Kovová hadice 1m.3,8cm k vysavači to-72920

Produkt Kovová hadice 1m.3,8cm k vysavači to-72920 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kovová hadice 1m.3,8cm k vysavači to-72920 upraviť a produkt hľadať znova.

Kovová hadice 1m.3,8cm k vysavači TO-72920

Detail

Speciální kovová trubka určená k odsávání zbytků z pece. Vyrobeno z pozinkované oceli, odolné vůči vysokým teplotám, které umožňuje sání teplého popela a nespálených zbytků sporáku nebo krbu. - Flexibilní 1m hadice o průměru 38mm. - Upínací oka o průměru 45 mm (stejná na obou stranách) Hodí se mimo jiné Odlučovač Vorel 72920 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Kovová hadice 1m.3,8cm k vysavači TO-72920 , Ugreen 3.5mm male to 3.5mm male straight to angle flat cable 1m (black) (10597)

Hadica kovová k vysávaču na popol - TO-72920, 1 m

Hadica kovová k vysávaču na popol - TO-72920, 1 m
Detail

Hadica kovová k vysávaču na popol - TO-72920, 1 m z kategórie Dom a bývanie | Upratovanie | Vysávače | Príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 8.39 €. Špeciálna kovová hadica určená na odsávanie zvyškov z pece. Vyrobené z odolných materiálov, vo vnútri zinkované. Odolnosť voči vysokej teplote. Vhodná pre každého užívateľa, ktorý si cení funkčnosť a prijateľnú cenu. Technické údaje: dĺžka: 1 m vnútorný priemer prípojky - 38 mm hodí sa okrem iného k vysávačom popola VOREL - 72930 Obsah balenia: 1 x hadica k vysávaču (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Hadica kovová k vysávaču na popol - TO-72920, 1 m , Vention dvi (24+5) to vga cable 1m black (eacbf)

Hadice kovová k vysavači popela TO-72920, délka 1m

Hadice kovová k vysavači popela TO-72920, délka 1m
Detail

Hadice kovová k vysavači popela TO-72920, délka 1m Popis: délka: 1m (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Hadice kovová k vysavači popela TO-72920, délka 1m , Vention 4k displayport (dp) to hdmi cable 1m black (hagbf)

Sací hadice 35 mm k vysavači - DOMO DO7245S-51

Sací hadice 35 mm k vysavači - DOMO DO7245S-51
Detail

Originální sací hadice k příslušenství o průměru 35 mm k cyklonovému vysavači DOMO DO7245S. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Sací hadice 35 mm k vysavači - DOMO DO7245S-51 , Ugreen usb-c to lightning silicone cable 1m (pink) (60625)

Jednotka motoru k vysavači Aquanta

Detail

Náhradní díl - jednotka motoru k vysavači Aquanta. Určeno pro položky 51024,51025;Náhradný diel - jednotka motora k vysávači Aquanta. Určené pre položky 51024,51025 " Parametry:Barva:černá, tyrkysováRozměry:9 x 10.5 x 10.5 cm (V x Š x H) (efitness.sk)

Podobné produkty ako Jednotka motoru k vysavači Aquanta , Ugreen usb-c to lightning silicone cable 1m (black) (20304)

Ruční přečerpávač, hadice 1m

Ruční přečerpávač, hadice 1m
Detail

Ruční přečerpávač, hadice 1m, GEKO Čerpadlo pro univerzální použití. Propojovací 8mm trubky jsou připojeny a jsou vyrobeny z hliníku. Přečerpávač je vybaven zpětným ventilem. Vyrobeno z vysoce kvalitní gumy a hliníku. (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Ruční přečerpávač, hadice 1m , Zyxel dac10g-1m (dac10g-1m-zz0103f)

Nádrž na vodu k Vysavači na okna 2.0

Detail

k 51000-51004 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Nádrž na vodu k Vysavači na okna 2.0 , Vention micro hdmi to hdmi cable 1m black (vaa-d03-b100)

COSMOS klasická voděodolná náplast 8cm X 1m

COSMOS klasická voděodolná náplast 8cm X 1m
Detail

Obsah COSMOS KLASICKÁ Vode odolná náplasť 1mx8cm: COSMOS KLASICKÁ Vode odolná náplasť 1mx8cm 1ks Charakteristika COSMOS KLASICKÁ Vode odolná náplasť 1mx8cm: Hypoalergénna nedelená náplasť na rany s absorpčným vankúšikom, vyrobená z fólie odolnej voči vode a nečistotám. Náplasť je telovej farby, priedušná a obsahuje silno priľnavú lepiacu plochu. náplasť je určená na rýchle a hygienické ošetrenie všetkých druhov bežných poranení, ako sú drobné rezné rany a odreniny izoluje ranu od vonkajšieho prostredia, vodeodolný materiál účinne chráni ranu pred nečistotami a vodou priedušná vďaka lepidlu nanesenému v prúžkoch, vyznačuje sa dobrou priľnavosťou hypoalergénny materiál je obzvlášť vhodný na ošetrenie citlivej pokožky používa sa výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako COSMOS klasická voděodolná náplast 8cm X 1m , Vention mini hdmi to hdmi cable 1m black (vaa-d02-b100)

Náhradní hlavice 28 cm k Vysavači na okna 2.0

Mopovací nástavec k tyčovému vysavači - DOMO DO228SV-W

Mopovací nástavec k tyčovému vysavači - DOMO DO228SV-W
Detail

Originální mopovací nástavec na podlahovou hubici tyčového vysavače DOMO DO228SV. Dodáváno jako kompletní včetně 1 ks hadříku z mikrovlákna. Vhodné pro modely: DOMO DO228SV (efitness.sk)

Podobné produkty ako Mopovací nástavec k tyčovému vysavači - DOMO DO228SV-W , Vention usb 2.0 to usb-c 3a cable 1m white (cthwf)

Pružný záhradný obrubník plastový 8cm x 1m čierny Bradas

Pružný záhradný obrubník plastový 8cm x 1m čierny Bradas
Detail

Kvalitní Obrubník neviditeľný 78/1000mm OBRB78 4 cípy z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Doplnky pre záhradu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Pružný záhradný obrubník plastový 8cm x 1m čierny Bradas , Vention usb 2.0 to micro usb 2a cable 1m white (ctiwf)

Cosmos Klasická vodeodolná náplasť 8cm x 1m 1 ks

Cosmos Klasická vodeodolná náplasť 8cm x 1m 1 ks
Detail

Charakteristika: Hypoalergénna nedelená náplasť na rany s absorpčným vankúšikom, vyrobená z fólie odolnej voči vode a nečistotám. Náplasť je telovej farby, priedušná a obsahuje silno priľnavú lepiacu plochu. náplasť je určená na rýchle a hygienické ošetrenie všetkých druhov bežných poranení, ako sú drobné rezné rany a odreniny izoluje ranu od vonkajšieho prostredia, vodeodolný materiál účinne chráni ranu pred nečistotami a vodou priedušná vďaka lepidlu nanesenému v prúžkoch, vyznačuje sa dobrou priľnavosťou hypoalergénny materiál je obzvlášť vhodný na ošetrenie citlivej pokožky používa sa výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti Spôsob použitia: Postihnuté miesto umyte vodou, ošetrite antiseptikom, počkajte až sa zníži krvácanie, osušte a následne priložte náplasť. Zvoľte rozmer náplasti podľa veľkosti poranenia a odstrihnite. Aplikujte na suchú a čistú pokožku tak, aby plocha s absorpčným vankúšikom bola umiestnená priamo na rane. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Cosmos Klasická vodeodolná náplasť 8cm x 1m 1 ks , Vention usb 2.0 to usb-c 3a cable 1m black (cthbf)

Cosmos Klasická textilná náplasť 8cm x 1m 1 ks

Cosmos Klasická textilná náplasť 8cm x 1m 1 ks
Detail

Charakteristika: Cosmos Klasická textilná náplasť je odolná nedelená náplasť na rany z pevnej a odolnej textilnej tkaniny. Náplasť je opatrená absorpčným vankúšikom. náplasť je určená na ošetrenie poranení kože malého rozsahu, ako sú drobné rezné rany a odreniny hypoalergénny materiál je vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou priedušné náplasti umožňujú dýchanie pokožky absorpčný vankúšik sa nezlepuje s ranou pevná a odolná textilná tkanina náplasť je určená výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti určená na jednorazové použitie Spôsob použitia: Pred aplikáciou náplasti očistiť poranené miesto vodou, ošetriť antiseptikom a osušiť. Pri čistení rany postupovať od jej stredu k okrajom. Po odstrihnutí potrebnej dĺžky náplasti a odstránení ochrannej fólie z lepiacej časti sa nalepí na postihnuté miesto mäkkou časťou na očistenú a suchú pokožku tak, aby plocha s absorpčným vankúšikom bola umiestnená priamo na rane. Náplasť vymieňať podľa potreby. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Cosmos Klasická textilná náplasť 8cm x 1m 1 ks , Vention trrs 3.5mm male to male aux cable 1m gray (baqhf)

Spofaplast 3M 164 Textilná nápasť 8cm x 1m 1 ks

Spofaplast 3M 164 Textilná nápasť 8cm x 1m 1 ks
Detail

Charakteristika: Náplasť, rýchloobväz s antiseptickou sacou vložkou: pre normálne citlivú pokožku, umožňuje dýchanie pokožky, na ošetrenie drobných poranení kože, odrenín, pľuzgierov a pod., rozmery náplasti umožňujú odstrihnúť ľubovoľnú dĺžku, ktorá presne zodpovedá veľkosti poranenia. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Pred aplikáciou náplasti očistiť poranené miesto vodou, ošetriť antiseptikom a osušiť. Pri čistení rany postupovať od jej stredu k okrajom. Po odstrihnutí potrebnej dĺžky náplasti a odstránení ochrannej fólie z lepiacej časti sa nalepí na postihnuté miesto mäkkou časťou na očistenú a suchú pokožku tak, aby plocha s absorpčným vankúšikom bola umiestnená priamo na rane. Náplasť vymieňať podľa potreby. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Spofaplast 3M 164 Textilná nápasť 8cm x 1m 1 ks , Ugreen usb-c to lightning silicone cable 1m (navy blue) (20313)

COSMOS Pevná náplasť na rany, (1m x 8cm) 1x1 ks

COSMOS Pevná náplasť na rany, (1m x 8cm) 1x1 ks
Detail

Odolná nedelená náplasť na rany, priedušná vďaka perforácii nosiča. Odolné voči nečistote. K dostaniu v škatuľke v dĺžke 1 m a šírke 8 cm. Náplasť je určená na ošetrenie povrchových poranení kože, ako sú drobné rezné rany a odreniny. hypoalergénna náplasť vyrobená z pevnej a odolnej tkaniny určená na jednorazové použitie náplasť sa používa výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako COSMOS Pevná náplasť na rany, (1m x 8cm) 1x1 ks , Vention usb 2.0 to micro usb 2a cable 1m deep blue (collf)

COSMOS KLASICKÁ Textilná náplasť 1m x 8cm, výhodná cena, 1x1 ks

COSMOS KLASICKÁ Textilná náplasť 1m x 8cm, výhodná cena, 1x1 ks
Detail

Odolná nedelená náplasť na rany z pevnej a odolnej textilnej tkaniny. Náplasť je opatrená absorpčným vankúšikom. náplasť je určená na ošetrenie poranení kože malého rozsahu, ako sú drobné rezné rany a odreniny hypoalergénny materiál je vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou priedušné náplasti umožňujú dýchanie pokožky absorpčný vankúšik sa nezlepuje s ranou pevná a odolná textilná tkanina náplasť je určená výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti určená na jednorazové použitie (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako COSMOS KLASICKÁ Textilná náplasť 1m x 8cm, výhodná cena, 1x1 ks , Vention usb 2.0 to micro usb 2a cable 1m light blue (colsf)

FIXAplast CLASSIC náplasť textilná s vankúšikom 1m x 8cm, 1x1 ks

FIXAplast CLASSIC náplasť textilná s vankúšikom 1m x 8cm, 1x1 ks
Detail

Textilná náplasť s vankúšikom na strihanie podľa veľkosti poranenia. Na ošetrenie povrchových rán. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako FIXAplast CLASSIC náplasť textilná s vankúšikom 1m x 8cm, 1x1 ks , Vention usb 2.0 to usb-c 3a cable 1m light blue (coksf)

GECKO K-8CM (HN214705)

GECKO K-8CM (HN214705)
Detail

Perkusie – kalimba Kalimba je tradičný perkusný nástroj pôvodom z Afriky. Aby ste na ňom mohli hrať, nepotrebujete už žiadne ďalšie príslušenstvo. Stačia iba vaše palce, ktoré brnkajú na kovové jazyky. Ide v podstate o palcové piano alebo tiež mbiru či lamelofón. Kalimba GECKO K-8CM vás a poslucháčov vašej hudby poteší tónmi z ôsmich kovových plátkov umiestnených na robustnej mahagónovej doske s reliéfom ľalie. Ozvláštnite vašu tvorbu a vystúpenie o unikátne zvuky tohto melodického nástroja, či už pri sprievodnej alebo sólovej hre. Kalimba GECKO K-8CM je v pentatonickom ladení. Súčasťou balenia je ladiace kladivko, ochranný obal, šnúrka na zavesenie nástroja na krk a tradičná ozdoba so strapcom. Kľúčové vlastnosti perkusie GECKO K-8CM – kalimbaTradičný perkusný nástroj pôvodom z AfrikyTiež nazývaný ako palcové piano, mbira alebo lamelofónPerkusia GECKO K-8CM – kalimba má osem kovových plátkovRobustná mahagónová doska je ozdobená reliéfom... (alza.sk)

Podobné produkty ako GECKO K-8CM (HN214705) , Vention usb-c to hdmi cable 1m black aluminum alloy type (cgobf)

COSMOS KLASICKÁ Vode odolná náplasť 1m x 8cm, výhodná cena, 1x1 ks

COSMOS KLASICKÁ Vode odolná náplasť 1m x 8cm, výhodná cena, 1x1 ks
Detail

Hypoalergénna nedelená náplasť na rany s absorpčným vankúšikom, vyrobená z fólie odolnej voči vode a nečistotám. Náplasť je telovej farby, priedušná a obsahuje silno priľnavú lepiacu plochu. náplasť je určená na rýchle a hygienické ošetrenie všetkých druhov bežných poranení, ako sú drobné rezné rany a odreniny izoluje ranu od vonkajšieho prostredia, vodeodolný materiál účinne chráni ranu pred nečistotami a vodou priedušná vďaka lepidlu nanesenému v prúžkoch, vyznačuje sa dobrou priľnavosťou hypoalergénny materiál je obzvlášť vhodný na ošetrenie citlivej pokožky používa sa výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako COSMOS KLASICKÁ Vode odolná náplasť 1m x 8cm, výhodná cena, 1x1 ks , Geko svorka na hadice flexibilná (g01653)

COSMOS KLASICKÁ Náplasť z netkanej textílie 1m x 8cm, biela, výhodná cena, 1x1 ks

COSMOS KLASICKÁ Náplasť z netkanej textílie 1m x 8cm, biela, výhodná cena, 1x1 ks
Detail

Hypoalergénna nedelená náplasť na rany z mäkkej netkanej textílie pre jemné ošetrenie malých poranení citlivej pokožky.. Náplasť je opatrená absorpčným vankúšikom a je priedušná. náplasť je určená pre jemné ošetrenie poranení malého rozsahu, ako sú drobné rezné rany a odreniny hypoalergénna náplasť je ideálna pre ošetrenie citlivej pokožky priedušný materiál umožňuje dýchanie pokožky náplasť sa používa výhradne na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti náplasť je určená na jednorazové použitie (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako COSMOS KLASICKÁ Náplasť z netkanej textílie 1m x 8cm, biela, výhodná cena, 1x1 ks , Krtgr6003 – rýchlospojka na hadice 3/4

3M SPOFAPLAST č.864 Náplasť z netkanej textílie 8cm x 1m, jemná, pás, 1x1 ks

3M SPOFAPLAST č.864 Náplasť z netkanej textílie 8cm x 1m, jemná, pás, 1x1 ks
Detail

Náplasť z netkanej textílie s antisepticou sacou vložkou. "Rýchloobväz" na ošetrenie bežných malých poranení. extra jemná, hypoalergénna a priedušná, pre normálne citlivú pokožku, umožňuje dýchane pokožky, spoľahlivo priľnavá, na ošetrenie drobných poranení kože, odrenín a pľuzgierov, s vysoko absorpčným vankúšikom, ktorý sa nelepí na ranu, náplasť je určená na ošetrenie poranenia, ktorého rozsah nie je väčší ako veľkosť vankúšika náplasti. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako 3M SPOFAPLAST č.864 Náplasť z netkanej textílie 8cm x 1m, jemná, pás, 1x1 ks , Krtgr6001 – rýchlospojka na hadice 1/2

3M SPOFAPLAST č.264 Textilná náplasť pevná rýchloobväz, 8cm x 1m, pás, prvá pomoc 1x1 ks

3M SPOFAPLAST č.264 Textilná náplasť pevná rýchloobväz, 8cm x 1m, pás, prvá pomoc 1x1 ks
Detail

Pevná textilná náplasť vyrobená z bavlnenej textílie. Prvá pomoc, na ošetrenie drobných poranení a odrenín. Náplasť je pevná, odolná voči roztrhnutiu pri namáhaní, priedušná. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako 3M SPOFAPLAST č.264 Textilná náplasť pevná rýchloobväz, 8cm x 1m, pás, prvá pomoc 1x1 ks , Balletto, kryt hadice silikónový, sivý (81131a)

Ovínadlo elastické Rosidal K 8cm x 5m 1ks

Ovínadlo elastické Rosidal K 8cm x 5m 1ks
Detail

Ovínadlo krátky ťah, pre tlakové, podporné a odľahčovací obväzy. Je vhodné pri edémoch, k profilaxiu a terapiu kontúziou, distorzií, poranenia šliach a luxáciou pod. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako Ovínadlo elastické Rosidal K 8cm x 5m 1ks , Balletto, kryt hadice silikónový, zelený (81134a)

Vysávací hlava Profi

Detail

Kvalitní hliníková vysávací hlava z profesionální řady Planet Pool pomocí které odstraníte nečistoty ze dna i stěn bazénu. Připojuje se na filtrační zařízení pomocí bazénových hadic ø 32/38 mm. Pomocí teleskopické tyče a systému pískové filtrace lze bazén profesionálně vyčistit. Je určena jak k nadzemním, tak i ke kopaným bazénům. Vyrobena z hliníku s plastovým držákem pro teleskopickou tyč. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Vysávací hlava Profi , Balletto, kryt hadice silikónový, červený (81135a)

Dámske šaty 72920

Dámske šaty 72920
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske šaty 72920 , Balletto, kryt hadice silikónový, biely (81132a)

MARIMEX HADICA V METRAZI 5/4 DIEL 1M MODRA, 11001041

MARIMEX HADICA V METRAZI 5/4 DIEL 1M MODRA, 11001041
Detail

BAZÉNOVÁ HADICA . Hadica bazénová 5/4 s priemerom 32 mm na prepojenie filtrácie a bazéna. Prevedenie v modrej farbe. Hadica je v metráži, deliteľná po 1 m. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX HADICA V METRAZI 5/4 DIEL 1M MODRA, 11001041 , Balletto, kryt hadice silikónový, modrý (81133a)

Konektor hadice vodního filtru 3/4" pro tlakové myčky řady K

Konektor hadice vodního filtru 3/4" pro tlakové myčky řady K
Detail

Konektor hadice vodního filtru 3/4" pro tlakové myčky řady K Filtr, který chrání čerpadlo tlakové myčky před drobnými nečistotami ve vodě. Technické parametry: připojení: 3/4" hmotnost: 0,02 (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Konektor hadice vodního filtru 3/4" pro tlakové myčky řady K , Gala hustilka kovová (8590001000601)

Mi Type-C to Lightning Cable 1m

Mi Type-C to Lightning Cable 1m
Detail

Rýchle nabíjanie pre iPhonePoskytuje rýchle nabíjanie pre iPhone s 18W nabíjačkou typu CUšetrí vám 53 % času v porovnaní s použitím originálnej nabíjačky a kábla pre iPhone 11Životnosť10000 x test ohybuCertifikované spoločnosťou AppleZískajte produkt certifikovaný Apple MFi, ktorý vám poskytne bezpečné a spoľahlivé nabíjanie.Technické špecifikácieDĺžka: 100cmMateriál: TPEVýstup: Max 3ADáta prenos: 480Mbps (USB 2.0)Obsah balenia: USB-C to Lightning cable x1, užívateľský manuál x1, CE certifikát x1 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Mi Type-C to Lightning Cable 1m , Rappa, kovová električka (8590687641143)

Hadica k sprche

Hadica k sprche
Detail

Posilnená plastová hadica s kovovým výzorom, ktorá je kompatibilná s takmer všetkými sprchovými hlavami. Vďaka odolnému plastu má dobrú odolnosť proti skrúteniu. Silný plast Jednoduché čistenie Kompatibilný s väčšinou sprchových hlavíc V balení silikónové tesnenia Jednoduchá montáž Spoj: 1/2" Dĺžka: 150 cm Priemer: Ø12,8 mm Materiál: Plast Farba: Chrómová Počet tesnení: 2 ks (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Hadica k sprche , Krt000604 – kovová škrabka predĺžená

Hadica zahradná TOYA TO-89298

Hadica zahradná TOYA TO-89298
Detail

Kvalitní Hadica zahradná TOYA TO-89298 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Zavlažovanie | Záhradná hadica. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hadica zahradná TOYA TO-89298 , Vention usb-c to micro usb-b 3.0 2a cable 1m black (cqabf)

TOOLCRAFT TO-6897054 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 30 m

TOOLCRAFT  TO-6897054 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 30 m
Detail

Záhradná hadica 30 m, 19 mm (3/4 ") Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TOOLCRAFT TO-6897054 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 30 m

TOOLCRAFT TO-6897051 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 20 m

TOOLCRAFT  TO-6897051 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 20 m
Detail

Záhradná hadica 20 m, 19 mm (3/4 ") Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TOOLCRAFT TO-6897051 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 20 m

TOOLCRAFT TO-6897048 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 2 m

TOOLCRAFT  TO-6897048 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 2 m
Detail

Sada na pripojenie hadice 2 m, 19 mm (3/4 ") Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TOOLCRAFT TO-6897048 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 2 m

TOOLCRAFT TO-6897060 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 50 m

TOOLCRAFT  TO-6897060 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 50 m
Detail

Záhradná hadica 50 m, 19 mm (3/4 ") Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TOOLCRAFT TO-6897060 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 50 m

TOOLCRAFT TO-6897057 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 40 m

TOOLCRAFT  TO-6897057 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 40 m
Detail

Záhradná hadica 40 m, 19 mm (3/4 ") Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TOOLCRAFT TO-6897057 19 mm 3/4 Zoll 1 ks čierna záhradná hadica 40 m

WIKY Magnet 3D Krtko 8cm / 3 druhy

Detail

Magnet 3D Krtko 8cm / 3 druhy (feedo.sk)

Podobné produkty ako WIKY Magnet 3D Krtko 8cm / 3 druhy

Striekacie zvieratká žaba gumová 8cm - 3 druhy

Striekacie zvieratká žaba gumová 8cm - 3 druhy
Detail

Striekacie zvieratká žaba gumová 8cm - 3 druhy z kategórie Darčeky a hračky | Detský nábytok a vybavenie | Hračky do vane kúpite na Kokiskashop.sk za 4.09 €. Technické údaje:Obsah balení:Stříkací zvířátka žába gumová 8cm asst 9ks v boxuPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Striekacie zvieratká žaba gumová 8cm - 3 druhy

KARCHER SACIA TRUBICA, KOVOVA, CIERNY POVLAK, 6.906-618.0

KARCHER SACIA TRUBICA, KOVOVA, CIERNY POVLAK, 6.906-618.0
Detail

KOVOVÁ SACIA TRUBICA. Kovová teleskopická trubica (priemer 32, dĺžka: 0,5 m) s čiernym poplastovaním sa hodí aj ako prídavné predĺženie, napríklad pri vysávaní stropov.. ŠPECIFIKÁCIE. Technické údaje. Štandardný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KARCHER SACIA TRUBICA, KOVOVA, CIERNY POVLAK, 6.906-618.0

Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597)

Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597)
Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 2× jack 3,5 mm, pozlátené konektory, rovné a zahnuté zakončenie Audio kábel od výrobcu Ugreen je vhodný pre vašu zvukovú aparatúru a zaručí výborný zvuk. Je vybavený male konektormi Jack 3,5 mm. Čo sa dĺžky týka, má prepojovací kábel Ugreen presne 1 m. Najčastejšie využívaný Jack s priemerom 3,5 mm patrí medzi najbežnejšie audio štandardy a vie prepojiť väčšinu bežných prehrávačov, mikrofónov alebo slúchadiel. Vysokú kvalitu dokladuje rovnako aj pozlátenie konektorov. Zásadné prednosti audio kábla Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) Audio kábel Ugreen je vybavený konektormi male Jack 3,5 mm Dĺžka tohto modelu od značky Ugreen dosahuje 1 m Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné a zahnuté Efektívne pozlátenie konektorov Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597)

Archivačná krabica 330x240x300mm na 3 zakladače šírka 8cm

Archivačná krabica 330x240x300mm na 3 zakladače šírka 8cm
Detail

Vlnitá lepenka hnedá. Archívny systém je určený na ukladanie dokumentov v odkladacích mapách alebo spisových doskách. Tiež je možné uložiť 3 ks zoraďovačov s chrbtom 8 cm alebo 4 ks zoraďovačov s chrbtom 5 cm. Rozmer 33x24x30cm. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Archivačná krabica 330x240x300mm na 3 zakladače šírka 8cm

Krycí profil Weidmüller ADP 3 / HP3 1M ADP 3/HP3 1M 0485400000 Weidmüller 1 m

Krycí profil Weidmüller ADP 3 / HP3 1M ADP 3/HP3 1M 0485400000  Weidmüller 1 m
Detail

Krycí profil ADP 3 / HP3 1M Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Krycí profil Weidmüller ADP 3 / HP3 1M ADP 3/HP3 1M 0485400000 Weidmüller 1 m

DEMA KOVOVA POKLADNICKA 25X18X9 CM DGK 250, CIERNA (41502D)

Detail

KOVOVÁ POKLADNIČKA . Uzamykateľná skrinka na peniaze ideálna do domácnosti, pri rôznych podujatiach, ako trezor v jarmočných stánkoch a podobne. Kovová schránka potiahnutá práškovou farbou, s praktickým sklápacím držadlom a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DEMA KOVOVA POKLADNICKA 25X18X9 CM DGK 250, CIERNA (41502D)

FLO Držiak hadice na stenu TO-89345

FLO Držiak hadice na stenu TO-89345
Detail

Tento držiak umožňuje zavesiť záhradnú hadicu na stenu a ušetriť tým skladovacie miesto. Je určený pre hadice s priemerom 1 ", 3/4", 5/8 "a 1/2". Pevný ABS plast zaručí, že sa vám držiak len tak ľahko nezničí. (4home.sk)

Podobné produkty ako FLO Držiak hadice na stenu TO-89345

Vention MFi USB 2.0 to 3-in-1 Micro USB & USB-C & Lightning Cable 1M Gray Aluminum Alloy Type (CQJHF)

Vention MFi USB 2.0 to 3-in-1 Micro USB & USB-C & Lightning Cable 1M Gray Aluminum Alloy Type (CQJHF)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× USB-A (USB 2,0), 1× USB-C (USB 2.0), 1× lightning, 1× USB Micro-B (USB 2.0), kovové telo a MFI certifikácia, podpora rýchlonabíjanie a sync & Charge až 3 A, rovné a odpojiteľné zakončenie Je obdarený male konektormi USB-A, USB-C, USB Micro-B, Lightning. Ak ide o dĺžku, prepojovací kábel Vention má presne 1 m. Rýchlosť, s akou dátový kábel zvláda prenos dát, je udávaná rozhraním USB 2.0. Tento typ patrí medzi vysokorýchlostné (High Speed) rozhrania, ktoré umožňujú prepojenie inteligentných zariadení, kamier a počítačov. S týmto káblom nestratíte podporu rychlonabíjania. Flexibilnejšie využitie dátového kábla zabezpečuje tzv. Sync & Charge, zásluhou ktorej možno prenášať dáta a v rovnakom momente aj dobíjať zariadenie, a to prúdom s hodnotou 3 A. Základné znaky dátového kábla Vention MFi USB 2.0 to 3-in-1 Micro USB & USB-C & Lightning Cable 1M Gray Aluminum Alloy Type Dátový kábel Vention MFi USB 2.0 to... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention MFi USB 2.0 to 3-in-1 Micro USB & USB-C & Lightning Cable 1M Gray Aluminum Alloy Type (CQJHF)

UNIVERZ. HADICA K VYSÁVAČU JOLLY

UNIVERZ. HADICA K VYSÁVAČU JOLLY
Detail

Univerzálna hadica k vysávaču (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako UNIVERZ. HADICA K VYSÁVAČU JOLLY

Kovová hadica k FHP 820

Kovová hadica k FHP 820
Detail

Kovová hadica k FHP 820 (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Kovová hadica k FHP 820

OPTIMA - hadice k OPS176 NDOPS17629

OPTIMA - hadice k OPS176 NDOPS17629
Detail

, Farba: , Materiál: (siko.sk)

Podobné produkty ako OPTIMA - hadice k OPS176 NDOPS17629

Born to Run - Zrozeni k běhu (978-80-204-5947-3)

Born to Run - Zrozeni k běhu (978-80-204-5947-3)
Detail

Elektronická kniha - autor Christopher McDougall, 280 stran, česky Zrozeni k běhu – Born to Run je kniha plná fantastických postav, ohromujících sportovních výkonů, nadčasové vědy, a především inspirace. Epickým příběhem odpovídá na jednoduchou otázku: Jak to, že mě při běhání bolí nohy? Při hledání odpovědi se Christopher McDougall vydal za kmenem nejlepších dálkových běžců na světě a získal jejich tajemství. Zároveň nám dokazuje, že všechno, co jsme dosud o běhání věděli nebo si mysleli, že víme, je špatně. Strážci ztraceného umění jsou indiáni kmene Tarahumarů z oblasti mexických Copper Canyons – Měděných kaňonů. Žijí v jednom z nejdivočejších krajů Severní Ameriky a dlouhá staletí používají techniky, které jim dovolují běhat bez odpočinku stovky mil a honit cokoli, jelenem počínaje a olympijským maratoncem konče, přičemž si ještě dokážou každou uběhnutou míli pěkně vychutnat. Jejich takřka nadlidskému nadání se vyrovná snad jen jejich neochvějné zdraví a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Born to Run - Zrozeni k běhu (978-80-204-5947-3)

Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black (EACBF)

Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black (EACBF)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× DVI-I Dual Link, 1× D-Sub DE-15 (VGA), pozlátené konektory a tienený kábel, rovné zakončenie Video kábel Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black pomôže prepojiť elektroniku pracujúcu s obrazom. Tento model je osadený male konektormi D-Sub DE-15 (VGA) a DVI-I Dual Link. Pokiaľ ide o dĺžku, video kábel má presne 1 m. Najmä u počítačov a monitorov často aplikovaný konektor DVI dokáže preniesť digitálny signál a je kompatibilný s veľkou škálou zariadení. Zvláda prenášať obraz v rozlíšení 1 920 × 1 200 pixelov. Pod pojmom VGA sa skrýva starší, avšak aj tak využiteľný kábel určený na presun samotného video signálu s vysokým Full HD rozlíšením. Využitie má aj u monitorov či projektorov. Video kábel Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black disponuje pozlátenými konektormi, sú preto vysokoodolné a spoľahlivé. Tento video kábel Vention je patrične tienený proti prípadnému rušeniu. Kľúčové znaky video kábla Vention... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black (EACBF)

Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 1m Black (HAGBF)

Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 1m Black (HAGBF)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 1 m, male konektor 1× HDMI (HDMI 2,0), 1× DisplayPort (DisplayPort 1.2), pozlátené konektory a obojstranná koncovka, rovné zakončenie Ultra HD obrazna veľkej obrazovkeNa vaše dokonalejšie obchodné prezentácie je tu pripravený video kábel Vention. Prepojte váš počítač s veľkou obrazovkou, alebo projektorom a premietajte v 4K s Ultra HD kvalitou. Video kábel je vybavený portmi DisplayPort a HDMI.PORTYDisplayPort/HDMIKVALITA OBRAZU4K@30 HzDĹŽKA KÁBLA1 mZvoľte si režim zobrazeniaVideo kábel Vention ponúka dva rozdielne režimy zobrazenia. Režim zrkadlo zobrazí rovnaký obraz na oboch obrazovkách. Druhý režim zobrazuje na každej obrazovke rozdielny obraz. Určené pre pripojenie vstupných zariadení (PC / notebookov atď.) s DisplayPort konektorom a výstupných zariadení (monitorov / TV / projektorov atď.) s HDMI konektorom.Kvalitný materiál zaručuje nerušený prenosDokonalý prenos signálu vám zabezpečujú kvalitné materiály. Jadro je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 1m Black (HAGBF)
Ugreen 3.5mm Male to 3.5mm Male Straight to Angle flat Cable 1m (Black) (10597), Vention DVI (24+5) to VGA Cable 1m Black (EACBF), Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 1m Black (HAGBF), UGREEN USB-C to Lightning Silicone Cable 1m (Pink) (60625), UGREEN USB-C to Lightning Silicone Cable 1m (Black) (20304), Zyxel DAC10G-1M (DAC10G-1M-ZZ0103F), Vention Micro HDMI to HDMI Cable 1M Black (VAA-D03-B100), Vention Mini HDMI to HDMI Cable 1M Black (VAA-D02-B100), Vention USB 2.0 to micro USB 2A Cable 1M Black (CTIBF), Vention USB 2.0 to USB-C 3A Cable 1M White (CTHWF), Vention USB 2.0 to micro USB 2A Cable 1M White (CTIWF), Vention USB 2.0 to USB-C 3A Cable 1M Black (CTHBF), Vention TRRS 3.5mm Male to Male Aux Cable 1m Gray (BAQHF), UGREEN USB-C to Lightning Silicone Cable 1m (Navy blue) (20313), Vention USB 2.0 to Micro USB 2A Cable 1m Deep Blue (COLLF), Vention USB 2.0 to Micro USB 2A Cable 1m Light Blue (COLSF), Vention USB 2.0 to USB-C 3A Cable 1m Light Blue (COKSF), Vention USB-C to HDMI Cable 1m Black Aluminum Alloy Type (CGOBF), GEKO Svorka na hadice flexibilná (G01653), KRTGR6003 – Rýchlospojka na hadice 3/4, KRTGR6001 – Rýchlospojka na hadice 1/2, BALLETTO, kryt hadice silikónový, sivý (81131A), BALLETTO, kryt hadice silikónový, zelený (81134A), BALLETTO, kryt hadice silikónový, červený (81135A), BALLETTO, kryt hadice silikónový, biely (81132A), BALLETTO, kryt hadice silikónový, modrý (81133A), Gala Hustilka kovová (8590001000601), Rappa, Kovová električka (8590687641143), KRT000604 – Kovová škrabka predĺžená, Vention USB-C to Micro USB-B 3.0 2A Cable 1m Black (CQABF)