Pattex sada tmelov pattex 2700316

Produkt Pattex sada tmelov pattex 2700316 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pattex sada tmelov pattex 2700316 upraviť a produkt hľadať znova.

Pattex Sada tmelov Pattex 2700316

Pattex Sada tmelov Pattex 2700316
Detail

Perfektné na profesionálne vyhladenie trvalo elastickej injektážnej zmesi bez hladidla a maskovania. Ľahko sa čistí a bez prepracovania. V praktickej uzatvárateľnej krabičke s podrobným popisom použitia a ďalšími pokynmi na spracovanie. Vyrobené z ekologického materiálu, recyklovateľné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Sada tmelov Pattex 2700316 , Pattex chemoprén, obuv (8585000341015)

PATTEX Stavební tmel, šedý (9000100913980)

PATTEX Stavební tmel, šedý (9000100913980)
Detail

Tmel – Stavebný tmel PATTEX predstavuje 1-zložkový neutrálny alkoxy silikón, ktorý je vhodný na vyplňovanie dilatačných škár v stavebníctve, pri výrobe okien a dverí a na vyplňovanie škár a spojov vystavených vysokej vlhkosti. Môže sa použiť aj na utesnenie spojov medzi sklom a nosnými konštrukciami, ako tesniaci materiál v automobilovom, lodnom, elektrotechnickom a elektronickom priemysle alebo na utesnenie izolačného dvojskla a kritických materiálov. Tmel je odolný voči ozónu, UV žiareniu, starnutiu, poveternostným vplyvom, vlhkosti a plesniam. Kľúčové vlastnosti stavebného tmelu PATTEX sivýJednozložkový neutrálny alkoxy silikón PATTEXVhodný na vyplnenie dilatačných škár v stavebníctveMôže sa použiť pri výrobe okien a dverí a na vyplnenie škár a spojov vystavených vysokej vlhkostiIdeálny tiež na utesnenie škár medzi sklom a nosnou konštrukciouSlúži ako tesniaci materiál v automobilovom, lodnom, elektrickom a elektronickom priemysleOdolnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Stavební tmel, šedý (9000100913980) , Pattex express 250 g (5997272367847)

PATTEX Parketový tmel 300 ml (9000100222396)

PATTEX Parketový tmel 300 ml (9000100222396)
Detail

Tmel – jednozložkový, parketový na báze polyakrylátu na drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien a drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou Nemusíte hneď pokladať novú podlahu, keď sa vám v parketách urobí nevzhľadná medzera. Stačí použiť špeciálny jednozložkový parketový tmel PATTEX. Funguje na báze polyakrylátu a zabraňuje prenikaniu vody, nečistôt a mikroorganizmov do medzier a pod parkety. Je určený pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien a drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Po vytvrdnutí zostáva plasticko-elastický a môžete ho bez problémov brúsiť aj lakovať. Zachráňte svoju drevenú podlahu s tmelom od firmy PATTEX. Kľúčové vlastnosti parketového tmelu PATTEXŠpeciálny jednozložkový parketový tmel PATTEX na báze polyakrylátuZabráni prenikaniu vody, nečistôt a mikroorganizmov do medzier a pod parketyPre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien a drevené konštrukcie s malou... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Parketový tmel 300 ml (9000100222396) , Pattex standard 250 g (5997272367809)

PATTEX - Bitúmenový strešný tmel cierny 280 ml

PATTEX - Bitúmenový strešný tmel cierny 280 ml
Detail

Bitúmenový strešný tmel určený na lepenie a opravy rôznych povrchov. Je vhodný pri oprave striech, drenážnych prvkov, komínov, pri stavbe skleníkov a pod. Chráni pred koróziou, vlhkosťou a má vynikajúce izolačné vlastnosti.Je odolný voči UV žiareniu, trvalej vlhkosti, povrchovému treniu, tlaku a je tixotropný tzn. nesteká zo zvislých plôch.Má dobrú priľnavosť na asfaltové lepenky, tehly, betón, olovo, zinok, dlaždice, izolačné panely, niektoré plasty atď.Môže byť použitý len na syntetické materiály bez obsahu rozpúšťadiel.Príprava podkladuŠkáry musia byť čisté, zbavené prachu a mastnoty. Povrchy môžu byť vlhké, ale v takom prípade odporúčame najprv vykonať skúšku lepivosti. Na utesňovanie rozsiahlych plôch odporúčame nanášať tesniacu hmotu vo forme pásov alebo bodov tak, aby saurýchlilo odparovanie rozpúšťadla.AplikáciaOdrežte špičku kartuše nad závitom a trysku naskrutkujte na kartušu. Špičku trysky je nutné zrezať podľa šírky škáry/spoja.Kartušu zasuňte do aplikačnej pištole. Tmel nanášajte do škár rovnomerne. Osobitnú pozornosť je potrebné venovať adhézii v rohoch. Vyhladenie tmelu vykonajte pomocou drievka alebo vyhladzovacej špachtle.Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia (CLP):Horľavé kvapaliny kategória 3H226 Horľavá kvapalina a pary.Chronické nebezpečenstvá pre vodné prostredie kategória 3H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Prvky označovaniaPrvky označovania (CLP):Výstražný piktogramVýstražné slovo: PozorVýstražné upozornenia H226 Horľavá kvapalina a pary.H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Bezpečnostné upozornenie: P210 Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite.P233 Nádobu uchovávajte tesne uzavretú.P273 Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia.Bezpečnostné upozorneniaZneškodňovanie:P501 Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s vnútroštátnymi predpismi.Iná nebezpečnosťRozpúšťadlá obsiahnuté v produkte sa počas spracovávania vyparujú a ich pary môžu so vzduchom vytvárať výbušné / veľmi horľavé zmesi.Tehotné ženy by sa bezpodmienečne mali vyhnúť vdýchnutiu a kontaktu s pokožkou.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX - Bitúmenový strešný tmel cierny 280 ml , Pattex stavební tmel, šedý (9000100913980)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety mahagón 310 ml

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety mahagón 310 ml
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety mahagón 310 ml , Pattex chemoprén univerzál klasik (8585000341947)

PATTEX- KÚPEĽŇA/KUCHYŇA - Vodeodolný sanitárny tmel transparentny 50 ml

PATTEX- KÚPEĽŇA/KUCHYŇA - Vodeodolný sanitárny tmel transparentny 50 ml
Detail

Jednozložkový acetoxy silikónový tmel na univerzálne použitie v interiéri i exteriéri. Vhodný na utesňovanie škár v sanitárnej oblasti, sprchovacích kútov, umývadiel a kuchýň.Dobre priľne k väčšine bežných materiálov ako sú napr. sklo, obklady, glazované povrchy, eloxovaný hliník a pod. Nepoužívajte na citlivé povrchy, ktoré môžu reagovať s kyselinou octovou. Nepoužívajte na miestach, kde by mohlo dôjsť ku kontaktu s potravinami a zdravotníctve. Tmel nie je vhodné používať na porézne materiály ak je betón, kameň alebo mramor, na škáry ponorené pod vodou a na škáry vystavené namáhaniu a odieraniu. Nepoužívajte na bitúmenové povrchy, povrchy na báze prírodného kaučuku a na stavebné materiály z ktorých by mohli presakovať oleje, zmäkčovadlá alebo rozpúšťadlá. Tmel nie je vhodný ani na presklenie akvárií a nádrží. Príprava podkladu Podklad musí byť pred aplikáciou čistý, suchý, zbavený prachu a mastnoty. Aplikácia Z tuby vytlačte cca 5-6 mm tmelu, kvôli prípadnej sedimentácií. V prípade potreby zrežte špičku do požadovanej veľkosti. Tmel nanášate do škár rovnomerne. Povrch tmelu zahlaďte vlhkým drievkom alebo škárovacou stierkou navlhčenou v mydlovej vode. Spotreba silikónu závisí od veľkosti škáry. Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia (CLP):Senzibilizátor pokožky kategória 1H317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.Chronické nebezpečenstvá pre vodné prostredie kategória 2H411 Toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Prvky označovaniaPrvky označovania (CLP):Výstražný piktogramObsahuje 4,5-dichlór-2-oktyl-2H-izotiazol-3-ónVýstražné slovo: PozorVýstražné upozorneniaH317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.H411 Toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P273 Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia.P280 Noste ochranné rukavice.P302+P352 PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla.P501 Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s vnútroštátnymi predpismi.Iná nebezpečnosťPočas vytvrdzovania sa uvoľňuje kyselina octová.Táto zmes obsahuje zložky považované buď za perzistentné, bioakumulatívne a toxické (PBT), alebo veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX- KÚPEĽŇA/KUCHYŇA - Vodeodolný sanitárny tmel transparentny 50 ml , Pattex chemoprén extrém klasik (8585000341961)

PATTEX- KÚPEĽŇA/KUCHYŇA - Vodeodolný sanitárny tmel biela 50 ml

PATTEX- KÚPEĽŇA/KUCHYŇA - Vodeodolný sanitárny tmel biela 50 ml
Detail

Jednozložkový acetoxy silikónový tmel na univerzálne použitie v interiéri i exteriéri. Vhodný na utesňovanie škár v sanitárnej oblasti, sprchovacích kútov, umývadiel a kuchýň.Dobre priľne k väčšine bežných materiálov ako sú napr. sklo, obklady, glazované povrchy, eloxovaný hliník a pod. Nepoužívajte na citlivé povrchy, ktoré môžu reagovať s kyselinou octovou. Nepoužívajte na miestach, kde by mohlo dôjsť ku kontaktu s potravinami a zdravotníctve. Tmel nie je vhodné používať na porézne materiály ak je betón, kameň alebo mramor, na škáry ponorené pod vodou a na škáry vystavené namáhaniu a odieraniu. Nepoužívajte na bitúmenové povrchy, povrchy na báze prírodného kaučuku a na stavebné materiály z ktorých by mohli presakovať oleje, zmäkčovadlá alebo rozpúšťadlá. Tmel nie je vhodný ani na presklenie akvárií a nádrží. Príprava podkladu Podklad musí byť pred aplikáciou čistý, suchý, zbavený prachu a mastnoty. Aplikácia Z tuby vytlačte cca 5-6 mm tmelu, kvôli prípadnej sedimentácií. V prípade potreby zrežte špičku do požadovanej veľkosti. Tmel nanášate do škár rovnomerne. Povrch tmelu zahlaďte vlhkým drievkom alebo škárovacou stierkou navlhčenou v mydlovej vode. Spotreba silikónu závisí od veľkosti škáry. Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia (CLP):Senzibilizátor pokožky kategória 1H317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.Chronické nebezpečenstvá pre vodné prostredie kategória 2H411 Toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Prvky označovaniaPrvky označovania (CLP):Výstražný piktogramObsahuje 4,5-dichlór-2-oktyl-2H-izotiazol-3-ónVýstražné slovo: PozorVýstražné upozorneniaH317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.H411 Toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P273 Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia.P280 Noste ochranné rukavice.P302+P352 PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla.P501 Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s vnútroštátnymi predpismi.Iná nebezpečnosťPočas vytvrdzovania sa uvoľňuje kyselina octová.Táto zmes obsahuje zložky považované buď za perzistentné, bioakumulatívne a toxické (PBT), alebo veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX- KÚPEĽŇA/KUCHYŇA - Vodeodolný sanitárny tmel biela 50 ml , Pattex fix decor 380 g (9000101137644)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety dub 310 ml

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety dub 310 ml
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety dub 310 ml , Pattex parketový tmel 300 ml (9000100222396)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml tmavý dub

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml tmavý dub
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml tmavý dub , Pattex chemoprén obuv 50 ml (8585000341015)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml borovica/breza

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml borovica/breza
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml borovica/breza , Pattex super 3, 250 g (5997272367885)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml buk/jaseň

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml buk/jaseň
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml buk/jaseň , Pattex parket & laminate 750 g (5997272384851)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml buk/tmavá čerešňa

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml buk/tmavá čerešňa
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml buk/tmavá čerešňa , Pattex chemoprén extrém 50 ml (5997272383076)

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml čerešňa/svetlý buk

PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml čerešňa/svetlý buk
Detail

Jednozložkový parketový tmel pre drevené parkety, laminátové podlahy, obloženie stien alebo drevené konštrukcie s malou rozpínavosťou. Slúži k vyplňovaniu škár v oblasti prechodov.Bráni prieniku vody, mikroorganizmom a nečistôt do medzier a pod parkety.Je brúsiteľný, lakovateľný a plasticko-elastický. Príprava podkladu Podklad musí byť suchý, čistý, nosný, zbavený prachu a mastnoty.U hlbokých medzier nad 10 mm je nutné použiť vhodný podkladový plniaci materiál. Aplikácia Tmel aplikujte pomocou aplikačnej pištole na tmely.medzera sa nesmie plniť do roviny, ale jej množstvo musí prečnievať.Tesniaci tmel je možné v mokrom stave (cca do 15 minút) vyhladiť špachtľou navlhčenou vo vode.Po uplynutí doby vytvrdnutia, najskôr po 24 hodinách je možné opravovaný povrch prebrúsiť. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP). Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Látka alebo zmes nie je nebezpečná podľa nariadenia (EC) č. 1272/2008 (CLP).Doplňujúce informácie Obsahuje konzervant (y): Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT), 2-metyl-2H-izotiazol-3-ón.Môže vyvolať alergickú reakciu. Bezpečnostné upozornenia P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX PARQUET ACRYL - tmel na parkety 310 ml čerešňa/svetlý buk , Pattex one for all universal (9000101141061)

PATTEX Praskliny, steny a stropy, biely, pružný tmel 280 ml (9000100907156)

PATTEX Praskliny, steny a stropy, biely, pružný tmel 280 ml (9000100907156)
Detail

Tmel – na báze akrylátovej disperzie, vhodný na utesňovanie škár a prasklín v stenách, pri oknách a dverách Tmel PATTEX Praskliny, stěny a stropy představuje 1složkový trvale pružný tmel na bázi akrylátové disperze. Určený je na utěsňování spár a prasklin ve stěnách, u oken a dveří. Je skvěle přilnavý k většině stavebních materiálů, jako je beton, dřevo i eloxovaný hliník. Tmel je odolný vůči UV záření i povětrnostním vlivům a vhodný je pro použití v interiéru i exteriéru. Tmel PATTEX neobsahuje rozpouštědla a je přetíratelný. Klíčové vlastnosti pružného tmelu PATTEX Praskliny, stěny a stropy, bílého 280 mlJednosložkový trvale pružný tmel na bázi akrylátové disperzeUrčený na utěsňování spár a prasklin ve stěnách, u oken a dveříTmel PATTEX je skvěle přilnavý k většině stavebních materiálůOdolný vůči UV záření i povětrnostním vlivůmVhodný pro použití v interiéru i exteriéruNeobsahuje rozpouštědla a je přetíratelnýBarevné provedení: bílé... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Praskliny, steny a stropy, biely, pružný tmel 280 ml (9000100907156) , Pattex chemoprén extrém 120 ml (5997272383090)

Pattex Vyhlazovacia fréza Pattex PFWGC

Pattex Vyhlazovacia fréza Pattex PFWGC
Detail

Všestranné a praktické: Ideálne na odstránenie prebytočnej injektážnej zmesi a na vyhladenie všetkých druhov tmelov.Na bezpečné a ľahké otvorenie každej kartuše a vyrezanie špičky kartuše bez otrepov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Vyhlazovacia fréza Pattex PFWGC , Pattex chemoprén transparent 50 ml (8585000341022)

Pattex Plastix lepidlo na plast PSA1C 1 sada

Pattex Plastix lepidlo na plast  PSA1C 1 sada
Detail

Ideálne na opravy plastových predmetov, ako sú hračky, hry, autopríslušenstvo a kancelárske potreby. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Plastix lepidlo na plast PSA1C 1 sada , Pattex chemoprén riedidlo 1 l (5997272382260)

Lepidlo Pattex Pattex One For All Crystal 290 g PATTEXOFACR

Lepidlo Pattex Pattex One For All Crystal 290 g PATTEXOFACR
Detail

Krištáľovo číre montážne lepidlo Pattex ONE FOR ALL CRYSTAL na Flextec® polymérovej báze. (siko.sk)

Podobné produkty ako Lepidlo Pattex Pattex One For All Crystal 290 g PATTEXOFACR , Pattex power spray 400 ml (4015000094382)

Pattex Žralok kĺbový PFWFH

Pattex Žralok kĺbový PFWFH
Detail

Ideálne na ľahké a šetrné odstránenie starých tesnení spojov zo škár a hladkých povrchov. Vyrobené z vysoko kvalitnej plastovej rukoväte a čepele z nehrdzavejúcej ocele, odolné a vždy spoľahlivé pri používaní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Žralok kĺbový PFWFH , Pattex chemoprén univerzál 800 ml (5997272382529)

PATTEX - HOBBY Tavná pištoľ

PATTEX - HOBBY Tavná pištoľ
Detail

Pištoľ na transparentné tavné patróny pre rýchle a pevné lepenie, fixáciu, opravy a dekoratérske práce. Ideálne na lepenie obrazov, kobercových dielov a pod.K lepeniu širokej škály materiálov: dreva, keramiky, kartónu, textilu alebo syntetických materiálov.Neodporúča sa pre použitie na lepenie mäkčeného PVC, PP, PE, PTFE a polystyrénu na polystyrén. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX - HOBBY Tavná pištoľ , Pattex chemoprén extrém 800 ml (5997272383137)

PATTEX Chemoprén, obuv (8585000341015)

PATTEX Chemoprén, obuv (8585000341015)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén, obuv je špeciálne určené na lepenie a opravu obuvi, dokonca aj športovej. Vhodné na všetky typy zvrškov a podrážok, pričom lepí a pevne spája širokú škálu materiálov, ako kov, guma, koža, koženka, korok, plsť, textil, mäkčené PVC, ABS, penové materiály a drevo. Je ideálne aj na lepenie plastov s rôznou tvrdosťou, ako sú PVC, polykarbonát, plexisklo alebo ABS. S lepidlom PATTEX Chemoprén, obuv spoľahlivo opravíte obuv.Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén, obuv Lepidlo určené na lepenie a opravu obuvi, dokonca aj športovejVhodné na všetky typy zvrškov a podrážokPATTEX Chemoprén, obuv lepí a spája širokú škálu materiálovIdeálne na lepenie plastov rôznej tvrdosti, ako sú PVC, polykarbonát, plexisklo alebo ABS Objem: 50 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén, obuv (8585000341015) , Pattex chemoprén univerzál 120 ml (5997272382468)

PATTEX 11mm/50ks (9000100671415)

PATTEX 11mm/50ks (9000100671415)
Detail

Lepiace tyčinky priemer 11 mm, dĺžka 200 mm, 50 ks Tavné patróny Pattex Hot Sticks sú vhodné na bežné opravy v domácnosti. Lepia všetky štandardné povrchy a materiály, takže si poradia napríklad s drevom, papierom, kartónom, kožou, látkami, s korkom, sklom, kovmi a plastmi. Ich použitie je veľmi jednoduché. Stačí ich vložiť do elektrickej pištole, ktorá ich nahreje. Tým sa patróna roztaví a po stlačení kohútika je lepidlo pripravené na aplikáciu. Výhodou je, že lepidlo sa dá aj po stvrdnutí odstrániť, a to buď opätovným zahriatím, alebo mechanicky.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii! (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX 11mm/50ks (9000100671415) , Pattex one for all express (9000101107203)

PATTEX - Zmiešavač pre chemickú kotvu

PATTEX - Zmiešavač pre chemickú kotvu
Detail

Zmiešavacia trubica nutná pre jednoduché ale dôkladné zmiešanie 2 zložiek chemickej kotvy.Dodáva sa v balení 5 kusov. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX - Zmiešavač pre chemickú kotvu , Pattex chemoprén univerzál 50 ml (5997272382369)

Páska lepiaca PATTEX H1677379 strieborná10m

Páska lepiaca PATTEX H1677379 strieborná10m
Detail

Kvalitní Páska lepiaca PATTEX H1677379 strieborná10m z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Doplnky do domácnosti | Lepiace pásky a páskové odvíjače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Páska lepiaca PATTEX H1677379 strieborná10m , Pattex - náhradné hroty na kartuše (4015000421805)

PATTEX Standard 250 g (5997272367809)

PATTEX Standard 250 g (5997272367809)
Detail

Lepidlo disperzné, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo Či už ste domáci majster chystajúci sa vyrobiť drevenú poličku alebo len chcete opraviť prasknutú drevenú stoličku, šikovným pomocníkom je špeciálne lepidlo na drevo PATTEX Standard. Lepidlo je vhodné pre všetky druhy dreva a ďalej tiež na kožu, papier, lepenku, textil aj polystyrén. Lepidlo možno použiť na lepenie čapových a kolíkových spojov, pera a drážky. PATTEX Standard sa vyznačuje svojou vysokou lepiacou silou. Po vytvrdnutí je transparentné. Balenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX Standard. Lepidlo je bez rozpúšťadiel.Kľúčové vlastnosti disperzného lepidla PATTEX Standard 250 gDisperzné lepidlo PATTEX Standard na drevoNa báze vodyNa lepenie všetkých druhov drevaVhodné tiež na kožu, papier, lepenku, textil a polystyrénNa lepenie čapových a kolíkových spojov, pera a drážkyVysoká lepiaca silaPo vytvrdnutí transparentnéNeobsahuje rozpúšťadláBalenie obsahuje 250 g lepidla... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Standard 250 g (5997272367809) , Pattex repair express 48 g (4015000429801)

PATTEX Express 250 g (5997272367847)

PATTEX Express 250 g (5997272367847)
Detail

Lepidlo disperzné, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo Či už ste domáci majster chystajúci sa vyrobiť drevenú poličku alebo len chcete opraviť prasknutú drevenú stoličku, šikovným pomocníkom je špeciálne lepidlo na drevo PATTEX Express. Ide o rýchlo tvrdnúce lepidlo, ktoré je vhodné na rýchle lepenie všetkých druhov dreva i laminátu. Lepidlo je po vytvrdnutí transparentné, elastické a odoláva vode aj starnutiu. PATTEX Express už po 5 minútach vytvára pevný spoj. Balenie obsahuje 250 g disperzného lepidla PATTEX Express. Lepidlo je bez rozpúšťadiel a nespôsobuje zafarbenie dreva.Kľúčové vlastnosti disperzného lepidla PATTEX Express 250 gŠpeciálne disperzné lepidlo PATTEX Express na drevoNa rýchle lepenie všetkých druhov dreva a laminátovVhodné tiež lepenie čapových a kolíkových spojov, dýh a drážokRýchlo tvrdnúcePo 5 minútach vytvára pevný spojPo vytvrdnutí je transparentné a elastickéOdoláva starnutiu aj vodeNespôsobuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Express 250 g (5997272367847) , Pattex fix wood (drevo) 385 g (9000101138504)

PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK (8585000341947)

PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK (8585000341947)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pevný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK je špeciálne navrhnuté na kontaktné lepenie nasiakavých a nenasiakavých materiálov. Je ideálne na lepenie kože, dreva, gumy, korku, kartónu, plechu a skla. Pri lepení poréznych alebo vysokonasiakavých materiálov, ako je hobra alebo drevo, sa odporúča pred lepením povrch aspoň raz natrieť lepidlom zriedeným riedidlom Chemoprén KLASIK v pomere 2:1. Lepidlo PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK predstavuje tak nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti a dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIKKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie absorpčných a neabsorpčných materiálovIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, korku, kartónu, plechu a sklaPATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK možno použiť v kombinácii s riedidlom z rovnakej sérieObjem: 300 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK (8585000341947) , Pattex univerzálny silikón transparentný 280 ml (9000100907200)

PATTEX Chemoprén Extrém KLASIK (8585000341961)

PATTEX Chemoprén Extrém KLASIK (8585000341961)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém KLASIK je špeciálne navrhnuté na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťou. Je ideálne na lepenie kože, dreva, gumy, textílie, kovu, preglejky, kartónu ako aj rôznych tvrdých plastových materiálov. Môže sa použiť aj na lepenie izolačných materiálov v oblastiach vystavených vyšším teplotám. Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém KLASIK predstavuje tak nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti a dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Extrém KLASIKKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťouIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, textílie, kovu, preglejky, kartónu a materiálov z tvrdých umelých hmôtPATTEX Chemoprén Extrém KLASIK možno použiť aj na lepenie izolačných materiálovObjem: 300 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Extrém KLASIK (8585000341961) , Pattex univerzálny silikón biely 280 ml (9000100907187)

Pattex Odstraňovač silikónu PFWSE 80 ml

Pattex Odstraňovač silikónu PFWSE  80 ml
Detail

Rozpúšťa ryby a stužený silikón. Môže byť použitý na takmer všetkých povrchoch bez poškodenia povrchu. tiež sa drží na zvislých spojovacích plochách. Geeignet für: Odstraňovanie zvyškov silikónu v sanitárnych a stavebných priestoroch. Nicht geeignet für:Aplikácia na polyamid, meď, mosadz, zinok, olovo, železo a materiály obsahujúce železný pigment. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Odstraňovač silikónu PFWSE 80 ml , Pattex power tape, čierna, 10 m (9000100773423)

PATTEX 100% - Univerzálne lepidlo 50 g

PATTEX 100% - Univerzálne lepidlo 50 g
Detail

Univerzálne lepidlo na lepenie a opravy v domácnosti aj okolo domu. Vhodné je na lepenie nasiakavých aj nenasiakavých materiálov. Lepidlo sa po vytvrdnutí nezmrašťuje a je odolné voči otrasom.Vypĺňa škáry, premosťuje trhliny, je flexibilné a bez zápachu.Je vhodné na hliník, betón, nerez, dlaždice, sklo, drevo, keramika, korok, meď, koža, textil, mosadz, papier, kartón, PVC a iné. Príprava podkladu Lepený povrch musí byť suchý a zbavený mastnoty a prachu.Ak je to možné, povrchy povysávajte a očistite ich pomocou rozpúšťadiel (riedidlom). Staré zvyšky lepidiel a tmelov úplne odstráňte, rovnako ako aj zle priľnavé maliarske nátery. Aplikácia Lepenie nenasiakavých materiálov: Nenasiakavé, hladké materiály (plasty, kovy) obvykle neabsorbujú vodu ani iné tekuté materiály. Pred lepením dvoch nenasiakavých materiálov Pattexom 100% je potrebné oba lepené povrchy navlhčiť, napr.vlhkou handričkou. V prípade lepenia veľkých plôch zabezpečte, aby navlhčený povrch nevyschol pred aplikáciou lepidla. Lepenie nasiakavých materiálov: Nasiakavé podklady sú schopné absorbovať vodu a penetrovať tekuté materiály, lepidlo môže byť preto aplikované na celú plochu. Všeobecne platí, že proces vytvrdnutia sa podstatne urýchli, pri nasiakavých aj nenasiakavých povrchoch, ak sú povrchy vopred navlhčené. Za normálnych podmienok postačuje ak sa oba lepené povrchy navlhčia handričkou. Pattex 100 % sa môže aplikovať aj na vlhké podklady. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Senzibilizátor pokožky kategória 1H317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Výstražný piktogram Obsahuje trimetoxyvinylsilánVýstražné slovo: Pozor Výstražné upozornenia H317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.Bezpečnostné upozornenie: P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.P271 Používajte iba na voľnom priestranstve alebo v dobre vetranom priestore.P280 Noste ochranné rukavice. Bezpečnostné upozornenia Zneškodňovanie:P501 Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s vnútroštátnymi predpismi. Iná nebezpečnosť Počas vytvrdzovania sa uvoľňuje metanol.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX 100% - Univerzálne lepidlo 50 g , Pattex fix power, samospúšť, 260 g (9000101111750)

PATTEX CF850 - Chemická kotva 300 ml

PATTEX CF850 - Chemická kotva 300 ml
Detail

Chemická kotva vhodná pre použitie do interiéru aj exteriéri s vysokou chemickou odolnosťou. Spoj je vodotesný s vysokou konečnou pevnosťou a odoláva teplotám do +80°C.Je vhodná pre vysoko zaťažované upevnenie do pevného kameňa, betónu, pórovitého betónu a ľahkého betónu.Vhodná je aj ako opravná malta, či lepiaca malta do betónových súčastí.Použiteľná aj pre galvanizovanú oceľ, nerezovú oceľ, oceľ s vysokou odolnosťou proti korózií a pod.Vhodná je na upevňovanie fasád, prečnievajúcich striech, drevených a kovových konštrukcií, kovových profilov, konzol, zábradlí, mreží a iného. Aplikácia Betón/plný kameň:Vyvŕtajte otvor pomocou príklepu.Otvor riadne vyčistite pomocou kefky a pumpičky (zopakujte minimálne 4x).Po odskrutkovaní uzáveru odrežte vrch a naskrutkujte zmiešavač.vytlačte prvých cca 10-15 cm neprefarbenej zmesi (správna farba zmesi musí byť šedá).Vyplňte otvor smerom od dna nahor chemickou kotvou.Otáčavým pohybom natočte kotviaci prvok.Skontrolujte správnu polohu kotviaceho prvku v otvore.Maltu nechajte vytvrdnúť.Upevnite kotvený prvok. Dierované materiály:Vyvŕtajte otvor pomocou príklepu.Otvor riadne vyčistite pomocou kefky a pumpičky (zopakujte minimálne 4x).Vložte do otvoru sitko pre chemickú kotvu.Po odskrutkovaní uzáveru odrežte vrch a naskrutkujte zmiešavač.vytlačte prvých cca 10-15 cm neprefarbenej zmesi (správna farba zmesi musí byť šedá).Vyplňte otvor smerom od dna nahor chemickou kotvou.Otáčavým pohybom natočte kotviaci prvok.Maltu nechajte vytvrdnúť.Upevnite kotvený prvok.Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia (CLP):Senzibilizátor pokožky kategória 1H317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.Chronické nebezpečenstvá pre vodné prostredie kategória 3H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Dráždivosť kože kategória 2H315 Dráždi kožu.Podráždenie očí kategória 2H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí. Prvky označovania Prvky označovania (CLP):Výstražný piktogram Výstražné slovo: Pozor Výstražné upozornenia H315 Dráždi kožu.H317 Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu.H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.Prevencia:P280 Noste ochranné rukavice/ochranné okuliare.Odozva:P305+P351+P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.Zneškodňovanie:P501 Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s vnútroštátnymi predpismi. Iná nebezpečnosť Žiadne pri riadnom používaní. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX CF850 - Chemická kotva 300 ml , Pattex power tape transparentná 10 m (9000100782524)

PATTEX - Štukový akryl biela 280 ml

PATTEX - Štukový akryl biela 280 ml
Detail

Štukový akryl je vyplňovacia hmota na použitie v interiéri aj exteriéri. Môže byť použitý ako pretierateľný akryl na praskliny v stenách, škáry medzi sadrokartónmi, škáry okolo okien a dverí.Veľmi dobre priľne k väčšine stavebných materiálov ako sú omietky, drevo, kameň a pod.Nie je vhodný na PE, PP, EPDM, PTFE, prírodný kameň a podPríprava podkladuŠkáry musia byť čisté, suché, zbavené prachu, mastnoty a všetkého, čo by mohlo brániť správnemu priľnutiu. Škáry rozšírte pomocou vhodného nástroja a skontrolujte ich prídržnosť. Penetračný náter nie je nutný.AplikáciaOdrežte špičku kartuše nad závitom a trysku naskrutkujte na kartušu. Špičku trysky je nutné zrezať podľa šírky škáry/spoja.Kartušu zasuňte do aplikačnej pištole. Tmel nanášajte do škár rovnomerne. Povrch tmelu vyhlaďte vlhkým drievkom alebo škárovacou stierkou navlhčenou v čistej vode.Spoj je pretierateľný najskôr nasledujúci deň po aplikácii v závislosti od hrúbky škáry.Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia (CLP):Chronické nebezpečenstvá pre vodné prostredie kategória 3H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Prvky označovaniaPrvky označovania (CLP):Výstražné upozornenia H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Doplňujúce informácie EUH212 Pozor! Pri použití sa môže vytvárať nebezpečný respirabilný prach. Nevdychujte prach.Obsahuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ón; Zmes izotiazolínov 3:1 (CIT/MIT) Môže vyvolať alergickú reakciu.Bezpečnostné upozorneniaP101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.Prevencia:P262 Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom.P273 Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia.Zneškodňovanie:P501 Zneškodnite obsah/nádobu v súlade s vnútroštátnymi predpismi.Iná nebezpečnosťŽiadne pri riadnom používaní.Nespĺňa kritéria pre perzistentné, bioakumulatívne a toxické látky (PBT) a veľmi perzistentné a veľmi bioakumulatívne látky (vPvB). (eFarby.sk)

Podobné produkty ako PATTEX - Štukový akryl biela 280 ml

PATTEX Parket & Laminate 750 g (5997272384851)

PATTEX Parket & Laminate 750 g (5997272384851)
Detail

Lepidlo disperzné, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo Lepidlo značky PATTEX Parket & Laminate využijete pri lepení pero-drážkových spojov plávajúcich laminátových a drevených podláh a drevotrieskových dosiek. Disperzné lepidlo funguje na báze polyvinylacetátu, je vodovzdorné a má veľmi vysokú pevnosť spoja. Lepidlo PATTEX je balené v plastovej fľaši s praktickým aplikátorom. Balenie obsahuje 750 g lepidla PATTEX. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Parket & Laminate 750 gLepidlo PATTEX na plávajúce podlahy a doskyNa báze polyvinylacetátuLepidlo je vodovzdornéVysoká pevnosť spojaBalené v plastovej fľašiBalenie obsahuje 750 g lepidlá PATTEXNávod na použitie:Očistite lepené plochy a pripravte ich tak, aby lícovali. Lepidlo nanášajte rovnomerne pomocou aplikátora do drážky. Po nanesení vrstvy lepidla zasuňte pero do drážky a dorazte. Lepené plochy nevystavujte dlhému odvetraniu – lepidlo musí byť pri lepení... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Parket & Laminate 750 g (5997272384851)

PATTEX Super 3, 250 g (5997272367885)

PATTEX Super 3, 250 g (5997272367885)
Detail

Lepidlo disperzné, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo Vysokoodolné a pevné disperzné lepidlo PATTEX Super 3 využijete pri lepení dreva, ale aj kože, papiera, lepenky aj iného materiálu. Lepidlo je vodovzdorné, neobsahuje žiadne rozpúšťadlá a a možno ho použiť ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Po vytvrdnutí je lepidlo úplne transparentné. Lepidlo je balené v plastovej fľaši s praktickým aplikátorom. Balenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX Super 3.Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Super 3, 250 gLepidlo PATTEX na lepenie dreva a príbuzných materiálovMožno ho použiť aj na kožu, papier, lepenku a inéLepidlo je vodovzdornéVysoká pevnosť spojaBez rozpúšťadielPre interiér aj exteriérPo vytvrdnutí je transparentnéBalené v plastovej fľaši s aplikátoromBalenie obsahuje 250 g lepidla PATTEX Super 3Návod na použitie:Lepené povrchy očistite, osušte a zbavte mastnoty. Lepidlo nanášajte rovnomerne v tenkej vrstve štetcom, plastovou stierkou,... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Super 3, 250 g (5997272367885)

PATTEX Chemoprén Univerzál 50 ml (5997272382369)

PATTEX Chemoprén Univerzál 50 ml (5997272382369)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Univerzál je špeciálne určené na kontaktné lepenie savých aj nesavých materiálov. Ideálne je na lepenie kože, dreva, gumy, kartónu, korku, plastov, plechu aj skla. Zaisťuje pružný typ spoja a odoláva teplotám od -40 do 110 °C. Lepidlo PATTEX Chemoprén Univerzál tak predstavuje nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti aj dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Univerzál 50 mlKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie savých aj nesavých materiálovIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, kartónu, korku, plastov, plechu aj sklaPATTEX Chemoprén Univerzál zaisťuje pružný typ spoja Objem: 50 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Univerzál 50 ml (5997272382369)

PATTEX Chemoprén Extrém 50 ml (5997272383076)

PATTEX Chemoprén Extrém 50 ml (5997272383076)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém je špeciálne určené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťou. Ideálne je na lepenie kože, dreva, gumy, textílií, kovov, preglejky, kartónu a tiež rôznych materiálov z tvrdých umelých hmôt. Využiť ho môžete aj na lepenie izolačných materiálov v priestoroch vystavených vyšším teplotám. Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém tak predstavuje nenahraditeľným pomocníka do každej domácnosti aj dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Extrém 50 mlKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťouIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, textílií, kovov, preglejky, kartónu a materiálov z tvrdých umelých hmôtPATTEX Chemoprén Extrém možno využiť aj na lepenie izolačných materiálov Objem: 50 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Extrém 50 ml (5997272383076)

PATTEX Chemoprén Extrém 120 ml (5997272383090)

PATTEX Chemoprén Extrém 120 ml (5997272383090)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém je špeciálne určené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťou. Ideálne je na lepenie kože, dreva, gumy, textílií, kovov, preglejky, kartónu a tiež rôznych materiálov z tvrdých umelých hmôt. Využiť ho môžete aj na lepenie izolačných materiálov v priestoroch vystavených vyšším teplotám. Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém tak predstavuje nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti aj dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Extrém 120 mlKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťouIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, textílií, kovov, preglejky, kartónu a materiálov z tvrdých umelých hmôtPATTEX Chemoprén Extrém možno využiť aj na lepenie izolačných materiálov Objem: 120 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Extrém 120 ml (5997272383090)

PATTEX Chemoprén Univerzál 120 ml (5997272382468)

PATTEX Chemoprén Univerzál 120 ml (5997272382468)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Univerzál je špeciálne určené na kontaktné lepenie savých aj nesavých materiálov. Ideálne je na lepenie kože, dreva, gumy, kartónu, korku, plastov, plechu aj skla. Zaisťuje pružný typ spoja a odoláva teplotám od -40 do 110 °C. Lepidlo PATTEX Chemoprén Univerzál tak predstavuje nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti aj dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Univerzál 120 mlKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie nasiakavých aj nenasiakavých materiálovIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, kartónu, korku, plastov, plechu aj sklaPATTEX Chemoprén Univerzál zaisťuje pružný typ spoja Objem: 120 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Univerzál 120 ml (5997272382468)

PATTEX ONE FOR ALL UNIVERSAL (9000101141061)

PATTEX ONE FOR ALL UNIVERSAL (9000101141061)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: stavebný materiál ATTEX ONE For All UNIVERSAL je univerzálne jednozložkové montážne lepidlo a tmel v jednom, ktoré možno použiť v interiéri aj exteriéri. Má veľmi dobré tesniace vlastnosti a dokáže tlmiť vibrácie a zvuky. Lepidlo možno použiť na lepenie a tmelenie väčšiny nasiakavých a nenasiakavých materiálov, ako tehla, keramika, betón, drevovláknité a drevotrieskové dosky, sadrokartónové dosky, preglejka, prírodný kameň, MDF, drevo, kov, tvrdené PVC, polystyrén, sklo, plasty, lakované povrchy a zrkadlá. Disponuje špeciálnou receptúrou FlexTec a po vytvrdnutí je znovu natierateľný a brúsiteľný. PATTEX ONE For All UNIVERSAL vytvrdzuje vzdušnou vlhkosťou.Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX ONE For All UNIVERSALUniverzálne jednozložkové montážne lepidlo a tmel v jednomMôže sa používať v interiéri aj exteriériPonúka dobré tesniace vlastnosti Dokáže tlmiť vibrácie a zvukyMôže sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX ONE FOR ALL UNIVERSAL (9000101141061)

PATTEX ONE For All EXPRESS (9000101107203)

PATTEX ONE For All EXPRESS (9000101107203)
Detail

Lepidlo montážne, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: stavebný materiál PATTEX ONE For All EXPRESS je flexibilné montážne lepidlo a tmel v jednom, ktoré možno použiť v interiéri aj exteriéri. Vyznačuje sa veľmi rýchlym nástupom vytvrdzovania, spoj môže byť zaťažený po 20 minútach, plné zaťaženie po 3 hodinách. Lepidlo možno použiť na lepenie a tmelenie väčšiny nasiakavých a nenasiakavých materiálov, ako tehla, keramika, betón, drevovláknité a drevotrieskové dosky, sadrokartónové dosky, preglejka, prírodný kameň, MDF, drevo, kov, tvrdené PVC, polystyrén, sklo, plasty, lakované povrchy a zrkadlá. Disponuje špeciálnou receptúrou FlexTec a odoláva starnutiu. Lepidlo možno použiť aj na mokrý podklad. PATTEX ONE For All EXPRESS vytvrdzuje vzdušnou vlhkosťou.Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX ONE For All EXPRESS Pružné montážne lepidlo a tmel v jednomMôže sa používať v interiéri aj exteriériVyznačuje sa veľmi rýchlym nástupom... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX ONE For All EXPRESS (9000101107203)

PATTEX Chemoprén Transparent 50 ml (8585000341022)

PATTEX Chemoprén Transparent 50 ml (8585000341022)
Detail

Lepidlo kontaktné, zaistí pružný typ spoja, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Transparent je špeciálne určené na lepenie priehľadných materiálov a v prípadoch, keď sa vyžaduje neviditeľný spoj. Pevne sa viaže a spája so širokou škálou materiálov, ako kov, guma, koža, koženka, korok, plsť, textil, mäkčené PVC, ABS, penové materiály a drevo. S lepidlom PATTEX Chemoprén Transparent spoľahlivo zlepíte rôzne materiály.Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Transparent Lepidlo na lepenie priehľadných materiálovVhodné aj vtedy, keď sa vyžaduje neviditeľné pripojeniePATTEX Chemoprén Transparent lepí a pevne spája širokú škálu materiálov Objem: 50 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Transparent 50 ml (8585000341022)

PATTEX Chemoprén Extrém 800 ml (5997272383137)

Detail

Lepidlo kontaktné, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém je špeciálne určené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťou. Je ideálne na lepenie kože, dreva, gumy, textílie, kovov, preglejky, kartónu ako aj rôznych materiálov z tvrdých umelých hmôt. Môže sa použiť na lepenie izolačných materiálov v oblastiach vystavených vyšším teplotám. Lepidlo PATTEX Chemoprén Extrém tak predstavuje nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti a dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Extrém 800 mlKontaktné lepidloUrčené na kontaktné lepenie s veľmi vysokou pevnosťouIdeálne na lepenie kože, dreva, gumy, textílie, kovu, preglejky, lepenky a materiálov z tvrdých umelých hmôt PATTEX Chemoprén Extrém možno použiť aj na lepenie izolačných materiálovObjem: 800 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Extrém 800 ml (5997272383137)

PATTEX Chemoprén riedidlo 1 l (5997272382260)

PATTEX Chemoprén riedidlo 1 l (5997272382260)
Detail

Lepidlo kontaktné Ředidlo PATTEX Chemoprén je speciálně určeno na ředění lepidel. Zajistí lepší aplikaci při lepení na nesavé povrchy. Použít lze také jako penetrační nátěr na extrémně savé podklady. Vhodné je i na čištění nástrojů, ploch od lepidel a pro předčištění lepených míst. Ředidlo PATTEX Chemoprén zaručí účinnou aplikaci lepidel. Klíčové vlastnosti ředidla PATTEX Chemoprén 1 lŘedidlo určeno na ředění lepidelZajistí lepší aplikaci při lepení na nesavé povrchyPATTEX Chemoprén lze použít také jako penetrační nátěr na extrémně savé podkladyVhodné je i na čištění nástrojů, ploch od lepidel a pro předčištění lepených míst Objem:1 l (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén riedidlo 1 l (5997272382260)

PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801)

PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801)
Detail

Lepidlo epoxidové, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Repair Express je vhodné na lepenie kúpeľňového a kuchynského príslušenstva. Prilepiť ním tak môžete držiaky, úchytky, vešiaky aj misky na mydlo. Rovnako tak ho možno využiť na rekonštrukciu poškodených závesov, upevňovanie rukovätí, dverných zarážok, na opravu schodísk, stoličiek a ďalšieho nábytku či na utesňovanie škár vo vodovodných potrubiach a kúrení. Lepidlo PATTEX Repair Express je ideálne na celý rad materiálov, ako drevo, kov, keramika, plastové, sklo, sadra, korok, kameň aj tehly. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Repair Express 48 gLepidlo vhodné na lepenie kúpeľňového a kuchynského príslušenstvaJe možné využiť aj na rekonštrukciu poškodených závesov, upevňovanie rukovätí, dverných zarážok aj na opravu schodískPonúka uplatnenie pri utesňovaní škár vo vodovodných potrubiach a kúreníLepidlo PATTEX Repair Express je ideálne na celý rad materiálov... (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801)

PATTEX - Náhradné hroty na kartuše (4015000421805)

PATTEX - Náhradné hroty na kartuše (4015000421805)
Detail

Lepidlo umožní opakované použití tmelů i lepidel Náhradné hroty PATTEX sú špeciálne určené na kartuše. Umožňujú opakované použitie tmelov aj lepidiel v kartušiach. Označenie na hrotoch slúži na rôzne šírky škár a samozrejmosťou je možnosť uzatvorenia hrotov pomocou viečka. Balenie obsahuje 5 náhradných hrotov PATTEX, ktoré predstavujú nenahraditeľný doplnok ku kartušiam. Kľúčové vlastnosti náhradných hrotov na kartuše PATTEXNáhradné hroty určené na kartušeUmožňujú opakované použitie tmelov aj lepidiel v kartušiachOznačenie na hrotoch slúži na rôzne šírky škárBalenie obsahuje 5 náhradných hrotov PATTEX a viečkoFarebné vyhotovenie: červeno-biele (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX - Náhradné hroty na kartuše (4015000421805)

PATTEX Chemoprén Univerzál 800 ml (5997272382529)

PATTEX Chemoprén Univerzál 800 ml (5997272382529)
Detail

Lepidlo kontaktné, univerzálne použiteľné na viac druhov povrchov Lepidlo PATTEX Chemoprén Universa je špeciálne určené na kontaktné lepenie. Je ideálne na lepenie kože, dreva, gumy, plastov, plechu, korku, skla, kartónu a ďalších materiálov. Lepidlo PATTEX Chemoprén Universa tak predstavuje nenahraditeľného pomocníka do každej domácnosti i dielne. Kľúčové vlastnosti lepidla PATTEX Chemoprén Universa 800 mlUniverzálne lepidloUrčené na kontaktné lepenie Ideálne na lepenie kože, dreva, gumy, plastov, plechu, korku, skla, kartónu a ďalších materiálov Objem: 800 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako PATTEX Chemoprén Univerzál 800 ml (5997272382529)

Pattex PT5SW páska so skleným vláknom Pattex Power Tape strieborná (d x š) 50 m x 50 mm 1 ks

Pattex  PT5SW páska so skleným vláknom Pattex Power Tape strieborná (d x š) 50 m x 50 mm 1 ks
Detail

Original Power Tape od Pattex je univerzálna páska vystužená tkaninou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex PT5SW páska so skleným vláknom Pattex Power Tape strieborná (d x š) 50 m x 50 mm 1 ks

Pattex Classic kontaktné lepidlo PCL3C 50 g

Pattex Classic kontaktné lepidlo  PCL3C 50 g
Detail

Lepí rýchlo, spoľahlivo as maximálnou pevnosťou. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Classic kontaktné lepidlo PCL3C 50 g

Pattex Transparent kontaktné lepidlo PXT1C 50 g

Pattex Transparent kontaktné lepidlo  PXT1C 50 g
Detail

Priehľadné lepidlo Pattex Kraft nezanecháva žiadne stopy. Ideálne sa hodí na čisté lepenie viditeľnými lepiacimi spojmi a na priehľadných materiáloch. Krátky čas odparovania umožňuje rýchle a flexibilné spojenie. Lepí rýchlo a je teplotne odolný. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex Transparent kontaktné lepidlo PXT1C 50 g

Pattex univerzálne lepidlo 100% P1BC6 50 g

Pattex univerzálne lepidlo 100% P1BC6 50 g
Detail

Prvé viacúčelové lepidlo, silné vo všetkých podmienkach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex univerzálne lepidlo 100% P1BC6 50 g

Pattex univerzálne lepidlo 100% P1BC3 100 g

Pattex univerzálne lepidlo 100% P1BC3 100 g
Detail

Prvé viacúčelové lepidlo, silné vo všetkých podmienkach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Pattex univerzálne lepidlo 100% P1BC3 100 g
PATTEX Chemoprén, obuv (8585000341015), PATTEX Express 250 g (5997272367847), PATTEX Standard 250 g (5997272367809), PATTEX Stavební tmel, šedý (9000100913980), PATTEX Chemoprén Univerzál KLASIK (8585000341947), PATTEX Chemoprén Extrém KLASIK (8585000341961), PATTEX FIX Decor 380 g (9000101137644), PATTEX Parketový tmel 300 ml (9000100222396), PATTEX Chemoprén obuv 50 ml (8585000341015), PATTEX Super 3, 250 g (5997272367885), PATTEX Parket & Laminate 750 g (5997272384851), PATTEX Chemoprén Extrém 50 ml (5997272383076), PATTEX ONE FOR ALL UNIVERSAL (9000101141061), PATTEX Chemoprén Extrém 120 ml (5997272383090), PATTEX Chemoprén Transparent 50 ml (8585000341022), PATTEX Chemoprén riedidlo 1 l (5997272382260), PATTEX Power Spray 400 ml (4015000094382), PATTEX Chemoprén Univerzál 800 ml (5997272382529), PATTEX Chemoprén Extrém 800 ml (5997272383137), PATTEX Chemoprén Univerzál 120 ml (5997272382468), PATTEX ONE For All EXPRESS (9000101107203), PATTEX Chemoprén Univerzál 50 ml (5997272382369), PATTEX - Náhradné hroty na kartuše (4015000421805), PATTEX Repair Express 48 g (4015000429801), PATTEX FIX Wood (drevo) 385 g (9000101138504), PATTEX Univerzálny silikón transparentný 280 ml (9000100907200), PATTEX Univerzálny silikón biely 280 ml (9000100907187), Pattex Power tape, čierna, 10 m (9000100773423), PATTEX Fix Power, samospúšť, 260 g (9000101111750), PATTEX Power tape transparentná 10 m (9000100782524)