Princess vakuový mixer 219600

Produkt Princess vakuový mixer 219600 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Princess vakuový mixer 219600 upraviť a produkt hľadať znova.

Princess Vakuový mixer 219600

Princess Vakuový mixer 219600
Detail

Princess Vakuový mixer 219600 Stolný mixér Princess 219600 s funkciou mixovania vo vákuu pre uchovanie všetkých dôležitých živín a vitamínov a hladký výsledok bez vzduchových bubliniek. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Princess Vakuový mixer 219600 , Decksaver 12 mixer cover (hn175972)

Catler VB 8010 vákuový mixér

Catler VB 8010 vákuový mixér
Detail

Rozdiel medzi klasickým mixovaním a mixovaním vo vákuu spoznáte ihneď. Okamžite zistíte, že vákuové mixovanie je oveľa šetrnejšie, potraviny si dlhšie udržia pôvodnú chuť i vzhľad, neskôr podliehajú skaze. Udržuje farbu aj pri veľmi náročných potravinách (jablčná šťava, avokádo, mango), viac antioxidantov a telu prospešných látok. Nedochádza k separácii dužiny a vody. Mixovanie je jemnejšie, výsledok má skvelú chuť.Umožní spracovať suroviny bez prístupu vzduchu, čo výrazne spomaľuje ich oxidáciu, taktiež dochádza k rozpínaniu látok, čím docielite jemnejšie spracovanie. Vďaka špeciálnemu tvaru nádoby a spôsobu brúsenia nožov rozmixujete – smoothie, koktaily, cestá, sorbety, zmrzliny, ale aj horúce polievky a omáčky – pričom môžete voliť zo štandardného alebo vákuového mixovania.Vákuový mixér má robustné kovové telo a silný motor s príkonom 1500 W/max. 26 500 otáčok/minúta. Japonská technológia tvarovania a brúsenia nožov rovnako ako špeciálne tvarovaná nádoba z materiálu Tritan sú zárukou skvelého výsledku. A pritom stále pracuje ticho. (4home.sk)

Podobné produkty ako Catler VB 8010 vákuový mixér , Vileda mixer 3 30 m (4023103202092)

Sencor SBU 7877CH vákuový mixér

Sencor SBU 7877CH vákuový mixér
Detail

Namixujte si obľúbený nápoj, ktorý si môžete vypiť super čerstvý aj v práci. Mixujte vo vákuu s mixérom Sencor SBU 7876GD. Mixér má špeciálnu vákuovaciu jednotku, ktorá po zapojení vysaje vzduch z nádoby a následne suroviny vo vnútri mixéra rozmixuje. Vákuum má vlastnosť udržať potraviny čerstvé až niekoľko hodín! Nedochádza k oxidácii a strate vitamínov alebo minerálov a nápoj chutí aj po niekoľkých hodinách rovnako, ako práve umixovaný.Technológia SENCOR® Nutri Smart Blending umožňuje dosiahnuť maximálneho a zároveň efektívneho výsledku u všetkých programov a s pulzným spínačom pre krátkodobé mixovanie zmiesi aj hutné suroviny. Smoothie Nutri Blend Extra Smoothie Soup / saut Ice Crash Flour / Nuts Pulse Vlastnosti: automatický vákuový super mixér automaticky detekuje nasadené príslušenstvo multicyklónové mixovanie pomocou 8 titánových nožov zaručuje optimálne výsledky PULZNÝ režim pre krátkodobé mixovanie a drvenie ľadu na zmrzlinu 7 programov pre perfektné výsledky mixovania bezpečnostný mechanizmus umožňuje spustenie len v správnej polohe nekĺzavá základňa pre zvýšenú bezpečnosť snímateľné diely môžu byť umývané v umývačke riadu materiál Tritan (PCTG) zaručuje vysokú odolnosť osem vysoko kvalitných nožov z nehrdzavejúcej ocele pokrytých vrstvou titánu obmedzuje oxidáciu výživných koktailov dĺžka napájacieho kábla: 1,1 m 28 000 otáčok za minútu Obsah balenia: 1,5 l tritanová (PCTG) mixovacia nádoba 2x 0,7 l nádoba na uchovanie čerstvých nápojov vákuovacia jednotka (4home.sk)

Podobné produkty ako Sencor SBU 7877CH vákuový mixér , Vileda mixer 4 40 m (4023103202030)

SBU 7875RS Vákuový mixér SENCOR

Detail

SBU 7875RS Vákuový mixér SENCORVýkonný mixér pre zdravé koktaily SENCOR SBU 7875RS je vákuový mixér s výkonom 1500 W, ktorý dokáže pripraviť výživné koktaily plné živín. Technológia vákuového mixovania Táto technológia umožňuje mixovanie a uchovanie nápojov vo vákuu, čo pomáha zachovať maximálne množstvo živín, čerstvú chuť a inhibuje rast mikroorganizmov a vznik toxínov. Automatická detekcia príslušenstva Mixér automaticky detekuje nasadené príslušenstvo, čo zaručuje bezpečné a efektívne použitie. Multicyklónové mixovanie S ôsmimi titánovými nožmi zaisťuje optimálne výsledky a dokáže spracovať celé ovocie, orechy, zeleninu, semienka a ďalšie superpotraviny na dokonalú tekutú energiu pre vaše telo. Výživné koktaily pre celodennú energiu Koktaily pripravené v tomto mixéri môžu podporovať zlepšenie kvality spánku, trávenia a zotavenia po športovom výkone. Dodávajú energiu vášmu telu počas celého dňa. Technológia Sencor® Nutri Smart Blending Táto technológia optimalizuje výsledky prednastavených programov a zaisťuje perfektné výsledky mixovania. PULZNÝ režim PULZNÝ režim je určený pre krátkodobé mixovanie a drvenie ľadu na zmrzlinu. Bezpečnosť a pohodlie Bezpečnostný mechanizmus umožňuje spustenie mixéra iba v správnej polohe a nekĺzavá základňa zaisťuje stabilitu pri použití. Snímateľné diely je možné umývať v umývačke riadu. Vysoká odolnosť vďaka materiálu Tritan (PCTG) Tento materiál zaručuje vysokú odolnosť mixéra a nádob. Osem titánových nožov Osem vysoko kvalitných nožov z nerezovej ocele pokrytých vrstvou titánu zabraňuje stratám enzýmov a vitamínov a obmedzuje oxidáciu výživných koktailov. Balenie obsahuje: 1,5 l tritánová (PCTG) mixovacia nádoba 2x 0,7 l nádoba na uchovanie čerstvých nápojov (smoothie) Vákuovacia jednotka Technické špecifikácie: Dĺžka napájacieho kábla: 1,1 m 28 000 otáčok za minútu Príkon: 1 500 W EAN: 8590669264704 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SBU 7875RS Vákuový mixér SENCOR , Bose t8s tonematch mixer (785491-0110)

SBU 7876GD Vákuový mixér SENCOR

Detail

SBU 7876GD Vákuový mixér SENCORObjednávací kód: SBU 7876GD EAN: 8590669264711 Popis Udržujte svoje nápoje čerstvé a plné živín s vákuovým mixérom SBU 7876GD od SENCOR. Tento výkonný mixér využíva technológiu vákuového mixovania na zachovanie maximálnej čerstvosti a nutričnej hodnoty vašich nápojov. Funkcie a vlastnosti Automatická detekcia nasadeného príslušenstva Multicyklónové mixovanie s 8 titánovými nožmi Technológia Sencor® Nutri Smart Blending PULZNÝ režim pre krátkodobé mixovanie a drvenie ľadu 7 prednastavených programov pre optimálne výsledky mixovania Bezpečnostný mechanizmus na spustenie iba v správnej polohe Nekĺzavá základňa pre zvýšenú bezpečnosť Snímateľné diely vhodné do umývačky riadu Špecifikácia Príkon: 1 500 W 28 000 otáčok za minútu Dĺžka napájacieho kábla: 1,1 m Príslušenstvo 1,5 l mixovacia nádoba z odolného materiálu Tritan (PCTG) 2x 0,7 l nádoba na uchovanie čerstvých nápojov Vákuovacia jednotka Výhody vákuového mixovania Vákuové mixovanie udržuje nápoje čerstvé po dlhšiu dobu, inhibuje rast mikroorganizmov a vznik toxínov. Táto technológia taktiež umožňuje extrakciu ťažko dosiahnuteľných výživných látok z ovocia, orechov, zeleniny a semienok, čím vytvára dokonalú tekutú energiu pre vaše telo. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SBU 7876GD Vákuový mixér SENCOR , Razer audio mixer (rz19-03860100-r3m1)

SBU 7877CH Vákuový mixér SENCOR

Detail

Vákuový mixér Sencor SBU 7877CHVýkonný mixér s vákuovou jednotkou Prináša inovatívne riešenie na prípravu zdravých a chutných nápojov. Vlastnosti a funkcie Vákuové mixovanie Uchováva maximum živín a čerstvú chuť. Automatická detekcia príslušenstva Prístroj sám rozpozná, aké príslušenstvo je nasadené. Multicyklónové mixovanie Optimalizuje proces mixovania pre najlepšie výsledky. Vysoký výkon Motor s výkonom 1500W zvládne aj najnáročnejšie suroviny. Praktické prednastavené programy Smoothie Ideálne na prípravu osviežujúcich nápojov. Výživný koktail Pre zdravé a vyvážené nápoje plné vitamínov. Smoothie Extra Pre extra husté a sýte smoothie. Saute Soup Na prípravu teplých polievok. Drvenie ľadu Ideálne na prípravu ľadových nápojov a zmrzliny. Orechy a múky Na prípravu orechových masiel a vlastných múk. Pulse/Extra Na krátkodobé mixovanie a drvenie ľadu. Bezpečnosť a údržba Bezpečnostný mechanizmus Mixér je možné spustiť iba v správnej polohe. Nekĺzavá základňa Zaisťuje stabilitu mixéra pri práci. Snímateľné diely Môžu byť umývané v umývačke riadu. Technické špecifikácie Materiál Vysokoodolný plast Tritan (PCTG). Nože Osem nožov z nerezovej ocele pokrytých vrstvou titánu. Balenie obsahuje 1,5 l mixovacia nádoba 2x 0,7 l nádoba na uchovanie nápojov Vákuovacia jednotka Dĺžka napájacieho kábla 1,1 m Príkon 1 500 W Maximálne otáčky 28 000 otáčok za minútu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SBU 7877CH Vákuový mixér SENCOR , Ravensburger 261758 gravitrax pro mixer (4005556261758)

SBU 7677CH Vákuový mixér SENCOR

Detail

SENCOR SBU 7677CH - Automatický vákuový super mixérVýživné koktaily pre celodennú energiu Mixér SENCOR SBU 7677CH premení celé ovocie, orechy, zeleninu, semienka a ďalšie superpotraviny na dokonalú tekutú energiu pre vaše telo. Maximálne zachovanie živín Mixovanie a uloženie vo vákuu uchováva maximum živín, čerstvú chuť a inhibuje rast mikroorganizmov a vznik toxínov. Technológie a príslušenstvo Automatická detekcia príslušenstva Mixér automaticky detekuje nasadené príslušenstvo pre optimálne výsledky. Multicyklónové mixovanie 8 titánových nožov zaručuje optimálne výsledky multicyklónového mixovania. Technológia Sencor® Nutri Smart Blending Táto technológia zaisťuje perfektné výsledky prednastavených programov. 7 programov pre perfektné výsledky mixovania SMOOTHIE VÝŽIVNÝ KOKTAIL SMOOTHIE EXTRA SAUTE SOUP DRVENIE ĽADU ORECHY A MÚKY PULSE/EXTRA Bezpečnosť a údržba Bezpečnostný mechanizmus Mixér umožňuje spustenie iba v správnej polohe. Nekĺzavá základňa Základňa mixéra je nekĺzavá pre zvýšenú bezpečnosť. Snímateľné diely Diely mixéra môžu byť umývané v umývačke riadu. Technické parametre Príkon: 1 500 W Otáčky: 28 000 za minútu Dĺžka napájacieho kábla: 1,1 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SBU 7677CH Vákuový mixér SENCOR , Princess 132397

SBU 7878BK Vákuový mixér SENCOR

Detail

SENCOR SBU 7878BK Vákuový mixérPrehľad funkcií Vákuové mixovanie: Uchováva maximum živín a čerstvú chuť. Automatická detekcia: Rozpozná nasadené príslušenstvo. Multicyklónové mixovanie: S 8 titánovými nožmi pre optimálne výsledky. Výživné koktaily: Podporujú zlepšenie kvality spánku, trávenia a zotavenia po športovom výkone. Technické špecifikácie Príkon: 1 500 W Otáčky: 28 000 otáčok za minútu Napájací kábel: 1,1 m Príslušenstvo 1,5 l tritánová (PCTG) mixovacia nádoba 2x 0,7 l nádoba na uchovanie čerstvých nápojov (smoothie) Vákuovacia jednotka Bezpečnosť a údržba Bezpečnostný mechanizmus: Umožňuje spustenie iba v správnej polohe. Nekĺzavá základňa: Pre zvýšenú bezpečnosť. Snímateľné diely: Môžu byť umývané v umývačke riadu. Materiál a design Materiál: Tritán (PCTG) zaručuje vysokú odolnosť. Nože: Osem vysoko kvalitných nožov z nerezovej ocele pokrytých vrstvou titánu. Dizajn: Moderný, praktický a elegantný dizajn pre každú kuchyňu. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SBU 7878BK Vákuový mixér SENCOR , Princess 292986

SENCOR SBU 7873VT Vákuový mixér

SENCOR SBU 7873VT Vákuový mixér
Detail

Automatický vákuový super mixér. Mixovanie a uloženie vo vákuu uchováva maximum živín, čerstvú chuť a inhibuje rast mikroorganizmov (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SENCOR SBU 7873VT Vákuový mixér , Princess 132398

SENCOR SBU 7877CH Vákuový mixér

SENCOR SBU 7877CH Vákuový mixér
Detail

Automatický vákuový super mixér. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SENCOR SBU 7877CH Vákuový mixér , Princess 492985

SENCOR SBU 7876GD Vákuový mixér

SENCOR SBU 7876GD Vákuový mixér
Detail

Automatický vákuový super mixér. Mixovanie a uloženie vo vákuu uchováva maximum živín, čerstvú chuť a inhibuje rast mikroorganizmov a vznik toxínov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SENCOR SBU 7876GD Vákuový mixér , Princess 01.282984.01.001

SENCOR Vákuový mixér SBU 7878BK

SENCOR Vákuový mixér SBU 7878BK
Detail

Mixovanie a uloženie vo vákuu uchováva maximum živín, čerstvú chuť a inhibuje rast mikroorganizmov a vznik toxínov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SENCOR Vákuový mixér SBU 7878BK , Princess 282605.

CATLER vakuový mixér VB 8010

CATLER vakuový mixér VB 8010
Detail

Vysoko rýchlostný vákuový mixér s robustným kovovým telom. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako CATLER vakuový mixér VB 8010 , Princess 282608

Sencor Sbu 7877ch Vakuovy Mixer 1ks

Sencor Sbu 7877ch Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Sencor sbu 7877ch vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sencor Sbu 7877ch Vakuovy Mixer 1ks , Princess 173100

Sencor Sbu 7878bk Vakuovy Mixer 1ks

Sencor Sbu 7878bk Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Sencor sbu 7878bk vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sencor Sbu 7878bk Vakuovy Mixer 1ks , Princess diana

Catler Vb 8010 Vakuovy Mixer 1ks

Catler Vb 8010 Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Catler vb 8010 vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Catler Vb 8010 Vakuovy Mixer 1ks , Princess 249415

Sencor Sbu 7875rs Vakuovy Mixer 1ks

Sencor Sbu 7875rs Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Sencor sbu 7875rs vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sencor Sbu 7875rs Vakuovy Mixer 1ks , Princess 162645

Sencor Sbu 7676gd Vakuovy Mixer 1ks

Sencor Sbu 7676gd Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Sencor sbu 7676gd vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sencor Sbu 7676gd Vakuovy Mixer 1ks , Princess 102325

Sencor Sbu 7677ch Vakuovy Mixer 1ks

Sencor Sbu 7677ch Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Sencor sbu 7677ch vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sencor Sbu 7677ch Vakuovy Mixer 1ks , Princess 112247

Lauben VacuFit Blender VB01 Vákuový mixér

Lauben VacuFit Blender VB01 Vákuový mixér
Detail

Lauben VacuFit Blender VB01 Vákuový mixér Vákuový mixér, smoothie maker, 3 rýchlosti, automatické odsatie vzduchu, dve mixovacie nádoby a dve prenosné vákuové fľaše súčasťou balenia, vyrobené z odolného tritanu – všetky odnímateľné časti sú vhodné do umývačky. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Lauben VacuFit Blender VB01 Vákuový mixér , Princess 103110

MMBV620M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH

Detail

MMBV620M Vákuový stolný mixér BOSCHPerfektný mixér pre dokonalé výsledky MMBV620M je výkonný vákuový mixér od spoločnosti Bosch. S výkonom 1 000 W a rýchlosťou až 37 000 ot./min. zaručuje skvelé výsledky mixovania. Mixovanie šetrné k vitamínom Uchová až 5x viac vitamínu C vo vašom smoothie ako bežné mixovanie. Vďaka technológii vákuového mixovania sa prísady rozmixujú za minimálnej prítomnosti kyslíka. Vynikajúca smoothie Intenzívna chuť, jemná konzistencia a prirodzené farby. Smoothie pripravené vo vákuu má veľmi jemnú krémovú konzistenciu a homogénnu štruktúru bez bublín. Jednoduché čistenie Program pre automatické čistenie a jednotlivé diely je možné umývať v umývačke riadu. Automatické programy 4 automatické programy - mixovanie vo vákuu, vákuovanie, drvenie ľadu a čistiaci program. Pulzné funkcie a ručné nastavenie rýchlosti s plynulou reguláciou. Odolná tritánová mixovacia nádoba Tritánová mixovacia nádoba s objemom 1,5 l je odolná proti rozbitiu a bezpečná na spracovanie potravín. Dizajn s ocenením Brúsený hliník - strieborná / čierna. Mixér Bosch upúta v kuchyni pozornosť oceneným dizajnom aj vysokým štandardom použitých materiálov. BPA-free Všetky plastové časti, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami, sú bez obsahu BPA. Komfort a hygiena Bezstupňové nastavenie rýchlosti a pulzné funkcie. Jednoduché čistenie vďaka dielom, ktoré je možné umývať v umývačke riadu. Príslušenstvo Vákuovacia hadička na odsatie vzduchu z príslušenstva, ktoré sa predáva samostatne. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MMBV620M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH , Princess 267003

MMBV625M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH

Detail

MMBV625M Vákuový stolný mixér BoschVýkon a rýchlosť Výkon 1 000 W a až 37 000 otáčok za minútu pre perfektné výsledky mixovania. Vákuovanie 75kPA vákuovanie predlžuje čerstvosť potravín a nápojov až dvojnásobne. Regulácia rýchlosti Plynulá regulácia rýchlosti a pulzná funkcia pre maximálnu kontrolu. Automatické programy 4 automatické programy (vákuovanie, mixovanie vo vákuu, drvenie ľadu, čistenie) pre jednoduché použitie. Nádoba a čepele Tritánová mixovacia nádoba s objemom 1,5 la nerezový nôž so 6 čepeľou. Vákuové dózy 2 vákuové dózy (0,75 l / 1,5 l) na uchovanie nápojov a potravín vo vákuu. Farba a materiál Brúsený hliník v striebornej a čiernej farbe pre elegantný vzhľad. Jednoduché čistenie Automatický program na čistenie a možnosť umývania v umývačke riadu. Šetrné k vitamínom Uchováva až 5x viac vitamínu C oproti bežnému mixovaniu. Príslušenstvo Vákuová fľaša 2Go (0,5 l) na uchovanie nápojov na cestách. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MMBV625M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH , Princess 303021

MMBV621M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH

Detail

Vákuový stolný mixér Bosch MMBV621MVýkon a rýchlosť 1000W motor a 37 000 ot./min. pre perfektné výsledky mixovania. Technológia vákuového mixovania Prináša až 5x viac vitamínu C aj po 24 hodinách. Funkcia vákuovania Predĺži čerstvosť nápojov a potravín až dvojnásobne. Automatické programy Vákuovanie Mixovanie vo vákuu Drvenie ľadu Čistenie Tritánová mixovacia nádoba 1,5l úžitkový objem. Odolná a bezpečná pre potraviny. Nôž z nerezovej ocele 6 čepelí pre dokonalé rozmixovanie prísad. Fľaša 2Go 0,5l fľaša na prenášanie a skladovanie nápojov vo vákuu. Dizajn Brúsený hliník - strieborná/čierna kombinácia. Jednoduché čistenie Automatický čistiaci program a možnosť umývania v umývačke. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MMBV621M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH , Princess 102209

MMBV622M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH

MMBV622M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH
Detail

MMBV622M Vákuový stolný mixér BoschVynikajúci výkon a kvalita Vákuový mixér Bosch vám poskytne dokonalé výsledky pri mixovaní s výkonom 1 000 W a až 37 000 ot./min. Technológia vákuového mixovania Technológia vákuového mixovania uchováva až 5x viac vitamínu C, ako pri bežnom mixovaní. Funkcia vákuovania Funkcia vákuovania predĺži čerstvosť vašich nápojov a potravín až dvojnásobne. Skvelé smoothie Pripravte si smoothie s intenzívnou chuťou, jemnou konzistenciou a prirodzenou farbou. Jednoduché čistenie Automatický program pre ľahké čistenie vám ušetrí čas. Automatické programy 4 automatické programy na vákuovanie, mixovanie, drvenie ľadu a čistenie. Odolná mixovacia nádoba 1,5 l tritánová nádoba odolná proti rozbitiu, chuťovo aj pachovo neutrálna. Dizajn a materiál Strieborný a čierny mixér z brúseného hliníka so 6 čepeľou z nerezovej ocele. Príslušenstvo Vákuová úložná dóza (0,75 l) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MMBV622M VÁKUOVÝ STOLNÝ MIXÉR BOSCH , Princess 182024

Mixér Pop-Up mixer

Mixér Pop-Up  mixer
Detail

S mixérom Pop-Up môžete pripravovať jedlo, hrať sa na kuchára alebo na reštauráciu. V sade je mixér a ďalšie príslušenstvo, ktoré dieťaťu umožnia napodobňovať rodičia pri varení. Stačí do misy pridať múku a vajce a následne všetko zamiešať mixovací metličkou. Sada je vybavená tiež v tanierik s koláčiky, takže sa výsledkom svojej práce môžete rovno pochváliť. Sada bola vyrobená v neutrálnych farbách, ktoré sa hodia pre chlapcov i dievčatá. Obsah balenia: mixér misa tanier krabička s múkou vajcia pozostávajúce z dvoch častí mlieko so skrutkovacím uzáverom tri koláčiky, každý má iný tvar Hračka bola vyrobená s ohľadom na najmenšie detaily, presne napodobňuje skutočné kuchynské zariadenia. Vďaka prvku na ramene mixéra môže dieťa ručne otáčať metlou a cvičiť tak jemnú motoriku. Okrem toho možno celé rameno aj s metličkou nadvihnúť tak, aby išlo misu pohodlne vytiahnuť. Rameno samo nespadne, drží v pozícii, do ktorej ho nastavíte. Skvelým doplnkom do detskej kuchynky sú tiež kávovar a hriankovač z rovnakej série. Rozmery mixéra: 20 x 18 x 10 cm Vek: 3+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Mixér Pop-Up mixer , Princess 182060

ZWILLING vákuová sada, plastová nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save

Detail

ZWILLING vákuová sada Fresh & Save Uchovávajte potraviny čerstvé a bezpečné s touto vákuovou sadou od ZWILLING. Bezdrôtová vákuová pumpa Naša vákuová pumpa je napájaná z batérie, takže ju môžete používať kdekoľvek. Stlačením tlačidla odsáva vzduch a automaticky sa zastaví, akonáhle je vákuum dostatočné. Elegantný a priestorovo úsporný design Pumpu môžete uložiť do zásuvky alebo ju nechať na príborníku. Pri vybití ju jednoducho dobite pomocou USB pripojenia. Plastové nádoby a vrecká Plastové nádoby sú bez BPA, umývačke riadu odolné a môžete ich používať aj v mikrovlnnej rúre. Vrecká sú odolné a opakovane použiteľné, so zipsom na vzduchotesné skladovanie. Špecifikácia Farba: Modrá Odolnosť voči teplu: 97,00 Stupňov Odolnosť proti chladu: -20.00 Stupňov Vhodné do mrazničky: Áno Napätie: 110-240 V Vlastnosti sady Plastová nádoba: Kapacita 2,3 litra (22 x 15 x 12 cm) Vrecko S: Kapacita 1,25 litra (23 x 20 cm) Vrecko M: Kapacita 4 litre (35 x 26 cm) Vrecko L: Kapacita 8,5 litra (49 x 30 cm) Čo je v krabici Vákuová pumpa 2x vrecká S 2x vrecká M 2x vrecká L 1x plastová nádoba Napájací kábel Zipper (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING vákuová sada, plastová nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save , Princess 182074

Princess Princess 201975 Elektrický lis na citrusy

Princess Princess 201975 Elektrický lis na citrusy
Detail

Princess Princess 201975 Elektrický lis na citrusy Kvalitný a ľahko ovládateľný lis na citrusy, s integrovanou nádobou a adaptérom na odšťavenie priamo do pohára. 2 veľkosti kužeľa. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Princess Princess 201975 Elektrický lis na citrusy , Princess 183028

ZWILLING vákuová sada, 1x sklenená nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save

Detail

ZWILLING Vákuová sada Fresh & Save Užite si sviežosť s touto štartovacou sadou pre vašu modernú kuchyňu. Obsah balenia 1x vákuová nádoba z borosilikátového skla 5x opakovane použiteľné vákuové vrecká 1x automatická vákuová pumpa Udržujte potraviny čerstvé Potraviny zostávajú čerstvé až päťkrát dlhšie v porovnaní s bežnými metódami skladovania. ZWILLING Culinary World S aplikáciou ZWILLING Culinary World budete mať vždy prehľad o svojich uložených potravinách. Šetrite jedlo, čas a peniaze Silná, ale tichá vákuová pumpa je rýchla, ľahko sa používa a automaticky sa zastaví, akonáhle sa vytvorí dostatočné vákuum. Štýlový a kompaktný design Dostatočne malý na to, aby sa dal ľahko uložiť, a pritom elegantne navrhnutý, aby doplnil každú kuchyňu. Dobíjacia a bezdrôtová prevádzka Pumpu je možné pohodlne dobíjať priloženým USB káblom a je vybavená lítium-iónovou batériou s dlhou výdržou. Špecifikácia Farba: Modrá Odolnosť voči teplu: 180.00 stupňov Odolnosť proti chladu: -20.00 stupňov Vhodné do mrazničky: Áno Napätie: 110-240 V Vlastnosti sady Sklenená nádoba: Objem 2 litre Malé vákuové vrecká: Dĺžka 23 cm x šírka 20 cm, objem 1,25 litra Stredné vákuové vrecká: Dĺžka 35 cm x šírka 25 cm, objem 4 litre Veľké vákuové vrecká: Dĺžka 49 cm x šírka 30 cm, objem 8,5 litra (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING vákuová sada, 1x sklenená nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save , Princess 162925

ZWILLING vákuová sada, 2x plastová nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save

Detail

ZWILLING vákuová sada Fresh & SaveUžite si dlhšiu čerstvosť potravín s našou vákuovou sadou ZWILLING Fresh & Save. Prečo si vybrať našu vákuovú sadu? Potraviny uchovávané v našej vákuovej sade vydržia až päťkrát dlhšie čerstvé oproti bežným spôsobom skladovania. Čo obsahuje súprava? 2x plastová nádoba 5x vákuové vrecko Vákuová pumpa Detaily produktu Farba: Modrá Odolnosť voči teplu: 97.00 C Odolnosť proti chladu: -20.00 C Napätie: 110-240 V Vlastnosti sady Plastová nádoba - objem 2,3 litra Nádoba na obed - objem 1 liter Malé vrecko - objem 1,25 l Stredné vrecko - objem 4 l Veľké vrecko - objem 8,5 l Čo nájdete v krabici? 2x plastová nádoba 2x malé vrecko 2x stredné vrecko 1x veľké vrecko Vákuová pumpa Vákuová pumpa Naša vákuová pumpa je ľahko použiteľná a nevyžaduje pripojovací kábel. Moderný dizajn vo farebných tónoch La Mer ju dotvára. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING vákuová sada, 2x plastová nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save , Princess 201004

SENCOR Stolný mixér SNB 6601RD nutri mixér

SENCOR Stolný mixér SNB 6601RD nutri mixér
Detail

Sencor Stolný mixér SNB 6601RD nutri mixér Smoothie Nutri mixér. Prednastavené mixovacie programy. Nádoby s objemom 0,8 a 1,0 l. Šesť vysokokvalitných odoberateľných nožov z nehrdzavejúcej ocele pokrytých vrstvou titánu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako SENCOR Stolný mixér SNB 6601RD nutri mixér , Princess 221054

Sencor Stolný mixér SNB 4303BK nutri mixér

Detail

Sencor Stolný mixér SNB 4303BK nutri mixér Nutri mixér. Mení celé ovocie, orechy, zeleninu, semienka a ďalšie superpotraviny na dokonalú tekutú energiu pre vaše telo. Poháre na prenášanie koktailov. Šesť vysokokvalitných odoberateľných nožov. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Sencor Stolný mixér SNB 4303BK nutri mixér

ZWILLING vákuová sada, sklenená nádoba, plastová nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save

Detail

ZWILLING vákuová sada - Fresh & SaveUdržujte svoje potraviny čerstvé až päťkrát dlhšie s našou 8-dielnou vákuovou sadou ZWILLING FRESH & SAVE. Čo obsahuje sada? Sklenená nádoba s objemom 2 litre Plastová nádoba s objemom 1 liter Malé vrecko s objemom 1,25 litra Dva stredné vrecká s objemom 4 litre Veľké vrecko s objemom 8,5 litra Vákuová pumpa USB kábel Aké sú výhody vákuovej sady? Vákuové vrecká môžete opakovane používať, sú znovu uzatvárateľné a ideálne na uchovávanie potravín v chladničke alebo mrazničke. Môžete ich tiež použiť ako sous-vide sáčky a vďaka marinovacej pomôcke v sade ich možno použiť aj pre rýchle a jednoduché marinovanie mäsa a rýb. Kompatibilita s aplikáciou ZWILLING Culinary World Jednoducho pripojte vákuové nádoby k aplikácii ZWILLING Culinary World pomocou QR kódu na viečkach a sáčkoch a sledujte trvanlivosť svojich potravín. Technické špecifikácie Farba: Modrá Odolnosť voči teplu: 180.00 Stupňov Odolnosť proti chladu: -20.00 Stupňov Vhodné do mrazničky: Áno Napätie: 110-240 V (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ZWILLING vákuová sada, sklenená nádoba, plastová nádoba, 5 sáčkov, vákuová pumpa, modrá - Fresh & Save

Vákuový prístroj proti celulitíde

Vákuový prístroj proti celulitíde
Detail

Rýchle a jednoduché riešenie v boji proti celulitíde. Toto praktické a efektívne zariadenie je založené na vákuovej terapii, ktorá sa skladá z konštantnej simultánnej masáže a sacích pohybov, ktoré pomáhajú redukovať celulitídu. Koža znovu získava svoju prirodzenú pružnosť a hladkosť, čím obmedzuje ochabovanie a známky stárnutia. S nastaviteľnou intenzitou. Maximálne denné použitie v rovnakej oblasti tela: medzi 5 a 10 minút Obsah balenia: ergonomický prístroj proti celulitíde (cca 7 x 19 x 7 cm) odsávacia banka s dvoma válčekmi (cca 11 x 8 x 7 cm) na stehná, boky, bruško a zadok odsávacia banka s jedným válčekom (cca 7 x 7 x 6 cm) na paže a lýtka USB kábel dobíjacia základňa (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vákuový prístroj proti celulitíde

Vákuová kanvica, 1 l

Vákuová kanvica, 1 l
Detail

Elegantná vákuová kanvica-termoska v matnej čiernej farbe je vhodná na servírovanie kávy alebo čaju. Nápoj udržuje stálu teplotu. Jednoduché ovládanie jednou rukou tlačidlom. Materiál: nerezová ocel, sklenená vložka, plastová rukoväť. Rozmery: Ø 12 x 30 cm, objem 1 liter. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vákuová kanvica, 1 l

Tescoma Vákuová zváračka GrandCHEF

Tescoma Vákuová zváračka GrandCHEF
Detail

Moderná zváračka na vákuové skladovanie potravín. Vo vákuovacej zváračke môžete do vákuovacích fólií či uzatvárateľných vákuovacích vrecúšok uzavrieť potraviny a hygienicky ich skladovať v chladničke, v mrazničke alebo pri izbovej teplote.Trvanlivosť vákuovaných potravín je výrazne dlhšia, než pri ich bežnom skladovaní. Pokrmy uzavreté vo vákuu je možné účinne marinovať, zachovávajú si prirodzenú chuť a je možné ich pripraviť metódou „sous-vide“, teda pomalým varením pri nízkej teplote vo vákuu.Vákuová zváračka GrandCHEF je dodávaná s vákuovacou fóliou. Pre pohodlné a bezpečné použitie má zváračka unikátnu vyberateľnú rezačku fólií, ktorú môžete na prípravu fólií ponechať vloženú vo zváračke alebo ju vybrať a používať voľne na ploche.Samostatne dodávané náhradné Vákuovacie fólie 4FOOD a samostatne dodávané Vákuovacie vrecká uzatvárateľné 4FOOD sú vhodné aj na použitie s ostatnými bežnými domácimi vákuovými zváračkami.Fólie aj vrecká 4FOOD majú zvýšenú odolnosť voči pretrhnutiu, sú vhodné do chladničky, mrazničky aj mikrovlnnej rúry a môžete ich po vyčistení použiť opakovane.Čistenie: Čistite vlhkou utierkou a osušte. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Vákuová zváračka GrandCHEF

Vákuový čistič pleti Velform

Vákuový čistič pleti Velform
Detail

Vákuový čistič na šetrné a efektívne hĺbkové čistenie pleti. Tento kozmetický prístroj odstraňuje čierne bodky, akné, nečistoty z pórov tváre aj ostatných častí tela.Výkonný sací mechanizmus odstraňuje odumreté kožné bunky a kožný maz z pokožky.Pravidelné používanie predchádza tvorbe akné a zlepší prekrvenie pleti. Pleť sa stáva hladšou, sviežou a pevnejšou.Možnosť nastavenia 2 stupňov intenzity vákuového sania. Vhodný pre všetky typy pleti.4 vymeniteľné sacie nadstavce: malý nadstavec: jemné sanie, ideálne pre každodenné použitie veľký nadstavec: intenzívne sanie, ideálne pre čierne bodky oválny nadstavec: oválny otvor pre ľahšie ošetrenie okolia nosa a kútikov úst peelingový nadstavec: pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky, zároveň odstraňuje nečistoty a mastnotu z pokožkyNapájanie : 2x AA batérie (4home.sk)

Podobné produkty ako Vákuový čistič pleti Velform

VS120W VÁKUOVÁ ZVÁRAČKA GORENJE

Detail

Vákuová zváračka Gorenje VS120WElektronické ovládanie pre jednoduché a pohodlné použitie. Funkcia vákuovania a zvárania Automatické vákuovanie a zváranie vrecka v pohotovostnom režime. Dĺžka zvaru a kapacita odsávania Dĺžka zvaru je 30 cm. Kapacita odsávania vzduchu je 9 l/min. Praktické doplnky V balení nájdete 10 sáčkov na okamžité použitie. Technické parametre Príkon: 120 W Napájanie: sieť 220 V Hmotnosť: 1,4 kg Rozmery: 5,9 × 38 × 15,2 cm (v × š × h) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako VS120W VÁKUOVÁ ZVÁRAČKA GORENJE

Vákuová pinzeta ZD-199

Vákuová pinzeta ZD-199
Detail

Kvalitní Vákuová pinzeta ZD-199 z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Pinzety, háčiky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Vákuová pinzeta ZD-199

MAKRO - Vrecia vákuové 5ks

MAKRO - Vrecia vákuové 5ks
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Vrecia vákuové 5ks

Sencor Sbu 7876gd Vakuovy Mixer 1ks

Sencor Sbu 7876gd Vakuovy Mixer 1ks
Detail

Sencor sbu 7876gd vakuovy mixer 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Sencor Sbu 7876gd Vakuovy Mixer 1ks

Vákuový robotický vysávač 1000 Smart

Vákuový robotický vysávač 1000 Smart
Detail

Inteligentný a efektívny robotický vysávač je dokonalým pomocníkom pre rýchly a pohodlný upratovanie podlahy! Vďaka svojmu modernému a funkčnému dizajnu sa automaticky pohybuje tak, aby vyčistil celú plochu, ak narazí na prekážku, tak zmení smer a zmestí sa pod väčšinu nábytku. Prevádzka na dobíjaciu batériu s USB káblom (je súčasťou balenia) a prevádzková doba 80 min (doba dobíjania cca 2 hod). Vyberateľná nádoba na nečistoty. Materiál: ABS Rozmery: Ø 23 x 7 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vákuový robotický vysávač 1000 Smart

Sada vákuových vriec, 6 ks

Sada vákuových vriec, 6 ks
Detail

Sada vákuových úsporných vriec s ventilom ponúka ideálne úložisko pre sezónne oblečenie. Ušetrí vám až 75% priestoru. Prach a mole nemajú šancu. Rozmery: 3 sáčky po 90 x 55 cm a 3 sáčky po 80 x 100 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada vákuových vriec, 6 ks

Vákuová kanvica Alva, 1l, strieborná

Vákuová kanvica Alva, 1l, strieborná
Detail

Vákuová kanvica udržiava nápoj horúci až 12 hodín. Chladené nápoje sú úžasne chladné po dobu dlhšiu ako 24 hodín. Stačí stlačiť tlačidlom a môžete nalievať. Kanvica je praktickým, ale aj elegantným doplnkom. Materiál: matne leštená nerezová oceľ a plastová tepelná rúčka, vnútri sklenená vložka Teplotná odolnosť 5° - 100°C Objem: 1l (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vákuová kanvica Alva, 1l, strieborná

Vákuová zváračka fólií K20 biela

Vákuová zváračka fólií K20 biela
Detail

Ceny potravín rastú do nebies, preto je výhodné zamedziť akémukoľvek plytvaniu. Ako to v bežnej rodinnej prevádzke urobiť? Ľahko! Pomocou vákuovačky je uchovávanie potravín jednoduché. Dokonale zabalené potraviny vydržia až sedemkrát dlhšie čerstvé. Povedzte dosť plytvania a zbytočnému míňaniu. Predĺžte trvanlivosť potravín, ktoré by inak skončili v koši! Praktický vákuový systém Ako je možné predĺžiť čerstvým potravinám trvanlivosť? Vákuový systém umožňuje spotrebovávať nakúpené čerstvé potraviny, mäso, údeniny, ovocie, zeleninu, chlieb alebo sušienky neskôr. Zachovávajú si svoju čerstvosť, obsah vitamínov aj minerálov, nedochádza počas uchovávania k zmene chuti ani vône. Stačí jedlo vložiť do vrecka a pomocou vákuovačky so silnou vákuovou pumpou povysávať vzduch a fóliu zataviť. Vzniknú balíčky, ktoré neobsahujú kyslík. Práve ten je dôvodom, prečo sa môžu potraviny uložené v chladničke aj mimo nej kaziť, pretože sa môžu mikroorganizmy množiť, čo vedie k rozvoju hniloby a plesní. Skladné balíčky pre ďalšie využitie Zvyšná šunka, ktorú určite už na večeru nezjete? Uvarené zemiaky, na ktoré nemá nikto chuť? Čerstvé ovocie, ktorému hrozí, že sa pokazí? Práve pre všetky tieto prípady je ideálna vákuovačka s príkonom 300 W, ktorá vďaka svojim kompaktným rozmerom 35 x 13 x 6 centimetrov môže byť na kuchynskej linke vždy po ruke. Vybrané potraviny sa vložia do vákuovacieho vrecka a pomocou zvoleného režimu sa odsaje vzduch. Na záver sa vrecko zataví. Týmto spôsobom sa šetrí miesto aj v chladničke alebo mrazničke. Samozrejme je možné týmto spôsobom pripravovať tiež pokrmy na varenie obľúbenou metódou sous-vide. Použitie aj na dózy a nádoby Vákuovačka umožňuje nielen odsávanie prebytočného vzduchu pod tlakom o 60 kPa z vákuovacích vrecúšok. Vákuovačka sa pripája do bežnej elektrickej siete pomocou napájacieho kábla. Použitie prístroja je možné na čerstvé, mäkké aj suché a krehké potraviny, na výber sú 3 režimy vákuovania. Prístroj sa dodáva v čiernom prevedení, súčasťou balenia je 10 kusov vákuovacích sáčkov a návod na použitie. (bezdoteku.sk)

Podobné produkty ako Vákuová zváračka fólií K20 biela

Vákuová zváračka fólií K20 čierna

Vákuová zváračka fólií K20 čierna
Detail

Ceny potravín rastú do nebies, preto je výhodné zamedziť akémukoľvek plytvaniu. Ako to v bežnej rodinnej prevádzke urobiť? Ľahko! Pomocou vákuovačky je uchovávanie potravín jednoduché. Dokonale zabalené potraviny vydržia až sedemkrát dlhšie čerstvé. Povedzte dosť plytvania a zbytočnému míňaniu. Predĺžte trvanlivosť potravín, ktoré by inak skončili v koši! Praktický vákuový systém Ako je možné predĺžiť čerstvým potravinám trvanlivosť? Vákuový systém umožňuje spotrebovávať nakúpené čerstvé potraviny, mäso, údeniny, ovocie, zeleninu, chlieb alebo sušienky neskôr. Zachovávajú si svoju čerstvosť, obsah vitamínov aj minerálov, nedochádza počas uchovávania k zmene chuti ani vône. Stačí jedlo vložiť do vrecka a pomocou vákuovačky so silnou vákuovou pumpou povysávať vzduch a fóliu zataviť. Vzniknú balíčky, ktoré neobsahujú kyslík. Práve ten je dôvodom, prečo sa môžu potraviny uložené v chladničke aj mimo nej kaziť, pretože sa môžu mikroorganizmy množiť, čo vedie k rozvoju hniloby a plesní. Skladné balíčky pre ďalšie využitie Zvyšná šunka, ktorú určite už na večeru nezjete? Uvarené zemiaky, na ktoré nemá nikto chuť? Čerstvé ovocie, ktorému hrozí, že sa pokazí? Práve pre všetky tieto prípady je ideálna vákuovačka s príkonom 300 W, ktorá vďaka svojim kompaktným rozmerom 35 x 13 x 6 centimetrov môže byť na kuchynskej linke vždy po ruke. Vybrané potraviny sa vložia do vákuovacieho vrecka a pomocou zvoleného režimu sa odsaje vzduch. Na záver sa vrecko zataví. Týmto spôsobom sa šetrí miesto aj v chladničke alebo mrazničke. Samozrejme je možné týmto spôsobom pripravovať tiež pokrmy na varenie obľúbenou metódou sous-vide. Použitie aj na dózy a nádoby Vákuovačka umožňuje nielen odsávanie prebytočného vzduchu pod tlakom o 60 kPa z vákuovacích vrecúšok, ale aj pomocou hadičky z tesniacich nádob. Vákuovačka sa pripája do bežnej elektrickej siete pomocou napájacieho kábla. Použitie prístroja je možné na čerstvé, mäkké aj suché a krehké potraviny, na výber sú 3 režimy vákuovania. Prístroj sa dodáva v čiernom prevedení, súčasťou balenia je 10 kusov vákuovacích sáčkov a návod na použitie. (bezdoteku.sk)

Podobné produkty ako Vákuová zváračka fólií K20 čierna

Vákuový skladovací box Compactor Life

Vákuový skladovací box Compactor Life
Detail

Počítate doma každý centimeter? Pri myšlienke,kam uskladníte tú hromadu sezónneho oblečenia si trháte vlasy? Riešením sú vákuové obaly, ktoré vysajete pomocou vysávača a razom je z obrieho vreca plného oblečenie ploskačka, čo sa krásne vojde pod posteľ alebo do skrine. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vákuový skladovací box Compactor Life

Vákuový čistič pleti s mikrodermabráziou

Vákuový čistič pleti s mikrodermabráziou
Detail

Tento kozmetický prístroj pomocou vákuovej technológie pomôže s hĺbkovým čistením pleti. Vákuový čistič odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty, stimuluje produkciu nových buniek a kolagénu, čistí póry, eliminuje čierne bodky a pigmentové škvrny. Používanie vákuového čistenia podporí krvný obeh v oblasti tváre, dôjde k rýchlejšej regenerácii kožných buniek, pleť sa zjemní, vzpruží, vyhladí, spomalí sa starnutie pokožky. Pravidelným používaním získate zdravú, sviežu a hladkú pleť.Prístroj disponuje 4 vymeniteľnými nadstavcami na ošetrenie pleti. Pomocou nadstavcov ľahko odstránite čierne bodky a vyrážky aj v ťažko dostupných miestach. Vďaka funkcii mikrodermabrázia odstránite odumreté bunky, kožný maz aj nečistoty. Neinvazívna a bezbolestná metóda na jednoduché a rýchle ošetrenie pleti.Vákuový čistič má 5 stupňov intenzity vákuového sania, ľahko zvolíte podľa potreby a druhu ošetrenia, prispôsobíte každej pokožke vrátane citlivej.Kozmetický prístroj s vákuovou technológiou a mikrodermabráziou pre zdravšie a mladistvo vyzerajú pleť.Nabíjanie pomocou USB kábla, podsvietený LCD displej, indikácia stavu batérie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vákuový čistič pleti s mikrodermabráziou

Vákuový uzáver na víno Zwilling

Vákuový uzáver na víno Zwilling
Detail

Máte chuť na pohárik vína, ale viete, že celú fľašu vypiť nezvládnete? Tento problém hravo rieši vákuový uzáver, ktorý zachová nesýtené nápoje dlho rovnako lahodné aj po otvorení. Je vyrobený z nerezovej ocele, silikónu a plastu. Poznámka: možno použiť aj na nádoby s olejom a octom. Uzáver pasuje na hrdlá fliaš s vnútorným priemerom ráfika 17-19 mm. Uzáver je možné umývať v umývačke. Je kompatibilný s vákuovou pumpou Fresh & Save. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vákuový uzáver na víno Zwilling

Vákuové vrece Domopak Bon Ton

Vákuové vrece Domopak Bon Ton
Detail

Vákuové vrecia sú skvelou vychytávkou pre všetkých cestovateľov, pre veľké upratovanie aj pre trochu plnšie skrine. Obsah ľahko naskladáte do vreca, z ktorého vysávačom povysávate všetok vzduch. Obsah sa tak zmenší o 75%! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Vákuové vrece Domopak Bon Ton

MSZV0FC3 VÁKUOVÉ DÓZY 3KS BOSCH

Detail

MSZV0FC3 Vákuové dózy 3ks BoschProduktový kód: 4242005248704 Popis produktu Súprava 3 vákuových dóz od renomovanej značky Bosch. Každá dóza má iný objem - 0,9l, 1,2l a 1,7l. Kompatibilný so všetkými vákuovacími produktmi Bosch. Špecifikácia Počet kusov v balení: 3 ks Objem: 0,9 l, 1,2 l, 1,7 l Hmotnosť balenia: 2 kg Rozmery balenia: Výška 30,2 cm, Šírka 14,4 cm, Hĺbka 22 cm Kompatibilita Všetky dózy sú kompatibilné so všetkými vákuovacími produktmi Bosch. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MSZV0FC3 VÁKUOVÉ DÓZY 3KS BOSCH
DECKSAVER 12 Mixer Cover (HN175972), VILEDA Mixer 3 30 m (4023103202092), VILEDA Mixer 4 40 m (4023103202030), BOSE T8S ToneMatch Mixer (785491-0110), Razer Audio Mixer (RZ19-03860100-R3M1), Ravensburger 261758 GraviTrax PRO Mixer (4005556261758), PRINCESS 132397, Princess 292986, Princess 132398, Princess 492985, Princess 01.282984.01.001, Princess 282605., PRINCESS 282608, Princess 173100, Princess Diana, Princess 249415, Princess 162645, Princess 102325, Princess 112247, Princess 103110, Princess 267003, Princess 303021, Princess 102209, Princess 182024, PRINCESS 182060, Princess 182074, Princess 183028, Princess 162925, PRINCESS 201004, Princess 221054