Mission sisalový terč samurai ii (216678)

Produkt Mission sisalový terč samurai ii (216678) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mission sisalový terč samurai ii (216678) upraviť a produkt hľadať znova.

Mission Sisalový terč Samurai II (216678)

Mission Sisalový terč Samurai II (216678)
Detail

Terč na šípky sisalový Sisalový terč Mission Samurai II vám umožní zahrať si šípky doma, na chate aj v garáži. Rovnako tak je vhodný na tréning profesionálnych hráčov. Disponuje žiletkovými drôtmi a vyrobený je z vysoko kvalitného afrického sisalu. Dlhé tenké vlákna rastliny agáve sisalana sa stáčajú do tzv. koláčov, vkladajú sa do oválnej formy, zlisujú sa a následne sa brúsia a farbia. Balenie obsahuje aj držiak na stenu. Terč Mission Samurai II sa postará o skvelú zábavu. Kľúčové vlastnosti sisalového terča Mission Samurai IISisalový terč vhodný pre rekreačných aj profesionálnych hráčovDisponuje žiletkovými drôtmiMission Samurai II je vyrobený z vysoko kvalitného afrického sisaluBalenie obsahuje aj držiak na stenuFarebné vyhotovenie: zeleno-červeno-bielo-čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Mission Sisalový terč Samurai II (216678) , Flock ii terč na šípky (41372)

Master Okružie k sisalovému terču 4-dielne (MAS-E011)

Master Okružie k sisalovému terču 4-dielne (MAS-E011)
Detail

Okružie k terču – hrúbka 25 mm, chráni 13 cm okolo terča, vonkajší priemer 72,5 cm vnútorný priemer 45 cm, dlhá životnosť vďaka materiálu z technickej peny (alza.sk)

Podobné produkty ako Master Okružie k sisalovému terču 4-dielne (MAS-E011) , Funko pop! animation samurai jack s1 - da samurai (889698573726)

Flock II terč na šípky (41372)

Flock II terč na šípky (41372)
Detail

Terč na šípky plastový, s priemerom 46 cm, čierna farba Ste rekreačným či profesionálnym hráčom šípok a hľadáte kvalitný terč? Ideálnou voľbou pre vás môže byť plastový terč na šípky Abbey Darts. Veľmi ľahko a rýchlo ho pripevníte na stenu a môžete začať hrať. Okrem jeho praktickej funkcie sa môže pochváliť aj peknou estetickou stránkou, ktorej dominuje čierna farba. Terč na šípky Abbey Darts má hmotnosť, ktorá zodpovedá 2 kg. S týmto terčom na šípky vám nič nebude brániť užiť si šípkový turnaj napríklad s priateľmi alebo v rodinnom kruhu. Balenie okrem samotného terča ponúka aj šípky. Podstatné funkcie produktu Flock II terč na šípky Môžete trénovať sami, alebo si zahrať s priateľmi Plastový terč na šípky Abbey Darts je ideálny pre začiatočníkov aj profesionálov Ak vás zaujíma hmotnosť, tak tá je 2 kg Jeho dizajn dopĺňa pekná čierna farba Na tento typ využívajte šípky s plastovými hrotmi (alza.sk)

Podobné produkty ako Flock II terč na šípky (41372) , Terč s pistolkou (8592386042580)

Mission Kovové hroty – Titan Pro – Smooth – Black – 34 mm (230931)

Mission Kovové hroty – Titan Pro – Smooth – Black – 34 mm (230931)
Detail

Hroty na šípky – určené pre sisalový terč, steel, skrutkovacie, dĺžka 340 mm, 2BA závit, čierna farba, 3 kusy v balení Potrebujú vaše šípky vymeniť hroty za nové? Potom iste budete potrebovať kovové hroty na šípky Mission, ktoré sú určené na hádzanie na sisalový terč. Hovoríme o tzv. steel hrote na šípky. Kovová špička šípky je tenká a dá sa znova nabrúsiť. Tento skrutkovací hrot na šípky má dĺžku 340 mm. Určite vás poteší možnosť rýchlej výmeny, je totiž opatrený závitom. 2BA. Na finálnom vzhľade vašich šípok sa podieľa jeho čierna farba. Balenie obsahuje celkovo 3 ks. Najdôležitejšie vlastnosti produktu Mission Kovové hroty – Titan Pro – Smooth – Black – 34 mm Hroty sa vyrábajú výhradne pre sisalový terč Vnútri balenia môžete očakávať 3 ks hroty na šípky Skrutkovací hroty na šípky Mission majú dĺžku špičky 340 mm Vzhľad hrotov dotvára čierna farba Mission Kovové hroty – Titan Pro – Smooth – Black – 34 mm sú vyrobené so závitom 2BA Dĺžka špičky: 340 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mission Kovové hroty – Titan Pro – Smooth – Black – 34 mm (230931) , Elektronický terč digitálny (8592190132873)

UBNT Ubiquiti USW-Mission-Critical, Switch Mission Critical

Detail

UBNT Ubiquiti USW-Mission-Critical, Switch Mission CriticalRobustný rackový POE switch pre kritické infraštruktúry. Bezpečné napájanie Switch ponúka trojakú možnosť vstupného napájania, čo zaisťuje nepretržitú prevádzku aj počas výpadku elektriny. Integrovaná batéria dodá energiu až 368Wh. Možnosť pripojenia externej batérie s napätím 48V. Porty a konektory Switch obsahuje 9 ethernetových portov 10/100/1000Mbps. Štyri porty podporujú štandard 802.3at (PoE+), ďalšie štyri porty štandard 802.3bt (PoE++) a jeden port je bez možnosti PoE. PoE budget Celkový PoE budget je 120W. Ďalších 80W poskytne dvojica štandardných elektrických zásuviek na zadnej strane switchu. Správa switchu Správu switcha zaisťuje aplikácia UniFi Network Application, kompatibilná s Windows, macOS a Linux. Obsah balenia Zariadenie (2) rackový úchyt (16) Skrutka M4 (6) Skrutka 10#-32 (2) Výsuvné koľajnice do racku Napájací kábel 230V Kábel na pripojenie batérie Ihla na SIM (4) Gumová podložka Technické parametre Prevedenie: Rackmount, Kovové šasi, Reset tlačidlo Prevádzková teplota: -5 až 40 °C Šírka: 442mm, Výška: 44mm, Hĺbka: 480mm Rýchlosť prepínania: 18Gbps, Rýchlosť odovzdávania paketov: 26,78Mpps Management: UniFi controller, Funkcia: VLAN, DHCP snooping Predvolená IP adresa: Dynamická z DHCP Predvolené meno a heslo: Nastavuje sa pri prvom spustení (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako UBNT Ubiquiti USW-Mission-Critical, Switch Mission Critical , Kuša + šípy + terč (8592190129019)

Motúz sisalový 2000 250g

Motúz sisalový 2000 250g
Detail

Sisalový motúz je určený na zviazanie a optimálne uzavretie Vašich voľne ložených výrobkov, balíčkov či krabíc. Ekologický prírodný povraz. Kvalitný jutový motúz v estetickom vzhľade vďaka špeciálnemu opracovaniu. Veľmi odolný voči roztrhnutiu vďaka spevnenému vláknu. Rycyklovateľný sisalový motúz. Produkt pochádza z obnoviteľných zdrojov, vyrobený z prírodných vlákien. Zvlášť odolný vďaka vláknu s tromi stočenými prameňmi. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Motúz sisalový 2000 250g , Samurai riot (pc) digital (378138)

Adonis - Sisalové štetiny (8594023220344)

Adonis - Sisalové štetiny (8594023220344)
Detail

Kefa na telo – na telo, pre dospelých, materiál: prírodné vlákno, na regeneráciu pokožky, na masáž, na odstránenie toxínov a na celulitídu, hnedá farba, pevné držadlo (alza.sk)

Podobné produkty ako Adonis - Sisalové štetiny (8594023220344) , Fighter boxovací terč čierny (13738)

Nobby sisalová spirála 245 cm

Nobby sisalová spirála 245 cm
Detail

Charakteristika Sisalová špirála L 245cm: Hračka pre papagáje Pružina zo sisalu s celkovou dĺžkou 245 cm je jednoduchá, ale veľmi obľúbená zábavka pre papagáje. Originálna hračka pre stredné a veľké papagáje Prirodzenú zvedavosť a túžbu po rôznorodosti a vzrušení vášho opereného kamaráta dokonale naplní táto hračka. Je ideálna na zavesenie do klietky a vhodná pre stredné a veľké papagáje. Táto pružina je skvelou a obľúbenou zábavkou. Ľahko ju upevníte kdekoľvek v klietke pomocou karabínky vo vrchnej časti. Náš tip: túto hračku umiestnite do stredu klietky najlepšie v blízkosti bidiel. Tým uľahčíte premiestňovanie papagája v rámci klietky (keď sa potrebuje dostať z hornej časti klietky nadol). Charakteristika produktu: robustné sisalové lano, nerezový drôt (na ňom je lano upevnené) Veľkosť: priemer 3 cm x dĺžka 245 cm Vhodné pre stredné a veľké papagáje. Rozmer:Ø 3,0 x 245 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby sisalová spirála 245 cm , Nerf flash strike terč (191726018100)

Nobby sisalová spirála 173 cm

Nobby sisalová spirála 173 cm
Detail

Charakteristika Sisalová špirála M 173 cm: Hračka pre papagáje Pružina zo sisalu s celkovou dĺžkou 173 cm je jednoduchá, ale veľmi obľúbená zábavka pre papagáje. Originálna hračka pre stredné a veľké papagáje Prirodzenú zvedavosť a túžbu po rôznorodosti a vzrušení vášho opereného kamaráta dokonale naplní táto hračka. Je ideálna na zavesenie do klietky a vhodná pre stredné a veľké papagáje. Táto pružina je skvelou a obľúbenou zábavkou. Ľahko ju upevníte kdekoľvek v klietke pomocou karabínky vo vrchnej časti. Náš tip: túto hračku umiestnite do stredu klietky najlepšie v blízkosti bidiel. Tým uľahčíte premiestňovanie papagája v rámci klietky (keď sa potrebuje dostať z hornej časti klietky nadol). Charakteristika produktu: robustné sisalové lano, nerezový drôt (na ňom je lano upevnené) Veľkosť: priemer 2,5 cm x dĺžka 173 cm Vhodné pre stredné papagáje. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby sisalová spirála 173 cm , Rukka mission obojok čierny (chpob0771nad)

Hot Afrodiziakálne kvapky Samurai Drops

Hot Afrodiziakálne kvapky Samurai Drops
Detail

Afrodiziakálne kvapky samurai drops pre mužov pre navodenie erotickej atmosféry a pre zmyselné milovanie s lepšími zážitkami. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Hot Afrodiziakálne kvapky Samurai Drops , Rukka mission postroj zelený (chpps0445nad)

Samurai Riot (PC) DIGITAL (378138)

Samurai Riot (PC) DIGITAL (378138)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 64 %Samurai Riot je bojová hra v 2D, kde so svojím spoločníkom musíte postupne prejsť mnohými úrovňami a dokonale spolu kooperovať.Vyberte si jedného z dvoch bojovníkov a vydajte sa spoločne s vaším spoločníkom na cestu vydláždenú bojom.Systém hodnotí, ako sa svojím spoločníkom kooperujete a podľa toho vám prideľuje rôzne bonusy. Dajte si teda pozor na načasovanie.Niekoľko rôznych koncovPočas svojej cesty narazíte na nespočetné množstvo zložitých morálnych rozhodnutí a podľa nich sa bude odvíjať váš ďalší príbeh. Celkom sa môžete prepracovať až k ôsmim rôznym zakončeniam.Vyberte si to svojeObe herné postavy ponúkajú rozdielne druhy boja a každý si tak musí vybrať, aký štýl mu vlastne vyhovuje. Čím lepšie budete spolupracovať a čím viac budete hrať, tým viac bodov skúseností dostanete. Za tieto skúsenosti si potom môžete odomykať nové štýly boja.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systém– ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Samurai Riot (PC) DIGITAL (378138) , Chestguard boxovací terč červená-čierna (13739)

Yenkee Samurai YMS 3500WE WL

Yenkee Samurai YMS 3500WE WL
Detail

Kvalitní Myš bezdrôtová YENKEE YMS 3500WE Samurai z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Myši | Bezdrôtové myši. (esat.sk)

Podobné produkty ako Yenkee Samurai YMS 3500WE WL , Krtko - suchý terč (nosná položka) (asrt8590331708109)

Hračka pre mačky Sisalová myš Zolux

Hračka pre mačky Sisalová myš Zolux
Detail

Hračka myš sisal. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pre mačky Sisalová myš Zolux , Db 45 terč na šípky (62860)

Hračka pre mačky Sisalová lopta Zolux

Hračka pre mačky Sisalová lopta Zolux
Detail

Sada plastových loptičiek rôznych vzorov a farieb. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pre mačky Sisalová lopta Zolux , Mission: apostolic nuncio in prague (9788024646961)

Rukavice Quiksilver Mission

Rukavice Quiksilver Mission
Detail

Rukavice z kolekcie Quiksilver. Model vyrobený z materiálu s tepelnoizolačnými funkciami. (answear.sk)

Podobné produkty ako Rukavice Quiksilver Mission , Playmobil 70765 porsche mission e (4008789707659)

Bunda Quiksilver Mission

Bunda Quiksilver Mission
Detail

Bunda z kolekcie Quiksilver. Model vyrobený z nepremokavého materiálu, ktorý chráni pred chladom a snehom. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bunda Quiksilver Mission , Rukka mission obojok čierny s (6413910878517)

Sconto Stropné LED svietidlo SAMURAI biela

Detail

Ako hviezdy na nebi, tak sa trblietajú drobné čiastočky krištáľu v stropnom svietidle SAMURAI. Tento svetelný efekt dodá priestoru čarovnú atmosféru. Perfektne tak zapadne do obývacej izby, spálne, ale hodí sa aj do detskej izby. Pomocou diaľkového ovládača môžete svietidlo stmievať alebo nastaviť nočné obrysové osvetlenie. Pri zapnutí si svietidlo navyše pamätá posledné nastavenie, takže nemusíte nič znova nastavovať. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Stropné LED svietidlo SAMURAI biela , Rukka mission obojok čierny l (6413910878531)

Stropné osvetlenie Trio Samurai TR 628613001

Stropné osvetlenie Trio Samurai TR 628613001
Detail

Stropné svietidlo SAMURAI - moderné a jednoduché svietidlo, ktoré vás vďaka efektu hviezdnej oblohy pozýva snívať. Presvedčí aj množstvom rôznych funkcií, ktoré možno ovládať pomocou diaľkového ovládania, ktoré je súčasťou dodávky. Svetlo môžete plynule stlmiť, nastaviť farbu svetla alebo zapnúť funkciu nočného svetla. Je ideálny napríklad na osvetlenie detskej izby. Lampa má štvorcový tvar a dĺžku strany 42,5 cm. Biele vyhotovenie vás vyzýva, aby ste ju skombinovali s inými farebnými odtieňmi alebo ju dokonale zakomponovali do moderného interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. LED žiarovky majú tiež dlhú životnosť, produkujú menej tepla a chránia životné prostredie. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Samurai TR 628613001 , Rukka mission obojok čierny m (6413910878524)

Myš bezdrôtová YENKEE YMS 3500BK Samurai

Myš bezdrôtová YENKEE YMS 3500BK Samurai
Detail

Kvalitní Myš bezdrôtová YENKEE YMS 3500BK Samurai z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Myši | Bezdrôtové myši. (esat.sk)

Podobné produkty ako Myš bezdrôtová YENKEE YMS 3500BK Samurai , Rukka mission postroj zelený s (6413910910668)

BBB Mini cyklistická pumpa Samurai Šedá

BBB Mini cyklistická pumpa Samurai Šedá
Detail

Mini teleskopická pumpa s hadičkou 9 bar / 210 mm Teleskopická, ľahká minipumpa z materiálu Al 6061 T6, s výsuvnou hadičkou. Duálna funkcia - veľký objem i vysoký tlak. Zaisťovací systém bráni samovoľnému vysúvaniu piestu. Hlavica PumpHead: jedinečný závitový systém pasuje na galuskový, auto aj Dunlop ventil. Gumová krytka zabráni prieniku nečistôt do hlavice. Montážna konzola na rám je súčasťou balenia. Hustí do tlaku až 9 bar / 115 psi. Dĺžka: 210 mm. Hmotnosť: 123 g. Tlak : 9 bar Farba podľa výrobcu : Šedá Typ : Ručná pumpa Hmotnosť : 123 g Farba : Šedá Dĺžka : 210 mm Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako BBB Mini cyklistická pumpa Samurai Šedá , Rukka mission postroj zelený xl (6413910910699)

Nobby sisalový kmen 40 cm / 9 cm

Nobby sisalový kmen 40 cm / 9 cm
Detail

Charakteristika Sisalový stĺp béžový 40cm: Náhradný sisalový škrabací kmeň Nobby v celkovou dĺžkou 40cm, priemerom 9cm v béžovej farbe. Môžete využiť ako náhradný diel ku škrabadlu alebo si zostaviť vlastné jednoduché škrabadlo. Priemer kmeňa 9cm Závit M10 v strede stĺpu na vrchnej a spodnej časti (10mm) Skrutky nie sú súčasťou ponuky. Farba: béžová Dĺžka kmeňa: 40cm Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby sisalový kmen 40 cm / 9 cm , Rukka mission postroj zelený m (6413910910675)

NOBBY Sisalový stĺp DE LUXE 58 cm

Detail

Charakteristika "De Luxe" sisalový stĺp béžová ø12x58cm: Kvalitný sisalový stĺp doplnený plyšom na oboch stranách pre rozšírenie Nobby Starsystem "De Luxe" pre mačky vo farbe - béžová s rozmermi ø12x58cm. Škrabadlá sú skvelým doplnkom do bytu, ktorý využije aj Vaša mačka. Majú za úlohu chrániť vybavenie bytu pred ostrými mačacími pazúrmi. S rozličnými dielmi od Nobby pre Starsystem "De Luxe" môžete zapojiť svoju fantáziu a vytvoriť pre vašu mačku rozmanitú lezeckú a zábavnú hračku. Ak potrebuje Váš starý mačací strom „upgrade“ alebo máte vlastnú predstavu ako by mal príbytok pre vašu mačku vyzerať, využite diely zo Starsystem "De Luxe". Škrabadlo môže byť kedykoľvek prestavané alebo rozšírené. Mnoho prvkov má viacero otvorov a ponúka tak veľa individuálnych možností na ich kombináciu s inými prvkami systému pre mačacie stromy Starsystem. vysoká kvalita materiálu jednoduchá inštalácia jednotlivých dielov kvalitná sisalová tkanina pre brúsenie pazúrikov mačky Ponúkané náhradné diely sú kompatibilné s väčšinou mačacích stromov od rôznych výrobcov. Farba: béžová Rozmery: ø12x58 cm Materiál: sisalová tkanina, kvalitný plyš Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY Sisalový stĺp DE LUXE 58 cm , Rukka mission postroj zelený l (6413910910682)

Nobby sisalový kmen 60 cm / 9 cm

Detail

Charakteristika Sisalový stĺp béžový 60cm: Náhradný sisalový škrabací kmeň Nobby v celkovou dĺžkou 60cm, priemerom 9cm v béžovej farbe. Môžete využiť ako náhradný diel ku škrabadlu alebo si zostaviť vlastné jednoduché škrabadlo. Priemer kmeňa 9cm Závit M10 v strede stĺpu na vrchnej a spodnej časti (10mm) Skrutky nie sú súčasťou ponuky. Farba: béžová Dĺžka kmeňa: 60cm Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby sisalový kmen 60 cm / 9 cm , Samurai shot gingerhead nealko 0,5 l (8594184360170)

Nobby náhradný sisalový škrabací kmeň 50 cm

Nobby náhradný sisalový škrabací kmeň 50 cm
Detail

Charakteristika Sisalový stĺp béžový 50cm: Náhradný sisalový škrabací kmeň Nobby v celkovou dĺžkou 50cm, priemerom 9cm v béžovej farbe. Môžete využiť ako náhradný diel ku škrabadlu alebo si zostaviť vlastné jednoduché škrabadlo. Priemer kmeňa 9cm Závit M10 v strede stĺpu na vrchnej a spodnej časti (10mm) Skrutky nie sú súčasťou ponuky. Farba: béžová Dĺžka kmeňa: 50cm Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby náhradný sisalový škrabací kmeň 50 cm , Terč / střela (999-00-017-6928-4)

Nobby sisalový kmen 40 x 9 cm

Nobby sisalový kmen 40 x 9 cm
Detail

Charakteristika Sisalový stĺp béžový 40cm: Náhradný sisalový škrabací kmeň Nobby v celkovou dĺžkou 40cm, priemerom 9cm v béžovej farbe. Môžete využiť ako náhradný diel ku škrabadlu alebo si zostaviť vlastné jednoduché škrabadlo. Priemer kmeňa 9cm Závit M10 v strede stĺpu na vrchnej a spodnej časti (10mm) Skrutky nie sú súčasťou ponuky. Farba: béžová Dĺžka kmeňa: 40cm Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby sisalový kmen 40 x 9 cm , Teddies terč so šípkami 28 cm (8592190312510)

Trixie Sisalový cukrík pre hlodavce 18 cm

Trixie Sisalový cukrík pre hlodavce 18 cm
Detail

Obsah TRIXIE Toy roll hračka pre malé hlodavce 1 ks Charakteristika TRIXIE Toy roll hračka pre malé hlodavce Sisalový cukrík pre hlodavce vyrobený z papierovej priadze. vyrobené zo 100% prírodných materiálov papierová priadza Veľký dôraz kladieme na zdravie vášho domáceho maznáčika. Z tohto dôvodu používame iba druhy dreva, ktoré nemajú živicové kanáliky a typy lepidiel, ktoré sú netoxické. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Trixie Sisalový cukrík pre hlodavce 18 cm , Terč 71 cm s loptičkami xxl (8592386111835)

Nobby Udica so sisalovou myškou 78 cm

Nobby Udica so sisalovou myškou 78 cm
Detail

Charakteristika Vábnička s plyšovou myšou 45cm: Hračka pre mačky Udica s plyšovou myšou a celkovou dĺžkou 45cm Lovecký inštinkt mačky si vyžaduje hravú rozmanitosť: táto hračka sľubuje dlhú radosť z hry, či už spolu alebo nezávisle. Hračka pre mačky. Udica so sisalovou myškou 7cm. Tyč 45cm, povrázok 78cm. Ideálne na hranie a brúsenie pazúrikov zároveň, s catnipom. Keď sa mačka prestane hrať, hračku zase schovajte. Uvidíte, ako bude opäť po nejakej dobe zaujímavá. Upozornenie: Pri hre s touto hračkou majte svoje zviera neustále pod dohľadom. Pravidelne hračku kontrolujte, či nie je poškodená alebo nechýbajú niektoré časti. V takom prípade hračku vymeňte, aby nedošlo k zraneniu Vášho zvieraťa. Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Udica so sisalovou myškou 78 cm , Axe target terč na suchý zips (62984)

Sisalové myšky SET FEATHER (2ks v bal.)

Sisalové myšky SET FEATHER (2ks v bal.)
Detail

Obsah Pet Nova CAT mouseset feather 7 hračka pre mačky farebné myšky s pierkami 2 ks hračka pre mačku, sada 2 myší s pierkami, 7x3cm Charakteristika Pet Nova CAT mouseset feather 7 hračka pre mačky farebné myšky s pierkami Hračky pre mačky PET NOVA sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania z prírodných materiálov. Štruktúra a farba hračiek prebúdza v mačke inštinkt lovca a ako vieme, nič neutuží puto medzi majiteľom a zvieraťom tak, ako veľa hodín spoločnej zábavy. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sisalové myšky SET FEATHER (2ks v bal.) , Kappa k´mission kms44b – moto kufor 44l

Bunda Quiksilver Mission Block

Bunda Quiksilver Mission Block
Detail

Bunda z kolekcie Quiksilver. Model vyrobený z materiálu s priedušnou membránou, ktorá zaisťuje nepremokavosť. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bunda Quiksilver Mission Block , Kappa k´mission kms44a - moto kufr 44l

Bunda Quiksilver Mission Plus

Bunda Quiksilver Mission Plus
Detail

Bunda z kolekcie Quiksilver. Model vyrobený z materiálu s priedušnou membránou, ktorá zaisťuje nepremokavosť. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bunda Quiksilver Mission Plus , Operation wolf returns: first mission – ps4 (3701529504532)

YMS 3500BK SAMURAI Myš herný WL YENKEE

YMS 3500BK SAMURAI Myš herný WL YENKEE
Detail

Bezdrôtová herná myš SAMURAI Duálna konektivitaAbsolútne bezchybný senzor PAW3325Programovateľné tlačidlá a RGB podsvietenieSAMURAI je herná myš umožňujúca maximálnu voľnosť a neobmedzený pohyb vďaka bezdrôtovému pripojeniu v pásme 2,4G. Pokiaľ preferujete tradičnejší spôsob pripojenia, môžete túto myš pripojiť káblom. Vstavaná lítium-iónová batéria zaisťuje spoľahlivú a bezproblémovú prevádzku v bezdrôtovom režime. Myš je možné pohodlne nabíjať pomocou dodávaného paracordového USB kábla. Dve veľké nôžky myši vyrobené z PTFE materiálu zaisťujú minimálne trenie a plynulosť všetkých vašich pohybov, čo sa prejavuje vyššou presnosťou a optimálnym ovládaním myši. Pomocou priloženého softvéru môžete prispôsobiť RGB podsvietenie, upraviť výkon myši alebo jednoducho vytvoriť makrá, aby ste zlepšili svoje herné zručnosti a skóre. Precízny PAW3325 senzor s brutálnym rozlíšením 5000 DPI a 1000Hz odozva v kombinácii so spoľahlivými prepínačmi Huano 20M robí myš SAMURAI najlepšou voľbou pre väčšinu hráčov a herných štýlov. Ergonómia myši je navrhnutá tak, aby spĺňala najbežnejšie požiadavky pokročilých hráčov bez ohľadu na to, aký druh uchopenia používajú pri hraní. Vstavaná dobíjacia batéria (600mAh) podporuje 60 hodín nepretržitej práce. Počet tlačidiel: 6Vstup: DC 5V USB CVstavaná batéria: 600 mAh (Lithium polymérová)Pripojenie: Bezdrôtové 2,4 GHz / USB C - USB APrevádzkový dosah: < 10 mRozhranie: USB konektorSenzor: PAW3325DBRozlíšenie: ≤ 5000 DPIFrekvencia snímania: 125/250/500/1000HzAkcelerácia: 20GMaximálny výkon vysielača pri frekvencii 2,4 GHz - 2,4835 GHz: 1mWNepretržitá prevádzková doba: 60 hodín (bez RGB)Dĺžka kábla: 160 cm (paracord)Rozmery: 126 x 66 x 40 mmHmotnosť: 78g Systémové požiadavky:Port USBWindows 7/8/10 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako YMS 3500BK SAMURAI Myš herný WL YENKEE

YMS 3500WE SAMURAI Myš herný WL YENKEE

YMS 3500WE SAMURAI Myš herný WL YENKEE
Detail

Bezdrôtová herná myš SAMURAI Duálna konektivitaAbsolútne bezchybný senzor PAW3325Programovateľné tlačidlá a RGB podsvietenieSAMURAI je herná myš umožňujúca maximálnu voľnosť a neobmedzený pohyb vďaka bezdrôtovému pripojeniu v pásme 2,4G. Pokiaľ preferujete tradičnejší spôsob pripojenia, môžete túto myš pripojiť káblom. Vstavaná lítium-iónová batéria zaisťuje spoľahlivú a bezproblémovú prevádzku v bezdrôtovom režime. Myš je možné pohodlne nabíjať pomocou dodávaného paracordového USB kábla. Dve veľké nôžky myši vyrobené z PTFE materiálu zaisťujú minimálne trenie a plynulosť všetkých vašich pohybov, čo sa prejavuje vyššou presnosťou a optimálnym ovládaním myši. Pomocou priloženého softvéru môžete prispôsobiť RGB podsvietenie, upraviť výkon myši alebo jednoducho vytvoriť makrá, aby ste zlepšili svoje herné zručnosti a skóre. Precízny PAW3325 senzor s brutálnym rozlíšením 5000 DPI a 1000Hz odozva v kombinácii so spoľahlivými prepínačmi Huano 20M robí myš SAMURAI najlepšou voľbou pre väčšinu hráčov a herných štýlov. Ergonómia myši je navrhnutá tak, aby spĺňala najbežnejšie požiadavky pokročilých hráčov bez ohľadu na to, aký druh uchopenia používajú pri hraní. Vstavaná dobíjacia batéria (600mAh) podporuje 60 hodín nepretržitej práce. Počet tlačidiel: 6Vstup: DC 5V USB CVstavaná batéria: 600 mAh (Lithium polymérová)Pripojenie: Bezdrôtové 2,4 GHz / USB C - USB APrevádzkový dosah: < 10 mRozhranie: USB konektorSenzor: PAW3325DBRozlíšenie: ≤ 5000 DPIFrekvencia snímania: 125/250/500/1000HzAkcelerácia: 20GMaximálny výkon vysielača pri frekvencii 2,4 GHz - 2,4835 GHz: 1mWNepretržitá prevádzková doba: 60 hodín (bez RGB)Dĺžka kábla: 160 cm (paracord)Rozmery: 126 x 66 x 40 mmHmotnosť: 78g Systémové požiadavky:Port USBWindows 7/8/10 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako YMS 3500WE SAMURAI Myš herný WL YENKEE

Samurai Shot Gingerhead nealko 0,5 l (8594184360170)

Samurai Shot Gingerhead nealko 0,5 l (8594184360170)
Detail

Energetický nápoj – objem: 0.5l, nevratné sklo Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Samurai ShotGingerhead, nealkoholický nápoj, 0,5 lNápoj Samurai Shot Gingerhead je vhodný pre všetkých športovcov aj osoby s náročnou fyzickou, alebo psychickou prácou. Obsahuje čerstvý zázvor, kurkumu, citrónovú šťavu aj chilli. Nápoj Samurai Shot je možné konzumovať samotný, zriediť ho sódovkou, alebo džúsom, či s horúcou vodou, čím vznikne teplý čaj, alebo pridať do miešaných nápojov alebo kokteilov.Kľúčové vlastnosti nápoja Samurai Shot GingerheadNealkoholický nápojS príchuťou GingerheadObsahuje čerstvý zázvorSamurai Shot s objemom 0,5 lVhodný pre športovcov aj osoby s náročnou prácouS kurkumou, citrónovou šťavou aj chilliRôzne spôsoby konzumácieZloženieVoda, 10 % čerstvého zázvoru, 10 % trstinový cukor, kurkuma, chilli, citrónová šťava. Ako konzervačná látka: sorban draselný. Výživové údajeEnergetická hodnota: 340 Kj/80 KcalTuky: <0,1 g– z toho nasýtené mastné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Samurai Shot Gingerhead nealko 0,5 l (8594184360170)

Sisalový stĺp pre mačky "De Luxe" béžová ø12x58cm

Sisalový stĺp pre mačky "De Luxe" béžová ø12x58cm
Detail

Charakteristika "De Luxe" sisalový stĺp béžová ø12x58cm: Kvalitný sisalový stĺp doplnený plyšom na oboch stranách pre rozšírenie Nobby Starsystem "De Luxe" pre mačky vo farbe - béžová s rozmermi ø12x58cm. Škrabadlá sú skvelým doplnkom do bytu, ktorý využije aj Vaša mačka. Majú za úlohu chrániť vybavenie bytu pred ostrými mačacími pazúrmi. S rozličnými dielmi od Nobby pre Starsystem "De Luxe" môžete zapojiť svoju fantáziu a vytvoriť pre vašu mačku rozmanitú lezeckú a zábavnú hračku. Ak potrebuje Váš starý mačací strom „upgrade“ alebo máte vlastnú predstavu ako by mal príbytok pre vašu mačku vyzerať, využite diely zo Starsystem "De Luxe". Škrabadlo môže byť kedykoľvek prestavané alebo rozšírené. Mnoho prvkov má viacero otvorov a ponúka tak veľa individuálnych možností na ich kombináciu s inými prvkami systému pre mačacie stromy Starsystem. vysoká kvalita materiálu jednoduchá inštalácia jednotlivých dielov kvalitná sisalová tkanina pre brúsenie pazúrikov mačky Ponúkané náhradné diely sú kompatibilné s väčšinou mačacích stromov od rôznych výrobcov. Farba: béžová Rozmery: ø12x58 cm Materiál: sisalová tkanina, kvalitný plyš Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sisalový stĺp pre mačky "De Luxe" béžová ø12x58cm

TRIXIE Toy carrot sisalová hračka pre hlodavce 20cm

TRIXIE Toy carrot sisalová hračka pre hlodavce 20cm
Detail

Obsah TRIXIE Toy carrot sisalová hračka pre hlodavce 1 ks Charakteristika TRIXIE Toy carrot sisalová hračka pre hlodavce Sisalová mrkvička pre hlodavce. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako TRIXIE Toy carrot sisalová hračka pre hlodavce 20cm

Sisalový stĺp pre mačky "De Luxe" béžová ø12x28cm

Sisalový stĺp pre mačky "De Luxe" béžová ø12x28cm
Detail

Charakteristika "De Luxe" sisalový stĺp béžová ø12x28cm: Kvalitný sisalový stĺp doplnený plyšom na oboch stranách pre rozšírenie Nobby Starsystem "De Luxe" pre mačky vo farbe - béžová s rozmermi ø12x28cm. Škrabadlá sú skvelým doplnkom do bytu, ktorý využije aj Vaša mačka. Majú za úlohu chrániť vybavenie bytu pred ostrými mačacími pazúrmi. S rozličnými dielmi od Nobby pre Starsystem "De Luxe" môžete zapojiť svoju fantáziu a vytvoriť pre vašu mačku rozmanitú lezeckú a zábavnú hračku. Ak potrebuje Váš starý mačací strom „upgrade“ alebo máte vlastnú predstavu ako by mal príbytok pre vašu mačku vyzerať, využite diely zo Starsystem "De Luxe". Škrabadlo môže byť kedykoľvek prestavané alebo rozšírené. Mnoho prvkov má viacero otvorov a ponúka tak veľa individuálnych možností na ich kombináciu s inými prvkami systému pre mačacie stromy Starsystem. vysoká kvalita materiálu jednoduchá inštalácia jednotlivých dielov kvalitná sisalová tkanina pre brúsenie pazúrikov mačky Ponúkané náhradné diely sú kompatibilné s väčšinou mačacích stromov od rôznych výrobcov. Farba: béžová Rozmery: ø12x28 cm Materiál: sisalová tkanina, kvalitný plyš Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sisalový stĺp pre mačky "De Luxe" béžová ø12x28cm

Elektronicky digitálny terč

Elektronicky digitálny terč
Detail

Elektronický 4 bodový terč je fantastický produkt pre každého milovníka penových nábojov. Umožňuje deťom trénovať presnosť bez manuálneho nastavovania cieľov. Dieťa získava zručnosti koordinácie oko-ruka a koncentrácie, pretože zostreľovanie terčov si vyžaduje sústredenie. Deti môžu organizovať strelecké preteky, vďaka ktorým sa naučia súťažou prehrávať a vyhrávať. Terč. má svetelné a zvukové efekty, vďaka ktorým je hra zábavnejšia. Pri trafení terča je počuť zvuk rozbíjania skla alebo potlesk. Okrem toho má digitálne dvojmiestne počítadlo bodov. Každý terč sa po zasiahnutí padne do zadu. Po zostrelení štyroch terčov získavame 1 bod a šetky terče sa automaticky vrátia hore. Terč je vyrobený z plastu. K funkčnosti sú potrebné 3 ks batérii typu AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia)Hračka je vhodná pre deti od 6 rokov.Fungovanie terča: Po zasiahnutí cieľa štít spadne a vydá zvukový efektPo zostrelení 3 štítov sa štíty automaticky zdvihnúPočítadlo strelnice počíta bodyRozmer strelnice:dĺžka: 33 cmšírka: 10 cmvýška: 17 cmRozmer balenia: dĺžka: 35 cmšírka: 6 cmvýška: 11 cmUPOZORNENIE: Sada neobsahuje pištoľ !!! (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Elektronicky digitálny terč

Terč so šípkami

Terč so šípkami
Detail

Hádzanie šípok je populárna spoločenská hra, v ktorej sa počíta s presnosťou a koordináciou oko-ruka. Hra poskytne veľa hodín skvelej zábavy s náznakom súťaženia. Celá súprava je vyrobená z plastu.Hračka je vhodná pre deti od 6 rokovObsahuje:Terč3 šípky3 náhradné hroty na šípkyRozmery:Priemer ciferníka cca 18,5 cmPriemer bodového poľa je cca 15 cmDĺžka šípky cca 14 cmŠípky sú skvelým nápadom na spoločné trávenie času a budú aj zaujímavou vychytávkou v izbe. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Terč so šípkami

Rev'it! Mission Black 42 Topánky

Rev'it! Mission Black 42 Topánky
Detail

Štýlové topánky ponúkajú vynikajúcu bezpečnosť motorkárskych topánok a zároveň moderný dizajn. Sú hybridom medzi pohodlnými teniskami a ochrannými motocyklovými topánkami. Prinášajú to najlepšie z oboch svetov. Topánky majú tepelne tvarované päty a špičky spolu so spevnenými členkami, aby sa zabezpečilo splnenie bezpečnostných požiadaviek. Vložky OrthoLite® umožňujú pohodlie pri jazde po uliciach, alebo pri chôdzi po chodníkoch. Vďaka výbornému odvetrávaniu vám v týchto topánkach bude vždy príjemne. Krajina pôvodu : Vietnam Farba podľa výrobcu : Black Typ aktivity : Moto Veľkosť EU : 42 Pohlavie : Muži Typ aktivity : City/Urban Veková skupina : Dospelý Materiál : Polyamid Veľkosť UK : 8,5 Špecifikácia materiálu : Polyamid Homologizácia : CE Cat.II-EN 13634/2017 Standard cat.II lev.1 Špecifikácia materiálu : Guma Materiál : Guma Navrhnuté v : Holandsko Špecifikácia materiálu : Koža Materiál : Koža Farba : Čierna Veľkosť US : 9,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Rev'it! Mission Black 42 Topánky

Rev'it! Mission Black 44 Topánky

Rev'it! Mission Black 44 Topánky
Detail

Štýlové topánky ponúkajú vynikajúcu bezpečnosť motorkárskych topánok a zároveň moderný dizajn. Sú hybridom medzi pohodlnými teniskami a ochrannými motocyklovými topánkami. Prinášajú to najlepšie z oboch svetov. Topánky majú tepelne tvarované päty a špičky spolu so spevnenými členkami, aby sa zabezpečilo splnenie bezpečnostných požiadaviek. Vložky OrthoLite® umožňujú pohodlie pri jazde po uliciach, alebo pri chôdzi po chodníkoch. Vďaka výbornému odvetrávaniu vám v týchto topánkach bude vždy príjemne. Navrhnuté v : Holandsko Materiál : Koža Špecifikácia materiálu : Koža Typ aktivity : Moto Homologizácia : CE Cat.II-EN 13634/2017 Standard cat.II lev.1 Veľkosť UK : 10 Farba : Čierna Špecifikácia materiálu : Guma Materiál : Guma Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Black Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Vietnam Veľkosť US : 11 Typ aktivity : City/Urban Veľkosť EU : 44 Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyamid (muziker.com)

Podobné produkty ako Rev'it! Mission Black 44 Topánky

Ennio Morricone - The Mission (LP)

Ennio Morricone - The Mission (LP)
Detail

Subžáner : Movie Dekáda interpreta : 1980 - 1989 Dekáda interpreta : 1950 - 1959 Variant : The Mission (Vinyl LP) Typ : LP platňa Vydavateľstvo : Decca Rok vydania : 2016.0 Zloženie setu : 1 ks Krajina interpreta : Taliansko Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Interpret / Téma : Ennio Morricone Balenie obsahuje : LP Dátum vydania : 2016-10-28 Hmotnosť : 180 g Dekáda interpreta : 1970 - 1979 Dekáda interpreta : 1990 - 1999 Dekáda interpreta : 2010 - 2019 Subžáner : Soundtrack Dekáda interpreta : 2020 - 2029 Rýchlosť : 33 1/3 RPM Subžáner : Stage & Screen Dekáda interpreta : 1960 - 1969 Žáner : Classical Dekáda interpreta : 1940 - 1949 Typ : Album Dekáda interpreta : 2000 - 2009 Krajina pôvodu : Európska únia (muziker.com)

Podobné produkty ako Ennio Morricone - The Mission (LP)

Bunda Quiksilver Mission zelená farba

Bunda Quiksilver Mission zelená farba
Detail

Bunda z kolekcie Quiksilver. Model vyrobený z nepremokavého materiálu, ktorý chráni pred chladom a snehom. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bunda Quiksilver Mission zelená farba

Mark Maddox Mission HM0126-57

Mark Maddox Mission HM0126-57
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Mark Maddox Mission HM0126-57

Mark Maddox Mission HC0126-67

Mark Maddox Mission HC0126-67
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Mark Maddox Mission HC0126-67

Mark Maddox Mission HC0126-37

Mark Maddox Mission HC0126-37
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Mark Maddox Mission HC0126-37

Mark Maddox Mission HC0126-57

Mark Maddox Mission HC0126-57
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Mark Maddox Mission HC0126-57

Mark Maddox Mission HM7129-36

Mark Maddox Mission HM7129-36
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Mark Maddox Mission HM7129-36

Mark Maddox Mission HM0136-17

Mark Maddox Mission HM0136-17
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Mark Maddox Mission HM0136-17

Rukka Mission obojok čierny (CHPob0771nad)

Rukka Mission obojok čierny (CHPob0771nad)
Detail

Obojok pre psa – materiál: neoprén a polyamidové lano, šírka popruhu 5cm Obojok pre psov RUKKA bude vaším pomocníkom na prechádzkach so psíkom. Materiálom obojka RUKKA je neoprén a polyamidové lano. Neoprénový obojok je vodoodolný, teda psíka môžete s kľudom nechať zaplávať si. Kľúčové funkcie obojka pre psov Rukka Mission obojok čierny Materiálom je neoprén a polyamidové lano Šírka popruhu obojka pre psa RUKKA: 5 cm Ideálny pre psíkov s obvodom krku od 48 do 53 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Rukka Mission obojok čierny (CHPob0771nad)

Rukka Mission postroj zelený (CHPps0445nad)

Rukka Mission postroj zelený (CHPps0445nad)
Detail

Postroj pre psa, nastaviteľný, na obvod hrudníka od 70cm, šírka popruhu: 2cm, materiál: polyester a neoprén Nechcete svojho psa upínať obojkom okolo krku? Dobre ušitý postroj pre psa pomôže lepšie rozložiť silu u psíkov, ktorí na prechádzke viac ťahajú. Rozmery popruhov na psa RUKKA môžete upravovať, zvieraťu ho dokonale prispôsobíte priamo na telo. Pás má šírku 2 cm. Pokiaľ ide o materiál, postroj pre psa RUKKA tvorí polyester a neoprén s náležitou odolnosťou a jednoduchou údržbou. Podstatné parametre postroja pre psa Rukka Mission postroj zelený Postroj na psa RUKKA rozloží silu ťahu Rukka Mission postroj zelený dovoľuje mierne nastavovať rozmery Materiál postroja: polyester a neoprén Upúta farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Rukka Mission postroj zelený (CHPps0445nad)
Flock II terč na šípky (41372), Funko POP! Animation Samurai Jack S1 - Da Samurai (889698573726), Terč s pistolkou (8592386042580), Elektronický terč digitálny (8592190132873), Kuša + šípy + terč (8592190129019), Samurai Riot (PC) DIGITAL (378138), Fighter boxovací terč čierny (13738), Nerf Flash Strike terč (191726018100), Rukka Mission obojok čierny (CHPob0771nad), Rukka Mission postroj zelený (CHPps0445nad), Chestguard boxovací terč červená-čierna (13739), Krtko - Suchý terč (NOSNÁ POLOŽKA) (ASRT8590331708109), DB 45 terč na šípky (62860), Mission: Apostolic Nuncio in Prague (9788024646961), Playmobil 70765 Porsche Mission E (4008789707659), Rukka Mission obojok čierny S (6413910878517), Rukka Mission obojok čierny L (6413910878531), Rukka Mission obojok čierny M (6413910878524), Rukka Mission postroj zelený S (6413910910668), Rukka Mission postroj zelený XL (6413910910699), Rukka Mission postroj zelený M (6413910910675), Rukka Mission postroj zelený L (6413910910682), Samurai Shot Gingerhead nealko 0,5 l (8594184360170), Terč / Střela (999-00-017-6928-4), Teddies Terč so šípkami 28 cm (8592190312510), Terč 71 cm s loptičkami XXL (8592386111835), Axe Target terč na suchý zips (62984), KAPPA K´Mission KMS44B – moto kufor 44L, KAPPA K´Mission KMS44A - moto kufr 44L, Operation Wolf Returns: First Mission – PS4 (3701529504532)