Leifheit digitálny teplomer pre pečenie a bbq 03223

Produkt Leifheit digitálny teplomer pre pečenie a bbq 03223 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit digitálny teplomer pre pečenie a bbq 03223 upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Digitálny teplomer pre pečenie a BBQ 03223

Leifheit Digitálny teplomer pre pečenie a BBQ 03223
Detail

Digitálny teplomer značky Leifheit s rozsahom od -50 °C až do +250 °C pre pečenie a BBQ. Skvelý pomocník pre perfektne pripravené pokrmy v rúre alebo na grile.Vlastnosti: dotykový displej pre jednoduché a intuitívne používanie funkcia časovača a zvukového alarmu teploty možnosť voľby škály teplôt v °C a °F 5 prednastavených úrovní varenia pre 7 rôznych druhov mäsa merací kábel odolný voči teplu až do 380 °C magnety na zadnej strane pre pripojenie k rúre alebo grilu sklopný stojan umožňuje umiestniť teplomer na sporák alebo pracovnú plochu batérie súčasťou balenia (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Digitálny teplomer pre pečenie a BBQ 03223 , Westmark digitálny teplomer na pečenie (12912280)

Digitálny teplomer na pečenie Westmark

Digitálny teplomer na pečenie Westmark
Detail

Vyhrňte si rukávy a pustite sa do práce! Vášnivým kuchárom je každá kuchyňa malá a tak potrebujú šikovných pomocníkov. Presne také má vo svojom repertoári Westmark. Nemecká značka s dlhoročnou tradíciou, ktorá vás nenechá v štichu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Digitálny teplomer na pečenie Westmark , Electrolux digitálny teplomer pre chladničky a mrazničky e4fsma01 (e4rtdr01)

Westmark Digitálny teplomer na pečenie (12912280)

Westmark Digitálny teplomer na pečenie (12912280)
Detail

Kuchynský teplomer – digitálny, určený na pečenie, obsahuje teplotnú sondu, časovač, zvukový alarm, výber jednotiek °C/°F a nastavenie teploty, magnet, napája ho 1× AAA, batéria súčasťou balenia, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 250°C Digitálny kuchynský teplomer WESTMARK bude ideálnym pomocníkom v domácnosti. Je upravený na použitie pri pečení, aby ste mali možnosť ľahko skontrolovať teplotu pokrmu. Disponuje jednou teplotnou sondou, s ktorou dokážete zmerať teplotu pokrmov. Teplomer si poradí s teplotami v rozsahu od 0 °C do 250 °C. Kuchynský teplomer WESTMARK je vybavený časovačom a zvukovým alarmom, určite vám teda nič neunikne. Prítomnosť magnetu zaistí, že ho môžete prakticky umiestniť napríklad na chladničku. S kuchynským teplomerom získate tiež nabíjací kábel. Ponúkaný kuchynský teplomer WESTMARK napája 1× AAA batéria, ktorá sa nachádza v balení. Hlavné vlastnosti kuchynského teplomera Westmark Digitálny teplomer na pečenie Digitálny kuchynský... (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Digitálny teplomer na pečenie (12912280) , Westmark teplomer na pečenie (12692270)

Digitálny grilovací teplomer Cattara BBQ

Digitálny grilovací teplomer Cattara BBQ
Detail

Zoznámte sa s praktickým teplomerom BBQ od spoločnosti Cattara. Pomocou nej môžete nastaviť druh mäsa (hovädzie, teľacie, jahňacie, bravčové, kuracie a morčacie, hamburgery) a požadovaný stupeň prepečenia. Má dokonca používateľský režim pre ľubovoľné nastavenie teploty. Po dosiahnutí požadovanej teploty vás prístroj upozorní zvukovým signálom a blikajúcim displejom. Môžete ho však použiť aj ako časovač. V takom prípade vás upozorní po uplynutí určitého času. Teplomer obsahuje aj LED baterku na večerné grilovanie. Poznámky: Napájanie: 2 x AAA batérie, Rozmery: 17 x 4,5 x 2,5 cm, Rozsah merania: 0°- 300°C/ 32°- 572°F, Automatické vypnutie: po 30 minútach nečinnosti, Sonda: skladacia, z nerezovej ocele, dĺžka 15 cm, 4 stupne zhnednutia. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Digitálny grilovací teplomer Cattara BBQ , Orion teplomer univerzálny digitálny (152829)

Leifheit Univerzálny digitálny kuchynský teplomer

Leifheit Univerzálny digitálny kuchynský teplomer
Detail

Kuchynský teplomer s nehrdzavejúcou sondou značky Leifheit umožňuje veľmi presné meranie teploty pripravovaných pokrmov a potravín. Vhodné na meranie teploty vo vnútri mäsa, určovanie teploty vína alebo iných tekutín a meranie teploty detských pokrmov.Technické parametre: napájanie - 1x batéria typ 1,5 V LR44 rozsah merania: -50 °C do +200 °C (-58 °F do +392 °F) presnosť merania: -20-100 °C +/-1 °C, ostatné +/- 2 °C doba merania: 4 až 10 sekúnd rozlíšenie: 0,1 °C/ 0,1 ° (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Univerzálny digitálny kuchynský teplomer , Reer teplomer digitálny žaba (4013283098080)

ELECTROLUX Digitálny teplomer pre chladničky a mrazničky E4FSMA01 (E4RTDR01)

ELECTROLUX Digitálny teplomer pre chladničky a mrazničky E4FSMA01 (E4RTDR01)
Detail

Digitálny teplomer – magnetické pripevnenie, teplotný alarm, rozsah -50–+70 °C Chcete sa vyhnúť riziku skazenia jedla kvôli príliš vysokej teplote v chladničke, či vysokej spotrebe elektrickej energie z dôvodu chladenia na zbytočne nízke teploty? V tom prípade pre vás máme ideálneho pomocníka.Teplota potravín v chladničke by totiž mala byť udržiavaná v rozmedzí od + 3 °C až do + 7 °C a v mrazničke je potrebné uchovávať teplotu potravín ideálne pod - 18 °C. Väčšina chladničiek či mrazničiek však nedisponuje teplomerom, z ktorého by ste jednoducho vyčítali, aká teplota je vo vašej mrazničke či chladničke. S tým vám pomôže tento digitálny teplomer od spoločnosti Electrolux.Vložte jeho snímač do svojej chladničky či mrazničky a podľa nameranej teploty nastavte jej výkon tak, aby sa vám potraviny nekazili, ale zároveň tak, aby ste zbytočne nepodchlazovali vaše zariadenie, a tým platili zbytočne veľké čiastky za odber elektrickej energie. Ak by došlo k... (alza.sk)

Podobné produkty ako ELECTROLUX Digitálny teplomer pre chladničky a mrazničky E4FSMA01 (E4RTDR01) , Reer digitálny teplomer cumlík (4013283096338)

CEMIO Metric 304RF Digitálny teplomer pre deti

CEMIO Metric 304RF Digitálny teplomer pre deti
Detail

Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti je digitálny teplomer pre meranie telesnej teploty, vhodný ako pre deti, tak pre dospelých. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako CEMIO Metric 304RF Digitálny teplomer pre deti , Hartmann thermoval digitálny teplomer (9250235)

XAVAX 185856 DIGITALNY TEPLOMER PRE JEDLA/ NAPOJE, S UZAVEROM NA FLASU, CIERNY

XAVAX 185856 DIGITALNY TEPLOMER PRE JEDLA/ NAPOJE, S UZAVEROM NA FLASU, CIERNY
Detail

TEPLOMER PRE JEDLÁ . teplomer pre rýchle zistenie teploty jedla a nápojov . odnímateľné silikónové tesnenie, vďaka ktorému môžete zatvoriť otvorenú fľašu . na meranie teploty vo vnútri pokrmu . pomocník pri príprave (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XAVAX 185856 DIGITALNY TEPLOMER PRE JEDLA/ NAPOJE, S UZAVEROM NA FLASU, CIERNY , Teplomer geratherm digitálny color (ge003)

Digitálny teplomer s vlhkomerom a hodinami

Digitálny teplomer s vlhkomerom a hodinami
Detail

Digitálny teplomer s vlhkomerom dokonale zapadne do priestoru každej miestnosti. Je možné ho umiestniť kamkoľvek: na skriňu, parapet alebo stôl, prípadne zavesiť na stenu. Prístroj bude užitočný v mnohých domácnostiach, pretože je mimoriadne funkčný. Výrobok ukazuje aktuálnu teplotu, vlhkosť a čas. Buďte na krok vpred v monitorovaní svojho prostredia a získajte kompletný prehľad o teplote, vlhkosti a čase s naším moderným digitálnym teplomerom s vlhkomerom a hodinami.Náš prístroj ponúka široký rozsah funkcií a výhod:- Presné meranie v reálnom čase: vždy budete mať spoľahlivé informácie o teplote vo vašom interiéri, s rozsahom merania od 50 °C do 70 °C.- Monitorovanie vlhkosti: vďaka rozsahu merania vlhkosti od 10 % RH do 99 % RH budete mať vždy prehľad o vlhkosti vo vašom prostredí.- Indikátor komfortu: jednoduchým kreslením vám náš teplomer s vlhkomerom ukáže úroveň komfortu. Usmievavá tvár symbolizuje "komfort" pri relatívnej vlhkosti medzi 40 % a 70 %, zatiaľ čo smutná tvár naznačuje "diskomfort" pri relatívnej vlhkosti nižšej ako 40 % alebo vyššej ako 70 %.- Prehľadný LCD displej: Veľký displej umožňuje ľahké čítanie hodnôt teploty, vlhkosti a času.- Flexibilné umiestnenie: tento teplomer a vlhkomer je navrhnutý tak, aby sa ľahko umiestnil kamkoľvek. Môžete ho postaviť na stôl alebo jednoducho zavesiť na stenu podľa vašich preferencií.- Jednoduché používanie: ovládanie zariadenia je intuitívne a prepnutie medzi stupňami Celsius a Fahrenheit je možné kedykoľvek.- Viacúčelové využitie: svoje využitie nájde v rôznom prostredí: v kancelárií, v domácností, v detskej izbe, v kúpeľni a mnohých ďalších.Vyrobené z kvalitných materiálovVeľký LCD displejPodsvietený LCD displejModerný dizajnMultifunkčnýFormát času: 12/24-hodinovýFunkcia budíkaDátumTeplota: ° C / ° FRozsah merania teploty od -50 °C do 70 °CFunguje na 2 x AAA batérie (súčasťou balenia)Rozmery: 8,5 x 8 x 2,5Packeta (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Digitálny teplomer s vlhkomerom a hodinami , Steinbach teplomer digitálny bazénový (9008748613309)

BABY PATENT Vanička digitálna pre deti 3v1 Aquascale s váhou a teplomerom

BABY PATENT Vanička digitálna pre deti 3v1 Aquascale s váhou a teplomerom
Detail

Digitálna vanička pre deti 3v1 s integrovanou váhou a teplomerom na meranie teploty vody. Vlastnosti: Multifunkčný produkt. Zaznamenáva presnú hmotnosť vášho dieťaťa vďaka systému, ktorý stabilizuje pohyb vody. Vstavaný teplomer vody potom automaticky monitoruje jej teplotu a vy môžete urobiť všetky nevyhnutné opatrenia, aby teplota vody kúpeľa bola pre vaše dieťa ideálna. Špeciálne navrhnutý jedinečný ergonomický tvar vaničky, spolu s protišmykovou podložkou, bol vytvorený pre zafixovanie detí do šiestich mesiacov v ideálnej polohe pri kúpaní. Akonáhle sa vaše dieťa naučí sedieť, vanička sa ľahko premení na vaničku pre batoľa s možnosťou použitia až do dvoch rokov veku dieťaťa. Špecifikácia: Dve polohy – pre novorodenca a pre batoľa Digitálna váha umožňuje váženie dieťaťa s vodou ALEBO bez vody Vypočítava presnú hmotnosť dieťaťa – disponuje systémom, ktorý stabilizuje pohyb vody a umožní zvážiť dieťa, i keď sa vo vaničke pohybuje Zobrazuje presnú hmotnosť dieťaťa na gramy (alebo unce) Možnosť voľby zobrazenia jednotiek KG / LB Funkcia pamäte – ukladá predchádzajúcu hmotnosť dieťaťa Protišmyková podložka fixuje dieťa bezpečne na mieste a poskytuje extra pohodlie dojčatám Teplomer vody pomôže nastaviť teplotu vody, aby nebola horúca ani príliš studená Priebežné monitorovanie a zobrazenie teploty vody na LCD displeji Možnosť voľby zobrazenia teploty na displeji – stupne Celzia / stupne Fahrenheita Možno použiť od narodenia až do 24 mesiacov Napájanie: 2 batérie 1,5 V AAA (feedo.sk)

Podobné produkty ako BABY PATENT Vanička digitálna pre deti 3v1 Aquascale s váhou a teplomerom , Orange country smokers bbq - teplomer 60690001

BABY PATENT Vanička digitálna pre deti 3v1 Aquascale s váhou a teplomerom

Detail

Digitálna vanička pre deti 3v1 s integrovanou váhou a teplomerom na meranie teploty vody. Vlastnosti: - Multifunkčný produkt. - Zaznamenáva presnú hmotnosť vášho dieťaťa vďaka systému, ktorý stabilizuje pohyb vody. - Vstavaný teplomer vody potom automaticky monitoruje jej teplotu a vy môžete urobiť všetky nevyhnutné opatrenia, aby teplota vody kúpeľa bola pre vaše dieťa ideálna. - Špeciálne navrhnutý jedinečný ergonomický tvar vaničky, spolu s protišmykovou podložkou, bol vytvorený pre zafixovanie detí do šiestich mesiacov v ideálnej polohe pri kúpaní. - Akonáhle sa vaše dieťa naučí sedieť, vanička sa ľahko premení na vaničku pre batoľa s možnosťou použitia až do dvoch rokov veku dieťaťa. Špecifikácia: - Dve polohy - pre novorodenca a pre batoľa - Digitálna váha umožňuje váženie dieťaťa s vodou ALEBO bez vody - Vypočítava presnú hmotnosť dieťaťa - disponuje systémom, ktorý stabilizuje pohyb vody a umožní zvážiť dieťa, i keď sa vo vaničke pohybuje - Zobrazuje presnú hmotnosť dieťaťa na gramy (alebo unce) - Možnosť voľby zobrazenia jednotiek KG / LB - Funkcia pamäte - ukladá predchádzajúcu hmotnosť dieťaťa - Protišmyková podložka fixuje dieťa bezpečne na mieste a poskytuje extra pohodlie dojčatám - Teplomer vody pomôže nastaviť teplotu vody, aby nebola horúca ani príliš studená - Priebežné monitorovanie a zobrazenie teploty vody na LCD displeji - Možnosť voľby zobrazenia teploty na displeji - stupne Celzia / stupne Fahrenheita - Možno použiť od narodenia až do 24 mesiacov - Napájanie: 2 batérie 1,5 V AAA (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BABY PATENT Vanička digitálna pre deti 3v1 Aquascale s váhou a teplomerom , Koopman teplomer na pečenie/varenie (cy5000790)

Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157

Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157
Detail

Šikovný pomocník pri príprave jedla, ktorý presne meria vnútornú teplotu pripravovaného mäsa. Vďaka tomu dosiahnete dokonalé prepečenie. Teplotu meriate pomocou teplotnej sondy z nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou viac ako jeden meter. Pohodlne tak dosiahnete z kuchynskej linky alebo stola do rúry alebo na gril. Kuchynský ihlový epelomer pracuje v širokom rozsahu merania teploty od -20 °C do +250 °C. S digitálnou minutkou a zabudovaným stopkám môžete vždy sledovať správny čas varenia. Prevádzka na 1 batériu AAA (nie je súčasťou balenia). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157 , Xavax digitálny teplomer na potraviny (111014)

Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti digitálny teplomer

Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti digitálny teplomer
Detail

Cemio metric 304 rapid flex pre deti je digitálny teplomer pre meranie telesnej teploty. Vďaka ohybnej špičke pre bezpečné meranie teploty je teplomer vhodný ako pre deti, tak pre dospelých. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti digitálny teplomer , Tescoma digitálny teplomer accura, sklápací (634488.00)

Vitammy CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou

Vitammy CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou
Detail

Vitammy CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou Elektronický teplomer novej generácie s veľkou obrazovkou, flexibilným hrotom a rýchlym meraním za 15 sekúnd. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Vitammy CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou , Wmf digitálny teplomer profi plus 1872386030

VITAMMY CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou

VITAMMY CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou
Detail

Vitammy control - elektronický teplomer novej generácie s veľkou obrazovkou, flexibilným hrotom a rýchlym meraním za 15 sekúnd. Extra veľká obrazovka uľahčuje čítanie výsledku. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VITAMMY CONTROL Digitálny teplomer s veľkým displejom a flexibilnou špičkou , Emos digitálny bezdrôtový teplomer e0107 (2603115000)

Airbi CONTROL – digitálny teplomer a vlhkomer s bezdrôtovým senzorom (BI1020)

Airbi CONTROL – digitálny teplomer a vlhkomer s bezdrôtovým senzorom (BI1020)
Detail

Meteostanica – domáca, bezdrôtová, pripojenie cez rádiové vlny, vnútorná a vonkajšia, s predpoveďou a sledovaním aktuálneho počasia, meranie teploty, vlhkosti, zobrazuje čas, dosah bezdrôtového snímača 100 m, maximálne možno pripojiť 3 bezdrôtové snímače, hlavná jednotka, snímač a manuál súčasťou balenia, umiestnenie na stenu a na stôl, rozmery 104 × 152 × 22 mm (V׊×H) Ak chcete mať prehľad o aktuálnom a predpovedanom počasí, potom je meteostanica ideálnym riešením. Airbi CONTROL – digitálny teplomer a vlhkomer s bezdrôtovým senzorom je určená na meranie ako vonkajších, tak aj vnútorných hodnôt. Využíva na to senzor bez akýchkoľvek káblov. Zastane funkciu klasického teplomera a tiež dokáže zobraziť aj praktickú predpoveď počasia. Do parametrov, ktoré zvláda meteostanica Airbi pozorovať, patrí teplota a vlhkosť. Všetko si komfortne prečítate na kvalitnom LCD displeji. Samozrejmou funkciou je zobrazenie času. Meteostanicu Airbi CONTROL – digitálny teplomer a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Airbi CONTROL – digitálny teplomer a vlhkomer s bezdrôtovým senzorom (BI1020) , Cemio metric 302 digitálny teplomer (8594160272404)

LT5022 GRILOVACÍ TEPLOMER BBQ LAMART

LT5022 GRILOVACÍ TEPLOMER BBQ LAMART
Detail

Teplomer je vyrobený z nerezovej sondy, ciferník potom z hliníkového rámčeka a sklíčka. Teplomer je určený na meranie teploty zapichnutím do požadovaného pokrmu na docielenie presného výsledku. V prípade poškodenia sklíčka teplomer už nepoužívajte. Teplomer meria v °C aj vo °F. V rámci teplomeru je aj nápoveda zodpovedajúcich hodnôt pre pokrmy.Materiál: nerezFarba: strieborná / čiernaRozmer: dĺžka 12 cm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LT5022 GRILOVACÍ TEPLOMER BBQ LAMART , Emos digitálny bezdrôtový teplomer e0129 (2603119002)

Cemio Metric 304 digitálny teplomer Rapid Flex pre deti (8594160271506)

Cemio Metric 304 digitálny teplomer Rapid Flex pre deti (8594160271506)
Detail

Digitálny teplomer – teplomer pre deti – digitálny teplomer na meranie telesnej teploty, vďaka ohybnej špičke na bezpečné meranie teploty je teplomer vhodný ako pre deti, tak pre dospelých Digitálny teplomer na meranie telesnej teploty. Vďaka ohybnej špičke na bezpečné meranie teploty je teplomer vhodný ako pre deti, tak pre dospelých. (alza.sk)

Podobné produkty ako Cemio Metric 304 digitálny teplomer Rapid Flex pre deti (8594160271506) , Steinbach teplomer digitálny bazénový, bezdrôtový (9008748613330)

EMOS Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157

EMOS Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157
Detail

Kvalitní Teplomer vpichovacia EMOS E2157 z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Teplomery | Vpichovacie teplomery na mäso. (esat.sk)

Podobné produkty ako EMOS Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157 , Cattara grilovací teplomer digitálny fork (8591686130874)

EMOS E2157 DIGITALNY GRILOVACI TEPLOMER A MINUTKA

EMOS E2157 DIGITALNY GRILOVACI TEPLOMER A MINUTKA
Detail

DIGITÁLNY GRILOVACÍ TEPLOMER . Praktický pomocník pri príprave pokrmov, ktorý presne nameria vnútornú teplotu pripraveného mäsa. Vďaka tomu dosiahnete dokonalého prepečenia. . TECHNICKÉ PARAMETRE: . prevedenie teplomera: drôtový . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS E2157 DIGITALNY GRILOVACI TEPLOMER A MINUTKA , Jbl digiscan alarm digitálny teplomer (4014162612212)

EMOS Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157

EMOS Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157
Detail

Pripravte si dokonalé pokrmy vďaka presnému digitálnemu kuchynskému teplomeru s minútkou. Teplomer meria sondou teplotu priamo vo vnútri mäsa alebo akýchkoľvek iných potravinách. Je to teda neoceniteľný pomocník pri vonkajšom grilovaní aj domácom pečení, najmä mäsitých dobrôt. Teplomer pracuje v širokom rozsahu merania teploty od -20°C až do +250°C. S digitálnou minútkou a jej zabudovanými stopkami si vždy postrážite správnu dĺžku prípravy jedla. Stačí nastaviť počet minút a spustiť odpočet. Teplomer má navyše teplotný alarm, ktorý vás včas upozorní, aby ste nič nespálili. Teplotu meriate pomocou nerezovej teplotnej sondy s dĺžkou 140 cm. Pohodlne tak dosiahne z kuchynskej linky alebo stola do rúry alebo grilu. (123led.sk)

Podobné produkty ako EMOS Digitálny grilovací teplomer a minútka E2157 , Ebi aqua della digitálny teplomer (4047059416792)

Oceľový plech na pečenie Dorre BBQ / Pizza

Oceľový plech na pečenie Dorre BBQ / Pizza
Detail

Oceľový plech na pečenie z kolekcie Dorre. Model vyrobený z nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Oceľový plech na pečenie Dorre BBQ / Pizza , Airbi control – digitálny teplomer a vlhkomer s bezdrôtovým senzorom (bi1020)

Airbi TRIO – digitálny teplomer a vlhkomer s 3 bezdrôtovými senzormi (BI1030)

Airbi TRIO – digitálny teplomer a vlhkomer s 3 bezdrôtovými senzormi (BI1030)
Detail

Meteostanica – domáca, bezdrôtová, pripojenie cez rádiové vlny, vnútorná a vonkajšia, so sledovaním aktuálneho počasia, meranie teploty, vlhkosti, dosah bezdrôtového snímača 100 m, maximálne možno pripojiť 4 bezdrôtové snímače, hlavná jednotka, snímač a manuál súčasťou balenia, umiestnenie na stenu a na stôl, rozmery 104 × 152 × 22 mm (V׊×H) V prípade, že chcete mať prehľad o aktuálnom a predpovedanom počasí, meteostanica je výborným riešením. Airbi TRIO – digitálny teplomer a vlhkomer s 3 bezdrôtovými senzormi patrí medzi typy, ktoré zmerajú vonkajšie aj vnútorné hodnoty. Používa na to bezdrôtový senzor. Bude vhodnou voľbou, pokiaľ vás nezaujíma predpoveď počasia, ale potrebujete aktuálne informácie o počasí. Medzi hodnoty, ktoré vie domáca meteostanica Airbi pozorovať, spadá teplota a vlhkosť. Všetko si pohodlne prečítate na dostatočne veľkom LCD displeji. Meteostanicu Airbi TRIO – digitálny teplomer a vlhkomer s 3 bezdrôtovými senzormi udržia v chode tri... (alza.sk)

Podobné produkty ako Airbi TRIO – digitálny teplomer a vlhkomer s 3 bezdrôtovými senzormi (BI1030) , Cemio metric 304 digitálny teplomer rapid flex pre deti (8594160271506)

Lamart Lt5022 Grilovaci Teplomer Bbq 1ks

Lamart Lt5022 Grilovaci Teplomer Bbq 1ks
Detail

Teplomer je vyrobený z nerezovej sondy, ciferník potom z hliníkového rámčeka a sklíčka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Lamart Lt5022 Grilovaci Teplomer Bbq 1ks , Tfa digitálny teplomer, čierny tfa 30.2028.01 (tfa30.2028.01)

Orange Country Smokers BBQ - Teplomer 60690001

Orange Country Smokers BBQ - Teplomer 60690001
Detail

Grilovacie príslušenstvo – s magnetickým držiakom, možnosť prepojenia s mobilným telefónom, z nerezovej ocele so silikónovou rukoväťou, s časovačom a alarmom Teplomer Orange County Smokers 60690001 sa bude hodiť pre všetkých milovníkov grilovania alebo údenia. Tento teplomer Smart s magnetickým držiakom má 2 sondy z nehrdzavejúcej ocele so silikónovou rukoväťou. BBQ teplomer disponuje časovačom aj alarmom. Môžete tak jednoducho merať a strážiť teplotu mäsa v rozsahu od -30 až do 250 °C. Teplomer navyše podporuje technológiu Bluetooth na prepojenie s tabletom či mobilným telefónom. Na napájanie slúži 1× batéria CR2032, ktorá je súčasťou balenia. Kľúčové vlastnosti Teplomera BBQ Orange County Smokers 60690001Smart BBQ - Teplomer Orange County Smokers 60690001 s magnetickým držiakomMožnosť prepojenia s mobilným telefónom či tabletom vďaka podpore BluetoothuPraktický pomocník pre všetkých milovníkov grilovania a údeniaDve sondy z nehrdzavejúcej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orange Country Smokers BBQ - Teplomer 60690001 , Tfa digitálny teplomer, biely tfa 30.2028.02 (tfa30.2028.02)

Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti digitálny teplomer 1 ks

Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti digitálny teplomer 1 ks
Detail

Charakteristika: Digitálny teplomer s ohybnou špičkou na meranie teploty ľudského tela. Ohybná špička pre bezpečné meranie telesnej teploty aj u detí. Môže byť používaný v podpazuší,orálne alebo rektálne. Použitie: Pred meraním si prečítajte priložený návod na použitie. Teplomer sa zapne a umiestni do vybranej oblasti (podpazušia, ústnej dutiny, rekta) až do odmerania telesnej teploty - na ktorú upozorní zvuková signalizácia. Teplota sa odčíta z displeja. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Cemio Metric 304 Rapid Flex pre deti digitálny teplomer 1 ks , Proficook teplomer digitálny pc-dht 1039 (4006160103915)

Digitálny teplomer E0041

Digitálny teplomer E0041
Detail

Drátový teplomer so zobrazením vonkajšej a vnútornej teploty. Teplomer má drôtovú sondu v dĺžke 2 m. Vonkajšia teplota: -40 °C až +60 °C, rozlíšenie 0,1 °C Vnútorná teplota: 0°C až +60°C, rozlíšenie 0,1°C Prevádzka na batérie 2 x AAA (nie sú súčasťou) (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Digitálny teplomer E0041 , Beurer ih 58 kids + digitálny teplomer – opica

BIOMIC Digitálny TEPLOMER

BIOMIC Digitálny TEPLOMER
Detail

Digitálny teplomer. Balenie obsahuje aj pevné puzdro na teplomer. Použiteľný pre metódy merania telesnej teploty v ústach (orálne), v podpazuší (axilárne), v konečníku (rektálne). Špička je pevná. Batéria je vymeniteľná. Automatická signalizácia na konci merania. Automatické ukladanie naposledy meranej hodnoty. Automatické vypnutie po meraní. Indikátor výmeny batérie na displeji. Merací rozsah je 32,0 - 42,9 °C (možnosť prepnúť medzi °C a °F). (lieky24.sk)

Podobné produkty ako BIOMIC Digitálny TEPLOMER , Tfa vpichový digitálny teplomer tfa 30.1054.10 (tfa30.1054.10)

CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1

CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1
Detail

Obsah CHICCO Teplomer vody a vzduchu: CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1 Charkteristika CHICCO Teplomer vody a vzduchu: Nevyhnutným doplnkom každého vybavenia pre bábätko je digitálny kúpeľňový teplomer Chicco, ktorý slúži na určenie správnej teploty vody a vzduchu miestnosti. Vlastnosti: - Na kontrolu teploty vody vo vani a izbovej teploty - Ľahko čitateľný digitálny displej - Automatické vypnutie po 1 hodine - pútavý dizajn pandy vhodný pre deti - Teplotný rozsah: 0 až 50°C - Presnosť: +1°C, -1°C - 1 gombíkový článok CR2032/ 3V (súčasť balenia) Optimálna teplota vody Ak chcete kúpať malé bábätko, stačí dvakrát týždenne. Voda v kúpeli by mala mať teplotu 37°C. S teplomerom roztomilej pandy viete optimálnu teplotu do dvoch minút. Ak je teplota vyššia ako 39 °C, LED dióda bude blikať načerveno a na displeji sa zobrazí slovo „HOT“. Ak má voda v kúpeli teplotu nižšiu ako 30°C, na displeji sa zobrazí výraz „COLD“. Vhodné aj na určenie izbovej teploty S teplomerom 2v1 viete určiť aj teplotu v izbe. Pri kúpaní bábätka sa odporúča izbová teplota 24°C. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1 , Vitammy daily digitálny teplomer, ohybná špička (5901793642161)

CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1

CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1
Detail

Chicco teplomer vody a vzduchu digitálny panda 2v1 za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1 , Miniland digitálny teplomer do kúpeľa magical (8413082893378)

CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1

CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1
Detail

Nevyhnutným doplnkom každého vybavenia pre bábätko je digitálny kúpeľňový teplomer Chicco, ktorý slúži na určenie správnej teploty vody a vzduchu miestnosti. Vlastnosti: Na kontrolu teploty vody vo vani a izbovej teploty Ľahko čitateľný digitálny displej Automatické vypnutie po 1 hodine pútavý dizajn pandy vhodný pre deti Teplotný rozsah: 0 až 50°C Presnosť: +1°C, –1°C 1 gombíkový článok CR2032/ 3V (súčasť balenia) Optimálna teplota vody Ak chcete kúpať malé bábätko, stačí dvakrát týždenne. Voda v kúpeli by mala mať teplotu 37°C. S teplomerom roztomilej pandy viete optimálnu teplotu do dvoch minút. Ak je teplota vyššia ako 39 °C, LED dióda bude blikať načerveno a na displeji sa zobrazí slovo „HOT“. Ak má voda v kúpeli teplotu nižšiu ako 30°C, na displeji sa zobrazí výraz „COLD“. Vhodné aj na určenie izbovej teploty S teplomerom 2v1 viete určiť aj teplotu v izbe. Pri kúpaní bábätka sa odporúča izbová teplota 24°C. (feedo.sk)

Podobné produkty ako CHICCO Teplomer vody a vzduchu digitálny Panda 2v1

WESTMARK Teplomer na pečenie (12692270)

WESTMARK Teplomer na pečenie (12692270)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený na pečenie, obsahuje teplotnú sondu, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 120°C Mechanický kuchynský teplomer WESTMARK je tým správnym pomocníkom do domácnosti. Disponuje jednou teplotnou sondou, s ktorou dokážete zmerať teplotu pokrmov. Teplomer odolá teplotám v rozsahu od 0 °C do 120 °C. Zásadné vlastnosti kuchynského teplomera WESTMARK Teplomer na pečenie Mechanický kuchynský teplomer WESTMARK sa stane vaším kuchynským pomocníkom Na meranie využíva jednu teplotnú sondu Zvládne teploty v rozmedzí od 0 °C do 120 °C (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Teplomer na pečenie (12692270)

Digitální teploměr na pečení TP3001

Digitální teploměr na pečení TP3001
Detail

Teploměr na pečení digitální Teploměr je vhodný pro kontaktní měření teploty potravin, především při jejich tepelné úpravě. Digitální teploměr Vám usnadní pečení masa, moučníků atd. Grilování, pečení, vaření, dušení s tímto šikovným jehlicovým teploměrem zvládnete velmi snadno. Teploměr ve chvilce změří teplotu uvnitř pokrmu. Teploměr na pečení digitální - parametry: - rozsah měření teploty -50°C - +300°C - přesnost měření 0,1°C - napájení na baterie 1x 1,5V LR1154 (součástí dodávky)Teploměr dodáváme v sadě 2 ks za celkovou cenu 298 Kč,samostatně za 199 Kč.Na digitální teploměr na pečení poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Digitální teploměr na pečení TP3001

Baby Patent Digitálna vanička pre deti Aquascale 3v1, s integrovanou váhou a teplomerom 1x1 ks

Baby Patent Digitálna vanička pre deti Aquascale 3v1, s integrovanou váhou a teplomerom 1x1 ks
Detail

Digitálna vanička pre deti 3v1 s integrovanou váhou a teplomerom na meranie teploty vody. Multifunkčný produkt. Zaznamenáva presnú hmotnosť dieťaťa vďaka systému, ktorý stabilizuje pohyb vody. Digitálna váha môže byť použitá s vodou alebo bez vody. Funkcia pamäte posledného váženia, ukladá predchádzajúcu váhu dieťaťa. Vstavaný teplomer vody potom automaticky monitoruje jej teplotu, údaje sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji. Špeciálne navrhnutý ergonomický tvar vaničky spolu s protišmykovou podložkou bol vytvorený pre zafixovanie detí do šiestich mesiacov v ideálnej polohe pri kúpaní. Akonáhle sa dieťa naučí sedieť, vanička sa ľahko premení na vaničku pre batoľa s možnosťou použitia až do dvoch rokov veku dieťaťa. Výpustný ventil. Detská vanička je dodávaná s odnímateľným oporným stĺpikom, ktorý by mal byť používaný pri kúpaní novorodenca alebo malých dojčiat (0-6 mesiacov). (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Baby Patent Digitálna vanička pre deti Aquascale 3v1, s integrovanou váhou a teplomerom 1x1 ks

Digitálny teplomer SC 2050

Digitálny teplomer SC 2050
Detail

Klinický teplomer zobrazuje najvyššiu teplotu po cca 10 sekundách a ukončenie merania signalizuje zvukovým tónom. Integrovaný alarm zvukovým signálom upozorní na teplotu vyššiu ako 37,5 °C. V závislosti na nameranej teplote sa displej rozsvietí na červeno, žlto alebo zeleno a nameraná hodnota sa uloží. Batérie nie sú súčasťou. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Digitálny teplomer SC 2050

VITAMMY CONTROL DIGITALNY TEPLOMER

VITAMMY CONTROL DIGITALNY TEPLOMER
Detail

DIGITÁLNY TEPLOMER . Bezpečný pri používaní. . Flexibilný hrot digitálneho teplomera VITAMMY Control zvyšuje bezpečnosť používania a komfort pri meraní najmä u detí. . Patrí medzi najobľúbenejšie na trhu. . Teplomer je vďaka (andreashop.sk)

Podobné produkty ako VITAMMY CONTROL DIGITALNY TEPLOMER

GERATHERM Basal digitálny teplomer

GERATHERM Basal digitálny teplomer
Detail

Digitálny bazálny teplomer slúži k prirodzenému plánovaniu rodiny, resp. pre zistenie plodných dní ženy. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako GERATHERM Basal digitálny teplomer

Infračervený digitálny teplomer, bezkontaktný

Infračervený digitálny teplomer, bezkontaktný
Detail

automatické vypnutie: po 20 sekundáchjednotky merania: °C/°Fmeracia vzdialenosť: neuvádza sameracie funkcie: teplotanapájanie: 1× 9 V (súčasťou balenia)podsvietený displej: ánopredajný obal: 1 ks, blisterpresnosť merania: +/- 1,5 %rozmer: 40 × 100 × 160 mm (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Infračervený digitálny teplomer, bezkontaktný

Fazzini Digitálny teplomer 4660600CH

Fazzini Digitálny teplomer 4660600CH
Detail

Fazzini Digitálny teplomer 4660600CH Digitálny teplomer s ohybnou špičkou pre rýchle a spoľahlivé meranie. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Fazzini Digitálny teplomer 4660600CH

Fazzini Digitálny teplomer 4650600CH

Fazzini Digitálny teplomer 4650600CH
Detail

Fazzini Digitálny teplomer 4650600CH Digitálny teplomer špičkou pre rýchle a spoľahlivé meranie. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Fazzini Digitálny teplomer 4650600CH

Laica Digitálny teplomer TH3601

Laica Digitálny teplomer TH3601
Detail

Laica Digitálny teplomer TH3601 Digitálny lekársky teplomer pre rýchle a presné meranie. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Laica Digitálny teplomer TH3601

VITAMMY BEEP Digitálny teplomer

VITAMMY BEEP Digitálny teplomer
Detail

Jednoduchý a praktický teplomer. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VITAMMY BEEP Digitálny teplomer

THERMOVAL Standard digitálny teplomer

THERMOVAL Standard digitálny teplomer
Detail

Nová generácia digitálnych teplomerov nastupuje! Presnejšie a šetrnejšie meranie, rýchle meranie teploty v desiatkach sekúnd, veľký displej. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako THERMOVAL Standard digitálny teplomer

Digitálny teplomer so sondou

 Digitálny teplomer so sondou
Detail

Digitálny teplomer so sondou - dĺžka sondy 11,5 cm - teplotné rozhranie: -50 až 300 °C (profikuchar.sk)

Podobné produkty ako Digitálny teplomer so sondou

Univerzálny digitálny teplomer - ORION

Univerzálny digitálny teplomer - ORION
Detail

Univerzálny teplomer vám pomôže zistiť teplotu potravín, vzduchu. Univerzálny digitálny kuchynský teplomer Pomocou tohto univerzálneho digitálneho teplomera, ktorý je ideálny pre každého kuchára alebo pekára, ľahko zmeriate teplotu všetkého, od potravín až po vzduch. Vďaka možnosti merania od -40 °C do 240 °C a od -40 °C do 464 °C je vhodný na rôzne kulinárske techniky a procesy. Výhody produktu: Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast. Dĺžka: 20 cm Hmotnosť: 33,9 g Použitie: univerzálne Vlastnosti: digitálny, minimálny a maximálny záznam Vhodné do rúry: nie Zavesenie: áno Umiestnenie: pre potraviny Napájanie: 1x batéria LR754(súčasťou dodávky) Často kladené otázky a odpovede Je tento teplomer vhodný na meranie teploty oleja na vyprážanie? Áno, tento teplomer je ideálny na meranie teploty oleja vďaka svojmu rozsahu merania a odolnosti materiálov. Môže sa teplomer používať priamo v rúre? Nie, tento teplomer nie je určený na priame použitie v rúre. Je určený na meranie teploty potravín mimo rúry. Je batéria vymeniteľná a ľahko dostupná? Áno, batéria typu LR754 je vymeniteľná a dá sa bežne kúpiť v obchodoch s elektronikou alebo v e-shopoch. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Univerzálny digitálny teplomer - ORION

GARNI 185 Arcus - digitálny budík s teplomerom a vlhkomerom

Detail

GARNI 185 Arcus - Digitálny budík s teplomerom a vlhkomeromVšeobecný popis GARNI 185 Arcus je digitálny budík s farebným inverzným VA displejom. Displej ponúka ultra čierne pozadie a možnosť voľby nastavenia zobrazenia až z 256 farieb. Veľké uhly pozorovania, vysoký kontrast a ostrosť zaručujú jasný a čitateľný obraz. Displej a osvetlenie Displej má rozmery 189 x 40 mm. Osvetlenie displeja ponúka dva stupne jasu a možnosť vypnutia, s krátkodobým zapnutím na 5 s. Ovládacím kolieskom je možné nastaviť 256 farieb, alebo režim automatického plynulého striedania farieb. Funkcia budíka Budík je riadený signálom DCF-77 s možnosťou manuálneho nastavenia. Ponúka 12, alebo 24 hodinový formát zobrazenia času. Budík má tiež funkciu opakovaného budenia (Snooze) po 5 minútach. Meranie teploty a vlhkosti Budík je vybavený funkciou merania vnútornej teploty a relatívnej vlhkosti. Ďalej umožňuje meranie vonkajšej teploty a relatívnej vlhkosti pomocou bezdrôtového čidla (GARNI 110H). Je možné použiť až 8 bezdrôtových čidiel. Bezdrôtový snímač Bezdrôtové čidlo (GARNI 110H) má vodeodolný kryt a dosah signálu až 30 mv otvorenom priestore. Je napájaný 2 ks batérií 1,5 V typ AA (tužkové). Obsah balenia 1 x hlavná jednotka GARNI 185 1 x bezdrôtový snímač GARNI 110H 1 x sieťový adaptér 1 x záložná batéria typ CR2032 Balíček tiež obsahuje český, slovenský, anglický, nemecký a poľský návod. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako GARNI 185 Arcus - digitálny budík s teplomerom a vlhkomerom

Koopman teplomer na pečenie/varenie (CY5000790)

Koopman teplomer na pečenie/varenie (CY5000790)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený na pečenie, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 120°C Podstatné prednosti teplomera Koopman teplomer na pečenie/varenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Koopman teplomer na pečenie/varenie (CY5000790)

Hobby digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu s presnosťou +/- 0,5° C, +/-3 % (D36223)

Hobby digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu s presnosťou +/- 0,5° C, +/-3 % (D36223)
Detail

Teraristické potreby – digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu (alza.sk)

Podobné produkty ako Hobby digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu s presnosťou +/- 0,5° C, +/-3 % (D36223)

CANPOL BABIES DIGITALNY TEPLOMER KLASIK

CANPOL BABIES DIGITALNY TEPLOMER KLASIK
Detail

TEPLOMER . Teplomer novej generácie zmeria telesnú teplotu dieťaťa v priebehu niekoľkých minút. Je vybavený digitálnym displejom, ktorý umožňuje presné čítanie teploty. Vybavený zvukovým signálom, ktorý vás upozorní na koniec (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CANPOL BABIES DIGITALNY TEPLOMER KLASIK

BEURER FT 13 digitálny teplomer

BEURER FT 13 digitálny teplomer
Detail

Digitálny teplomer s pružným koncom umožňuje ľahké a pohodlné meranie teploty a signalizuje prekročenie teploty 37,8 °C. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEURER FT 13 digitálny teplomer
Westmark Digitálny teplomer na pečenie (12912280), ELECTROLUX Digitálny teplomer pre chladničky a mrazničky E4FSMA01 (E4RTDR01), WESTMARK Teplomer na pečenie (12692270), ORION Teplomer univerzálny digitálny (152829), REER Teplomer digitálny žaba (4013283098080), REER Digitálny teplomer cumlík (4013283096338), Hartmann Thermoval digitálny teplomer (9250235), Teplomer Geratherm digitálny Color (Ge003), STEINBACH Teplomer digitálny bazénový (9008748613309), Orange Country Smokers BBQ - Teplomer 60690001, Koopman teplomer na pečenie/varenie (CY5000790), XAVAX Digitálny teplomer na potraviny (111014), TESCOMA Digitálny teplomer ACCURA, sklápací (634488.00), WMF Digitálny teplomer Profi Plus 1872386030, EMOS Digitálny bezdrôtový teplomer E0107 (2603115000), Cemio Metric 302 digitálny teplomer (8594160272404), EMOS Digitálny bezdrôtový teplomer E0129 (2603119002), STEINBACH Teplomer digitálny bazénový, bezdrôtový (9008748613330), CATTARA Grilovací teplomer digitálny FORK (8591686130874), JBL DigiScan Alarm digitálny teplomer (4014162612212), Ebi Aqua Della Digitálny teplomer (4047059416792), Airbi CONTROL – digitálny teplomer a vlhkomer s bezdrôtovým senzorom (BI1020), Cemio Metric 304 digitálny teplomer Rapid Flex pre deti (8594160271506), TFA Digitálny teplomer, čierny TFA 30.2028.01 (TFA30.2028.01), TFA Digitálny teplomer, biely TFA 30.2028.02 (TFA30.2028.02), ProfiCook Teplomer digitálny PC-DHT 1039 (4006160103915), BEURER IH 58 Kids + Digitálny teplomer – Opica, TFA Vpichový digitálny teplomer TFA 30.1054.10 (TFA30.1054.10), VITAMMY Daily digitálny teplomer, ohybná špička (5901793642161), Miniland Digitálny teplomer do kúpeľa Magical (8413082893378)