Podskrinkový digestor empire čierna 10306030

Produkt Podskrinkový digestor empire čierna 10306030 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Podskrinkový digestor empire čierna 10306030 upraviť a produkt hľadať znova.

Podskrinkový digestor Empire čierna 10306030

Podskrinkový digestor Empire čierna 10306030
Detail

Digestor so šírkou 60 cm a hĺbkou 50 cm. Vo farebnom prevedení čierna, spotrebič má energetickú triedu D, umiestnenie odťahu je horné/zadné a napájacie napätie (V): 220-240. (siko.sk)

Podobné produkty ako Podskrinkový digestor Empire čierna 10306030 , Urban empire (4260089416796)

Klarstein Contempo 90 podskrinkový digestor

Klarstein Contempo 90 podskrinkový digestor
Detail

Digestor Klarstein Contempo 90 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky.Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc.Digestor Klarstein Contempo 90 ponúka aj možnosť recirkulácie. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 90 podskrinkový digestor , Railway empire – pc digital (426036)

Klarstein Contempo 90 podskrinkový digestor

Klarstein Contempo 90 podskrinkový digestor
Detail

Digestor Klarstein Contempo 90 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky.Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc.Digestor Klarstein Contempo 90 ponúka aj možnosť recirkulácie. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 90 podskrinkový digestor , Railway empire – germany – pc digital (787138)

Vstavaný digestor Empire čierna 21506030

Vstavaný digestor Empire čierna 21506030
Detail

Digestor so šírkou 60 cm a hĺbkou 33 cm. Vo farebnom prevedení čierna, spotrebič má energetickú triedu D, umiestnenie odťahu je horné a napájacie napätie (V): 220-240. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vstavaný digestor Empire čierna 21506030 , Railway empire – mexico – pc digital (665214)

Klarstein Contempo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl

Klarstein Contempo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl
Detail

Kompaktné zariadenie do malej kuchyne: odsávač pár Klarstein Contempo sa postará o čistý vzduch bez pary a zápachu aj v obmedzenom priestore. Odsávač pár Klarstein Contempo s výškou iba 10 cm a šírkou 60 cm sa ideálne hodí na steny nad bežne veľkými varnými plochami a na druhej strane sa dokonale hodí na priestorovo úsporné umiestnenie pod kuchynské skrinky. Pre rôzne kuchynské činnosti sa dá odsávač pár prevádzkovať v troch úrovniach výkonu. Najvyššia úroveň pritom z kuchyne odvedie až do 175 metrov kubických výparov za hodinu. Vďaka energeticky úspornému dizajnu sa počas prevádzky udrží v medziach spotreba prúdu aj hlasitosť. S dvomi integrovanými hliníkovými tukovými filtrami bojuje zariadenie Contempo proti oleju a tuku v kuchynských výparoch a viditeľne eliminuje lepkavý povlak na kuchynskom nábytku. A to najlepšie: oba filtre sa dajú nekomplikovane umyť v umývačke riadu. „Viac svetla!" neboli iba posledné slová Goetheho, sú tiež krédom našich digestorov. Vďaka dvom silno svietiacim a úsporným LED svetlám eliminuje digestor Klarstein Contempo aj slabé osvetlenie pod kuchynskými skrinkami. Takže vždy môžete vidieť, čo sa varí v hrncoch a panviciach. Úrovne výkonu a svetla sa jednoducho prepínajú stlačením tlačidla na prednej strane digestora. Okrem toho poskytuje zariadeniu z kartáčovanej ušľachtilej ocele dodatočný dotyk luxusu čierny predný panel z akrylového skla. Veľký vo všetkom okrem nárokov na priestor: digestor Klarstein Contempo. Odsávač pár je vhodný na prestavbu do recirkulačného režimu. K tomu je potrebný dodatočný filter s aktívnym uhlím, ktorý môžete získať pod číslom produktu 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl , Paco rabanne lady million empire edp

Klarstein Contempo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl

Klarstein Contempo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl
Detail

Kompaktné zariadenie do malej kuchyne: odsávač pár Klarstein Contempo sa postará o čistý vzduch bez pary a zápachu aj v obmedzenom priestore. Odsávač pár Klarstein Contempo s výškou iba 10 cm a šírkou 60 cm sa ideálne hodí na steny nad bežne veľkými varnými plochami a na druhej strane sa dokonale hodí na priestorovo úsporné umiestnenie pod kuchynské skrinky. Pre rôzne kuchynské činnosti sa dá odsávač pár prevádzkovať v troch úrovniach výkonu. Najvyššia úroveň pritom z kuchyne odvedie až do 175 metrov kubických výparov za hodinu. Vďaka energeticky úspornému dizajnu sa počas prevádzky udrží v medziach spotreba prúdu aj hlasitosť. S dvomi integrovanými hliníkovými tukovými filtrami bojuje zariadenie Contempo proti oleju a tuku v kuchynských výparoch a viditeľne eliminuje lepkavý povlak na kuchynskom nábytku. A to najlepšie: oba filtre sa dajú nekomplikovane umyť v umývačke riadu. „Viac svetla!" neboli iba posledné slová Goetheho, sú tiež krédom našich digestorov. Vďaka dvom silno svietiacim a úsporným LED svetlám eliminuje digestor Klarstein Contempo aj slabé osvetlenie pod kuchynskými skrinkami. Takže vždy môžete vidieť, čo sa varí v hrncoch a panviciach. Úrovne výkonu a svetla sa jednoducho prepínajú stlačením tlačidla na prednej strane digestora. Okrem toho poskytuje zariadeniu z kartáčovanej ušľachtilej ocele dodatočný dotyk luxusu čierny predný panel z akrylového skla. Veľký vo všetkom okrem nárokov na priestor: digestor Klarstein Contempo. Odsávač pár je vhodný na prestavbu do recirkulačného režimu. K tomu je potrebný dodatočný filter s aktívnym uhlím, ktorý môžete získať pod číslom produktu 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl , Ravensburger 3d empire state building (4005556125531)

Vstavaný digestor Empire nerez 21506010

Vstavaný digestor Empire nerez 21506010
Detail

Digestor so šírkou 60 cm a hĺbkou 33 cm. Vo farebnom prevedení nerez, spotrebič má energetickú triedu D, umiestnenie odťahu je horné a napájacie napätie (V): 220-240. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vstavaný digestor Empire nerez 21506010 , Empire: total war collection – pc digital (895756)

Vstavaný digestor Empire biely 21506020

Vstavaný digestor Empire biely 21506020
Detail

Digestor so šírkou 60 cm a hĺbkou 33 cm. Vo farebnom prevedení biela, spotrebič má energetickú triedu D, umiestnenie odťahu je horné a napájacie napätie (V): 220-240. (siko.sk)

Podobné produkty ako Vstavaný digestor Empire biely 21506020 , Railway empire – crossing the andes – pc digital (761848)

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl
Detail

Kompaktné zariadenie do malej kuchyne: odsávač pár Klarstein Contempo Neo sa postará o čistý vzduch bez pary a zápachu aj v obmedzenom priestore. Odsávač pár Klarstein Contempo Neo s výškou iba 10 cm a šírkou 60 cm sa ideálne hodí na steny nad bežne veľkými varnými plochami a na druhej strane sa dokonale hodí na priestorovo úsporné umiestnenie pod kuchynské skrinky. Pre rôzne kuchynské činnosti sa dá odsávač pár prevádzkovať v troch úrovniach výkonu. Najvyššia úroveň pritom z kuchyne odvedie až do 175 metrov kubických výparov za hodinu. Vďaka energeticky úspornému dizajnu sa počas prevádzky udrží v medziach spotreba prúdu aj hlasitosť. S dvomi integrovanými hliníkovými tukovými filtrami bojuje zariadenie Contempo Neo proti oleju a tuku v kuchynských výparoch a viditeľne eliminuje lepkavý povlak na kuchynskom nábytku. A to najlepšie: oba filtre sa dajú nekomplikovane umyť v umývačke riadu. „Viac svetla!" neboli iba posledné slová Goetheho, sú tiež krédom našich digestorov. Vďaka dvom silno svietiacim a úsporným LED svetlám eliminuje digestor Klarstein Contempo Neo aj slabé osvetlenie pod kuchynskými skrinkami. Takže vždy môžete vidieť, čo sa varí v hrncoch a panviciach. Úrovne výkonu a svetla sa jednoducho prepínajú dotykovým ovládaním pomocou systému SenseControl na prednej strane digestora. Okrem toho poskytuje zariadeniu z kartáčovanej ušľachtilej ocele dodatočný dotyk luxusu čierny predný panel z akrylového skla. Veľký vo všetkom okrem nárokov na priestor: digestor Klarstein Contempo Neo. Odsávač pár je vhodný na prestavbu do recirkulačného režimu. K tomu je potrebný dodatočný filter s aktívnym uhlím, ktorý môžete získať pod číslom produktu 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl , Railway empire – great britain & ireland – pc digital (761845)

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl
Detail

Kompaktné zariadenie do malej kuchyne: odsávač pár Klarstein Contempo Neo sa postará o čistý vzduch bez pary a zápachu aj v obmedzenom priestore. Odsávač pár Klarstein Contempo Neo s výškou iba 10 cm a šírkou 60 cm sa ideálne hodí na steny nad bežne veľkými varnými plochami a na druhej strane sa dokonale hodí na priestorovo úsporné umiestnenie pod kuchynské skrinky. Pre rôzne kuchynské činnosti sa dá odsávač pár prevádzkovať v troch úrovniach výkonu. Najvyššia úroveň pritom z kuchyne odvedie až do 175 metrov kubických výparov za hodinu. Vďaka energeticky úspornému dizajnu sa počas prevádzky udrží v medziach spotreba prúdu aj hlasitosť. S dvomi integrovanými hliníkovými tukovými filtrami bojuje zariadenie Contempo Neo proti oleju a tuku v kuchynských výparoch a viditeľne eliminuje lepkavý povlak na kuchynskom nábytku. A to najlepšie: oba filtre sa dajú nekomplikovane umyť v umývačke riadu. „Viac svetla!" neboli iba posledné slová Goetheho, sú tiež krédom našich digestorov. Vďaka dvom silno svietiacim a úsporným LED svetlám eliminuje digestor Klarstein Contempo Neo aj slabé osvetlenie pod kuchynskými skrinkami. Takže vždy môžete vidieť, čo sa varí v hrncoch a panviciach. Úrovne výkonu a svetla sa jednoducho prepínajú dotykovým ovládaním pomocou systému SenseControl na prednej strane digestora. Okrem toho poskytuje zariadeniu z kartáčovanej ušľachtilej ocele dodatočný dotyk luxusu čierny predný panel z akrylového skla. Veľký vo všetkom okrem nárokov na priestor: digestor Klarstein Contempo Neo. Odsávač pár je vhodný na prestavbu do recirkulačného režimu. K tomu je potrebný dodatočný filter s aktívnym uhlím, ktorý môžete získať pod číslom produktu 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl , Railway empire – the great lakes – pc digital (665216)

Klarstein Paolo 52, podskrinkový digestor 52 cm 439 m³/h LED Touch A++

Klarstein Paolo 52, podskrinkový digestor 52 cm 439 m³/h LED Touch A++
Detail

Najlepší vzduch v kuchyni: Digestor Klarstein Paolo 52 plynule zmizne v kuchynskom svahu. Odtiaľto počas varenia s prehľadom odstraňuje paru a výpary - s výkonom odvádzaného vzduchu až 439 m³/h v troch rýchlostiach pri prevádzkovej hlučnosti iba 44 dB pri najnižšej a 60 dB pri najvyššej úrovni. Ventiláciu a osvetlenie môžete ovládať pomocou nekomplikovaného dotykového ovládania a časovač vypnutia vetrá zariadenie 1 až 9 minút a potom ho vypne. Vďaka svojmu jasnému, ale elegantnému dizajnu sa odsávač pár Paolo skvele hodí do každého kuchynského prostredia a pomocou filtrov s aktávnym uhlím ho možno premeniť na recirkulačný režím.Upozorňujeme, že digestor je dodávaný bez výfukovej hadice. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Paolo 52, podskrinkový digestor 52 cm 439 m³/h LED Touch A++ , Star wars – hviezdne vojny – empire black – plagát (8435107822538)

Klarstein Paolo 52, podskrinkový digestor 52 cm 439 m³/h LED Touch A++

Klarstein Paolo 52, podskrinkový digestor 52 cm 439 m³/h LED Touch A++
Detail

Najlepší vzduch v kuchyni: Digestor Klarstein Paolo 52 plynule zmizne v kuchynskom svahu. Odtiaľto počas varenia s prehľadom odstraňuje paru a výpary - s výkonom odvádzaného vzduchu až 439 m³/h v troch rýchlostiach pri prevádzkovej hlučnosti iba 44 dB pri najnižšej a 60 dB pri najvyššej úrovni. Ventiláciu a osvetlenie môžete ovládať pomocou nekomplikovaného dotykového ovládania a časovač vypnutia vetrá zariadenie 1 až 9 minút a potom ho vypne. Vďaka svojmu jasnému, ale elegantnému dizajnu sa odsávač pár Paolo skvele hodí do každého kuchynského prostredia a pomocou filtrov s aktávnym uhlím ho možno premeniť na recirkulačný režím.Upozorňujeme, že digestor je dodávaný bez výfukovej hadice. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Paolo 52, podskrinkový digestor 52 cm 439 m³/h LED Touch A++ , Ravensburger 3d 125661 empire state building (noční edice) (4005556125661)

KLARSTEIN CONTEMPO NEO, PODSKRINKOVY DIGESTOR, 60CM, 175 M3/H, USLACHTILA OCEL, CIERNY 10033471

KLARSTEIN CONTEMPO NEO, PODSKRINKOVY DIGESTOR, 60CM, 175 M3/H, USLACHTILA OCEL, CIERNY 10033471
Detail

DIGESTOR . Najväčšie výhody: . Úspora miesta: kompaktný odsávač pár vhodný na montáž pod kuchynské skrinky . Jednoduchá prestavba: s voliteľne dostupným filtrom s aktívnym uhlím je zariadenie vhodné na použitie v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN CONTEMPO NEO, PODSKRINKOVY DIGESTOR, 60CM, 175 M3/H, USLACHTILA OCEL, CIERNY 10033471 , Krištáľový luster empire max. 4x60w/e14/230v/ip20, zlatý (eg6174p50cg)

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl, čierny

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl, čierny
Detail

Kompaktné zariadenie do malej kuchyne: odsávač pár Klarstein Contempo Neo sa postará o čistý vzduch bez pary a zápachu aj v obmedzenom priestore. Odsávač pár Klarstein Contempo Neo s výškou iba 10 cm a šírkou 60 cm sa ideálne hodí na steny nad bežne veľkými varnými plochami a na druhej strane sa dokonale hodí na priestorovo úsporné umiestnenie pod kuchynské skrinky. Pre rôzne kuchynské činnosti sa dá odsávač pár prevádzkovať v troch úrovniach výkonu. Najvyššia úroveň pritom z kuchyne odvedie až do 175 metrov kubických výparov za hodinu. Vďaka energeticky úspornému dizajnu sa počas prevádzky udrží v medziach spotreba prúdu aj hlasitosť. S dvomi integrovanými hliníkovými tukovými filtrami bojuje zariadenie Contempo Neo proti oleju a tuku v kuchynských výparoch a viditeľne eliminuje lepkavý povlak na kuchynskom nábytku. A to najlepšie: oba filtre sa dajú nekomplikovane umyť v umývačke riadu. „Viac svetla!" neboli iba posledné slová Goetheho, sú tiež krédom našich digestorov. Vďaka dvom silno svietiacim a úsporným LED svetlám eliminuje digestor Klarstein Contempo Neo aj slabé osvetlenie pod kuchynskými skrinkami. Takže vždy môžete vidieť, čo sa varí v hrncoch a panviciach. Úrovne výkonu a svetla sa jednoducho prepínajú dotykovým ovládaním pomocou systému SenseControl na prednej strane digestora. Okrem toho poskytuje zariadeniu z ušľachtilej ocele dodatočný dotyk luxusu čierny predný panel z akrylového skla. Veľký vo všetkom okrem nárokov na priestor: digestor Klarstein Contempo Neo. Odsávač pár je vhodný na prestavbu do recirkulačného režimu. K tomu je potrebný dodatočný filter s aktívnym uhlím, ktorý môžete získať pod číslom produktu 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl, čierny , Šálka na espresso s tanierikom mycoffee, 6 ks, empire (387718.00)

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl, čierny

Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl, čierny
Detail

Kompaktné zariadenie do malej kuchyne: odsávač pár Klarstein Contempo Neo sa postará o čistý vzduch bez pary a zápachu aj v obmedzenom priestore. Odsávač pár Klarstein Contempo Neo s výškou iba 10 cm a šírkou 60 cm sa ideálne hodí na steny nad bežne veľkými varnými plochami a na druhej strane sa dokonale hodí na priestorovo úsporné umiestnenie pod kuchynské skrinky. Pre rôzne kuchynské činnosti sa dá odsávač pár prevádzkovať v troch úrovniach výkonu. Najvyššia úroveň pritom z kuchyne odvedie až do 175 metrov kubických výparov za hodinu. Vďaka energeticky úspornému dizajnu sa počas prevádzky udrží v medziach spotreba prúdu aj hlasitosť. S dvomi integrovanými hliníkovými tukovými filtrami bojuje zariadenie Contempo Neo proti oleju a tuku v kuchynských výparoch a viditeľne eliminuje lepkavý povlak na kuchynskom nábytku. A to najlepšie: oba filtre sa dajú nekomplikovane umyť v umývačke riadu. „Viac svetla!" neboli iba posledné slová Goetheho, sú tiež krédom našich digestorov. Vďaka dvom silno svietiacim a úsporným LED svetlám eliminuje digestor Klarstein Contempo Neo aj slabé osvetlenie pod kuchynskými skrinkami. Takže vždy môžete vidieť, čo sa varí v hrncoch a panviciach. Úrovne výkonu a svetla sa jednoducho prepínajú dotykovým ovládaním pomocou systému SenseControl na prednej strane digestora. Okrem toho poskytuje zariadeniu z ušľachtilej ocele dodatočný dotyk luxusu čierny predný panel z akrylového skla. Veľký vo všetkom okrem nárokov na priestor: digestor Klarstein Contempo Neo. Odsávač pár je vhodný na prestavbu do recirkulačného režimu. K tomu je potrebný dodatočný filter s aktívnym uhlím, ktorý môžete získať pod číslom produktu 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, podskrinkový digestor, 60 cm, 175 m³/h, ušľachtilá oceľ, akryl, čierny , Star wars – hviezdne vojny – the empire strikes back – plagát (8435107795047)

Rustikálny komínový digestor Empire biely 30406020

Rustikálny komínový digestor Empire biely 30406020
Detail

Digestor so šírkou 60 cm a hĺbkou 54,5 cm. Vo farebnom prevedení biela, spotrebič má energetickú triedu D, umiestnenie odťahu je horné a napájacie napätie (V): 220-240. (siko.sk)

Podobné produkty ako Rustikálny komínový digestor Empire biely 30406020 , Star wars v – hviezdne vojny 5 – the empire strikes back – plagát (8435497251550)

Komínový digestor Empire nerez/čierne sklo 31906070

Komínový digestor Empire nerez/čierne sklo 31906070
Detail

Digestor so šírkou 60 cm a hĺbkou 56,5 cm. Vo farebnom prevedení nerez/čierne sklo, spotrebič má energetickú triedu D, umiestnenie odťahu je horné a napájacie napätie (V): 220-240. (siko.sk)

Podobné produkty ako Komínový digestor Empire nerez/čierne sklo 31906070 , Lego star wars the force awakens the empire strikes back character pack (287076)

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 60 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 10 cm a šírkou 60 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Digestor má tri stupne výkonu a dva ľahko čistiteľné hliníkové tukové filtre. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 60 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Bhm germany magnus, čierna/čierna (c1006491)

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 60 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 10 cm a šírkou 60 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Digestor má tri stupne výkonu a dva ľahko čistiteľné hliníkové tukové filtre. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 60 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Bhm germany mableton, čierna/čierna (c1006489)

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 90 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 90 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Teva hurricane drift čierna / čierna (sptteva135nad)

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 60 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 10 cm a šírkou 60 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Digestor má tri stupne výkonu a dva ľahko čistiteľné hliníkové tukové filtre. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 60 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Suunto d5 + usb, čierna/čierna (6417084501981)

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 90 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 90 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Kolobežka spartan stund čierna čierna (229402)

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 60 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 10 cm a šírkou 60 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Digestor má tri stupne výkonu a dva ľahko čistiteľné hliníkové tukové filtre. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 60 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Bhm germany fangio, čierna/čierna (c1004862)

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 90 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 90 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Bhm germany nevers, čierna/čierna (c1004801)

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 60 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 10 cm a šírkou 60 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Digestor má tri stupne výkonu a dva ľahko čistiteľné hliníkové tukové filtre. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 60 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Bhm germany ignite, čierna/čierna (c1006118)

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 60 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 10 cm a šírkou 60 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Digestor má tri stupne výkonu a dva ľahko čistiteľné hliníkové tukové filtre. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 60 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 60, digestor, 60 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Sixtol lux style uni čierna/čierna

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Digestor Klarstein Contempo 90 spája výkon a účinnosť v kompaktnom dizajne. S prietokom odsávaného vzduchu 200 m³/h ponúka optimálny výkon pri kompaktných rozmeroch. Jeho priestorovo úsporný formát s výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa dokonale hodí nad varné dosky a pod skrinky kuchynskej linky. Vďaka energeticky úspornému LED osvetleniu varnej dosky máte pri varení vždy dokonalý prehľad. Elegantná predná časť z akrylového skla dodá vašej kuchyni moderný šmrnc. Digestor Klarstein Contempo 90 ponúka aj možnosť recirkulácie. S týmto digestorom získate kompaktné, výkonné a štýlové riešenie pre čistú kuchyňu. Nielenže eliminuje paru a zápach, ale zároveň dodáva vareniu moderný nádych a vytvára príjemnú atmosféru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo 90, digestor, 90 cm, podskrinkový, 200 m³/h, LED, akryl, nehrdzavejúca oceľ , Bhm germany pedro, čierna-čierna (c1005077)

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo inštalovať do priestorovo úspornej spodnej skrinky.Ideálny pre malé kuchynské priestory s dotykovým ovládaním SenseControl, jasným LED osvetlením varnej dosky a možnosťou prestavenia na recirkulačný režim.Kompaktné riešenie pre malé kuchyne: digestor Klarstein Contempo Neo 60 vyrieši problém s obmedzeným priestorom. Dokonca aj v uzavretých priestoroch zostáva vzduch bez výparov a pachov.S výškou 10 cm a šírkou len 60 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí na stenu nad varnou doskou. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii sa spotreba energie aj hladina hluku počas prevádzky držia v rozumných medziach. Moderná technológia zabezpečuje aj príjemne nízku hlasitosť počas prevádzky. Vďaka dvom integrovaným hliníkovým tukovým filtrom Contempo Neo spoľahlivo odstráni olej a tuk z kuchynských výparov. To znamená, že lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a povrchoch už nemajú šancu. Oba filtre sa dajú ľahko čistiť v umývačke riadu a ich funkčnosť sa dá obnoviť za krátky čas.„Viac svetla!“ neboli len Goetheho posledné slová, ale sú aj krédom našich digestorov. Vďaka dvom výkonným a energeticky úsporným LED svetlám nad varnou doskou digestor Klarstein Contempo Neo vždy zabezpečí ideálne svetelné podmienky. Tlmené osvetlenie kuchyne je už minulosťou! Vďaka tomu sa steak dokonale prepečie a zelenina sa dusí, kým nie je obzvlášť jemná. Úrovne výkonu a osvetlenie sa ľahko obsluhujú pomocou dotykového ovládania SenseControl na prednej strane krytu digestora. Kryt z akrylového skla nielenže poskytuje vizuálny kontrast ku krytu z nehrdzavejúcej ocele, ale zároveň dodá vašej kuchyni nádych noblesy. Predná strana sa tiež ľahko čistí, takže je ideálna na každodenné použitie v kuchyni.Skvelý, no kompaktný: digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Potrebný filter s aktívnym uhlím nájdete pod číslom položky: 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo , Noblechairs hero, čierna/čierna (nbl-hro-pu-bla)

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo inštalovať do priestorovo úspornej spodnej skrinky.Dotykové ovládanie SenseControl a jasné LED osvetlenie varnej dosky uľahčujú varenie. Vhodný na prestavbu na recirkulačný režimPrispôsobený pre vašu kuchyňu: digestor Klarstein Contempo Neo 90 sa dá jednoducho nainštalovať do každej kuchyne. Ako vyhlásiť vojnu pare a nepríjemným pachom!S výškou 10 cm a šírkou 90 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí nad každú varnú dosku. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Dokonca aj pri plnom výkokne spotrebuje digestor Klarstein Contempo Neo veľmi málo energie. S maximálnou hlučnosťou 67 dB nie je v kuchyni žiadny rušivý hluk. Dva integrované hliníkové tukové filtre spoľahlivo odsajú olej a tuk z kuchynských výparov. Lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a mastnota na povrchoch sú konečne minulosťou. Hliníkové tukové filtre sa dajú umývať v umývačke riadu a dajú sa čistiť mimoriadne efektívne.Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Podskrinkový digestor od Klarstein zabezpečuje nielen čistý vzduch, ale aj ideálne svetelné podmienky. O to sa starajú dve jasné LED svetlá varnej dosky. Funkcie osvetlenia a odsávania možno používať samostatne. Vďaka tomu môžete osvetliť varný priestor aj pri krájaní zeleniny.Úrovne výkonu a osvetlenie možno intuitívne obsluhovať pomocou dotykového ovládania SenseControl. Nachádza sa v prednej časti digestora a je mimoriadne ľahko prístupný. Kryt z akrylového skla je mimoriadne atraktívny, ale zároveň sa ľahko čistí. Vďaka tomu je digestor Klarstein Contempo Neo 90 nielen štýlový na pohľad, ale aj praktický počas prevádzky.Čistý vzduch vo vašej kuchyni: zaručuje digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. To si vyžaduje filter s aktívnym uhlím, ktorý nie je súčasťou balenia. Táto položka je k dispozícii pod číslom: 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo , Noblechairs icon, čierna/čierna (nbl-icn-pu-bla)

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo priestorovo úsporne do spodnej skrinky.Ideálny pre malé kuchynské priestory s dotykovým ovládaním SenseControl, jasným LED osvetlením varnej dosky a možnosťou prestavenia na recirkulačný režim.Kompaktné riešenie pre malé kuchyne: digestor Klarstein Contempo Neo 60 vyrieši problém s obmedzeným priestorom. Dokonca aj v uzavretých priestoroch zostáva vzduch bez výparov a pachov.S výškou 10 cm a šírkou len 60 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí na stenu nad varnou doskou. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii sa spotreba energie aj hladina hluku počas prevádzky držia v rozumných medziach. Moderná technológia zabezpečuje aj príjemne nízku hlasitosť počas prevádzky. Vďaka dvom integrovaným hliníkovým tukovým filtrom Contempo Neo spoľahlivo odstráni olej a tuk z kuchynských výparov. To znamená, že lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a povrchoch už nemajú šancu. Oba filtre sa dajú ľahko čistiť v umývačke riadu a ich funkčnosť sa takto dá obnoviť za krátky čas.„Viac svetla!“ neboli len Goetheho posledné slová, ale sú aj krédom našich digestorov. Vďaka dvom výkonným a energeticky úsporným LED svetlám nad varnou doskou digestor Klarstein Contempo Neo vždy zabezpečí ideálne svetelné podmienky. Tlmené osvetlenie kuchyne je už minulosťou! Vďaka tomu sa steak dokonale prepečie a zelenina sa dusí, kým nie je obzvlášť jemná. Úrovne výkonu a osvetlenie sa ľahko obsluhujú pomocou dotykového ovládania SenseControl na prednej strane krytu digestora. Kryt z akrylového skla nielenže poskytuje vizuálny kontrast ku krytu z nehrdzavejúcej ocele, ale zároveň dodá vašej kuchyni nádych noblesy. Predná strana sa tiež ľahko čistí, takže je ideálna na každodenné použitie v kuchyni.Skvelý, no kompaktný: digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Potrebný filter s aktívnym uhlím nájdete pod číslom položky: 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo , Bhm germany turbo led, textil, čierna/čierna (c1004821)

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo inštalovať do priestorovo úspornej spodnej skrinky.Dotykové ovládanie SenseControl a jasné LED osvetlenie varnej dosky uľahčujú varenie. Vhodný na prestavbu na recirkulačný režimPrispôsobený pre vašu kuchyňu: digestor Klarstein Contempo Neo 90 sa dá jednoducho nainštalovať do každej kuchyne. Ako vyhlásiť vojnu pare a nepríjemným pachom!S výškou 10 cm a šírkou 90 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí nad každú varnú dosku. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Dokonca aj pri plnom výkone spotrebuje digestor Klarstein Contempo Neo veľmi málo energie. S hlučnosťou max. 67 dB nie je v kuchyni žiadny rušivý hluk. Dva integrované hliníkové tukové filtre spoľahlivo odsajú olej a tuk z kuchynských výparov. Lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a mastnota na povrchoch sú konečne minulosťou. Hliníkové tukové filtre sa dajú umývať v umývačke riadu a dajú sa čistiť mimoriadne efektívne.Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Podskrinkový digestor od Klarstein zabezpečuje nielen čistý vzduch, ale aj ideálne svetelné podmienky. O to sa starajú dve jasné LED svetlá varnej dosky. Funkcie osvetlenia a odsávania možno používať samostatne. Vďaka tomu môžete osvetliť varný priestor aj pri krájaní zeleniny.Úrovne výkonu a osvetlenie možno intuitívne obsluhovať pomocou dotykového ovládania SenseControl. Nachádza sa v prednej časti digestora a je mimoriadne ľahko prístupné. Kryt z akrylového skla je mimoriadne atraktívny, ale zároveň sa ľahko čistí. Vďaka tomu je digestor Klarstein Contempo Neo 90 nielen štýlový na pohľad, ale praktický aj počas prevádzky.Čistý vzduch vo vašej kuchyni: zaručuje digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. To si vyžaduje filter s aktívnym uhlím, ktorý nie je súčasťou balenia. Táto položka je k dispozícii pod číslom: 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo priestorovo úsporne do spodnej skrinky.Ideálny pre malé kuchynské priestory s dotykovým ovládaním SenseControl, jasným LED osvetlením varnej dosky a možnosťou prestavenia na recirkulačný režim.Kompaktné riešenie pre malé kuchyne: digestor Klarstein Contempo Neo 60 vyrieši problém s obmedzeným priestorom. Aj v obmedzenom priestore zostáva vzduch bez pary a pachov.S výškou 10 cm a šírkou len 60 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí na stenu nad varnou doskou. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii sa spotreba energie aj hladina hluku počas prevádzky držia v rozumných medziach. Moderná technológia zabezpečuje aj príjemne nízku hlasitosť počas prevádzky. Vďaka dvom integrovaným hliníkovým tukovým filtrom Contempo Neo spoľahlivo odstráni olej a tuk z kuchynských výparov. To znamená, že lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a povrchoch už nemajú šancu. Oba filtre sa dajú ľahko čistiť v umývačke riadu a ich funkčnosť sa dá obnoviť za krátky čas.„Viac svetla!“ neboli len Goetheho posledné slová, ale sú aj krédom našich digestorov. Vďaka dvom výkonným a energeticky úsporným LED svetlám nad varnou doskou digestor Klarstein Contempo Neo vždy zabezpečí ideálne svetelné podmienky. Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Vďaka tomu sa steak dokonale prepečie a zelenina sa dusí, kým nie je obzvlášť jemná. Úrovne výkonu a osvetlenie sa ľahko obsluhujú pomocou dotykového ovládania SenseControl na prednej strane krytu digestora. Kryt z akrylového skla poskytuje nielen vizuálny kontrast k puzdru z nehrdzavejúcej ocele ale dodáva vašej kuchyni aj punc noblesy. Čistenie prednej strany je tiež jednoduché, pretože je plne navrhnuté pre každodenné použitie v kuchyni.Skvelý, no kompaktný: digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Potrebný filter s aktívnym uhlím nájdete pod číslom položky: 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo priestorovo úsporne do spodnej skrinky.Dotykové ovládanie SenseControl a jasné LED osvetlenie varnej dosky uľahčujú varenie. Vhodný na prestavbu na recirkulačný režimPrispôsobený pre vašu kuchyňu: digestor Klarstein Contempo Neo 90 sa dá jednoducho nainštalovať do každej kuchyne. Takto vyhlásite vojnu pare a nepríjemným zápachom!S výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí nad každú varnú dosku. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Dokonca aj pri plnom výkokne spotrebuje digestor Klarstein Contempo Neo veľmi málo energie. S hlučnosťou max. 67 dB nie je v kuchyni žiadny rušivý hluk. Dva integrované hliníkové tukové filtre spoľahlivo odsajú olej a tuk z kuchynských výparov. Lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a mastnota na povrchoch sú konečne minulosťou. Hliníkové tukové filtre možno efektívne vyčisiť, pretože sú vhodné do umývačky riadu.Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Podskrinkový digestor od Klarstein zabezpečuje nielen čistý vzduch, ale aj ideálne svetelné podmienky. O to sa starajú dve jasné LED svetlá varnej dosky. Funkcie osvetlenia a odsávania možno používať samostatne. To vám umožní osvetliť varnú plochu aj pri krájaní zeleniny.Úrovne výkonu a osvetlenie možno intuitívne obsluhovať pomocou dotykového ovládania SenseControl. Nachádza sa v prednej časti digestora a je mimoriadne ľahko prístupné. Kryt z akrylového skla je obzvlášť vizuálne príťažlivý, no zároveň sa ľahko čistí. Vďaka tomu je digestor Klarstein Contempo Neo 90 nielen štýlový na pohľad, ale praktický aj počas prevádzky.Čistý vzduch vo vašej kuchyni: zaručuje digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Vyžaduje si to filter s aktívnym uhlím, ktorý nie je súčasťou balenia. Táto položka je k dispozícii pod číslom: 10033473. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo priestorovo úsporne do spodnej skrinky.Ideálny pre malé kuchynské priestory s dotykovým ovládaním SenseControl, jasným LED osvetlením varnej dosky a možnosťou prestavenia na recirkulačný režim.Kompaktné riešenie pre malé kuchyne: digestor Klarstein Contempo Neo 60 vyrieši problém s obmedzeným priestorom. Aj v obmedzenom priestore zostáva vzduch bez pary a pachov.S výškou 10 cm a šírkou len 60 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí na stenu nad varnou doskou. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii sa spotreba energie aj hladina hluku počas prevádzky držia v rozumných medziach. Moderná technológia zabezpečuje aj príjemne nízku hlasitosť počas prevádzky. Vďaka dvom integrovaným hliníkovým tukovým filtrom Contempo Neo spoľahlivo odstráni olej a tuk z kuchynských výparov. To znamená, že lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a povrchoch už nemajú šancu. Oba filtre sa dajú ľahko čistiť v umývačke riadu a ich funkčnosť sa dá obnoviť za krátky čas.„Viac svetla!“ neboli len Goetheho posledné slová, ale sú aj krédom našich digestorov. Vďaka dvom výkonným a energeticky úsporným LED svetlám nad varnou doskou digestor Klarstein Contempo Neo vždy zabezpečí ideálne svetelné podmienky. Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Vďaka tomu sa steak dokonale prepečie a zelenina sa dusí, kým nie je obzvlášť jemná. Úrovne výkonu a osvetlenie sa ľahko obsluhujú pomocou dotykového ovládania SenseControl na prednej strane krytu digestora. Kryt z akrylového skla poskytuje nielen vizuálny kontrast k puzdru z nehrdzavejúcej ocele ale dodáva vašej kuchyni aj punc noblesy. Čistenie prednej strany je tiež jednoduché, pretože je plne navrhnuté pre každodenné použitie v kuchyni.Skvelý, no kompaktný: digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Potrebný filter s aktívnym uhlím nájdete pod číslom položky: 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo priestorovo úsporne do spodnej skrinky.Dotykové ovládanie SenseControl a jasné LED osvetlenie varnej dosky uľahčujú varenie. Vhodný na prestavbu na recirkulačný režimPrispôsobený pre vašu kuchyňu: digestor Klarstein Contempo Neo 90 sa dá jednoducho nainštalovať do každej kuchyne. Takto vyhlásite vojnu pare a nepríjemným zápachom!S výškou 15 cm a šírkou 90 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí nad každú varnú dosku. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Dokonca aj pri plnom výkokne spotrebuje digestor Klarstein Contempo Neo veľmi málo energie. S hlučnosťou max. 67 dB nie je v kuchyni žiadny rušivý hluk. Dva integrované hliníkové tukové filtre spoľahlivo odsajú olej a tuk z kuchynských výparov. Lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a mastnota na povrchoch sú konečne minulosťou. Hliníkové tukové filtre možno efektívne vyčisiť, pretože sú vhodné do umývačky riadu.Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Podskrinkový digestor od Klarstein zabezpečuje nielen čistý vzduch, ale aj ideálne svetelné podmienky. O to sa starajú dve jasné LED svetlá varnej dosky. Funkcie osvetlenia a odsávania možno používať samostatne. To vám umožní osvetliť varnú plochu aj pri krájaní zeleniny.Úrovne výkonu a osvetlenie možno intuitívne obsluhovať pomocou dotykového ovládania SenseControl. Nachádza sa v prednej časti digestora a je mimoriadne ľahko prístupné. Kryt z akrylového skla je obzvlášť vizuálne príťažlivý, no zároveň sa ľahko čistí. Vďaka tomu je digestor Klarstein Contempo Neo 90 nielen štýlový na pohľad, ale praktický aj počas prevádzky.Čistý vzduch vo vašej kuchyni: zaručuje digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Vyžaduje si to filter s aktívnym uhlím, ktorý nie je súčasťou balenia. Táto položka je k dispozícii pod číslom: 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo inštalovať do priestorovo úspornej spodnej skrinky.Dotykové ovládanie SenseControl a jasné LED osvetlenie varnej dosky uľahčujú varenie. Vhodný na prestavbu na recirkulačný režimPrispôsobený pre vašu kuchyňu: digestor Klarstein Contempo Neo 90 sa dá jednoducho nainštalovať do každej kuchyne. Ako vyhlásiť vojnu pare a nepríjemným pachom!S výškou 10 cm a šírkou 90 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí nad každú varnú dosku. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Dokonca aj pri plnom výkone spotrebuje digestor Klarstein Contempo Neo veľmi málo energie. S hlučnosťou max. 67 dB nie je v kuchyni žiadny rušivý hluk. Dva integrované hliníkové tukové filtre spoľahlivo odsajú olej a tuk z kuchynských výparov. Lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a mastnota na povrchoch sú konečne minulosťou. Hliníkové tukové filtre sa dajú umývať v umývačke riadu a dajú sa čistiť mimoriadne efektívne.Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Podskrinkový digestor od Klarstein zabezpečuje nielen čistý vzduch, ale aj ideálne svetelné podmienky. O to sa starajú dve jasné LED svetlá varnej dosky. Funkcie osvetlenia a odsávania možno používať samostatne. Vďaka tomu môžete osvetliť varný priestor aj pri krájaní zeleniny.Úrovne výkonu a osvetlenie možno intuitívne obsluhovať pomocou dotykového ovládania SenseControl. Nachádza sa v prednej časti digestora a je mimoriadne ľahko prístupné. Kryt z akrylového skla je mimoriadne atraktívny, ale zároveň sa ľahko čistí. Vďaka tomu je digestor Klarstein Contempo Neo 90 nielen štýlový na pohľad, ale praktický aj počas prevádzky.Čistý vzduch vo vašej kuchyni: zaručuje digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. To si vyžaduje filter s aktívnym uhlím, ktorý nie je súčasťou balenia. Táto položka je k dispozícii pod číslom: 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo inštalovať do priestorovo úspornej spodnej skrinky.Dotykové ovládanie SenseControl a jasné LED osvetlenie varnej dosky uľahčujú varenie. Vhodný na prestavbu na recirkulačný režimPrispôsobený pre vašu kuchyňu: digestor Klarstein Contempo Neo 90 sa dá jednoducho nainštalovať do každej kuchyne. Ako vyhlásiť vojnu pare a nepríjemným pachom!S výškou 10 cm a šírkou 90 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí nad každú varnú dosku. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Dokonca aj pri plnom výkokne spotrebuje digestor Klarstein Contempo Neo veľmi málo energie. S maximálnou hlučnosťou 67 dB nie je v kuchyni žiadny rušivý hluk. Dva integrované hliníkové tukové filtre spoľahlivo odsajú olej a tuk z kuchynských výparov. Lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a mastnota na povrchoch sú konečne minulosťou. Hliníkové tukové filtre sa dajú umývať v umývačke riadu a dajú sa čistiť mimoriadne efektívne.Tlmené osvetlenie v kuchyni je tiež minulosťou! Podskrinkový digestor od Klarstein zabezpečuje nielen čistý vzduch, ale aj ideálne svetelné podmienky. O to sa starajú dve jasné LED svetlá varnej dosky. Funkcie osvetlenia a odsávania možno používať samostatne. Vďaka tomu môžete osvetliť varný priestor aj pri krájaní zeleniny.Úrovne výkonu a osvetlenie možno intuitívne obsluhovať pomocou dotykového ovládania SenseControl. Nachádza sa v prednej časti digestora a je mimoriadne ľahko prístupný. Kryt z akrylového skla je mimoriadne atraktívny, ale zároveň sa ľahko čistí. Vďaka tomu je digestor Klarstein Contempo Neo 90 nielen štýlový na pohľad, ale aj praktický počas prevádzky.Čistý vzduch vo vašej kuchyni: zaručuje digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. To si vyžaduje filter s aktívnym uhlím, ktorý nie je súčasťou balenia. Táto položka je k dispozícii pod číslom: 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo inštalovať do priestorovo úspornej spodnej skrinky.Ideálny pre malé kuchynské priestory s dotykovým ovládaním SenseControl, jasným LED osvetlením varnej dosky a možnosťou prestavenia na recirkulačný režim.Kompaktné riešenie pre malé kuchyne: digestor Klarstein Contempo Neo 60 vyrieši problém s obmedzeným priestorom. Dokonca aj v uzavretých priestoroch zostáva vzduch bez výparov a pachov.S výškou 10 cm a šírkou len 60 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí na stenu nad varnou doskou. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii sa spotreba energie aj hladina hluku počas prevádzky držia v rozumných medziach. Moderná technológia zabezpečuje aj príjemne nízku hlasitosť počas prevádzky. Vďaka dvom integrovaným hliníkovým tukovým filtrom Contempo Neo spoľahlivo odstráni olej a tuk z kuchynských výparov. To znamená, že lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a povrchoch už nemajú šancu. Oba filtre sa dajú ľahko čistiť v umývačke riadu a ich funkčnosť sa dá obnoviť za krátky čas.„Viac svetla!“ neboli len Goetheho posledné slová, ale sú aj krédom našich digestorov. Vďaka dvom výkonným a energeticky úsporným LED svetlám nad varnou doskou digestor Klarstein Contempo Neo vždy zabezpečí ideálne svetelné podmienky. Tlmené osvetlenie kuchyne je už minulosťou! Vďaka tomu sa steak dokonale prepečie a zelenina sa dusí, kým nie je obzvlášť jemná. Úrovne výkonu a osvetlenie sa ľahko obsluhujú pomocou dotykového ovládania SenseControl na prednej strane krytu digestora. Kryt z akrylového skla nielenže poskytuje vizuálny kontrast ku krytu z nehrdzavejúcej ocele, ale zároveň dodá vašej kuchyni nádych noblesy. Predná strana sa tiež ľahko čistí, takže je ideálna na každodenné použitie v kuchyni.Skvelý, no kompaktný: digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Potrebný filter s aktívnym uhlím nájdete pod číslom položky: 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylátové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo
Detail

Podskrinkový digestor Klarstein Contempo Neo poskytuje tri rôzne stupne výkonu s maximálnym prietokom odsávania vzduchu 175 m³/h. V režime odsávania vzduchu s triedou energetickej účinnosti D.Vysokokvalitné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s prednou časťou z akrylového skla možno namontovať na stenu alebo priestorovo úsporne do spodnej skrinky.Ideálny pre malé kuchynské priestory s dotykovým ovládaním SenseControl, jasným LED osvetlením varnej dosky a možnosťou prestavenia na recirkulačný režim.Kompaktné riešenie pre malé kuchyne: digestor Klarstein Contempo Neo 60 vyrieši problém s obmedzeným priestorom. Dokonca aj v uzavretých priestoroch zostáva vzduch bez výparov a pachov.S výškou 10 cm a šírkou len 60 cm sa digestor Klarstein Contempo Neo perfektne hodí na stenu nad varnou doskou. Digestor môžete tiež namontovať pod hornú skrinku, aby ste ušetrili miesto.V závislosti od produkcie výparov má digestor k dispozícii tri úrovne výkonu. Najvyššia úroveň odvádza z kuchyne až 175 m³ vzduchu za hodinu. Vďaka energeticky úspornej konštrukcii sa spotreba energie aj hladina hluku počas prevádzky držia v rozumných medziach. Moderná technológia zabezpečuje aj príjemne nízku hlasitosť počas prevádzky. Vďaka dvom integrovaným hliníkovým tukovým filtrom Contempo Neo spoľahlivo odstráni olej a tuk z kuchynských výparov. To znamená, že lepkavé povlaky na kuchynskom nábytku a povrchoch už nemajú šancu. Oba filtre sa dajú ľahko čistiť v umývačke riadu a ich funkčnosť sa takto dá obnoviť za krátky čas.„Viac svetla!“ neboli len Goetheho posledné slová, ale sú aj krédom našich digestorov. Vďaka dvom výkonným a energeticky úsporným LED svetlám nad varnou doskou digestor Klarstein Contempo Neo vždy zabezpečí ideálne svetelné podmienky. Tlmené osvetlenie kuchyne je už minulosťou! Vďaka tomu sa steak dokonale prepečie a zelenina sa dusí, kým nie je obzvlášť jemná. Úrovne výkonu a osvetlenie sa ľahko obsluhujú pomocou dotykového ovládania SenseControl na prednej strane krytu digestora. Kryt z akrylového skla nielenže poskytuje vizuálny kontrast ku krytu z nehrdzavejúcej ocele, ale zároveň dodá vašej kuchyni nádych noblesy. Predná strana sa tiež ľahko čistí, takže je ideálna na každodenné použitie v kuchyni.Skvelý, no kompaktný: digestor Klarstein Contempo Neo.Digestor možno prepnúť do režimu recirkulácie pomocou filtra s aktívnym uhlím. Potrebný filter s aktívnym uhlím nájdete pod číslom položky: 10033473. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Contempo Neo, digestor, podskrinkový, recirkulácia, 175 m³/h, SenseControl, integrované dotykové ovládanie, nehrdzavejúca oceľ / akrylové sklo

KLARSTEIN ALINA 60 SMART, DIGESTOR, 60 CM, CIERNA, 10040230

KLARSTEIN ALINA 60 SMART, DIGESTOR, 60 CM, CIERNA, 10040230
Detail

DIGESTOR . Najväčšie výhody: . Pôsobivý stredobod pozornosti: Digestor s veľkorysým priestorom nad hlavou s farebným podsvietením . Chytré: Dá sa ovládať cez smartfón pomocou aplikácie Klarstein . Energeticky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ALINA 60 SMART, DIGESTOR, 60 CM, CIERNA, 10040230

Kabelka Tous Empire čierna farba,2001584951

Kabelka Tous Empire čierna farba,2001584951
Detail

Malá taška typu vak z kolekcie Tous. Model so zapínaním vytvorený z recyklovaného syntetického materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kabelka Tous Empire čierna farba,2001584951

Kabelka Tous Empire čierna farba, 2001576151

Kabelka Tous Empire čierna farba, 2001576151
Detail

Stredná kabelka z kolekcie Tous. Model so zapínaním vytvorený spojením textilu a syntetickej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kabelka Tous Empire čierna farba, 2001576151

Sedák Rock Empire Speedy

Sedák Rock Empire Speedy
Detail

Sedák Rock Empire Speedy Inovovaný nepolstrovaný lezecký úväzok od firmy Rock Empire, ktorý je vhodný pre indoor climbing a Via Ferrata. Materiál: oceľ Hmotnosť: 361 g Materiál pracky: oceľ Zapínanie: 3 rýchloupínacie spony Pútka na materiál: popruhová nepolstrovaný komfortné pútko na materiál nastaviteľné nohavičky Brašne a ľadvinky » Príslušenstvo » Sedák Rock Empire Speedy (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sedák Rock Empire Speedy

Sedák Rock Empire Hopi

Sedák Rock Empire Hopi
Detail

Sedák Rock Empire Hopi Plne nastaviteľný športový úväzok Hopi od firmy Rock Empire, ktorý prichádza s novým faceliftom. Populárna úväzok pre najmenších lezcov disponuje tvarovanými nohavičkami, ktoré sadnú aj tej najútlejšie detské nôžke a alumíniové pracky umožní jednoduché nastavenie veľkosti. Úväzok je špeciálne navrhnutý pre deti. Farba: modrá Materiál: Hliník Hmotnosť: 286 g Rozsah veľkostí: XXS-S Materiál pracky: Hliník Pracka: QB ergonomický pás a nohavičky 3 potuka na materiál (nosnosť 5 kg) Brašne a ľadvinky » Príslušenstvo » Sedák Rock Empire Hopi (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sedák Rock Empire Hopi

magnézium Rock Empire Liquid

magnézium Rock Empire Liquid
Detail

magnézium Rock Empire Liquid Tekuté magnézium od firmy Rock Empire. Hmotnosť: 200 ml Horolezectvo » Horolezecké doplnky » magnézium Rock Empire Liquid (gamisport.sk)

Podobné produkty ako magnézium Rock Empire Liquid

Rock Empire Lanyard I

Rock Empire Lanyard I
Detail

Rock Empire Lanyard I Kotviace Lanyard od firmy Rock Empire. Farba: čierna Nosnosť: 22 kN Priemer: 11 mm Horolezectvo » Istenie » Rock Empire Lanyard I (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Rock Empire Lanyard I

Rock Empire flexor 0,75

Rock Empire flexor 0,75
Detail

Rock Empire flexor 0,75 Vklínence od firmy Rock Empire, ktoré prichádzajú s vylepšným tvarom. Jednolanková konštrukcia zaistí väčšiu flexibilitu a dvojitá farebná slučka poslúži k ľahkému rozlíšenie a predĺženie dĺžky. hmotnos: 78-280 g Nosnosť [kN]: 7-12 kN vylepšný tvar jednolanková konštrukcia ľahká manipulácia možnosť predĺženia dĺžky farebné slučky Horolezectvo » Istenie » Rock Empire flexor 0,75 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Rock Empire flexor 0,75

Rock Empire flexor 0,50

Rock Empire flexor 0,50
Detail

Rock Empire flexor 0,50 Vklínence od firmy Rock Empire, ktoré prichádzajú s vylepšným tvarom. Jednolanková konštrukcia zaistí väčšiu flexibilitu a dvojitá farebná slučka poslúži k ľahkému rozlíšenie a predĺženie dĺžky. hmotnos: 78-280 g Nosnosť [kN]: 7-12 kN vylepšný tvar jednolanková konštrukcia ľahká manipulácia možnosť predĺženia dĺžky farebné slučky Horolezectvo » Istenie » Rock Empire flexor 0,50 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Rock Empire flexor 0,50

Rock Empire flexor 0,25

Rock Empire flexor 0,25
Detail

Rock Empire flexor 0,25 Vklínence od firmy Rock Empire, ktoré prichádzajú s vylepšným tvarom. Jednolanková konštrukcia zaistí väčšiu flexibilitu a dvojitá farebná slučka poslúži k ľahkému rozlíšenie a predĺženie dĺžky. hmotnos: 78-280 g Nosnosť [kN]: 7-12 kN vylepšný tvar jednolanková konštrukcia ľahká manipulácia možnosť predĺženia dĺžky farebné slučky Horolezectvo » Istenie » Rock Empire flexor 0,25 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Rock Empire flexor 0,25

Rock Empire flexor 7

Rock Empire flexor 7
Detail

Rock Empire flexor 7 Vklínence od firmy Rock Empire, ktoré prichádzajú s vylepšným tvarom. Jednolanková konštrukcia zaistí väčšiu flexibilitu a dvojitá farebná slučka poslúži k ľahkému rozlíšenie a predĺženie dĺžky. hmotnos: 78-280 g Nosnosť [kN]: 7-12 kN vylepšný tvar jednolanková konštrukcia ľahká manipulácia možnosť predĺženia dĺžky farebné slučky Horolezectvo » Istenie » Rock Empire flexor 7 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Rock Empire flexor 7
Urban Empire (4260089416796), Railway Empire – PC DIGITAL (426036), Railway Empire – Germany – PC DIGITAL (787138), Railway Empire – Mexico – PC DIGITAL (665214), PACO RABANNE Lady Million Empire EdP, Ravensburger 3D Empire State Building (4005556125531), Empire: Total War Collection – PC DIGITAL (895756), Railway Empire – Crossing the Andes – PC DIGITAL (761848), Railway Empire – Great Britain & Ireland – PC DIGITAL (761845), Railway Empire – The Great Lakes – PC DIGITAL (665216), Star Wars – Hviezdne vojny – Empire Black – plagát (8435107822538), Ravensburger 3D 125661 Empire State Building (Noční edice) (4005556125661), Krištáľový luster EMPIRE max. 4x60W/E14/230V/IP20, zlatý (EG6174P50CG), Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Empire (387718.00), Star Wars – Hviezdne vojny – The Empire Strikes Back – plagát (8435107795047), Star Wars V – Hviezdne vojny 5 – The Empire Strikes Back – plagát (8435497251550), LEGO Star Wars The Force Awakens The Empire Strikes Back Character Pack (287076), BHM Germany Magnus, čierna/čierna (C1006491), BHM Germany Mableton, čierna/čierna (C1006489), Teva Hurricane DRIFT čierna / čierna (SPTteva135nad), Suunto D5 + USB, čierna/čierna (6417084501981), Kolobežka Spartan STUND čierna čierna (229402), BHM Germany Fangio, čierna/čierna (C1004862), BHM Germany Nevers, čierna/čierna (C1004801), BHM Germany Ignite, čierna/čierna (C1006118), SIXTOL LUX STYLE UNI čierna/čierna, BHM Germany Pedro, čierna-čierna (C1005077), Noblechairs HERO, čierna/čierna (NBL-HRO-PU-BLA), Noblechairs ICON, čierna/čierna (NBL-ICN-PU-BLA), BHM Germany Turbo LED, textil, čierna/čierna (C1004821)