Luxd dizajnové zrkadlo mauricio, , medené x 20997

Produkt Luxd dizajnové zrkadlo mauricio, , medené x 20997 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Luxd dizajnové zrkadlo mauricio, , medené x 20997 upraviť a produkt hľadať znova.

LuxD Dizajnové zrkadlo Mauricio, , medené x 20997

LuxD Dizajnové zrkadlo Mauricio, , medené  x  20997
Detail

Dizajnové zrkadlo Mauricio, 82 cm, medené Toto zrkadlo je viac ako obyčajné zrkadlo! Nezvyčajný rám vyrobený z medených, mozaikovo usporiadaných kovových prvkov robí z neho krásne, dekoratívne živé príslušenstvo. Jeho rám je vyrobený ručne a robí každé zrkadlo jedinečným. Malé, autentické prvky, ako sú škrabance a nepravidelnosti na povrchu a jemné farebné odchýlky zdôrazňujú jeho originalitu. Okrúhle zrkadlo s pôsobivým rámom môže byť umiestnené vo vašej spálni nad toaletným stolom alebo v obývacej izbe ako elegantný magnet pre oči. Nástenné zrkadlo Mauricio je klenot, ktorý obohatí každú miestnosť. Rozmer: 82cm x 82cm x 6cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 54cmFarba: medenáMateriál: hliníková zliatina, zrkadlové sklo Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové zrkadlo Mauricio, , medené x 20997 , Polar vantage m2 medené/hnedé (90085163)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II strieborné x 25752

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II  strieborné  x  25752
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II 82 cm strieborné Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio je viac ako obyčajné zrkadlo! Vďaka netradičnému rámu vyrobenému zo strieborných, mozaikovo usporiadaných kovových prvkov pôsobí živo a organicky. Malé nepravidelnosti na povrchu a jemné farebné odchýlky zdôrazňujú jeho originalitu. Okrúhle nástenné zrkadlo s pôsobivým rámom môže byť umiestnené vo vašej spálni nad toaletným stolíkom alebo v obývacej izbe ako elegantný magnet pre oči. Nástenné zrkadlo nie je len praktickým kusom nábytkom vo vašej domácnosti, ale aj skvelým doplnkom, ktorý dokáže dodať priestoru výnimočný výzor. Nahraďte nudné zrkadlo vo vašej kúpeľni dizajnovým zrkadlom, ktoré si zamilujete. Rozmer: 82cm x 82cm x 6cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 54cmMateriál: hliníková zliatina, zrkadlové skloFarba: strieborná Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II strieborné x 25752 , Motip dupli ts medené mazivo 500 ml (090301d)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II sivé x 25123

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II  sivé  x  25123
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II 82 cm sivé Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio je viac ako obyčajné zrkadlo! Vďaka netradičnému rámu vyrobenému zo sivých, mozaikovo usporiadaných kovových prvkov pôsobí živo a organicky. Malé nepravidelnosti na povrchu a jemné farebné odchýlky zdôrazňujú jeho originalitu. Okrúhle nástenné zrkadlo s pôsobivým rámom môže byť umiestnené vo vašej spálni nad toaletným stolíkom alebo v obývacej izbe ako elegantný magnet pre oči. Nástenné zrkadlo nie je len praktickým kusom nábytkom vo vašej domácnosti, ale aj skvelým doplnkom, ktorý dokáže dodať priestoru výnimočný výzor. Nahraďte nudné zrkadlo vo vašej kúpeľni dizajnovým zrkadlom, ktoré si zamilujete. Rozmer: 82cm x 82cm x 6cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 54cmFarba: siváMateriál: hliníková zliatina, zrkadlové sklo Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Mauricio II sivé x 25123 , Retlux rxl 237 - gule medené, 10 led ww tm

LuxD Dizajnové kreslo Jazmin vintage sivé

LuxD Dizajnové kreslo Jazmin vintage sivé
Detail

Dizajnové kreslo Jazmin vintage sivé - Skladom na SK - 2ks Kreslo Jazmin je skutočnou dizajnovou klasikou. Zaujme trendovým škandinávskym vzhľadom, ktorý sa šikovne začlení do každého príbytku. Sedadlo s podrúčkami je čalúnenené kvalitným mikrovláknom. Vďaka čalúneniu a lakťovým opierkam ponúka sedadlo mimoriadne vysoký komfort, zaisťuje dlhé a pohodlné sedenie. Kreslo je skutočným pútačom očí, ktorý do vášho živote vnesie severský spôsob života. Viete ako si vybrať vhodné pohodlné kreslo pre váš domov? Rozmer: 57cm x 83cm x 62cm (š x v x h)Rozmer sedadla: 38cm x 48cm x 41cm (š x v x h)Výška operadla: 40cmVýška podrúčok: 21cmFarba: antik sivá, prírodnáMateriál: mikrovlákno (100% polyester), kaučukové drevo (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové kreslo Jazmin vintage sivé , Stropné svetlo s 2 bodovkami, e14, čierne a medené

Dizajnové zrkadlo, hnedá, PANTOS

Dizajnové zrkadlo, hnedá, PANTOS
Detail

Zrkadlo PANTOS Materiál: kov/drevo Farba: hnedá Rozmery (ŠxHxV): 42x30x158 cm Drevený rám Stojanové Dizajnové Dodávané v demonte. (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Dizajnové zrkadlo, hnedá, PANTOS , Stojace zrkadlo stand, béžové, 146 x 46 x 3 cm (0000000003567)

Dizajnové zrkadlo, hnedá, PANTOS P1, poškodený tovar

Dizajnové zrkadlo, hnedá, PANTOS P1, poškodený tovar
Detail

Zrkadlo PANTOS Materiál: kov/drevo Farba: hnedá Rozmery (ŠxHxV): 42x30x158 cm Drevený rám Stojanové Dizajnové Dodávané v demonte. (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Dizajnové zrkadlo, hnedá, PANTOS P1, poškodený tovar , Stojace zrkadlo stand, sivé, 146 x 46 x 3 cm (0000000003564)

LuxD Dizajnové zrkadlo Manelin strieborné x 26332

LuxD Dizajnové zrkadlo Manelin  strieborné  x  26332
Detail

Dizajnové zrkadlo Manelin 35 cm strieborné Nenáročný, no zároveň veľmi moderný dizajn nástenného zrkadla Manelin príjemne oživí váš interiér. Strieborné zrkadlo si môžete umiestniť kdekoľvek, zamilujte sa do pohľadu do zrkadla aj do zrkadla samotného. Lesklý rám z hliníkovej zliatiny v striebornom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Zrkadlová plocha opticky zväčší a rozjasní každú miestnosť. Spolu s ďalšími doplnkami v striebornej farbe si zrkadlo príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť harmonicky a koordinovane. Či už vo vašej obývačke, v spálni alebo vo vašej predsieni – Manelin vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú životnú atmosféru. Buďte kreatívni a nebojte sa byť netradiční vo vašej predsieni. Vyberte si zrkadlo, ktoré zaujme na prvý pohľad a vytvorte predsieň, ktorá zažiari. Rozmer: 35cm x 46cm x 3cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 28cm x 28cmMateriál: zrkadlové sklo, hliníková zliatinaFarba: strieborná (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové zrkadlo Manelin strieborné x 26332 , Honeywell dc313n bezdrôtový zvonček series 3, 6 melódií, prenosná základňa, dizajnové tlačidlo

LuxD Dizajnové zrkadlo Manelin zlaté x 26331

LuxD Dizajnové zrkadlo Manelin  zlaté  x  26331
Detail

Dizajnové zrkadlo Manelin 35 cm zlaté Nenáročný, no zároveň veľmi moderný dizajn nástenného zrkadla Manelin príjemne oživí váš interiér. Zlaté zrkadlo si môžete umiestniť kdekoľvek, zamilujte sa do pohľadu do zrkadla aj do zrkadla samotného. Lesklý rám z hliníkovej zliatiny v zlatom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Zrkadlová plocha opticky zväčší a rozjasní každú miestnosť. Spolu s ďalšími doplnkami v zlatej farbe si zrkadlo príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť harmonicky a koordinovane. Či už vo vašej obývačke, v spálni alebo vo vašej predsieni – Manelin vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú životnú atmosféru. Buďte kreatívni a nebojte sa byť netradiční vo vašej predsieni. Vyberte si zrkadlo, ktoré zaujme na prvý pohľad a vytvorte predsieň, ktorá zažiari. Rozmer: 35cm x 46cm x 3cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 28cm x 28cmMateriál: zrkadlové sklo, hliníková zliatinaFarba: zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové zrkadlo Manelin zlaté x 26331 , Aci spätné zrkadlo na nissan x trail (3367815)

LuxD 24979 Dizajnové závesné svietidlo Walter strieborné závesné svietidlo

LuxD 24979 Dizajnové závesné svietidlo Walter strieborné  závesné svietidlo
Detail

Dizajnové závesné svietidlo Walter strieborné - Skladom na SK - 1ks Závesné svietidlo Walter zaujme na prvý pohľad svojím neobyčajným dizajnom, ktorý šikovne kombinuje moderné prvky s nadčasovou eleganciou. V zdanlivo ľubovoľnom usporiadaní boli jednotlivé tyče pripojené asymetricky k dlhej kovovej osi, 6 svietidiel vyžaruje vďaka tomu svetlo do všetkých smerov. Lampu si môžete individuálne prispôsobiť výberom žiaroviek presne podľa vášho vkusu a požiadaviek interiéru. Jej očarujúci vzhľad vynikne hlavne v kombinácii so striebornými doplnkami. Či už sa jedná o jedálenský stôl, spálňu alebo možno aj kanceláriu - závesné svietidlo Walter bude vždy funkčnou a dizajnovou ozdobou. Svietidlá dokážu vytvoriť jedinečnú atmosféru. Prečítajte si viac v článku o tom ako vytvoriť jedinečné prostredie u vás doma vďaka závesným svietidlám a lampám. Svietidlá ako umenie u vás doma. Rozmer: 85cm x 98-128cm x 85cm (š x v x h)Svetlený zdroj: 6x E27 max. 40W (nie je súčasťou balenia)Farba: striebornáMateriál: kov (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD 24979 Dizajnové závesné svietidlo Walter strieborné závesné svietidlo , Nástenné zrkadlo 60 x 40 cm sklo (249531)

LuxD Nástenné zrkadlo Lance S medené x 25442

LuxD Nástenné zrkadlo Lance S  medené  x  25442
Detail

Nástenné zrkadlo Lance S 76 cm medené Zrkadlo Lance je nielen praktický doplnok, do vášho obydlia prinesie vďaka prepacovanému rámu jedinečné kúzlo. Vzor pripomína žilky vysušeného listu, kombinuje tak očarujúci štýl s nádychom prírodného šarmu. Rám bol zámerne navrhnutý tak, aby bol nepravidelný, čo podčiarkuje jeho naturálnu atmosféru. Zrkadlo si môžete umiestniť presne podľa svojich predstáv. Umožňuje to otočný závesný mechanizmus. Nástenné zrkadlo Lance v obývacej izbe, v spálni alebo na chodbe dodá do každého priestoru jedinečné čaro - vyskúšajte ho. Zamilujte sa do pohľadu do zrkadla aj do zrkadla samotného. Zaveste si v kúpeľni na stenu zrkadlo, ktoré vynikne a pozdvihne vašu kúpeľňu na vyššiu úroveň. Pokiaľ tápate s výberom, radi vám poradíme v článku: Nahraďte nudné zrkadlo vo vašej kúpeľni dizajnovým zrkadlo, ktoré si zamilujete. Rozmer: 76cm x 76cm x 2cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 31cmRám: 22cmMateriál: hliníková zliatina, zrkadlové skloFarba: medená (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Nástenné zrkadlo Lance S medené x 25442 , Nástenné zrkadlo 60 x 50 cm sklo (249532)

LuxD Nástenné zrkadlo Lance L medené x 25443

LuxD Nástenné zrkadlo Lance L  medené  x  25443
Detail

Nástenné zrkadlo Lance L 112 cm medené Zrkadlo Lance je nielen praktický doplnok, do vášho obydlia prinesie vďaka prepacovanému rámu jedinečné kúzlo. Vzor pripomína žilky vysušeného listu, kombinuje tak očarujúci štýl s nádychom prírodného šarmu. Rám bol zámerne navrhnutý tak, aby bol nepravidelný, čo podčiarkuje jeho naturálnu atmosféru. Zrkadlo si môžete umiestniť presne podľa svojich predstáv. Umožňuje to otočný závesný mechanizmus. Nástenné zrkadlo Lance v obývacej izbe, v spálni alebo na chodbe dodá do každého priestoru jedinečné čaro - vyskúšajte ho. Zamilujte sa do pohľadu do zrkadla aj do zrkadla samotného. Zaveste si v kúpeľni na stenu zrkadlo, ktoré vynikne a pozdvihne vašu kúpeľňu na vyššiu úroveň. Pokiaľ tápate s výberom, radi vám poradíme v článku: Nahraďte nudné zrkadlo vo vašej kúpeľni dizajnovým zrkadlo, ktoré si zamilujete. Rozmer: 112cm x 112cm x 3cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 46cmRám: 33cmMateriál: hliníková zliatina, zrkadlové skloFarba: medená (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Nástenné zrkadlo Lance L medené x 25443 , Nástenné zrkadlo 40 x 40 cm štvorcové sklo (245697)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Nikolas x 25008

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Nikolas   x  25008
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Nikolas 62 cm Dizajnové nástenné zrkadlo Nikolas je dokonalou kombináciou zrkadla a modného doplnku. Široký rám bol vytvorený z dvoch lanových prameňov. Jeden z nich prechádza okolo zlatého nástavca a vytvára tak súčasne zavesenie. Hrubé a kvalitné lano dodáva oválnemu zrkadlu námornícke kúzlo a robí z neho skutočný pútač očí v každej obývacej izbe. Môžete ho pripevniť na každú stenu či už v spálni, v obývačke alebo vo svojej pracovni. Nástenné zrkadlo Nikolas vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú životnú atmosféru. Zistite podľa akých kritérií by ste mali vyberať zrkadlo do vašej domácnosti. Viac si prečítajte v článku: Ako si vybrať vhodné zrkadlo do domácnosti? zrkadlo – okno do duše! Rozmer: 44cm x 62cm x 5cm (š x v x h)Farba: prírodnáMateriál: zrkadlové sklo, lano (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Nikolas x 25008 , Nástenné zrkadlo 60 x 60 cm štvorcové sklo (245700)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Fairy zlaté x 25016

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Fairy  zlaté  x  25016
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Fairy 78 cm zlaté S týmto šperkom sa do vášho domova presunie skutočný dizajnový vrchol. Veľké okrúhle zrkadlo má veľmi originálny rám, skladá sa z nespočetného množstva motýľov rôznych veľkostí. Navrhnutý otvorený rám pôsobí veľmi filigránsky. Romantické okrúhle zrkadlo môžete pripevniť do ktorejkoľvek obývacej izby či spálne. Zlaté zrkadlo Fairy vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú životnú atmosféru. Zistite podľa akých kritérií by ste mali vyberať zrkadlo do vašej domácnosti. Viac si prečítajte v článku - Ako si vybrať vhodné zrkadlo do domácnosti? zrkadlo – okno do duše! Rozmer: 78cm x 78cm x 2cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 43cm x 43cm (š x v)Farba: zlatáMateriál: zliatina kov-hliník, zrkadlové sklo (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Fairy zlaté x 25016 , Nástenné zrkadlo 60 x 40 cm obdĺžnikové sklo (245699)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen čierne x 26838

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen  čierne  x  26838
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen 180 cm čierne Nástenné zrkadlo Kathleen je viac než len obyčajné zrkadlo. Nevšedný rám v čiernom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Rám nástenného zrkadla je ručne vyrobený a každé zrkadlo je originálne. Čierne nástenné zrkadlo možno kombinovať obzvlášť všestranne a rýchlo sa stane novým obľúbeným kúskom v každej miestnosti. Spolu s ďalšími doplnkami v čiernej farbe si zrkadlo na stenu príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť harmonicky a koordinovane. Kathleen vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú atmosféru. Rozmer: 90cm x 180cm x 5cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 42cm x 130cmMateriál: zrkadlové sklo, polyresinFarba: čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen čierne x 26838 , Zrkadlo z masívneho mangovníkového dreva 50 x 50 cm (246301)

LuxD Dizajnové okrúhle zrkadlo Manelin strieborné x 26329

LuxD Dizajnové okrúhle zrkadlo Manelin  strieborné  x  26329
Detail

Dizajnové okrúhle zrkadlo Manelin 41 cm strieborné Nenáročný, no zároveň veľmi moderný dizajn nástenného zrkadla Manelin príjemne oživí váš interiér. Zrkadlo si môžete umiestniť kdekoľvek, zamilujte sa do pohľadu do zrkadla aj do zrkadla samotného. Rám z hliníkovej zliatiny v striebornom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Zrkadlová plocha opticky zväčší a rozjasní každú miestnosť. Nástenné zrkadlo si príde na svoje spolu s ďalšími doplnkami striebornej farby. Či už vo vašej obývacej izbe, v spálni alebo vo vašej predsieni – zrkadlo Manelin bude vždy ušľachtilým doplnkom vášho interiéru. Rozmer: 41cm x 52cm x 5cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 34cmMateriál: zrkadlové sklo, hliníková zliatinaFarba: strieborná (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové okrúhle zrkadlo Manelin strieborné x 26329 , Nástenné zrkadlo s policou 80 x 60 cm tvrdené sklo (249442)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen zlaté x 25151

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen  zlaté  x  25151
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen 96 cm zlaté Zlaté nástenné zrkadlo je vždy vynikajúci nápad, ako urobiť svoj vlastný interiér trochu individuálnejším a zladiť steny svojho domu. Široký rám zlatého zrkadla na stenu je bezpochyby skutočným pútačom pozornosti. Asymetrický dizajn vytvára zvláštne čaro a zlatý povrch dodáva zrkadlu moderný charakter. Zlaté nástenné zrkadlo Kathleen možno kombinovať obzvlášť všestranne a rýchlo sa stane novým obľúbeným kúskom v každej miestnosti. Spolu s ďalšími doplnkami v zlatej farbe si zrkadlo na stenu príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť harmonicky a koordinovane. Prečítajte si náš článok Zrkadlo brána do duše a presvedčte sa o výhodách stojanových a nástenných zrkadiel. Rozmer: 96cm x 96cm x 5cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 50cm x 50cmMateriál: zrkadlové sklo, masívne drevo Paulownia, lakFarba: zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen zlaté x 25151 , Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením led 80 x 60 cm (144727)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Leimomi zlaté x 25815

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Leimomi  zlaté  x  25815
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Leimomi 60 cm zlaté Nástenné zrkadlo Leimomi vďaka svojmu nevšednému dizajnu dodá každej miestnosti noblesný šmrnc. Veľmi originálny rám sa skladá z nespočetného množstva lístkov. Navrhnutý otvorený rám pôsobí veľmi filigránsky a žiari ako veľká slnečnica. Nástenné zrkadlo si príde na svoje spolu s ďalšími zlatými doplnkami. Či už vo vašej obývacej izbe, v spálni alebo na chodbe – žiarivo krásne zrkadlo sa vždy stane skutočným obohatením vášho interiéru. Rozmer: 60cm x 7cm x 60cm (š x h x v)Priemer plochy zrkadla: 20cmMateriál: železo, zrkadlové skloFarba: zlatá Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Leimomi zlaté x 25815 , Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením led 60 x 80 cm (144718)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya strieborné x 25820

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya  strieborné  x  25820
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya 81 cm strieborné Nástenné zrkadlo Latoya je viac než len obyčajné zrkadlo. Nevšedný rám v striebornom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Rám je ručne vyrobený a každé nástenné zrkadlo je jedinečné. Odpruženie je už vopred namontované na zrkadle, takže ho môžete ľahko namontovať na ktorúkoľvek stenu podľa vášho výberu. Okrúhle zrkadlo s efektným rámom môžete umiestniť v spálni, v predsieni alebo vo svojej obývacej izbe. Zrkadlo Latoya vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú životnú atmosféru. Rozmer: 81cm x 8cm x 81cm (š x h x v)Priemer plochy zrkadla: 30cmMateriál: zliatina kov-hliník, zrkadlové skloFarba: strieborná Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya strieborné x 25820 , Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením led 60 x 100 cm (144701)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya zlaté x 25819

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya  zlaté  x  25819
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya 81 cm zlaté Nástenné zrkadlo Latoya je viac než len obyčajné zrkadlo. Nevšedný rám v zlatom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Rám je ručne vyrobený a každé nástenné zrkadlo je jedinečné. Odpruženie je už vopred namontované na zrkadle, takže ho môžete ľahko namontovať na ktorúkoľvek stenu podľa vášho výberu. Okrúhle zrkadlo s efektným rámom môžete umiestniť v spálni, v predsieni alebo vo svojej obývacej izbe. Zrkadlo Latoya vykúzli vo vašej domácnosti útulnú a zároveň nadčasovú životnú atmosféru. Rozmer: 81cm x 8cm x 81cm (š x h x v)Priemer plochy zrkadla: 30cmMateriál: zliatina kov-hliník, zrkadlové skloFarba: zlatá Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Latoya zlaté x 25819 , Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením led 60 x 100 cm (144713)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Letisha zlaté x 25816

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Letisha  zlaté  x  25816
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Letisha 92 cm zlaté Ak chcete urobiť svoj vlastný interiér trocha individuálnejším a zladiť steny vášho domova, potom je tu nástenné zrkadlo Letisha. Rýchlo sa stane novým miláčikom v každej miestnosti. Vďaka integrovanému zaveseniu je možné okrúhle zrkadlo ľahko pripevniť na každú stenu. Kovový široký rám nástenného zrkadla je bezpochyby skutočným pútačom pozornosti. Filigránsky dizajn vytvára zvláštne čaro a zlatý povrch dodáva zrkadlu očarujúci charakter. Nástenné zrkadlo si príde na svoje spolu s ďalšími zlatými doplnkami, vaše zariadenie bude vyzerať obzvlášť harmonicky a koordinovane. Rozmer: 92cm x 3cm x 92cm (š x h x v)Priemer plochy zrkadla: 49cmMateriál: železo, zrkadlové skloFarba: zlatá Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Letisha zlaté x 25816 , Kúpeľňové zrkadlo s led svetlami a dotykovým senzorom 80 x 60 cm (144740)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Lanesia zlaté x 25817

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Lanesia  zlaté  x  25817
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Lanesia 90 cm zlaté Nástenné zrkadlo Lanesia vďaka svojmu nevšednému dizajnu dodá každej miestnosti noblesný šmrnc. Okrem každodenného používania sa stane aj atraktívnou dekoráciou vášho príbytku. Veľmi originálny rám sa skladá z nespočetného množstva lístkov. Navrhnutý rám pôsobí veľmi filigránsky a je bezpochyby skutočným pútačom pozornosti. Či už vo vašej obývačke, v spálni alebo v predsieni – žiarivo krásne zrkadlo sa vždy stane skutočným obohatením vášho interiéru. Rozmer: 90cm x 5cm x 90cm (š x h x v)Priemer plochy zrkadla: 33cmMateriál: železo, zrkadlové skloFarba: zlatá Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Lanesia zlaté x 25817 , Kúpeľňové nástenné zrkadlo s led svetlom a policou 60 x 80 cm (144715)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa čierne x 25153

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa  čierne  x  25153
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa 60 cm čierne Zrkadlo na stenu zdokonalí každú obývaciu izbu a dá sa použiť a kombinovať rôznymi spôsobmi. To je prípad nadčasového nástenného zrkadla Daiwa. Jednoduchý a moderný dizajn sa ľahko hodí do každého zariadenia. Odpruženie je už vopred namontované na zrkadle, takže ho môžete ľahko namontovať na ktorúkoľvek stenu podľa vášho výberu. Vďaka zrkadlovému povrchu sa miestnosti javia väčšie a svetlejšie. Či už v spálni pri manželskej posteli, pri dizajnovej lavici do predsiene alebo vo svojej šatni, zrkadlo na stenu môžete umiestniť kamkoľvek pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Nástenné zrkadlo nie je len praktickým kusom nábytkom vo vašej domácnosti, ale aj skvelým doplnkom, ktorý dokáže dodať priestoru výnimočný výzor. Prečítajte si náš článok Zrkadlo brána do duše a presvedčte sa o výhodách stojanových a nástenných zrkadiel. Rozmer: 60cm x 60cm x 4cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 58cm x 58cmMateriál: zrkadlové sklo, kov, MDFFarba: čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa čierne x 25153 , Interaktívne zrkadlo (8005125173822)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa čierne x 25154

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa  čierne  x  25154
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa 90 cm čierne Zrkadlo na stenu zdokonalí každú obývačku a dá sa použiť a kombinovať rôznymi spôsobmi. To je prípad nadčasového čierneho nástenného zrkadla Daiwa. Jednoduchý a moderný asymetrický dizajn čierneho nástenného zrkadla sa ľahko hodí do každého zariadenia. Zásluhou namontovaného odpruženia ho môžete ľahko namontovať na ktorúkoľvek stenu podľa vášho výberu. Vďaka zrkadlovému povrchu sa miestnosti javia väčšie a svetlejšie. Či už v spálni ako doplnok k toaletnému stolíku, na chodbe alebo vo svojej šatni, môžete zrkadlo na stenu umiestniť kamkoľvek pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Nástenné zrkadlo nie je len praktickým kusom nábytkom vo vašej domácnosti, ale aj skvelým doplnkom, ktorý dokáže dodať priestoru výnimočný výzor. Prečítajte si náš článok Zrkadlo brána do duše a presvedčte sa o výhodách stojanových a nástenných zrkadiel. Rozmer: 55cm x 90cm x 3cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 54cm x 89cmMateriál: zrkadlové sklo, kov, MDFFarba: čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa čierne x 25154 , Detské zrkadlo (5060138820913)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Dalton zlaté x 25155

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Dalton  zlaté  x  25155
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Dalton 100 cm zlaté Ak chcete urobiť svoj vlastný interiér trocha individuálnejším a zladiť steny svojho príbytku, potom je tu nástenné zrkadlo Dalton. Rýchlo sa stane novým obľúbencom v každej miestnosti. Vďaka integrovanému zaveseniu je možné okrúhle zrkadlo ľahko pripevniť na každú stenu. Lakovaný drevený široký rám nástenného zrkadla je bezpochyby skutočným pútačom pozornosti. Vlnovitý dizajn vytvára zvláštne čaro a zlatý povrch dodáva nástennému zrkadlu očarujúci charakter. Nástenné zrkadlo si príde na svoje spolu s ďalšími zlatými doplnkami, vaše zariadenie bude vyzerať obzvlášť harmonicky a koordinovane. Nástenné zrkadlo nie je len praktickým kusom nábytkom vo vašej domácnosti, ale aj skvelým doplnkom, ktorý dokáže dodať priestoru výnimočný výzor. Prečítajte si náš článok Zrkadlo brána do duše a presvedčte sa o výhodách stojanových a nástenných zrkadiel. Rozmer: 100cm x 100cm x 4cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 58cm x 58cmMateriál: zrkadlové sklo, masívne drevo Paulownia, lakFarba: zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Dalton zlaté x 25155 , Ubiquiti edgerouter x (er-x)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Cason zlaté x 25156

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Cason  zlaté  x  25156
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Cason 100 cm zlaté Okrúhle zrkadlo na stenu zdokonalí každú obývaciu izbu a dá sa použiť a kombinovať rôznymi spôsobmi. To je prípad nadčasového nástenného zrkadla Cason. Jednoduchý a moderný oválny dizajn sa hodí do každého zariadenia. Odpruženie je už vopred namontované na zrkadle, takže ho môžete ľahko pripevniť vertikálne alebo horizontálne na ktorúkoľvek stenu podľa vášho výberu. Vďaka zrkadlovému povrchu sa miestnosti javia väčšie a svetlejšie. Spolu s ďalšími zlatými doplnkami si zrkadlo na stenu príde na svoje a vaše zariadenie bude vyzerať obzvlášť harmonicky a koordinovane. Zrkadlo na stenu alebo stojace zrkadlo dokáže opticky zväčšiť priestor a tiež vytvoriť jedinečný moderný vzhľad spálne či kúpeľne. Zrkadlo je okno do duše aj druhé okno vašej domácnosti. Rozmer: 70cm x 100cm x 3cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 68cm x 98cmMateriál: zrkadlové sklo, masívne drevo Paulownia, lakFarba: zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Cason zlaté x 25156 , Aci spätné zrkadlo (8207808)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen strieborné x 25150

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen  strieborné  x  25150
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen 96 cm strieborné Strieborné nástenné zrkadlo je vždy vynikajúci nápad, ako urobiť svoj vlastný interiér trochu individuálnejším a zladiť steny svojho domu. Široký rám strieborného zrkadla na stenu je bezpochyby skutočným pútačom pozornosti. Asymetrický dizajn vytvára zvláštne čaro a strieborný povrch dodáva zrkadlu moderný charakter. Strieborné nástenné zrkadlo Kathleen možno kombinovať obzvlášť všestranne a rýchlo sa stane novým obľúbeným kúskom v každej miestnosti. Spolu s ďalšími doplnkami v striebornej farbe si zrkadlo príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť harmonicky a koordinovane. Zrkadlo nie je len užitočným prvkom v domácnosti. Nástenné zrkadlo je aj skvelou dekoráciou do vašej kúpeľne. Vyberte si to správne zrkadlo na stenu do vašej kúpeľne. Ako na to? My vám poradíme v článku Nahraďte nudné zrkadlo vo vašej kúpeľni. Rozmer: 96cm x 96cm x 5cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 50cm x 50cmMateriál: zrkadlové sklo, masívne drevo Paulownia, lakFarba: strieborná (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen strieborné x 25150 , Aci spätné zrkadlo (0820804)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa čierne x 25152

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa  čierne  x  25152
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa 80 cm čierne Zrkadlo zdokonalí každú obývaciu izbu a dá sa použiť a kombinovať rôznymi spôsobmi. To je prípad nadčasového nástenného zrkadla Daiwa. Jednoduchý a moderný dizajn sa ľahko hodí do každého zariadenia. Odpruženie je už vopred namontované na zrkadle, takže ho môžete ľahko namontovať na ktorúkoľvek stenu podľa vášho výberu. Vďaka zrkadlovému povrchu sa miestnosti javia väčšie a svetlejšie. Či už v spálni, na chodbe alebo vo svojej šatni, zrkadlo môžete umiestniť kamkoľvek pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Rozmer: 80cm x 80cm x 4cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 78cm x 78cmMateriál: zrkadlové sklo, kov, MDFFarba: čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Daiwa čierne x 25152 , Šperkovnica – zrkadlo princess (8592190092016)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen čierne x 26843

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen  čierne  x  26843
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen 75 cm čierne Nástenné zrkadlo Kathleen je viac než len obyčajné zrkadlo. Tento kúsok dokážete umiestniť prakticky kdekoľvek. Nevšedný rám v čiernom prevedení z neho robí úžasný dekoratívny doplnok. Rám nástenného zrkadla je ručne vyrobený a každé zrkadlo je originálne. Čierne nástenné zrkadlo možno kombinovať obzvlášť všestranne a rýchlo sa stane novým obľúbeným kúskom v každej miestnosti. Spolu s ďalšími doplnkami v čiernej farbe si zrkadlo na stenu príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť harmonicky a koordinovane. Nazrite do zrkadla Kathleen a s energiou začnite nový deň. Rozmer: 75cm x 75cm x 4,5cm (š x v x h)Zrkadlová plocha: 30cm x 30cmMateriál: zrkadlové sklo, polyresinFarba: čierna (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kathleen čierne x 26843 , Zefal zrkadlo cyclop (3420584710015)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Lacretia čierno-zlaté x 25821

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Lacretia  čierno-zlaté  x  25821
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Lacretia 68 cm čierno-zlaté Dizajnové nástenné zrkadlo Lacretia bude nielen praktickým pomocníkom, ale aj zaujímavým doplnkom každého interiéru. Veľké okrúhle zrkadlo má úzky čierny kovový rám. Vďaka integrovanému zaveseniu je možné zrkadlo ľahko pripevniť na každú stenu. Zlaté nástenné zrkadlo Lacretia možno kombinovať obzvlášť všestranne a rýchlo sa stane novým obľúbeným kúskom v každej miestnosti. Spolu s ďalšími doplnkami v zlatej farbe si zrkadlo príde na svoje a vaše zariadenie vyzerá obzvlášť idylicky a koordinovane. Rozmer: 68cm x 9cm x 68cm (š x h x v)Priemer plochy zrkadla: 50cmMateriál: zliatina kov-hliník, zrkadlové skloFarba: čierno-zlatá (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Lacretia čierno-zlaté x 25821 , Intervion kompaktné zrkadlo (5902704002555)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley teak 20cm x 22863

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley  teak 20cm x  22863
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley 60 cm teak Kenley je nielen praktické nástenné zrkadlo, ale aj skvelé a štýlové interiérové príslušenstvo. Kruhový rám pozostáva zo starostlivo usporiadaných teakových vetiev s prírodným vzhľadom. Rôzne dĺžky dreva pripomínajú malé slnečné lúče, ktoré sa šíria okolo okrúhleho zrkadlového povrchu. Každý rám je vyrobený ručne, vďaka čomu je každé zrkadlo jedinečný originál. Jeho naturálne prevedenie prinesie vzácnu a jedinečnú atmosféru do vášho obydlia. Rozmer: 60cm x 60cm x 6cm (š x v x h)Priemer plochy zrkadla: 20cmŠírka rámu: 15-20cmFarba: prírodnáMateriál: teakové drevo, zrkadlo Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley teak 20cm x 22863 , Stojace zrkadlo vanity (0000000003572)

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley, , sivé 20 cm x 21253

LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley, , sivé 20 cm x  21253
Detail

Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley, 80 cm, sivé Kenley je majstrovsky spracované, vysoko kvalitné teakové zrkadlo. Svojím vyhotovením vytvára harmonickú symbiózu medzi sklom a drevom, jeho žiarivý dizajn pripomína slnečné lúče a cyklus prírody. Rám vytvorený ručnou prácou z kusov naplaveného teaku je jedinečný, z každého kusu robí neopakovateľný originál. Svojím priemerom 80 cm vynikne najmä v priestranných miestnostiach, do prostredia prinesie dotyk prírody. Rozmer: 80cm x 80cm x 9cm (š x v x h)Rozmer plochy zrkadla: Ø 40cmŠírka rámu: 20 cmFarba: siváMateriál: neošetrené naplavené drevo, zrkadlo Vzhľadom na ručnú prácu a charakter použitého materiálu sa môže zakúpený produkt mierne odlišovať od vyobrazenia. Každý kus je jedinečný originál. (estilofina.sk)

Podobné produkty ako LuxD Dizajnové nástenné zrkadlo Kenley, , sivé 20 cm x 21253

Podložky těsnící měděné, sada 150ks

Podložky těsnící měděné, sada 150ks
Detail

Podložky těsnící měděné, sada 150ks, YATO-06871 Tato sada obsahuje 150 kusů měděných těsnících podložek o různých průměrech od 10 do 24 mm. Sada těsnících podložek pro použití v dílně. Technické parametry: kusů v sadě: 150 baleno v praktickém plastovém boxu s přihrádkami materiál: měď hmotnost: 0,35 kg Obsah sady: 5 x 10 x 1mm - 10 ks 6 x 10 x 1mm - 10 ks 7 x 10 x 1mm - 10 ks 8 x 11 x 1mm - 10 ks 10 x 16 x 1mm - 10 ks 10.5 x 17 x 1.5mm - 10 ks 11 x 17 x 1.5mm - 10 ks 14 x 18 x 1mm - 10 ks 12 x 20 x 1.5mm - 10 ks 12.5 x 20 x 1.5mm - 10 ks 14 x 20 x 1.5mm - 10 ks 15 x 20 x 2mm - 10 ks 16 x 22 x 2mm - 10 ks 16.5 x 24 x 2mm - 10 ks 17.5 x 24 x 2mm - 10 ks (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Podložky těsnící měděné, sada 150ks

GEKO Podložky těsnící měděné, sada 150ks (G02807 )

GEKO Podložky těsnící měděné, sada 150ks (G02807 )
Detail

Podložky pod skrutky (alza.sk)

Podobné produkty ako GEKO Podložky těsnící měděné, sada 150ks (G02807 )

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Béžová
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Béžová
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Béžová
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Béžová
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Béžová
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Béžová

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Kaki
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Kaki
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Kaki
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Kaki
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Čierna
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Čierna
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 39. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Čierna
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Kaki
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 38. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Kaki
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Kaki

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

Senses & Shoes  Sandále MAURICIO  Čierna
Detail

Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Senses & Shoes Sandále MAURICIO Čierna

C-koľaj H0 Märklin (s uložením) 20997 odpojovacie koľaj, elektrická 94.2 mm 1 ks

C-koľaj H0 Märklin (s uložením) 20997 odpojovacie koľaj, elektrická 94.2 mm 1 ks
Detail

C-koľaj je perfektná napodobenina skutočnej koľaje s násypom. Systém dosahuje výšku profilu koľajníc 2,3 mm, čo umožňuje pokladanie aj komplexných koľajových sústav. Prevody sú umiestnené v násype, elektrické spoje sú vyvedené s "klick" konektorom. Märklin sa vyznačuje jednoduchým ovládaním (spĺňa požiadavky detskej bezpečnosti), nízkym profilom ako v skutočnosti a veľmi realistickým telom násypu. Koľaje sú vyrobené s vysokými nárokmi na kvalitu. (conrad.sk)

Podobné produkty ako C-koľaj H0 Märklin (s uložením) 20997 odpojovacie koľaj, elektrická 94.2 mm 1 ks

Karlsson 5756GR dizajnové stolné hodiny, 20 x 15 x 20 cm

Karlsson 5756GR dizajnové stolné hodiny, 20 x 15 x 20 cm
Detail

Moderné, nápadité stolné hodiny značky Karlsson, a nie len pre milovníkov kníh. Praktický, ale tiež netradičný doplnok interiéru vášho domova. Ciferník tvoria tri knihy so zelenými arabskými číslicami a dvoma striebornými slovami, to všetko dopĺňajú strieborné ručičky. Quartzový hodinový strojček poháňaný batériou (1x AA batéria nie je súčasťou balenia). Materiál: tvrdený lakovaný kartón.Nástenné hodiny holandskej značky Karlsson sú kvalitné, nápadité a funkčné dizajnové doplnky, ktoré oživia každý interiér. Ak od hodín očakávate dizajn a vkus, zvoľte značku Karlsson.Značka Karlsson pôsobí na trhu od roku 1999. So zastúpením vo viac než 80 krajinách sveta patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie značky dizajnových hodín vo svojej triede na svete.Karlsson prichádza niekoľkokrát do roka s novými modelmi, ktoré pravidelne udivujú svojou originalitou a nevšednosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Karlsson 5756GR dizajnové stolné hodiny, 20 x 15 x 20 cm
Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163), MOTIP DUPLI TS medené mazivo 500 ml (090301D), RETLUX RXL 237 - Gule medené, 10 LED WW TM, Stropné svetlo s 2 bodovkami, E14, čierne a medené, Stojace zrkadlo STAND, béžové, 146 x 46 x 3 cm (0000000003567), Stojace zrkadlo STAND, sivé, 146 x 46 x 3 cm (0000000003564), Honeywell DC313N bezdrôtový zvonček Series 3, 6 melódií, prenosná základňa, dizajnové tlačidlo, ACI spätné zrkadlo na Nissan X TRAIL (3367815), Nástenné zrkadlo 60 x 40 cm sklo (249531), Nástenné zrkadlo 60 x 50 cm sklo (249532), Nástenné zrkadlo 40 x 40 cm štvorcové sklo (245697), Nástenné zrkadlo 60 x 60 cm štvorcové sklo (245700), Nástenné zrkadlo 60 x 40 cm obdĺžnikové sklo (245699), Zrkadlo z masívneho mangovníkového dreva 50 x 50 cm (246301), Nástenné zrkadlo s policou 80 x 60 cm tvrdené sklo (249442), Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením LED 80 x 60 cm (144727), Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením LED 60 x 80 cm (144718), Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením LED 60 x 100 cm (144701), Kúpeľňové nástenné zrkadlo s osvetlením LED 60 x 100 cm (144713), Kúpeľňové zrkadlo s LED svetlami a dotykovým senzorom 80 x 60 cm (144740), Kúpeľňové nástenné zrkadlo s LED svetlom a policou 60 x 80 cm (144715), Interaktívne zrkadlo (8005125173822), Detské zrkadlo (5060138820913), Ubiquiti EdgeRouter X (ER-X), ACI spätné zrkadlo (8207808), ACI spätné zrkadlo (0820804), Šperkovnica – Zrkadlo Princess (8592190092016), Zefal zrkadlo Cyclop (3420584710015), INTERVION Kompaktné zrkadlo (5902704002555), Stojace zrkadlo VANITY (0000000003572)