Microsoft surface mobile mouse bluetooth, platinum (kgy-00075)

Produkt Microsoft surface mobile mouse bluetooth, platinum (kgy-00075) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Microsoft surface mobile mouse bluetooth, platinum (kgy-00075) upraviť a produkt hľadať znova.

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Poppy Red (KGY-00056)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Poppy Red (KGY-00056)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, červená Radi by ste našli osobitú myš? S myšou Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Poppy Red si bez problémov zasurfujete po internete aj zahráte hru. Ide o bezdrôtový typ myši, nebude vám tak prekážať kábel. Na spojenie s PC poslúži Bluetooth technológia s dosahom až 10 m. Telo myšky na počítač má symetrický tvar, je tak vhodná pre pravákov aj ľavákov. Pohyb myši po stole sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia. Nájdete na nej 4 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AAA batéria. Práve tento model je ideálny na cestovanie s notebookom. Kľúčové prednosti myši Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Poppy Red Bezdrôtová myš zaručí koniec zamotaných drôtov pri PC BlueTrack technológia zaistí presnú odozvu Myška Microsoft je súmerná a hodí sa teda pre pravákov a ľavákov S počítačom sa spája pomocou Bluetooth Ponúkne vám 4 spoľahlivé a odolné tlačidlá Signál prijímača má dosah až 10 m Na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Poppy Red (KGY-00056) , Microsoft surface mobile mouse bluetooth, poppy red (kgy-00056)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, čierna Skvelá myš na cestyDokonale prenosnú Bluetooth myš Microsoft Surface Mobile Mouse oceníte nielen na cestách, ale aj v kancelárii. Vďaka nízkemu profilu, ergonómii, prepracovanému koliesku a malej hmotnosti sa dobre drží a pracuje aj dlhé hodiny.Surface Mobile Mouse neobmedzuje žiadnym káblomK svojmu počítaču prípadne notebooku ju pripojíte pomocou rozhrania Bluetooth s dosahom 10 metrov a integrovaná technológia BlueTrack umožňuje, že Surface Mobile Mouse bezproblémovo pracuje na širokom spektre povrchov (okrem skla a zrkadla).Kľúčové vlastnosti myši Microsoft Surface Mobile Mouse BlackPrenosná a ergonomická myšPrepracované koliesko na presné a hladké rolovanieTechnológia BlueTrackMyš skvele padne do rukyBatéria s až ročnou výdržouBluetooth 4.01/4.1/4.2Cestovná myš Microsoft Surface Mobile s dlhou výdržouMyš Microsoft Surface Mobile je vybavená štandardne pravým/ľavým tlačidlom a kovovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014) , Microsoft surface mobile mouse bluetooth, black (ktf-00014)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum (KGY-00075)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum (KGY-00075)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, strieborná Snažíte sa nájsť dokonalú myš? S myšou Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum vám pôjde práca na počítači jedna báseň. Ide o bezdrôtovú myš, žiadny kábel vám tak už nebude prekážať. Na pripojenie k počítaču poslúži obľúbené Bluetooth rozhranie s dosahom až 10 m. Telo myši má symetrický tvar, nezáleží teda na tom, či patríte medzi ľavákov či pravákov. Pohyb sníma presná a spoľahlivá bluetrack technológia. Využívať budete môcť 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Práve tento model je ideálny na cestovanie s notebookom. Dôležité parametre myši Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum Bezdrôtová myš k PC pre vás znamená to, že s rozmotáváním káblov je koniec BlueTrack funkcia zaistí citlivosť myši a jej bezchybnú odozvu Myš na počítač Microsoft je súmerná, nezáleží teda, či ste pravák alebo ľavák Pripája sa pomocou Bluetooth Ponúkne vám 4 praktické a odolné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Platinum (KGY-00075) , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, glacier (ktf-00063)

Microsoft Surface Arc Mouse Bluetooth 4.0, Light Grey

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier (KTF-00063)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier (KTF-00063)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 3 tlačidlá, sivá Vyberáte spoľahlivú myš? S myškou Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier sa každodenná práca s PC mení na radosť. Ide o bezdrôtovú myš, nebude vás tak obťažovať kábel. Na spojenie s PC poslúži moderná Bluetooth technológia. Telo myši k počítaču má symetrický tvar, do ruky tak padne pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma presná a spoľahlivá optická technológia. Využiť môžete 3 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Tento konkrétny model je ideálny ako vybavenie na cesty. Základné vlastnosti myši Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier Bezdrôtová myš k PC pre vás znamená manipuláciu bez zamotaných káblov Optická funkcia zaistí hladký pohyb myši Batéria vydrží až 12 mesiacov Myš k počítaču Microsoft je súmerná a teda použiteľná pre pravákov aj ľavákov Na pripojenie k počítaču poslúži Bluetooth Budete môť využívať 3 praktické a odolné tlačidlá Na prevádzku vyžaduje batérie AAA... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier (KTF-00063) , Microsoft bluetooth mobile mouse 3600 black (pn7-00004)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00045)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00045)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 3 tlačidlá, oranžová Snažíte sa nájsť ľahko ovládateľnú myš? S myšou na počítač Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach ste našli spoľahlivého spoločníka k vašej práci. Myš je bezdrôtová, nebude vás tak obťažovať kábel. Na spojenie s PC poslúži Bluetooth technológia. Telo myši k PC má symetrické vyhotovenie, do ruky tak padne pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma presná a rýchla optická technológia. Nájdete na nej 3 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Tento konkrétny model je určený skôr na prácu na cestách. Zásadné vlastnosti myši Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach Bezdrôtová myš k PC ručí za manipuláciu bez zamotaných káblov Optická technológia ručí za presnú odozvu Myš Microsoft je súmerná a hodí sa teda pre pravákov a ľavákov Prepojenie s počítačom zabezpečuje Bluetooth Ponúkne vám 3 spoľahlivé a odolné tlačidlá Na prevádzku sú potrebné batérie AAA V balení sa nachádza batéria... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00045) , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, mint (ktf-00023)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint (KTF-00023)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint (KTF-00023)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, zelená Hľadáte špičkovú myš? S myšou Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint si bez problémov zasurfujete po internete aj zahráte hru. Ide o bezdrôtovú myš, žiadny kábel vám tak už nebude prekážať. Spojenie s počítačom zabezpečuje moderná Bluetooth technológia s dosahom až 10 m. Telo myši má symetrický tvar, nezáleží teda na tom, či patríte medzi ľavákov či pravákov. Pohyb sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia. Využiť môžete 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Práve tento model je určený najmä ako vybavenie na cesty. Základné vlastnosti myši Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint Bezdrôtová myš zaručí koniec obmedzeniam dĺžkou kabeláže BlueTrack technológia zaistí presnú odozvu Výrobca deklaruje výdrž až 12 mesiacov Počítačová myška Microsoft je súmerná a hodí sa teda pre pravákov a ľavákov S počítačom sa spája pomocou Bluetooth Budete môť využívať 4 praktické a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint (KTF-00023) , Microsoft bluetooth mobile mouse 3600 azul (pn7-00024)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00047)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00047)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, oranžová Potrebujete elegantnú myš? S myškou Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach je ovládanie kurzora úplne presné a intuitívne. Ide o bezdrôtovú myš, prenášanie spolu s notebookom teda nebude žiadny problém. Na spojenie s PC poslúži Bluetooth technológia s maximálnym dosahom 10 m. Telo myšky má symetrický tvar, bude sa tak hodiť pravákom aj ľavákom. Jej pohyb sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia. Tešiť sa môžete na 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Práve tento model je výnimočne vhodný na cestovanie s notebookom. Zaujímavé vlastnosti myši Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach Bezdrôtová myš k PC zaručuje manipuláciu bez zamotaných káblov BlueTrack technológia zaistí citlivosť myši a jej bezchybnú odozvu Výdrž batérie 12 mesiacov Myš na počítač Microsoft je symetrická a teda použiteľná pre pravákov aj ľavákov Spojenie s počítačom zabezpečuje Bluetooth Budete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00047) , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, peach (ktf-00045)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Pastel Blue (KTF-00035)

Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Pastel Blue (KTF-00035)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, modrá Hľadáte spoľahlivú myš? S myšou Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Pastel Blue vám pôjde práca na počítači jedna báseň. Ide o bezdrôtovú myš, nebude vás tak obťažovať kábel. Na pripojenie k počítaču poslúži obľúbené Bluetooth rozhranie s dosahom až 10 m. Telo myši k PC má symetrický tvar, bude sa tak hodiť pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia. Využívať budete môcť 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Tento konkrétny model je určený skôr na cestovanie. Zaujímavé parametre myši Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Pastel Blue Bezdrôtová myš zaručí koniec zamotaných drôtov pri PC BlueTrack funkcia zaistí hladký pohyb myši Batéria má výdrž až 12 mesiacov Myš PC Microsoft je súmerná, nezáleží teda, či ste pravák alebo ľavák Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth Využívať budete môcť 4 spoľahlivé a odolné tlačidlá Signál prijímača myši má... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Pastel Blue (KTF-00035) , Microsoft bluetooth mobile mouse 3600 dark red (pn7-00014)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Black (PN7-00004)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Black (PN7-00004)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, čierna Myš BluetoothMobil Mouse 3600Myš Sculpt Ergonomic MouseKompaktná konštrukcia umožňuje pohodlné prenášanie4-smerové rolovacie koliesko na pohyb nahor, nadol, doľava a dopravaSpoľahlivé fungovanie bez porúch vďaka najnovšej technológii Bluetooth 4.0Technológia Microsoft BlueTrack Technology zaisťuje precízne fungovanie prakticky na každom povrchuTvar navrhnutý na ovládanie pravou i ľavou rukouPrevádzka s batériami až 12 mesiacovElegantná bezdrôtová myš, ktorú si môžete prispôsobiť podľa seba. Programovateľné tlačidlá, ergonomický dizajn a technológie BlueTrack.Veľká mobilitaRýchlo sa presvedčíte, že je myš Bluetooth Mobile Mouse 3600 ideálne navrhnutá pre vašu dlaň a pre váš mobilný štýl života. Spojte myš bezdrôtovo s notebookom alebo tabletom pomocou najnovšej technológie Bluetooth Smart – okamžite, bez káblov a konektorov. Používajte myš až dvanásť mesiacov bez výmeny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Black (PN7-00004) , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, pastel blue (ktf-00035)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, modrá Bezdrôtová myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 3600 sa stane vašou predĺženou rukou pri zložitej práci na PC. Americký gigant totiž vie nielen operačné systémy, ale je doslova preslávený aj kvalitným počítačovým príslušenstvom, v ktorom používa rad moderných prvkov. Napríklad BlueTrack technológiu. Tá v sebe kombinuje presnosť laseru s výkonnosťou optiky a vo výsledku možno myš spoľahlivo používať na ľubovoľnom povrchu.Kompaktná a prenosnáUrčite oceníte, ako vám táto myš Bluetooth Mobile Mouse 3600 pohodlne sadne do ruky aj do vášho mobilného životného štýlu. Nevyžaduje žiadne vysielače ani káble. Myš môžete používať až dvanásť mesiacov bez výmeny batérie.vypnutéOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.vypnutéPohodlie pre obe rukyMyš možno používať pravou aj ľavou rukou. Vďaka univerzálnemu dizajnu sa tiež pohodlne používa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024) , Microsoft surface laptop 5 platinum (rby-00024)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 3 tlačidlá, 1000DPI, červená Bezdrôtová myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 3600 sa stane vašou predĺženou rukou pri zložitej práci na PC. Americký gigant totiž vie nielen operačné systémy, ale je doslova preslávený aj kvalitným počítačovým príslušenstvom, v ktorom používa rad moderných prvkov. Napríklad BlueTrack technológiu. Tá v sebe kombinuje presnosť laseru s výkonnosťou optiky a vo výsledku možno myš spoľahlivo používať na ľubovoľnom povrchu.Kompaktná a prenosnáUrčite oceníte, ako vám táto myš Bluetooth Mobile Mouse 3600 pohodlne sadne do ruky aj do vášho mobilného životného štýlu. Nevyžaduje žiadne vysielače ani káble. Myš môžete používať až dvanásť mesiacov bez výmeny batérie.vypnutéOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.vypnutéPohodlie pre obe rukyMyš možno používať pravou aj ľavou rukou. Vďaka univerzálnemu dizajnu sa tiež pohodlne používa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014) , Microsoft surface laptop 5 platinum (qzi-00024)

Microsoft Surface Arc Mouse/Cestovné/Blue Track/1 000 DPI/Bezdrôtová Bluetooth/Sivá

Detail

Microsoft Surface Arc Mouse: Cestovná myš pre mobilný životný štýlMicrosoft Surface Arc Mouse je tenká, ľahká a extrémne prenosná. Je navrhnutá pre vašu ruku a mobilný životný štýl. Unikátny systém ohýbania uľahčuje prepravu. Vylepšená verzia obľúbenej myši Ide o novú generáciu obľúbenej myši Arc Touch Bluetooth Mouse. Microsoft Arc Mouse prináša množstvo vylepšení, vrátane podpory vertikálneho aj horizontálneho posúvania. Jednoduché pripojenie Myš ľahko pripojíte k počítaču s Windows pomocou technológie Bluetooth. Unikátna konštrukcia pre pohodlné používanie Microsoft Arc Mouse má jedinečnú konštrukciu. Zapnete ju ľahko tak, že ju ohnete. Vypnete ju sklopením. Jej design je optimalizovaný na pohodlné a prirodzené používanie. Hlavné vlastnosti: Ultra tenká a ultra ľahká Unikátny systém ohýbania pre jednoduchú prepravu Klenutý tvar zodpovedá prirodzenej krivke vašej dlane Inovatívne dotykové ovládanie umožňujúce horizontálne aj vertikálne posúvanie Presné ovládanie kurzora s optimalizovaným ľavým a pravým kliknutím Hladký a elegantný dizajn Bezdrôtové pripojenie k vášmu zariadeniu s Windows pomocou technológie Bluetooth Technické parametre Microsoft Arc Mouse je vybavená technológiou Bluetooth 4.0 a novšou/vyššou. Bezdrôtová frekvencia je 2,4 GHz s dosahom 10 metrov na otvorenom priestore a 5 metrov v kancelárskom priestore. Rozmery myši sú 131.31 x 55.11 x 14.22 mm a vážia iba 82g. Myš je napájaná 2x AAA batériami, ktoré sú súčasťou balenia, a výdrž batérií je až 6 mesiacov. Kompatibilita Myš je kompatibilný s Microsoft Windows 10/8.1/8 a vyžaduje Bluetooth 4.0 alebo vyšší. Snímač Microsoft Arc Mouse je vybavená technológiou BlueTrack, ktorá zaisťuje presné ovládanie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse/Cestovné/Blue Track/1 000 DPI/Bezdrôtová Bluetooth/Sivá , Microsoft surface laptop 5 platinum (r8n-00024)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (A1Y-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (A1Y-00023)
Detail

Notebook – Intel Core i7 11370H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 16GB LPDDR4X, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, SSD 512GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,82 kg, Windows 11 Home Šablóna-premium-notebook Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prémiový notebookMicrosoft SurfaceLaptop StudioPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Unikátna konštrukcia 2 v 1Vysoký výkon špičkových hardvérových komponentovDotykový 120 Hz IPS displejPodsvietená klávesnicaModerný CPU od Intelu a grafika série NVIDIA RTXWindows 11 HomePrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop StudioLuxusný Surface Laptop StudioUž od samotného počiatku je notebook 2 v 1 Microsoft Surface Laptop Studio vyvíjaný na mieru operačnému systému Windows 11. Ďalej ponúka ten najmodernejší hardvér a má pomerne zaujímavo poňaté telo. V súčte ide o vyvrcholenie mnohoročných inovácií série Surface – v oblasti pántov,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (A1Y-00023) , Microsoft surface laptop studio platinum (aby-00023)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024)
Detail

Notebook – Intel Core i5 1235U Alder Lake, 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Notebook Microsoft Surface Laptop 5 Platinum má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne.Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5“ dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách.Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe.V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13,5“ displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov.13,5" dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť žiadne zbytočne veľké zariadenie?S... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024) , Microsoft surface laptop studio platinum (ai2-00023)

Microsoft Surface Laptop 4 Platinum (5UI-00050)

Microsoft Surface Laptop 4 Platinum (5UI-00050)
Detail

Notebook – AMD Ryzen 7 4980U, dotykový 15" IPS lesklý 2496 × 1664, RAM 8GB LPDDR4X, AMD Radeon Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,542 kg, Windows 11 Home Šablóna-profesionálne-notebookyVypnutéNotebook Microsoft Surface Laptop 4VypnutéPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop 4?Kvalitný firemný notebookŠpičkové zabezpečenieDotykový 15" PixelSense displejDlhá výdrž batérieGrafická karta AMD Radeon GraphicsOsemjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop 4VypnutéNotebook Microsoft Surface Laptop 4 pre vašu firmuNotebook Microsoft Surface Laptop 4 s rýchlejším multitaskingom, kvalitným zabezpečením a bohatou konektivitou je pripravený podporiť vašu produktivitu po celý pracovný deň. Laptop zaujme na prvý pohľad celokovovou konštrukciou v elegantnom Platinum vyhotovení.VypnutéMicrosoft Surface Laptop 4 výkonom nesklameVyriešte rýchlo náročné úlohy, pracujte efektívne s vašimi firemnými aplikáciami a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 4 Platinum (5UI-00050) , Microsoft surface laptop studio platinum (ai5-00009)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Platinum ENG

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: SAPPHIRE (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Platinum ENG , Microsoft surface laptop studio platinum (abr-00009)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (9WI-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (9WI-00023)
Detail

Notebook – Intel Core i5 11300H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 16GB LPDDR4X, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,75 kg, Windows 11 Home Šablóna–prémiové–notebooky Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prémiový notebookMicrosoft SurfaceLaptop StudioPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Unikátna konštrukcia 2 v 1Vysoký výkon špičkových hardvérových komponentovDotykový 120 Hz IPS displejPodsvietená klávesnicaModerný hardvér od InteluWindows 11 HomePrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop StudioLuxusné Surface Laptop StudioUž od samotného počiatku je zariadenie Surface Laptop Studio vyvíjané na mieru operačnému systému Windows 11. Ďalej ponúka ten najmodernejší hardvér a má pomerne zaujímavo poňaté telo. V súčte ide o vyvrcholenie mnohoročných inovácií rady Surface – v oblasti závesov, displeja, procesorov, pamätí a ďalších – a prináša... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (9WI-00023) , Microsoft surface laptop studio platinum (a1y-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (ABY-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (ABY-00023)
Detail

Notebook – Intel Core i7 11370H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 32GB LPDDR4X, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,82 kg, Windows 11 Home Šablóna-premium-notebook Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prémiový notebookMicrosoft SurfaceLaptop StudioPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Unikátna konštrukcia 2 v 1Vysoký výkon špičkových hardvérových komponentovDotykový 120 Hz IPS displejPodsvietená klávesnicaModerný CPU od Intelu a grafika série NVIDIA RTXWindows 11 HomePrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop StudioLuxusný Surface Laptop StudioUž od samotného počiatku je notebook 2 v 1 Microsoft Surface Laptop Studio vyvíjaný na mieru operačnému systému Windows 11. Ďalej ponúka ten najmodernejší hardvér a má pomerne zaujímavo poňaté telo. V súčte ide o vyvrcholenie mnohoročných inovácií série Surface – v oblasti pántov,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (ABY-00023) , Microsoft surface laptop studio platinum (aik-00009)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (THR-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (THR-00023)
Detail

Notebook – Intel Core i5 11300H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 16GB LPDDR4X, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,75 kg, Windows 11 Home Šablóna–prémiové–notebooky Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prémiový notebookMicrosoft SurfaceLaptop StudioNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Unikátna konštrukcia 2 v 1Vysoký výkon špičkových hardvérových komponentovDotykový 120 Hz IPS displejPodsvietená klávesnicaModerný hardvér od InteluWindows 11 HomePrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop StudioNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Luxusné Surface Laptop StudioUž od samotného počiatku je zariadenie Surface Laptop Studio vyvíjané na mieru operačnému systému Windows 11. Ďalej ponúka ten najmodernejší hardvér a má pomerne zaujímavo poňaté telo. V súčte ide o vyvrcholenie mnohoročných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (THR-00023) , Microsoft surface laptop studio platinum (tnx-00009)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AI2-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AI2-00023)
Detail

Notebook – Intel Core i7 11370H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 32GB LPDDR4X, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, SSD 2000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 1,82 kg, Windows 11 Home Šablóna-premium-notebook Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Prémiový notebookMicrosoft SurfaceLaptop StudioPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Unikátna konštrukcia 2 v 1Vysoký výkon špičkových hardvérových komponentovDotykový 120 Hz IPS displejPodsvietená klávesnicaModerný hardvér od Intelu a grafika série NVIDIA RTXWindows 11 HomePrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop StudioLuxusný notebook 2 v 1 Microsoft Surface Laptop StudioUž od samotného počiatku je notebook 2 v 1 Microsoft Surface Laptop Studio vyvíjaný na mieru operačnému systému Windows 11. Ďalej ponúka ten najmodernejší hardvér a má pomerne zaujímavo poňaté telo. V súčte ide o vyvrcholenie mnohoročných inovácií série Surface –... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AI2-00023) , Microsoft surface laptop studio platinum (thr-00023)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024)
Detail

Notebook – Intel Core i5 1235U Alder Lake, 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Notebook Microsoft Surface Laptop 5 Platinum má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne. Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5" dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne dlhá výdrž batérie, rýchla bezdrôtová konektivita alebo mimoriadne vydarený 13,5" displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov. 13,5" dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť žiadne zbytočne veľké... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024) , Microsoft surface laptop studio platinum (aic-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024)
Detail

Notebook – Intel Core i7 1255U Alder Lake, 15" IPS lesklý 2496 × 1664, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,56 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Notebook Microsoft Surface Laptop 5 Platinum má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne.Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5“ dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách.Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe.V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13,5“ displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov.13,5" dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť žiadne zbytočne veľké zariadenie?S... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024) , Microsoft surface laptop studio platinum (9wi-00023)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AIC-00009)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AIC-00009)
Detail

Notebook – Intel Core i7 11370H Tiger Lake, dotykový 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 32GB LPDDR4X, NVIDIA Quadro RTX A2000 4GB, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 1,82 kg, Windows 11 Pro Šablóna-profesionálne-notebookyVypnutéMicrosoft Surface Laptop StudioVypnutéPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Kvalitný firemný notebookŠpičkové zabezpečenieDotykový 14,4“ PixelSense displejDlhá práca na batériuGrafická karta NVIDIA Quadro RTX A2000Štvorjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop Studio PlatinumVypnutéMicrosoft Surface Laptop Studio pre vašu firmuMicrosoft Surface Laptop Studio s rýchlejším multitaskingom, kvalitným zabezpečením a bohatou konektivitou je pripravený podporiť vašu produktivitu po celý pracovný deň. Zaujme vás na prvý pohľad celokovovou konštrukciou s elegantným Platinum vyhotovením. V prezentačnom režime môžete vďaka vstavanému pántu nastaviť displej pod uhlom vhodným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AIC-00009) , Microsoft surface laptop 4 platinum (5ui-00050)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum + Surface Pen 2 (AI2-00023+8WV-00014)

Microsoft Surface Laptop Studio Platinum + Surface Pen 2 (AI2-00023+8WV-00014)
Detail

Notebook – Intel Core i7 11370H Tiger Lake, 14.4" IPS lesklý 2400 × 1600 120Hz, RAM 32GB LPDDR4X, NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, SSD 2000GB, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 1,82 kg, Windows 11 Home Šablóna-profesionálne-notebookyVypnutéMicrosoft Surface Laptop StudioVypnutéPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Laptop Studio?Kvalitný firemný notebookŠpičkové zabezpečenieDotykový 14,4“ PixelSense displejDlhá výdrž na batériuGrafická karta NVIDIA GeForce RTX 3050 TíŠtvorjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Laptop Studio PlatinumVypnutéGrafické karty NVIDIA GeForce RTX 3000Poháňajú najvýkonnejšie notebooky a sú nabité skvelými technológiami. Ray tracing verne simuluje správanie svetla a poskytuje krásnu grafiku aj v tých najnáročnejších hrách. Prelomové vykresľovanie s umelou inteligenciou prináša do hier NVIDIA DLSS. Zvyšuje počet FPS a prináša rezervu na vyššie nastavenie hry pri zachovaní vysokej vizuálnej kvality. Umelá inteligencia sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop Studio Platinum + Surface Pen 2 (AI2-00023+8WV-00014) , Microsoft bluetooth mouse mint (rjn-00030)

Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019)

Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, fialová Potrebujete novú myš? S myškou Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac vám pôjde práca na počítači jedna báseň. Do ruky sa vám s ňou dostane bezdrôtový typ myši, nebude vás tak obťažovať kábel. Na spojenie s PC poslúži moderná Bluetooth technológia s najvyšším dosahom až 10 m. Telo myši má symetrické vyhotovenie, nezáleží teda na tom, či patríte medzi ľavákov či pravákov. Pohyb po stole sleduje veľmi presná bluetrack technológia, maximálna citlivosť myši je stanovená na 1000 DPI. Využívať budete môcť 3 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Zaujímavou vychytávkou je tiež dotyková plôška nahrádzajúca koliesko. Tento konkrétny model je určený najmä do kancelárie, ale nenároční hráči sa s ňou uspokoja tiež. Podstatné prednosti myši Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac Bezdrôtová myš k PC zaručuje koniec rozmotávania kabeláže pri PC BlueTrack technológia zaručí citlivosť myši a jej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019) , Microsoft bluetooth mouse peach (rjn-00042)

Microsoft Surface Arc Mouse, Sage (ELG-00047)

Microsoft Surface Arc Mouse, Sage (ELG-00047)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, zelená Potrebujete exkluzívnu myš? S myšou k PC Microsoft Surface Arc Mouse, Sage vám pôjde práca na počítači jedna báseň. Ide o bezdrôtovú myš, nebude vám tak prekážať kábel. Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth technológia s najvyšším dosahom až 10 m. Telo myši k PC má symetrický tvar, hodí sa tak pre pravákov aj ľavákov. Pohyb myši po stole sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia, maximálna citlivosť myši je 1000 DPI. Využívať budete môcť 3 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Užitočnou drobnosťou je rozhodne malý touchpad kompenzujúca bežné koliesko. Tento model je predovšetkým určený ku kancelárskym počítačom, ale nenároční hráči sa s ňou uspokoja tiež. Zásadné vlastnosti myši Microsoft Surface Arc Mouse, Sage Bezdrôtová myš k PC pre vás znamená to, že s rozmotáváním káblov je koniec BlueTrack funkcia zaistí presnú odozvu Myš Microsoft je súmerná, nezáleží teda, či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Sage (ELG-00047) , Microsoft bluetooth mouse black (rjn-00006)

Microsoft Surface Arc Mouse, Ice Blue (CZV-00070)

Microsoft Surface Arc Mouse, Ice Blue (CZV-00070)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, modrá Zháňate jednoduchú myš? S myšou Microsoft Surface Arc Mouse, Ice Blue ste našli spoľahlivého spoločníka k vašej práci. Táto myš je bezdrôtová, prenášanie spolu s notebookom teda nebude žiadny problém. Na pripojenie k počítaču poslúži obľúbené Bluetooth rozhranie s dosahom až 10 m. Telo myšky na počítač má symetrický tvar, bude sa tak hodiť pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma presná a rýchla bluetrack technológia, najvyššia citlivosť myši je 1000 DPI. Využívať budete môcť 3 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Užitočnou maličkosťou je tiež dotyková plôška na mieste klasického kolieska. Tento konkrétny model je určený skôr na práci v kancelárii ale stačí aj na hranie hier. Dôležité vlastnosti myši Microsoft Surface Arc Mouse, Ice Blue Bezdrôtová myš k PC zaručí manipuláciu bez zamotaných káblov BlueTrack technológia je zodpovedná za presnú odozvu Myš Microsoft je symetrická a hodí sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Ice Blue (CZV-00070) , Microsoft surface arc mouse, lilac (elg-00019)

Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey (CZV-00095)

Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey (CZV-00095)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, sivá Chcete nájsť špičkovú myš? S myšou Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey vám pôjde práca od ruky skoro sama. Do ruky sa vám s ňou dostane bezdrôtový typ myši, nebude vás tak obťažovať kábel. Spojenie s počítačom zabezpečuje moderná Bluetooth technológia s dosahom až 10 m. Telo myši má symetrické vyhotovenie, nezáleží tak, či ste ľavák alebo pravák. Pohyb sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia, najvyššia citlivosť myši je 1000 DPI. Nájdete na nej 3 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AAA batéria. Šikovnou drobnosťou navyše je dotyková plôška na mieste klasického kolieska. Tento konkrétny model je najvhodnejší na kancelársku prácu, ale ujme sa aj u príležitostných hráčov. Zaujímavé prednosti myši Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey Bezdrôtová myš k PC pre vás znamená manipuláciu bez zamotaných káblov BlueTrack technológia zaistí presnú odozvu Batéria má výdrž až 9 mesiacov Myš... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Light Grey (CZV-00095) , Microsoft surface arc mouse, sage (elg-00047)

Microsoft Surface Arc Mouse, Poppy Red (CZV-00080)

Microsoft Surface Arc Mouse, Poppy Red (CZV-00080)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, červená Zháňate špičkovú myš? S myšou Microsoft Surface Arc Mouse, Poppy Red sa každodenná práca s PC mení na radosť. Myš je bezdrôtová, prenášanie spolu s notebookom teda nebude žiadny problém. Spojenie s počítačom zabezpečuje Bluetooth technológia s najvyšším dosahom až 10 m. Telo myši k PC má symetrický tvar, do ruky tak padne pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma presná a spoľahlivá bluetrack technológia, myš vás poteší maximálnou citlivosťou 1000 DPI. Nájdete na nej 3 tlačidlá. O napájanie sa stará AAA batéria. Šikovnou maličkosťou navyše je malý touchpad kompenzujúca bežné koliesko. Tento model je ideálny do kancelárie, ale tu a tam se hodí i při PC hře. Významné vlastnosti myši Microsoft Surface Arc Mouse, Poppy Red Bezdrôtová myš zaručí koniec rozmotávania kabeláže pri PC BlueTrack funkcia zaistí citlivosť myši a jej bezchybnú odozvu Myš Microsoft je súmerná a môže ju teda používať každý... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Poppy Red (CZV-00080) , Microsoft bluetooth ergonomic mouse glacier (222-00024)

Microsoft Surface Arc Mouse, Soft Pink (ELG-00034)

Microsoft Surface Arc Mouse, Soft Pink (ELG-00034)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, ružová Vyberáte novú myš? S myšou na počítač Microsoft Surface Arc Mouse, Soft Pink ste našli ideálne príslušenstvo k vášmu PC. Ide o bezdrôtový typ myši, prenášanie spolu s notebookom teda nebude žiadny problém. Spojenie s počítačom zabezpečuje obľúbené Bluetooth rozhranie s najvyšším dosahom až 10 m. Telo myšky má symetrický tvar, bude sa tak hodiť pravákom aj ľavákom. Jej pohyb sníma rýchla a spoľahlivá bluetrack technológia, maximálna citlivosť myši je stanovená na 1000 DPI. Využívať budete môcť 3 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AAA batéria. Šikovnou drobnosťou je tiež dotyková plôška na mieste klasického kolieska. Tento model je určený hlavne na práci v kancelárii ale nenároční hráči sa s ňou uspokoja tiež. Podstatné prednosti myši Microsoft Surface Arc Mouse, Soft Pink Bezdrôtová myš zaručuje koniec rozmotávania kabeláže pri PC BlueTrack funkcia zaistí citlivosť myši a jej bezchybnú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Arc Mouse, Soft Pink (ELG-00034)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, SK&SK

Detail

Obal Microsoft Surface Pre typ , čiernyDruh pripojenia: bez káblapripojenie: 1x Surface ConnectPrenosová technika: -Farba: čiernaLateralita: pravoruký aj ľavorukýNabíjací: nieHmotnosť: 0,310kgtyp produktu: klávesnicaCompatible with all third generation and laterSurface Pre modelsDimensions (W x D x H): 295 x 217 x 4.65 mmWeight: 285 gramsInterface: magneticKeyboard: Mechanical keys + touchpadZáruka výrobcu: 1 rok bring-in (detaily viď webovéstránky výrobcu) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, SK&SK

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R7B-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R7B-00009)
Detail

Notebook – Intel Core i5 1245U Alder Lake, dotykový 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro VypnutéNotebook Microsoft Surface Laptop 5 má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne. Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5-palcovou dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne dlhá výdrž batérie, rýchla bezdrôtová konektivita alebo mimoriadne vydarený 13,5" displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov. VypnutéVypnutéVypnutéVypnuté13,5-palcová dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Microsoft Surface Laptop 5 – univerzálne zariadenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R7B-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R1A-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R1A-00009)
Detail

Notebook – Intel Core i5 1245U Alder Lake, dotykový 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro VypnutéNotebook Microsoft Surface Laptop 5 má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne. Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5-palcovou dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe.V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13,5-palcový displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov. VypnutéVypnutéVypnutéVypnuté13,5-palcová dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Microsoft Surface Laptop 5 – univerzálne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R1A-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (RBH-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (RBH-00009)
Detail

Notebook – Intel Core i7 1265U Alder Lake, dotykový 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro VypnutéNotebook Microsoft Surface Laptop 5 má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne. Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5-palcovou dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne dlhá výdrž batérie, rýchla bezdrôtová konektivita alebo mimoriadne vydarený 13,5" displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov. VypnutéVypnutéVypnutéVypnuté13,5-palcová dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Microsoft Surface Laptop 5 – univerzálne zariadenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (RBH-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R8P-00009)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R8P-00009)
Detail

Notebook – Intel Core i5 1245U Alder Lake, dotykový 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro Notebook Microsoft Surface Laptop 5 má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne. Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5-palcovou dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne dlhá výdrž batérie, rýchla bezdrôtová konektivita alebo mimoriadne vydarený 13,5" displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov. 13,5-palcová dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Microsoft Surface Laptop 5 – univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum for business (R8P-00009)

Microsoft Surface Pro 8 256GB (i5/8GB) Platinum W10 PRO

Detail

Intel Core 11th Generation processor with Thunderbolt 4 High-resolution 33.0 cm (13") PixelSense dotykový displej s refresh rate of up to 120 Hz Annotate, upraviť a sledovať video z jedného angle. The Kickstand môže byť prispôsobený cez nearly 180° Integrated 5 MP predný fotoaparát (1080p) a 4K 10 MP rear fotoaparát Batérie v živote až do 16 hodín a rýchleho zastavenia feature to dostanete späť do plnej energie v snap. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro 8 256GB (i5/8GB) Platinum W10 PRO

Microsoft Surface Pro 9 2022 256GB 8GB Platinum (QEZ-00006)

Microsoft Surface Pro 9 2022 256GB 8GB Platinum (QEZ-00006)
Detail

Tablet PC – Intel Core i5 1235U Alder Lake, dotykový 13" IPS lesklý 2880 × 1920, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,9 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Microsoft Surface 9 Pro Platinum má výkon notebooku, ale flexibilitu tabletuMaximálna mobilita, úžasná grafika, dotyková obrazovka a vysoký výkon – to všetko je perfektne skĺbené v novom luxusnom tablete Microsoft Surface Pro 9. S voliteľnou klávesnicou (nie je súčasťou balenia) môžete navyše získať praktický notebook 2 v 1. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 879 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13“ displej s rozlíšením 2 880 × 1 920 pixelov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro 9 2022 256GB 8GB Platinum (QEZ-00006)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VA-00006)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VA-00006)
Detail

Tablet PC – Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, dotykový 10.51" lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S, bez stylusu Šablóna-profesionálne-zošityTablet PCMicrosoftSurface Go 3Prečo chcieť notebookMicrosoft Surface Go 3?Ľahko prenosný notebook 2 v 1Jednoduchá integrácia s produktmi Microsoft Full HD IPS displejDotyková obrazovkaGrafická karta Intel UHD Graphics 615Dvojjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Go 3Notebook alebo tablet Microsoft Surface Go 3 Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3, vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 S. S týmto notebookom získate vysoký... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VA-00006)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VC-00006)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VC-00006)
Detail

Tablet PC – Intel Core i3 10100Y Amber Lake, dotykový 10.51" lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB DDR3, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S, bez stylusu Šablóna-profesionálne-zošityTablet PCMicrosoftSurface Go 3Prečo chcieť notebookMicrosoft Surface Go 3?Ľahko prenosný notebook 2 v 1Jednoduchá integrácia s produktmi Microsoft Full HD IPS displejDotyková obrazovkaGrafická karta Intel UHD Graphics 615Dvojjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Go 3Notebook alebo tablet Microsoft Surface Go 3 Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3, vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 S. S týmto notebookom získate vysoký výkon,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VC-00006)

Microsoft Surface Go 3 64 GB 4 GB Platinum (8V6-00006)

Microsoft Surface Go 3 64 GB 4 GB Platinum (8V6-00006)
Detail

Tablet PC – Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, dotykový 10.51" lesklý 1920 × 1280, RAM 4GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S, bez stylusu Šablóna-profesionálne-zošity Tablet PC MicrosoftSurface Go 3 Prečo chcieť notebook Microsoft Surface Go 3? Ľahko prenosný notebook 2 v 1 Jednoduchá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 64 GB 4 GB Platinum (8V6-00006)

Microsoft Surface Go 3 64 GB 4 GB Platinum (8V9-00006)

Microsoft Surface Go 3 64 GB 4 GB Platinum (8V9-00006)
Detail

Notebook – Intel Core i3 10100Y Amber Lake, dotykový 10.5" IPS lesklý 1920 × 1280, RAM 4GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, Flash 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,544 kg, Windows 11 Pro Šablóna-profesionálne-notebookyVypnutéTablet PCMicrosoft Surface Go 3VypnutéPrečo chcieť notebookMicrosoft Surface Go 3?Ľahko prenosný notebook 2 v 1Jednoduchá integrácia s produktmi MicrosoftFull HD+ IPS displej Dotyková obrazovkaGrafická karta Intel UHD Graphics 615Dvojjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Go 3VypnutéNotebook alebo tablet Microsoft Surface Go 3 Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3 vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 Pro. S týmto notebookom získate vysoký výkon, pohlcujúcu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 64 GB 4 GB Platinum (8V9-00006)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VD-00006)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VD-00006)
Detail

Notebook – Intel Core i3 10100Y Amber Lake, dotykový 10.5" IPS lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,544 kg, Windows 11 Pro Šablóna-profesionálne-notebooky Vypnuté Tablet PC MicrosoftSurface Go 3 Vypnuté Prečo chcieť tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3? Ľahko prenosný notebook 2 v 1... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum (8VD-00006)

Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006)

Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, laserová, 4 tlačidlá, biela Potrebujete novú myš? S myšou k počítaču Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth si bez problémov zasurfujete po internete aj zahráte hru. Ide o bezdrôtovú myš, vyhnete sa teda ďalšiemu otravnému káblu. Spojenie s počítačom zabezpečuje Bluetooth technológia s dosahom až 5 m. Telo myši má symetrický tvar, je tak vhodná ako pre pravákov, tak pre ľavákov. Pohyb sníma presná a spoľahlivá laserová technológia. Nájdete na nej 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AA batéria. Práve tento model je určený najmä na práci v kancelárii ale ujme sa aj u príležitostných hráčov. Základné funkcie myši Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth Bezdrôtová myš k PC zaručí koniec zamotaných drôtov pri PC Laserová technológia zaistí hladký pohyb myši Myš Microsoft je symetrická a teda použiteľná pre pravákov aj ľavákov Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth Využívať budete môcť 4 spoľahlivé a odolné tlačidlá Signál myši... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006)

Microsoft Surface Pro 8 i5 8 GB 128 GB Platinum (8PN-00005)

Microsoft Surface Pro 8 i5 8 GB 128 GB Platinum (8PN-00005)
Detail

Tablet PC – Intel Core i5 1135G7 Tiger Lake, dotykový 13" IPS lesklý 2880 × 1920 120Hz, RAM 8GB LPDDR4X, Intel Iris Xe Graphics, SSD 128GB, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 0,891 kg, Intel EVO, Windows 11 Home, bez klávesnice, bez stylusu Šablóna–prémiové–notebooky Microsoft SurfacePro 8Prečo chcieť tablet PCMicrosoft Surface Pro 8?Luxusné vyhotovenieVysoký výkonDotykový displej s vysokým rozlíšenímVýklopný stojančekVýkonný Intel čip Operačný systém Windows 11 HomePrednosti tabletuMicrosoft Surface Pro 8Luxusný tablet Microsoft Surface Pro 8 s Windows 11Maximálna mobilita, úžasná grafika, dotyková obrazovka a vysoký výkon – to všetko je perfektne skĺbené v novom luxusnom tablete Microsoft Surface Pro 8. S voliteľnou klávesnicou (nie je súčasťou balenia) môžete navyše získať praktický počítač 2 v 1. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 891 g môžete mať stále pri sebe. A napriek tomu tablet zvládne aj pokojne 16 hodín na jedno... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro 8 i5 8 GB 128 GB Platinum (8PN-00005)

Microsoft Surface Pro X 2022 512 GB 16 GB Platinum (E8R-00006)

Microsoft Surface Pro X 2022 512 GB 16 GB Platinum (E8R-00006)
Detail

Tablet PC – Microsoft SQ2, dotykový 13" IPS lesklý 2880 × 1920, RAM 16GB LPDDR4X, Microsoft SQ 2 Adreno 690, SSD 512GB, webkamera, USB-C, WiFi 5, hmotnosť 0,774 kg, Windows 11 Home, bez klávesnice, bez stylusu Výkonný tablet PC Microsoft Surface Pro X 2022 PlatinumMaximálna mobilita, úžasná grafika, dotyková obrazovka a permanentné pripojenie – to všetko perfektne skĺbil nový luxusný tablet PC Microsoft Surface Pro X 2022. S voliteľnou klávesnicou (nie je súčasťou balenia) môžete navyše získať praktický notebook 2 v 1.Microsoft SQ2Typ CPU15 hodínVýdrž na batériu512 GB SSDKapacita interného úložiskaDotykový displej s uhlopriečkou 13“Tablet a notebook 2 v 1 Microsoft Surface Pro X 2022 je osadený 13“ displejom s pomerom strán 3 : 2, ktorý je skutočnou dominantou celého zariadenia. Použité netradičné rozlíšenie 2 880 × 1 920 pixelov ponúkne výslednú citlivosť 267 PPI. Veľkú radosť vám urobí tiež kvalitná dotyková vrstva s bleskovou odozvou.Tablet 2 v 1... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X 2022 512 GB 16 GB Platinum (E8R-00006)

MS Modern Mobile Mouse Bluetooth XZ/AR/SK/SK Hdwr Black

Detail

Ultra precízny pohyb myši Microsoft Mobile Bluetooth Mouse - táto moderná myš Vám pomôže zlepšiť Vašu produktivitu vďaka perfektnému pohybu po ľubovoľnom povrchu vďaka BlueTrach technológii, magnetickému kovovému koliesku pre presnú kontrolu a 3 tichým tlačidlám. Ergonomický dizajn pre hodiny pohodlnej práce Táto myš bola vytvorená pre dlhé hodiny práce s dôrazom na ergonómiu a pohodlie. Pomôže Vám ku každodenným pracovným úspechom pomocou svojej vyváženej konštrukcie, stability a perfektnej kontroly. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MS Modern Mobile Mouse Bluetooth XZ/AR/SK/SK Hdwr Black

Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB Platinum – EDU verzia pre školy (8V7-00006)

Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB Platinum – EDU verzia pre školy (8V7-00006)
Detail

Notebook – Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, dotykový 10.5" lesklý 1920 × 1280, RAM 4GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, SSD 64GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 Pro Academic 8V7-00006 Šablóna-profesionálne-notebookyVypnuté Tablet PCMicrosoftSurface Go 3Vypnuté Prečo chcieť notebookMicrosoftSurface Go 3? Ľahko prenosný notebook 2 v 1 Jednoduchá integrácia s produktmiMicrosoft WUXGA+ displej Dotyková obrazovka Grafická kartaIntel UHD Graphics 615 Dvojjadrový procesor Prednosti notebookuMicrosoftSurface Go 3VypnutéNotebook alebo tabletMicrosoftSurface Go 3Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1MicrosoftSurface Go 3 vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 Pro.S týmto notebookom získate vysoký výkon, kvalitnú grafiku a všestrannosť vo vyhotovení notebook alebo tablet.Na realizáciu vašich projektov je pripravená dotyková obrazovka s jemným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 64GB 4GB Platinum – EDU verzia pre školy (8V7-00006)

Microsoft Surface Pro 9 2022 512GB 16GB Platinum + obal LAFORMELA (QIX-00006 + obal)

Microsoft Surface Pro 9 2022 512GB 16GB Platinum + obal LAFORMELA (QIX-00006 + obal)
Detail

Tablet PC – Intel Core i7 1255U Alder Lake, dotykový 13" IPS lesklý 2880 × 1920, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 0,9 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Tablet PC Microsoft Surface 9 Pro Platinum s koženým puzdrom LAFORMELAMaximálna mobilita, úžasná grafika, dotyková obrazovka a vysoký výkon – to všetko v sebe perfektne skĺbil nový luxusný tablet PC Microsoft Surface Pro 9. S voliteľnou klávesnicou (nie je súčasťou balenia) môžete navyše získať praktický notebook 2 v 1. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 879 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13" displej s rozlíšením 2 880 × 1 920 pixelov.Súčasťou balenia je elegantné kožené puzdro LAFORMELA. Jednoduché ovládanie vďaka 13" PixelSense obrazovkeIntegrovaný stojan garantuje pohodlné používanieProduktivita... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro 9 2022 512GB 16GB Platinum + obal LAFORMELA (QIX-00006 + obal)

Microsoft Surface Pro 8 i7 16 GB 256 GB LTE Platinum (EIV-00006)

Microsoft Surface Pro 8 i7 16 GB 256 GB LTE Platinum (EIV-00006)
Detail

Tablet PC – Intel Core i7 1185G7 Tiger Lake, dotykový 13" IPS lesklý 2880 × 1920 120Hz, RAM 16GB LPDDR4X, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 0,891 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro Šablóna–prémiové–notebookyNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prémiový notebookMicrosoft Surface Pro 8Prečo chcieť notebookMicrosoft Surface Pro 8? Ľahký prenosný dizajn Tablet PC 2 v 12,8K IPS dotykový displej Voliteľná podsvietená klávesnicaGrafická karta Intel Iris Xe GraphicsOsemjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Pro 8Vysoko flexibilný a ľahko prenosný Microsoft Surface Pro 8 Tablet PC Microsoft Surface Pro 8 ponúka maximálnu flexibilitu na spracovanie vašich firemných agend. Využite všetky jeho prednosti pri práci v režime... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro 8 i7 16 GB 256 GB LTE Platinum (EIV-00006)
Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Poppy Red (KGY-00056), Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier (KTF-00063), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00047), Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Black (PN7-00004), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint (KTF-00023), Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00045), Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Pastel Blue (KTF-00035), Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024), Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024), Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (ABY-00023), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AI2-00023), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AI5-00009), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (ABR-00009), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (A1Y-00023), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AIK-00009), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (TNX-00009), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (THR-00023), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (AIC-00009), Microsoft Surface Laptop Studio Platinum (9WI-00023), Microsoft Surface Laptop 4 Platinum (5UI-00050), Microsoft Bluetooth Mouse Mint (RJN-00030), Microsoft Bluetooth Mouse Peach (RJN-00042), Microsoft Bluetooth Mouse Black (RJN-00006), Microsoft Surface Arc Mouse, Lilac (ELG-00019), Microsoft Surface Arc Mouse, Sage (ELG-00047), Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024)