Krabička na lieky týždenný váility vit-70610250

Produkt Krabička na lieky týždenný váility vit-70610250 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Krabička na lieky týždenný váility vit-70610250 upraviť a produkt hľadať znova.

Krabička na lieky týždenný Váility VIT-70610250

Krabička na lieky týždenný Váility VIT-70610250
Detail

Ak musíte brať každý deň rôzne lieky, je veľmi dôležité, aby ste si ich nezabudli vziať. Ak nemáte jasný prehľad o tom, čo ste užili alebo potrebujete vziať, môže sa stať, že si ich vezmete dvakrát alebo ich zabudnete, čo môže viesť ku komplikáciám, ktoré môžu ohroziť váš život.Preto je dôležité mať dobrý prehľad. Krabička na lieky má týždenné (číselné) rozdelenie od pondelka do nedele (1-7). Môžete teda svoje lieky rozdeliť na celý týždeň v medikačnej kazete. Týmto spôsobom si už nezabudnete vziať svoje lieky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Krabička na lieky týždenný Váility VIT-70610250 , Vitility 70610250 krabička na lieky týždenná

Vitility 70610250 Krabička na lieky týždenná

Vitility 70610250 Krabička na lieky týždenná
Detail

Dávkovač liekov – má týždenné (číselné) rozdelenie od pondelka do nedele (1 – 7). Môžete teda svoje lieky rozdeliť na celý týždeň v medikačnej kazete. Takto už nebudete zabúdať užívať lieky. (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 70610250 Krabička na lieky týždenná , Vitility 70610350 krabička na lieky týždenná

Vitility 70610350 Krabička na lieky týždenná

Vitility 70610350 Krabička na lieky týždenná
Detail

Dávkovač liekov – má týždenné rozdelenie od pondelka do nedele a denné rozdelenie: ráno, popoludnie, večer a pred spaním. V medikačnej kazete si tak môžete rozdeliť tabletky na celý týždeň a deň. Takto už nebudete zabúdať užívať lieky. V případě, že jste nuceni užívat několik druhů léků vícekrát denně, jistě vám přijde vhod krabička na léky Vitility 70610350 s přihrádkami na každý den, 7 dní v týdnu. Každý den je navíc rozdělen na ráno, odpoledne, večer a čas před spaním. Tento týdenní organizér vám pomůže se správným užíváním léku přesně v daný čas, pro který je lék určen a nemůže se vám stát, že byste zapomněli tabletku vzít. Krabička Vitility má navíc průhledné provedení, takže přesně vidíte, jaký lék je třeba vzít. Klíčové vlastnosti krabičky na léky Vitility 70610350 týdenníKrabička na léky Vitility 70610350 s přihrádkami na každý den v týdnuPřijde vhod v případě, že jste nuceni užívat několik druhů léků vícekrát denněKaždý den... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 70610350 Krabička na lieky týždenná , Vitility 90610060 inteligentná krabička na lieky s app biela

Chytrá krabička na lieky s App čierna Vitility VIT-90610050

Chytrá krabička na lieky s App čierna Vitility VIT-90610050
Detail

Skoro každý je pravdepodobne oboznámený s klasickými organizérmi tabletiek. Majú mnoho priehradok na každý deň v týždni. Priehradky dopĺňate raz týždenne. Tento organizátor je veľký a vyhovuje modernému rušnému životnému štýlu. Má 6 priehradok, ktoré ľahko držia vaše lieky. Múdra vec na tom je aplikácia, ktorá vám pripomenie, kedy si máte vziať svoje lieky.Táto aplikácia sa volá Pill Buddy a je k dispozícii pre Android a iOS. Do aplikácie musíte zadať názvy liekov, čas ich užívania a množstvo, ktoré treba vziať. Môžete to urobiť až pre maximálne 6 rôznych druhov tabliet. Aplikácia potom prevezme plánovanie a upozorní vás, kedy musíte vziať ďalšie tabletky a kedy treba doplniť.Zakladače chytrých tabliet sú dodávané spoločne s 3 nálepkami, ktoré môžete umiestniť na vnútornú stranu zakladača ako zvláštne pripomenutie ak nepoužívate aplikáciu.Aplikácia je zadarmo a sťahuje sa v telefóne podľa operačného systému telefónu (tabletu) v trhovisku Google Play alebo Apple App store. (4home.sk)

Podobné produkty ako Chytrá krabička na lieky s App čierna Vitility VIT-90610050 , Vitility 70610080 dávkovač na lieky

Antibakteriálna krabička na lieky

Antibakteriálna krabička na lieky
Detail

Prenosný cestovný organizér na tabletky s 3 priehradkami. Praktický plastový box má dostatok priestoru na jednoduché uloženie tabliet a vitamínov. Priehradková nádobka na lieky môže poslúžiť aj ako viacúčelové puzdro, ideálne na uloženie dekorácií, klipov, háčikov, šperkov, štupľov do uší a iných drobností. rozmer: 60 x 39 x 13 mm farba: biela (hillvital.eu)

Podobné produkty ako Antibakteriálna krabička na lieky , Solight, týždenný, 1 režim (dt02)

Westmark Krabička na lieky

Westmark Krabička na lieky
Detail

Ak je vašim každodenným úskalím nezabudnúť si vziať svoje lieky, kúpte si na ne túto šikovnú krabičku od nemeckej značky Westmark. Nájdete v nej celkom 7 farebne odlišných priehradok, z ktorých každá je rozdelená do štyroch samostatných sekcií – ráno, poludnie, večer a noc.Môžete si do nich pripraviť predpísanú dávku liekov alebo vitamínov na celý týždeň. Jednotlivé poschodia majú označenie podľa dní v týždni. Potrebnú priehradku si tiež môžete vziať kamkoľvek so sebou a nebáť sa toho, že lieky vytratíte. Aktuálny deň je vždy hore. Keď lieky z priehradky pre aktuálny deň vyberiete, vsuňte danú prázdnu priehradku dole boxu, nech máte pripravenú novú plnú priehradku na ďalší deň.Celá krabička je vyrobená z kvalitného plastu bez prímesí BPA. Viečka priehradiek sú transparentné, vďaka čomu máte dokonalý prehľad o ich obsahu.Rozmery dávkovača: 11,5 x 4 x 11 cm (d x š x v) (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark Krabička na lieky , Orion box uh na lieky malý okrúhly mix (126243)

Šuplíčky na lieky - týždenné - ORION

Šuplíčky na lieky - týždenné - ORION
Detail

Týždenný boxík so zásuvkami na lieky pre každý deň. Box na lieky s priehradkami na 7 dní. Každá priehradka je rozdelená na 4 sekcie - ráno / poludnie / večer / ďalšie. Do každej priehradky si môžete pripraviť predpísanej dávky liekov na danú dobu. Tiež si môžete vybrať jednotlivú priehradku, ktorá zodpovedá celému dňu a vziať si ju so sebou na cestu. Každé poschodie je so zatváracím viečkom a s označením - vysúva sa do strany. Horné poschodie je aktuálna, keď ho vyprázníte, vsuniete ho do spod boxu a hore máte pripravené lieky na ďalší deň. Materiál: plast. Transparentné - máte prehľad. Rozmery: box 11,5x4x13 cm, poschodie 10,5x3,5x1,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Šuplíčky na lieky - týždenné - ORION , Vitility viečko na hrnček vit-80210230

KEEN Krabička na lieky box 21

KEEN Krabička na lieky box 21
Detail

Kazeta na lieky na celý týždeň. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako KEEN Krabička na lieky box 21 , Krabička na 6ks - černá, 24mm (27012)

Elektronická inteligentná krabička na lieky Pilly

Elektronická inteligentná krabička na lieky Pilly
Detail

Inteligentná krabička na lieky, ktorá je veľmi užitočná na ukladanie a pamätanie na lieky, pretože dokáže naprogramovať až 5 upozornení denne so zvukom a vibráciami. Navyše má funkciu hodín, budíka a časomiery. Veľmi praktická veľkosť práve do kapsy. Štyri priehradky vo vzduchotesnom prevedení udržia tablety v perfektnom stave. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Elektronická inteligentná krabička na lieky Pilly , Krabička na 1ks, černá, 9mm (27083)

KEEN Krabička na lieky box 7 modrá

KEEN Krabička na lieky box 7 modrá
Detail

Krabička na lieky na 7 dní. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako KEEN Krabička na lieky box 7 modrá , Krabička na 1ks, čierna, 14mm (27081)

KEEN Krabička na lieky box 7 biela

KEEN Krabička na lieky box 7 biela
Detail

Krabička na lieky na 7 dní. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako KEEN Krabička na lieky box 7 biela , Krabička na 2ks, černá, 14mm (27115)

KEEN Krabička na lieky box 7 ružová

KEEN Krabička na lieky box 7 ružová
Detail

Krabička na lieky na 7 dní. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako KEEN Krabička na lieky box 7 ružová , Krabička na 1ks, čierna, 7mm (27082)

Dávkovač na lieky Vitility VIT-70610080

Dávkovač na lieky Vitility VIT-70610080
Detail

Ak musíte brať rôzne lieky, je veľmi dôležité, aby ste si ich nezabudli vziať. Ak nemáte jasný prehľad o tom, čo ste užili alebo potrebujete vziať, môže sa stať, že si ich vezmete dvakrát alebo ich zabudnete, čo môže viesť ku komplikáciám, ktoré môžu ohroziť váš život.Preto je dôležité mať dobrý prehľad. Krabička na lieky má denné rozdelenie na ráno, popoludní, večer a pred spaním. Môžete teda svoje lieky rozdeliť na celý deň v medikačnej kazete. Týmto spôsobom si už nezabudnete vziať svoje lieky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač na lieky Vitility VIT-70610080 , Toro dávkovač na lieky 7 dní , ráno/poludnie/večer (263922)

Cestovná krabička na lieky Stelton Companion medic box

Cestovná krabička na lieky Stelton Companion medic box
Detail

Cestovná krabička na lieky z kolekcie Stelton. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Cestovná krabička na lieky Stelton Companion medic box , Hi skrinka na lieky 30 × 15 × 50 cm nehrdzavejúca oceľ

Vitility 90610060 Inteligentná krabička na lieky s App biela

Vitility 90610060 Inteligentná krabička na lieky s App biela
Detail

Dávkovač liekov – má 6 priehradiek, do ktorých ľahko uložíte lieky. Inteligentná je na tom aplikácia, ktorá vám pripomenie, kedy si máte vziať svoje lieky. Táto aplikácia sa nazýva Pill Buddy a je k dispozícii pre Android a iOS. V aplikácii musíte zadať názvy liekov, čas ich užívania a množstvo, ktoré potrebujete užiť. Môžete tak urobiť až pre 6 rôznych typov tabletiek. Aplikácia potom prevezme plánovanie a upozorní vás, kedy si máte vziať ďalšiu tabletku a kedy je potrebné ich doplniť. Krabička na léky Vitility 90610060 není obyčejný organizátor, do kterého si nachystáte tabletky na celý týden. Vyniká totiž svou kompaktní velikostí, která není větší než chytrý telefon a navíc je možné krabičku s chytrým telefonem propojit. K tomu vám pomůže aplikace Pill Buddy, jež se postará o to, abyste už nikdy nezapomněli vzít svůj lék a bude vás pravidelně upozorňovat na jejich konzumaci. Stačí do aplikace doplnit potřebné údaje, jako jsou názvy léků, kdy je třeba... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vitility 90610060 Inteligentná krabička na lieky s App biela , Vitility vit-70110080 nožnice na nechty xl

MEDIDOS Dávkovač na lieky a potravinové doplnky - týždenný

MEDIDOS Dávkovač na lieky a potravinové doplnky - týždenný
Detail

Praktický týždenný dávkovač na lieky s vyberateľnými dennými boxami. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako MEDIDOS Dávkovač na lieky a potravinové doplnky - týždenný , Vitility vit-70110610 pomôcka na obliekanie ponožiek

DEPAN Týždenný dávkovač liekov

DEPAN Týždenný dávkovač liekov
Detail

Obsah DEPAN Týždenný dávkovač liekov: DEPAN Týždenný dávkovač liekov Charakteristika DEPAN Týždenný dávkovač liekov: Praktický organizátor na ukladanie tabletiek so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každom puzdre sú štyri priehradky, vďaka ktorým je možné presne naplánovať dávkovanie lieku štyrikrát denne: ráno, popoludní, večer, v noci. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako DEPAN Týždenný dávkovač liekov , Vitility vit-70510120 pútko na zápästie na vychádzkovú palicu

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Charakteristika SimplyMED Týždenný dávkovač liekov: otvárací, model 21010, 1x1 ks Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý den v týždni. V každej kazete sú tri priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov trikrát denne. Použitie SimplyMED Týždenný dávkovač liekov: Po vybratí priehradiek z organizéra sa otvoria a naplnia sa liekmi, pričom predpísanú dávka liekov sa umiestni do príslušného priečinka podľa pokynov lekára. Priehradky v organizéri sa usporiadajú podľa dní v týždni a používajú sa tak, že sa vyberie každý deň aktuálna priehradka. Na konci dňa sa je potrebné uistiť, že sa užili všetky lieky naplánované na tento deň a priehradka je prázdna. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Krabička na hmyz so zväčšovacím sklíčkom (3575677122067)

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV
Detail

Charakteristika SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV: Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každej kazete sú dve priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov dvakrát denne. Použitie SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV: Po vybratí priehradiek z organizéra sa otvoria a naplnia sa liekmi, pričom predpísanú dávka liekov sa umiestni do príslušného priečinka podľa pokynov lekára. Priehradky v organizéri sa usporiadajú podľa dní v týždni a používajú sa tak, že sa vyberie každý deň aktuálna priehradka. Na konci dňa sa je potrebné uistiť, že sa užili všetky lieky naplánované na tento deň a priehradka je prázdna. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV , Krabička na 2ks - černá, slim, 9mm (27026)

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV
Detail

Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každej kazete sú dve priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov dvakrát denne. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV , Vitility vit-70510130 sklápacia protišmyková násada na palicu

DEPAN Týždenný dávkovač liekov

DEPAN Týždenný dávkovač liekov
Detail

Praktický organizátor na ukladanie tabletiek so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každom puzdre sú štyri priehradky, vďaka ktorým je možné presne naplánovať dávkovanie lieku štyrikrát denne: ráno, popoludní, večer, v noci. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako DEPAN Týždenný dávkovač liekov , Vitility príchytky na písacie perá penové vit-70410240

DEPAN Týždenný dávkovač liekov

DEPAN Týždenný dávkovač liekov
Detail

Obsah DEPAN Týždenný dávkovač liekov: DEPAN Týždenný dávkovač liekov Charakteristika DEPAN Týždenný dávkovač liekov: Praktický organizátor na ukladanie tabletiek so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každom puzdre sú štyri priehradky, vďaka ktorým je možné presne naplánovať dávkovanie lieku štyrikrát denne: ráno, popoludní, večer, v noci. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako DEPAN Týždenný dávkovač liekov , Vitility vit-80110050 pomôcka na obliekanie a vyzliekanie

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV
Detail

Charakteristika SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každej kazete sú dve priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov dvakrát denne. Použitie SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV Po vybratí priehradiek z organizéra sa otvoria a naplnia sa liekmi, pričom predpísanú dávka liekov sa umiestni do príslušného priečinka podľa pokynov lekára. Priehradky v organizéri sa usporiadajú podľa dní v týždni a používajú sa tak, že sa vyberie každý deň aktuálna priehradka. Na konci dňa sa je potrebné uistiť, že sa užili všetky lieky naplánované na tento deň a priehradka je prázdna. Príbalový leták SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV , Diet esthetic vit vit snail extract gel 50 ml (8430830507424)

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každej kazete sú 3 priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov 3x denne. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Skip hop zoo krabička na desiatu – žirafa (879674020566)

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Samostatné puzdro pre každý den v týždni, rozdelené do štyroch castí. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Skip hop zoo krabička na desiatu - psík (879674017122)

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý den v týždni. V každej kazete sú tri priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov trikrát denne. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Krabička na 2ks blu-ray média modrá (27124)

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každej kazete sú 3 priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov 3x denne. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Vitility vit-70210450 nožnice na krájanie zeleniny a bylinek

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý den v týždni.V každej kazete sú tri priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov trikrát denne. (drmax.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Vitility sada viečok s hubicou na hrnček vit-70210470

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov
Detail

Samostatné puzdro pre každý den v týždni, rozdelené do štyroch castí.Po vybratí priehradiek z organizéra sa otvoria a naplnia sa liekmi, pričom predpísanú dávka liekov sa umiestni do príslušného priečinka podľa pokynov lekára. Priehradky v organizéri sa usporiadajú podľa dní v týždni a používajú sa tak, že sa vyberie každý deň aktuálna priehradka. Na konci dňa sa je potrebné uistiť, že sa užili všetky lieky naplánované na tento deň a priehradka je prázdna. (drmax.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov , Vitility vit-70410030 čítacia lupa s pútkom na krk

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV

SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV
Detail

Praktický organizér na ukladanie tabliet so samostatným puzdrom na každý deň v týždni.V každej kazete sú dve priehradky, ktoré umožnujú presné naplánovanie dávkovania liekov dvakrát denne. (drmax.sk)

Podobné produkty ako SimplyMED TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV , Cover it krabička na 1ks - čierna, 10ks/bal (27001p10)

Krabička na lieky týždenná Vitility VIT-70610350

Krabička na lieky týždenná Vitility VIT-70610350
Detail

Ak musíte brať každý deň rôzne lieky, je veľmi dôležité, aby ste si ich nezabudli vziať. Ak nemáte jasný prehľad o tom, čo ste užili alebo potrebujete vziať, môže sa stať, že si ich vezmete dvakrát alebo ich zabudnete, čo môže viesť ku komplikáciám, ktoré môžu ohroziť váš život.Preto je dôležité mať dobrý prehľad. Krabička na lieky má týždenné rozdelenie od pondelka do nedele a denné rozdelenie je: ráno, popoludní, večer a pred spaním. Môžete teda svoje lieky rozdeliť na celý týždeň a deň v medikačnej kazete. Týmto spôsobom si už nezabudnete vziať svoje lieky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Krabička na lieky týždenná Vitility VIT-70610350

HOMELIFE TYZDENNY DAVKOVAC LIEKOV PLASTOVY

HOMELIFE TYZDENNY DAVKOVAC LIEKOV PLASTOVY
Detail

TÝŽDENNÝ DÁVKOVAČ LIEKOV. Dávkovač liekov ocení každý, kto denne užíva viac rôznych tabletiek. Týždenný dávkovač liekov slúži k prehľadnému usporiadaniu a spoľahlivému dávkovaniu liekov alebo potravinových doplnkov doma i (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HOMELIFE TYZDENNY DAVKOVAC LIEKOV PLASTOVY

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov - vysúvací

SimplyMED Týždenný dávkovač liekov - vysúvací
Detail

Charakteristika SimplyMED Týždenný dávkovač liekov: vysúvací dávkovač liekov, model 28003, 1x1 ks samostatné puzdro pre každý den v týždni, rozdelené do štyroch castí. Použitie SimplyMED Týždenný dávkovač liekov: Po vybratí priehradiek z organizéra sa otvoria a naplnia sa liekmi, pričom predpísanú dávka liekov sa umiestni do príslušného priečinka podľa pokynov lekára. Priehradky v organizéri sa usporiadajú podľa dní v týždni a používajú sa tak, že sa vyberie každý deň aktuálna priehradka. Na konci dňa sa je potrebné uistiť, že sa užili všetky lieky naplánované na tento deň a priehradka je prázdna. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako SimplyMED Týždenný dávkovač liekov - vysúvací

Depan Dávkovač liekov týždenný CUBE

Depan Dávkovač liekov týždenný CUBE
Detail

Charakteristika: Praktický organizátor na ukladanie tabletiek so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každom puzdre sú štyri priehradky, vďaka ktorým je možné presne naplánovať dávkovanie lieku štyrikrát denne: ráno, popoludní, večer, v noci. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Po vybratí puzdier z organizátora ich otvorte a naplňte liekmi a v príslušných priehradkách umiestnite predpísané dávky liekov, presne podľa pokynov lekára. Puzdrá umiestnite v organizátore a používajte ich vytiahnutím podľa daného dňa v týždni. Na konci dňa vždy skontrolujte, či ste užili všetky lieky naplánované na daný deň, a či je puzdro prázdne. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Depan Dávkovač liekov týždenný CUBE

Plastika Davkovac liekov tyždenný biely

Plastika Davkovac liekov tyždenný biely
Detail

Plastika Davkovac liekov tyždenný biely Dávkovač liekov na týždennú spotrebu dostupný v rôznych farebných kombináciach. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Plastika Davkovac liekov tyždenný biely

Obzor Dávkovac liekov týždenný broskyňový

Obzor Dávkovac liekov týždenný broskyňový
Detail

Obzor Dávkovac liekov týždenný broskyňový Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Obzor Dávkovac liekov týždenný broskyňový

Dávkovač liekov typ 04 týždenný

Dávkovač liekov typ 04 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 175 × 125 × 20 mm (d × š × v). (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 04 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 136 × 81 × 25 mm (d × š × v). (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 07 týždenný

Dávkovač liekov typ 07 týždenný
Detail

Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 07 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 136 × 81 × 25 mm (d × š × v). (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 136 × 81 × 25 mm (d × š × v). (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 03 týždenný

Dávkovač liekov typ 03 týždenný
Detail

Dávkovač liekov na týždennú spotrebu dostupný v rôznych farebných kombináciach. Slúži k prehľadenému uchovávaniu a spolahlivému dávkovaniue liekov či potravinových doplnkov doma aj na cestách. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 03 týždenný

Dávkovač liekov typ 09 týždenný

Dávkovač liekov typ 09 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 175 × 125 × 20 mm (d × š × v). Kazeta na lieky na celý týždeň k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach každý deň je rozdelený na 3 časti RÁNO / OBED / VEČER môžete ho z kazety vybrať a používať samostatne ako denný dávkovač každá časť dňa sa otvára samostatne pomocou viečka Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 09 týždenný

DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov

DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov
Detail

Obsah DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov: DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov Charakteristika DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov: Praktický organizátor na ukladanie tabletiek so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každom puzdre sú štyri priehradky, vďaka ktorým je možné presne naplánovať dávkovanie lieku štyrikrát denne: ráno, popoludní, večer, v noci. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov

DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov

DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov
Detail

Praktický organizátor na ukladanie tabletiek so samostatným puzdrom na každý deň v týždni. V každom puzdre sú štyri priehradky, vďaka ktorým je možné presne naplánovať dávkovanie lieku štyrikrát denne: ráno, popoludní, večer, v noci. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako DEPAN Cube Týždenný dávkovač liekov

Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 136 × 81 × 25 mm (d × š × v). kazeta na lieky na celý týždeň k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach každý deň je rozdelený na 3 časti RÁNO / OBED / VEČER každá časť týždňa sa otvára samostatne pomocou vysunutia šupátka Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 03 týždenný

Dávkovač liekov typ 03 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 200 × 100 × 25 mm (d × š × v) Kazeta na lieky na celý týždeň Každý deň je rozdelený na 3 farebne odlíšené časti RÁNO / OBED / VEČER a môžete ho z kazety vybrať a používať samostatne ako DENNÝ DÁVKOVAČ. Každá časť dňa sa otvára samostatne pomocou viečka. Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 03 týždenný

Dávkovač liekov typ 07 týždenný

Dávkovač liekov typ 07 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 140 × 30 × 20 mm (d × š × v) Veľkosť dávkovača: 140 × 30 × 20 mm (d × š × v) dávkovač liekov na celý týždeň k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach týždeň je rozdelený pomocou skratiek dní do 7 části každá časť dňa sa otvára samostatne pomocou viečka, zatiaľ čo ostatné časti zostávajú dôkladne zatvorené praktické viacúčelové použitie Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 07 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 136 × 81 × 25 mm (d × š × v). kazeta na lieky na celý týždeň k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach každý deň je rozdelený na 3 časti RÁNO / OBED / VEČER každá časť týždňa sa otvára samostatne pomocou vysunutia šupátka Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný

Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Detail

Veľkosť dávkovača: 136 × 81 × 25 mm (d × š × v). kazeta na lieky na celý týždeň k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach každý deň je rozdelený na 3 časti RÁNO / OBED / VEČER každá časť týždňa sa otvára samostatne pomocou vysunutia šupátka Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač liekov typ 02 týždenný
Vitility 70610250 Krabička na lieky týždenná, Vitility 70610350 Krabička na lieky týždenná, Vitility 90610060 Inteligentná krabička na lieky s App biela, Vitility 70610080 Dávkovač na lieky, Solight, týždenný, 1 režim (DT02), Orion Box UH na lieky malý okrúhly mix (126243), Vitility Viečko na hrnček VIT-80210230, Krabička na 6ks - černá, 24mm (27012), Krabička na 1ks, černá, 9mm (27083), Krabička na 1ks, čierna, 14mm (27081), Krabička na 2ks, černá, 14mm (27115), Krabička na 1ks, čierna, 7mm (27082), TORO Dávkovač na lieky 7 DNÍ , ráno/poludnie/večer (263922), HI Skrinka na lieky 30 × 15 × 50 cm nehrdzavejúca oceľ, Vitility VIT-70110080 Nožnice na nechty XL, Vitility VIT-70110610 Pomôcka na obliekanie ponožiek, Vitility VIT-70510120 Pútko na zápästie na vychádzkovú palicu, Krabička na hmyz so zväčšovacím sklíčkom (3575677122067), Krabička na 2ks - černá, slim, 9mm (27026), Vitility VIT-70510130 Sklápacia protišmyková násada na palicu, Vitility Príchytky na písacie perá penové VIT-70410240, Vitility VIT-80110050 Pomôcka na obliekanie a vyzliekanie, DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Gel 50 ml (8430830507424), Skip hop Zoo Krabička na desiatu – Žirafa (879674020566), Skip hop Zoo Krabička na desiatu - Psík (879674017122), Krabička na 2ks Blu-ray média modrá (27124), Vitility VIT-70210450 Nožnice na krájanie zeleniny a bylinek, Vitility Sada viečok s hubicou na hrnček VIT-70210470, Vitility VIT-70410030 Čítacia lupa s pútkom na krk, COVER IT Krabička na 1ks - čierna, 10ks/bal (27001P10)