného aj naplnenie potrebného množstva vody. Mlynček na kávu ponúka v porovnaní s inými prístrojmi tichšiu prevádzku, čo podčiarkuje pokojné vychutnávanie kávy.Konečne dokonale pripravená káva s nastaviteľnou intenzitou - kávovar Klarstein Aromatica X zahreje srdcia všetkých pôžitkárov kávy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica X, prekvapkávací kávovar, mlynček, sklená kanvica, Aroma+, nehrdzavejúca oceľ , Marvel – shang-chi and moris – art scale 1/10 (618231951086)

Klarstein Aromatica X, prekvapkávací kávovar, mlynček, sklená kanvica, Aroma+, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Aromatica X, prekvapkávací kávovar, mlynček, sklená kanvica, Aroma+, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Hmmm, čerstvá káva! Kávovar Klarstein Aromatica X s integrovaným mlynčekom a nerezovým dizajnom prinesie x-tra futuristický nádych do vašej kuchyne. A, samozrejme, vynikajúcu kávu.Znova objaviť pôžitok z kávy - vďaka kávovaru Klarstein Aromatica X. Integrovaný mlynček zvládne pomlieť až 180 g kávových zŕn v rámci jedného uvarenia. Vďaka trom voliteľným stupňom pomletia - od veľmi jemného po hrubé - máte možnosť individuálneho prispôsobenia intenzity kávy. Čím jemnejšie pomletá káva, tým bude silnejšia a aromatickejšia. Okrem toho máte k dispozícii aj funkciu Aroma+ - dvojnásobný čas varenia vyťaží najintenzívnejšiu arómu. Integrovaným časovačom máte môžete nastaviť presný čas spustenia kávovaru - tak vás ráno alebo večer môže privítať vôňa čerstvo pomletej kávy. Samozrejmosťou je aj prevádzka s použitím už pomletej kávy. Všetky nastavenia ľahko ovládane na ovládacom paneli s LED displejom.Kompaktná dizajnová konštrukcia z nerezovej ocele však ponúka aj ďalšie prednosti na zosilnenie pôžitku z kávy: sklenú kanvicu ohrieva platňa až 40 minút po dokončení prípravy kávy. Tak si vždy môžete dopriať dostatok času. Vyberateľný permanentný filter je celkom chuťovo neutrálny vďaka pozlátenému povrchu, navyše sa stará o jemnejšiu chuť. Jednoduchú manipuláciu ponúka aj vyberateľný držiak na filter. Filter s aktívnym uhlím vo vodnej nádržke slúži na zmäkčenie vody, čím chráni kávovar pred vodným kameňom. Dobre viditeľná stupnica uľahčuje okrem iného aj naplnenie potrebného množstva vody. Mlynček na kávu ponúka v porovnaní s inými prístrojmi tichšiu prevádzku, čo podčiarkuje pokojné vychutnávanie kávy.Konečne dokonale pripravená káva s nastaviteľnou intenzitou - kávovar Klarstein Aromatica X zahreje srdcia všetkých pôžitkárov kávy. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aromatica X, prekvapkávací kávovar, mlynček, sklená kanvica, Aroma+, nehrdzavejúca oceľ , Laprealpina, tyče, 10 900 cm, 100 (10900)

Klarstein Fruit Jerky Steel 10, 1000 W, sušička, dehydrátor, 10 poschodí

Klarstein Fruit Jerky Steel 10, 1000 W, sušička, dehydrátor, 10 poschodí
Detail

Zdravé, chutné a plné energie: Klarstein Fruit Jerky Steel 6 sušička potravín prináša do jedálneho lístka rozmanité občerstvenie - vyrobené vo vlastnej réžii. Výkon 630 W umožňuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu medzi 6 úrovňami pomocou tichého ventilátora. Teplotu možno plynule nastaviť až do 68 °C pomocou ovládacieho kolieska. S celkovou plochou 0,65 m² nie je príprava väčších množstiev žiadnym problémom. Je vyrobená výlučne z brúsenej nehrdzavejúcej ocele, takže nielen dobre vyzerá, ale sa aj veľmi ľahko čistí. Či už pripravujete sušené ovocie, mäso alebo ryby, sušička potravín Klarstein Fruit Jerky Steel 6 premení čerstvé potraviny na trvanlivé pochúťky bez straty vitamínov, minerálov a ďalších cenných zložiek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Fruit Jerky Steel 10, 1000 W, sušička, dehydrátor, 10 poschodí , Rowenta ro4b50ea compact power xxl animal 900 w

Klarstein Fruit Jerky Steel 10, 1000 W, sušička, dehydrátor, 10 poschodí

Klarstein Fruit Jerky Steel 10, 1000 W, sušička, dehydrátor, 10 poschodí
Detail

Zdravé, chutné a plné energie: Klarstein Fruit Jerky Steel 6 sušička potravín prináša do jedálneho lístka rozmanité občerstvenie - vyrobené vo vlastnej réžii. Výkon 630 W umožňuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu medzi 6 úrovňami pomocou tichého ventilátora. Teplotu možno plynule nastaviť až do 68 °C pomocou ovládacieho kolieska. S celkovou plochou 0,65 m² nie je príprava väčších množstiev žiadnym problémom. Je vyrobená výlučne z brúsenej nehrdzavejúcej ocele, takže nielen dobre vyzerá, ale sa aj veľmi ľahko čistí. Či už pripravujete sušené ovocie, mäso alebo ryby, sušička potravín Klarstein Fruit Jerky Steel 6 premení čerstvé potraviny na trvanlivé pochúťky bez straty vitamínov, minerálov a ďalších cenných zložiek. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Fruit Jerky Steel 10, 1000 W, sušička, dehydrátor, 10 poschodí , Rowenta ro4b30ea compact power xxl parquet 900 w

Klarstein Kávovar BellaVita 3 v 1, 1450 W, 20 barov, napeňovač mlieka

Klarstein Kávovar BellaVita 3 v 1, 1450 W, 20 barov, napeňovač mlieka
Detail

Vychutnajte si bohatú rozmanitosť sveta kávy s kávovarom BellaVita od Klarstein ! Vďaka jednoduchej príprave a ovládaniu jedným dotykom One-Touch Control sú aromatický pôžitok a dokonalá chuť vopred naprogramované. Kávovar Klarstein BellaVita s výkonom 1450 W a tlakom 20 barov pretlačí horúcu vodu cez mleté kávové zrná, aby sa uvoľnila ich plná aróma. Môžete si pripraviť espresso, cappuccino alebo latte macchiato. Kávovar BellaVita od Klarsteinpovzbudí vaše zmysly tým najlepším pôžitkom z kávy a vďaka funkcii 3 v 1 je rovnako vhodný pre všetkých milovníkov kávy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Kávovar BellaVita 3 v 1, 1450 W, 20 barov, napeňovač mlieka , Lamart mlynček elektrický grind lt7011 (42001853)

Klarstein Kávovar BellaVita 3 v 1, 1450 W, 20 barov, napeňovač mlieka

Detail

Vychutnajte si bohatú rozmanitosť sveta kávy s kávovarom BellaVita od Klarstein ! Vďaka jednoduchej príprave a ovládaniu jedným dotykom One-Touch Control sú aromatický pôžitok a dokonalá chuť vopred naprogramované. Kávovar Klarstein BellaVita s výkonom 1450 W a tlakom 20 barov pretlačí horúcu vodu cez mleté kávové zrná, aby sa uvoľnila ich plná aróma. Môžete si pripraviť espresso, cappuccino alebo latte macchiato. Kávovar BellaVita od Klarsteinpovzbudí vaše zmysly tým najlepším pôžitkom z kávy a vďaka funkcii 3 v 1 je rovnako vhodný pre všetkých milovníkov kávy. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Kávovar BellaVita 3 v 1, 1450 W, 20 barov, napeňovač mlieka , Star wars – the mandalorian and grogu – art scale 1/10 (609963127894)

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ
Detail

Najlepší time-out počas dňa: espresso kávovar Pausa od Klarstein obohatí vaše každodenné chvíle odpočinku o kvalitnú a voňavú kávu. Zažite zvodnú arómu, keď kompaktný espresso kávovar s tlakom 20 barov uvoľní plnú chuť a vôňu kávy. Kávovar na espresso je vhodný na mletú kávu aj kávové kapsuly. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ , Thor love and thunder – thor – bds art scale 1/10 (618231951277)

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ
Detail

Najlepší time-out počas dňa: espresso kávovar Pausa od Klarstein obohatí vaše každodenné chvíle odpočinku o kvalitnú a voňavú kávu. Zažite zvodnú arómu, keď kompaktný espresso kávovar s tlakom 20 barov uvoľní plnú chuť a vôňu kávy. Kávovar na espresso je vhodný na mletú kávu aj kávové kapsuly. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ , Star wars – luke skywalker and grogu – art scale 1/10 (618231950362)

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ
Detail

Najlepší time-out počas dňa: espresso kávovar Pausa od Klarstein obohatí vaše každodenné chvíle odpočinku o kvalitnú a voňavú kávu. Zažite zvodnú arómu, keď kompaktný espresso kávovar s tlakom 20 barov uvoľní plnú chuť a vôňu kávy. Kávovar na espresso je vhodný na mletú kávu aj kávové kapsuly. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ , Sixtol car vac 1, 90 w, 10 kpa (sx1201)

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ

Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ
Detail

Najlepší time-out počas dňa: espresso kávovar Pausa od Klarstein obohatí vaše každodenné chvíle odpočinku o kvalitnú a voňavú kávu. Zažite zvodnú arómu, keď kompaktný espresso kávovar s tlakom 20 barov uvoľní plnú chuť a vôňu kávy. Kávovar na espresso je vhodný na mletú kávu aj kávové kapsuly. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Pausa, espresso kávovar, 1350 Wattov, tlak 20 barov, nádrž na vodu: 1,4 litra, nerezová oceľ , Repsol moto 4t rider 10 w – 40 – 1 l

Klarstein Caldetto, kávovar, 1900 W, dávkovač horúcej vody

Klarstein Caldetto, kávovar, 1900 W, dávkovač horúcej vody
Detail

S kávovarom Klarstein Caldetto získaš dokonalý stimulant priamo k sebe domov. Vďaka jednoduchej obsluhe sú aromatický pôžitok aj dokonalá chuť predprogramované.Kávovar Klarstein Caldetto so silným výkonom 1900 W tlačí horúcu vodu cez zomleté kávové zrná a rozvíja ich plnú arómu. S praktickým dávkovačom na horúcu vodu si prídu na svoje aj milovníci čaju a polievok. Horúca voda sa dá pustiť jednoduchým stlačením páčky. Zatlač hrnček alebo misku na polievku proti páčke a zariadenie Caldetto otvorí uzáver horúcej vody. Fanúšikovia kávy a čaju si navzájom neprekážajú, pretože kávovar má dve samostatné nádrže na vodu. Do nádrže na vodu na kávu sa zmestí 1,8 litra vody a vyrobí až 12 šálok kávy. Dávkovač horúcej vody má nádrž s objemom 1,25 litra. Voda v nej zostane horúca až 2 hodiny. Milovníci kávy samozrejme nemusia piť studenú kávu, pretože zariadenie Caldetto ich nadchne svojou funkciou časovača. Káva teda bude vždy pripravená, keď ráno vstaneš. Ovládanie prebieha pomocou prehľadného tlačidlového ovládacieho panela. Čistenie Caldetta tiež nie je problém, pretože odkvapkávacia mriežka a odkvapkávacia miska sa dajú jednoducho vybrať.Kávovar Klarstein Caldetto oživí tvoje zmysly tým najjemnejším potešením z kávy a vďaka mnohým funkciám a jednoduchému ovládaniu je vhodný pre všetkých milovníkov kávy aj čaju. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Caldetto, kávovar, 1900 W, dávkovač horúcej vody , Castrol power 1 4t 10 w – 40 4lt (cp141044)

Klarstein Caldetto, kávovar, 1900 W, dávkovač horúcej vody

Klarstein Caldetto, kávovar, 1900 W, dávkovač horúcej vody
Detail

S kávovarom Klarstein Caldetto získaš dokonalý stimulant priamo k sebe domov. Vďaka jednoduchej obsluhe sú aromatický pôžitok aj dokonalá chuť predprogramované.Kávovar Klarstein Caldetto so silným výkonom 1900 W tlačí horúcu vodu cez zomleté kávové zrná a rozvíja ich plnú arómu. S praktickým dávkovačom na horúcu vodu si prídu na svoje aj milovníci čaju a polievok. Horúca voda sa dá pustiť jednoduchým stlačením páčky. Zatlač hrnček alebo misku na polievku proti páčke a zariadenie Caldetto otvorí uzáver horúcej vody. Fanúšikovia kávy a čaju si navzájom neprekážajú, pretože kávovar má dve samostatné nádrže na vodu. Do nádrže na vodu na kávu sa zmestí 1,8 litra vody a vyrobí až 12 šálok kávy. Dávkovač horúcej vody má nádrž s objemom 1,25 litra. Voda v nej zostane horúca až 2 hodiny. Milovníci kávy samozrejme nemusia piť studenú kávu, pretože zariadenie Caldetto ich nadchne svojou funkciou časovača. Káva teda bude vždy pripravená, keď ráno vstaneš. Ovládanie prebieha pomocou prehľadného tlačidlového ovládacieho panela. Čistenie Caldetta tiež nie je problém, pretože odkvapkávacia mriežka a odkvapkávacia miska sa dajú jednoducho vybrať.Kávovar Klarstein Caldetto oživí tvoje zmysly tým najjemnejším potešením z kávy a vďaka mnohým funkciám a jednoduchému ovládaniu je vhodný pre všetkých milovníkov kávy aj čaju. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Caldetto, kávovar, 1900 W, dávkovač horúcej vody , Lynx-d econ 10 w/830 g24d-1 (0024134)

Klarstein Arabica, kávovar, 800 W, ovládací panel EasyTouch Control

Klarstein Arabica, kávovar, 800 W, ovládací panel EasyTouch Control
Detail

Perfektný začiatok dňa: kávovar Klarstein Arabica sľubuje najjemnejší pôžitok z kávy, celkom podľa vlastných predstáv.Varí čerstvú kávu s požadovanou intenzitou, udržuje ju v dodávanej termoske dlho teplú a vďaka funkcii časovača je káva pripravená v požadovanom čase. Obsluha filtračného kávovaru je vďaka ovládaciemu panelu EasyTouch Control veľmi pohodlná. LC displej poskytuje prehľad o všetkom a priehľadná nádrž na vodu umožňuje optimálne naplnenie. Pre dokonalý pôžitok sa dá intenzita kávy zvoliť z viacerých úrovní. Ďalšou špeciálnou vlastnosťou kávovaru Klarstein je funkcia Flawless pour. Vďaka nej pri nalievaní nič nekvapká a nestratí sa ani dúšok dobrej kávy. Tento kávovar je okrem toho aj pastvou pre oči: jednoduchý a elegantný, zapadne do každej kuchyne a so svojimi výraznými farebnými akcentmi bude stredobodom pozornosti. Kartáčovaná ušľachtilá oceľ je robustná a odolná. Pogumovanie spodnej strany garantuje pevné postavenie.Pre osviežujúce chvíle každodenného života: pôsobivý pôžitok z kávy s elegantným kávovarom Klarstein Arabica. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Arabica, kávovar, 800 W, ovládací panel EasyTouch Control , Repsol smarter sport 4t 10 w – 0 – 1 l

Klarstein Arabica, kávovar, 800 W, ovládací panel EasyTouch Control

Klarstein Arabica, kávovar, 800 W, ovládací panel EasyTouch Control
Detail

Perfektný začiatok dňa: kávovar Klarstein Arabica sľubuje najjemnejší pôžitok z kávy, celkom podľa vlastných predstáv.Varí čerstvú kávu s požadovanou intenzitou, udržuje ju v dodávanej termoske dlho teplú a vďaka funkcii časovača je káva pripravená v požadovanom čase. Obsluha filtračného kávovaru je vďaka ovládaciemu panelu EasyTouch Control veľmi pohodlná. LC displej poskytuje prehľad o všetkom a priehľadná nádrž na vodu umožňuje optimálne naplnenie. Pre dokonalý pôžitok sa dá intenzita kávy zvoliť z viacerých úrovní. Ďalšou špeciálnou vlastnosťou kávovaru Klarstein je funkcia Flawless pour. Vďaka nej pri nalievaní nič nekvapká a nestratí sa ani dúšok dobrej kávy. Tento kávovar je okrem toho aj pastvou pre oči: jednoduchý a elegantný, zapadne do každej kuchyne a so svojimi výraznými farebnými akcentmi bude stredobodom pozornosti. Kartáčovaná ušľachtilá oceľ je robustná a odolná. Pogumovanie spodnej strany garantuje pevné postavenie.Pre osviežujúce chvíle každodenného života: pôsobivý pôžitok z kávy s elegantným kávovarom Klarstein Arabica. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Arabica, kávovar, 800 W, ovládací panel EasyTouch Control , Klarstein obsidian (4060656232701)

Lamart Lt7011 Mlyncek Elektricky Grind 1ks

Lamart Lt7011 Mlyncek Elektricky Grind 1ks
Detail

Lamart lt7011 mlyncek elektricky grind 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Lamart Lt7011 Mlyncek Elektricky Grind 1ks , Klarstein mundschenk (4260457488141)

Mlynček na korenie LAMART LT7011 Grind

Mlynček na korenie LAMART LT7011 Grind
Detail

Kvalitní Mlynček na korenie LAMART LT7011 Grind z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mlynčeky na korenie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie LAMART LT7011 Grind , Klarstein beerfest (4260414893476)

Lamart Mlynček elektrický Grind LT7011 (42001853)

Lamart Mlynček elektrický Grind LT7011 (42001853)
Detail

Mlynček na korenie – na korenie/soľ, vyrobený zo soft plastu s keramickým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrubosťou mletia, priehľadná dopĺňacia komora, ovládanie mlynčeka jednou rukou po stlačení tlačidla, 4×AAA batérie nie sú súčasťou balenia Elektrický mlynček Lamart nájde uplatnenie nielen pri varení, ale hlavne pri stolovaní. Vyrobený je z príjemného soft plastu a nerezu ao mletia sa stará keramický mlecí mechanizmus, ktorý dovoľuje nastaviť hrubosť mletia presne podľa vašich potrieb a chuti. Elektrický mlynček Lamart nájde uplatnenie nielen pri varení, ale hlavne pri stolovaní. Vyrobený je z príjemného soft plastu a nerezu ao mletia sa stará keramický mlecí mechanizmus, ktorý dovoľuje nastaviť hrubosť mletia presne podľa vašich potrieb a chuti. Mlieť v ňom môžete nielen korenie, ale aj hrubozrnnú soľ či iné korenie. Priehledná komora vyzerá nielen dizajnovo dobre, na prvý pohled dáva tušiť, čo sa v mlynčeku nachádza a zároveň vám poskytuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lamart Mlynček elektrický Grind LT7011 (42001853) , Klarstein scooby (4060656162343)

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W , Klarstein miro (4060656109058)

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W
Detail

Klarstein Lucia je silný kuchynský robot, ktorý má nástavce na miešanie, hnetenie, mlynček na mäso a mixovací pohár.Najkonvenčnejším prostriedkom kuchynského robota Klarstein sú miešacia a miesiaca sekcia, ktoré sa podieľajú na príprave receptov vďaka miešaciemu háku, metle na sneh a hnetaciemu háku. Prostredníctvom nich vytvoríte rôzne hmoty - od bielkového snehu, cez piškótové cesto až po cesto na chlieb. Pracovné tempo kuchynského robota možno prispôsobiť povahe cesta.Vďaka šablónam mlynčeka na mäso možno jedálniček obohatiť o jedlá ako fašírka, cestoviny alebo aj o koláčiky. Vďaka mixérovému nadstavcu z pravého skla možno pripraviť rôzne kokteily a smoothies.Opticky nadväzuje kuchynský robot Klarstein na funkcionalistické tradície dizajnu.Mixér a mlynček na mäso sú rovnako modulárne koncipované, môžu byť teda pár ťahmi upevnené a odmontované, uskladnené na porovnateľne malej ploche. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lucia, kuchynský robot, mixér, mlynček na mäso, 2000 W

Klarstein Espressionata Gusto, espresso kávovar, 1100 W, tlak 15 bar, čierny

Klarstein Espressionata Gusto, espresso kávovar, 1100 W, tlak 15 bar, čierny
Detail

Pre zanietených znalcov kávy: espresso kávovar Klarstein Espressionata Gusto zapôsobí nielen rýchlou prípravou silného a lahodného espressa, ale aj svojím pozoruhodným dizajnom. Výkonom 1100 W a tlakom 15 Bar pretláča zariadenie Espressionata Gusto horúcu vodu cez zomletú kávu, čím uvoľňuje jej plnú arómu. Vyberateľná nádrž na vodu má objem 1 liter a dá sa jednoducho odobrať, naplniť a znovu nasadiť pomocou veľkej rukoväte. Vďaka technológii Easy Brewing Technology je prevádzka jednoduchá a zrozumiteľná: tri veľké tlačidlá s jednoznačnými symbolmi a zodpovedajúcimi svetelnými indikátormi sú úžasne prehľadné. Najdôležitejším prvkom espresso kávovaru je nepochybne veľký displej na zobrazenie teploty v retro vzhľade: je ľahko čitateľný a neustále poskytuje informácie o teplote. Paru je možné ovládať intuitívne pomocou veľkého otočného regulátora, pohyblivá tryska na spenenie a na horúcu vodu vytvorí v okamihu spenené mlieko do cappuccina alebo iných špecialít. Vďaka svojmu nezvyčajnému retro dizajnu sa espresso kávovar Espressionata Gusto od spoločnosti Klarstein stane stredobodom pozornosti každej kuchyne a vždy poteší čerstvo pripravenou kávovou špecialitou. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Espressionata Gusto, espresso kávovar, 1100 W, tlak 15 bar, čierny

Klarstein Espressionata Gusto, espresso kávovar, 1100 W, tlak 15 bar, čierny

Klarstein Espressionata Gusto, espresso kávovar, 1100 W, tlak 15 bar, čierny
Detail

Pre zanietených znalcov kávy: espresso kávovar Klarstein Espressionata Gusto zapôsobí nielen rýchlou prípravou silného a lahodného espressa, ale aj svojím pozoruhodným dizajnom. Výkonom 1100 W a tlakom 15 Bar pretláča zariadenie Espressionata Gusto horúcu vodu cez zomletú kávu, čím uvoľňuje jej plnú arómu. Vyberateľná nádrž na vodu má objem 1 liter a dá sa jednoducho odobrať, naplniť a znovu nasadiť pomocou veľkej rukoväte. Vďaka technológii Easy Brewing Technology je prevádzka jednoduchá a zrozumiteľná: tri veľké tlačidlá s jednoznačnými symbolmi a zodpovedajúcimi svetelnými indikátormi sú úžasne prehľadné. Najdôležitejším prvkom espresso kávovaru je nepochybne veľký displej na zobrazenie teploty v retro vzhľade: je ľahko čitateľný a neustále poskytuje informácie o teplote. Paru je možné ovládať intuitívne pomocou veľkého otočného regulátora, pohyblivá tryska na spenenie a na horúcu vodu vytvorí v okamihu spenené mlieko do cappuccina alebo iných špecialít. Vďaka svojmu nezvyčajnému retro dizajnu sa espresso kávovar Espressionata Gusto od spoločnosti Klarstein stane stredobodom pozornosti každej kuchyne a vždy poteší čerstvo pripravenou kávovou špecialitou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Espressionata Gusto, espresso kávovar, 1100 W, tlak 15 bar, čierny

Klarstein Blanca, elektrický krb, 1000/2000 W, LED, 10 – 30 °C, týždenný časovač

Klarstein Blanca, elektrický krb, 1000/2000 W, LED, 10 – 30 °C, týždenný časovač
Detail

Elegantný krb pre romantickú atmosféru po celý rok: elektrický kozub Blanca od spoločnosti Klarstein vytvára príjemné teplé plamene bez horenia.Kto hovorí, že krby sa nehodia do moderných bytov? S elektrickým krbom Klarstein Blanca prichádza vhodné, elegantné doplnenie v štýle salónikov. Jeho kozubová skriňa z bieleho dyhovaného MDF dreva s jednoduchými a priamymi líniami prichádza úplne bez ozdôb a okázalosti a dodáva krbovej peci so sklenenou prednou stranou ešte luxusnejší rámec. Všetky pohľady budú smerovať priamo ku klamlivo realistickej LED ilúzii plameňov. Plamene blčia vďaka samostatnému zapínaniu úplne nezávisle od ohrievača, ako počas chladných zimných dní, tak aj počas teplých letných nocí – romantika pri krbe v každom ročnom období. O príjemné teplo sa voliteľne postará integrovaný elektrický ohrievač, ktorý zahrieva miestnosti do 40 m² v dvoch úrovniach výkonu pri 1000 alebo 2000 W. Aby romantickú atmosféru nič nenarušilo, elektrický kozub Blanca od spoločnosti Klarstein sa dá pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača. Ešte väčšiu pohodu zabezpečuje týždenný časovač, pomocou ktorého je možné vykurovací cyklus jednoducho naprogramovať na celý týždeň – takže vždy, keď prídete domov alebo ráno vstanete, budete mať príjemne teplo.Vypnite svetlo, prichádza romantika: s elektrickým krbom Klarstein Blanca bude konečne horieť oheň aj v modernom prostredí.Všimnite si, prosím, že tento produkt je určený len do dobre izolovaných miestností alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Blanca, elektrický krb, 1000/2000 W, LED, 10 – 30 °C, týždenný časovač

Klarstein Blanca, elektrický krb, 1000/2000 W, LED, 10 – 30 °C, týždenný časovač

Klarstein Blanca, elektrický krb, 1000/2000 W, LED, 10 – 30 °C, týždenný časovač
Detail

Elegantný krb pre romantickú atmosféru po celý rok: elektrický kozub Blanca od spoločnosti Klarstein vytvára príjemné teplé plamene bez horenia.Kto hovorí, že krby sa nehodia do moderných bytov? S elektrickým krbom Klarstein Blanca prichádza vhodné, elegantné doplnenie v štýle salónikov. Jeho kozubová skriňa z bieleho dyhovaného MDF dreva s jednoduchými a priamymi líniami prichádza úplne bez ozdôb a okázalosti a dodáva krbovej peci so sklenenou prednou stranou ešte luxusnejší rámec. Všetky pohľady budú smerovať priamo ku klamlivo realistickej LED ilúzii plameňov. Plamene blčia vďaka samostatnému zapínaniu úplne nezávisle od ohrievača, ako počas chladných zimných dní, tak aj počas teplých letných nocí – romantika pri krbe v každom ročnom období. O príjemné teplo sa voliteľne postará integrovaný elektrický ohrievač, ktorý zahrieva miestnosti do 40 m² v dvoch úrovniach výkonu pri 1000 alebo 2000 W. Aby romantickú atmosféru nič nenarušilo, elektrický kozub Blanca od spoločnosti Klarstein sa dá pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača. Ešte väčšiu pohodu zabezpečuje týždenný časovač, pomocou ktorého je možné vykurovací cyklus jednoducho naprogramovať na celý týždeň – takže vždy, keď prídete domov alebo ráno vstanete, budete mať príjemne teplo.Vypnite svetlo, prichádza romantika: s elektrickým krbom Klarstein Blanca bude konečne horieť oheň aj v modernom prostredí.Všimnite si, prosím, že tento produkt je určený len do dobre izolovaných miestností alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Blanca, elektrický krb, 1000/2000 W, LED, 10 – 30 °C, týždenný časovač

Klarstein Libeica, epresso kávovar, 19 barov, cca 10 šálok, 1,8 litra, napeňovač mlieka

Klarstein Libeica, epresso kávovar, 19 barov, cca 10 šálok, 1,8 litra, napeňovač mlieka
Detail

Pre vysoko kvalitný pôžitok z kávy: Libeica od Klarstein je elegantný espresso kávovar v pútavom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele s ukazovateľom tlaku a teploty. S vysokým výkonom 1350 wattov a tlakom 19 barov uvoľní zo všetkých kávových zŕn tú najlepšiu chuť a vôňu. Vďaka klasickému pákovému dizajnu z nehrdzavjúcej ocele môžete pripravovať mletú kávu ako aj espresso prášok. Pomocou napeňovacej trysky vyčarujete krémovú penu na cappuccino alebo latte Macchiato. Plná odnímateľná nádrž na vodu vystačí so svojim veľkým objemom na cca 10 šálok kávy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Libeica, epresso kávovar, 19 barov, cca 10 šálok, 1,8 litra, napeňovač mlieka

Klarstein Libeica, epresso kávovar, 19 barov, cca 10 šálok, 1,8 litra, napeňovač mlieka

Klarstein Libeica, epresso kávovar, 19 barov, cca 10 šálok, 1,8 litra, napeňovač mlieka
Detail

Pre vysoko kvalitný pôžitok z kávy: Libeica od Klarstein je elegantný espresso kávovar v pútavom vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele s ukazovateľom tlaku a teploty. S vysokým výkonom 1350 wattov a tlakom 19 barov uvoľní zo všetkých kávových zŕn tú najlepšiu chuť a vôňu. Vďaka klasickému pákovému dizajnu z nehrdzavjúcej ocele môžete pripravovať mletú kávu ako aj espresso prášok. Pomocou napeňovacej trysky vyčarujete krémovú penu na cappuccino alebo latte Macchiato. Plná odnímateľná nádrž na vodu vystačí so svojim veľkým objemom na cca 10 šálok kávy. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Libeica, epresso kávovar, 19 barov, cca 10 šálok, 1,8 litra, napeňovač mlieka

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, biely

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, biely
Detail

Príjemné teplo: ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave pracuje pomocou kombinácie konvekčnej a infračervenej technológie. Kým ohrievač ohrieva vzduch v miestnosti spoľahlivým výkonom 1000 W, infračervené vykurovacie teleso sa postará o príjemne teplý pocit na pokožke.Vykurovacie teleso s výkonom 1000 W sa dá plynulo nastavovať medzi 5 a 45 °C, a preto sa dokáže ideálne prispôsobiť individuálnym požiadavkám vykurovania. Vykurovací panel s rozmerom 46 x 40 cm je možné pripevniť priamo na stenu alebo sa dá použiť ako mobilné stojace zariadenie. Potrebnú mobilitu zabezpečujú dve pevné nožičky, každá s dvomi kolieskami, a 145 cm dlhý kábel. S výkonom 1000 W vyhrieva zariadenie bez problémov miestnosti do veľkosti 20 m². Týždenný časovač, ktorý je tiež k dispozícii, umožňuje naprogramovať podľa potreby časy vykurovania na každý deň v týždni – tým sa zaručí vždy príjemne teplá miestnosť. Funkcia detekcie otvorených okien OpenWindow sa navyše postará o automatické vypnutie zariadenia pri otvorení okna. Všetky nastavenia je možné vykonať priamo na ovládacom paneli ohrievača. Vďaka prehľadnému LED displeju budeš mať vždy prehľad. Dodatočnú bezpečnosť poskytuje nastaviteľná detská bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu, a tiež integrovaná ochrana voči prehriatiu. Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave nie je výnimočný len z hľadiska technológie. Presvedčí aj svojím nadčasovým dizajnom. Zaoblené hrany a lesklý povrch vyžarujú príjemné teplo a popri tom aj nádych luxusu.Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave šíri príjemné teplo v chladných dňoch.Upozornenie: Tento produkt je určený len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, biely

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, čierny

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, čierny
Detail

Príjemné teplo: ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave pracuje pomocou kombinácie konvekčnej a infračervenej technológie. Kým ohrievač ohrieva vzduch v miestnosti spoľahlivým výkonom 1000 W, infračervené vykurovacie teleso sa postará o príjemne teplý pocit na pokožke.Vykurovacie teleso s výkonom 1000 W sa dá plynulo nastavovať medzi 5 a 45 °C, a preto sa dokáže ideálne prispôsobiť individuálnym požiadavkám vykurovania. Vykurovací panel s rozmerom 46 x 40 cm je možné pripevniť priamo na stenu alebo sa dá použiť ako mobilné stojace zariadenie. Potrebnú mobilitu zabezpečujú dve pevné nožičky, každá s dvomi kolieskami, a 145 cm dlhý kábel. S výkonom 1000 W vyhrieva zariadenie bez problémov miestnosti do veľkosti 20 m². Týždenný časovač, ktorý je tiež k dispozícii, umožňuje naprogramovať podľa potreby časy vykurovania na každý deň v týždni – tým sa zaručí vždy príjemne teplá miestnosť. Funkcia detekcie otvorených okien OpenWindow sa navyše postará o automatické vypnutie zariadenia pri otvorení okna. Všetky nastavenia je možné vykonať priamo na ovládacom paneli ohrievača. Vďaka prehľadnému LED displeju budeš mať vždy prehľad. Dodatočnú bezpečnosť poskytuje nastaviteľná detská bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu, a tiež integrovaná ochrana voči prehriatiu. Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave nie je výnimočný len z hľadiska technológie. Presvedčí aj svojím štýlovým dizajnom. Zaoblené hrany a lesklý povrch vyžarujú príjemné teplo a popri tom aj nádych luxusu.Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave šíri príjemné teplo v chladných dňoch.Upozornenie: Tento produkt je určený len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, čierny

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, čierny

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, čierny
Detail

Príjemné teplo: ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave pracuje pomocou kombinácie konvekčnej a infračervenej technológie. Kým ohrievač ohrieva vzduch v miestnosti spoľahlivým výkonom 1000 W, infračervené vykurovacie teleso sa postará o príjemne teplý pocit na pokožke.Vykurovacie teleso s výkonom 1000 W sa dá plynulo nastavovať medzi 5 a 45 °C, a preto sa dokáže ideálne prispôsobiť individuálnym požiadavkám vykurovania. Vykurovací panel s rozmerom 46 x 40 cm je možné pripevniť priamo na stenu alebo sa dá použiť ako mobilné stojace zariadenie. Potrebnú mobilitu zabezpečujú dve pevné nožičky, každá s dvomi kolieskami, a 145 cm dlhý kábel. S výkonom 1000 W vyhrieva zariadenie bez problémov miestnosti do veľkosti 20 m². Týždenný časovač, ktorý je tiež k dispozícii, umožňuje naprogramovať podľa potreby časy vykurovania na každý deň v týždni – tým sa zaručí vždy príjemne teplá miestnosť. Funkcia detekcie otvorených okien OpenWindow sa navyše postará o automatické vypnutie zariadenia pri otvorení okna. Všetky nastavenia je možné vykonať priamo na ovládacom paneli ohrievača. Vďaka prehľadnému LED displeju budeš mať vždy prehľad. Dodatočnú bezpečnosť poskytuje nastaviteľná detská bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu, a tiež integrovaná ochrana voči prehriatiu. Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave nie je výnimočný len z hľadiska technológie. Presvedčí aj svojím štýlovým dizajnom. Zaoblené hrany a lesklý povrch vyžarujú príjemné teplo a popri tom aj nádych luxusu.Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave šíri príjemné teplo v chladných dňoch.Upozornenie: Tento produkt je určený len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, čierny

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, biely

Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, biely
Detail

Príjemné teplo: ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave pracuje pomocou kombinácie konvekčnej a infračervenej technológie. Kým ohrievač ohrieva vzduch v miestnosti spoľahlivým výkonom 1000 W, infračervené vykurovacie teleso sa postará o príjemne teplý pocit na pokožke.Vykurovacie teleso s výkonom 1000 W sa dá plynulo nastavovať medzi 5 a 45 °C, a preto sa dokáže ideálne prispôsobiť individuálnym požiadavkám vykurovania. Vykurovací panel s rozmerom 46 x 40 cm je možné pripevniť priamo na stenu alebo sa dá použiť ako mobilné stojace zariadenie. Potrebnú mobilitu zabezpečujú dve pevné nožičky, každá s dvomi kolieskami, a 145 cm dlhý kábel. S výkonom 1000 W vyhrieva zariadenie bez problémov miestnosti do veľkosti 20 m². Týždenný časovač, ktorý je tiež k dispozícii, umožňuje naprogramovať podľa potreby časy vykurovania na každý deň v týždni – tým sa zaručí vždy príjemne teplá miestnosť. Funkcia detekcie otvorených okien OpenWindow sa navyše postará o automatické vypnutie zariadenia pri otvorení okna. Všetky nastavenia je možné vykonať priamo na ovládacom paneli ohrievača. Vďaka prehľadnému LED displeju budeš mať vždy prehľad. Dodatočnú bezpečnosť poskytuje nastaviteľná detská bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu, a tiež integrovaná ochrana voči prehriatiu. Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave nie je výnimočný len z hľadiska technológie. Presvedčí aj svojím nadčasovým dizajnom. Zaoblené hrany a lesklý povrch vyžarujú príjemné teplo a popri tom aj nádych luxusu.Ohrievač Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave šíri príjemné teplo v chladných dňoch.Upozornenie: Tento produkt je určený len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Hot Spot Slimcurve Double Wave, 2 v 1 ohrievač, 1000 W, týždenný časovač, biely

KLARSTEIN ESPRESSIONATA GUSTO, ESPRESSO KAVOVAR, 1100 W, TLAK 15 BAR, CIERNY, 10033209

KLARSTEIN ESPRESSIONATA GUSTO, ESPRESSO KAVOVAR, 1100 W, TLAK 15 BAR, CIERNY, 10033209
Detail

ESPRESSO KÁVOVAR . ESPRESSIONATA GUSTO, ESPRESSO KÁVOVAR, 1100 W, TLAK 15 BAR, ČIERNY . Pre zanietených znalcov kávy: espresso kávovar Klarstein Espressionata Gusto zapôsobí nielen rýchlou prípravou silného a lahodného espressa, ale (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ESPRESSIONATA GUSTO, ESPRESSO KAVOVAR, 1100 W, TLAK 15 BAR, CIERNY, 10033209

TESLA CoffeeMaster ES400 - kávovar s mlynčekom

TESLA CoffeeMaster ES400 - kávovar s mlynčekom
Detail

2v1: automatické mletie a varenie, integrovaný mlynček na kávu, moderný dotykový ovládací panel, hodiny s programovateľným časovačom (drmax.sk)

Podobné produkty ako TESLA CoffeeMaster ES400 - kávovar s mlynčekom
Concept SV3070 XXL 4 v 1 900 W, Klarstein Reinraum 3-in-1 (4260457485577), Ciclovation Grind Touch (3620.27803), Ciclovation Grind Touch (3620.27804), Ciclovation Grind Touch (3620.17621), Ciclovation Grind Touch (3620.27802), Ciclovation Grind Touch (3620.27801), BOSCH EasyCut&Grind (0.603.9D2.000), Vafľovač AWM200, 900 W, biely (14018121), Beauty and the Beast – Art Scale 1/10 (618231953554), Brúska uhlová SAB 900 CR, priemer 115 mm, 900 W, STAYER (377SAB900CR), POWEW67915 – Kalové čerpadlo 900 W nehrdzavejúca oceľ, Marvel – Shang-Chi and Moris – Art Scale 1/10 (618231951086), LaPrealpina, tyče, 10 900 cm, 100 (10900), Rowenta RO4B50EA Compact Power XXL Animal 900 W, Rowenta RO4B30EA Compact Power XXL Parquet 900 W, Lamart Mlynček elektrický Grind LT7011 (42001853), Star Wars – The Mandalorian and Grogu – Art Scale 1/10 (609963127894), Thor Love and Thunder – Thor – BDS Art Scale 1/10 (618231951277), Star Wars – Luke Skywalker and Grogu – Art Scale 1/10 (618231950362), SIXTOL Car VAC 1, 90 W, 10 KPa (SX1201), Repsol Moto 4T Rider 10 W – 40 – 1 l, CASTROL Power 1 4T 10 W – 40 4lt (CP141044), LYNX-D ECON 10 W/830 G24d-1 (0024134), Repsol Smarter Sport 4T 10 W – 0 – 1 l, KLARSTEIN Obsidian (4060656232701), Klarstein Mundschenk (4260457488141), Klarstein Beerfest (4260414893476), KLARSTEIN Scooby (4060656162343), KLARSTEIN Miro (4060656109058)