Orion strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

Produkt Orion strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na všetky typy potravín, nerezové, 4 typy strúhania, protišmykové nožičky a bezpečnostné držadlo na strúhanie, strieborná farba Každá správna kuchárka by mala mať v kuchyni na pomoc strúhadlo. 4-hranné strúhadlo Orion z nehrdzavejúcej ocele určite oceníte. Na výber je jemná, stredná a hrubá strana vrátane možnosti strúhať na plátky. Ľahko tak pripravíte rôzne druhy potravín. Špeciálna protišmyková guma v spodnej časti zabráni tomu, aby sa strúhadlo Orion kĺzalo po povrchu. Jeho používanie je preto veľmi pohodlné a práca s ním bezpečná. Kľúčové vlastnosti strúhadla Orion nerez/guma 4 hranyStrúhadlo Orion má 4 funkcieObsahuje jemné, stredné a hrubé strúhadlo a strúhanie na plátkyĽahko pripraví rôzne druhy potravínV spodnej časti strúhadla Orion sa nachádza protišmyková guma (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779) , Orion strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany

Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany
Detail

Strúhadlo 4hranné s rôzne hrubými strúhadlami, možnosť strúhania na plátky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany , Orion strúhadlo nerez/termoplast. guma 4 hrany (144807)

ORION Strúhadlo nerez/termoplast. guma 4 hrany (144807)

Detail

Strúhadlo – ručné, určené na ovocie, syr, zeleninu, nerezové Praktické strúhadlo ORION Strúhadlo nerez/termoplast. guma 4 hrany umožňuje jednoduchú prípravu nastrúhaných surovín. S týmto strúhadlom zvládnete prípravu syra, citrusovej kôry, zázvoru a ďalších surovín. Strúhadlo utvára pevná nerezová oceľ, ktorá odoláva proti korózii a ľahko sa čistí. Praktické ručné strúhadlo slúži na jednoduchú prípravu strúhaných surovín Strúhadlo na jednoduchú prípravu syra alebo citrónovej kôry (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Strúhadlo nerez/termoplast. guma 4 hrany (144807) , Orion strúhadlo nerez mini 4 hrany teta (120773)

ORION Strúhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)

ORION Strúhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na citrusovú kôru, cesnak, orechy, zázvor, nerezové, 4 typy strúhania, antikorová farba Klasické strúhadlo ORION Strúhadlo nerez mini 4 hrany TETA vám pomôže pri príprave surovín na varenie. Toto strúhadlo vám pomôže so spracovaním syra, citrusovej kôry, zázvoru a ďalších surovín. Strúhadlo utvára pevná nerezová oceľ, ktorá ponúka odolnosť proti korózii a jednoduchú údržbu. Podstatné prednosti strúhadla ORION Strúhadlo nerez mini 4 hrany TETA Klasické ručné strúhadlo slúži na jednoduchú prípravu strúhaných surovín Strúhadlo na jednoduchú prípravu syra alebo citrónovej kôry Farba: antikorová Počet typov strúhania: 4 (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Strúhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773) , Strúhadlo nerez/uh 4 hrany (130495)

Strúhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)

Strúhadlo nerez 4 hrany TETA (120772)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na všetky typy potravín, nerezové, 4 nadstavce súčasťou balenia, 4 typy strúhania, časti vhodné do umývačky a bezpečnostné držadlo na strúhanie, antikorová farba Praktické strúhadlo Strúhadlo nerez 4 hrany TETA slúžiace na prípravu strúhaných surovín sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Univerzálne strúhadlo umožňuje strúhanie všetkých možných surovín ako napríklad zeleninu, syr či citrónovú kôru. Strúhadlo s 4 výmennými nadstavcami umožňuje jemnejšie a hrubšie strúhanie surovín. Veľmi ľahko ho môžete umývať v umývačke, nebudete sa teda musieť trápiť s ručným umývaním. Bezpečnostný úchyt poskytne vašim prstom ochranu proti porezaniu. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá vyniká odolnosťou proti korózii a ľahkou údržbou. Zásadné parametre strúhadla Strúhadlo nerez 4 hrany TETA Praktické ručné strúhadlo vám pomôže pri príprave surovín na varenie Univerzálne strúhadlo vhodné na prípravu syra, citrusovej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo nerez 4 hrany TETA (120772) , Strúhadlo nerez 4 hrany teta (120772)

Strúhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)

Strúhadlo nerez 4 hrany MINI (120784)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na všetky typy potravín, nerezové, 4 nadstavce súčasťou balenia, 4 typy strúhania, časti vhodné do umývačky a bezpečnostné držadlo na strúhanie, antikorová farba Praktické strúhadlo Strúhadlo nerez 4 hrany MINI vám poslúži pri príprave strúhaných surovín. Univerzálne strúhadlo si poradí so všetkými možnými surovinami ako napríklad zeleninu, syr či citrónovú kôru. Strúhadlo s 4 výmennými nadstavcami umožňuje jemnejšie a hrubšie strúhanie surovín. Je robené aj na ľahké umývanie v umývačke, nie je teda nutné zdĺhavé ručné umývanie. Vzhľadom na bezpečnostný úchyt sa nemusíte obávať porezania. Strúhadlo bolo vyrobené z pevnej nerezovej ocele, ktorá je veľmi odolná proti korózii a ľahko sa udržiava. Hlavné vlastnosti strúhadla Strúhadlo nerez 4 hrany MINI Klasické ručné strúhadlo vám uľahčí nastrúhanie surovín na varenie Univerzálne strúhadlo robené na spracovanie zeleniny, syru, citrusovej kôry a ďalších Strúhadlo so 4 výmennými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo nerez 4 hrany MINI (120784) , Strúhadlo nerez 4 hrany mini (120784)

Strúhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)

Strúhadlo nerez/UH 4 hrany (130495)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na všetky typy potravín, nerezové, 4 nadstavce súčasťou balenia, 4 typy strúhania, časti vhodné do umývačky a bezpečnostné držadlo na strúhanie, antikorová farba Praktické strúhadlo Strúhadlo nerez/UH 4 hrany ponúka jednoduchú prípravu strúhaných surovín na varenie. S univerzálnym strúhadlom nastrúhate všetky možné suroviny od mäkkých syrov po tvrdú citrónovú kôru. Strúhadlo s 4 výmennými nadstavcami umožňuje strúhanie úzkych ai širších kusov surovín. Je robené aj na ľahké umývanie v umývačke, nečaká vás teda ručné umývanie. Bezpečnostný úchyt zaistí pohodlné a bezpečné strúhanie bez porezania. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá ponúka odolnosť proti korózii a jednoduchú údržbu. Zaujímavé prednosti strúhadla Strúhadlo nerez/UH 4 hrany Klasické ručné strúhadlo umožňuje ľahké a rýchle nastrúhanie surovín Univerzálne strúhadlo uspôsobené na prípravu zeleniny, syru, citrusovej kôry a ďalších Strúhadlo so 4... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo nerez/UH 4 hrany (130495) , Orion strúhadlo uh 4 hrany ms ass (130490)

ORION Strúhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)

ORION Strúhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490)
Detail

Strúhadlo – ručné, plastové, 4 typy strúhania Praktické strúhadlo ORION Strúhadlo UH 4 hrany MS ASS vám uľahčí nastrúhanie surovín na varenie. Strúhadlo je vyhotovené z odolného plastu, ktorý sa dá ľahko vyčistiť. Kľúčové parametre strúhadla ORION Strúhadlo UH 4 hrany MS ASS Klasické ručné strúhadlo vám pomôže pri príprave surovín na varenie Počet typov strúhania: 4 (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Strúhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490) , Orion strúhadlo nehrdzavejúca oceľ/silikón 4 hrany (144801)

Orion Nehrdzavejúce strúhadlo guma 4 strany

Detail

Nehrdzavejúce strúhadlo so štyrmi typmi strúhacích plôch je určené na ručné strúhanie. Či už chcete strúhať jablká na štrúdľu, zemiaky na zemiakové placky, cesto na závarku do polievky alebo syr na zapekanie, stačí strúhadlo pevne chytiť za oblé držadlo z dreva akácie, a môžete začať.V dolnej časti je opatrené lemom z TPR gumy, ten zaistí, že pri strúhaní nebude strúhadlo toľko kĺzať.Strúhacie plochy: veľké dierky: strúhanie zeleniny na polievku, ovocia na šalát, syrov na zapečenie pokrmov v rúre... malé dierky: strúhanie zeleniny na šalát, uhoriek na tzatziki, zemiakov na zemiakové placky, čokolády do sladkých dezertov... vystúpené hroty: strúhanie parmezánu, stareného syra, chrenu... podlhovastý otvor: plátky uhorky na šalát s kefírom, repy alebo mrkvy na sušenie…Po použití ho s ohľadom na drevenú rukoväť umývajte ručne a nechajte dostatočne vysušiť. Nie je vhodné do umývačky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nehrdzavejúce strúhadlo guma 4 strany , Orion strúhadlo nerez ploché mini jemné (120798)

ORION Strúhadlo nerez ploché MINI jemné (120798)

ORION Strúhadlo nerez ploché MINI jemné (120798)
Detail

Strúhadlo – ručné, nerezové, 1 typ strúhania, bezpečnostné držadlo na strúhanie, antikorová farba Klasické strúhadlo ORION Strúhadlo nerez ploché MINI jemné slúžiace na prípravu strúhaných surovín sa stane vašim obľúbeným pomocníkom v kuchyni. Vzhľadom na bezpečnostný úchyt sa nemusíte obávať porezania. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá istí odolnosť proti korózii a jednoduchú údržbu. Podstatné vlastnosti strúhadla ORION Strúhadlo nerez ploché MINI jemné Klasické ručné strúhadlo slúži na jednoduchú prípravu strúhaných surovín Úchyt slúžiaci na bezpečné používanie Farba: antikorová Počet typov strúhania: 1 (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Strúhadlo nerez ploché MINI jemné (120798) , Orion strúhadlo nerez ploché hrubé s rukoväťou (8592381182519)

Orion Strúhadlo nerez ploché hrubé s rukoväťou (8592381182519)

Detail

Strúhadlo – ručné, určené na čokoládu, syr, zeleninu, nerezové a plastové, s podložkou, antikorová farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez ploché hrubé s rukoväťou (8592381182519) , Orion strúhadlo nerez ploché jemné s rukoväťou (8592381182533)

Orion Strúhadlo nerez ploché plátky s rukoväťou (8592381182540)

Detail

Strúhadlo – ručné, určené na ovocie, syr, zeleninu, nerezové, s podložkou, časti vhodné do umývačky, antikorová farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez ploché plátky s rukoväťou (8592381182540) , Orion strúhadlo nerez ploché plátky s rukoväťou (8592381182540)

Orion Strúhadlo nerez ploché jemné s rukoväťou (8592381182533)

Detail

Strúhadlo – ručné, určené na čokoládu, syr, zeleninu, nerezové a plastové, s podložkou, antikorová farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez ploché jemné s rukoväťou (8592381182533) , Orion strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm (120737)

Orion Strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou

Orion Strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou
Detail

Jemné nehrdzaejúce strúhadlo sa stane praktickým pomocníkom do každej kuchyne. Má dostatočne širokú, zaoblenú rukoväť, ktorá sa pohodlne drží. Spodná časť je opatrená opierkou, brániacou kĺzaniu strúhadla.Jednoručné ploché strúhadlo je vhodné na strúhanie citrónovej kôry, tvrdých syrov, napr. parmezánu, čokolády, chrenu, cesnaku, zázvoru i muškátového orieška.Je možné ho umývať v umývačke. Proti otupeniu a k uloženiu do zásuvky je doplnené plastovým krytom, možno ho tiež zavesiť na háčik, napr. na šikovný závesný systém nad kuchynskou doskou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou , Orion strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou (8592381182526)

ORION Strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm (120737)

ORION Strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm (120737)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na ovocie, syr, zeleninu, nerezové, 1 typ strúhania, antikorová farba Praktické strúhadlo ORION Strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm vám uľahčí nastrúhanie surovín na varenie. Strúhadlo si ľahko poradí s prípravou syra, citrusovej kôry, cesnaku, zeleniny a iných surovín. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá ponúka odolnosť proti korózii a jednoduchú údržbu. Základné vlastnosti strúhadla ORION Strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm Klasické ručné strúhadlo vám uľahčí prácu v kuchyni Strúhadlo umožňujúce prípravu syra alebo citrónovej kôry Farba: antikorová Počet typov strúhania: 1 (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm (120737) , Strúhadlo nerez ploché veľké jemné (120791)

Orion Strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou (8592381182526)

Detail

Strúhadlo – ručné, určené na citrusovú kôru, cesnak, čokoládu, syr, zázvor, zeleninu, nerezové, s podložkou, časti vhodné do umývačky, antikorová farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou (8592381182526) , Strúhadlo nerez/uh na halušky (120752)

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Krájač/viacúčelové strúhadlo zeleniny a ovocia je opatrené výmennými strúhadlami, ktoré umožňujú porciovanie, strúhanie úzkych aj širších kusov zeleniny - napr. obľúbených hranolčekov. Výmenné časti sú opatrené ostrými nehrdzavejúcimi čepeľami. Súčasťou vodiaca rukoväť, pomocou ktorej potravinu strúhate bez toho aby ste sa zranili. Skosená konštrukcia pre jednoduchšie strúhanie vo vodorovnej polohe. V spodnej časti konštrukcie opora, ktorú strúhadlo prípadne zakliesni za okraj nádoby, do ktorej strúhate, krájate. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER , Orion klipsa nerez 4 cm 3 ks (532081)

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Kvalitní Strúhadlo ORION Super 36x12,5x4cm z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Strúhadlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER , Orion vykrajovačka nerez koliesko pr. 4 cm (124952)

Orion Kliešte-obracačka termoplast PBT/nerez/guma 26 cm

Orion Kliešte-obracačka termoplast PBT/nerez/guma 26 cm
Detail

Pinzeta - obracačka nájde široké uplatnenie vo vašej kuchyni - pri pečení, smažení, varení, grilovaní, pri dekorovaní pokrmov. Materiál: kvalitná nehrdz. oceľ, termoplast PBT. Možno používať až do teploty +200 °C. Možno umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kliešte-obracačka termoplast PBT/nerez/guma 26 cm , Orion štipec na obrus nerez 4 ks (142579)

Orion Kliešte-obracačka termoplast PBT/nerez/guma 26 cm

Orion Kliešte-obracačka termoplast PBT/nerez/guma 26 cm
Detail

Kvalitní Kliešte ORION 26x3,5cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Varešky a obracačky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Kliešte-obracačka termoplast PBT/nerez/guma 26 cm , Orion jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 16 cm (120959)

Orion Strúhadlo nerez 4 hrany TETA

Orion Strúhadlo nerez 4 hrany TETA
Detail

Klasické štvorhranné strúhadlo s rôznymi typmi strúhacích plôch pre ručné strúhanie ovocia, zeleniny, syra. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo nerez 4 hrany TETA , Orion jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 14 cm (120957)

Strúhadlo nerez 4 hrany TETA - ORION

Strúhadlo nerez 4 hrany TETA - ORION
Detail

Klasické štvorhranné strúhadlo, nerezové, s rôznymi typmi strúhacích plôch je povinnou výbavou každej gazdinky. Klasické štvorcové strúhadlo s rôznymi typmi strúhacích plôch na ručné strúhanie ovocia, zeleniny, syra,... Materiál: nehrdzavejúca oceľ. Rozmery: 9x7x21 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo nerez 4 hrany TETA - ORION , Orion fľaša vrecková nerez men súprava 4 ks (127704)

Orion Strúhadlo na halušky

Orion Strúhadlo na halušky
Detail

Strúhadlo na halušky využijete pre rýchlu prípravu nielen halušiek, ale aj pečeňových knedlíkov a ostatných závariek do polievok. Stačí cesto premiestniť do plastového nástavca. Ľahko prechádzate po strúhadle a do vriacej vody vám padajú hotové, rovnomerné halušky, ktoré sú za chvíľu uvarené. Rýchla príprava letných večerí aj obedov. Strúhadlo je opatrené zarážkou, takže dobre drží na hrnci. Rozmery: pr. otvorov 0,8 cm, d. 23 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo na halušky , Orion vykrajovačka nerez baránok (124998)

Strúhadlo nerez ploché VEĽKÉ jemné (120791)

Strúhadlo nerez ploché VEĽKÉ jemné (120791)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na všetky typy potravín, nerezové, 1 nadstavec súčasťou balenia, 1 typ strúhania, časti vhodné do umývačky a bezpečnostné držadlo na strúhanie, antikorová farba Praktické strúhadlo Strúhadlo nerez ploché VEĽKÉ jemné predstavuje ideálny spôsob, ako si pripraviť strúhané suroviny na varenie. Použitie univerzálneho strúhadla sa osvedčí na celý rad surovín ako napríklad zeleninu, syr či citrónovú kôru. Strúhadlo vybavené jedným výmenným nadstavcom umožňuje jemnejšie a hrubšie strúhanie surovín. Samozrejmosťou je, že ho možno dať umyť do umývačky, nemusíte sa teda zaoberať ručným umývaním. Bezpečnostný úchyt má na starosť ochranu vašich prstov. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá vyniká odolnosťou proti korózii a ľahkou údržbou. Dôležité vlastnosti strúhadla Strúhadlo nerez ploché VEĽKÉ jemné Praktické ručné strúhadlo umožňuje ľahké a rýchle nastrúhanie surovín Univerzálne strúhadlo robené na spracovanie zeleniny,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo nerez ploché VEĽKÉ jemné (120791) , Orion vykrajovačka nerez bonbón (127448)

Strúhadlo nerez/UH na halušky (120752)

Strúhadlo nerez/UH na halušky (120752)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na všetky typy potravín, nerezové, 1 nadstavec súčasťou balenia, 1 typ strúhania, časti vhodné do umývačky a bezpečnostné držadlo na strúhanie, strieborná farba Praktické strúhadlo Strúhadlo nerez/UH na halušky na prípravu strúhaných surovín vám uľahčí prácu v kuchyni. Univerzálne strúhadlo vám umožní nastrúhať všemožné suroviny ako napríklad zeleninu, syr či citrónovú kôru. Strúhadlo s jedným výmenným nadstavcom umožňuje strúhanie úzkych ai širších kusov surovín. Je navrhnuté tak, aby znieslo umývanie v umývačke, nečaká vás teda ručné umývanie. Bezpečnostný úchyt ochráni vaše prsty pred porezaním. Strúhadlo je vyhotovené z pevnej nerezovej ocele, ktorá vyniká odolnosťou proti korózii a ľahkou údržbou. Významné vlastnosti strúhadla Strúhadlo nerez/UH na halušky Praktické ručné strúhadlo bude skvelým pomocníkom vo vašej kuchyni Univerzálne strúhadlo robené na spracovanie zeleniny, syru, citrusovej kôry a ďalších Strúhadlo s jedným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo nerez/UH na halušky (120752) , Orion vykrajovačka nerez ruka (124983)

Orion Obedár nerez 4 poschodia 16cm

Orion Obedár nerez 4 poschodia 16cm
Detail

Kvalitní Jedlonosič ORION 4x1l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Jedlonosiče a termoboxy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Obedár nerez 4 poschodia 16cm , Orion pučidlo nerez/drevo (143117)

Strúhadlo na jablká/strúhadlo na sklo - ORION

Strúhadlo na jablká/strúhadlo na sklo - ORION
Detail

Stojan na kuchynské náradie. Farba biela, dekor SWEET HOME. Materiál: keramika. Rozmery: priemer 10,5 cm, výška 14 cm. Strúhadlo - strúhadlo na jablká ocenia najmä mamičky malých detí pri príprave prvých príkrmov pre svoje ratolesti. Materiál: sklo. Rozmery: 21x13,5x3,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo na jablká/strúhadlo na sklo - ORION , Orion vykrajovačka nerez kométa (121134)

Orion Strúhadlo na kapustu so šuplíkom

Orion Strúhadlo na kapustu so šuplíkom
Detail

Strúhadlo na kapustu s posuvným šuplíkom, ktorý ochráni vaše prsty a ruky. Je výborným pomocníkom na strúhanie kapusty, ktorá je hotová počas chvíle. Strúhadlo je určené pre spracovanie väčšieho množstva.Špecifikácia: strúhadlo je opatrené 3 britmi materiál: bukové a brezové drevo, nehrdzavejúca oceľ rozmery: strúhadlo: d. 58 cm, š. 18 cm, šuplík: 18,5 x 18 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Strúhadlo na kapustu so šuplíkom , Orion vykrajovačka nerez netopier (124989)

Struhadlo ORION Sharp

Struhadlo ORION Sharp
Detail

Kvalitní Strúhadlo ORION Sharp 41x13x13cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Lisy a škrabky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Struhadlo ORION Sharp , Orion vykrajovačka nerez muchotrávka (127403)

Dvojité strúhadlo s gumou - orol

Detail

Dvojité strúhadlo značky Faber Castell s motívom lienky vhodné na gumovanie klasických ceruziek a ceruziek Jumbo. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Dvojité strúhadlo s gumou - orol , Orion vykrajovačka nerez pes (121183)

Dvojité strúhadlo s gumou - lienka

Detail

Dvojité strúhadlo značky Faber Castell s motívom lienky vhodné na gumovanie klasických ceruziek a ceruziek Jumbo. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Dvojité strúhadlo s gumou - lienka

Strúhadlo ORION 24x6cm jemné

Detail

Kvalitní Strúhadlo ORION 24x6cm jemné z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Strúhadlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo ORION 24x6cm jemné

Strúhadlo ORION 38x4cm plátky

Strúhadlo ORION 38x4cm plátky
Detail

Kvalitní Strúhadlo ORION 38x4cm plátky z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Strúhadlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo ORION 38x4cm plátky

TORO Strúhadlo štvorhranné, nerez

TORO Strúhadlo štvorhranné, nerez
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Strúhadlo štvorhranné, nerez

MAKRO - Strúhadlo IHLAN nerez

MAKRO - Strúhadlo IHLAN nerez
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Strúhadlo IHLAN nerez

MAKRO - Strúhadlo ihlan nerez

MAKRO - Strúhadlo ihlan nerez
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Strúhadlo ihlan nerez

Obedár termo nerez 4 poschodia, 14 cm - ORION

Obedár termo nerez 4 poschodia, 14 cm - ORION
Detail

Obedár termo nerez 4 poschodia, 14 cm. Obedár - termonosič pre prenášanie pokrmov dlho zachová ich teplotu. Súčasťou obedára je kovový stojan vybavený prackou, ktorá (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Obedár termo nerez 4 poschodia, 14 cm - ORION

Orion Obedár termo nerez 4 poschodia 16 cm

Orion Obedár termo nerez 4 poschodia 16 cm
Detail

Kvalitní Jedlonosič ORION termo 4x1,1l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Jedlonosiče a termoboxy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Obedár termo nerez 4 poschodia 16 cm

Orion Klipsa nerez 4 cm 3 ks (532081)

Orion Klipsa nerez 4 cm 3 ks (532081)
Detail

Klipsa – na vrecká, pevne uzavrú vrecká s potravinami, ktoré tak nevysychajú, nerozsypú sa, nepreberajú arómu iných surovín a nemôžu k nim žiadni škodcovia, využijete ich ale aj inde ako v kuchyni, sada 3ks, materiál: nerez, rozmery: 4×4×2cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Klipsa nerez 4 cm 3 ks (532081)

ORION Vykrajovačka nerez Koliesko pr. 4 cm (124952)

ORION Vykrajovačka nerez Koliesko pr. 4 cm (124952)
Detail

Vykrajovač – vykrajovačka v tvare kolieska; materiál: nerez; rozmery: pr. 4cm, v. 1.5cm Vykrajovačka Orion vám umožní vytvoriť si vynikajúce vianočné pečivo či sušienky. S jej pomocou si budete môcť upiecť medovníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienky. Vyrobená je z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a jej ostrá hrana umožní precízne vykrojenie cesta . Vykrajovačka Orion je skvelým doplnkom do každej kuchyne. Kľúčové vlastnosti nerezovej vykrajovačky Orion Koliesko priemer 4 cmVykrajovačka v tvare kolieskaUmožní upiecť medovníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienkyOstrá hrana zaistí precízne vykrojenie cestaVykrajovačka Orion je vyrobená z nerezovej oceleFarebné vyhotovenie: strieborné Rozmery: 4 × 1,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez Koliesko pr. 4 cm (124952)

Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579)

Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579)
Detail

Držiak – štipec drží obrus na stole, zabraňuje jeho strhnutiu a všetkého, čo je na ňom. Sada 4 kusov. Materiál: kvalitná nehrdzavejúca oceľ. Rozmery: 5×4×1.2cm. Máte venkovní stůl a bojíte se, že vám uletí ubrus? Se skřipcem na ubrus ORION se vám to nestane. V balení najdete 4 kusy kvalitních nerezových držáků, které pevně drží ubrus na svém místě. Využijete je také, pokud máte malé děti a máte strach, aby ho na sebe nestrhly. Pro nejlepší efekt je dobré skřipce na ubrus ORION umístit z každé strany stolu. Klíčové vlastnosti skřipce na ubrus ORION - 4 ksSkřipce na ubrus ORION zafixují ubrus na svém místěV balení se nachází 4 ksSkřipce na ubrus ORION jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceliPro nejlepší výsledek dejte skřipec z každé strany stolu (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579)

TORO Strúhadlo mini, nerez, štvorhranné

TORO Strúhadlo mini, nerez, štvorhranné
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Strúhadlo mini, nerez, štvorhranné

TORO Strúhadlo mini, nerez, okrúhle

TORO Strúhadlo mini, nerez, okrúhle
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Strúhadlo mini, nerez, okrúhle

Orion 532068 Háčik nerez Udiareň 11,5x8,4 cm 4 ks

Orion 532068 Háčik nerez Udiareň 11,5x8,4 cm 4 ks
Detail

Kvalitní Háčik do udiarne ORION 15x12cm 4ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Ostatné kuchynské pomôcky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion 532068 Háčik nerez Udiareň 11,5x8,4 cm 4 ks

ORION Jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 16 cm (120959)

ORION Jedlonosič  termo nerez 4 poschodia, 16 cm (120959)
Detail

Jedlonosič – 4 poschodia, objem 4.4l, materiál: nerez, dvojitá vnútorná stena Nosíte jedlo babičke, alebo si naopak odnášate lahôdky vy od nej? Zaiste vám skrinka v kuchyni preteká plastovými škatuľkami. Vyskúšajte antikorový termo obedár. Skladá sa zo 4 misiek s objemom 1,1 l, čo vám umožní oddeliť napríklad omáčku od cestovín a pod. Každá miska má priemer 16 cm. Celková výška zloženého obedára dosahuje 36 cm. V balenínájdete spoločne s miskami aj pokrievku a kovový stojan s prackou, ktorý zaisťuje pevné uzatvorenie misiek. Termo obedár vaše jedlo uchováva teplé po dlhú dobu.Kľúčové vlastnosti termo obedára antikoro 4 poschodiaŠtvorposchodový termo obedár v antikorovom vyhotoveníUrčený na prenášanie potravínTermo obedár z antikora vaše jedlo uchováva teplé po dlhú dobuObjem misiek je 1,1 lKaždá miska má priemer 16 cmCelková výška termo obedára dosahuje 36 cmV balení nájdete spoločne s miskami aj pokrievku a kovový stojan s prackou (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 16 cm (120959)

ORION Jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 14 cm (120957)

ORION Jedlonosič  termo nerez 4 poschodia, 14 cm (120957)
Detail

Jedlonosič – 4 poschodia, objem 3.6l, materiál: nerez, dvojitá vnútorná stena Nosíte jedlo babičke, alebo si naopak odnášate lahôdky vy od nej? Zaiste vám skrinka v kuchyni preteká plastovými škatuľkami. Vyskúšajte antikorový termo obedár. Skladá sa zo 4 misiek s objemom 0,9 l, čo vám umožní oddeliť napríklad omáčku od cestovín a pod. Každá miska má priemer 14 cm. Celková výška zloženého obedára dosahuje 35 cm. V balení nájdete spoločne s miskami aj pokrievku a kovový stojan s prackou, ktorý zaisťuje pevné uzatvorenie misiek. Termo obedár vaše jedlo uchováva teplé po dlhú dobu. Kľúčové vlastnosti termo obedára antikoro 4 poschodiaŠtvorposchodový termo obedár v antikorovom vyhotoveníUrčený na prenášanie potravínTermo obedár z antikora vaše jedlo uchováva teplé po dlhú dobuObjem misiek je 0,9 lKaždá miska má priemer 14 cmCelková výška termo obedára dosahuje 35 cmV balení nájdete spoločne s miskami aj pokrievku a kovový stojan s prackou... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 14 cm (120957)

ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)

ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)
Detail

Ploskačka – antikorová, objem 240 ml, štamperlíky súčasťou, v darčekovom balení, výška 14,5 cm, hmotnosť 212 g Ak často cvičíte, beháte, alebo chcete štýlový doplnok, iste sa vám zapáči 0,24 l fľaša na nápoje ORION Fľaša vrecková nerez MEN sada 4 ks. Fľaša ORION vám ušetrí veľa času, pretože ju vždy po vyprázdnení stačí iba prepláchnuť a nemusíte fľašu zložito vymývať. V neposlednom rade prekvapí svojím skvelým tvarom. Materiál fľaše je antikoro. Nerez si naozaj obľúbite, navyše fľašu môžete bez obáv umývať aj v umývačke. Najdôležitejšie prednosti fľaše ORION Fľaša vrecková nerez MEN sada 4 ksObjem fľaše je 0,24 lMateriál fľaše ORION: antikoroAntikoro je praktický a odolný materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)

Strúhadlo Twist s gumou červ/mod/ - 1 ks

Strúhadlo Twist s gumou červ/mod/ - 1 ks
Detail

Strúhadlo Twist s gumou červ/mod/ - 1 ks Trendové a kvalitné strúhadlo s vysúvacou gumou . Farba modrá a červená. Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Ceruzka čierna GIOCONDA NEGRO K7 / rôzne druhy 0.79 € Olejove farby vodou riediteľné COBRA STUDY 40ml 4.19 € Štetec okrúhly Restaurohouse 886 / rôzne veľkosti 0.99 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo Twist s gumou červ/mod/ - 1 ks

Strúhadlo UH/kovové plátky TVAR - ORION

Strúhadlo UH/kovové plátky TVAR - ORION
Detail

Strúhadlo - strúhadlo na jablká ocenia najmä mamičky malých detí pri príprave prvých príkrmov pre svoje ratolesti. Materiál: sklo. Rozmery: 21x13,5x3,5 cm. Strúhadlo krája ovocie a zeleninu na tenké plátky... Materiál: plast, čepeľ z nehrdzavejúcej ocele. Rozmery: d. 23 cm, š. 7,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Strúhadlo UH/kovové plátky TVAR - ORION

ORION Kalíšok nerez 4 ks+1 puzdro 0,03 l (125154)

ORION Kalíšok nerez 4 ks+1 puzdro 0,03 l (125154)
Detail

Pohár – na panáka alebo pálenku, nízke, 4 kusy v balení, objem pohára 30ml, materiál nerez Hlavné vlastnosti pohára ORION Kalíšok nerez 4 ks+1 puzdro 0,03 l Pohár ORION na pitie vášho obľúbeného nápoja Nízky pohár s objemom 30 ml Nerezový materiál disponuje dlhou životnosťou a neobvyklým vzhľadom Ak hovoríme o farbe, tá je pri pohári ORION strieborná V balení na vás čakajú 4 poháre (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Kalíšok nerez 4 ks+1 puzdro 0,03 l (125154)
Orion Strúhadlo nerez/guma 4 hrany (140779), ORION Strúhadlo nerez/termoplast. guma 4 hrany (144807), ORION Strúhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773), Strúhadlo nerez/UH 4 hrany (130495), Strúhadlo nerez 4 hrany TETA (120772), Strúhadlo nerez 4 hrany MINI (120784), ORION Strúhadlo UH 4 hrany MS ASS (130490), Orion Strúhadlo nehrdzavejúca oceľ/silikón 4 hrany (144801), ORION Strúhadlo nerez ploché MINI jemné (120798), Orion Strúhadlo nerez ploché hrubé s rukoväťou (8592381182519), Orion Strúhadlo nerez ploché jemné s rukoväťou (8592381182533), Orion Strúhadlo nerez ploché plátky s rukoväťou (8592381182540), ORION Strúhadlo nerez ploché hrubé 27,5 × 11 cm (120737), Orion Strúhadlo nerez ploché jemné na syr s rukoväťou (8592381182526), Strúhadlo nerez ploché VEĽKÉ jemné (120791), Strúhadlo nerez/UH na halušky (120752), Orion Klipsa nerez 4 cm 3 ks (532081), ORION Vykrajovačka nerez Koliesko pr. 4 cm (124952), Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579), ORION Jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 16 cm (120959), ORION Jedlonosič termo nerez 4 poschodia, 14 cm (120957), ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704), ORION Vykrajovačka nerez BARÁNOK (124998), Orion Vykrajovačka nerez bonbón (127448), ORION Vykrajovačka nerez Ruka (124983), Orion Pučidlo nerez/drevo (143117), ORION Vykrajovačka nerez Kométa (121134), ORION Vykrajovačka nerez Netopier (124989), ORION Vykrajovačka nerez Muchotrávka (127403), ORION Vykrajovačka nerez Pes (121183)