Klein doktorsky kufrik maly /234446/

Produkt Klein doktorsky kufrik maly /234446/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klein doktorsky kufrik maly /234446/ upraviť a produkt hľadať znova.

KLEIN DOKTORSKY KUFRIK MALY /234446/

KLEIN DOKTORSKY KUFRIK MALY /234446/
Detail

DOKTORSKÝ KUFRÍK . Doktorská súprava v priehľadnom kufríku. Stetoskop, teplomer, injekcia. Všetko čo potrebuje lekár. Vhodné pre deti od 3 rokov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLEIN DOKTORSKY KUFRIK MALY /234446/ , Calvin klein calvin klein women intense edp

Small Foot Detský doktorský kufrík pre malého zubára 2v1

Small Foot Detský doktorský kufrík pre malého zubára 2v1
Detail

Zubné kazy nebudú mať šancu! Kufrík na zámok urobí dojem svojimi drevenými doplnkami s pekným dizajnom. Detská striekačka, vŕtačka, kefka, sada zubov, zubnej pasty a klieští, táto drevená detská sada pre zubárov má všetko! Dva sivé zuby deti naučia dôležitosti zubnej hygieny. S teplomerom, balzamom, pinzetou, tabletkami a poznámkovým blokom sa kufrík hodí aj k hre na lekára.Perfektná hračka, ktorá deti pripraví na prvú návštevu u zubára alebo lekára. Deti sa môžu zahrať na lekára, táto hra podporuje kreativitu a dodá deťom odvahu. Všetky doplnky sa pohodlne zmestia do kufríka. Otvorte si vlastnú prax!Rozmery: kufrík 29 x 26 x 6 cm, zub 9 x 7 x 2 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Small Foot Detský doktorský kufrík pre malého zubára 2v1 , Calvin klein ck2 edt

Small Foot Detský doktorský kufrík pre malých zubárov 2 v 1 (4020972117434)

Small Foot Detský doktorský kufrík pre malých zubárov 2 v 1 (4020972117434)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, s úložným priestorom, materiál plast, rozmery 26 × 29 × 6 cm (V׊×D), vhodný od 3 rokov Ten najlepší kufrík s náradím, ktorý obsahuje naozaj všetko, čo si len malý kutil môže priať . Small Foot detský doktorský kufrík špeciálne pre zubárov je to najlepšie, čo si môžu deti priať. Obsahuje naozaj všetko, čo len malý zubný lekár môže potrebovať. Medzi rôznymi dielmi z dreva nájdete striekačku, vŕtačku, kefku, súpravu zubov, zubné pasty a kliešte. Na dvoch sivých zuboch si deti môžu trénovať ústnu hygienu aj skúšať rôzne ošetrenie. Detský doktorský kufrík pre malých zubárov 2 v 1 dopĺňajú nepostrádateľné pomôcky každého lekára, ako je teplomer, balzam, pinzeta, tabletky a poznámkový blok. Všetko je uložené v praktickom kufríku na zámok. Lekárska taška Small Foot Detský doktorský kufrík pre malých zubárov od 3 rokov podporuje kreativitu a dodá deťom odvahu pred návštevou zubára. Kľúčové vlastnosti lekárskej tašky... (alza.sk)

Podobné produkty ako Small Foot Detský doktorský kufrík pre malých zubárov 2 v 1 (4020972117434) , Calvin klein reveal edp

Doktorský kufrík (3070900065550)

Doktorský kufrík (3070900065550)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, vhodný od 4 rokov Psíka bolí tlapičky, zajačika uško a medvedík má teplotu. Vďaka lekárskemu kufríka si ale váš malý doktor bude vedieť so všetkými zdravotnými problémami poradiť. Všetky choroby odhalí a na všetky nájde liek. Kufrík ukrýva kompletné vybavenie pre stanovenie diagnózy ako teplomer, stetoskop alebo špachtličku do krku. Liečba špeciálnymi liekmi, mastičkou alebo uzdravujúcej injekcie zaberú iste hneď. A potom už len stačí ranu zaviazať alebo zalepiť a je hotovo. Doktorský kufrík je vo veselých farbách as milým obrázkom. Veľkou výhodou tiež je, že všetky potreby do neho deti po ukončení hry opäť uložia a bude upratané. Hračka je vhodná pre dievčatá aj chlapcov od štyroch rokov. Kľúčové vlastnosti sady hračiek Doktorský kufríkTematická hračka ideálny pre hranie rolíDoktorský kufrík ukrýva potrebné vybavenie pre diagnózu a liečbu chorých plyšákovObsahuje teplomer, stetoskop,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Doktorský kufrík (3070900065550) , Calvin klein truth edp

Doktorský kufrík – Budem doktor! (85950494338)

Doktorský kufrík – Budem doktor! (85950494338)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, s úložným priestorom, vhodný od 3 rokov Lákajú vašu malú ratolesť biele plášte a plánuje raz liečiť a zachraňovať životy? Tak to jej určite urobíte radosť týmto doktorským kufríkom! Kufrík aj všetko vnútri vyzerá veľmi reálne. Obsahuje dokonca funkčný teplomer alebo fonendoskop. Vaše dieťa vám môže vďaka tomuto kufríku vyšetriť aj zrak alebo napísať recept. A samozrejmosťou je aj sada náplastí, obväzov a rukavíc na liečbu odratých kolien. Kľúčové vlastnosti doktorandského kufríka – Budem doktor! Vhodný pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov Ideálny pre deti, ktoré sa túžia stať lekáromKufrík aj jeho obsah je veľmi realistickýDieťa v ňom nájde všetko potrebné a plne funkčnéVyšetriť vám môže napríklad zrak, vypísať predpis alebo zaviazať ranku Obsah kufríka: Injekčná striekačka 2 mlInjekčná striekačka 5 mlInjekčná striekačka 10 mlLekárske lopatky 3 ksČelový teplomerEmitná miska 22 cmKvapkadlo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Doktorský kufrík – Budem doktor! (85950494338) , Calvin klein eternity edp

Detský drevený doktorský kufrík – Isabel (4020972061133)

Detský drevený doktorský kufrík – Isabel (4020972061133)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, s úložným priestorom, materiál drevo, rozmery 22 × 25 × 8,5 cm (V׊×D), vhodný od 3 rokov Drevený lekársky kufrík s 28 kusmi pestrofarebného príslušenstva z kvalitného dreva.Drevený lekársky kufrík hrajúci veselými farbami obsahuje všetko, čo správna malá ošetrovateľka potrebuje. Medzi 28 kusmi pestrofarebného príslušenstva z kvalitného dreva sa nachádza ako teplomer, tak aj fonendoskop, injekčná striekačka, lieky i masti. To všetko a oveľa viac objavíte, ak otvoríte originálny kufrík s kompletným príslušenstvom, bez ktorého sa nezaobíde žiadna správna doktorka. Ani tá vaša.Kľúčové vlastnostiJednoduchá manipuláciaPriateľské farebné vyhotovenieKompletné príslušenstvoPodpora fyzického i duševného rozvoja detí Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode... (alza.sk)

Podobné produkty ako Detský drevený doktorský kufrík – Isabel (4020972061133) , Calvin klein beauty edp

Detský hrací doktorský kufrík s príslušenstvom Djeco

Detský hrací doktorský kufrík s príslušenstvom Djeco
Detail

Máte doma budúcu doktorku alebo malého lekára? Bohato vybavený doktorský kufrík obsahuje všetky nevyhnutnosti, ktoré malí doktori potrebujú na vyliečenie všetkých svojich plyšových pacientov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Detský hrací doktorský kufrík s príslušenstvom Djeco , Calvin klein escape edp

SIMBA DOKTORSKY KUFRIK 10 DIELOV, 30X28X9 CM /S 5542578/

SIMBA DOKTORSKY KUFRIK 10 DIELOV, 30X28X9 CM /S 5542578/
Detail

DOKTORSKÝ KUFRÍK . Červený plastový kufrík s praktickým priehľadným vekom zapĺňajú pomôcky pre diagnózu a ošetrenie chorých a zranených. Tie poslúžia výborne pri hre na doktorov. . Prednosti: . rozvíja fantáziu . Kúpte (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SIMBA DOKTORSKY KUFRIK 10 DIELOV, 30X28X9 CM /S 5542578/ , Calvin klein obsession edp

Addo Doktorský kufrík s vybavením, 24,5 x 30 x 9 cm

Addo Doktorský kufrík s vybavením, 24,5 x 30 x 9 cm
Detail

Lekársky kufrík obsahuje všetky potrebné nástroje na vyšetrenie pacientov. Stetoskop a otoskop vydávajú realistické zvuky a svetlá. Na obal kufríka môžu deti napísať svoje meno, aby priatelia a rodina vedeli, komu kufrík patrí.Sada obsahuje: 1x svetelný a zvukový stetoskop 1x otoskop so svetlom 1x striekačku 1x teplomer 1x sadu pinziet 2x liekovky 1x nožnice 1x ľadvinku mištičku 1x praktický kufríkŠpecifikácia:batérie: 2x LR44 - súčasťou - vymeniteľné, 2x LR44 - súčasťou - nevymeniteľnérozmer balenia: 24,5 x 30 x 9 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Addo Doktorský kufrík s vybavením, 24,5 x 30 x 9 cm , Calvin klein man edt

Súprava doktorská, v kufríku, 37 cm (8590756111355)

Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, vhodný od 3 rokov Lekára! S doktorandskou súpravou v kufríku budú vaše deti pripravené poskytnúť prvú pomoc kdekoľvek. Detský kufrík ponúka základné lekárske pomôcky na ošetrenie pacienta. V sade nájdete teplomer, pinzetu, nožnice, zrkadlo, otoskop a ďalšie lekárske nástroje. Plastový kufrík je opatrený popruhom, vďaka ktorému ho deti môžu nosiť na ramene, kamkoľvek so sebou. Deti sa na nástrojoch naučia, ako sa používajú a na čo slúžia, čo následne zmierňuje strach z návštevy lekára. Hra na doktora rozvíja detskú fantáziu, manuálnu zručnosť, komunikačné a sociálne zručnosti. Doktorská súprava v kufríku urobí radosť malým lekárom a lekárkam od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti detskej doktorskej súpravy v kufríkuDoktorská súprava v kufríku je ideálna hračka pre malých doktorov a doktorkySada ponúka 9 lekárskych nástrojov + samolepkyKufrík je vybavený ramenným popruhom na ľahké prenášanieHra na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Súprava doktorská, v kufríku, 37 cm (8590756111355) , Calvin klein in2u edt

Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár

Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár
Detail

Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár Ako všetky ostatné hry na povolania, aj táto hračka je ideálnym spôsobom ako napodobniť dospelých pri výkone povolania. Učí deti pomáhať iným a tiež byť empatickým ku chorým. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár , Calvin klein contradiction edp

Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár, od 3-6 rokov

Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár, od 3-6 rokov
Detail

Ako všetky ostatné hry na povolania, aj táto hračka je ideálnym spôsobom ako napodobniť dospelých pri výkone povolania. Učí deti pomáhať iným a tiež byť empatickým ku chorým. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Miniland Doctor Kit, Kufrík Malý Lekár, od 3-6 rokov , Calvin klein women edp

Malý lekár - súprava lekára v kufríku

Malý lekár - súprava lekára v kufríku
Detail

Deti sú prirodzene zvedavé na svet a radi napodobňujú dospelých. Učia sa pozorovaním a hrou. Súprava lekára v kufríku je skvelá hračka, ktorá je tiež formou učenia a určite poteší každé dieťa. Bude naháňať nudu a umožní muspoznať ľudské telo. So súpravou sa môže hrať sám alebo s kamarátmi. Dieťa môže hrať úlohu lekára alebo pacienta. Súprava obsahuje 10 prvkov, ktorých funkcie umožňujú veľkú zábavu a rozvíjajú tvorivosť. Deti pri hre sa oboznámia s lekárskou profesiou a o potrebe starostlivosti o svoje zdravie. Všetky nástroje sú umiestnené v praktickom, ľahkom a malom kufríku s rukoväťou a uzáverom s 2 západkami, aby dieťa mohlo hračku ľahko vziať do materskej školy, k priateľovi, na prechádzku alebo výlet. Imitácia zdravotníckych pomôcok umožní kreatívnu zábavu. Celá súprava je vyrobená zo zdravotne nezávadného plastu, zaoblené hrany nepredstavujú nebezpečenstvo pre dieťa. Stetoskop pri stlačení vydáva srdcový rytmus a svetlo v tvare srdca sa rozsvieti. Špičky na uši v prístroji sú gumené a preto bezpečné pre dieťa, ktoré ich chce vložiť do uší. Kladivo sa používa na odpočúvanie a kontrolu času nepodmienených reflexov. Injekčná striekačka sa hladko pohybuje hore a dole, takže dieťa môže realisticky simulovať pichanie injekcií. Otoskop s osvetlením sa používa na pozeránie do ucha. Osvetlené zrkadlo deťom pomôže skontrolovať, či sú zuby pacienta zdravé. Teplomer ukazuje 3 rôzne teploty a má jazdec na nastavenie merania. Po stlačení červenej špičky sa displej rozsvieti. Osvetľovacie zariadenia sú napájané z dodaných batérií. Teplomer, otoskop a zubné zrkadlo obsahujú 2 batérie LR1130, zatiaľ čo stetoskop obsahuje 2 batérie LR44. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Súprava obsahuje:KufríkStetoskopNeurologické kladivkoStriekačkaLaryngologický otoskop / na batérieTeplomer / na batérieZubné zrkadlo / na batérieOOkuliare bez šošoviekFľaša so skrutkovacím uzáveromIdentifikátor PINRozmer kufríka:dĺžka: 27 cmšírka: 8 cmvýška: 24 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Malý lekár - súprava lekára v kufríku , Klein dopravný semafor (4009847029904)

Malý lekár - lekárska súprava v kufríku

Malý lekár - lekárska súprava v kufríku
Detail

Hra na lekára, to je skvelý spôsob, ako naučiť Vaše dieťa pomáhať druhým a tiež spôsob, ako ho zbaviť strachu z lekára. Lekárske nástroje sú napodobeniny skutočných lekárskych nástrojov, ktoré sú vyrobené v príjemných tvaroch a farbách. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Sada obsahuje: Stetoskop (počuť zvuk tlkotu srdca) Teplomer s reguláciou (zobrazuje teplotu pacienta) Priezor so svietiacou lampou (otoskop) Kladivo Nožnice Striekačka Laryngologiczne zrkadlo s osvetlením Kufor Doktorský odznak Nádoba pre tabletyRozmer kufríka: dĺžka: 25 cm šírka: 8 cm výška: 17 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Malý lekár - lekárska súprava v kufríku , Calvin klein mania kag231c1

Súprava malého lekára v kufríku 34 prvková

Súprava malého lekára v kufríku 34 prvková
Detail

Senzačná lekárska súprava v kufríku poteší všetkých malých doktorov, ktorí sa chcu starať o svoju chorú bábiku alebo plyšovú hračku. Súprava je veľmi bohato vybavená, čo umožňuje riešiť viac zdravotných situácii. Učenie a starostlivosť prostredníctvom hry môže viesť dieťa k rozhodnutiu, že v budúcnosti chce byť lekárom. Vďaka tejto súprave budú všetky bábiky, plyšové hračky i rodičia pod stálym lekárskym dozorom. Sada je vyrobená z kvalitného plastu, lekárske nástroje sú imitáciou skutočných lekárskych nástrojov. Po rozložení sa kufrík premení na skutočnú lekársku ordináciu.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Súprava obsahuje:KufríkPoličkyStetoskopStriekačkaTeplomerKladivoNáplasti (plastové - nelepivé)ZrkadloNádoby napodobňujúce liekySada nálepiekRozmery:Kufor: 32 cm x 19 cm x 12 cmOrdinácia: 35 cm x 26 cm x 36,5 cmStriekačka: 11 cmTeplomer: 11 cmRozmer balenia: dĺžka: 19 cmšírka: 12 cmvýška: 32 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Súprava malého lekára v kufríku 34 prvková , Calvin klein mania kag236l2

KETER /17186819/ KUFRIK NA NARADIE 18, 2 ORGANIZERY, MALY

KETER /17186819/ KUFRIK NA NARADIE 18, 2 ORGANIZERY, MALY
Detail

KUFRÍK NA NÁRADIE. Praktický rozkladací kufrík z pevného na odolného plastu s dvoma organizéry. Rozkladací systém umožňuje v rozloženom stave ľahký prístup k celému obsahu kufríka. Vhodný na spojovací materiál alebo iné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KETER /17186819/ KUFRIK NA NARADIE 18, 2 ORGANIZERY, MALY , Klein vŕtačka bosch (4009847084101)

Detský kufrík s drevenými doplnkami pre malé parádnice Djeco

Detský kufrík s drevenými doplnkami pre malé parádnice Djeco
Detail

Doprajte svojim deťom hračky, s ktorými sa budú cítiť ako dospelí. Dizajnéri Monica San Cristobal a Christophe Gilet spojili svoje sily a priniesli všetkým malým aj veľkým slečnám praktický drevený kufrík. Ten skrýva všetko, čo je potrebné pre skrášľovanie vlasov a tváre. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Detský kufrík s drevenými doplnkami pre malé parádnice Djeco , Klein bosch súprava (4009847085351)

Prezliekacia súprava s bábikou v kufríku Moulin Roty Malá Parížanka

Prezliekacia súprava s bábikou v kufríku Moulin Roty Malá Parížanka
Detail

Vnútri ružového kufríka značky Dejco nájdete látkovú bábiku s pôsobivou garderóbou. V šatni malej Parížanky sa ukrýva sedem kusov odevu, ktoré môžete kombinovať a vytvárať nové módne kreácie. Súčasťou hracej súpravy je aj zrkadlo, zásuvka a závesná tyč s tromi ramienkami. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Prezliekacia súprava s bábikou v kufríku Moulin Roty Malá Parížanka , Klein žehlička bosch (4009847062543)

Guirca Doktorská sada

Guirca Doktorská sada
Detail

Doktorská sada Obsahuje: ruško pokrývka hlavy stetoskop zrkadlo Chystáte sa na karneval či párty s kostýmami? Vezmite si tuto originálnu DOKTORSKÚ SADU, s ktorým budete určite hviezda večera. Je vhodný na halloweensku párty, karneval alebo iné príležitosti. (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Doktorská sada , Calvin klein highnoon k8m21121

Little Dutch Doktorský set

Little Dutch Doktorský set
Detail

Little Dutch Doktorský set Vaši pacienti sa budú cítiť oveľa lepšie, keď budete mať po ruke túto lekársku tašku, pripravení zmerať teplotu, skontrolovať tep a krvný tlak či použiť stetoskop. Táto rola učí deti, že návšteva lekára nie je vôbec desivá vec. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Little Dutch Doktorský set , Calvin klein classic k4d21146

Košík doktorský set (HRAnk002259)

Košík doktorský set (HRAnk002259)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, s úložným priestorom, materiál plast, rozmery 18 × 24,5 × 14,2 cm (V׊×D), vhodný od 3 rokov Zaobstarajte svojim deťom vlastnú cestovnú ordináciu. Košík lekárska súprava si môžu vziať kamkoľvek so sebou, všetky potrebné veci sú uložené vo vnútri. V priebehu okamihu sa z košíka stane malá ordinácia. Súprava je vyrobená z kvalitných materiálov, takže deťom dlho vydrží. Košík Lekárov svet je vhodný pre deti od troch rokov. Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Košík Lekárov svetHerná súprava Košík Lekárov svet umožňuje deťom hrať sa na lekára, alebo zdravotnú sestruKôš sa ľahko rozloží na detskú ordináciuNájdete tu množstvo lekárskych nástrojovHerná súprava je vhodná pre deti od troch rokovRozmery: 24,5 × 18 × 14,2 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Košík doktorský set (HRAnk002259) , Calvin klein boost k7y21ccx

Lilliputiens – doktorská súprava (5414834832693)

Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, vhodný od 1,5 roka Hračky Lilliputiens si vaše deti zamilujú. Vždy sa totiž zoznámia s roztomilými zvieratkami a vďaka nim objavujú svet okolo seba prostredníctvom hry. Hračky sú farebné a stimulujú zmysly dieťaťa. Uzdravte chorú líšku Alicu pomocou doktorskej sady Lilliputiens, ktorá obsahuje rúško, injekciu, teplomer, stetoskop so zrkadielkom, náplasť, obväz a tiež pohodlnú postieľku, v ktorej môže pacientka odpočívať. Postieľka s praktickými uškami na prenášanie potom môže slúžiť aj ako taška na skladovanie všetkých vecí. Hračka rozvíja schopnosť empatie aj jemnú motoriku. Doktorská sada je vyrobená z polyesteru a dá sa prať v práčke. Je vhodná pre deti od 18 mesiacov. Kľúčové vlastnosti doktorskej sady LilliputiensDoktorská sada Lilliputiens pre dievčatá aj chlapcovUzdravte chorú líšku Alicu pomocou doktorskej sadyRúško, injekcia, teplomer, stetoskop so zrkadielkom, náplasť,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lilliputiens – doktorská súprava (5414834832693) , Calvin klein highnoon k8m211c6

Taška doktorský set (JS035059)

Taška doktorský set (JS035059)
Detail

Lekárska sada pre deti – kladivko, fľaštička a kufrík súčasťou balenia, materiál plast, rozmery 19,5 × 20,4 × 8 cm (V׊×D), vhodná od 3 rokov Ak máte doma malú parádnicu, kúpte jej kabelku s prekvapivým obsahom. Herná súprava plní dve funkcie. V podobe kabelky ju môže dieťa nosiť zavesenú na pleci. Keď tašku rozbalí, objaví lekársku súpravu. V taške nájde množstvo zdravotníckych potrieb. Herná súprava je vyrobená z kvalitných materiálov, takže dlho zostane v dobrom stave. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov. Kľúčové vlastnosti hernej lekárskej súpravyHerná súprava taška plní funkciu kabelkyJe ju možné nosiť zavesenú na pleciV taške deti nájdu lekársku ordináciuHerná súprava je vyrobená z kvalitných materiálovVhodné pre deti od troch rokov Rozmery: 20,4 × 8 × 19,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Taška doktorský set (JS035059) , Calvin klein graphic k7e23646

KLEIN KUFRIK S FENOM, ZRKADIELKOM A DOPLNKAMI BRAUN /235855/

KLEIN KUFRIK S FENOM, ZRKADIELKOM A DOPLNKAMI BRAUN /235855/
Detail

KADERNICKÝ KUFRÍK . Kadernícky kufrík Braun obsahuje plne funkčný fén, kefu na vlasy, hrebienok, zrkadielko, sponky do vlasov a množstvo ďalších doplnkov. Všetko je uložené v praktickom prenosnom plastovom kufríku. Fén je na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLEIN KUFRIK S FENOM, ZRKADIELKOM A DOPLNKAMI BRAUN /235855/ , Calvin klein cheers k8n23146

Barbie – Doktorská súprava veľká (5903246489149)

Barbie – Doktorská súprava veľká (5903246489149)
Detail

Lekárska sada pre deti – vhodná od 3 rokov Malým adeptom medicíny skvele poslúži Doktorská súprava v kufríku Barbie. Malým deťom umožní oboznámiť sa s lekárskymi nástrojmi. Kufrík je vhodný nielen na učenie empatie a prvej pomoci, ale aj na prekonanie strachu z lekárov. Praktický kufrík umožňuje prenášanie všetkých zdravotníckych pomôcok so sebou, kamkoľvek sa malá lekárka bude musieť dostaviť.Kľúčové vlastnosti Kufríka Barbie –Veľká doktorská súpravaPraktický kufrík s lekárskymi nástrojmiNapodobeniny lekárskych nástrojov v krásnych farbáchDoktorská súprava vhodná pre dievčatá od 3 rokovHračka trénuje empatiu, prvú pomoc aj prekonanie strachu z lekárovKufrík Barbie tiež rozvíja u detí motorickú koordináciu a predstavivosťOdporúčaný vek: 3 rokyMateriál: plastVeľkosť balenia: 54 × 33 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Barbie – Doktorská súprava veľká (5903246489149) , Calvin klein minimal k3m2212y

Súprava v kufri doktorská (8592386046069)

Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, s úložným priestorom, materiál plast, rozmery 22 × 17 cm (V׊), vhodný od 3 rokov Pozorujete, že sa z vášho malého drobca začína stávať malý lekár? Potom sa určite nezaobíde bez kvalitného lekárskeho vybavenia! Všetky chirurgické nožnice, nožíky, pinzety, okuliare, injekčné striekačky a ďalšie špeciálne nástroje pre malého lekára či chirurga nájdete v praktickom kufríku DREAM The Suitcase s doktorskou sadou. Malý lekár tak ošetrí všetky hračky, vylieči nebezpečné choroby a pre istotu aj predpíše medikáciu a vy sa nemusíte báť poranenia, pretože tu nehrozia žiadne ostré hrany ani predmety. Set obsahuje kufrík vo veľkosti približne 22 × 17 cm a 11 kusov lekárskeho vybavenia. Váš malý chirurg sa tak s touto doktorskou sadou zabaví na mnoho hodín. Prednosti doktorského kufríka DREAMSada doktorského vybavenia ponúkne jedinečnú príležitosť stať sa lekáromJe vyrobená z neškodného materiáluKvalitné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Súprava v kufri doktorská (8592386046069) , Calvin klein graphic k7e23b46

Little Dutch Doktorská súprava (8713291770607)

Little Dutch Doktorská súprava (8713291770607)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, materiál drevo a textil, vhodný od 3 rokov Cíti sa medvedík choro a bábika si zlomila nôžku? Váš malý pán doktor alebo pani doktorka ich určite radi ošetria a so všetkým si poradia. Vďaka doktorandskému setu Little Dutch môžu deti merať teplotu aj krvný tlak, používať stetoskop, aplikovať injekciu alebo zalepiť odreniny náplastí. Deti tak pochopia, že návšteva lekára nie je vôbec hrozná vec. Doktorský set je vyrobený z kvalitných materiálov, drevené časti sú natreté vodou riediteľnými farbami. Všetky potreby môžete uložiť do praktickej tašky. Doktorský set rozvíja detskú kreativitu a fantáziu. Kľúčové vlastnosti doktorandského setuDoktorský set Little Dutch pre dievčatá aj chlapcovDeti môžu merať teplotu, krvný tlak, používať stetoskop, aplikovať injekciu a ďalšieDrevené časti sú natreté vodou riediteľnými farbamiRozvíja kreativitu a fantáziuVšetko je možné uschovať do praktickej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Little Dutch Doktorská súprava (8713291770607) , Calvin klein minimal k3m21124

Addo Doktorský kufrík (5056289400951)

Addo Doktorský kufrík (5056289400951)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, vhodný od 3 rokov Ďalší do ordinácie, prosím! S lekárskou súpravou Addo budú vaši malí lekári pripravení poskytnúť prvú pomoc kdekoľvek. Navyše si na ňu môžu napísať svoje meno, aby kamaráti a rodina vedeli, komu patrí. Doktorský kufrík Addo obsahuje všetky nástroje potrebné na vyšetrenie a vyliečenie pacientov, medzi nimi stetoskop vydávajúci realistické zvuky a otoskop, ktorý svieti. Súčasťou balenia sú batérie. Návšteva lekára v reálnom svete už nebude problém, pretože vaše dieťa bude vedieť, čo ho v ordinácii čaká. Kufrík je vhodný pre deti od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti súpravy hračiek Addo Doktorský kufríkObsahuje všetko vybavenie potrebné na vyšetrenie pacientaSúčasťou kufríka Addo sú hračky vydávajúce realistické zvuky a svetloMôže zmierniť strach z návštev u lekára Doktorská súprava je vhodná pre deti od 3 rokovSúprava obsahuje: Svetelný a zvukový stetoskop, otoskop so svetlom,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Addo Doktorský kufrík (5056289400951) , Calvin klein minimal k3m51152

Doktorský kufrík prírodný (7340028727637)

Doktorský kufrík prírodný (7340028727637)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, vhodný od 3 rokov Doktorský kufrík prírodný nesmie chýbať žiadnemu malému zdravotníkovi. Obsahuje 7 drevených nástrojov potrebných na vykonanie základného vyšetrenia pacienta. Tlkot srdca a dýchanie vypočujete stetoskopom, kladivkom skontrolujete reflexy, špachtľou sa pozriete do krku, zmeriate teplotu a pichnete injekciu. Akonáhle zdravotnú prehliadku ukončíte, môžete pacientovi predpísať krém alebo krabičku tabliet. Potom uložíte všetko vybavenie späť do praktického kufríka a môžete vyraziť k ďalšiemu chorému. Lekársky herný set poteší deti už od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti Lekárskeho kufríka prírodnéhoSkvelý doplnok obľúbenej detskej hry na lekáraIdeálny darček pre malých zdravotníkovHranie úloh rozvíja fantáziu, podporuje vzájomnú komunikáciu a učí empatiuVnútri Doktorského kufríka prírodného je uložených 7 lekárskych nástrojov z bukového drevaVyrobený z pevnej laminovanej lepenky v hnedej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Doktorský kufrík prírodný (7340028727637) , Calvin klein minimal k3m521y6

Doktorský kufrík White (7340028727620)

Doktorský kufrík White (7340028727620)
Detail

Detský lekársky kufrík – kufrík súčasťou balenia, vhodný od 3 rokov Lekársky kufrík White nesmie chýbať žiadnemu malému zdravotníkovi. Obsahuje 7 drevených nástrojov potrebných na vykonanie základného vyšetrenia pacienta. Tlkot srdca a dýchanie vypočujete stetoskopom, kladivkom skontrolujete reflexy, špachtľou sa pozriete do krku, zmeriate teplotu a pichnete injekciu. Akonáhle zdravotnú prehliadku ukončíte, môžete pacientovi predpísať krém alebo škatuľku tabletiek. Potom uložíte všetko vybavenie späť do praktického kufríka a môžete vyraziť k ďalšiemu chorému. Lekársky herný set poteší deti už od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti Lekárskeho kufríka WhiteSkvelý doplnok obľúbenej detskej hry na lekáraIdeálny darček pre malých zdravotníkovHranie úloh rozvíja fantáziu, podporuje vzájomnú komunikáciu a učí empatiuVnútri Lekárskeho kufríka White je uložené 7 lekárskych nástrojov z bukového drevaVyrobený z pevnej laminovanej lepenky v bielej farbeVhodný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Doktorský kufrík White (7340028727620) , Calvin klein seduce k4e2n11p

Tidlo Doktorský kufřík (T0407)

Detail

Doktorská sada pro děti (alza.sk)

Podobné produkty ako Tidlo Doktorský kufřík (T0407)

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z textilnej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba
Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený spojením textilu a ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba
Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z textilnej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený zo syntetickej látky. Model sa ľahko čistí a udržiava. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z textilnej látky. Ľahký a pohodlný model ideálny na každodenné nosenie. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein béžová farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z textilnej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein béžová farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený spojením textilu a ekologickej kože. Ľahký a pohodlný model ideálny na každodenné nosenie. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z textilnej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba
Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein tmavomodrá farba

Malá taška Calvin Klein tmavomodrá farba
Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein tmavomodrá farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený spojením textilu a ekologickej kože. Ľahký a pohodlný model ideálny na každodenné nosenie. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený z ekologickej kože. Ľahký a pohodlný model ideálny na každodenné nosenie. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba

Malá taška Calvin Klein čierna farba

Detail

Malá taška na doklady z kolekcie Calvin Klein. Model vytvorený spojením textilu a ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Malá taška Calvin Klein čierna farba
CALVIN KLEIN Calvin Klein Women Intense EdP, CALVIN KLEIN CK2 EdT, CALVIN KLEIN Reveal EdP, CALVIN KLEIN Truth EdP, CALVIN KLEIN Eternity EdP, CALVIN KLEIN Beauty EdP, CALVIN KLEIN Escape EdP, CALVIN KLEIN Obsession EdP, CALVIN KLEIN Man EdT, CALVIN KLEIN IN2U EdT, CALVIN KLEIN Contradiction EdP, CALVIN KLEIN Women EdP, Klein Dopravný semafor (4009847029904), Calvin Klein Mania KAG231C1, Calvin Klein Mania KAG236L2, Klein Vŕtačka Bosch (4009847084101), Klein Bosch súprava (4009847085351), Klein Žehlička Bosch (4009847062543), CALVIN KLEIN Highnoon K8M21121, CALVIN KLEIN Classic K4D21146, CALVIN KLEIN Boost K7Y21CCX, CALVIN KLEIN Highnoon K8M211C6, CALVIN KLEIN Graphic K7E23646, CALVIN KLEIN Cheers K8N23146, CALVIN KLEIN Minimal K3M2212Y, CALVIN KLEIN Graphic K7E23B46, CALVIN KLEIN Minimal K3M21124, CALVIN KLEIN Minimal K3M51152, Calvin Klein Minimal K3M521Y6, CALVIN KLEIN Seduce K4E2N11P