Leifheit nahradna hlavica k clean twist disc mop active, 52067

Produkt Leifheit nahradna hlavica k clean twist disc mop active, 52067 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit nahradna hlavica k clean twist disc mop active, 52067 upraviť a produkt hľadať znova.

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE, 52067

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE, 52067
Detail

Náhradná hlavica k mopu Leifheit Set CLEAN TWIST Disc Mop Active 52067. Hlavica je kompatibilná so systémom Click.. Možno prať v práčke až na 60 °C.. Materiál: mikrovlákno. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE, 52067 , Leifheit náhradná hlavica ku clean twist disc mop active (52067)

LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067)

LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067)
Detail

Náhradný mop – náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop Active, materiál mikrovlákno Náhradná hlavica LEIFHEIT je nepostrádateľným doplnkom k mopu Clean Twist Disc Mop Active. Hlavica je vyrobená z veľmi kvalitného mikrovlákna, ktoré zaistí precízne vytrenie všetkých typov tvrdých podláh. Je plne kompatibilný so systémom CLICK, vďaka ktorému sa ľahko nasadzuje na násadu. V prípade jej zašpinenia je možné ju pohodlne prať v práčke na 60 °C. Hlavica LEIFHEIT perfektne vyčistí tvrdé podlahy. Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice LEIFHEIT k Clean Twist Disc Mop ActiveNáhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop ActiveKompatibilita so systémom CLICKVyrobená z veľmi kvalitného mikrovláknaHlavicu LEIFHEIT je možné prať na 60 °CFarebné vyhotovenie: biele (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067) , Leifheit náhradná hlavica k mopu clean twist disc mop micro duo (52104)

LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104)

LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104)
Detail

Náhradný mop – z 2 druhov mikrovlákien Náhradné hlavice značky LEIFHEIT. Vhodné na čistenie dlaždíc a kamenných podláh. Hlavice LEIFHEIT z dvoch druhov mikrovlákien zabezpečuje dôkladné čistenie a vstrebávanie nečistôt. Kompatibilné s mopom Clean Twist Disc Mop. Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice LEIFHEIT k mopu Clean Twist Disc Mop micro duoNáhradné hlavice značky LEIFHEITKompatibilné s mopom Clean Twist Disc MopVhodné na čistenie dlaždíc a kamenných podláhHlavica LEIFHEIT z dvoch druhov mikrovlákien zabezpečuje dôkladné čistenie a vstrebávanie nečistôt (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104) , Leifheit set clean twist disc mop evo

Leifheit Náhradná hlavica k mopu Twist Disc, 2 ks

Leifheit Náhradná hlavica k mopu Twist Disc, 2 ks
Detail

Náhradná hlavica je určená pre mop Leifheit Clean Twist Disc Mop, s ktorým spoľahlivo vytriete dlaždice aj kamenné podlahy. Hlavica je vyrobená z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôt. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhradná hlavica k mopu Twist Disc, 2 ks , Leifheit set clean twist disc mop mobile evo

Leifheit 52101 Clean Twist Disc Mop Ergo

Leifheit 52101 Clean Twist Disc Mop Ergo
Detail

Sada inovovaného třásňového rotačního mopu CLEAN TWIST DISC a vědra značky Leifheit, perfektní pro čištění dlaždic a kamenných podlah, plně pohyblivý mop, optimalozovaný odstředivý mechanismus pro tiché ždímání, flexibilní rotační kloub (52101)Parametry:Výška s obalem (mm):26 (mm)Výška (mm):26 (mm)Váha (kg) s obalem:1.96 (kg)Váha (kg) - netto bez obalu:1.96 (kg)Hloubka (mm):466 (mm)Hloubka s obalem (mm):466 (mm)Šířka (mm):265 (mm)Šířka s obalem (mm):265 (mm)Hmotnost:1.96 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 52101 Clean Twist Disc Mop Ergo , Leifheit náhradná hlavica twist disc (52095)

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO
Detail

Čistiaca súprava – systém rotačnej hlavice, otočný kĺb pod uhlom 360°, funkcia spin-stop, strapce sú vyrobené z mikrovlákna, teleskopická tyč S čistiacou sadou Twist Disc mop EVO spoločnosti Leifheit bude vaše upratovanie hračkou. Vďaka praktickému ovládaniu už nepotrebujete na upratovanie rukavice. Vaše ruky sa nedostanú do kontaktu so saponátom a špinavou vodou. Systém rotačnej hlavice je možné ovládať priamo z držadla a funkcia spin-stop umožňuje dávkovanie vlhkosti. Strapce sú vyrobené z mikrovlákna a čistiaca sada Twist Disc mop EVO je tak vhodná aj na upratovanie plávajúcich a drevených podláh, ktoré umyje bez poškriabania. Gazdinky ocenia teleskopickú tyč kompatibilnú s ostatnými výrobkami spoločnosti Leifheit. Šírka umývania mopu Twist Disc Mop EVO je 42 cm. Vďaka otočnému kĺbu pod uhlom 360° možno umývať podlahu aj v ťažko dostupných častiach domu. Kľúčové vlastnosti čistiacej sady Twist Disc Mop EVOČistiaca sada Twist Disc Mop Mobile... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO , Leifheit vozík k vedru clean twist (evo)

Náhradní 2dílná tyč ke Clean Twist Disc Mop Active

LEIFHEIT Náhradná hlavica TWIST DISC (52095)

LEIFHEIT Náhradná hlavica TWIST DISC (52095)
Detail

Náhradný mop – hlavica z mikrovlákna na intenzívne vstrebávanie nečistôt, perfektné na čistenie dlaždíc a kamenných podláh Náhradná hlavica pre mopy LEIFHEIT TWIST DISC je vyrobená z mikrovlákna a intenzívne vstrebáva všetky nečistoty z podlahy. Vďaka jej vlastnostiam je vhodná predovšetkým na čistenie dlaždíc a kamenných podláh. Náhradná hlavica má záber až 26,5 cm. Je vyrobená v tyrkysovej farbe.Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice Leifheit TWIST DISCHlavica je určená pre mopy Leifheit Twist DiscJe vyrobená z mikrovlákna v tyrkysovej farbeIntenzívne vstrebáva všetky nečistoty z podláhJe vhodná na čistenie dlaždíc a kamenných podláhLeifheit hlavica má záber 26,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica TWIST DISC (52095) , Leifheit - nadstavec, mop clean & away (56672)

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101
Detail

Rotačný upratovací set Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo je určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Praktický pomocník do každej domácnosti.Vlastnosti a špecifikácie: ideálny na dlažbu a kamenné podlahy novinka - rotačný systém umiestnený priamo v držadle možnosť rýchleho ukončenia priamo používateľom nová veľká rotačná komora, ktorú možno jednoducho a rýchlo zasadiť do vedra univerzálne 20 l vedro s jedným držadlom flexibilný rotačný kĺb strapce mopu z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôtSet obsahuje: mop, rotačnú komoru, 20 l vedroRozmery: 26 x 26,5 x 46,6 cm (v x š x h)Výškovo nastaviteľná násada od 109 do 140 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101 , Leifheit náhradná hlavica classic mop viscose (52068)

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO
Detail

Čistiaca súprava – s rotačnou hlavicou, rotácia pod uhlom 360°, vhodný na čistenie všetkých typov podláh, hlavica je vyrobená z mikrovlákna, funkcia spin-stop Sada na mokré čistenie podláh spoločnosti Leifheit vám uľahčí upratovanie. Čistiaca sada Twist Disc Mop Mobile EVO s rotačnou hlavicou je vhodná na čistenie všetkých typov podláh. Systém rotačnej hlavice je možné ovládať priamo z držadla. Látková časť čistiacej hlavice je vyrobená z mikrovlákna, čím je zaistené dokonalé odstránenie nečistôt. Funkcia spin-stop umožňuje dávkovanie vody. Rotáciou pod uhlom 360° vyčistíte aj horšie prístupné miesta. Mop Mobile EVO je dodávaný s vedrom opatreným držadlom a vozíkom na jednoduché premiestňovanie. Obsah vedra je 20 l. Kľúčové vlastnosti čistiacej sady Twist Disc Mop Mobile EVOČistiaca sada Twist Disc Mop Mobile EVO je vhodná pre všetky typy podláhVedro je opatrené držadlom a vozíkom na ľahké premiestňovanieSystém rotačnej hlavice je... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO , Leifheit náhradná hlavica k mopu power mop 3 v 1 (52066)

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST DISC MOP MOBILE (EVO), 52102

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST DISC MOP MOBILE (EVO), 52102
Detail

ROTAČNÝ UPRATOVACÍ SET . Rotačný upratovací set určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody značky Leifheit. . Ideálný na dlažbu a kamenné podlahy. . Novinkou je rotačný systém umiestnený priamo v držadle, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SET CLEAN TWIST DISC MOP MOBILE (EVO), 52102 , Leifheit - sada clean twist m ergo (52120)

LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Power mop 3 v 1 (52066)

LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Power mop 3 v 1 (52066)
Detail

Náhradný mop – z 3 druhov čistiacich strapcov Náhradná hlavica značky LEIFHEIT. Kompatibilná s mopom Power mop 3 v 1. Náhradná hlavica LEIFHEIT sa skladá z 3 druhov čistiacich strapcov. Vrchné strapce náhradnej hlavice LEIFHEIT sú z vysoko absorpčného mikrovlákna. Strapce Power Scrub slúžia na odstraňovanie odolných a zaschnutých nečistôt. Strapce Power Pick-up zaisťujú účinný zber prachu a vlasov. Vhodné na čistenie dlaždíc a kamenných podláh. Hravo zvláda čistiť schody aj rohy. Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice LEIFHEIT k mopu Power mop 3 v 1Náhradná hlavica značky LEIFHEITKompatibilná s mopom Power mop 3 v 1Náhradná hlavica z 3 druhov čistiacich strapcovVrchné strapce náhradnej hlavice LEIFHEIT sú z vysoko absorpčného mikrovláknaStrapce Power Scrub slúžia na odstraňovanie odolných a zaschnutých nečistôtStrapce Power Pick-up zaisťujú účinný zber prachu a vlasovVhodné na čistenie dlaždíc a kamenných podláhHravo zvláda čistiť schody aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Power mop 3 v 1 (52066) , Leifheit sada combi clean twist m 55356

Set Clean Twist Disc Mop Mobile Ergo

Detail

Rotační úklidový set určený pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody. Ideální na dlažbu a kamenné podlahy. Novinkou je rotační systém umístěný přímo v držadle, možnost rychlého ukončení přímo uživatelem, nová velká rotační komora, která lze jednoduše a rychle zasadit do vědra, univerzální objem vědra 20l ,operační objem 6l, vědro se dvěma držadly, flexibilní rotační kloub. Třásně mopu z mikrovlákna pro intenzivní vstřebávání nečistot. Set obsahuje: mop, rotační komoru, 20l vědro. Nové ergonomické vědro s praktickou výlevkou Součástí vědra je integrovaná fixace mopu pro snadnější manipulaci a přenášení Kompatibilní s Click-Systémem.Vozík pro jednoduché přemisťování vědra Twist. Skládací pro snadné přenášení a skladování. 360° kolečka pro maximální flexibilitu. Jednoduchá instalace. Možnost nákupu náhradní hlavice. Záruka 3 roky.;Rotačný upratovací set určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Ideálný na dlažbu a kamenné podlahy. Novinkou je rotačný systém umiestnený priamo v držadle, možnosť rýchleho ukončenia priamo užívateľom, nová veľká rotačná komora, ktorá sa dá jednoducho a rýchlo zasadiť do vedra, univerzálny 20l vedro s dvoma držadlami, flexibilný rotačný kĺb. Strapce mopu z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôt. Set obsahuje: mop, rotačné komoru, 20l vedro. Kompatibilný s Click-Systémem.Vozík pre jednoduché premiestňovanie vedrá Twist. Skladací pre ľahké prenášanie a skladovanie. 360 ° kolieska pre maximálnu flexibilitu. Jednoduchá inštalácia. Možnosť nákupu náhradné hlavice. Záruka 3 roky. Parametry:Barva:modrá, tyrkysováRozměry:26 x 26.5 x 46.6 cm (V x Š x H) (efitness.sk)

Podobné produkty ako Set Clean Twist Disc Mop Mobile Ergo , Leifheit náhrada k mopu clean twist m ergo static plus (52124)

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA CLASSIC MOP VISCOSE, 52068

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA CLASSIC MOP VISCOSE, 52068
Detail

NÁHRADNÁ HLAVICA NA MOP. náhradná hlavica VISCOSE k mopu Leifheit CLASSIC New (52072). mop je vhodný pre jednoduché a dôkladné čistenie dlaždíc a kamenných podláh, zvlášť účinný pri stieraní schodov a ťažko dosiahnuteľných (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA CLASSIC MOP VISCOSE, 52068 , Leifheit náhrada k mopu clean twist m ergo micro duo (52123)

LEIFHEIT Náhradná hlavica Classic Mop viscose (52068)

LEIFHEIT Náhradná hlavica Classic Mop viscose (52068)
Detail

Náhradný mop – z vysoko absorbčného vlákna s obsahom viskózy Náhradná hlavica značky LEIFHEIT z vysoko absorpčného vlákna s obsahom viskózy. Kompatibilná s mopom LEIFHEIT Classic. Hlavica je vhodná na dlaždice a kamenné podlahy. Ľahko si poradí s rohmi aj schodami. Náhradná hlavica LEIFHEIT Classic Mop viscose možno prať v práčke na 60 °C. Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice LEIFHEIT Classic Mop viscose Náhradná hlavica značky LEIFHEIT z vysoko absorpčného vlákna s obsahom viskózyKompatibilná s mopom LEIFHEIT ClassicVhodná na dlaždice a kamenné podlahyĽahko si poradí s rohmi aj schodamiNáhradnú hlavicu LEIFHEIT Classic Mop viscose možno prať v práčke na 60 °CRozmery sú 31 × 8,5 × 8,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica Classic Mop viscose (52068) , Leifheit náhrada k mopu clean twist m ergo super soft (52122)

Set vedierka a mopu na podlahu LEIFHEIT Twist Disc Mop Ergo

Set vedierka a mopu na podlahu LEIFHEIT Twist Disc Mop Ergo
Detail

Aby bol váš domov žiarivo čistý, pomôžu vám čistiace nástroje LEIFHEIT. Jedným z nich je táto súprava vedra a mopu Twist Disc ideálna najmä na dlaždice a kamenné podlahy. Dobré vedieť: - vďaka žmýkaciemu systému vo vedre získate vždy ideálne vlhký mop, s ktorým môžete bez obáv vytierať aj drevené podlahy, - rotačný systém je umiestnený priamo v rukoväti, takže sa nemusíte ohýbať ani si namáčať ruky, - hlava je vyrobená zo špeciálnych syntetických mikrovlákien a možno ju ľubovoľne vymeniť, - vďaka pohyblivému kĺbu na utieranie v osmičkách sa dostanete aj na ťažko dostupné miesta, napr. pod posteľ alebo do skrine, - pre ľahšiu manipuláciu a prenášanie je vedro vybavené integrovaným úchytom na mop, - zatiaľ čo celkový objem vedra je 20 litrov, prevádzkový objem je len 6 litrov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set vedierka a mopu na podlahu LEIFHEIT Twist Disc Mop Ergo , Leifheit - sada clean twist m ergo mobile (52121)

Náhradná hlavica k mopu LEIFHEIT Clean Twist Disc Mop

Náhradná hlavica k mopu LEIFHEIT Clean Twist Disc Mop
Detail

Váš mop neslúži tak dobre ako kedysi a opakované pranie mu nepridáva na životnosti? Práve na to slúži táto náhradná hlavica Clean Twist, ktorá zanecháva všetky typy podláh žiarivo čisté vďaka dvom typom absorpčných mikrovlákien. Je však ideálny najmä na dlaždice a kamenné podlahy. Dobré vedieť: - ak sa poťah zašpiní, môžete ho vyprať, ale nepoužívajte pracie prostriedky, - Určené pre Twist Dics a Twist Dics. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Náhradná hlavica k mopu LEIFHEIT Clean Twist Disc Mop , Leifheit - náhrada pre mop twist micro duo 55320 (4006501553201)

LEIFHEIT Set mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo - doprava zadarmo

LEIFHEIT Náhrada na mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo MICRO DUO

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K MOPU CLEAN TWIST DISC, 52095

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K MOPU CLEAN TWIST DISC, 52095
Detail

NÁHRADNÁ HLAVICA K MOPU. Náhrada na mop Twist Disk. Hlavice z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôt. Ideálny na čistenie dlaždíc a kamenných podláh.. Materiál: plast / mikrovlákno. Šírka záberu: 26,5 cm. Hmotnosť: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K MOPU CLEAN TWIST DISC, 52095 , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56669)

4Home Náhradná hlavica k mopu Rapid Clean Compact

4Home Náhradná hlavica k mopu Rapid Clean Compact
Detail

Náhradné hlavice pre mop Rapid Clean Compact Spin od značky 4Home, s ktorým spoľahlivo vytriete všetky druhy podlahových krytín. Je vyrobená z dokonale savého husto tkaného mikrovlákna s kratším vlasom, ktoré zaistí perfektné čistenie pri mokrom i suchom vytieraní. Navyše je ľahko prateľná až na 60 °C pre zaistenie maximálnej čistoty pri každom stieraní. (4home.sk)

Podobné produkty ako 4Home Náhradná hlavica k mopu Rapid Clean Compact , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56668)

LEIFHEIT Náhradná hlavica viscose Plus k mopu Classic 52069 (4006501520692)

LEIFHEIT Náhradná hlavica viscose Plus k mopu Classic 52069 (4006501520692)
Detail

Náhradný mop – z vysoko absorbčného vlákna s obsahom viskózy na silne znečistené podlahy, určená k novému mopu Leifheit Classic, možno prať v práčke na 60°C Náhradné hlavice Leifheit Viscose Plus vhodná pre mop Classic 52069 vyrobená z vysoko absorpčného vlákna s obsahom viskózy. Náhradné hlavice je vhodná na účinne čistenie silne znečistených podláh, schodov a zle prístupných miest. Náhradné hlavicu možno prať v práčke na 60 ° C.Náhradná hlavica Leifheit Viscose Plus vhodná pre mop Classic 52069 je vyrobená z vysoko absorpčného vlákna s obsahom viskózy. Náhradná hlavica je vhodná na účinné čistenie silne znečistených podláh, schodov a zle prístupných miest. Náhradnú hlavicu možno prať v práčke na 60 °C.Kľúčové vlastnostiNáhradná hlavicaVysoko absorpčné vlákno s prímesou viskózyVhodná pre mop Leifheit ClassicČistí aj horšie prístupné miestaHlavicu možno prať v práčke (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica viscose Plus k mopu Classic 52069 (4006501520692) , Leifheit mop professional (59103)

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO SUPER SOFT, 52122

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO SUPER SOFT, 52122
Detail

NÁHRADNÝ NÁVLEK . Žiadne škrabance, žiadne šmuhy a zaručene žiadne poškodenie vodou, to je super mäkký návlek na mop Leifheit CLEAN TWIST M Ergo. V kombinácii s čistiacou súpravou CLEAN TWIST M Ergo je dokonalým riešením na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO SUPER SOFT, 52122 , Leifheit náhrada k mopu twist extra soft 55321 (4006501553218)

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO MICRO DUO, 52123

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO MICRO DUO, 52123
Detail

NÁHRADNÝ NÁVLEK 33 CM . Tento návlek Micro Duo na mop so šírkou záberu 33 cm v kombinácii s upratovacou sadou Leifheit CLEAN TWIST M Ergo dosiahne tie najlepšie výsledky pri umývaní rôznych typov podláh. Vďaka kombinácii dvoch (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO MICRO DUO, 52123 , Leifheit - náhrada k mopu twist xl micro duo 52017 (4006501520173)

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Super Soft 52122

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Super Soft 52122
Detail

Šetrný k dreveným podlahám s minimálnymi zvyškami vlhkosti. S jemnou textúrou z polyesteru, ktorá chráni podlahu pred poškriabaním. Ideálne na citlivé podlahy, ako sú laminátové podlahy alebo parkety. Možno prať pri 60 °C. (siko.sk)

Podobné produkty ako Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Super Soft 52122 , Leifheit classic mop set 56792

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123
Detail

Na intenzívne čistenie: dokonalá absorpcia nečistôt vďaka systému 2 typov mikrovlákien. Pre všetky typy podláh. Možno prať pri 60 °C. NOVINKA: Jednoduchá výmena pomocou vreciek a suchých zipsov. (siko.sk)

Podobné produkty ako Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123 , Leifheit podlahový mop classic (87016)

Náhradní hlavice k mopu TWIST DISC 2ks

Detail

Hlavice z mikrovlákna pro intenzivní vstřebávání nečistot. Ideální pro čištění dlaždic a kamenných podlah;Hlavica z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôt. Ideálny pre čistenie dlaždíc a kamenných podláh Parametry:Barva:bílá / tyrkysováMateriál:plast/mikrovláknoRozměry:8.5 x 17 x 21 cm (V x Š x H) (efitness.sk)

Podobné produkty ako Náhradní hlavice k mopu TWIST DISC 2ks , Leifheit clean tenso (11910)

LEIFHEIT Vozík k vedru Clean Twist (EVO)

LEIFHEIT Vozík k vedru Clean Twist (EVO)
Detail

Vozík – príslušenstvo skladacie k vedru, 360° kolieska pre maximálnu flexibilitu S praktickým vozíkom pre vedro Clean Twist od značky Leifheit si výrazne uľahčíte upratovanie. Nasadzovanie na vedro je jednoduché, stačí chvíľka a je pripravený na upratovanie. Vybavený je 360° kolieskami, takže sa na ňom bude vedro premiestňovať do ktorejkoľvek strany, odpadá tak nutnosť ho prenášať. Vďaka plastovému vyhotoveniu je vozík ľahký a navyše sa dá rozložiť, takže sa bude dobre uskladňovať. Kľúčové vlastnosti vozíka k vedru Leifheit Clean TwistPraktický vozík Leifheit uľahčí upratovanieNasadenie na vedro je veľmi jednoduchéVozík je vybavený 360° kolieskamiS kolieskami sa vedro Clean Twist pohybuje do všetkých stránVďaka kolieskam na vozíku nemusíte ťažké vedro prenášaťVedro je stabilné aj pri žmýkaníJednoducho sa inštalujeVozík Leifheit Clean Twist je vyrobený v tyrkysovej farbeRozmery vozíka (v × š × h):44 × 8 × 9,7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Vozík k vedru Clean Twist (EVO) , Leifheit náhradná hlavica viscose plus k mopu classic 52069 (4006501520692)

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA MICRO DUO K MOPU CLEAN TWIST DISC, 52104

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA MICRO DUO K MOPU CLEAN TWIST DISC, 52104
Detail

NÁHRADNÁ HLAVICA K MOPU . Strapcová hlavica Micro Duo je určená na upevnenie na mop Leifheit Clean Twist Disc. Mopom Clean Twist Disc hravo zbavíte špiny každú dlažbu či kamennú podlahu. Strapcové mopy sú ideálne taktiež pre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA MICRO DUO K MOPU CLEAN TWIST DISC, 52104 , Leifheit 51164 návlek na obojstranný mop

Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413)

Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413)
Detail

Mop – súprava obsahuje mop s bavlnenými strapcami, rotačnú komoru a vedro, rotačný systém umiestený v držadle, možnosť výmeny hlavice Chcete mop, s ktorým bude podlaha čistá raz dva? Potom vás určite očarí Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO). Súčasťou tejto súpravy je set a žmýkací mop. Po opotrebovaní nadstavca ho ľahko vymeníte za nový. Materiál tyče LEIFHEIT je plast, vďaka čomu je ľahučký a ľahko sa s ním zaobchádza. Balenie ponúka okrem samotného mopu aj vedro, ktoré má objem 20 l. Žmýkanie prebieha časťou na držadle. K mopu získate aj kôš na žmýkanie. Zásadné parametre mopu Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) Mop je úžasným pomocníkom všetkým gazdinkám Na výrobu jeho tyče bol zvolený plast Žmýkanie prebieha pomocou držadla Možná výmena nadstavca za nový Objem vedra dosahuje 20 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413) , Leifheit profi compact + mop profi (55152)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft
Detail

Náhrada Super Soft na mop Clean Twist M Ergo určená pre citlivé laminátové a drevené podlahy. Jemná štruktúra pre minimálne zanechanie vlhkosti. Vyrobené z polyesteru chrániaceho podlahu pred poškriabaním. Možno prať pri 60 °C. Šírka 33 cm.NOVÉ: Jednoduché uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo
Detail

Náhrada Micro Duo k mopu Clean Twist M Ergo na intenzívne čistenie všetkých druhov podláh. Perfektná absopcia nečistôt vďaka systému 2 typov mikrovlákien. Možno prať pri 60 °C. Šírka 33 cm. Materiál: 78 % polyester, 22 % nylon.NOVÉ: Jednoduché uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo

CONCEPT ZK0053 Náhradná hlavica k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK500x, Soft Clean, 4 ks, čierna

CONCEPT ZK0053 Náhradná hlavica k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK500x, Soft Clean, 4 ks, čierna
Detail

Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Concept Soft Clean, sonická verzia, 4ks v balení Náhradná hlavica CONCEPT ZK0053 je špeciálne určená na zubné kefky PERFECT SMILE ZK500x. Ideálna je na citlivé zuby, pri zápale ďasien a paradontóze. Napomôže vám k dosiahnutiu zdravších zubov, ďasien aj k žiarivému úsmevu. Hlavicu veľmi ľahko a rýchlo vymeníte jemným zacvaknutím, a to vďaka systému Click-in. Jej štetiny sa časom opotrebovávajú, je vhodné ju teda vymeniť po približne 3 mesiacoch. Nutnosť výmeny hlavice indikuje aj vyblednutie modrých prúžkov. Balenie obsahuje 4- náhradné hlavice CONCEPT ZK0053, pomocou ktorých precízne vyčistíte vašu ústnu dutinu. Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc CONCEPT ZK0053 na zubné kefky PERFECT SMILE ZK500x, Soft Clean, 4 ks, čiernychNáhradná hlavica určená k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK500xIdeálna na citlivé zuby, pri zápale ďasien a paradontózeNapomôže k dosiahnutiu zdravších zubov, ďasien aj k žiarivému... (alza.sk)

Podobné produkty ako CONCEPT ZK0053 Náhradná hlavica k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK500x, Soft Clean, 4 ks, čierna

CONCEPT ZK0007 Náhradná hlavica k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK40xx, Soft Clean, black, 4 ks

CONCEPT ZK0007 Náhradná hlavica k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK40xx, Soft Clean, black, 4 ks
Detail

Náhradné hlavice k zubnej kefke – na Concept Soft Clean, sonická verzia, 4ks v balení Náhradná hlavica CONCEPT ZK0007 je špeciálne určená k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK40xx. Vhodná je predovšetkým na citlivé zuby, pri zápale ďasien a paradontóze. Napomôže vám k dosiahnutiu zdravších zubov, ďasien aj k žiarivému úsmevu. Hlavicu veľmi ľahko a rýchlo vymeníte jemným zacvaknutím, a to vďaka systému Click-in. Jej štetiny sa časom opotrebovávajú, je vhodné ju teda vymeniťpo približne 3 mesiacoch. Nutnosť výmeny hlavice indikuje aj vyblednutie modrých prúžkov. Balenie obsahuje 4- náhradné hlavice CONCEPT ZK0007, pomocou ktorých precízne vyčistíte vašu ústnu dutinu.Kľúčové vlastnosti náhradných hlavíc k zubným kefkám CONCEPT ZK0007 PERFECT SMILE ZK40xx, Soft Clean, black, 4 ksNáhradná hlavica určená k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK40xxVhodná predovšetkým na citlivé zuby, pri zápale ďasien a paradontózeZaistí každodenné hĺbkové čistenieNapomôže k dosiahnutiu zdravších... (alza.sk)

Podobné produkty ako CONCEPT ZK0007 Náhradná hlavica k zubným kefkám PERFECT SMILE ZK40xx, Soft Clean, black, 4 ks

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft (52122)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft (52122)
Detail

Náhradný mop – šetrný na drevené podlahy s minimálnym zanechaním vlhkosti, s jemnou štruktúrou, vyrobený z polyesteru chrániaci podlahu pred poškriabaním, ideálny na citlivé podlahy, ako sú napr. laminátové podlahy či parkety, možno prať na 60 °C, jednoduché prichytenie návleku cez vrecká a suché zipsy Velcro Zháňate novú náhradu na mop Leifheit Clean Twist M Ergo šetrnú na drevené podlahy? Zaobstarajte si náhradný návlek Clean Twist M Ergo Super Soft so systémom jemných polyesterových vlákien. Mäkké vlákna podlahu nepoškriabu a navyše skvele absorbujú vodu, takže sa nemusíte obávať prílišnej vlhkosti po vytieraní. Vďaka týmto vlastnostiam sa návlek skvele hodí na čistenie drevených, korkových či laminátových podláh alebo parkiet. Náhradu ľahko a rýchlo uchytíte na mop cez vrecká a suché zipsy Velcro, ktoré ju udržia na svojom mieste počas celého upratovania. Potom ju možno vyprať v práčke na 60 °C bez aviváže. Užite si dokonale čisté podlahy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft (52122)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo (52123)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo (52123)
Detail

Náhradný mop – na intenzívne čistenie: perfektná absorpcia nečistôt vďaka systému 2 typov mikrovlákien, na všetky typy podláh, možno prať na 60 °C, jednoduché prichytenie návleku cez vrecká a suché zipsy Velcro Hľadáte novú náhradu k mopu Clean Twist M Ergo značky Leifheit? Zaobstarajte si náhradný návlek Clean Twist M Ergo Micro Duo s unikátnym systémom dvoch typov mikrovlákien. Tie zaručujú dokonalú absorpciu nečistôt a špinavej vody, vďaka čomu je podlaha po umytí bez šmúh a minimálne vlhká. Rôzne dlhé mikrovlákna náhrady Leifheit si poradia so všetkými typmi podláh, či už ide o dlažbu, vinyl, alebo parkety. Náhradu ľahko a rýchlo pripevníte k mopu cez vrecká a suché zipsy Velcro, ktoré ju udržia na svojom mieste po celú dobu vytierania. Po upratovaní ju môžete prať v práčke bez aviváže na 60 °C. Vychutnajte si dokonale čisté podlahy s náhradou k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo. Kľúčové vlastnosti náhrady k mopu Leifheit Clean Twist... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo (52123)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Static Plus (52124)

Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Static Plus (52124)
Detail

Náhradný mop – magnet na prach: priťahuje prach a vlasy ako magnet, na všetky typy podláh, možno prať na 60 °C, jednoduché prichytenie návleku cez vrecká a suché zipsy Velcro Hľadáte náhradu k mopu Clean Twist M Ergo, ktorá by si hravo poradila s vlasmi, či zvieracími chlpmi? Zaobstarajte si náhradný návlek Clean Twist M Ergo Static Plus so systémom polyesterových vlákien, medzi ktorými sa počas čistenia vytvára elektrostatický náboj priťahujúci prach, vlasy, či chlpy ako magnet. Táto náhrada slúži predovšetkým na suché upratovanie hladkých povrchov. Ľahko a rýchlo ju pripevníte k mopu cez vrecká a suché zipsy Velcro, ktoré ju udržia na svojom mieste po celú dobu upratovania. Návlek je možné následne vyprať v práčke na 60 °C bez aviváže. Vychutnajte si dokonale čisté podlahy s náhradou za mop Clean Twist M Ergo Static Plus značky Leifheit. Kľúčové vlastnosti náhrady k mopu Leifheit Clean Twist M Ergo Static PlusNáhrada je kompatibilná k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Static Plus (52124)

SENCOR SOX 002 NAHRADNA HLAVICA K ZUB. 1KS

SENCOR SOX 002 NAHRADNA HLAVICA K ZUB. 1KS
Detail

Hlavica sencor sonic protection sox tvar w na simultánne čistenie dvoch zubov vďaka špeciálnemu zastrihnutiu čistiacich štetín do tvaru písmena w sa čistiaca sila ideálne rozprestrie medzi dva zuby naraz. (drmax.sk)

Podobné produkty ako SENCOR SOX 002 NAHRADNA HLAVICA K ZUB. 1KS

SENCOR SOX 004BK NAHRADNA HLAVICA K ZUB. 1KS

SENCOR SOX 004BK NAHRADNA HLAVICA K ZUB. 1KS
Detail

Náhradné hlavice kompatibilné so zubnými kefkami sencor soc 1×, soc 2× a soc 3× (drmax.sk)

Podobné produkty ako SENCOR SOX 004BK NAHRADNA HLAVICA K ZUB. 1KS

4Home Náhradná hlavica k mopu okrúhla

4Home Náhradná hlavica k mopu okrúhla
Detail

Náhradná hlavica je určená pre mop Rapid Clean mop a Rapid Clean Easy mop od značky 4Home, s ktorým spoľahlivo vytriete dlaždice i kamenné podlahy. Vyrobená je z mikrovlákna, takže dôkladne zachytáva všetky nečistoty. Náhradu možno prať v práčke bez aviváže až pri 60 °C. Rozmery: priemer hlavice 15,7 cm, priemer vnútorného otvoru 7,5 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako 4Home Náhradná hlavica k mopu okrúhla

TORO Náhradná hlavica k mopu, prúžky

TORO Náhradná hlavica k mopu, prúžky
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Náhradná hlavica k mopu, prúžky

LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356

LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356
Detail

Set Combi Clean M. umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. pre mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov. vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôt. je možné ho prať v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356

Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)

Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)
Detail

Náhradný nadstavec – nadstavec pre mop, ideálny na suché upratovanie hladkých plôch, s medzerou na jednoduché upratovanie okolo nábytku – napr. okolo rohov nábytku Nadstavec, mop Clean & Away značky Leifheit sa skvele hodí na suché čistenie najmä hladkých plôch. Disponuje flexibilnou hlavicou a medzerou, vďaka ktorej sa mop ľahko zloží a dostanete sa tak aj na horšie dostupné miesta. Nemusíte sa už zložito skláňať a naťahovať, aby ste utreli prach či nečistoty pod nábytkom. Presah čistiacej handričky zaisťuje, aby sa nič nehromadilo v rohoch nábytku. Návlek jednoducho vymeníte 4 zabudovanými klipsami na hornej strane násady. Nadstavec pre mop Clean & Away je kompatibilný s teleskopickými tyčami Leifheit so systémom CLICK. Kľúčové vlastnosti nadstavca Mop Clean & Away LeifheitNadstavec Mop Clean & Away je kompatibilný so sériou systému Leifheit CLICK Ideálny na suché upratovanie hladkých plôchFlexibilná hlavica sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST M ERGO 52120

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST M ERGO 52120
Detail

MOP – VEDRO SO ŽMÝKACÍM NÁSTAVCOM . Nový set Clean Twist M - vedro so žmýkacím nástavcom a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania, plochý spodný diel. . Najjednoduchší spôsob upratovania podláh - vhodné najmä (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SET CLEAN TWIST M ERGO 52120

Leifheit Set Clean Twist M Ergo 52120

Leifheit Set Clean Twist M Ergo 52120
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M - vědro se ždímacím nástavcem a mopem s revoluční technologií odstředivého ždímání. Nejjednoduší způsob úklidu podlah – vhodné zejména na citlivé dřevěné podlahyŠetrný úklid citlivých podlah.Patentovaná rotační technologie v rukojeti. Náhrada mopu je sušší než u jParametry:Výška (mm):33 (mm)Výška s obalem (mm):33 (mm)Šířka (mm):275 (mm)Šířka s obalem (mm):275 (mm)Hloubka (mm):47 (mm)Hloubka s obalem (mm):47 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:2.764 (kg)Váha (kg) s obalem:2.764 (kg)Hmotnost:2.764 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo 52120

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120)

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120)
Detail

Mop – vedro so žmýkacím nadstavcom Túžite vlastniť mop, s ktorým by vás umývanie bavilo? Potom si nenechajte ujsť Leifheit Sada Clean Twist M Ergo so šírkou záberu 33 cm. Súčasťou tohto balenia je plochý mop a sada. Nadstavec tohto typu mopu je vymeniteľný. Materiál tyče LEIFHEIT je z plastu, vďaka čomu je príjemne ľahký. V balení je aj vedro, ktoré ponúka objem 20 l. Žmýkanie vykonávate pomocou držadla. Neoddeliteľnou súčasťou sady je aj žmýkací kôš. Rozhodujúce parametre mopu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo Mop vám pomôže upratať ľahko a rýchlo Materiál tyče: plast Šírka záberu mopu na podlahu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo dosahuje 33 cm Žmýkanie cez držadlo V prípade potreby môžete vymeniť nadstavec Vedro má objem 20 l Operačný objem je 6 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120)

Set Leifheit clean Twist M Ergo 52120

Set Leifheit clean Twist M Ergo 52120
Detail

Nová inovatívna súprava Clean Twist M - vedro so žmýkacím nadstavcom a mop s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob čistenia podláh - vhodný najmä na citlivé drevené podlahy. Šetrné mokré čistenie citlivých podláh. Patentovaná rotačná technológia v rukoväti. Výmena mopu je suchšia ako iné čistiace systémy a nečistoty sa odstreďujú. Náhradný mop Super Soft: šetrný k drevu s minimálnou vlhkosťou a mäkkou textúrou, ktorá chráni podlahu pred poškriabaním. NOVINKA: jednoduché upevnenie náhradného dielu pomocou vreciek a suchých zipsov. 360° ohybný kĺb na jednoduché stieranie do osmičky. Kĺb umožňujúci ploché ohýbanie na čistenie ťažko prístupných miest, ako sú miesta pod nábytkom alebo posteľami. NOVINKA: Pohodlná rukoväť vedra na jednoduchú prepravu a kompaktné skladovanie. Optimalizovaný únik vody. Záruka 3 roky. Vyrába sa vo vlastnom výrobnom závode v Českej republike. (siko.sk)

Podobné produkty ako Set Leifheit clean Twist M Ergo 52120

LEIFHEIT NAHRADNA HANDRA K MOPU CLEANTENSO, 52005

LEIFHEIT NAHRADNA HANDRA K MOPU CLEANTENSO, 52005
Detail

Náhradná handra k mopu CLEANTENSO. náhradná handra k mopu Celantenso. náhradná handra je vyrobená z viskózy (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADNA HANDRA K MOPU CLEANTENSO, 52005

Leifheit Set Clean Twist M Ergo upratovací set

Leifheit Set Clean Twist M Ergo upratovací set
Detail

Nový inovovaný set Clean Twist M - vedro so žmýkacím nadstavcom a mopom s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob upratovania podláh, vhodné najmä na citlivé drevené podlahy.Vlastnosti: šetrné vlhké upratovanie citlivých podláh patentovaná rotačná technológia v rukoväti ľahké uchytenie náhrady cez vrecká a suché zipsy Velcro Funcionalita zastavenia odstreďovania pre jednoduchú kontrolu vlhkosti 360° flexibilný kĺb pre ľahké vytieranie do osmičiek spoj umožňujúci ohyb na plocho na čistenie ťažko prístupných miest pohodlná rukoväť vedra pre ľahký transport a kompaktné skladovanie (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo upratovací set

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121)

Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121)
Detail

Mop – vedro so žmýkacím nadstavcom Pátrate po mope, ktorý vám pomôže umyť podlahu úžasne rýchlo a dokonale? Potom sa vám určite zapáči Leifheit Sada Clean Twist M Ergo mobile so záberom širokým 33 cm. Balenie obsahuje sadu a žmýkací mop. Keď nadstavec doslúži, ľahko ho vymeníte za nový. Materiál tyče mopu LEIFHEIT je z plastu, preto sa s ním vďaka jeho ľahkosti hravo manipuluje. Okrem mopu nájdete v balení aj vedro s objemom 20 l. Žmýkanie je zabezpečené cez držadlo. K mopu získate aj kôš na žmýkanie. Kľúčové znaky mopu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo mobile Mop je úžasným pomocníkom pre všetky gazdinky Materiál tyče: plast Šírka záberu mopu na podlahu Leifheit Sada Clean Twist M Ergo mobile je 33 cm Žmýkanie sa ovláda pomocou držadla V prípade potreby môžete vymeniť nadstavec Objem vedra je 20 l Operačný objem vedra je 6 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121)
LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067), LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO, LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO, LEIFHEIT Náhradná hlavica TWIST DISC (52095), LEIFHEIT Vozík k vedru Clean Twist (EVO), Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413), Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672), LEIFHEIT Náhradná hlavica Classic Mop viscose (52068), LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Power mop 3 v 1 (52066), Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120), Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356, Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Static Plus (52124), Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Micro Duo (52123), Leifheit Náhrada k mopu Clean Twist M Ergo Super Soft (52122), Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121), LEIFHEIT - Náhrada pre mop Twist Micro Duo 55320 (4006501553201), LEIFHEIT - Náhrada pre mop Twist XL Sensitive 52016 (4006501520166), LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667), LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669), LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668), Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103), LEIFHEIT Náhrada k mopu Twist Extra soft 55321 (4006501553218), LEIFHEIT - Náhrada k mopu Twist XL Micro Duo 52017 (4006501520173), LEIFHEIT Classic Mop Set 56792, Leifheit Podlahový mop Classic (87016), LEIFHEIT Clean Tenso (11910), LEIFHEIT Náhradná hlavica viscose Plus k mopu Classic 52069 (4006501520692), LEIFHEIT 51164 Návlek na obojstranný mop, Leifheit Profi Compact + mop Profi (55152)