Nuk flash 256380

Produkt Nuk flash 256380 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nuk flash 256380 upraviť a produkt hľadať znova.

NUK FLASH 256380

NUK FLASH 256380
Detail

Obsah NUK Baby TEPLOMER Flash detský, bezdotykový, digitálny: NUK Baby TEPLOMER Flash detský, bezdotykový, digitálny, 1ks Charakteristika NUK Baby TEPLOMER Flash detský, bezdotykový, digitálny: Detský teplomer pre meranie telesnej teploty pomocou infračerveného senzora. Spoľahlivé meranie pre bezpečný pocit. Bezdotykové meranie na čele po dobu 1 sekundy (max. 3 cm od stredu čela). Okamžité varovanie v prípade horúčky. LCD displej zobrazuje výsledok merania v C ° a F ° Ďalšie funkcie: indikácia izbovej teploty, režim stlmenie zvuku a pamäťové funkcie (25 pamätí) Vhodné aj pre meranie povrchovej teploty detskej výživy alebo detské kúpeľa Vrátane lítiovej batérie. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NUK FLASH 256380 , Nuk detský bezdotykový teplomer flash (4008600215592)

NUK Baby TEPLOMER Flash

NUK Baby TEPLOMER Flash
Detail

Detský teplomer meria teplotu vďaka infračervenému senzoru. Spoľahlivé a bezdotykové meranie na čele po dobu 1 sekunda. Možnosť použiť aj pri meraní povrchovej teploty detskej výživy alebo detského kúpeľa. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK Baby TEPLOMER Flash , Funko pop! the flash – dark flash (889698655989)

NUK Detský bezdotykový teplomer Flash (4008600215592)

NUK Detský bezdotykový teplomer Flash (4008600215592)
Detail

Detský teplomer bezkontaktný – infračervený, rýchlosť merania 1s, meria aj izbovú teplotu Bezdotykové meranie teploty pomocou infračerveného senzora je vďaka tomuto modernému teplomeru jednoduché, rýchle a hygienické.Bezdotykové meranie teploty pomocou infračerveného senzora je vďaka tomuto modernému teplomeru jednoduché, rýchle a hygienické. Možnosť zmerať teplotu dieťaťa, keď spí. Stačí priložiť meraciu špičku v maximálnej vzdialenosti 3 cm od čela a počas jednej sekundy zmeria teplotu. Bezdotykové meranie vám uľahčí prácu a bábätku dopraje pokojný spánok. Digitálny displej ihneď zobrazí nameranú teplotu. Je nesmierne presný a LCD displej navyše ukazuje izbovú teplotu. Teplomer zmeria aj teplotu stravy bábätka alebo teplotu vody. Pamäťová funkcia uloží až 25 meraní. V nemom mode sú všetky signálne zvuky prístroja vypnuté.Odolná lítiová batéria je súčasťou balenia. NUK Baby teplomer Flash - jemné, rýchle a hygienické meranie teploty!Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUK Detský bezdotykový teplomer Flash (4008600215592) , N-gear flash the flash 610 (theflash610)

NUK Baby TEPLOMER Flash detský, bezdotykový, digitálny, 1x1 ks

NUK Baby TEPLOMER Flash detský, bezdotykový, digitálny, 1x1 ks
Detail

Detský teplomer pre meranie telesnej teploty pomocou infračerveného senzora. Spoľahlivé meranie pre bezpečný pocit. Bezdotykové meranie na čele po dobu 1 sekundy (max. 3 cm od stredu čela). Okamžité varovanie v prípade horúčky. LCD displej zobrazuje výsledok merania v C ° a F ° Ďalšie funkcie: indikácia izbovej teploty, režim stlmenie zvuku a pamäťové funkcie (25 pamätí) Vhodné aj pre meranie povrchovej teploty detskej výživy alebo detské kúpeľa Vrátane lítiovej batérie. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako NUK Baby TEPLOMER Flash detský, bezdotykový, digitálny, 1x1 ks , N-gear flash the flash 3010 (theflash3010)

Nuk Luna elektrická

Nuk Luna elektrická
Detail

NUK LUNA elektrická odsávačka: Obsah NUK LUNA elektrická odsávačka: 1x1 ks Charakteristika NUK LUNA elektrická odsávačka: • výnimočne silný nasávací výkon, • malá, vhodná do rúk, ľahké čistenie, • funguje na elektrický prúd alebo na baterie • individuálne nastaviteľná. Elektrická 2-fázová prsná pumpa. Sací výkon (sila odsávania) sa môže voliť individuálne. Super-mäkký silikónový prsný vankúš pre väčší komfort. Špeciálny, erogonomický dizajn zaistí komfortné držanie a ľahkú manupulaci jednou rukou. Len niekoľko dielov umožňuje jednoduché čistenie a rýchle zloženie. Flexibilné chod - zapojenie do zásuvky alebo pomocou batérií. Kompatibilná so všetkými NUK FIRST CHOICE fľašami a cumlíkmi. Súčasťou pumpy je zásobník na materské mlieko, protikolikový cumlík, príslušenstvo fľaštičky a podstavce. Použitie Pri používaní je potrebné dodržiavať priložený návod. Balenie obsahuje niekoľko dielov na jednoduché čistenie a rýchle zloženie. Flexibilný chod - možné zapojenie do zásuvky (balenie obsahuje koncovky do rôznych zásuviek - pre prípad cestovania) alebo pomocou batérií. Príbalový leták NUK zdravotnícka pomôcka (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Luna elektrická , N-gear flash the flash 1210 (theflash1210)

NUK Welcome set

NUK Welcome set
Detail

Súprava obsahuje nožnice, kefu, cumlík 0-6m, box na cumlík, hryzátko, zubnú a masážnu kefku, kozmetickú taštičku. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK Welcome set , N-gear flash the flash 1510 (theflash1510)

NUK ODSÁVAČKA HLIENOV

NUK ODSÁVAČKA HLIENOV
Detail

Ručná odsávačka hlienov vhodná pre detský noštek. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK ODSÁVAČKA HLIENOV , N-gear flash the flash 1205 (theflash1205)

Nuk Zubná Kefka

Nuk Zubná Kefka
Detail

Zubná kefka má klasické jemné štetiny, vhodné pre deti vo veku 12-36 mesiacov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Zubná Kefka , Funko pop! the flash – the flash – kľúčenka (889698655897)

NUK Magic Cup

NUK Magic Cup
Detail

Nuk magic cup je vyrobený z vysokokvalitných a pevných materiálov, neobsahuje bpa a je vyzdobený roztomilými motívmi. Skladá sa z niekoľkých častí, ktoré sa dajú ľahko rozložiť a vyčistiť (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK Magic Cup , Stiga flash (7318688020610)

Nuk Signature modrá

Nuk Signature modrá
Detail

Silikónový cumlík určený pre bábätká od 6 - 18 mesiacov. Vhodný tvar pre vývoj čeluste. 1 ks v balení. Poznámka: Ilustračné foto - rôzne farby. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Signature modrá , Truly flash (4891223073768)

NUK Welcome set

NUK Welcome set
Detail

Prvá výbavička pre novorodenca v kozmetickej taštičke • Ortodontický silikónový cumlík NUK Genius "My first NUK" (0-6 mesiacov) • NUK ochranný box na cumlíky pre hygienické skladovanie • NUK detský kefa na vlasy s extra mäkkými nylonovými štetinami • NUK detské nožnice na nechty s krytom • NUK Classic + Chladivé hryzátko pre dvojitú úľavu pri prerezávaní zúbkov (3 mesiace +) • NUK Set tréningových kefiek - Zubná kefka a masážne kefka v nových moderných farbách s bezpečnostnou zarážkou (6 mesiacov +) Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NUK Welcome set , Nuk zubná kefka (4008600083702)

Nuk Ručná Jolie

Nuk Ručná Jolie
Detail

NUK JOLIE manuálna prsná odsávačk Obsah NUK Jolie odsávačka: 1x1 set Charakteristika NUK Jolie odsávačka: Jemný, vzorovaný silikónový vankúš jemne masíruje a podporuje tvorbu a tok mlieka. Plynulé odsávanie, ergonomický tvar pre ľahké uchopenie. Ľahká demontáž a čistenie. Pevná a vhodná aj do umývačky na riad - vysoká kvalita "Vyrobené v Nemecku". Moderný a pôvabný motív s kvetinami. Kompatibilná so všetkými fľašami a cumlíkmi série NUK First Choice. V balenie náhradný cumlík. Použitie Silikónový nádstavec sa priloží na prsník a pomocou mechanickej sily, stláčaním pumpy sa odsaje materské mlieko. Odsáva priamo do fľaštičky. Môžnosť uzatvorenia pridaním cumlíka a použitia ako bežnej fľašky pre deti.. Príbalový leták NUK Pre zdravotnícka pomôcka (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Ručná Jolie , Nuk welcome set (4008600237006)

Nuk chladiace + Classic růžová

Nuk chladiace + Classic růžová
Detail

Pre dvojitú úľavu pri prerezávaní zúbkov. Vlastnosti: - dlhý čas udržuje chlad - bez tekutej náplne - tuhý materiál pre intenzívnu masáž - 2 ks / balenie (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk chladiace + Classic růžová , Bladerunner phoenix flash (sptroll149nad)

Nuk cumlík FC transparentní

Nuk cumlík FC transparentní
Detail

NUK CUMLÍK na fľašu FC+, V1 Silikón, Anti-colic Obsah: 1x NUK CUMLÍK Charakteristika: Sací cumlík kompatibilný na fľašu NUK FIRST CHOICE+. Silikónový, veľkosť 1 (0-6 mesiacov). Malý otvor na kŕmenie: na mlieko. Prirodzene tvarovaný pre čeľusť: špeciálny NUK tvar je rovnaký ako bradavka mamičky pri dojčení. Super mäkký: S novou mäkkou zónou sa cumlík ešte lepšie prispôsobí detským ústam. Proti kolikový: nový Anti-Colic Air Systém zabezpečuje prirodzený tok a pomáha dieťaťu piť bez prehĺtania vzduchu. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk cumlík FC transparentní , Tempish swist flash (sptte576nad)

Nuk Silikónový Cumlík Disney

Nuk Silikónový Cumlík Disney
Detail

Nuk detský trendline cumlík s motívom macko pu určený pre deti vo veku 6-18 mesiacov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Silikónový Cumlík Disney , Tempish swist flash (sptte574nad)

NUK Posilňovač panvového dna

NUK Posilňovač panvového dna
Detail

Posilňuje panvové dno po tehotenstve a po pôrode. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK Posilňovač panvového dna , Acra flash žlté (8595096967037)

NUK HRYZADLO Chladiace + Classic

NUK HRYZADLO Chladiace + Classic
Detail

Pre dvojitú úľavu pri prerezávaní zúbkov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK HRYZADLO Chladiace + Classic , Acra flash červené (8595096967013)

NUK Mraziaca formička silikónová

NUK Mraziaca formička silikónová
Detail

Ideálne pre zmrazenie a skladovanie čerstvo uvareného jedla. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK Mraziaca formička silikónová , Acra flash modré (8595096967044)

NUK ODSÁVAČKA HLIENOV 1KS

NUK ODSÁVAČKA HLIENOV 1KS
Detail

NUK-Odsávačka nosných hlienov Nosová odsávačka pre šetrné odsávanie hlienu u bábätiek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako NUK ODSÁVAČKA HLIENOV 1KS , Jetboil flash carbon (858941006557)

NUK Posilňovač panvového dna

NUK Posilňovač panvového dna
Detail

Na popôrodný proces: NUK Posilňovač panvového dna. Na posilňovanie svalov panvového dna. Väčšie povedomie o panvovom dne Na ľahké a diskrétne cvičenie Tvar a materiál sú vyrobené tak, aby boli pohodlné a vyhovovali ženskému telu Hodvábne hladký povrch uľahčuje vkladanie Elastická šnúrka Vyrobené v Nemecku Testované pôrodnými asistentkami: 85% hodnotí posilňovač panvového dna pozitívne (feedo.sk)

Podobné produkty ako NUK Posilňovač panvového dna , Kappa kv30 enduro flash

Nuk Signature box ružová

Nuk Signature box ružová
Detail

Silikónový cumlík vhodný pre bábätká od narodenia do 6 mesiacov. Vhodný tvar pre vývoj čeluste. 1 ks v balení. Poznámka: Ilustračné foto - rôzne farby. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Signature box ružová , Sigma blaze flash (4016224151103)

Nuk Space panda zelená

Nuk Space panda zelená
Detail

Kvalitný NUK Cumlík Space 6-18m BOX za 6.46 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Space panda zelená , Nuk odsávač nosných hlienov (4008600283386)

Nuk cumlík FC transparentní

Nuk cumlík FC transparentní
Detail

Ortodontický silikónový cumlík na čaj, vodu a materské mlieko, veľkosť 1 - pre deti od 0-6 mesiacov. Malý otvor na kŕmenie: na riedke tekutiny ako materské mlieko, čaj alebo voda Prirodzene tvarovaný pre čeľusť: špeciálny tvar je rovnaký ako bradavka mamičky pri dojčení. Super mäkký: S novou mäkkou zónou sa cumlík ešte lepšie prispôsobí detským ústam. Proti kolikový: nový Anti-Colic Air Systém zabezpečuje prirodzený tok a pomáha dieťaťu piť bez prehĺtania vzduchu. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk cumlík FC transparentní , Nuk teplomer do kúpeľa – sivý

Nuk cumlík FC transparentní

Nuk cumlík FC transparentní
Detail

Nuk First Choice savička silikón veľkosť 1 (0-6 mesiacov) bez obsahu BPA. Malý otvor na kŕmenie: na riedke tekutiny ako materské mlieko, čaj alebo voda. Ortodontická proti-koliková cumlík vhodná na Nuk First Choice fľaše so širokým hrdlom. Vlastnosti: - veľkosť 1 (0-6 mesiacov) - malý otvor na kŕmenie: na riedke tekutiny ako materské mlieko, čaj alebo voda - ešte bližšie k matke prírode - kŕmenie ako z matkinho prsníka Testované a osvedčené výhody: - prirodzene tvarovaná pre čeľusť: špeciálny NUK tvar je rovnaký ako matkinho bradavka pri dojčení - super mäkká: s novou mäkkou zónou sa cumlík ešte lepšie prispôsobí detským ústam - proti koliková: nový proti Kolíková Air Systém zabezpečuje prirodzený tok a pomáha dieťaťu piť bez prehĺtania vzduchu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk cumlík FC transparentní , Nuk mraziaca formička silikónová (4008600211914)

Nuk Posilňovač panvového dna

Nuk Posilňovač panvového dna
Detail

Nuk Posilňovač panvového dna Cvičebná pomôcka NUK pre posilňovanie panvového dna, ktorá pomáha pri zotavovaní po pôrode a prispieva k posilňovaniu svalstva. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Nuk Posilňovač panvového dna , Nuk micro express plus (4008600260332)

Nuk stužka na cumlík

Nuk stužka na cumlík
Detail

Nuk stužka na cumlík Veselá, farebná stužka na cumlík NUK s flexibilným krúžkom, je skvelým pomocníkom pre bábätká i rodičov. Nenahraditeľná zvlášť počas cestovania a prechádzok. Vďaka spone cumlík nespadne na zem a nezašpiní sa a nestratí sa. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Nuk stužka na cumlík , Joola flash*** 3 ks (4002560400425)

NUK Zubná kefka (4008600083702)

NUK Zubná kefka (4008600083702)
Detail

Detská zubná kefka , tvrdosť štetín: extra soft šetrné čistenie detských zúbkov a ďasien, pre deti od 12 do 36 mesiacov, bezpečnosťou zarážka, protišmykový materiál, šetrné čistenie detských zúbkov a ďasienHledáte vhodnú starostlivosť pre zúbky vášho dieťatka? Práve pre tých najmenších človiečikov je vyvinutá zubná kefka NUK, ktorá zaistí tú najjemnejšiu starostlivosť o ich prvé zúbky i ďasná. Bezpečnostná zarážka navyše zaručí, že si dieťa nezarazí kefku hlboko do krku!Kľúčové vlastnostiBezpečnostná zarážkaErgonomická protišmyková rukov䝼ahké prevedenieRukoväť padne presne do detskej ručičkyExtra jemné štetiny zaisťujú tú najšetrnejšiu starostlivosťŠetrná starostlivosť o prvé zúbkyExtra jemné štetiny šetrne čistia prvé zúbky a zároveň masírujú ďasno. Protišmykový materiál a tvar špeciálne upravený pre detské ručičky zabezpečí, aby starostlivosť o zúbky zvládali bez problémov aj deti. Bezpečnostná zarážka poslúži zároveň ako... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUK Zubná kefka (4008600083702) , Joola flash*** 72 ks (4002560400401)

NUK Welcome set (4008600237006)

NUK Welcome set (4008600237006)
Detail

Štartovacia sada pre novorodenca obsah: nožnice, kefa, cumlík (0-6 mesiacov), box na cumlík, hryzátko, zubná a masážna kefka, kozmetická taštička Kozmetická taštička NUK Welcome Set obsahuje všetko potrebné pre novorodenca aj väčšie bábätka. Nájdete v nej cumlík, detský kefa, detské nožnice, hryzátko a mnoho ďalšieho.Kozmetická taštička NUK Welcome Set obsahuje všetko potrebné pre novorodenca aj väčšie bábätká. Nájdete v nej ortodontický silikónový cumlík (0-6 mesiacov), ochranný box na cumlíky pre ich hygienické skladovanie, detskú kefu na vlasy s extra mäkkými nylonovými štetinami, detské nožnice na nechty s bezpečnostným krytom, hryzátko s klasickým a chladivým koncom pre dvojitú úľavu pri prerezávaí zúbkov (3 mesiace +) a set tréningových kefiek na zúbky - zubnú a masážnu kefua v nových moderných farbách s bezpečnostnou zarážkou (6 mesiacov +). Toto všetko je uložené v praktickej a vysoko kvalitnej nylonovej taštičke, ktorá je kombináciou dvoch neutrálnych... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUK Welcome set (4008600237006) , Nerf flash strike terč (191726018100)

Funko POP! The Flash – Dark Flash (889698655989)

Detail

Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív The Flash, výška 9 cm, materiál vinyl, nepohyblivá Funko POP! sú čím ďalej populárnejšie malé vinylové figúrky s ikonickým roztomilým vzhľadom, ktorý je charakterizovaný veľkou hlavou a malým telom postavičky. Prvýkrát boli predstavené v roku 2010, kombinujú tradičnú výrobu sošiek s modernými prvkami a farbami a sú uznávané aj ako zberateľské predmety. Každý si dnes už v tisíckach figúrok nájde tú svoju. Vyrábané sú v mnohých rôznych témach, ako sú filmy, televízne seriály, hry, komiksy a ďalšie pop-kultúrne ikony. Aj táto figúrka Funko POP! The Flash – Dark Flash s výškou 9 cm sa stane skvelým kúskom do vašej zbierky, či veselou hračkou pre vaše dieťa. Kľúčové prednosti figúrky Funko POP! The Flash – Dark Flash Figúrka Funko zaujme každého zberateľa Figúrka zo série The Flash vyniká kvalitným spracovaním Materiálom využitým pri výrobe je vinyl Funko POP! The Flash – Dark Flash je dekoratívna soška Balenie obsahuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Funko POP! The Flash – Dark Flash (889698655989) , Dc – the flash – figúrka (787926155310)

N-GEAR Flash the Flash 1210 (THEFLASH1210)

N-GEAR Flash the Flash 1210 (THEFLASH1210)
Detail

Bluetooth reproduktor – aktívny, s výkonom 300W, párty, s mikrofónom, s prehrávaním USB flash, frekvenčný rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, 6.3mm Jack, AUX, Bluetooth 2.1, diaľkový ovládač, výdrž batérie 6 h Reproduktor N-GEAR Flash the Flash 1210 je dokonalým spoločníkom na každú párty. Dvanásťpalcový subwoofer a farebné LED podsvietenie vždy navodia tú pravú tanečnú atmosféru. Reproduktor N-GEAR Flash the Flash 1210 ponúka vysoký výkon 300 W, takže bez problémov ozvučí aj veľký priestor a sprostredkuje vám hudbu vo vysokej kvalite. Vďaka zabudovanej batérii vydrží reproduktor v bezdrôtovej prevádzke až 6 hodín. Hudbu možno prehrávať prostredníctvom Bluetooth, Aux In, USB aj z pamäťových kariet. K dispozícii sú mikrofóny pre karaoke párty a praktický diaľkový ovládač na pohodlné ovládanie. Pohodlná manipulácia s reproduktorom N-GEAR Flash the Flash 1210 je zaistená vysúvacím držiakom a spoľahlivými kolieskami. Kľúčové vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako N-GEAR Flash the Flash 1210 (THEFLASH1210) , Funko pop! the flash (889698655927)

N-GEAR Flash the Flash 1510 (THEFLASH1510)

N-GEAR Flash the Flash 1510 (THEFLASH1510)
Detail

Bluetooth reproduktor – aktívny, s výkonom 500W, párty, s mikrofónom, s prehrávaním USB flash, frekvenčný rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, 6.3mm Jack, AUX, Bluetooth 4.0, diaľkový ovládač, výdrž batérie 4 h Reproduktor N-GEAR Flash the Flash 1510 je dokonalým spoločníkom na každú párty. Pätnásťpalcový subwoofer a farebné LED podsvietenie vždy navodia tú pravú tanečnú atmosféru. Reproduktor N-GEAR Flash the Flash 1510 ponúka vysoký výkon 500 W, takže bez problémov ozvučí aj veľký priestor a sprostredkuje vám hudbu vo vysokej kvalite. Vďaka zabudovanej batérii vydrží reproduktor v bezdrôtovej prevádzke až 6 hodín. Hudbu možno prehrávať prostredníctvom Bluetooth, Aux In, USB aj z pamäťových kariet. K dispozícii sú mikrofóny pre karaoke párty a praktický diaľkový ovládač na pohodlné ovládanie. Jednoduchá manipulácia s reproduktorom N-GEAR Flash the Flash 1510 je zaistená vysúvacím držiakom a spoľahlivými kolieskami. Kľúčové vlastnosti reproduktora... (alza.sk)

Podobné produkty ako N-GEAR Flash the Flash 1510 (THEFLASH1510)

N-GEAR Flash the Flash 610 (THEFLASH610)

N-GEAR Flash the Flash 610 (THEFLASH610)
Detail

Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 20W, párty, s mikrofónom, s USB napájaním, frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, 6.3mm Jack, AUX, Bluetooth 4.2, výdrž batérie 6 h S reproduktorom N-GEAR Flash the Flash 610 získate kvalitné zvukové podanie, vďaka ktorému môžete usporiadať dokonalú párty kdekoľvek. Batéria reproduktora vydrží v prevádzke až 6 hodín, takže ho možno bez problému využiť aj v miestach bez elektrickej energie. O silný a kvalitný zvuk sa stará šesťpalcový subwoofer a vysoký výkon 100 W. Reproduktor N-GEAR Flash the Flash 610 umožňuje prehrávanie hudby cez Bluetooth, USB aj pamäťové karty. Vďaka funkcii powerbanku možno po pripojení k reproduktoru nabíjať inteligentné telefóny a ďalšie zariadenia. Predná strana reproduktora N-GEAR Flash the Flash 610 je vybavená LED panelmi, ktoré ešte umocnia hudobný zážitok. Súčasťou balenia je praktický mikrofón pre prvotriedne karaoke párty. Kľúčové vlastnosti reproduktora N-GEAR... (alza.sk)

Podobné produkty ako N-GEAR Flash the Flash 610 (THEFLASH610)

N-GEAR Flash the Flash 1205 (THEFLASH1205)

N-GEAR Flash the Flash 1205 (THEFLASH1205)
Detail

Bluetooth reproduktor – aktívny, s výkonom 300W, párty, s prehrávaním USB flash, frekvenčný rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3.5mm Jack, 6.3mm Jack, AUX, Bluetooth 2.1, diaľkový ovládač, výdrž batérie 6 h N-GEAR Flash the Flash 1205 je kvalitný reproduktor, vďaka ktorému si budete môcť dopriať dokonalú párty, nech už sa vydáte kamkoľvek. O silný a kvalitný hudobný prenos sa stará dvanásťpalcový subwoofer a vysoký výkon 300 W. Jednoduchá manipulácia s reproduktorom N-GEAR Flash the Flash 1205 je zaistená teleskopickou rukoväťou a praktickými kolieskami. Vďaka dlhej výdrži batérie až 6 hodín možno reproduktor bez problémov použiť aj na miestach bez prítomnosti elektrickej energie. Prenosný reproduktor N-GEAR Flash the Flash 1205 disponuje funkciou powerbanku na nabíjanie pripojených zariadení a hudbu možno prehrávať prostredníctvom Bluetooth, USB, SD aj AUX. Súčasťou balenia reproduktora N-GEAR Flash the Flash 1205 je bezdrôtový a drôtový mikrofón, spolu s diaľkovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako N-GEAR Flash the Flash 1205 (THEFLASH1205)

NUK Pool Party Hudobný kolotoč

NUK Pool Party Hudobný kolotoč
Detail

NUK Pool Party Hudobný kolotoč Charakteristika NUK Pool Party Hudobný kolotoč: NUK Hudobný kolotoč Pool Party s radom plyšových hračiek pre vývoj všetkých detských zmyslov. Krásna dekorácia do detskej izbičky. S univerzálnym úchytom. stimuluje všetky zmysly dopĺňa dekoráciu detskej izbičky rôzne prvky na uchopenie zabudovaná hracie skrinka rozvíja sluchové a zrakové vnímanie i fantáziu atraktívne farby pre bábätko - nabáda k prvým pokusom o uchopenie veselí kamaráti: hrošica, sloník a domček zabudovaná hracia skrinka hrá príjemnú melódiu pre upokojenie bábätka kolotoč pomáha bábätku pri zaspávaní lahko sa pripevní k postieľke dieťaťa nastaviteľným úchytom vhodné ako darček pre novorodeniatko Rozmer balenia a špecifikácie: balenie: papierová krabica s priehľadným okienkom rozmer balenia: 42 × 31 × 9 cm rozmer kolotoča: Ø 40 cm materiál: konštrukcia - plast, hračky - polyester vhodné pre deti od narodenia cca do piatich mesiacov (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NUK Pool Party Hudobný kolotoč

NUK Posilňovač panvového dna 1ks

NUK Posilňovač panvového dna 1ks
Detail

NUK posilovač panvového dna Obsah NUK posilňovač panvového dna: 1ks Charakteristika NUK posilňovač panvového dna: Zdravotnícka pomôcka na posilňovanie svalov panvového dna po pôrode ako užitočný doplnok k popôrodnému cvičeniu. Na ľahké a diskrétne cvičenie. Je vyrobený z príjemného materiálu TPE a ľahko sa čistí. Hodvábne hladký povrch uľahčuje vkladanie. Elastická šnúrka. Použitie Pomôcka na aktívne posilňovanie panvové dna už pár týždňov po pôrode. Tvar podobný tampónu uľahčuje aplikáciu a poskytuje pohodlné a diskrétne použitie. Pomôcka má elastický špagát, za ktorý ho jednoducho a bezpečne vytiahnete. Možnosť použitia doma alebo vonku, diskrétne pomôcku môžete používať počas takmer akejkoľvek činnosti. Obsahuje guličku, ktorá s každým pohybom vibruje - táto stimulácia napomáha aktívnemu vypracovanie svalstva. Posilňovač panvového dna sa ľahkok čistí. Príbalový leták NUK zdravotnícka pomôcka (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NUK Posilňovač panvového dna 1ks

Nuk Trendline Mickey Mouse sivá

Detail

Kvalitný NUK Dudlík Mickey, silikon,V1 (6-18m.) - bílý za 5.65 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Trendline Mickey Mouse sivá

Nuk Space silikón 1ks modrá

Detail

- vylepšený originálny tvar dudlíku NUK - pripomínajúci tvar matčiny bradavky počas kojenia, vďaka čemuž perfektne vyhovuje detským pusince pri saní. Extra veľké ventilačné otvory pre najvyššiu cirkuláciu vzduchu, čistenie miminka tak môže dýchať - perfektné pre detskú citlivosť času.Tenčí a užší savička redukuje tlak na čelist a zoubky - odolná, znovupoužitelná cestovní krabička - 0-6 mesiacov, BPA zdarma, 1 ks v balení.Dudlík NUK Space má navyše svoju vlastnú praktickú krabičku. Ta se postará o hygienické čistenie dudlíku v mikrovlnnej rúre, cestovanie v sklade v čistote a bezpečí. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nuk Space silikón 1ks modrá

NUK CUMLÍK MICKEY V1-Silikón

NUK CUMLÍK MICKEY V1-Silikón
Detail

Nuk detský cumlík s motívom mickey je vhodný pre deti vo veku 0-6 mesiacov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK CUMLÍK MICKEY V1-Silikón

Nuk Detská Zubná Pasta + Náprstok

Nuk Detská Zubná Pasta + Náprstok
Detail

Nuk detská zubná pasta s príchuťou jablko-banán bez fluoridu. Silikónový náprstok na čistenie zubov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Detská Zubná Pasta + Náprstok

NUK dózička na detské pochúťky

NUK dózička na detské pochúťky
Detail

Nuk dózička je určená pre porciovanie a skladovanie čerstvo pripraveného jedla. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK dózička na detské pochúťky

NUK CUMLÍK MICKEY V2-Silikón

NUK CUMLÍK MICKEY V2-Silikón
Detail

Nuk detský cumlík s motívom mickey je vhodný pre deti vo veku 6-18 mesiacov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK CUMLÍK MICKEY V2-Silikón

Nuk Easy Learning Detské Lyžice

Nuk Easy Learning Detské Lyžice
Detail

Balenie obsahuje 2 lyžičky v rôznych farebných prevedeniach. Lyžička má protišmykovú rukoväť a je ergonomicky tvarovaná. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Easy Learning Detské Lyžice

NUK EL Detské lyžice soft

NUK EL Detské lyžice soft
Detail

Nuk el detské lyžice majú protišmykovú rukoväť a ergonomický tvar. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK EL Detské lyžice soft

NUK FC+ flaša Temperature Control

NUK FC+ flaša Temperature Control
Detail

Dojčenská fľaša nuk first choice s kontrolou teploty. Špeciálny tvar typický pre cumlík nuk s ortodontickým antikolikový cumlíkom je modelovaný podľa materskej bradavky pri dojčení. Dojčenské fľaše sú teraz vybavené novou nuk kontrolkou teploty a pomáhajú tak zabrániť tomu, aby vaše dieťa pilo príliš horúci príkrm. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK FC+ flaša Temperature Control

NUK FĽAŠA dojčenská Nature Sense

NUK FĽAŠA dojčenská Nature Sense
Detail

Špeciálne vyvinutá detská fľaštička, ktorá poskytuje deťom prirodzený pocit pri pití. Pocit takmer rovnaký ako pri dojčení z matkinho prsníka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK FĽAŠA dojčenská Nature Sense

NUK FOREST FUN Hudobný kolotoč

NUK FOREST FUN Hudobný kolotoč
Detail

Hračka nad postieľku. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK FOREST FUN Hudobný kolotoč

Nuk Teplomer Do Kúpeľa Oceán

Nuk Teplomer Do Kúpeľa Oceán
Detail

Bezortuťový teplomer na zmeranie vody pri kúpeli dieťaťa. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Teplomer Do Kúpeľa Oceán

Nuk Fc Náhradný Náustok Silikón

Nuk Fc Náhradný Náustok Silikón
Detail

Komfortný, mäkký náustok, vyrobený zo silikónu - vhodné pre deti od 6 mesiacov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Fc Náhradný Náustok Silikón

Nuk Fc Fľaša Pp Mickey

Nuk Fc Fľaša Pp Mickey
Detail

Detská dojčenská fľaša 300ml, trendy retro štýl - mišiak mickey. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nuk Fc Fľaša Pp Mickey

NUK hrnček Mini Magic Cup

NUK hrnček Mini Magic Cup
Detail

Detský hrnček mini magic nuk 360 ° s viečkom. Revolučný uzáver umožňuje piť bez náustku či slamky z každej strany, vďaka čomu sa dieťa učí samo piť ako z normálneho hrnčeka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako NUK hrnček Mini Magic Cup
NUK Detský bezdotykový teplomer Flash (4008600215592), Funko POP! The Flash – Dark Flash (889698655989), N-GEAR Flash the Flash 610 (THEFLASH610), N-GEAR Flash the Flash 3010 (THEFLASH3010), N-GEAR Flash the Flash 1210 (THEFLASH1210), N-GEAR Flash the Flash 1510 (THEFLASH1510), N-GEAR Flash the Flash 1205 (THEFLASH1205), Funko POP! The Flash – The Flash – kľúčenka (889698655897), Stiga Flash (7318688020610), Truly Flash (4891223073768), NUK Zubná kefka (4008600083702), NUK Welcome set (4008600237006), Bladerunner PHOENIX FLASH (SPTroll149nad), Tempish Swist Flash (SPTte576nad), Tempish Swist Flash (SPTte574nad), ACRA FLASH žlté (8595096967037), ACRA FLASH červené (8595096967013), ACRA FLASH modré (8595096967044), Jetboil Flash Carbon (858941006557), KAPPA KV30 ENDURO FLASH, Sigma Blaze Flash (4016224151103), NUK Odsávač nosných hlienov (4008600283386), NUK Teplomer do kúpeľa – sivý, NUK Mraziaca formička silikónová (4008600211914), NUK Micro Express Plus (4008600260332), Joola Flash*** 3 ks (4002560400425), Joola Flash*** 72 ks (4002560400401), Nerf Flash Strike terč (191726018100), DC – The Flash – figúrka (787926155310), Funko POP! The Flash (889698655927)