Mlynček gumovníkové drevo/uh 20 cm whiteline (130198)

Produkt Mlynček gumovníkové drevo/uh 20 cm whiteline (130198) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mlynček gumovníkové drevo/uh 20 cm whiteline (130198) upraviť a produkt hľadať znova.

Mlynček gumovníkové drevo/UH 20 cm WHITELINE (130198)

Mlynček gumovníkové drevo/UH 20 cm WHITELINE (130198)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na soľ, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 5.5 cm Mlynček gumovníkové drevo/UH 20 cm WHITELINE bude praktickým pomocníkom, ktorý vám pomôže namlieť soľ aj ďalšie druhy korenia, a tak pre vás bude dochucovanie jedál hračka. S nastaviteľným mechanizmom si možno vybrať, aké veľké kusy korenia v jedle chcete. Tento model je vyrobený z dreva. Poslúži potom nielen ako pomocník v kuchyni, ale tiež má štýlový dizajn. Balenie obsahuje jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Mlynček gumovníkové drevo/UH 20 cm WHITELINE a jeho rozhodujúce parametre V balení je obsiahnutý jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom ORION si môžete zvoliť veľkosť kusov korenia Materiálom mlynčeka je drevo Priemer ručného mlynčeka na korenie: 5,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mlynček gumovníkové drevo/UH 20 cm WHITELINE (130198) , Mlynček gumovníkové drevo/uh 20 cm whiteline (130198)

Mlynček gumovníkové drevo/UH 15 cm WHITELINE (130197)

Mlynček gumovníkové drevo/UH 15 cm WHITELINE (130197)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie a na čierne korenie, priemer 5 cm Mlynček gumovníkové drevo/UH 15 cm WHITELINE je šikovný pomocník, s ktorým sa vám podarí namlieť soľ či ďalšie korenie v priebehu chvíľky a osvedčí sa vám tak pri varení a dochucovaní jedál. Tento model je vyrobený z dreva. Poslúži vám tak ako pomocník v kuchyni, ale tiež bude štýlovým prvkom. Balenie zahŕňa jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Mlynček gumovníkové drevo/UH 15 cm WHITELINE a jeho rozhodujúce funkcie S využitím mlynčeka sa budete tešiť na každé varenie V balení je dodávaný jeden ručný mlynček na koreniny Materiál mlynčeka: drevo Priemer ručného mlynčeka na korenie: 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mlynček gumovníkové drevo/UH 15 cm WHITELINE (130197) , Mlynček gumovníkové drevo/uh 15 cm whiteline (130197)

Orion Mlynček gumovníkové drevo BLACK v. 15,5 cm

Orion Mlynček gumovníkové drevo BLACK v. 15,5 cm
Detail

Mechanický mlynček z gumovníkového dreva na korenie alebo soľ, ktorý ľahko namelie korenie pri dokončovaní pokrmov, ale dochutí aj hotové jedlá priamo pri stole. Určite si ho obľúbite, čerstvo namleté korenie má o 100% lepšiu chuť aj vôňu.Navyše je v jednoduchom, tmavom dizajne, ktorý zapadne do tradičnej aj modernej domácnosti.Možnosť nastavenia hrubosti mletia pomocou závitu. Má efektívny keramický mlecí mechanizmus. Na plnenie stačí vytiahnuť hornú časť a otvor naplniť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček gumovníkové drevo BLACK v. 15,5 cm , Kesper mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo (13630)

ORION Mlynček gumovníkové drevo BLACK v.. 15,5 cm (130230)

ORION Mlynček gumovníkové drevo BLACK v.. 15,5 cm (130230)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie, na čierne korenie a na soľ, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 4.5 cm, hmotnosť 170g ORION Mlynček gumovníkové drevo BLACK v.. 15,5 cm je praktický kuchynský doplnok, s ktorým môžete namlieť soľ aj ďalšie druhy korenia, a tak pre vás bude dochucovanie jedál hračka. Vzhľadom na nastaviteľný mechanizmus si môžete vybrať, aké hrubé korenie chcete v jedle. Mlynček je z dreva. Poslúži potom nielen ako pomocník v kuchyni, ale bude tiež štýlovým doplnkom. V balení nájdete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie ORION Mlynček gumovníkové drevo BLACK v.. 15,5 cm a jeho zásadné parametre V balení dostanete jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom ORION máte možnosť zvoliť si hrubosť korenia Materiálom mlynčeka je drevo Hmotnosť: 170 g Priemer ručného mlynčeka na korenie má hodnotu 4,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Mlynček gumovníkové drevo BLACK v.. 15,5 cm (130230) , Orion mlynček gumovníkové drevo black v.. 15,5 cm (130230)

ORION Mlynček gumovníkové drevo WOODEN v. 15,5 cm (130229)

Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie, na čierne korenie a na soľ, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 5 cm, hmotnosť 170g ORION Mlynček gumovníkové drevo WOODEN v. 15,5 cm sa pre vás stane pomocníkom, s ktorým sa vám podarí namlieť soľ či ďalšie korenie v priebehu chvíľky a dochucovanie jedál vám tak pôjde od ruky. S nastaviteľným mechanizmom mletia záleží na vás, ako nahrubo korenie preferujete. Tento model je vyrobený z dreva. Funguje potom nielen ako skvelý pomocník v kuchyni, ale tiež je štýlovým doplnkom. Balenie obsahuje jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie ORION Mlynček gumovníkové drevo WOODEN v. 15,5 cm a jeho zásadné funkcie V balení je jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom ORION máte možnosť zvoliť si hrubosť korenia Mlynček tvorí drevo Hmotnosť dosahuje 170 g Priemer ručného mlynčeka na korenie zodpovedá hodnote 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Mlynček gumovníkové drevo WOODEN v. 15,5 cm (130229) , Orion mlynček gumovníkové drevo wooden v. 15,5 cm (130229)

Kesper Mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo (13630)

Kesper Mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo (13630)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 6 cm, hmotnosť 154g Kesper Mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo sa pre vás stane pomocníkom, ktorý vám poslúži na namletie soli, čierneho korenia či iných korenín a príde vám tak vhod pri dochucovaní jedál. Vďaka nastaviteľnému mechanizmu sa môžete rozhodnúť, na akú hrubosť korenie zomeliete Mlynček je zhotovený z dreva. Poslúži vám tak ako pomocník v kuchyni, ale bude tiež štýlovým doplnkom. V balení dostanete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo a jeho základné parametre V balení sa nachádza jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom KESPER máte možnosť vybrať si, aké veľké kusy korenia uprednostňujete Materiál mlynčeka: drevo Hmotnosť predstavuje 154 g Priemer ručného mlynčeka na korenie: 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo (13630) , Kesper mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný (13660)

Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný (13660)

Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný (13660)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný sa pre vás stane pomocníkom, s ktorým môžete namlieť soľ aj ďalšie druhy korenia a uľahčí tak vašu prácu pri varení alebo dochucovaní jedál. S nastaviteľným mechanizmom mletia záleží na vás, aké veľké kusy korenia v jedle chcete. Tento model je vyrobený z dreva. Poslúži potom nielen ako pomocník v kuchyni, ale tiež vyniká štýlovým dizajnom. Balenie zahŕňa jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný a jeho najdôležitejšie funkcie V balení je priložený jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom KESPER si môžete vybrať uprednostňovanú hrubosť korenia Materiálom mlynčeka je drevo (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný (13660) , Kesper mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm (13561)

Kesper Mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm (13561)

Kesper Mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm (13561)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie a na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 6 cm, hmotnosť 310g Kesper Mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm je šikovný pomocník, s ktorým ľahko nameliete soľ aj iné druhy korenia, a tak sa vám osvedčí pri dochucovaní jedál a varení. S nastaviteľným mechanizmom máte možnosť vybrať si, ako nahrubo korenie preferujete. Mlynček je z dreva. Poslúži vám tak ako pomocník v kuchyni, ale bude tiež skvele vyzerať. V balení nájdete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm a jeho podstatné parametre V balení získate jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom KESPER si môžete vybrať, aké veľké kusy korenia chcete Mlynček tvorí drevo Hmotnosť: 310 g Priemer ručného mlynčeka na korenie: 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm (13561) , Orion krájacia doska gumovníkové drevo 35 × 25 × 3,3 cm (142594)

Kesper Stolná sada mlynčeka na korenie a soľničky, výška 13 cm, gumovníkové drevo a nerezová oceľ (13860)

Kesper Stolná sada mlynčeka na korenie a soľničky, výška 13 cm, gumovníkové drevo a nerezová oceľ (13860)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie a na soľ, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 7.5 cm, hmotnosť 299g Kesper Stolná sada mlynčeka na korenie a soľničky, výška 13 cm, gumovníkové drevo a nerezová oceľ je spoľahlivý pomocník, s ktorým sa vám podarí namlieť soľ či ďalšie korenie v priebehu chvíľky, a tak pre vás bude dochucovanie jedál hračka. S nastaviteľným mechanizmom je len na vás, akú hrubosť korenia uprednostňujete. Mlynček je zhotovený z dreva. Osvedčí sa potom nielen ako pomocník v kuchyni, ale bude tiež skvele vyzerať. V balení sa nachádzajú 2 ručné mlynčeky na koreniny. Ručný mlynček na korenie Kesper Stolná sada mlynčeka na korenie a soľničky, výška 13 cm, gumovníkové drevo a nerezová oceľ a jeho dôležité parametre V balení získate 2 ručné mlynčeky na korenie S mlynčekom KESPER máte možnosť vybrať si, aké veľké kusy korenia uprednostňujete Mlynček tvorí drevo Hmotnosť predstavuje 299 g Priemer ručného mlynčeka na korenie: 7,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Stolná sada mlynčeka na korenie a soľničky, výška 13 cm, gumovníkové drevo a nerezová oceľ (13860) , Orion cukornička porc./drevo + lyžička whiteline pr. 9,5 cm (126714)

Orion Mechanický mlynček na korenie a soľ Whiteline, 20 cm

Orion Mechanický mlynček na korenie a soľ Whiteline, 20 cm
Detail

Mechanický mlynček na soľ vám umožní mať vaše obľúbené korenie vždy po ruke. Môžete ho umiestniť na voľnú plochu kuchynskej linky všade tam, kde je práve potrebné. Čerstvo namleté korenie má lepšiu chuť i vôňu. Materiál: gumovníkové drevo, plast, chróm, keramický mlecí mechanizmus mlynčeka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mechanický mlynček na korenie a soľ Whiteline, 20 cm , Orion chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm whiteline biela (152455)

ORION Krájacia doska gumovníkové drevo 35 × 25 × 3,3 cm (142594)

ORION Krájacia doska gumovníkové drevo 35 × 25 × 3,3 cm (142594)
Detail

Doska na krájanie – materiál drevo, hnedá farba, 3,3 × 25 × 35 cm (V׊×D) S krájacou doskou ORION z gumovníkového dreva s dĺžkou 35 cm a šírkou 25 cm je domáce krájanie veľmi jednoduché. Vyrobená je z gumovníkového dreva a môžete na nej pripravovať zeleninu, ovocie, mäso a ďalšie pochutiny. Určite oceníte masívne vyhotovenie, špeciálnu kresbu dreva či praktické úchytky na bokoch. Táto kuchynská doštička je veľmi funkčná a takmer bezúdržbová. Výška tejto dosky je 3,3 cm. Kľúčové vlastnosti krájacej dosky ORION z gumovníkového dreva, dĺžka 35 cmObdĺžniková doska na krájanie ORION na prípravu ovocia, zeleniny, mäsa a ďalších pochutínDoska je dlhá 35 cmKuchynská doštička vyrobená z gumovníkového drevaMasívne vyhotovenie s hrúbkou 3,3 cmBezproblémové čistenie a údržbaÚchyty na bokoch pre pohodlnú manipuláciuŠpeciálna kresba dreva Rozmery:35 × 25 × 3,3 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Krájacia doska gumovníkové drevo 35 × 25 × 3,3 cm (142594) , Mlynček sklo/uh na koreniny low (130185)

Mlynček na korenie ORION Whiteline 15cm

Mlynček na korenie ORION Whiteline 15cm
Detail

Kvalitní Mlynček na korenie ORION Whiteline 15cm z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mlynčeky na korenie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie ORION Whiteline 15cm , Mlynček nerez/uh soľ + korenie duo (130181)

Mlynček na korenie ORION Whiteline 20cm

Mlynček na korenie ORION Whiteline 20cm
Detail

Kvalitní Mlynček na korenie ORION Whiteline 20cm z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mlynčeky na korenie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie ORION Whiteline 20cm , Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm (130167)

Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA (152455)

Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA (152455)
Detail

Chlebník – materiál: drevo, rozmery 180×390×275mm (V×D×H), biela farba Praktický chlebník Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA sa postará, aby pečivo zostalo dlhšie čerstvé. Chlebník je tvorený z populárneho dreva. Základňu chlebníka vytvára drevená konštrukcia. Veko zhotovené z dreva potom ochráni vaše potraviny pred vlhkosťou a usychaním. Rozmery boxu na chlieb ORION zodpovedajú hodnotám 180 × 390 × 275 mm. Biela farba dodá chlebníku na elegancii a tak z neho bude pekný a praktický doplnok zároveň. Chlebník Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA a jeho zásadné vlastnosti Chlebník tvorí drevo Pečivo si vďaka chlebníku udrží čerstvosť dlhšiu dobu Chlebník stojí na základni z dreva Veko tvorené drevom nedovolí, aby sa do chlebníka dostal vzduch Proporcie Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA: 180 × 390 × 275 mm Biela dodá nádobe na chlieb na estetike (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA (152455) , Orion mlynček al/uh elektrický na korenie v. 22,2 cm (130225)

Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm

Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm
Detail

Ručný nehrdzavejúci mlynček na kávu v čiernej prevedení tela čerstvo namelie zrnkovú kávu. Taká káva bude iný level ako balená mletá káva. Zaručuje efektívne mletie, aby ste si vychutnali arómu a chuť kávy doma a aj na dovolenke alebo v práci.Plnenie v hornej časti pod kľučkou, ktorá sa ľahko nasadzuje a sníma. Hrubosť mletia si môžete ľahko regulovať pomocou prstenca v strednej časti. Číslo 1 umožní prípravu veľmi jemnej kávy, naopak otočením k číslu 8 docielite hrubé mletie. To je spôsobené posunom oboch častí keramického mlecieho mechanizmu k sebe alebo od seba.Bude aj dizajnovou záležitosťou, je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/8 ss, opatrenej čiernym nástrekom, spodná nádoba, kam padá káva, je sklenená, kľučka je hliníková s dreveným úchytom, ktorý umožní pevné uchopenie a mletie. Podľa potreby je možné mlynček umyť v teplej vode so saponátom, opláchnuť a nechať riadne vyschnúť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm , Orion mlynček nerez/uh elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)

Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm (130223)

Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm (130223)
Detail

Mlynček na kávu – ručný, keramický mlecí mechanizmus, materiál tela nerez, rozmery 16,5 × 6 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,36 kg, strieborná farba Kávu si najlepšie vychutnáte, ak je čerstvo namletá. Ručný mlynček na kávu ORION je skrátka povinnou výbavou každého milovníka kávy. Nie je z plastu, ale z ušľachtilých materiálov, takže spraví dobrý dojem aj na pohľad. Mlynček na kávu Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm je ideálnym pomocníkom k zariadeniam ako je aeropress či dripper. Materiálom tela mlynčeka na kávu je: Nerez (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm (130223) , Kesper mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo (13601)

Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)

Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)
Detail

Dóza materiál: porcelán, vhodné do umývačky, rozmery: 9.5 cm×9.5 cm×8 cm, 1 ks Prajete si udržať potraviny dlho čerstvé, prípadne s nimi často cestujete? Potom by ste mali zvážiť zaobstaranie dózy na potraviny ORION. Materiálom jej tela je porcelán. Porcelánové dózy sa budú hodiť do vašej kuchyne. Nemusíte ju ručne umývať, lebo môže ísť aj do umývačky. Dôležité prednosti dózy na potraviny Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm Dóza na potraviny od výrobcu ORION sa postará o dlhšiu životnosť vašich potravín Materiál: porcelán Rozmery: 8 × 9,5 × 9,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714) , Kesper elektrický nerezový mlynček na korenie 20 cm (13730)

Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)

Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)
Detail

Elektrický mlynček na korenie – na korenie alebo soľ, napájanie na 6 ks 1.5V AAA batérií (nie sú súčasťou), možnosť nastavenia hrubosti mletia pomocou závitu v dolnej časti mlynčeka, keramický mlecí mechanizmus, materiál: nerez 201, plast (PMMA = plexisklo), plast (ABS), hliník, keramický mlynček, chrómované viečko, rozmery: pr. 5.5cm, v. 21.5cm Tento elektrický pomocník do domácnosti ľahko a rýchlo namelie soľ, korenie a iné korenie alebo sušené bylinky. Nerezový mlynček ORION v tmavosivej farbe má ergonomický tvar, preto sa s ním pohodlne pracuje a veľmi jednoducho sa ovláda jednoduchým stlačením tlačidla v hornej časti. Elektrický mlynček na korenie, soľ alebo iné korenie s keramickým mlecím mechanizmom umožňuje nastavenie hrubosti mletia pomocou otáčania obvodovej dolnej časti. Množstvo korenia môžete ľahko skontrolovať vďaka transparentnej časti z plexiskla. Prístroj pracuje na 6 kusov 1,5 V AAA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Elektrický... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224) , Kesper mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl (13501)

Orion Mlynček AL/UH elektrický na korenie v. 22,2 cm (130225)

Orion Mlynček AL/UH elektrický na korenie v. 22,2 cm (130225)
Detail

Elektrický mlynček na korenie – na korenie alebo soľ, napájanie na 6 ks 1.5V AAA batérií (nie sú súčasťou), možnosť nastavenia hrubosti mletia pomocou otáčania obvodovej dolnej časti mlynčeka, keramický mlecí mechanizmus, materiál: hliník, plast (PMMA = plexisklo), plast (ABS), keramický mlynček, rozmery: pr. 4.2cm, v. 22.2cm Tento elektrický pomocník do domácnosti ľahko a rýchlo namelie soľ, korenie a iné korenie alebo sušené bylinky. Hliníkový mlynček ORION v tmavosivej farbe má ergonomický tvar, preto sa s ním pohodlne pracuje a veľmi jednoducho sa ovláda jednoduchým stlačením tlačidla v hornej časti. Elektrický mlynček na korenie, soľ alebo iné korenie s keramickým mlecím mechanizmom umožňuje nastavenie hrubosti mletia pomocou otáčania obvodovej dolnej časti. Množstvo korenia môžete ľahko skontrolovať vďaka transparentnej časti z plexiskla. Prístroj pracuje na 6 kusov 1,5 V AAA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Elektrický mlynček ORION má... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček AL/UH elektrický na korenie v. 22,2 cm (130225) , Orion vrecko cukrárske uh 20 ks 39,5 cm (142242)

Orion Mlynček sklo/UH na korenie

Orion Mlynček sklo/UH na korenie
Detail

Mlynček mechanický na korenie veľmi ľahko čerstvo namelie korenie pri dokončovaní pokrmov, ale aj dochutí hotové jedlá priamo pri stole. Možnosť nastavenia hrubosti mletia pomocou závitu. Keramický mlecí mechanizmus. Nedoťahujte úplne závit na nastavenie hrubosti mletia, hrozí odlúpnutie krúžku pokrývajúceho keramický závit. Sklenenú časť možno umývať v umývačke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček sklo/UH na korenie , Orion vrecko cukrárske uh 20 ks 29,5 cm (142241)

ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 29,5 cm (142241)

ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 29,5 cm (142241)
Detail

Zdobička – na zdobenie perníkov aj iných sladkých, poprípade aj slaných dobrôt, súprava 20 kusov, sami si odstrihnutím špičky vytvoríte taký široký otvor na zdobenie krémom či nátierkou, aký budete potrebovať, jednorazové aj opakované použitie, materiál: plast, rozmery: 29.5×33×16.5cm Cukrárske vrecko je určite skvelým pomocníkom pri zdobení tort alebo iných dobrôt krémom. A ako ho používať? Stačí odstrihnúť špičku a vytvoriť tak otvor na zdobenie. Môžete ho používať jednorazovo alebo ho uskladniť na ďalšie použitie. Vrecko určite oceníte aj pri výrobe jednohubiek. Kľúčové vlastnosti cukrárskeho vrecka ORION – UH, 20 ks 29,5 cmPraktický pomocník pri zdobení tort a zákuskov Nutné odstrihnúť špičku Jednorazové aj opakované použitieMateriál: plast Rozmery: 29,5 × 33 × 16,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 29,5 cm (142241) , Orion vrecko cukrárske uh 20 ks 34,5 cm (142231)

ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 34,5 cm (142231)

ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 34,5 cm (142231)
Detail

Zdobička – na zdobenie perníkov aj iných sladkých, poprípade aj slaných dobrôt, súprava 20 kusov, sami si odstrihnutím špičky vytvoríte taký široký otvor na zdobenie krémom či nátierkou, aký budete potrebovať, jednorazové aj opakované použitie, materiál: plast, rozmery: d. 34.5cm, š. 21cm Cukrárske vrecko je určite skvelým pomocníkom pri zdobení tort alebo iných dobrôt krémom. A ako ho používať? Stačí odstrihnúť špičku a vytvoriť tak otvor na zdobenie. Môžete ho používať jednorazovo alebo ho uskladniť na ďalšie použitie. Vrecko určite oceníte aj pri výrobe jednohubiek. Kľúčové vlastnosti cukrárskeho vrecka ORION – UH, 20 ks 34,5 cmPraktický pomocník pri zdobení tort a zákuskov Nutné odstrihnúť špičku Jednorazové aj opakované použitieMateriál: plast Rozmery: 34,5 × 21 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 34,5 cm (142231) , Orion doštička na krájanie uh 31 × 20 cm (140470)

ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 39,5 cm (142242)

ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 39,5 cm (142242)
Detail

Zdobička – na zdobenie perníkov aj iných sladkých, poprípade aj slaných dobrôt, súprava 20 kusov, sami si odstrihnutím špičky vytvoríte taký široký otvor na zdobenie krémom či nátierkou, aký budete potrebovať, jednorazové aj opakované použitie, materiál: plast, rozmery: 39.5×45×25cm Cukrárske vrecko je určite skvelým pomocníkom pri zdobení tort alebo iných dobrôt krémom. A ako ho používať? Stačí odstrihnúť špičku a vytvoriť tak otvor na zdobenie. Môžete ho používať jednorazovo alebo ho uskladniť na ďalšie použitie. Vrecko určite oceníte aj pri výrobe jednohubiek. Kľúčové vlastnosti cukrárskeho vrecka ORION – UH, 20 ks 39,5 cmPraktický pomocník pri zdobení tort a zákuskov Nutné odstrihnúť špičku Jednorazové aj opakované použitieMateriál: plast Rozmery: 39,5 × 45 × 25 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 39,5 cm (142242) , Orion sitko uh white jemné pr. 20 cm (124403)

Mlynček sklo/UH na koreniny LOW (130185)

Mlynček sklo/UH na koreniny LOW (130185)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál plast, na korenie a na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 6.5 cm Mlynček sklo/UH na koreniny LOW je spoľahlivý mlynček, s ktorým sa vám podarí namlieť soľ či ďalšie korenie v priebehu chvíľky, a tak sa vám osvedčí pri dochucovaní jedál a varení. S nastaviteľným mechanizmom je len na vás, aké veľké kusy korenia v jedle chcete. Plastová konštrukcia sa postará o to, že bude mlynček ľahký a bude aj dobre vyzerať. V balení sa nachádza jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Mlynček sklo/UH na koreniny LOW a jeho zaujímavé prednosti V balení je dodávaný jeden ručný mlynček na koreniny S mlynčekom ORION si sami vyberiete, ako nahrubo chcete zrnká namlieť Mlynček tvorí plast Priemer ručného mlynčeka na korenie má hodnotu 6,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mlynček sklo/UH na koreniny LOW (130185) , Orion chlebník plech/bambus 42x24x16,5 cm whiteline (152460)

Mlynček nerez/UH soľ + korenie DUO (130181)

Mlynček nerez/UH soľ + korenie DUO (130181)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál plast, na čierne korenie a na soľ, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 5 cm Mlynček nerez/UH soľ + korenie DUO je praktický pomocník, s ktorým ľahko nameliete soľ aj iné druhy korenia, a tak pre vás bude dochucovanie jedál hračka. S nastaviteľným mechanizmom mletia záleží na vás, akú hrubosť korenia uprednostňujete. Plastová konštrukcia zaručí, že bude mlynček ľahký a bude aj dobre vyzerať. V balení nájdete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Mlynček nerez/UH soľ + korenie DUO a jeho dôležité parametre V balení je jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom ORION si môžete vybrať, aká hrubosť korenia vám najviac vyhovuje Mlynček tvorí plast Priemer ručného mlynčeka na korenie zodpovedá hodnote 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mlynček nerez/UH soľ + korenie DUO (130181) , Nôž kuchynský nerez/titán/uh titan chef 20 cm (831142)

Banquet Mlynček na korenie gravitačný EXCELLENT, 20 cm

Banquet Mlynček na korenie gravitačný EXCELLENT, 20 cm
Detail

Elektrický gravitačný mlynček na korenie je dodávaný v čiernej farbe s matnou povrchovou úpravou, zásobník na korenie je z transparentného plastu – akrylu. Vnútornú časť mlynčeka tvorí keramická mlecia mechanika, zdroj napájania 6x AAA (tužkové) batéria, ktoré nie sú súčasťou balenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Mlynček na korenie gravitačný EXCELLENT, 20 cm , Orion cedidlo silikón / uh kemp skladacie priemer 20 cm (124471)

Adhoc Sada mlynčekov TEXTURA GRANDE 20 cm (MP47)

Adhoc Sada mlynčekov TEXTURA GRANDE 20 cm (MP47)
Detail

Mlynček na korenie – hmotnosť 900g, materiál telo–drevo dub, typ mlynčeka mechanický, mlecí mechanizmus keramika Súprava mlynčekov od nemeckého výrobcu Adhoc bude ozdobou vášho prestretého stola. Mechanické mlynčeky sú určené na soľ a korenie. Sú vyrobené z moreného dubového dreva, ktoré svojou textúrou pôsobí veľmi elegantne. Vďaka keramickému mleciemu mechanizmu okamžite dochutia vaše obľúbené pokrmy. Mlynčeky sú vysoké 20 cm a vážia 900 g.Kľúčové vlastnosti súpravy mlynčekov Adhoc TEXTURA GRANDEMechanické mlynčekyElegantný vzhľadMlynčeky Adhoc sú určené na soľ a korenieKeramický mlecí mechanizmusVyrobené z moreného dubového drevaMlynčeky Adhoc majú hmotnosť 900 gVeľkosť 20 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Adhoc Sada mlynčekov TEXTURA GRANDE 20 cm (MP47) , Orion miska zapekacie sklo/uh viečko 20 × 15 cm (124759)

Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm (130167)

Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm (130167)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie a na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 0.5 cm, hmotnosť 230g Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm bude praktickým pomocníkom, s ktorým dokážete namlieť soľ, čierne korenie či iné koreniny, a tak sa vám bude hodiť na dochucovanie jedál. Vzhľadom na nastaviteľný mechanizmus si môžete vybrať, ako nahrubo korenie preferujete. Mlynček je z dreva. Funguje potom nielen ako skvelý pomocník v kuchyni, ale bude tiež skvelým dizajnovým doplnkom. V balení získate jeden ručný mlynček na koreniny. Ručný mlynček na korenie Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm a jeho dôležité funkcie V balení je jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom ORION máte možnosť zvoliť si hrubosť korenia Materiálom mlynčeka je drevo Hmotnosť: 230 g Priemer ručného mlynčeka na korenie má hodnotu 0,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm (130167) , Orion košík uh art 30 × 20 × 11 cm biely (731611)

Orion Cedidlo silikón/UH KEMP skladacie pr. 20 cm

Orion Cedidlo silikón/UH KEMP skladacie pr. 20 cm
Detail

Praktické skladacie silikónové cedidlo s praktickou rukoväťou z PP plastu využijete na cedenie najrôznejších potravín v kuchyni. Jeho výhodou je tvarovateľná cediaca časť, pri ukladaní ju zatlačíte a pri uložení v zásuvke nezaberie toľko miesta ako bežné cedidlo.Skvelý pomocník do karavanov, kempov, na chatu aj do kuchyne na každodenné použitie, odolá teplotám až do 100 °C, takže pohodlne precedíte, na čo si spomeniete, napríklad cestoviny či varenú zeleninu.Možnosť zavesenia. Vhodný na umývanie v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cedidlo silikón/UH KEMP skladacie pr. 20 cm , Orion košík uh art 30 × 20 × 11 cm sivý (731612)

ORION Doštička na krájanie UH 31 × 20 cm (140470)

ORION Doštička na krájanie UH 31 × 20 cm (140470)
Detail

Lopárik s uchom na zavesenie využijete pre krájanie najrôznejších pokrmov. Vďaka materiálu, z ktorého je zhotovené, neprijíma pachy z predchádzajúcich potravín, skvele sa hodí aj pre krájanie keramickými nožmi. Materiál: plast - vzhľad ““ granit ““. Rozmery: 31x20x0,7 cm. Prkénko ORION UH najde uplatnění v každé kuchyni na krájení nejrůznějších surovin a pokrmů. Vyrobeno je z velmi kvalitního plastu, díky němuž neabsorbuje pachy z předchozích krájených potravin. Nabízí granitový vzhled a je obzvláště vhodné i pro krájení keramickými noži. Prkénko ORION UH se stane vaším nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Klíčové vlastnosti krájecího prkénka ORION UH 31 × 20 cmPrkénko určeno na krájení nejrůznějších surovin a pokrmůVyrobeno z velmi kvalitního plastuNeabsorbuje pachy z předchozích krájených potravinPrkénko ORION UH je vhodné i pro krájení keramickými nožiBarevné provedení: bílo-šedé Rozměry:31 × 20 × 0,7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Doštička na krájanie UH 31 × 20 cm (140470) , Orion zrkadlo uh/bambus whitney 18 × 20 cm stojanček (510152)

Kesper Elektrický nerezový mlynček na korenie 20 cm (13730)

Kesper Elektrický nerezový mlynček na korenie 20 cm (13730)
Detail

Elektrický mlynček na korenie – výška 20cm, priemer 6.5cm, elektrický mlynček, nerezový, automatické vypnutie mlecieho mechanizmu pri otočení mlynčeka, keramický mlecí mechanizmus, jemné alebo hrubé mletie, vhodný aj na soľ a iné korenie Chcete mať poruke vždy čerstvo pomleté korenie? K tomu vám skvele poslúži elektrický mlynček nemeckej značky Kesper. Dizajnový mlynček na korenie je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Zomlieť v ňom môžete ale aj iné korenie. Elektrický mlynček Kesper je vybavený funkciou START/STOP, ktorá automaticky zaistí vypnutie a zapnutie mlynčeka. Stačí ho len nakloniť. Vysoko kvalitný mlecí mechanizmus je zhotovený z keramiky a môžete si zvoliť hrubosť mletia. Medzi ďalšie výhody moderného mlynčeka Kesper patrí priehľadný priezor. Vďaka nemu budete mať vždy kontrolu nad zostávajúcim množstvom korenia. Údržba je veľmi jednoduchá. Mlynček jednoducho založíte a umyjete. Kľúčové vlastnosti elektrického mlynčeka Kesper s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Elektrický nerezový mlynček na korenie 20 cm (13730)

Kesper Mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl (13501)

Kesper Mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl (13501)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál akryl, na korenie a na čierne korenie Kesper Mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl je šikovný mlynček, s ktorým dokážete ľahko namlieť soľ, čierne korenie aj ďalšie koreniny, a tak ho využijete pri varení a dochucovaní jedál. Priehľadný akryl zaistí, že stále budete mať prehľad, ktoré korenie vnútri máte. V balení dostanete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl a jeho významné vlastnosti Za pomoci mlynčeka bude radosť dochucovať uvarené jedlo V balení dostanete jeden ručný mlynček na korenie Mlynček tvorí akryl (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl (13501)

Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo (13601)

Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo (13601)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 5.8 cm Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo je praktický pomocník, ktorý slúži na namletie soli či ďalšieho korenia a bude teda takisto skvelým pomocníkom pri varení alebo finálnom dochucovaní jedál. S nastaviteľným mechanizmom je len na vás, aké hrubé korenie chcete v jedle. Mlynček je z dreva. Osvedčí sa potom nielen ako pomocník v kuchyni, ale bude tiež skvele vyzerať. V balení dostanete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo a jeho kľúčové parametre V balení je dodávaný jeden ručný mlynček na koreniny S mlynčekom KESPER máte možnosť vybrať si, aké veľké kusy korenia uprednostňujete Mlynček tvorí drevo Priemer ručného mlynčeka na korenie zodpovedá hodnote 5,8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo (13601)

Orion Zrkadlo UH/bambus WHITNEY 18 × 20 cm stojanček (510152)

Orion Zrkadlo UH/bambus WHITNEY 18 × 20 cm stojanček (510152)
Detail

Kozmetické zrkadlo stolné, materiál sklo, zväčšenie 3× Kozmetické zrkadlo, ktoré umiestnite na stôl Orion Zrkadlo UH/bambus WHITNEY 18 × 20 cm stojanček zaistí praktické využitie v každej domácnosti. Zväčšiť obraz vie až 3×. Materiálom kozmetického zrkadla je sklo. Základné vlastnosti kozmetického zrkadla Orion Zrkadlo UH/bambus WHITNEY 18 × 20 cm stojanček Stolné zrkadlo na líčenie je praktickým doplnkom Zvládne zväčšiť obraz až 3× Použitý materiál je sklo (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Zrkadlo UH/bambus WHITNEY 18 × 20 cm stojanček (510152)

Nôž kuchynský nerez/titán/UH TITAN CHEF 20 cm (831142)

Nôž kuchynský nerez/titán/UH TITAN CHEF 20 cm (831142)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 20cm, kuchársky nôž, materiál rukoväti: plast Výborný kuchynský nôž bude nenahraditeľným komponentom vašej kuchárskej výbavy. Kuchársky nôž od spoločnosti ORION sa skvele hodí na spracovanie všetkých typov surovín, od tvrdej zeleniny až po jemný syr. Má veľmi ostrú čepeľ robenú z poctivej ocele. Dĺžka tejto čepele je celých 20 cm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z nedobytného plastu je ideálne vyvážená a navyše dobre sadne do vašej ruky. Základné funkcie kuchynského noža Nôž kuchynský nerez/titán/UH TITAN CHEF 20 cm Ostrie vyrobené z kvalitnej a žiadanej ocele Kuchynský nôž Nôž kuchynský nerez/titán/UH TITAN CHEF 20 cm má čepeľ s celkovou dĺžkou 20 cm Plastová rukoväť z veľmi odolného materiálu Typ: kuchársky nôž (alza.sk)

Podobné produkty ako Nôž kuchynský nerez/titán/UH TITAN CHEF 20 cm (831142)

Kela Mechanický mlynček na soľ a korenie KAJA, 20 cm

Kela Mechanický mlynček na soľ a korenie KAJA, 20 cm
Detail

Mlynček na soľ a korenie KAJA vyrobený z agátového dreva s vysoko kvalitným keramickým systémom GrushGrind a nastaviteľnou hrubosťou mletia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Mechanický mlynček na soľ a korenie KAJA, 20 cm

Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 26 cm

Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 26 cm
Detail

Sú to práve maličkosti, ktoré tvoria príjemné prostredie našich domácností. Poličky, kuchynské nástroje, držiaky i košíky či odkvapávače. Využite každé zákutie svojho domova na maximum. Značka Metaltex prináša praktické riešenia pre menšie kuchyne i kúpeľne. Dajte svojim veciam poriadok. Uvidíte, že aj upratovanie bude jednoduchšie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 26 cm

Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 21 cm

Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 21 cm
Detail

Sú to práve maličkosti, ktoré tvoria príjemné prostredie našich domácností. Poličky, kuchynské nástroje, držiaky i košíky či odkvapávače. Využite každé zákutie svojho domova na maximum. Značka Metaltex prináša praktické riešenia pre menšie kuchyne i kúpeľne. Dajte svojim veciam poriadok. Uvidíte, že aj upratovanie bude jednoduchšie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 21 cm

Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 17 cm

Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 17 cm
Detail

Sú to práve maličkosti, ktoré tvoria príjemné prostredie našich domácností. Poličky, kuchynské nástroje, držiaky i košíky či odkvapávače. Využite každé zákutie svojho domova na maximum. Značka Metaltex prináša praktické riešenia pre menšie kuchyne i kúpeľne. Dajte svojim veciam poriadok. Uvidíte, že aj upratovanie bude jednoduchšie. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie z dreva gumovníka Metaltex, výška 17 cm

ORION Vrecko zdobiace UH d. 29,5 cm 20 ks

ORION Vrecko zdobiace UH d. 29,5 cm 20 ks
Detail

Sada transparentných zdobiacich vrecúšok je určená na zdobenie perníčkov, zákuskov, cukroviniek i tort. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vrecko zdobiace UH d. 29,5 cm 20 ks

ORION Vrecko zdobiace UH d. 39,5 cm 20 ks

ORION Vrecko zdobiace UH d. 39,5 cm 20 ks
Detail

Sada transparentných zdobiacich vrecúšok je určená na zdobenie perníčkov, zákuskov, cukroviniek i tort. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vrecko zdobiace UH d. 39,5 cm 20 ks

ORION Vrecko zdobiace UH d. 34,5 cm 20 ks

ORION Vrecko zdobiace UH d. 34,5 cm 20 ks
Detail

Sada 20 kusov. Sami si odstrihnutím špičky vytvoríte tak široký otvor na zdobenie krémom či nátierkou, ako budete potrebovať. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Vrecko zdobiace UH d. 34,5 cm 20 ks

Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 16,5 cm (13620)

Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 16,5 cm (13620)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie a na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 5 cm, hmotnosť 140g Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 16,5 cm je skvelý pomocník do kuchyne, s ktorým v priebehu chvíľky nameliete soľ, čierne korenie aj ďalšie koreniny, a tak sa vám osvedčí pri dochucovaní jedál a varení. S nastaviteľným mechanizmom máte možnosť vybrať si, akú hrubosť bude mať korenie v jedle. Tento model je vyrobený z dreva. Funguje potom nielen ako skvelý pomocník v kuchyni, ale tiež je štýlovým doplnkom. Počítať môžete s jedným ručným mlynčekom na korenie v balení. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 16,5 cm a jeho základné vlastnosti V balení sa nachádza jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom KESPER si môžete vybrať, aké veľké kusy korenia chcete Materiál mlynčeka: drevo Hmotnosť predstavuje 140 g Priemer ručného mlynčeka na korenie zodpovedá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 16,5 cm (13620)

Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 26,5 cm (13622)

Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 26,5 cm (13622)
Detail

Ručný mlynček na korenie materiál drevo, na korenie a na čierne korenie, nastaviteľná hrubosť mletia, priemer 6 cm, hmotnosť 355g Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 26,5 cm bude praktickým pomocníkom, s ktorým precízne nameliete soľ, čierne korenie aj iné druhy korenia a bude sa vám tak hodiť pri varení a dochucovaní jedál. S nastaviteľným mechanizmom je len na vás, ako nahrubo korenie preferujete. Mlynček je zhotovený z dreva. Poslúži potom nielen ako pomocník v kuchyni, ale tiež vyniká štýlovým dizajnom. V balení dostanete jeden ručný mlynček na korenie. Ručný mlynček na korenie Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 26,5 cm a jeho najdôležitejšie parametre Balenie obsahuje jeden ručný mlynček na korenie S mlynčekom KESPER si môžete vybrať uprednostňovanú hrubosť korenia Materiálom mlynčeka je drevo Hmotnosť predstavuje 355 g Priemer ručného mlynčeka na korenie má hodnotu 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Mlynček na korenie z gumovníkového dreva – tmavý, výška 26,5 cm (13622)

ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 20 × 15 cm (124759)

ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 20 × 15 cm (124759)
Detail

Zapekacia misa – s vekom, sklenená, hranatá, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, maximálna teplota do 220 °C, rozmery 7 × 15 × 20 cm (V׊×D), objem 1 l, priehľadné vyhotovenie Pokukujete po novom kúsku, ktorý skvele zapadne medzi váš existujúci kuchynský riad? Obsiahne 1 l, pri šírke 200 mm. Pokiaľ váš výber ovplyvňuje aj jej vzhľad, je nutné vziať do úvahy to, že má klasický dizajn. Rozhodujúce parametre misky Miska zapekacia sklo/UH viečko 20 × 15 cm Určenie: omáčka, ovocie, polievka a šalát Miska ORION sa hodí do umývačky Jej vzhľad zvýrazňuje klasický dizajn Priemer misky ORION: 200 mm Jej objem je 1 l (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 20 × 15 cm (124759)

Orion Chlebovka plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE

Orion Chlebovka plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE
Detail

Jednoduché a pritom veľmi štýlové riešenie, ako ukladať čerstvé pečivo, bude biela plechová chlebovka. Stane sa dominantou na rustikálnej aj minimalisticky riešenej kuchynskej linke alebo komode v kuchyni a jedálni. Pečivo v nej neoschne a neokorá, ideálne uložené v bavlnených vreckách. Má výklopné veko s bambusovou rukoväťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Chlebovka plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 15 cm WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 15 cm WHITELINE
Detail

Dobre uskladnené potraviny, ktoré si uchovajú svoju kvalitu, nezvlhnú a nevysypú sa, sú základom prípravy jedál i nápojov. Preto je tu hladká biela plechová dóza s objemom 1300 ml s bambusovým viečkom so silikónovým tesnením.Do nej je možné uložiť ako sušené ovocie, orechy a cereálie, tak aj ryžu, cestoviny, strúhanku, celé balenie múky alebo strukovín. A v dielni alebo detskej izbe sa dovnútra zmestia šijacie potreby, korálky alebo pastelky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dóza plech/bambus 15 cm WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 12,5 cm WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 12,5 cm WHITELINE
Detail

Dobre uskladnené potraviny, ktoré si uchovajú svoju kvalitu, nezvlhnú a nevysypú sa, sú základom prípravy jedál i nápojov. Preto je tu hladká biela plechová dóza s objemom 800 ml s bambusovým viečkom so silikónovým tesnením.Do nej je možné uložiť ako kávu, kakao, sypaný alebo bylinkový čaj, tak aj sušené ovocie, cereálie, tetoviny, závarku do polievky alebo strukoviny. A v dielni alebo detskej izbe sa dovnútra zmestia gombíky, šijacie potreby, korálky alebo sada voskoviek. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dóza plech/bambus 12,5 cm WHITELINE

Mlynček na soľ z kaučukovníkového dreva T&G Woodware Capstan, výška 15 cm

Mlynček na soľ z kaučukovníkového dreva T&G Woodware Capstan, výška 15 cm
Detail

Za tento mlynček sa rozhodne nebudete hanbiť. Pokojne ho vystavte doprostred jedálenského stola a nechajte hostí, nech sa ním najskôr pokochajú a potom ho aj použijú na dochutenie svojho jedla. T&G Woodware z anglického Bristolu skrátka vie, ako urobiť z kuchyne skvostné miesto. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na soľ z kaučukovníkového dreva T&G Woodware Capstan, výška 15 cm

TORO Varecha okrúhla 20 cm, drevo

TORO Varecha okrúhla 20 cm, drevo
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Varecha okrúhla 20 cm, drevo
Mlynček gumovníkové drevo/UH 20 cm WHITELINE (130198), Mlynček gumovníkové drevo/UH 15 cm WHITELINE (130197), Kesper Mlynček na korenie 14 cm, gumovníkové drevo (13630), ORION Mlynček gumovníkové drevo BLACK v.. 15,5 cm (130230), ORION Mlynček gumovníkové drevo WOODEN v. 15,5 cm (130229), Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, gumovníkové drevo, lakovaný (13660), Kesper Mlynček na soľ a korenie, gumovníkové drevo s priehľadným telom, výška 22 cm (13561), ORION Krájacia doska gumovníkové drevo 35 × 25 × 3,3 cm (142594), Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714), Orion Chlebník drevo 39 × 28 × 18 cm WHITELINE BIELA (152455), Mlynček sklo/UH na koreniny LOW (130185), Mlynček nerez/UH soľ + korenie DUO (130181), Mlynček drevo na koreniny v. 21 cm (130167), Orion Mlynček AL/UH elektrický na korenie v. 22,2 cm (130225), Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224), Kesper Mlynček na korenie 16,5 cm, bambusové drevo (13601), Kesper Elektrický nerezový mlynček na korenie 20 cm (13730), Kesper Mlynček na korenie 20 cm, priehľadný akryl (13501), ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 39,5 cm (142242), ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 29,5 cm (142241), ORION Vrecko cukrárske UH 20 ks 34,5 cm (142231), ORION Doštička na krájanie UH 31 × 20 cm (140470), ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 20 cm (124403), Orion Chlebník plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE (152460), Nôž kuchynský nerez/titán/UH TITAN CHEF 20 cm (831142), Orion Cedidlo silikón / UH KEMP skladacie priemer 20 cm (124471), ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 20 × 15 cm (124759), Orion Košík UH Art 30 × 20 × 11 cm biely (731611), Orion Košík UH Art 30 × 20 × 11 cm sivý (731612), Orion Zrkadlo UH/bambus WHITNEY 18 × 20 cm stojanček (510152)