Pekda lunch set box+ fľaša dino 557873

Produkt Pekda lunch set box+ fľaša dino 557873 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pekda lunch set box+ fľaša dino 557873 upraviť a produkt hľadať znova.

Pekda Lunch set box+ fľaša Dino 557873

Detail

Praktický box na desiatu a fľaša s veselým dizajnom na detské desiaty, školské obedy a na cesty. Vysoko odolný box na desiatu s priehradkami, príbormi a jednoduchým otváraním aj pre menšie deti. Nepriepustná fľaša na pitie na zdravé pitie. Deti ocenia jednoduché otváranie s vyskakovacím viečkom. Pohodlné pitie aj počas športovej aktivity vďaka tvarovanému hrdlu. Fľaša má pevný popruh na jednoduché prenášanie. Vlastnosti: - súprava na desiatu s veselým zvieracím dizajnom - box s praktickými priehradkami a príborom - 100% nepriepustná fľaša - vyrobená zo zdravotne bezpečného plastu bez obsahu BPA - opakované použitie šetrí prírodu Odporúčané použitie: Box a fľaša sú vhodné na umývanie v umývačke riadu. Pri ručnom umývaní odporúčame používať jemný umývací prostriedok. Box a fľaša nie sú vhodné do mrazničky ani mikrovlnnej rúry. Zloženie: Termoplastický kopolymér (ABS), bez BPA. Box Objem: 750 ml Hmotnosť: 250 g Rozmery: 178 x 132 x 61 mm Fľaša: Objem: 400 ml Hmotnosť: 144 g Rozmery: 64 x 70 x 184 mm Vyrobené v Holandsku. Holandská spoločnosť Mepal vyrába štýlový a funkčný riad, kuchynské úložné výrobky, fľaše, termosky a dózy na potraviny vrátane špeciálneho radu pre deti. Výrobky Mepal sú praktické a majú široké využitie v domácnosti, na piknik, v záhrade, na cestách a v práci. Spoločnosť Mepal má dlhoročnú tradíciu vo vývoji a výrobe výrobkov. Krátko po svojom založení v polovici 50. rokov 20. storočia začala spoločnosť Mepal navrhovať svoje vlastné výrobky a pokračuje v tom dodnes. V priebehu rokov si spoločnosť Mepal vyvinula vlastný osobitý štýl, t. j. všetko musí byť funkčné, praktické a krásne. Výrobky Mepal navrhujú dizajnéri tak, aby uľahčovali každodenný život. Neustále vyvíjajú nové výrobky a menia dizajn a farby tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom. Výrobky Mepal sú vysokokvalitné, nadčasové vo farebnej palete pre každodennú radosť. Výrobky Mepal sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nepríjemných látok do potravín. Je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred zápachom, plesňou. Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúka širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom. Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Pekda Lunch set box+ fľaša Dino 557873 , Curver desiatový box lunch & go box, fialový (00768-b35-00)

Mepal Lunch Set Dino jedálenská sada (pre deti)

Mepal Lunch Set Dino jedálenská sada (pre deti)
Detail

Mepal Lunch Set Dino, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mepal Lunch Set Dino je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál na cestovanie detský motív Obsah sady: desiatový box 750 ml detská fľaša 350 ml dóza na potraviny 120 ml (notino.sk)

Podobné produkty ako Mepal Lunch Set Dino jedálenská sada (pre deti) , Curver desiatový box lunch & go box, zelený (00768-c52-00)

Sada fľaše a obedára pre deti Mepal Lunch Set Campus

Detail

Súprava detského obedára a fľaše z kolekcie Mepal. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada fľaše a obedára pre deti Mepal Lunch Set Campus , Lässig lunch set about friends racoon (4042183415949)

Dóza/Box na jídlo Excellent Houseware - Lunch/Oběd SET - modrá

Dóza/Box na jídlo Excellent Houseware - Lunch/Oběd SET - modrá
Detail

Dóza/Box na jídlo Excellent WarehouseAtraktivní obědová sada. 100 % nepropustná dělená dóza s příručním příborem. Tyto nové moderní obědové dózy Vám zajistí skvělý, čerstvý a snadno přístupný zdroj potravy, kdykoliv během dne. Osvědčená sada dózy s příborem skvěle těsní a zaručeně Vás nezklame. Technický popis:- Výrobce: Excellent Warehouse- Spolehlivé- Neprosakující- Snadné umytí - možnost vložení i do myčky- Originální a moderní design- Vhodné i pro děti do škol- Zdravotně nezávadný materiál dózy i příboru- Snadné otevírání- Velmi nízká hmotnost - ideální na cesty- Rozměry: 23 x 17.5 x 7 cm - Hmotnost: 167 g- Cena za 1ks (efitness.sk)

Podobné produkty ako Dóza/Box na jídlo Excellent Houseware - Lunch/Oběd SET - modrá , Lässig lunch set about friends chinchilla (4042183415932)

Súprava detského desiatového boxu a fľaše na vodu Rosti Mepal Dino

Súprava detského desiatového boxu a fľaše na vodu Rosti Mepal Dino
Detail

Všetko, čo potrebujete na pohodlné stolovanie na cestách. Dizajnová súprava Dino pozostáva zo 100 % nepriepustnej fľaše na vodu a boxu na desiatu. Tá je vybavená aj vidličkou a odnímateľným bento boxom, ktorý umožňuje množstvo variantov pripraveného občerstvenia. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava detského desiatového boxu a fľaše na vodu Rosti Mepal Dino , Lässig lunch set about friends fox (4042183428390)

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Avengers

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Avengers
Detail

Set box na desiatu + fľaša - Avengers Nechajte Vaše dieťa nech si vychutná obed, desiatu alebo olovrant na cestách a výletoch s touto súpravou obedáru a fľaše na vodu. Olovrantový box je ideálny do školy, na výlety alebo do prírody, je dostatočne priestranný aby sa doňho zmestil obľúbený obed alebo olovrant. Tesný uzáver zabraňuje rozliatiu obsahu. Hliníková fľaša je ideálna, aby ste ku chutnému obedu pribalili aj obľúbený nápoj. Box aj fľaša obsahujú ilustrácie obľúbených hrdinov Avengers, preto potešia každé dieťa. obsah fľaše: 400 ml materiál fľaše: hliník rozmer boxu: 22,5 x 8 x 20 cm materiál boxu: PVC (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Avengers , Lässig lunch set about friends lion (4042183428383)

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Frozen

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Frozen
Detail

Set box na desiatu + fľaša - Frozen Nechajte Vaše dieťa nech si vychutná obed, desiatu alebo olovrant na cestách a výletoch s touto súpravou obedáru a fľaše na vodu. Olovrantový box je ideálny do školy, na výlety alebo do prírody, je dostatočne priestranný aby sa doňho zmestil obľúbený obed alebo olovrant. Tesný uzáver zabraňuje rozliatiu obsahu. Hliníková fľaša je ideálna, aby ste ku chutnému obedu pribalili aj obľúbený nápoj. Box aj fľaša obsahujú ilustrácie obľúbenej rozprávky Disney Frozen , preto potešia každé dieťa. obsah fľaše: 400 ml materiál fľaše: hliník rozmer boxu: 22,5 x 8 x 20 cm materiál boxu: PVC (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Frozen , Accentra dinopark adventure set kúpeľový dino (4015953664779)

Little Dutch desiatový set Spring flowers box + fľaša

Little Dutch desiatový set Spring flowers box + fľaša
Detail

Desiatovú sadu tvorí fľaša s vyskakovacím náustkom a desiatový box s možnosťou rozdelenia na tri priehradky. Stačí stlačiť a môžete piť! Stlačíte znova a fľaša je bezpečne zatvorená! Unikátna fľaša s vyskakovacím náustkom je jednoduchá na používanie a zaručí vám, že obsah fľaše nevytečie, kam nemá. Deti sa ju naučia veľmi rýchlo používať a môže ich tak sprevádzať počas všetkých aktivít, ktoré počas dňa podnikajú. Praktický desiatový box ponúka možnosť rozdelenia na tri priehradky na oddelenie jednotlivých častí uloženej desiaty. Súčasťou boxu je aj malá vidlička, ktorá je ideálna na napichovanie kúskov ovocia či zeleniny. Zacvakávací uzáver je zárukou bezpečného uzavretia obsahu boxu. Materiál: ABS Objem fľaše: 400 ml Rozmery boxu: 17,8 x 13,2 x 6 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Little Dutch desiatový set Spring flowers box + fľaša , Orion box uh desiata lunch 18 × 14 × 7,5 cm delený kvety (154035)

Lässig Lunch Set About Friends racoon (4042183415949)

Lässig Lunch Set About Friends racoon (4042183415949)
Detail

Desiatový box 13.4×17.7×7 cm, materiál: plast, vnútorné priehradky na oddelenie jedla, detský motív a vhodné do umývačky Desiatový box pre deti Lässig využijete pri cestovaní. Jedlo tak svojim deťom môžete pripraviť a nabaliť, nech už idú kamkoľvek. Bol vyrobený z kvalitného materiálu, ktorým je plast. Zásluhou detského motívu je vhodný pre deti. Za zmienku stojí jednoduchá údržba, ktorú zabezpečí možnosť umytia v umývačke. V prípade, že vás zaujímajú rozmery, pri tomto type očakávajte 13,4 × 17,7 × 7 cm. Usporiadaný vnútrajšok sa postará o to, aby sa potraviny nepomiešali. V boxe na desiatu teda prenesiete hlavné jedlo aj prílohu zároveň. Najdôležitejšie vlastnosti desiatového boxu Lässig Lunch Set About Friends racoon Box na desiatu pre deti na výlety aj do školy Farba boxu Lässig: čierna a sivá Materiálom je plast Možno ho vložiť do umývačky riadu Rozmery desiatového boxu sú 13,4 × 17,7 × 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Lässig Lunch Set About Friends racoon (4042183415949) , Orion box uh desiata lunch 18 × 14 × 7,5 cm delený šport (154037)

Lässig Lunch Set About Friends chinchilla (4042183415932)

Lässig Lunch Set About Friends chinchilla (4042183415932)
Detail

Desiatový box 13.4×17.7×7 cm, materiál: plast, vnútorné priehradky na oddelenie jedla, detský motív, vhodné do mrazničky a vhodné do umývačky Box na desiatu pre deti Lässig využijete hlavne pri cestovaní. S jeho pomocou nachystáte svojim deťom desiatu, nech už idú kamkoľvek. Bol vyrobený z kvalitného materiálu, ktorým je plast. Deti si ho hneď zamilujú, a to zásluhou jeho detského motívu. Môžete ho umývať v umývačke a vložiť do mrazničky. Ak vás zaujímajú rozmery, tak pri tomto type očakávajte 13,4 × 17,7 × 7 cm. Usporiadaný vnútorný priestor sa postará, aby potraviny boli chránené pred zmiešaním. V desiatovom boxe teda môžete prenášať hlavný chod aj prílohu. Zaujímavé parametre desiatového boxu Lässig Lunch Set About Friends chinchilla Desiatový box ocenia najmä deti Farba boxu Lässig: ružová Materiálom je plast Môžete ho umiestniť do umývačky riadu aj do mrazničky Rozmery desiatového boxu predstavujú 13,4 × 17,7 × 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Lässig Lunch Set About Friends chinchilla (4042183415932) , Orion box uh desiata lunch 18 × 14 × 7,5 cm delený srdiečka (154038)

Lässig Lunch Set About Friends Lion (4042183428383)

Lässig Lunch Set About Friends Lion (4042183428383)
Detail

Detská jedálenská súprava – plastová, žltá farba Chcete, aby sa vaše dieťa tešilo na každé jedlo? Potom vám doma nesmie chýbať Lässig Lunch Set About Friends Lion. Jednotlivé kusy riadu boli vyrobené z materiálu, ktorým je v tomto prípade plast. Základné prednosti detskej jedálenskej súpravy Lässig Lunch Set About Friends Lion Materiálom tejto detskej súpravy Lässig je plast Farebné vyhotovenie Lässig Lunch Set About Friends Lion: žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako Lässig Lunch Set About Friends Lion (4042183428383) , Zildjian k box set (hn154515)

Lässig Lunch Set About Friends Fox (4042183428390)

Lässig Lunch Set About Friends Fox (4042183428390)
Detail

Detská jedálenská súprava – plastová, oranžová farba Chcete, aby sa vaša ratolesť tešila k spoločnému stolu? Potom sa vám hodí Lässig Lunch Set About Friends Fox. Na jednotlivé kusy riadu bol použitý materiál, ktorým je v tomto prípade plast. Základné vlastnosti detskej jedálenskej súpravy Lässig Lunch Set About Friends Fox Materiálom riadu detskej súpravy Lässig je plast Farebné vyhotovenie Lässig Lunch Set About Friends Fox: oranžová (alza.sk)

Podobné produkty ako Lässig Lunch Set About Friends Fox (4042183428390) , Vileda ultramax complete set box (4023103143890)

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Minnie Mouse

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Minnie Mouse
Detail

Set box na desiatu + fľaša - Minnie Mouse Nechajte Vaše dieťa nech si vychutná obed, desiatu alebo olovrant na cestách a výletoch s touto súpravou obedáru a fľaše na vodu. Olovrantový box je ideálny do školy, na výlety alebo do prírody, je dostatočne priestranný aby sa doňho zmestil obľúbený obed alebo olovrant. Tesný uzáver zabraňuje rozliatiu obsahu. Hliníková fľaša je ideálna, aby ste ku chutnému obedu pribalili aj obľúbený nápoj. Box aj fľaša obsahujú ilustrácie obľúbenej rozprávky Minnie Mouse, preto potešia každé dieťa. obsah fľaše: 400 ml materiál fľaše: hliník rozmer boxu: 22,5 x 8 x 20 cm materiál boxu: PVC (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Minnie Mouse , Vileda ultramax xl complete set box (4023103212022)

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Spiderman Marvel

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Spiderman Marvel
Detail

Set box na desiatu + fľaša - Spiderman Marvel Nechajte Vaše dieťa nech si vychutná obed, desiatu alebo olovrant na cestách a výletoch s touto súpravou obedáru a fľaše na vodu. Olovrantový box je ideálny do školy, na výlety alebo do prírody, je dostatočne priestranný aby sa doňho zmestil obľúbený obed alebo olovrant. Tesný uzáver zabraňuje rozliatiu obsahu. Hliníková fľaša je ideálna, aby ste ku chutnému obedu pribalili aj obľúbený nápoj. Box aj fľaša obsahujú ilustrácie obľúbeného hrdinu Spidermana, preto potešia každé dieťa. obsah fľaše: 400 ml materiál fľaše: hliník rozmer boxu: 22,5 x 8 x 20 cm materiál boxu: PVC (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Spiderman Marvel , Set re-cycle me pre chlapcov – pet fľaša (8716569029803)

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Paw Patrol

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Paw Patrol
Detail

Set box na desiatu + fľaša - Paw Patrol Nechajte Vaše dieťa nech si vychutná obed, desiatu alebo olovrant na cestách a výletoch s touto súpravou obedáru a fľaše na vodu. Olovrantový box je ideálny do školy, na výlety alebo do prírody, je dostatočne priestranný aby sa doňho zmestil obľúbený obed alebo olovrant. Tesný uzáver zabraňuje rozliatiu obsahu. Hliníková fľaša je ideálna, aby ste ku chutnému obedu pribalili aj obľúbený nápoj. Box aj fľaša obsahujú ilustrácie obľúbenej rozprávky Paw Patrol, preto potešia každé dieťa. obsah fľaše: 400 ml materiál fľaše: hliník rozmer boxu: 22,5 x 8 x 20 cm materiál boxu: PVC (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Paw Patrol , Set re-cycle me pre dievčatá – pet fľaša (8716569029827)

Mepal Lunch Set Pink jedálenská sada (pre deti)

Mepal Lunch Set Pink jedálenská sada (pre deti)
Detail

Mepal Lunch Set Pink, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mepal Lunch Set Pink je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál na cestovanie detský motív Obsah sady: desiatový box 750 ml detská fľaša 350 ml dóza na potraviny 120 ml (notino.sk)

Podobné produkty ako Mepal Lunch Set Pink jedálenská sada (pre deti) , Minecraft – mobs – batoh, desiatový box, fľaša na pitie, prívěsok (5055756814055)

Mepal Lunch Set Turquoise jedálenská sada (pre deti)

Mepal Lunch Set Turquoise jedálenská sada (pre deti)
Detail

Mepal Lunch Set Turquoise, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mepal Lunch Set Turquoise je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál na cestovanie detský motív Obsah sady: desiatový box 750 ml detská fľaša 350 ml dóza na potraviny 120 ml (notino.sk)

Podobné produkty ako Mepal Lunch Set Turquoise jedálenská sada (pre deti) , Nuke guys box wash set pro mytí a voskování auta (ngb-box-2)

Piknikový box LUNCH & GO green

Piknikový box LUNCH & GO green
Detail

Praktický piknikový box značky curver. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Piknikový box LUNCH & GO green , Nuke guys box interior set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( ngb-box-int)

Nalgene Lunch Box Buddy Green

Nalgene Lunch Box Buddy Green
Detail

Desiata býva nielen obľúbenou pauzou v škole či škôlke, ale aj čerešničkou na torte každého výletu. Nikto však nechce jesť pokrčené sendviče izbovej teploty, z ktorých trčí vädnúca zelenina a nátierka sa rozteká tam, kde nemá byť. Obedový box Buddy je praktickým riešením, ktoré si deti zamilujú. chladiaca vložka a neoprénový návlek pre udržanie optimálnej teploty tri možnosti organizácie vnútorného priestoru viečko možno využiť ako tanier na servírovanie desiaty praktické ucho pre prenášanie odolný materiál bez škodlivého bisfenolu box možno umývať v umývačke (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Nalgene Lunch Box Buddy Green , Nuke guys box wheels set na mytí, čištění disků a impregnaci pneumatik (ngb-box-wheels)

Nalgene Lunch Box Buddy Blue

Nalgene Lunch Box Buddy Blue
Detail

Desiata býva nielen obľúbenou pauzou v škole či škôlke, ale aj čerešničkou na torte každého výletu. Nikto však nechce jesť pokrčené sendviče izbovej teploty, z ktorých trčí vädnúca zelenina a nátierka sa rozteká tam, kde nemá byť. Obedový box Buddy je praktickým riešením, ktoré si deti zamilujú. chladiaca vložka a neoprénový návlek pre udržanie optimálnej teploty tri možnosti organizácie vnútorného priestoru viečko možno využiť ako tanier na servírovanie desiaty praktické ucho pre prenášanie odolný materiál bez škodlivého bisfenolu box možno umývať v umývačke (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Nalgene Lunch Box Buddy Blue , Zildjian a custom box set + 18 a custom crash (hn154513)

Tatonka Lunch Box I 1000

Tatonka Lunch Box I 1000
Detail

Veľký, nerozbitný obedový box z nehrdzavejúcej ocele Tatonka Lunch Box I 1000 je bezpečný pre potraviny, odolný voči ovocným kyselinám, bez obsahu škodlivých látok, pevný a nerozbitný. Vlastnosti GREEN by Tatonka Bezpečný pre potraviny a odolný voči kyselinám v ovocí Vhodný do umývačky riadu EDELSTAHL 18/10 Zloženie 100 % Nerezová oceľ 18/10 Hrnce, panvice a všetok ostatný riad, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10, uspokojí väčšinu požiadaviek vo vonkajšej kuchyni. Nerezová oceľ 18/10 je odolná, bezpečná pre potraviny a ľahko sa čistí. Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť (g) : 245.0 Farba : Strieborná Objem : 1 L Materiál : Edelstahl 18/10 Rozmery : 19 x 14,4 x 6 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Tatonka Lunch Box I 1000 , Friends – priatelia – lunch on a skyscraper – plagát (8435497226305)

Tatonka Lunch Box I 800

Tatonka Lunch Box I 800
Detail

Nerozbitný obedár z nehrdzavejúcej ocele bez obsahu škodlivých látokJe ideálny do škôlky, školy, práce a na cestovanie. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je bezpečný pre potraviny, odolný voči ovocným kyselinám, bez obsahu škodlivých látok, nerozbitný a odolný.VlastnostiGREEN by TatonkaBezpečný pre potraviny a odolný voči kyselinám v ovocíVhodný do umývačky riaduEDELSTAHL 18/10Zloženie 100 % Nerezová oceľ 18/10Hrnce, panvice a všetok ostatný riad, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10, uspokojí väčšinu požiadaviek vo vonkajšej kuchyni. Nerezová oceľ 18/10 je odolná, bezpečná pre potraviny a ľahko sa čistí. Materiál : Edelstahl 18/10 Objem : 0,8 L Farba : Strieborná Hmotnosť (g) : 225.0 Rozmery : 17,1 x 13,3 x 5,8 cm Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Tatonka Lunch Box I 800 , Dino rébusy (8590878621893)

CURVER box Lunch & GO modrá

CURVER box Lunch & GO modrá
Detail

CURVER box Lunch & GO modrá z kategórie Dom a bývanie | Do kuchyne | Kuchynský riad | Ostatný riad kúpite na Kokiskashop.sk za 13.49 €. Cestovní box na přenášení jídel. Tento boxík je vyroben z kvalitního plastu od značky Curver. V sadě je i barevně ladící příbor. Praktický lunch box je v modrém provedení. Technické údaje: rozměr: 32 x 13 x 7 cm výrobce: Curver barva: modrá Obsah balení: 1x cestovní box (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako CURVER box Lunch & GO modrá , Dino planéty (8590878532755)

Mepal Lunch Set Unicorn jedálenská sada Unicorn (pre deti)

Mepal Lunch Set Unicorn jedálenská sada Unicorn (pre deti)
Detail

Mepal Lunch Set Unicorn, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mepal Lunch Set Unicorn je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál na cestovanie detský motív Obsah sady: desiatový box 750 ml detská fľaša 350 ml dóza na potraviny 120 ml (notino.sk)

Podobné produkty ako Mepal Lunch Set Unicorn jedálenská sada Unicorn (pre deti) , Šmykľavka dino (5425000337478)

Fľaša Dino EQUA 600 ml

Fľaša Dino EQUA 600 ml
Detail

Aj vy preferujete zdravý životný štýl a doma Vám ešte chýba zdravá fľaša? Máme pre Vás riešenie! Zdravá fľaša EQUA je tu práve pre Vás. Štýlový dizajn a jej praktické vlastnosti z nej robia Vášho nového spoločníka do práce, na šport, do školy a škôlky, na cesty, skrátka na každý deň. Fľaša s objemom 600 ml je vyrobená zo špeciálneho materiálu Tritan, ktorý odoláva teplotám až do 100 stupňov celzia, takže je vhodná tak na teplé nápoje (káva, čaj) ako aj studené (voda, džús). Zdravá fľaša EQUA je vyrobená z organických materiálov a neobsahuje žiadne škodlivé látky ako napríklad BPA, ktoré sa nachádza v niektorých plastoch. Vďaka širokému otvoru fľaše je údržba veľmi jednoduchá a ľahko ju umyjete aj ručne. Materiál: Eastman Tritan, plast BPA free. Upozornenie: Vonkajší povrch fľaše tvorí jemná silikónová vrstva, a preto takáto fľaša nie je vhodná do umývačky riadu. Obsah: 600 ml (vitanella.sk)

Podobné produkty ako Fľaša Dino EQUA 600 ml , Dino prekvapenie (884978311302)

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Mickey Mouse a priatelia

Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Mickey Mouse a priatelia
Detail

Set box na desiatu + fľaša - Mickey Mouse a priatelia Nechajte Vaše dieťa nech si vychutná obed, desiatu alebo olovrant na cestách a výletoch s touto súpravou obedáru a fľaše na vodu. Olovrantový box je ideálny do školy, na výlety alebo do prírody, je dostatočne priestranný aby sa doňho zmestil obľúbený obed alebo olovrant. Tesný uzáver zabraňuje rozliatiu obsahu. Hliníková fľaša je ideálna, aby ste ku chutnému obedu pribalili aj obľúbený nápoj. Box aj fľaša obsahujú ilustrácie obľúbenej rozprávky Disney Mickey Mouse, preto potešia každé dieťa. obsah fľaše: 400 ml materiál fľaše: hliník rozmer boxu: 22,5 x 8 x 20 cm materiál boxu: PVC (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Euroswan Set box na desiatu + fľaša - Mickey Mouse a priatelia , Dino mince (8590878622173)

Little Dutch Lunch Set Ocean Blue jedálenská súprava pre deti

Little Dutch Lunch Set Ocean Blue jedálenská súprava pre deti
Detail

Little Dutch Lunch Set Ocean Blue, Sady pre deti pre deti, Vlastnosti: praktická veľkosť na cesty skrutkovací vrchnáčik ľahko sa čistí ľahko sa kompletizuje praktický a ľahký detský dizajn Obsah sady: detská fľaša 400 ml desiatový box 750 ml (notino.sk)

Podobné produkty ako Little Dutch Lunch Set Ocean Blue jedálenská súprava pre deti , Dino ucho (8590878655355)

Curver Piknikový box Lunch & Go, tyrkysová

Curver Piknikový box Lunch & Go, tyrkysová
Detail

Cestovný box na prenášanie jedál. Tento boxík je vyrobený z kvalitného plastu od značky Curver. V sade je aj farebne ladiaci príbor. Praktický lunch box je v tyrkysovom prevedení. (4home.sk)

Podobné produkty ako Curver Piknikový box Lunch & Go, tyrkysová , Dino kvantum (8590878631731)

Piknikový box LUNCH & GO light purple

Piknikový box LUNCH & GO light purple
Detail

Box curver® lunch&go 1.3l, fialový. Praktický a štýlový desiatový box bento s vidličkou a nožom. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Piknikový box LUNCH & GO light purple , Curver lunch & go hrnček l, fialový (00769-b35-00)

Bagmaster Lunch Box 22 C Black

Detail

Praktický plastový box na desiatu s certifikátom poteší deti aj rodičov živými farbami. Ľahko a rýchlo sa umýva a učí deti byť ekologickými, pretože už nepotrebujú baliť desiatu zvlášť do papierových či mikroténových sáčkov.– atestované– nevhodné do umývačky a mikrovlnky– max. teplota 100°C– jednoduché otváranie– BPA freeVýrobok splňuje hygienické požiadavky na výrobky určené pre styk s potravinami a pokrmy podľa Nariadenia európskeho parlamentu a Rady ES 1935/2004 a Nariadenia komisie (EU) č. 10/2011 a príslušných noviel SGS č. NGBML1301670201. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Bagmaster Lunch Box 22 C Black , Curver lunch & go hrnček l, zelený (00769-c52-00)

Bagmaster LUNCH BOX 013 A Pink

Bagmaster LUNCH BOX 013 A Pink
Detail

Praktický plastový box na desiatu s certifikátom poteší deti aj rodičov živými farbami. Ľahko a rýchlo sa umýva a učí deti byť ekologickými, pretože už nepotrebujú baliť desiatu zvlášť do papierových či mikroténových sáčkov.– atestované SGS č. NGBML1301670201– nevhodné do umývačky a mikrovlnky– max. teplota 100°C– jednoduché otváranieVýrobok splňuje hygienické požiadavky na výrobky určené pre styk s potravinami a pokrmy podľa Nariadenia európskeho parlamentu a Rady ES 1935/2004 a Nariadenia komisie (EU) č. 10/2011 a príslušných noviel. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Bagmaster LUNCH BOX 013 A Pink

Bagmaster LUNCH BOX 013 B Blue

Bagmaster LUNCH BOX 013 B Blue
Detail

Praktický plastový box na desiatu s certifikátom poteší deti aj rodičov živými farbami. Ľahko a rýchlo sa umýva a učí deti byť ekologickými, pretože už nepotrebujú baliť desiatu zvlášť do papierových či mikroténových sáčkov.– atestované SGS č. NGBML1301670201– nevhodné do umývačky a mikrovlnky– max. teplota 100°C– jednoduché otváranieVýrobok splňuje hygienické požiadavky na výrobky určené pre styk s potravinami a pokrmy podľa Nariadenia európskeho parlamentu a Rady ES 1935/2004 a Nariadenia komisie (EU) č. 10/2011 a príslušných noviel. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Bagmaster LUNCH BOX 013 B Blue

Bagmaster Lunch Box 22 B Blue

Detail

Praktický plastový box na desiatu s certifikátom poteší deti aj rodičov živými farbami. Ľahko a rýchlo sa umýva a učí deti byť ekologickými, pretože už nepotrebujú baliť desiatu zvlášť do papierových či mikroténových sáčkov.– atestované– nevhodné do umývačky a mikrovlnky– max. teplota 100°C– jednoduché otváranie– BPA freeVýrobok splňuje hygienické požiadavky na výrobky určené pre styk s potravinami a pokrmy podľa Nariadenia európskeho parlamentu a Rady ES 1935/2004 a Nariadenia komisie (EU) č. 10/2011 a príslušných noviel SGS č. NGBML1301670201. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Bagmaster Lunch Box 22 B Blue

CURVER LUNCH & GO Desiatový box - fialový

CURVER LUNCH & GO Desiatový box - fialový
Detail

CURVER LUNCH & GO Desiatový box - fialový z kategórie Dom a bývanie | Do kuchyne | Kuchynský riad | Ostatný riad kúpite na Kokiskashop.sk za 13.49 €. Cestovní box na přenášení jídel. Tento boxík je vyroben z kvalitního plastu od značky Curver. V sadě je i barevně ladící příbor. Praktický lunch box je ve fialovém provedení. Technické údaje: rozměry: 32 x 13 x 7 cm výrobce: Curver barva: fialová Obsah balení: 1x cestovní box (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako CURVER LUNCH & GO Desiatový box - fialový

CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, zelený (00768-C52-00)

CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, zelený (00768-C52-00)
Detail

Desiatový box 7×23×13 cm, objem 2.1 l, vnútorné priehradky na oddelenie jedla, jedlonosič, integrovaný príbor, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnky Vezmite si jedlo z domu so sebou do práce, školy či na výlet bez obáv z toho, že skončí vo vašej taške. Bezpečný a tesniaci plastový desiatový box LUNCH & GO CURVER zelenej farby je doplnený vidličkou a nožom. V boxe sú praktické priehradky, ktoré sú určené na oddelenie potravín. Táto priehradka sa dá ľahko vybrať. Obedový plastový box LUNCH & GO má vďaka špeciálnej technológii absolútne tesnenie. Desiatový box Curver sa dá používať v umývačke aj mikrovlnnej rúre. Kľúčové vlastnosti desiatového boxu LUNCH & GO CURVERPlastový desiatový boxVybavený vidličkou a nožomPriehradky na oddelenie potravín100% tesnenieMožnosť používať v umývačke aj mikrovlnnej rúreFarba:zelenáHmotnosť:0,27 kgRozmery:32 × 13 × 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, zelený (00768-C52-00)

CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, fialový (00768-B35-00)

CURVER  Desiatový box LUNCH & GO box, fialový (00768-B35-00)
Detail

Desiatový box 7×23×13 cm, objem 1.3 l, materiál: plast, vnútorné priehradky na oddelenie jedla, integrovaný príbor, vhodné do mrazničky, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnky Vezmite si jedlo z domu so sebou do práce, školy či na výlet bez obáv z toho, že skončí vo vašej taške. Bezpečný a tesniaci plastový desiatový box LUNCH & GO CURVER fialovej farby je doplnený vidličkou a nožom. V boxe sú praktické priehradky, ktoré sú určené na oddelenie potravín. Táto priehradka sa dá ľahko vybrať. Obedový plastový box LUNCH & GO má vďaka špeciálnej technológii absolútne tesnenie. Desiatový box Curver je možné používať v umývačke riadu aj mikrovlnnej rúre. Kľúčové vlastnosti desiatového boxu LUNCH & GO CURVERPlastový desiatový boxVybavený vidličkou a nožomPriehradky na oddelenie potravín100 % tesnenieMožno používať v umývačke riadu aj mikrovlnnej rúreFarba:FialováHmotnosť:0,27 kgRozmery:32 × 13 × 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, fialový (00768-B35-00)

Hama Stainless Steel Lunch Box Purple/Pink

Hama Stainless Steel Lunch Box Purple/Pink
Detail

Nerezová krabička na desiatu. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama Stainless Steel Lunch Box Purple/Pink

Hama Stainless Steel Lunch Box Blue/Yellow

Hama Stainless Steel Lunch Box Blue/Yellow
Detail

Nerezová krabička na desiatu. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama Stainless Steel Lunch Box Blue/Yellow

Little Dutch Desiatový Set flaša a box Námornícky Záliv

Little Dutch Desiatový Set flaša a box Námornícky Záliv
Detail

Desiatovú sadu tvorí fľaša s vyskakovacím náustkom a desiatový box s možnosťou rozdelenia na tri priehradky. Stačí stlačiť a môžete piť! Stlačíte znova a fľaša je bezpečne zatvorená! Unikátna fľaša s vyskakovacím náustkom je jednoduchá na používanie a zaručí vám, že obsah fľaše nevytečie, kam nemá. Deti sa ju naučia veľmi rýchlo používať a môže ich tak sprevádzať počas všetkých aktivít, ktoré počas dňa podnikajú. Praktický desiatový box ponúka možnosť rozdelenia na tri priehradky na oddelenie jednotlivých častí uloženej desiaty. Súčasťou boxu je aj malá vidlička, ktorá je ideálna na napichovanie kúskov ovocia či zeleniny. Zacvakávací uzáver je zárukou bezpečného uzavretia obsahu boxu. Materiál: ABS Objem fľaše: 400 ml Rozmery boxu: 17,8 x 13,2 x 6 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Little Dutch Desiatový Set flaša a box Námornícky Záliv

LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 300ml+box) Námornícky záliv

Detail

Desiatovú sadu tvorí fľaša so skrutkovacím viečkom a desiatový box s možnosťou rozdelenia na tri priehradky. Fľaša so skrutkovacím viečkom je určená na pitie ako z pohára - na pitie sa viečko jednoducho odskrutkuje a odloží. Tesnenie vo viečku je zárukou, že obsah fľaše nevytečie, kam nemá. Praktický desiatový box ponúka možnosť rozdelenia na tri priehradky na oddelenie jednotlivých častí uloženej desiaty. Súčasťou boxu je aj malá vidlička, ktorá je ideálna na napichovanie kúskov ovocia či zeleniny. Zacvakávací uzáver je zárukou bezpečného uzavretia obsahu boxu. Materiál: ABS Objem fľaše: 300 ml Rozmery boxu: 17,8 x 13,2 x 6 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 300ml+box) Námornícky záliv

LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 300ml+box) Námornícky záliv

Detail

Desiatovú sadu tvorí fľaša so skrutkovacím viečkom a desiatový box s možnosťou rozdelenia na tri priehradky. Fľaša so skrutkovacím viečkom je určená na pitie ako z pohára – na pitie sa viečko jednoducho odskrutkuje a odloží. Tesnenie vo viečku je zárukou, že obsah fľaše nevytečie, kam nemá. Praktický desiatový box ponúka možnosť rozdelenia na tri priehradky na oddelenie jednotlivých častí uloženej desiaty. Súčasťou boxu je aj malá vidlička, ktorá je ideálna na napichovanie kúskov ovocia či zeleniny. Zacvakávací uzáver je zárukou bezpečného uzavretia obsahu boxu. Materiál: ABS Objem fľaše: 300 ml Rozmery boxu: 17,8 × 13,2 × 6 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 300ml+box) Námornícky záliv

Modrý obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l

Modrý obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l
Detail

Modrý obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrý obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l

Zelený obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l

Zelený obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l
Detail

Zelený obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l (bonami.sk)

Podobné produkty ako Zelený obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l

Fialový obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l

Fialový obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l
Detail

Fialový obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l (bonami.sk)

Podobné produkty ako Fialový obedový box Curver Lunch&Go, 1,3 l

Hama Step by Step Lunch Box Dragon Drako

Hama Step by Step Lunch Box Dragon Drako
Detail

Detský plastový box na desiatu. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama Step by Step Lunch Box Dragon Drako

Hama Step by Step Lunch Box Tropical Chameleon

Hama Step by Step Lunch Box Tropical Chameleon
Detail

Detský plastový box na desiatu. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hama Step by Step Lunch Box Tropical Chameleon

LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 400ml+box) Kvety a motýle

LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 400ml+box) Kvety a motýle
Detail

Desiatovú sadu tvorí fľaša s vyskakovacím náustkom a desiatový box s možnosťou rozdelenia na tri priehradky. Stačí stlačiť a môžete piť! Stlačíte znova a fľaša je bezpečne zatvorená! Unikátna fľaša s vyskakovacím náustkom je jednoduchá na používanie a zaručí vám, že obsah fľaše nevytečie, kam nemá. Deti sa ju naučia veľmi rýchlo používať a môže ich tak sprevádzať počas všetkých aktivít, ktoré počas dňa podnikajú. Praktický desiatový box ponúka možnosť rozdelenia na tri priehradky na oddelenie jednotlivých častí uloženej desiaty. Súčasťou boxu je aj malá vidlička, ktorá je ideálna na napichovanie kúskov ovocia či zeleniny. Zacvakávací uzáver je zárukou bezpečného uzavretia obsahu boxu. Materiál: ABS Objem fľaše: 400 ml Rozmery boxu: 17,8 × 13,2 × 6 cm (feedo.sk)

Podobné produkty ako LITTLE DUTCH Desiatový set (fľaša 400ml+box) Kvety a motýle

Lékué Single Lunch Box To Go Organic desiatový box farba Stone 500 ml

Detail

Lékué Single Lunch Box To Go Organic, 500 ml, Riad a krabičky na potraviny pre mužov, Vezmite si so sebou obľúbené jedlo kamkoľvek. Krabička Lékué Single Lunch Box To Go Organic je praktickým kúskom riadu, ktorý sa hodí mať vždy poruke. Nachystajte si do nej desiatu a nečakaný hlad vás oblúkom minie. Vlastnosti: tesniace viečko zabraňuje vytečeniu s priehradkou oddeľujúcou obsah ideálne použitie na obed produkt vhodný do umývačky riadu produkt vhodný do mikrovlnnej rúry (notino.sk)

Podobné produkty ako Lékué Single Lunch Box To Go Organic desiatový box farba Stone 500 ml

MEPAL Fľaša detská Campus 400ml Dino

Detail

Ľahká fľaša Mepal s hravým detským dizajnom je vyrobená zo zdravotne bezpečného plastu na zdravé pitie v škole, na cestách a pri športe. Fľaša je odolná proti vytečeniu a pri bežnom používaní sa nerozbije. Deti ju ľahko otvoria pomocou vyskakovacieho viečka. Pohodlné pitie aj počas športovej aktivity vďaka tvarovanému hrdlu na pitie. Fľaša má pevný popruh na jednoduché prenášanie. Vlastnosti: - Vyrobená z ľahkého, zdravotne nezávadného plastu bez BPA - ľahko otvárateľný push-up vrchnák - 100 % nepriepustná - Pevný popruh na prenášanie - Možno umývať v umývačke riadu - opakované použitie šetrí prírodu Odporúčané použitie: Otvorte fľašu stlačením tlačidla. Krátko stlačte výpust a fľaša na vodu sa opäť uzavrie. Fľaša je vhodná do umývačky riadu. Pri ručnom umývaní odporúčame používať jemný umývací prostriedok. Pri skladovaní skladujte fľašu bez viečka, aby mohla vyschnúť. Nie je vhodná do mrazničky ani do mikrovlnnej rúry. Zloženie: Silikón (PCTG) - neobsahuje BPA. Fľaše Mepal šetria peniaze a prírodu. Fľaše Mepal sú opakovane použiteľné a recyklovateľné. Jednorazové PET fľaše znečisťujú naše životné prostredie. Každoročne sa do svetových oceánov dostane viac ako 8 000 000 ton plastov, ktoré ovplyvňujú moria a morský život v nich. Ak to bude pokračovať, do roku 2050 bude v oceánoch viac plastov ako rýb. Okrem toho PET môžu pri zahrievaní uvoľňovať do vody nebezpečné toxíny, ako napríklad bisfenol-A/BPA. Voda z vodovodu je zdravá, dostupná a oveľa lacnejšia možnosť ako balená voda. Investícia do fľaše sa rýchlo vráti. Počas jej životnosti ušetríte. Objem: 400 ml Hmotnosť: 144 g Výška: 18,4 cm Vyrobené v Holandsku. Holandská spoločnosť Mepal vyrába štýlový a funkčný riad, kuchynské úložné výrobky, fľaše, termosky a dózy na potraviny vrátane špeciálneho radu pre deti. Výrobky Mepal sú praktické a majú široké využitie v domácnosti, na piknik, v záhrade, na cestách a v práci. Spoločnosť Mepal má dlhoročnú tradíciu vo vývoji a výrobe výrobkov. Krátko po svojom založení v polovici 50. rokov 20. storočia začala spoločnosť Mepal navrhovať svoje vlastné výrobky a pokračuje v tom dodnes. V priebehu rokov si spoločnosť Mepal vyvinula vlastný osobitý štýl, t. j. všetko musí byť funkčné, praktické a krásne. Výrobky Mepal navrhujú dizajnéri tak, aby uľahčovali každodenný život. Neustále vyvíjajú nové výrobky a menia dizajn a farby tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom. Výrobky Mepal sú vysokokvalitné, nadčasové vo farebnej palete pre každodennú radosť. Výrobky Mepal sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nepríjemných látok do potravín. Je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred zápachom, plesňou. Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúka širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom. Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako MEPAL Fľaša detská Campus 400ml Dino

MEPAL Fľaša detská Campus 400ml Dino

Detail

Ľahká fľaša Mepal s hravým detským dizajnom je vyrobená zo zdravotne bezpečného plastu na zdravé pitie v škole, na cestách a pri športe. Fľaša je odolná proti vytečeniu a pri bežnom používaní sa nerozbije. Deti ju ľahko otvoria pomocou vyskakovacieho viečka. Pohodlné pitie aj počas športovej aktivity vďaka tvarovanému hrdlu na pitie. Fľaša má pevný popruh na jednoduché prenášanie. Vlastnosti: Vyrobená z ľahkého, zdravotne nezávadného plastu bez BPA ľahko otvárateľný push-up vrchnák 100 % nepriepustná Pevný popruh na prenášanie Možno umývať v umývačke riadu opakované použitie šetrí prírodu Odporúčané použitie: Otvorte fľašu stlačením tlačidla. Krátko stlačte výpust a fľaša na vodu sa opäť uzavrie. Fľaša je vhodná do umývačky riadu. Pri ručnom umývaní odporúčame používať jemný umývací prostriedok. Pri skladovaní skladujte fľašu bez viečka, aby mohla vyschnúť. Nie je vhodná do mrazničky ani do mikrovlnnej rúry. Zloženie: Silikón (PCTG) – neobsahuje BPA. Fľaše Mepal šetria peniaze a prírodu. Fľaše Mepal sú opakovane použiteľné a recyklovateľné. Jednorazové PET fľaše znečisťujú naše životné prostredie. Každoročne sa do svetových oceánov dostane viac ako 8 000 000 ton plastov, ktoré ovplyvňujú moria a morský život v nich. Ak to bude pokračovať, do roku 2050 bude v oceánoch viac plastov ako rýb. Okrem toho PET môžu pri zahrievaní uvoľňovať do vody nebezpečné toxíny, ako napríklad bisfenol-A/BPA. Voda z vodovodu je zdravá, dostupná a oveľa lacnejšia možnosť ako balená voda. Investícia do fľaše sa rýchlo vráti. Počas jej životnosti ušetríte. Objem: 400 ml Hmotnosť: 144 g Výška: 18,4 cm Vyrobené v Holandsku. Holandská spoločnosť Mepal vyrába štýlový a funkčný riad, kuchynské úložné výrobky, fľaše, termosky a dózy na potraviny vrátane špeciálneho radu pre deti. Výrobky Mepal sú praktické a majú široké využitie v domácnosti, na piknik, v záhrade, na cestách a v práci. Spoločnosť Mepal má dlhoročnú tradíciu vo vývoji a výrobe výrobkov. Krátko po svojom založení v polovici 50. rokov 20. storočia začala spoločnosť Mepal navrhovať svoje vlastné výrobky a pokračuje v tom dodnes. V priebehu rokov si spoločnosť Mepal vyvinula vlastný osobitý štýl, t. j. všetko musí byť funkčné, praktické a krásne. Výrobky Mepal navrhujú dizajnéri tak, aby uľahčovali každodenný život. Neustále vyvíjajú nové výrobky a menia dizajn a farby tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom. Výrobky Mepal sú vysokokvalitné, nadčasové vo farebnej palete pre každodennú radosť. Výrobky Mepal sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nepríjemných látok do potravín. Je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred zápachom, plesňou. Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúka širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom. Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu. (feedo.sk)

Podobné produkty ako MEPAL Fľaša detská Campus 400ml Dino
CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, fialový (00768-B35-00), CURVER Desiatový box LUNCH & GO box, zelený (00768-C52-00), Lässig Lunch Set About Friends racoon (4042183415949), Lässig Lunch Set About Friends chinchilla (4042183415932), Lässig Lunch Set About Friends Fox (4042183428390), Lässig Lunch Set About Friends Lion (4042183428383), ACCENTRA Dinopark Adventure set kúpeľový dino (4015953664779), Orion Box UH desiata Lunch 18 × 14 × 7,5 cm delený Kvety (154035), Orion Box UH desiata Lunch 18 × 14 × 7,5 cm delený Šport (154037), Orion Box UH desiata Lunch 18 × 14 × 7,5 cm delený SRDIEČKA (154038), ZILDJIAN K Box set (HN154515), VILEDA Ultramax Complete Set box (4023103143890), Vileda Ultramax XL Complete Set box (4023103212022), Set Re-cycle me pre chlapcov – PET fľaša (8716569029803), Set Re-cycle me pre dievčatá – PET fľaša (8716569029827), Minecraft – Mobs – Batoh, desiatový box, fľaša na pitie, prívěsok (5055756814055), Nuke Guys Box Wash Set pro mytí a voskování auta (NGB-BOX-2), Nuke Guys Box Interior Set na čistenie sedačiek, interiéru a okien ( NGB-BOX-INT), Nuke Guys Box Wheels Set na mytí, čištění disků a impregnaci pneumatik (NGB-BOX-WHEELS), ZILDJIAN A Custom box set + 18 A custom crash (HN154513), Friends – Priatelia – Lunch On A Skyscraper – plagát (8435497226305), Dino Rébusy (8590878621893), Dino Planéty (8590878532755), Šmykľavka Dino (5425000337478), Dino prekvapenie (884978311302), Dino Mince (8590878622173), Dino Ucho (8590878655355), Dino Kvantum (8590878631731), CURVER LUNCH & GO hrnček L, fialový (00769-B35-00), CURVER LUNCH & GO hrnček L, zelený (00769-C52-00)