Orion cukornička sklo/uh, pr. 7 cm (126712)

Produkt Orion cukornička sklo/uh, pr. 7 cm (126712) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion cukornička sklo/uh, pr. 7 cm (126712) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Cukornička sklo/UH, pr. 7 cm (126712)

Orion Cukornička sklo/UH, pr. 7 cm (126712)
Detail

Cukornička – sklenená, vhodná do umývačky, dávkovacia Pri podávaní kávy návšteve vám určite príde vhod cukornička Orion. Táto menážka docieli to, aby si každý z hostí nenaberal cukor lyžičkou, ale hygienicky si nasypal nastavené množstvo. Cukor sa dávkuje otočením cukorničky tam a späť. Cukornička Orion je vhodná na kryštálový aj krupicový cukor. Je vyrobená z kvalitného číreho skla, ktoré sa hodí ako nakaždodennú rannú kávu, tak pre slávnostné návštevy.Kľúčové vlastnosti cukorničky OrionCukornička Orion predstavuje hygienické dávkovanie cukruJe vhodná pre kryštálový aj krupicový cukorMenážka je vyrobená z číreho sklaRozmery: 14,5 × 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička sklo/UH, pr. 7 cm (126712) , Orion cukornička sklo/uh, pr. 7 cm (126712)

Orion Cukornička sklo s dávkovačom pr. 7 cm (153518)

Orion Cukornička sklo s dávkovačom pr. 7 cm (153518)
Detail

Cukornička – sklenená, vhodná do umývačky, dávkovacia Praktická a hygienická sklenená cukornička ORION s kovovým dávkovačom sa hodí pre kryštálový či krupicový cukor. Môže stáť na stole počas podávania raňajok, alebo popoludňajšej kávy a čaju, či byť súčasťou slávnostne prestretej tabule. Elegantnú cukorničku stačí otočiť a nasypať do hrnčeka s nápojom požadované množstvo cukru. Pri jednom otočení sa uvoľní dávka, ktorá zodpovedá približne jednej lyžičke cukru. Sklenené telo cukorničky ORION je dekoratívne rebrované, vďaka tomu sa lepšie drží a len tak z ruky nevykĺzne. Nie je vhodná na umývanie v umývačke, umývajte iba ručne. Kľúčové vlastnosti cukorničky s dávkovačom ORIONPraktická a hygienická sklenená cukorničkaNa dávkovanie kryštálového či krupicového cukruCukornička ORION s kovovým dávkovačomJedna dávka zodpovedá jednej lyžičke cukruDekoratívne rebrované sklenené telo na ľahšiu manipuláciuCukornička ORION nie je vhodná na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička sklo s dávkovačom pr. 7 cm (153518) , Orion cukornička sklo s dávkovačom pr. 7 cm (153518)

Orion Cukornička sklo s vekom Artemis pr. 12 cm (155403)

Orion Cukornička sklo s vekom Artemis pr. 12 cm (155403)
Detail

Cukornička – sklenená, s vekom, objem 330 ml Hlavné vlastnosti cukorničky Orion Cukornička sklo s vekom Artemis pr. 12 cm Cukornička ORION je vhodným doplnkom do domácností Ponúka možnosť elegantného servírovania cukru k popoludňajšej káve či čaju Vaši známi určite ocenia vkusné sklenené vyhotovenie, z ktorého im cukor ponúknete Na uchovanie cukru v suchu a čistote je nádobka vybavená skleneným viečkom Rozmery cukorničky ORION dosahujú 11 × 12 × 12 cm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička sklo s vekom Artemis pr. 12 cm (155403) , Orion cukornička sklo s vekom artemis pr. 12 cm (155403)

Orion Cukornička ker.+lyžička SRDIEČKA pr. 9,5 cm

Orion Cukornička ker.+lyžička SRDIEČKA pr. 9,5 cm
Detail

Elegantná, biela keramická cukornička s viečkom a lyžičkou sa hodí do klasickej, modernej i rustikálnej kuchyne. Spoločne s bielymi šálkami a podšálkami podčiarkne táto cukornička príjemný dojem zo stolovania. Cukornička s jemným dekorom srdiečok uľahčí podávanie kryštálového cukru alebo kociek, pretože nie je nič lepšie, než si osladiť trochu život. Má praktické viečko s výrezom. Navyše ju možno umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička ker.+lyžička SRDIEČKA pr. 9,5 cm , Orion cukornička porc./drevo + lyžička whiteline pr. 9,5 cm (126714)

Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)

Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714)
Detail

Dóza materiál: porcelán, vhodné do umývačky, rozmery: 9.5 cm×9.5 cm×8 cm, 1 ks Prajete si udržať potraviny dlho čerstvé, prípadne s nimi často cestujete? Potom by ste mali zvážiť zaobstaranie dózy na potraviny ORION. Materiálom jej tela je porcelán. Porcelánové dózy sa budú hodiť do vašej kuchyne. Nemusíte ju ručne umývať, lebo môže ísť aj do umývačky. Dôležité prednosti dózy na potraviny Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm Dóza na potraviny od výrobcu ORION sa postará o dlhšiu životnosť vašich potravín Materiál: porcelán Rozmery: 8 × 9,5 × 9,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714) , Orion sitko uh white jemné pr. 16 cm (124401)

ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO (510145)

ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO (510145)
Detail

Kozmetické zrkadlo stolné, materiál plast, zväčšenie 2×, priemer 15 cm, obojstranné Kozmetické zrkadlo určené na stôl ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO je pomocník, ktorého si zamilujete. Dokáže zväčšovať obraz a to až 2×. Materiálom kozmetického zrkadla je plast a chváli sa priemerom 15 cm. Dôležité vlastnosti kozmetického zrkadla ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO Stolné kozmetické zrkadlo poslúži ako skvelý pomocník Zväčšuje až 2× Použitý materiál je plast Priemer kozmetického zrkadla ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO je 15 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO (510145) , Orion sitko uh white jemné pr. 12 cm (124400)

ORION Sitko nerez pr. 7 cm (124429)

ORION Sitko nerez pr. 7 cm (124429)
Detail

Sitko - nerez, možnosť zavesenia, možno umývať v umývačke, priemer 7cm, dĺžka 20cm Jemné cedidlo z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je nevyhnutným pomocníkom v každej kuchyni. Sito od Orionu vďaka rukoväti a očku dobre drží na hrnčeku alebo pohári, možno ho umývať v umývačke riadu a ľahko sa skladuje nielen v zásuvke, ale aj zavesením. Kľúčové vlastnosti nerez sitka, 7 cmJemné sitko z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 7 cmCedidlo Orion je vhodné na poháre a hrnčekyVďaka rukoväti a očku dobre držíMožno umývať v umývačke riaduOčko aj rukoväť sú vhodné na zavesenieMateriál: nehrdzavejúca oceľDĺžka: 20 cmPriemer: 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko nerez pr. 7 cm (124429) , Orion sitko uh white jemné pr. 20 cm (124403)

Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks

Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks
Detail

O tom, že bude táto formička univerzálnym pomocníkom do kuchyne, nie je pochýb. S ňou bude pečenie muffinov a gratinovaných pokrmov aj servírovanie dipov či olív o poznanie jednoduchšie! (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 7 cm 6 ks , Orion zrkadlo uh pr. 15 cm stojanček duo (510145)

ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 7 cm 6 ks (120041)

ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 7 cm 6 ks (120041)
Detail

Forma – koláčová – súprava 6ks. Vytvoríte košíčky z rôznych druhov cesta a pripravíte z nich slané aj sladké zákusky. Materiál: kov s nepriľnavým povrchom. Rozmery: pr. 7cm, v. 2cm. Max 200°C. Nie je vhodná do umývačky riadu. Tartaletka je výborný dezert z krehkého lineckého cesta, plnený vanilkovým či iným krémom a zdobený čerstvým ovocím. S formami na pečenie košíčkov ORION Tartlets s priemerom 7 cm môžete upiecť nielen lahodné tartaletky, ale aj košíčky z rôznych druhov ciest a tie potom naplniť sladkou či slanou náplňou podľa vlastnej fantázie. V balení nájdete šesť kovových foriem s nepriľnavým povrchom, vďaka ktorým naraz upečiete až šesť košíčkov pri teplote do 200 °C. Formy nepoužívajte v mikrovlnnej rúre ani neumývajte v umývačke riadu. Aby nedošlo k poškodeniu nepriľnavého povrchu, nepoužívajte ostré kuchynské náčinie a umývajte ich pod tečúcou vodou iba saponátom. Kľúčové vlastnosti formy na košíčky ORION Tartlets, 7 cm, 6... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 7 cm 6 ks (120041) , Orion miska sklo pr. 23 cm ema (124778)

Orion Cedidlo silikón/UH KEMP skladacie pr. 25,5 cm

Orion Cedidlo silikón/UH KEMP skladacie pr. 25,5 cm
Detail

Praktické skladacie silikónové cedidlo s praktickou rukoväťou z PP plastu využijete na cedenie najrôznejších potravín v kuchyni. Jeho výhodou je tvarovateľná cediaca časť, pri ukladaní ju zatlačíte a pri uložení v zásuvke nezaberie toľko miesta ako bežné cedidlo.Skvelý pomocník do karavanov, kempov, na chatu aj do kuchyne na každodenné použitie, odolá teplotám až do 100 °C, takže pohodlne precedíte, na čo si spomeniete, napríklad cestoviny či varenú zeleninu. Možnosť zavesenia. Vhodný na umývanie v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cedidlo silikón/UH KEMP skladacie pr. 25,5 cm , Orion misa sklo pr. 21 cm vira (124011)

Orion Detský hlboký UH tanier FARMA, pr. 16 cm

Orion Detský hlboký UH tanier FARMA, pr. 16 cm
Detail

Cereálie s mliekom, zeleninový šalát aj obľúbenú polievku môžete deťom servírovať v hlbokom tanieriku s roztomilým motívom na tému farma. Vydajte sa na dobrodružstvo so zvieratkami a rozprávate sa s vašim malým nezbedníkom pri raňajkách či obeda o tom, kto žije na statku. Môžete si k tomu zaspievať aj známu pesničku "Starý farmár farmu mal...".Detský riad z plastu PP je ľahký a odolný. Originálny dekor s ovečkou a ďalšími kamarátmi vznikol v dielni Orion dizajnérov.Riad z plastu PP znesie teploty od -20 °C do +95 °C, je možné ho umývať v umývačke riadu (60 cyklov) a použiť ho na ohrev v mikrovlnnej rúre. Pre deti od 3 rokov. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Detský hlboký UH tanier FARMA, pr. 16 cm , Orion sitko nerez pr. 7 cm (124429)

Orion Detský hlboký UH tanier SAFARI, pr. 16 cm

Orion Detský hlboký UH tanier SAFARI, pr. 16 cm
Detail

Raňajkové cereálie, ovocný šalát aj obľúbenú polievku alebo cestoviny môžete deťom servírovať v hlbokom tanieriku s roztomilým motívom na tému safari. Vydajte sa na dobrodružstvo so zvieratkami zo ZOO a rozprávajte sa s vašim malým nezbedníkom pri raňajkách či obeda o tom, kto žije v Afrike. Detský riad z plastu PP je ľahký a odolný. Originálny dekor s lemurom a jeho kamarátmi vznikol v dielni Orion dizajnérov.Riad z plastu PP znesie teploty od -20 °C do +95 °C, je možné ho umývať v umývačke riadu (60 cyklov) a použiť ho na ohrev v mikrovlnnej rúre. Pre deti od 3 rokov. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Detský hlboký UH tanier SAFARI, pr. 16 cm , Orion lievik uh hobby pr. 11,5 cm + sitko biele (120453)

ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 20 cm (124403)

ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 20 cm (124403)
Detail

Sitko – jemné s praktickými rukoväťami. Materiál: plast. Rozmery: pr. 20cm. Sitko je jedna zo základných pomôcok, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Orion jemné sitko vyrobené z kvalitného plastu je vybavené praktickými úchytmi a otvorom na prípadné zavesenie. Bez problémov ho môžete umývať v umývačke riadu. Primárne je určené na cedenie, ale iste ho použijete aj inak. Kľúčové vlastnosti jemného plastového sitka Orion 20 cm, bieleZákladná pomôcka do kuchyneSitko Orion je vyrobené z kvalitného plastuSitko je možné umývať v umývačke riaduJe určené na cedenie Rozmery: Dĺžka: 34,5 cmPriemer: 20 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 20 cm (124403) , Orion naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290)

ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 12 cm (124400)

ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 12 cm (124400)
Detail

Sitko – jemné s praktickými rukoväťami, materiál: plast, rozmery: pr. 12cm Jedna zo základných pomôcok, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Jemné sitko Orion vyrobené z kvalitného plastu je vybavené praktickými úchytkami a otvorom na prípadné zavesenie. Bez problémov ho môžete umývať v umývačke riadu. Primárne je určené na cedenie, ale určite ho použijete aj inak.Kľúčové vlastnosti jemného plastového sitka Orion 12 cm, bielehoZákladná pomôcka do kuchyneSitko Orion je vyrobené z kvalitného plastuJe možné ho umývať v umývačke riaduJe určené na cedenieRozmery: dĺžka: 22,5 cmpriemer: 12 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 12 cm (124400) , Orion miska zapekacie sklo/uh viečko 22 × 16,5 cm (124761)

ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 16 cm (124401)

ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 16 cm (124401)
Detail

Sitko – jemné s praktickými držiakmi. Materiál: plast. Rozmery: pr. 16cm. Jedna zo základných pomôcok, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Jemné sitko Orion vyrobené z kvalitného plastu je vybavené praktickými úchytmi a otvorom na prípadné zavesenie. Bez problémov ho môžete umývať v umývačke riadu. Primárne je určené na cedenie, ale iste ho použijete aj inak. Kľúčové vlastnosti jemného plastového sitka Orion 16 cm, bielyZákladná pomôcka do kuchyneSitko Orion je vyrobené z kvalitného plastuJe možné ho umývať v umývačke riaduJe určené na cedenie Rozmery: Dĺžka: 28 cmPriemer: 16 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 16 cm (124401) , Orion miska zapekacie sklo/uh viečko 20 × 15 cm (124759)

Orion Veko UH do MVR pr. 26 cm Cover (152607)

Orion Veko UH do MVR pr. 26 cm Cover (152607)
Detail

Riad do mikrovlnnej rúry – zabraňuje postriekaniu ohrievaného jedla a ušetrí vás umývania špinavej rúry. Materiál: plast. Odoláva teplotám od -25 °C do +95 °C. Transparentný. Rozmery: pr. 26cm, v. 9.5cm. Možno umývať v umývačke riadu. Pri varení v mikrovlnnej rúre potraviny často vystrekujú tekutiny okolo seba a tým zašpinia celú rúru. Máme tu riešenie v podobe veka Orion. Pri varení stačí potraviny zakryť týmto vekom a rúra zostane čistá. Veko Orion je vyrobené z plastu. Zvláda teploty od -25 °C do 95 °C. Oceníte jeho priehľadné vyhotovenie na ľahkú kontrolu potravín vnútri. Po použití veko ľahko umyjete v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti veka do mikrovlnnej rúry OrionVeko Orion je určené na používanie v mikrovlnnej rúreJe vyrobené z plastového materiáluOdoláva teplotám od -25 °C do 95 °C Priehľadné vyhotovenie uľahčuje kontrolu potravín vnútriRozmery: 26 × 9,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Veko UH do MVR pr. 26 cm Cover (152607) , Orion mísa uh šľahacia+veko grey okrúhla pr. 21,5 cm (129807)

ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290)

ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290)
Detail

Naberačka – materiál: nehrdzavejúca oceľ, s háčikom – možnosť zavesenia, rozmery: pr. 7cm, d. 29cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje varenie a servírovanie. Jedným z týchto nástrojov je naberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORION. Môže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčok. Naberačka ORION má objem 75 ml a dĺžku rukoväti 29 cm. Umývanie vám uľahčí umývačka riadu. Naberačku ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti naberačky z nehrdzavejúcej ocele ORION priemer 7 × 29 cmPraktický kuchynský pomocníkNaberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORIONMôže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčokNaberačka ORION má objem 75 ml a dĺžku rukoväti 29 cm.Dá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290) , Orion korenička sklo/uh drop 1 ks (155109)

ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 22 × 16,5 cm (124761)

ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 22 × 16,5 cm (124761)
Detail

Zapekacia misa – sklenená, hranatá, vhodná do umývačky riadu aj mikrovlnnej rúry, maximálna teplota do 220 °C, rozmery 7,5 × 16,5 × 22 cm (V׊×D), objem 1,5 l, priehľadné vyhotovenie Radi by ste svoju kuchynskú výbavu obohatili o nejaký nový praktický kúsok? Ponúka priemer 220 mm. Ak ju vyberáte aj podľa vzhľadu, je nutné vziať do úvahy to, že má klasický dizajn. Misku ORION môžete kedykoľvek umyť v umývačke, perfektný variant pre tých, ktorí nemajú v obľube ručné umývanie. Významné parametre misky Miska zapekacia sklo/UH viečko 22 × 16,5 cm Určenie: omáčka, ovocie, polievka a šalát Miska ORION sa hodí do umývačky Jej vzhľad zvýrazňuje klasický dizajn Šírka misky ORION: 220 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 22 × 16,5 cm (124761) , Orion misa uh šľahacia+veko jug grey okrúhla pr. 19 cm (128602)

Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm (129807)

Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm (129807)
Detail

Misa - objem 3 l, materiál: plast, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, vhodné do max. teploty 95 °C, priemer 20 cm, farba sivá Doplňte svoju kuchyňu o novú misu ORION. Misa je vytvorená z pevného plastu a ponúka objem 3 l. Môžete ju bez obáv vložiť do umývačky riadu. Nie je vhodné misku ukladať do mikrovlnky. Rozhodujúce vlastnosti misky Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm Materiál: plast Miska ORION ponúka obsah 3 l Možno umývať v umývačke riadu Nevhodné na ohrev v mikrovlnnej rúre Používať ju môžete pri maximálnej teplote 95 °C Priemer misy: 20 cm Farebné vyhotovenie: sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm (129807) , Orion dávkovač mydla sklo/uh 0,55 l vrúbky (530786)

Orion Forma sklo KOLÁČOVÁ pr. 27,5 cm

Orion Forma sklo KOLÁČOVÁ pr. 27,5 cm
Detail

Forma na koláč vám pomôže vytvoriť rôzne druhy múčnikov, koláčov, ale aj pizzu. Môžete v nej potraviny pripraviť, chladiť v chladničke, servírovať. Vhodná do všetkých typov rúr. Znáša teplotu od - 20 °C do + 300 °C. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Forma sklo KOLÁČOVÁ pr. 27,5 cm , Orion dávkovač mydla sklo/uh 0,45 l bodky (530785)

Orion Forma sklo BÁBOVKA, pr. 21 cm

Orion Forma sklo BÁBOVKA, pr. 21 cm
Detail

Bábovka klasického tvaru z borosilikátového skla odolná teplotám od -40 °C do + 300 °C. Sklo je vysoko hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Sklenená forma navyše pozvoľna uvoľňuje teplo a bábovka sa tak ideálne prepečie. Bábovku klasicky vymažte a vysypte múkou a skvele ju potom z formy vyklopíte. Vhodná do elektrickej, plynovej i teplovzdušnej rúry. Možno umývať v umývačke riadu. Dodržujte zásadu pozvoľného ochladzovania. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Forma sklo BÁBOVKA, pr. 21 cm , Orion džbán sklo + viečko uh embo 1,5 l (126653)

Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm (128602)

Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm (128602)
Detail

Misa - objem 2.5 l, materiál: plast, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, vhodné do max. teploty 95 °C, priemer 19 cm, farba sivá Rozšírte si svoju kuchynskú výbavu o novú misu ORION. Misa je vyrobená z praktického plastu a ponúka objem 2,5 l. Môžete ju nechať umyť v umývačke riadu. Nie je určená do mikrovlnnej rúry. Rozhodujúce prednosti misky Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm Z materiálu: plast Miska ORION ponúka obsah 2,5 l Umývanie v umývačke je možné Nie je vhodné na ohrev v mikrovlnnej rúre Použiteľná pri maximálnej teplote 95 °C Miska má priemer 19 cm Farebné vyhotovenie: sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm (128602) , Orion korenička sklo/uh/nerez style 1 ks (155112)

ORION Box UH desiata sova 17 x 14,5 x 7 cm

ORION Box UH desiata sova 17 x 14,5 x 7 cm
Detail

Plastový delený desiatový box s rozmermi 17×14,5×7 cm s viečkom av dekore SOVA. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Box UH desiata sova 17 x 14,5 x 7 cm , Orion korenička sklo/uh kemp troya 1 ks (155110)

Orion Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778)

Orion Miska sklo pr. 23 cm  EMA (124778)
Detail

Miska – materiál sklo, objem 2,3 l, vhodná do umývačky, priemer 23 cm, balenie obsahuje jednu misku, priehľadná farba, moderný a jednofarebný motív Hlavné vlastnosti misky Orion Miska sklo pr. 23 cm EMA Miska ORION je určená na prípravu jedla a jeho servírovanie Na stole sa bude vynímať napríklad plná ovocia, zeleniny alebo šalátu Je priamo stvorená na kompóty Do misky sa vám zmestí aj porcia polievky Jednoduchý a nadčasový dizajn zo skla Miska ORION je určená aj do umývačky riadu Má moderný a jednofarebný dizajn Priemer misky ORION: 23 cm Miska má objem 2,3 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778) , Orion korenička sklo/uh kemp star 1 ks (155111)

Orion Misa sklo pr. 21 cm Vira (124011)

Orion Misa sklo pr. 21 cm Vira (124011)
Detail

Misa - objem 1.9 l, materiál: sklo, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, počet kusov v balení: 1, priemer 21 cm, farba priehľadná Rozšírte si kuchynskú výbavu o novú misu ORION. Misa je vyhotovená z obľúbeného skla a jej objem je 1,9 l. Nie je problém ju vložiť do umývačky riadu a mikrovlnná rúra jej neuškodí. Základné parametre misky Orion Misa sklo pr. 21 cm Vira Z materiálu: sklo Miska ORION ponúka obsah 1,9 l Hodí sa na umývanie v umývačke aj použitie v mikrovlnke Priemer misy: 21 cm Farba: priehľadná (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa sklo pr. 21 cm Vira (124011) , Orion mliekovka sklo + viečko uh lily 0,24 l (155302)

Orion Kanvica var. sklo/UH SVATAVA 2,3l

Orion Kanvica var. sklo/UH SVATAVA 2,3l
Detail

Kanvica na prípravu čajov, bylinkových nálevov, ale aj studených nápojov. Praktické ucho. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40 °C do + 300 °C, plast. V kanvici môžete pripraviť čaj na elektrických, sklokeramických aj plynových sporákoch (pozor na plastové časti). Sú vhodné do umývačiek riadu, môžete v nich chladiť nápoje v chladničke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kanvica var. sklo/UH SVATAVA 2,3l , Orion forma kov košíček tartlets pr. 7 cm 6 ks (120041)

Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm

Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm
Detail

Ručný nehrdzavejúci mlynček na kávu v čiernej prevedení tela čerstvo namelie zrnkovú kávu. Taká káva bude iný level ako balená mletá káva. Zaručuje efektívne mletie, aby ste si vychutnali arómu a chuť kávy doma a aj na dovolenke alebo v práci.Plnenie v hornej časti pod kľučkou, ktorá sa ľahko nasadzuje a sníma. Hrubosť mletia si môžete ľahko regulovať pomocou prstenca v strednej časti. Číslo 1 umožní prípravu veľmi jemnej kávy, naopak otočením k číslu 8 docielite hrubé mletie. To je spôsobené posunom oboch častí keramického mlecieho mechanizmu k sebe alebo od seba.Bude aj dizajnovou záležitosťou, je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/8 ss, opatrenej čiernym nástrekom, spodná nádoba, kam padá káva, je sklenená, kľučka je hliníková s dreveným úchytom, ktorý umožní pevné uchopenie a mletie. Podľa potreby je možné mlynček umyť v teplej vode so saponátom, opláchnuť a nechať riadne vyschnúť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm , Orion rozprašovač na ocot/olej, sklo/nerez/uh 0,26 l (152910)

Orion Cukornička vysoká WHITELINE, 9 cm

Orion Cukornička vysoká WHITELINE, 9 cm
Detail

Elegantná, biela cukornička s bambusovým viečkom a porcelánovou lyžičkou sa hodí do klasickej, modernej i rustikálnej kuchyne. Spoločne s bielymi šálkami a podšálkami podčiarkne táto cukornička príjemný dojem zo stolovania. Jej povrch je pokrytý jemným reliéfom, vďaka ktorému skvele vyzerá a navyše nevykĺzne len tak z ruky, keď si vaši hostia chcú osladiť kávu alebo čaj. Má praktické viečko s výrezom. Navyše ju bez viečka je možné umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cukornička vysoká WHITELINE, 9 cm , Orion nožnice uh rukoväť 14 cm (831522)

Orion Korenička sklo/UH Drop 1 ks (155109)

Orion Korenička sklo/UH Drop 1 ks (155109)
Detail

Korenička – na chilli, korenie na kura, čierne korenie, škoricu, soľ, sklenená, s vekom, vhodná do umývačky, objem 100 ml, materiál viečka plast, rozmery 9 × 5 × 5 cm (V׊×H), priemer 5 cm Korenička ORION predstavuje ideálny doplnok do každej kuchyne. Vhodná je na rôzne druhy korenia a využijete ju pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stole. Vyrobená je z veľmi kvalitného plastu a vybavená plastovým viečkom. Disponuje objemom 100 ml a je ju možné umývať v umývačke riadu. Jej priehľadné farebné vyhotovenie pritom zaručí ľahkú kontrolu obsiahnutého množstva korenia. Korenička ORION vám umožní pohodlné ochutenie pokrmov. Kľúčové vlastnosti koreničky ORION sklo/UH Drop 1 ksKorenička vhodná na rôzne druhy koreniaIdeálna pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stoleVyrobená z veľmi kvalitného plastuKorenička ORION disponuje plastovým viečkomFarebné vyhotovenie: bielo-priehľadné Objem: 100 ml Rozmery: 9 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Korenička sklo/UH Drop 1 ks (155109) , Orion panvica pr. 18 cm grande (112998)

Orion Panvica na 7 lievancov Grande pr. 27 cm

Orion Panvica na 7 lievancov Grande pr. 27 cm
Detail

Spojenie jednoduchého, ale účelného dizajnu s kvalitou nepriľnavého povrchu robí z tejto panvice základný kúsok do každej domácnosti. Korpus tejto odlievanej panvice je tvorený zliatinou hliníka, ktorá zaistí tvarovú stabilitu panvice, a je potiahnutý kvalitným antiadhéznym povrchom PFLUON GRANIT. Rukoväť je izolovaná, príjemne sa drží a uľahčuje manipuláciu.Či už ste milovníkmi nadýchaných lievančekov, chrumkavých zemiačikov alebo volských ôk, nepriľnavá panvica so siedmimi sekciami bude základom úspechu. Priemer jednej sekcie je 8 cm, tak akurát na rozklepnutie vajíčka alebo prípravu jemných lievancov s minimom pridaného tuku, ktoré môžu byť skvelými raňajkami pre vás a vašich blízkych.Prednosti panvíc GRANDE: kvalitný antiadhézny povrch PFLUON GRANIT zabraňujúci pripekaniu pokrmov pevná, ergonomická rukoväť zaistí bezpečnú manipuláciu kompatibilné so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie nevyžaduje tak vysoké teploty rozpálenia ako nerez a liatina silné sendvičové dno šetrí energiu možnosť zavesenia ľahké čistenie, je možné umývať v umývačke, avšak vplyvom agresívnych čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácii (tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie)Odporúčame: používajte veľkosť platničky úmernú priemeru dna a drevené, silikónové alebo nylonové náčinie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Panvica na 7 lievancov Grande pr. 27 cm , Orion grande rajnica pr. 16 cm (113078)

Orion Korenička sklo/UH/nerez Style 1 ks (155112)

Orion Korenička sklo/UH/nerez Style 1 ks (155112)
Detail

Korenička – na bazalku, chilli, korenie na kura, majoránku, oregano, čierne korenie, provensálske bylinky, škoricu, soľ, sklenená, otočná, s vekom, vhodná do umývačky, objem 240 ml, materiál viečka plast, výška 12 cm, priemer 6 cm Korenička ORION Style predstavuje ideálny doplnok do každej kuchyne. Je vhodná na rôzne druhy korenia a využijete ju pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stole. Vyrobená je z veľmi kvalitného skla a opatrená nerezovým viečkom, ktoré ponúka nastavenie 4 rôznych otvorov. Veľký otvor využijete na klinček či guličky korenia, väčšie otvory na majoránku či rascu, drobné otvory na soľ alebo grilovaciekorenie. Štvrtou polohou koreničku uzavriete. Časť s otvormi je vyrobená z ABS a PP plastu. Koreničku ORION s objemom 240 ml je možné umývať v umývačke riadu. Jej priehľadné vyhotovenie zaistí ľahkú kontrolu obsiahnutého množstva korenia. Korenička ORION vám umožní pohodlné dochutenie pokrmov.Kľúčové vlastnosti koreničky ORION... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Korenička sklo/UH/nerez Style 1 ks (155112)

Orion Korenička sklo/UH KEMP Troya 1 ks (155110)

Orion Korenička sklo/UH KEMP Troya 1 ks (155110)
Detail

Korenička – na bazalku, chilli, korenie na kura, majoránku, oregano, čierne korenie, provensálske bylinky, škoricu, soľ, sklenená, otočná, s vekom, vhodná do umývačky, objem 245 ml, materiál viečka plast, rozmery 13,5 × 5,5 × 5,5 cm (V׊×H), priemer 5,5 cm Korenička ORION predstavuje ideálny doplnok do každej kuchyne. Vhodná je na rôzne druhy korenia a využijete ju pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stole. Vyrobená je z veľmi kvalitného skla a vybavená plastovým viečkom, ktoré ponúka nastavenie 3 polôh, a to zatvorené, čiastočne otvorené a otvorené. Disponuje objemom 245 ml a je možné umývať v umývačke riadu. Jej priehľadnéfarebné vyhotovenie pritom zaistí ľahkú kontrolu obsiahnutého množstva korenia. Korenička ORION vám umožní pohodlné ochutenie pokrmov.Kľúčové vlastnosti koreničky ORION sklo/UH KEMP Troya 1 ksKorenička vhodná na rôzne druhy koreniaIdeálna pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stoleVyrobená z veľmi kvalitného sklaKorenka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Korenička sklo/UH KEMP Troya 1 ks (155110)

Orion Korenička sklo/UH KEMP Star 1 ks (155111)

Orion Korenička sklo/UH KEMP Star 1 ks (155111)
Detail

Korenička – na bazalku, chilli, korenie na kura, majoránku, oregano, čierne korenie, provensálske bylinky, škoricu, soľ, sklenená, otočná, s vekom, vhodná do umývačky, objem 244 ml, materiál viečka plast, rozmery 15,3 × 6 × 6 cm (V׊×H), priemer 5,5 cm Korenička ORION predstavuje ideálny doplnok do každej kuchyne. Vhodná je na rôzne druhy korenia a využijete ju pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stole. Vyrobená je z veľmi kvalitného skla a vybavená plastovým viečkom, ktoré ponúka nastavenie 3 polôh, a to zatvorené, čiastočne otvorené a otvorené. Disponuje objemom 244 ml a je možné umývať v umývačke riadu. Jej priehľadnéfarebné vyhotovenie pritom zaistí ľahkú kontrolu obsiahnutého množstva korenia. Korenička ORION vám umožní pohodlné ochutenie pokrmov.Kľúčové vlastnosti koreničky ORION sklo/UH KEMP Star 1 ksKorenička vhodná na rôzne druhy koreniaIdeálna pri varení aj na finálne dochutenie pokrmu na stoleVyrobená z veľmi kvalitného sklaKorenka ORION... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Korenička sklo/UH KEMP Star 1 ks (155111)

ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,55 l VRÚBKY (530786)

ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,55 l VRÚBKY (530786)
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, priehľadná farba, sklenený, štvorcový tvar základne, objem 550 ml, priezor nádržky súčasťou, rozmery 18,5 × 7,5 × 7,5 cm (V׊×H) Zásadné prednosti dávkovača mydla ORION Je to manuálny dávkovač mydla ORION Dávkovač na mydlo ponúka objem 550 ml Rozmery: 7,5 × 7,5 × 18,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,55 l VRÚBKY (530786)

ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,45 l BODKY (530785)

ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,45 l BODKY (530785)
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, priehľadná farba, sklenený, okrúhly tvar základne, objem 450 ml, priezor nádržky súčasťou, rozmery 18,5 × 7,5 × 7,5 cm (V׊×H) Kľúčové vlastnosti dávkovača mydla ORION Je to manuálny dávkovač mydla ORION Dávkovač mydla má objem 450 ml Rozmery: 7,5 × 7,5 × 18,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,45 l BODKY (530785)

Orion Džbán sklo+viečko UH LUNA 1,75l

Orion Džbán sklo+viečko UH LUNA 1,75l
Detail

Sklenený džbán so "zobáčikom" a plastovým viečkom často využijete na servírovanie vína, malinovky a ľadového čaju. Nie je vhodný na vriace nápoje (do max. 60 °C). Vďaka viečku predídete znečisteniu nápoja. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Džbán sklo+viečko UH LUNA 1,75l

Orion UH organizér - košík s vekom UrovnajTo do chladničky 32,5 x 20 x 7 cm

Orion UH organizér - košík s vekom UrovnajTo do chladničky 32,5 x 20 x 7 cm
Detail

Nižší priehľadný organizér usporiada potraviny v chladničke, ale aj v potravinovej skrinke, v špajze alebo v zásuvke.Môžete ho využiť na usporiadanie korenia, sypkých surovín, obľúbených čajov, kutilských potrieb, drobnej bielizne, pásikov, drobností v kancelárii aj v garáži. Aj rôzne odličovadlá, masážne kefy, holiace strojčeky, mydlá či krémy budú prehľadne usporiadané blízko umývadla alebo v toaletnom stolíku. Stohovateľný: áno.Pomocou držadla ho ľahko vysuniete z police a zasuniete späť. Je transparentný, veľkosti 30 x 20 x 7 cm (s držadlom dĺžka 32,5 cm), takže máte dobrý prehľad o jeho obsahu.Organizér je vyrobený z plastu PS. Znáša teploty od -10 °C do +90 °C, podľa potreby ho možno umývať v teplej vode so saponátom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion UH organizér - košík s vekom UrovnajTo do chladničky 32,5 x 20 x 7 cm

TORO Cukornička, nerez, priemer 7 cm

TORO Cukornička, nerez, priemer 7 cm
Detail

Cukornička je vysoká 9,7 cm, jej priemer je 7 cm, veľkosť otvoru na cukrovanie alebo posypanie je 1 mm. (kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Cukornička, nerez, priemer 7 cm

Orion Džbán sklo+viečko UH Embo 1,5 l

Orion Džbán sklo+viečko UH Embo 1,5 l
Detail

Zaujímavý džbán so zvislým reliéfom, s tmavým tónovaním skla, je vhodný na pohodlné servírovanie a nalievanie nápojov do pohárov. To uľahčí "zobáčik" viečka a masívne ucho z PP plastu, takže manipulácia s ním je jednoduchá.Stred viečka je možné sňať a pridať do nápoja ľad, bylinky či citrusy, ktoré aj z obyčajnej domácej šťavy urobia osviežujúci nápoj. Ak s ním pootočíte, vylievací otvor sa uzavrie, nedostane sa do neho prach alebo obtiažny hmyz. To sa hodí predovšetkým na terase alebo pri posedení v záhrade. Pohodlne znesie teplotu nápoja do + 90 °C, po použití ho možno umývať v umývačke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Džbán sklo+viečko UH Embo 1,5 l

Orion Mliekovka sklo + viečko UH Lily 0,24 l (155302)

Orion Mliekovka sklo + viečko UH Lily 0,24 l (155302)
Detail

Kanvička – na servírovanie mlieka alebo smotany, viečko s pružinkou na ľahké nalievanie a uzatváranie, materiál: sklo, plast PP, rozmery: pr. 6 cm, v. 13cm, objem 240ml, je vhodná do umývačky riadu Mlékovka ORION Lily vám umožní stylové servírování mléka či smetany. Vhodná je tak nejen pro domácí použití, ale rovněž do gastronomických provozů. Vyrobená je z vysoce kvalitního skla a plastu a opatřená víčkem s pružinkou pro snadné nalévání i uzavírání. Komfortní používání poté zajistí integrované ucho. Pomocí mlékovky ORION si budete moci pohodlně přidat mléko do kávy či čaje. Klíčové vlastnosti mlékovky ORION UH Lily sklo + víčko 0,24 l Mlékovka pro servírování mléka či smetanyVhodná pro domácí použití i do gastronomických provozůVyrobená z vysoce kvalitního skla a plastuMlékovka ORION je opatřená víčkem s pružinkou pro snadné nalévání i uzavíráníKomfortní používání zajistí integrované uchoBarevné provedení: bílo-průhledné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mliekovka sklo + viečko UH Lily 0,24 l (155302)

Orion Džbán sklo + viečko UH Embo 1,5 l (126653)

Orion Džbán sklo + viečko UH Embo 1,5 l (126653)
Detail

Džbán – s objemom 1500ml vhodný do umývačky, viečko, hmotnosť 0.67kg Džbán ORION s objemom 1500 ml sa hodí ako praktický pomocník do každej domácnosti. O očistu džbánu sa perfektne postará umývačka riadu. Orion Džbán sklo + viečko UH Embo 1,5 l bol vyrobený s hmotnosťou 0,67 kg. Dôležité vlastnosti džbánu Orion Džbán sklo + viečko UH Embo 1,5 l Džbán sa bude dobre vynímať na každom stole Objem džbánu ORION predstavuje 1500 ml Umývačka riadu mu neuškodí Balenie obsahuje aj viečko na uzavretie džbánu (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Džbán sklo + viečko UH Embo 1,5 l (126653)

MAKRO - Cukornička sklo 9x11cm

MAKRO - Cukornička sklo 9x11cm
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Cukornička sklo 9x11cm

MAKRO - Cukornička sklo/nerez

MAKRO - Cukornička sklo/nerez
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Cukornička sklo/nerez

Home Elements Aromalampa Lina, čierna, pr. 7 cm

Home Elements Aromalampa Lina, čierna, pr. 7 cm
Detail

Krásna aromalampa zaujímavého tvaru v decentnom farebnom prevedení sa stane pekným doplnkom vašej spálne alebo obývačky. Stačí pridať vodu a pár kvapiek vonného oleja alebo vonný vosk podľa vašich preferencií, zapáliť čajovú sviečku a môžete si užiť svoju chvíľku odpočinku pod dekou a s hrnčekom lahodného čaju. (4home.sk)

Podobné produkty ako Home Elements Aromalampa Lina, čierna, pr. 7 cm

Home Elements Arómalampa Lina, biela, pr. 7 cm

Home Elements Arómalampa Lina, biela, pr. 7 cm
Detail

Krásna aromalampa zaujímavého tvaru v decentnom farebnom prevedení sa stane pekným doplnkom vašej spálne alebo obývačky. Stačí pridať vodu a pár kvapiek vonného oleja alebo vonný vosk podľa vašich preferencií, zapáliť čajovú sviečku a môžete si užiť svoju chvíľku odpočinku pod dekou a s hrnčekom lahodného čaju. (4home.sk)

Podobné produkty ako Home Elements Arómalampa Lina, biela, pr. 7 cm

Home Elements Aromalampa Lina, sivá, pr. 7 cm

Home Elements Aromalampa Lina, sivá, pr. 7 cm
Detail

Krásna aromalampa zaujímavého tvaru v decentnom farebnom prevedení sa stane pekným doplnkom vašej spálne alebo obývačky. Stačí pridať vodu a pár kvapiek vonného oleja alebo vonný vosk podľa vašich preferencií, zapáliť čajovú sviečku a môžete si užiť svoju chvíľku odpočinku pod dekou a s hrnčekom lahodného čaju. (4home.sk)

Podobné produkty ako Home Elements Aromalampa Lina, sivá, pr. 7 cm

MAKRO - Cukornička sklo okrúhla brúsen

MAKRO - Cukornička sklo okrúhla brúsen
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Cukornička sklo okrúhla brúsen

Cedidlo nerez/UH BASIC pr. 23 cm

Cedidlo nerez/UH BASIC pr. 23 cm
Detail

Okrúhle plastové cedidlo s nehrdzavejúcim sitkom má kvalitnú pevnú rukoväť. Vďaka praktickým zarážkam na úchytoch bude sitko bezpečne držať na okraji misy pri preosievaní múky a cukru alebo pri preplachovaní rôznych obilnín. (4home.sk)

Podobné produkty ako Cedidlo nerez/UH BASIC pr. 23 cm

Modom Masážna loptička Ježko zelená, pr. 7 cm SJH 13Z

Modom Masážna loptička Ježko zelená, pr. 7 cm SJH 13Z
Detail

Túto rehabilitačnú pomôcku využijete na precvičovanie úchopov, k reflexnej masáži dlaní, chodidiel a celého tela. Pomáha posilniť stisk, zvyšuje obratnosť a zručnosť úchopu. Loptička je skvele využiteľná pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáha lepšiemu prekrveniu po športovom výkone alebo napríklad po dlhom sedení. Rehabilitačný účinok loptičky vedie k regenerácii, väčšej citlivosti aj pohyblivosti. (4home.sk)

Podobné produkty ako Modom Masážna loptička Ježko zelená, pr. 7 cm SJH 13Z

Modom Masážna loptička Ježko oranžová, pr. 7 cm SJH 13OR

Modom Masážna loptička Ježko oranžová, pr. 7 cm SJH 13OR
Detail

Túto rehabilitačnú pomôcku využijete na precvičovanie úchopov, k reflexnej masáži dlaní, chodidiel a celého tela. Pomáha posilniť stisk, zvyšuje obratnosť a zručnosť úchopu. Loptička je skvele využiteľná pri cielenom uvoľňovaní svalového napätia, napomáha lepšiemu prekrveniu po športovom výkone alebo napríklad po dlhom sedení. Rehabilitačný účinok loptičky vedie k regenerácii, väčšej citlivosti aj pohyblivosti. (4home.sk)

Podobné produkty ako Modom Masážna loptička Ježko oranžová, pr. 7 cm SJH 13OR
Orion Cukornička sklo/UH, pr. 7 cm (126712), Orion Cukornička sklo s dávkovačom pr. 7 cm (153518), Orion Cukornička sklo s vekom Artemis pr. 12 cm (155403), Orion Cukornička porc./drevo + lyžička WHITELINE pr. 9,5 cm (126714), ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 16 cm (124401), ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 12 cm (124400), ORION Sitko UH WHITE jemné pr. 20 cm (124403), ORION Zrkadlo UH pr. 15 cm stojanček DUO (510145), Orion Miska sklo pr. 23 cm EMA (124778), Orion Misa sklo pr. 21 cm Vira (124011), ORION Sitko nerez pr. 7 cm (124429), ORION Lievik UH Hobby pr. 11,5 cm + sitko biele (120453), ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290), ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 22 × 16,5 cm (124761), ORION Miska zapekacie sklo/UH viečko 20 × 15 cm (124759), Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm (129807), Orion Korenička sklo/UH Drop 1 ks (155109), Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm (128602), ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,55 l VRÚBKY (530786), ORION Dávkovač mydla sklo/UH 0,45 l BODKY (530785), Orion Džbán sklo + viečko UH Embo 1,5 l (126653), Orion Korenička sklo/UH/nerez Style 1 ks (155112), Orion Korenička sklo/UH KEMP Troya 1 ks (155110), Orion Korenička sklo/UH KEMP Star 1 ks (155111), Orion Mliekovka sklo + viečko UH Lily 0,24 l (155302), ORION Forma kov košíček TARTLETS pr. 7 cm 6 ks (120041), ORION Rozprašovač na ocot/olej, sklo/nerez/UH 0,26 l (152910), Orion Nožnice UH rukoväť 14 cm (831522), Orion Panvica pr. 18 cm GRANDE (112998), ORION GRANDE Rajnica pr. 16 cm (113078)