Logitech f310 (940-000135)

Produkt Logitech f310 (940-000135) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Logitech f310 (940-000135) upraviť a produkt hľadať znova.

Logitech F310 (940-000135)

Logitech F310 (940-000135)
Detail

Gamepad pre PC, káblové pripojenie, dĺžka kábla 1.8 m, analógové páčky, čierna a modrá farba Ste náruživým milovníkom akčných prestreliek? Zbožňujete športové simulátory? Chcete hrať na počítači, ale nechcete byť ochudobnení o štýl ovládania herných konzol? Zbystrite svoje zmysly, prichádza Gamepad Logitech F310. Gamepad ponúka osemsmerný D-pad a dva citlivé analógové joysticky. Tie vám dodajú neuveriteľnú voľnosť a ľahkosť v pohybe všetkými smermi. Väčšina tlačidiel je možné naprogramovať, takže si ovládanie prispôsobíte úplne svojim potrebám. Gamepad sa honosí solídne herné podporou. Stačí nainštalovať ovládač a môžete ho začať používať v nespočetných obľúbených hier, a to aj v tých starších. Váš herný výkon vzrastie s týmto gamepadom na maximum.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Široká herná podporaHrajte prostredníctvom portov konzoly s ovládačom v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech F310 (940-000135) , Uprchlíci (978-80-7642-940-6)

Logitech gamepad Gamepad F310

Logitech gamepad Gamepad F310
Detail

Logitech G F310 Gamepad - USB - EER2 Extensive game support Steam big picture Exclusive 4-switch D-pad Work with Android TV Easy to set up and use 1.8 meter cord Comfortable grid TECHNICAL SPECIFICATIONS PN 940-000135 Cord 1.8 meter Layout Console-like D-pad 4 switch Package contents - Gamepad- User documentation Requirements - Windows 8, Windows 7, alebo Windows Vista- Internet connection for optional software download Warranty information 3-Year Warranty (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech gamepad Gamepad F310 , Standard 50 g – 940 čierna (6626)

Logitech Gaming F310 gamepad PC čierna

Logitech Gaming F310 gamepad PC čierna
Detail

EXTENZÍVNA KOMPATIBILITA Pre špičkové hry a klasické herné hry. Hrajte porty konzoly s vyhradeným ovládaním ovládača alebo hrajte uvoľnenejšie hry na počítači. F310 uľahčuje nastavenie a obsluhu pri hraní vašich obľúbených hier vďaka podpore softvéru XInput / DirectInput1Requires pre režim DirectInput. - dva najbežnejšie používané vstupné štandardy. PARNÝ VEĽKÝ OBRAZ Hrajte na svojom televízore. Spárujte F310 s Big Picture, aby ste mohli využívať Steam z pohodlia svojej pohovky, surfovať po webe, hrať hry a ďalšie. Vezmite celú svoju knižnicu hier Steam do obývacej izby, vezmite si F310, oprite sa a užívajte si. ROZVRHNUTIE RODINNEJ KONZOLY Pripravený na použitie, vaše inštinkty vás prevedú známym rozložením tlačidiel. Hneď budete pripravení hrať. Model F310 bol ďalej vyvinutý z tradičného dizajnu pre ovládanie podobné konzole a perfektne padne do ruky. BEZPLATNE POHYBLIVÝ D-PAD S 4 SPÍNAČMI Štandardné D-Pady ležia na jednom otočnom bode a robia kontrolu nepresnou. Tento D-Pad sa posúva cez štyri jednotlivé spínače a umožňuje tlačidlám rýchlo a hmatovo reagovať. Funguje s Android TV Naše herné ovládače fungujú perfektne s televízormi Sony Android TV ™. Keď je ovládač prepnutý do režimu XID, rozloženie podobné konzole je plne funkčné. Vďaka jemne zahnutým pogumovaným povrchom rukoväte leží ovládač pohodlne v ruke aj pri dlhých herných stretnutiach. Štandardné ovládacie prvky pre televízory s Androidom sa poskytujú pomocou tlačidla s logom Logitech na gamepade a cez zadné tlačidlo na ovládači, ktoré umožňujú pohodlné ovládanie televízorov s Androidom. Ľahké nastavenie a použitie Prispôsobte a prispôsobte. Zmeňte predvolené príkazy alebo prispôsobte F310 pre nepodporované hry pomocou softvéru Profit od spoločnosti Logitech. Tlačidlá a ovládacie prvky sú plne programovateľné a môžu dokonca napodobňovať príkazy klávesnice a myši. 1,8 M DLHÝ KÁBEL Udržujte pohodlný odstup od obrazovky alebo oslavujte svoj tanec víťazstva. Najlepšie obidve. POHODLNÉ GRIPOVÉ POVRCHY Vďaka mäkko zakriveným gumeným povrchom rukoväte leží ovládač pohodlne v ruke aj pri dlhých herných stretnutiach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Logitech Gaming F310 gamepad PC čierna , Stužková 50 g – 940 čierna (6874)

Logitech Gaming F310 Controller gamepad PC modrá

Logitech Gaming F310 Controller gamepad PC modrá
Detail

Od športových hier po strelecké hry a všetko medzi tým - Logitech® Gamepad F310 podporuje veľké množstvo hier a premení váš počítač na hernú konzolu. Nemusíte sa obísť bez hier bez podpory gamepad: Pomocou softvéru Profiler môžete nastaviť gamepad tak, aby nahradil vstup z klávesnice a myši. * Vďaka klasickému dizajnu sa môžete okamžite sústrediť na hru bez toho, aby ste si na ňu zvykli. Voľne pohyblivý D-Pad reaguje optimálne na rýchle zmeny smeru. Pogumované povrchy rukoväte zaisťujú mimoriadne pohodlný herný zážitok, aby ste mohli hrať tak dlho, ako budete chcieť. JEDINEČNÁ ZLUČITEĽNOSŤ Pre hity a klasiku Hrajte porty konzoly pomocou ovládača vyhradeného ovládača alebo zaujmite uvoľnenejší postoj pri hraní na počítači. F310 podporuje najbežnejšie používané vstupné štandardy XInput / DirectInput, čo uľahčuje nastavenie a obsluhu pri hraní vašich obľúbených hier. VEĽKÁ OBRAZ PARY Hrajte na televízore Spárujte F310 s Big Picture, aby ste mohli pohodlne používať Steam z vašej pohovky, surfovať po webe, hrať hry a ďalšie. Vezmite celú svoju knižnicu hier Steam do obývacej izby, chytte F310, sadnite si a užívajte si. DÔVERNÉ, DÔLEŽITÉ KĽÚČOVÉ USPORIADANIE Pripravený na okamžité použitie vďaka vyzdvihnutiu a hre Vaše inštinkty vás prevedú známym rozložením tlačidiel. Ste pripravení hrať okamžite. F310 bol ďalej vyvinutý pre ovládanie podobné konzole z tradičného dizajnu a hodí sa ako rukavice. VOĽNÝ POHYB D-PAD so 4 SPÍNAČMI Voľne pohyblivý D-Pad so 4 prepínačmi Štandardné D-podložky spočívajú na jednom otočnom bode a spôsobujú nepresnosť ovládania. D-Pad sa posúva po štyroch samostatných spínačoch a umožňuje citlivé a hmatové správanie tlačidiel. PRÁCE S ANDROIDOVÝMI TELEVÍZMI Naše herné ovládače fungujú dobre s televízormi Sony so systémom Android ™. Keď je ovládač prepnutý do režimu XID, rozloženie založené na herných konzolách je plne funkčné. Vďaka jemne zakriveným gumovým povrchom rukoväte ovládač pohodlne leží v ruke aj počas dlhých herných stretnutí. Štandardné ovládacie prvky pre televízory s Androidom sa poskytujú prostredníctvom loga Logitech na logu a tlačidlom Back na ovládači a umožňujú jednoduché ovládanie televízorov Android. JEDNODUCHÉ NASTAVENIE A PREVÁDZKA Individuálne prispôsobenie Zmeňte štandardné príkazy alebo prispôsobte F310 pomocou softvéru Logitech Profiler pre nepodporované hry. Tlačidlá a ovládacie prvky sú plne programovateľné a môžu napodobňovať klávesové a myšové príkazy. KOMFORTNÉ MANIPULÁCIE Pohodlné pre ruky Vďaka jemne zakriveným gumovým povrchom rukoväte ovládač pohodlne leží v ruke aj počas dlhých herných stretnutí. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Logitech Gaming F310 Controller gamepad PC modrá , Knott 730/940 mm, závitové nerezové (knt3708606)

Logitech Wireless F710 (940-000145)

Logitech Wireless F710 (940-000145)
Detail

Gamepad pre PC, bezdrôtové pripojenie, AA batéria, vibrácie, analógové páčky, modrá a strieborná farba Gamepad ponúka desať programovateľných tlačidiel, ponúka teda možnosť prispôsobiť si ovládanie úplne svojim potrebám. Nechýba ani vibračná odozva s dvoma motormi, na vlastnej koži tak pocítite každý náraz, výbuch alebo zrážku. Produkty značky Logitech sa honosí už tradične solídny herný podporou, s jeho pomocou budete môcť ovládať nespočetné množstvo hier, a to aj tých starších. Vaša hra získa nový rozmer a vy sa tak stanete ešte úspešnejšími.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHzZbavte sa kábla a vychutnajte si slobodu - hranie bez káblov. Stačí vložiť nanoprijímač do portu USB a získate rýchly prenos dát na frekvencii 2,4 GHz s prakticky žiadnymi prieťahmi, výpadkami či rušením.Hra, ktorú pocítiteObjavte novú úroveň spätnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech Wireless F710 (940-000145) , Vanish oxi action extra hygiene 940 ml (5949031303580)

Yamaha F310 Natural

Yamaha F310 Natural
Detail

gitara akustická: Predná strana: smrek, zadná strana a luby: meranti, krk: nato, palisandrový hmatník chrómová ladiaca mechanika, farba: Natural Ladiace mechaniky : Die Cast Počet pražcov : 20 Šírka nultého pražca (mm) : 43.0 Ponúkaná konfigurácia : Štandardná ponuka Variant : Štandardná ponuka Krajina pôvodu : Indonézia Farba podľa výrobcu : Natural Farba : Natural Preferovaná ruka : Pravá ruka Výrez (cutaway) : Nie Úroveň zručnosti : Začiatočník Kobylka/tremolo : Palisander Typ : Dreadnought Hmatník : Palisander Počet strún : 6 (muziker.com)

Podobné produkty ako Yamaha F310 Natural , Priadza lotus lux 100 g – 940 čierna (7203)

Yamaha F310 MK2 Natural

Yamaha F310 MK2 Natural
Detail

Akustická gitara Yamaha F310 mkii - perfektná gitara pre začiatočníkov.Gitara Yamaha prešla mnohými procesmi kontroly kvality a prísnymi testami kvality. Tieto práce vedú k vysokej odolnosti a stabilite. F310 mkii ponúka rovnaké zameranie na kvalitu, dizajn a zvuk ako všetky akustiky Yamaha a vkladá to všetko do cenovo dostupného balenia. Intarzia hmatníka : Dot Puzdro/kufor v cene : Nie Počet pražcov : 20 Menzúra (mm) : 634.0 Šírka nultého pražca (mm) : 43.0 Ladiace mechaniky : Die Cast Výrez (cutaway) : Nie Vrchná doska : Smrek Farba : Natural Farba podľa výrobcu : Natural Krajina pôvodu : India Hrúbka : 012" / 053" Hmatník : Palisander Povrchová úprava krku : Satin Kobylka/tremolo : Palisander Preferovaná ruka : Pravá ruka Typ : Dreadnought Hardware : Chróm Výstuha krku (Truss rod) : Dual Action Nultý pražec : Urea Zadná doska a luby : Meranti Konštrukcia : Vrstvená Povrchová úprava : Lesk Počet strún : 6 Krk : Nato Úroveň zručnosti : Začiatočník (muziker.com)

Podobné produkty ako Yamaha F310 MK2 Natural , Tajný pánský knižní klub (978-80-7565-940-8)

Yamaha F310 TBS MK2 Tobacco Sunburst

Yamaha F310 TBS MK2 Tobacco Sunburst
Detail

Akustická gitara Yamaha F310 mkii - perfektná gitara pre začiatočníkov.Gitara Yamaha prešla mnohými procesmi kontroly kvality a prísnymi testami kvality. Tieto práce vedú k vysokej odolnosti a stabilite. F310 mkii ponúka rovnaké zameranie na kvalitu, dizajn a zvuk ako všetky akustiky Yamaha a vkladá to všetko do cenovo dostupného balenia. Puzdro/kufor v cene : Nie Krajina pôvodu : India Menzúra (mm) : 634.0 Kobylka/tremolo : Palisander Farba podľa výrobcu : Tobacco Sunburst Výrez (cutaway) : Nie Hardware : Chróm Šírka nultého pražca (mm) : 43.0 Nultý pražec : Urea Povrchová úprava : Lesk Farba : Sunburst Úroveň zručnosti : Začiatočník Intarzia hmatníka : Dot Zadná doska a luby : Meranti Krk : Nato Počet strún : 6 Konštrukcia : Vrstvená Vrchná doska : Smrek Typ : Dreadnought Výstuha krku (Truss rod) : Dual Action Počet pražcov : 20 Hrúbka : 012" / 053" Hmatník : Palisander Preferovaná ruka : Pravá ruka Povrchová úprava krku : Satin Ladiace mechaniky : Die Cast (muziker.com)

Podobné produkty ako Yamaha F310 TBS MK2 Tobacco Sunburst , Doppler poduška vysoká opierka motion xl d-940 (512310940)

Yamaha F310 TPBS sada westernovej gitary 4/4 tabacco sunburst vr. púzdra

Yamaha F310 TPBS sada westernovej gitary 4/4 tabacco sunburst vr. púzdra
Detail

Vďaka jej vynikajúcemu pomeru ceny a výkonu sa táto dreadnought gitara stala bestsellerom. Perfektná voľba pre náročných začiatočníkov. K dispozícii tiež ako elektroakustický model. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Yamaha F310 TPBS sada westernovej gitary 4/4 tabacco sunburst vr. púzdra , Doppler poduška na ležadlo motion xl d-940 (514310940)

LEWITT MTP 940 CM

Detail

Smerová charakteristika: kardioidná, superkardioidná, širokokardioidná Bez vypínaču Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz Súčasťou balenia je aj držiak a obal Impedancia: 150 Ohm Priemer membrány: 25,4 mm Prepínateľné zosilnenie: 0/6/12 dB Citlivosť: 10 mV/-40 dBV Signál/šum: 85 dB-A Dynamický rozsah: 135 dB-A Max. SPL: 144/150/156 dB Bass-Cut filter: 12 dB/oktáva (na 80 alebo 160 Hz) Napájanie: 48 V (spotreba 5,5 mA) Hmotnosť: 0,332 kg (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako LEWITT MTP 940 CM , Doppler poduška nízka opierka motion xl d-940 (511310940)

DREMEL 940 (F.013.094.0JA)

DREMEL 940 (F.013.094.0JA)
Detail

Tavná pištoľ elektrická, s mechanickým podávačom, dĺžka kábla 1.8cm, na tyčinky s priemerom 11mm, 3ks tavných tyčiniek v balení Lepiaca pištoľ s vysokou tavnou teplotou (195 °C) prichytí najrôznejšie materiály vysokou silou, hodí sa preto pre náročnejšie lepiace úkony doma aj v domácej dielni. Pištoľ vám dobre padne do ruky a má ľahko stlačiteľnú spúšť, takže sa vám budú jednoducho lepiť aj zložito dostupné miesta a po dlhú dobu. S výklopným stojanom si môžete pištoľ kedykoľvek položiť. Vďaka ochrane proti odkvapkávaniu bude vaša práca s lepiacou hmotou čistá.Kľúčové vlastnostiTavná pištoľ s vysokou teplotou (195 °C)Ochrana proti kvapkaniu a popáleniu (silikónové manžety na trysku)Stačí len malá sila na stlačenie spúšte pre stály výstupNahrievanie do 5 minútVymeniteľná tryskaTlačidlom výklopný stojan pre položenieVypínač pre ručné zapínanie a vypínanie + kontrolka napájaniaOdnímateľný kábel pre dočasnú prevádzku bez napájaniaParametre a... (alza.sk)

Podobné produkty ako DREMEL 940 (F.013.094.0JA) , Bellatex jersey s elastanom – 200 × 220 cm – lososová (940)

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá

Tamaris  Sandále 28139-940  Zlatá
Detail

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá , Lady ngm de luxe 100 g – 940 ružová (6748)

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá

Tamaris  Sandále 28139-940  Zlatá
Detail

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá , Knott lanovod brzdový knott 730/940 mm, závit m8 (9907741q)

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá

Tamaris  Sandále 28139-940  Zlatá
Detail

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá , Logitech crayon (914-000034)

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá

Tamaris  Sandále 28139-940  Zlatá
Detail

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá , Logitech rally (960-001218)

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá

Tamaris  Sandále 28139-940  Zlatá
Detail

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá , Logitech meetup (960-001102)

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá

Tamaris  Sandále 28139-940  Zlatá
Detail

Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tamaris Sandále 28139-940 Zlatá , Logitech g705 (910-006367)

GARNI 940 - Wi-Fi meteorologická stanica

Detail

Wi-Fi meteorologická stanica s integrovaným bezdrôtovým čidlom model GARNI 940 je vybavená mnohými funkciami, zaisťujúcimi informácie o predpovedi počasia. Integrovaný bezdrôtový snímač pracuje na frekvencii 868 MHz a meria teplotu a relatívnu vlhkosť, rýchlosť a smer vetra, úhrn zrážok, teplotu, vlhkosť, UV žiarenie a intenzitu osvetlenia. Hlavná jednotka má ľahko čitateľný farebný inverzný displej, ktorý zobrazuje predpoveď počasia, vnútornú a vonkajšiu teplotu a relatívnu vlhkosť, hodnotu barometrického tlaku, zrážok, rýchlosť a smer vetra, UV index, hodnotu intenzity osvetlenia, čas a dátum, hodnotu rosného bodu, Wind Chill a teplotného indexu. Hlavná jednotka má pamäť na minimálne a maximálne namerané hodnoty a pamäť na hodnoty barometrického tlaku namerané za uplynulých 12, 24, 48 a 72 hodín. Je tiež možné nastavenie rôznych alarmov. Čas a dátum sú automaticky nastavené z internetu. Meteorologická stanica disponuje funkciou nahrávania nameraných hodnôt na tieto internetové servery cez Wi-Fi: Weather Underground, Weather Cloud, Weather Observations a Ecowitt. Pokročilým užívateľom ponúka možnosť nahrávať namerané hodnoty aj na ich vlastný server. - farebný inverzný LCD displej hlavnej časti s rozmermi 156 x 76 mm- stále osvetlenie displeja s možnosťou dvoch stupňov jasu, alebo vypnutie osvetlenia- napájanie hlavnej jednotky sieťovým adaptérom (nutné pre prenos dát cez Wi-Fi) a batériami- nastavenie času z internetu, alebo manuálne- zobrazenie času v 12, alebo 24 hodinovom formáte, dátum so skratkou názvu dňa- časová zóna (-12 až +12 hodín)- budík- farba na displeji: čas, rýchlosť a smer vetra zelená, zrážky modrá, vnútorná teplota a relatívna vlhkosť oranžová, UV index, intenzita osvetlenia, barometrický tlak, vonkajšia teplota a relatívna vlhkosť biela- veľkosť číslic: čas 12 mm, dátum 8mm, UV index 11 mm, intenzita osvetlenia 11 mm, teplota a rel. vlhkosť 14 mm, zrážky 13 mm rýchlosť vetra 5 mm, bar. tlak 8 mm- ikona príjmu signálu z integrovaného čidla- ikona Wi-Fi pripojenia- dotykové tlačidlá- zvukový signál stlačenia tlačidla s možnosťou vypnutia- predpoveď počasia na 12 až 24 hodín (slnečno, polojasno, oblačno, dážď, sneženie)- ikony fázy Mesiaca- integrovaný bezdrôtový snímač na meranie vonkajšej teploty a relatívnej vlhkosti, zrážok, rýchlosti a smeru vetra, UV žiarenia a intenzity osvetlenia- prenos dát z bezdrôtového čidla na frekvencii 868 MHz- zobrazenie vnútornej a vonkajšej teploty (°F alebo °C) a relatívnej vlhkosti (%)- zobrazenie hodnoty barometrického tlaku- história vývoja priemerného barometrického tlaku za uplynulých 12, 24, 48 a 72 hodín- zobrazenie absolútneho alebo relatívneho barometrického tlaku v hPa, inHg alebo mmHg- šípky vývoja vonkajšej a vnútornej teploty, relatívnej vlhkosti a barometrického tlaku- meranie dažďových zrážok (in alebo mm), úhrn hodinový, denný, týždenný, mesačný, celkový (mm, in)- meranie rýchlosti vetra v km/h, mph, knots (uzly), m/s alebo bft- meranie nárazu vetra- meranie smeru vetra- meranie UV žiarenia- meranie intenzity svetla (kfc, klx, W/m2) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako GARNI 940 - Wi-Fi meteorologická stanica , Logitech g560 (980-001301)

Donau Elektronik 940 sada očkoplochých kľúčov

Donau Elektronik 940  sada očkoplochých kľúčov
Detail

10-dielny kombinovaný kľúč v malých rozmeroch a chrómovanom prevedení. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Donau Elektronik 940 sada očkoplochých kľúčov , Logitech g735 (981-001083)

Uprchlíci (978-80-7642-940-6)

Uprchlíci (978-80-7642-940-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Jesper Clemmensen, 390 stran, česky Dramatická cesta dvou československých rodin za svobodou | V neděli 24. června 1960 skočil Jan Roček s manželkou, tchyní a dvěma malými syny z paluby východoněmecké výletní lodi do vod přístavu v dánském Gedseru. O den později stejný kousek zopakovali jejich dobří přátelé. Po dlouhých letech nejprve nacistického a potom komunistického útlaku se dvě židovské rodiny z východní Evropy konečně dostaly na svobodu. Kniha Uprchlíci je neuvěřitelným příběhem lidí, kteří prošli Terezínem a byli svědky nacistických zvěrstev páchaných ve vyhlazovacím táboře v Osvětimi. Po válce zůstali uvězněni za železnou oponou v Československu pod nadvládou komunistických mocipánů, až později přes východní Německo konečně uprchli do svobodného světa. Uprchlíci jsou zhmotněním historie 20. století a příběh těchto lidí je cenný především tím, že nám ukazuje, jak nezlomná touha po lidské... (alza.sk)

Podobné produkty ako Uprchlíci (978-80-7642-940-6) , Logitech g635 (981-000750)

Stužková 50 g – 940 čierna (6874)

Stužková 50 g – 940 čierna (6874)
Detail

Priadza – Stužková 50 g – 940 čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Stužková 50 g – 940 čierna (6874) , Logitech g432 (981-000770)

Standard 50 g – 940 čierna (6626)

Standard 50 g – 940 čierna (6626)
Detail

Priadza – Standard 50g – 940 čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Standard 50 g – 940 čierna (6626) , Logitech g332 (981-000757)

Logitech Rally Speaker, Reproduktor pre Logitech Rally

Logitech Rally Speaker, Reproduktor pre Logitech Rally
Detail

Logitech Rally Reproduktor - Pripojte druhý reproduktor k systému Logitech Rally pre čistý, bohatý zvuk Zvuk z čela miestnosti pre prirodzenú konverzáciuAntivibračná schránka zabraňuje otrasom kameryDostatočná úroveň hlasitosti vo väčších miestnostiachTECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE ROZMERY (VxŠxH)Reproduktor103 mm x 449 mm x 80 mmSYSTÉMOVÉ POŽIADAVKYSystem Logitech RallySystém Logitech Rally s jedným reproduktoromMaximálny počet reproduktorov na systém: 2TECHNICKÉ PARAMETREReproduktor RallyVysoko výkonný menič 76 mm s magnetom zo vzácnej zeminyTlmiaci systém prihlásený na patentovanie eliminuje otrasy kamery spôsobené vibráciami a rušenie zvukuKábel Mini XLR slúži na pripojenie signálu aj napájanie obrazového rozbočovača RallyHlasitosť reproduktora 95 dB SPL @ 1 W, 100 dB SPL @ 7,5 W, oboje +/- 2 dB na 1 metraSkreslenie: 200 Hz-300 Hz Vzorkovacia frekvencia reproduktora: 48 kHzDostupné príslušenstvoMontážna sada Rally zahŕňa dva držiaky na stenu pre reproduktor Rally, plus fixácia kábla (2x) a upevňovacie držiaky pre kameru a rozbočovače (2x)OBSAH BALENIARally ReproduktorReproduktor Rally s káblom Mini XLR s dĺžkou 2,95 mkompatibilný so zákazníkom dodanými predlžovacími káblami s dĺžkou až 3 mDokumentáciaMore information:https://www.logitech.com/sk-sk/product/rally-speaker?crid=1710 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Rally Speaker, Reproduktor pre Logitech Rally , Logitech z407 (980-001348)

Epiphone 940-XCGIG Puzdro pre klasickú gitaru

Detail

Kvalitné nylonové puzdro pre klasickú gitaru s rukoväťou a popruhom na rameno. Na vonkajšej strane sa nachádza vrecko na zips. Krajina pôvodu : Čína Priehradky : 2 Typ : Prenosné puzdro Farba : Čierna Preferovaná ruka : Pravá ruka Popruh : Áno Polstrovanie : 5 mm Rukoväť : Áno Šírka interiéru (mm) : 383.0 Dĺžka interiéru (mm) : 988.0 Veľkosť : 4/4 Zips : Áno Vnútorná hĺbka (mm) : 68.5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Epiphone 940-XCGIG Puzdro pre klasickú gitaru , Fixed pre lenovo tab m10 plus (3rd gen) 10.6 číre (fixgt-940)

Dremel 940 tavná lepiaca pištoľ 11 mm

Dremel 940 tavná lepiaca pištoľ  11 mm
Detail

Dremel 940 je vysokoteplotná horúca lepiaca pištoľ (195 ° C) s vymeniteľnou dýzou na presné lepidlo odolná proti kvapkaniu. Vďaka odpojiteľnému káblu je 940 vhodná na prácu kdekoľvek bez sieťového napájania. Vďaka svojej dobrej ergonómii (vypínač / vypínač, rukoväť v tvare T, stabilný podstavec, výklopný stojan) a vymeniteľným tryskám na lepidlo je táto horúca lepiaca pištoľ ideálna na ľahké domáce práce doma i vonku, napr. Pri opravách nábytku, lepení dreva, keramiky atď. . Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Dremel 940 tavná lepiaca pištoľ 11 mm , Logitech mx vertical (910-005448)

Logitech® Logitech Silent Plus B330, black 910-004913

Logitech® Logitech Silent Plus B330, black 910-004913
Detail

Popis produktu: Zníženie hluku o viacej ako 90 % S rovnakou odozvou pri kliknuti viacej ako 90 % redukcia zvuku. Kliknutí si vychutnáte ale ocení to i vaše okolie. Myš naviac disponuje klznou plochou, která je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, a pogumovaným koliečkom pre tichý posuv a rolovánie. Technická specifikace: Typ připojení: bezdrátové připojení 2,4 GHz Bezdrátový dosah: 10 metrů Připojit/Napájení: ano, vypínač zap/vyp Podrobnosti baterie: 1 x AA Životnost baterie: 24 měsíců DPI (Min/Max): 1 000 ± Technologie senzoru: pokročilé optické snímání Logitech Rozlišení senzoru: 1 000 dpi Rolovací kolečko: ano, 2D, mechanické Počet tlačítek: 3 Standardní a speciální tlačítka: kliknutí středním tlačítkem Rozměry: Myš (výška x šířka x hloubka): 105,4 mm x 67,9 mm x 38,4 mm Hmotnost: 91,0 g Nanopřijímač (výška x šířka x hloubka): 14,4 mm x 18,7 mm x 6,1 mm Hmotnost: 1,8 g Systémové požadavky: Windows 10® nebo novější, Windows 8, Windows RT, Windows 7 Mac OS X 10.5 nebo novější Chrome OS™ Linux Kernel 2.6+2 Připojení USB: Vyžaduje volný port USB Obsah balení: Myš Nanopřijímač 1 baterie velikosti AA (nainstalovaná) Uživatelská dokumentace Informace o záruce Partnumber 910-004909 Pripojenie Typ bezdrôtové Rozhranie 2,4GHz Vlastnosti Max. rozlíšenie 1000 DPI Technológia Optická Počet tlačidiel 3 Ďalšie parametre Typ použitia štandardné Farba čierna Rozmery Šírka výrobku 6.8 cm Výška výrobku 10.5 cm Hĺbka výrobku 3.8 cm Hmotnosť výrobku 0.1 kg Šírka balenia 8.6 cm Výška balenia 18.4 cm Hĺbka balenia 12.7 cm Váha Balenia 0.1 kg (bigon.sk)

Podobné produkty ako Logitech® Logitech Silent Plus B330, black 910-004913 , Logitech mouse m90 (910-001794)

New Era 940 MLB Gradient infill Šiltovka Modrá

Detail

940 MLB Gradient infill Šiltovka - New Era - Modrá. (bibloo.sk)

Podobné produkty ako New Era 940 MLB Gradient infill Šiltovka Modrá , Logitech g240 (2022) (943-000784)

Dräger Plynový filter 940 A2 6738855 1 ks

Dräger Plynový filter 940 A2 6738855  1 ks
Detail

Plynový filter so štandardným závitovým pripojením Rd40 podľa EN148-1 na použitie s polomaskami Dräger X-plore 4000 a celoobličejovými maskami Dräger X-plore 6000. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Dräger Plynový filter 940 A2 6738855 1 ks , Logitech g640 (2022) (943-000798)

Proxxon Micromot 28 940 Oceľové klieštiny 1 sada

Proxxon Micromot 28 940 Oceľové klieštiny 1 sada
Detail

Vhodný pre malé vŕtačky MICROMOT. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Proxxon Micromot 28 940 Oceľové klieštiny 1 sada , Logitech g740 (2022) (943-000805)

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 940 ml (5949031303580)

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 940 ml (5949031303580)
Detail

Odstraňovač škvŕn – univerzálny, 940 ml Univerzálny tekutý odstraňovač škvŕn VANISH Oxi Action Extra Hygiene na bielu a farebnú bielizeň dokáže odstrániť škvrny už pri prvom praní, funguje aj pri teplote vody 30 °C. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu vytvára molekuly aktívneho kyslíka, ktoré preniknú a čistia až do hĺbky vlákien. Prípravok dokáže zničiť 99,9 % baktérií, ale zároveň je k textíliám maximálne šetrný. Odstráni rôzne druhy čerstvých aj zaschnutých odolných škvŕn a navyše vašu bielizeň dôkladne vydezinfikuje. Odstraňovač škvŕn VANISH Oxi Action Extra Hygiene je skvelým pomocníkom na bezchybný vzhľad a hygienickú čistotu vašej bielej aj farebnej bielizne. Kľúčové vlastnosti univerzálneho odstraňovača škvŕn VANISH Oxi Action Extra HygieneUniverzálny tekutý odstraňovač škvŕn VANISH Oxi Action Extra Hygiene funguje už pri prvom praníDokáže účinne odstrániť škvrny z bielej aj farebnej bielizneNavyše odstráni z vašej bielizne 99,9 %... (alza.sk)

Podobné produkty ako VANISH Oxi Action Extra Hygiene 940 ml (5949031303580) , Logitech g440 (2022) (943-000791)

Priadza Lotus Lux 100 g – 940 čierna (7203)

Priadza Lotus Lux 100 g – 940 čierna (7203)
Detail

Priadza – Lotus Lux 100 g – 940 čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Priadza Lotus Lux 100 g – 940 čierna (7203)

Nůžky na větve teleskopické kovadlinkové, 650-940 mm

Nůžky na větve teleskopické kovadlinkové, 650-940 mm
Detail

Nůžky na větve teleskopické kovadlinkové, 650-940 mm, GEKO Nátěrové nůžky pro větve s teleskopickou rukojetí jsou profesionálním nástrojem, který budete používat pro péči o zahradu. Ideální pro jarní zahrady. Výrobek je také vhodný pro ořezávání ovocných stromů, aby se do koruny dostalo více světla. Výrobek byl vyroben z tvrzené oceli, dokončen s teflonem, proto jsou nůžky odolné proti korozi. Nůžky pro stříhání jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a termoplastického kaučuku (TPR), což zajišťuje bezpečné a pohodlné uchopení i za mokra a kluzkých rukou Vlastnosti produktu: čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli HCS teleskopické držadla celková délka nožů pro stříhání 680 - 940 mm rukojeť z polypropylenu (PP) a termoplastického kaučuku (TPR) ideální pro řezání tvrdých výhonků a větví čepel s teflonovým povrchem Technická specifikace: Maximální průměr řezání: 55 mm Materiál čepele: ocel HCS, teflon Materiál rukojeti: ocel, polypropylen, termoplastická guma Typ čepele: kovadlina Celková délka: 680 - 940 mm Délka čepele: 90 mm Délka rukojeti: 490 - 740 mm Použití: řezání větví, větví (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Nůžky na větve teleskopické kovadlinkové, 650-940 mm

Logitech Scribe

Detail

DIMENSIONS Camera Height: 149 mm Width: 119 mm Depth: 573 mm Weight: 1.1 kg Share Button Height: 12.7 mm Diameter: 71.8 mm Weight: 108 g Power Injector Height: 91 mm Width: 60.2 mm Depth: 36.3 mm Dongle Transceiver Height: 22.5 mm Width: 31 mm Depth: 83.7 mm Cable length: 500 mm Included Cabling (x2) Length: 5 m SYSTEM REQUIREMENTS Whiteboard Maximum Whiteboard Dimensions Height: 1.2 m Width: 2 m Customer-Supplied Cabling Cable Type: Cat5e alebo higher [up to 35 metrov v celkovom rozsahu] TECHNICAL SPECIFICATIONS Certifications & Compatibility Integrates with Microsoft Teams Rooms on Windows and Zoom Rooms (Windows alebo MacOS) ako whiteboard content camera. Pozrite si www.logitech.com/support/scribe-compatibility for pending and granted certifications and compatibility updates. Compatible with virtually any video conferencing application ako USB-connected camera. Camera Output Resolution: 1080p at 15 fps Built-In AI: Broadcasts AI-enhanced image stream into video meetings Share Button Power: 2 x CR2032 battery Adhesive-backed mounting Share button support may vary by video conferencing service provider. See www.logitech.com/support/scribe-compatibility for latest information. Interfaces Camera: Category Cable Port Share Button: Bluetooth Low Energy Power & Cables Power supply: 100-240V auto-switching power supply with international adaptor set Cable Type: Cat5e SF/UTP AWG26 or higher Environmental Operating Temperature: 0-40°C Storage Temperature: -40-70 ° C Humidity: 10-95% Security Full Disk Encryption: AES-128 Device Management Logitech Sync PACKAGE CONTENTS Camera Share Button Dongle Transceiver 100-240v Power Supply with International Adaptor Set 5.0 m Cat5e Cables x 2 Camera Installation Kit Documentation WARRANTY INFORMATION Štandard: 2-year limited hardvér warranty included.Extended: Additional one-year extended warranty available at the time of hardware purchase.Contact your reseller for availability. PART NUMBER 960-001332 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Scribe

Logitech Rally Kamera PTZ, Ultra HD, automatické ovládanie, pre Logitech Rally

Detail

Logitech Rally Camera Prvotriedna kamera PTZ s Ultra HD obrazovým systémom a automatickým ovládaním kamery Technológia RightSense™ umožňuje efektívnejšie používanieModerná optika umožní zabrať jednotlivých účastníkov s neuveriteľnou presnosťouElegantný priemyselný dizajn pre ľubovoľný profesionálny konferenčný priestorTECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE ROZMERY (VxŠxH)Kamera Rally182,5 mm x 152 mm x 152 mmNapájacia redukcia kamery Rally21,4 mm x 81 mm x 60,5 mmUpevňovací držiak kamery Rally88 mm x 110 mm x 170 mmKábel USB 3.02,2 mKábel napájacieho adaptéra3 mSYSTÉMOVÉ POŽIADAVKYOperačné systémyWindows 7, Windows 8.1 alebo Windows 10macOS 10.10 alebo vyššiaChrome OS™Rozlíšenie vyššie ako 1080pWindows 8.1 a vyššie alebo macOS 10.10 a vyššiePort USB 3.0 a kábel typu CKompatibilný softvérTECHNICKÉ PARAMETREKamera RallyUltra HD obrazový systém podporuje rozlíšenie:- 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p a SD pri 30 fps- 1080p, 720p pri 30 fps a 60 fpsPlynulé motorizované otáčanie, naklápanie a zoomOtáčanie: ±90°Naklápanie: +50°/-90°15x HD zoomZorné pole:- Diagonálne: 90°- Horizontálne: 82,1°- Vertikálne: 52,2Funkcia autofocus3 predvoľby kameryBezpečnostný otvor KensingtonIndikátor LED stlmenie/zrušenie stlmenia zvukuŠtandardný závit statívu Technológia RightsenseRightLight™ so širokým dynamickým rozsahom (WDR)Automatické ovládanie kamery RightSightDiaľkový ovládačRF diaľkový ovládač (priama viditeľnosť nie je vyžadovaná)Batéria CR2032 (priložená)Káble/NapájanieNapájací adaptér s regionálnymi prípojkamiNapájací kábel (3 m/9,8 ft)DržiakDržiak na stenu s možnosťou obrátenia s priestorom na napájaciu redukciu a systémom usporiadania káblovKompatibilita a CertifikáciaPripojenie USB plug-and-playCertifikované pre Skype for Business a pripravené pre TeamsCertifikované pre ZoomCertifikované pre FuzeKompatibilný s CiscoKompatibilný s Google Hangouts Meet, BlueJeans, BroadSoft, GoToMeeting, Vidyo a ostatnými videokonferenčnými, záznamovými a vysielacími aplikáciami, ktoré podporujú kamery USBOBSAH BALENIARally KameraKamera RallyDiaľkový ovládačKábel USB 3.0 typu CNapájací adaptér s regionálnymi prípojkamiNapájacia redukcia a púzdroDržiak kamery s materiálom na upevnenieDokumentáciaMore information:https://www.logitech.com/sk-sk/product/rally-ultra-hd-ptz-camera (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Rally Kamera PTZ, Ultra HD, automatické ovládanie, pre Logitech Rally

HP C4907AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, azúrová, 20,5ml

HP C4907AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, azúrová, 20,5ml
Detail

TonerPartner cartridge (atramentová náplň) HP 940-XL (C4907AE). Farba: Azúrová. Kapacita: 20,5ml. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako HP C4907AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, azúrová, 20,5ml

HP C4908AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, purpurová, 20,5ml

HP C4908AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, purpurová, 20,5ml
Detail

TonerPartner cartridge (atramentová náplň) HP 940-XL (C4908AE). Farba: Purpurová. Kapacita: 20,5ml. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako HP C4908AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, purpurová, 20,5ml

HP C4909AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, žltá, 20,5ml

HP C4909AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, žltá, 20,5ml
Detail

TonerPartner cartridge (atramentová náplň) HP 940-XL (C4909AE). Farba: Žltá. Kapacita: 20,5ml. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako HP C4909AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, žltá, 20,5ml

HP C4906AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, čierna, 58,8ml

HP C4906AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, čierna, 58,8ml
Detail

TonerPartner cartridge (atramentová náplň) HP 940-XL (C4906AE). Farba: Čierna. Kapacita: 58,8ml. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako HP C4906AE - kompatibilná cartridge HP 940-XL, čierna, 58,8ml

Modré desiatové vrecúško (re)zip Stand-Up, 940 ml

Modré desiatové vrecúško (re)zip Stand-Up, 940 ml
Detail

Na desiatu, zvyšky od večere či dokonca kozmetiku na cesty. V použití týchto vrecúšok od značky (re)zip sa medze jednoducho nekladú. Dvojitý uzáver sa postará o vzduchotesné tesnenie, vďaka ktorému v ňom vydržia potraviny dlhšie čerstvé či vám prípadná vytečená kozmetika nezašpiní celý obsah tašky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modré desiatové vrecúško (re)zip Stand-Up, 940 ml

New-Era Šiltovky 940 AF Trucker Essential Neyyan Biela

Detail

New-Era Šiltovky 940 AF Trucker Essential Neyyan Biela Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako New-Era Šiltovky 940 AF Trucker Essential Neyyan Biela

New-Era Šiltovky 940 Mlb Daimond Era Neyyan Čierna

New-Era  Šiltovky 940 Mlb Daimond Era Neyyan  Čierna
Detail

New-Era Šiltovky 940 Mlb Daimond Era Neyyan Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako New-Era Šiltovky 940 Mlb Daimond Era Neyyan Čierna

New-Era Šiltovky 940 Mlb Diamond Era Neyyan Čierna

New-Era  Šiltovky 940 Mlb Diamond Era Neyyan  Čierna
Detail

New-Era Šiltovky 940 Mlb Diamond Era Neyyan Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako New-Era Šiltovky 940 Mlb Diamond Era Neyyan Čierna

New-Era Šiltovky 940 Mlb League Basic Neyyan Biela

New-Era  Šiltovky 940 Mlb League Basic Neyyan  Biela
Detail

New-Era Šiltovky 940 Mlb League Basic Neyyan Biela Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako New-Era Šiltovky 940 Mlb League Basic Neyyan Biela

Tajný pánský knižní klub (978-80-7565-940-8)

Tajný pánský knižní klub (978-80-7565-940-8)
Detail

Elektronická kniha - autor Lyssa Kay Adamsová, 304 stran, česky Manželství Gavina Scotta je v troskách. Baseballová hvězda Gavin nedávno odhalil ponižující tajemství: jeho žena Thea vždy předstírala to velké O. Toto odhalení je poslední kapkou pro jejich už tak dosti napjatý vztah. Thea požádá o rozvod a Gavin si uvědomí, že se nechal ovládnout pýchou a strachem. Ale o vztah nechce přijít.Rozrušený a zoufalý Gavin nachází pomoc na neobvyklém místě, v tajném knižním klubu romantických knih, který tvoří největší alfa samci města Nashville. S pomocí jejich aktuální četby, žhavého románu z období regentství zvaného Námluvy s hraběnkou, se parta drsných svalovců pokusí zachránit Gavinovo manželství. Protože když to tak hezky funguje v knize, musí to jít i ve skutečnosti!Jenže náš nešťastný Romeo bude potřebovat víc než květnatá slova a velká gesta, aby našel svého vnitřního hrdinu a získal zpět důvěru své milované ženy.Podaří se mu zachránit manželství? (alza.sk)

Podobné produkty ako Tajný pánský knižní klub (978-80-7565-940-8)

DOPPLER Poduška nízka opierka MOTION XL D-940 (511310940)

Detail

Poduška – na záhradný nábytok, na stoličku, rozmery 8 × 52 × 100 cm (V׊×D), antracitová farba, 1 ks v balení Ak sedíte v pohodlí domova či vonku na slnku, bezpochyby využijete na váš záhradný nábytok vankúš. Konkrétne tento typ podušky DOPPLER bol navrhnutý tak, aby vám spríjemnil odpočinok a mohli ste ho umiestniť na stoličku. K vášmu nábytku sa upevňuje šnúrkami a bude držať dobre. K správnemu výberu vankúša vám pomôžu rozmery, ktoré sú 100 × 52 × 8 cm. Aby vám mohol dlhé roky slúžiť, na výrobu bol použitý kvalitný materiál, ktorý tiež oceníte pri údržbe. Antracitová farba navyše obohacuje vzhľad. Významné vlastnosti vankúša DOPPLER Poduška nízka opierka MOTION XL D-940 Tento vankúš DOPPLER sa hodí na záhradný nábytok Moderný vzhľad jej dodáva antracitová farba Vankúš na stoličku si určite obľúbite Poduška na uchytenie využíva šnúrky Vyrobené z príjemného a odolného materiálu Nevyžaduje zložitú údržbu Vankúš DOPPLER ponúka rozmery 100 × 52 × 8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako DOPPLER Poduška nízka opierka MOTION XL D-940 (511310940)

DOPPLER Poduška vysoká opierka MOTION XL D-940 (512310940)

Detail

Poduška – na záhradný nábytok, na stoličku, rozmery 8 × 52 × 122 cm (V׊×D), antracitová farba, 1 ks v balení Ak si chcete oddýchnuť vonku alebo v pohodlí domova, určite oceníte vankúš určený na váš záhradný nábytok. Konkrétne tento typ vankúša DOPPLER bol navrhnutý tak, aby vám spríjemnil odpočinok a mohli ste ho umiestniť na stoličku. Vďaka šnúrkam sa pripevní k nábytku veľmi ľahko a bude držať dobre. Aby ste mohli vybrať správny vankúša, musíte poznať rozmery, ktoré sú 122 × 52 × 8 cm. Aby vám mohol dlhé roky slúžiť, na výrobu bol použitý kvalitný materiál, ktorý sa tiež jednoducho udržuje. Antracitová farba navyše obohacuje vzhľad. Dôležité parametre vankúša DOPPLER Poduška vysoká opierka MOTION XL D-940 Vankúš DOPPLER bol vyrobený na váš záhradný nábytok Príjemný dizajn zvýrazňuje antracitová farba Vankúš na stoličku si bez pochýb obľúbite Podušku uchytíte pomocou šnúrok Z kvalitného a odolného materiálu Jednoducho sa udržuje Vankúš DOPPLER sa chváli... (alza.sk)

Podobné produkty ako DOPPLER Poduška vysoká opierka MOTION XL D-940 (512310940)

DOPPLER Poduška na ležadlo Motion XL D-940 (514310940)

Detail

Poduška – na záhradný nábytok, na ležadlo, rozmery 8 × 60 × 195 cm (V׊×D), antracitová farba, 1 ks v balení Či už odpočívate vonku na záhrade alebo doma, bezpochyby využijete na váš záhradný nábytok vankúš. Konkrétne tento typ podušky DOPPLER bol ušitý tak, aby vám robil pohodlného spoločníka a mohli ste ho umiestniť na ležadlo. K danému nábytku sa upevňuje šnúrkami a bude lepšie držať. S výberom správneho vankúša k vášmu nábytku vám pomôžu rozmery, ktoré sú 195 × 60 × 8 cm. Aby vám mohol dlhé roky slúžiť, bol vyrobený z veľmi kvalitného materiálu, ktorý tiež oceníte pri údržbe. Antracitová farba navyše obohatí dizajn. Rozhodujúce vlastnosti vankúša DOPPLER Poduška na ležadlo Motion XL D-940 Tento vankúš DOPPLER je stvorený na záhradný nábytok Pekný dizajn dopĺňa antracitová farba Vankúš na ležadlo si určite obľúbite Podušku pripevníte pomocou šnúrok Ušité z kvalitného a príjemného materiálu Jednoduchá údržba Vankúš DOPPLER ponúka rozmery 195 × 60 × 8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako DOPPLER Poduška na ležadlo Motion XL D-940 (514310940)

Bellatex Jersey s elastanom – 200 × 220 cm – lososová (940)

Detail

Plachta na posteľ 200 × 220cm, napínacia, farba: lososová Plachta na posteľ neodmysliteľne patrí ku každej spálni a do istej miery je zodpovedné aj za to, či bude váš spánok príjemný. Plachta na posteľ BELLATEX s.r.o. zodpovedá požiadavkám na zdravé spanie a vďaka tomu zažijete príjemnú noc, ktorá vás nabije energiou. Medzi rozhodujúce parametre pre výber určite patrí aj to, z čoho je táto lôžkovina vyrobená. Tento model bol výrobcom zhotovený z materiálu, ktorým je bavlna a Lycra. Produkty z bavlny si získali veľkú obľubu, a to vďaka svojim vlastnostiam. Dokážu si udržať stálu veľkosť a nehrozí im veľké spranie. Pokiaľ ide o rozmery plachty na posteľ, tie zodpovedajú veľkosti 200 × 220. Nemusíte mať obavy z toho, že sa ráno prebudíte na vyzlečenom matraci. Napínacie prestieradlo sa totiž nepohne ani o kúsok. Vzhľad zvýrazňuje lososová farba. Posteľná plachta Bellatex Jersey s elastanom – 200 × 220 cm – lososová pomôže vylepšiť kvalitu vášho spania. Dôležité... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bellatex Jersey s elastanom – 200 × 220 cm – lososová (940)

Lady NGM de luxe 100 g – 940 ružová (6748)

Lady NGM de luxe 100 g – 940 ružová (6748)
Detail

Priadza – Lady NGM de luxe 100g – 940 ružová (alza.sk)

Podobné produkty ako Lady NGM de luxe 100 g – 940 ružová (6748)

Logitech Rally MIC POD Black, Modulárny mikrofón s RightSound pre Logitech Rally

Detail

Logitech Rally MIC POD, Modulárne mikrofóny s RightSound™ pre Logitech Rally Automaticky vyrovnáva hlasy osôb a potláča šum pre čistý zvukPraktické ovládanie a indikátor stlmeniaPrvotriedne materiály vyzerajú skvele v akejkoľvek miestnostiTECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE ROZMERY (VxŠxH)Rally Mikrofón21 mm x 102 mm x 102 mmSYSTÉMOVÉ POŽIADAVKYSystem Logitech RallyLogitech Rally alebo Logitech Rally PlusPoznámka: stolné mikrofóny Rally sa pripájajú k stolnému rozbočovaču, ktorý je súčasťou systému Logitech Rally, a nie sú kompatibilné so samostatnou kamerou Rally USB.TECHNICKÉ PARAMETRETechnológia RightSoundUmelá inteligencia riadená strojom školená na rozoznanie ľudskej reči od ostatných zvukovAEC (Potlačenie akustickej ozveny)VAD (Detektor hlasovej aktivity)Potlačenie okolitého šumuAutomatické vyrovnávanie znelých a jemných hlasovPole mikrofónov s RightSoundAlgoritmus bočného formovania lúča s veľmi nízkym skreslením, už spárovaný z výroby, smeruje mikrofón priamo na hovoriaceho pre čo najlepšie snímanie hlasu a redukciu šumuPodporuje až 56 akustických lúčov (8 na každý stolný mikrofón Rally) pre zameranie na aktívneho rečníkaObnovovacia frekvencia zamerania lúča: 8 ms (125-krát za sekundu)Rally MikrofónDosah snímania zvuku: okruh 4,5 mŠtyri všesmerové mikrofóny formujúce osem akustických lúčovAEC (Potlačenie akustickej ozveny)VAD (Detektor hlasovej aktivity)Potlačenie okolitého šumuTlačidlo stlmenia s LED indikátorom stavuZdružený 12-kolíkový kábel s dĺžkou 2,95 mZapojenie až 7 stolných mikrofónov Rally do reťazcaFrekvenčný rozsah: 90 Hz-16 kHzCitlivosť: > -27 dB +/- 1 dB @ 1 PaDátová frekvencia mikrofónu: 48 kHzOdporúčaný počet účastníkov:Rally (jeden stolný mikrofón): 10Rally Plus (dva stolné mikrofóny): 16Ďalší účastníci na stolný mikrofón: 6Odporúčaný počet účastníkov pre systém Rally so 7 stolnými mikrofónmi: 46 Kompatibilita a certifikátyCertifikované pre Skype for Business a pripravené pre TeamsCertifikované pre ZoomCertifikované pre hardvér Google Hangouts MeetCertifikované pre Microsoft CortanaCisco Jabber a WebEx kompatibilnýKompatibilný s BlueJeans, BroadSoft, GoToMeeting, Vidyo a ostatnými videokonferenčnými, záznamovými a vysielacími aplikáciami, ktoré podporujú zariadenie USBOBSAH BALENIARally RozbočovačRozbočovač stolných mikrofónovMateriál na upevnenieDokumentáciaMore information:https://www.logitech.com/sk-sk/product/mic-pod-for-rally?crid=1710 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Rally MIC POD Black, Modulárny mikrofón s RightSound pre Logitech Rally
Uprchlíci (978-80-7642-940-6), Standard 50 g – 940 čierna (6626), Stužková 50 g – 940 čierna (6874), KNOTT 730/940 mm, závitové nerezové (KNT3708606), VANISH Oxi Action Extra Hygiene 940 ml (5949031303580), Priadza Lotus Lux 100 g – 940 čierna (7203), Tajný pánský knižní klub (978-80-7565-940-8), DOPPLER Poduška vysoká opierka MOTION XL D-940 (512310940), DOPPLER Poduška na ležadlo Motion XL D-940 (514310940), DOPPLER Poduška nízka opierka MOTION XL D-940 (511310940), Bellatex Jersey s elastanom – 200 × 220 cm – lososová (940), Lady NGM de luxe 100 g – 940 ružová (6748), KNOTT lanovod brzdový KNOTT 730/940 mm, závit M8 (9907741Q), Logitech Crayon (914-000034), Logitech Rally (960-001218), Logitech MeetUp (960-001102), Logitech G705 (910-006367), Logitech G560 (980-001301), Logitech G735 (981-001083), Logitech G635 (981-000750), Logitech G432 (981-000770), Logitech G332 (981-000757), Logitech Z407 (980-001348), FIXED pre Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 10.6 číre (FIXGT-940), Logitech MX Vertical (910-005448), Logitech Mouse M90 (910-001794), Logitech G240 (2022) (943-000784), Logitech G640 (2022) (943-000798), Logitech G740 (2022) (943-000805), Logitech G440 (2022) (943-000791)