Pro-user - nakladacia rampa pre diamant sg2/sg3/plus a traveller ii/iii/plus (91726)

Produkt Pro-user - nakladacia rampa pre diamant sg2/sg3/plus a traveller ii/iii/plus (91726) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pro-user - nakladacia rampa pre diamant sg2/sg3/plus a traveller ii/iii/plus (91726) upraviť a produkt hľadať znova.

Pro-USER - Nakladacia rampa pre Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/Plus (91726)

Pro-USER - Nakladacia rampa pre Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/Plus (91726)
Detail

Príslušenstvo pre nosič bicyklov – uľahčuje nakladanie bicyklov a elektrobicyklov na nosiče Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/Plus, praktická skladacia konštrukcia Praktická skladacia nájazdová rampa s aretáciouNájazdová rampa Pro-USER uľahčuje nakladanie bicyklov a elektrobicyklov na nosiče Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/Plus. Jednoduchá montáž a vysoká kvalita je zárukou spoľahlivej aplikácie. Skladacia konštrukcia umožňuje praktickejšie skladovanie nosiča v batožinovom priestore auta.Kľúčové vlastnosti nájazdovej rampy Pro-USERNájazdová rampa Pro-USER pre ľahké naloženie bicyklovVhodná pre nosiče bicyklov: Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/PlusPraktická skladacia konštrukciaAretácia bráni posunutiu rampyMateriál: hliníkNosnosť 30 kgDĺžka 120 cmĽahšia manipulácia s bicyklamiNakladacia rampy uľahčí nájazd bicyklov a najmä ťažkých elektrobicyklov na nosič Pro-USER Diamant a Traveller. Ide o praktické riešenie určené najmä pre ženy a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER - Nakladacia rampa pre Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/Plus (91726) , Pro-user - nakladacia rampa pre diamant sg2/sg3/plus a traveller ii/iii/plus (91726)

Pro-USER Diamant SG2 PLUS – nosič pre 2 bicykle (91737)

Pro-USER Diamant SG2 PLUS – nosič pre 2 bicykle (91737)
Detail

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie - pre 2 bicykle, sklopný, nosnosť 60kg, redukcia z 13 na 7 pinov Bezpečný a spoľahlivý nosič bicyklovVysoko odolný a moderný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant SG2 PLUS ocenia milovníci cyklistiky hľadajúci kvalitný a spoľahlivý nástroj na prepravu až 2 bicyklov a elektrobicyklov na vozidlách typu VAN. Dômyselný skladací systém uľahčuje jednoduchú prepravu a skladovateľnosť. Zaiste oceníte aj rýchlu montáž bicyklov a možnosť ich uzamknutia na nosiči Pro-USER Diamant SG2 PLUS.Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant SG2 PLUSModerný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER na prepravu až 2 bicyklovUrčené pre vozidlá typu VANPlne skladací, sklopný vrátane rýchlostrmeňov na rýchle upnutieVhodný takmer pre všetky typy bicyklov a elektrobicyklov s ľubovoľnými rozmermi pneumatíkOsvetlenie s kombinovanou 7 a 13-pinovou zástrčkouObsahuje zadné hmlové svetlo a svetlo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant SG2 PLUS – nosič pre 2 bicykle (91737) , Pro-user držiak bicyklov na široké pneumatiky pre diamant sg2/sg3/plus (91747)

Pro-USER Diamant SG3 – nosič pre 3 bicykle (91735)

Pro-USER Diamant SG3 – nosič pre 3 bicykle (91735)
Detail

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie - pre 3 bicykle, sklopný, nosnosť 60kg, uzamknutie bicyklov k nosiču, redukcia z 13 na 7 pinov Bezpečný a spoľahlivý nosič bicyklovVysoko odolný a moderný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant SG3 ocenia milovníci cyklistiky hľadajúci kvalitný a spoľahlivý nástroj na prepravu až 3 bicyklov a elektrobicyklov. Dômyselný skladací systém uľahčuje jednoduchú prepravu a skladovateľnosť. Zaiste oceníte aj rýchlu montáž bicyklov a možnosť ich uzamknutia na nosiči Pro-USER Diamant SG3.Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant SG3Moderný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER na prepravu až 3 bicyklovPlne skladací, sklopný vrátane rýchlostrmeňov na rýchle upnutieVhodný takmer pre všetky typy bicyklov a elektrobicyklov s ľubovoľnými rozmermi pneumatíkOsvetlenie s kombinovanou 7 a 13-pinovou zástrčkouObsahuje zadné hmlové svetlo a svetlo spiatočkyPrepravný textilný vak súčasťou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant SG3 – nosič pre 3 bicykle (91735) , Pro-user diamant sg2 plus – nosič pre 2 bicykle (91737)

Pro-USER Diamant SG2, nosič na 2 bicykle (91734)

Pro-USER Diamant SG2, nosič na 2 bicykle (91734)
Detail

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie - pre 2 bicykle, sklopný, skladací, nosnosť 60kg, 7-pinový konektor a 13-pinový konektor Bezpečný a spoľahlivý nosič bicyklovVysoko odolný a moderný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant SG2 ocenia milovníci cyklistiky hľadajúci kvalitný a spoľahlivý nástroj na prepravu až 2 bicyklov a elektrobicyklov. Dômyselný skladací systém uľahčuje jednoduchú prepravu a skladovateľnosť. Zaiste oceníte aj rýchlu montáž bicyklov a možnosť ich uzamknutia na nosiči Pro-USER Diamant SG2.Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant SG2Moderný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER na prepravu až 2 bicyklovPlne skladací, sklopný vrátane rýchlostrmeňov na rýchle upnutieVhodný takmer pre všetky typy bicyklov a elektrobicyklov s ľubovoľnými rozmermi pneumatíkOsvetlenie s kombinovanou 7 a 13-pinovou zástrčkouObsahuje zadné hmlové svetlo a svetlo spiatočkyPrepravný textilný vak súčasťou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant SG2, nosič na 2 bicykle (91734) , Pro-user diamant sg3 – nosič pre 3 bicykle (91735)

PRO-USER NOSIC 3 BICYKLOV DIAMANT SG3 NOSIC BICYKLOV TZ TK91735

Detail

NOSIČ BICYKLOV . KVALITA ZA ROZUMNÚ CENU . Kompaktný dizajn . Jednoduché použitie a montáž . Univerzálne upevnenie na ťažné zariadenie . Ideálne na prepravu 3 bicyklov . Schválenie GS-TÜV . PRO - USER Diamant SG 3 je TOP (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PRO-USER NOSIC 3 BICYKLOV DIAMANT SG3 NOSIC BICYKLOV TZ TK91735 , Pro-user diamant sg2, nosič na 2 bicykle (91734)

PRO-USER NOSIC 2 BICYKLOV DIAMANT SG2 NOSIC BICYKLOV TZ TK91734

Detail

NOSIČ BICYKLOV . VLASTNOSTI: . Kompaktný dizajn . Jednoduché použitie a montáž . Univerzálne upevnenie na ťažné zariadenie . Ideálne na prepravu 2 bicyklov . Vhodný aj na E-BIKE . Schválenie GS-TÜV . PRO - USER Diamant SG (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PRO-USER NOSIC 2 BICYKLOV DIAMANT SG2 NOSIC BICYKLOV TZ TK91734 , Pro-user diamant tg – nosič pre 2 bicykle (91748)

Pro-USER Držiak bicyklov na široké pneumatiky pre Diamant SG2/SG3/Plus (91747)

Pro-USER Držiak bicyklov na široké pneumatiky pre Diamant  SG2/SG3/Plus (91747)
Detail

Príslušenstvo pre nosič bicyklov – pre bicykle so širokou pneumatikou do 8.26cm, sada sa skladá z 2 zarážok a popruhov držiaka bicykla Zarážka určená pre bicykle so širokou pneumatikouŠiroká zarážka bicykla Pro-USER nahrádza existujúcu zarážku nosiča bicykla. Bola špeciálne vyvinutá pre bicykle so širokou pneumatikou do 8,26 cm. Montáž zarážky je veľmi jednoduchá a nebudete k nej potrebovať žiadne nástroje. Sada sa skladá z 2 zarážok a popruhov držiaka bicykla, ktoré zaistia stabilné upevnenie pneumatiky. Kľúčové vlastnosti zarážky bicykla so širokými pneumatikami Pro-USERKompatibilná s nosičmi bicyklov Pro-User Diamant SG2 Pro-User Diamant SG3 Pro-User Diamant SG2 PlusMaximálna šírka pneumatiky 8,26 cmSada obsahuje 2 ks zarážok Pro-USERJednoduchá a rýchla inštalácia (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER Držiak bicyklov na široké pneumatiky pre Diamant SG2/SG3/Plus (91747) , Pro-user prídavný nosič + 1 bicykel pre diamant tg (91749)

Pro-USER Prídavný nosič + 1 bicykel pre Diamant TG (91749)

Pro-USER Prídavný nosič + 1 bicykel pre Diamant TG (91749)
Detail

Príslušenstvo pre nosič bicyklov – umožňuje pridanie ďalšieho bicykla na nosič bicyklov Pro-USER Diamant TG, po montáži prídavného nosiča na tretí bicykel celková nosnosť nosiča zostáva 60kg Rozšírenie nosiča bicyklov Pro-USER Diamant TGPrídavný nosič Pro-USER umožňuje pridanie ďalšieho bicykla na nosič bicyklov Pro-USER Diamant TG. Jednoduchá montáž a vysoká kvalita je zárukou spoľahlivej aplikácie. Pozor! Po montáži prídavného nosiča na tretí bicykel celková nosnosť nosiča zostáva 60 kg.Kľúčové vlastnosti prídavného nosiča Pro-USERPrídavný nosič Pro-USER na ľahké pridanie bicyklaVhodný pre nosiče bicyklov Pro-USER Diamant TGFunkcia uzamykaniaNosnosť nosiča je 15 kgMateriál: oceľ, hliník, plast (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER Prídavný nosič + 1 bicykel pre Diamant TG (91749) , Haas+sohn, vaasa plus iii (430815030000)

Pro-USER Diamant TG – nosič pre 2 bicykle (91748)

Pro-USER Diamant TG – nosič pre 2 bicykle (91748)
Detail

Nosič bicyklov na ťažné zariadenie - pre 2 bicykle, s odnímateľným ramenom, nosnosť 60kg, uzamknutie nosiča k autu Bezpečný a spoľahlivý nosič bicyklovVysoko odolný a moderný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant TG ocenia milovníci cyklistiky hľadajúci kvalitný a spoľahlivý nástroj na prepravu až 2 bicyklov a elektrobicyklov. Tento model umožňuje rozšírenie o prídavný nosič tretieho bicykla (nie je súčasťou príslušenstva). Dômyselný skladací systém uľahčuje jednoduchú prepravu a skladovateľnosť. Zaiste oceníte aj rýchlu montáž bicyklov a možnosť ich uzamknutia na nosiči Pro-USER Diamant TG.Kľúčové vlastnosti nosiča bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER Diamant TGModerný nosič bicyklov na ťažné zariadenie Pro-USER na prepravu až 2 bicyklovPlne skladací, sklopný vrátane rýchlostrmeňov na rýchle upnutieVhodný takmer pre všetky typy bicyklov a elektrobicyklov s ľubovoľnými rozmermi pneumatíkOsvetlenie s kombinovanou 7 a 13-pinovou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER Diamant TG – nosič pre 2 bicykle (91748) , Epico flexi glass pre iphone 6 plus/6s plus/7 plus/8 plus (15912151000009)

Nobby Traveller Plus XL búda pre psy 82x59x59cm

Detail

Prepravná taška alebo vystavný box pre psy pre poskytnutie pokoja a bezpečia Nobby Traveller Plus XL v modro-šedej farbe. Veľmi praktická, ľahká a skladná prepravka pre psov. Konštrukcia je vyrobená z kovu a obal z pevného nylonového poťahu s dvierkami a vetracími okienkami. Použitie napr. pri cestovaní, zázemie na výstavách či pretekoch a ďalšie. Vlastné miesto dodá psíkovi pokoj, majiteľovi zase pocit istoty, že je psík v bezpečí. Balenie obsahuje príslušenstvo na upevnenie boxu vonku (4x kolík do zeme). Mäkká podložka z plyšu a nylonu na dne boxu zaisťuje pohodlie Vášmu psovi počas výstavy alebo počas cesty a je možné ju prať v práčke na 30 °. V balení je praktická prepravná tašku s popruhom cez rameno, do ktorej prepravku zložíte a jednoducho ju odnesiete. Bočné časti boxu sú vyrobené zo sieťoviny, ktorá zaručuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu. Možno ju tiež zakryť a tým chrániť Vášho miláčika pred slnkom či dažďom. box pre psov zabezpečujúci pokojný oddych počas výstav alebo prepravy pevný a ľahko umývateľný nylon veľmi stabilná vďaka vysoko kvalitnej kovovej konštrukcii sieťová časť zaisťuje dobrú cirkuláciu vzduchu možnosť sieťovú časť zakryť - ochrana proti slnku a dažďu pohodlná podložka (možno prať v práčke na 30 °) príslušenstvo k upevneniu búdy vonku ľahké čistenie Nylonovú prepravku možno jednoducho a rýchlo zložiť i rozložiť. Rozložená prepravka nezaberie takmer žiadny priestor. Pružinový mechanizmus, ktorým je skladacia prepravka vybavená, zabraňuje nechcenému rozloženiu, aby neporanila vášho psa počas oddychu. Veľkosť: XL Rozmer: 82x59x59cm Farba: modro-šedá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Traveller Plus XL búda pre psy 82x59x59cm , President lincoln ii plus asc (1110358)

Traveller PLUS XXL 92cm

Detail

Prepravná taška alebo vystavný box pre psy pre poskytnutie pokoja a bezpečia Nobby Traveller Plus XXL v modro-šedej farbe. Veľmi praktická, ľahká a skladná prepravka pre psov. Konštrukcia je vyrobená z kovu a obal z pevného nylonového poťahu s dvierkami a vetracími okienkami. Použitie napr. pri cestovaní, zázemie na výstavách či pretekoch a ďalšie. Vlastné miesto dodá psíkovi pokoj, majiteľovi zase pocit istoty, že je psík v bezpečí. Balenie obsahuje príslušenstvo na upevnenie boxu vonku (4x kolík do zeme). Mäkká podložka z plyšu a nylonu na dne boxu zaisťuje pohodlie Vášmu psovi počas výstavy alebo počas cesty a je možné ju prať v práčke na 30 °. V balení je praktická prepravná tašku s popruhom cez rameno, do ktorej prepravku zložíte a jednoducho ju odnesiete. Bočné časti boxu sú vyrobené zo sieťoviny, ktorá zaručuje dostatočnú cirkuláciu vzduchu. Možno ju tiež zakryť a tým chrániť Vášho miláčika pred slnkom či dažďom. box pre psov zabezpečujúci pokojný oddych počas výstav alebo prepravy pevný a ľahko umývateľný nylon veľmi stabilná vďaka vysoko kvalitnej kovovej konštrukcii sieťová časť zaisťuje dobrú cirkuláciu vzduchu možnosť sieťovú časť zakryť - ochrana proti slnku a dažďu pohodlná podložka (možno prať v práčke na 30 °) príslušenstvo k upevneniu búdy vonku ľahké čistenie Nylonovú prepravku možno jednoducho a rýchlo zložiť i rozložiť. Rozložená prepravka nezaberie takmer žiadny priestor. Pružinový mechanizmus, ktorým je skladacia prepravka vybavená, zabraňuje nechcenému rozloženiu, aby neporanila vášho psa počas oddychu. Veľkosť: XXL Rozmer: 92x64x64cm Farba: modro-šedá Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Traveller PLUS XXL 92cm , Epic glass 3d+ pre iphone 6 plus/6s plus/7 plus/8 plus čierne (15912151300001)

Autosedačka Junior Plus (II, III) 15 - 36 kg - modrá

Autosedačka Junior Plus (II, III) 15 - 36 kg - modrá
Detail

Autosedačka Junior Plus (II, III) 15 - 36 kg - modrá z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Autosedačky kúpite na Kokiskashop.sk za 16.09 €. Detská autosedačka (podsedák) je homologovaná podľa európskych noriem, a je schválená pre prevádzku v celej Európe. Poťah autosedačky je možné ľahko sňať a vyprať pri teplote do 30 °C. Pevné časti autosedačky je možné utrieť navlhčenou handričkou. Technické údaje: farba: čierno-modrá homologácia: E20 44R-04 2864 skupina: EHK / ECE II + III pre deti: 15 - 36 kg snímateľný poťah: áno materiál: EPS Obsah balenia: 1 x autosedačka (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Autosedačka Junior Plus (II, III) 15 - 36 kg - modrá , Epico twiggy gloss pre iphone 6 plus a iphone 6s plus sivý (4510101200008)

Jago nakladacia rampa na príves, 340 kg

Jago nakladacia rampa na príves, 340 kg
Detail

Jago nakladacia rampa na príves, 340 kg z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Ostatné kúpite na Kokiskashop.sk za 92.99 €. Vďaka hliníkovým zváraným švom môžete vidieť vysokú kvalitu spracovania. Má veľmi robustnú konštrukciu, napriek tomu je veľmi ľahká. Dá sa mnohostranne využiť na nakladanie motocyklov, malých vozidiel, karavanov, prívesov atď. Technické údaje: nosnosť: 340 kg na kus vlastná hmotnosť: iba 7,38 kg rozmery v zloženom stave: 117 x 30 x 14 cm celkové rozmery: 227 x 30 cm šírka nájazdu: 27,5 x 5,5 cm maximálna výška nakládky: 100 cm materiál: hliník Obsah balenia: 1 x ALU rampa 1 x popruh s pevnými kovovými háčikmi na upevnenie k vozidlu (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Jago nakladacia rampa na príves, 340 kg , Epico twiggy gloss pre iphone 6 plus a iphone 6s plus číry (4510101000009)

Puma Ruksaky a batohy Plus II Čierna

Puma  Ruksaky a batohy Plus II  Čierna
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus II Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus II Čierna , Olympia a 396 plus (3126)

Puma Ruksaky a batohy Plus II Hnedá

Puma  Ruksaky a batohy Plus II  Hnedá
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus II Hnedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus II Hnedá , Olympia a 296 plus (3125)

Puma Ruksaky a batohy Plus II Ružová

Puma  Ruksaky a batohy Plus II  Ružová
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus II Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus II Ružová , Plus-plus kovový kufrík (5710409103428)

Puma Ruksaky a batohy Plus II Ružová

Puma  Ruksaky a batohy Plus II  Ružová
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus II Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus II Ružová , Remington hc7151 pro power titanium plus

Puma Ruksaky a batohy Plus II Hnedá

Puma  Ruksaky a batohy Plus II  Hnedá
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus II Hnedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus II Hnedá , Wahl color pro plus (20104-0460)

Pro-USER - Adaptér na nosiče bicyklov pre karavan (91562)

Pro-USER - Adaptér na nosiče bicyklov pre karavan (91562)
Detail

Príslušenstvo pre nosič bicyklov – vhodné pre všetky nosiče bicyklov na ťažné zariadenie vrátane nosičov značky Pro-User Adaptér na nosiče bicyklov pre karavanPomocou adaptéra Pro-USER možno ľahko a rýchlo nasadiť nosič bicyklov na A-rám karavanu. Pripevnenie adaptéra sa vykonáva U-konzolou, upínacou doskou a samosvornými maticami. Vhodné pre všetky nosiče bicyklov na ťažné zariadenie vrátane nosičov značky Pro-User. Kľúčové vlastnosti adaptéra Pro-USER na nosiče bicyklov pre karavanAdaptér A-rámu karavanuKompatibilný s nosičmi bicyklov Pro-USER Jednoduchá a rýchla inštaláciaMateriál: oceľ (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER - Adaptér na nosiče bicyklov pre karavan (91562) , Tempered glass protector pro iphone 7 plus/8 plus (tgp-ip7p-03)

Puma Ruksaky a batohy Plus Backpack II viacfarebny

Puma  Ruksaky a batohy Plus Backpack II  viacfarebny
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus Backpack II viacfarebny Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus Backpack II viacfarebny , Kingston mobilelite plus uhs-ii microsd reader (mlpm)

Puma Ruksaky a batohy Plus II Quarry Šedá

Puma  Ruksaky a batohy Plus II Quarry  Šedá
Detail

Puma Ruksaky a batohy Plus II Quarry Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Ruksaky a batohy Plus II Quarry Šedá , Texas instrument ti ba ii plus (ti-baii+)

Vans Ruksaky a batohy Old Skool Plus II Fialová

Vans  Ruksaky a batohy Old Skool Plus II  Fialová
Detail

Vans Ruksaky a batohy Old Skool Plus II Fialová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Vans Ruksaky a batohy Old Skool Plus II Fialová , Kingston mobilelite plus uhs-ii sd reader (mlp)

Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus sivý (4510101200008)

Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus sivý (4510101200008)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus, materiál plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Ochranný kryt Epico Twiggy Gloss si zamilujete nielen pre jeho dlhú životnosť a odolnosť proti poškriabaniu a nárazom, ale aj pre jeho nízku hmotnosť a ultratenké vyhotovenie.Hlavné prednostiKryt je tenký len 0,5 mm a váži zanedbateľných 6 gramovKvalitný materiál TPU, z ktorého je kryt vyrobený, kombinuje pružnosť s vysokou odolnosťouDlhá životnosť a odolnosť proti poškriabaniu aj nárazomUmožňuje pohodlný prístup ku všetkým ovládacím prvkom telefónuJe ľahko umývateľný, s protišmykovou úpravou a krásne lesklým povrchomPriehľadný materiál podčiarkne dizajn vášho telefónuŠtíhla krásaVáži iba 6 gramov a jeho hrúbka je miniatúrnych 0,5 mm. Napriek tomu udáva štýl a v jeho prítomnosti sa budete cítiť fantasticky. Epico Twiggy Gloss je praktický ochranný kryt, ktorý zaujme hneď niekoľkými vlastnosťami. Je to ultratenký a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus sivý (4510101200008) , Asus tuf gaming b450m-plus ii (90mb1620-m0eay0)

Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus číry (4510101000009)

Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus číry (4510101000009)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus, materiál TPU, výrezy na konektory a tlačidlá Ochranný kryt Epico Twiggy Gloss si zamilujete nielen pre jeho dlhú životnosť a odolnosť proti poškriabaniu a nárazom, ale aj pre jeho nízku hmotnosť a ultratenké vyhotovenie.Hlavné prednostiKryt je tenký len 0,5 mm a váži zanedbateľných 6 gramovKvalitný materiál TPU, z ktorého je kryt vyrobený, kombinuje pružnosť s vysokou odolnosťouDlhá životnosť a odolnosť proti poškriabaniu aj nárazomUmožňuje pohodlný prístup ku všetkým ovládacím prvkom telefónuJe ľahko umývateľný, s protišmykovou úpravou a krásne lesklým povrchomPriehľadný materiál podčiarkne dizajn vášho telefónuŠtíhla krásaVáži iba 6 gramov a jeho hrúbka je miniatúrnych 0,5 mm. Napriek tomu udáva štýl a v jeho prítomnosti sa budete cítiť fantasticky. Epico Twiggy Gloss je praktický ochranný kryt, ktorý zaujme hneď niekoľkými vlastnosťami. Je to ultratenký a transparentný spoločník,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus číry (4510101000009) , Asus tuf gaming a520m-plus ii (90mb17g0-m0eay0)

COOLER MASTER DEVASTATOR III PLUS, HERNY SET KLAVESNICE A MYSI, 7 FARIEB, LED, US LAYOUT, CIERNA

COOLER MASTER DEVASTATOR III PLUS, HERNY SET KLAVESNICE A MYSI, 7 FARIEB, LED, US LAYOUT, CIERNA
Detail

HERNÝ SET KLÁVESNICA A MYŠ . Herný set klávesnice a myši Devastator III plus je najnovšia generácia z najpredávanejších produktov spoločnosti Cooler Master. . Teraz, prichádza už 4 generácie radu Devastor, ktorá ponúkne (andreashop.sk)

Podobné produkty ako COOLER MASTER DEVASTATOR III PLUS, HERNY SET KLAVESNICE A MYSI, 7 FARIEB, LED, US LAYOUT, CIERNA , Asus tuf gaming b450-plus ii (90mb1650-m0eay0)

HAAS+SOHN, VAASA Plus III (430815030000)

HAAS+SOHN, VAASA Plus III (430815030000)
Detail

Krbové kachle – typ: na drevo, na piliny a na pelety, plechové, vykurovací výkon 6000 W, s regulátorom výkonu, horný vývod s priemerom dymovodu 150 mm, vhodné do domu a na chatu, na umiestnenie na podlahu, vykúria miestnosť s až 129 m3, rozmery 109,5 × 56 × 37,8 cm (V׊×H), maximálna dĺžka polien 33 cm, antracitová a strieborná farba Krbové kachle HAAS+SOHN VAASA Plus III zútulnia každý interiér svojim jedinečným pohľadom na plápolajúci oheň. Kombinácia striebornej farby a antracitu je ojedinelým moderným a dizajnovým prvkom, ktorý sa skvele hodí aj do menších miestností. Oproti tomu ide o ekologický aj nízkonákladový variant vykurovania. Kachle majú 2-plášťové vyhotovenie aj regulovateľný tepelný výkon, ktorý ľahko ovládate pomocou prívodu spaľovacieho vzduchu. Presklené dvierka odolajú teplote až 800 °C. Tesne pod dvierkami kachlí HAAS+SOHN VAASA Plus III je aj menší priestor na ukladanie drevených polienok, ktoré tu môžu vysychať či brikiet.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako HAAS+SOHN, VAASA Plus III (430815030000) , Bose soundlink revolve plus ii čierny (858366-2110)

EBow Plus MK II

EBow Plus MK II
Detail

Gitarový syntetizátor fungujúci pomocou unikátnej metódy Direct String Synthesys. E Bow je originálna gitarová pomôcka, ktorá zabezpečuje nekonečný sustain gitarových strún. E Bow stačí jednoducho zapnúť pomocou prepínača na bočnej strane zariadenia a začať hrať. Technológia Direct String Synthesys vytvára nad strunami nekonečnú spätnú väzbu a vytvára tak efekt kontrolovanej syntetizátorovej plochy priamo na strunách vašej elektrickej gitary. E Bow ponúka dokonalú kontrolu nad parametrami attack, decay a dynamikou vďaka jemným pohybom vašej dlane. Okrem toho je schopný produkovať unikátne a neopočúvané zvuky s expresívnym prejavom a zaujímavou textúrou. Ebow sa napája pomocou jednej 9V batérie. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako EBow Plus MK II , Bose soundlink revolve plus ii strieborný (858366-2310)

Rider modré pánske žabky R1 Energy Plus Ii A Blue/ Blue

Rider modré pánske žabky R1 Energy Plus Ii A Blue/ Blue
Detail

Model: R1 Energy Plus Ii A Blue/ BlueFarba: modráVzor: s potlačouZapínanie: bez zapínaniaMateriál: PVC (zoot.sk)

Podobné produkty ako Rider modré pánske žabky R1 Energy Plus Ii A Blue/ Blue , Pro-user - adaptér na nosiče bicyklov pre karavan (91562)

Gillette Blue II Plus jednorázové holiace strojčeky pre mužov 14 ks

Detail

Gillette Blue II Plus, 14 ks, Holiace strojčeky pre mužov, Holiaci strojček Gillette Blue II Plus predstavuje ten najjednoduchší spôsob, ako docieliť hladkú tvár. Vlastnosti: jednorazový strojček jednoduché oplachovanie a údržba 100 % hladké oholenie Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Gillette Blue II Plus jednorázové holiace strojčeky pre mužov 14 ks , Fixed pre apple iphone 7 plus/8 plus číry (fixtcc-101)

GILLETTE Blue II Plus holítko

GILLETTE Blue II Plus holítko
Detail

2 kvalitné brity a zvlhčujúci pásik s aloe vera, umožňujú jednoduché a rýchle holenie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako GILLETTE Blue II Plus holítko , Shelly-1-plus (shelly-plus-1)

Puma Kabelky Plus II Čierna

Puma  Kabelky Plus II  Čierna
Detail

Puma Kabelky Plus II Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Kabelky Plus II Čierna

Puma Peňaženky Plus II Ružová

Puma  Peňaženky Plus II  Ružová
Detail

Puma Peňaženky Plus II Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Puma Peňaženky Plus II Ružová

GENERICA Pro-Osteo plus

GENERICA Pro-Osteo plus
Detail

Výživový doplnok s obsahom vápnika, vitamínu d3 a vitamínu k2. (drmax.sk)

Podobné produkty ako GENERICA Pro-Osteo plus

Rode VideoMic Pro Plus

Rode VideoMic Pro Plus
Detail

Profesionálny mikrofón pre použitie s digitálnymi fotoaparátmi a kamerami. Video Mic+ je profesionálny mikrofón typu shotgun, ktorý je možné upevniť na digitálne kamery alebo fotoaparáty pomocou štandardného držiaku hot shoe. Mikrofón je napájaný pomocou dvojice batérii typu AA alebo priamo cez Micro USB a pre zvýšené šetrenie energie má zabudovanú funkciou Auto Power Off. Okrem toho je mikrofón vybavený dvojstupňovým High-pass filtrom pre tlmenie nízkych frekvencii okolia, ako aj 3 stupňovým Gain ovládaním pre boost až 20 dB. Mikrofón je vybavený JFET konvertérom impedancie a .55" kapsulou, ktorá sníma zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 20 Hz do 20 kHz s 8 smerovou charakteristikou. Maximálne SPL: 133 dB. Citlivosť: 94 dB. Rozmery: 111 x 66 x 170 mm, hmotnosť: 122 g. Farebné prevedenie: Black. USB : Áno Balenie obsahuje : patch Cable Jack 3,5 mm TRS Typ : On-camera Microphone Hmotnosť (g) : 122.0 Balenie obsahuje : Batéria Fantómové napájanie : Nie Slúchadlový výstup : Nie Balenie obsahuje : Micro USB kábel Citlivosť (dB) : -33.6 Použitie : Nahrávanie Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 20 kHz Krajina pôvodu : Austrália Smerová charakteristika : Superkardioidný Prepínač : Áno Impedancia : 200 Ohm (muziker.com)

Podobné produkty ako Rode VideoMic Pro Plus

Obal Topeak RIDECASE pre iPhone 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus biela

Obal Topeak RIDECASE pre iPhone 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus biela
Detail

Obal Topeak RIDECASE pre iPhone 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus biela Iba náhradné obal bez držiaka! Kompaktný a ľahučký obal pre iPhone 6 plus / 6s plus / 7 plus / 8 plus, vďaka ktorému budete mať všetky aplikácie pri ruke aj na bicykli. Konštrukčné vyhotovenie kombinuje vysoko odolný plast pre kostru a kompozitová vlákna pre zadné ochranný štítok. Skvelé možnosti nastavenia uhla aj polohy telefónu na bicykli pomocou držiaka RideCase (nie je súčasťou balenia). Vďaka pripevnenie QuickClick ™ je manipulácia s telefónom otázkou okamihu. Materiál: vysoko odolný plast, kompozitová vlákna Uchytenie: je nutné mať držiak RideCase Veľkosť: 16.1 x 8.1 x 1.6 cm Hmotnosť: 32 g Výbava na bicykel » Cyklistické doplnky » Obal Topeak RIDECASE pre iPhone 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus biela (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Obal Topeak RIDECASE pre iPhone 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus biela

Obal Topeak RideCase pre iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus, 8 Plus biela

Obal Topeak RideCase pre iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus, 8 Plus biela
Detail

Obal Topeak RideCase pre iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus, 8 Plus biela Kompaktný a ľahučký obal pre iPhone 6 Plus / 6s Plus / 7 Plus, vďaka ktorému budete mať všetky aplikácie pri ruke aj na bicykli. Konštrukčné vyhotovenie kombinuje vonkajšia kostru z odolného plastu so zloženou základňou. Skvelé možnosti nastavenia uhla aj polohy telefónu. Vďaka pripevnenie QuickClick ™ je manipulácia s telefónom otázkou okamihu. Materiál: kostra z odolného plastu, kompozitová základňa Uchytenie: riadidlá, predstavec, krytka predstavca Veľkosť: 16.1 x 8.1 x 1.6 cm Hmotnosť: 32 g Výbava na bicykel » Cyklistické doplnky » Obal Topeak RideCase pre iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus, 8 Plus biela (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Obal Topeak RideCase pre iPhone 6 Plus, 6s Plus, 7 Plus, 8 Plus biela

EPICO FLEXI GLASS pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus (15912151000009)

EPICO FLEXI GLASS pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus (15912151000009)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus a iPhone 8 Plus, tvrdosť 9H, hrúbka 0,2 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina Špeciálne ochranné sklo Epico FLEXI GLASS pre mobilný telefón iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus zabráni akémukoľvek mechanickému poškodeniu vášho prístroja. Vďaka kvalite tvrdeného skla už nebudete riešiť problémy s čistotou obrazovky či odozvou dotyku prstov. Toto sklo s tvrdosťou 9H je dokonalou ochranou pre váš mobil. Ultratenké vyhotovenie s maximálnou hrúbkou iba 0,2 mm pôsobí až neviditeľne a vďaka kryštalickej 100 % priehľadnosti nedochádza ku skresleniu ostrosti displeja. Celkový dojem podčiarkujú zaoblené okraje ochranného skla.Kľúčové vlastnosti Epico FLEXI GLASSOchranné sklo pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 PlusDokonalú ochranu zaručí tvrdosť skla 9HAnti-crack ochrana pri páde mobilného zariadeniaUltratenké vyhotovenie s maximálnou hrúbkou 0,2 mmZaoblené hrany... (alza.sk)

Podobné produkty ako EPICO FLEXI GLASS pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus (15912151000009)

Pro-USER - Upínacie rameno s popruhom krátke (99090ON)

Pro-USER - Upínacie rameno s popruhom krátke (99090ON)
Detail

Príslušenstvo pre nosič bicyklov – upínacie rameno je ideálne pre všetky typy rámov bicyklov a elektrobicyklov Flexibilný držiak rámu s upínacím popruhomNové náhradné upínacie rameno Pro-USER s dĺžkou 11,5 cm je vybavené pevným, 25 mm širokým popruhom s uzamykacím systémom. Držiak rámu sa ľahko namontuje na nosič bicyklov pomocou upevnenia EasyFix. Vďaka širokej a flexibilnej príchytke je upínacie rameno ideálne pre všetky typy rámov bicyklov a elektrobicyklov. Kľúčové vlastnosti upínacieho ramena s popruhom Pro-USER (krátke)Dĺžka ramena: 11,5 cmU-držiak s uťahovacím popruhomPriemer U držiaka: 30 mmIntegrovaný zámokĽahké upevnenie EasyFixMateriál: hliník/plast (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER - Upínacie rameno s popruhom krátke (99090ON)

Pro-USER - Upínacie rameno s popruhom dlhé (99091ON)

Pro-USER - Upínacie rameno s popruhom dlhé (99091ON)
Detail

Príslušenstvo pre nosič bicyklov – upínacie rameno je ideálne pre všetky typy rámov bicyklov a elektrobicyklov Flexibilný držiak rámu s upínacím popruhomNové náhradné upínacie rameno Pro-USER s dĺžkou 32 cm je vybavené pevným, 25 mm širokým popruhom s uzamykacím systémom. Držiak rámu sa ľahko namontuje na nosič bicyklov pomocou upevnenia EasyFix. Vďaka širokej a flexibilnej príchytke je upínacie rameno ideálne pre všetky typy rámov bicyklov a elektrobicyklov. Kľúčové vlastnosti upínacieho ramena s popruhom Pro-USER (dlhé)Dĺžka ramena: 32 cmU-držiak s uťahovacím popruhomPriemer U držiaka: 30 mmIntegrovaný zámokĽahké upevnenie EasyFixMateriál: hliník/plast (alza.sk)

Podobné produkty ako Pro-USER - Upínacie rameno s popruhom dlhé (99091ON)

Flexadin Plus 90tbl pre malé psy a mačky

Flexadin Plus 90tbl pre malé psy a mačky
Detail

podporujú funkciu chrupavky. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Flexadin Plus 90tbl pre malé psy a mačky

Biorepair Plus Pro White zubná pasta pre žiarivý úsmev 75 ml

Biorepair Plus Pro White zubná pasta pre žiarivý úsmev 75 ml
Detail

Biorepair Plus Pro White, 75 ml, Zubné pasty unisex, Zubná pasta Biorepair Plus Pro White je určená na šetrné bielenie zubov. Účinne odstraňuje nežiaducu pigmentáciu zo zubov a pri jej pravidelnom používaní vás odmení žiarivejším úsmevom. Vlastnosti: bieli zuby osviežuje dych odstraňuje zubný kameň a povlak mineralizuje ústnu sklovinu Použitie: Čistite zuby dôkladne aspoň 2 minúty. Používajte najmenej 2× denne. (notino.sk)

Podobné produkty ako Biorepair Plus Pro White zubná pasta pre žiarivý úsmev 75 ml

FIXED pre Nokia C12/C12 Pro/C12 Plus číre (FIXTCC-1137)

Detail

Kryt na mobil - pre Nokia C12 Plus, C12 Pro a C12, materiál TPU, mäkký, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil FIXED pre Nokia C12/C12 Pro/C12 Plus číre. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím spracovaním spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a výborne sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil FIXED pre Nokia C12/C12 Pro/C12 Plus číre kryt nezakryje prístup ku konektoru na nabíjanie a ovládacím prvkom potrebným na komfortné používanie telefónu. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa čím ďalej využíva pri mobilných telefónoch. Kryt na mobil je pružný a preto je jeho nasadenie bezproblémové. Kryt na mobil na Nokia C12 Plus, C12 Pro a C12 zaistí vášmu telefónu ochranu. Kľúčové parametre krytu na mobil FIXED pre Nokia C12/C12 Pro/C12 Plus číre Skvelá ochrana mobilného telefónu Nokia C12 Plus, C12 Pro a... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED pre Nokia C12/C12 Pro/C12 Plus číre (FIXTCC-1137)

FIXED Opus pre Realme 9 Pro Plus čierne (FIXOP3-859-BK)

FIXED Opus pre Realme 9 Pro Plus čierne (FIXOP3-859-BK)
Detail

Puzdro na mobil - pro Realme 9 Pro+, flipové, materiál TPU a umelá koža, ochrana displeja pred poškriabaním, priestor na kreditnú kartu, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Tvrdý flipový obal na mobil tvorí stopercentnú ochranu voči popraskaniu, poškriabaniu, či inému častému poškodeniu. Nutné sú otvory pasujúce k dôležitým ovládacím prvkom mobilu, ktoré umožňujú plnohodnotnú prevádzku. Hodiacou sa maličkosťou je priehradka, do ktorej sa tak akurát vojde platobná či iná karta. Krytu na telefón FIXED doplnil výrobca rovnako stojanček, vďaka ktorému môžete sledovať videá alebo si čítať s maximálnym pohodlím. Bol vyrobený tak, aby poskytoval ochranu displeja pred poškriabaním. Vďaka zatváraniu na magnet budete mať istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na mobil na Realme 9 Pro+ zaručene ochráni váš telefón. Najdôležitejšie prednosti krytu na mobil FIXED Opus pre Realme 9 Pro Plus čierne Flipové vyhotovenie puzdra na telefón (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Opus pre Realme 9 Pro Plus čierne (FIXOP3-859-BK)

EPIC Glass 3D+ pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus čierne (15912151300001)

EPIC Glass 3D+ pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus čierne (15912151300001)
Detail

Ochranné sklo pre Apple iPhone 6 Plus a iPhone 7 Plus, tvrdosť 9H, hrúbka 0,35 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička Predstavujeme vám inovované prevedenie obľúbeného zakriveného ochranného skla Epica GLASS 3D. EPIC 3D + Glass vďaka zakrivenie, ktoré kopíruje oblé kraja iPhone 6 Plus / 7 Plus, chráni celý povrch displeja od kraja ku kraju.vypnutéDokonalá ochrana vášho iPhonuEPIC Glass 3D je revolučné zakrivené ochranné sklo pre váš iPhone 6 Plus/ 6S Plus/ 7 Plus/ 8 Plus. Vďaka svojmu zakriveniu môže kopírovať oblé kraje iPhonu a chránia tak celý povrch displeja od kraja ku kraju. Na telefóne ho sotva postrehnete a stáva sa prakticky neviditeľným. Nijak teda neruší design mobilného telefónu a naviac poskytuje dokonalú ochranu proti poškrábaniu či rozbitiu displeja.vypnutévypnutéExtrémne pevné a odolné skloOchranné sklo je vyrobené z US Curved Corning Gorilla Glass. Jeho extrémna pevnosť je... (alza.sk)

Podobné produkty ako EPIC Glass 3D+ pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus čierne (15912151300001)

Rampa a schody pre psov

Rampa a schody pre psov
Detail

Či už použijete túto pomôcku ako schodky alebo rampu, nemusíte už dvíhať vášho psa do auta, na pohovku či na iné vyvýšené miesta. Psia rampa je vhodná pre všetkých psov až do strednej veľkosti. Sklopná a skladná. Materiál: kov, plast. Rozmery: 60 - 76 x 44 x 35,5 - 43 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Rampa a schody pre psov

RightOnStraps Standard Plus Glitter II Gold

Detail

Vegan trblietavý gitarový popruh vo vintage štýle so žiarivými farbami. S odolným, mäkkým a pohodlným mikrovláknom, výplňou z latexu s nízkou hustotou a úpravou Tri-glide pre vysokú odolnosť.Najvhodnejšia veľkosť so šírkou: 1,97" (5 cm) pohodlné na nosenie. Plne nastaviteľná dĺžka od 33,46" do 59" (85 cm-150 cm). Maximálna dĺžka (cm) : 150.0 Maximálna dĺžka : 150 cm Farba podľa výrobcu : Glitter II Gold Farba : Zlatá Šírka : 50 mm Minimálna dĺžka (cm) : 85.0 Minimálna dĺžka : 85 cm Šírka (mm) : 50.0 Materiál : Syntetická koža Krajina pôvodu : Španielsko (muziker.com)

Podobné produkty ako RightOnStraps Standard Plus Glitter II Gold

PRESIDENT LINCOLN II plus ASC (1110358)

Detail

Rádiostanica – AMA, CB, vozidlová rádiostanica, otočný prepínač a volič kanálov hore / dole, režim VFO (nepretržité skenovanie 24 890 Mhz až 24 990 Mhz a 28 000 Mhz až 29 700 Mhz), nastavenie hlasitosti a ON / OFF, RF napájanie, ručné squelch a ASC, multifunkčný LCD displej, zobrazenie frekvencií, S-meter, verejná adresa, funkcie Vox (Hands free), ANL filter, NB a HI-CUT, RF Gain / Mike zisk, Clarifier, skenovanie kanálov a pamätí, 6 pamätí, CTCSS (38 tónov), DCS (104 kódov), stlmiť, funkčné tlačidlo MENU, funkcie pípnutia, Roger Beep, prepínač režimu AM / FM / LSB / USB / CW, dvojité hodinky, zamykanie klávesov, SWR (Power Reading / SWR), prednastavené núdzové (EMG 1/2), TOT (Time Out Timer) nastaviteľné, konektor predného mikrofónu, konektor pre externý reproduktor (alza.sk)

Podobné produkty ako PRESIDENT LINCOLN II plus ASC (1110358)

Tester inštalácie dátových, zvukových a video káblov IDEAL Networks VDV II PLUS, R158002

Tester inštalácie dátových, zvukových a video káblov IDEAL Networks VDV II PLUS, R158002
Detail

Moderný tester elektroinštalácie je ľahko použiteľný a umožňuje rýchlu kontrolu medených káblov hlasových, dátových a obrazových inštalácií, ako sú telefónne linky, dátové linky a video / bezpečnostné systémy v domácnostiach, kanceláriách a priemysle. VDV II Plus vykazuje chyby v zapojení, ako sú prerušenia, skraty, nesprávne pripojenia a delené páry, ako aj dĺžka so vzdialenosťou od prerušenia. K dispozícii sú možnosti pripojenia pre RJ11, RJ45, Coax F a BNC. Tester je vybavený veľkým podsvieteným LCD displejom a diaľkovým adaptérom integrovaným v spodnej časti puzdra. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tester inštalácie dátových, zvukových a video káblov IDEAL Networks VDV II PLUS, R158002

Hama Slim Pro Booklet Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus čierna

Hama Slim Pro Booklet Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus čierna
Detail

Brožúra so skrytým magnetickým uzáverom ponúka dokonalú všestrannú ochranu pre Apple iPhone 7 Plus / 8 Plus v tenkom a tenkom dizajne. Integrovaná funkcia stojana uľahčuje sledovanie videa. Dve vnútorné vrecká ponúkajú priestor na karty a podobné. Mäkká vnútorná podšívka chráni citlivý displej pred poškriabaním. Držiak na smartfón s gumovým povrchom zaručuje príjemný pocit. Jemne štruktúrovaný povrch brožúry zaručuje mimoriadne bezpečné držanie v ruke. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hama Slim Pro Booklet Apple iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus čierna

Optimal Plus F - Pro Collagen

Optimal Plus F - Pro Collagen
Detail

Tekutý kolagén vo forme peptidov obsahuje patentovaný hydrolyzovaný rybí kolagén, čo umožňuje ľudskému telu po prvýkrát vstrebať prírodný kolagén bezpečným a biologicky dostupným spôsobom. Je obohatený o kyselinu hyalurónovú, vitamín c, zinok a kyselinu listovú. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Optimal Plus F - Pro Collagen
Pro-USER - Nakladacia rampa pre Diamant SG2/SG3/Plus a Traveller II/III/Plus (91726), Pro-USER Držiak bicyklov na široké pneumatiky pre Diamant SG2/SG3/Plus (91747), Pro-USER Diamant SG2 PLUS – nosič pre 2 bicykle (91737), Pro-USER Diamant SG3 – nosič pre 3 bicykle (91735), Pro-USER Diamant SG2, nosič na 2 bicykle (91734), Pro-USER Diamant TG – nosič pre 2 bicykle (91748), Pro-USER Prídavný nosič + 1 bicykel pre Diamant TG (91749), HAAS+SOHN, VAASA Plus III (430815030000), EPICO FLEXI GLASS pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus (15912151000009), PRESIDENT LINCOLN II plus ASC (1110358), EPIC Glass 3D+ pre iPhone 6 Plus/6S Plus/7 Plus/8 Plus čierne (15912151300001), Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus sivý (4510101200008), Epico Twiggy Gloss pre iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus číry (4510101000009), Olympia A 396 Plus (3126), Olympia A 296 Plus (3125), Plus-Plus Kovový kufrík (5710409103428), Remington HC7151 Pro Power Titanium Plus, Wahl Color Pro Plus (20104-0460), Tempered Glass Protector pro iPhone 7 Plus/8 Plus (TGP-IP7P-03), Kingston MobileLite Plus UHS-II microSD reader (MLPM), TEXAS Instrument TI BA II PLUS (TI-BAII+), Kingston MobileLite Plus UHS-II SD reader (MLP), ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II (90MB1620-M0EAY0), ASUS TUF GAMING A520M-PLUS II (90MB17G0-M0EAY0), ASUS TUF GAMING B450-PLUS II (90MB1650-M0EAY0), Bose SoundLink Revolve Plus II čierny (858366-2110), Bose SoundLink Revolve Plus II strieborný (858366-2310), Pro-USER - Adaptér na nosiče bicyklov pre karavan (91562), FIXED pre Apple iPhone 7 Plus/8 Plus číry (FIXTCC-101), SHELLY-1-PLUS (SHELLY-PLUS-1)