Pentatech dverovy alarm dg6 s klucom 95 db 33609

Produkt Pentatech dverovy alarm dg6 s klucom 95 db 33609 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pentatech dverovy alarm dg6 s klucom 95 db 33609 upraviť a produkt hľadať znova.

Solight Detektor dymu + alarm biela, 85 dB

Solight Detektor dymu + alarm biela, 85 dB
Detail

Kúpte si domov tento detektor dymu a budete sa hneď cítiť vo svojom domove bezpečnejšie. Vysoko citlivý fotoelektrický dymový senzor vám oznámi pomocou hlasitého alarmu prípadný požiar a ochráni váš majetok pred stratou.Napájaný je cez 9 V batériu (6LR61), ktorá je súčasťou balenia. Stav batérie zistíte ľahko pomocou indikátora. Tento typ je vhodný pre priestory s podlahovou plochou 20 - 40 m². Technické parametre: trieda ochrany: IP20 prevádzková teplota: + 4 °C do + 38 °C schválené: EN14604 & CE (4home.sk)

Podobné produkty ako Solight Detektor dymu + alarm biela, 85 dB , Faro 33609 cebu, stropný ventilátor so svetlom (2301125352)

iGET SECURITY DP11 Bezdrôtová batériová vonkajšia siréna 115 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED

Detail

iGET SECURITY DP11 - Vonkajšia sirénaBezdrôtová vonkajšia siréna napájaná z batérií alebo zo siete. Určená pre alarm iGET SECURITY M4. Obsahuje batérie pre až 36 mesiacov prevádzky, hlasitosť 115dB, výber z niekoľkých tónov a nastavenia hlasitosti. Ochrana proti sabotáži. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 200 m. Indikácia stavu v ktorom sa alarm nachádza. Stupeň krytia IP54. Pri slabej batérii informuje alarm pomocou aplikácie/SMS. Hlavné parametrevďaka vnútorným batériám 3ks LR20 nie je nutný žiadny prívod elektrického prúdu, ale má možnosť napájať aj zo sieťového adaptéra, ten nie je súčasťou balenia,vonkajšia siréna je určená do všetkých miest, kde je vhodné vyvolať aj vonkajší poplach,pri poplachu vyvoláva núdzový tón o sile 115 dB, zároveň tiež svietia jasne červené LED diódy na zariadení,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje ochranu proti sabotáži,siréna je stabilne napájaná z vložených batérií 3ks LR20 alebo zo sieťového adaptéra, ten nie je súčasťou balenia. Je možné použiť oboje, a ak by došlo k odpojeniu hlavného napájania je siréna stále aktívnaŠpecifikáciaPrevádzková teplota: - 20°C +60°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90% (bez kondenzácie)Prevádzkový prúd: do 0,11 mAMaximálny prúd: 400 mAHlasitosť sirény: 115dB(30 cm)Batéria: 3x D(LR20)Výdrž batérií: až 36 mesiacovNapájacie napätie: napájací adaptér (nie je súčasťou balenia), vstup: 230V AC, výstup: 12V DC 1,0 ADosah signálu k centrálnej jednotke: až 200 m pri priamej viditeľnostiHmotnosť sirény: 950g bez batérií, 1370g vrátane batériíRozmery sirény (dĺžka x šírka x hĺbka): 240 x 220 x 70 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY DP11 Bezdrôtová batériová vonkajšia siréna 115 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED , Clatronic db 3705

iGET SECURITY DP24 Bezdrôtová batériová vnútorná siréna 80 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED

Detail

iGET SECURITY DP24 - Vnútorná sirénaBezdrôtová vnútorná siréna napájaná z batérií alebo z microUSB. Určená pre alarm iGET SECURITY M4. Ochrana proti sabotáži. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 200 m. Indikácia stavu v ktorom sa alarm nachádza. Pri slabej batérii informuje alarm pomocou aplikácie/SMS. Obsahuje batérie na až 18 mesiacov prevádzky, hlasitosť 80dB, výber z niekoľkých tónov a nastavenia hlasitosti. Ochrana proti sabotáži. Hlavné parametrevďaka vnútorným batériám 3ks AA nie je nutný žiadny prívod elektrického prúdu,tiež je možné napájať pomocou microUSB portu,vnútorná siréna je určená do všetkých miest kde tiež požadujeme vyvolať poplach, nielen v mieste hlavnej jednotky,hlavnou výhodou pri použití tejto sirény je, že sirénu v hlavnej jednotke alarmu môžeme vypnúť a alarm viac uschovať proti poškodeniu,pri poplachu vyvoláva núdzový tón o sile 80 dB, zároveň tiež svietia jasne červené LED diódy na siréne,jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,obsahuje ochranu proti sabotáži,siréna je stabilne napájaná z vložených batérií 3ks AA alebo zo sieťového adaptéra portom microUSB. Adaptér nie je súčasťou balenia. Je možné použiť oboje, a ak by došlo k odpojeniu hlavného napájania je siréna stále aktívna.ŠpecifikáciaPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: do 90% (bez kondenzácie)Prevádzkový prúd: do 0,02 mAMaximálny prúd: 350 mAHlasitosť sirény: 80dB(30 cm)Batéria: 3x AAVýdrž batérií: až 18 mesiacovNapájacie napätie: napájací adaptér výstup 5V DC 1A (nie je súčasťou balenia)Dosah signálu k centrálnej jednotke: až 200 m pri priamej viditeľnostiHmotnosť sirény: 115g bez batérií, 184g vrátane batériíRozmery sirény (dĺžka x šírka x hĺbka): 108 x 86 x 28 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY DP24 Bezdrôtová batériová vnútorná siréna 80 dB pre alarm M4. Indikácia alarmu aj pomocou červených LED , Clatronic db 3706

Ochranné silikonové puzdro na klúč pre VW/Seat/Škoda novšia generácia, s vystrelovacím klúčom, farie (SZBE-006B)

Ochranné silikonové puzdro na klúč pre VW/Seat/Škoda novšia generácia, s vystrelovacím klúčom, farie (SZBE-006B)
Detail

Obal na kľúče od auta SEAT, ŠKODA a VW Páčilo by sa vám zachovať vzhľad kľúča od vášho automobilu stále ako nový? Ak áno, bude pre vás správnou voľbou obal na kľúče od auta Escape6, ktorý sa postará o ochranu kľúča pred prípadným poškriabaním či iným poškodením. Navyše sa nemusíte obávať ani prípadného pádu, pretože aj ten obal stlmí a kľúč zostane nepoškodený. Taktiež pri zaobstaraní výraznej farby kľúčik ľahšie nájdete. Tento model obalu na kľúče je správnym výberom, pokiaľ ste majiteľom automobilu značky SEAT, ŠKODA a VW. Pred obstaraním obalu je dobré vedieť, akú farbu by ste chceli. Silikónové puzdro na kľúč totiž zdobí čierna farba. Kľúčové prednosti produktu Ochranné silikonové puzdro na klúč pre VW/Seat/Škoda novšia generácia, s vystrelovacím klúčom, farieb Zaistite ochranu svojho kľúča od automobilu pred prípadným poškodením či pádom Ideálny spôsob odlíšenia kľúčov od rôznych áut Ochráni ho aj pri páde Uľahčí vám hľadanie v prípade straty Obal na kľúče... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ochranné silikonové puzdro na klúč pre VW/Seat/Škoda novšia generácia, s vystrelovacím klúčom, farie (SZBE-006B) , Clatronic db 3717

Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptérmi

Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptérmi
Detail

Vďaka priloženým dvom typom držiaka je možné umiestniť tento signalizátor na väčšinu rybárskych prútov. Po nasunutí na blank sa automaticky rozsvieti zelené svetlo signalizátora, ktoré zároveň slúži ako pozičná dióda. Vďaka otrasovému čidlu vo vnútri signalizátora sa aj pri najmenšom zábere ryby automaticky rozbliká červené signálne svetlo. Vďaka dômyselnému a energeticky nenáročnému systému spotrebuje TIP ALARM minimum energie a batéria v ňom vydrží veľmi dlho. Napájanie: 1x batéria typu CR1225 (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptérmi , Stagg db-55110-st

DELPHIN ALARM TIP ALARM S DVOMA ADAPTERMI, 900021015

DELPHIN ALARM TIP ALARM S DVOMA ADAPTERMI, 900021015
Detail

SVETELNÝ SIGNALIZÁTOR . Svetelný signalizátor Delphin TIP ALARM je nenáročným pomocníkom počas rybačky. Vďaka priloženým dvom typom držiaka je možné umiestniť tento signalizátor na väčšinu rybárskych prútov. Po nasunutí na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN ALARM TIP ALARM S DVOMA ADAPTERMI, 900021015 , Select fb club db (sptsel558nad)

Zarážka do dverí s alarmom

Zarážka do dverí s alarmom
Detail

Dverná zarážka s funkciou alarmu vás ochráni pred nežiaducim vniknutím do bytu a domu. Jednoducho zasuňte špičku klinu pod dvere - hotovo! Pri pokuse o otvorenie dverí sa kovová destička pritlačí a okamžite spustí veľmi hlasný alarm (110 dB). Citlivosť funkcie alarmu je možné nastaviť v 3 stupňoch. Napájanie na batérie (1x9V blok) - batérie nie sú súčasťou balenia. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Zarážka do dverí s alarmom , Amica di 6422 db (21427)

Elektronický dávkovač liekov s alarmom

Elektronický dávkovač liekov s alarmom
Detail

Aj vaši starí rodičia užívajú množstvo liekov a stále sa sťažujú, že si to nemôžu zapamätať, kedy, čo užívať? Potom im uľahčite život vďaka tomuto šikovnému dávkovaču liekov. Stačí do neho lieky vložiť a naprogramovať čas, kedy treba lieky užiť. Každý deň tak dá múdra krabička vedieť, že je správny čas na ten a ten liek. Je to jednoduché a s programovaním svojim starým rodičom môžete pomôcť. Je to ale ľahké, a hlavne budú mať svoje lieky pod kontrolou. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Elektronický dávkovač liekov s alarmom , Amica wba 2455 db (5906006790264)

TOKOZ Kotúčový zámok s alarmom (M005-22)

TOKOZ Kotúčový zámok s alarmom (M005-22)
Detail

Zámok na motorku – s alarmom, odomykanie kľúčom, na brzdový kotúč Zámok s alarmom určený na zabezpečenie kotúčových bŕzd motocyklov, štvorkoliek ďalších vozidiel. Telo zámku TOKOZ zo zinkového odliatku v chrómovej farbe spája bezpečnosť a skladnosť. Je vybavený alarmom o sile 110db a balenie obsahuje 2 kľúče. Súčasťou je tiež náhradná batéria a praktické textilné puzdro. Kľúčové vlastnosti kotúčového zámku TokozMotozámok pre motocykle, štvorkolky a ďalšieNa nasadenie priamo na kotúč predného kolesaAlarm, textilné púzdro, náhradné batérie v baleníCitlivý na pohybChrómová farbaJednoduché použitie priamo na bicykliMotozámok Tokoz nasaďte priamo na brzdový kotúč predného kolesa a uzamknite stlačením blokovacieho mechanizmu - nie je potreba kľúč. Pípnutie oznámi zamknutie. Pri nasledujúcich pohyboch upozorní alarm 3 × pípnutím, so štvrtým pohybom spustí alarm s dĺžkou 10tich sekúnd. Pri ďalšom pohybe počas 30tich sekúnd sa opäť spustí... (alza.sk)

Podobné produkty ako TOKOZ Kotúčový zámok s alarmom (M005-22) , Amica wba 4060 db (1179027)

BUBCHEN CALENDULA DB S KUFRIKOM

BUBCHEN CALENDULA DB S KUFRIKOM
Detail

Darčekový balíček 3 produktov bübchen calendula s detským kufríkom. (drmax.sk)

Podobné produkty ako BUBCHEN CALENDULA DB S KUFRIKOM , Somfy home alarm (1870392)

Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom

Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom
Detail

Kvalitní Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom z kategorie Biela technika | Zdravie a starostlivosť o telo | Ostatné prístroje osobnej hygieny. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom

LEDLENSER svietidlo s osobným alarmom K6R SAFETY GRAY - Box

Detail

LEDLENSER K6R SAFETY Svietidlo obsahuje osobný alarm. PARAMETRE Svetelný tok 400/200/20 lmDosah svetla 80/50/15 mDoba svietenia 1,5/8 hCertifikát ododlnosti IP2XDobíjanie ÁnoSvetelné funkcie Boost, Power, Low Power, StrobeKapacita batérie 400 mAhBatéria Li-ionHmostnosť 32 gVlastnosti:Transportný zámokIndikátor nabíjaniaIndikátor batérieOsobný alarm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEDLENSER svietidlo s osobným alarmom K6R SAFETY GRAY - Box

M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117)

M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117)
Detail

Zámok na motorku – s alarmom, u-zámok (podkova), priemer čapu 6 mm, odomykanie kľúčom, odolný voči korózii, v textilnom poťahu, na brzdový kotúč, 3 kľúče súčasťou balenia, vhodný aj na elektrobicykel, bicykel, s pohybovým snímačom M-Style s alarmom ON/OFF – motocyklový zámok s alarmomUniverzálny bezpečnostný oceľový zámok M-Style s alarmom ON/OFF je praktický pomocník pre dokonalé zabezpečenie vášho motocykla či skútra. Zámok ľahko nainštalujete na kotúčovú brzdu. Zariadenie je vybavené integrovaným alarmom, ktorý reaguje na signál z pohybového snímača v prípade, že dôjde k neoprávnenej manipulácii s motorkou.Kľúčové vlastnosti zámku na motorku M-Style s alarmom ON/OFF Pevná oceľová konštrukciaAlarm zámku M-Style s alarmom ON/OFF môžete vypnúť či zapnúťUniverzálny na všetky typy motoriek s kotúčovou brzdouIntegrovaný otrasový snímač a alarm s hlasitosťou 110 dB (možnosť vypnutia)Priemer čapu: tŕň 6 mmPríslušenstvo: zámok vrátane batérií, 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117) , Nerf elite warden db-8 (5010993732388)

M-Style BASIC zámok s alarmom (52-MS-L101)

M-Style BASIC zámok s alarmom (52-MS-L101)
Detail

Zámok na motorku – s alarmom, u-zámok (podkova), priemer čapu 6 mm, odomykanie kľúčom, odolný voči korózii, na brzdový kotúč, 2 kľúče súčasťou balenia, vhodný aj na elektrobicykel, bicykel, s pohybovým snímačom Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!M-Style BASIC – motocyklový zámok s alarmomUniverzálny bezpečnostný oceľový zámok M-Style BASIC je praktický pomocník pre dokonalé zabezpečenie vášho motocykla či skútra. Zámok ľahko nainštalujete na kotúčovú brzdu. Zariadenie je vybavené integrovaným alarmom, ktorý reaguje na signál z pohybového snímača v prípade, že dôjde k neoprávnenej manipulácii s motorkou.Kľúčové vlastnosti zámku na motorku M-Style BASICPevná oceľová konštrukciaBronzová farbaUniverzálny na všetky typy motoriek s kotúčovou brzdouIntegrovaný otrasový snímač a alarm s hlasitosťou 110 dBPriemer čapu: tŕň 6 mmPríslušenstvo k zámku M-Style BASIC: zámok vrátane batérií, 2 ks bezpečnostného kľúča, puzdro, bezpečnostné lankoNie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Style BASIC zámok s alarmom (52-MS-L101) , Db 45 terč na šípky (62860)

Detektor CO s alarmom Kidde 7CO - odolný proti vlhkosti

Detektor CO s alarmom Kidde 7CO - odolný proti vlhkosti
Detail

Detektor plynu – deteguje CO, batériové napájanie, reakčný čas 0.02min, hlasitosť 85dB(A), indikácia batérie, samostatne funkčná jednotka Desí vás predstava otravy smrteľne jedovatým oxidom uhoľnatým? Chráňte život váš a vašich blízkych detektorom plynu KIDDE 7CO. Moderné vyhotovenie detektora s konformnou vrstvou nanowax umožňuje inštaláciu zariadenia do vlhkých prostredí a je tak vhodné napríklad do kúpeľní s karmou, plynovým kotlom, alebo kotolní. Detektor je možné umiestniť na stenu, alebo voľne položiť blízko zariadenia, kde každú sekundu vykonáva meranie koncentrácie oxidu uhoľnatého. Kľúčové vlastnosti detektoru plynu KIDDE 7CODetektor s alarmom KIDDE 7COChráni pred prítomnosťou jedovatého oxidu uhoľnatéhoHlasná zvuková signalizácia so silou 85 dBVhodný aj do vlhkého prostrediaUmožňuje umiestnenie zariadenia na stenu aj na rovné povrchyKaždú sekundu vykonáva meranie koncentrácie oxidu uhoľnatéhoĽahké overenie funkčnosti pomocou tlačidiel Test a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Detektor CO s alarmom Kidde 7CO - odolný proti vlhkosti , Medveď biely – 95 cm s nohami (8594162333516)

Kapesný alarm

Kapesný alarm
Detail

Kapesný alarm je ideálny na cesty. Ľahko sa nosí na kroužku na kľúče a vďaka háčiku s karabínou sa dá ľahko pripevniť aj na batoh, kabelku a pod. Hlasitosť: 100 dB. Prekoná každého útočníka. Súčasťou dodávky sú 2 knoflíkové články. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Kapesný alarm , Gsm bezdrôtový alarm bentech o2

LEDLENSER svietidlo s osobným alarmom K6R SAFETY ROSE GOLD - Box

Detail

LEDLENSER K6R SAFETY Svietidlo obsahuje osobný alarm. PARAMETRE Svetelný tok 400/200/20 lmDosah svetla 80/50/15 mDoba svietenia 1,5/8 hCertifikát ododlnosti IP2XDobíjanie ÁnoSvetelné funkcie Boost, Power, Low Power, StrobeKapacita batérie 400 mAhBatéria Li-ionHmostnosť 32 gVlastnosti:Transportný zámokIndikátor nabíjaniaIndikátor batérieOsobný alarm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEDLENSER svietidlo s osobným alarmom K6R SAFETY ROSE GOLD - Box , Gsm bezdrôtový alarm bentech g06

Vitammy Nano 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky

Vitammy Nano 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky
Detail

Vitammy Nano 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky Elektronický teplomer novej generácie s alarmom horúčky a meraním za 60 sekúnd. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Vitammy Nano 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky , Meross smart smoke alarm (0271000012)

VITAMMY NANO 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky

VITAMMY NANO 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky
Detail

Vitammy nano 1 - elektronický teplomer novej generácie s alarmom horúčky a meraním za 60 sekúnd. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VITAMMY NANO 1 Digitálny teplomer novej generácie s alarmom horúčky , Sonik sks alarm orange (5055279514616)

Sonik sada hlásičov herox bite alarm set - 3+1 + bite alarm light

Sonik sada hlásičov herox bite alarm set - 3+1 + bite alarm light
Detail

Hlásič Sonik HEROX kombinuje najnovšie technológie s jednoduchými funkciami, aby pre vás bolo ich používanie čo najľahšie. Elegantný kompaktný dizajn vás tiež určite poteší Prijímač sa môže pochváliť štyrmi kanálmi s jasnými LED diódami, ktoré umožňujú ľahko zistiť, ktorý alarm bol aktivovaný. Vďaka ôsmim úrovniam hlasitosti vrátane tichého režimu si môžete prijímač prispôsobiť svojim preferenciám. K dispozícii je tiež spätné blikanie LED a funkcia svietidla s nezávislým vibračným režimom, čo je perfektné ako ďalšie upozornenie, alebo keď chcete rybárčiť bez akéhokoľvek zvuku. Zahrnutie automatického bivakového svetla pridáva úplne novú úroveň pohodlia a ponúka fantastický pomer cena/výkon. Použite ho samostatne ako tradičné svetlo do bivaku alebo ho nastavte tak, aby sa aktivovalo pri spustení alarmu. Funkcia tak užitočná, že sa budete čudovať, ako ste sa mohli bez nej doteraz zaobísť. Vlastnosti hlásiča: •Dve vysoko kvalitné 5mm LED diódy •8 úrovní citlivosti •8 úrovní hlasitosti a tónov (vrátane tichého režimu) •Inteligentný režim stlmenia •2,5mm konektor pre pripojenie swingeru •Funkcia Nightglow LED •Dosah až 150 metrov •Vodotesné telo a gumové vložky pre ochranu blanku prútu •Upozornenie na vybité batérie •Napájanie 2x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) Vlastnosti príposluchu: •4 kanály (červené, zelené, modré a oranžové LED svetlo) •Na jednu pozíciu kanálu je možné napárovať až 4 hlásiče naraz •8 úrovní hlasitosti vrátane tichého režimu a vibrácie •Dosah až 150 metrov •Varovanie pred vybitou batériou •Napájanie 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) Vlastnosti svetla: •Manuálny režim zapnutia svetla alebo zapnutie pri zábere •V pozadí svetla svieti LED dióda vo farbe hlásiča •Dosah až 150 metrov •Dodávané s magnetickou doskou a elastickým pútkom na bivak •Tri úrovne jasu •Varovanie pred vybitou batériou •Napájanie 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik sada hlásičov herox bite alarm set - 3+1 + bite alarm light , Sonik skx alarm single (5055279519239)

Sonik sada hlásičov herox bite alarm set - 2+1 + bite alarm light

Sonik sada hlásičov herox bite alarm set - 2+1 + bite alarm light
Detail

Hlásič Sonik HEROX kombinuje najnovšie technológie s jednoduchými funkciami, aby pre vás bolo ich používanie čo najľahšie. Elegantný kompaktný dizajn vás tiež určite poteší Prijímač sa môže pochváliť štyrmi kanálmi s jasnými LED diódami, ktoré umožňujú ľahko zistiť, ktorý alarm bol aktivovaný. Vďaka ôsmim úrovniam hlasitosti vrátane tichého režimu si môžete prijímač prispôsobiť svojim preferenciám. K dispozícii je tiež spätné blikanie LED a funkcia svietidla s nezávislým vibračným režimom, čo je perfektné ako ďalšie upozornenie, alebo keď chcete rybárčiť bez akéhokoľvek zvuku. Zahrnutie automatického bivakového svetla pridáva úplne novú úroveň pohodlia a ponúka fantastický pomer cena/výkon. Použite ho samostatne ako tradičné svetlo do bivaku alebo ho nastavte tak, aby sa aktivovalo pri spustení alarmu. Funkcia tak užitočná, že sa budete čudovať, ako ste sa mohli bez nej doteraz zaobísť. Vlastnosti hlásiča: •Dve vysoko kvalitné 5mm LED diódy •8 úrovní citlivosti •8 úrovní hlasitosti a tónov (vrátane tichého režimu) •Inteligentný režim stlmenia •2,5mm konektor pre pripojenie swingeru •Funkcia Nightglow LED •Dosah až 150 metrov •Vodotesné telo a gumové vložky pre ochranu blanku prútu •Upozornenie na vybité batérie •Napájanie 2x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) Vlastnosti príposluchu: •4 kanály (červené, zelené, modré a oranžové LED svetlo) •Na jednu pozíciu kanálu je možné napárovať až 4 hlásiče naraz •8 úrovní hlasitosti vrátane tichého režimu a vibrácie •Dosah až 150 metrov •Varovanie pred vybitou batériou •Napájanie 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) Vlastnosti svetla: •Manuálny režim zapnutia svetla alebo zapnutie pri zábere •V pozadí svetla svieti LED dióda vo farbe hlásiča •Dosah až 150 metrov •Dodávané s magnetickou doskou a elastickým pútkom na bivak •Tri úrovne jasu •Varovanie pred vybitou batériou •Napájanie 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik sada hlásičov herox bite alarm set - 2+1 + bite alarm light , Dam screamer bite-alarm (5706301565365)

Hobby digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu s presnosťou +/- 0,5° C, +/-3 % (D36223)

Hobby digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu s presnosťou +/- 0,5° C, +/-3 % (D36223)
Detail

Teraristické potreby – digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu (alza.sk)

Podobné produkty ako Hobby digitálny teplomer a vlhkomer s funkciou alarmu s presnosťou +/- 0,5° C, +/-3 % (D36223) , Worx alarm na landroid wa0865

dB Technologies DB LVX 12 SET Aktívny reprobox

dB Technologies DB LVX 12 SET Aktívny reprobox
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Výškový reproduktor : 1" Výška (cm) : 61.0 Frekvenčný rozsah : 62 Hz - 19 kHz Typ : 2-pásmová Ponúkaná konfigurácia : Set Hmotnosť : 17 kg Stredový reproduktor : Nie AUX IN : Nie Bluetooth : Nie Balenie obsahuje : Stojan Vstupy : Balanced XLR Výstupy : Vyvážený XLR M WiFi : Nie Výkon (Watt) : 800.0 Set : Áno Bi-Amp : Áno Multifunkčná ozvučnica : Áno Pole Mount : Áno Digitálny signálový procesor DSP : Áno Vstup na mikrofón : Áno Maximálny akustický tlak - SPL (dB) : 127.0 Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Šírka (cm) : 36.0 Hĺbka (cm) : 36.0 Vstupy : TRS Basový reproduktor : 12" Displej : Nie USB : Nie Výkon RMS (Watt) : 400.0 Balenie obsahuje : Adapter Cable MP3 / Line In : Nie Materiál ozvučnice : Drevená Ozvučnica EQ : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako dB Technologies DB LVX 12 SET Aktívny reprobox , Select fb match db, veľ. 5 (5703543315338)

4-dverová komoda tmavé drevo s bielou NUEVA, 236648 (beliani_236648)

4-dverová komoda tmavé drevo s bielou NUEVA, 236648 (beliani_236648)
Detail

Komoda – úzka, rovná, dvierková, s nožičkami, materiál kov a MDF, matná povrchová úprava, moderný štýl, rozmery 100 × 76 × 39 cm (V׊×H) Máte doma hromadu vecí, ale trápi vás nedostatok úložného priestoru? Na uschovanie hračiek, oblečenia či iných drobností vám skvele poslúži komoda BELIANI. Moderný štýl komody perfektne zapadne do každého interiéru. Komoda BELIANI sa otvára pomocou praktických dvierok. V dolnej časti sú umiestnené nožičky, čo zlepšuje komode stabilitu. Umožňujú tiež pohodlné upratovanie a dobrú cirkuláciu vzduchu pod komodou. Materiálom je kov a MDF. Celkový vzhľad dotvára úprava povrchu v matnom vyhotovení. Rozmery zodpovedajú 100 × 76 × 39 cm (V׊×H). Kľúčové prednosti komody 4-dverová komoda tmavé drevo s bielou NUEVA, 236648 Moderný štýl komody BELIANI poskytuje dostatok úložného priestoru Materiálom je kov a MDF Finálna povrchová úprava je v matnom vyhotovení Dvierkové otváranie komody BELIANI Komoda disponuje praktickými nožičkami... (alza.sk)

Podobné produkty ako 4-dverová komoda tmavé drevo s bielou NUEVA, 236648 (beliani_236648) , Select future light db veľkosť 4 (5703543201433)

OXFORD Náhradní jednotka alarmu pro kotoučové zámky s alarmem Boss (M005-167)

OXFORD Náhradní jednotka alarmu pro kotoučové zámky s alarmem Boss (M005-167)
Detail

Náhradný diel Opravdu kvalitní zámek na motorku nesmí chybět žádnému motorkáři, který občas nechává svůj stroj nehlídaný. Výrobce OXFORD nabízí náhradní alarm pro zámky s alarmem Boss. Postará se o patřičné bezpečí a dopřeje vám většího klidu. Klíčové vlastnosti náhradní jednotky alarmu pro kotoučové zámky OXFORD BossOriginální náhradní díl OXFORDKompatibilní s kotoučovými zámky OXFORD BossNáhradní jednotka alarmu je vyrobena z kvalitních materiálůVysoká odolnost (alza.sk)

Podobné produkty ako OXFORD Náhradní jednotka alarmu pro kotoučové zámky s alarmem Boss (M005-167) , Select future light db veľkosť 3 (5703543201426)

Suretti bite alarm guard

Suretti bite alarm guard
Detail

Suretti Bite Alarm Guard (parys.sk)

Podobné produkty ako Suretti bite alarm guard , Mascom mcqs02hd quad lnb 0,2 db (ch12m)

Flacarp alarm jednostranný al1

Flacarp alarm jednostranný al1
Detail

Slúži pre stráženie rybárskeho miesta, bivaku, člna, zaparkovaného automobilu ... Pri detekcii pohybu vysiela signál na bezdrôtový odposluch na vzdialenosť až 1 km (voľný priestor), v bežných podmienkach až niekoľko stoviek metrov. Princíp spočíva v termálnej detekcii, kedy je sledovaný pohyb živého objektu (vyžarujúceho prirodzené teplo) na pozadí bežného prostredia. Vďaka digitálnej analýze signálu je zaistená dobrá odolnosť proti falošným poplachom. Snímač je vybavený nastavením citlivosti s možnosťou prispôsobiť detekciu miestnym a poveternostným podmienkam. Vyrábané v dvoch verziách: jednostranné (detekčné čidlo umiestnené len zo zadnej strany spoločne s LED) alebo obojstranné (detekčné čidlo je umiestnené z oboch strán). Samotné pohybové čidlo vie po detekcii pohybu nielen upozorniť rybárov na jeho príposluchu, ale možno s ním spárovať aj bivakové svetlo FLACARP FL5. Snímač obsahuje tiež integrované výkonné pozičné LED svetlo, ktoré možno zapnúť ručne aj na diaľku priposluchom (maják pri zavážaní krmiva), alebo môže byť rozsvietené pri detekcii pohybu, popr. pri zábere - možnosti sú široké. Svetlo je samostatným funkčným celkom a možno ho použiť pre osvietenie rybárskeho miesta aj v prípade, že alarm je vypnutý (preto sú na zariadení dva vypínače). Pohybové čidlo je kompatibilné s výrobkami FLACARP (so signalizátormi, príposluchom, svetlom ....) Napájanie zabezpečujú dve bežné mikroceruzky (2xAAA), rovnaké batérie, aké sú u ostatných výrobkov FLACARP. Aké čidlo vybrať? Jednostranné alebo obojstranné? V prípade, že chcete strážiť okolie rybárskeho miesta a nespúšťať alarm vaším pohybom, je vhodnejšie jednostranné čidlo FLACARP AL1. Je vybavené pohybovým senzorom len zo zadnej strany, takže ho namierite pred seba, do priestoru, ktorý chcete strážiť (od vody, od cesty ...) a nebude zbytočne spúšťaný alarm každým vašim pohybom. Jednoducho, nasmerovaním čidlá určujete priestor, ktorý chcete v danú chvíľu strážiť. Na druhú stranu, ak chcete zabezpečiť priestor, kde sa v danú chvíľu nemá pohybovať nikto, je vhodnejšie obojstranné čidlo FLACARP AL2, ktoré stráži spredu i zozadu. Snímač je vyvinutý a vyrábaný tu v Českej republike. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flacarp alarm jednostranný al1 , Mascom mct02hd twin lnb 0,2 db (ch08m)

Flacarp alarm obojstranný al2

Flacarp alarm obojstranný al2
Detail

Snímač obsahuje tiež integrované výkonné pozičné LED svetlo, ktoré možno zapnúť ručne aj na diaľku priposluchom (maják pri zavážanie krmiva), alebo môže byť rozsvietené pri detekcii pohybu, popr. pri zábere - možnosti sú široké. Svetlo je samostatným funkčným celkom a možno ho použiť pre osvietenie rybárskeho miesta aj v prípade, že alarm je vypnutý (preto sú na zariadení dva vypínače). Pohybové čidlo je kompatibilné s výrobkami FLACARP (so signalizátormi, príposluchom, svetlom....) Napájanie zabezpečujú dve bežné mikroceruzky (2xAAA), rovnaké batérie, aké sú u ostatných výrobkov FLACARP. Aké čidlo vybrať? Jednostranné alebo obojstranné? V prípade, že chcete strážiť okolie rybárskeho miesta a nespúšťať alarm vaším pohybom, je vhodnejšie jednostranné čidlo FLACARP AL1. Je vybavené pohybovým senzorom len zo zadnej strany, takže ho namierite pred seba, do priestoru, ktorý chcete strážiť (od vody, od cesty ...) a nebude zbytočne spúšťaný alarm každým vašim pohybom. Jednoducho, nasmerovaním čidlá určujete priestor, ktorý chcete v danú chvíľu strážiť. Na druhú stranu, ak chcete zabezpečiť priestor, kde sa v danú chvíľu nemá pohybovať nikto, je vhodnejšie obojstranné čidlo FLACARP AL2, ktoré stráži spredu i zozadu. Snímač je vyvinutý a vyrábaný tu v Českej republike. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flacarp alarm obojstranný al2 , Doorbird a1101, stolný stojan, biely (db-a8003)

Budík Karlsson Alarm Clock

Budík Karlsson Alarm Clock
Detail

Budík z kolekcie Karlsson. Model vyrobený z MDF dosky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Budík Karlsson Alarm Clock , Evolveo salvarix – bezdrôtový wifi a gsm alarm s čítačkou rfid (alm303)

Sonik puzdro alarm cover

Sonik puzdro alarm cover
Detail

Sonik Puzdro Alarm Cover (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik puzdro alarm cover , Netatmo smart smoke alarm (nsa-ec)

Bezdrôtový alarm BENTECH 30C

Bezdrôtový alarm BENTECH 30C
Detail

Alarm domový, pripojenie: GSM, detekcia pohybu, Alarm Bentech vám skvele ochráni váš majetok doma alebo v garáži. Predovšetkým je navrhnutý ako alarm do domu, ale je len na vás, kam ho umiestnite. Jeho nastavenie a ovládanie prebieha cez GSM. Aplikácia komunikuje v češtine. K tomuto alarmu Bentech dostanete aj centrálnu jednotku. Na jeho vypnutie môžete využiť priložené diaľkové ovládanie. Pomocou špeciálnych senzorov si môžete zabezpečiť dvere aj okná. Dôležité parametre alarmu Bezdrôtový alarm BENTECH 30C Doprajte svojmu majetku ochranu pomocou alarmu Pripojenie funguje cez GSM Typ detekcie Tohto modelu Bezdrôtový alarm BENTECH 30C: pohybu Vnútri balenia sa okrem samotného alarmu na dom nachádza tiež centrálna jednotka, diaľkové ovládanie, senzor na dvere a okná, siréna, zásuvkový adaptér, kabeláž a držiaky na stenu Aplikácia v češtine (alza.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtový alarm BENTECH 30C

Bezdrátový alarm BENTECH 10C

Bezdrátový alarm BENTECH 10C
Detail

Alarm domovní, detekce Pohybu, aplikace v češtině Bezpečnostní alarm Bentech vám perfektně ochrání veškerý váš majetek doma nebo v garáži. Primárně je navržen jako alarm do domu, ale s jeho umístěním si hlavu lámat nemusíte, hodí se kamkoliv. Podporuje aplikaci, která je v češtině. Pro vypnutí alarmu můžete využít přiložené dálkové ovládání. Zabezpečení oken i dveří bude snadné díky speciálním senzorům. Zásadní funkce alarmu Bezdrátový alarm BENTECH 10C Ochraňte svůj majetek chytrým alarmem Druh detekce alarmu Bezdrátový alarm BENTECH 10C: pohybu Uvnitř balení se kromě samotného bezpečnostního alarmu nachází také dálkové ovládání, senzor na dveře a okna, siréna , napájecí kabel, kabeláž a držáky na zeď Aplikace je v češtině (alza.sk)

Podobné produkty ako Bezdrátový alarm BENTECH 10C

Alarm domový SOLIGHT 1D11

Alarm domový SOLIGHT 1D11
Detail

Kvalitní Alarm domový SOLIGHT 1D11 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Alarmy do domu a domové senzory | Poplachové senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Alarm domový SOLIGHT 1D11

VEDA.LAB test Gluten Alarm

VEDA.LAB test Gluten Alarm
Detail

Samodiagnostický rýchlotest na detekciu IgA protilátok proti tkanivovej transglutamináze, súvisiacich s celiakiou, z jednej kvapky krvi. (lekarendoma.sk)

Podobné produkty ako VEDA.LAB test Gluten Alarm

Somfy Home Alarm (1870392)

Somfy Home Alarm (1870392)
Detail

Zabezpečovací systém – balenie obsahuje 1× 110dB vnútornú sirénu, 3× senzor IntelliTAG, 2× kľúčenku Key FOB, 1× vnútorný pohybový senzor, 1× link Chráňte sa pred vlámaním. Somfy Home Alarm je inteligentný a spoľahlivý zabezpečovací systém, ktorý vás upozorní ešte pred vlámaním. Patentovaný senzor IntelliTAG analyzuje vibrácie a upozorní vás ihneď, keď zachytí niečo podozrivé. Siréna potom vyplaší nežiaduce osoby. Systém sa ľahko ovláda cez smartfón, kam tiež cez WiFi pripojenie k routeru posiela upozornenia (notifikácia). Pri príchode však stačí len kľúčenka, vďaka ktorej vás systém spozná a deaktivuje alarm. Somfy Home Alarm vás tiež môže informovať napríklad o príchode detí zo školy alebo môžete dovoliť dohľad cez inštalované kamery príbuzným či susedom. Obsahuje všetky potrebné časti, ale systém možno značne rozširovať a pokryť tak aj veľké areály.Kľúčové vlastnosti Somfy Home AlarmÚčinné, ale ľahko inštalovateľné zabezpečenieBezdrôtová komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Home Alarm (1870392)

Mora vstavaná rúra s funkciou pary VTCS 555 DB

Mora vstavaná rúra s funkciou pary VTCS 555 DB
Detail

Vstavaná rúra elektrická Mora o šírke 60 cm, výške 60 cm a hĺbke 57 cm. Vo farebnom prevedení čierna, spotrebič je vybavený o teleskopické výsuvy a jeho energetická trieda je A (siko.sk)

Podobné produkty ako Mora vstavaná rúra s funkciou pary VTCS 555 DB

Beneto Oslnivé strieborné náušnice s modrým zirkónom AGUC2692-DB

Beneto Oslnivé strieborné náušnice s modrým zirkónom AGUC2692-DB
Detail

Ku šperku odporúčame dokúpiť darčekovú krabičku z našej ponuky. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Beneto Oslnivé strieborné náušnice s modrým zirkónom AGUC2692-DB

OXFORD Zámok kotúčovej brzdy Alpha Alarm XA14 (integrovaný alarm, čierny, priemer čapu 14 mm) (M005-388)

OXFORD Zámok kotúčovej brzdy Alpha Alarm XA14 (integrovaný alarm, čierny, priemer čapu 14 mm) (M005-388)
Detail

Zámok na motorku – s alarmom, priemer čapu 14 mm, odomykanie kľúčom, na brzdový kotúč, Milujete svoj motocykel a máte strach, že by mohol byť niekde ukradnutý? Prestaňte sa trápiť obavami a zaistite motorku zámkom OXFORD. Tento robustný zámok na motorku s umiestnením na brzdový kotúč bude neustále strážiť váš motocykel a ochráni ho pred zlodejmi. Uzamknete ho klasicky kľúčom. Zásadné prednosti zámku na motorku OXFORD Zámok kotúčovej brzdy Alpha Alarm XA14 (integrovaný alarm, čierny, priemer čapu 14 mm) Bezpečie vášmu stroju zaistí zámok na motorku OXFORD Pevný zámok s umiestnením na brzdový kotúč Vybavený zabudovaným alarmom Zamyká sa klasickým kľúčom Zámok na motorku OXFORD vás nesklame Moto zámok OXFORD je svojou veľkosťou prispôsobený na akékoľvek cestovanie. V zariadení je implementovaný alarm, ktorý reaguje na signál senzora v momente, keď príde k neoprávnenej manipulácii s motorkou. Zámok na motorku s alarmom je jedným z najlepších zabezpečovacích... (alza.sk)

Podobné produkty ako OXFORD Zámok kotúčovej brzdy Alpha Alarm XA14 (integrovaný alarm, čierny, priemer čapu 14 mm) (M005-388)

iGET SECURITY EP13 - Bezdrôtová klávesnica s RFID čítačkou pre alarm iGET SECURITY M5

Detail

iGET SECURITY EP13iGET SECURITY EP13 - Bezdrôtová klávesnica s RFID čítačkou pre alarm iGET SECURITY M5. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY EP13 - Bezdrôtová klávesnica s RFID čítačkou pre alarm iGET SECURITY M5

Beneto Nádherné strieborné náušnice s tmavo modrými zirkónmi AGUC2693-DB

Beneto Nádherné strieborné náušnice s tmavo modrými zirkónmi AGUC2693-DB
Detail

Ku šperku odporúčame dokúpiť darčekovú krabičku z našej ponuky. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Beneto Nádherné strieborné náušnice s tmavo modrými zirkónmi AGUC2693-DB

Agato Minimalistický strieborný náhrdelník s modrým zirkónom AGS1561/47-DB

Satelitný útlmový článok Johansson 9609 s reguláciou 0-20 dB

Satelitný útlmový článok Johansson 9609 s reguláciou 0-20 dB
Detail

Kvalitní Satelitný útlmový článok Johansson 9609 s reguláciou 0-20 dB z kategorie Audio, video, SAT | Anténna technika | Anténne príslušenstvo | Anténne zádrže a útlmové články. (esat.sk)

Podobné produkty ako Satelitný útlmový článok Johansson 9609 s reguláciou 0-20 dB

Alviero Martini DB T029 9231 Polokošele s dlhým rukávom Modrá

Alviero Martini  DB T029 9231  Polokošele s dlhým rukávom Modrá
Detail

Alviero Martini DB T029 9231 Modrá. - MAN T- SHIRT- COLLECTION: SPRING/SUMMER- COMPOSITION: 100% COTTON. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Alviero Martini DB T029 9231 Polokošele s dlhým rukávom Modrá

Alviero Martini DB T029 9231 Polokošele s dlhým rukávom Biela

Alviero Martini  DB T029 9231  Polokošele s dlhým rukávom Biela
Detail

Alviero Martini DB T029 9231 Biela. - MAN T- SHIRT- COLLECTION: SPRING/SUMMER- COMPOSITION: 100% COTTON. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Alviero Martini DB T029 9231 Polokošele s dlhým rukávom Biela

iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s

iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s
Detail

Zabezpečovací systém – majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom chytrej domácnosti iGET HOME Alarm X5; senzory sú bezdrôtové, a hlavná jednotka s vašim telefónom komunikuje pomocou Wi-Fi siete alebo zasielaním SMS správ pomocou GSM; rozumie si s Androidom aj iOS, v aplikácii môžete sledovať vnútorné a vonkajšie IP kamery iGET HOME, riadiť 230V zásuvky, ovládať vysávač, termohlavicu, osvetlenie a ďalších viac ako 300 typov univerzálneho príslušenstva; upraviť nastavenia tak môžete vzdialene odkiaľkoľvek; alarm ďalej ponúka smrat funkcie a jednoduché ovládanie pomocou dotykového displeja. Veľmi nízka spotreba do 3 W, elegantný tenký dizajn; manuál aj aplikácie iGET HOME sú kompletne v českom, slovenskom, poľskom, maďarskom a anglickom jazyku. Majte svoj domov pod kontrolou s inteligentným systémom smart domácnosti iGET HOME Alarm X5Vďaka inteligentnému bezdrôtovému zabezpečovaciemu systému iGET HOME Alarm X5 môžete veľmi ľahko a efektívne zabezpečiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako iGET HOME Alarm X5 – inteligentný zabezpečovací systém Wi-Fi s dotykovým LCD, aplikácia iGET HOME, s

JRC RADAR C4 ALARM GREEN

JRC RADAR C4 ALARM GREEN
Detail

SAMOSTATNÝ SIGNALIZÁTOR . JRC Radar C4 má funkciu hlásiča záberu s nastaviteľnou hlasitosťou, tónom, a citlivosťou, za cenu dostupnú pre každého rybára. . Pomocou najmodernejšieho elektronického systému a vodeodolnej technológii, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako JRC RADAR C4 ALARM GREEN

JRC RADAR C4 ALARM RED

JRC RADAR C4 ALARM RED
Detail

SAMOSTATNÝ SIGNALIZÁTOR . JRC Radar C4 má funkciu hlásiča záberu s nastaviteľnou hlasitosťou, tónom, a citlivosťou, za cenu dostupnú pre každého rybára. . Pomocou najmodernejšieho elektronického systému a vodeodolnej technológii, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako JRC RADAR C4 ALARM RED

Abus 440A/170HB230 USH Alarm

Abus 440A/170HB230 USH Alarm
Detail

Zámok na zabezpečenie bicykla disponuje kvalitným uzamykacím systémom ABUS s ochranou proti nežiadúcej manipulácii. Oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele. Zámok sa vyznačuje ergonomickým tvarom tela a poskytuje dvojité istenie oka v tele zámku. 3D alarm rozpozná každý pohyb. Súčasťou je aj jedna CR2 batéria a dva kľúče. Svetlosť oka: 230 x 108 mm Hrúbka oka: 12 mm Hmotnosť: 1500 g Alarm: 100 dB v trvaní 15 sekúnd Hmotnosť (g) : 1500.0 Farba : Čierna Úroveň zabezpečenia : 8/10 Špecifikácia materiálu : Kalená oceľ Farba podľa výrobcu : Black Farba : Červená Typ : Kľúč Navrhnuté v : Nemecko Krajina pôvodu : Nemecko Priemer (mm) : 12.0 Dĺžka (mm) : 230.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Abus 440A/170HB230 USH Alarm

Prologic C-Series Alarm Modrá

Prologic C-Series Alarm Modrá
Detail

Univerzálne dobre vybavené hlásiče, vďaka ktorým nikdy nepremeškáte záber. Vďaka šiestim rôznym úrovniam hlasitosti, citlivosti a tónu si ich môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Keď hlásič detekuje záber, rozsvietia sa obe farebné LED diódy a následne jedna z nich bude blikať ešte 20 sekúnd po zábere. Hlásiče disponujú aj nočným svetlom, ktoré sa aktivuje špeciálnym tlačidlom. Obsahujú bezdrôtový vysielač, takže nimi môžete nahradiť rozbitý hlásič v sade alebo ich môžete použiť na rozšírenie sady. Nastavenie hlasitosti, citlivosti a tónu Nočné svetlo Atraktívny dizajn Hlásiče pracujú na 9 V batérii (nie je súčasťou balenia) Certifikát CE 2,5 mm zásuvka pre svietiace indikátory Odolné voči poveternostným vplyvom Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Séria : C-Series Farba podľa výrobcu : Modrá Počet v balení (ks) : 1 Farba : Modrá Variant : Vysielač Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic C-Series Alarm Modrá

Prologic C-Series Alarm Zelená

Prologic C-Series Alarm Zelená
Detail

Univerzálne dobre vybavené hlásiče, vďaka ktorým nikdy nepremeškáte záber. Vďaka šiestim rôznym úrovniam hlasitosti, citlivosti a tónu si ich môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Keď hlásič detekuje záber, rozsvietia sa obe farebné LED diódy a následne jedna z nich bude blikať ešte 20 sekúnd po zábere. Hlásiče disponujú aj nočným svetlom, ktoré sa aktivuje špeciálnym tlačidlom. Obsahujú bezdrôtový vysielač, takže nimi môžete nahradiť rozbitý hlásič v sade alebo ich môžete použiť na rozšírenie sady. Nastavenie hlasitosti, citlivosti a tónu Nočné svetlo Atraktívny dizajn Hlásiče pracujú na 9 V batérii (nie je súčasťou balenia) Certifikát CE 2,5 mm zásuvka pre svietiace indikátory Odolné voči poveternostným vplyvom Počet v balení (ks) : 1 Variant : Vysielač Séria : C-Series Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Krajina pôvodu : Čína Farba : Zelená Farba podľa výrobcu : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic C-Series Alarm Zelená
FARO 33609 CEBU, stropný ventilátor so svetlom (2301125352), Clatronic DB 3705, Clatronic DB 3706, Clatronic DB 3717, Stagg DB-55110-ST, SELECT FB Club DB (SPTsel558nad), AMICA DI 6422 DB (21427), AMICA WBA 2455 DB (5906006790264), AMICA WBA 4060 DB (1179027), Somfy Home Alarm (1870392), Nerf Elite Warden DB-8 (5010993732388), DB 45 terč na šípky (62860), Medveď biely – 95 cm s nohami (8594162333516), GSM Bezdrôtový alarm BENTECH O2, GSM bezdrôtový alarm BENTECH G06, Meross Smart Smoke Alarm (0271000012), Sonik SKS Alarm Orange (5055279514616), Sonik SKX Alarm Single (5055279519239), DAM Screamer Bite-Alarm (5706301565365), Worx Alarm na Landroid WA0865, SELECT FB Match DB, veľ. 5 (5703543315338), SELECT Future Light DB veľkosť 4 (5703543201433), SELECT Future Light DB veľkosť 3 (5703543201426), Mascom MCQS02HD Quad LNB 0,2 dB (CH12m), Mascom MCT02HD Twin LNB 0,2 dB (CH08m), DoorBird A1101, stolný stojan, biely (DB-A8003), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID (ALM303), Netatmo Smart Smoke Alarm (NSA-EC)