Led solution led pásik 4,8w/m 12v bez krytia ip20 farba svetla: denná biela 07106

Produkt Led solution led pásik 4,8w/m 12v bez krytia ip20 farba svetla: denná biela 07106 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Led solution led pásik 4,8w/m 12v bez krytia ip20 farba svetla: denná biela 07106 upraviť a produkt hľadať znova.

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07106

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07106
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07106 , Lifesmart led pásik (2 m) – rozširujúci pásik (ls144)

LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191210

LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191210
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 8W/m pásik vyprodukuje až 939lm/m. Hustota LED diód je 320ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191210 , Cappa led pásik rgb 5 m 60 led/m (05559)

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela , Led vianočná vločka do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151111)

LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07502

LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07502
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 20W/m pásik vyprodukuje až 2300lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavné osvetlenie, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07502 , Led vianočný snehuliak do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151104)

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07303

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07303
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 9,6W/m pásik vyprodukuje až 820lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: pre dekoratívne osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07303 , Led vianočný santa do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151105)

LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 191209

LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 191209
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 8W/m pásik vyprodukuje až 939lm/m. Hustota LED diód je 320ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 191209 , Led vianočný zvonček do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151107)

LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 191211

LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 191211
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 8W/m pásik vyprodukuje až 939lm/m. Hustota LED diód je 320ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 191211 , Led vianočný stromček do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151106)

LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela

LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. RGB LED pásik dokáže vytvoriť akúkoľvek farbu. Farby vznikajú miešaním červenej, zelenej a modrej. Z výkonu 7,2W/m RGB pásik vyprodukuje až 576lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásika ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vhodné pre nasvietenie predmetov z boku. Svojou konštrukciou je tiež vhodný pre nasvietenie dizajnového nábytku, obrazov, detailov konštrukcií a pod. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela , Led vianočná hviezda do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151110)

LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela

LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 10W/m pásik vyprodukuje až 1105lm/m. Hustota LED diód je 528ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela , Led vianočný anjelik do okna, teplá biela farba, ip20, 3× aaa, prísavka (x04151108)

LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191207

LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191207
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 8W/m pásik vyprodukuje až 939lm/m. Hustota LED diód je 320ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191207 , Onvis – smart led pásik, 30 led/m, 5 m (onv-k15m)

LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07805

LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07805
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 6,2W/m pásik vyprodukuje až 580lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásika ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: vytváranie nápisov a rôznych tvarov, dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07805 , Onvis – smart led pásik, 30 led/m, 2 m (onv-k12m)

LED Solution CRI LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07505

LED Solution CRI LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07505
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 20W/m pásik vyprodukuje až 1900lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. LED pásik dosahuje skvelých hodnôt vo vernosti podanie farieb a to CRI vyššie ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšia je skreslenie farieb. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavné osvetlenie, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution CRI LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07505 , Emos led žiarovka true light mr16 4,8w gu10 teplá biela (1525730217)

LED Solution CRI LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07722

LED Solution CRI LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07722
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. LED pásik dosahuje skvelých hodnôt vo vernosti podanie farieb a to CRI vyššie ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšia je skreslenie farieb. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution CRI LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07722 , Cappa led pásik rgb 1,5 m do usb – 31 led/m (00210)

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela , Cappa led pásik rgb 2 m do usb – 31 led/m (00260)

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W Farba svetla: Denná biela 07106_05306_11218

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W Farba svetla: Denná biela 07106_05306_11218
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Uvedená cena je za 5 metrov LED pásku, napájací zásuvkový zdroj 36W a DC konektor. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W Farba svetla: Denná biela 07106_05306_11218 , Lifesmart blend led pásik (2 m) (ls065)

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W Farba svetla: Denná biela 07702_05310_11218

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W Farba svetla: Denná biela 07702_05310_11218
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Uvedená cena je za 5 metrov LED pásku, napájací zásuvkový zdroj 72W a DC konektor. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W Farba svetla: Denná biela 07702_05310_11218 , Solight led pásik wm55

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07701

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07701
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07701 , Compass smd led 12v suf. sv8.5 38mm biela (33815)

LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07501

LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07501
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 20W/m pásik vyprodukuje až 2300lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavné osvetlenie, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07501 , M-style adaptér led svetla 2 (4005-ms-045013)

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07302

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07302
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 9,6W/m pásik vyprodukuje až 820lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: pre dekoratívne osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07302 , Solight led pásik wm50-65t

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07301

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07301
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 9,6W/m pásik vyprodukuje až 820lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: pre dekoratívne osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07301 , Solight led pásik wm505 (97842)

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07703

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07703
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07703 , Solight led pásik wm50-20t

LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07503

LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07503
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 20W/m pásik vyprodukuje až 2300lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavné osvetlenie, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 20W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07503 , Solight led pásik wm56 (79014)

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07105

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07105
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07105 , Led anjeli, drevo, biela farba, 2× aa (1v219)

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela , Tesla led žiarovka bulb gu10, 8 w, denná biela (gu100840-7)

LED Solution LED pásik 4,8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 079242

LED Solution LED pásik 4,8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 079242
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 410lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 10 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 079242 , Velamp led pásik lt018, 1 m, s detektorom pohybu

LED Solution LED pásik 12W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07912

LED Solution LED pásik 12W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07912
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1300lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07912 , Govee wifi rgb smart led pásik 5 m (h615a3a1)

LED Solution LED pásik 9,6W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191034

LED Solution LED pásik 9,6W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191034
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 9,6W/m pásik vyprodukuje až 820lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, LED pásik vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 10 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: pre dekoratívne osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 9,6W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 191034 , Govee wifi rgb smart led pásik 10 m (h61103a1)

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Červená 07708

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Červená 07708
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Červená 07708 , Iqtech smartlife wl005, wifi led pásik, 5 m (iqtwl005)

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Modrá 07710

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Modrá 07710
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Modrá 07710 , Iqtech smartlife sh385, wifi led pásik, 3 m (iqtsh385)

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Zelená 07709

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Zelená 07709
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Zelená 07709 , Led vianočná hviezda do okna 48× led, 30 cm, studená biela farba (x08482215)

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Červená 07101

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Červená 07101
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Červená 07101

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Zelená 07102

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Zelená 07102
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Zelená 07102

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Modrá 07103

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Modrá 07103
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Modrá 07103

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Žltá 071031

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Žltá 071031
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diod. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Žltá 071031

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela 07700

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela 07700
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela 07700

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela 07308

LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela 07308
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 9,6W/m pásik vyprodukuje až 820lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: pre dekoratívne osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 9,6W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Extra teplá biela 07308

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W + manuálny stmievač Farba svetla: Denná biela 07702_05310_06102

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W + manuálny stmievač Farba svetla: Denná biela 07702_05310_06102
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Uvedená cena je za 5 metrov LED pásku, napájací zásuvkový zdroj 72W a DC konektor a manuálny stmievač Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W + manuálny stmievač Farba svetla: Denná biela 07702_05310_06102

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W + manuálny stmievač Farba svetla: Denná biela 07106_05306_06102

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W + manuálny stmievač Farba svetla: Denná biela 07106_05306_06102
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Uvedená cena je za 5 metrov LED pásku, napájací zásuvkový zdroj 36W a DC konektor a manuálny stmievač Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W + manuálny stmievač Farba svetla: Denná biela 07106_05306_06102

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W + stmievač s DO Farba svetla: Denná biela 07106_05306_06173

LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W + stmievač s DO Farba svetla: Denná biela 07106_05306_06173
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Uvedená cena je za 5 metrov LED pásku, napájací zásuvkový zdroj 36W a DC konektor a stmívač s dialkovým ovládačem. Z výkonu 4,8W/m pásik vyprodukuje až 480lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 4,8W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 36W + stmievač s DO Farba svetla: Denná biela 07106_05306_06173

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W + stmievač s DO Farba svetla: Denná biela 07702_05310_06173

LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W + stmievač s DO Farba svetla: Denná biela 07702_05310_06173
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Narozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Uvedená cena je za 5 metrov LED pásku, napájací zásuvkový zdroj 72W a DC konektor. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku, dekoratívne osvetlenie sadrokartónových podhľadov a nik, osvetlenie schodov, zadnej časti televízie. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 5 metrov + adaptér 72W + stmievač s DO Farba svetla: Denná biela 07702_05310_06173

LED Solution LED pásik 20W 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07922

LED Solution LED pásik 20W 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07922
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 20W/m pásik vyprodukuje až 2300lm/m. Hustota LED diód je 120ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavné osvetlenie, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED pásik 20W 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Denná biela 07922

LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela

LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. RGB LED pásik dokáže vytvoriť akúkoľvek farbu. Farby vznikajú miešaním červenej, zelenej a modrej. Z výkonu 7,2W/m RGB pásik vyprodukuje až 576lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásika ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vhodné pre nasvietenie predmetov z boku. Svojou konštrukciou je tiež vhodný pre nasvietenie dizajnového nábytku, obrazov, detailov konštrukcií a pod. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela

LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela

LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. RGB LED pásik dokáže vytvoriť akúkoľvek farbu. Farby vznikajú miešaním červenej, zelenej a modrej. Z výkonu 7,2W/m RGB pásik vyprodukuje až 576lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásika ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: dekoratívne osvetlenie vhodné pre nasvietenie predmetov z boku. Svojou konštrukciou je tiež vhodný pre nasvietenie dizajnového nábytku, obrazov, detailov konštrukcií a pod. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Stranový LED pásik 7,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela

LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela

LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 10W/m pásik vyprodukuje až 1105lm/m. Hustota LED diód je 528ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela

LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela

LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 10W/m pásik vyprodukuje až 1105lm/m. Hustota LED diód je 528ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 10W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela

LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 191206

LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 191206
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 8W/m pásik vyprodukuje až 939lm/m. Hustota LED diód je 320ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 191206

LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 191208

LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 191208
Detail

COB LED pásky sú zaliate v luminoforu, vďaka ktorému svieti rovnomerne a zvýši sa ich vyraďovacej uhol. Skvelé parametre a prémiová záruka 5 rokov sú u týchto pásikov samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 8W/m pásik vyprodukuje až 939lm/m. Hustota LED diód je 320ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov, osvetlenie v šatniach, na schodištiach, do podhľadov, vitrín, políc, zrkadiel, tovar v obchodoch a výkladoch, exponátov v múzeách či štýlové osvetlenie barov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution COB LED pásik 8W/m 24V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 191208

LED Solution CRI LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07721

LED Solution CRI LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07721
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 12W/m pásik vyprodukuje až 1280lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik je potrebné nalepiť do hliníkovej lišty z dôvodu odvodu tepla z LED diód. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. LED pásik dosahuje skvelých hodnôt vo vernosti podanie farieb a to CRI vyššie ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšia je skreslenie farieb. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásku ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. LED pásik dosiahne skvelé hodnoty vo vernosti podania farieb a to CRI vyššia ako 90. CRI vyjadruje vplyv hodnoteného svetla na skreslenie farieb objektov pod ním pozorovaných a to v porovnaní s referenčným svetlom - čím je index nižší, tým väčšie je skreslenie farieb. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásku: ako hlavný aj dekoratívne osvetlenie, osvetlenie pracovnej dosky kuchynskej linky, do sadrokartónového podhľadu ako nepriame osvetlenie, do pracovní a kancelárií, chodby, osvetlenie výkladov obchodov. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution CRI LED pásik 12W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07721

LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07804

LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07804
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 6,2W/m pásik vyprodukuje až 580lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásika ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: vytváranie nápisov a rôznych tvarov, dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Teplá biela 07804

LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07806

LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07806
Detail

Vzali sme kvalitné LED diódy prepojené zlatým drôtom so základňou potiahnutú striebrom, osadili je na dvojvrstvový medený PCB podklad a vytvorili tak LED pásik bez kompromisov. Skvelé parametre a predĺžená záruka 3 roky sú u nás samozrejmosťou. Na rozdiel od nekvalitných LED pásikov tie naše nestrácajú rýchlo svoju svietivosť a nehrozí tu náhodná porucha jednotlivých LED diód. Z výkonu 6,2W/m pásik vyprodukuje až 580lm/m. Hustota LED diód je 60ks/m, opasok vďaka tomu svieti rovnomerne po celej svojej dĺžke. Tento pásik netreba lepiť do hliníkovej lišty, napriek tomu odporúčame tento krok zvážiť. Všetky naše pásky sú vybavené samolepiacou fóliou 3M 300LSE, ktorá skvele priľne k podkladu. Ten musí byť hladký a je potrebné ho pred lepením poriadne odmastiť. Pásik dosahuje krytie IP20, čo znamená, že nie je chránený proti vode ani prachu. Všetky nami ponúkané LED pásiky sú stmievateľné. Uvedená cena je za 1 meter LED pásku. Štandardné návin na kotúči je 5 metrov. Snažíme sa pásky krátiť tak aby ste na Vami objednané dĺžke mali už napájané prívodné káble, pásik však môže doraziť aj bez nich. Preto odporúčame využiť širokú ponuku napájacích konektorov. Ak budete zapájať dlhší kus LED pásika ako je 5 metrov, odporúčame pásik napájať z oboch jeho koncov, nehrozí tak viditeľná strata svietivosti. Ak si neviete rady s montážou LED pásku, využite náš návod tu. Najbežnejšie použitie tohto pásky: vytváranie nápisov a rôznych tvarov, dekoratívne osvetlenie vitrín, barov, šuplíkov a políc, osvetlenie nábytku. (123led.sk)

Podobné produkty ako LED Solution Ohybný LED pásik 6,2W/m 12V bez krytia IP20 Farba svetla: Studená biela 07806
LifeSmart LED pásik (2 m) – rozširujúci pásik (LS144), Cappa LED pásik RGB 5 m 60 LED/m (05559), LED vianočná vločka do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151111), LED vianočný snehuliak do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151104), LED Vianočný Santa do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151105), LED vianočný zvonček do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151107), LED vianočný stromček do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151106), LED vianočná hviezda do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151110), LED vianočný anjelik do okna, teplá biela farba, IP20, 3× AAA, prísavka (X04151108), ONVIS – smart LED pásik, 30 LED/m, 5 m (ONV-K15M), ONVIS – smart LED pásik, 30 LED/m, 2 m (ONV-K12M), EMOS LED žiarovka True Light MR16 4,8W GU10 teplá biela (1525730217), Cappa LED pásik RGB 1,5 m do USB – 31 LED/m (00210), Cappa LED pásik RGB 2 m do USB – 31 LED/m (00260), LifeSmart BLEND LED pásik (2 m) (LS065), Solight LED pásik WM55, COMPASS SMD LED 12V suf. SV8.5 38mm biela (33815), M-Style adaptér LED svetla 2 (4005-MS-045013), Solight LED pásik WM50-65T, Solight LED pásik WM505 (97842), Solight LED pásik WM50-20T, Solight LED pásik WM56 (79014), LED anjeli, drevo, biela farba, 2× AA (1V219), TESLA LED žiarovka BULB GU10, 8 W, denná biela (GU100840-7), Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu, Govee WiFi RGB Smart LED pásik 5 m (H615A3A1), Govee WiFi RGB Smart LED pásik 10 m (H61103A1), iQtech SmartLife WL005, WiFi LED pásik, 5 m (iQTWL005), iQtech Smartlife SH385, WiFi LED pásik, 3 m (IQTSH385), LED vianočná hviezda do okna 48× LED, 30 cm, studená biela farba (X08482215)