Maped black´peps hb trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741)

Produkt Maped black´peps hb trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Maped black´peps hb trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741) upraviť a produkt hľadať znova.

Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741)

Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba čierna, materiál drevo, tvrdosť HB, počet kusov - 2 ks, súčasť balenia - strúhadlo Ceruzka Maped je nevyhnutným pomocníkom v kancelárii aj v domácnosti, nezaobídu sa bez nej deti v škole ani dospelí v práci. Vďaka jej ergonomickému tvaru sa vám bude pohodlne písať. Ceruzka slúži ľavákom aj pravákom. Balenie obsahuje 2 ceruzky s tvrdosťou HB. Na vytvorenie Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks bol vybratý materiál, ktorým je drevo. Dizajn ceruzky umocňuje čierna farba. Patrí k nej aj praktické strúhadlo. Kľúčové znaky ceruzky Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks Ceruzka disponuje ergonomickým tvarom na jednoduchší a pohodlnejší úchop Ocenia ju ľaváci aj praváci Tento typ ceruzky disponuje tvrdosťou č. HB Na jej výrobe sa podieľa drevo Balenie poskytuje 2 ceruzky Do balenia patrí strúhadlo Farba Maped: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741) , Maped black´peps hb trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741)

Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou (854721)

Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou (854721)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba čierna, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB Ceruzka Maped nechýba v žiadnej škole, kancelárii ani domácnosti, používať ju budú deti v škole aj dospelí v práci. Poteší vás svojím ergonomickým tvarom na pohodlné písanie. Ceruzka je určená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení nájdete 1 ceruzku s tvrdosťou HB. Na výrobu Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou bol použitý materiál, ktorým je drevo. Na vzhľad ceruzky má vplyv čierna farba. Najdôležitejšie vlastnosti ceruzky Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou Jednoduchší úchop zaisťuje ergonomický tvar Vhodná pre pravákov aj ľavákov Tento typ ceruzky má tvrdosť HB Je vyrobená z materiálu, ktorým je drevo Balenie ponúka 1 ceruzku Farba ceruzky Maped: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou (854721) , Maped black´peps hb trojhranná s gumou (854721)

Maped Black´Peps Deco HB trojhranná s gumou, mix farieb (851760)

Maped Black´Peps Deco HB trojhranná s gumou, mix farieb (851760)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba viacfarebná, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB Ceruzka Maped sa stane základným vybavením každého domova aj kancelárie, využívajú ju deti v škole aj dospelí v práci. Pohodlné držanie vám zaručí svojím ergonomickým tvarom. Ceruzka bola zhotovená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení máte k dispozícii 1 ceruzku s tvrdosťou HB. Na vyrobenie Maped Black´Peps Deco HB trojhranná s gumou, mix farieb poslúžil materiál, ktorým je drevo. Na vzhľad ceruzky má vplyv viacfarebná farba. Dôležité funkcie ceruzky Maped Black´Peps Deco HB trojhranná s gumou, mix farieb Ergonomický tvar ceruzky na pohodlnejší úchop Dodáva sa pre pravákov aj ľavákov Tento typ ceruzky má tvrdosť HB Je vyrobená z materiálu, ktorým je drevo Balenie ponúka 1 kus Farba Maped: viacfarebná (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Black´Peps Deco HB trojhranná s gumou, mix farieb (851760) , Maped black´peps deco hb trojhranná s gumou, mix farieb (851760)

Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná s gumou (117200)

Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná s gumou (117200)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba strieborná, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB Ceruzka Faber-Castell nechýba v žiadnej škole, kancelárii ani domácnosti, slúži deťom v škole aj dospelým v práci. Disponuje ergonomickým tvarom na pohodlné držanie. Ceruzka bola navrhnutá pre ľavákov aj pravákov. V balení máte k dispozícii 1 ceruzku s tvrdosťou HB. Na vyrobenie Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná s gumou bol vybratý materiál, ktorým je drevo. Urobí vám radosť svojím nešmykľavým povrchom, ten má zásluhu na príjemnom písaní či kreslení. Na vzhľade ceruzky sa podieľa strieborná farba. Zásadné funkcie ceruzky Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná s gumou Ceruzka má ergonomický tvar na pohodlnejší úchop Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Táto ceruzka sa vyznačuje tvrdosťou HB Na jej výrobu poslúžil drevo Medzi jej výhody patrí nekĺzavý povrch Balenie poskytuje 1 kus Farba Faber-Castell: strieborná (alza.sk)

Podobné produkty ako Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná s gumou (117200) , Maped harry potter hb s gumou – balenie 6 ks (3154148517016)

MAPED Harry Potter HB s gumou – balenie 6 ks (3154148517016)

MAPED Harry Potter HB s gumou – balenie 6 ks (3154148517016)
Detail

Grafitová ceruzka Grafitová ceruzka Maped je vhodná na bežné písanie a kreslenie. Grafitová ceruzka MAPED Harry Potter HB s gumou – balenie 6 ks bola navrhnutá ako pre pravákov, tak aj pre ľavákov. Balenie dáva k dispozícii 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Výrobca nezabudol pridať ani praktickú gumu. Výrobca ju navrhol z materiálu, ktorým je drevo. Keby vám nestačila jedna guma na ceruzke, druhú nájdete aj v balení. Viacfarebná farba sa stará o jej finálnu podobu. Zásadné prednosti grafitovej ceruzky MAPED Harry Potter HB s gumou – balenie 6 ks Grafitová ceruzka Maped je určená nielen na náčrty, ale tiež na technické výkresy Bola navrhnutá pre pravákov aj ľavákov Ceruzka disponuje gumou V balení je obsiahnutá jedna guma navyše Dizajn grafitovej ceruzky Maped umocňuje viacfarebná farba (alza.sk)

Podobné produkty ako MAPED Harry Potter HB s gumou – balenie 6 ks (3154148517016) , Herlitz just black hb trojhranná – balenie 2 ks (50040902)

HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks (50040902)

HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks (50040902)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba biela, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 0,5mm, počet kusov v balení - 2 ks Ceruzka Herlitz patrí k základnému vybaveniu každej kancelárie aj domova, je k dispozícii deťom v škole aj dospelým v práci. Vďaka jej ergonomickému tvaru sa vám bude pohodlne písať. Ceruzka je dodávaná pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení máte k dispozícii 2 ceruzky s tvrdosťou HB. Na vyrobenie HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks poslúžil materiál, ktorým je drevo. Šírku stopy radíme k dôležitým parametrom. Ak teda hovoríme o šírke stopy, tá dosahuje 0,5. Na vzhľad ceruzky má vplyv biela farba. Základné funkcie ceruzky HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks Na pohodlnom úchope sa podieľa ergonomický tvar Dodáva sa pre pravákov aj ľavákov Šírka stopy hrotu meria 0,5 Tento model ceruzky sa vyznačuje tvrdosťou HB Jej materiálom je drevo Balenie poskytuje 2 ceruzky Farba Herlitz: biela (alza.sk)

Podobné produkty ako HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks (50040902) , Herlitz frozen glam hb, trojhranná – balenie 2 ks (50027743)

MAPED CERUZKA S GUMOU HB HARRY POTTER 6 KS BLISTER

MAPED CERUZKA S GUMOU HB HARRY POTTER 6 KS BLISTER
Detail

CERUZKY . Drevená ergonomická ceruzka s gumou s atraktívnymi motívmi Harryho Pottera má trojhranné telo a je ideálna pre pohodlné držanie. Vysoko kvalitná tuha, tvrdosť HB (číslo 2). . ergonomické trojhranné telo pre pohodlné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED CERUZKA S GUMOU HB HARRY POTTER 6 KS BLISTER , Herlitz hb šesťhranná s gumou – balenie 10 ks (8670606)

MAPED BEZDREVE CERUZKY COLOR PEPS S GUMOU 24 FARIEB

MAPED BEZDREVE CERUZKY COLOR PEPS S GUMOU 24 FARIEB
Detail

CERUZKY . Pastelky trojhranné MAPED "COLOR'PEPS OOPS" s gumou. Výborná krycia schopnosť. Pohodlne sa držia. Tuhy sú odolné proti lámaniu. ľahko sa strúhajú. Trojuholníkový tvar ponúka ľahké uchopenie a je ideálny pre deti, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED BEZDREVE CERUZKY COLOR PEPS S GUMOU 24 FARIEB , Faber-castell grip 2001 hb trojhranná s gumou (117200)

MAPED BEZDREVE CERUZKY COLOR PEPS OOPS S GUMOU 12 FARIEB

MAPED BEZDREVE CERUZKY COLOR PEPS OOPS S GUMOU 12 FARIEB
Detail

CERUZKY . Pastelky trojhranné MAPED "COLOR'PEPS OOPS" s gumou. Výborná krycia schopnosť. Pohodlne sa držia. Tuhy sú odolné proti lámaniu. ľahko sa strúhajú. Trojuholníkový tvar ponúka ľahké uchopenie a je ideálny pre deti, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED BEZDREVE CERUZKY COLOR PEPS OOPS S GUMOU 12 FARIEB , Nebulo hb, trojhranná – balenie 12 ks (gc-1-hb-tr)

Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb (832824)

Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb (832824)
Detail

Pastelky – Maped, trojhranný tvar na správny úchop, plastové pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Maľovanie pastelkami perfektne funguje ako spôsob, ako dieťaťu dopriať chvíľku kreativity a zábavy v jednom. Pastelky Maped ponúkajú 24 farieb. Trojhranné pastelky navyše donútia dieťa držať ceruzku tak, ako má. Trojhranné (ergonomické) pastelky budú skvelou voľbou pre deti, ktoré si už poradili so správnym úchopom ceruzky. Vyrobené sú z plastu. V prípade pádu ceruzky s mäkkou tuhou nehrozí, že by sa polámala. Počas kreslenia sa dočkáte sýtych farieb. Padnú do ruky aj pravákom, aj ľavákom. Pokiaľ máte záujem o kompletnú súpravu, presne táto sa vám bude hodiť. Dôležité parametre pasteliek Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb Pastelky potešia malých aj veľkých umelcov Trojhranné pastelky sa dobre držia aj menším deťom Plastové pastelky Maped Mäkká tuha odolá pádom Vlastnosti pasteliek Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb (832824) , Q-connect hb, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks (kf25011)

Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 12 farieb (832812)

Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 12 farieb (832812)
Detail

Pastelky – Maped, trojhranný tvar na správny úchop, plastové pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Kreslenie pastelkami sa stane výbornou metódou, ako obstarať dieťaťu kreatívny program. Pastelky Maped poskytujú 12 farieb. Trojhranné pastelky dobre poslúžia aj menším deťom, ktoré si ešte nie sú isté pri držaní ceruzky. Trojhranné (ergonomické) pastelky sú ideálne pre staršie deti, ktoré sú už zvyknuté na správny úchop ceruzky. Tvorí ich plast. Mäkká tuha sa postará o maximálnu odolnosť voči tlakom a pádom. V priebehu kreslenia sa teda dočkáte aj sýtejších farieb. Perfektne poslúžia ľavákom aj pravákom. Ak chcete kúpiť kompletnú súpravu, zvoľte práve túto. Podstatné vlastnosti pasteliek Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 12 farieb Pastelkami môžete obdarovať malého aj veľkého umelca Trojhranné pastelky pre deti, ktoré ešte nevyšperkovali správny úchop ceruzky Plastové pastelky Maped S mäkkou tuhou nemusíte mať obavy, že by sa ľahko zlomila... (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 12 farieb (832812) , Maped color´peps oops bezdrevné s gumou 12 farieb (832812)

FABER-CASTELL s gumou Maped Nightfall Teens HB 6 ks, BL (3154148518075)

Detail

Grafitová ceruzka Grafitová ceruzka Maped je uspôsobená na kreslenie či bežné písanie. Grafitová ceruzka FABER-CASTELL s gumou Maped Nightfall Teens HB 6 ks, BL je určená ako pravákom, tak aj ľavákom. V balení máte k dispozícii jednu ceruzku s tvrdosťou HB. Jedným z dôležitých parametrov je tiež šírka stopy, ktorá predstavuje 2 mm. Súčasťou tejto grafitovej ceruzky je tiež praktická guma. Na jej výrobu bol použitý materiál, ktorým je drevo. Viacfarebná farba sa postará o finálny dizajn. Rozhodujúce funkcie grafitovej ceruzky FABER-CASTELL s gumou Maped Nightfall Teens HB 6 ks, BL Grafitová ceruzka Maped sa môže použiť ako na technické kreslenie, tak aj na náčrty Bola navrhnutá pre pravákov aj ľavákov Súčasťou ceruzky je guma Hrot so šírkou stopy 2 mm Jedna guma navyše ako súčasť balenia Finálny vzhľad grafitovej ceruzky Maped dotvára viacfarebná farba (alza.sk)

Podobné produkty ako FABER-CASTELL s gumou Maped Nightfall Teens HB 6 ks, BL (3154148518075) , Maped color´peps oops bezdrevné s gumou 24 farieb (832824)

HERLITZ HB šesťhranná s gumou – balenie 10 ks (8670606)

HERLITZ HB šesťhranná s gumou – balenie 10 ks (8670606)
Detail

Ceruzka šesťhranná, pre pravákov aj ľavákov, farba žltá, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 0,5mm, počet kusov - 10 ks Ceruzka Herlitz nesmie chýbať žiadnemu školákovi ani v žiadnej kancelárii, využívajú ju deti v škole aj dospelí v práci. Ceruzka poteší svojím uspôsobením pravákov aj ľavákov. Balenie obsahuje 10 ceruziek s tvrdosťou HB. Na výrobu HERLITZ HB šesťhranná s gumou – balenie 10 ks sa využíva materiál, ktorým je drevo. Komfort pri používaní dokáže ovplyvniť šírka stopy. Ak teda hovoríme o šírke stopy, tá dosahuje 0,5. Ceruzke dominuje žltá farba. Najdôležitejšie parametre ceruzky HERLITZ HB šesťhranná s gumou – balenie 10 ks Ocenia ju ľaváci aj praváci Stopa hrotu disponuje šírkou 0,5 Tento model ceruzky má tvrdosť HB Materiálom je drevo Balenie dáva k dispozícii 10 kusov Farba Herlitz: žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako HERLITZ HB šesťhranná s gumou – balenie 10 ks (8670606) , Faber-castell s gumou maped nightfall teens hb 6 ks, bl (3154148518075)

Ceruzka trojhranná č.2 HB s gumou a násobilkou

Ceruzka trojhranná č.2 HB s gumou a násobilkou
Detail

Ceruzka obyčajná trojhranná Mathmagic s malou násobilkou, tvrdosť č.2 /HB/. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Ceruzka trojhranná č.2 HB s gumou a násobilkou , Keyroad neon jumbo hb, trojhranná – balenie 6 ks (a740)

Q-CONNECT HB, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks (KF25011)

Q-CONNECT HB, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks (KF25011)
Detail

Ceruzka šesťhranná, pre pravákov aj ľavákov, farba oranžová, materiál drevo, tvrdosť HB, počet kusov - 12 ks Ceruzka Q-Connect je nevyhnutným pomocníkom v kancelárii aj v domácnosti, nezaobídu sa bez nej deti v škole ani dospelí v práci. Ceruzka sa odporúča pravákom aj ľavákom. Balenie obsahuje 12 ceruziek s tvrdosťou HB. Na vytvorenie Q-CONNECT HB, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks slúži materiál, ktorým je drevo. Celkový dizajn ceruzky utvára oranžová farba. Zásadné funkcie ceruzky Q-CONNECT HB, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks Ocenia ju ľaváci aj praváci Táto ceruzka ponúka tvrdosť HB Je vyrobená z materiálu, ktorým je drevo Balenie ponúka 12 ceruziek Farba Q-Connect je oranžová (alza.sk)

Podobné produkty ako Q-CONNECT HB, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks (KF25011) , Milan 2b, hb, h, trojhranná – balenie 3 ks (mist071230134)

MAPED GRAFITOVA CERUZKA S GUMOU NIGHTFALL TEENS HB 6KS BL

MAPED GRAFITOVA CERUZKA S GUMOU NIGHTFALL TEENS HB 6KS BL
Detail

GRAFITOVÁ CERUZKA . Drevená, grafitová, lakovaná ceruzka Maped Black`Peps Nightfall s gumou a vysoko kvalitnou tuhou. Grafitová ceruzka má trojhranný tvar pre lepšie a pohodlnejšie uchopenie a atraktívny design v metalických odtieňoch. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED GRAFITOVA CERUZKA S GUMOU NIGHTFALL TEENS HB 6KS BL , Stabilo easygraph s metallic edition r hb, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks (4006381582247)

MAPED Nightfall Teens – balenie 2 ks (116114)

Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks (50027743)

Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks (50027743)
Detail

Ceruzka trojhranná, pre pravákov aj ľavákov, farba biela, materiál drevo, tvrdosť HB, šírka stopy 0,5mm, počet kusov - 2 ks Ceruzka Herlitz nesmie chýbať v žiadnej domácnosti ani kancelárii, je k dispozícii deťom v škole aj dospelým v práci. Vďaka jej trom hranám sa vám bude príjemne držať v ruke. Ceruzka bola navrhnutá pre ľavákov aj pravákov. V tomto balení máte k dispozícii 2 ceruzky s tvrdosťou HB. Na výrobu Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks sa využíva materiál, ktorým je drevo. Na komforte pri používaní sa podieľa šírka stopy. Ak teda ide o šírku stopy, tá je 0,5. K jej výhodám patrí nešmykľavý povrch, ten má zásluhu na príjemnom písaní či kreslení. Ceruzke dominuje biela farba. Najdôležitejšie vlastnosti ceruzky Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks Ceruzka s troma hranami na príjemnejšie držanie Bola vyrobená pre ľavákov aj pravákov Šírka stopy hrotu má 0,5 Tento model ceruzky ponúka tvrdosť HB Vyrába sa z materiálu,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks (50027743) , Staedtler design journey lumograph uhlíková – sada 12 ks s gumou a strúhadlom (4007817066836)

STABILO EASYgraph S Metallic Edition R HB, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks (4006381582247)

STABILO EASYgraph S Metallic Edition R HB, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks (4006381582247)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov, farba zelená, materiál drevo, tvrdosť HB, počet kusov v balení - 2 ks Ceruzka STABILO je nevyhnutným pomocníkom v kancelárii aj v domácnosti, ocenia ju deti v škole aj dospelí v práci. Iste oceníte jej ergonomický tvar na pohodlné držanie. Ceruzka je dodávaná pre pravákov. Balenie obsahuje 2 ceruzky s tvrdosťou HB. Na výrobu STABILO EASYgraph S Metallic Edition R HB, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks slúži materiál, ktorým je drevo. Poteší vás svojím nešmykľavým povrchom, ten zaistí veľmi pohodlné písanie a kreslenie. K dizajnu ceruzky prispieva zelená farba. Najdôležitejšie parametre ceruzky STABILO EASYgraph S Metallic Edition R HB, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks Na pohodlnom úchope sa podieľa ergonomický tvar Dodáva sa predovšetkým pre pravákov Táto ceruzka má tvrdosť HB Je vyrobená z materiálu, ktorým je drevo Oceníte jej nekĺzavý povrch V balení nájdete 2 ceruzky Farba STABILO: zelená (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO EASYgraph S Metallic Edition R HB, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks (4006381582247) , Maped nightfall teens – balenie 2 ks (116114)

FABER-CASTELL s gumou Maped Mini Cute HB, 6ks, BL (3154148518082)

Detail

Grafitová ceruzka Grafitová ceruzka Maped je vhodná na bežné písanie a kreslenie. Grafitová ceruzka FABER-CASTELL s gumou Maped Mini Cute HB, 6ks, BL je určená ako ľavákom, tak aj pravákom. V balení nájdete jednu ceruzku s tvrdosťou HB. Jedným z dôležitých parametrov je tiež šírka stopy, ktorá je 2 mm. Grafitová ceruzka bola navrhnutá s gumou, ktorú iste využijete. Výrobca ju zhotovil z materiálu, ktorým je drevo. Viacfarebná farba sa postará o finálny dizajn. Kľúčové funkcie grafitovej ceruzky FABER-CASTELL s gumou Maped Mini Cute HB, 6ks, BL Grafitová ceruzka Maped je vhodná ako na technické kreslenie, tak aj na náčrty Bola navrhnutá aj pre pravákov, aj pre ľavákov Ceruzka disponuje gumou Jej hrot zanechá stopu širokú 2 mm Navyše jedna guma ako súčasť balenia Finálny vzhľad grafitovej ceruzky Maped dopĺňa viacfarebná farba (alza.sk)

Podobné produkty ako FABER-CASTELL s gumou Maped Mini Cute HB, 6ks, BL (3154148518082) , Stabilo easygraph s, školská sada ružová l, so strúhadlom a gumou (4006381566773)

MAPED GUMA NIGHTFALL TEENS 2 KS BL

MAPED GUMA NIGHTFALL TEENS 2 KS BL
Detail

GUMA . Kvalitná guma Maped Nightfall s atraktívnym dizajnom v metalických farbách na prebale pre pohodlné a presné gumovanie bez znečistenia pracovnej plochy. Guma neobsahuje PVC a je balená v kartónovom obale. Vyrobené vo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED GUMA NIGHTFALL TEENS 2 KS BL , Staedtler design journey akvarelové so štetcom, gumou a strúhadlom súprava 12 ks (4007817066843)

MAPED 26/6 – balenie 2 000 ks (324604)

Detail

Spony do zošívačky 2000 ks, veľkosť spony 26/6, kapacita 12 ks Potrebujete zošiť papiere a minuli sa vám spony? Spinky do zošívačky od výrobcu Maped vám iste prídu vhod. Do každej takej zošívačky treba vybrať tie najvhodnejšie. Tieto majú veľkosť 26/6. Dôvodom na kúpu práve týchto spiniek do zošívačky by mohol byť aj počet kusov v balení. V tomto balení sa ukrýva 2000 ks a kapacita zošívania dosahuje hodnotu 12 ks. Základné prednosti spiniek do zošívačky MAPED 26/6 – balenie 2 000 ks Spinky do zošívačky Maped vám pomôžu pretriediť papiere v kancelárii či doma Ich výmena vám nebude robiť problém Sú k dispozícii vo veľkosti 26/6 Toto balenie obsahuje 2000 ks spiniek do zošívačky a ich zošívacia kapacita je 12 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako MAPED 26/6 – balenie 2 000 ks (324604) , Kores trino trojhranná, farebný mix – balenie 2 ks (40523)

MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 18 KS BL

MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 18 KS BL
Detail

PASTELKY . Súpravu 18 kusov pasteliek s veselým dizajnom. Ergonomické pastelky Color'Peps majú trojhranné telo pre lepšie uchopenie, mäkkú odolnou tuhu a jasné farby. . Jasné farby vrátane žltej fluorescenčné farby, dĺžka pastelky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 18 KS BL , Maped 26/6 – balenie 2 000 ks (324604)

MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 24 KS BL

MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 24 KS BL
Detail

PASTELKY . Súpravu 24 kusov pasteliek s veselým dizajnom. Ergonomické pastelky Maped Color'Peps majú trojhranné telo, mäkkú odolnou tuhu a jasné farby. . Trojhranné telo, mäkká, odoulná tuha, jasné farby vrátane zlatej, striebornej a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 24 KS BL , Maped color´peps výtvarná (811410)

MAPED do mikroceruzky HB 0,7 mm v škatuľke – 2× 12 túh v balení (3154145604108)

Detail

Grafitová tuha 2x12 tuh v pouzdře Nezabudnite na nevyhnutné príslušenstvo k vašej mikroceruzke, na náhradné tuhy. Značka Maped vám prináša 2 balenia s celkom 24 kusmi náhradných grafitových túh s tuhosťou HB, ktorých priemer je 0,7 mm. Pri hodine geometrie vás už tak stratená alebo zlomená tuha nijako nerozhodí.Kľúčové vlastnosti náhradných túh do mikroceruzky Maped – HB 0,7 mmNevyhnutné príslušenstvo k mikroceruzkeV balení Maped je 10 kusov náhradných grafitových túhPriemer tuhy je 0,7 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako MAPED do mikroceruzky HB 0,7 mm v škatuľke – 2× 12 túh v balení (3154145604108) , Stabilo easygraph, školská sada ružová l, so strúhadlom a gumou (4006381566858)

MAPED do mikroceruzky HB 0,5 mm v škatuľke – 2×12 túh v balení (3154145596106)

Detail

Grafitová tuha 2x12 tuh v pouzdře Nezabudnite na nevyhnutné príslušenstvo k vašej mikroceruzke, na náhradné tuhy. Značka Maped vám prináša 2 balenia s celkom 24 kusmi náhradných grafitových túh s tuhosťou HB, ktorých priemer je 0,5 mm. Stratená alebo zlomená tuha vás už tak nijako nerozhodí.Kľúčové vlastnosti náhradných túh do mikroceruzky Maped – HB 0,5 mmNevyhnutné príslušenstvo k mikroceruzkeV balení Maped je 10 kusov náhradných grafitových túhPriemer tuhy je 0,5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako MAPED do mikroceruzky HB 0,5 mm v škatuľke – 2×12 túh v balení (3154145596106) , Stabilo easygraph, školská sada ružová r, so strúhadlom a gumou (4006381566810)

MAPED ZVYRAZNOVAC FLUO PEPS PASTEL PUZDRO 6 KS

MAPED ZVYRAZNOVAC FLUO PEPS PASTEL PUZDRO 6 KS
Detail

ZVÝRAZŇOVAČ . - zrezaný hrot . - pastelové farby . - plastové telo zvýrazňovača vo farbe atramentu . - vhodný ku všetkým typom kancelárskeho papiera . - vrchnák s klipom . - rôzne farby . - hrúbka písma: 1-5 mm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED ZVYRAZNOVAC FLUO PEPS PASTEL PUZDRO 6 KS , Maped náhradné tuhy 2 mm – balenie 10 ks (134210)

MAPED LINER GRAPH PEPS COMPACT SUPRAVA 10 KS

MAPED LINER GRAPH PEPS COMPACT SUPRAVA 10 KS
Detail

LINER . Liner s vláknitým hrotom zapusteným v kovovom puzdre. Trojhranné telo, plastické zdobenie na úchopu pre pohodlnejšie držanie. Viečko vo farbe náplne. V plastovom boxe s maximálnou úsporou miesta. . VLASTNOSTI . trojhranné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED LINER GRAPH PEPS COMPACT SUPRAVA 10 KS , Maped color peps, 36 farieb (3154148320173)

MAPED GELOVE PASTELY COLOR PEPS GEL 10 KS

MAPED GELOVE PASTELY COLOR PEPS GEL 10 KS
Detail

GÉLOVÉ PASTELY . Gélové pastely na vodnej báze s trojhrannú úchopovou časťou. Rozmývatelné vodou. Ochranné plastové telo s otočným mechanizmom zabraňuje zašpineniu rúk. Žiarivé farby a vysoké krycie vlastnosti.Průměr: 13 mm. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED GELOVE PASTELY COLOR PEPS GEL 10 KS , Maped color peps, 48 barev (3154148320487)

MAPED FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS METAL BOX - 48 KS

MAPED FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS METAL BOX - 48 KS
Detail

PASTELKY . Sadu 48 kusov pasteliek v odolnom kovovom puzdre s veselým dizajnom využije každý školák. Puzdro je odolné proti nárazom, chráni pastelky proti poškodeniu. Ergonomické pastelky Maped ColorPeps majú trojhranné telo, mäkkú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS METAL BOX - 48 KS , Maped color peps 12 farieb (832069)

MAPED FIXKY COLOR PEPS EARLY AGE JUMBO 24 KS

MAPED FIXKY COLOR PEPS EARLY AGE JUMBO 24 KS
Detail

FIXKY . Súprava farebných fixiek so silným hrotom. Ľahko vyprateľný a umývateľný atrament. Žiarivé farby. Hrot odolný voči zatlačeniu či poškodeniu, účinný uzáver. Šírka stopy: 5,9 mm. Vhodné pre deti: 1+ Bezpečnosť - (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FIXKY COLOR PEPS EARLY AGE JUMBO 24 KS

MAPED BEZDREVE FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS MONSTER 24 KS

MAPED BEZDREVE FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS MONSTER 24 KS
Detail

CERUZKY . Pastelky trojhranné MAPED "COLOR'PEPS MONSTER". Výborná krycia schopnosť. Pohodlne sa držia. Tuhy sú odolné proti lámaniu. ľahko sa strúhajú. Trojuholníkový tvar ponúka ľahké uchopenie a je ideálny pre deti, ktoré sú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED BEZDREVE FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS MONSTER 24 KS

MAPED FIXKY COLOR PEPS EARLY AGE JUMBO 12 KS

MAPED FIXKY COLOR PEPS EARLY AGE JUMBO 12 KS
Detail

FIXKY . Súprava farebných fixiek s naozaj silným hrotom. Ľahko vyprateľný a umývateľný atrament. Fixky majú žiarivé farby. Hrot je odolný voči zatlačeniu či poškodeniu, účinný uzáver. Fixy majú dlhú životnosť. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FIXKY COLOR PEPS EARLY AGE JUMBO 12 KS

MAPED BEZDREVE FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS MONSTER 12 KS

MAPED BEZDREVE FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS MONSTER 12 KS
Detail

CERUZKY . Pastelky trojhranné MAPED "COLOR'PEPS MONSTER". Výborná krycia schopnosť. Pohodlne sa držia. Tuhy sú odolné proti lámaniu. ľahko sa strúhajú. Trojuholníkový tvar ponúka ľahké uchopenie a je ideálny pre deti, ktoré sú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED BEZDREVE FAREBNE CERUZKY COLOR PEPS MONSTER 12 KS

Ceruzka grafitová Concorde s gumou č.2 HB

Ceruzka grafitová Concorde s gumou č.2 HB
Detail

Klasická drevená grafitová ceruzka tvrdosť č.2 /HB/ s gumou, lakovaný povrch. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Ceruzka grafitová Concorde s gumou č.2 HB

Maped náhradné tuhy 2 mm – balenie 10 ks (134210)

Maped náhradné tuhy 2 mm – balenie 10 ks (134210)
Detail

Grafitová tuha – náhradné tuhy s priemerom 2mm, balenie 10ks Nezabudnite na náhradné tuhy, ktoré sú nevyhnutným príslušenstvom k vášmu kružidlu. Značka Maped vám prináša balenie 10 kusov náhradných grafitových túh s priemerom 2 mm. Na hodine geometrie vás už stratená alebo zlomená tuha vôbec nerozhodí.Kľúčové vlastnosti náhradných túh MapedNevyhnutné príslušenstvo ku kružidluBalenie Maped obsahuje 10 kusov náhradných grafitových túhPriemer tuhy je 2 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped náhradné tuhy 2 mm – balenie 10 ks (134210)

MAPED FIXKY COLOR PEPS MONSTER 12 KS + 15 KS FAREBNYCH CERUZIEK

Detail

FIXKY A PASTELKY . Súprava 27 kusov výtvarných potrieb. Sada obsahuje 12 ks farebných fixiek a 15 kusov bezdrevných pasteliek v čiernom prevedení s motívmi príšeriek v praktickom, opakovane použiteľnom puzdre. . Hrúbka tuhy fixiek 2,8 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FIXKY COLOR PEPS MONSTER 12 KS + 15 KS FAREBNYCH CERUZIEK

MAPED FAR. CERUZKY MAPED COLOR PEPS AQUA 24KS + STETEC

MAPED FAR. CERUZKY MAPED COLOR PEPS AQUA 24KS + STETEC
Detail

PASTELKY . Súpravy vodou rozmývatelných pasteliek Color,Peps Aqua v puzdre. Jasné farby, odolná tuha, trojhranné telo, šírka stopy 2,9 mm. Dĺžka pastelky cca 17 cm. Dodávané vrátane štetca. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FAR. CERUZKY MAPED COLOR PEPS AQUA 24KS + STETEC

MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 48 FARIEB

MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 48 FARIEB
Detail

PASTELKY . Súpravu 48 kusov pasteliek s veselým dizajnom. Ergonomické pastelky Maped Color'Peps majú trojhranné telo, mäkkú odolnou tuhu a jasné farby. . Trojhranné telo, mäkká, odoulná tuha, jasné farby vrátane zlatej, striebornej a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FAR. CERUZKY TROJBOKE MAPED COLOR PEPS 48 FARIEB

Maped Color´Peps výtvarná (811410)

Maped Color´Peps výtvarná (811410)
Detail

Paleta – výtvarná, na 6 farieb, balenie obsahuje aj štetec Výtvarnú paletu Maped Color' Peps využijú deti v škole na hodinách výtvarnej výučby aj doma. Vyrobená je z veľmi kvalitného plastu a disponuje priestorom na umiestnenie 6 farieb v rôznom tvare. Paleta obsahuje aj 4 držiaky na štetec a iste oceníte jej ľahké čistenie. S paletou Maped Color' Peps budú deti môcť rozvíjať svoj výtvarný talent. Kľúčové vlastnosti palety Maped Color' PepsPaleta vhodná na hodiny výtvarnej výučby aj na domaVyrobená z veľmi kvalitného plastuDisponuje priestorom na umiestnenie 6 farieb v rôznom tvarePaleta Maped Color' Peps obsahuje aj 4 držiaky na štetecVeľmi ľahko sa čistíFarebné vyhotovenie: biele Rozmery: 19 × 15 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Color´Peps výtvarná (811410)

Ceruzka trojhranná Kores Jumbo s gumou č.2 HB

Ceruzka trojhranná Kores Jumbo s gumou č.2 HB
Detail

Kores Coach ceruzka č.2 /HB/. Jumbo veľkosť ideálna pre predškolákov a prváčikov. Trojhranný ergonomický tvar na pohodlné písanie. Špeciálna tuha na jemné, plynulé písanie. Ľahšia ceruzka vďaka kratšej veľkosti pre ešte príjemnejšie písanie. Lipové drevo vysokej kvality pre ľahké orezávanie. S políčkom na vpísanie mena. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Ceruzka trojhranná Kores Jumbo s gumou č.2 HB

MAPED OLEJOVE PASTELY COLOR PEPS 18KS

MAPED OLEJOVE PASTELY COLOR PEPS 18KS
Detail

OLEJOVÉ PASTELY . Trojhranné olejové pastely v silnom prevedení. Žiarivé farby a vysoké krycie vlastnosti. Mnohostranné využitie, farby je možné vzájomne prekrývať a použiť techniku ??škrabanie, pre prekresľovanie reliéfneho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED OLEJOVE PASTELY COLOR PEPS 18KS

Maped Color Peps, 36 farieb (3154148320173)

Maped Color Peps, 36 farieb (3154148320173)
Detail

Pastelky – Maped, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s tvrdou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Veľká súprava Maped Color Peps prináša ergonomicky tvarované pastelky s trojhranným tvarom, ktoré sa budú deťom i dospelým dobre držať. Deti si na nich precvičia správny úchop tromi prstami. Pastelky majú žiarivé farby, veľmi dobre sa orezávajú bez toho, aby sa strapkali, a ich mäkká a odolná tuha je široká 2,9 mm. Súprava Maped Color Peps obsahuje 36 pasteliek uložených v papierovej škatuľke. Kľúčové vlastnosti pasteliek Maped Color Peps, 36 kusovKlasické drevené pastelky žiarivých fariebTrojhranné lakované telo sa dobre držíPodporujú správny úchop tromi prstami u detíKvalitné drevo sa dobre orezáva a neštiepi saMäkká, avšak odolná tuha má priemer 2,9 mmBohatá paleta pasteliek 36 farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Color Peps, 36 farieb (3154148320173)

Maped Color Peps, 48 barev (3154148320487)

Maped Color Peps, 48 barev (3154148320487)
Detail

Pastelky – Maped, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s tvrdou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Veľká sada Maped Color Peps prináša ergonomicky tvarované pastelky s trojhranným tvarom, ktoré sa budú deťom i dospelým dobre držať. Deti si na nich precvičia správny úchop tromi prstami. Pastelky majú žiarivé farby, veľmi dobre sa orezávajú, bez toho aby sa strapkali, a ich mäkká a odolná tuha je široká 2,9 mm. Sada Maped Color Peps obsahuje 48 pasteliek uložených v papierovej škatuľke. Kľúčové vlastnosti pasteliek Maped Color Peps, 48 kusovKlasické drevené pastelky žiarivých fariebTrojhranné lakované telo sa dobre držíPodporujú správny úchop tromi prstami u detíKvalitné drevo sa dobre orezáva a neštiepi saMäkká, avšak odolná tuha má priemer 2,9 mmBohatá paleta pasteliek 48 farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Color Peps, 48 barev (3154148320487)

Maped Color Peps 12 farieb (832069)

Maped Color Peps 12 farieb (832069)
Detail

Pastelky – Maped, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Kreslenie pastelkami je skvelý spôsob, ako nechať dieťa kreatívne sa vyblázniť. Pastelky Maped ponúkajú 12 farieb. Trojhranné pastelky budú skvelou voľbou pre deti, ktoré sa ešte len učia, ako správne držať ceruzku. Trojhranné (ergonomické) pastelky najlepšie využijú staršie deti, ktoré si už poradia so správnym úchopom. Materiálom, ktorý poslúžil na výrobu, je drevo. Mäkká tuha sa hodí, ak potrebujete vysokú odolnosť proti tlaku a pádom. V priebehu kreslenia sa teda dočkáte aj sýtejších farieb. Svojou úpravou pre zaisťujú pohodlie pravákom aj ľavákom. Ak by ste si radi zaobstarali kompletnú súpravu, táto vám určite bude vyhovovať vo všetkých ohľadoch. Rozhodujúce vlastnosti pasteliek Maped Color' Peps 12 farieb S pastelkami sa zavďačíte nielen deťom Trojhranné pastelky sa dobre držia aj menším deťom Drevené pastelky Maped Mäkká tuha vyniká... (alza.sk)

Podobné produkty ako Maped Color Peps 12 farieb (832069)

ALPINO 12 ceruziek Junior HB s personalizáciou a gumou

ALPINO 12 ceruziek Junior HB s personalizáciou a gumou
Detail

Krabica s 12 ceruzkami junior. (drmax.sk)

Podobné produkty ako ALPINO 12 ceruziek Junior HB s personalizáciou a gumou

MAPED VYTVARNY KUFRIK COLOR PEPS EARLY AGE

MAPED VYTVARNY KUFRIK COLOR PEPS EARLY AGE
Detail

VÝTVARNÝ KUFRÍK . Praktický kufrík, ktorý jednoducho otvoria aj malé deti. Súprava obsahuje 10 kusov fixiek Maped Color'Peps Jumbo, 12 kusov voskových pasteliek Maped Color'Peps Jumbo a plagát s veľkosťou 51 x 33 cm k vymaľovaniu. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED VYTVARNY KUFRIK COLOR PEPS EARLY AGE

MAPED SUPRAVA COLOR PEPS VYTVARNYCH POTRIEB 100KS

MAPED SUPRAVA COLOR PEPS VYTVARNYCH POTRIEB 100KS
Detail

VÝTVARNÁ SÚPRAVA . Výtvarná súprava Maped Color'Peps obsahuje 100 vysokokvalitných nástrojov na maľovanie vrátane fixiek, pasteliek a voskoviek v širokej škále farieb. Vďaka praktickému kufríku môžete vziať svoje výtvarné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED SUPRAVA COLOR PEPS VYTVARNYCH POTRIEB 100KS

MAPED FIXY COLOR PEPS BRUSH 10 FARIEB

MAPED FIXY COLOR PEPS BRUSH 10 FARIEB
Detail

FIXKY . Farebné fixky s flexibilným hrotom vhodným pre náčrty, kresby, komiksy, ilustrácie alebo kaligrafiu. Hrot odolný voči zatlačeniu, účinný uzáver. Dlhá životnost.omyvatelný a ľahko vyprateľný atrament z väčšiny (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FIXY COLOR PEPS BRUSH 10 FARIEB

MAPED FIXY COLOR PEPS JUNGLE 18 FARIEB

MAPED FIXY COLOR PEPS JUNGLE 18 FARIEB
Detail

FIXKY . Súpravy farebných fixiek sa ľahko umývateľným atramentom. Žiarivé farby vyprateľné z väčšiny textílií. Hrot odolný voči zatlačeniu či poškodeniu, účinný uzáver. . Šírka stopy 2,8 mm. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MAPED FIXY COLOR PEPS JUNGLE 18 FARIEB
Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou a strúhadlom – balenie 2 ks (854741), Maped Black´Peps HB trojhranná s gumou (854721), Maped Black´Peps Deco HB trojhranná s gumou, mix farieb (851760), MAPED Harry Potter HB s gumou – balenie 6 ks (3154148517016), HERLITZ Just Black HB trojhranná – balenie 2 ks (50040902), Herlitz Frozen Glam HB, trojhranná – balenie 2 ks (50027743), HERLITZ HB šesťhranná s gumou – balenie 10 ks (8670606), Faber-Castell Grip 2001 HB trojhranná s gumou (117200), NEBULO HB, trojhranná – balenie 12 ks (GC-1-HB-TR), Q-CONNECT HB, šesťhranná s gumou – balenie 12 ks (KF25011), Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 12 farieb (832812), Maped Color´Peps Oops bezdrevné s gumou 24 farieb (832824), FABER-CASTELL s gumou Maped Nightfall Teens HB 6 ks, BL (3154148518075), KEYROAD Neon JUMBO HB, trojhranná – balenie 6 ks (A740), MILAN 2B, HB, H, trojhranná – balenie 3 ks (MIST071230134), STABILO EASYgraph S Metallic Edition R HB, trojhranná, zelená/fialová – balenie 2 ks (4006381582247), FABER-CASTELL s gumou Maped Mini Cute HB, 6ks, BL (3154148518082), Staedtler Design Journey Lumograph uhlíková – sada 12 ks s gumou a strúhadlom (4007817066836), MAPED Nightfall Teens – balenie 2 ks (116114), STABILO EASYgraph S, školská sada ružová L, so strúhadlom a gumou (4006381566773), Staedtler Design Journey akvarelové so štetcom, gumou a strúhadlom súprava 12 ks (4007817066843), KORES TRINO trojhranná, farebný mix – balenie 2 ks (40523), MAPED 26/6 – balenie 2 000 ks (324604), Maped Color´Peps výtvarná (811410), STABILO EASYgraph, školská sada ružová L, so strúhadlom a gumou (4006381566858), STABILO EASYgraph, školská sada ružová R, so strúhadlom a gumou (4006381566810), Maped náhradné tuhy 2 mm – balenie 10 ks (134210), Maped Color Peps, 36 farieb (3154148320173), Maped Color Peps, 48 barev (3154148320487), Maped Color Peps 12 farieb (832069)