M.a.t. group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101)

Produkt M.a.t. group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu M.a.t. group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101) upraviť a produkt hľadať znova.

M.A.T. Group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, čierna a hnedá farba, stôl obdĺžnikový, rozmer 220 cm × 70 cm × 76,5 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo Radi sedávate v záhrade, či už pod šírym nebom alebo pod pergolou? Záhradný nábytok M.A.T. group využijete nielen na odpočinok. Materiálom konštrukcie je Drevo. Príjemný drevený dekor pôsobí dobre a upúta pozornosť. Doska stola z tejto zostavy má tvar obdĺžnika s rozmermi 220 × 70 cm. Výška stola predstavuje 76,5 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako M.A.T. Group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101) , M.a.t. group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101)

STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo / kov

STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo / kov
Detail

STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo / kov z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Kovové sety kúpite na Kokiskashop.sk za 157.09 €. Bistro set 3 ks pozostávajúci zo záhradného stola a dvoch záhradných stoličiek je vyrobený z kvalitného agátového dreva s oceľovým rámom s práškovým nástrekom. Záhradné stoličky a stôl je možné ľahko zložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch, čo umožňuje priestorovo úsporné skladovanie celej balkónovej súpravy. Praktické na zimné mesiace. Akácia je tvrdé drevo, ktoré sa vyznačuje najmä odolnosťou voči poveternostným vplyvom a trvanlivosťou, takže naša záhradná súprava je ideálna na vonkajšie použitie. Technické údaje: rozmery stola: 54 x 55 x 72 cm (d x š x v) rozmery stoličky: 34 x 39 x 79 cm (d x š x v) výška sedadla: 46 cm maximálne zaťaženie stola: 75 kg maximálne zaťaženie stoličky: 150 kg materiál: drevo/oceľ praktické pre zimné mesiace Obsah balenia: 2 x bistro stolička 1 x bistro stolík (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo / kov , Dolu detská záhradná súprava stôl a 2 stoličky jednorožec (8690089025036)

Divero 47272 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 135 cm

Divero 47272 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 135 cm
Detail

Divero 47272 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 135 cm z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Drevené sety kúpite na Kokiskashop.sk za 290.09 €. Krásna záhradná sedacia súprava je nielen dekoratívnou, ale aj praktickou ozdobou Vášho balkóna, terasy alebo záhrady. Hodí sa perfektne k pikniku vo voľnej prírode alebo k príjemne strávenému letnému večeru s rodinou, susedmi alebo priateľmi. Tiež v zimnej záhrade bude vyzerať táto zostava nádherne. Na laviciach môže pohodlne sedieť až 6 osôb. K úspore priestoru stačí pohodlne zasunúť lavice pod stôl. Drevo je odolné voči vplyvom počasia, vodeodolné a neštiepi sa (triesky). Na neošetrenom dreve sa postupom času vytvorí sivá patina. Drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči plesniam, hmyzu a chemikáliám. Vďaka týmto vlastnotiam je veľmi obľúbené a často sa používa na výrobu nábytku do vonkajších priestorov. Všetky DIVERO drevené produkty pochádzajú z Indonézie a sú vybavené SVLK - Indonesien Legal Wood pečaťou. Tým je zaručené dodržiavanie aktuálnej smernice EÚ ohľadom obchodu s drevom, ktorá má zabrániť importu ilegálne vyrúbaných stromov. Technické údaje: rozmery stola: (d) 135 x (š) 69,5 x (v) 75 cm rozmery lavíc: (d) 120 x (š) 30 x (v) 45 cm materiál: neošetrené teakové drevo Obsah balenia: 1 x stôl 2 x lavica prepravná hmotnosť: cca 30 kg (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Divero 47272 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 135 cm , Rojaplast set záhradného nábytku miriam 1 stôl + 2 lavice (rojbundle)

Divero 47284 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 135 cm

Divero 47284 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 135 cm
Detail

Divero 47284 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 135 cm z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Drevené sety kúpite na Kokiskashop.sk za 295.09 €. Krásna záhradná sedacia súprava je nielen dekoratívnou, ale aj praktickou ozdobou Vášho balkóna, terasy alebo záhrady. Hodí sa perfektne k pikniku vo voľnej prírode alebo k príjemne strávenému letnému večeru s rodinou, susedmi alebo priateľmi. Tiež v zimnej záhrade bude vyzerať táto zostava nádherne. Na laviciach môže pohodlne sedieť až 6 osôb. K úspore priestoru stačí pohodlne zasunúť lavice pod stôl. Drevo je odolné voči vplyvom počasia, vodeodolné a neštiepi sa (triesky). Na neošetrenom dreve sa postupom času vytvorí sivá patina. Drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči plesniam, hmyzu a chemikáliám. Vďaka týmto vlastnotiam je veľmi obľúbené a často sa používa na výrobu nábytku do vonkajších priestorov. Všetky DIVERO drevené produkty pochádzajú z Indonézie a sú vybavené SVLK - Indonesien Legal Wood pečaťou. Tým je zaručené dodržiavanie aktuálnej smernice EÚ ohľadom obchodu s drevom, ktorá má zabrániť importu ilegálne vyrúbaných stromov.Technické údaje: rozmery stola: (d) 135 x (š) 69,5 x (v) 75 cm rozmery lavíc: (d) 120 x (š) 30 x (v) 45 cm materiál: ošetrené teakové drevo Obsah balenia: 1 x stôl 2 x lavica prepravná hmotnosť: cca 30 kg (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Divero 47284 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 135 cm , Rojaplast set záhradného nábytku strong masiv 1 stôl + 2 lavice (rojbundle)

Divero 40819 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 150 cm

Divero 40819 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 150 cm
Detail

Divero 40819 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 150 cm z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Drevené sety kúpite na Kokiskashop.sk za 384.89 €. Krásna záhradná sedacia súprava je nielen dekoratívnou, ale aj praktickou ozdobou Vášho balkóna, terasy alebo záhrady. Hodí sa perfektne k pikniku vo voľnej prírode alebo k príjemne strávenému letnému večeru s rodinou, susedmi alebo priateľmi. Tiež v zimnej záhrade bude vyzerať táto zostava nádherne. Na laviciach môže pohodlne sedieť až 6 osôb. K úspore priestoru stačí pohodlne zasunúť lavice pod stôl. Drevo je odolné voči vplyvom počasia, vodeodolné a neštiepi sa (triesky). Na neošetrenom dreve sa postupom času vytvorí sivá patina. Drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči plesniam, hmyzu a chemikáliám. Vďaka týmto vlastnotiam je veľmi obľúbené a často sa používa na výrobu nábytku do vonkajších priestorov. Všetky DIVERO drevené produkty pochádzajú z Indonézie a sú vybavené SVLK - Indonesien Legal Wood pečaťou. Tým je zaručené dodržiavanie aktuálnej smernice EÚ ohľadom obchodu s drevom, ktorá má zabrániť importu ilegálne vyrúbaných stromov. Technické údaje: rozmery stola: 150 x 70 x 75,5 cm rozmery lavíc: cca 130 x 40 x 45 cm rozmery nôh stola: cca 5 x 5 cm materiál: ošetrené teakové drevo Obsah balenia: 1 x stôl 2 x lavica prepravná hmotnosť: cca 36,6 kg (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Divero 40819 Záhradný set lavíc a stola - ošetrené teakové drevo - 150 cm , Rojaplast set záhradného nábytku viking 1 stôl + 2 lavice 180 cm (rojbundle)

Divero 47269 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 150 cm

Divero 47269 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 150 cm
Detail

Divero 47269 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 150 cm z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Drevené sety kúpite na Kokiskashop.sk za 372.29 €. Krásna záhradná sedacia súprava je nielen dekoratívnou, ale aj praktickou ozdobou Vášho balkóna, terasy alebo záhrady. Hodí sa perfektne k pikniku vo voľnej prírode alebo k príjemne strávenému letnému večeru s rodinou, susedmi alebo priateľmi. Tiež v zimnej záhrade bude vyzerať táto zostava nádherne. Na laviciach môže pohodlne sedieť až 6 osôb. K úspore priestoru stačí pohodlne zasunúť lavice pod stôl. Drevo je odolné voči vplyvom počasia, vodeodolné a neštiepi sa (triesky). Na neošetrenom dreve sa postupom času vytvorí sivá patina. Drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči plesniam, hmyzu a chemikáliám. Vďaka týmto vlastnotiam je veľmi obľúbené a často sa používa na výrobu nábytku do vonkajších priestorov. Všetky DIVERO drevené produkty pochádzajú z Indonézie a sú vybavené SVLK - Indonesien Legal Wood pečaťou. Tým je zaručené dodržiavanie aktuálnej smernice EÚ ohľadom obchodu s drevom, ktorá má zabrániť importu ilegálne vyrúbaných stromov. Technické údaje: rozmery stola: 150 x 70 x 75,5 cm rozmery lavíc: cca 130 x 40 x 45 cm rozmery nôh stola: cca 5 x 5 cm materiál: neošetrené teakové drevo Obsah balenia: 1 x stôl 2 x lavica prepravná hmotnosť: cca 36,6 kg (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Divero 47269 Záhradný set lavíc a stola - neošetrené teakové drevo - 150 cm , Rojaplast set záhradného nábytku viking 1 stôl + 2 lavice 200 cm (rojbundle)

Záhradný set, 2 lavice a stôl v ratanovom dizajne - antracit

Detail

Záhradný set, 2 lavice a stôl v ratanovom dizajne - antracit z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Plastové sety kúpite na Kokiskashop.sk za 203.89 €. Táto sivá skladacia sada vyniká svojím elegantným dizajnom v ratanovom vzhľade. Stôl a lavice môžu byť postavené behom okamihu. Vďaka integrovaným úchytom sa celá sada ľahko prepravuje. Ak už sadu nepotrebujete, môžete ju jednoducho zložiť a úsporne uskladniť. Oceľový rám zaisťuje stabilitu. Stolík je navyše na spodnej strane vybavený bezpečnostnými kolíkmi pre väčšiu stabilitu. Materiál sa ľahko udržiava a ľahko sa čistí. Pevná sada je teda vhodná pre vnútorné i vonkajšie použitie. Nohy sú vybavené gumovými chráničmi a Vašej oslave už nič nebráni. Technické údaje: materiál stola: oceľový rám, tvrdá plastová doska v ratanovom vzhľade rozmery stola v rozloženom stave: cca 180 x 75 x 70 cm (d x š x h) rozmery stola v zloženom stave: cca 90 x 75 x 9 cm (d x š x h) hrúbka dosky stola: cca 5 cm nosnosť stola: až 170 kg hmotnosť stola: cca 12 kg rozmery lavice v rozloženom stave: 180 x 25 x 43 cm / ks (d x š x h) rozmery lavice v zloženom stave: 90 x 25 x 9 cm / ks (d x š x h) výška sedadla: cca 43 cm materiál lavice: oceľový rám, tvrdý plast v ratanovom vzhľade farba: antracit / sivá nosnosť lavice: 200 kg hmotnosť lavice: cca 7,5 kg / ks Obsah balenia: 1 x záhradný set (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Záhradný set, 2 lavice a stôl v ratanovom dizajne - antracit , Rojaplast set záhradného nábytku viking 1 stôl + 2 lavice 150 cm (rojbundle)

ROJAPLAST Set záhradného nábytku MIRIAM 1 stôl + 2 lavice (ROJbundle)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, drevená a hnedá farba, nosnosť 270 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 150 cm × 70 cm × 68 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo Chcete si naplno užiť posedenie vo svojej záhrade? Záhradný nábytok ROJAPLAST využijete na relax aj prácu. Pevnú a odolnú konštrukciu tvorí drevo, konkrétne Borovica. Drevený dekor svojím prírodným vzhľadom upúta na prvý pohľad. Doska stola z tohto balenia má tvar obdĺžnika s rozmermi 150 × 70 cm. Výška stola je 68 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Set záhradného nábytku MIRIAM 1 stôl + 2 lavice (ROJbundle) , M.a.t. group napichovač 95 cm (564020)

Upínacia súprava 2/5 t/12 m s račňou a hákom (UP5012)

Upínacia súprava 2/5 t/12 m s račňou a hákom (UP5012)
Detail

Upínací popruh s račňou, zakončený hákom, dĺžka 12m, šírka 50mm, nosnosť 5000kg, farba oranžová, v balení 1ks Gurtňa SIMEX sa používa pri sťahovaní či prevážaní ťažších kusov nákladu. Náklad pevne uchytíte napríklad na vozík, kamión, v nákladovom priestore alebo napríklad na strechu osobného automobilu. Ak je pre vás dôležité, aby bol prevážaný náklad bezpečne upevnený, mal by upínací popruh spĺňať potrebnú nosnosť. Na jeho vyhotovenie poslúžil kvalitný a pevný materiál, ktorý ponúka nosnosť 5000 kg. Pri výbere je nutné zohľadniť aj dĺžku, ktorá je 12 m a dôležitá je aj šírka 50 mm. Náklad sa upína pomocou račne, vďaka ktorej ho pevne pritiahnete. Ak chcete náklad pevne a bezpečne uchytiť k dopravnému prostriedku, je nutné použiť aj vhodný typ zakončenia popruhu. Tento ponúkaný typ od výrobcu SIMEX je vybavený hákom. Balenie tvorí 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová. Kľúčové znaky upínacieho popruhu Upínacia súprava 2'/5 t/12 m s račňou a hákom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Upínacia súprava 2/5 t/12 m s račňou a hákom (UP5012) , M.a.t. group napichovač 100 cm (581599)

ROJAPLAST Set záhradného nábytku STRONG MASIV 1 stôl + 2 lavice (ROJbundle)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, drevená a hnedá farba, nosnosť 270 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 180 cm × 70 cm × 70 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo Chcete si naplno užiť posedenie vo svojej záhrade? Záhradný nábytok ROJAPLAST využijete nielen na odpočinok. Stabilnú a pevnú konštrukciu tvorí drevo, konkrétne Borovica. Prírodný drevený dekor zaujme na prvý pohľad. Doska stola z tejto zostavy dostala tvar obdĺžnika s rozmermi 180 × 70 cm. Na výšku meria 70 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Set záhradného nábytku STRONG MASIV 1 stôl + 2 lavice (ROJbundle) , Záhradná súprava viking l paris

GEKO Vykružovacie vrtáky do kovu a dreva súprava 17 ks (G39998)

Detail

Sada vrtákov – vykružovacie Vykružovací vrtáky GEKO jsou speciálně určené do dřeva a kovu. Sada obsahuje 17 vrtáků, které jsou vyrobené z kvalitního materiálu. Uložené jsou v praktickém kufru, který umožní jejich pohodlné přenášení, neboť disponuje integrovanou rukojetí. Vykružovací vrtáky GEKO jsou vhodné pro profesionály i domácí kutily. Klíčové vlastnosti sady vykružovacích vrtáků do kovu a dřeva GEKO 17 ksVykružovací vrtáky určené do dřeva a kovuSada obsahuje 17 vrtákůVyrobené z kvalitního materiáluVrtáky GEKO jsou uložené v praktickém kufruBarevné provedení: černo-žluté (alza.sk)

Podobné produkty ako GEKO Vykružovacie vrtáky do kovu a dreva súprava 17 ks (G39998) , Rojaplast stôl zwmt-70r kov (609/12)

ROJAPLAST Set záhradného nábytku VIKING 1 stôl + 2 lavice 150 cm (ROJbundle)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, béžová a drevená farba, nosnosť 270 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 150 cm × 70 cm × 68 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo Chcete si v záhrade užiť letnú pohodu? Záhradný nábytok ROJAPLAST príde vhod nielen za letných večerov. Materiálom jeho konštrukcie je drevo, konkrétne Borovica. Jeho prírodný dekor upúta na prvý pohľad. Doska stola z tejto zostavy má tvar obdĺžnika s rozmermi 150 × 70 cm. Na výšku meria 68 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Set záhradného nábytku VIKING 1 stôl + 2 lavice 150 cm (ROJbundle) , Green sport záhradná tenisová súprava (sptgre011)

DEOKORK Masívna drevená záhradna lavice TEA 04 hrúbka 38 mm

DEOKORK Masívna drevená záhradna lavice TEA 04  hrúbka 38 mm
Detail

Povrchová úprava: lazúra vodou riediteľná, s ochranou proti zamodraniu, plesniam, UV žiareniu Vysoko kvalitný český výrobok z masívného smrekového dreva Drevo je pasterizované sušením na 80 ° C Lavica je dodávaná v demonte vrátane spojovacích materiálov (skrutky, podložky, krídlové matice) V balení je priložený montážny návod (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako DEOKORK Masívna drevená záhradna lavice TEA 04 hrúbka 38 mm , Záhradná súprava máša a medveď (4019359161139)

Asterix a Obelix: Group – podložka na stôl (8435497269180)

Detail

Podložka na stôl – 49,5 × 34,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Asterix a Obelix: Group – podložka na stôl (8435497269180) , Záhradná súprava paris xxl viking l

DOPPLER Zostava záhradného nábytku 1 stôl + 2-miestna lavica + 2 kreslá BELLARIA (266BL411020)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, čierna a sivá farba, 2 stoličky, stôl obdĺžnikový, rozmer 90 cm × 50 cm × 42 cm, materiál zostavy, súpravy hliník, materiál dosky stola sklo Chcete si užiť letnú sezónu a relaxovať v záhrade? Záhradný nábytok DOPPLER využijete na relax aj prácu. Jeho stabilnú konštrukciu tvorí hliník. Vďaka výrobe z poctivého materiálu je nábytok dostatočne odolný. Doska stola z tejto zostavy dostala tvar obdĺžnika s rozmermi 90 × 50 cm. Na výšku meria 42 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako DOPPLER Zostava záhradného nábytku 1 stôl + 2-miestna lavica + 2 kreslá BELLARIA (266BL411020) , Rojaplast lavice xena 2 ks (psb001c)

Garthen 341 Skladací záhradný stôl 183 cm + 2 lavice

Detail

Garthen 341 Skladací záhradný stôl 183 cm + 2 lavice z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Plastové sety kúpite na Kokiskashop.sk za 117.49 €. Záhradný set v kombinácii kovu a tvrdého plastu. Veľmi pekný, stabilný a odolný záhradný stôl s 2 lavicami pre 6 - 8 osôb. Stôl a lavice sú skladacie, je možné ich preto ľahko prepravovať a skladovať. Tento set nábytku môžete použiť na akékoľvek oslavy, na terasu, záhradu alebo pri kempovaní. Technické údaje: rozmery stola: 183 x 76 x 74 cm rozmery zloženého stola: 91 x 75 x 10 cm rozmery lavice: 183 x 30 x 47 cm rozmery zloženej lavice: 91 x 31 x 11 cm materiál: kovový rám / doska z tvrdého plastu hmotnosť stolu: cca 18,5 kg hmotnosť lavice: cca 10 kg Obsah balenia: 1 x stôl 2 x lavica balené v 3 balíkoch (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Garthen 341 Skladací záhradný stôl 183 cm + 2 lavice , M.a.t. group vidlica opekacia 100 cm chróm (552761)

Dolu Detská záhradná súprava stôl a 2 stoličky jednorožec (8690089025036)

Detail

Detský nábytok – stolček, 2 stoličky, materiál plast, rozprávkový motív, poznáte z Jednorožce, fialová a ružová farba, vhodné od 2 rokov Doprajte svojim deťom vlastné vonkajšie posedenie so záhradným nábytkom Dolu. Sada nábytku obsahuje dve detské kresielka v odtieňoch ružovej farby a fialový stolík s motívom krásneho jednorožca s bohatou hrivou. Kreslá sú nízke a majú opierky pre pohodlné sedenie. Detský nábytok Dolu je ideálny na záhradný piknik alebo dievčenský čajový večierok. Deti ho môžu využiť aj na výtvarné a kreatíve činnosti. Je vyrobený z veľmi kvalitného a odolného materiálu a zaiste sa stane obľúbeným útočiskom vašich detí na záhrade. Kľúčové vlastnosti detského záhradného nábytku Dolu s jednorožcomSada detského nábytku obsahuje dve kresielka a stolíkKreslá sú vyrobené v odtieňoch ružovej farby a majú pohodlné opierkyFialový stôl zdobí motív roztomilého farebného jednorožcaDetský nábytok Dolu má univerzálne využitieSvojím... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dolu Detská záhradná súprava stôl a 2 stoličky jednorožec (8690089025036) , M.a.t. group napichovač lux 3 95 cm (564035)

ROJAPLAST Set záhradného nábytku ANETA 1 stôl + 2 kreslá + 1 lavica (ROJbundle)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, drevená a hnedá farba, 2 stoličky, nosnosť 100 kg, nosnosť 270 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 120 cm × 80 cm × 75 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva borovica, materiál sedadla/opierky chrbta lavice drevo, materiál sedadla stoličky drevo Radi sedávate v záhrade, či už pod šírym nebom alebo pod pergolou? Záhradný nábytok ROJAPLAST využijete nielen na odpočinok. Materiálom jeho konštrukcie je drevo, konkrétne Borovica. Prírodný drevený dekor zaujme na prvý pohľad. Doska stola z tejto zostavy dostala tvar obdĺžnika s rozmermi 120 × 80 cm. Výška stola predstavuje 75 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Set záhradného nábytku ANETA 1 stôl + 2 kreslá + 1 lavica (ROJbundle) , Orion - skrinka na topánky, kov/drevo, 2 poschodia (811117)

Lavička z dreva a kovu

Lavička z dreva a kovu
Detail

Krásna štýlová lavička na záhradu aj terasu je ideálna pre 2 osoby. Bez ohľadu na štýl záhrady bude táto pevná a odolná lavička vždy príjemným miestom oddychu. Materiál: kov s práškovým nástrekom, drevo Rozmery: 118 x 50 cm x 75 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Lavička z dreva a kovu , Rohový regál, kov, drevo (fu159jw)

Upínacia súprava 2/1,5 t/8 m – bežná račňa (UP4008)

Upínacia súprava 2/1,5 t/8 m – bežná račňa (UP4008)
Detail

Upínací popruh s račňou, zakončený hákom, dĺžka 8m, šírka 50mm, nosnosť 1500kg, farba oranžová, v balení 1ks Gurtňa SIMEX nájde využitie pri sťahovaní či prevoze nákladu rôzneho druhu. Slúži na pevné uchytenie nákladu v kamióne, v nákladovom priestore, na vozíku či na strechu strechu auta. Preto, aby bol náklad bezpečne upevnený, je treba použiť upínací popruh s dostatočnou nosnosťou. Na jeho výrobu sa používa kvalitný a pevný materiál, ktorý ponúka nosnosť 1500 kg. Pri výbere by ste mali zohľadniť aj dĺžku, ktorá je 8 m a potrebujete poznať aj šírku 50 mm. Náklad je možné upnúť prostredníctvom račne, ktorá sa ľahko priťahuje. Ak je potrebné, aby bol náklad pevne uchytený k dopravnému prostriedku, je nutné zvoliť aj vhodný typ zakončenia popruhu. Tento produkt od výrobcu SIMEX je ukončený hákom. Obsahom balenia je 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová. Zásadné funkcie upínacieho popruhu Upínacia súprava 2'/1,5 t/8 m – bežná račňa Gurtňa SIMEX slúži... (alza.sk)

Podobné produkty ako Upínacia súprava 2/1,5 t/8 m – bežná račňa (UP4008) , Policový regál, kov, drevo (fu166jw)

Upínacia súprava 2/5 t/6 m – bežná račňa (UP5060)

Upínacia súprava 2/5 t/6 m – bežná račňa (UP5060)
Detail

Upínací popruh s račňou, zakončený hákom, dĺžka 6m, šírka 50mm, nosnosť 5000kg, farba oranžová, v balení 1ks Upínací popruh SIMEX nájde uplatnenie nielen pri sťahovaní, ale aj pri prevoze rôznych nákladov. Slúži na pevné uchytenie nákladu v kamióne, v nákladovom priestore, na vozíku či na strechu osobného automobilu. Ak chcete, aby bol prevážaný náklad bezpečne upevnený, musí upínací popruh spĺňať potrebnú nosnosť. Výrobca zvolil kvalitný a odolný materiál, ktorý disponuje nosnosťou 5000 kg. Pri výbere je potrebné zohľadniť aj jeho dĺžku, ktorá je 6 m a šírku 50 mm. Náklad upnete prostredníctvom račne, ktorá sa ľahko priťahuje. Ak je nutné, aby bol náklad bezpečne upnutý k dopravnému prostriedku, je potrebné tiež zvoliť optimálny typ zakončenia popruhu. Tento ponúkaný model od výrobcu SIMEX je vybavený praktickým hákom. Obsahom balenia je 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová. Dôležité parametre upínacieho popruhu Upínacia súprava 2'/5 t/6 m –... (alza.sk)

Podobné produkty ako Upínacia súprava 2/5 t/6 m – bežná račňa (UP5060) , Policový regál, kov, drevo (fu165jw)

Upínacia súprava 2/1,5 t/6 m – bežná račňa (UP4006)

Upínacia súprava 2/1,5 t/6 m – bežná račňa (UP4006)
Detail

Upínací popruh s račňou, zakončený hákom, dĺžka 6m, šírka 50mm, nosnosť 1500kg, farba oranžová, v balení 1ks Upínací popruh SIMEX sa vám bude hodiť pri sťahovaní či prevoze rôznych nákladov. Poslúži na pevné uchytenie nákladu na vozíku, v kamióne, v nákladovom priestore alebo napríklad na strechu osobného automobilu. Aby mohol byť prevážaný náklad bezpečné upevnený, mal by mať upínací popruh dostatočnú nosnosť. Vyrába sa z kvalitného a pevného materiálu, ktorý ponúka nosnosť 1500 kg. Pri výbere je potrebné zohľadniť aj jeho dĺžku, ktorá je 6 m a určite vás zaujíma aj šírka 50 mm. Náklad je možné upnúť pomocou račne, ktorá vám ho umožní pevne pritiahnuť. Ak chcete náklad pevne a bezpečne uchytiť k dopravnému prostriedku, je potrebné použiť vhodný typ zakončenia popruhu. Tento konkrétny typ od výrobcu SIMEX je zakončený praktickým hákom. V balení máte k dispozícii 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová. Významné prednosti upínacieho popruhu Upínacia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Upínacia súprava 2/1,5 t/6 m – bežná račňa (UP4006) , Policový regál kov, drevo (fu164jw)

Upínacia súprava 2/1,5 t/4 m – bežná račňa (UP4004)

Upínacia súprava 2/1,5 t/4 m – bežná račňa (UP4004)
Detail

Upínací popruh s račňou, zakončený hákom, dĺžka 4m, šírka 50mm, nosnosť 1500kg, farba oranžová, v balení 1ks Upínací popruh SIMEX nájde využitie pri sťahovaní či prevoze nákladu rôzneho druhu. Náklad pevne uchytíte napríklad na vozík, kamión, v nákladovom priestore alebo tiež na strechu osobného automobilu. Aby došlo k bezpečnému upevneniu prevážaného nákladu, mal by upínací popruh spĺňať potrebnú nosnosť. Výrobca využil kvalitný a pevný materiál, ktorý disponuje nosnosťou 1500 kg. Pri výbere nezabudnite zohľadniť aj dĺžku, ktorá je 4 m a dôležitá je aj šírka 50 mm. Náklad je možné upnúť pomocou račne, ktorá vám ho umožní pritiahnuť. Preto, aby bol náklad pevne uchytený k dopravnému prostriedku, je nutné použiť aj vhodný typ zakončenia popruhu. Tento ponúkaný typ od výrobcu SIMEX má k dispozícii hák. Do balenia sa vkladá 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová. Kľúčové prednosti gurtne Upínacia súprava 2'/1,5 t/4 m – bežná račňa Gurtňa SIMEX na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Upínacia súprava 2/1,5 t/4 m – bežná račňa (UP4004) , M.a.t. group vidlica opekacia 100 cm nehrdzavejúca oceľ (753130)

Visiaca lampa, čierna/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2

Visiaca lampa, čierna/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2
Detail

Materiál: kov/drevo Farba: čierna/prírodná Celkové rozmery (ŠxHxV): 37,5x37,5x119,5 cm Rozmery podstavca (ŠxHxV): 10x10x2,5 cm Rozmery tienidla: (ŠxHxV): 37,5x37,5x15 cm Dodávaná bez žiarovky Visiaca Odporúčaný typ žiarovky (závit): E27 Maximálny príkon žiarovky: 40 W Napätie: 220-240 V Dĺžka kábla: 1 m Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Visiaca lampa, čierna/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2 , Fieldmann - súprava záhradného nábytku carol, 1 stôl + 2 stoličky (50002538)

Visiaca lampa, biela/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2

Visiaca lampa, biela/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2
Detail

Materiál: kov/drevo Farba: biela/prírodná Celkové rozmery (ŠxHxV): 37,5x37,5x119,5 cm Rozmery podstavca (ŠxHxV): 10x10x2,5 cm Rozmery tienidla: (ŠxHxV): 37,5x37,5x15 cm Dodávaná bez žiarovky Visiaca Odporúčaný typ žiarovky (závit): E27 Maximálny príkon žiarovky: 40 W Napätie: 220-240 V Dĺžka kábla: 1 m Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Visiaca lampa, biela/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2 , Súprava 10 hlavolamov kov modrá (8590228061454)

Visiaca lampa, sivá/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2

Visiaca lampa, sivá/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2
Detail

Materiál: kov/drevo Farba: sivá/prírodná Celkové rozmery (ŠxHxV): 37,5x37,5x119,5 cm Rozmery podstavca (ŠxHxV): 10x10x2,5 cm Rozmery tienidla: (ŠxHxV): 37,5x37,5x15 cm Dodávaná bez žiarovky Visiaca Odporúčaný typ žiarovky (závit): E27 Maximálny príkon žiarovky: 40 W Napätie: 220-240 V Dĺžka kábla: 1 m Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Visiaca lampa, sivá/prírodná, drevo/kov, TREX TYP 2 , Súprava 10 hlavolamov kov červená (8590228061461)

BLUMFELDT WATERPLANT, ZAHRADNA FONTANA S KVETINACOM, 16 W, POZINKOVANY KOV, 10033431

BLUMFELDT WATERPLANT, ZAHRADNA FONTANA S KVETINACOM, 16 W, POZINKOVANY KOV, 10033431
Detail

ZÁHRADNÁ FONTÁNA . Jednoducho vypnúť a nasávať novú energiu: záhradná fontána Blumfeldt Waterplant je zurčiaci prameň novej energie a záhradu, balkón či byt premení na útočisko uvoľnenia. . Voda osvetlená 50 cm dlhou LED (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT WATERPLANT, ZAHRADNA FONTANA S KVETINACOM, 16 W, POZINKOVANY KOV, 10033431 , Súprava 10 hlavolamov kov zelená (8590228061478)

M.A.T. Group plachta krycia na súpravu 6 stoličiek + obdĺžnikový stôl 270 × 180 × 89 cm (791841)

M.A.T. Group plachta krycia na súpravu 6 stoličiek + obdĺžnikový stôl 270 × 180 × 89 cm (791841)
Detail

Plachta na záhradný nábytok – obdĺžnikový tvar, vhodná pre súpravy nábytku, rozmery 89×180×270cm (V׊×D) materiál polyetylén, na upínanie slúži sťahovacie lanko Krycia plachta M.A.T. je špeciálne určená na súpravu 6 stoličiek a obdĺžnikový stôl. Tie spoľahlivo ochráni pred dažďom, prachom, nečistotami aj poveternostnými vplyvmi. Vyrobená je z kvalitného polyetylénu s gramážou 90 g/m2 a disponuje šírkou 270 cm. Na stôl a stoličky ju pritom veľmi jednoducho nasadíte. Krycia plachta M.A.T. zaručí stolu a stoličkám umiestneným na záhrade, terase či v pergole perfektnú ochranu. Kľúčové vlastnosti krycej plachty M. A. T. na sadu 6 stoličiek + obdĺžnikový stôl 270 × 180 × 89 cmKrycia plachta určená na súpravu 6 stoličiek a obdĺžnikový stôlChráni pred dažďom, prachom, nečistotami aj poveternostnými vplyvmiVyrobená je z kvalitného polyetylénu s gramážou 90 g/m2Krycia plachta M.A.T. disponuje šírkou 270 cmJednoducho sa nasadzujeFarebné... (alza.sk)

Podobné produkty ako M.A.T. Group plachta krycia na súpravu 6 stoličiek + obdĺžnikový stôl 270 × 180 × 89 cm (791841) , Policový regál nepravidelný, kov, drevo (fu168jw)

EVOLUTION GROUP Súprava šperkov so zirkónom náušnice a náhrdelník biele srdce 19019.1 (Ag, 925/1000 (8590962190205)

EVOLUTION GROUP Súprava šperkov so zirkónom náušnice a náhrdelník biele srdce 19019.1  (Ag, 925/1000 (8590962190205)
Detail

Darčeková sada šperkov pre dámy, vyrobené z materiálov: striebro, rýdzosť: striebro 925/1000, hmotnosť šperku: 3.5g, veľkosť šperku: 42 cm Prekrásna darčeková sada šperkov 19019.1 českej spoločnosti EVOLUTION GROUP poteší srdce každej ženy. Firma sa špecializuje na ručnú výrobu originálnych šperkov a v tejto súprave nájdete náušnice a náhrdelník s príveskom v tvare srdca. Náušnice sú vyrobené zo striebra 925/1 000, ktorého povrch je antioxidačný vďaka ródiovej úprave. Tá zabezpečuje nielen vyššiu kvalitu šperku, ale aj predlžuje jeho životnosť a stálosť a zlepšuje jeho odolnosť voči vonkajším vplyvom. Hlavnou ozdobou srdcových náušníc a prívesku EVOLUTION GROUP na náhrdelníku sú ligotavé zirkóny. Náušnice sa zapínajú na puzetu a retiazka je na perový krúžok. Kľúčové vlastnosti sady šperkov so zirkónom EVOLUTION GROUP náušnice a náhrdelník – biele srdce 19019.1Srdcové náušnice a retiazka českej značky bižutérie z JabloncaAkostné... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLUTION GROUP Súprava šperkov so zirkónom náušnice a náhrdelník biele srdce 19019.1 (Ag, 925/1000 (8590962190205) , Policový regál nepravidelný, kov, drevo (fu167jw)

EVOLUTION GROUP Súprava šperkov so zirkónom náušnice a náhrdelník biele srdce 19009.1 (Ag, 925/1000 (8590962190120)

EVOLUTION GROUP Súprava šperkov so zirkónom náušnice a náhrdelník biele srdce 19009.1  (Ag, 925/1000 (8590962190120)
Detail

Darčeková sada šperkov pre dámy, vyrobené z materiálov: striebro, rýdzosť: striebro 925/1000, hmotnosť šperku: 3.2g, veľkosť šperku: 42 cm Prekrásna darčeková sada šperkov 19009.1 českej spoločnosti EVOLUTION GROUP poteší srdce každej ženy. Firma sa špecializuje na ručnú výrobu originálnych šperkov a v tejto súprave nájdete náušnice a náhrdelník s príveskom v tvare srdca. Náušnice sú vyrobené zo striebra 925/1 000, Ktorého povrch je antioxidačný vďaka ródiovej úprave. Tá zabezpečuje nielen vyššiu kvalitu šperku, ale aj predlžuje jeho životnosť a stálosť a zlepšuje jeho odolnosť voči vonkajším vplyvom. Hlavnou ozdobou srdcových náušníc a prívesku EVOLUTION GROUP na náhrdelníku sú ligotavé zirkóny. Náušnice sa zapínajú na puzetu a retiazka je na perový krúžok. Kľúčové vlastnosti sady šperkov so zirkónom EVOLUTION GROUP náušnice a náhrdelník – biele srdce 19009.1Srdcové náušnice a retiazka českej značky bižutérie z JabloncaAkostné... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLUTION GROUP Súprava šperkov so zirkónom náušnice a náhrdelník biele srdce 19009.1 (Ag, 925/1000 (8590962190120) , Policový regál nepravidelný, kov, drevo (fu169jw)

Lampáš, 50,2 cm, prírodná/čierna, drevo/kov, TAMOL TYP 2

Lampáš, 50,2 cm, prírodná/čierna, drevo/kov, TAMOL TYP 2
Detail

Materiál: drevo/kov Farba: prírodná/čierna Rozmery (ŠxHxV): 23,5x23,5x50,2 cm Všestranné využitie Vhodný do interiéru a krytých terás Moderný dizajn (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Lampáš, 50,2 cm, prírodná/čierna, drevo/kov, TAMOL TYP 2

Upínacia súprava 2/5 t/8 m – predl. račňa ERGO (UP1080)

Upínacia súprava 2/5 t/8 m – predl. račňa ERGO (UP1080)
Detail

Upínací popruh s račňou, zakončený hákom, dĺžka 8m, šírka 50mm, nosnosť 5000kg, farba oranžová, v balení 1ks Upínací popruh SIMEX sa hodí pri sťahovaní alebo prevážaní ťažkých nákladov. Náklad pevne uchytíte napríklad na vozík, kamión, v nákladovom priestore alebo aj na strechu vášho auta. Ak vám záleží na tom, aby bol prevážaný náklad bezpečne upevnený, musí mať upínací popruh dostatočnú nosnosť. Na jeho výrobu sa používa kvalitný a pevný materiál, ktorý disponuje nosnosťou 5000 kg. Pri výbere nezabudnite ani na jeho dĺžku, ktorá je 8 m a určite vás zaujíma aj šírka 50 mm. Náklad je možné upnúť prostredníctvom račne, ktorá vám ho umožní pritiahnuť. Na bezpečné uchytenie nákladu k dopravnému prostriedku je nevyhnutné použiť vhodný typ zakončenia popruhu. Tento ponúkaný produkt od výrobcu SIMEX je zakončený hákom. Obsahom balenia je 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová. Zásadné funkcie gurtne Upínacia súprava 2'/5 t/8 m – predl. račňa ERGO Gurtňa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Upínacia súprava 2/5 t/8 m – predl. račňa ERGO (UP1080)

BLUMFELDT WINDFLOWER, ZAHRADNA FONTANA S KVETINACOM, 11 W, POZINKOVANY KOV, HNEDA, 10034778

BLUMFELDT WINDFLOWER, ZAHRADNA FONTANA S KVETINACOM, 11 W, POZINKOVANY KOV, HNEDA, 10034778
Detail

ZÁHRADNÁ FONTÁNA . Vychutnajte si osviežujúcu zeleň čerstvých rastlín a upokojujúci prúd vody: záhradná fontána Blumfeldt Windflower do interiéru aj exteriéru kombinuje dva vitalizujúce prvky do zaujímavej konštrukcie. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT WINDFLOWER, ZAHRADNA FONTANA S KVETINACOM, 11 W, POZINKOVANY KOV, HNEDA, 10034778

Vrtáky a bity sada 300 ks, dřevo / kov / beton, GEKO

Vrtáky a bity sada 300 ks, dřevo / kov / beton, GEKO
Detail

Vrtáky a bity sada 300 ks, dřevo / kov / beton, GEKO Moderní sada vrtáků a bitů. Uloženo v kufru. Obsah balení: 66 vrtáků na kov 33 vrtáků na dřevo 24 vrtáků na beton 50 vrtáků na bázi titanu 88 chróm-vanadových bitů 10 zástrčných klíčů 4 frézky pro děrování otvorů 4 úderníky 4 hlavice pro vrtáky 3 šroubováky z plastu 1 šestihranný klíč se šestihrannou zásuvkou 1 bitový držák 1 záhlubník 1 vrtací šablona 1 maticový vrtací stroj 9 plochých vrtáků (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Vrtáky a bity sada 300 ks, dřevo / kov / beton, GEKO

Metabo 631094000 Metabo 2 pílové kotúče na šabľu na drevo + kov 150 2 ks

Metabo 631094000 Metabo 2 pílové kotúče na šabľu na drevo + kov 150  2 ks
Detail

2 pílové kotúče na šabľu, drevo + kov, séria „„ flexibilné ““, 150 x 0,9 mm, BiM, 1,8-2,6 mm / 10-14 TPI. Vhodné pre Metabo, AEG, Black & Decker, Bosch, DeWalt, Flex, Hitachi, Milwaukee, Porter Cable, Skil .... Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Metabo 631094000 Metabo 2 pílové kotúče na šabľu na drevo + kov 150 2 ks

Metabo 631125000 Metabo 2 pílové kotúče na šabľu na drevo + kov 300 2 ks

Metabo 631125000 Metabo 2 pílové kotúče na šabľu na drevo + kov 300  2 ks
Detail

2 pílové listy na šabľu, drevo + kov, séria „„ classic ““, 300 x 0,9 mm, HCS, 2,5 mm / 10 TPI. Vhodné pre Metabo, AEG, Black & Decker, Bosch, DeWalt, Flex, Hitachi, Milwaukee, Porter Cable, Skil .... Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Metabo 631125000 Metabo 2 pílové kotúče na šabľu na drevo + kov 300 2 ks

kwb 578500 Pílový kotúč na pílenie na pílenie na kov a drevo, bimetalový, 2 x jemný 2 ks

kwb 578500 Pílový kotúč na pílenie na pílenie na kov a drevo, bimetalový, 2 x jemný  2 ks
Detail

Pílový kotúč pílkovej pílky AKKU-TOP s drážkami je vyrobený z bimetalu. Inovatívne ozubenie zaisťuje vyššiu rýchlosť rezania až o 18% v porovnaní so štandardnými bimetalovými priamočiarymi pílami. Flauty zvyšujú odvod tepla a znižujú trenie o materiál. Pílový list je vhodný na kov, farebný kov, drevo so zvyškami kovu, zmiešané materiály a plast. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako kwb 578500 Pílový kotúč na pílenie na pílenie na kov a drevo, bimetalový, 2 x jemný 2 ks

Bosch Accessories 2609256729 Priamočiara píla HSS, T 118 A Basic na kov 2 ks

Bosch Accessories 2609256729 Priamočiara píla HSS, T 118 A Basic na kov 2 ks
Detail

Pílový list do priamočiarej píly na tenké plechy Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bosch Accessories 2609256729 Priamočiara píla HSS, T 118 A Basic na kov 2 ks

Bosch Accessories 2607019458 Kazeta s pílovým listom, drevo / kov / plast (hriadeľ T), 8 kusov 8 ks

Bosch Accessories 2607019458 Kazeta s pílovým listom, drevo / kov / plast (hriadeľ T), 8 kusov 8 ks
Detail

Kazeta s pílovým listom drevo / kov / plast s T-hriadeľom. 8 kusov. Dobre vybavené pre prakticky každú úlohu pílenia: Sada listov priamočiarej píly pre optimálne výsledky práce v dreve, kove a plastoch. 8 výkonných pílových kotúčov dokonale zladených s príslušným materiálom. Vysoký rezací výkon a dlhá životnosť vďaka dokonalému výberu materiálov a optimálnej geometrii zubov. Kvalitný výrobok, vyrobený vo Švajčiarsku. Vhodné pre priamočiare píly všetkých značiek elektrického náradia s držiakom na stopku T (držiak s jednou vačkou). Obsah: 2 x TE 118 A, 2 x TE 119 BO, 2 x TE 111 D, 1 x TE 101 B, 1 x TE 111 C. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bosch Accessories 2607019458 Kazeta s pílovým listom, drevo / kov / plast (hriadeľ T), 8 kusov 8 ks

Bosch Accessories 2607019461 Kazeta s pílovým listom drevo / kov / plast (hriadeľ T), 10 kusov 1 ks

Bosch Accessories 2607019461 Kazeta s pílovým listom drevo / kov / plast (hriadeľ T), 10 kusov 1 ks
Detail

Kazeta s pílovým listom drevo / kov / plast s T-hriadeľom. 10 kusov. Dobre vybavené pre takmer každú úlohu: Sada pílových listov do priamočiarej píly pre optimálne výsledky práce v dreve, kove a plaste. 10 výkonných pílových listov dokonale zladených s príslušným materiálom. Vysoký rezací výkon a dlhá životnosť vďaka dokonalému výberu materiálov a optimálnej geometrii zubov. Kvalitný výrobok, vyrobený vo Švajčiarsku. Na priamočiare píly všetkých značiek elektrického náradia s držiakom na stopku T (držiak s jednou vačkou). Obsah sady: 1 x TE 118 A, 1 x TE 118 B, 1 x TE 127 D, 2 x TE 111 C, 1 x TE 111 H, 2 x TE 111 D, 1 x TE 119 BO, 1 x TE 101 B. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Bosch Accessories 2607019461 Kazeta s pílovým listom drevo / kov / plast (hriadeľ T), 10 kusov 1 ks

Springos Záhradná drevená lavica a stôl pre deti - 90x79x50 cm

Detail

parametre: Značka: Springos® Materiál: drevo Povrchová úprava: nelakovaný výrobok Farba: prirodzené svetlo Vek dieťaťa: 2-6 rokov Rozmery: Šírka: 90 cm Hĺbka: 79 cm Výška dosky stola: 50 cm Hĺbka dosky stola: 35 cm Výška sedadla: 27 cm Šírka sedadla: 90 cm Hĺbka sedadla: 17 cm Vzdialenosť medzi nohami do hĺbky: 50 cm Vzdialenosť medzi nohami na šírku: 77 cm Vzdialenosť medzi sedadlom a doskou stola: cca 22 cm Rozmery dosky stola a ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Springos Záhradná drevená lavica a stôl pre deti - 90x79x50 cm

Fieldmann - Súprava záhradného nábytku Carol, 1 stôl + 2 stoličky (50002538)

Fieldmann - Súprava záhradného nábytku Carol, 1 stôl + 2 stoličky (50002538)
Detail

Záhradný nábytok – zostava, hnedá farba, 2 stoličky, nosnosť 100 kg, stôl okrúhly, priemer 60 cm, výška 72 cm, materiál zostavy, súpravy drevo, materiál dosky stola drevo, druh dreva akácia, materiál sedadla stoličky drevo Kvalitná zostava balkónového nábytku Fieldmann FDZN 4003-T je ideálna pre popoludňajšie relaxáciu. Set je vyrobený z Akácia a odolá aj nepriaznivým podmienkam. Využite popoludňajší odpočinok spoločne s touto šikovnou balkónovou súpravou značky Fieldmann. Skladá sa z okrúhleho stola s priemerom 60 cm a dvoch stoličiek. Tie sú vybavené špeciálnymi vankúšikmi sedákov a operadiel pre maximálny komfort. Celá súprava je vyrobená z tropickej dreviny akácie, ktorá dokáže odolať aj nepriaznivým poveternostným vplyvom. Všetky komponenty možno ľahko zložiť a pri skladovaní tak nezaberú veľa miesta.Kľúčové vlastnostiBalkónová súprava nábytkuVyrobené z kvalitného drevaĽahko skladateľnéStoličky sú vybavené vankúšikmi a opierkamiVonkajšie i... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fieldmann - Súprava záhradného nábytku Carol, 1 stôl + 2 stoličky (50002538)

Garthen 39509 Záhradný set lavice a stôl v ratanovej optike - čierna

Detail

Garthen 39509 Záhradný set lavice a stôl v ratanovej optike - čierna z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety kúpite na Kokiskashop.sk za 226.49 €. Čierna sklápajúca zostava v elegantnom designe upúta Vašu pozornosť. Stôl a lavice sú postavené okamžite. Vďaka integrovanej rúčke môžete zostavu doniesť so sebou na akúkoľvek párty. Ak zostavu práve nepotrebujete, jednoducho ju zložíte a uskladníte. Materiál je nenáročný na údržbu a ľahko umývateľný. Vďaka tomu je zostava vhodná do interiéru aj do exteriéru. Nohy sú vybavené gumovými záslepkami. Vašim oslavám už nič nestojí v ceste. Technické údaje: Stôl materiál: kovová konštrukcia / doska z tvrdého plastu vo vzhľade ratanu rozmery: cca 180 x 75 x 70 cm hrúbka dosky: cca 3,5 cm nosnosť: 170 kg rúčka pre jednoduchý transport sklopný Lavica materiál: kovová konštrukcia / doska z tvrdého plastu vo vzhľade ratanu rozmery: cca 180 x 25 x 43 cm rozmery sklopenej lavice: cca 89 x 9 cm výška od zeme: cca 40 cm sklopná nosnosť: 200 kg Obsah balenia: 1 x sklopný stôl 2 x sklopná lavica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Garthen 39509 Záhradný set lavice a stôl v ratanovej optike - čierna

STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo

STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo
Detail

STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo z kategórie Záhrada | Záhradný nábytok | Záhradné sety | Drevené sety kúpite na Kokiskashop.sk za 169.69 €. Bistro Set, ktorý sa skladá zo záhradného stola a dvoch záhradných stoličiek, je vyrobený z vysoko kvalitného akáciového dreva. Záhradné stoličky a stôl je možné ľahko zložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch, čo umožňuje priestorovo úsporné skladovanie celej balkónovej súpravy. Akácia je tvrdé drevo, ktoré sa vyznačuje odolnosťou voči poveternostným vplyvom a dlhou životnosťou, takže naša záhradná súprava je ideálna na vonkajšie použitie. Technické údaje: rozmery stola: 58 x 58 x 74,5 cm (d x š x v) rozmery stoličky: 33 x 38 x 85 cm (d x š x v) výška sedadla: 46 cm maximálne zaťaženie stola: 75 kg maximálne zaťaženie stoličky: 150 kg materiál: akáciové drevo praktické pre zimné mesiace Obsah balenia: 2 x bistro stolička 1 x bistro stolík (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako STILISTA záhradný bistro set 2 stoličky + stôl, drevo

Pegas PS90500 12 ks Kotúče do priamočiarych píl Gr. 2/0 Tvrdé a mäkké drevo, plasty / železo a neželezné kovy.

Pegas PS90500 12 ks Kotúče do priamočiarych píl Gr. 2/0 Tvrdé a mäkké drevo, plasty / železo a neželezné kovy.
Detail

Čepele s okrúhlymi zubami so špirálovými zubami, ktoré umožňujú rezanie vo všetkých smeroch. Špeciálne na spracovanie tvrdého a mäkkého dreva, plastov, železa a farebných kovov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pegas PS90500 12 ks Kotúče do priamočiarych píl Gr. 2/0 Tvrdé a mäkké drevo, plasty / železo a neželezné kovy.

Súprava 4 prestieraní z akáciového dreva T&G Woodware Tuscany

Súprava 4 prestieraní z akáciového dreva T&G Woodware Tuscany
Detail

T&G Woodware, to je partia profesionálov z anglického Bristolu, ktorí sa rozhodli odovzdať do všetkých kuchýň celého sveta kúsok atmosféry anglického vidieka. A tak ich kuchynské a rustikálne ladené doplnky v sebe skrývajú ľahký vintage nádych, ktorý sa dobre kombinuje nielen s drevom, ale aj modernejšie zariadenou kuchyňou. To bude radosť a nádhera v jednom! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 4 prestieraní z akáciového dreva T&G Woodware Tuscany

Súprava 3 kuchynských odmeriek z bukového dreva T&G Woodware

Súprava 3 kuchynských odmeriek z bukového dreva T&G Woodware
Detail

Koľko je štipka? A čo už je priveľa? Takéto otázky vás už nebudú trápiť. S touto trojdielnou sadou odmeriek bude vždy všetkého tak akurát! Rád zlatej varešky už na vás čaká. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 3 kuchynských odmeriek z bukového dreva T&G Woodware

Prestolith plniaci tmel - kov, drevo, betón 2 kg oker

Prestolith plniaci tmel - kov, drevo, betón 2 kg oker
Detail

Prestolith plniaci stierkový tmel – oker je dvojzložkový tixotropný polyesterový stierkový tmel vhodný na kov, drevo a betón. Pre vyplňovanie dier a nerovností, zatmelenie predupravených plôch pri opravách častí karosérie a iných kovových plôch, opravovaní a reštaurovanie drevených alebo betónových plôch, napr. schodov, osadenie hmoždiniek a skrutiek apod. (efarby.sk)Univerzálne použiteľné v celej oblasti profi aj hobby činností. Vlastnosti: brúsiteľný po 20 - 30 minútach, spracovateľnosť pri 20°C: cca. 4 - 5 minút, objemová hmotnosť pri 20°C: 1.85 kg / dm?, tuženie: 2.5%, teplotná stabilita vytvrdnutého materiálu: do 120°C,odolný voči kyselinám, rozpúšťadlám, pohonným hmotám, vode a posypovým soliam. Skladovať pri teplotách +15°C až +25°C. Odieň: oker (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Prestolith plniaci tmel - kov, drevo, betón 2 kg oker

DOPPLER Zostava záhradného nábytku 1 stôl + 3-miestna lavica + 2 kreslá + 2 taburety DAVOS (266DAV001)

Detail

Záhradný nábytok – zostava, antracitová a sivá farba, 2 stoličky, stôl obdĺžnikový, rozmer 75 cm × 140 cm × 73 cm, materiál zostavy, súpravy ratan, materiál dosky stola sklo Chcete si užívať leto v záhrade či na terase? Záhradný nábytok DOPPLER využijete pri každej príležitosti. Jeho stabilnú konštrukciu tvorí ratan. Pri akejkoľvek manipulácii oceníte veľmi nízku hmotnosť. Doska stola z tejto zostavy má tvar obdĺžnika s rozmermi 75 × 140 cm. Výška stola je 73 cm. (alza.sk)

Podobné produkty ako DOPPLER Zostava záhradného nábytku 1 stôl + 3-miestna lavica + 2 kreslá + 2 taburety DAVOS (266DAV001)

Dizajnová lavica, olivovozelená Velvet látka/kaučukové drevo, 117 cm, HEMY TYP 2

Dizajnová lavica, olivovozelená Velvet látka/kaučukové drevo, 117 cm, HEMY TYP 2
Detail

Materiál sedadlo: Velvet látka Oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 80 000 oderov Farba: olivovo zelená Materiál nohy: kaučukové drevo Farba: čierna Rozmery (ŠxHxV): 117x45x63 cm Výška sedu: 42 cm Hĺbka sedu: 45 cm Šírka sedu: 57 cm Výška nožičiek: 30 cm Nosnosť: 90 kg Štýlovo prešívaný poťah sedadla Dizajnová Moderne spracovaná Dodávaná v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Dizajnová lavica, olivovozelená Velvet látka/kaučukové drevo, 117 cm, HEMY TYP 2
M.A.T. Group súprava záhradná pivná drevo/kov stôl + 2 lavice (787101), Dolu Detská záhradná súprava stôl a 2 stoličky jednorožec (8690089025036), ROJAPLAST Set záhradného nábytku MIRIAM 1 stôl + 2 lavice (ROJbundle), ROJAPLAST Set záhradného nábytku STRONG MASIV 1 stôl + 2 lavice (ROJbundle), ROJAPLAST Set záhradného nábytku VIKING 1 stôl + 2 lavice 180 cm (ROJbundle), ROJAPLAST Set záhradného nábytku VIKING 1 stôl + 2 lavice 200 cm (ROJbundle), ROJAPLAST Set záhradného nábytku VIKING 1 stôl + 2 lavice 150 cm (ROJbundle), M.A.T. Group Napichovač 95 cm (564020), M.A.T. Group Napichovač 100 cm (581599), Záhradná súprava VIKING L PARIS, ROJAPLAST Stôl ZWMT-70R kov (609/12), Green Sport záhradná tenisová súprava (SPTgre011), Záhradná súprava Máša a Medveď (4019359161139), Záhradná súprava PARIS XXL VIKING L, ROJAPLAST Lavice XENA 2 ks (PSB001C), M.A.T. Group Vidlica opekacia 100 cm chróm (552761), M.A.T. Group Napichovač Lux 3 95 cm (564035), ORION - Skrinka na topánky, kov/drevo, 2 poschodia (811117), Rohový regál, kov, drevo (FU159JW), Policový regál, kov, drevo (FU166JW), Policový regál, kov, drevo (FU165JW), Policový regál kov, drevo (FU164JW), M.A.T. Group Vidlica opekacia 100 cm nehrdzavejúca oceľ (753130), Fieldmann - Súprava záhradného nábytku Carol, 1 stôl + 2 stoličky (50002538), Súprava 10 hlavolamov kov modrá (8590228061454), Súprava 10 hlavolamov kov červená (8590228061461), Súprava 10 hlavolamov kov zelená (8590228061478), Policový regál nepravidelný, kov, drevo (FU168JW), Policový regál nepravidelný, kov, drevo (FU167JW), Policový regál nepravidelný, kov, drevo (FU169JW)