Leifheit podlahovy zametac clean and away click system, 56678

Produkt Leifheit podlahovy zametac clean and away click system, 56678 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit podlahovy zametac clean and away click system, 56678 upraviť a produkt hľadať znova.

LEIFHEIT PODLAHOVY ZAMETAC CLEAN AND AWAY CLICK SYSTEM, 56678

LEIFHEIT PODLAHOVY ZAMETAC CLEAN AND AWAY CLICK SYSTEM, 56678
Detail

PODLAHOVÝ ZAMETAČ. rýchle suché čistenie všetkých hladkých povrchov. vybavená až 1,30 m výsuvným teleskopickým ramenom. pre čistenie okolo stola a nôh stoličiek. Základná doska a Telskopstiel s click systémom Leifheit (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY ZAMETAC CLEAN AND AWAY CLICK SYSTEM, 56678 , Leifheit set clean & away (click systém) (56666)

LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666)

LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666)
Detail

Mop – sada, ideálny na suché upratovanie hladkých podláh Chcete mop, s ktorým bude podlaha čistá raz dva? Potom sa vám bude určite páčiť LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém). Súčasťou tejto súpravy je set. Keď sa nadstavec opotrebuje, môžete ho vymeniť za nový. Materiálom tyče LEIFHEIT je kov, vďaka čomu vyniká odolnosťou proti opotrebeniu. Kľúčové funkcie mopu LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) S mopom bude každé umývanie podlahy ľahké Materiálom tyče je kov Nadstavec mopu možno vymeniť (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666) , Leifheit - nadstavec, mop clean & away (56672)

LEIFHEIT SET CLEAN AND AWAY, 56666

LEIFHEIT SET CLEAN AND AWAY, 56666
Detail

SET CLEAN AND AWAY . Set Clean & Away je ideálne pre suchý upratovanie hladkých plôch značky Leifheit. . S medzerou pre ľahké upratovanie okolo nábytku - napr. Okolo rohov nábytku či nôh stola . Kompatibilný s CLICK systémom . S (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SET CLEAN AND AWAY, 56666 , Leifheit stierka na dlažbu head click system (56422)

LEIFHEIT Organizér Click Systém (52111)

LEIFHEIT Organizér Click Systém (52111)
Detail

Organizér – na skladovanie ku Click Systému (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Organizér Click Systém (52111) , Leifheit mop clean & away s teleskopickou tyčou (56667)

Leifheit teleskopická tyč (click system) 41522

Leifheit teleskopická tyč (click system) 41522
Detail

Teleskopická tyč Leifheit s dĺžkou 110 až 190 cm. Disponuje funkciou Easy-Click, ľahké nacvaknutie ostatného príslušenstva. Kompatibilná pre nadstavce zo série Click System (mopy na okná, zmetáky, vysávače okien, čističe okien atď.). Kĺb otočný o 360°. Možnosť variabilne predĺžiť zo 110 cm až do 190 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit teleskopická tyč (click system) 41522 , Leifheit stierka na kúpeľňovú dlažbu head click system (56423)

Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)

Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)
Detail

Náhradný nadstavec – nadstavec pre mop, ideálny na suché upratovanie hladkých plôch, s medzerou na jednoduché upratovanie okolo nábytku – napr. okolo rohov nábytku Nadstavec, mop Clean & Away značky Leifheit sa skvele hodí na suché čistenie najmä hladkých plôch. Disponuje flexibilnou hlavicou a medzerou, vďaka ktorej sa mop ľahko zloží a dostanete sa tak aj na horšie dostupné miesta. Nemusíte sa už zložito skláňať a naťahovať, aby ste utreli prach či nečistoty pod nábytkom. Presah čistiacej handričky zaisťuje, aby sa nič nehromadilo v rohoch nábytku. Návlek jednoducho vymeníte 4 zabudovanými klipsami na hornej strane násady. Nadstavec pre mop Clean & Away je kompatibilný s teleskopickými tyčami Leifheit so systémom CLICK. Kľúčové vlastnosti nadstavca Mop Clean & Away LeifheitNadstavec Mop Clean & Away je kompatibilný so sériou systému Leifheit CLICK Ideálny na suché upratovanie hladkých plôchFlexibilná hlavica sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672) , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56669)

Leifheit 51163 obojstranný mop na okná click system

Leifheit 51163 obojstranný mop na okná click system
Detail

Obojstranný mop je ideálny na umývanie okien, rámov a rohov okien. Účinne rozpúšťa všetky nečistoty a disponuje vysokým stupňom savosti. Návlek zo špeciálneho mikrovlákna je rozmiestnený po celej ploche nadstavca so šírkou 26 cm. Možné prať v práčke, bez aviváže. Je kompatibilný s produktmi radu Click System. Rozmer: 20 x 5 x 28 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 51163 obojstranný mop na okná click system , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56668)

LEIFHEIT Stierka na dlažbu Head Click System (56422)

LEIFHEIT Stierka na dlažbu Head Click System (56422)
Detail

Stierka – na hladké aj hrubé povrchy podláh, neabsorbuje vodu, kompatibilná s LEIFHEIT Click System, modro-čierna farba, šírka 45 cm Gumová stierka na dlažbu značky LEIFHEIT Premium Dura-Flex pre efektívne stieranie vody bez šmúh. Vhodná pre hladké i hrubé povrchy podláh. Stierka na dlažbu LEIFHEIT neabsorbuje vodu. Kompatibilný s LEIFHEIT Click System. Šírka stierky na dlažbu je 45 cm. Kľúčové vlastnosti stierky na dlažbu LEIFHEIT Head Click SystemStierka na dlažbu značky LEIFHEITGumová Premium Dura-Flex stierka pre efektívne stieranie vody bez šmúhVhodná pre hladké i hrubé povrchy podláhStierka na dlažbu LEIFHEIT neabsorbuje voduKompatibilný s LEIFHEIT Click SystemŠírka stierky na dlažbu je 45 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stierka na dlažbu Head Click System (56422) , Leifheit organizér click systém (52111)

Stierka na kúpeľňovú dlažbu Leifheit nástavec Click Systém 56423

Stierka na kúpeľňovú dlažbu Leifheit nástavec Click Systém 56423
Detail

Účinné stieranie bez šmúh vďaka bielej gumovej stierke Premium Dura-Flex, neabsorbuje vodu, dokonale čistí podlahy s vysokým hygienickým faktorom - vhodné do kúpeľní, okolo bazénov, sáun atď. Kompatibilný so systémom Click, šírka stierky 45 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stierka na kúpeľňovú dlažbu Leifheit nástavec Click Systém 56423 , Leifheit clean tenso (11910)

LEIFHEIT Stierka na kúpeľňovú dlažbu Head Click System (56423)

LEIFHEIT Stierka na kúpeľňovú dlažbu Head Click System (56423)
Detail

Stierka – na efektívne stieranie vody, záber 45cm Praktická stierka na kúpeľňovú dlažbu značky LEIFHEIT. Gumová Premium Dura-Flex stierka sa hodí pre efektívne stieranie vody bez šmúh. Vhodná pre čistenie podláh s vysokým hygienickým faktorom ako sú sauny, okolie bazénu či podlahy kúpeľňové. Stierka na kúpeľňovú dlažbu LEIFHEIT je kompatibilný s Click Systemom. Kúpeľňová stierka dosahuje šírku 45 cm. Kľúčové vlastnosti stierky na kúpeľňovú dlažbu LEIFHEIT Head Click SystemPraktická stierka na kúpeľňovú dlažbu značky LEIFHEITGumová Premium Dura-Flex stierka pre efektívne stieranie vody bez šmúhVhodná pre čistenie podláh s vysokým hygienickým faktorom ako sú sauny, okolie bazénu či podlahy kúpeľňovéStierka na kúpeľňovú dlažbu LEIFHEIT je kompatibilný s Click SystemomKúpeľňová stierka dosahuje šírku 45 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stierka na kúpeľňovú dlažbu Head Click System (56423) , Click and grow koriander (sgco)

LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667)

LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667)
Detail

Mop – podlahový, s teleskopickou tyčou Pátrate po mope, ktorý vám pomôže umyť podlahu úžasne rýchlo a dokonale? Potom si nenechajte ujsť LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou so záberom širokým 26 cm. Plochý mop na upratovanie skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Kľúčové prednosti mopu LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou S mopom budú vaše podlahy umyté a čisté raz dva Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Šírka záberu mopu LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou dosahuje 26 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667) , Click and grow bazalka (sgba)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669)
Detail

Handrička - jednorazový handričku určený na odstránenie prachu z rôznych povrchov, vhodný pre suché i vlhké utieranie Jednorázovú handričku na mop Clean & Away od firmy LEIFHEIT so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahuje a drží prach. Jednorazovú handričku LEIFHEIT je vhodná ako pre suché, tak pre vlhké utieranie a to z rôznych povrchov. V škatuľkovom balení nájdete 30 kusov jednorazových handričiek. Kľúčové vlastnosti jednorazových handričiek LEIFHEIT na mop Clean & AwayJednorázová handrička na mop Clean & Away od firmy LEIFHEITHandričku so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahuje a drží prachPrach odstraňuje z rôznych povrchovJednorazová handrička LEIFHEIT je vhodný ako pre suché, tak pre vlhké utieranieV škatuľkovom balení nájdete 30 kusov jednorazových handričiek (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669) , Leifheit clean tenso 2 ks (11911)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668)
Detail

Handrička - jednorazový handričku určený na odstránenie prachu z rôznych povrchov, vhodný pre suché i vlhké utieranie Jednorázové handričky na mop Clean & Away od firmy LEIFHEIT so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahujú a držia prach. Jednorazové handričky LEIFHEIT sú vhodné ako pre suché, tak pre vlhké utieranie a to z rôznych povrchov. V škatuľkovom balení nájdete 20 kusov jednorazových handričiek. Kľúčové vlastnosti jednorazových handričiek LEIFHEIT na mop Clean & AwayJednorázové handričky na mop Clean & Away od firmy LEIFHEITHandričku so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahuje a drží prachPrach odstraňuje z rôznych povrchovJednorazové handričky LEIFHEIT sú vhodné ako pre suché, tak pre vlhké utieranieV škatuľkovom balení nájdete 20 kusov jednorazových handričiek (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668) , Leifheit sada combi clean xl (55360)

LEIFHEIT KRAJAC COMFORT AND CLEAN, 23030

LEIFHEIT KRAJAC COMFORT AND CLEAN, 23030
Detail

KRÁJAČ. praktický krájač značky Leifheit.. jednoduché ovladanie. ultra ostré rotačné čepele pre efektívne krájanie a sekanie. odnímateľné strany pre ľahké čistenie pod tečúcou vodou. praktická nádoba (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC COMFORT AND CLEAN, 23030 , Leifheit - sada clean twist m ergo (52120)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLEAN AND AWAY - TELESKOPICKY, 56667

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLEAN AND AWAY - TELESKOPICKY, 56667
Detail

TELESKOPICKÝ PODLAHOVÝ MOP . Balenie obsahuje: . 1x hlavica mopu s medzerou pre ľahké upratovanie okolo nábytku . teleskopická tyč (80 - 140 cm) . 5 ks náhradných handričiek . Farba: modrá, tyrkysová . Rozmery: 80 x 7.5 x 26 cm (V (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLEAN AND AWAY - TELESKOPICKY, 56667 , Leifheit set clean twist disc mop evo

Leifheit 51523 Power Slide Click System stierka na okná s teleskopickou tyčou 40 cm

Leifheit 51523 Power Slide Click System stierka na okná s teleskopickou tyčou 40 cm
Detail

Stierka Window Slider s teleskopickou tyčou značky Leifheit je vhodná na umývanie skiel, zrkadiel a podobne. Disponuje možnosťou nastavenia pre šikmé stieranie. Šírka záberu je 40 cm. Kompatibilná je s produktmi radu Click System. Teleskopická tyč má nastaviteľnú dĺžku od 120 do 200 cm. Náhradná textília na stierku nie je súčasťou balenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 51523 Power Slide Click System stierka na okná s teleskopickou tyčou 40 cm , Leifheit vozík k vedru clean twist (evo)

LEIFHEIT Mechanický zametač Regulus Supra

LEIFHEIT Mechanický zametač Regulus Supra
Detail

Leifheit Mechanický zametač Regulus Supra Mechanický zametač spoľahlivo a rýchlo zametá prach, vlasy, chlpy a drobné nečistoty. Šírka 26 cm. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mechanický zametač Regulus Supra , Leifheit sada combi clean twist m 55356

Leifheit REGULUS 11700 mechanický zametač kobercov

Leifheit REGULUS 11700 mechanický zametač kobercov
Detail

Mechanický zametač Leifheit REGULUS je určený pre rýchle denné upratovanie. Perfektne zametá prach, špinu, vlasy, chlpy a drobné nečistoty z kobercov. Zametač je opatrený tromi otočnými kefami so šírkou 22 cm. Nečistoty zostávajú v zásobníku, ktorý veľmi ľahko vysypete. Nepotrebujete elektrickú energiu a ani žiadne vrecká do zásobníka. Veľký otočný gombík slúži k regulovaniu výšky podľa typu koberca. Sklopná rukoväť umožňuje upratovať pod nábytkom. Materiál: kov, plastRozmery spodnej časti zametača: v. 31,8 x š. 25,5 x h. 7,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit REGULUS 11700 mechanický zametač kobercov , Click and grow červená kapusta (sgrk)

LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506)

LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506)
Detail

Aku metla všetky druhy podláh, koberce, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy, mechanický, výška 120 cm Leifheit zametač kobercov Regulus Supra 11950 predstavuje inovatívne riešenie upratovaní vašej domácnosti. Tento praktický pomocník bez použitia elektrickej energie spoľahlivo a rýchlo zametá prach, špinu, vlasy, chlpy aj drobné nečistoty. Je ideálny na upratovanie všetkých typov podláh aj horšie dostupných miest pod nábytkom či pozdĺž múrov.Gumová kefa nevíri prach a je vhodná aj na hladké alebo mäkké podlahy, bez toho, aby ich akokoľvek poškodil. Praktickosť zaistí ľahko oddeliteľný umývateľný zásobník. Sklopná rukoväť a kónický tvar prístroja zabezpečí jednoduchú a ľahkú manipuláciu. Vďaka mechanickému zametaču Leifheit bude vaša domácnosť ako zo škatuľky.Parametre a špecifikácie:Šírka záberu:26 cmDĺžka rukoväte:120 cmVlastnosti:gumová kefaumývateľný zásobníkkónický tvarsklopná rukoväťMateriál:plastkov (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506) , Click and grow fialové chilli (sgpc)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC, 52072

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC, 52072
Detail

PODLAHIVÝ MOP. Praktický strapcový mop určený pre čistenie dlaždíc a kamenných podláh značky Leifheit.. vhodný aj pre schody a rohy. vymeniteľná hlavica zo špeciálnych vlákien s vysokou absorpciou, ktorá možno prať v práčke (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC, 52072 , Leifheit - sada clean twist m ergo mobile (52121)

Leifheit Podlahový mop Classic (87016)

Leifheit Podlahový mop Classic (87016)
Detail

Mop – podlahový, s tyčou, univerzálny, so žmýkacím mechanizmom, šírka záberu 42cm, teleskopická násada 75–130 cm, vhodný na všetky typy podláh, vymeniteľný návlek zo špeciálnych mikrovlákien prateľný na 60°C, integrovaná klipsa na umožnenie nasadenia návleku Túžite vlastniť mop, s ktorým by vás umývanie bavilo? Potom si nenechajte ujsť Leifheit Podlahový mop Classic so záberom širokým 42 cm. Plochý mop na podlahu skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Keď vám nadstavec doslúži, ľahko ho vymeníte za nový. Materiálom tyče LEIFHEIT je plast, vďaka čomu vyniká nízkou hmotnosťou. Významné vlastnosti mopu Leifheit Podlahový mop Classic S mopom sa vám bude upratovať jedna radosť Typ mopu na podlahu LEIFHEIT: plochý mop Materiál tyče: plast Šírka záberu tohto mopu Leifheit Podlahový mop Classic dosahuje 42 cm Nadstavec môžete kedykoľvek vymeniť za nový (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop Classic (87016) , Leifheit set clean twist disc mop mobile evo

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PICO SPRAY, 56590

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PICO SPRAY, 56590
Detail

Mop na podlahu. Výrobok je kombináciou mopu a tlakového rozprašovača.. . rozprašovač je vybavený zásobníkom na 800 ml roztoku s plniacim hrdlom. otočný kĺb umožňuje dosah do všetkých kútov, rohov, stien nebo i schodov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PICO SPRAY, 56590 , Click and grow levanduľa (cng r3p lav)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC VISCOSE PLUS, 52074

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC VISCOSE PLUS, 52074
Detail

MOP . VLASTNOSTI: . Podlahový Mop Classic Viscose značky Leifheit je strapcový mop určený pre čistenie dlaždíc a kamenných podláh. . vhodný aj pre schody a rohy . vymeniteľná hlavica zo špeciálnych vlákien s mikrovláknom s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC VISCOSE PLUS, 52074 , Click and grow sladká žltá paprika (sgys)

Leifheit Podlahový mop PICOBELLO S Micro duo

Leifheit Podlahový mop PICOBELLO S Micro duo
Detail

Univerzálny podlahový mop so žmýkacím mechanizmom (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop PICOBELLO S Micro duo , Click and grow smart garden 9 biely (sg9w)

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)
Detail

Mop – určený pre všetky typy podláh Zháňate mop, s ktorým bude umývanie podlahy hotovo ľahko a rýchlo? Potom vás zaujme LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou so záberom širokým 33 cm. Plochý mop dokáže bravúrne umyť väčšie plochy. Keď sa nadstavec opotrebuje, môžete ho vymeniť za nový. Zásadné prednosti mopu LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou Mop patrí k praktickým pomocníkom každej domácnosti Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Šírka záberu mopu na upratovanie LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou dosahuje 33 cm Opotrebovanú časť mopu môžete vymeniť za nový nadstavec (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311) , Click and grow smart garden 9 béžový (sg9b)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S TELESKOPICKOU TYCOU, 55023

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S TELESKOPICKOU TYCOU, 55023
Detail

MOP. poloprofesionálny podlahový mop so zvlášť odolnou konštrukciou značky Leifheit.. umývanie podláh bez kontaktu rúk so špinavou vodou a bez ohýbania chrbta. pre všetky typy podláh. ľahké žmýkanie návleku pomocou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S TELESKOPICKOU TYCOU, 55023 , Click and grow chili pepper (cng r3p chp)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S HLINIKOVOU TYCOU, 55020

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S HLINIKOVOU TYCOU, 55020
Detail

Mop na podlahu. vymeniteľný mop umožňuje univerzálne použitie na všetkých povrchoch. PRO systém od Leifheit - ideálny pre veľké miestnosti alebo pre malé firmy. flexibilný záber 360 stupňov otočný. pohodlné ovládanie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S HLINIKOVOU TYCOU, 55020 , Click and grow paradajka mini (cng r3p mit)

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo + náhrada Static Plus ZADARMO

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo + náhrada Static Plus ZADARMO
Detail

Polo-profesionálny podlahový mop so zvlášť odolnou konštrukciou je ideálny na umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody a bez ohýbania chrbta. Vhodný je pre všetky typy podláh. Jednoduché žmýkanie poťahov je zaistené pomocou žmýkacieho systému vo vedre PROFI alebo PROFI COMPACT. Vymeniteľné návleky zo špeciálnych syntetických mikrovlákien je možné prať v práčke bez aviváže. Pohyblivý kĺb je skvelý na vytieranie do osmičiek. Záber mopu je 42 cm. Mop je kompatibilný s Click-Systémom. Hliníková tyč má dĺžku 140 cm.V balení navyše nájdete náhradu Static Plus úplne ZADARMO. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo + náhrada Static Plus ZADARMO , Click and grow lesná jahoda (cng r3p wst)

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou (55048)

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou (55048)
Detail

Mop – podlahový, s tyčou, so zvlášť odolnou konštrukciou, na všetky typy podláh, vymeniteľné návleky zo špeciálnych syntetických mikrovlákien (možné prať v práčke bez aviváže), pohyblivý kĺb na vytieranie do osmičiek, záber mopu 42cm, kompatibilný s Click-Systémom, hliníková tyč Zháňate mop, s ktorým umyjete ľahko a rýchlo? Potom určite neprehliadnite Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou so záberom širokým 42 cm. Plochý mop na podlahu skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Materiál tyče LEIFHEIT je kov, vďaka čomu vyniká odolnosťou proti opotrebeniu. Dôležité parametre mopu Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou Mop je úžasným pomocníkom všetkým gazdinkám Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Na výrobu jeho tyče bol zvolený kov Šírka záberu tohto mopu Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou je 42 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou (55048) , Click and grow smart garden 9 sivý (sg9g)

LEIFHEIT NASTAVEC MOP CLEAN AND AWAY, 56672

LEIFHEIT NASTAVEC MOP CLEAN AND AWAY, 56672
Detail

Nástavec . . ideálny pre suché upratovanie hladkých plôch. s medzerou pre jednoduché upratovanie okolo nábytku - napr. okolo rohov nábytku. CLICK systém. 3 roky záruka. rozmery: 90 x 34 x 4,5 cm. farba: zelená (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NASTAVEC MOP CLEAN AND AWAY, 56672 , Leifheit click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne nemo (4006501510396)

LEIFHEIT Clean Tenso (11910)

LEIFHEIT Clean Tenso (11910)
Detail

Parný čistič – príkon 1200W, objem nádoby 0.55l, nastaviteľný výstup pary, indikátor nízkej hladiny vody Parný čistič Clean Tenso od firmy Leifheit je silný pomocník pri čistení dlaždíc, kamenných podláh, ale tiež lakovaných drevených podláh. Šesť trysiek spolu s nastaviteľným množstvom pary skvele vyčistí odolnú špinu. Vysokej teplote pary neodolá 99,9 % baktérií, pritom bez použitia chemických čističov. Stačí iba 30 sekúnd! Veľká nádoba na vodu vystačí na extra dlhú prevádzku. Nečistoty sa absorbujú do savého mikrovlákna. Parný čistič je vybavený stierkou na koberce, ktorá dodá kobercu svieži vzhľad. Pri parnom čističi Clean Tenso oceníte sklopné držadlo na jednoduchšie uloženie, extra dlhý kábel (6,5 m), nízku hmotnosť (2,8 kg) a vymeniteľný vodný filter. Kľúčové vlastnosti parného čističa Clean Tenso od firmy LeifheitParný čistič čistí dlaždice, kamenné podlahy a drevené podlahyŠesť trysiek a nastaviteľné množstvo paryVysokej teplote pary... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Clean Tenso (11910)

GEKO Kliešte na káble, CLICK systém (G01658)

GEKO Kliešte na káble, CLICK systém (G01658)
Detail

Kliešte – kliešte na káble (alza.sk)

Podobné produkty ako GEKO Kliešte na káble, CLICK systém (G01658)

LEIFHEIT Súprava Combi Clean M

LEIFHEIT Súprava Combi Clean M
Detail

Leifheit Súprava Combi Clean M Na umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Vhodný na mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Súprava Combi Clean M

LEIFHEIT Súprava combi clean M

LEIFHEIT Súprava combi clean M
Detail

Umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Súprava combi clean M

Leifheit Sada Combi Clean M

Leifheit Sada Combi Clean M
Detail

Pre mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôt (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada Combi Clean M

Leifheit Sada Combi Clean XL

Leifheit Sada Combi Clean XL
Detail

Vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôté vytieranie dlažieb a kamenných povrchov (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Sada Combi Clean XL

Click adaptér pre vysávač okien Leifheit NEMO 51039

Click adaptér pre vysávač okien Leifheit NEMO 51039
Detail

Kliknite na adaptér. Vhodné pre vysávač na okná a kúpeľňu NEMO a všetky rukoväte systému Leifheit Click. (siko.sk)

Podobné produkty ako Click adaptér pre vysávač okien Leifheit NEMO 51039

Blutsgeschwister farebné sukňa Up And Away Smoothie Fruits

Blutsgeschwister farebné sukňa Up And Away Smoothie Fruits
Detail

Pestrofarebná sukne s vreckami a motívy ovocie rozžiari váš outfit aj vás deň.Kategória: sukňaMateriál vonkajší: elastan, cottonStrih: áčkovýModel: Up And Away Smoothie FruitsZdobenie: s logomTyp: po kolenáZapínanie: žiadneKolekcia: Jar / Leto 2021 (zoot.sk)

Podobné produkty ako Blutsgeschwister farebné sukňa Up And Away Smoothie Fruits

Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag

Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag
Detail

Sukňa s drobnými trojuholníčky sa hodí do každého dňa.Materiál vonkajší: elastan, cottonKategória: sukňaStrih: áčkovýModel: Up And Away Fairy FlagZdobenie: s logomZapínanie: žiadneTyp: po kolenáKolekcia: Jar / Leto 2021Vzor: geometrické (zoot.sk)

Podobné produkty ako Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag

Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag

Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag
Detail

Sukňa s drobnými trojuholníčky sa hodí do každého dňa.Materiál vonkajší: elastan, cottonKategória: sukňaStrih: áčkovýModel: Up And Away Fairy FlagZdobenie: s logomZapínanie: žiadneTyp: po kolenáKolekcia: Jar / Leto 2021Vzor: geometrické (zoot.sk)

Podobné produkty ako Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag

Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag

Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag
Detail

Sukňa s drobnými trojuholníčky sa hodí do každého dňa.Materiál vonkajší: elastan, cottonKategória: sukňaStrih: áčkovýModel: Up And Away Fairy FlagZdobenie: s logomZapínanie: žiadneTyp: po kolenáKolekcia: Jar / Leto 2021Vzor: geometrické (zoot.sk)

Podobné produkty ako Blutsgeschwister červené sukňa Up And Away Fairy Flag

Blutsgeschwister modré sukňa Up And Away Bhumi Blossom

Blutsgeschwister modré sukňa Up And Away Bhumi Blossom
Detail

Sukne Blutsgeschwister, v ktorej každá žena rozkvitne.Materiál vonkajší: elastan, cottonKategória: sukňaStrih: áčkovýModel: Up And Away Bhumi BlossomZdobenie: s logomZapínanie: žiadneTyp: po kolenáKolekcia: Jar / Leto 2021Vzor: kvetinové (zoot.sk)

Podobné produkty ako Blutsgeschwister modré sukňa Up And Away Bhumi Blossom

LEIFHEIT VODNY FILTER CLEAN TENSO, 11912

LEIFHEIT VODNY FILTER CLEAN TENSO, 11912
Detail

VODNÝ FILTER. Kvalitné filtrovanie vody, ktorá slúži ako zdroj pary pre parný mop Clean Tenso, je zárukou dlhoročného a správneho fungovania tohto prístroja. Funkčný nezanesený vodný filter chráni systém parného čistenia pred (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT VODNY FILTER CLEAN TENSO, 11912

LEIFHEIT PARNY CISTIC CLEAN TENSO, 11910

LEIFHEIT PARNY CISTIC CLEAN TENSO, 11910
Detail

PARNÝ ČISTIČ PODLÁH. Parný čistič podláh Clean Tenso zaručuje hygienické čistenie podláh a osviežuje vzhľad kobercov.. dôkladné hygienické čistenie dlaždíc, kamenných podláh a lakovaných drevených podláh. 6 trysiek pre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PARNY CISTIC CLEAN TENSO, 11910

Leifheit Parný čistič Clean Tenso Power

Leifheit Parný čistič Clean Tenso Power
Detail

6 trysiek pre efektívne čistenie, vysoká teplota pary odstráni 99,99% baktérií -úplne bez použitia chémie (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Parný čistič Clean Tenso Power

LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo

LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo
Detail

Leifheit Set Clean Twist M Ergo Nový inovatívny Clean Twist M – vedro so žmýkacím nadstavcom a mop s revolučnou technológiou odstredivého žmýkania. Najjednoduchší spôsob čistenia podláh – obzvlášť vhodný pre citlivé drevené podlahy. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist M Ergo

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)
Detail

Mop – upratovacia sada, určená pre všetky typy podláh, materiál plast/bavlna Praktická sada pre pohodlné upratovanie Leifheit Combi Clean XL sa skvele uplatní pri čistení podláh všetkých typov. Hodí sa najmä na upratovanie dlaždíc a kamenných podláh. Súprava obsahuje kvalitný plochý mop, žmýkací nadstavec a univerzálne vedro 12 l. Mop Combi Clean so záberom 42 cm je vybavený vymeniteľným návlekom zo syntetických mikrovlákien, ktoré výborne absorbujú nečistoty. Prácu uľahčí pohyblivý kĺb, vďaka ktorému je možné s mopom vykonávať stieranie do osmičiek a mop úplne sklopiť. To vám umožní pohodlné upratovanie aj pod nábytkom. Trojdielna tyč mopu je kompatibilná s ostatnými výrobkami Leifheit Click System. Samozrejmosťou je umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Kľúčové vlastnosti upratovacej sady Leifheit Combi Clean XLÚčinné čistenie všetkých typov podláh mopom COMBI CleanUniverzálne vedro s objemom 12 l so žmýkacím nadstavcomMop s... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)

Leifheit Clean Tenso 2 ks (11911)

Leifheit Clean Tenso 2 ks (11911)
Detail

Príslušenstvo k vysávačom – na Leifheit Clean Tenso, poťah hlavice, 2ks Vysoko kvalitné náhradné návleky na parný mop Clean Tenso. Použitý materiál na tieto poťahy výborne pohlcuje všetku špinu a baktérie zničené parným čističom. Poťahy sú vyrobené z mikrovlákien, je možné ich prať v práčke na 60 °C a opakovane používať (tiež pred prvým použitím je potrebné poťahy vyprať). Poťahy sú opatrené suchým zipsom, takže sa ľahko nasadia aj zložia. Balenie obsahuje 2 ks.Kľúčové vlastnosti príslušenstva Leifheit poťah hlavicePoťahy sú určené na parný mop Clean TensoSú vyrobené z mikrovlákienLeifheit poťahy pohlcujú všetku špinu a baktérieMožno ich prať v práčkePoťahy Leifheit sú opatrené suchým zipsomBalenie obsahuje 2 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Clean Tenso 2 ks (11911)

Leifheit Set Clean Twist M Ergo

Leifheit Set Clean Twist M Ergo
Detail

Vhodné najmä na citlivé drevené podlahy (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Set Clean Twist M Ergo

LEIFHEIT JEDNORAZOVE HANDRICKY K MOPU CLEAN AND AWAY 30 KS, 56669

LEIFHEIT JEDNORAZOVE HANDRICKY K MOPU CLEAN AND AWAY 30 KS, 56669
Detail

JEDNORÁZOVÉ HANDRIČKY K MOPU . Utierky Clean & Away účinne zotrú prach, chlpy, vlasy a ďalšie drobné nečistoty z každého hladkého povrchu. Materiál, z ktorého sú vyrobené, pôsobí totiž pri trení s povrchom ako magnet. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT JEDNORAZOVE HANDRICKY K MOPU CLEAN AND AWAY 30 KS, 56669
LEIFHEIT Set Clean & Away (Click systém) (56666), Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672), LEIFHEIT Stierka na dlažbu Head Click System (56422), LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667), LEIFHEIT Stierka na kúpeľňovú dlažbu Head Click System (56423), LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669), LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668), LEIFHEIT Organizér Click Systém (52111), LEIFHEIT Clean Tenso (11910), Click and Grow Koriander (SGCO), Click and Grow Bazalka (SGBA), Leifheit Clean Tenso 2 ks (11911), LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360), Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo (52120), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO, LEIFHEIT Vozík k vedru Clean Twist (EVO), Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356, Click and Grow Červená kapusta (SGRK), Click and Grow Fialové chilli (SGPC), Leifheit - Sada Clean Twist M Ergo mobile (52121), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO, Click And Grow Levanduľa (CNG R3P LAV), Click and Grow Sladká žltá paprika (SGYS), Click and Grow Smart Garden 9 biely (SG9W), Click and Grow Smart Garden 9 béžový (SG9B), Click And Grow Chili Pepper (CNG R3P CHP), Click And Grow Paradajka mini (CNG R3P MIT), Click And Grow Lesná jahoda (CNG R3P WST), Click and Grow Smart Garden 9 sivý (SG9G), LEIFHEIT Click adaptér k vysávaču na okná a kúpeľne NEMO (4006501510396)