Merino čiapky sensor extreme mustard 21200077

Produkt Merino čiapky sensor extreme mustard 21200077 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Merino čiapky sensor extreme mustard 21200077 upraviť a produkt hľadať znova.

merino čiapky Sensor extreme mustard 21200077

merino čiapky Sensor extreme mustard 21200077
Detail

merino čiapky Sensor extreme mustard 21200077 Zimná čiapka Sensor Merino Extreme ponúka spoľahlivú ochranu pred chladom a vetrom. Vysokogramážny rebrovaný úplet je vyrobený z čistej vlny Merino. Merino vlna ako 100 % prírodné vlákno vyniká vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokou antibakteriálnou schopnosťou. Maximálne pohodlie zabezpečuje aj vysoký odvod vlhkosti, v prípade, že je vlákno mokré, zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačnej schopnosti.Materiál Merino ExtremeStojí za to ísť do extrému. Získajte korunu, ktorá vám právom patrí, v termoprádle Merino Extreme. Tak ako to urobil Radek Jaroš s tým himalájskym. Zostaňte v teple, aj keď prechádzate nemilosrdným ľadovým peklom. Pamätajte na svoje limity. A prekonajte ich! Čiapka a šály » Čiapky » merino čiapky Sensor extreme mustard 21200077 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako merino čiapky Sensor extreme mustard 21200077 , Čiapky kuchár – kuchárka – dospelý – unisex (8434077130117)

merino čiapky Sensor extreme port red 21200078

merino čiapky Sensor extreme port red 21200078
Detail

merino čiapky Sensor extreme port red 21200078 Zimná čiapka Sensor Merino Extreme ponúka spoľahlivú ochranu pred chladom a vetrom. Vysokogramážny rebrovaný úplet je vyrobený z čistej vlny Merino. Merino vlna ako 100 % prírodné vlákno vyniká vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokou antibakteriálnou schopnosťou. Maximálne pohodlie zabezpečuje aj vysoký odvod vlhkosti, v prípade, že je vlákno mokré, zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačnej schopnosti.Materiál Merino ExtremeStojí za to ísť do extrému. Získajte korunu, ktorá vám právom patrí, v termoprádle Merino Extreme. Tak ako to urobil Radek Jaroš s tým himalájskym. Zostaňte v teple, aj keď prechádzate nemilosrdným ľadovým peklom. Pamätajte na svoje limity. A prekonajte ich! Čiapka a šály » Čiapky » merino čiapky Sensor extreme port red 21200078 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako merino čiapky Sensor extreme port red 21200078 , Switchbot motion sensor (motion sensor )

merino čiapky Sensor impress čierna/pattern 21200075-xx L

merino čiapky Sensor impress čierna/pattern 21200075-xx L
Detail

merino čiapky Sensor impress čierna/pattern 21200075-xx L Slušivá moderná čiapka, ktorá vďaka použitej merino vlne poskytuje skvelú ochranu pred chladom a vetrom. Merino vlna pochádza z Nového Zélandu a vyniká svojimi termoregulačnými vlastnosťami. Čiapka sa vyrába v dvoch veľkostiach, veľkosť M je pre obvod hlavy 57 cm, veľkosť L pre väčší obvod. MateriálMerino ImpressNechoďte s davom. Snažte sa o dokonalosť svojím vlastným spôsobom! Oblečte si Merino Impress a užite si každú akciu naplno bez kompromisov. Ukážte svoju vnútornú silu navonok. Zatiaľ čo 100% vlna najvyššej kvality zahreje vaše telo, vnútri si vďaka jedinečnému dizajnu vychutnáte pocit vlastnej jedinečnosti Čiapka a šály » Čiapky » merino čiapky Sensor impress čierna/pattern 21200075-xx L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako merino čiapky Sensor impress čierna/pattern 21200075-xx L , Eseco pletená deka – mustard (8595695400904)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M , Uspávačik medveď organic mustard (5903943986057)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L , Tempish buffy nature mustard (8592678127971)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard M , Kusový salsa 690 mustard (fskob4812nad)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard L , Niceboy ion orbis meteo sensor (orbis-meteo-sensor)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL , Niceboy ion orbis water sensor (orbis-water-sensor)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL , Niceboy ion orbis vibration sensor (orbis-vibration-sensor)

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XL , Switchbot contact sensor

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard XXL , Simplehuman sensor st3027

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard S

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard S
Detail

Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard S Ľahká funkčná bielizeň z exkluzívneho úpletu Merino Air. V tomto prípade je slávne Merino obohatené o prímes polyamidu, ktorý zlepšuje termoreguláciu úpletu, zvyšuje jeho pružnosť, tvarovú stálosť a predlžuje jeho trvanlivosť. Je to jednoduchá pletenina vyrobená zo zmesi veľmi jemnej vlny Merino a polyamidového hodvábu. Výrobok je oživený farebnými plochými švami. Vďaka rýchloschnúcemu materiálu je táto spodná bielizeň ideálna na vysoko záťažové športy, halové športy a outdoorové aktivity. #sensormerino Veľmi ľahký pletený, pružný a rýchloschnúci materiál Väčšinový podiel materiálu z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, ľahkosť a vysoká priedušnosť Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu Ploché švy MateriálMerino Air Oveľa znesiteľnejšia ľahkosť bytia. Termoprádlo Merino Air vám umožní užiť si šport naplno. Každý z nás sa denne nadýchne až 20 000krát. Nedovoľte, aby sa vaše telo zadusilo. Dajte mu priedušné a dokonale pohodlné oblečenie. Dajte mu, čo potrebuje. Prejdite na Merino Air! Termoprádlo » Tričká krátky rukáv » Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske tričko Sensor Merino Air Mustard S , Simplehuman sensor st3016

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 M

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 M
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 M Konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a kvalitné Merino vlnu Odolnosť proti zápachu Vysoko kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Zabraňuje pocitu vlhkosti, odvod potu od pokožky Merino obsahuje lanolín, ktorý má trvalé antibakteriálne vlastnosti Zloženie Materiálu: 60% Vlna Merino Wool, 40% Polyester (170g / m2) Tričko s dlhým rukávom vyrobené z úpletu unikátnej konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a vysoko kvalitné Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavnou výhodou tejto kombinácie je to, že polyester urýchľuje transport potu do vonkajšej vlnenej vrstvy, ktorá má jedinečný antiodor zabraňujúci tvoreniu pachov a navyše má skvelú termoregulačné funkciu. Vnútorná tenká polyesterová vrstva eliminuje "hryzenie" vlny u ľudí, ktorí sú na tento jav citliví. Bielizeň je možné použiť obojstranne a je ideálna pre športovanie v extrémnych kliMatických podmienkach: vysokohorská turistika, skialpinizmus, horolezectvo. Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 M , Simplehuman sensor st3015

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 L

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 L
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 L Konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a kvalitné Merino vlnu Odolnosť proti zápachu Vysoko kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Zabraňuje pocitu vlhkosti, odvod potu od pokožky Merino obsahuje lanolín, ktorý má trvalé antibakteriálne vlastnosti Zloženie Materiálu: 60% Vlna Merino Wool, 40% Polyester (170g / m2) Tričko s dlhým rukávom vyrobené z úpletu unikátnej konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a vysoko kvalitné Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavnou výhodou tejto kombinácie je to, že polyester urýchľuje transport potu do vonkajšej vlnenej vrstvy, ktorá má jedinečný antiodor zabraňujúci tvoreniu pachov a navyše má skvelú termoregulačné funkciu. Vnútorná tenká polyesterová vrstva eliminuje "hryzenie" vlny u ľudí, ktorí sú na tento jav citliví. Bielizeň je možné použiť obojstranne a je ideálna pre športovanie v extrémnych kliMatických podmienkach: vysokohorská turistika, skialpinizmus, horolezectvo. Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 L , Eseco winter pletená deka – mustard (8595695400966)

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XL

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XL
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XL Konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a kvalitné Merino vlnu Odolnosť proti zápachu Vysoko kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Zabraňuje pocitu vlhkosti, odvod potu od pokožky Merino obsahuje lanolín, ktorý má trvalé antibakteriálne vlastnosti Zloženie Materiálu: 60% Vlna Merino Wool, 40% Polyester (170g / m2) Tričko s dlhým rukávom vyrobené z úpletu unikátnej konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a vysoko kvalitné Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavnou výhodou tejto kombinácie je to, že polyester urýchľuje transport potu do vonkajšej vlnenej vrstvy, ktorá má jedinečný antiodor zabraňujúci tvoreniu pachov a navyše má skvelú termoregulačné funkciu. Vnútorná tenká polyesterová vrstva eliminuje "hryzenie" vlny u ľudí, ktorí sú na tento jav citliví. Bielizeň je možné použiť obojstranne a je ideálna pre športovanie v extrémnych kliMatických podmienkach: vysokohorská turistika, skialpinizmus, horolezectvo. Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XL , Philips hue motion sensor eú + philips hue motion sensor eú

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XXL

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XXL
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XXL Konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a kvalitné Merino vlnu Odolnosť proti zápachu Vysoko kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Zabraňuje pocitu vlhkosti, odvod potu od pokožky Merino obsahuje lanolín, ktorý má trvalé antibakteriálne vlastnosti Zloženie Materiálu: 60% Vlna Merino Wool, 40% Polyester (170g / m2) Tričko s dlhým rukávom vyrobené z úpletu unikátnej konštrukcie kombinujúce polyester na vnútornej strane a vysoko kvalitné Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavnou výhodou tejto kombinácie je to, že polyester urýchľuje transport potu do vonkajšej vlnenej vrstvy, ktorá má jedinečný antiodor zabraňujúci tvoreniu pachov a navyše má skvelú termoregulačné funkciu. Vnútorná tenká polyesterová vrstva eliminuje "hryzenie" vlny u ľudí, ktorí sú na tento jav citliví. Bielizeň je možné použiť obojstranne a je ideálna pre športovanie v extrémnych kliMatických podmienkach: vysokohorská turistika, skialpinizmus, horolezectvo. Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200027 XXL , Wiz motion sensor (929002422302)

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 M

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 M
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 M Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 M , Eufy entry sensor (t89000d4)

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 L

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 L
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 L Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 L , Simplehuman sensor trio st3024

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 XXL

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 XXL
Detail

Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 XXL Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200029 XXL , Simplehuman sensor compact st3025

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 S

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 S
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 S Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 S , Yeelight sensor nighlight (yl067)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 M

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 M
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 M Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 M , Eseco pletený mantinel 360 cm, mustard (8595695401161)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 L

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 L
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 L Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 L , Eseco pletený mantinel 180 cm, mustard (8595695401109)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 XL

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 XL
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 XL Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200031 XL , Eseco pletený mantinel 220 cm, mustard (8595695401321)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 S

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 S
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 S Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 S , T-tomi bio mušelínový uspávačik mustard (8595695403547)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 M

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 M
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 M Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 M , T-tomi long baggie mustard flowers (8595695402601)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 L

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 L
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 L Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 L , T-tomi big baggie mustard flowers (8595695402472)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 XL

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 XL
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 XL Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME čierna 18200033 XL , T-tomi small baggie mustard flowers (8595695402526)

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME modrá 18200034 L

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME modrá 18200034 L
Detail

Dámske triko Sensor MERINO EXTREME modrá 18200034 L Veľmi teplý úplet vhodný aj do extrémnej podmienok materiál z obnoviteľných zdrojov Použitá kvalitné Merino vlna z Nového Zélandu Jemnosť, vysoká priedušnosť a stálosť Materiálu Výborná termoregulácie rýchloschnúci Materiál Merino hreje, aj keď je vlhké Trvalá antibakteriálna ochrana zamedzujúca zápachu Zloženie Materiálu: 100% Merino Wool (290 g / m2) Veľmi hrejivé funkčná bielizeň z exkluzívneho Materiálu Merino Extreme je vhodné nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrový úplet vysokej gramáže je vyrobený z čistej Merino vlny. Merino vlna ako 100% prírodné vlákno vyniká svojimi skvelými tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokú antibakteriálne schopnosťou. Maximálny komfort pri Vašich aktivitách je zabezpečený aj vysokým odvodom vlhkosti, v prípade, že je vlákno vlhké zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačné schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske triko Sensor MERINO EXTREME modrá 18200034 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske triko Sensor MERINO EXTREME modrá 18200034 L , T-tomi zaväzovacia čelenka – detská, mustard (8594166540293)

Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red M

Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red M
Detail

Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red M Veľmi teplá funkčná bielizeň z exkluzívneho materiálu Merino Extreme je vhodná nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrovaný úplet s vysokou gramážou je vyrobený z čistej vlny Merino. Merino vlna ako 100 % prírodné vlákno vyniká vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokou antibakteriálnou schopnosťou. Maximálne pohodlie počas vašich aktivít zabezpečuje aj vysoký odvod vlhkosti, v prípade, že je vlákno mokré, zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačnej schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Veľmi teplý úplet vhodný do extrémnych podmienok Materiál z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, vysoká priedušnosť a stabilita materiálu Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu MateriálMerino Extreme Stojí za to ísť do extrému. Získajte korunu, ktorá vám právom patrí, v termoprádle Merino Extreme. Tak ako to urobil Radek Jaroš s tým himalájskym. Zostaňte v teple, aj keď prechádzate nemilosrdným ľadovým peklom. Pamätajte na svoje limity. A prekonajte ich! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red M , Extreme ta05 (13098)

Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red XL

Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red XL
Detail

Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red XL Veľmi teplá funkčná bielizeň z exkluzívneho materiálu Merino Extreme je vhodná nielen do extrémnych podmienok. Tento rebrovaný úplet s vysokou gramážou je vyrobený z čistej vlny Merino. Merino vlna ako 100 % prírodné vlákno vyniká vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami a tiež vysokou antibakteriálnou schopnosťou. Maximálne pohodlie počas vašich aktivít zabezpečuje aj vysoký odvod vlhkosti, v prípade, že je vlákno mokré, zostáva na dotyk suché, nechladí a zároveň nestráca nič zo svojej termoregulačnej schopnosti. Testované držiteľom Koruny Himalájí Radkom Jarošom! Veľmi teplý úplet vhodný do extrémnych podmienok Materiál z obnoviteľných zdrojov Kvalitná vlna Merino z Nového Zélandu Mäkkosť, vysoká priedušnosť a stabilita materiálu Vynikajúca termoregulácia Rýchloschnúci materiál Merino udržuje teplo aj keď je mokré Trvalá antibakteriálna ochrana zabraňujúca zápachu MateriálMerino Extreme Stojí za to ísť do extrému. Získajte korunu, ktorá vám právom patrí, v termoprádle Merino Extreme. Tak ako to urobil Radek Jaroš s tým himalájskym. Zostaňte v teple, aj keď prechádzate nemilosrdným ľadovým peklom. Pamätajte na svoje limity. A prekonajte ich! Termoprádlo » Tričká dlhý rukáv » Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Dámske tričko Sensor Merino Extreme Zips port red XL , Extreme tw10 (13123)

Buff Merino Lightweight Neckwear Solid Mustard UNI

Buff Merino Lightweight Neckwear Solid Mustard UNI
Detail

Ľahký multifunkčný nákrčník vyrobený zo 100 % merino vlny. Dokonalá vrstva do chladného počasia pre ekologicky zmýšľajúcich nadšencov. Prírodná merino vlna bez obsahu mulesingu je na dotyk jemná, prirodzene odoláva pachom a dá sa nosiť mnohými rôznymi spôsobmi.Merino vlna100 % udržateľné ekologické tkaniny pre maximálne pohodlie, teplo a termoregulačné vlastnosti.Vyrobený z jednej vrstvy Merino vlny 125 gr / m2.Prírodné vláknoPoužité vlákna pochádzajú výlučne z prírody: 100 % ovčí výrobok.Zodpovedná merino vlnaMerino vlna, ktorú používame, pochádza z najkvalitnejších austrálskych oviec, chovaných, ošetrovaných a strihaných tým najrešpektovanejším spôsobom.Odolnosť voči zápachuTkaniny zabraňujúce prípadnému množeniu baktérií a tým vznikajúcemu zápachu.PoužitieIdeálny na aktivity s nízkou intenzitou, ako je turistika alebo jazda na koni.Pokyny na starostlivosťPerte v rukách. Farba : Oranžová Typ aktivity : Outdoor Farba podľa výrobcu : Solid Mustard Pohlavie : Unisex Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Vlna Merino Materiál : Vlna Merino Krajina pôvodu : Španielsko Veľkosť : UNI (muziker.com)

Podobné produkty ako Buff Merino Lightweight Neckwear Solid Mustard UNI

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 S

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 S
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 S Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 S

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 M

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 M
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 M Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 M

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 L

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 L
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 L Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 L

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XL Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XXL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XXL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XXL Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo tm.modrá / mustard 20200050 XXL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 S

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 S
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 S Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 S

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XL Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zabezpečuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde ti to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Viac informácií o Coolmax Thermo. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XXL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XXL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XXL Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zabezpečuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde ti to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Viac informácií o Coolmax Thermo. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Hory mustard/čierna XXL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 M

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 M
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 M Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 M

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 L

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 L
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 L Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 L

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XL Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XXL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XXL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XXL Funkčné prádlo Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny do chladnejších dní. Použitý Materiál totiž zaručuje skvelé termoregulačné schopnosti a zároveň transport vlhkosti od tela. Použité vlákno s trvalo inkardinovaného iónmi striebra navyše prináša vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti. Coolmax Thermo je odolné, tVarovo stále a vysoko elastické. Bielizeň je možné použiť ako prvú alebo druhú vrstvu a je vhodné pre celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Značkový Materiál s prímesou iónov striebra Teplé termoprádlo intenzívne počesanej na vnútornej strane Vysoké permanentný antibakteriálne vlastnosti Rýchly transport vlhkosti od tela a výBorná termoregulačné schopnosť prepracovaný strih atRaktívny vzhľad Vhodné ako prvá i druhá vrstva ploché švy Technológia Coolmax EcoMade Prichádzame s ďalšou novinkou v podaní Materiáli Coolmax Ecomade, ktorý teraz nájdete u novej rady Coolmax Thermo. Bielizeň si zachováva rovnaké vlastnosti a benefity ako doteraz a zároveň je šetrnejšie k prírode. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného Materiálu (97%) a zmierňuje Tak dopady na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sú počas šiestich krokov pretvorené Tak, aby poslúžili ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový Materiál Tak ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela a vy sa budete cítiť skvele po celú dobu jeho nosenie. MATERIÁL COOLMAX THERMO S týmto urobíš terno. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je totiž nesmiernou. Nórske vzory hravo predbehne čierno. Zahreje, ale nie je v ňom perno. Takže vďaka jeho dokonalej termoreguláciu prežiješ aj ľadové inferno. Hotová poézie. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo mustard / čierna 20200049 XXL

Čelenka Sensor Merino Woool 18100052

Čelenka Sensor Merino Woool 18100052
Detail

Čelenka Sensor Merino Woool 18100052 Slušivá čelenka, ktorá Vám vďaka použitému Materiálu ponúka skvelú ochranu proti chladu a vetru. Vlna Merino Wool pochádza z Nového Zélandu a vyniká svojimi termormoregulačními vlastnosťami. Materiál: 100% Vlna Merino Wool (160g / m2) Použitý Materiál Merino Wool Skvelá ochrana proti chladu a vetru vysoká elastickosť Čiapka a šály » Čelenky » Čelenka Sensor Merino Woool 18100052 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Čelenka Sensor Merino Woool 18100052

Čelenka Sensor Merino Woool lilla

Čelenka Sensor Merino Woool lilla
Detail

Čelenka Sensor Merino Woool lilla Slušivá čelenka, ktorá Vám vďaka použitému Materiálu ponúka skvelú ochranu proti chladu a vetru. Vlna Merino Wool pochádza z Nového Zélandu a vyniká svojimi termormoregulačními vlastnosťami. Materiál: 100% Vlna Merino Wool (160g / m2) Použitý Materiál Merino Wool Skvelá ochrana proti chladu a vetru vysoká elastickosť Čiapka a šály » Čelenky » Čelenka Sensor Merino Woool lilla (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Čelenka Sensor Merino Woool lilla

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna S

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna S
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna S Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zaručuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde vám to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna S

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna M

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna M
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna M Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zaručuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde vám to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna M (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna M

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna L

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna L
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna L Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zaručuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde vám to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna L (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna L

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XL Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zaručuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde vám to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XXL

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XXL
Detail

Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XXL Funkčná bielizeň Coolmax Thermo je teplý elastický úplet ideálny na chladnejšie dni. Použitý materiál zaručuje vynikajúcu termoreguláciu a odvod vlhkosti od tela. Okrem toho vlákno s trvalo zabudovanými iónmi striebra poskytuje vysoké a trvalé antibakteriálne vlastnosti.Coolmax Thermo je odolný, rozmerovo stabilný a vysoko elastický. Bielizeň sa môže používať ako prvá alebo druhá vrstva a je vhodná na celodenné nosenie, zimné športy a voľnočasové aktivity. Technológia Coolmax EcoMade Ďalšou novinkou je materiál Coolmax Ecomade, ktorý sa teraz nachádza v novom rade Coolmax Thermo. Prádlo si zachováva rovnaké vlastnosti a výhody ako predtým a zároveň je šetrnejšie k životnému prostrediu. Vlákno obsahuje vysoký podiel recyklovaného materiálu (97 %), čím sa zmierňuje vplyv na životné prostredie. Vyrába sa z použitých plastových fliaš, ktoré sa v šiestich krokoch transformujú a slúžia ako základ nášho funkčného oblečenia. Nový materiál ešte lepšie odvádza vlhkosť od tela, takže sa budete cítiť skvele počas celého nosenia. Značkový materiál s iónmi striebra Teplé termoprádlo s intenzívnym česaním na vnútornej strane Vysoké trvalé antibakteriálne vlastnosti Rýchly odvod vlhkosti od tela a vynikajúca termoregulácia Sofistikovaný strih Atraktívny vzhľad Vhodné ako prvá a druhá vrstva Ploché švy Materiál Coolmax Thermo Pôjde vám to skvele. Situácií, ktoré zvládne funkčné oblečenie Sensor Thermo, je nesmierne veľa. Nórske vzory prekonajú čierne. Je tu teplo, ale nie príliš teplo. Vďaka dokonalej termoregulácii tak prežijete ľadové peklo. Je to poézia. Mikiny a svetre » Mikiny » Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XXL (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Pánska mikina Sensor Coolmax Thermo Zip Deep mustard/čierna XXL
Čiapky kuchár – kuchárka – dospelý – unisex (8434077130117), SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor ), Eseco pletená deka – mustard (8595695400904), Uspávačik Medveď Organic Mustard (5903943986057), Tempish Buffy Nature mustard (8592678127971), Kusový Salsa 690 mustard (FSkob4812nad), Niceboy ION ORBIS Meteo Sensor (orbis-meteo-sensor), Niceboy ION ORBIS Water Sensor (orbis-water-sensor), Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor (orbis-vibration-sensor), SwitchBot Contact Sensor, Simplehuman Sensor ST3027, Simplehuman Sensor ST3016, Simplehuman Sensor ST3015, Eseco Winter pletená deka – mustard (8595695400966), Philips Hue Motion Sensor EÚ + Philips Hue Motion Sensor EÚ, WiZ Motion Sensor (929002422302), Eufy Entry Sensor (T89000D4), Simplehuman Sensor TRIO ST3024, Simplehuman Sensor Compact ST3025, Yeelight sensor nighlight (YL067), Eseco Pletený mantinel 360 cm, mustard (8595695401161), Eseco Pletený mantinel 180 cm, mustard (8595695401109), ESECO pletený mantinel 220 cm, Mustard (8595695401321), T-Tomi Bio Mušelínový uspávačik Mustard (8595695403547), T-TOMI Long Baggie Mustard flowers (8595695402601), T-TOMI Big Baggie Mustard flowers (8595695402472), T-TOMI Small Baggie Mustard flowers (8595695402526), T-TOMI zaväzovacia čelenka – detská, Mustard (8594166540293), Extreme TA05 (13098), Extreme TW10 (13123)