Klarstein remy digestor, 10032864

Produkt Klarstein remy digestor, 10032864 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarstein remy digestor, 10032864 upraviť a produkt hľadať znova.

KLARSTEIN REMY DIGESTOR, 10032864

KLARSTEIN REMY DIGESTOR, 10032864
Detail

DIGESTOR . Najväčšie výhody: . Elegantný: 90 cm digestor s bielym bezpečnostným sklom . Šetrný k životnému prostrediu a úsporný: vďaka triede energetickej účinnosti A . Výkonný: maximálny odsávací výkon až do 620 m3/h v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN REMY DIGESTOR, 10032864 , Remy (978-80-738-4952-8)

KLARSTEIN REMY DIGESTOR, 10031996

KLARSTEIN REMY DIGESTOR, 10031996
Detail

STROPNÝ DIGESTOR . Keď sa príjemné vône šíria kuchyňou, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: Klarstein (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN REMY DIGESTOR, 10031996 , Klarstein obsidian (4060656232701)

Klarstein Remy, digestor, sada na recirkulačnú prevádzku, 90 cm, 230 W, 620 m³/h, čierny

Klarstein Remy, digestor, sada na recirkulačnú prevádzku, 90 cm, 230 W, 620 m³/h, čierny
Detail

Keď sa kuchyňou šíria príjemné vône, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: odsávač pár Klarstein Remy nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom, alebo ako digestor na zabudovanie do kuchynskej linky si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad hrncami s parou. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nielen účinne s maximálnym prietokom vzduchu až 620 m³/h, ale tiež štýlovo. S čiernym lesklým skleneným vzhľadom z 1 cm hrubého bezpečnostného skla odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza von. S tromi výkonnostnými úrovňami si poradí s každým kuchynským pachom a vznikom pár a dá sa jednoducho ovládať pomocou dotykového displeja alebo prostredníctvom diaľkového ovládača. O dostatok svetla nad varnou plochou sa postarajú dva zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Vďaka tomu bude mať každý kuchár ten najlepší výhľad na pripravované dobroty. S účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: digestor Klarstein Remy je malým pomocníkom v kuchyni. Použitím dvoch dodávaných filtrov s aktívnym uhlím sa dá digestor používať v recirkulačnej prevádzke. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy, digestor, sada na recirkulačnú prevádzku, 90 cm, 230 W, 620 m³/h, čierny , Klarstein mundschenk (4260457488141)

Klarstein Remy, digestor, sada na recirkulačnú prevádzku, 90 cm, 230 W, 620 m³/h, čierny

Klarstein Remy, digestor, sada na recirkulačnú prevádzku, 90 cm, 230 W, 620 m³/h, čierny
Detail

Keď sa kuchyňou šíria príjemné vône, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: odsávač pár Klarstein Remy nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom, alebo ako digestor na zabudovanie do kuchynskej linky si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad hrncami s parou. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nielen účinne s maximálnym prietokom vzduchu až 620 m³/h, ale tiež štýlovo. S čiernym lesklým skleneným vzhľadom z 1 cm hrubého bezpečnostného skla odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza von. S tromi výkonnostnými úrovňami si poradí s každým kuchynským pachom a vznikom pár a dá sa jednoducho ovládať pomocou dotykového displeja alebo prostredníctvom diaľkového ovládača. O dostatok svetla nad varnou plochou sa postarajú dva zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Vďaka tomu bude mať každý kuchár ten najlepší výhľad na pripravované dobroty. S účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: digestor Klarstein Remy je malým pomocníkom v kuchyni. Použitím dvoch dodávaných filtrov s aktívnym uhlím sa dá digestor používať v recirkulačnej prevádzke. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy, digestor, sada na recirkulačnú prevádzku, 90 cm, 230 W, 620 m³/h, čierny , Klarstein beerfest (4260414893476)

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, 620 m³/h, 230 W, 3 úrovne, diaľkový ovládač, biely

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, 620 m³/h, 230 W, 3 úrovne, diaľkový ovládač, biely
Detail

Keď sa kuchyňou šíria príjemné vône, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v bielom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: odsávač pár Klarstein Remy nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom, alebo ako digestor na zabudovanie do kuchynskej linky si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad hrncami s parou. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nielen účinne s maximálnym odsávaním vzduchu až 620 m³/h, ale tiež štýlovo. S bielym lesklým skleneným vzhľadom z 1 cm hrubého bezpečnostného skla odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza von. S tromi výkonnostnými úrovňami si poradí s každým kuchynským pachom a vznikom pár a dá sa jednoducho ovládať pomocou dotykového displeja alebo prostredníctvom diaľkového ovládača. O dostatok svetla nad varnou plochou sa postarajú dva zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Vďaka tomu bude mať každý kuchár ten najlepší výhľad na pripravované dobroty. S účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: Digestor Klarstein Remy je skvelým pomocníkom v každej kuchyni. Digestor možno prestavať pomocou dvoch filtrov s aktívnym uhlím (produkt 10030983) na recirkulačnú prevádzku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy, digestor, 90 cm, 620 m³/h, 230 W, 3 úrovne, diaľkový ovládač, biely , Klarstein scooby (4060656162343)

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, 620 m³/h, 230 W, 3 úrovne, diaľkový ovládač, biely

Klarstein Remy, digestor, 90 cm, 620 m³/h, 230 W, 3 úrovne, diaľkový ovládač, biely
Detail

Keď sa kuchyňou šíria príjemné vône, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v bielom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: odsávač pár Klarstein Remy nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom, alebo ako digestor na zabudovanie do kuchynskej linky si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad hrncami s parou. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nielen účinne s maximálnym odsávaním vzduchu až 620 m³/h, ale tiež štýlovo. S bielym lesklým skleneným vzhľadom z 1 cm hrubého bezpečnostného skla odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza von. S tromi výkonnostnými úrovňami si poradí s každým kuchynským pachom a vznikom pár a dá sa jednoducho ovládať pomocou dotykového displeja alebo prostredníctvom diaľkového ovládača. O dostatok svetla nad varnou plochou sa postarajú dva zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Vďaka tomu bude mať každý kuchár ten najlepší výhľad na pripravované dobroty. S účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: Digestor Klarstein Remy je skvelým pomocníkom v každej kuchyni. Digestor možno prestavať pomocou dvoch filtrov s aktívnym uhlím (produkt 10030983) na recirkulačnú prevádzku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy, digestor, 90 cm, 620 m³/h, 230 W, 3 úrovne, diaľkový ovládač, biely , Klarstein miro (4060656109058)

Klarstein Remy stropný digestor, digestor na zabudovanie, 90 cm EEK A 620 m³/h touch LED sklo

Klarstein Remy stropný digestor, digestor na zabudovanie, 90 cm EEK A 620 m³/h touch LED sklo
Detail

Keď sa príjemné vône šíria kuchyňou, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: Klarstein Remy digestor nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom alebo ako digestor na zabudovanie do vstavanej kuchyne si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad pariacimi sa hrncami. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nie len účinne s odsávacím výkonom až 620 m³/h, ale aj štýlovo. So vzhľadom na čierno sa lesknúceho zrkadlového jazierka vyrobeného z bezpečnostného skla o hrúbke 1 cm odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza preč. S troma výkonnostnými stupňami si poradí s každým kuchynským zápachom a vznikom pár a je možné ho jednoducho ovládať na dotykovom displeji alebo prostredníctvom diaľkového ovládania. O dostatočné množstvo svetla na varnej ploche sa postarajú oba zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Tak bude mať každý kuchár ten najlepší náhľad do svojej malej ríše lahôdok. A účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: Klarstein Remy digestor je malým pomocníkom v kuchyni. Digestor je možné pomocou dvoch filtrov s aktívnym uhlím (produkt 10030983) prestaviť na režim s vnútornou cirkuláciou vzduchu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy stropný digestor, digestor na zabudovanie, 90 cm EEK A 620 m³/h touch LED sklo , Klarstein solve (4060656233562)

Klarstein Remy stropný digestor, digestor na zabudovanie, 90 cm EEK A 620 m³/h touch LED sklo

Klarstein Remy stropný digestor, digestor na zabudovanie, 90 cm EEK A 620 m³/h touch LED sklo
Detail

Keď sa príjemné vône šíria kuchyňou, digestor Remy od spoločnosti Klarstein v čiernom dizajnérskom vzhľade je pripravený odstrániť celkom nenápadne paru a výpary. Diskrétna služba, elegantný dizajn: Klarstein Remy digestor nie je iba pekný, ale aj flexibilný! Buď ako stropný digestor nad kuchynským ostrovčekom alebo ako digestor na zabudovanie do vstavanej kuchyne si v každej kuchyni ľahko nájde svoje miesto nad pariacimi sa hrncami. S výkonom motora 230 W vykonáva svoju prácu nie len účinne s odsávacím výkonom až 620 m³/h, ale aj štýlovo. So vzhľadom na čierno sa lesknúceho zrkadlového jazierka vyrobeného z bezpečnostného skla o hrúbke 1 cm odsáva s neviditeľnou silou kuchynské výpary a šikovne ich odvádza preč. S troma výkonnostnými stupňami si poradí s každým kuchynským zápachom a vznikom pár a je možné ho jednoducho ovládať na dotykovom displeji alebo prostredníctvom diaľkového ovládania. O dostatočné množstvo svetla na varnej ploche sa postarajú oba zapínateľné LED pásiky s výkonom 2 x 5 W. Tak bude mať každý kuchár ten najlepší náhľad do svojej malej ríše lahôdok. A účinnosťou a eleganciou proti pare a výparom: Klarstein Remy digestor je malým pomocníkom v kuchyni. Digestor je možné pomocou dvoch filtrov s aktívnym uhlím (produkt 10030983) prestaviť na režim s vnútornou cirkuláciou vzduchu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy stropný digestor, digestor na zabudovanie, 90 cm EEK A 620 m³/h touch LED sklo , Klarstein poplife (4060656104190)

KLARSTEIN REMY BRILLIANT EDITION, OSTROVCEKOVY DIGESTOR, 90CM, 618M3/H, EEK A, LED, SKLO, 10035477

KLARSTEIN REMY BRILLIANT EDITION, OSTROVCEKOVY DIGESTOR, 90CM, 618M3/H, EEK A, LED, SKLO, 10035477
Detail

OSTROVČEKOVÝ DIGESTOR . Ostrovčekový digestor Klarstein Remy Brilliant Edition oslobodzuje tvoju kuchyňu od pary a výparov a obohacuje ju o elegantný stredobod pozornosti s luxusnými prvkami zo skla a z ušľachtilej ocele na spodnej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN REMY BRILLIANT EDITION, OSTROVCEKOVY DIGESTOR, 90CM, 618M3/H, EEK A, LED, SKLO, 10035477 , Klarstein vinea (4260509683067)

Klarstein Remy Brilliant Edition, ostrovčekový digestor, 90 cm, 618 m³/h, EEK A, LED, sklo, ušľachtilá oceľ

Klarstein Remy Brilliant Edition, ostrovčekový digestor, 90 cm, 618 m³/h, EEK A, LED, sklo, ušľachtilá oceľ
Detail

Ostrovčekový odsávač pár Klarstein Remy Brilliant Edition zbaví vašu kuchyňu výparov a pary vďaka 230 W výkonu motora, 4 stupňom výkonu a maximálnemu prietoku odsávania 609 m³/h. Je tiež elegantným vizuálnym prvkom vďaka luxusnému sklu a prvkom z nehrdzavejúcej ocele na spodnej strane kapoty. Prepínateľné osvetlenie s vysoko účinným LED panelom osvetľuje varnú dosku s teplotou 3000, 4800 alebo 6500 Kelvinov. Pomocou filtrov s aktívnym uhlím môžete odsávač pár prestaviť na režim recirkulácie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy Brilliant Edition, ostrovčekový digestor, 90 cm, 618 m³/h, EEK A, LED, sklo, ušľachtilá oceľ , Klarstein skal (4260457489865)

Klarstein Remy Brilliant Edition, ostrovčekový digestor, 90 cm, 618 m³/h, EEK A, LED, sklo, ušľachtilá oceľ

Klarstein Remy Brilliant Edition, ostrovčekový digestor, 90 cm, 618 m³/h, EEK A, LED, sklo, ušľachtilá oceľ
Detail

Ostrovčekový odsávač pár Klarstein Remy Brilliant Edition zbaví vašu kuchyňu výparov a pary vďaka 230 W výkonu motora, 4 stupňom výkonu a maximálnemu prietoku odsávania 609 m³/h. Je tiež elegantným vizuálnym prvkom vďaka luxusnému sklu a prvkom z nehrdzavejúcej ocele na spodnej strane kapoty. Prepínateľné osvetlenie s vysoko účinným LED panelom osvetľuje varnú dosku s teplotou 3000, 4800 alebo 6500 Kelvinov. Pomocou filtrov s aktívnym uhlím môžete odsávač pár prestaviť na režim recirkulácie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Remy Brilliant Edition, ostrovčekový digestor, 90 cm, 618 m³/h, EEK A, LED, sklo, ušľachtilá oceľ , Klarstein guernsey (4055068013062)

KLARSTEIN PAOLO DIGESTOR, 10033750

KLARSTEIN PAOLO DIGESTOR, 10033750
Detail

VSTAVANÝ DIGESTOR . Najlepší vzduch v kuchyni: Digestor Klarstein Paolo sa nemusí skrývať, ale rád to pre Vašu kuchyňu urobí a bez okrajov zmizne medzi kuchynskými skrinkami. Odtiaľ pri varení účinne odstraňuje paru a výpary. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN PAOLO DIGESTOR, 10033750 , Klarstein guernsey (4055068013055)

KLARSTEIN UW60BL DIGESTOR, 10011484

Detail

DIGESTOR . Najväčšie výhody: . 60 cm odsávací otvor . Max. odsávanie: 317 m3/h . Zapínateľné podsvietenie - vrát. žiarovky . Nenápadný čierny dizajn, kovová konštrukcia . Vhodný na nástennú inštaláciu alebo na umiestnenie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN UW60BL DIGESTOR, 10011484 , Klarstein beefalo, (4055068011105)

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, 500 m³/h, ostrovčekový digestor

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, 500 m³/h, ostrovčekový digestor
Detail

Obohaťte Vašu kuchyňu o verného pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla. Zariadenie odsaje až do 500 m³ vzduchu za hodinu a aj na najvyššej úrovni je s menej ako 68 dB vyslovene nehlučné. V závislosti na objeme výparov sú k dispozícii na prevádzku ventilátora tri výkonnostné úrovne - nízka, stredná a vysoká. Zariadenie Klarstein Madonna sa ovláda úplne nekomplikovane pomocou dotykového panela s displejom. Možno zasvietiť aj svetlo, ktoré užitočne osvetlí hrnce a panvice zhora a umožní zvedavým kuchárom pohľad do hrncov. So svojím elegantným dizajnom vyžaruje svieži lesk, predovšetkým v moderne zariadených kuchyniach, ale tiež pôsobí ako luxusný protiklad v klasickom prostredí. Spodná strana zariadenia a komín vsádzajú na nestarnúcu eleganciu z leštenej ušľachtilej ocele. Dodatočný aktívny uhlíkový filter nájdete pod číslom produktu (10031626). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, 500 m³/h, ostrovčekový digestor , Klarstein beefalo (4055068015608)

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, 500 m³/h, ostrovčekový digestor

Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, 500 m³/h, ostrovčekový digestor
Detail

Obohaťte Vašu kuchyňu o verného pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla. Zariadenie odsaje až do 500 m³ vzduchu za hodinu a aj na najvyššej úrovni je s menej ako 68 dB vyslovene nehlučné. V závislosti na objeme výparov sú k dispozícii na prevádzku ventilátora tri výkonnostné úrovne - nízka, stredná a vysoká. Zariadenie Klarstein Madonna sa ovláda úplne nekomplikovane pomocou dotykového panela s displejom. Možno zasvietiť aj svetlo, ktoré užitočne osvetlí hrnce a panvice zhora a umožní zvedavým kuchárom pohľad do hrncov. So svojím elegantným dizajnom vyžaruje svieži lesk, predovšetkým v moderne zariadených kuchyniach, ale tiež pôsobí ako luxusný protiklad v klasickom prostredí. Spodná strana zariadenia a komín vsádzajú na nestarnúcu eleganciu z leštenej ušľachtilej ocele. Dodatočný aktívny uhlíkový filter nájdete pod číslom produktu (10031626). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Madonna, digestor, 90 cm, 500 m³/h, ostrovčekový digestor , Klarstein beefalo (4055068015615)

KLARSTEIN MONTBLANC 60 DIGESTOR, 10031992

Detail

DIGESTOR . Najväčšie výhody: . Praktické: Spodná lišta na zavesenie kuchynského náčinia . Všetko na očiach: Zapínateľné jasne biele LED osvetlenie varnej dosky . Ekologický: Trieda energetickej účinnosti A . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN MONTBLANC 60 DIGESTOR, 10031992 , Klarstein princesize (4260435911791)

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 60 cm ideálna pre malé až strede veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 metrov kubických vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre (10035386) s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny , Klarstein coolart (4060656455223)

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 90 cm ideálna pre strede veľké až veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 metrov kubických vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny , Klarstein coolart (4060656455230)

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 60 cm ideálna pre malé až strede veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 metrov kubických vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre (10035386) s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny , Klarstein coolart (4060656455254)

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 90 cm ideálna pre strede veľké až veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 metrov kubických vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, čierny , Klarstein gatsby (4060656226038)

KLARSTEIN KOMBINOVANY FILTER DO DIGESTOROV, 10035417

Detail

KOMBINOVANÝ FILTER . Najväčšie výhody: . Ako nový: náhradný tukový filter a filter s aktívnym uhlím na výmenu v priebehu niekoľkých sekúnd . Jednoduchá údržba: umývateľný a vhodný na čistenie v umývačke riadu . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN KOMBINOVANY FILTER DO DIGESTOROV, 10035417 , Klarstein grillpot (4260414897603)

KLARSTEIN AURORA ECO 60, DIGESTOR, 550M/H3, 60CM, KOMINOVY DIGESTOR, PODSVIETENIE, 10039927

Detail

DIGESTOR . Kuchyňa je teraz svetlejšia a žiarivejšia - a Klarstein Aurora Eco kuchynské digestory eliminujú paru a pachy jedla. S odsávacím výkonom až 550 m3/h v troch stupňoch Aurora Eco neúnavne odstraňuje paru a zápach z (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN AURORA ECO 60, DIGESTOR, 550M/H3, 60CM, KOMINOVY DIGESTOR, PODSVIETENIE, 10039927 , Klarstein parforce (10033301)

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 90 cm ideálna pre strede veľké až veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 metrov kubických vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre (10035386) s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ , Klarstein parforce (10033300)

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 60 cm ideálna pre malé až strede veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 m³/h vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre (10035386) s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ , M-pets remy chrochtajúce prasiatko 13,5 × 7,5 × 5,5 cm (6953182714002)

Klarstein Limelight, digestor, 150 cm, nástenný digestor, 625 m³/h, dotyková plocha

Klarstein Limelight, digestor, 150 cm, nástenný digestor, 625 m³/h, dotyková plocha
Detail

Elegantný a praktický zároveň, taký je digestor Limelight od Klarstein. Každú kuchyňu obohatí o sofistikované zariadenie na odstraňovanie pary, dymu a pachov z jedla. So šírkou 150 cm sa digestor Limelight od Klarstein ideálne hodí nad malé až stredne veľké varné plochy a kuchynské linky. Najvyšší stupeň výkonu odvedie z kuchyne až 625 metrov kubických vzduchu za hodinu, a tak zvládne prípravu aj niekoľkých chodov. Jednoduchá ovládacia plocha na prednej strane umožňuje výber troch úrovní odsávania. Časovač vypnutia umožňuje, aby sa digestor po varení vyvetral a potom sa automaticky vypol. Dve integrované LED svetlá poskytujú dostatok svetla nad varnou plochou, aby vášniví kuchári presne videli, čo robia. Digestor Limelight je určený na nástennú montáž; potrebný montážny materiál a lišty pre hadicu odsávaného vzduchu sú súčasťou balenia. Digestor môžete jednoducho prestavať na prevádzku s recirkuláciou vzduchu. Dva filtre s aktívnym uhlím sú priamo súčasťou balenia na filtrovanie zápachu. Jasný výhľad v kuchyni: S nástenným digestorom Limelight od Klarstein rýchlo zmiznú pachy jedla, pary a zvyšky mastnoty. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 150 cm, nástenný digestor, 625 m³/h, dotyková plocha , Klarstein whirlwind, biely (4260435916239)

Klarstein Limelight, digestor, 120 cm, nástenný digestor, 570 m³/h, dotyková plocha

Klarstein Limelight, digestor, 120 cm, nástenný digestor, 570 m³/h, dotyková plocha
Detail

Elegantný a praktický zároveň, taký je digestor Limelight od Klarstein. Obohatí každú kuchyňu o ochotného pomocníka pri odstraňovaní pary, dymu a pachov počas varenia. So šírkou 120 cm sa digestor Limelight od Klarstein ideálne hodí pre malé až stredne veľké varné plochy a kuchynské linky. Najvyšší stupeň výkonu odvedie z kuchyne až 570 m³/h, a tak zvládne prípravu niekoľkých chodov. Jednoduchá ovládacia plocha na prednej strane umožňuje výber troch úrovní vetrania. Časovač vypnutia umožňuje, aby sa digestor po varení vyvetral a potom sa automaticky vypol. Dve integrované LED svetlá poskytujú dostatok svetla nad varnou plochou, aby vášniví kuchári presne videli, čo robia. Digestor Limelight je určený na nástennú montáž; potrebný montážny materiál a lišty pre hadicu odsávaného vzduchu sú súčasťou balenia. Digestor môžete jednoducho prestavať na prevádzku s recirkuláciou vzduchu. Dva filtre s aktívnym uhlím sú priamo súčasťou balenia na filtrovanie zápachu. Jasný výhľad v kuchyni: S nástenným digestorom Limelight od Klarstein rýchlo zmiznú pachy jedla, pary a zvyšky mastnoty. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 120 cm, nástenný digestor, 570 m³/h, dotyková plocha , Klarstein ivc-30 (4260322372209)

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ

Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 90 cm ideálna pre strede veľké až veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 metrov kubických vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre (10035386) s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 90 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ , Klarstein ignito domino (4060656109072)

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ

Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ
Detail

Elegantný a praktický súčasne, taký je odsávač pár Klarstein Limelight. Obohatí každú kuchyňu o spoľahlivého pomocníka pri odstraňovaní pary a pachov z jedla.Šírka digestora Klarstein Limelight 60 cm ideálna pre malé až strede veľké varné plochy a kuchynské linky. Na najvyššom výkonnostnom stupni odstráni z kuchyne až do 600 m³/h vzduchu a poradí si aj s prípravou viacerých chodov. Vďaka modernej technike sa vyznačuje redukovanou spotrebou prúdu, čo šetrí peňaženku aj životné prostredie. Jednoduchá ovládacia sekcia na prednom paneli digestora umožňuje nastavenie jednej z 3 ventilačných úrovní. Časovač vypnutia ponúka automatické vypnutie v určenom čase po dovarení. Dve zabudované svetlá účinne osvetľujú varnú plochu, takže zanietení kuchári presne vidia, čo práve robia.Digestor Limelight je určený na montáž na stenu, potrebný montážny materiál a obklad na odsávaciu rúru sú súčasťou balenia. Digestor sa dá nekomplikovane používať v recirkulačnej prevádzke. Na filtráciu pachov sú potom potrebné dva voliteľné filtre (10035386) s aktívnym uhlím.Čistý vzduch v kuchyni: nástenný odsávač pár Klarstein Limelight rýchlo porazí pachy vznikajúce pri varení, paru a zvyšky tuku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 60 cm, nástenný digestor, 600 m³/h, ušľachtilá oceľ , Klarstein ignito domino (4060656156700)

Klarstein Secret Service stropný digestor, digestor, 220W, touch, sklo, LED, biela farba

Klarstein Secret Service stropný digestor, digestor, 220W, touch, sklo, LED, biela farba
Detail

Keď sa okolitým vzduchom tiahnu nepríjemné zápachy, Klarstein posiela svoj Secret Service do bezchybnej služby stropného digestora v bielom dizajnovom look-u. Diskrétny v obsluhe - nápadný dizajnovo. S ušľachtilými materiálmi nevykonáva stropný digestor svoju prácu len efektívne, ale aj štýlovo. Ako biele jazierko z jagavého saténového skla sa vyníma na strope a s neviditeľnou silou odsáva nebezpečné kúdoly dymu a dotieravé výpary. S troma výkonnostnými stupňami sa Klarstein Secret Service zbaví každého zápachu a vzniku výparov pri varení. Pritom má k dispozícii odsávací výkon maximálne 800 m3/h. Dôkladnú službu vykoná na želanie dodatočne nastavením časovača. Na ochranu vnútornej časti digestora a odpadového kanála pred nečistotami má Secret Service od spoločnosti Klarstein dva vymeniteľné filtre mastnôt vyrobené z hliníka. Tieto je možné jednoducho vyčistiť v umývačke riadu alebo prostriedkom na odstraňovanie mastnôt. Všetky funkcie je možné ovládať buď cez dotykový panel alebo diaľkové ovládanie. Štyri LED svetielka zviditeľnia odsávač pár a umožňujú kuchárom hlboké nahliadnutie do hrncov. Nenápadne nápadné: Klarstein Secret Service digestor má so zaručenou účinnosťou licenciu na odstránenie výparov a pritom na všetko dozerá zo stropu. Dostupné farby: biela, čierna (produkt 10030277). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Secret Service stropný digestor, digestor, 220W, touch, sklo, LED, biela farba , Klarstein illuminosa 5 (4060656445514)

Klarstein Limelight, digestor, 120 cm, nástenný digestor, 570 m³/h, dotyková plocha

Klarstein Limelight, digestor, 120 cm, nástenný digestor, 570 m³/h, dotyková plocha
Detail

Elegantný a praktický zároveň, taký je digestor Limelight od Klarstein. Obohatí každú kuchyňu o ochotného pomocníka pri odstraňovaní pary, dymu a pachov počas varenia. So šírkou 120 cm sa digestor Limelight od Klarstein ideálne hodí pre malé až stredne veľké varné plochy a kuchynské linky. Najvyšší stupeň výkonu odvedie z kuchyne až 570 m³/h, a tak zvládne prípravu niekoľkých chodov. Jednoduchá ovládacia plocha na prednej strane umožňuje výber troch úrovní vetrania. Časovač vypnutia umožňuje, aby sa digestor po varení vyvetral a potom sa automaticky vypol. Dve integrované LED svetlá poskytujú dostatok svetla nad varnou plochou, aby vášniví kuchári presne videli, čo robia. Digestor Limelight je určený na nástennú montáž; potrebný montážny materiál a lišty pre hadicu odsávaného vzduchu sú súčasťou balenia. Digestor môžete jednoducho prestavať na prevádzku s recirkuláciou vzduchu. Dva filtre s aktívnym uhlím sú priamo súčasťou balenia na filtrovanie zápachu. Jasný výhľad v kuchyni: S nástenným digestorom Limelight od Klarstein rýchlo zmiznú pachy jedla, pary a zvyšky mastnoty. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 120 cm, nástenný digestor, 570 m³/h, dotyková plocha , Klarstein cool vibe (4060656154362)

Klarstein Limelight, digestor, 150 cm, nástenný digestor, 625 m³/h, dotyková plocha

Klarstein Limelight, digestor, 150 cm, nástenný digestor, 625 m³/h, dotyková plocha
Detail

Elegantný a praktický zároveň, taký je digestor Limelight od Klarstein. Každú kuchyňu obohatí o sofistikované zariadenie na odstraňovanie pary, dymu a pachov z jedla. So šírkou 150 cm sa digestor Limelight od Klarstein ideálne hodí nad malé až stredne veľké varné plochy a kuchynské linky. Najvyšší stupeň výkonu odvedie z kuchyne až 625 metrov kubických vzduchu za hodinu, a tak zvládne prípravu aj niekoľkých chodov. Jednoduchá ovládacia plocha na prednej strane umožňuje výber troch úrovní odsávania. Časovač vypnutia umožňuje, aby sa digestor po varení vyvetral a potom sa automaticky vypol. Dve integrované LED svetlá poskytujú dostatok svetla nad varnou plochou, aby vášniví kuchári presne videli, čo robia. Digestor Limelight je určený na nástennú montáž; potrebný montážny materiál a lišty pre hadicu odsávaného vzduchu sú súčasťou balenia. Digestor môžete jednoducho prestavať na prevádzku s recirkuláciou vzduchu. Dva filtre s aktívnym uhlím sú priamo súčasťou balenia na filtrovanie zápachu. Jasný výhľad v kuchyni: S nástenným digestorom Limelight od Klarstein rýchlo zmiznú pachy jedla, pary a zvyšky mastnoty. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Limelight, digestor, 150 cm, nástenný digestor, 625 m³/h, dotyková plocha

Klarstein Secret Service stropný digestor, digestor, 220W, touch, sklo, LED, biela farba

Klarstein Secret Service stropný digestor, digestor, 220W, touch, sklo, LED, biela farba
Detail

Keď sa okolitým vzduchom tiahnu nepríjemné zápachy, Klarstein posiela svoj Secret Service do bezchybnej služby stropného digestora v bielom dizajnovom look-u. Diskrétny v obsluhe - nápadný dizajnovo. S ušľachtilými materiálmi nevykonáva stropný digestor svoju prácu len efektívne, ale aj štýlovo. Ako biele jazierko z jagavého saténového skla sa vyníma na strope a s neviditeľnou silou odsáva nebezpečné kúdoly dymu a dotieravé výpary. S troma výkonnostnými stupňami sa Klarstein Secret Service zbaví každého zápachu a vzniku výparov pri varení. Pritom má k dispozícii odsávací výkon maximálne 800 m3/h. Dôkladnú službu vykoná na želanie dodatočne nastavením časovača. Na ochranu vnútornej časti digestora a odpadového kanála pred nečistotami má Secret Service od spoločnosti Klarstein dva vymeniteľné filtre mastnôt vyrobené z hliníka. Tieto je možné jednoducho vyčistiť v umývačke riadu alebo prostriedkom na odstraňovanie mastnôt. Všetky funkcie je možné ovládať buď cez dotykový panel alebo diaľkové ovládanie. Štyri LED svetielka zviditeľnia odsávač pár a umožňujú kuchárom hlboké nahliadnutie do hrncov. Nenápadne nápadné: Klarstein Secret Service digestor má so zaručenou účinnosťou licenciu na odstránenie výparov a pritom na všetko dozerá zo stropu. Dostupné farby: biela, čierna (produkt 10030277). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Secret Service stropný digestor, digestor, 220W, touch, sklo, LED, biela farba

Klarstein Noir, retro komínový digestor, nerez, čierny

Klarstein Noir, retro komínový digestor, nerez, čierny
Detail

Odsávač pár Lumio Primo od spoločnosti Klarstein je luxusnou pastvou pre oči v malých a stredne veľkých kuchyniach a sľubuje vám príjemne čistý vzduch. Vďaka trom stupňom výkonu odsáva pachy a výpary, a tak zabezpečuje príjemnú klímu v miestnosti a čistý výhľad na sporák aj počas rozsiahlejšieho varenia. Vnútri sa nachádza hliníkový tukový filter, ktorý je vhodný do umývačky riadu a chráni výfukový kanál pred znečistením. Takto Klarstein zaručuje dlhodobú funkčnosť a vysokú životnosť odsávača pár ! V prípade potreby vám varenie osvetlia dve praktické LED svetlá zabudované v spodnej časti. Okrem toho 75 cm dlhé zábradlie z brúsenej nehrdzavejúcej ocele v nostalgickom mosadznom vzhľade umožňuje praktické a štýlové zavesenie naberačiek, metličiek, hrncov a panvíc. Retro dizajn s vintage akcentmi pre vašu kuchyňu: Štýlový odsávač pár Klarstein Lumio Primo sa spoľahlivo postará o čistý vzduch bez pary a mastnoty, ako aj o ničím nerušený výhľad na sporák! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Noir, retro komínový digestor, nerez, čierny

Klarstein Noir, retro komínový digestor, nerez, čierny

Klarstein Noir, retro komínový digestor, nerez, čierny
Detail

Odsávač pár Lumio Primo od spoločnosti Klarstein je luxusnou pastvou pre oči v malých a stredne veľkých kuchyniach a sľubuje vám príjemne čistý vzduch. Vďaka trom stupňom výkonu odsáva pachy a výpary, a tak zabezpečuje príjemnú klímu v miestnosti a čistý výhľad na sporák aj počas rozsiahlejšieho varenia. Vnútri sa nachádza hliníkový tukový filter, ktorý je vhodný do umývačky riadu a chráni výfukový kanál pred znečistením. Takto Klarstein zaručuje dlhodobú funkčnosť a vysokú životnosť odsávača pár ! V prípade potreby vám varenie osvetlia dve praktické LED svetlá zabudované v spodnej časti. Okrem toho 75 cm dlhé zábradlie z brúsenej nehrdzavejúcej ocele v nostalgickom mosadznom vzhľade umožňuje praktické a štýlové zavesenie naberačiek, metličiek, hrncov a panvíc. Retro dizajn s vintage akcentmi pre vašu kuchyňu: Štýlový odsávač pár Klarstein Lumio Primo sa spoľahlivo postará o čistý vzduch bez pary a mastnoty, ako aj o ničím nerušený výhľad na sporák! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Noir, retro komínový digestor, nerez, čierny

Klarstein Lumio, retro komínový digestor,nerez, champagne

Klarstein Lumio, retro komínový digestor,nerez, champagne
Detail

Odsávač pár Lumio Primo od spoločnosti Klarstein je luxusnou pastvou pre oči v malých a stredne veľkých kuchyniach a sľubuje vám príjemne čistý vzduch. Vďaka trom stupňom výkonu odsáva pachy a výpary, a tak zabezpečuje príjemnú klímu v miestnosti a čistý výhľad na sporák aj počas rozsiahlejšieho varenia. Vnútri sa nachádza hliníkový tukový filter, ktorý je vhodný do umývačky riadu a chráni výfukový kanál pred znečistením. Takto Klarstein zaručuje dlhodobú funkčnosť a vysokú životnosť odsávača pár ! V prípade potreby vám varenie osvetlia dve praktické LED svetlá zabudované v spodnej časti. Okrem toho 75 cm dlhé zábradlie z brúsenej nehrdzavejúcej ocele v nostalgickom mosadznom vzhľade umožňuje praktické a štýlové zavesenie naberačiek, metličiek, hrncov a panvíc. Retro dizajn s vintage akcentmi pre vašu kuchyňu: Štýlový odsávač pár Klarstein Lumio Primo sa spoľahlivo postará o čistý vzduch bez pary a mastnoty, ako aj o ničím nerušený výhľad na sporák! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lumio, retro komínový digestor,nerez, champagne

KLARSTEIN FILTRE S AKTIVNYM UHLIM DO DIGESTOROV 10032844

KLARSTEIN FILTRE S AKTIVNYM UHLIM DO DIGESTOROV 10032844
Detail

FILTRE S AKTÍVNYM UHLÍM . Filter s aktívnym uhlím Klarstein rýchlo a jednoducho zmení váš odsávač pár Klarstein Athena alebo Laurel z režimu odsávania vzduchu na režim recirkulácie vzduchu. Dodávajú sa 2 filtre, ktoré sa (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN FILTRE S AKTIVNYM UHLIM DO DIGESTOROV 10032844

Klarstein filter s aktívnym uhlím pre digestor Lorea

Klarstein filter s aktívnym uhlím pre digestor Lorea
Detail

S filtrom s aktívnym uhlím prestavíte Váš digestor Klarstein Lorea v niekoľkých jednoduchých krokoch do režimu cirkulácie vzduchu. To sa odporúča najmä v prípade, ak nemôžete vybaviť Váš digestor odvetrávaciou hadicou. Filter s aktívnym uhlím odstraňuje rýchlo a spoľahlivo nepríjemné pachy z kuchynského vzduchu, ktorý ním prechádza, čím sa stará o príjemné prostredie v miestnosti. Aby vykonával svoju prácu optimálne, treba filter pravidelne meniť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter s aktívnym uhlím pre digestor Lorea

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Určený pre Klarstein komínové odsávače pár s nasledujúcimi číslami produktov: 10011485 10011486 (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Vhodné na digestory Klarstein s nasledovnými číslami produktov:10011484 (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Klarstein filter s aktívnym uhlím premení Váš komínový digestor rýchlo a nekomplikovane do režimu recirkulácie vzduchu. Dodávané sú 2 filtre, ktoré sa naskrutkujú na obidva držiaky na motore komínového digestora. Vhodný pre mnoho komínových digestorov od spoločnosti Klarstein. Samozrejme je tiež vhodný aj ako náhrada za opotrebovaný filter s aktívnym uhlím. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Určený pre Klarstein komínové odsávače pár s nasledujúcimi číslami produktov: 10011462 10011483 (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Digestor Klarstein ACV-61A, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Detail

Digestor Klarstein ACV-61A je prispôsobený na odsávanie pachov z menších a stredne veľkých kuchýň.Zariadenie má päť rôznych programov, spomedzi ktorých si môžete vybrať podľa aktuálnej aktivity, a tri stupne intenzity odsávania. Najvýkonnejší stupeň dokáže z priestoru odsať až 165 metrov kubických vzduchu. Odsávanie pritom funguje na princípe jedného motora, vďaka čomu je zariadenie energeticky úsporné a tiché.Pre 60-centimetrovú šírku odvodovej rúry je Klarstein ACV-61A ideálny do priemerných kuchýň. Zariadenie môžete pripevniť k stene alebo pod chladničku. Materiál potrebný na montáž je súčasťou balenia. Okrem toho má digestor integrovanú 40-wattovú lampu na osvetlenie pracovnej plochy a sprehľadnenie situácie v hrncoch.Na ochranu vnútorných priestorov pre nečistotami v odvodovej rúre a kanáli je zariadenie navyše vybavené vymeniteľným kovovým filtrom, ktorý je možné čistiť v umývačke riadu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Digestor Klarstein ACV-61A, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Digestor Klarstein ACV-61B, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Digestor Klarstein ACV-61B, ušľachtilá oceľ, 60 cm
Detail

Digestor Klarstein ACV-61B je prispôsobený na odsávanie pachov z menších a stredne veľkých kuchýň.Zariadenie má päť rôznych programov, spomedzi ktorých si môžete vybrať podľa aktuálnej aktivity, a tri stupne intenzity odsávania. Najvýkonnejší stupeň dokáže z priestoru odsať až 205 metrov kubických vzduchu. Odsávanie pritom funguje na princípe jedného motora, vďaka čomu je zariadenie energeticky úsporné a tiché.Pre 60-centimetrovú šírku je Klarstein ACV-61B ideálny do priemerných kuchýň. Zariadenie môžete pripevniť k stene alebo pod chladničku. Materiál potrebný na montáž je súčasťou balenia. Okrem toho má digestor integrovanú 40-wattovú lampu na osvetlenie pracovnej plochy a sprehľadnenie situácie v hrncoch.Na ochranu vnútorných priestorov pre nečistotami v odvodovej rúre a kanáli je zariadenie navyše vybavené vymeniteľným kovovým filtrom, ktorý je možné čistiť v umývačke riadu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Digestor Klarstein ACV-61B, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Určený pre Klarstein komínové odsávače pár s nasledujúcimi číslami produktov: 10011485 10011486 (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Určený pre Klarstein komínové odsávače pár s nasledujúcimi číslami produktov: 10011462 10011483 (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Vhodné na digestory Klarstein s nasledovnými číslami produktov:10011484 (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory
Detail

Klarstein filter s aktívnym uhlím premení Váš komínový digestor rýchlo a nekomplikovane do režimu recirkulácie vzduchu. Dodávané sú 2 filtre, ktoré sa naskrutkujú na obidva držiaky na motore komínového digestora. Vhodný pre mnoho komínových digestorov od spoločnosti Klarstein. Samozrejme je tiež vhodný aj ako náhrada za opotrebovaný filter s aktívnym uhlím. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein filter z aktívneho uhlia pre komínové digestory

Digestor Klarstein ACV-61B, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Digestor Klarstein ACV-61B, ušľachtilá oceľ, 60 cm
Detail

Digestor Klarstein ACV-61B je prispôsobený na odsávanie pachov z menších a stredne veľkých kuchýň.Zariadenie má päť rôznych programov, spomedzi ktorých si môžete vybrať podľa aktuálnej aktivity, a tri stupne intenzity odsávania. Najvýkonnejší stupeň dokáže z priestoru odsať až 205 metrov kubických vzduchu. Odsávanie pritom funguje na princípe jedného motora, vďaka čomu je zariadenie energeticky úsporné a tiché.Pre 60-centimetrovú šírku je Klarstein ACV-61B ideálny do priemerných kuchýň. Zariadenie môžete pripevniť k stene alebo pod chladničku. Materiál potrebný na montáž je súčasťou balenia. Okrem toho má digestor integrovanú 40-wattovú lampu na osvetlenie pracovnej plochy a sprehľadnenie situácie v hrncoch.Na ochranu vnútorných priestorov pre nečistotami v odvodovej rúre a kanáli je zariadenie navyše vybavené vymeniteľným kovovým filtrom, ktorý je možné čistiť v umývačke riadu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Digestor Klarstein ACV-61B, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Digestor Klarstein ACV-61A, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Detail

Digestor Klarstein ACV-61A je prispôsobený na odsávanie pachov z menších a stredne veľkých kuchýň.Zariadenie má päť rôznych programov, spomedzi ktorých si môžete vybrať podľa aktuálnej aktivity, a tri stupne intenzity odsávania. Najvýkonnejší stupeň dokáže z priestoru odsať až 165 metrov kubických vzduchu. Odsávanie pritom funguje na princípe jedného motora, vďaka čomu je zariadenie energeticky úsporné a tiché.Pre 60-centimetrovú šírku odvodovej rúry je Klarstein ACV-61A ideálny do priemerných kuchýň. Zariadenie môžete pripevniť k stene alebo pod chladničku. Materiál potrebný na montáž je súčasťou balenia. Okrem toho má digestor integrovanú 40-wattovú lampu na osvetlenie pracovnej plochy a sprehľadnenie situácie v hrncoch.Na ochranu vnútorných priestorov pre nečistotami v odvodovej rúre a kanáli je zariadenie navyše vybavené vymeniteľným kovovým filtrom, ktorý je možné čistiť v umývačke riadu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Digestor Klarstein ACV-61A, ušľachtilá oceľ, 60 cm

Klarstein Aurora Eco 90, Digestor, 550 m³/h, 90 cm, Komínový digestor, Podsvietenie, EEC A+

Klarstein Aurora Eco 90, Digestor, 550 m³/h, 90 cm, Komínový digestor, Podsvietenie, EEC A+
Detail

Kuchyňa je teraz svetlejšia a žiarivejšia - a Klarstein Aurora Eco kuchynské digestory eliminujú paru a pachy jedla. S odsávacím výkonom až 550 m³/h v troch stupňoch Aurora Eco neúnavne odstraňuje paru a zápach z kuchyne. Zvláštny šarm vyžaruje nielen jeho štýlový exteriér z tvrdeného skla, ale aj prepínateľné okolité svetlo v 9 voliteľných farbách. V kuchyni tak vždy vládne tá správna atmosféra. Pre milovníkov hrncov je k dispozícii aj veľmi jasné LED osvetlenie varnej dosky. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Aurora Eco 90, Digestor, 550 m³/h, 90 cm, Komínový digestor, Podsvietenie, EEC A+
Remy (978-80-738-4952-8), KLARSTEIN Obsidian (4060656232701), Klarstein Mundschenk (4260457488141), Klarstein Beerfest (4260414893476), KLARSTEIN Scooby (4060656162343), KLARSTEIN Miro (4060656109058), KLARSTEIN Solve (4060656233562), KLARSTEIN PopLife (4060656104190), KLARSTEIN Vinea (4260509683067), Klarstein Skal (4260457489865), Klarstein Guernsey (4055068013062), Klarstein Guernsey (4055068013055), Klarstein Beefalo, (4055068011105), Klarstein Beefalo (4055068015608), Klarstein Beefalo (4055068015615), Klarstein Princesize (4260435911791), KLARSTEIN CoolArt (4060656455223), KLARSTEIN CoolArt (4060656455230), KLARSTEIN CoolArt (4060656455254), Klarstein Gatsby (4060656226038), Klarstein Grillpot (4260414897603), Klarstein Parforce (10033301), Klarstein Parforce (10033300), M-Pets Remy chrochtajúce prasiatko 13,5 × 7,5 × 5,5 cm (6953182714002), Klarstein Whirlwind, biely (4260435916239), Klarstein IVC-30 (4260322372209), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656109072), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656156700), KLARSTEIN Illuminosa 5 (4060656445514), KLARSTEIN Cool Vibe (4060656154362)