Lund gril na panini to-67526

Produkt Lund gril na panini to-67526 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lund gril na panini to-67526 upraviť a produkt hľadať znova.

LUND Gril na panini TO-67526

LUND Gril na panini TO-67526
Detail

Tento gril vám umožní pripraviť panini a iné teplé občerstvenie. Systém pohyblivých pántov, ktoré sa prispôsobia jedlu, uľahčia rovnomerné grilovanie.Grilovacia doska vám umožní pripraviť ako panini, tak ďalšie chuté pokrmy. Nepriľnavý povrch dosky vám umožní rýchle a ľahké čistenie.Parametre: protišmykové nožičky rozmery grilovacej dosky 23 x 14,5 cm dĺžka napájacieho kábla: 70 cm menovité napätie: 220 - 240 V, menovitá frekvencia: 50/60 Hz (4home.sk)

Podobné produkty ako LUND Gril na panini TO-67526 , Shumee rýhovaný gril na panini 1800 w (8718475616122)

SHUMEE Rýhovaný gril na panini 1800 W (8718475616122)

SHUMEE Rýhovaný gril na panini 1800 W (8718475616122)
Detail

Kontaktný gril s príkonom 1800 W, počet plôch na grilovanie: 2, odkvapkávacia nádoba a regulácia teploty, materiál plochy na grilovanie: liatina, materiál grilu: oceľový, hmotnosť 13.75kg Elektrický gril značky SHUMEE vám dá možnosť prežiť nevšedný pôžitok z výborného jedla.SHUMEE Ryhovaný gril na panini 1 800 W je stolný elektrický gril s kontaktnou konštrukciou.Prístroj má krásne vodivé vlastnosti po materiáli, ktorý je oceľ.Na povrchu grilovacej plochy sa nachádza liatinová doska s výborným vedením tepla.Príkon grilu sa vyšplhá k celkom 1 800 W.Čo do veľkosti tento variant dosahuje 41 × 32 × 19 cm a to pri hmotnosti 13,75 kg.Dôležité prednosti elektrického grilu SHUMEE Ryhovaný gril na panini 1 800 WElektrický gril SHUMEE má povrch s liatinovou doskouPríkon je 1 800 WOdkvapkávacia nádoba odvedie tukTeplotu elektrického grilu je možné nastaviťKonštrukcia grilu je z materiálu:oceľVýbava elektrického grilu SHUMEEElektrický gril SHUMEE umožňuje užívateľovi... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE Rýhovaný gril na panini 1800 W (8718475616122) , Shumee dvojitý panini gril ryhovaný 3600 w (8718475616146)

Princess 01.112425.01.001 stolný gril gril na panini nepriľnavý povlak, indikátor, sklopný čierna

Princess 01.112425.01.001 stolný gril gril na panini nepriľnavý povlak, indikátor, sklopný  čierna
Detail

Pripravte si najchutnejšie panini a sendviče s týmto výkonným kontaktným grilom s nastaviteľným termostatom. Vďaka voľne plávajúcej hornej časti sa dokonca obzvlášť dobre plnené rolky ľahko zmestia medzi povrchy na pečenie bez toho, aby poleva vypadla. Inteligentný dizajn umožňuje skladovanie grilu horizontálne aj vertikálne. Ideálne, ak chcete veľký gril, ale nemáte veľa úložného priestoru. Veľká plocha na pečenie pre všestranné grilovanie Vďaka priestrannej ploche na pečenie 30 x 27 cm Princess Panini Grill Pro môžete na grile bez problémov piecť dva sendviče alebo panini. Môžete v ňom aj grilovať chutné hamburgery. Vďaka vysokému výkonu 2 000 wattov sa kontaktný gril veľmi rýchlo zohreje v krátkom čase. To znamená, že už nikdy nebudete musieť dlho čakať, kým budú vaše chutné raňajky, obedy alebo večere pripravené. Voľne plávajúci vrch pre najlepšiu prípravu Tento kontaktný gril má voľne pohyblivú hornú dosku, ktorá uľahčuje grilovanie sendvičov, panini a hamburgerov s množstvom polev. Voľne plávajúci vrch sa dobre prispôsobí nižšie položenému jedlu. Kontrolka pripravenosti ukazuje, kedy gril dosiahol správnu teplotu. Potom môžete umiestniť svoje obľúbené jedlo medzi povrchy na pečenie. Stačí stlačiť mriežku na chladivej dotykovej rukoväti a grilovanie sa uskutoční automaticky. Týmto spôsobom môžete ľahko vytvoriť lahodnú chrumkavú poznámku. Jednoduchá údržba Gril Princess Panini má vyberateľný podnos, ktorý automaticky zachytáva uvoľnené tuky. Vďaka nepriľnavému povrchu grilovacích platní nie je potrebné používať maslo ani olej, takže môžete vyprážať oveľa zdravšie ako na konvenčnej panvici. Platne sa veľmi ľahko čistia tak, že keď papier na pečenie trochu vychladne, všetko utriete kuchynským papierom. Inteligentný dizajn a bezpečné použitie Štýlový vzhľad nerezového kontaktného grilu Princess dobre zapadne do každého interiéru. Konštrukcia držadla vám umožní nielen pohodlne zatlačiť gril, ale zaistí aj to, že gril môžete skladovať zvisle. Tento gril vyhovuje novej norme CE, a preto je používanie obzvlášť bezpečné. Inteligentný uzamykací mechanizmus navyše bráni mriežke v otváraní, keď je zdvihnutá a pohybovaná. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Princess 01.112425.01.001 stolný gril gril na panini nepriľnavý povlak, indikátor, sklopný čierna

TKG Team Kalorik SWP 1050 W stolný gril gril na panini biela

TKG Team Kalorik SWP 1050 W stolný gril gril na panini   biela
Detail

Multi gril na obojstranné grilovanie bez tuku. vynikajúce na prípravu panini, mäsa, rýb a zeleniny. Grilovacie dosky s nepriľnavým povrchom pre jednoduché čistenie. sa optimálne prispôsobí výške (hrúbke) pokrmu. Chladivá rukoväť vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TKG Team Kalorik SWP 1050 W stolný gril gril na panini biela

TKG Team Kalorik SWP 1050 CO stolný gril gril na panini nepriľnavý povlak, funkcia grilovania, ochrana proti prehriatiu

TKG Team Kalorik SWP 1050 CO stolný gril gril na panini nepriľnavý povlak, funkcia grilovania, ochrana proti prehriatiu
Detail

Multi gril na obojstranné grilovanie bez tuku. vynikajúce na prípravu panini, mäsa, rýb a zeleniny. Grilovacie dosky s nepriľnavým povrchom pre jednoduché čistenie. sa optimálne prispôsobí výške (hrúbke) pokrmu. Chladivá rukoväť vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako TKG Team Kalorik SWP 1050 CO stolný gril gril na panini nepriľnavý povlak, funkcia grilovania, ochrana proti prehriatiu , Ecg s 1070 panini (8592131306172)

Concept GE2005 elektrický kontaktný panini gril

Concept GE2005 elektrický kontaktný panini gril
Detail

Chcete si dopriať šťavnaté steaky, chrumkavú zeleninu alebo panini, kedykoľvek si zaumienite? Nemusíte čakať na ideálne letné počasie. Na všetky tieto dobroty vám bude stačiť jeden jediný prístroj.Oproti klasickým kontaktným grilom je vybavený funkciou BBQ. Gril môžete používať otvorený a grilovať tak na oboch platniach zároveň. Špeciálne upravená plocha grilovacích dosiek odvedie prebytočný tuk a šťavu do zbernej nádobky a pripravované mäso tak bude skutočne grilované, nie dusené. Zamilovali ste sa do talianskych panini? Aj tie si môžete pripraviť vďaka pohyblivej hornej platni, ktorá sa voľne položí na vložené potraviny.Rýchle nahriatie grilu a perfektné prepečenie i vysokých steakov. Pomocou regulátora teploty si nastavíte vhodnú teplotu na prípravu rôznych druhov zeleniny, mäsa, ovocia a pod. Kvalitné nepriľnavé liatinové platne zaistia vášmu grilu dlhú životnosť.Pri použití v domácnosti odporúčame gril postaviť pod odsávač pár. Údržba grilu je úplne jednoduchá. Grilovacie dosky stačí utrieť papierovou utierkou a váš gril bude zase ako zo škatuľky.Technické parametre: kvalitné nepriľnavé dosky potiahnuté teflónom rozmery dosiek: 27,8 x 17 cm nádobka na odkvapkávajúcu šťavu a tuk tepelne izolované držadlá s nekĺzavým povrchom regulátor teploty ľahké čistenie možnosť servírovania priamo na grilovacích doskách farba: nerez + čierna napätie: 220 - 240 V (4home.sk)

Podobné produkty ako Concept GE2005 elektrický kontaktný panini gril , Ecg s 2070 panini (8592131239210)

Klarstein Burgermeister 3 v 1, kontaktný gril, stolný gril, panini gril, 2000 W

Klarstein Burgermeister 3 v 1, kontaktný gril, stolný gril, panini gril, 2000 W
Detail

Viac grilu jednoducho nejde! Multifunkčný gril 3 v 1 Klarstein Burgermeister elegantne spája schopnosti stolného, kontaktného a panini grilu na prípravu opečených lahôdok.Kontaktný gril Klarstein Burgermeister prináša zážitok z grilovania priamo do vášho domova. Stejky, burgre, kukurice, šašlíky, panini alebo toasty – na veľkej grilovacej ploche (27,5 x 24 cm) získa všetko lahodné, hnedasté opečenie na povrchu a šťavnaté upečenie vo vnútri. Sklopné veko zabezpečuje grilovanie v rekordnom čase. Obojstranné opekanie podporuje zadržanie chuti a arómy v pripravovaných surovinách – čo spoznáte už pri prvom zahryznutí. K dispozícii máte bezstupňovo regulovateľný výkon až 2000 W. Päť polohovateľných stupňov veka zabezpečuje správne opečenie pripravovaných surovín. Povrch platní je zabezpečený nepriľnavou keramickou vrstvou na zabránenie prilepenia potravín. A to nie je všetko – vrchné veko sa dá úplne vyklopiť, čím sa z prístroja stane plnohodnotný stolný gril.Jednoduchú manipuláciu garantujú veľká tepelne izolovaná rúčka na rýchle uzatvorenie a otvorenie, a taktiež teplovzdorná stierka, ktorej výrezy presne zapadajú do rebrovitého vzoru platní. Jemný náklon platní slúži na odtekanie prebytočného tuku priamo do zbernej misky. Obe grilovacie platne sa dajú vybrať z grilu na jednoduché čistenie.Vydarené ugrilované jedlo nie je otázkou náhody, ale správneho grilu! Multifunkčný gril 3 v 1 Klarstein Burgermeister – šťavnaté zapečenie dvomi platňami súčasne. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Burgermeister 3 v 1, kontaktný gril, stolný gril, panini gril, 2000 W , Lund záhradné ohnisko oceľové 52 cm (5906083059384)

Klarstein Burgermeister 3 v 1, kontaktný gril, stolný gril, panini gril, 2000 W

Klarstein Burgermeister 3 v 1, kontaktný gril, stolný gril, panini gril, 2000 W
Detail

Viac grilu jednoducho nejde! Multifunkčný gril 3 v 1 Klarstein Burgermeister elegantne spája schopnosti stolného, kontaktného a panini grilu na prípravu opečených lahôdok.Kontaktný gril Klarstein Burgermeister prináša zážitok z grilovania priamo do vášho domova. Stejky, burgre, kukurice, šašlíky, panini alebo toasty – na veľkej grilovacej ploche (27,5 x 24 cm) získa všetko lahodné, hnedasté opečenie na povrchu a šťavnaté upečenie vo vnútri. Sklopné veko zabezpečuje grilovanie v rekordnom čase. Obojstranné opekanie podporuje zadržanie chuti a arómy v pripravovaných surovinách – čo spoznáte už pri prvom zahryznutí. K dispozícii máte bezstupňovo regulovateľný výkon až 2000 W. Päť polohovateľných stupňov veka zabezpečuje správne opečenie pripravovaných surovín. Povrch platní je zabezpečený nepriľnavou keramickou vrstvou na zabránenie prilepenia potravín. A to nie je všetko – vrchné veko sa dá úplne vyklopiť, čím sa z prístroja stane plnohodnotný stolný gril.Jednoduchú manipuláciu garantujú veľká tepelne izolovaná rúčka na rýchle uzatvorenie a otvorenie, a taktiež teplovzdorná stierka, ktorej výrezy presne zapadajú do rebrovitého vzoru platní. Jemný náklon platní slúži na odtekanie prebytočného tuku priamo do zbernej misky. Obe grilovacie platne sa dajú vybrať z grilu na jednoduché čistenie.Vydarené ugrilované jedlo nie je otázkou náhody, ale správneho grilu! Multifunkčný gril 3 v 1 Klarstein Burgermeister – šťavnaté zapečenie dvomi platňami súčasne. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Burgermeister 3 v 1, kontaktný gril, stolný gril, panini gril, 2000 W , Cattara kefa na gril (8591686130805)

ECG S 3070 Panini Power mini gril

ECG S 3070 Panini Power mini gril
Detail

Chutné raňajky, rýchla teplá alebo studená večera, pohostenie na párty, to všetko vám pripraví ECG S 3070 Panini Power mini gril. Praktický pomocník s kompaktnými rozmermi si nájde svoje miesto aj vo vašej kuchyni.Vlastnosti a parametre: praktický zámok – ľahké uskladnenie vo zvislej polohe 3 prevádzkové polohy – grilovanie, zapekanie, poloha BBQ možnosť celkového otvorenia až na 180° automatická regulácia teploty jednoduchá, rýchla údržba vďaka nepriľnavej úprave dosiek na pečenie odnímateľná odkvapkávacia nádobka tepelne izolované drždlo indikátor prevádzky a nahriatia plôch na pečenie protišmykové nožičky menovité napätie: 220-240 V 50/60 Hz (4home.sk)

Podobné produkty ako ECG S 3070 Panini Power mini gril , Lund kryt grilu 100 × 95 × 60 cm (5906083048289)

DOMO DO9245G kontaktný gril panini Cool Touch

DOMO DO9245G kontaktný gril panini Cool Touch
Detail

Elektrický kontaktný gril v prevedení panini s plávajúcou hornou doskou vám pomôže zapiecť panini aj plnené sendviče, ugrilovať ryby či zeleninu a pripraviť perfektné steaky a iné mäso.Nepriľnavý povrch dosiek na pečenie nevyžaduje ani použitie tuku či oleja a aj údržba takého povrchu sa stáva jednoduchšou. Nadbytočný tuk a šťava vypečená z mäsa odteká otvorom v spodnej grilovacej doske do vyberateľnej nádobky.Rýchlosť a stupeň prepečenia si môžete jednoducho regulovať pomocou plynulo nastaviteľného termostatu. Aby ste sa nepopálili, je gril vybavený tepelne izolovanou rukoväťou aj tepelne odizolovaným vekom. Aby gril pri uskladnení nezabral zbytočne príliš veľa miesta, je možné ho ľahko postaviť vďaka zámku veka aj na výšku.Vlastnosti a špecifikácie: typ grilu: elektrický kontaktný gril rebrované grilovacie dosky veľkosť grilovacej plochy: 782 cm2 úžitková plocha na pečenie: 29,5 x 26,5 cm odtokový kanálik a vyberateľná nádobka na prebytočný tuk a šťavy kontrolky zapnutia a nahriatia na nastavenú teplotu (4home.sk)

Podobné produkty ako DOMO DO9245G kontaktný gril panini Cool Touch , Cattara na gril party point (13097)

AKAI Panini gril APA-356. 1200 W

AKAI Panini gril APA-356. 1200 W
Detail

Akai APA-356 panini gril vám umožní rýchlo a ľahko pripraviť perfektné sendviče v pohodlí vášho domova. Toto zariadenie má výkon 1200 W, čo znamená, že sa rýchlo zahreje a vytvorí dokonalú zlatú kôru. Jeho dosky sú potiahnuté nepriľnavou vrstvou, ktorá zaisťuje ľahké čistenie a ochranu proti lepivosti. Kompaktná veľkosť umožňuje ľahké skladovanie.Ak máte radi sendviče a chcete ich pripraviť doma, Akai APA-356 panini sendvičovač je ideálny pre vás. (4home.sk)

Podobné produkty ako AKAI Panini gril APA-356. 1200 W , Weber obal na gril 57cm (7176)

Klarstein Buffalo, kontaktný gril, panini gril, 2000 W, ušľachtilá oceľ, strieborný/čierny

Klarstein Buffalo, kontaktný gril, panini gril, 2000 W, ušľachtilá oceľ, strieborný/čierny
Detail

Chutné grilované jedlo nie je vecou náhody, ale správneho grilovania! Kontaktný gril Klarstein Buffalo zjednocuje možnosti panini grilu a stolového grilu. Kontaktný gril Buffalo prináša potešenie z grilovania priamo u Vás doma. Či už panini, steaky, hamburgery, kukurica, šašlik alebo palacinky, na veľkej ploche grilu získa všetko z vonkajšej strany chutný, hnedý rebrový vzor a vo vnútri zostane jedlo šťavnaté. Vďaka sklopnému veku si môžete ušetriť obracanie jedla a grilovať v rekordnom čase. Šťava a arómy zostanú v grilovaných potravinách, čo je rozdiel, ktorý Vám zachutí od prvého zahryznutia! Pod povrchom grilovacích plôch sa skrýva výkon 2000 W, pričom intenzita prívodu tepla sa dá plynule prispôsobiť pomocou otočného regulátora. Aby sa nič nelepilo, grilovacie časti sú vybavené technológiou Ceramic Coating Technology, veľmi kvalitným antiadhéznym povlakom z keramiky. Ak je potrebná väčšia grilovacia plocha, veko sa dá otvoriť, čo umožní vytvoriť plnohodnotný stolový gril. Bezpečná manipulácia je zaručená rukoväťou, ktorá sa neprehrieva, a protišmykovými gumovými nožičkami, ktoré zabezpečujú bezpečné postavenie zariadenia po celú dobu prípravy. Mierne šikmý sklon povrchu grilu umožňuje odtekanie prebytočného tuku priamo do misky na zachytenie tuku, ktorá sa dá ľahko zo zariadenia vybrať a očistiť. Zaujímavosťou je aj materiál kontaktného grilu Buffalo. Kartáčovaná ušľachtilá oceľ nielen že dobre vyzerá, ale dá sa tiež veľmi ľahko čistiť a preto je obzvlášť hygienická. Kontaktný gril Buffalo od spoločnosti Klarstein: výkonný, všestranný, výhra pre každú kuchyňu! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Buffalo, kontaktný gril, panini gril, 2000 W, ušľachtilá oceľ, strieborný/čierny , Tefal acc snack collec grill/panini (1500636616)

Klarstein Buffalo, kontaktný gril, panini gril, 2000 W, ušľachtilá oceľ, strieborný/čierny

Klarstein Buffalo, kontaktný gril, panini gril, 2000 W, ušľachtilá oceľ, strieborný/čierny
Detail

Chutné grilované jedlo nie je vecou náhody, ale správneho grilovania! Kontaktný gril Klarstein Buffalo zjednocuje možnosti panini grilu a stolového grilu. Kontaktný gril Buffalo prináša potešenie z grilovania priamo u Vás doma. Či už panini, steaky, hamburgery, kukurica, šašlik alebo palacinky, na veľkej ploche grilu získa všetko z vonkajšej strany chutný, hnedý rebrový vzor a vo vnútri zostane jedlo šťavnaté. Vďaka sklopnému veku si môžete ušetriť obracanie jedla a grilovať v rekordnom čase. Šťava a arómy zostanú v grilovaných potravinách, čo je rozdiel, ktorý Vám zachutí od prvého zahryznutia! Pod povrchom grilovacích plôch sa skrýva výkon 2000 W, pričom intenzita prívodu tepla sa dá plynule prispôsobiť pomocou otočného regulátora. Aby sa nič nelepilo, grilovacie časti sú vybavené technológiou Ceramic Coating Technology, veľmi kvalitným antiadhéznym povlakom z keramiky. Ak je potrebná väčšia grilovacia plocha, veko sa dá otvoriť, čo umožní vytvoriť plnohodnotný stolový gril. Bezpečná manipulácia je zaručená rukoväťou, ktorá sa neprehrieva, a protišmykovými gumovými nožičkami, ktoré zabezpečujú bezpečné postavenie zariadenia po celú dobu prípravy. Mierne šikmý sklon povrchu grilu umožňuje odtekanie prebytočného tuku priamo do misky na zachytenie tuku, ktorá sa dá ľahko zo zariadenia vybrať a očistiť. Zaujímavosťou je aj materiál kontaktného grilu Buffalo. Kartáčovaná ušľachtilá oceľ nielen že dobre vyzerá, ale dá sa tiež veľmi ľahko čistiť a preto je obzvlášť hygienická. Kontaktný gril Buffalo od spoločnosti Klarstein: výkonný, všestranný, výhra pre každú kuchyňu! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Buffalo, kontaktný gril, panini gril, 2000 W, ušľachtilá oceľ, strieborný/čierny , Zopa drevený bbq gril set gril (8595114452101)

SHUMEE Dvojitý panini gril ryhovaný 3600 W (8718475616146)

SHUMEE Dvojitý panini gril ryhovaný 3600 W (8718475616146)
Detail

Kontaktný gril s príkonom 3600 W, počet plôch na grilovanie: 3, odkvapkávacia nádoba a regulácia teploty, materiál plochy na grilovanie: liatina, materiál grilu: oceľový, hmotnosť 25kg Elektrický gril od značky SHUMEE vám pomôže vytvoriť nevšedný kulinársky zážitok.SHUMEE Dvojitý panini gril ryhovaný 3600 W je stabilný elektrický gril s kontaktnou konštrukciou.Telo prístroja tvorí oceľový materiál.Na mieste grilovacej plochy sa nachádza liatinová doska s excelentnou tepelnou schopnosťou.Príkon grilu sa vyšplhá k hodnote 3600 W.Rozmery tohto variantu sú 41 × 58 × 19 cm a hmotnosť 25 kg.Zaujímavé funkcie elektrického grilu SHUMEE Dvojitý panini gril ryhovaný 3600 WElektrický gril SHUMEE poskytuje povrch z liatinyCelkový príkon je 3600 WOdkvapkávacia nádoba odvádza tukNastaviteľná teplota zabráni spáleniu potravínGril má konštrukciu z oceľového materiálu.Výbava elektrického grilu SHUMEEElektrický gril SHUMEE umožňuje regulovanie teploty.Grilované jedlo si v takom... (alza.sk)

Podobné produkty ako SHUMEE Dvojitý panini gril ryhovaný 3600 W (8718475616146) , Gril na drevené uhlie s kolieskami (45367)

Lund Kryt grilu 100 × 95 × 60 cm (5906083048289)

Lund Kryt grilu 100 × 95 × 60 cm (5906083048289)
Detail

Obal na gril Lund – nepromokavý, umývateľný, odolný proti UV žiareniu, uchytenie na suchý zips, materiál polyester, rozmery 60 × 100 × 95 cm (D׊×V), čierna farba Obal na grily Lund je vyrobený z materiálu Oxford, ktorý obsahuje veľmi odolné syntetické polyesterové vlákna. Ďalšia PU povrchová úprava pridáva krytu vodoodolné vlastnosti a možnosť jednoduchého čistenia. Kryt dobre ochráni váš gril proti vode, vlhkosti, prachu aj slnečnému žiareniu. Hodí sa v lete medzi používaním, ale najmä mimo sezónu na dlhodobé uskladnenie grilu. Kryt s rozmermi 100 × 95 × 60 cm má lichobežníkový tvar a je vhodný pre grily LUND TO-99512, TO-99586, TO-99588, TO-99519, TO-99514, ale aj iné grily s podobnými rozmermi. Kľúčové vlastnosti obalu na gril LundKryt grilu z odolného materiálu OxfordObal je vodoodpudivýOchrana proti prachu a slnečnému žiareniuVhodný na dlhodobé uskladnenie griluZapínanie na suchý zipsKryt možno použiť aj na iné grily s podobnou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lund Kryt grilu 100 × 95 × 60 cm (5906083048289) , Weber obal na gril 47 cm (7175)

Hriankovač LUND TO-67501

Hriankovač LUND TO-67501
Detail

Kvalitní Hriankovač LUND TO-67501 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Hriankovače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hriankovač LUND TO-67501 , Russell hobbs home 3v1 panini 17888-56 (20913036001)

Palacinkovač LUND TO-67470

Palacinkovač LUND TO-67470
Detail

Kvalitní Palacinkovač LUND TO-67470 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Ostatné kuchynské spotrebiče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Palacinkovač LUND TO-67470 , Lund záhradné ohnisko oceľové 2 v 1 42 cm (5906083059445)

Kontaktní elektrický gril panini 2 v 1 - Jata GR1100 -2.Jakost

Kontaktní elektrický gril panini 2 v 1 - Jata GR1100 -2.Jakost
Detail

2.jakost - škrábnuté na grilovací ploše Elektrický gril panini s možností rozložení a grilování na obou grilovacích plochách najednou. Typ přístroje: elektrický kontaktní gril Příkon: 2000 W Grilovací desky s nepřilnavým povrchembez PFOA Horní grilovací deska se svislým žebrováním Dolní grilovací deska s hladkým povrchem Užitná grilovací plocha grilovací desky o velikosti 275 x 240 mm Plovoucí víko pro rovnoměrné grilování s možností aretace Víko lze zaaretovat v 6 různých výškách Víko lze zamknout proti otevření pro přenášení a uskladnění Možnost otevření grilu na 180º a grilovat tak na obou deskách zároveň Plynule nastavitelný termostat Tělo přístroje z litého hliníku Tepelně izolovaná rukojeť z nerezu Kontrolka zapnutí a kontrolka nahřátí Nádobka na odkapávající přebytečný tuk Vidlice pro smotání přívodního kabelu Lze uskladnit zamčený ve svislé poloze Délka přívodního kabelu: 84 cm 3 ROKY ZÁRUKA Rozměry balení (š x h x v): 39,9 x 18,5 x 39,9 cm Hmotnost balení: 5 kg Rozměry přístroje ( š x h x v): 36 x 35,5 x 13,7 cm Hmotnost přístroje: 4,6 kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Kontaktní elektrický gril panini 2 v 1 - Jata GR1100 -2.Jakost , G21 obal na gril nevada bbq (g21-cov1nvd)

Výrobník popcornu LUND TO-68260

Výrobník popcornu LUND TO-68260
Detail

Kvalitní Výrobník popcornu LUND TO-68260 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Ostatné kuchynské spotrebiče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Výrobník popcornu LUND TO-68260 , Cattara kefa na gril shark 45 cm (8591686130782)

Lund TO-68032 domáca pekáreň

Lund TO-68032 domáca pekáreň
Detail

Domáca pekáreň značky LUND s 15 automatickými programami na prípravu cesta, pečenie chleba a prípravu jogurtu. Okrem programu si používateľ navolí aj veľkosť chleba a stupeň zhnednutia kôrky. Ďalšou výhodou je funkcia odloženého štartu, ktorá umožňuje naprogramovať zariadenie tak, aby nechalo chlieb kysnúť počas prípravy pokrmu.Súčasťou sady sú: pekáreň priestranná misa s miešadlom nádoba s odmerkou obojstranná lyžica s odmerkami háčik15 automatických programov: mäkký chlieb sladký chlieb prírodný kvások francúzsky celozrnný rýchly bez cukru viaczrnný mliečny bochník torta surové cesto kysnuté cesto bezlepkový pečenie jogurtTechnické parametre: príkon: 650 W napájanie: 230 V funkcia odloženého štartu až 15 hodín funkcia udržiavania teploty až 60 minút rozmery: 28 x 26 x 32,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Lund TO-68032 domáca pekáreň , Gril welton (a17099)

Kuchynský robot 3v1 LUND TO-67961

Kuchynský robot 3v1 LUND TO-67961
Detail

Kvalitní Kuchynský robot 3v1 LUND TO-67961 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Roboty. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kuchynský robot 3v1 LUND TO-67961 , Gril rancher (a08756)

Výrobník cukrovej vaty LUND TO-68250

Výrobník cukrovej vaty LUND TO-68250
Detail

Kvalitní Výrobník cukrovej vaty LUND TO-68250 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Ostatné kuchynské spotrebiče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Výrobník cukrovej vaty LUND TO-68250 , Gril smoker (13045)

LUND TO-99702 záhradné ohnisko 2v1, 42 cm

LUND TO-99702 záhradné ohnisko 2v1, 42 cm
Detail

Toto prenosné záhradné ohnisko vám spríjemní strávený čas s rodinou a priateľmi v záhrade. Je ideálne pre prípravu táborového ohňa, ako zdroja tepla a svetla. Hodí sa tiež ako ohrievač na žeravé uhlíky. Telo z ocele so smaltovaným povrchom zaistí vysokú odolnosť ohniska. Vďaka sieťovaným stenám sa nemusíte báť, že by vám drevo alebo popol napadal okolo ohniska. Oceľové nohy zabezpečia stabilitu a tepelnú ochranu podkladu. Ohnisko je doplnené o dve rukoväte, ktoré uľahčujú prenášanie. Je dodávané spoločne s kovovým kutáčom s dĺžkou 45 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako LUND TO-99702 záhradné ohnisko 2v1, 42 cm , Gril apache (13046)

Lund TO-67575 teplovzdušná fritéza, 3,7 l, 1400 W

Lund TO-67575 teplovzdušná fritéza, 3,7 l, 1400 W
Detail

Fritéza od značky LUND je multifunkčné kompaktné zariadenie umožňujúce pečenie, vyprážanie, ohrievanie, grilovanie aj rozmrazovanie. Môžete v nej pripraviť zdravšie hranolky, nugety, pečené ryby, mäso a zeleninu – to všetko bez použitia oleja. Dokonca sa v nej dajú sušiť malé porcie potravín.Kryt fritézy je vyrobený z ľahkého, ale odolného plastu v bielej farbe. Misa s objemom 4,5 l disponuje vnútorným košíkom 3,7 l. Oba diely sú opatrené nepriľnavým povrchom, ktorý uľahčuje prípravu potravín. Misu aj kôš je možné umývať v umývačke riadu. Fritéza má dvojitú poistku proti odpojeniu koša od misy. Ovládanie je na dotykovom dispeji a umožňuje výber jedného z desiatich prednastavených programov alebo vlastné nastavenie teploty a pracovnej doby.Technické parametre: objem misy: 4,5 l objem koša: 3,7 l napájanie: 230 V príkon: 1 400 W dotykový displej zvuková signalizácia ochrana proti prehriatiu dĺžka napájacieho kábla: 90 cm rozmery: 29 x 37 x 33,5 cm hmotnosť: 4,5 kg (4home.sk)

Podobné produkty ako Lund TO-67575 teplovzdušná fritéza, 3,7 l, 1400 W , Gril grimsby (a17100)

Banquet Sendvičovač na panini 800 W, čierna

Banquet Sendvičovač na panini 800 W, čierna
Detail

Sendvičovač na panini v čiernom prevedení, má nepriľnavý povrch, ktorý sa ľahko čistí a zámok dosiek pre ľahšiu manipuláciu. Je opatrený tepelne izolovaným držadlom, disponuje kontrolkou prevádzky / pripravenosti a má protišmykové nožičky.Vlastnosti: dosky nie sú vyberateľné rozmery dosiek: 23 x 14,5 cm povrch dosiek: vrúbkovaný, nepriľnavý prevádzkové napätie: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Sendvičovač na panini 800 W, čierna , Gril leroy (a16851)

Lund London kefka na čistenie fliaš Skittle

Lund London kefka na čistenie fliaš Skittle
Detail

Kefka na čistenie fliaš z kolekcie Lund London. Model vyrobený zo silikónu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Lund London kefka na čistenie fliaš Skittle , Máš na to? (8590439221210)

Lund London kefka na čistenie fliaš Skittle

Lund London kefka na čistenie fliaš Skittle
Detail

Kefka na čistenie fliaš z kolekcie Lund London. Model vyrobený zo silikónu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Lund London kefka na čistenie fliaš Skittle , Weber lumin obal premium na gril so stojanom (7198)

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom

Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom
Detail

Teplovzdušná minirúra je mnohostranne využiteľná napríklad na prípravu pizze, hranoliek, pečeného kurčaťa, rozpekanie žemlí a mnoho ďalšieho. Vnútorný objem rúry je 20 l a teplotu si môžete nastaviť od 100 do 230 °C.Prístroj má spínač na 5 stupňov - vypnuté, horný ohrev - horný ohrev s grilovacou ihlou - spodný ohrev - horný a spodný ohrev s cirkuláciou vzduchu.Má tiež 60 minútový časovač s akustickým signálom.Vnútorný priestor rúry je osvetlený.Prístroj má na povrchu tepelne odolný lak.4 rôzne nastaviteľné výškové polohy plechu/roštu.Súčasťou balenia je samotná rúra, grilovacia ihla, pizza kameň, grilovací rošt, plech na pečenie, tácka na omrvinky a rukoväť na vyberanie.Rozmer grilovacieho roštu: 31 x 30 cm.Rozmer plechu na pečenie: 31 x 28 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Severin TO 2068 teplovzdušná minirúra s grilom , Royal partner gril na drevené uhlie, liatinový rošt (8591686130393)

tepro Garten 8400 gril na koliečkach plachta na záhradné grily antracitová

tepro Garten 8400 gril na koliečkach plachta na záhradné grily antracitová
Detail

Optimálna ochrana pred počasím Na jeseň sa spájajú väčšinou ochranné obaly vyrobené z materiálu odolného voči poveternostným vplyvom a vode odpudzujúceho. Keď sú grily a záhradný nábytok po letnej sezóne dobre zabalené - a tým chránené pred nečistotami, vlhkosťou a listami - až do budúcej jari, väčšina ľudí na ne premýšľa. Použitie ochranných poťahov sa však odporúča aj v lete: V posledných desaťročiach sa UV žiarenie zo slnka stáva agresívnejšie. Ak sa grily a záhradný nábytok účinne chránia pred starnutím a vyblednutím materiálu, odporúča sa ich dobre kryť, ak sa nepoužívajú dlhšiu dobu. Okrem toho je možné zabrániť tomu, aby prekvapujúce letné búrky s krupobitím a búrok poškodili grily a záhradný nábytok. Ľahká manipulácia Bezpečné uchytenie ochranných krytov je detská hra vďaka suchému zipsu alebo upevňovacej šnúrke, takže všetky letné predmety sú zabalené veľmi rýchlo. Vetracie otvory po stranách zabezpečujú, že nedochádza k zamrznutiu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tepro Garten 8400 gril na koliečkach plachta na záhradné grily antracitová , Vorel gril na drevené uhlie 46 × 46 cm (5906083995811)

Solac SD5057 BUON PANINI

Solac SD5057 BUON PANINI
Detail

Toustovač – súčasťou balenia platničky vhodné na grilovanie, rozmery platničky 2,15 × 1,25 cm (Š×H), systém na uloženie kábla súčasťou, príkon 750 W, červená farba Robíte si doma často sendviče? Rozhodne oceníte praktický systém na upratanie napájacieho kábla. V prípade, že radi grilujete alebo robíte panini, iste vás poteší, že má tento model grilovacie dosky. Dôležité parametre toustovača Solac SD5057 BUON PANINI Toustovač je vybavený praktickým systémom na uloženie kábla Príkon Solac SD5057 BUON PANINI: 750 W Farba sendvičovača Solac: červená (alza.sk)

Podobné produkty ako Solac SD5057 BUON PANINI , Cattara gril na drevené uhlie royal grande 3xl (8591686130478)

SENCOR SSM 4420SS Panini

SENCOR SSM 4420SS Panini
Detail

Toustovač – štvorcové platničky, s nepriľnavým povrchom, súčasťou balenia platničky vhodné na grilovanie, s automatickou reguláciou teploty, s ochranou proti prehriatiu, uzamykateľný, tepelne izolovaná rukoväť a protišmykové nôžky súčasťou, príkon 700 W, antikorový plášť, dĺžka kábla 85 cm, čierna a strieborná farba, rozmery 9 × 23,5 × 22,2 cm (V׊×H) Robíte si doma často sendviče? Toustovač Sencor pracuje s príkonom 700 W. Bol zostavený tak, aby ste si ľahko pripravili Štvorcové. SENCOR SSM 4420SS Panini disponuje platničkami s povrchom z nepriľnavého materiálu, a tak na ňom zvládnete pripraviť ľubovoľné sendviče aj toasty bez náročného drhnutia. Vďaka bezpečnostnému mechanizmu nie je možné, aby došlo k prehriatiu. Len čo by sa teplota blížila k prahovým hodnotám, potom sa prístroj prepne do neaktívneho režimu. Nedôjde tak k prípadnému poškodeniu. Neodmysliteľnou výhodou tohto spotrebiča je tepelne izolovaná rukoväť, s pomocou ktorej sa nemusíte stresovať z... (alza.sk)

Podobné produkty ako SENCOR SSM 4420SS Panini

Lund Pyrograf na drevo so spájkou sada 11 ks (5906083047190)

Lund Pyrograf na drevo so spájkou sada 11 ks (5906083047190)
Detail

Spájkovačka – na umelecké tvorenie – pyrograf s výkonom 30W, vhodný na vypaľovanie do dreva, sada vrátane hrotov 11ks, teplota hrotu max 400°C Toto praktické multifunkčné zariadenie Lund v sebe kombinuje funkciu spájky a pyrografu, takže je ideálnym pomocníkom napríklad pri umeleckom zdobení dreva, kože či korku alebo pri výrobe ozdôb, kresieb a nápisov. Prístroj tiež umožňuje mäkké spájkovanie, ktoré využijete najmä pri opravách elektronických súčiastok, príprave elektrických inštalácií pod. Pyrograf Lund disponuje spájkovacím hrotom z nehrdzavejúcej ocele a na uľahčenie práce dostanete aj praktické príslušenstvo v podobe šiestich vymeniteľných hrotov, vyhrievacej banky, držiaka či 4 g cínu.Kľúčové vlastnosti spájky a pyrografu LundMultifunkčné zariadenie kombinujúce funkciu spájky a pyrografuPyrograf Lund je vhodný na vypaľovanie do drevaPrístroj umožňuje tiež mäkké spájkovanieSpájkovací hrot z kvalitnej nehrdzavejúcej oceleS spájkou Lund dostanete bohaté... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lund Pyrograf na drevo so spájkou sada 11 ks (5906083047190)

tepro Garten 8700 gril na koliečkach plachta na záhradné grily tmavo sivá (taupe)

tepro Garten 8700 gril na koliečkach plachta na záhradné grily tmavo sivá (taupe)
Detail

Optimálna ochrana proti poveternostným vplyvom S jeseňou sa väčšinou spájajú ochranné obaly z poveternostných a vodoodpudivých materiálov. Keď sú grily a záhradný nábytok po letnej sezóne dobre zabalené - a teda chránené pred nečistotami, vlhkosťou a lístím - až do budúcej jari, väčšina ľudí o nich uvažuje. Ale použitie ochranných poťahov je vhodné aj v lete: V posledných desaťročiach je UV žiarenie slnka čoraz agresívnejšie. Aby ste účinne chránili grily a záhradný nábytok pred starnutím a vyblednutím materiálu, je vhodné ich pri dlhodobom nepoužívaní dobre zakryť. Okrem toho sa dá vyhnúť tomu, aby nečakané letné búrky s grilom na krúpy a búrky poškodili záhradný nábytok. Veľmi ľahká manipulácia Bezpečné pripevnenie ochranných krytov je vďaka upevňovacej páske na suchý zips alebo zapínacej šnúrke detská hračka, takže všetky letné pomôcky sú rýchlo zabalené. Bočné vetracie otvory zabezpečujú, aby nedošlo k zamokreniu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako tepro Garten 8700 gril na koliečkach plachta na záhradné grily tmavo sivá (taupe)

Magnet 3Pagen Nadstavec na gril na pečenie zemiakov

Magnet 3Pagen Nadstavec na gril na pečenie zemiakov
Detail

Zemiaky nepatria na rošt. Máme riešenie: náš profesionálny nadstavec na pečenie 4 zemiakov na grile, ktorý môžete tiež použiť v rúre. Praktický teplomer Vám k tomu darujeme zadarmo. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Nadstavec na gril na pečenie zemiakov

ECG S 1070 Panini (8592131306172)

ECG S 1070 Panini (8592131306172)
Detail

Toustovač – na 2 toasty, s nepriľnavým povrchom, súčasťou balenia platničky vhodné na sendviče, na grilovanie, rozmery platničky 23 × 14,5 cm (Š×H), uzamykateľný, tepelne izolovaná rukoväť a protišmykové nôžky súčasťou, príkon 700 W, plastový plášť, dĺžka kábla 75 cm, biela a čierna farba, rozmery 9 × 28 × 23 cm (V׊×H) ECG S 1070 Panini je sendvičovač, s ktorým ľahko a rýchlo pripravíte pokrmy ako talianske panini, zapečené toasty, zeleninu, ale aj mäso. Plochy na pečenie sú vybavené nepriľnavou povrchovou úpravou, teda sa bezproblémovo udržujú a nič sa na ne nepripečie. Prácu so sendvičovačom uľahčuje tepelne izolované držadlo či zámok grilovacích dosiek.Rozmery dosiek sú 145 × 230 mm. Nechýba ani kontrolka prevádzky či protišmykové nožičky. Prístroj je možné skladovať aj vo vertikálnej polohe, čo ušetrí miesto v skrinke.Kľúčové vlastnosti sendvičovača ECG S 1070 PaniniNa prípravu panini, zapečených toastov, zeleniny a mäsa Nepriľnavá povrchová úprava plôch... (alza.sk)

Podobné produkty ako ECG S 1070 Panini (8592131306172)

ECG S 2070 Panini (8592131239210)

ECG S 2070 Panini (8592131239210)
Detail

Toustovač – na 2 toasty, s nepriľnavým povrchom, súčasťou balenia platničky vhodné na sendviče, na grilovanie, rozmery platničky 26 × 16,5 cm (Š×H), s automatickou reguláciou teploty, uzamykateľný, tepelne izolovaná rukoväť a protišmykové nôžky súčasťou, príkon 1200 W, plastový plášť, dĺžka kábla 75 cm, čierna a antikorová farba, rozmery 11 × 30 × 27 cm (V׊×H) Nemáte čas na státie pri sporáku, takže si často pripravujete toasty? ECG S 2070 Panini disponuje platňami s povrchom z nepriľnavého materiálu, s pomocou ktorého zvládnete urobiť toasty či sendviče ako sa vám páči bez náročného drhnutia. Nesmiernou výhodou tohto typu je tepelne izolovaná rukoväť, vďaka tejto vychytávke sa nemusíte stresovať z popálenia. Toustovač ECG S 2070 Panini je možnosť zamknúť. V prípade, že radi grilujete, iste vás poteší, že má tento model grilovacie dosky. Zásadné prednosti toustovača ECG S 2070 Panini Príkon ECG S 2070 Panini: 1200 W Farba sendvičovača ECG: čierna a antikorová... (alza.sk)

Podobné produkty ako ECG S 2070 Panini (8592131239210)

SM 310 sendvičovač panini SMARTON

SM 310 sendvičovač panini SMARTON
Detail

Sendvičovač Smarton SM 310 V sendvičovači SMARTON SM 310 připravíte nejen tousty podle vaší chuti, ale i zapečené panini. Výhodou toustovače je jeho jednoduchá obsluha, snadno čistitelné nepřilnavé pečicí plochy, tepelně izolovaná rukojeť a plášť, který vás chrání před popálením. Moderní černý design v kombinaci s užitečnými funkcemi jej dělá špičkou ve své třídě. Sandwich a Panini a pečící plocha Automatická regulace teploty Snadno čistitelné pečící plochy Nepřilnavá povrchová úprava pečících ploch CoolTouch Tepelně izolovaná rukojeť a plášť Indikátor provozu – červená kontrolka Indikátor nahřátí (připravenosti k pečení) – zelená kontrolka Možnost skladování ve svislé poloze Bezpečnostní tepelná pojistka Délka síťového kabelu 75 cm Příkon max. 800 W Rozměry (d x š x v): 225 x 220 x 90 mm Hmotnost: 1,0 kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako SM 310 sendvičovač panini SMARTON

SM 310 sendvičovač panini SMARTON

Detail

SMARTON SM 310 Sendvičovač PaniniKód produktu: 8590669336524 Nielen sendviče, ale aj panini SMARTON SM 310 je ideálny na prípravu toastov a zapečených panini. Jednoduchá obsluha a bezpečnosť Sendvičovač je ľahko ovládateľný a bezpečný vďaka tepelne izolovanej rukoväti a plášťu. Jednoduchá údržba Plochy na pečenie sú ľahko čistiteľné a nepriľnavé. Moderný design Čierny dizajn v kombinácii s užitočnými funkciami robí tento sendvičovač špičkou vo svojej triede. Špecifikácia Automatická regulácia teploty CoolTouch Indikátor prevádzky – červená kontrolka Indikátor nahriatia – zelená kontrolka Možnosť skladovania vo zvislej polohe Bezpečnostná tepelná poistka Technické parametre Dĺžka sieťového kábla: 75 cm Príkon: max. 800 W Rozmery (dx š xv): 225 x 220 x 90 mm Hmotnosť: 1,0 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SM 310 sendvičovač panini SMARTON

Gril na dřevěné uhlí CROTONE skládací

Gril na dřevěné uhlí CROTONE skládací
Detail

Kompaktní, přenosný gril CROTONE hodící se na cestách, do kempu a pro další outdoor využití. Konstrukce je vyrobena z kvalitního smaltovaného ocelového plechu černé barvy. Stabilitu zajištují čtyři kovové rozkládací nohy. Rozměry grilu 45 x 30 x 40 cm. Pro tepelnou přípravu pochutin je gril opatřen ocelovým roštem 35 x 33 cm. Gril je vybaven regulovatelnou ventilací na víku. Grilovací prostor je navíc opatřen odkládacím roštem. Pro snadné přenášení je složený gril zajištěn páčkou a pomocí rukojeti lze snadno přenášet. Přepravní rozměry jsou potom 45 x 20 x 40 cm. Technická data grilovací prostor35 x 33 cmgrilovací výška23 cmrozměr grilu45 x 30 x 40 cmpřepravní rozměry45 x 20 x 40 cmroštchromovaná ocelbarvačerná (efitness.sk)

Podobné produkty ako Gril na dřevěné uhlí CROTONE skládací

Gril na drevené uhlie Cattara Barrel

Gril na drevené uhlie Cattara Barrel
Detail

Pripravte sa na grilovaciu sezónu s grilom Barrel od značky Cattara. Ide o veľký záhradný gril na drevené uhlie. Je vybavený chrómovaným roštom, reguláciou cirkulácie vzduchu vo vnútri grilu, vďaka ktorej je možné regulovať grilovanie pri zatvorenom veku. V spodnej časti sa nachádza vyberateľný popolník pre ľahkú údržbu. Veľkosť grilovacej plochy je 73 x 37 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Gril na drevené uhlie Cattara Barrel

Elektrický gril na raclette Klarstein Steaklette

Elektrický gril na raclette Klarstein Steaklette
Detail

Poznáte kultúru stolovania, kde sa všetci zídu pri stole a potom si každý pripraví, čo chce? S elektrickým grilom Steaklette si môžete vybrať, či dávate prednosť raclette alebo grilovanému mäsu. Na nepriľnavých raclette panvičkách grilujete syr alebo zeleninu, na nástavci na grilovací kameň môžete grilovať mäso, ryby alebo dokonca chlieb. Jeho hlavnou výhodou je nulové riziko poškriabania pri zachovaní všetkých požadovaných chutí ingrediencií. Elektrický gril sa môže pochváliť jednoducho nastaviteľným výkonom 1500 W. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Elektrický gril na raclette Klarstein Steaklette

Gril na drevené uhlie GrandHall XENON

Gril na drevené uhlie GrandHall XENON
Detail

Gril na drevené uhlie GrandHall XENON AtRaktívne gril na uhlie sa teší nebývalej obľube užívateľov, ktorí preferujú grilovanie na uhlie, ale vyžadujú komfort grilu plynového. Robustná konštrukcia, Celolitinové rošt, nastaviteľná výška palivového roštu pre lepšiu kontrolu teploty, predné dvierka pre pohodlné a čisté prikladanie paliva. Sklopné postranné Police šetrí miesto pri skladovaní grilu, bonusom je integrovaný otvárač fliaš. 2 porcelánom potiahnuté liatinové rošty 26.8 x 40.8 cm rozmer grilovacej plochy 53,6 x 40,8 cm výškovo nastaviteľný palivový rošt ohrievacie rošt veko s teplomerom otvárač fliaš dve sklopné Police háčiky na zavesenie náradia kolieska pre ľahšiu manipuláciu čelné prikladacie dvierka Odkladací priestor pod grilom farba: čierny Mat hmotnosť: 28 kg. doporučené príslušenstvo ochranný obal grilovacie náradie grilovacie brikety liatinové riadu grilovacie rukavice zapaľovacie štartér. parametre: Typ grilu (zdroja) na drevené uhlie Rozmer grilovacej plochy (š xv) 536x408 mm Bočné odkladacie plochy ľavá + pravá Záruka 2 Šírka 1390 mm výška 1265 mm hĺbka 655 mm hmotnosť 28 kg piezo zapaľovanie NIE Grilovanie » Grily na drevené uhlie » Gril na drevené uhlie GrandHall XENON (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Gril na drevené uhlie GrandHall XENON

Gril na drevené uhlie, čierna, SINDO

Gril na drevené uhlie, čierna, SINDO
Detail

Materiál: oceľ Farba: čierna Prášková povrchová úprava Antikorózne prevedenie Rozmery (ŠxHxV): 64x31,5x53 cm Prenosný gril Obdĺžnikový tvar grilu Vhodný na drevené uhlie Hmotnosť: 1,8 kg Hrúbka materiálu: 0,4-0,8 mm S grilovacou nádobou a grilovacím roštom Počet grilovacích plôch: 1 Výška grilovacej nádoby: 12 cm Šírka grilovacej nádoby: 64 cm Hĺbka grilovacieho roštu: 31,5 cm Výška grilovacieho roštu od zeme: 53 cm Rošt nie je možné výškovo nastaviť Odporúčame použiť grilovaciu tácku Jednoduchý presun a manipulácia Na nohách Súčasťou grilu nie je grilovacie náradie Určený na grilovane a varenie Je nevyhnutné dodržiavať bezpečnostné zásady pri práci s ohňom Gril čistite až po vychladnutí Skladujte v suchom a tmavom prostredí Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Gril na drevené uhlie, čierna, SINDO

Gril na drevené uhlie, čierna, GERIO

Gril na drevené uhlie, čierna, GERIO
Detail

Materiál: oceľ Farba: čierna Prášková povrchová úprava Antikorózne prevedenie Rozmery (ŠxHxV): 44,5x55x70 cm Prenosný gril Oválny tvar grilu Vhodný na drevené uhlie Hmotnosť: 3 kg Hrúbka materiálu: 0,4-0,8 mm S grilovacím roštom Obsahuje poklop a grilovaciu misu Počet grilovacích plôch: 1 Priemer grilovacej misy: 43 cm Priemer grilovacieho roštu: 42 cm Výška grilovacieho roštu od zeme: 55,5 cm Rošt nie je možné výškovo nastaviť Systém regulácie vzduchu Odporúčame použiť grilovaciu tácku Jednoduchý presun a manipulácia Obsahuje plastové rúčky v kombinácii s gumou Na nožičkách S dvomi kolieskami S odkladacou mriežkou Obsahuje zásobník na drevo v podobe mriežky pod grilom Poklop s bezpečnostným systémom Súčasťou grilu nie je grilovacie náradie Určený na grilovane a varenie Je nevyhnutné dodržiavať bezpečnostné zásady pri práci s ohňom Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Gril na drevené uhlie, čierna, GERIO

Prenosný skladací gril na drevené uhlie

Prenosný skladací gril na drevené uhlie
Detail

Milujete grilovanie a ešte radšej máte voňavé a chutné grilované mäsko či zeleninku? Ugrilujte si čokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek chcete, pretože o všetko sa postará prenosný skladací gril na drevené uhlie.Tento gril sa pýši moderným dizajnom s funkciou jednoduchého poskladania a prenášania. Je veľmi praktický a môžete si ho so sebou zobrať kamkoľvek chcete. Napríklad na chatu, na kemping, piknik alebo k susedovi. Je vhodný na grilovanie mäsa, rýb, zeleniny a ďalších jedál.Výhodou grilu sú vetracie otvory a šikovná rukoväť na prenášanie, ktorá uľahčuje transport. Prenosný skladací gril na drevené uhlie umožňuje odňať časť určenú na potraviny, a následne pridať uhlie do grilu kedykoľvek to bude potrebné. Súčasťou grilu je aj spodná ochranná mriežka vo vnútri, čiže na základni grilu, kde je uložené drevené uhlie.Ak chcete urobiť radosť sebe alebo blízkej osobe vo vašom okolí, ktorá miluje grilovanie, darujte jej tento výnimočný a štýlový gril.Vyrobený zo železa a oceleModerný dizajnUrčený len na drevené uhlie (nie sú v balení)Na nôžkachSkladateľný, všestranný a prispôsobiteľnýZaberá málo priestoruĽahký a flexibilnýMá rukoväte na prepravuVetrací systémRošt na drevené uhlieRobustná a odolná konštrukciaJednoduchý na použitie a čistenieJednoduché zloženie a rozloženieNie je vhodný na drevo alebo iné paliváRozmery v rozloženom stave: 41 x 28 x 20 cmRozmery v zloženom stave: 36 x 27,5 x 6 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Prenosný skladací gril na drevené uhlie

Modrý nedymiaci gril na uhlie LotusGrill

Modrý nedymiaci gril na uhlie LotusGrill
Detail

Nielen dômyselný dizajn a dokonalé spracovanie, ale najmä špičkové a absolútne revolučné funkcie robia z LotusGrillu jeden z najlepších. Žiadny dym, žiadne nepríjemné pachy, jednoduché grilovanie aj na najmenšom balkóne, ale najmä vo vnútri priamo uprostred obývačky! Výhody LotusGrillu: - bezdymový gril na drevené uhlie, - vhodné na použitie v interiéri aj exteriéri (ideálne aj na malé balkóny alebo do parku), - bez zápachu, nevzniká dym ani škodlivé látky, - tichý ventilátor napájaný 4 batériami AA (rovnomerné vyhrievanie), - vonkajšia stena sa nezahrieva, takže je bezpečná aj pre deti, - bezpečnostné svorky zabraňujú úniku horúcich uhlíkov, - gril sa dá rýchlo rozložiť na jednoduché čistenie (rošt sa dá umývať v umývačke riadu), - zásobník na drevené uhlie s hmotnosťou 180 g vydrží 45-60 minút prevádzky - drevené uhlie LotusGrill sa rýchlo zahrieva a má dlhý čas horenia, - gélový zapaľovač LotuGrill sa ľahko zapaľuje a dobre rozpaľuje drevené uhlie. Súčasťou balenia je automatický zapaľovač, 1 kg balenie dreveného uhlia LotusGrill a puzdro na jednoduché prenášanie a skladovanie. Odporúčané: LotusGrill spĺňa svoje vlastnosti bezdymového grilovania len pri použití dreveného uhlia. 1 kg tohto uhlia je súčasťou balenia. Potom si môžete zakúpiť 1 kg alebo 2,5 kg verziu z našej ponuky. Ako to vlastne funguje? 1) Naplňte zásobník uhlím. 2) Na podpaľovaciu dosku nasypte podpaľovaciu hmotu. 3) Zapáľte podpaľovač a položte naň zásobník s uhlím. 4) Zapnite ventilátor napájaný batériami AA, aby ste zabezpečili rovnomerné horenie. 5) Počkajte na plný ohrev, ktorý trvá 2-3 minúty, a môžete grilovať. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrý nedymiaci gril na uhlie LotusGrill

Čierny gril na drevené uhlie Aurora

Čierny gril na drevené uhlie Aurora
Detail

Vychutnajte si letné grilovanie s rodinou alebo priateľmi bez nepríjemného dymu s týmto výnimočným grilom na drevené uhlie Aurora od ENDERS. Vlastnosti produktu: - Špeciálna technológia umožňuje variť jedlo úplne bez dymu a zápachu. - Vysokokvalitná smaltovaná mriežka zaisťuje rovnomerné rozloženie tepla až po okraje, a teda dôkladné opečenie. - Vďaka kompaktnému, modernému dizajnu s plochým dnom ho môžete používať priamo na doske stola. - Tichá prevádzka a rýchly ohrev. - Jednoduché plnenie zásobníka na drevené uhlie. Tento hybridný gril môžete napájať pomocou batérií, ktoré však nie sú súčasťou balenia, alebo pomocou powerbanky s priloženým prepojovacím káblom. Odporúčame pridať gélovú podpaľovaciu pastu a uhlie od rovnakej značky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny gril na drevené uhlie Aurora

Gril na dřevěné uhlí MESSINA 46cm

Gril na dřevěné uhlí MESSINA 46cm
Detail

Gril MESSINA pro zahrady a terasy. Konstrukce je vyrobena z kvalitního ocelového plechu se smaltovanou povrchovou úpravou. Madlo na víku je dřevěné a má dostatečný prostor pro úchop. Stabilitu grilu zajištují kovové nohy, doplněné o zpevňující rám ve spodní časti, spodní část je navíc vybavena kolečky z plastu, která zaručují dostatečnou pohyblivost. Gril je vybaven regulovatelnou ventilací a vysouvacím popelníkem. Víko je zcela odnímatelné, z vnitřní strany opatřené hákem pro zavěšení na bok grilu. Pro samotnou tepelnou přípravu Vašich pochutin je gril opatřen roštem z chromované oceli. Odkládací prostor zajišťují dvě dřevěné poličky s rozměry 31 x 21 cm umístěné na bocích grilu. Rozměry balení (přepravní rozměry) 47 x 48 x 23 cm. Technická data grilovací prostor průměr 45 cm grilovací výška 78 cm rozměr grilu 93 x 102 x 47 cm pojízdný ano, 2 x kolečka povrchová úprava smaltování rošt chromovaná ocel (efitness.sk)

Podobné produkty ako Gril na dřevěné uhlí MESSINA 46cm

Mini skladací gril na drevené uhlie

Mini skladací gril na drevené uhlie
Detail

Máte radi obdobie grilovačiek? Neviete sa dočkať, kedy si pochutnáte na dobrom grilovanom jedle? Nečakajte na leto a objednajte si u nás mini skladací gril na drevené uhlie, s ktorým si užijete pohodu a radosť aj mimo sezóny grilovania.Tento malý stolný gril je navrhnutý v modernom a praktickom dizajne. Jednoducho sa skladá a prenáša, takže si ho so sebou môžete zobrať kamkoľvek budete chcieť. Mini skladací gril na drevené uhlie má otvorenú konštrukciu a odnímateľný gril na potraviny. Jednoducho doň môžete pridať drevené uhlie, kedykoľvek to bude potrebné. Uhlie je uložené na spodnom podnose, kde sa nachádzajú vetracie otvory, ktoré udržiavajú oheň a rozdúchavajú ho. Šikovný a štýlový mini skladací gril na drevené uhlie je robustný, ľahký, jednoducho sa prepravuje, skladuje, skladá aj rozkladá. V zloženom stave zaberá minimum miesta. Je vhodný na grilovanie mäsa, rýb, klobások, syrov, zeleniny a iných jedál.Potešte seba alebo vašich blízkych a venujte tento gril aj ako skvelý darček pri akejkoľvek príležitosti.Vyrobený zo železa a oceleModerný dizajnGril na drevené uhlieSkladateľný a prenosnýVentilačné otvoryRobustná a odolná konštrukciaVšestranný a prispôsobiteľnýĽahký a flexibilnýZaberá málo priestoruJednoduché uloženie a prenášanieJednoduchý na použitie a čistenieNie je vhodný na drevo alebo iné paliváRozmery v rozloženom stave: 31 x 28 x 30 cmRozmery v zloženom stave: 28,5 x 27 x 5,5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Mini skladací gril na drevené uhlie

Landmann Gril na drevené uhlie 11808

Landmann Gril na drevené uhlie 11808
Detail

Kľúčové vlastnosti: Prenosný gril na drevené uhlie Malé rozmery a nízka hmotnosť - ideálne parametre pre cestovanie Vyrobené z kombinácie smaltovaného a lakovaného oceľového plechu Smaltovaná misa na oheň, bočnice s nastaviteľnou výškou roštu, chrómový grilovací rošt Rýchla a nekomplikovaná montáž – rozkladací gril bez použitia akéhokoľvek náradia Gril sa ľahko prenáša pomocou úchytky na veku av bokoch grilu Veko je pri preprave zaistené pozinkovanými ramenami, ktoré pri rozložení slúžia zároveň ako podstavce grilu Rozmer grilovacej plochy: 41 x 26,5 cm Hmotnosť: 2,5 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Landmann Gril na drevené uhlie 11808
SHUMEE Rýhovaný gril na panini 1800 W (8718475616122), SHUMEE Dvojitý panini gril ryhovaný 3600 W (8718475616146), ECG S 1070 Panini (8592131306172), ECG S 2070 Panini (8592131239210), Lund Záhradné ohnisko oceľové 52 cm (5906083059384), Cattara Kefa na gril (8591686130805), Lund Kryt grilu 100 × 95 × 60 cm (5906083048289), CATTARA na gril PARTY POINT (13097), Weber obal na gril 57cm (7176), Tefal ACC Snack Collec GRILL/PANINI (1500636616), ZOPA Drevený BBQ gril set Gril (8595114452101), Gril na drevené uhlie s kolieskami (45367), Weber obal na gril 47 cm (7175), Russell Hobbs Home 3v1 Panini 17888-56 (20913036001), Lund Záhradné ohnisko oceľové 2 v 1 42 cm (5906083059445), G21 Obal na gril Nevada BBQ (G21-COV1NVD), Cattara Kefa na gril SHARK 45 cm (8591686130782), Gril WELTON (A17099), Gril RANCHER (A08756), Gril SMOKER (13045), Gril APACHE (13046), Gril GRIMSBY (A17100), Gril LEROY (A16851), Máš na to? (8590439221210), Weber Lumin obal Premium na gril so stojanom (7198), ROYAL PARTNER Gril na drevené uhlie, liatinový rošt (8591686130393), VOREL Gril na drevené uhlie 46 × 46 cm (5906083995811), Cattara Gril na drevené uhlie ROYAL GRANDE 3XL (8591686130478)