Leifheit odstranovac jadrovniky,03142

Produkt Leifheit odstranovac jadrovniky,03142 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit odstranovac jadrovniky,03142 upraviť a produkt hľadať znova.

LEIFHEIT ODSTRANOVAC JADROVNIKY,03142

LEIFHEIT ODSTRANOVAC JADROVNIKY,03142
Detail

ODSTRAŇOVAČ JADROVNÍKY. praktický odstraňovač jadrovníky značky Leifheit.. kompletne otvárací k jednoduchému vybratiU jadrovníky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT ODSTRANOVAC JADROVNIKY,03142 , Leifheit parat (25723)

Autoanténa COMPASS 03142

Autoanténa COMPASS 03142
Detail

v kategorii Dom a záhrada | Auto, moto | Auto HiFi | Antény do auta. Kvalitní Autoanténa COMPASS 03142 z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Auto HiFi | Antény do auta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Autoanténa COMPASS 03142

Odstraňovač Tuning transparent spreju 150 ml odstraňovač bezfarebný

Odstraňovač Tuning transparent spreju  150 ml odstraňovač bezfarebný
Detail

S DUPLI-COLOR Transparent Remover je odstraňovač spreju Tunning transparent napríklad na odstránenie farby zo svetiel. Nie je vhodný pre použitie na polykarbonát! (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač Tuning transparent spreju 150 ml odstraňovač bezfarebný

LEIFHEIT Náhrada k mopu LEIFHEIT Picobello SMICRO DUO

COLORLAK COLORLAK ODSTRAŇOVAČ P07 - Odstraňovač starých náterov bezfarebný 0,6 L

COLORLAK COLORLAK ODSTRAŇOVAČ P07 - Odstraňovač starých náterov bezfarebný 0,6 L
Detail

Moderný gélový odstraňovač s vysokou účinnosťou a univerzálnym použitím. Odstraňuje olejové, syntetické, nitrocelulózové, epoxidové, polyuretánové i akrylátové nátery z kovových, drevených aj betónových podkladov. Zároveň veľmi dobre odstraňuje tieto nátery zaschnuté na aplikačných pomôckach ako sú štetce.Výdatnosť: - 12 m2/LRiedenie:- pripravený na použitieAplikáciaPred použitím odstraňovač dobre premiešajte.Nanášajte najlepšie štetcom prípadne valčekom na väčšie plochy.Vďaka gélovej konzistencií sa veľmi dobre aplikuje a nesteká zo zvislých plôch.Odstraňovač pôsobí tak, že za 1-5 minút náter zmäkne, zväčší svoj objem a tým sa oddelí od podkladu.Narušený náter sa následne ľahko špachtľou alebo škrabkou ľahko odstráni.Rýchlosť pôsobenia odstraňovača závisí od teploty, ale aj od hrúbky aplikovaného náteru.Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia podľa Nariadenia ES č. 1272/2008 (CLP)Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa Nariadenia CLP.Prvky označovaniaOznačovanie podľa Nariadenia ES č. 1272/2008 (CLP)Tento produkt je klasifikovaný a označený podľa Nariadenia CLP.Výstražné piktogramyVýstražné slovo: NebezpečenstvoNebezpečenstvo určujúce komponenty uvádzané na etikete:uhľovodíky, C9-C11, n-alkány, izoalkány, cyklické, < 2 % aromátovVýstražné upozorneniaH225 Veľmi horľavá kvapalina a pary.H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.H336 Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty.Bezpečnostné upozorneniaP101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P210 Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojovzapálenia. Nefajčite.P233 Nádobu uchovávajte tesne uzavretú.44311P280 Noste ochranné rukavice/ochranný odev/ ochranné okuliare.P303+P361+P353 PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Pokožku opláchnite vodou/sprchou.P305+P351+P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.P337+P313 Ak podráždenie očí pretrváva: vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.P370+P378 V prípade požiaru: na hasenie použite penu (odolnú alkoholu), oxid uhličitý, vodnú hmlu, prášok.P403+P235 Uchovávajte na dobre vetranom mieste. Uchovávajte v chlade.P501 Zneškodnite obsah/nádobu ako nebezpečný odpad.Iná nebezpečnosť Pary tvoria spolu so vzduchom explozívne zmesi.PBT:Produkt podľa dostupných informácií nespĺňa kritéria ako PBT (perzistentný, bioakumulatívny a toxický) vsúlade s prílohou XIII nariadenia č. 1907/2006 v platnom znení.vPvB:Produkt podľa dostupných informácií nespĺňa kritéria ako vPvB (veľmi perzistentný a veľmi bioakumulatívny) vsúlade s prílohou XIII nariadenia č. 1907/2006 v platnom znení. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako COLORLAK COLORLAK ODSTRAŇOVAČ P07 - Odstraňovač starých náterov bezfarebný 0,6 L , Leifheit linopush 500 (85360)

Odstraňovač žmolkov

Detail

Praktické darčeky bývajú tie najlepšie. Žmolky na oblečení nevyzerajú príliš dobre, lenže nemožno im celkom zamedziť. Vďaka tomuto odžmolkovaču sa ich jednoducho a rýchlo zbavíte a vaše oblečenie bude vyzerať zase oveľa lepšie. Možno ho použiť na svetre, deky, kabátiky alebo fleecové materiály, ktoré majú často sklony žmolkovatieť. Je to ľahké a rýchle. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač žmolkov , Leifheit pegasus 180 (4006501815101)

Leifheit Sada na zametanie rúk Leifheit 1 ks 41410

Leifheit Sada na zametanie rúk Leifheit  1 ks 41410
Detail

Už žiadne prachové zvyšky a zvyšky nečistôt, ktoré odfukujú popolnicu na ceste k odpadkovému koši: súprava na zametanie rúk Leifheit má extra veľkú lopatu s trochou uzavretej komory na nečistoty, v ktorej môžu byť bezpečne prepravované aj tie najjemnejšie častice prachu. Šikovná kefa s rozdelenými koncami štetín zaisťuje optimálne výsledky zametania. Každá jedna štetina má nespočetné množstvo chlpov tenkých vetiev, ktoré znásobujú výkonnosť zametania a extrahujú najjemnejšie prachové častice z najmenšej praskliny. Po zametaní zametač zacvakne do lopaty svojou ergonomickou mäkkou rukoväťou. Spoločne ich možno zavesiť, aby sa šetrilo miesto. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada na zametanie rúk Leifheit 1 ks 41410 , Leifheit linoprotect 400 (82100)

LEIFHEIT Set mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo - doprava zadarmo

Leifheit Rukávnik

Leifheit Rukávnik
Detail

Rukávnik je praktickým pomocníkom pri žehlení rukávov, úzkych nohavíc a iných menej dostupných častí odevov. Odteraz už žiadne prehyby na rukávoch. Stačí len rukáv či nohavicu nasunúť na rukávnik, vyžehliť, pootočiť, vyžehliť, pootočiť - pekne dookola, kúsok po kúsku.Rukávnik Leifheit je možné po dožehlení ľahko zložiť, takže pri uskladnení zaberie menej miesta. Ľahká kovová konštrukcia zaisťuje dobrú stabilitu rukávnika. Spodná časť konštrukcie je opatrená protišmykovými plastovými návlekmi. Poťah rukávnika je vyrobený zo 77 % bavlny a 23 % polyuretánu, obzvlášť dobre prepúšťa paru.poťah prateľný (bez aviváže) na 40 °Cžehliaca plocha: 57 x 10,5 cmrozmery v zloženom stave na uskladnenie: 66 x 12 x 4,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Rukávnik , Leifheit čistič radiátorů (41216)

LEIFHEIT 51016

LEIFHEIT 51016
Detail

Vysavač na okna Window Cleaner + tyč 43 cm + mop na oknačištění oken beze skrvn, elektrické odsávání vody a nečistot, výdrž baterie až 35 minut, tyč, mop a vyměnitelná užší hubicetyrkysová/bíláParametry:Váha (kg) - netto bez obalu:1.2 (kg)Hloubka s obalem (mm):25 (mm)Výška (mm):47.5 (mm)Váha (kg) s obalem:1.68 (kg)Šířka s obalem (mm):22 (mm)Výška s obalem (mm):48 (mm)Šířka (mm):1 (mm)Hloubka (mm):23 (mm)Hmotnost:1.2 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT 51016 , Leifheit classic 70 83056

Odstraňovač vodného kameňa

Odstraňovač vodného kameňa
Detail

Ekologický čistič a odstraňovač vodného kameňa v jednom . Všestranný čistič odstraňuje usadeniny, pripáleniny, predchádza rastu a šíreniu plesní či baktérií . Navracia čistotu a lesk do domácnosti. Zatočí s vodným kameňom a rozžiari tak všetky povrchy vrátane obkladov, skla či sanity . V kombinácii so sódou predstavuje mocný čistič pre ekologickú domácnosť . Zmäkčuje vodu, odvápňuje a pomáha spriechodniť upchaté odtoky . > vegánsky produkt s vysokou biologickou rozložiteľnosťou > bez chémie a syntetických detergentov či vôní, znižuje riziko podráždenia pokožky a vzniku alergických reakcií > vďaka nízkej úrovni toxicity pre vodné organizmy je kyseina citrónová ideálny všestranný pomocník vhodný aj pre septiky > účinne čistí a odstraňuje vodný kameň a usadeniny, prináša čistotu do každej domácnosti, pričom šetrí životné prostredie LEN ONLINE Objednaj s voľbou osobného odberu a vyzdvihni si tento produkt aj v kamennej predajni! > EKOLOGICKÝ ČISTIČ > PRE ZDRAVÚ DOMÁCNOSŤ > VODNÝ KAMEŇ, USADENINY, HRDZA > BAKTÉRIE, PLESNE (soaphoria.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač vodného kameňa , Leifheit quartett 20 81410

Odstraňovač vodného kameňa

Odstraňovač vodného kameňa
Detail

Ekologický pohlcovač vápenných usadenín do kotlov alebo varných kanvíc Skvelé riešenie pre oblasti s tvrdou vodou. Zamedzovanie tvorby vodného kameňa a jeho odstraňovanie je možné riešiť bez chémie. Bez nákladnej údržby. Efektívne odstránenie vodného kameňa pomocou krúžku z nerezovej ocele. Pomáha predĺžiť životnosť spotrebičov. Krúžok vložte do kanvice alebo kotla a varte vodu spoločne s ním. Krúžok vyklepte. Priemer: 4 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač vodného kameňa , Leifheit clean tenso (11910)

Odstraňovač buriny Bionic

Odstraňovač buriny Bionic
Detail

Zvládnite burinu horúcim vzduchom. Prúdy horúceho vzduchu o sile až 650°C ničí účinne a trvalo všetku burinu. Môžete využiť aj ako rozdmýchávač grilu, alebo ako teplovzdušnú pištoľ na odstraňovanie farieb a lakov. Výkon: 2 000 W Rozmery: 50 x 12,5 x 9 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač buriny Bionic , Leifheit stolný špirálový krájač (03222)

Odstraňovač čiernych bodiek

Odstraňovač čiernych bodiek
Detail

Odstraňuje nečistoty z pleti ako profesionál. Vyrobené z vysoko kvalitnej chirurgickej ocele pre hygienické ošetrenie pokožky. Bezpečný úchop vďaka rebrovanej rukoväti možno dezinfikovať a sterilizovať. Nástroje je možné odskrutkovať. Dĺžka: 17 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač čiernych bodiek , Leifheit ručný špirálový krájač (03221)

Odstraňovač buriny 3v1

Odstraňovač buriny 3v1
Detail

Účinný horúcovzdušný ničiteľ buriny bez chemikálií a bez ohýbania. Zariadenie vytvára teplotu vzduchu až do 650°C a v priebehu niekoľkých sekúnd sa dá premeniť na ručný nástroj a použiť ako teplovzdušná pištoľ alebo podpaľovač. S tromi úrovňami ohrevu a 5 nadstavcami. Teraz s praktickou taškou na príslušenstvo. Sieťová prevádzka. Výkon 2 000 wattov. 2 m kábel. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač buriny 3v1 , Leifheit regulus aqua powervac (4006501119148)

Akutol Odstraňovač náplastí

Akutol Odstraňovač náplastí
Detail

Zdravotnícka pomôcka slúži k jednoduchému odstráneniu krycích a transdermálnych náplastí, adhezívnych obväzov a iných zdravotníckych pomôcok lepených na povrch tela. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Akutol Odstraňovač náplastí , Leifheit airboard compact m 72585

Kärcher - Odstraňovač tapiet

Kärcher - Odstraňovač tapiet
Detail

Odstraňovač tapiet na bezproblémové odstraňovanie tapiet a zvyškov lepidla pomocou intenzívnej pary. S ním sa parný čistič stáva odstraňovačom tapiet a prestavba bytu sa bude detskou hrou. (kaercher.com SK)

Podobné produkty ako Kärcher - Odstraňovač tapiet , Leifheit linomatic 500 plus (85276)

Odstraňovač žmolkov Wenko

Odstraňovač žmolkov Wenko
Detail

Wenko, to je kúpeľňový a upratovací kráľ. Táto značka je skutočným odborníkom na všetky možné vychytávky, ktoré vám uľahčia život a ušetria veľa miesta i nervov. Trikrát sláva pre Wenko! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač žmolkov Wenko , Leifheit linomatic 600 plus (85277)

Odstraňovač chlpov 4L

Odstraňovač chlpov 4L
Detail

Kvalitní Odstraňovač chlpov 4L z kategorie Dom a záhrada | Chovateľstvo | Chovateľské potreby pre psov | Ostatné potreby pre psov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač chlpov 4L , Leifheit piccolo micro duo 57023

LEIFHEIT Náhrada na mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo MICRO DUO

LEIFHEIT SKRABKA, 03158

LEIFHEIT SKRABKA, 03158
Detail

ŠKRABKA. praktická škrabka značky Leifheit.. vysoko kvalitné prevedenie nerez oceľou v kombinácii s plastom. uško na zavesenie. jednoduchá údržba, dlhá životnosť (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SKRABKA, 03158 , Leifheit pegasus 200 comfort (81516)

LEIFHEIT VERONA 180

Detail

SUŠIAK NA BIELIZEŇ . Stabilný sušiak na bielizeň . Pre použitie vnútri i vonku . Rozmery: 55 x 127 x 4,5 cm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT VERONA 180 , Leifheit podlahový mop classic (87016)

Leifheit 51030 NEMO

Detail

Vysává a leští okna beze skvrn. Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. Extra lehký a ergonomicky tenký design pro jedinečně jednoduché používání.Parametry:Hloubka s obalem (mm):331 (mm)Šířka (mm):9 (mm)Šířka s obalem (mm):234 (mm)Výška s obalem (mm):122 (mm)Hloubka (mm):215 (mm)Váha (kg) s obalem:0.89 (kg)Výška (mm):348 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.75 (kg)Hmotnost:0.75 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 51030 NEMO , Leifheit handrička pico spray (56591)

Leifheit #####Click-Adapter

Leifheit  #####Click-Adapter
Detail

Praktický cvakací adaptér pre vysávač na okná a kúpeľne Nemo od spoločnosti Leifheit umožňuje rozšírenie rozsahu pomocou kľučky. Pretože bez ohľadu na to, či ide o zimnú záhradu, strešné okno alebo veľké tabule na schodisku - na vysoké miesta je často nevyhnutný rebrík. To je však nielen časovo náročné, ale tiež často nie práve neškodné. Vďaka predĺženiu sa dajú vysoké plochy ľahko vyčistiť od podlahy. Cvakací adaptér je pripevnený k rukoväti vysávača Nemo na okná a kúpeľne pomocou rýchloupínacieho zipsu. Vďaka tomu je pripevnenie obzvlášť ľahké a bezpečné. Cvakací adaptér je vhodný pre všetky kľučky systému Leifheit v rôznych dĺžkach. Jednoducho ho zasuňte do otvoru - a rukoväť sa jedným kliknutím pripevní k adaptéru. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leifheit #####Click-Adapter , Leifheit čistič žalúzií – biely (41316)

Leifheit #####Wandhalter biela

Leifheit  #####Wandhalter biela
Detail

Ak chcete po sprchovaní odstrániť dlaždice alebo sklenené povrchy, aby nevznikal nepekný vodný kameň, urobíte to obzvlášť rýchlo a ľahko pomocou vysávača na okná a kúpeľne Nemo od spoločnosti Leifheit. Aby ste mali zariadenie vždy po ruke, je k dispozícii vhodný nástenný držiak špeciálne pre vysávač na okná a kúpeľne. To sa dá pripevniť nielen na stenu vŕtaním, ale aj na sprchovú stenu alebo kúpeľňové skrinky. Pomocou upínacieho mechanizmu, ktorý je vhodný pre dvere skriniek s hĺbkou až 20 mm, nie je potrebné vŕtanie. Obzvlášť praktické: na konzolu je možné pripevniť aj zástrčku vákuovej nádrže na okno a kúpeľňu. To má výhodu v tom, že zariadenie môže čisto a dôkladne vysušiť. Vďaka svojmu jednoduchému dizajnu v nadčasovej bielej farbe je držiak ťažko viditeľný a harmonicky zapadne do každej kúpeľne. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leifheit #####Wandhalter biela , Leifheit linomatic 400 easy (85285)

LEIFHEIT PARAT (25723)

LEIFHEIT PARAT (25723)
Detail

Držiak na kuchynské utierky – na hmoždinky, plastový, vhodný na papierové utierky, alobal, potravinové fólie a vrecká, odkladacia plocha a nože na rezanie fólie súčasťou, rozmery 31,7 × 38,8 × 9,5 cm (V׊×H), biela farba Chcete mať v kuchyni všetko potrebné pri ruke? Vyskúšajte nástenný držiak LEIFHEIT PARAT. Držiak je vyrobený z kvalitného a odolného plastu a skvele poslúži ako zásobník na baliace fólie, papierové utierky, alobal a potravinové vrecká. Nože na rezanie, ktoré sú súčasťou tohto držiaka, vám uľahčia prácu pri rezaní požadovanej dĺžky fólie alebo alobalu. Spríjemnite si varenie, pečenie alebo prípravu desiatej s praktickým držiakom LEIFHEIT PARAT! Kľúčové vlastnosti držiaka LEIFHEIT PARATPraktický nástenný držiak LEIFHEIT PARAT do kuchyneDržiak LEIFHEIT je vyrobený z kvalitného odolného plastuSúčasťou držiaka LEIFHEIT PARAT sú nože na rezanie fóliePoslúži ako zásobník na baliace fólie, papierové utierky, alobal a potravinové... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PARAT (25723) , Leifheit organizér click systém (52111)

Leifheit DUSTY 41524

Leifheit DUSTY 41524
Detail

Prachovka – čistič určený špeciálne na čistenie kútov, rohov a ťažko dostupných miest, ukončenie pre systém Easy clip, vhodný pre všetky násady z radu Easy clip, záber: 26cm Praktická prachovka značky Leifheit vám uľahčí upratovanie vašej domácnosti. Je určená na čistenie ťažko dostupných priestorov ako sú kúty a rohy. Prachovka má systém Easy clip, ktorý umožňuje nasadenie prachovky na všetky násady z tohto radu. Kľúčové vlastnosti prachovky Leifheit DUSTY 41524Prachovka značky LeifheitJe určená na čistenie ťažko dostupných priestorovĽahko vyčistí rohy a kúty miestnostíJe vybavená systémom Easy ClipVhodná pre všetky násady s týmto systémom (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit DUSTY 41524 , Leifheit žmýkací nadstavec combi (52003)

Leifheit NEMO 51030

Leifheit NEMO 51030
Detail

Vysávač na okná – na okná, dlaždice, zrkadlá aj sprchové kúty, odnímateľná stierka, nabíjačka, funkcia automatického odsávania vody, vstavaná nádrž na vodu s objemom 60ml, rozmery 34,8×9×21,5cm Vysávač na klasické aj strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty a dlaždice je ľahký, ergonomický a veľmi dobre sa s ním pracuje. Leifheit NEMO čistí okná vďaka elektrickému odsávaniu vody. Pretože má nádržku zabudovanú v rukoväti, umýva až na okraj okna. Nádržka s obsahom 60 ml sa veľmi ľahko vyprázdňuje a lítiovo-iónová batéria vydrží až 45 minút v činnosti. S pomocou Leifheitu NEMO vysajete a vyleštíte vaše okná bez šmúh.Kľúčové vlastnosti vysávača na okná Leifheit NEMO 51030Leifheit NEMO vysáva aj leštíNa okná, zrkadlá, sprchové kúty a dlaždiceVysávač na okná Leifheit NEMO je extra ľahkýErgonomický a veľmi dobre sa s ním pracujeNEMO má funkciu automatického odsávania vodyS nádržkou zabudovanou v rukovätiLítiovo-iónová batéria vydrží až 45 minútVodotesnosť:IPX7Farba:biela,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit NEMO 51030 , Leifheit linomatic 500 easy (85286)

Odstraňovač pňov, 500 g

Odstraňovač pňov, 500 g
Detail

Vysoko účinný prostriedok pre urýchlenie rozkladu pňa. Jednoducho vyvŕtajte niekoľko otvorov v pni a naplňte granulami. Po niekoľkých mesiacoch sa peň rozloží. Granule sú pre pôdu neškodné, pôsobí ako hnojivo. Obsah 500g. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač pňov, 500 g , Leifheit classic 200 flex 81408

Odstraňovač pňov, 300 g

Odstraňovač pňov, 300 g
Detail

Vysoko účinný prostriedok na urýchlenie rozkladu pňov. Jednoducho vyvŕtajte do pňa niekoľko otvorov a naplňte ich granulami. Po niekoľkých mesiacoch sa peň rozloží. Granule sú pre pôdu neškodné a pôsobia ako hnojivo. Obsah 300 g. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač pňov, 300 g , Leifheit - štipce, 25 ks (85660)

Chicco Sensitive - odstraňovač škvŕn

Chicco Sensitive - odstraňovač škvŕn
Detail

Rozlúčte sa so škvrnami, vrátane tých typických pre detské oblečenie! Chicco odstraňovač škvŕn špeciálne vytvorený s aktívnym kyslíkom efektívne odstraňuje škvrny a to najmä s ktorými dieťa prichádza do kontaktu najviac (napr. Tráva, rajčina, ovocie,...) prípravok s 96% prírodných prísad. Testované na prítomnosť niklu, chrómu a kobaltu. Bez farbív a vôní. Obsah balenia : 500ml (drmax.sk)

Podobné produkty ako Chicco Sensitive - odstraňovač škvŕn

Sanytol Dezinfekcia Odstraňovač Škvŕn

Sanytol Dezinfekcia Odstraňovač Škvŕn
Detail

Práškový dezinfekčný prostriedok na odstraňovanie škvŕn bol vyvinutý špeciálne pre odstraňovanie škvŕn z bielizne. Bielizeň vypraná pri nízkych teplotách aj naďalej obsahuje mikróby. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sanytol Dezinfekcia Odstraňovač Škvŕn

Odstraňovač zvieracích chlpov Zelená

Odstraňovač zvieracích chlpov Zelená
Detail

Odstraňovač zvieracích chlpov Milovníci všetkých štvornohých maznáčikov vedia, že chlpy sú skrátka všade a dostať ich dole z niektorých povrchov je niekedy poriadny oriešok. Nemáte dobré skúsenosti s valčekmi a rôznymi druhmi kief? Tento samočistiaci odstraňovač chlpov je skvelým riešením. Veľmi ľahko sa používa, stačí vykonať niekoľko krátkych ťahov valčekom tam a späť po zvolenom povrchu a ľahko pritlačiť, aby sa odstránili všetky vlasy z oblečenia alebo čalúnenia. Zvyšné chĺpky na rolke je možné odstrániť ručne alebo pod tečúcou vodou. Valec má špeciálne nylonové štetiny a gumové stierky, vďaka ktorým sa rýchlo zbavíte chlpov a žmolkov. Zbiera tiež hlboko zapustené vlasy v pohovkách, kreslách, kobercoch, posteliach, oblečení atď. Výhody produktu: Opakovane použiteľný, nepotrebuje výmenné hlavice Zásobník na chlpy Ľahký Špecifikácia: Veľkosť: 19cm x 19cm Farba: Zelená Materiál: Plast (izmael.eu)

Podobné produkty ako Odstraňovač zvieracích chlpov Zelená

Odstraňovač zápachu Kemo Z101

Odstraňovač zápachu Kemo  Z101
Detail

Na spoľahlivé odstránenie vôňových škvŕn z kôpky motorového priestoru atď. Ak sa vôňové škvrny neodstránia, kôra sa cíti provokovaná a bráni svoje územie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač zápachu Kemo Z101

easymaxx 09220 odstraňovač buriny

easymaxx 09220  odstraňovač buriny
Detail

Povedzte vojnu divokým burinám medzi dlažobnými doskami a na terase - s univerzálnym horákom „EASYmaxx“! Vďaka svojmu silnému výkonu 2 000 wattov a tepelnému lúču 600 stupňov sú nežiaduce rastliny, buriny a machy rýchlo odstránené. Zariadenie beží iba na elektrinu a nevyžaduje plynové kartuše ani škodlivé chemikálie. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a praktickému dizajnu vám univerzálna baterka „EASYmaxx“ umožňuje pracovať dlhšie bez veľkého úsilia. Inak únavné pletie na kolenách je už minulosťou. Ale to nie je všetko: Univerzálny horák „EASYmaxx“ je možné v niekoľkých jednoduchých krokoch prestavať na teplovzdušnú pištoľ, a je preto ideálny aj na zapálenie dreveného uhlia alebo palivového dreva v rúre alebo krbe. Univerzálny horák „EASYmaxx“ môžete tiež rýchlo a jednoducho použiť na spájkovanie a cínovanie, rozmrazovanie vodovodných potrubí alebo vykurovanie kovových dielov - skutočný univerzál! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako easymaxx 09220 odstraňovač buriny

Beaphar Odstraňovač škvŕn 500ml

Beaphar Odstraňovač škvŕn 500ml
Detail

výrobok na rýchle a účinné odstránenie škvŕn spôsobených domácimi zvieratami (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Beaphar Odstraňovač škvŕn 500ml

Odstraňovač buriny AQUACRAFT SL2110303X

Odstraňovač buriny AQUACRAFT SL2110303X
Detail

Kvalitní Odstraňovač buriny AQUACRAFT SL2110303X z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Záhradné náradie | Motyky a kultivátory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač buriny AQUACRAFT SL2110303X

Magnet 3Pagen Odstraňovač chĺpkov

Magnet 3Pagen Odstraňovač chĺpkov
Detail

Zamatovo jemný epilátor funguje ako peeling - bez podráždenia citlivej pokožky. Jednoduchými krúživými pohybmi prechádzajte postihnuté miesta pokožky tak dlho, až bude koža jemná. Ideálny pre dámske fúziky. S praktickou úchytkou na prst. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Odstraňovač chĺpkov

Magnet 3Pagen Odstraňovač žmolkov

Magnet 3Pagen Odstraňovač žmolkov
Detail

Oder spôsobil, že Vaše pleteniny nevyzerajú dobre? Tento šikovný odstraňovač žmolkov s 3 nadstavcami jemne odstráni žmolky a vyhladzuje vlákna. Všetko opäť vyzerá ako nové. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Odstraňovač žmolkov

Mivardi odstraňovač poťahu šnúrky

Mivardi odstraňovač poťahu šnúrky
Detail

Mivardi odstraňovač poťahu šnúrky (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi odstraňovač poťahu šnúrky

Mueller odstraňovač tejpov (0746762005074)

Mueller odstraňovač tejpov (0746762005074)
Detail

Tejp – odstraňuje všetky tejpovacie pásky, jednoduchá aplikácia postrekom, efekt do niekoľkých sekúnd, citrusová aróma Užitočný prípravok vo forme spreja Mueller Tape Remover vám pomôže odstrániť zvyšky tejpovacej pásky alebo lepidla, ale možno ho využiť aj na šetrné odstránenie leštidla a ďalších látok. Počas niekoľkých sekúnd po nastriekaní na pokožku možno tejp jednoducho odlúpnuť. Prípravok má príjemnú vôňu citrusov a jeho aplikácia tak bude príjemnejšia. Mueller Tape Remover sa môže pýšiť zložením z látok, ktoré nedráždia pokožku. Tento odstraňovač tejpov sa dodáva v balení 118 ml a vydrží vám tak po dlhú dobu.Kľúčové vlastnosti odstraňovača tejpov MuellerOdstraňuje zvyšky tejpovacích fixačných pások, lepidla, leštidla, mastnotyMueller Tape Remover v sprejiJednoduchá aplikácia s rýchlym účinkomVôňa citrusovObjem 118 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Mueller odstraňovač tejpov (0746762005074)

APLI odstraňovač etikiet (11303)

APLI odstraňovač etikiet (11303)
Detail

Čistiaci roztok – vhodný na papierové etikety, odstraňuje ich bez stopy, jednoduché rýchle použitie, 200 ml Odstraňovač papierových etikiet APLI sprej je skvelým pomocníkom v kancelárii aj v domácnosti. Potrebujete šetrne odstrániť papierovú etiketu nalepenú na skle, plaste či kancelárskych doskách? Naneste na ňu sprej, nechajte pôsobiť 2 – 5 minút a potom ju jednoducho a bez stopy odstránite. Vhodný len pre papierové etikety. Kľúčové vlastnosti odstraňovača etikiet APLI v sprejiVýborný pomocník v kancelárii aj v domácnostiSprej APLI odstráni papierovú etiketu nalepenú na skle, plaste či kancelárskych doskáchVhodný len pre papierové etiketyJednoduché použitie – nanesiete, necháte pôsobiť a bez stopy odstrániteObjem:200 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako APLI odstraňovač etikiet (11303)

HG odstraňovač plesne HGOP

HG odstraňovač plesne HGOP
Detail

HG Odstraňovač plesne v rozprašovači účinne odstráni plesne a plesňové nánosy napr.v sprche, kúpeľni a kuchyni. Účinkuje už behom niekoľkých pár sekúnd. (siko.sk)

Podobné produkty ako HG odstraňovač plesne HGOP

HG odstraňovač pachu HGOPA

HG odstraňovač pachu HGOPA
Detail

HG odstraňovač pachu bol špeciálne vyvinutý na odstraňovanie nepríjemných pachov biologickým spôsobom. (siko.sk)

Podobné produkty ako HG odstraňovač pachu HGOPA

Leifheit Držiak rolí PARAT

Leifheit Držiak rolí PARAT
Detail

Praktický držiak rolí PARAT značky Leifheit, nenahraditeľný pomocník v každej domácnosti. Zásobník na baliace fólie, papierové utierky, alobal alebo vrecká na potraviny. Umožňuje jednoduché a rýchle oddelenie požadovanej dĺžky. Držiak je vyrobený z kvalitného plastu a ušľachtilej ocele v originálnom dizajne.Návod na inštaláciu držiaka v priloženom súbore. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Držiak rolí PARAT

Leifheit 41404 zametaci set

Leifheit 41404 zametaci set
Detail

Tento zametací set obsahuje metličku a lopatku s dlhou rukoväťou, takže sa pri zametaní stáva pohodlnejším, pretože sa nemusíte ohýbať. Vo svojom minimalistickom prevedení sa dá set ľahko skladovať a nezaberie veľa priestoru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 41404 zametaci set

LEIFHEIT OBRACACKA PROLINE, 03022

LEIFHEIT OBRACACKA PROLINE, 03022
Detail

OBRACAČKAPOPIS: Vysoko kvalitný design nehrdzavejúcej oceli v kombinácii s plastom, Uško na zavesenie, Jednoduchá údržba Dlhá životnosťPARAMETRE: Farba: stireborná/čierna Materiál: plast/ušlachtilá oceľ Rozmer výrobku: 3 x 36,4 x 8 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT OBRACACKA PROLINE, 03022

LEIFHEIT OBRACACKA PROLINE, 03023

LEIFHEIT OBRACACKA PROLINE, 03023
Detail

OBRACAČKA. Vysoko kvalitný design nehrdzavejúcej oceli v kombinácii s plastom,. Uško na zavesenie,. Jednoduchá údržba. Dlhá životnosť. Materiál: plast/ušlachtilá oceľ. Farba: stireborná/čierna. Rozmery: 2,7 x 36,5 x 8,1 cm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT OBRACACKA PROLINE, 03023

LEIFHEIT CISTIC RADIATOROV, 41216

LEIFHEIT CISTIC RADIATOROV, 41216
Detail

Čistič radiátorov. pre všetky typy radiátorov. pre suché i mokré čistenie. špeciálne mikrovlákno priťahuje a zachytáva všetky nečistoty. odnímateľný prateľný návlek. rozmery 23,5 x 8,5 cm. farba: biela/tyrkysová. záruka (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT CISTIC RADIATOROV, 41216

Leifheit 41316 na žaluzie

Leifheit 41316 na žaluzie
Detail

Čistič na žalúzie je vynikajúci pomocník na čistenie všetkých typov žalúzií (z hliníka, papiera aj dreva). Je vhodný na suché aj mokré čistenie. Štyri stieracie plochy čističa odstraňujú nečistotu hneď na dvoch lamelách súčasne. Špeciálne mikrovlákno na stieracích plochách perfektne priťahuje a zachytáva prachové častice. Plochy je možné jemne ručne vyprať pomocou pracieho prostriedku bez aviváže. Materiál: plast, mikrovlákno. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 41316 na žaluzie
LEIFHEIT PARAT (25723), LEIFHEIT Tower 190 81435, LEIFHEIT LinoPush 500 (85360), LEIFHEIT PEGASUS 180 (4006501815101), Leifheit LinoProtect 400 (82100), Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103), LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216), LEIFHEIT Classic 70 83056, LEIFHEIT Quartett 20 81410, LEIFHEIT Clean Tenso (11910), LEIFHEIT Stolný špirálový krájač (03222), LEIFHEIT Ručný špirálový krájač (03221), Leifheit REGULUS Aqua PowerVac (4006501119148), Leifheit Airboard Compact M 72585, Leifheit Linomatic 500 Plus (85276), Leifheit Linomatic 600 Plus (85277), LEIFHEIT PICCOLO Micro duo 57023, LEIFHEIT Classic Mop Set 56792, LEIFHEIT PEGASUS 200 COMFORT (81516), Leifheit Podlahový mop Classic (87016), Leifheit Handrička PICO SPRAY (56591), LEIFHEIT Čistič žalúzií – biely (41316), LEIFHEIT Linomatic 400 Easy (85285), LEIFHEIT Organizér Click Systém (52111), LEIFHEIT Žmýkací nadstavec Combi (52003), LEIFHEIT Linomatic 500 Easy (85286), LEIFHEIT Classic 200 Flex 81408, LEIFHEIT - Štipce, 25 ks (85660)