Popsockets popgrip gen.2, ripple opalescent blue, opalizujúci, 3d bielo-modravý (43136900)

Produkt Popsockets popgrip gen.2, ripple opalescent blue, opalizujúci, 3d bielo-modravý (43136900) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Popsockets popgrip gen.2, ripple opalescent blue, opalizujúci, 3d bielo-modravý (43136900) upraviť a produkt hľadať znova.

PopSockets PopGrip Gen.2, Ripple Opalescent Blue, opalizujúci, 3D bielo-modravý (43136900)

PopSockets PopGrip Gen.2, Ripple Opalescent Blue, opalizujúci, 3D bielo-modravý (43136900)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na palubnú dosku a na sklo, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4 cm, min. výška zariadenia 4 cm Potom by sa vám mohol páčiť držiak na mobilný telefón PopSockets. Možno ho pripevniť na palubnú dosku a na sklo. Na pripevnenie na čelné sklo alebo palubnú dosku slúži prísavka. Samozrejmosťou je možnosť upravenia polohy držiaka. Udrží telefón so šírkou od 4 cm. Držiak na mobil do ruky vám dobre poslúži pri práci aj zábave. Hlavné prednosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, Ripple Opalescent Blue, opalizujúci, 3D bielo-modravý Pomocou držiaka na mobilný telefón PopSockets budete mať telefón stále poruke Držiak sa inštaluje na palubnú dosku a na sklo Pojme mobilný telefón so šírkou od 4 cm Samozrejmosťou je možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je pripravený do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, Ripple Opalescent Blue, opalizujúci, 3D bielo-modravý (43136900) , Popsockets popgrip gen.2, ripple opalescent blue, opalizujúci, 3d bielo-modravý (43136900)

PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Rose Gold (800550)

PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Rose Gold (800550)
Detail

Držiak – na mobil, tablet, obaly a kryty, Gen.2 ponúka rýchle odňatie vŕška na bezdrôtové dobíjanie a rýchlu výmenu za iný dizajn podľa nálady, funkcie stojana, organizéra kábla na slúchadlá, motív: ružové zlato Držiak PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Rose Gold – Trendy a praktická záležitosť pre všetkých používateľovPopSockets PopGrip Gen.2 je šikovná a štýlová vychytávka v podobe univerzálneho držiaka, ktorá v mnohých ohľadoch spríjemní používanie telefónu, tabletu alebo aj čítačky kníh. Obľúbite si ho predovšetkým vďaka šikovnému tvaru a širokej škále využiteľnosti. PopSockets PopGrip Gen.2 úplne ľahko prilepíte na zadnú stranu telefónu alebo tabletu a behom chvíle poslúži ako štýlový držiak pri fotení či ako stojan pri sledovaní videí alebo čítaní kníh. Ak radi hráte hry, môžete použiť hneď dva naraz a nemusíte sa báť, že vám prístroj vypadne z ruky. V kombinácii s držiakom PopClip ho pokojne pripevníte na prístrojovú dosku vozidla, zrkadlo alebo napríklad... (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Rose Gold (800550) , Popsockets popgrip gen.2 blue nebula (800449)

PopSockets PopGrip Gen.2, It Takes Tulip, ružový tulipán (801662)

PopSockets PopGrip Gen.2, It Takes Tulip, ružový tulipán (801662)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 3,9 cm Možno vás osloví držiak na mobilný telefón PopSockets. K vyhľadávaným funkciám patrí možnosť úpravy držiaka. Dáte do neho telefón so šírkou od 3,9 cm. Držiak na mobil do ruky s vami zostane pri práci aj pri zábave. Kľúčové prednosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, It Takes Tulip, ružový tulipán Pomocou držiaka na mobilný telefón PopSockets budete mať telefón stále poruke Pojme mobilný telefón so šírkou od 3,9 cm K pridaným funkciám patrí aj možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je nachystaný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, It Takes Tulip, ružový tulipán (801662) , Popsockets popgrip gen.2, popouts dohnut, 3d silikónový pampúch (43137100)

PopSockets PopGrip Gen.2, Vintage Garden Black, kvety na čiernom podklade (43136500)

PopSockets PopGrip Gen.2, Vintage Garden Black, kvety na čiernom podklade (43136500)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na palubnú dosku a na sklo, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4 cm, min. výška zariadenia 4 cm Potom sa vám bude hodiť držiak na mobilný telefón PopSockets. Pripevniť ho môžete na palubnú dosku a na sklo. Ku sklu či palubnej doske sa pripevní pomocou prísavky. K praktickým funkciám patrí možnosť upravenia polohy držiaka. Dáte do neho telefón so šírkou od 4 cm. Držiak na mobil do ruky oceníte pri práci aj zábave. Zásadné vlastnosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, Vintage Garden Black, kvety na čiernom podklade Vďaka držiaku na mobilný telefón PopSockets budete mať telefón stále na očiach Držiak sa nastavuje na palubnú dosku a na sklo Pojme mobilný telefón so šírkou od 4 cm K samozrejmostiam patrí aj možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je nachystaný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, Vintage Garden Black, kvety na čiernom podklade (43136500) , Popsockets popgrip gen.2 aluminum black hliníkový (800857)

PopSockets PopGrip Gen.2 Blue Nebula (800449)

PopSockets PopGrip Gen.2 Blue Nebula (800449)
Detail

Držiak – na mobil, tablet, obaly a kryty, Gen.2 ponúka rýchle odňatie vŕšku pre bezdrôtové dobíjanie a rýchlu výmenu za iný dizajn podľa nálady/oblečenia, funkcia stojanu, organizéra kábla na slúchadlá Držiak PopSockets PopGrip Gen.2 Blue Nebula – Trendy a praktická záležitosť pre všetkých používateľovPopSockets PopGrip Gen.2 je šikovná a štýlová pomôcka v podobe univerzálneho držiaka, ktorá v mnohých ohľadoch spríjemní používanie telefónu, tabletu alebo aj čítačky kníh. Obľúbite si ho predovšetkým vďaka šikovnému tvaru a širokej škále využiteľnosti. PopSockets PopGrip Gen.2 úplne ľahko prilepíte na zadnú stranu telefónu alebo tabletu a behom chvíle poslúži ako štýlový držiak pri fotení, či ako stojan pri sledovaní videíalebo čítaní kníh. Ak radi hráte hry, môžete použiť hneď dva držiaky naraz a nemusíte sa báť, že vám prístroj vypadne z ruky. V kombinácii s držiakom PopClip ho pokojne pripevníte na prístrojovú dosku vozidla, zrkadlo alebo napríklad... (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2 Blue Nebula (800449) , Popsockets popgrip gen.2 aluminum rose gold (800550)

PopSockets PopGrip Gen.2, PopOuts Dohnut, 3D silikónový pampúch (43137100)

PopSockets PopGrip Gen.2, PopOuts Dohnut, 3D silikónový pampúch (43137100)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na palubnú dosku a na sklo, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4 cm, min. výška zariadenia 4 cm Osloviť vás môže držiak na mobilný telefón PopSockets. Pripevniť ho môžete na palubnú dosku a na sklo. Na pripevnenie na čelné sklo alebo palubnú dosku slúži prísavka. K vyhľadávaným funkciám patrí možnosť úpravy držiaka. Vložíte do neho telefón so šírkou od 4 cm. Držiak na mobil do ruky oceníte pri práci aj zábave. Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, PopOuts D'ohnut, 3D silikónový pampúch Pomocou držiaka na mobilný telefón PopSockets bude jeho ovládanie ľahšie Inštalácia držiaka na palubnú dosku a na sklo Hodí sa pre mobilný telefón so šírkou od 4 cm Určite sa hodí možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je pripravený do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, PopOuts Dohnut, 3D silikónový pampúch (43137100) , Popsockets popgrip gen.2, oil agate, dúhový achát (43136400)

PopSockets Gen.2 PopLips, Watermellionaire, s balzamom na pery, melón (43134000)

PopSockets Gen.2 PopLips, Watermellionaire, s balzamom na pery, melón (43134000)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na palubnú dosku, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4,7 cm, min. výška zariadenia 4,7 cm Hodiť sa vám tak rozhodne bude držiak na mobilný telefón PopSockets. Možno ho pripevniť na palubnú dosku. Samozrejmosťou je možnosť upravenia polohy držiaka. Je vhodný pre telefón so šírkou od 4,7 cm. Držiak na mobil do ruky s vami zostane pri práci aj pri zábave. Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón PopSockets Gen.2 PopLips, Watermellionaire, s balzamom na pery, melón Vďaka držiaku na mobilný telefón PopSockets budete mať telefón stále poruke Prichytenie držiaka na palubnú dosku Udrží mobilný telefón so šírkou od 4,7 cm Výrobca nezabudol ani na možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je nachystaný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets Gen.2 PopLips, Watermellionaire, s balzamom na pery, melón (43134000) , Popsockets popgrip gen.2, lenticular wink, mrkajúce oči (43136800)

PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Black hliníkový (800857)

PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Black hliníkový (800857)
Detail

Držiak – na mobil, tablet, obaly a kryty, Gen.2 ponúka rýchle odňatie vršku pre bezdrôtové dobíjanie a rýchlu výmenu za iný dizajn podľa nálady/oblečenia, funkcia stojanu, organizéra kábla na slúchadlá Držiak PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Black – Trendy a praktická záležitosť pre všetkých používateľovPopSockets PopGrip Gen.2 je šikovná a štýlová pomôcka v podobe univerzálneho držiaka, ktorá v mnohých ohľadoch spríjemní používanie telefónu, tabletu alebo aj čítačky kníh. Obľúbite si ho predovšetkým vďaka šikovnému tvaru a širokej škále využiteľnosti. PopSockets PopGrip Gen.2 úplne ľahko prilepíte na zadnú stranu telefónu alebo tabletu a behom chvíle poslúži ako štýlový držiak pri fotení, či ako stojan pri sledovaní videíalebo čítaní kníh. Ak radi hráte hry, môžete použiť hneď dva držiaky naraz a nemusíte sa báť, že vám prístroj vypadne z ruky. V kombinácii s držiakom PopClip ho pokojne pripevníte na prístrojovú dosku vozidla, zrkadlo alebo napríklad... (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Black hliníkový (800857) , Popsockets popgrip gen.2, tortuga, korytnačka na pláži (43135300)

PopSockets PopGrip Gen.2, Oil Agate, dúhový achát (43136400)

PopSockets PopGrip Gen.2, Oil Agate, dúhový achát (43136400)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na palubnú dosku a na sklo, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4 cm, min. výška zariadenia 4 cm Možno vás osloví držiak na mobilný telefón PopSockets. Možno ho pripevniť na palubnú dosku a na sklo. Na sklo či palubnú dosku ho pripevníte pomocou prísavky. K obľúbeným funkciám patrí možnosť úpravy polohy držiaka. Prichytíte do neho telefón so šírkou od 4 cm. Držiak na mobil do ruky oceníte pri práci aj zábave. Hlavné prednosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, Oil Agate, dúhový achát Pomocou držiaka na mobilný telefón PopSockets bude jeho ovládanie jednoduchšie Mechanizmus pripevnenia na palubnú dosku a na sklo Hodí sa pre mobilný telefón so šírkou od 4 cm K pridaným funkciám patrí aj možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je nachystaný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, Oil Agate, dúhový achát (43136400) , Popsockets popgrip gen.2, it takes tulip, ružový tulipán (801662)

PopSockets PopGrip Gen.2, Lenticular Wink, mrkajúce oči (43136800)

PopSockets PopGrip Gen.2, Lenticular Wink, mrkajúce oči (43136800)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na sklo, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4 cm, min. výška zariadenia 4 cm Potom sa vám môže hodiť držiak na mobilný telefón PopSockets. Pripevniť ho môžete na sklo. Na čelné sklo držiak na telefón pripevníte prísavkou. Tento spôsob si obľúbite, ak má palubná doska špecifický tvar. K praktickým funkciám patrí možnosť upravenia polohy držiaka. Prichytíte do neho telefón so šírkou od 4 cm. Držiak na mobil do ruky vám dobre poslúži pri práci aj zábave. Zásadné vlastnosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, Lenticular Wink, mrkajúce oči Vďaka držiaku na mobilný telefón PopSockets bude jeho ovládanie jednoduchšie Držiak sa nastavuje na sklo Je vhodný pre mobilný telefón so šírkou od 4 cm Výrobca nezabudol ani na možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je pripravený do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, Lenticular Wink, mrkajúce oči (43136800) , Popsockets popgrip gen.2, vintage garden black, kvety na čiernom podklade (43136500)

PopSockets PopGrip Gen.2, Tortuga, korytnačka na pláži (43135300)

PopSockets PopGrip Gen.2, Tortuga, korytnačka na pláži (43135300)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, s lepivou vrstvou, uchytenie na sklo, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 4 cm, min. výška zariadenia 4 cm Potom sa vám môže hodiť držiak na mobilný telefón PopSockets. Možnosť prichytenia na sklo. Na čelné sklo držiak na telefón pripevníte prísavkou. Tento spôsob si obľúbite, ak má palubná doska tvar nevhodný na pripevnenie držiaka. K praktickým funkciám patrí možnosť upravenia polohy držiaka. Je vhodný pre telefón so šírkou od 4 cm. Držiak na mobil do ruky vám dobre poslúži pri práci aj zábave. Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopGrip Gen.2, Tortuga, korytnačka na pláži Pomocou držiaka na mobilný telefón PopSockets bude jeho ovládanie praktickejšie Inštalácia držiaka na sklo Hodí sa pre mobilný telefón so šírkou od 4 cm K pridaným funkciám patrí aj možnosť úpravy polohy telefónu Držiak na mobil PopSockets je nachystaný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopGrip Gen.2, Tortuga, korytnačka na pláži (43135300) , Teclast p25t blue gen.2

Teclast P25T Blue gen.2

Teclast P25T Blue gen.2
Detail

Tablet – displej 10.1" HD 1280 × 800 IPS, Allwinner A133 1.8GHz, RAM 3GB, interná pamäť 64GB, pamäťová karta až 1000GB, WiFi, Bluetooth, zadný fotoaparát 5Mpx, predný fotoaparát 2Mpx, USB-C, batéria 5000mAh, Android 12 Tablet Teclast P25TPevný, ľahký a zároveň aj odolný tablet Teclast P25T s 10,1" IPS displejom a 5 000 mAh batériou. Vo výbave tabletu nechýbajú duálne reproduktory, vstavaný mikrofón na pohodlné telefonovanie a tiež bezdrôtové pripojenie WiFi a Bluetooth. Spomínané prednosti sú však len zlomkom toho, čo vám tablet Teclast P25T môže ponúknuť.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Displej10,1" 1 280 × 800 IPSKapacita batérie5 000 mAhOSAndroid 12Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!4 GB RAMHladkú prevádzku všetkých aplikácií a rýchle prepínanie medzi nimi zvláda tablet Teclast P25T zásluhou 4 GB RAM pamäte. Pracujte na tablete bez sekania!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Veľká pamäť P25TVšetky súbory pohodlne uložíte... (alza.sk)

Podobné produkty ako Teclast P25T Blue gen.2 , Popsockets gen.2 poplips, watermellionaire, s balzamom na pery, melón (43134000)

Polaroid Now Gen 2 Blue

Detail

Polaroid Now Gen 2Chyťte moment s Polaroid Now Gen 2 Instantný fotoaparát na zachytenie vášho života v plnej farbe. Automatické ostrenie a presný blesk Automatické ostrenie s dvoma objektívmi a presný blesk pre dokonalé snímky. Recyklované materiály a USB-C nabíjanie Vyrobené zo 40% recyklovaných materiálov a interná lítium-iónová batéria sa nabíja cez USB-C port. Kreatívne funkcie Samospúšť a režim dvojitej expozície pre zachytenie dvoch okamihov na jednej snímke. Štyri žiarivé farby K dispozícii v štyroch farbách: čiernej, čiernobielej, červenej a modrej. Kompatibilita s filmami Kompatibilný s filmami i-Type a 600. Filmy sa predávajú samostatne. Obsah balenia Fotoaparát Polaroid Now (Gen 2) Nabíjací USB-C kábel (1.2 m) Remienok na zápästie Stručný návod na použitie Leták o bezpečnosti a dodržiavaní predpisov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Polaroid Now Gen 2 Blue , Popsockets gen.2 poplips, strawberry feels, s balzamom na pery, jahoda (43134100)

Polaroid Now Gen 2 Blue (9073)

Polaroid Now Gen 2 Blue (9073)
Detail

Instantný fotoaparát – vstavaný blesk, rozhranie USB-C, výdrž batérie 120 snímok, napájanie zaisťuje akumulátor, optický hľadáčik, rozmery fotografie na tlač 79 × 79 mm (V׊), pomer strán 2:3, hmotnosť 0,6 kg, popruh/pútko, používateľská príručka a USB kábel v balení, modrá farba Jedinečná instantná fotografia opäť ožíva spoločne s instantným fotoaparátom Polaroid Now Gen 2 Blue. Takmer okamžité vyhotovenie fotografií spojené s rýchlym ovládaním zaisťuje spôsob, ako okamžite uchovať spomienky z nevšedných udalostí. Náhľad na aktuálnu kompozíciu vám dovolí optický hľadáčik. Daný typ fotoaparátu nedisponuje slotom na pamäťovú kartu. O napájanie instantného fotoaparátu sa stará akumulátor. Na jedno nabitie by ste mali zvládnuť zhotoviť až 120 snímok. Vynikajúce vlastnosti instantného fotoaparátu Polaroid Now Gen 2 Blue Zaznamenajte si každú skvelú momentku s fotoaparátom s priamou tlačou POLAROID Digitálny instantný fotoaparát s okamžitou tlačou fotografií K... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polaroid Now Gen 2 Blue (9073) , Polaroid now gen 2 blue (9073)

ENKAY 2x 3D Ochranná fólia Garmin Epix Pro Gen 2 51mm

Detail

Spoľahlivá ochrana hodiniek pre Vaše Garmin Epix Pro Gen 2 51mm. 3D ochranná fólia pokrýva celý displej hodiniek a chráni ich pred poškriabaním a nečistotami. Fólia neznižuje citlivosť obrazovky na dotyk a je 100% priehľadná, takže si ani nevšimnete, že ju máte. Balenie obsahuje suchú a vlhkú handričku, vďaka ktorým displej pred nanesením fólie ľahko a rýchlo vyčistíte. Po obvode ochrannej fólie prechádza čierny lem, ktorý nezasahuje do samotného displeja hodiniek. jedinečná ochrana displeja hodiniek obsahuje všetky nástroje potrebné na lepenie neznižuje citlivosť obrazovky fólia je 100% priehľadná určené pre hodinky Garmin Epix Pro Gen 2 51mm (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ENKAY 2x 3D Ochranná fólia Garmin Epix Pro Gen 2 51mm , Popsockets gen.2 poplips, 100 % cotton candy, s balzamom na pery, cukrová vata (43134200)

ENKAY 2x 3D Ochranná fólia Garmin Epix Pro Gen 2 42mm

Detail

Spoľahlivá ochrana hodiniek pre Vaše Garmin Epix Pro Gen 2 42mm. 3D ochranná fólia pokrýva celý displej hodiniek a chráni ich pred poškriabaním a nečistotami. Fólia neznižuje citlivosť obrazovky na dotyk a je 100% priehľadná, takže si ani nevšimnete, že ju máte. Balenie obsahuje suchú a vlhkú handričku, vďaka ktorým displej pred nanesením fólie ľahko a rýchlo vyčistíte. Po obvode ochrannej fólie prechádza čierny lem, ktorý nezasahuje do samotného displeja hodiniek. jedinečná ochrana displeja hodiniek obsahuje všetky nástroje potrebné na lepenie neznižuje citlivosť obrazovky fólia je 100% priehľadná určené pre hodinky Garmin Epix Pro Gen 2 42mm (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ENKAY 2x 3D Ochranná fólia Garmin Epix Pro Gen 2 42mm , Vocolinc ripple smart mini aroma diffuser – 2 pack (5714403628703)

ENKAY 2x 3D Ochranná fólia Garmin Epix Pro Gen 2 47mm

Detail

Spoľahlivá ochrana hodiniek pre Vaše Garmin Epix Pro Gen 2 47mm. 3D ochranná fólia pokrýva celý displej hodiniek a chráni ich pred poškriabaním a nečistotami. Fólia neznižuje citlivosť obrazovky na dotyk a je 100% priehľadná, takže si ani nevšimnete, že ju máte. Balenie obsahuje suchú a vlhkú handričku, vďaka ktorým displej pred nanesením fólie ľahko a rýchlo vyčistíte. Po obvode ochrannej fólie prechádza čierny lem, ktorý nezasahuje do samotného displeja hodiniek. jedinečná ochrana displeja hodiniek obsahuje všetky nástroje potrebné na lepenie neznižuje citlivosť obrazovky fólia je 100% priehľadná určené pre hodinky Garmin Epix Pro Gen 2 47mm (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ENKAY 2x 3D Ochranná fólia Garmin Epix Pro Gen 2 47mm , Popsockets popmount 2 multi-surface, čierny (802690)

Sconto Šatníková skriňa GEN 2 biela

Sconto Šatníková skriňa GEN 2 biela
Detail

Šatníková skriňa GEN 2 ponúka moderný dizajn spojený s praktickými prvkami. Skriňa je multifunkčná a šikovne vyrieši usporiadanie miesta v spálni alebo šatni. Svojím štýlom sa hodí do každého interiéru. Skriňa má dokopy 5 otočných dverí, za ktorými sa nachádza členené vnútorné vybavenie. To je zostavené z 3 vložených políc a 1 šatníkovej tyče. Skriňa disponuje praktickým úložným priestorom v podobe priestrannej zásuvky. Skriňa má minimalistické bezrúčkové vyhotovenie a je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý je odolný a nenáročný na údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa GEN 2 biela , Popsockets popmount 2 car vent, biely (802936)

Držiak na telefón Popsockets PlantCore Grip Ice Blue

Držiak na telefón Popsockets PlantCore Grip Ice Blue
Detail

Držiak na telefón z kolekcie Popsockets. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Držiak na telefón Popsockets PlantCore Grip Ice Blue , Teclast p40hd gen. 2 (p40hd gen.2)

Sconto Šatníková skriňa GEN 2 biela/dub sonoma

Sconto Šatníková skriňa GEN 2 biela/dub sonoma
Detail

Šatníková skriňa GEN 2 ponúka moderný dizajn spojený s praktickými prvkami. Skriňa je multifunkčná a šikovne vyrieši usporiadanie miesta v spálni alebo šatni. Svojím štýlom sa hodí do každého interiéru. Skriňa má dokopy 5 otočných dverí, za ktorými sa nachádza členené vnútorné vybavenie. To je zostavené z 3 vložených políc a 1 šatníkovej tyče. Skriňa disponuje praktickým úložným priestorom v podobe priestrannej zásuvky. Skriňa má minimalistické bezrúčkové vyhotovenie a je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý je odolný a nenáročný na údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa GEN 2 biela/dub sonoma , Wd blue 3d nand ssd 2tb m.2 (wds200t2b0b)

DOUBLE - COLOR RUBBER Remienok pre Garmin Epix Gen 2 (2. generácia) biely

Detail

Silikónový remienok pre Vaše Garmin Epix Gen 2 (2. generácia) je skvelou voľbou ak ste zatúžili po novom vzhľade Vašich hodiniek. Veľkosť remienku môžete jednoducho prispôsobiť a keďže je vyrobený zo silikónu, perfektne sa prispôsobí Vášmu zápästiu. Vďaka svojmu vyhotoveniu je remienok ľahký, príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Remienok je vyrobený v niekoľkých farebných prevedeniach a tak si z našej ponuky vyberie naozaj každý. ľahko prispôsobiteľný vyrobený zo silikónunenápadný dizajnširoká škála farieb určené pre Garmin Epix Gen 2 (2. generácia)šírka remienka je 22mm, dĺžka je 220mm  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako DOUBLE - COLOR RUBBER Remienok pre Garmin Epix Gen 2 (2. generácia) biely , Popsockets popmount 2 car vent, svetlo ružový (802937)

PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, čierny (802690)

PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, čierny (802690)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, mechanický, s lepivou vrstvou, bez fixácie, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 3,9 cm Napríklad vás osloví držiak na mobilný telefón PopSockets. Samozrejmosťou je možnosť upravenia polohy držiaka. Držiak má z výroby nachystané mechanické upevnenie telefónu. Je vhodný pre telefón so šírkou od 3,9 cm. Držiak na mobil do ruky si obľúbite pri práci aj zábave. Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, čierny Zásluhou držiaka na mobilný telefón PopSockets bude jeho ovládanie jednoduchšie Udrží mobilný telefón so šírkou od 3,9 cm K samozrejmostiam patrí aj možnosť úpravy polohy telefónu Telefón umiestnite do držiaka mechanicky Držiak na mobil PopSockets je vhodný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, čierny (802690) , Popsockets popmount 2 multi-surface, svetlo ružový (43118300)

Teclast P40HD gen. 2 (P40HD gen.2)

Teclast P40HD gen. 2 (P40HD gen.2)
Detail

Tablet – displej 10.1" Full HD 1920 × 1200 IPS, Unisoc T606 1.6GHz, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 5Mpx, predný fotoaparát 2Mpx, Nano SIM+Nano SIM, USB-C, batéria 6000mAh, Android 12 VypnutéTablet Teclast P40HDĽahký tablet kompaktných rozmerov Teclast P40HD s 10,1" Full HD displejom a 6 000 mAh batériou s odolným kovovým telom. Vo výbave tabletu nechýba predný a zadný fotoaparát a možnosť bezdrôtového pripojenia WiFi a Bluetooth. Spomínané prednosti sú však len zlomkom toho, čo vám tablet Teclast P40HD môže ponúknuť.VypnutéVypnutéDisplej10,1" 1 920 × 1 200 IPSVypnutéKapacita batérie6 000 mAhVypnutéOSAndroid 12Tablet Teclast P40HD s 128 GB úložiskomTablet Teclast P40HD všetky súbory pohodlne uloží do svojej 128 GB ROM pamäte, pokiaľ by vám však nestačila, môžete ju rozšíriť za pomoci TF karty, ktorú vložíte do jedného zo slotov na SIM kartu. Hladkú prevádzku všetkých aplikácií a rýchle prepínanie medzi nimi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Teclast P40HD gen. 2 (P40HD gen.2) , Echo show 5 (2nd gen) deep sea blue

Reproduktor Bluetooth BOROFONE BR23 Sound Ripple Blue

Reproduktor Bluetooth BOROFONE BR23 Sound Ripple Blue
Detail

Kvalitní Reproduktor Bluetooth BOROFONE BR23 Sound Ripple Blue z kategorie Audio, video, SAT | Prenosné reproduktory, rádiá, prehrávače a diktafóny | Prenosné bluetooth reproduktory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Reproduktor Bluetooth BOROFONE BR23 Sound Ripple Blue , Babybjörn bliss dove blue 3d jersey (7317680060310)

PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, svetlo ružový (43118300)

PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, svetlo ružový (43118300)
Detail

Držiak na mobil – do ruky, mechanický, s lepivou vrstvou, bez fixácie, možnosť nastavenia polohy, min. šírka zariadenia 3,9 cm Vhodným riešením pre vás môže byť držiak na mobilný telefón PopSockets. K vyhľadávaným funkciám patrí možnosť úpravy držiaka. Držiak je pripravený na mechanické upevnenie telefónu. Vložíte do neho telefón so šírkou od 3,9 cm. Držiak na mobil do ruky oceníte pri práci aj zábave. Hlavné prednosti držiaka na mobilný telefón PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, svetlo ružový Zásluhou držiaka na mobilný telefón PopSockets bude jeho ovládanie ľahšie Je určený pre mobilný telefón so šírkou od 3,9 cm Samozrejmosťou je možnosť úpravy polohy telefónu Telefón upevníte k držiaku mechanicky Držiak na mobil PopSockets je vhodný do ruky (alza.sk)

Podobné produkty ako PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, svetlo ružový (43118300) , Spokey rubble 2-dielne, bielo-modré (5902693294634)

Krabička Hübsch Ripple Glass 2-pak

Krabička Hübsch Ripple Glass 2-pak
Detail

Krabička z kolekcie Hübsch. Model vyrobený zo skla a železa. (answear.sk)

Podobné produkty ako Krabička Hübsch Ripple Glass 2-pak , Technisat viola 2 s bielo/čierne (v057f99s01)

WD Blue 3D NAND SSD 2TB M.2 (WDS200T2B0B)

WD Blue 3D NAND SSD 2TB M.2 (WDS200T2B0B)
Detail

SSD disk M.2 (SATA), 3D NAND, životnosť 500TBW SSD disky WD Blue SATA s rýchlosťami čítania až 545 MB / sa rýchlosťou zápisu až 525 MB / s znižujú čas spustenia systému a časy načítanie. SSD disky WD Blue sú optimalizované pre multitasking, a preto vám bez problémov umožní spustiť niekoľko náročných aplikácií naraz. Špičková spoľahlivosť je zaistená vďaka 1,75 miliónom hodinám MTTF (priemerná doba medzi poruchami), hodnotenie odolnosti 400 TBW (zapísané terabajty) a niekoľkými technológiám pre opravy chýb ochráni SSD disk WD Blue vaše dáta dlhodobo a spoľahlivo.Kapacita 2 TB a vynikajúci výkonSSD disky WD Blue 3D s rýchlosťami čítania až 560 MB/s a rýchlosťami zápisu až 530 MB/s znižujú čas spustenia systému a čas načítania. SSD disky WD Blue 3D sú optimalizované pre multitasking, a preto vám bez problémov umožnia spustiť niekoľko náročných aplikácií naraz.Špičková spoľahlivosť je zaistená vďaka 1,75 miliónom hodinám MTTF (priemerná doba medzi poruchami),... (alza.sk)

Podobné produkty ako WD Blue 3D NAND SSD 2TB M.2 (WDS200T2B0B) , Steelseries gamedac gen 2 (60262)

PremiumCord USB-C – USB 3.0 A (USB 3.2 Gen 2, 3 A, 10 Gbit/s) 2 m biely (ku31ck2w)

PremiumCord USB-C – USB 3.0 A (USB 3.2 Gen 2, 3 A, 10 Gbit/s) 2 m biely (ku31ck2w)
Detail

Dátový kábel – prepájací, dĺžka 2 m, male konektor 1× USB-C (USB 3,2 Gen 2 ), 1× USB-A (USB 3.2 Gen 2 ), tienený kábel až 3 A, rovné zakončenie Disponuje male konektormi USB-A, USB-C. Ak hovoríme o dĺžke, prepojovací kábel PremiumCord má presne 2 m. Najväčšia rýchlosť, ktorou dátový kábel dovolí prenášať dáta, je daná rozhraním USB 3.2 Gen 2. Tento typ sa radí medzi vysokorýchlostné (SuperSpeed) rozhrania, ktoré umožňujú prepojenie väčšiny zariadení s vhodnými konektormi. Kľúčové vlastnosti dátového kábla PremiumCord USB-C – USB 3.0 A (USB 3.2 Gen 2, 3 A, 10 Gbit/s) 2 m biely Rýchlosť určujúce dátové rozhranie USB 3.2 Gen 2 Dátový kábel PremiumCord je osadený konektormi male USB-A, USB-C Ide o prepojovací kábel Dosahuje dĺžku 2 m Tento dátový kábel má rovné zakončenie (alza.sk)

Podobné produkty ako PremiumCord USB-C – USB 3.0 A (USB 3.2 Gen 2, 3 A, 10 Gbit/s) 2 m biely (ku31ck2w) , Amazon echo dot (5th gen) deep sea blue (b09b8rf4py)

Munich Ripple Módne tenisky Biela

Munich  Ripple  Módne tenisky Biela
Detail

Munich Ripple Biela. RIPPLE je zlitje najbolj dekli?ke grafike z najbolj ?portnimi detajli. Njegova ekstra voluminozna tla z nazob?anim zaklju?kom ustvarjajo neustavljiv in super moderen urbani videz. Kontrast materialov v kroju. Material: 60% tekstil + 30% usnje + 10% PU. Sestava podplata: 100% sintetika.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Munich Ripple Módne tenisky Biela , Wd blue 3d ssd nand 2tb 2.5 (wds200t2b0a)

Munich Ripple Módne tenisky Biela

Munich  Ripple  Módne tenisky Biela
Detail

Munich Ripple Biela. RIPPLE je zlitje najbolj dekli?ke grafike z najbolj ?portnimi detajli. Njegova ekstra voluminozna tla z nazob?anim zaklju?kom ustvarjajo neustavljiv in super moderen urbani videz. Kontrast materialov v kroju. Material: 60% tekstil + 30% usnje + 10% PU. Sestava podplata: 100% sintetika.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Munich Ripple Módne tenisky Biela , Lenovo 14w gen 2 black (82n8000wck)

Munich RIPPLE Módne tenisky Biela

Munich  RIPPLE  Módne tenisky Biela
Detail

Munich RIPPLE Biela. Lining Cotton Fabric. Outside Skin and Textile. Construction Type: Glued. Made in China.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Munich RIPPLE Módne tenisky Biela

Munich Ripple Módne tenisky Biela

Munich  Ripple  Módne tenisky Biela
Detail

Munich Ripple Biela. Ripple je zlitje najbolj dekli?ke grafike z najbolj ?portnimi podrobnostmi. Njegova ekstra voluminozna tla z nazob?anim zaklju?kom ustvarjajo neustavljiv in super moderen urbani videz.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Munich Ripple Módne tenisky Biela

Aqua Marina Ripple Tech 2-in-1

Aqua Marina Ripple Tech 2-in-1
Detail

Hliníkové pádlo pre kanoe / kajak. Pádlo s multifunkčným využitím Vyrobené z vysoko kvalitného hliníka Shaft: 1,2 mm hrubý hliník Možno použiť ako 4-dielne pádlo pre kajak alebo 3-dielne pádlo pre kanoe Čepeľ: 30 % sklolaminát + 70 % nylon Dĺžka : 230 cm Dĺžka : 150 cm Farba : Zelená Typ : Pádlo Materiál : Sklolaminát Krajina pôvodu : Čína List pádla : 42 x 20 cm Shaft : 29 mm Hmotnosť : 1450 g Materiál : Hliník Materiál : Polypropylén (muziker.com)

Podobné produkty ako Aqua Marina Ripple Tech 2-in-1

SONOS BEAM GEN 2 CIERNA

SONOS BEAM GEN 2 CIERNA
Detail

SOUNDBAR . Sonos Beam Gen 2 čierna . Parametre . Zosilňovač . Typ zosilňovača: Digitálny . Trieda zosilňovača: Class D . Hardvér . Procesor: Quad Core 1.4 GHz A-53 . Pamäť: 1 GB SDRAM, 4 GB NV . Menič . Výškový menič: 1 x . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SONOS BEAM GEN 2 CIERNA

Sonos Beam Gen 2 White

Sonos Beam Gen 2 White
Detail

Obohaťte všetku svoju zábavu s najnovšou generáciou kompaktného inteligentného soundbaru, teraz s Dolby Atmos. Nová precízne perforovaná mriežka pozdvihuje elegantný dizajn a hladko zapadne do vášho domova, či už Beam umiestnite na nábytok alebo ho namontujete. Dolby Atmos mapuje zvuky v priestore pre 3D efekt, takže zažijete lietadlá, ako keby vám lietali nad hlavou, počujete kroky pohybujúce sa po miestnosti a cítite, ako vás obklopuje hudba. Oscarmi ocenení zvukoví inžinieri pomohli doladiť Beam, aby ste mali istotu, že budete počuť každé slovo a vždy budete môcť sledovať váš príbeh. Pre ešte väčšiu jasnosť, keď postavy šepkajú alebo sa akcia zintenzívni, zapnite v aplikácii Sonos funkciu Speech Enhancement. Pokročilé spracovanie zvuku zaisťuje vyvážený zvuk od steny k stene pri akejkoľvek úrovni hlasitosti. Keď chcete sledovať televíziu, ale potrebujete ju potlačiť, zapnite v aplikácii Nočný zvuk, aby ste znížili intenzitu hlasných efektov a zlepšili tie tichšie. Streamujte hudbu, rádio, audioknihy a podcasty zo všetkých svojich obľúbených služieb s podrobným stereo zvukom, ktorý zaplní miestnosť. Prejdite od rozbalenia k neuveriteľnému zvuku za pár minút iba s dvoma káblami a podrobným vedením z aplikácie Sonos. Technológia ladenia Trueplay prispôsobuje zvuk jedinečnej akustike miestnosti, takže váš obsah vždy znie tak, ako má. Požiadajte Amazon Alexa alebo Google Assistant o nastavenie časovačov, kontrolu správ, ovládanie vašich inteligentných domácich zariadení a ďalšie. Získajte ešte viac pohlcujúci zážitok so subwooferom a zadnými reproduktormi. Všetko sa pripojí rýchlo a jednoducho cez WiFi, takže nemusíte ťahať káble cez miestnosť. Zmixujte a spárujte Sonos reproduktory, aby ste si časom vytvorili zvukový systém, aký chcete. Bluetooth : Nie Streamovacie služby : Apple Music Streamovacie služby : Tidal Napájanie : Napájací kábel USB : Nie Balenie obsahuje : Manuál Balenie obsahuje : Napájací kábel Hmotnosť : 2,9 kg Vstupy : Optická LAN : Áno Streamovacie služby : Spotify Výška (cm) : 44779.0 Špeciálne vlastnosti : Multiroom Hĺbka (cm) : 10.0 Krajina pôvodu : Čína Vstupy : Ethernet Špeciálne vlastnosti : Ovládateľné hlasom Farba podľa výrobcu : White Vstupy : HDMI Farba : Biela Mikrofón : Áno Typ : Soundbar Šírka (cm) : 65.0 Kompatibilné s : iOS Balenie obsahuje : Optical Cable Basový reflexný port : Nie Balenie obsahuje : HDMI Cable Streamovacie služby : Youtube Premium AUX IN : Nie WiFi : Áno Streamovacie služby : Google Play Music Kompatibilné s : Android Prevádzka na batérie : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos Beam Gen 2 White

Sonos ONE Gen 2 White

Sonos ONE Gen 2 White
Detail

Vypočujte si z inteligentného reproduktora viac detailov a bohatšie basy, než ste si kedy mysleli, a vychutnajte si zvuk, ktorý je dokonale prispôsobený vášmu priestoru s ladením Trueplay. Dostatočne kompaktný pre vašu kuchynskú linku a dostatočne krásny pre vašu policu, tento reproduktor sa hodí a vyzerá dobre všade, kde chcete počúvať. Vychutnajte si ešte čistejší a priestrannejší zvuk, keď vytvoríte stereo pár s One a One SL bez mikrofónu. Jednoducho zapojte napájací kábel a začnite podľa niekoľkých krokov v aplikácii Sonos. Za pár minút streamujete hudbu, rádio, podcasty a audioknihy zo všetkých vašich obľúbených služieb. Požiadajte Amazon Alexa alebo Google Assistant o nastavenie časovačov, kontrolu správ, ovládanie vašich inteligentných domácich zariadení a ďalšie. Zmixujte a spárujte Sonos reproduktory, aby ste si časom vytvorili zvukový systém, aký chcete. USB : Nie Basový reflexný port : Nie AUX IN : Nie Vstupy : Ethernet Balenie obsahuje : Napájací kábel Bluetooth : Nie Šírka (cm) : 12.0 Typ : Aktívny Zabudovaný reproduktor : Áno Zabudovaný zosilňovač : Áno Farba : Biela Balenie obsahuje : Manuál Farba podľa výrobcu : White Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť netto (kg) : 44774.0 Hĺbka (cm) : 12.0 LAN : Áno Výška (cm) : 44608.0 WiFi : Áno Napájanie : Napájací kábel (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos ONE Gen 2 White

Polaroid Now Gen 2 Red

Detail

POLAROID Now Gen 2 Zachyťte a navždy si uchovajte svoje každodenné okamihy s fotoaparátom Polaroid Now. Táto nová generácia analógového instantného fotoaparátu je vybavená automatickým zaostrovaním, ktoré vám pomôže zachytiť život tak, ako ho žijete. Zachyťte a navždy si uchovajte svoje každodenné okamihy s instantným fotoaparátom Polaroid Now Gen 2. Táto nová generácia analógového instantného fotoaparátu je vyrobená zo 40% z recyklovaných materiálov a interná lítium-iónová batéria sa nabíja cez USB-C port. Polaroid Now Gen2 obsahuje systém automatického zaostrovania s dvoma objektívmi a presný blesk, ktorý vám pomôže zachytiť život tak, ako ho žijete, v ikonickom štýle značky Polaroid. Instantný fotoaparát je vybavený ďalšími funkciami pre vašu neobmedzenú kreativitu vrátane samospúšte a režimu dvojitej expozície, ktorý umožňuje zachytiť dva okamihy na jednej ikonickej snímke. Polaroid Now Gen2 je k dispozícii v 4 žiarivých farbách vrátane čiernej, čiernobielej, červenej a modrej. Súčasťou balenia je remienok na zápästie a nabíjací USB kábel. Kompatibilné s filmami i-Type a 600. Filmy sa predávajú samostatne (nie sú súčasťou balenia). Obsah balenia: Fotoaparát Polaroid Now (Gen 2) Nabíjací USB-C kábel (1.2 m) Remienok na zápästie Stručný návod na použitie Leták o bezpečnosti a dodržiavaní predpisov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Polaroid Now Gen 2 Red

Polaroid Now Gen 2 Black

Polaroid Now Gen 2 Black
Detail

POLAROID Now Gen 2 Zachyťte a navždy si uchovajte svoje každodenné okamihy s fotoaparátom Polaroid Now. Táto nová generácia analógového instantného fotoaparátu je vybavená automatickým zaostrovaním, ktoré vám pomôže zachytiť život tak, ako ho žijete. Zachyťte a navždy si uchovajte svoje každodenné okamihy s instantným fotoaparátom Polaroid Now Gen 2. Táto nová generácia analógového instantného fotoaparátu je vyrobená zo 40% z recyklovaných materiálov a interná lítium-iónová batéria sa nabíja cez USB-C port. Polaroid Now Gen2 obsahuje systém automatického zaostrovania s dvoma objektívmi a presný blesk, ktorý vám pomôže zachytiť život tak, ako ho žijete, v ikonickom štýle značky Polaroid. Instantný fotoaparát je vybavený ďalšími funkciami pre vašu neobmedzenú kreativitu vrátane samospúšte a režimu dvojitej expozície, ktorý umožňuje zachytiť dva okamihy na jednej ikonickej snímke. Polaroid Now Gen2 je k dispozícii v 4 žiarivých farbách vrátane čiernej, čiernobielej, červenej a modrej. Súčasťou balenia je remienok na zápästie a nabíjací USB kábel. Kompatibilné s filmami i-Type a 600. Filmy sa predávajú samostatne (nie sú súčasťou balenia). Obsah balenia: Fotoaparát Polaroid Now (Gen 2) Nabíjací USB-C kábel (1.2 m) Remienok na zápästie Stručný návod na použitie Leták o bezpečnosti a dodržiavaní predpisov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Polaroid Now Gen 2 Black

SteelSeries GameDAC Gen 2 (60262)

SteelSeries GameDAC Gen 2 (60262)
Detail

Externá zvuková karta – pripojenie cez USB-C, vhodná na hranie hier, s LED indikáciou, s ekvalizérom, funkcie nastavenie hlasitosti, vzorkovacia frekvencia 96 kHz, bitová hĺbka 24 bit, 7,1 kanálov, vstup 1× Jack 3,5 mm, výstup 2× Jack 3,5 mm, rozmery 82,6 × 115,1 × 42,8 mm (V׊×H), hmotnosť 290 g Externá zvuková karta SteelSeries GameDAC Gen 2Nahraďte nízkonapäťovú zvukovú kartu externou zvukovou kartou SteelSeries GameDAC Gen 2. Táto karta je primárne určená na hranie hier a vylepšuje zážitok z počúvania vďaka vernej reprodukcii. Ide o certifikovaný herný Hi-Res audio systém zaisťujúci 96 kHz/24-bitový zvuk. SteelSeries GameDAC Gen 2 je poháňaná integrovaným čipom ESS Sabre Quad-DAC, ktorý umožňuje zosilnenie basov aj výraznejšie zvukové efekty.Multi-System ConnectZapojte dva systémy naraz a plynule medzi nimi prepínajte stlačením tlačidla. Externá zvuková karta SteelSeries GameDAC Gen 2 disponuje 2× USB-C konektorom, jedným Line-in a jedným Line-out portom.... (alza.sk)

Podobné produkty ako SteelSeries GameDAC Gen 2 (60262)

Polaroid Now + Gen 2 Black

Polaroid Now + Gen 2 Black
Detail

Instant fotoaparát Polaroid Now+ Generation 2 vám poskytuje kreatívne ovládanie prostredníctvom aplikácie Polaroid: Priorita clony, maľovanie svetlom, dvojitá expozícia, samospúšť, manuálny režim a ďalšie – plus 5 filtrov objektívu, ktoré môžete pripojiť k fotoaparátu. Všetko v klasickom dizajne a teraz vyrobené zo 40 % recyklovaných materiálov. Kompatibilné s filmom Polaroid i-Type & 600 v originálnom formáte instantného filmu Polaroid.Vytvorte krásnu "nedokonalosť" vo všetkých jej podobách odomknutím ďalších funkcií fotoaparátu prostredníctvom mobilnej aplikácie Polaroid. Zaostrite jednoducho s funkciou priority clony, vytvárajte filmové fotografie pomocou režimu statívu, experimentujte s maľovaním svetlom a dvojitou expozíciou, osvojte si svoje zručnosti s manuálnym režimom a ďalšie. Presýťte farby svojich fotografií, prehĺbte kontrast alebo pridajte snové efekty pomocou 5 experimentálnych filtrov. Typ objektívu : Zaostrovacie zóny Balenie obsahuje : Remienok na zápästie Výška (cm) : 9.4 Hĺbka (cm) : 15.0 Digitálny zoom : Nie Optická stabilizácia objektívu : Nie Vstup na SD kartu : Nie Hmotnosť : 456 g Špeciálne vlastnosti : Built-in Flash Pomer Strán : 2:3 Šírka (cm) : 11.22 Farba podľa výrobcu : Black Vstavaný blesk : Áno Napájanie : USB-C Typ kamery : Instantný Typ : Instantný Balenie obsahuje : Nabíjací kábel USB Typ batérie : Li-Ion Hľadáčik : Optická Balenie obsahuje : Filter Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Variant : Štandardná ponuka Balenie obsahuje : Manuál (muziker.com)

Podobné produkty ako Polaroid Now + Gen 2 Black

Polaroid Now + Gen 2 White

Polaroid Now + Gen 2 White
Detail

Instant fotoaparát Polaroid Now+ Generation 2 vám poskytuje kreatívne ovládanie prostredníctvom aplikácie Polaroid: Priorita clony, maľovanie svetlom, dvojitá expozícia, samospúšť, manuálny režim a ďalšie – plus 5 filtrov objektívu, ktoré môžete pripojiť k fotoaparátu. Všetko v klasickom dizajne a teraz vyrobené zo 40 % recyklovaných materiálov. Kompatibilné s filmom Polaroid i-Type & 600 v originálnom formáte instantného filmu Polaroid.Vytvorte krásnu "nedokonalosť" vo všetkých jej podobách odomknutím ďalších funkcií fotoaparátu prostredníctvom mobilnej aplikácie Polaroid. Zaostrite jednoducho s funkciou priority clony, vytvárajte filmové fotografie pomocou režimu statívu, experimentujte s maľovaním svetlom a dvojitou expozíciou, osvojte si svoje zručnosti s manuálnym režimom a ďalšie. Presýťte farby svojich fotografií, prehĺbte kontrast alebo pridajte snové efekty pomocou 5 experimentálnych filtrov. Typ : Instantný Farba : Biela Výška (cm) : 9.4 Typ batérie : Li-Ion Napájanie : USB-C Krajina pôvodu : Čína Digitálny zoom : Nie Hĺbka (cm) : 15.0 Variant : Štandardná ponuka Balenie obsahuje : Nabíjací kábel USB Pomer Strán : 2:3 Hmotnosť : 456 g Optická stabilizácia objektívu : Nie Farba podľa výrobcu : White Hľadáčik : Optická Šírka (cm) : 11.22 Balenie obsahuje : Filter Balenie obsahuje : Manuál Balenie obsahuje : Remienok na zápästie Špeciálne vlastnosti : Built-in Flash Vstavaný blesk : Áno Typ kamery : Instantný Vstup na SD kartu : Nie Typ objektívu : Zaostrovacie zóny (muziker.com)

Podobné produkty ako Polaroid Now + Gen 2 White

TEESTA tričko modravá 3XL

TEESTA tričko modravá 3XL
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá 3XL

TEESTA tričko modravá XL

TEESTA tričko modravá XL
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá XL

TEESTA tričko modravá XS

TEESTA tričko modravá XS
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá XS

TEESTA tričko modravá XXL

TEESTA tričko modravá XXL
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá XXL

TEESTA tričko modravá L

TEESTA tričko modravá L
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá L

TEESTA tričko modravá M

TEESTA tričko modravá M
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá M

TEESTA tričko modravá S

TEESTA tričko modravá S
Detail

• tričko s krátkym rukávom • 5% elastanu v priekrčníku, stálosť tvaru • nízky profil priekrčníka športového typu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TEESTA tričko modravá S

DHANU polokošeľa modravá 3XL

DHANU polokošeľa modravá 3XL
Detail

Kvalitná unisexová polokošeľa z materiálu double pique (jemnejší úplet). Spevňujúca ramenná páska. Golier a rukávy zakončené rebrovým úpletom. Transparentné gombíky vo farbe materiálu. Vhodné na potlač a výšivku, 190 g/m2. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DHANU polokošeľa modravá 3XL

DHANU polokošeľa modravá L

DHANU polokošeľa modravá L
Detail

Kvalitná unisexová polokošeľa z materiálu double pique (jemnejší úplet). Spevňujúca ramenná páska. Golier a rukávy zakončené rebrovým úpletom. Transparentné gombíky vo farbe materiálu. Vhodné pre potlač a výšivku, 190 g/m2. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DHANU polokošeľa modravá L
PopSockets PopGrip Gen.2, Ripple Opalescent Blue, opalizujúci, 3D bielo-modravý (43136900), PopSockets PopGrip Gen.2 Blue Nebula (800449), PopSockets PopGrip Gen.2, PopOuts Dohnut, 3D silikónový pampúch (43137100), PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Black hliníkový (800857), PopSockets PopGrip Gen.2 Aluminum Rose Gold (800550), PopSockets PopGrip Gen.2, Oil Agate, dúhový achát (43136400), PopSockets PopGrip Gen.2, Lenticular Wink, mrkajúce oči (43136800), PopSockets PopGrip Gen.2, Tortuga, korytnačka na pláži (43135300), PopSockets PopGrip Gen.2, It Takes Tulip, ružový tulipán (801662), PopSockets PopGrip Gen.2, Vintage Garden Black, kvety na čiernom podklade (43136500), Teclast P25T Blue gen.2, PopSockets Gen.2 PopLips, Watermellionaire, s balzamom na pery, melón (43134000), PopSockets Gen.2 PopLips, Strawberry Feels, s balzamom na pery, jahoda (43134100), Polaroid Now Gen 2 Blue (9073), PopSockets Gen.2 PopLips, 100 % Cotton Candy, s balzamom na pery, cukrová vata (43134200), VOCOlinc Ripple Smart Mini Aroma Diffuser – 2 pack (5714403628703), PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, čierny (802690), PopSockets PopMount 2 Car Vent, biely (802936), Teclast P40HD gen. 2 (P40HD gen.2), WD Blue 3D NAND SSD 2TB M.2 (WDS200T2B0B), PopSockets PopMount 2 Car Vent, svetlo ružový (802937), PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, svetlo ružový (43118300), Echo Show 5 (2nd Gen) Deep Sea Blue, Babybjörn Bliss Dove Blue 3D Jersey (7317680060310), Spokey Rubble 2-dielne, bielo-modré (5902693294634), TechniSat VIOLA 2 S bielo/čierne (V057f99s01), SteelSeries GameDAC Gen 2 (60262), Amazon Echo Dot (5th Gen) Deep Sea Blue (B09B8RF4PY), WD Blue 3D SSD NAND 2TB 2.5 (WDS200T2B0A), Lenovo 14w Gen 2 Black (82N8000WCK)