Leifheit regulus aqua powervac pro 11935

Produkt Leifheit regulus aqua powervac pro 11935 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit regulus aqua powervac pro 11935 upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Regulus Aqua PowerVac Pro 11935

Leifheit Regulus Aqua PowerVac Pro 11935
Detail

Vysať aj vytrieť podlahu? Vďaka aku vysávaču s mopom Regulus Aqua PowerVac môžete tieto dva kroky ľahko kombinovať, čím ušetríte veľa času aj úsilia.Leifheit Aku vysávač a mop REGULUS Aqua PowerVac - vysávanie a vytieranie v jednom pracovnom kroku. Bezkáblový pre maximálnu flexibilitu. Vždy čistá vytieracia voda vďaka systému 2 nádrží. Indivuduálne nastaviteľné množstvo vody - ideálne na dlaždice, plastové a kamenné podlahy aj zapečatené drevené podlahy. Vysoké zachytenie špiny vďaka čistiacemu valčeku micro duo pre lepší výsledok čistenia. Inteligentný systém hlásenia pomocou technológie Tank Control Technology na indikáciu plnej nádobky na špinavú vodu. Program Auto-Wash pre jednoduché čistenie prístroja, s parkovacou stanicou.NOVÉ - vďaka prídavnému nadstavcu čistí 100% až po okraj.NOVÉ - s čistiacou kefkou pre lepšie čistenie prístroja a parkovacou stanicou pre ľahšie skladovanie.Parametre: batéria: lítium-iónová, 24 V 2,5 Ah doba behu: 22 minút (režim EKO) výkon: 120 W napätie: 24 V doba nabíjani: 3 hodiny objem nádržky na čistú vodu: 500 ml objem nádržky na špinavú vodu: 400 ml hmotnosť prístroja: 3,5 kg (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Regulus Aqua PowerVac Pro 11935 , Leifheit regulus aqua powervac (4006501119148)

Leifheit REGULUS Aqua PowerVac (4006501119148)

Leifheit REGULUS Aqua PowerVac (4006501119148)
Detail

Tyčový vysávač – s mopom, aku, na Li-Ion batérie, umývateľný filter, príkon 120 W, hlučnosť 83 dB, rozmery 89,6 × 22,2 × 31,8 cm (V׊×H), hmotnosť 6,32 kg, biela farba Tyčový vysávač LEIFHEIT vám bude nápomocný na rýchle upratovanie malých miestností. Obstaráte s ním nielen vysávanie, ale pomôže vám aj utrieť podlahu, a to vďaka funkcii mopu. Kľúčové prednosti tyčového vysávača Leifheit REGULUS Aqua PowerVac Tyčový vysávač s mopom LEIFHEIT vysaje a utrie zároveň Spoľahlivá lítium-iónová batéria Materiálom trubice je plast Bezdrôtový tyčový vysávač LEIFHEIT pri práci vydáva hluk približne 83 dB Rozmery: 22,2 × 89,6 × 31,8 cm (š × v × h) Farba tyčového vysávača LEIFHEIT je biela Jeho hmotnosť dosahuje 6,32 kg Praktická bezdrôtová prevádzka Tyčový vysávač je napájaný akumulátorom, preto máte možnosť dostať sa aj do vzdialenejších miest od zásuviek. Po práci jednoducho zaparkujete tyčový vysávač LEIFHEIT do nabíjacej stanice fungujúcej zároveň ako stojan.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit REGULUS Aqua PowerVac (4006501119148) , Set leifheit k regulus aqua powervac, 4 ks

LEIFHEIT REGULUS Aqua PowerVac Aku vysávač a mop 11914

LEIFHEIT REGULUS Aqua PowerVac Aku vysávač a mop 11914
Detail

Tyčový vysávač pre vysávanie a vytieranie v jednom kroku. Leifheit REGULUS Aqua PowerVac je vybavený 2 nádržami, ktoré poskytujú čistú vodu pre upratovanie, ktorej množstvo je možné individuálne regulovať. Čistiaci valec micro duo účinne zachytáva špinu.Vlastnosti: tyčový vysávač s funkciou vysávania a vytierania v jednom kroku bezkáblový pre maximálnu flexibilitu vhodný na dlažbu, plastové a kamenné podlahy aj na zapečatené drevené podlahy čistiaci valec micro duo lepšie zachytáva špinu 2 nádrže poskytujú vždy čerstvú vodu pre vytieranie individuálne nastaviteľné množstvo vody inteligentný systém hlásenia pomocou technológie Tank Control Technology k indikácii plnej nádobky na špinavú vodu program Auto-Wash pre jednoduché čistenie prístroja parkovacia stanica 24 V lítium-iónová batéria doba prevádzky: až 25 minút nepretržitého upratovania v Eko režime (4home.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT REGULUS Aqua PowerVac Aku vysávač a mop 11914 , Leifheit regulus powervac 2 in 1 (11925)

Set Leifheit k Regulus Aqua PowerVac, 4 ks

Set Leifheit k Regulus Aqua PowerVac, 4 ks
Detail

Príslušenstvo k vysávačom – obsahuje 2 veľkosti čistiacich štetčekov + náhradný čistiaci valček + náhradný hubicový filter Sada originálneho príslušenstva Leifheit do aku vysávača Regulus Aqua PowerVac, ktorá sa skladá z dvoch čistiacich štetčekov rôznych veľkostí, náhradného čistiaceho valčeka a hubového filtra. S touto sadou budete mať pohromade všetky potrebné diely na údržbu a čistenie vášho tyčového vysávača. Čistiaci valček a hubový filter by sa mali pravidelne meniť podľa pokynov výrobcu, aby bol zaistený maximálny výkon a kvalita vysávania. Kľúčové vlastnosti sady Leifheit k Regulus Aqua PowerVacSada originálneho náhradného príslušenstvaObsahuje dva čistiace štetčeky na jednoduchú údržbu vysávačaNechýba náhradný čistiaci valček a hubový filter na pravidelnú výmenuZaistí maximálny výkon vášho vysávača a mopu v jednom (alza.sk)

Podobné produkty ako Set Leifheit k Regulus Aqua PowerVac, 4 ks , Leifheit zametač kobercov regulus supra 11950 (4006501119506)

LEIFHEIT AKU VYSAVAC A MOP REGULUS AQUA POWERVAC, 11914

LEIFHEIT AKU VYSAVAC A MOP REGULUS AQUA POWERVAC, 11914
Detail

AKU VYSÁVAČ A MOP . Aku vysavač a mop REGULUS Aqua PowerVac vysáva a vytiera v jednom pracovnom kroku . Bezkáblový pre maximálnu flexibilitu . Vždy čerstvá trecí voda vďaka systému 2 nádrží . Indivuduálne nastaviteľné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT AKU VYSAVAC A MOP REGULUS AQUA POWERVAC, 11914 , Stylies regulus (4638)

LEIFHEIT 11918 SET 4 KS PRISLUSENSTVA K REGULUS AQUA POWERVAC

LEIFHEIT 11918 SET 4 KS PRISLUSENSTVA K REGULUS AQUA POWERVAC
Detail

PRÍSLUŠENSTVO - 4 ks . Leifheit Set 4 ks príslušenstva k Regulus Aqua PowerVac 11918 . Štvordielna sada príslušenstva je kompatibilná s aku vysávačom s mopom Leifheit Regulus Aqua PowerVac, ktorý kombinuje vytieranie s vysávaním. V (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT 11918 SET 4 KS PRISLUSENSTVA K REGULUS AQUA POWERVAC , Melitta pro aqua (6762511)

Čisticí váleček k aku vysavači a mopu REGULUS Aqua PowerVac Pro

Čisticí váleček k aku vysavači a mopu REGULUS Aqua PowerVac Pro
Detail

Vysoko kvalitný čistiaci valček v kvalite Micro-Duo. Dokonale zachytáva nečistoty. Vhodný pre prístroje Regulus Aqua PowerVac a Regulus Aqua PowerVac Pro. Materiálové zloženie: mikrovlákno z polyesteru a polyamidu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Čisticí váleček k aku vysavači a mopu REGULUS Aqua PowerVac Pro , Aqua marina carbon pro 3d (6954521627717)

Náhrada na přídavný nástavec (2 ks) k aku vysavači a mopu REGULUS Aqua PowerVac Pro

Detail

Náhrada Micro-Duo so systémom 2 vlákien. Náhradu je možné ľahko pripevniť a odňať pomocou suchého zipsu. Materiálové zloženie: mikrovlákno z polyesteru a polyamidu. Možno prať pri 60 °C. Vhodný pre Aku vysávač a mop REGULUS Aqua PowerVac Pro (4home.sk)

Podobné produkty ako Náhrada na přídavný nástavec (2 ks) k aku vysavači a mopu REGULUS Aqua PowerVac Pro , Maxi micro deluxe pro grey-aqua (7630053529550)

LEIFHEIT Regulus PowerVac 2 in 1 (11925)

LEIFHEIT Regulus PowerVac 2 in 1 (11925)
Detail

Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, na Li-Ion batérie, doba chodu 40 min, doba nabíjania 3,5 h, umývateľný filter, príkon 125 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED osvetlenie a mäkčené kolieska, so sacím štetcom, rozmery 28,5 × 27 × 22 cm (V׊×H), hmotnosť 5,1 kg, biela farba LEIFHEIT Regulus PowerVac 2 in 1 vám bude skvele slúžiť na priebežné upratovanie celého domu alebo bytu. Li-Ion akumulátor vzduch sa čistí cez umývateľný filter. Špina a prach sa ukladajú do nádoby, ktorú môžete ľahko po každom upratovaní vysypať do koša a opäť vložiť do vysávača. Hlavné parametre tyčového vysávača LEIFHEIT Regulus PowerVac 2 in 1 Doba prevádzky 0,67 h, doba nabíjania 3,5 h Li-Ion akumulátor Zachytávanie nečistôt cez umývateľný filter Výbava: štrbinová hubica, kefová, mäkčené kolieska, nabíjacia stanica, hubica na čalúnenie, turbokefa a hubica na strop Aby bolo upratovanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Regulus PowerVac 2 in 1 (11925) , Leifheit parat (25723)

Leifheit Akumulátorový vyávač Regulus PowerVac 2in1

Leifheit Akumulátorový vyávač Regulus PowerVac 2in1
Detail

Rotujúca elektronická kefa s technológiou Duo-Bristle (hustý rad mäkkých a tvrdých štetín) na spoľahlivé odstraňovanie hrubej špiny, jemného prachu a chlpov (drmax.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Akumulátorový vyávač Regulus PowerVac 2in1 , Leifheit dusty 41524

LEIFHEIT TYCOVY VYSAVAC REGULUS POWERVAC 2V1, 11925

LEIFHEIT TYCOVY VYSAVAC REGULUS POWERVAC 2V1, 11925
Detail

TYČOVÝ A RUČNÝ VYSÁVAČ V JEDNOM . žiadne dlhé káble. jednoduché uskladnenie vďaka skladacej rukoväti. menej hlučný ako klasické vysávače. povysávate oveľa rýchlejšie, iba vysávač vysuniete z nabíjacej stanice. Viac (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT TYCOVY VYSAVAC REGULUS POWERVAC 2V1, 11925 , Leifheit nemo 51030

LEIFHEIT 11919 Univerzálny čistič Regulus Aqua 1 l

LEIFHEIT 11919 Univerzálny čistič Regulus Aqua 1 l
Detail

Univerzálny detergent na tvrdé podlahy s minimálnou penivosťou vhodný ako na ručné vytieranie mopom, tak na upratovanie s Aku vysávačom s mopom Regulus Aqua PowerVac či inými vytieracími strojmi.Nízko penivý čistiaci prostriedok Leifheit dôkladne a rýchlo vyčistí všetky tvrdé podlahy. Perfektne odstráni všetky škvrny aj ďalšie nečistoty z kameňa, dlaždíc, dreva, lamina či marmolea. Čistič je vhodný nielen na ručné stieranie, ale najmä na použitie s Aku vysávačom a mopom Regulus Aqua PowerVac značky Leifheit.Na dosiahnutie perfektných výsledkov stačí do nádržky na čistú vodu napustiť vodu a pridať polovicu dávkovacieho uzáveru univerzálneho čistiaceho prostriedku. Pre maximálnu bezpečnosť je fľaša s univerzálnym koncentrátom vybavená uzáverom s detskou poistkou.Parametre univerzálneho čistiaceho prostriedku: objem: 1000 ml použitie: univerzálny detergent na tvrdé podlahy dávkovanie pre Regulus Aqua PowerVac: 1/2 dávkovacieho uzáveru / 0,5 l vody (4home.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT 11919 Univerzálny čistič Regulus Aqua 1 l , Perris leathers poly pro extra long aqua blue (hn223797)

Leifheit REGULUS 11700 mechanický zametač kobercov

Leifheit REGULUS 11700 mechanický zametač kobercov
Detail

Mechanický zametač Leifheit REGULUS je určený pre rýchle denné upratovanie. Perfektne zametá prach, špinu, vlasy, chlpy a drobné nečistoty z kobercov. Zametač je opatrený tromi otočnými kefami so šírkou 22 cm. Nečistoty zostávajú v zásobníku, ktorý veľmi ľahko vysypete. Nepotrebujete elektrickú energiu a ani žiadne vrecká do zásobníka. Veľký otočný gombík slúži k regulovaniu výšky podľa typu koberca. Sklopná rukoväť umožňuje upratovať pod nábytkom. Materiál: kov, plastRozmery spodnej časti zametača: v. 31,8 x š. 25,5 x h. 7,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit REGULUS 11700 mechanický zametač kobercov , Leifheit tower 190 81435

Leifheit Príslušenstvo Regulus Aqua PowerVac set 4 ks 11918

Leifheit Príslušenstvo Regulus Aqua PowerVac set 4 ks 11918
Detail

Set 4 ks príslušenstva k Regulus Aqua PowerVac značky Leifheit obsahuje 2 veľkosti čistiacich štetčekov + náhradný čistiaci valček + náhradný špongiový filter. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Príslušenstvo Regulus Aqua PowerVac set 4 ks 11918 , Leifheit linopush 500 (85360)

LEIFHEIT Mechanický zametač Regulus Supra

LEIFHEIT Mechanický zametač Regulus Supra
Detail

Leifheit Mechanický zametač Regulus Supra Mechanický zametač spoľahlivo a rýchlo zametá prach, vlasy, chlpy a drobné nečistoty. Šírka 26 cm. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mechanický zametač Regulus Supra , Leifheit pegasus 180 (4006501815101)

LEIFHEIT Akumulátorový vysávač Rotaro PowerVac 2v1 16V

LEIFHEIT Akumulátorový vysávač Rotaro PowerVac 2v1 16V
Detail

Leifheit Akumulátorový vysávač Rotaro PowerVac 2v1 16V 2 v 1: odnímateľný ručný prístroj s dvoma zvláštnymi tryskovými nástavcami pre všestranné možnosti použitia. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Akumulátorový vysávač Rotaro PowerVac 2v1 16V , Leifheit linoprotect 400 (82100)

LEIFHEIT AKUMULATOROVY VYSAVAC ROTARO POWERVAC 2V1 20V, 11928

LEIFHEIT AKUMULATOROVY VYSAVAC ROTARO POWERVAC 2V1 20V, 11928
Detail

AKUMULÁTOROVÝ VYSÁVAČ . Akumulátoprový bezkáblový vysávač s integrovaným ručným vysávačom . Bezkáblové vysávanie pre maximálnu flexibilitu . Vhodný na všetky typy tvrdých podláh a koberce s krátkym vlasom . Dôkladné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT AKUMULATOROVY VYSAVAC ROTARO POWERVAC 2V1 20V, 11928 , Leifheit mop professional (59103)

Vysávač tyčový LEIFHEIT Rotaro PowerVac 2v1 11927 akumulátorový

Vysávač tyčový LEIFHEIT Rotaro PowerVac 2v1 11927 akumulátorový
Detail

Kvalitní Vysávač tyčový LEIFHEIT Rotaro PowerVac 2v1 11927 akumulátorový z kategorie Biela technika | Vysávače, čističe | Tyčové vysávače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Vysávač tyčový LEIFHEIT Rotaro PowerVac 2v1 11927 akumulátorový , Leifheit čistič radiátorů (41216)

LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506)

LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506)
Detail

Aku metla všetky druhy podláh, koberce, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy, mechanický, výška 120 cm Leifheit zametač kobercov Regulus Supra 11950 predstavuje inovatívne riešenie upratovaní vašej domácnosti. Tento praktický pomocník bez použitia elektrickej energie spoľahlivo a rýchlo zametá prach, špinu, vlasy, chlpy aj drobné nečistoty. Je ideálny na upratovanie všetkých typov podláh aj horšie dostupných miest pod nábytkom či pozdĺž múrov.Gumová kefa nevíri prach a je vhodná aj na hladké alebo mäkké podlahy, bez toho, aby ich akokoľvek poškodil. Praktickosť zaistí ľahko oddeliteľný umývateľný zásobník. Sklopná rukoväť a kónický tvar prístroja zabezpečí jednoduchú a ľahkú manipuláciu. Vďaka mechanickému zametaču Leifheit bude vaša domácnosť ako zo škatuľky.Parametre a špecifikácie:Šírka záberu:26 cmDĺžka rukoväte:120 cmVlastnosti:gumová kefaumývateľný zásobníkkónický tvarsklopná rukoväťMateriál:plastkov (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506) , Leifheit classic 70 83056

Leifheit Univerzálny čistič na tvrdé podlahy 1 l (11919)

Leifheit Univerzálny čistič na tvrdé podlahy 1 l (11919)
Detail

Čistiaci prostriedok – na dlaždicové, plastové a kamenné podlahy, nízka penivosť bez šmúh, objem 1000 ml Tyrkysový čistiaci prostriedok je určený na údržbu dlaždicových, plastových a kamenných podláh. Leifheit Univerzálny čistič na tvrdé podlahy zanechá krytinu bez šmúh a poteší nízkou penivosťou. Čistič Leifheit je ideálny na použitie v kombinácii s akumulátorovým vysávačom a vytieračom Regulus Aqua PowerVac. Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku na podlahy Leifheit Univerzálny čistič Prípravok na čistenie dlaždicových, plastových a kamenných podláh bez šmúh Leifheit Univerzálny čistič je vhodný aj na podlahy z prírodného kameňaIdeálny na použitie s akumulátorovým vysávačom a vytieračom Regulus Aqua PowerVacČistiaci prostriedok Leifheit na tvrdé podlahy poteší nízkou penivosťouRozmery: 27 × 6 × 9 cmFarba: Tyrkysová (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Univerzálny čistič na tvrdé podlahy 1 l (11919) , Leifheit quartett 20 81410

Stylies Regulus (4638)

Stylies Regulus (4638)
Detail

Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 40 m2, kapacita odvlhčovania 12 l/deň, objem nádoby 2,5 l, hlučnosť 45 dB, regulácia výkonu, časovač, automatické odvlhčovanie a indikácia plného zásobníka, hmotnosť 10 kg Odvlhčovač vzduchu Stylies si lehce poradí s nadměrnou vlhkostí v domě i bytě, jež často způsobuje nejen vlhnutí zdí, ale zejména tvorbu nebezpečných plísní. Tento přenosný model odvlhčovače vzduchu Stylies je ideální pro místnosti v domě s velikostí plochy do 40 m2. O jeho dostatečném výkonu vypovídá odvlhčovací kapacita 12 l/den. S nádržkou na sbírání vlhkosti o kapacitě do 2,5 l si vystačíte při nepravidelném využití bez povinnosti vylití. Další předností je nehlučný provoz o intenzitě 45 dB, a tak ho můžete bez problému využívat, i když budete doma. Hlavní přednosti odvlhčovače vzduchu Stylies Regulus Odvlhčovač vzduchu Stylies zamezí tvorbě plísní a množení bakterií Odvlhčovací kapacita 12 l/den Pro velikost místnosti do 40 m2 Objem... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stylies Regulus (4638) , Leifheit clean tenso (11910)

Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 41

Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 41
Detail

Regulus je najtuhšia Unparallel topánka so zakrivenou podrážkou, ktorá poskytuje pohodlie a absolútnu presnosť pre akýkoľvek uhol a všetky štýly lezenia. Syntetický zvršok bez podšívky poskytuje mäkký pocit na nohe a zároveň zachováva dokonale priliehavé a bezpečné uchytenie. Plná RH gumová podošva a tuhá medzipodošva poskytujú výnimočnú stabilitu a predĺžená guma na špičke poskytuje extra ochranu pri špičkovaní. Tvarovaná päta uzamkne vašu nohu v topánke, poskytuje extra silu a odolnosť pri patovaní. VLASTNOSTI 4,2 mm RH gumová podrážka Predĺžená guma na špičke Tuhosť medzipodošvy: Tvrdá Syntetický zvršok bez podšívky ZLOŽENIE Zvršok: Syntetický semiš Stielka: Syntetický semiš Remienok: Popruhovina Jazyk: Elastický Guma: RH guma ZAPÍNANIE Jeden pásik na suchý zips Veľkosť UK : 7 Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 41 Zapínanie : Suchý zips Farba podľa výrobcu : Grey/Black Farba : Šedá Materiál : Guma Pohlavie : Muži Materiál : Syntetický materiál Veľkosť US : 8 Hmotnosť : 483 g Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 41 , Cordoba protégé c1 matiz – aqua (c1 matiz aqua)

Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 42

Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 42
Detail

Regulus je najtuhšia Unparallel topánka so zakrivenou podrážkou, ktorá poskytuje pohodlie a absolútnu presnosť pre akýkoľvek uhol a všetky štýly lezenia. Syntetický zvršok bez podšívky poskytuje mäkký pocit na nohe a zároveň zachováva dokonale priliehavé a bezpečné uchytenie. Plná RH gumová podošva a tuhá medzipodošva poskytujú výnimočnú stabilitu a predĺžená guma na špičke poskytuje extra ochranu pri špičkovaní. Tvarovaná päta uzamkne vašu nohu v topánke, poskytuje extra silu a odolnosť pri patovaní. VLASTNOSTI 4,2 mm RH gumová podrážka Predĺžená guma na špičke Tuhosť medzipodošvy: Tvrdá Syntetický zvršok bez podšívky ZLOŽENIE Zvršok: Syntetický semiš Stielka: Syntetický semiš Remienok: Popruhovina Jazyk: Elastický Guma: RH guma ZAPÍNANIE Jeden pásik na suchý zips Veľkosť UK : 8 Materiál : Guma Pohlavie : Muži Farba : Čierna Veľkosť US : 9 Hmotnosť : 483 g Zapínanie : Suchý zips Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 42 Farba podľa výrobcu : Grey/Black Farba : Šedá Materiál : Syntetický materiál Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 42 , Leifheit stolný špirálový krájač (03222)

Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 39,5

Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 39,5
Detail

Regulus je najtuhšia Unparallel topánka so zakrivenou podrážkou, ktorá poskytuje pohodlie a absolútnu presnosť pre akýkoľvek uhol a všetky štýly lezenia. Syntetický zvršok bez podšívky poskytuje mäkký pocit na nohe a zároveň zachováva dokonale priliehavé a bezpečné uchytenie. Plná RH gumová podošva a tuhá medzipodošva poskytujú výnimočnú stabilitu a predĺžená guma na špičke poskytuje extra ochranu pri špičkovaní. Tvarovaná päta uzamkne vašu nohu v topánke, poskytuje extra silu a odolnosť pri patovaní. VLASTNOSTI 4,2 mm RH gumová podrážka Predĺžená guma na špičke Tuhosť medzipodošvy: Tvrdá Syntetický zvršok bez podšívky ZLOŽENIE Zvršok: Syntetický semiš Stielka: Syntetický semiš Remienok: Popruhovina Jazyk: Elastický Guma: RH guma ZAPÍNANIE Jeden pásik na suchý zips Hmotnosť : 483 g Materiál : Syntetický materiál Veľkosť EU : 39,5 Veľkosť UK : 6 Veková skupina : Dospelý Zapínanie : Suchý zips Farba : Šedá Farba : Čierna Veľkosť US : 7 Krajina pôvodu : USA Materiál : Guma Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Grey/Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Unparallel Lezečky Regulus Grey/Black 39,5 , Leifheit ručný špirálový krájač (03221)

LEUKOPLAST AQUA PRO

LEUKOPLAST AQUA PRO
Detail

Vodeodolná náplasť na rany. (drmax.sk)

Podobné produkty ako LEUKOPLAST AQUA PRO , Leifheit airboard compact m 72585

LEUKOPLAST AQUA PRO

LEUKOPLAST AQUA PRO
Detail

Náplasť na rany - vodeodolná. (drmax.sk)

Podobné produkty ako LEUKOPLAST AQUA PRO , Leifheit linomatic 500 plus (85276)

MELITTA PRO AQUA (6762511)

MELITTA PRO AQUA (6762511)
Detail

Náhradný filter – espressá Bistro, Lounge, Lattea, Solo, aktívne uhlie Vychutnajte si skutočný pôžitok z kávy vďaka týmto novým filtrom značky Mellita. Tento filter čistí vodu od vodného kameňa vďaka aktívnemu uhliu a zlepšuje tak chuť kávy. Filtrovací cartrige je vhodný pre prístroje Mellita Bistro, Lattea, Solo, Cafeo a Lounge. (alza.sk)

Podobné produkty ako MELITTA PRO AQUA (6762511) , Leifheit linomatic 600 plus (85277)

Melitta Pro Aqua Vodný Filter

Melitta Pro Aqua Vodný Filter
Detail

Melitta pro aqua vodný filter za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Melitta Pro Aqua Vodný Filter , Leifheit piccolo micro duo 57023

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950
Detail

Mechanický zametač kobercov Leifheit Regulus Supra spoľahlivo a rýchlo zametá prach, špinu, vlasy, chlpy a drobné nečistoty bez použitia elektrickej energie. Gumová kefa nevíri prach, kónický tvar umožňuje výborne zametať aj pozdĺž stien. Sklopná rukoväť pre upratovanie pod nábytkom, ľahké vyprázdňovanie zásobníka. Rozmery: šírka záberu: 26 cm, dĺžka rukoväte: 120 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 , Leifheit classic mop set 56792

Schecter C-6 Pro Aqua Burst

Schecter C-6 Pro Aqua Burst
Detail

Vybavená custom snímačmi Diamond Decimator, C-6 Pro ponúka hráčom precíznu gitaru od spoločnosti, ktorá tento pojem definovala. Spojte Diamond Decimator snímače s hardtailovou custom kobylkou pre maximálnu presnosť ladenia a dlhú životnosť a zaistite, aby váš výkon vydržal počas všetkých tých náročných koncertov!Dokonale zladenie s mahagónovým telom a exotickým topoľovým vrchom, 3-dielnym javorovým krkom Ultra-Thin C s vystužením z uhlíkových vlákien a hmatníkom Wenge vám dáva nástroj pripravený na tvrdú hru pri zachovaní celkovej sily a stability. Menzúra (mm) : 648.0 Kobylka/tremolo : Schecter Custom Hardtail w/ String Thru Body Struny : Ernie Ball 2221 Regular Slinky Pickguard : Nie Profil krku : Ultra Thin C Šírka nultého pražca (mm) : 42.0 Konfigurácia snímačov : HH Povrchová úprava : Gloss Veľkosť pražcov : Extra Jumbo Prepínač : 3 - polohový, snímačový Preferovaná ruka : Pravá ruka Intarzia hmatníka : Dot Počet strún : 6 Hmatník : Wenge Hrúbka : 010" / 046" Konštrukcia : Skrutkovaný krk Farba : Zelená Typ : Superstrat Snímač pri krku : Schecter Diamond Decimator Puzdro/kufor v cene : Nie Farba podľa výrobcu : Aqua Burst Kobylkový snímač : Schecter Diamond Decimator Ovládače : Tónová clona Hardware : Chróm Rádius hmatníka : 14" Telo : Mahogany Ladiace mechaniky : Schecter Krk : 3pc Maple Úchyt na pás : Štandard Výstuha krku (Truss rod) : Dual Action Farba : Čierna Nultý pražec : Graph Tech BLACK TUSQ XL Ovládače : Hlasitosť (Push / Pull) Krajina pôvodu : Indonézia Povrchová úprava krku : Satin Počet pražcov : 24 Ovládacie gombíky : Metal Knurled w/ Set Screw (muziker.com)

Podobné produkty ako Schecter C-6 Pro Aqua Burst , Leifheit pegasus 200 comfort (81516)

Leukoplast Aqua Pro 38x63mm 10 ks

Leukoplast Aqua Pro 38x63mm 10 ks
Detail

Leukoplast Aqua Pro 38x63mm 10 ks Tenká a priehľadná náplasť, ktorá chráni ranu pred kontamináciou a vodou pri plávaní, kúpaní a počas umývania. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Leukoplast Aqua Pro 38x63mm 10 ks

BONECO - A250 AQUA PRO demineralizačný filter

BONECO - A250 AQUA PRO demineralizačný filter
Detail

Filter výrazne znižuje tvrdosť vody a z vody filtruje škodlivé látky, ako sú meď, olovo, ortuť a tiež prípadného nepríjemného zápachu vody. Vodný filter a250 aqua pro 2 v 1 je najnovšou inováciou spoločnosti boneco. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BONECO - A250 AQUA PRO demineralizačný filter

BONECO A250 AQUA PRO VODNY FILTER 2V1

BONECO A250 AQUA PRO VODNY FILTER 2V1
Detail

BONECO A250 AQUA PRO FILTER 2V1. A250 Aqua Pro dokáže účinkovať až 6 mesiacov. Súčasťou balenia filtra je vodný testovací prúžok, aby každý užívateľ orientačne na základe miestnej tvrdosti vody zistil, ako dlho bude filter (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BONECO A250 AQUA PRO VODNY FILTER 2V1

Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua (7630053529550)

Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua (7630053529550)
Detail

Detská kolobežka pre deti od 5 rokov, trojkolesová, nosnosť 50kg, výška riadidiel 68–92 cm, rám: plastový, hmotnosť 2.5kg Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua je kolobežka navrhnutá pre deti od 5 rokov. Rám kolobežky je vyrobený z hliníka, vďaka tomu má nízku hmotnosť. Maximálnu nosnosť má 50 kg. Materiálom koliesok je potom Guma/PU. Pri jazde sa môžete spoľahnúť na ložiská typu ABEC 9. Zaujímavé vlastnosti kolobežky Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua Kolobežka Micro s nosnosťou 50 kg Brzdový systém: s nášľapnou brzdou Odporúčané od 5 rokov Materiál držadiel kolobežky: guma Maximálna výška riadidiel je 92 cm, ale dá sa znížiť až na 68 cm Dĺžka kolobežky: 56 cm Farba: tyrkysová Ďalšie vlastnosti kolobežky Micro Kolobežka Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua má dĺžku 56 cm. Riadidlá je možné nastaviť od 68 cm do 92 cm. Priemer predného kolesa je 4,72 ", zadné koleso má potom priemer 3,15 ". Hmotnosť kolobežky Micro sa zastavila na hodnote 2,5 kg. Chodidlá jazdec umiestňuje na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua (7630053529550)

Leukoplast Aqua Pro 3 velikosti 20 ks

Leukoplast Aqua Pro 3 velikosti 20 ks
Detail

Leukoplast Aqua Pro 3 velikosti 20 ks Tenká a priehľadná náplasť, ktorá chráni ranu pred kontamináciou a vodou pri plávaní, kúpaní a počas umývania. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Leukoplast Aqua Pro 3 velikosti 20 ks

LEUKOPLAST Aqua pro náplasť 10 kusov 7322114

LEUKOPLAST Aqua pro náplasť 10 kusov 7322114
Detail

Vodeodolná náplasť na rany, ktorá pomáha predchádzať infekcii rán. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako LEUKOPLAST Aqua pro náplasť 10 kusov 7322114

Leifheit Odkôstkovač čerešní a višní LEIFHEIT 37211

Leifheit Odkôstkovač čerešní a višní LEIFHEIT 37211
Detail

Tento odkôstkovávač sa pýši jedinečným mechanizmom, kedy sa kôstky ľahko a rýchlo oddeľujú od čerešní a višní. Oddelí kôstky do spodnej nádoby a čerešne padajú oddelene do druhej – vami pripravenej misky. Vykôstkujete tak počas chvíľky čerešne napríklad na výrobu koláčov, dezertov, džemov a pod.Pomocou odkôstkovača Leifheit vykôstkujete až 15 kg čerešní za hodinu. Ovocie zostane celé a nerozdrvené. Vykôstkovávať môžete čerešne čerstvé, ale aj kompótované. Stabilitu zaisťujú gumové nožičky na spodnej časti nádobky. Mäkká koncovka na rukoväti zaisťuje pohodlnú a bezpečnú manipuláciu.Po práci vyčistite piest pod tečúcou vodou a ostatné diely je možné dať do umývačky riadu. Prístroj je možné zložiť do priestorovo úspornej misky, kde rukoväť demontujete a umiestnite do odkvapkávajúcej nádoby. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Odkôstkovač čerešní a višní LEIFHEIT 37211

LEIFHEIT MECHANICKY ZAMETAC KOBERCOV REGULUS, 11700

LEIFHEIT MECHANICKY ZAMETAC KOBERCOV REGULUS, 11700
Detail

MECHANICKÝ ZAMETAČ. použitie bez elektrickej energie. tri otočné kefy. veľký otočný gombík na reguláciu výšky. sklopná rukoväť na upratovanie pod nábytkom. záruka 2 roky. šírka kief 22 cm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT MECHANICKY ZAMETAC KOBERCOV REGULUS, 11700

PANTENE PRO Kondicionér na vlasy Aqua Ligth 275 ml

PANTENE PRO Kondicionér na vlasy Aqua Ligth 275 ml
Detail

Kondicionér, ktorý pomáha posilňovať vaše jemné vlasy a dodáva im potrebnú výživu bez zbytočného zaťaženia. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako PANTENE PRO Kondicionér na vlasy Aqua Ligth 275 ml

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť l

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť l
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť l

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť xl

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť xl
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť xl

LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť na rany 38x63mm, 10ks

LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť na rany 38x63mm, 10ks
Detail

Obsah LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť: LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť na rany 38x63mm, 10ks Charakteristika LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť: Tenká a priehľadná náplasť, ktorá chráni ranu pred kontamináciou a vodou pri plávaní, kúpaní a počas umývania. Použitie LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť: Aplikujte na čistú a suchú pokožku podľa potreby. Upozornenie: Skladujte v chlade a suchu. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako LEUKOPLAST AQUA PRO Vodeodolná náplasť na rany 38x63mm, 10ks

Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť m

Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť m
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť m

Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť s

Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť s
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť s

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť m

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť m
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť m

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť s

Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť s
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúca vesta aqua pro 50n červená - veľkosť s

PERRIS LEATHERS Poly Pro Extra Long Aqua Blue (HN223797)

PERRIS LEATHERS Poly Pro Extra Long Aqua Blue (HN223797)
Detail

Popruh na gitaru – na gitary a basgitary, materiál textil, šírka 51 mm, dĺžka 1720 mm, farba modrá Hlavné vlastnosti popruhu na gitaru PERRIS LEATHERS Poly Pro Extra Long Aqua Blue Vďaka popruhu na gitaru PERRISLEATHERS sa nemusíte obmedzovať držaním gitary Hodí sa na zavesenie gitár typu: akustické gitary, basgitary a elektrické gitary Materiálom je textil, ktorý je priedušný Dĺžku je možné nastaviť podľa potrieb, a to od 970 do 1720 mm Jeho šírka je 51 mm Farba: modrá (alza.sk)

Podobné produkty ako PERRIS LEATHERS Poly Pro Extra Long Aqua Blue (HN223797)

Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť xl

Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť xl
Detail

Inovovaná plávacia vesta, ktorá oproti základnej verzii disponuje navyše zipsovým zapínaním a logom Baltic na opasku. Plávacie vesty Aqua Pro majú rovnomerne rozložený vztlakový materiál a hlbšie prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu. Oproti základnej verzii ponúka centrálne zipsové zapínanie, ktoré v kombinácii s opaskom a šnurovaním na oboch koncoch zipsu, ponúka lepší pocit bezpečia a pohodlia. Sú určené ako pomôcka pre jachtárov a ďalších nadšencov vodných športov, ktorí vedia plávať - neslúžia ako záchranná vesta. Prednosti vesty: •Zipové zapínanie poskytujúce väčšiu bezpečie a istotu •Hlboké prieramky pre maximálnu voľnosť pohybu •Rovnomerne rozložený vztlakový materiál pre podporu pri plávaní •Ľahký a rýchlo schnúci materiál pre celodenné používanie •Chemicky aj biologicky inertný materiál šetrný k pokožke •Nastaviteľný opasok so sponou a pútkom na výtrhovú poistku alebo kľúče (parys.sk)

Podobné produkty ako Baltic plávajúcaí vesta aqua pro 50n modrá - veľkosť xl

Leukoplast Aqua Pro 38 x 63 mm 10 ks

Leukoplast Aqua Pro 38 x 63 mm 10 ks
Detail

Leukoplast Aqua Pro 38 x 63 mm 10 ks Vodeodolná, tenká a spoľahlivo priľnavá náplasť vhodná na použitie pri plávaní, kúpaní a umývaní. Chráni pred vodou, nečistotami a mikróbmi. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Leukoplast Aqua Pro 38 x 63 mm 10 ks

LEUKOPLAST Aqua pro náplasť 3 veľkosti 20 kusov 7322111

LEUKOPLAST Aqua pro náplasť 3 veľkosti 20 kusov 7322111
Detail

Vodeodolná, tenká a spoľahlivo priľnavá náplasť vhodná na použitie pri plávaní, kúpaní a umývaní. Chráni pred vodou, nečistotami a mikróbmi. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako LEUKOPLAST Aqua pro náplasť 3 veľkosti 20 kusov 7322111
Leifheit REGULUS Aqua PowerVac (4006501119148), Set Leifheit k Regulus Aqua PowerVac, 4 ks, LEIFHEIT Regulus PowerVac 2 in 1 (11925), LEIFHEIT Zametač kobercov Regulus Supra 11950 (4006501119506), Stylies Regulus (4638), MELITTA PRO AQUA (6762511), Aqua Marina Carbon Pro 3D (6954521627717), Maxi Micro Deluxe Pro grey-aqua (7630053529550), LEIFHEIT PARAT (25723), Leifheit DUSTY 41524, Leifheit NEMO 51030, PERRIS LEATHERS Poly Pro Extra Long Aqua Blue (HN223797), LEIFHEIT Tower 190 81435, LEIFHEIT LinoPush 500 (85360), LEIFHEIT PEGASUS 180 (4006501815101), Leifheit LinoProtect 400 (82100), Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103), LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216), LEIFHEIT Classic 70 83056, LEIFHEIT Quartett 20 81410, LEIFHEIT Clean Tenso (11910), Cordoba Protégé C1 Matiz – Aqua (C1 Matiz Aqua), LEIFHEIT Stolný špirálový krájač (03222), LEIFHEIT Ručný špirálový krájač (03221), Leifheit Airboard Compact M 72585, Leifheit Linomatic 500 Plus (85276), Leifheit Linomatic 600 Plus (85277), LEIFHEIT PICCOLO Micro duo 57023, LEIFHEIT Classic Mop Set 56792, LEIFHEIT PEGASUS 200 COMFORT (81516)